Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8)

2 Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som mål att ha en bredd i ungdomslagen men att det i junior- och seniorlagen även fokuseras på idrottsliga prestationer. Ytterligare och utförligare information om föreningens målsättning finns beskriven i föreningspolicyn som finns att läsa i sin helhet på föreningens hemsida, Årsberättelse för tiden Styrelse Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ordförande: Joakim Norling Kassör: Lotta Berggren Sekreterare: Henrik Jitelius Ledamöter: Mikael Qvarnström, Britt-Inger Frank och Emil Schönhoff Styrelsen för Skogås Trångsund IBK får för verksamhetsåret avlämna följande årsberättelse. Valberedning Valberedningen inför stämman 2015 har bestått av: Bo Fager: sammankallande Marcus Höök Revisor Ordinarie revisor: Lars Stenström Revisors suppleant: Anders Brorson 2(8)

3 Styrelsemöten Under verksamhetsåret har styrelsen haft tio protokollförda styrelsemöten samt två lagledarmöten. Styrelsen har utöver arbetat med att: genomföra ålagda uppgifter enligt protokoll efter årsstämma utarbeta underlag till årsstämman 2015 Följa lagar och förordningar för ekonomisk förening Utveckla och fördjupat sammarbetet med SISU och då främst med tankar och funderingar kring vad vi som innebandyförening vill och hur vi ökar gemenskapen i föreningen. Arbetat med olika aktiviteter för att öka engagemanget kring A-lagets hemmamatcher. Förberett och diskuterat föreningens utveckling av Stockholms Innebandyförbunds kommande nivå anpassning. Medlemmar Skogås/Trångsund IBK hade under säsongen ca 300 medlemmar. Innebandyskolan Innebandyskolan vände sig i första hand till bar i årskullarna 08 och 09. Det var ca 35 deltagare som deltog vid ett tjugotal tillfällen på fredagar under säsongen. Instruktörer var pojkar från P99/P00. Anmälda lag i seriespel under säsongen lag deltog i seriespel under säsongen. Föreningen har haft pojklag från åldersgrupp 2006 upp till veteraner, samt ett damlag under säsongen. Ekonomi Föreningens ekonomiska ställning framgår av resultat- och balansräkning. 3(8)

4 Utbildningar Vi har denna säsong från Skogås/Trångsund IBK deltagit vid ett 10 tal tillfällen på förbundets utbildningar. Dessa utbildningar har bland annat varit grundutbildning och fördjupnings utbildningar i dom olika nivå anpassningarna enligt Svensk innebandys utvecklings modell (SIU) Lagen Herr Herrlaget hade som målsättning inför säsongen att placera sig i mitten av serien och minska antalet insläppta mål i snitt. Vi nådde bägge målen genom att halvera antalet insläppta per match. Vi slutade på en 3: dje plats efter målskillnad och missade med minsta marginal ett kval uppåt till division 2. Säsongen inleddes med ett oerhört lyckat träningsläger i Oslo där vi matchade mot elitserielag med lyckat resultat! Vi har haft en väldigt lyckad satsning med ny huvudtränare som ökat kraven på spelarna och nu siktar vi mot att göra truppen ännu starkare och konkurrenskraftig för att nå division 2. Ca 23 spelare under säsongen med en hög träningsnärvaro där vi snittade spelare per träning. Säsongen avslutades med deltagande i Kvarnen Cup där vi gick vidare från gruppspelet men tyvärr förlorade första slutspelsmatchen. //Emil Dam Veteraner Vårat veteran lag representerade föreningen i såväl div 1(högsta serien för veteraner) som div 2 den gångna säsongen. I div 1 så placerade man sig på en 6:e plats av totalt 10 lag. Då serie strukturen gjordes om inför denna säsong så var det 3 lag som åkte ur högsta divisionen och det var en kamp in i det sista för att hålla sig kvar. 4(!!!) lag hamnade på samma poäng där 2 av dessa lag åkte ur serien men vi hade bäst målskillnad av dessa fyra lag och håller oss därför kvar i div 1 även nästa säsong. I div 2 så landade laget på en 3:e plats av totalt nio lag. Laget har under större delen av säsongen tränat ihop med B-laget. På dessa träningar har veteran laget haft ca spelare varje träning. //Micke 4(8)

5 P99 Truppen har bestått av 30 spelare och 4 ledare. Inför säsongen slogs P99 och P00 samman till en gemensam trupp fortsättningsvis kallad P99. Vi har spelat med ett lag i P15 div2 samt två lag i P15 div4. Resultat i div2 blev en mittplacering i serien och i div4 kom vi först och sist. Träningar har skett tre gånger i veckan och vår träningsnärvaro har varit hög hela säsongen. Vi har också deltagit i två cuper under säsongen, Storvreta i Uppsala samt Ankarspelen i Sundsvall /Lotta P01 Vi startade träningarna kring skolstarten i augusti. Vi har tränat två gånger per vecka, måndagar i Trångsundsskolan och fredagar i Skogåshallen. På måndagar körde vi fys ute innan vi gick in i hallen för att vara väl förberedda konditionsmässigt när serien väl drog igång. Vi fortsatte med fys ganska långt in på säsongen. Antalet spelare har varierat lite under säsongen. Under sommaren tappade vi tre spelare. Under säsongen har vi fått tillbaka 4 spelare vilket är roligt. I dagsläget har vi 17 st aktiva spelare i laget, 1 00:a, 12 st 01:or, 3 st 02:or och 1 03:a. Alla spelare har utvecklat sig väl under säsongen och vi hoppas att vi får behålla alla till nästa säsong. Vi har under säsongen haft 4 tränare: Henrik Jitelius, Marcus Holmlund, Marcus Höök och Elias Persson-Berg. Henrik har haft huvudansvaret. Joel Lagerberg har tagit en paus den här säsongen pga mycket skola och eget innebandyspel. Vi hoppas såklart att han kommer tillbaka till nästa säsong. Lagledare har varit Anna Lavett. Vi har haft ett lag i division 3 och ett lag i division 4. Alla spelare har fått mycket speltid. I division 4 hamnade vi på en femte plats av åtta lag. Vi vann 6 matcher, oavgjort i en match och 7 förluster. I division 3 hamnade vi på en tredje plats av 10 lag. Vi vann 9 matcher, 4 slutade oavgjort och 5 förluster. Näst sista matchen i division 3 lyckades vi slå vinnaren av division 3, Tyresö-Trollbäcken, vilket var en härlig avslutning. Vi är nöjda med placeringen i båda serierna. Vi har spelat två cuper under säsongen, Storvretacupen och Påskcupen. I Storvretacupen gick det lite sisådär spelmässigt men allt runtomkring såsom bo i sovsal, bada och umgås gjorde cupen lyckad ändå. Vi slutade 3:a i gruppen och gick till b-sluspel. Där förlorade vi tyvärr 1/8-finalen med 1-2. Det var fjärde gången vi var med i Storvretacupen. Under påskhelgen spelade vi Påskcupen. Det var ett jämnt gruppspel. Vi vann en match spelade två oavgjorda matcher och förlorade en match med uddamålet. Det gjorde att vi gick till b-slutspel där vi vann b-semin och gick till b-final. Då fick vi möta Ingarö som vi mötte i a-finalen förra året. Vi låg under med som mest 1-5 men lyckas nästan komma i kapp. Matchen slutade 5-6 och det var riktigt nära att bli kvitterat i slutsekunderna. Riktigt bra spelat under cupen. 5(8)

