Verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner för kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner för kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb 2012-2013"

Transkript

1 Verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner för kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb

2 VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2012 Bankommittén Vår bana öppnades den 13 april och stängdes den 26 november. Under säsongen har Golfdrift i Haninge AB svarat för skötseln på HaningeStrand Golfklubb. Thomas Nilsson har varit Vd för Golfdrift i Haninge AB och ansvarig för uppföljningen av skötseln på HaningeStrand GK. Daniel Johansson har varit platschef på HaningeStrand GK och Magnus Lundell var fast anställd i Golfdrift i Haninge AB som bevattningsansvarig för de båda banorna. Övrig banpersonal har varit inhyrd utifrån behov. Den 1 november omorganiserades golfdrift för tydligare ansvar hos respektive klubb. Course Manager anställning knöts till klubben. Kvaliteten på spelfälten har varit tillfredsställande men finish runt om har av olika skäl haft brister. Damer Säsongen 2012 har Ingegerd Branting varit ordförande i damkommittén och tillsammans med ledamöterna Inger Abrahamsson, Camilla Bolling, Annika Dimberg och Margaretha Hägerbaum har kommittén arrangerat: tisdagsgolfen, träningar och seriespel för D 22, D 50 och D 60. I april arrangerades damernas vårmöte med god mat, information inför säsongen samt modevisning med årets utbud i shopen. I maj åkte 32 damer på vårresa till Eskilstuna GK. Haningetriangeln spelades 2012 på Husby GC och vanns av HaningeStrand GK. Som vanligt hade vi fullt antal deltagare i HaningeStrands populära nationella damdag. Och damernas sponsorer hade sett till att prisbordet var välfyllt. Fastighet Fastighetskommittén bestod av: Olle Nyman, Arne Weski, Sven Strömberg, Kjell Grönkvist och Stefan Gaterud. Fastighetskommittén har haft 8 möten under året. Det har gjorts en besiktning av samtliga fastigheter samt anläggningar. En underhållsplan har redovisats vilken har legat till grund för de arbeten som utförts samt de som ligger i framtiden. Det som utförts är byte av spis till köket, nytt golv till ute serveringen samt smärre underhållsåtgärder.

3 Juniorer JEK har under året bestått av Peter Lilius, Peter Jonsson och vår pro Rikard Näslund. Kommittén har haft ett protokollfört möte men har istället haft flera informella möten och e-post beslut. Dessa beslut noteras därefter i kommande anteckningar. Vidare har vi haft ett informationstillfälle för föräldrar. Träningen inleddes inomhus i början av januari. Uteträningen började i mitten av april, hade uppehåll i juli och avslutades sista veckan i september. Söndagar har varit huvuddag för våra träningar och i år har vi gett alla möjlighet att komplettera den med ytterligare träning på tisdagar. Deltagandet i träning har minskat något men vi är nöjda då vi har haft 35 personer i träning. Under påsklovsveckan, tisdag till lördag genomfördes ett träningsläger på Västerviks GK. Vi hade andan i halsen då det snöade kort innan vi skulle åka men som sedvanligt blev det ett lyckat läger i slutändan. Ett tack till Peter Billberg som tog väl hand om oss på sin bana. I år fick vi ställa in flera av våra hemmaläger på grund av för få deltagare. Även i år har vi haft tävlande juniorer, en knapp ökning till ca femton stycken som tävlade inom golfens seriesystem. Vi har även genomfört ett antal juniortävlingar inom klubben vilket gav ett ökat intresse efterhand som säsongen gick. I Lilla Stockholmsligan räckte det inte till finalspel men som vanligt har det varit oerhört roligt för deltagande tjejer och killar. I Future Leage gick vi även i år till finalspel men precis som i fjol fick vi lämna återbud till finalspelet då det kolliderade med vårt deltagande i Göteborg Golf Cup. Till 2013 har vi påverkat så att det inte är något stockholmsspel i samband med cupen. I år kunde vi inte fullfölja spelet i Nationella seriespelet då vi på grund av sjukdom och för många förhinder fick för få deltagare. Det sistnämnda är inte acceptabelt när man tidigare har anmält sitt intresse. I Stockholmsserien slutade vi sist men spelet förbättrades ytterligare jämfört med i fjol. Vårt Damlag var nära att även vinna division 2 men slutade till sist tvåa och stannar kvar i serien, mycket bra jobbat. Sist men inte minst vill vi rikta ett stort tack till alla er som stöttade juniorverksamheten genom att i samband med årsavgiften ge ytterligare bidrag till vår verksamhet.

4 Marknad Marknadskommittén tackar alla företag som golfklubben framgångsrikt har samarbetat med under I marknadskommittén har Bo Lindmalm, Roger Hartonen och Fredrik Lennmalm arbetat under året. Per-Olof Nyman, Lars-Eric Beijer och Thomas Nilsson har hjälpt marknadskommittén med sina kontakter i näringslivet. Två kommittémöten har genomförts. Brev, telefonsamtal och muntliga kontakter med klubbens företagare har gjort att vi 2012 kan summera följande: Under säsongen 2012 har WSP Management varit klubbens huvudsponsor. Hålsponsorerna har varit 14 stycken, bansponsorerna har varit 10 stycken och två företag har varit golfbilssponsorer. Sponsorintäkterna uppgick 2012 till 794 tkr mot budgeterade 977 tkr. Antalet företagssponsorer har varit 21 stycken Företagsgolf har genomförts under säsongen på företrädesvis tisdagar och torsdagar. Totalt inbringade detta kronor till klubben. Stora sponsorgolfen och träningar med klubbens pro har arrangerats för klubbens sponsorer Medlem Den 16 juni spelades tävlingen Maxi Cup, Lars-Eric Beijer och Bo Hessedahl arrangerade vår populära tävling med efterföljande middag tillsammans med ICA MAXI Stormarknad i Haninge. Under vinterhalvåret har Thomas Nilsson, Fredrik Lennmalm, Ante och Mona Hartonen hållit skidspår och cafeteria öppet då det har funnits snö och när vädret har tillåtit. Mycket uppskattat både bland medlemmar och nya besökare. Tävling Klubben arrangerade under året 10 tävlingar för klubbens medlemmar. Alla med ett stort deltagarantal där det bjöds på fantastiska prisbord. Tävlingskommittén tackar klubbens tävlingssponsorer för Er stora generositet. KM för damer vanns av Rosemarie Söderlund och Patrick Blomquist stod som segrare på herrsidan. Dessutom arrangerade klubben seriespelet division 2 Östra för damer. Veteraner Onsdagsgolfen har varit välbesökt och en del förändringar har genomförts för att stärka samhörigheten i veterangruppen. Den sista onsdagen i varje månaden har Veterantouren ersatts med en lagtävling vilket har varit mycket uppskattat. Åke Samuelsson har ansvarat för onsdagarna med hjälp av Stefan Larsson, Kjell Grönquist och Cajarne Petersson. Birgitta Samuelsson har även i år skött den statistik över resultaten som fortlöpande har funnits tillgänglig på veteranernas hemsida.

