Vad måste jag göra som idag har avtal med bredbandsbolaget? Bredband Vi har 500/50 bredband, vad är priserna för

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vad måste jag göra som idag har avtal med bredbandsbolaget? Bredband Vi har 500/50 bredband, vad är priserna för"

Transkript

1 Kommentar eller fråga Svar Bredband Betalar idag mer än 100 Nu blir det ännu billigare. Bredband Bredband Om möjligt, önskvärt att det analoga finns kvar så kan man själv välja om man kopplar in det digitala eller inte Vad måste jag göra som idag har avtal med bredbandsbolaget? Precis så blir det. Vi har valt att även behålla Com Hem denna avtalsperiod, för att övergången ska vara frivillig och mjuk. Väldigt lite. Bredbandsbolaget finns kvar, och kommer att sänka din avgift för det du redan har. Om gruppavtalet innebär en uppgradering jämfört med vad du har, eller om du vill utnyttja någon av de individuella tillvalen, ska du kontakta Bredbandsbolagets kundtjänst som känner till vad du har idag, och vårt gruppavtal. De ska hantera alla frågor. Bredband Vi har 500/50 bredband, vad är priserna för 500/50 kommer kosta 419/månad istället för 599. högrekapacitet Bredband Tillkommer installationskostnader Nej, men en engångskostnad för frakt av den bredbandsrouter man får låna, för att kunna använda bredbandet. Fraktkostnaden är 96 kronor. Bredband Uppsägningstid på befintligt avtal. För den som redan har Bredbandsbolaget behövs ingen uppsägning. Bredbandsbolaget ska justera din månadsavgift till det nya lägre priset. Exakt vad du har för avtal idag, har Bredbandsbolagets kundtjänst koll på, och är bäst på att besvara detaljfrågor. Bredband Personligen mer intresserad av Bredbandsbolaget Bra! Det blir Bredbandsbolaget. Bredband Inklusive router med trådlöst Ja, router med trådlöst nätverk får lånas gratis. Läs separat från Bredbandsbolaget hur du ska göra.

2 Bredband Meddelande i god tid så att nuvarande avtal kan sägas upp Har du redan Bredbandsbolaget, så behövs ingen uppsägning. Har du bredband med Com Hem, och vill byta till Bredbandsbolaget ska du anmäla det till brf Haga enligt separat sblad för en gemensam handläggning. Bredband Vad är det för garanti att leverantören inte höjer avgiften efter första året Bra kommentar. Gruppanslutningsavtalet är skrivet på 3 år med fast pris under avtalstiden. Bredband Det räcker med nuvarande hastighet för min del Eftersom vi bara kan ha en (1) gemensam grundhastighet i gruppanslutningsavtalet, så får du en eventuell hastighetshöjning "på köpet". Eftersom avgiften för bredband läggs på noll kronor - hoppas vi priset för dig anses godtagbart? Bredband Bredband Kravet är att bredbandet fungerar eftersom vi jobbar hemifrån Om inte antennuttaget gäller fortfarande vill jag ha mer info Vi är många som håller med, och tycker att det är själva idén med det hela. Eftersom föreningen nu har ett gemensamt avtal i grunden (i stället för många individuella) har föreningen bättre möjligheter att ställa krav på leverantören. Antennuttaget kommer att fungera precis som förut med Com Hem. Men de nya gruppavtalstjänsterna kommer bara att finnas i bredbandsuttaget. Information om detta kommer att ges i föreningslokalen på tider som annonseras separat. Bra! Det blir Bredbandsbolaget, och priserna sänks. Bredband Är nöjd med bredbandsbolagets tjänster men sänker gärna månadskostnaden Bredband Är beroende av mobilt bredband Här är vi inte säkra på vad som avses. Mobila bredband kommer att fungera som tidigare, och är inget som berörs av gruppanslutningsavtalet.