6 Nu har vi gått ner till en träning i veckan fram till sommarlovet. Vi ser fram emot en minst lika bra säsong nästa år. //Anna Lavett. P04 Vi jobbar mycket med starta igång killarna tidigt på säsongen för att fånga deras intresse för innebandyn genom en intensiv träningshelg och flera matcher innan seriespelet startar. Vi har en trupp på 21 spelare där vi efter nyåret fått fler nya spelare. Vi har spelat 41 matcher i seriespel och träningsmatcher. Till det har killarna deltagit i Storvretacupen för första gången där vi ledare och spelare var mycket nöjda. //Peter P05 Denna säsong har vi tagit steget upp till fullstor plan och börjat spela matcher i seriespel. Vi har haft en trupp på ca 26 spelare. Vi har haft träningar på måndagar i Trångsund hallen och på torsdagar i Skogåshallen och deltagare antalet har varit ca spelare på dessa träningar. Då vi har en stor spelar trupp så har vi varit i behov av ytterligare ledare vilket har varit ett litet problem för oss den gångna säsongen. //Micke P06 P07 Övrigt Föreningen anordnade med mycket lyckat resultat säsongens kickoff för mini cupen. Där ett stort antal knattar från Stockholmsområdet upplevde sina första matchupplevelser i innebandyvärlden. Avslutningsvis vill vi i styrelsen tacka alla spelare, ledare samt föräldrar för en väl och bra genomförd säsong. Bilaga 1. Valberedningens förslag till styrelse Bilaga 2. Revisionsberättelse Bilaga 3. Resultatrapport & Balansrapport samt Budget för (8)

7 Skogås den 12 maj 2015 Joakim Norling Lotta Berggren Henrik Jitelius Ordförande Kassör Sekreterare Mikael Qvarnström Emil Schönhoff Britt-Inger Frank Ledamot Ledamot Ledamot 7(8)

8 Bilaga 1. Valberedningens förslag till omval respektive nyval av medlemmar till styrelsen samt valberedningen och revisor till Skogås-Trångsund IBK enligt nedan: Omval/Nyval av ledamot: Föreslagen på ett år. Omval/Nyval av ledamot: Föreslagna på två år. Nyval av suppleant: Föreslagen på ett år. Nyval av valberedning. Föreslagen på? år. Omval/Nyval av revisor: Föreslagen på ett år. Omval/Nyval av ordförande: Föreslagen till följande ordinarie årsstämma. Valberedningen Bo Fager Marcus Höök. 8(8)

Kallelse till årsmöte Skogås / Trångsund IBK Tisdagen den 27/5 kl 19:00 i 27 maj klockan 1900-2100 i Mörtviksskolans matsal DAGORDNING

Kallelse till årsmöte Skogås / Trångsund IBK Tisdagen den 27/5 kl 19:00 i 27 maj klockan 1900-2100 i Mörtviksskolans matsal DAGORDNING Org.nr: 812800-2501 Kallelse till årsmöte Skogås / Trångsund IBK Tisdagen den 27/5 kl 19:00 i 27 maj klockan 1900-2100 i Mörtviksskolans matsal 1. Mötets öppnas DAGORDNING 2. Val av ordförande och sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2010. [Gävle Dala BDF] Verksamhet, utbildning, tävling, ekonomi m.m. Styrelsen 2011-03-27

Verksamhetsberättelse 2010. [Gävle Dala BDF] Verksamhet, utbildning, tävling, ekonomi m.m. Styrelsen 2011-03-27 Verksamhetsberättelse 2010 [Gävle Dala BDF] Verksamhet, utbildning, tävling, ekonomi m.m. Styrelsen 2011-03-27 Årsmöte Gävle- Dala BDF Datum: 2010-03-27 Tid: 12.00 16.30 Plats: Rektorsgatan 4, Gävle DAGORDNING.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99

Verksamhetsberättelse för säsongen 2011. Ösmo Fotboll Pojkar 99 Verksamhetsberättelse för säsongen 2011 Ösmo Fotboll Pojkar 99 2012-07-28-1 - 2008 Ösmo GIF Fotbollsklubb Lagets femte säsong Detta är femte säsongen som lag. Två 7 - manna lag anmälda till S:t Eriks cup

Läs mer

Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan)

Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan) Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan) Förbundsstyrelsens uppdrag är att ta beslut som är så bra som möjligt för helheten inom Svensk Innebandy. Det inkluderar även beslut

Läs mer

Verksamhetsmanual Hörnefors IF Fotboll

Verksamhetsmanual Hörnefors IF Fotboll Verksamhetsmanual Hörnefors IF Fotboll 2 Verksamhetsprinciper... 3 Lagstruktur HIF fotboll... 4 Organisation runt barnidrotts- och ungdomslagen... 5 Tränare... 5 Lagledare... 5 Föräldragrupp... 5 Ekonomi...