5 Vinnare av Veterantouren blev bland damerna Mignon Carsten och bland herrarna Rudolf Ljungdahl. Veteranernas KM spelades den 19 och 20 september. Klubbmästare blev Fred Cederroth med 173 slag och klubbmästarinna Venus Larsson med 189 slag. Vinnare av handicapklassen blev Lisa Kinde. Fyrslaget har i år skötts av Åke Belfrage och Kenth Thörngren som tog vid då Åke pga av sjukdom inte kunde fortsätta. Trots ett stort underläge inför sista omgången på Haninge GK lyckades HaningeStrand försvara segern från föregående år. H65-laget har i år spelat i division 1 men flyttas efter en inte så lyckosam säsong ner till division 2. Hilding Segerfjord har varit lagledare. H75-laget har rönt mer framgång och blev tvåa och flyttas upp till division 3 nästa säsong. Claes Pettersson har varit lagledare. Vårresan arrangerades av Åke Samuelsson med Easton Golf och gick till Öland i april. Arrangemang, hotell, mat osv var utmärkt men vädret kunde ha varit bättre. Tyvärr var deltagarantalet bara 13 personer. Höstresan gick till Tunisien i november och 20 personer njöt värme och golf. Även i år har veteranerna arrangerat en tävling i matchspel. Segrare blev Willy Carsten. Säsongen avslutades på sedvanligt sätt med spel med fyra klubbor onsdagen den 26 september med prisutdelning för hela säsongen och gemensam lunch.

6 VERKSAMHETSPLANER 2013 Bankommittén Bankommittén är en nystartad kommitté vars syfte är att se till banans bästa i såväl finish som spelkvalité. Kommittén består av klubbchef, course manager, pro, banpersonal och medlemmar. Bankommittén arbetar utifrån resultat av medlemsundersökningar, omvärldsbevakning, förslag från medlemmar, gäster och personal, samt klubbens visioner och mål. Genomförandet anpassas efter tillgängliga resurser i form av personal, medlemmar och budget. Bankommittén ska på kort sikt satsa på finishhöjande åtgärder på banan för att bättra på helhetsintrycket av upplevelsen på HaningeStrand. Exempel på finishhöjande åtgärder är: - bättra standard på bänkar, bolltvättar och skyltar vid tee - välskötta rabatter, fina blomsterarrangemang - sand på rätt ställe i bunkrarna - åtgärder för att hålla området kring dammar lämpligt för spel samt en ren vattenyta Vi vill också arbeta fram klubbdagar som innefattar städning, uppfräschning av banan och reparationsarbeten. På sikt kan även klubbdagens aktiviteter utökas och innefatta mer festligheter. Genom att på våra klubbdagar få med oss våra medlemmar till att utföra dessa finishhöjande åtgärder och även med hjälp av frivilligkåren under övrig säsong så kan vi höja banans kvalité och samtidigt bättra på den redan fina klubbkänslan som vi har i klubben. Bankommittén ska även arbeta fram förslag till mål och riktlinjer på lång sikt för banan. Under 2013 kommer en plan att utarbetas för att införa en 5:e tee på banan. Detta för att få en bättre anpassad banlängd för alla spelarkategorier och därmed en roligare spelupplevelse. Försök kommer att ske på några hål och därefter utvärderas. Damkommittén Vårmöte Damkommittén informerar om aktiviteter och vilka tävlingar som står till buds denna säsong. Shopen visar säsongens golfmode och vår Pro informerar om kurser etc. Efter vårmötet kommer mer detaljer om årets verksamhet att finnas på klubbens hemsida samt skickas ut som information i nyhetsbrev. Damresa Resa med övernattning går i år till Kallfors GK, maj. Nationell Damdag Partävling, bästboll i tre klasser.

7 Fastighetskommittén Under 2013 skall underhållsarbeten göras i personalutrymmen i verkstaden. Broar på banan gås igenom och åtgärdas efter behov, skog och sly skall röjas runt håll 11 och 12 för att öka säkerheten för förbipasserande. Klubbhuset skall målas, staketet runt vår verkstad skall lagas och målas. Framtida underhållsbehov av fastigheter inventeras under året och underhållsplaner tas fram för kommande års åtgärder. Juniorkommittén Träningen inleddes inomhus i början av januari i år. Uteträningen börjar i april, med uppehåll under juli och avslutas september/oktober beroende på väder. Vi planerar att ha samma upplägg som förra året med träningar två dagar i veckan då vi tycker det fungerat väl. Eftersom påsklovsveckan ligger tidigt i år har vi valt att lägga årets träningsläger i mitten av april. I år reser vi till Haverdal GK (Halmstad). Vi hoppas även få till ett besök på Volkswagen Golf Arena i Halmstad som ska vara en träningsanläggning som är väl värt ett besök. Haverdal GK är en klubb som våra juniorer lärt känna i samband med Göteborgs Golf Cup och det ska bli kul att få träffa Haverdals juniorer igen. Vi har inte planerat in nått sommarläger ännu men har funderingar på att samla ihop juniorerna i början av augusti för förberedelser till höstens tävlingar och Göteborgs Golf Cup och förhoppningsvis slutspelet i Future legue. Vår förhoppning är att vi fortsätter öka antalet tävlande juniorer i år. Det känns bra då juniorernas egna målsättningar är högt satta, så inställningen är det inget fel på. KM är något som det snackas om på träningarna redan nu, så se upp för juniorerna i år. Även i år kommer vi att ställa upp i Lilla Stockholmsligan, Future League, Nationella och Stockholmserien. Nytt för i år är att vi är delaktiga i ett Södertörn samarbete för att öka träningsmöjligheterna för våra satsande juniorer. HaningeStrand, Haninge, Ågesta, Nynäshamn och Botkyrka ska erbjuda 8 juniorer från varje klubb att få en heldag med träning på varandras klubbar och som leds av respektive klubbs Pro under sommarlovet. En dag på respektive klubb med olika inriktningar inom golfspelet allt från träningstips, strategi och erfarenheter från tourerna ska erbjudas. Marknadskommittén Mål för marknadskommittén 2013: Bibehålla 2012 års intäktsnivå. Förvalta och förstärka relationer till våra gamla och nyrekryterade sponsorer. Säkerställa god service och kvalitet avseende kringarrangemang för såväl sponsorer som företag avseende konferens, kulinarisk matupplevelse samt tävlingar och övriga aktiviteter. Balansera sponsorernas nyttjande av banan kontra andra gäster och egna medlemmar bra tillgänglighet för alla intressenter. Arbeta med varumärkesbyggande aktiviteter. Utveckla intern