3 Bredband Ingår säkerhetspaket Säkerhet på internet är en komplex fråga som inte enbart går att "köpa sig till". Det är mycket som beror på många olika saker. Det finns en grundläggande säkerhetsnivå i det bredband som Bredbandsbolaget tillhandahåller. Utöver det får man köpa till det extra skydd man anser sig behöva, och som passar den typ av dator man har. Allra sist beror säkerhet också på vilka platser man surfar till, och hur man hanterar okända e-post och okända program etc. Bredbandsbolaget erbjuder säkerhetspaket för den som vill köpa det. Kontakta deras kundtjänst. Bredband2 För mig är det viktigt att man, precis som idag med Bra att valet nu fallit på Bredbandsbolaget då. bredbandsbolaget som leverantör, lätt kan nå den datormiljö man har hemma utifrån via internet. En leverantör som inte kan leverera publika ip-adresser eller blockerar ingående trafik vore en betydande försämring. Bredband2 Bra förslag (halverar kostnaden) Tack! TV Om möjligt, önskvärt att det analoga finns kvar så kan man själv välja om man kopplar in det digitala eller inte Precis så blir det. Vi har valt att även behålla Com Hem, för att övergången ska vara valfri och mjuk. TV Billigare än idag? Det beror förstås på vad man har idag. Men vi kan inte se hur någon ska kunna betala mer än idag. Tvärtom. Alla bör kunna spara ordentligt på detta. Antingen genom att betala mindre än idag, eller genom att ta del av bättre tjänster än man har idag, utan avgift. Allting är dessutom valfritt. TV Vi har ingen TV Ingen skillnad för er. TV Digital-TV inte värt att betala för Det behöver du inte.

4 TV Jag har ComHem Tivo och vill behålla det Com Hem finns kvar som förr, så TiVo går att behålla (men du får betala för det själv). Alla leverantörer har olika tjänster och priser, men det är bara försvarbart med gruppanslutningsavtal för bredband och digital-tv med en leverantör, som i vårt fall blev Bredbandsbolaget. Vi har dock valt att även behålla Com Hem i coax-nätet (antennuttagen) för att de som vill ha Com Hems tjänster ska kunna det. TV Är skeptisk till ComHems kundservice Vi har slutit gruppanslutningsavtalet med Bredbandsbolaget, så vi hoppas du ska bli nöjd. TV Räknas nuvarande kostnad bort Det beror på vad du har idag. Men har du Bredbandsbolaget, eller byter till Bredbandsbolaget, så blir det billigare. TV Vilka kanaler ingår i så fall Exakta svar finns på Bredbandsbolagets hemsida och i separata sblad från Bredbandsbolaget. TV Meddelande i god tid så att nuvarande avtal kan sägas upp De som har Bredbandsbolaget behöver inte säga upp sina avtal. De som har bredband med Com Hem och vill byta till Bredbandsbolaget, anmäler detta till brf Haga enligt separat från brf Haga. TV Ingår digital box Ja, det ingår. Men du behöver kontakta Bredbandsbolagets kundtjänst för att få låna den (gratis förutom frakten på 96 kr). TV Vi vill ha de två tyska kanalerna (2DF, 3Sat) de finns Eftersom Com Hem finns kvar som tidigare, så finns TV vad vi vet bara på Comhem Det beror på vad det kostar med extra utbud och pris på det den möjligheten kvar. Svårt att svara entydigt på eftersom det i sin tur beror på hur omfattande extrautbud var och en tänker sig. Exakta prisuppgifter finns i den separata om gruppanslutningsavtalet som distribueras separat.