Läs mer

Ålder 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. Spelform 3-manna 5-manna 7-manna 7-manna 9-manna 11-manna Matchtid 2*12 2*20 2*20 2*25 2*25 2*30 2*30 2*35 2*40

Ålder 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. Spelform 3-manna 5-manna 7-manna 7-manna 9-manna 11-manna Matchtid 2*12 2*20 2*20 2*25 2*25 2*30 2*30 2*35 2*40 BILAGA B - VÅR SPELARUTBILDNING - Från knatte till senior Ängby IF fotbolls och innebandyutbildning består av flera steg varav det sista innebär junior- och seniorspel. FOTBOLL INNEBANDY - KNATTE 6-9 ÅR

Läs mer

HUDDINGE IK INNEBANDY F94. Säsongen 2009/10. www.laget.se/huddingeikf94 1 (7)

HUDDINGE IK INNEBANDY F94. Säsongen 2009/10. www.laget.se/huddingeikf94 1 (7) HUDDINGE IK INNEBANDY F94 Säsongen 2009/10 www.laget.se/huddingeikf94 1 (7) Målsättning Vår målsättning är att ALLA som är med skall vara skadefria och ha så roligt som möjligt, trivas, vilja fortsätta

Läs mer

Allmänt. Knatte. Allmänt

Allmänt. Knatte. Allmänt Åldersspecifik träning Detta är en riktlinje som utförligare beskriver de fokusområden som berörs för att uppnå föreningens mål som finns beskrivna i föreningspolicyn för Skogås Trångsund Innebandy. Föreningen

Läs mer

Verksamhetsplan för 2016

Verksamhetsplan för 2016 Verksamhetsplan för 2016 Föreningen har jobbat fram en plan för vad vi vill utveckla och jobba med under säsongen 2016. För att kunna förverkliga denna plan hela vägen kommer vi att behöva vara många som

Läs mer

Då var vårt kvalspel tidsatt det blir på Baltiska Bowlinghallen söndagen den 10 maj kl. 09,00 mot T-nabben från Trelleborg.

Då var vårt kvalspel tidsatt det blir på Baltiska Bowlinghallen söndagen den 10 maj kl. 09,00 mot T-nabben från Trelleborg. 2015-05-13 Idag höll BK GS sitt årsmöte på Glorias i Lund. Till ordförande för ytterliggare ett år omvaldes Åke Lindelöf och övriga avgående styrelseledamöter omvaldes. Prisutdelning för de interna tävlingar

Läs mer

1 Mötets öppnande Jan-Arne Bäckström förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna.

1 Mötets öppnande Jan-Arne Bäckström förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna. Postadress: Box 890, 851 24 Sundsvall * Besöksadress: Idrottens Hus, Gärde, Sundsvall Tel: 060-56 61 22 * Fax: 060-56 63 70 * Pg: 12 88 99-2 * Bg: 5434-2811 * Org.nr 88 96 01 1312 E-mail: vnibf@vnidrott.rf.se

Läs mer

BK Allians Årsmöteshandlingar 2008

BK Allians Årsmöteshandlingar 2008 BK Allians Årsmöteshandlingar 2008 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen Styrelsen för BK Allians får härmed redogöra för verksamheten under verksamhetsåret 2007/08. Styrelsen har haft 9 protokollförda styrelsemöten.

Läs mer

INBJUDAN TILL SERIESPEL OCH DM FÖR UNGDOMSLAG 2016

INBJUDAN TILL SERIESPEL OCH DM FÖR UNGDOMSLAG 2016 Till Distriktets Föreningar f v b ledare/tränare för Ungdomslagen INBJUDAN TILL SERIESPEL OCH DM FÖR UNGDOMSLAG 2016 Ångermanlands Fotbollförbunds Tävlingskommitté inbjuder härmed distriktets föreningar

Läs mer

Aktivitet för alla knattar oavsett hcp

Aktivitet för alla knattar oavsett hcp Aktivitet för alla knattar oavsett hcp Jag heter Jörgen Persson från Landskrona GK och jag anser att golfen är den idrott som har de bästa förutsättningarna för att bli den populäraste idrotten bland ungdomar

Läs mer

Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet

Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet IDROTT HELA LIVET ÖREBRO 2015 ÄH, NU LÄGGER JAG AV! OM UNGDOMAR SOM SLUTAR MED IDROTT Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet Foton: Mats Ragnarsson

Läs mer

Ledare - ska gå "Grönt Kort" kurs (gäller tre år), lämna in begränsat belastningsregister (se plan för tryggare

Ledare - ska gå Grönt Kort kurs (gäller tre år), lämna in begränsat belastningsregister (se plan för tryggare IF Leikin All verksamhet i IF Leikin utgår från Halmstad Arena IP, där vi är ensamma med hela vår verksamhet därifrån. Ålder för ålder: Barnfotboll 4-5 år Fotbollsskola, träning med mycket lek och rekrytera

Läs mer

CLEMENSNÄS IF FOTBOLL & INNEBANDY JUBILEUMSÅR

CLEMENSNÄS IF FOTBOLL & INNEBANDY JUBILEUMSÅR CLEMENSNÄS IF FOTBOLL & INNEBANDY JUBILEUMSÅR CLEMENSNÄS IF FIRAR 90 ÅR! 1925 2015 CLEMENSNÄS IF 90 ÅR. Clemensnäs Idrottsförening har nu varit verksam i 90 år. Den 16:e februari firade vi detta med öppet

Läs mer

Protokoll fört vid Piteå Båtklubbs Årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 16 mars, 2005. 17 Stycken medlemmar var närvarande 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE

Protokoll fört vid Piteå Båtklubbs Årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 16 mars, 2005. 17 Stycken medlemmar var närvarande 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Protokoll fört vid Piteå Båtklubbs Årsmöte I Piteå båtklubbs klubblokallokal 16 mars, 2005 17 Stycken medlemmar var närvarande 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Sten Olsson öppnade mötet genom att hälsa

Läs mer

Meddelad frånvaro: Natascha Schüsseleder (Axel) & Åke Brilioth (Tom)