8 och extern kommunikation. Medlemskommittén Kommittén och kansliet fortsätter arbetet med att behålla och eventuellt utöka samarbetet med våra befintliga utbytesklubbar inom Stockholmsområdet och övriga landet. Tävlingskommittén TK kommer under året att arrangera åtta stycken klubbtävlingar. Vilket är två färre än under 2012 då golfveckan tillsammans med Haninge GK inte blir av i år. Planen i år är att inte ta upp banan med fler tävlingar för att prioritera tillgängligheten för klubbens medlemmar som inte vill eller önskar deltaga i några tävlingar. Däremot planerar vi att arrangera några sociala aktiviteter tillsammans med vår krögare t.ex. puttävlingar, niohålstävlingar, skojtävlingar med grill-mysafton som vänder sig till alla. Veteraner Veteranerna skall verka för att stärka medlemmarnas hälsa och trevnad genom deltagande i tävlingar och annan klubbverksamhet - Mens sana in corpore sano 2013 planeras följande aktiviteter: Onsdagsgolfen: ansvarig: Åke Samuelsson H-65 Lagledare: Hilding Segerfjord H-75 Lagledare: Claes Pettersson Fyrslaget, ansvarig: Kenth Thörngren Matchspel, ansvarig: Jan Oderby Veteran KM, ansvarig: Stefan Larsson Resor, ansvarig: Åke Samuelsson och Easton Resor Säsongavslutning och fyra klubbor, ansvarig: Stefan Larsson Regelkunskap, ansvarig: Åke Belfrage Årsmöte, ansvarig: Stefan Larsson

!! Verksamhetsberättelser 2010 och Verksamhetsplaner 2011

!! Verksamhetsberättelser 2010 och Verksamhetsplaner 2011 Verksamhetsberättelser 2010 och Verksamhetsplaner 2011 HaningeStrand Golfklubbs kommittéer 2011.03.07 " #$%&'()"*++ Verksamhetsberättelser 2010 Vid årsmötet 2010 informerade styrelsen om den nya organisationen

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2014 VERKSAMHETSPLANER 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2014 VERKSAMHETSPLANER 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2014 och VERKSAMHETSPLANER 2015 Kommittéerna HaningeStrand Golfklubb Verksamhetsberättelser 2014 Bangruppen Bangruppen, som består av 6 ledamöter samt klubbchef. Till sitt stöd har

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2011 OCH VERKSAMHETSPLANER 2012. Kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb. Bild: Jacob Sjöman, www.sjomanart.

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2011 OCH VERKSAMHETSPLANER 2012. Kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb. Bild: Jacob Sjöman, www.sjomanart. VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2011 OCH VERKSAMHETSPLANER 2012 Kommittéerna i HaningeStrand Golfklubb Bild: Jacob Sjöman, www.sjomanart.com VERKSAMHETS BERÄTTELSER 2011 BANA 2011 var första året med samarbetet

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2015. och INFORMATION 2016

VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2015. och INFORMATION 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSER 2015 och INFORMATION 2016 Styrelsen samt kommittéerna HaningeStrand Golfklubb 1 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelse Den 16 mars 2015 valdes följande styrelse; Jan B Andersson ordförande,

Läs mer

Vårmötet 2016. Onsdagen 16 mars 2016

Vårmötet 2016. Onsdagen 16 mars 2016 Vårmötet 2016 Onsdagen 16 mars 2016 3 KVÄLLENS AGENDA Årsmötet Verksamhetsberättelser 2015 Fastställande av resultat- och balansräkning för 2015 Ansvarsfrihet för 2015 Hedersomnämnanden Information om

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2014

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2014 KANSLI/SHOP 2014 Peter Falck som klubbchef svarar för samordning och ledning för den dagliga driften av klubben. Verksamheten vid kansliet är att ge service till bl.a. klubbens medlemmar, Greenfeegäster,

Läs mer

Vreta Kloster GK Damkommitté

Vreta Kloster GK Damkommitté Vreta Kloster GK Damkommitté Verksamhetsberättelse 2012 Säsongen 2012, allmänt 3 Mål för säsongen 2012 3 Verksamhetsplanen 4 Genomförda tävlingar 5 Tisdagsgolf 5 Målarstegen 6 Ladies Tour 6 Klubbmästare

Läs mer

Kursprogram Golfträning 2014

Kursprogram Golfträning 2014 Kursprogram Golfträning 2014 Välkommen till årets kursprogram på Åda Golf & Country Club. Jag hoppas programmet kommer att inspirera dig till att börja träna golf och att du tar chansen att tillsammans

Läs mer

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 INNEHÅLL sida Kallelse och dagordning 2 Verksamhetsberättelser 2013 4 Resultaträkning 2013 6 Balansräkning 2013 7 Förslag verksamhetsplaner 2014 8 Budgetförslag

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NR 7, 2012 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Juniorverksamheten på Viksjö GK Målsättning: Att kunna vara en idrottare i golf! Stödja barn och ungdomars utveckling från Golfkul till Knatte mot Elit! Ledare

Läs mer

Betalning av utomhusträning, juniorläger och Skandia Cup

Betalning av utomhusträning, juniorläger och Skandia Cup Juniorblogg 2015 Vinterträning juniorer 2015-12-15 Nu är det hög tid att börja tänka på nästa golfsäsong. För att komma väl förberedda till den är det dags att börja träningen inomhus med oss. I år vill

Läs mer

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15

Landskrona Golfklubb. Idrottsprogram. Reviderat 2013-01-15 Landskrona Golfklubb Idrottsprogram Reviderat 2013-01-15 Innehållsförteckning 1. Inledning 3 2. Idrottsprogram för Barn och Ungdom 3 2.1 Långsiktiga mål 3 2.2 Syfte 3 3. Föräldraengagemang 4 4. Organisation

Läs mer

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner,

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner, Juniorbladet 1/2016 Hej golfvänner, Nu gäller det att Du börjar planera golfsäsongen 2016 för att få ut så mycket så möjligt av denna fantastiska sport! I det här Juniorbladet har vi listat alla aktiviteter

Läs mer

Nyhetsbrev #1 2016. Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong

Nyhetsbrev #1 2016. Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong Nyhetsbrev #1 2016 Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong kallelse Sida 1 av 6 Kallelse årsmöte Frösåker Golfklubb

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 juli 2015 mellan kl 20.00 21.30.