5 TV Fungerar det med min gamla tjock-tv Ja, det kommer att fungera precis som idag, om man vill. Men för att få bästa möjliga detaljrikedom i bilden, behövs digital-tv och en platt-tv. TV Kommer det digitala utbudet också att ingå i hyran (avgiften) Ja! Vi är mycket glada för att vi under de ekonomiska omständigheter som råder, inte ser behovet att ta ut någon avgift. TV Prioritera gärna HD-kanaler I grundutbudet ingår SVT1 HD, SVT2 HD, TV4 HD. Utöver det finns indivuella tillval till olika prisnivåer. Bl.a. ett HD-paket med 9 HD-kanaler för 99/månad, eller T2- Flex med 8 valbara kanaler för 79/månad varav 8 av dem är HD-kanaler. Utöver detta finns ytterligare individuella tillägg man kan göra. TV2 Förstår inte riktigt frågan. Dagens utbud får jag idag utan kostnad. Har de vanliga kanalerna 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12, kunskapskanalen, barnkanalen, fox och finska. Eller betalar jag via hyran? Föreningen måste betala (betalar) för de TV-kanalar som föreningen anser "ska ingå i hyran" (alltså månadsavgiften för lägenheten). Idag är det de kanaler du räknar upp, som finns i antennuttaget (som analog- TV med den bildkvalitet det innebär). Om du (vi) vill att föreningen ska erbjuda digital-tv till alla lägenheter, måste vi betala för det. Digital-TV möjliggör högre bildkvalitet (utom för äldre Tjock-TV-apparater) och fler möjligheter som beskrivs i annan. Förslaget omfattar digital-tv med kanalutbud motsvarande dagens, men med högre bildkvalitet (varav SVT1, SVT2 och TV4 dessutom i HD-kvalitet - extrahög bildkvalitet) för de med TV-apparater som klarar det. Utöver detta, förmånligare priser för de som vill göra indviduella tillägg.

6 TV2 I de 100kr per månad ingår kort/krypteringsavgift samt är det möjligt att se digital TV i alla rum utan extra kostnad? Och går det att se dessa kanaler utan att använda ett kort i varje TV apparat? Inga kortavgifter tillkommer. Ingen digital-tv-lösning kan ses i flera rum utan extra kostnad (eftersom en digital-box krävs per TV). Det är så digital-tv fungerar. Dock har vi valt att även under kommande avtalsperiod, behålla Com Hem i coax-nätet som fungerar som tidigare (med den gamla tekniken - analog-tv - med lägre bildkvalitet). TV2 Bra förslag (halverar kostnaden) Tack för positiv återkoppling (även här)! Och även i detta fall, blir det ju ännu billigare med nuvarande förslag. Elektronisk Bra Tack för positiv återkoppling! Elektronisk Elektronisk Elektronisk Elektronisk 2 Om beslut tas för digital hantering Vore tacksam för sänt till båda adressena Det är skönt med ett hederligt pappersmeddelande Nej, inte istället för. Men gärna som komplement till pappersvariant. Oklart vad som menas. Eftersom vi har olika förutsättningar och viljor i föreningen kommer vi behöva erbjuda båda alternativen. Den som vill ha papper ska kunna få papper, och den som vill ha det elektroniskt ska kunna få det elektroniskt. Det är en rimlig önskan som vi också tycker ska kunna hanteras. Det kommer vi att tillgodose. Men vi hoppas att hederligheten sitter i skribenten, inte i själva pappret :) Vi har inte beslutat varken om eller hur den elektroniska en kommer att skickas. Men vi är medvetna om att det finns olika önskemål och sätt att distribuera på - med olika för- och nackdelar. Vi får återkomma när det blir aktuellt. Och sker det bör mailet i sig innehålla den nya en, inte enbart på föreningens hemsida. Övrigt Bra jobbat Tack! Övrigt Tack för ert arbete Tack, det är skönt att vi snart är klara! Övrigt Telefoni är helt ointressant Det är valfritt. För den som inte använder, kostar det inget.