Meddelad frånvaro: Natascha Schüsseleder (Axel) & Åke Brilioth (Tom) Föräldramöte 14 februari 2012 i Skanstullshallen Laget runt Tränare & lagledare: Simon Egelius, Roffe Fagerlund (Henke), Håkan Cleve (Theo) & Ellinor Eke (Simon). Löptränare: Ove Fagerlund (Edvin), Fredrik

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll

Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll Styrelsen för Skå IK Handboll får härmed avge följande verksamhetsberättelse för 2006. Styrelsen Styrelsen har under året sen tillträde i maj 2006 bestått av

Läs mer

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN Korta fakta om säsongen 2014 Vi var 16 spelare i truppen Vi hade över 90 träningar på Örsholmen Seriespel i P14 Simon/Olle/Pedram Vi spelade ett antal cuper; - FBK Karlstad futsal

Läs mer

SERIEINBJUDAN 2011/2012

SERIEINBJUDAN 2011/2012 1 SERIEINBJUDAN 2011/2012 INFORMATION OM SERIERNA Vi vill med detta dokument ge er information så att ni ska kunna fundera över hur ni ska anmäla era lag till serierna nästkommande säsong. Ta del av detta

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008

Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008 Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008 Ungdomslag Under året har föreningen erbjudit spel i fyra olika ungdomslag, nämligen A-ungdom, B-ungdom, C-ungdom samt Little League. Mer information om respektive

Läs mer

Spelardokument säsongen 2012/2013

Spelardokument säsongen 2012/2013 Spelardokument säsongen 2012/2013 1. Inledning Detta dokument är en programförklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Storvreta IBK P03 Svart säsongen 2012/2013.

Läs mer

Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy

Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelser 2014 Rosersbergs IK Innebandy Verksamhetsberättelse 2014, Sektionen Vi har idag 9 lag; HerrVeteran, Damer, Herrar A-lag, P00/01, P02/03, P04/05, P06/07, F06/08 samt Innebandyskola.

Läs mer

ARBETSORDNING FÖR STYRELSEN I IFK ÖRBY

ARBETSORDNING FÖR STYRELSEN I IFK ÖRBY Inledning Allmänt Styrelsen för IFK Örby ska enligt föreningens stadgar bestå av en ordförande samt sex ledamöter och två suppleanter. Styrelseledamöterna och styrelsens ordförande utses, efter förslag

Läs mer

Skånes Fotbollförbund Kvalreglemente 2015

Skånes Fotbollförbund Kvalreglemente 2015 Skånes Fotbollförbund Kvalreglemente 2015 Kapitel 1 ADMINISTRATION 1. Tävlingsstyrelse Skånes Fotbollförbund (Skånes FF) administrerar kvaltävlingarna och förbundets Tävlingskommitté (TK) är tävlingsstyrelse

Läs mer

TURNERINGSINFO GOTHIA 2015

TURNERINGSINFO GOTHIA 2015 TURNERINGSINFO GOTHIA 2015 Tävlingsform Till Gothia Innebandy Cup är alla lag välkomna. Enda förbehållet är att föreningen är registrerad hos respektive nations Innebandyförbund. Tävlingen inleds med gruppspel.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Verksamhetsberättelse 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Styrelse Ordförande, Ledamot Richard Brännström Anläggningssektionen (1 år) Vice ordförande, Ledamot Hans Bark marknad/ekonomi (1 år) Sekreterare

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL TÄFTEÅ IK 2013-04-24

ÅRSMÖTESPROTOKOLL TÄFTEÅ IK 2013-04-24 ÅRSMÖTESPROTOKOLL TÄFTEÅ IK 2013-04-24 Närvarande var total 22 st av våra medlemmar varav huvudstyrelsen och alla sektioner var representerade samt stipendiaterna. 1 Mötets öppnande Årsmötet öppnades av

Läs mer

HSB:s Brf. Flyttfågeln Årsstämmoprotokoll

HSB:s Brf. Flyttfågeln Årsstämmoprotokoll HSB:s Brf. Flyttfågeln Årsstämmoprotokoll 2008-04-21 1. Årsstämmans öppnande Allan Risberg förklarade årsstämman öppnad, kl. 19:30. 2. Val av ordförande vid stämman Lars Öberg valdes att leda årsstämman.

Läs mer

IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden

IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden IF Lödde skall verka för att ledare och spelare skall utveckla en stark känsla för föreningen, det som man i dagligt tal kallar klubbkänsla. Detta innebär att man skall

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb Verksamhetsberättelse Sid 1( 6) Verksamhetsberättelse Norrtälje Simklubb Styrelsen för Norrtälje Simklubb lämnar härmed följande berättelse för Verksamhetsberättelse Sid 2( 6) Styrelsens sammansättning

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013-2014

Verksamhetsberättelse 2013-2014 Verksamhetsberättelse 2013-2014 Verksamhetsåret 2013-2014 Vårvindens styrelse har haft följande sammansättning: Styrelsens ledamöter Peter Kornesjö Ordförande Denny Andreasson Kassör Hampus Hjortberg Sekreterare

Läs mer

Bordtennis 2015-2016. Team Åland tar lagbrons i Island Games på Jersey

Bordtennis 2015-2016. Team Åland tar lagbrons i Island Games på Jersey Bordtennis 2015-2016 Team Åland tar lagbrons i Island Games på Jersey Ifk Mariehamn Bordtennis r.f. Verksamhetsberättelse 2015-2016 Styrelse och Verksamhetsgranskare Följande personer har varit medlemmar

Läs mer

Sedan 2013 driver föreningen driften av anläggningarna på Värmdövallen samt Grantomtahallen på uppdrag av Värmdö kommun.