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 juli 2015 mellan kl 20.00 21.30. Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 juli 2015 mellan kl 20.00 21.30. Plats: Klubbhuset Närvarande Svante Gustafson, ordförande Ossian Nilsson Johan Grevelius

Läs mer

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Inledning Under 2013 hade vi på Melleruds GK 15-talet juniorer i träning med 4 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 2 gånger per vecka. Vi hade serielag

Läs mer

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommittén. Verksamhetsberättelse 2015. Version 1.0

Vreta Kloster GK Junior & Elitkommittén. Verksamhetsberättelse 2015. Version 1.0 Vreta Kloster GK Junior & Elitkommittén Verksamhetsberättelse 2015 Version 1.0 Innehåll VERKSAMHETEN... 3 GOLFKUL... 3 GOLFÄVENTYRET GRÖNA KORTET... 3 UTVECKLING OCH BREDDGRUPPER... 4 UTVECKLING JSM...

Läs mer

Fjällbacka GK. Tävlingsprogram 2016. Bokning 0525-311 50 Reception/Kansli 0525-311 50 Shop 0525-315 60 fjallbacka.gk@telia.com www.fjallbackagk.

Fjällbacka GK. Tävlingsprogram 2016. Bokning 0525-311 50 Reception/Kansli 0525-311 50 Shop 0525-315 60 fjallbacka.gk@telia.com www.fjallbackagk. Fjällbacka GK Tävlingsprogram 2016 Bokning 0525-311 50 Reception/Kansli 0525-311 50 Shop 0525-315 60 E-mail fjallbacka.gk@telia.com Hemsida www.fjallbackagk.se TÄVLINGSBESTÄMMELSER Anmälan: Anmälan skall

Läs mer

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB Plats: Falkenberg Strandbad Tid: 2015-11-30 klockan 18.30 FÖREDRAGNINGSLISTA FÖR HÖSTMÖTET 1 Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har utlysts på rätt

Läs mer

ÅRS BERÄTTELSER VIDBYNÄS GOLF AB

ÅRS BERÄTTELSER VIDBYNÄS GOLF AB INFORMATION FRÅN DIN KLUBB DECEMBER 2015 SIDA 1 (11) ÅRS BERÄTTELSER VIDBYNÄS GOLF AB 2015 SUMMERING AV FÖRSTA ÅRET INOM Seniorkommittén sid 3 Damkommittén sid 4 Ungdomskommittén sid 6 Tävlingskommittén

Läs mer

Sammanfattning Damgolf 2015

Sammanfattning Damgolf 2015 Sammanfattning Damgolf 2015 Damernas säsongsavslutning 2015-09-26 Vilken härlig avslutningskväll Säsongen 2015 avslutades med golftävling, mingel, puttningstävling, prisutdelning, lotteri och en god middag

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015

PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 PROTOKOLL ÅRSMÖTE 2015 Art: Årsmöte Umeå Golfklubb Tid: 2015-03-13, kl. 1800 Plats: Tegs Församlingsgård 1 Mötets öppnande Ordförande i Umeå Golfklubb, Ted Samuelsson, förklarade mötet öppnat och hälsade

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 Tävling Program Träningen Förmåner och skyldigheter Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Tävlingsgrupper Det här är träningen för dig som har ambitioner med din

Läs mer

Protokoll fört vid medlemsmöte för Ingelsta GK den 22 oktober 2014 kl. 18:30-20:00 ca vid Stadiums kontor Norra Promenaden 63, Norrköping.

Protokoll fört vid medlemsmöte för Ingelsta GK den 22 oktober 2014 kl. 18:30-20:00 ca vid Stadiums kontor Norra Promenaden 63, Norrköping. Ingelsta GK Medlemsmöte 2014-10-22 Protokoll fört vid medlemsmöte för Ingelsta GK den 22 oktober 2014 kl. 18:30-20:00 ca vid Stadiums kontor Norra Promenaden 63, Norrköping. 0 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Juniorverksamhet 2016

Juniorverksamhet 2016 Juniorverksamhet 2016 Målet med vår juniorverksamhet är att det ska vara roligt, lekfullt, träffa kompisar och lära sig golf. Vi har många olika aktiviteter för ungdomarna att vara med på. Vi vill att

Läs mer

FORE. Finaste banan någonsin! Sommar, golfvecka och allsång Årets klubbmästare korade Det händer på banan i höst och vinter

FORE. Finaste banan någonsin! Sommar, golfvecka och allsång Årets klubbmästare korade Det händer på banan i höst och vinter FORE Nyheter från Askersunds Golfklubb. Nummer 3, 2014. Finaste banan någonsin! Sommar, golfvecka och allsång Årets klubbmästare korade Det händer på banan i höst och vinter I skrivande stund är säsongen

Läs mer

Träningsdag och tider: Grupp 1 måndagar kl 16.45-17.30. Max 20 platser Grupp 2 måndagar kl 17.45-18.30. Max 20 platser

Träningsdag och tider: Grupp 1 måndagar kl 16.45-17.30. Max 20 platser Grupp 2 måndagar kl 17.45-18.30. Max 20 platser Välkommen till juniorsäsongen 2016 på Barsebäck Golf & Country Club! Precis som tidigare år har vi ett fullmatat juniorprogram där barn från 4 år är välkomna. Nedan finner ni all information och vid ev

Läs mer

Nyhetsbrev #2 januari 2014. Välkomna till det nya året

Nyhetsbrev #2 januari 2014. Välkomna till det nya året Nyhetsbrev #2 januari 2014 Välkomna till det nya året Välkomna till 2014! Hej alla medlemmar och en riktigt God Fortsättning på det nya året! Nu ligger det lite snö på backen och många medlemmar är ute