Sedan 2013 driver föreningen driften av anläggningarna på Värmdövallen samt Grantomtahallen på uppdrag av Värmdö kommun. Verksamhetsplan och Budget 2016 FÖRENINGSGEMENSAMT Inledning Föreningens verksamhetsplan och budget utformas i enlighet med framtagen policy och riktlinjer. Verksamhetsplanerna beskriver vilka mål föreningen

Läs mer

POLICY - Umeå City IBF -

POLICY - Umeå City IBF - POLICY - Umeå City IBF - Umeå City IBF:s policy finns till för att visa vad Umeå City IBF står för. All verksamhet och alla beslut som tas på alla nivåer i Umeå City IBF ska bedrivas och tas i enlighet

Läs mer

Medlemsrättigheter & skyldigheter

Medlemsrättigheter & skyldigheter Medlemsrättigheter & skyldigheter Spelare & Ledare Som spelare eller ledare i Skogås Trångsund Innebandy strävar jag efter ödmjukhet inför uppgiften på innebandyplanen, ödmjukhet mot alla både på och utanför

Läs mer

Utkast till förslag om förändringar Förbundsserierna Dam

Utkast till förslag om förändringar Förbundsserierna Dam Utkast till förslag om förändringar Förbundsserierna Dam Version 0.5 2013-11-21 Sammanfattning I korthet innebär nedanstående utkast till förslag att: Basketligan Dam spelas med 10 lag fr.o.m. säsongen

Läs mer

ÅLDERSINDELNINGEN FÖR RÖD NIVÅ

ÅLDERSINDELNINGEN FÖR RÖD NIVÅ ÅLDERSINDELNINGEN FÖR RÖD NIVÅ Pojkar Röd Tidigast född Flickor Röd Tidigast född Klass A 1997 Klass A 1997 Klass B 1997 Klass B 1998 Klass C 1998 Klass C 1999 Klass D 1998 Klass E 1999 Klass F 1999 Klass

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2016 2015-05-01 2016-04-30 FÖR VÄSTERBOTTENS INNEBANDYFÖRBUND ORG. NR. 894701-4299. www.innebandy.se/vasterbotten

ÅRSREDOVISNING 2016 2015-05-01 2016-04-30 FÖR VÄSTERBOTTENS INNEBANDYFÖRBUND ORG. NR. 894701-4299. www.innebandy.se/vasterbotten ÅRSREDOVISNING 2016 2015-05-01 2016-04-30 FÖR VÄSTERBOTTENS INNEBANDYFÖRBUND ORG. NR. 894701-4299 www.innebandy.se/vasterbotten INNEHÅLL Ordförande har ordet...3 Verksamhetsberättelse året som har gått...4

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse För Nya Skellefteå Squashklubb omfattande tiden 2014-07-01 2015-06-30. Styrelsens sammansättning Jan Kaiding Ulf Andren Malin Forsmark Tomas Widmark Mikael Åström Ann Holmberg Gunnar

Läs mer

IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010

IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 2010 IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 IK Frankes Ungdomspolicy (9 år) Ungdom och boll Frankes paroll 7-manna Organisation Träningstillfällen Speltid Resultat Serie Cuper Material Målsättning 9

Läs mer

Norrbottens Fotbollförbund

Norrbottens Fotbollförbund Norrbottens Fotbollförbund INBJUDAN TILL NORRBOTTENS FOTBOLLFÖRBUNDS 11-MANNA OCH 9-MANNA SERIER FÖR POJKAR & FLICKOR 2016 ANMÄLAN: Sker i FOGIS föreningsinloggningen samt på bifogad anmälningstalong som

Läs mer

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade SEDAN 1984 LOMMA CUP 9-11 Maj 2014 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae med Combat MMA på söndagen

Läs mer

Saga innebandy uppsala

Saga innebandy uppsala saga innebandy o uppsala POLICY DW Daniel Werkmäster GN Gunnar Nyborg POLICY FÖR IDROTTSSÄLLSKAPET SAGA Föreningens målsättning och ideologi ldrottssällskapet Saga (IS Saga) bildades 1992 och ungdomsverksamheten

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Sittande i styrelsen Lena Jerkhage Henrik Svensson Susanne Nilsson Helen Söderholm Rikard Larking Lag i ungdomssektionen vid årets slut F08 F00 samt F96-F99

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (11) VERKSAMHETSPLAN o Organisation o Målsättningar o Uppgifter för 2010 / 2011 Sidan 2 (11) ORGANISATION Norrbottens Innebandyförbund ÅRSMÖTE/EXTRA MÖTE Valberedning Norrbottens Innebandyförbund

Läs mer

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Verksamhetsåret 2014 Kallelse till årsmöte 2015 Härmed kallas alla medlemmar i MK Gotlands Terräng Gäng till årsmöte Söndag den 8 Mars ca kl 15.00 Plats:

Läs mer

Spelare och ledare bor på Hotell Linné, Skolgatan 45. 27/12 Lunch 13:00 Köttbullar och potatismos (Hotell Linné) Middag 18:00 Lasagne (Hotell Linné)

Spelare och ledare bor på Hotell Linné, Skolgatan 45. 27/12 Lunch 13:00 Köttbullar och potatismos (Hotell Linné) Middag 18:00 Lasagne (Hotell Linné) Storvretacupen i Uppsala 27-29 december 2012 Transport: Boende: Mat: Vi åker i egna bilar. Samåkning från Björkeby samlingen på stora Björkebyparkeringen den 27/12 kl 10:00. Spelare och ledare bor på Hotell

Läs mer

Årsberättelse för Gästriklands Bordtennisförbund

Årsberättelse för Gästriklands Bordtennisförbund Årsberättelse för Gästriklands Bordtennisförbund Verksamhetsåret 2014 Styrelsen 2014 Ordförande Vice ordförande/domaransvarig Kassör Helena Öhrn/Dan Lorén Leif Hedberg Helle Carlsson Bo Hedin Mats Pousette

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-2010

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-2010 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-2010 Verksamhetsåret 2009-2010 Vårvindens styrelse har haft följande sammansättning: Styrelsens ledamöter Jan Longnell Denny Andreasson Hampus Hjortberg Sofia Larsson Anders

Läs mer

Årsmöte Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai 2015-01-24

Årsmöte Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai 2015-01-24 Årsmöte Karatesällskapet Umeå Kyokushinkai 2015-01-24 Närvarande: Sensei Johan Edin, Sempai Alicia Edin, Emma W Flodén, Patrik Sörman, Sebastian Heberlein, Mikael Bergström och Erik Wikström. 1 Mötet öppnas.

Läs mer

WIF hockey. www.valdemarsvikif.se

WIF hockey. www.valdemarsvikif.se WIF hockey 2011-2012 WIF Hockey - en självklarhet med stolt tradition. Valdemarsvik är en ort som präglas av stora skillnader mellan sommar och vinter. Det skärgårdsnära läget gör att orten lever upp under

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ellagårds Tennisklubb 2009

Verksamhetsberättelse för Ellagårds Tennisklubb 2009 1 Verksamhetsberättelse för Ellagårds Tennisklubb 2009 Årets styrelse har bestått av: Nils Göran Ramberg, ordförande, Johan Ahnfelt, vice ordförande och sekreterare, Sanna Molin, Anders Nyman, kassör,

Läs mer

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 Verksamheten i stort Styrelsen och dess arbete Styrelsen har under året bestått av följande medlemmar Ordförande Bengt Sandell Viceordförande Christer Ahlberg Sekreterare

Läs mer

Dalhems historia. Dalhems IF bildades 1954

Dalhems historia. Dalhems IF bildades 1954 Dalhems historia Dalhems IF bildades 1954 1954 Den 1/10-1954 bildas Dalhems IF Man bröt sig ur SJ gymnastik o idrottsförening och bildade Dalhems IF. Uppkallat efter Dalhems IP på Kisrseberg där man på

Läs mer

Del 1. Del 2. /Mattias Stridh

Del 1. Del 2. /Mattias Stridh Del 1 Den 29 Maj 1951 bestämdes att Vilske Kleva Bollklubb skulle startas. Samtidigt tog man ett beslut att snacka sig samman med IK Wilske om att få tillgång till idrottsplatsen i Vilske-Kleva. Till ordförande

Läs mer

STADGAR KFUM LINKÖPING

STADGAR KFUM LINKÖPING STADGAR KFUM LINKÖPING ANSLUTNING 1 KFUM Linköping tillhör KFUK-KFUM Sverige riksförbund och är genom detta ansluten till KFUKs Världsförbund och KFUMs Världsförbund. 2 För föreningen gäller förutom dessa

Läs mer

Villaägarföreningen Dungen

Villaägarföreningen Dungen Villaägarföreningen Dungen Protokoll fört vid ordinarie årsmöte med Villaföreningen Dungen, den 9 mars 2006 1. Stämmans öppnande i sal 616 Segeltorpskolan Mötet öppnades av Robert Tham som hälsade de närvarande

Läs mer

Förslag. Stadgar för Svenska Aikidoförbundet

Förslag. Stadgar för Svenska Aikidoförbundet Förslag Stadgar för Svenska Aikidoförbundet Förord Detta förslag till stadgar utgår från de normalstadgar som Svenska Budo- och Kampsportsförbundet har tagit fram för underförbund. Följande förändringar

Läs mer

Verksamhetsberättelse Nyköpings Frisksportklubb år 2015. sid 1(5)

Verksamhetsberättelse Nyköpings Frisksportklubb år 2015. sid 1(5) Verksamhetsberättelse Nyköpings Frisksportklubb år 2015. sid 1(5) Nyköpings Frisksportklubb får härmed avge följande berättelse för tiden 1 jan 31 dec 2015. Ledning och övriga funktionärer: Ordförande

Läs mer

Mål- och policydokument

Mål- och policydokument Gullänget-Kroksta IBS Mål- och policydokument 1 Övergripande mål sidan 3 Övergripande policy sidan 4 Spelare sidan 5 Ledare sidan 6 Föräldrar sidan 7 2 Övergripande mål Vår förening skall verka för ett

Läs mer

ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND fört vid ÖFF:s årsmöte 2010-02-13. Valla Folkhögskola i Linköping

ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND fört vid ÖFF:s årsmöte 2010-02-13. Valla Folkhögskola i Linköping ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND PROTOKOLL fört vid ÖFF:s årsmöte 2010-02-13 Tid 13.00 13.30 Plats Valla Folkhögskola i Linköping DISTRIKTSORDFÖRANDENS VÄLKOMSTHÄLSNING Styrelsens ordförande Gillis Persson

Läs mer

Tipspromenader våren 2008. Sponsor: Elins Bageri och Konditori. Sponsor: Colorama Jansons Färghandel. Sponsor: Sparbanken Skaraborg

Tipspromenader våren 2008. Sponsor: Elins Bageri och Konditori. Sponsor: Colorama Jansons Färghandel. Sponsor: Sparbanken Skaraborg NIF-NYTT INFORMATION FRÅN NOSSEBRO IDROTTSFÖRENING NR 1 2008 1918 90år 20 08 Tipspromenader våren 2008 Start 10.00 11.30 Startkort: 10:, Bingobricka: 10: Ni vet väl att Nossebro IF grundades på dagen den

Läs mer

Region Syd Tävlingskommittén

Region Syd Tävlingskommittén Tävlingskommittén Bestämmelser för regionalt kval till U16 SM 2015/2016 :s tävlingskommitté 2015-11-17 Kvalificering till U16 SM, I kvalificeringen till U16 SM-åttondelsfinalspel deltar följande lag: Lag

Läs mer

Stadgar för Rimbo Idrottsförening

Stadgar för Rimbo Idrottsförening Stadgar för Stadgarna reviderade och fastställda i oktober 1992 Stadgarna ändrade avseende 6 vid årsmöte 1996 Stadgarna ändrade avseende 5, 6, 9, 12, 13, 14, 15, 17 och 22 vid årsmöte 2012 Sida 2 av 6

Läs mer

Än en gång välkommen till Västerortscupen 2011. Anna Norén-Ohlson, Cupansvarig Johan Kjellberg, bitr. Cupansvarig Per Calson, bitr.