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Sittande i styrelsen Lena Jerkhage Henrik Svensson Susanne Nilsson Helen Söderholm Rikard Larking Lag i ungdomssektionen vid årets slut F08 F00 samt F96-F99

Läs mer

Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14

Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14 Hammarö GK:s Juniorverksamhet 2 14 Vinterträning tisdagar 18.00-19.30 start 14 januari. Golfkalas 26 april, 5 juli, 10 augusti, 27 september, om vi vill! Kvällsträning fram till sommarlovet, fler träningar

Läs mer

FORE. Våren är här! ny vit marmorsand. Lektioner med Peter Runius gjorde att Lena fick tillbaka glädjen för golfen

FORE. Våren är här! ny vit marmorsand. Lektioner med Peter Runius gjorde att Lena fick tillbaka glädjen för golfen FORE Nyheter från Askersunds Golfklubb. Nummer 1, 2016. Våren är här! Renovering av bunkrarna med ny vit marmorsand Lektioner med Peter Runius gjorde att Lena fick tillbaka glädjen för golfen Vårens städdagar

Läs mer

TÄVLINGSPROGRAM 2012

TÄVLINGSPROGRAM 2012 TÄVLINGSPROGRAM 2012 Tidsbokning 040-42 96 80 Tävling 040-42 96 81 Kansli 040-42 96 82 Klubbchef 040-42 96 83 Fax 040-42 96 84 Shop 040-42 96 85 Restaurang 040-42 96 86 E-mail: soderslattsgk@sslgk.se Hemsida:

Läs mer

Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016. Inledning

Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016. Inledning Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016 Inledning Året inleddes lite turbulent och det var först en bit in på året som styrelsen fick mandat att fatta framåtriktade beslut. Vi som sitter i

Läs mer

Verksamhetsplan 2016

Verksamhetsplan 2016 Verksamhetsplan 2016 Motala GK klubben för alla golf med gemenskap och glädje Det yttersta målet för klubbens verksamhet är en nöjd golfspelare medlem eller greenfeegäst, som upplever att han/hon kan spela

Läs mer

HÖSTMÖTE. Golfrestaurangen klockan 19:00. 28 november. Gävle Golfklubb

HÖSTMÖTE. Golfrestaurangen klockan 19:00. 28 november. Gävle Golfklubb Vi börjar med ett föredrag om modern banskötsel av bankonsulent Mikael "Bobban" Frisk. Därefter prisutdelningar KM och vandringspris. 28 november HÖSTMÖTE 2013 Golfrestaurangen klockan 19:00 Gävle Golfklubb

Läs mer

Helsingborg Open 2015 - FAQ s

Helsingborg Open 2015 - FAQ s Helsingborg Open 2015 - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera både medlemmar i Vasatorps Golfklubb och övriga funktionärer under Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open?

Läs mer

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13 1. Årsmötet öppnades 2. Röstlängd fastställdes till 10st 3. Till ordförande för mötet valdes Fredrik Nordfelth och till sekreterare Jenny Eriksson.

Läs mer

Vårslaget 2006. Väl mött våren 2006. Per Åke Evén, ordf.

Vårslaget 2006. Väl mött våren 2006. Per Åke Evén, ordf. Ordföranden har ordet Vårsolen skiner varmt och gott så här i vårdagjämningens tid men den ovanligt fina vintern med en myckenhet av snö har inte börjat vika än! Hoppas ni åkt mycket skidor och njutit

Läs mer

TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER!

TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER! Nyhetsbrev #5 2015 Sida 1 av 6 TACK FÖR EN FIN SÄSONG PÅ FRÖSÅKER! Vi vill med årets sista nyhetsbrev passa på att tacka för en mycket innehållsrik och bra säsong. Nu satsar vi på att förbereda 2016 års

Läs mer

LAHOLMS GOLFKLUBB - VERKSAMHETSPLAN

LAHOLMS GOLFKLUBB - VERKSAMHETSPLAN LAHOLMS GOLFKLUBB - VERKSAMHETSPLAN Vision Laholms Golfklubbs målsättning är att vara en ekonomiskt trygg och i övrigt välskött golfklubb som tillgodoser olika golfspelares behov, oavsett spelstyrka. Besöket

Läs mer

Stora Lundby Golfklubb

Stora Lundby Golfklubb Stora Lundby Golfklubb Kallelse Höstmöte Måndag den 21 november 2011 Klockan 19.00 ca 21.00 OBS! Plats Lekstorps IF Klubbhus (Vid fotbollsplanen mittemot Shell i Gråbo) Anmälan görs till via mail, telefon

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman, Ingrid Löf-Dahl, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman, Ingrid Löf-Dahl, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 7 december 2015 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman,

Läs mer

Vi tränar golf på roliga sätt där inga förkunskaper eller hcp krävs. Låneklubbor finns. Torsdagar vecka 19-24 samt vecka 34-37, kl. 18.00-19.

Vi tränar golf på roliga sätt där inga förkunskaper eller hcp krävs. Låneklubbor finns. Torsdagar vecka 19-24 samt vecka 34-37, kl. 18.00-19. Golfkul för de yngsta golfarna (5-7 år) Vi får en introduktion till golfen på ett kul sätt där inga förkunskaper eller hcp krävs. Låneklubbor finns. Söndagar vecka 19-24 samt vecka 34-37, någon gång mellan

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2013-04-10

Informationsmöte Juniorer 2013-04-10 Informationsmöte Juniorer 2013-04-10 Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Övriga tävlingar Juniorrepresentanter Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen,

Läs mer

Bäste medlem, Görel Groos

Bäste medlem, Görel Groos Bäste medlem, Med några avslutande ord av år 2015 vill jag tacka Er medlemmar. Mycket har hänt och mycket arbetar vi på i styrelsen inför 2016. Det har varit ett fantastiskt golfår för Sörfjärdens GK.

Läs mer

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna 2014-11-04 Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015 Ändamål 1 i stadgarna Golfklubben har som ändamål att verka för att medlemmarna ska kunna utöva golfspel på Närs golfbana i enlighet med idrottens verksamhetsidé

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Övergripande mål Jönåkers golfklubb skall karaktäriseras av familjekänsla med personlig och bra service och vi skall ha en kvalitetsbana med ambitioner för ett långt

Läs mer

Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012

Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012 Förvaltningsberättelse för verksamhetsår 2012 Allmänt om verksamheten Kalix Golfklubbs syfte och ändamål är att bedriva och utveckla den idrottsliga golfverksamheten i Kalix Kommun fysiskt, mentalt, och

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2014-04-09

Informationsmöte Juniorer 2014-04-09 Informationsmöte Juniorer 2014-04-09 Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Övriga tävlingar Juniorrepresentanter Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen,

Läs mer

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener.

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener. Banan har 18-HÅL Med Norrlands bästa greener. PAY N PLAY Där alla oavsett golfbakgrund är välkomna! EN KROG Med dagens lunch och fullständiga rättigheter. WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU Kort

Läs mer

Närvarande: Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman,Jan Bengtsson Claes Carlstedt.

Närvarande: Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman,Jan Bengtsson Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 2 maj 2016 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Gunilla Björkman,Jan Bengtsson Claes

Läs mer

BLEKINGE 2015. Klass Klassindelning Hcp Spelform Antal hål Tee. A Pojkar/Flickor <12,0 Slagtävl scratch 18 Gul/röd

BLEKINGE 2015. Klass Klassindelning Hcp Spelform Antal hål Tee. A Pojkar/Flickor <12,0 Slagtävl scratch 18 Gul/röd 1 Deltagare För klass A, B och C: Pojkar och Flickor födda 1994-2002 Spelare född senare än 2002 som önskar delta i A-klass skall söka dispens för detta via SGF. Klass Klassindelning Hcp Spelform Antal

Läs mer

SKANDIA SCRAMBLE TJEJER SKANDIA SCRAMBLE KILLAR TÄVLINGSLEDARMANUAL 2007

SKANDIA SCRAMBLE TJEJER SKANDIA SCRAMBLE KILLAR TÄVLINGSLEDARMANUAL 2007 2007-03-16 Skandia Scramble 1 (6) SKANDIA SCRAMBLE TJEJER och SKANDIA SCRAMBLE KILLAR TÄVLINGSLEDARMANUAL 2007 INNEHÅLLSFÖRTECKNING sid 1. Övergripande tävlingsbestämmelser 2 2. Klubbkval 2 3. Regionkval

Läs mer

Verksamhetsplan 2016-2017

Verksamhetsplan 2016-2017 Sida 1 av 7 Verksamhetsplan 2016-2017 Nynäshamns GK är en klubb med trevlig atmosfär och med en bana som rekommenderas av alla. Idrott och Tävling Vi vill arbeta så att alla som så önskar, oavsett etnisk

Läs mer

usiftennis verksamhetsplan

usiftennis verksamhetsplan usiftennis verksamhetsplan ht2012 vt2015 vision: vi utvecklas som människor genom tennisen ledstjärnor: glädje, hälsa, ärlighet & ansvar Mål: 1. Beläggning tennisskolan: Säsong 1 (ht2012 - vt2013) - 85

Läs mer

Höstslaget 2009. Ordföranden har ordet

Höstslaget 2009. Ordföranden har ordet Ordföranden har ordet Golfåret 2009 är nu i princip tillända och jag hoppas det varit bra och att alla är nöjda med den rekreation, motion och det egna golfspelet som vi fått. Klubben har under året haft

Läs mer

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE. Verksamhetens art och inriktning

FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE. Verksamhetens art och inriktning ÅRSREDOVISNING 1 (6) 882601-9724 Styrelsen för Gagnefs Golfklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2013-01-01 2013-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Verksamhetens art och inriktning Golfklubben

Läs mer

Visions och målprogram för Junior och Idrottskommittén Haverdals GK

Visions och målprogram för Junior och Idrottskommittén Haverdals GK Visions och målprogram för Junior och Idrottskommittén Haverdals GK Upprättad datum: 2010 04 12 Reviderad datum: Innehåll Bakgrund... 3 Riktlinjer och utgångspunkter... 3 RF:s riktlinjer för barnidrott...

Läs mer

Nyhetsbrev Markaryds FK, maj 2016

Nyhetsbrev Markaryds FK, maj 2016 Nyhetsbrev Markaryds FK, maj 2016 I mitt förra brev skrev jag om ljuset på kvällarna som motiverar för träning och då tänker man givetvis att det under våren blir varmare och skönare. Värme är dock något

Läs mer

TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014

TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014 TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014 PRESENTATION, PROGRAM OCHINLEDNING PRESENTATION Pierre Oksanen, Tävlingskommittén Hasse Pettersson, Juniorkommittén PROGRAM 09.00 Inledning 09.15 Återblick från säsongen/statistik

Läs mer

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade SEDAN 1984 LOMMA CUP 9-11 Maj 2014 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae med Combat MMA på söndagen

Läs mer

Huvudstadens Golfklubb Lindö

Huvudstadens Golfklubb Lindö Verksamhetsplan 2013 Teamet kommer att arbeta enligt en förenklad organisation som fastställts av huvudstyrelsen. Vi kommer att bestå av följande ledamöter: Ordförande Sekreterare + resursperson Juniorer

Läs mer

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Fick inhandla frukost på Statoil när inget annat var öppet (2005)

Fick inhandla frukost på Statoil när inget annat var öppet (2005) Åmål 2006-11-06 Till Anna Göras Gabriella Lörnbring Gunilla Kjellstedt Jessica Fredriksson Martina? Sarah Johansson Sofie Jansson Hej! Några av er har jag träffat och andra inte sedan vi spelade vår avslutningstävling

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015 AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2014 2015 Ekonomi Vi behöver bygga upp en buffert på totalt cirka 100.000kr, men går in i årets verksamhet med ett underskott på cirka 35.000kr och lån hos

Läs mer

3. Till mötets ordförande och sekreterare valdes Jenny Eriksson. 4. Till justerare valdes Roland Nordfelth och Daniel Svanbäck.