Än en gång välkommen till Västerortscupen 2011. Anna Norén-Ohlson, Cupansvarig Johan Kjellberg, bitr. Cupansvarig Per Calson, bitr. Vi hälsar samtliga spelare, ledare, domare och besökare välkomna till Västerortscupen 2011. I år har intresset för Västerortscupen varit ovanligt stort med 108 spelande lag. Vi hoppas att alla lag, både

Läs mer

Serier, spelformer samt slutspel och kval till respektive serie

Serier, spelformer samt slutspel och kval till respektive serie Bilaga 11 Tävlingsbestämmelser Serier, spelformer samt slutspel och kval till respektive serie Damer Samtliga lag ska anmäla sig till seriespel. Anmälan ska/kan ske till den nivå som laget önskar spela

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015 AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2014 2015 Ekonomi Vi behöver bygga upp en buffert på totalt cirka 100.000kr, men går in i årets verksamhet med ett underskott på cirka 35.000kr och lån hos

Läs mer

LOMMA CUP. För 31:a gången. 14-15 Maj 2016. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och Masters 35 +. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. För 31:a gången. 14-15 Maj 2016. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och Masters 35 +. Nybörjare och Avancerade LOMMA CUP För 31:a gången 14-15 Maj 2016 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och Masters 35 +. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae Ni samlar

Läs mer

Policydokument. Gimonäs Umeå Idrottsförening (GUIF) Gimonäs Umeå IF Reviderad och fastställd av styrelsen 2011-06-08

Policydokument. Gimonäs Umeå Idrottsförening (GUIF) Gimonäs Umeå IF Reviderad och fastställd av styrelsen 2011-06-08 [2011-11-05] GIMONÄS UMEÅ IF POLICY [Reviderad policy, fastställd av styrelsen 2011-11-05] Policydokument Gimonäs Umeå Idrottsförening (GUIF) Idrottens verksamhetsidé Idrott är fysisk aktivitet som vi

Läs mer

VÄSTERÅSAVDELNINGEN 065. Förslag till dagordning för Årsmöte 2013. 1. Årsmötets öppnande. 2. Fråga om årsmötets stadgeenliga sammankallande

VÄSTERÅSAVDELNINGEN 065. Förslag till dagordning för Årsmöte 2013. 1. Årsmötets öppnande. 2. Fråga om årsmötets stadgeenliga sammankallande Förslag till dagordning för Årsmöte 2013 1. Årsmötets öppnande 2. Fråga om årsmötets stadgeenliga sammankallande 3. Fastställande av dagordningen 4. Val av ordförande och sekreterare för mötet 5. Val av

Läs mer

Sandvikens IF SIF-Stilen barn och ungdom

Sandvikens IF SIF-Stilen barn och ungdom Sandvikens IF SIF-Stilen barn och ungdom 2016-01-01 1 Sandvikens IF utveckling och elit Inom Sandvikens IF är vår övertygelse att bredd ger elit. Genom att få många barn att spela fotboll i Sandvikens

Läs mer

STYRELSEN FÖR BOXHOLMS IF FÅR HÄRMED AVLÄMNA FÖLJANDE ÅRSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2003:

STYRELSEN FÖR BOXHOLMS IF FÅR HÄRMED AVLÄMNA FÖLJANDE ÅRSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2003: ÅRSBERÄTTELSE STYRELSEN FÖR BOXHOLMS IF FÅR HÄRMED AVLÄMNA FÖLJANDE ÅRSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2003: HERR: A-herrar hoppades på att avancera i division 5 tabellen, men hamnade återigen i mitten.

Läs mer

STADGAR FÖR IFK HÄSSLEHOLM. (antagna på årsmöte mars 2015)

STADGAR FÖR IFK HÄSSLEHOLM. (antagna på årsmöte mars 2015) STADGAR FÖR IFK HÄSSLEHOLM (antagna på årsmöte mars 2015) INNEHÅLLSFÖRTECKNING IDROTTSRÖRELSENS VERKSAMHETSIDÉ... 4 ALLMÄNNA BESTÄMMELSER... 5 1. Ändamål... 5 2. Sammansättning... 5 3. Tillhörighet m.m....

Läs mer

ÅRSMÖTE. Hörnefors Idrottsförening

ÅRSMÖTE. Hörnefors Idrottsförening ÅRSMÖTE Hörnefors Idrottsförening Verksamhetsår 2014 Förslag till dagordning Årsmöte 2015-03-25 1 Fastställande av röstlängd 2 Val av ordförande och sekreterare för mötet 3 Val av protokolljusterare och

Läs mer

VÅRCUP 9-10 APRIL. Vi önskar alla lag lycka till!

VÅRCUP 9-10 APRIL. Vi önskar alla lag lycka till! VÅRCUP 9-10 APRIL Brommapojkarna P 01-1 hälsar er välkomna till Ekesiöö vårcup. 64 lag från 40 olika klubbar kommer till start i 7 olika klasser för pojkar och flickor födda 2001-1999. Alla matcher spelas

Läs mer

Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup

Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup Pojkar Säsongen 2014 2015 U16 A1-1999 Enkelserie i division 1, dubbelserier i division 2 och 3. U15 A2-2000 Enkelserie i division 1, dubbelserier i division

Läs mer

HOCKEYDAMERNA HÅLLER KLASS

HOCKEYDAMERNA HÅLLER KLASS Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs (ETU) HOCKEYDAMERNA HÅLLER KLASS Mikael Nilsson Handledare: Göran Lindblom 1 SAMMANFATTNING Min bakgrund som tränare sträcker sig 20 år bak i tiden, där jag har bara

Läs mer

Protokoll. Punkt Ärende Ansvarig/Klart senast

Protokoll. Punkt Ärende Ansvarig/Klart senast Mötesgrupp, ärende Protokoll av 1 (6) Föräldramöte - P98 IFK Berga Mötesdag, tid och plats 19 oktober 2008, Berga IP Deltagare Föräldrar till: Föräldrar som representerade 25 av våra ungdomar fanns med

Läs mer

Norrbottens Innebandyförbund

Norrbottens Innebandyförbund Sidan 1 (11) VERKSAMHETSPLAN o Organisation o Målsättningar o Uppgifter för 2011 / 2012 Sidan 2 (11) ORGANISATION Norrbottens Innebandyförbund ÅRSMÖTE/EXTRA MÖTE Valberedning Norrbottens Innebandyförbund