3. Till mötets ordförande och sekreterare valdes Jenny Eriksson. 4. Till justerare valdes Roland Nordfelth och Daniel Svanbäck. Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2009-04-04 1. Årsmötet öppnades 2. Röstlängd fastställdes till 9st 3. Till mötets ordförande och sekreterare valdes Jenny Eriksson. 4. Till justerare valdes

Läs mer

Sammanställning av enkäterna

Sammanställning av enkäterna Sammanställning av enkäterna Under senhösten gjordes två enkäter som besvarades av medlemmar respektive gäster. Ovanligt många svar från gäster och framförallt medlemmar har gett mycket värdefull input.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom

Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom Verksamhetsberättelse 2013 ÅGK Elit och Ungdom 1 Innehållsförteckning Inledning... 3 Elit... 3 Elitjuniorer... 4 Juniorer och Miniorer... 5 Knattar... 6 Stipendier... 6 Kommittén... 6 2 Inledning Det har

Läs mer

Junior- kalendern. www.sgdf.se

Junior- kalendern. www.sgdf.se Junior- kalendern 2015 www.sgdf.se Gemenskap, Glädje och Uppmuntran! Stockholms Golfförbund är ett organ för SGFs regionala verksamhet och skall inom ramen för detta verka för att utveckla golfidrotten

Läs mer

Examensarbete HGU 2011

Examensarbete HGU 2011 Examensarbete HGU 2011 Hur man tar fram en Masterplan! Av Patrik Togelid Banchef Falkenbergs GK 1 Innehållsförteckning: Vad är en Masterplan? Sida 3 Tidsaxel (för Falkenbergs GK). Sida 3 Historik och anledning.

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd med tyngdpunkt

Läs mer

Kallelse till budgetmötet i Varbergs Golfklubb i klubbhuset Västra Banan 25 november klockan 19.00

Kallelse till budgetmötet i Varbergs Golfklubb i klubbhuset Västra Banan 25 november klockan 19.00 NUMMER TRE 2013 UPPMANING FRÅN BANAN Vi har väldigt bra övningsområden på Västra Banan, men tyvärr sker det allt för ofta att någon är där och tränar och lämnar stora mängder av torvor kvar utan att laga

Läs mer

Verksamhetsberättelse ForshagaDeje Golfklubb 2014

Verksamhetsberättelse ForshagaDeje Golfklubb 2014 Verksamhetsberättelse ForshagaDeje Golfklubb 2014 Året startade med att få en ny förening på fötter, då turerna kring denna golfklubb har varit många. Vi har slitits mellan hopp och förtvivlan. När till

Läs mer

HaningeStrand GK. Höstmöte Glädje Engagemang Öppenhet. Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand

HaningeStrand GK. Höstmöte Glädje Engagemang Öppenhet. Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand HaningeStrand GK Höstmöte 2018 Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand Innehållsförteckning Kallelse... 2 Föredragningslista... 2 Förslag till HaningeStrand Golfklubbs

Läs mer

Saltsjöbadens Golfklubb

Saltsjöbadens Golfklubb 1(16) Saltsjöbadens Golfklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2014 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 6 - balansräkning 7 - noter

Läs mer

Rätt oslätt Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Nr. 1. 2011

Rätt oslätt Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Nr. 1. 2011 Rätt oslätt Klubbtidning för medlemmar, sponsorer och intressenter i Söderslätts Golfklubb. Nr. 1. 2011 Sö erslätts Golfklubb Söderslätts GK har ny krögare! Kallelse till vårårsmöte 8 mars. Kansliet informerar

Läs mer

Viksbergs GKs idrottsprogram -07

Viksbergs GKs idrottsprogram -07 Viksbergs GKs idrottsprogram -07 Mål och Vision långsikt, kort sikt Träning Bredd, elit, ungdom inkl sociala aktiviteter Tävling Bredd, elit, ungdom Utbildning ungdom, vuxna, ledare, funktionärer Rekrytering

Läs mer

VÄSTERLED 18 HÅL ÖSTERLED 18 HÅL HAGBY 9 HÅL. Österled är vår klubbbana som är lite mer lättspelad.

VÄSTERLED 18 HÅL ÖSTERLED 18 HÅL HAGBY 9 HÅL. Österled är vår klubbbana som är lite mer lättspelad. Österåkers Golf 06 En 45-håls golfanläggning med tre banor och stor tillgänglighet. Gäller vid medlemskap i Österåkers Gk. (Gäller ej Vardag eller Hagby ) Bli medlem i Österåkers Golfklubb 06 Som medlem

Läs mer

H Ö S T M Ö T E 3 0 N OV E M B E R 2 0 1 5

H Ö S T M Ö T E 3 0 N OV E M B E R 2 0 1 5 HÖSTMÖTE 30 N OV E MBE R 201 5 Sida 2 FÖREDRAGNINGSLISTA 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har behörigen utlysts. 3. Fastställande av Föredragningslista. 4. Val av ordförande

Läs mer

ÄNTLIGEN! Välkommen Showen kan börja!

ÄNTLIGEN! Välkommen Showen kan börja! ÄNTLIGEN! Hur svårt kan det va? Att tala om vilken bana vi ska lira på? Att tala om vilka som är med? Att uppdatera en hemsida? Att tala om vad det är för specialare osv osv. Inte speciellt faktiskt. Men

Läs mer

Juniorverksamheten 2016 2016-04-25

Juniorverksamheten 2016 2016-04-25 Juniorverksamheten 2016 2016-04-25 Juniorkommitén 2016 Maria Lockman marialockman@gmail.com 070-328 27 74 Janne Dannberg janne@luleahockey.se 070-592 51 23 Malin Högström malin.hogstrom@gmail.com 070-258

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Alfta-Edsbyns GK 2013 1(5)

VERKSAMHETSPLAN. Alfta-Edsbyns GK 2013 1(5) VERKSAMHETSPLAN Alfta-Edsbyns GK 2013 1(5) NULÄGESANALYS Under 2012 har två träningsgrupper för ungdomar haft kontinuerlig träning med ett ledarlett pass i veckan. Totalt 30 ungdomar har deltagit med varierande

Läs mer

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB

HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB HÖSTMÖTE FÖR FALKENBERGS GOLFKLUBB Plats: Samlingssalen på Falkenbergs Sparbank Tid: 2013-11-25 klockan 18.30 FÖREDRAGNINGSLISTA FÖR HÖSTMÖTET 1 Fastställande av röstlängd för mötet. 2 Fråga om mötet har

Läs mer

Verksamhetsberättelse Onsjö GK 2013

Verksamhetsberättelse Onsjö GK 2013 Verksamhetsberättelse Onsjö GK 2013. Styrelsen Styrelsen har utgjorts av Jan-Erik Falk, ordförande Christina Haglund, vice ordförande Jan Lundborg, ekonomiansvarig Bjarne Persson Anders Lundberg Katarina

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Protokoll möte nr 9/2013 Art: Styrelsemöte Åtvidabergs Golfklubb Datum: Lördagen den 9/11 kl.9.00-11.40 Plats: Sjökrogen/Villan, Åtvidaberg Närvarande: Peter Björling, PB Ordförande Maria Uller, MU Sekreterare