Läs mer

FISKEVATTENÄGAREFÖRBUNDET I VÄSTRA SVERIGE

FISKEVATTENÄGAREFÖRBUNDET I VÄSTRA SVERIGE FISKEVATTENÄGAREFÖRBUNDET I VÄSTRA SVERIGE Årsstämma 2016 Söndagen den 24 april Plats: idrottshuset, Vänersborg Protokoll årsstämma 2016 1. Stämmans öppnande Ordförande Bo Johansson hälsade alla välkomna

Läs mer

Tillsammans blir det bättre för alla FCD & SIF 2013. Första steget till nästa generation ungdomsfotboll i Danderyd

Tillsammans blir det bättre för alla FCD & SIF 2013. Första steget till nästa generation ungdomsfotboll i Danderyd Tillsammans blir det bättre för alla FCD & SIF 2013 Första steget till nästa generation ungdomsfotboll i Danderyd Bakgrund Fotbollen i Danderyd har genom åren vuxit genom att fler spelare är aktiva året

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Norra Dalsland Värmland Örebro län INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sid. Föredragningslista 3 Ordförande 4-5 Styrelsen i MsvBDF: et 6 Röstberättigade föreningar 7 Distriktslagsverksamhet

Läs mer

STADGAR FÖR RAPATAC JUDO & KSF

STADGAR FÖR RAPATAC JUDO & KSF STADGAR FÖR RAPATAC JUDO & KSF Rapatac Judo & KSF är en specialförening till Rapatac Alliansförening med hemort i Gävle kommun. Bildad den 2009-08-12 Stadgarna senast fastställda av årsmötet den 2012-10-10

Läs mer

KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari

KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari Vi bygger vidare på succén från tidigare år och provar att ytterligare förbättra cupen. Alla matcher kommer att spelas dygnet

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Inledning Under 2013 hade vi på Melleruds GK 15-talet juniorer i träning med 4 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 2 gånger per vecka. Vi hade serielag

Läs mer

Protokoll från planeringskonferensen för år 2012 på Viksbergs Säteri den 2 och 3 december 2010

Protokoll från planeringskonferensen för år 2012 på Viksbergs Säteri den 2 och 3 december 2010 Skå IK Fotboll Protokoll från planeringskonferensen för år 2012 på Viksbergs Säteri den 2 och 3 december 2010 Närvarande Finn Dobson, Inger Ekdahl-Edevärn, Kjell Hellström, Torleif Bengts, Jörgen Gren,

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

Hönö Judoklubbs styrelse avger följande årsredovisning för perioden verksamhetsåret 2014

Hönö Judoklubbs styrelse avger följande årsredovisning för perioden verksamhetsåret 2014 Årsredovisning för Hönö Judoklubb 2014 Hönö Judoklubbs styrelse avger följande årsredovisning för perioden verksamhetsåret 2014 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ordförande:

Läs mer

B-laget 3: a i R1A, U21- laget 4: a i R3A, C-laget 4: a i R4A bra jobbat.

B-laget 3: a i R1A, U21- laget 4: a i R3A, C-laget 4: a i R4A bra jobbat. NR 2 Nr 2-2006 Ordförande har ordet 2006 börjar gå mot sitt slut, dags för en summering av året. Ny leverantör Stadium som vi hoppas mycket på, marknadsgruppen har en del intressanta idéer som bör gå att

Läs mer

usiftennis verksamhetsplan

usiftennis verksamhetsplan usiftennis verksamhetsplan ht2012 vt2015 vision: vi utvecklas som människor genom tennisen ledstjärnor: glädje, hälsa, ärlighet & ansvar Mål: 1. Beläggning tennisskolan: Säsong 1 (ht2012 - vt2013) - 85

Läs mer

HSBs Bostadsrättsförening Bågen nr 223 i Stockholm

HSBs Bostadsrättsförening Bågen nr 223 i Stockholm HSBs Bostadsrättsförening Bågen nr 223 i Stockholm PROTOKOLL Fört vid ordinarie FÖRENINGSSTÄMMA i HSBs Bostadsrättsförening Bågen Nr 223 i Stockholm tisdagen den 18 maj 2009 i aulan, Åsö gymnasium, Blekingegatan

Läs mer

1. Mötets öppnande Distriktsordförande Marcus Hjortsberg hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Distriktsordförande Marcus Hjortsberg hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 1. Mötets öppnande Distriktsordförande Marcus Hjortsberg hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängden Efter genomfört upprop fastställde årsmötet röstlängden

Läs mer

RONNEBY BOLLKLUBB. STADGAR För den ideella föreningen. med hemort i Ronneby kommun.(initialer RBK) Bildad i november 1933.

RONNEBY BOLLKLUBB. STADGAR För den ideella föreningen. med hemort i Ronneby kommun.(initialer RBK) Bildad i november 1933. RONNEBY BOLLKLUBB STADGAR För den ideella föreningen RONNEBY BOLLKLUBB med hemort i Ronneby kommun.(initialer RBK) Bildad i november 1933. Antagna & fastställda den 27:e november 1999. 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Varför tappar vi talanger i Svensk hockey En talangstudie av TV Puckare födda 85 89

Varför tappar vi talanger i Svensk hockey En talangstudie av TV Puckare födda 85 89 Varför tappar vi talanger i Svensk hockey En talangstudie av TV Puckare födda 85 89 2010 04 21 Ulf Hall Sammanfattning Syfte och frågeställningar Studiens övergripande syfte var att undersöka spelare som

Läs mer

Din medverkan gör skillnad!

Din medverkan gör skillnad! Sponsoravtal INLEDNING IK Fyris sportklubb är en ideell förening som har som mål att verka för att Uppsalas ungdomar ska beredas tillfälle att bedriva idrott. Med fokus på närområdena Stenhagen, Berthåga

Läs mer

Observera att denna sammanfattning ej ersätter tävlings-eller representationsbestämmelser utan ska ses som en hjälp.

Observera att denna sammanfattning ej ersätter tävlings-eller representationsbestämmelser utan ska ses som en hjälp. Lagledarhandbok Lagledarhandbok Detta häfte är tänkt som ett stöd för dig i din roll som lagledare eller coach för ett ungdomslag i basket. Texten är förenklade utdrag ur tävlingsbestämmelser, representationsbestämmelser

Läs mer