Läs mer

ÅRSMÖTESHANDLINGAR VÄLKOMMEN TILL HÖSTÅRSMÖTE 2013 LÖRDAGEN DEN 23 NOVEMBER KL.10:00 I KLUBBHUSET PÅ KRONHOLMEN

ÅRSMÖTESHANDLINGAR VÄLKOMMEN TILL HÖSTÅRSMÖTE 2013 LÖRDAGEN DEN 23 NOVEMBER KL.10:00 I KLUBBHUSET PÅ KRONHOLMEN ÅRSMÖTESHANDLINGAR VÄLKOMMEN TILL HÖSTÅRSMÖTE 2013 LÖRDAGEN DEN 23 NOVEMBER KL.10:00 I KLUBBHUSET PÅ KRONHOLMEN visbygk.com INNEHÅLLSFÖRTECKNING FÖREDRAGNINGSLISTA VERKSAMHETSPLANER RESULTATBUDGET VALBEREDNINGENS

Läs mer

STYRELSEMÖTE 2013-09-13/14 Protokoll

STYRELSEMÖTE 2013-09-13/14 Protokoll Styrelsemöte 2013-09 13/14 117-131 Start 22.00/09.00 Plats Medlefors Folkhögskola, Skellefteå Närvarande Michael Sikström Ordförande Adrian Bordeianu Ungdom Berith Nilsson Damer Bo Elmgren Kassör Börje

Läs mer

Seriespel division 1 på Västra

Seriespel division 1 på Västra Seriespel division 1 på Västra NY WEBBTIDNING Nu kommer Utslaget 2 2011. Vår ambition är att det skall komma ut 3 till 4 nummer om året. Till vår stora glädje har vi fått en ny medarbetare i redaktionen.

Läs mer

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 - Breddgrupper

Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 - Breddgrupper Informationsmöte Juniorer 2016-04-13 - Breddgrupper Program Träningen Grönt kort och teori Aktiviteter Tävlingar Information Övrigt Medlem/icke medlem MEDLEM: Fritt spel på banan hela säsongen, om du har

Läs mer

STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008

STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008 STYRELSENS VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008 GOLF GLÄDJE GEMENSKAP Styrelsen för Bredareds Golfklubb får härmed avge sin verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 Styrelsen: Ordförande:

Läs mer

MANUAL FÖR TÄVLINGAR INOM VÄSTERGÖTLANDS GOLF DISTRIKT 2010. (distrikt A samt distrikt B)

MANUAL FÖR TÄVLINGAR INOM VÄSTERGÖTLANDS GOLF DISTRIKT 2010. (distrikt A samt distrikt B) MANUAL FÖR TÄVLINGAR INOM VÄSTERGÖTLANDS GOLF DISTRIKT 2010 (distrikt A samt distrikt B) 1 Anmälningar till distrikt A, klass A (killar och tjejer som spelar slagtävling, scratch, 27 hål) görs via www.golfdata.se.

Läs mer

Protokoll möte 9 - Juniorkommittén

Protokoll möte 9 - Juniorkommittén Protokoll möte 9 - Juniorkommittén Datum: 19 oktober 2011 Tid: Kl 17:00-19:00 Plats: Klubbrummet, Gumbalde Närvarande: Adam Munkhammar, Agnes Olofsson, Johan Larsson, Filip Andersson, Josefine Eliasson,

Läs mer

Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05

Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05 Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05 Träningar Träningstider Följande fasta träningstid har vi fått säsongen 2015-2016 Måndagar 18:30-19:30 Björklunda A-hall (ombytta 18:15 i omklädningsrum)

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Seglarförbundets Arrangörskommitté fredag den 26 januari 2001 å Hotell Winn Haninge/Handen.

Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Seglarförbundets Arrangörskommitté fredag den 26 januari 2001 å Hotell Winn Haninge/Handen. Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Seglarförbundets Arrangörskommitté fredag den 26 januari 2001 å Hotell Winn Haninge/Handen. Närvarande: Hans Åke Starck, ordförande Göran Andersson Roger Eriksson

Läs mer

Vårårsmöte. Borås Golfklubb 2016

Vårårsmöte. Borås Golfklubb 2016 Vårårsmöte Borås Golfklubb 2016 Kallelse till Vårårsmöte Datum: Tisdagen den 22:e mars 2016 Tid: 18.30 Plats: Pulsen Golf Center (Borås Golfklubb) Förslag till Stadgeenlig föredragningslista 1. Mötet öppnas.

Läs mer

Styrelsen. Möten. Uppdrag i förbund och organisationer. Ekonomi. Nya i styrelsen. Har avgått under året. Styrelsen 2008-12-31

Styrelsen. Möten. Uppdrag i förbund och organisationer. Ekonomi. Nya i styrelsen. Har avgått under året. Styrelsen 2008-12-31 Stockholm Speedskaters verksamhetsberättelse 2008 Klubben är inne på sitt fjärde år och fortsätter att växa. Jag tycker att detta är väldigt roligt och det har möjliggjort nya satsningar. Många av klubbens

Läs mer

Verksamhetsplan för 2016

Verksamhetsplan för 2016 Verksamhetsplan för 2016 Föreningen har jobbat fram en plan för vad vi vill utveckla och jobba med under säsongen 2016. För att kunna förverkliga denna plan hela vägen kommer vi att behöva vara många som

Läs mer

!!!!! Nyhetsbrev #8 2014!

!!!!! Nyhetsbrev #8 2014! Nyhetsbrev #8 2014 Sida 1 av 9 Hej$Vänner,$ Säsongen$är$över$och$endast$linksbanan,$studion$och$rangen$ är$öppen$i$skrivande$stund.$det$har$varit$en$mycket$bra$ säsong$med$många$glädjeämnen.$en$varm$och$lång$säsong$

Läs mer

Idrottsprogram Nicklastorp. Golfklubb 2005. Framtaget av Idrottsteamet:

Idrottsprogram Nicklastorp. Golfklubb 2005. Framtaget av Idrottsteamet: Idrottsprogram Nicklastorp Golfklubb 2005 Framtaget av Idrottsteamet: Lars Remröd, instruktör, medarbetare i utbildningskommittén, marknadskommittén, junior/elitkommittén, adjungerad i styrelsen. Huvudansvarig

Läs mer