7 Övrigt inte fråga om telefoni just nu Bredbandstelefoni (IP-telefoni) finns dock som ett alternativ, för den som vill. "Vanlig Telia-telefoni" finns kvar som alternativ, precis som idag, och berörs inte av gruppanslutningsavtalet. Annat än om någon vill byta till bredbandstelefoni, för att spara pengar. Övrigt Nya bredbandsuttag Här vet vi inte säkert vad som avses.nej, det behövs inga nya bredbandsuttag, de gamla fungerar (ska fungera). Framdragning av nya uttag, är därför inget som det nya gruppanslutningsavtalet omfattar. Inom några år kommer föreningen troligen låta dra fiber till lägenheterna. Då finns det anledning att tänka till på, om och hur vi kan låta var och en göra egna tillägg i sin lägenhet. Övrigt Gruppavtal. Betyder det att föreningen är abonnent, inte medlemmarna Ja och nej. Det är föreningen som betalar för den gemensamma nivån på bredband och TV. För eventuella och frivilliga tillägg, betalar var och en mellanskillnaden. Lån av en gratis router och digital-box görs av var och en från Bredbandsbolaget. Övrigt Antar att telfoni ingår (gratis) Rätt gissat! Delvis. Det kostar naturligtvis om man ringer. Annars inte. Övrigt Får man hjälp med att byta det till det nya Ja, om det behövs. Bredbandsbolagets kundtjänst finns till hands. Om inte det fungerar, kontakta styrelsen, så ska vi ta upp det med Bredbandsbolaget. Övrigt Ska man ha kvar den router man har nu Det beror på. Har du bredband med Com Hem och vill byta till bredbandsbolaget, så blir det byte. Eller om du har en väldigt gammal router. Gratis lån av router ingår i gruppanslutningen. Kontakta kundtjänst hos Bredbandsbolaget om din router behöver bytas.

8 Övrigt Mailadressen kommer nog att ändras om/när nya bredbandet kommer Eftersom vi har samma leverantörer som tidigare, måste det inte innebära en ändring av mailadresser. Men har du bredband hos Com Hem och vill byta till Bredbandsbolaget för att spara pengar, blir det förstås byte. Övrigt Skulle vi ha triple play Ja, den gemensamma nivån innefattar bredband, TV och telefoni. Övrigt Telefoni är helt ointressant Det är helt valfritt, och inget man betalar för (så länge man inte både ansluter sig, och ringer med det). Men möjligheten finns, för de som vill ansluta sig. Se separat om de tjänster som finns tillgängliga via gruppavtalet. Övrigt2 Kommer nätanslutning att inkludera porttelefon till mobilen? Vi har ju ingen porttelefon idag och det känns dumt att lämna koden till alla... Nej, det innebär ingen förändring av porttelefonerna i och med gruppanslutningsavtalet. Det är en separat fråga.

Prisförslag 2016-04-08

Prisförslag 2016-04-08 Prisförslag 2016-04-08 Brf Grankotten 1, 40 lägenheter Göteborg Bakgrund Brf Grankotten 1 önskar prisförslag på Bredband, TV och Telefoni via Fiber. I samband med en kollektiv gruppanslutning önskas uppgradering

Läs mer

Nytt att välja på. Information om Bredband och TV. för dig som bor hos Hyresbostäder. Välkommen till en värld av möjligheter.

Nytt att välja på. Information om Bredband och TV. för dig som bor hos Hyresbostäder. Välkommen till en värld av möjligheter. Nytt att välja på Information om Bredband och TV för dig som bor hos Hyresbostäder. Välkommen till en värld av möjligheter. Hej! Jag heter Thomas och arbetar med Bredbands- och TV-frågor hos Hyresbostäder.

Läs mer

Förslag externt VÄLKOMMEN TILL EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER. HEJ! VAD HÄNDER NU?

Förslag externt VÄLKOMMEN TILL EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER. HEJ! VAD HÄNDER NU? VÄLKOMMEN TILL EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER. HEJ! Som Hyresbostäder tidigare meddelat så är vi ny kommunikationsoperatör av bredbandstjänster för dig som hyresgäst. Vi har redan monterat boxen som levererar

Läs mer

Vi bygger fiber till dig i sommar!

Vi bygger fiber till dig i sommar! Vi bygger fiber till dig i sommar! Vi kan med glädje meddela att vi under 2016 kommer bygga fiber där du har din fastighet och erbjuder dig att beställa. Ljusnet bjuder in till ett uppstartsmöte där vi

Läs mer

Brf Sjöviksberget 2016-03-10

Brf Sjöviksberget 2016-03-10 Brf Sjöviksberget 2016-03-10 1 Presentation av Bredbandsbolaget Bredbandsbolaget erbjuder bredband med marknadsledande hastigheter för bredband, tv, telefoni och andra tjänster. Vårt kraftfulla bredbandsnät

Läs mer

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske.

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske. Vanliga frågor Anslutning 1. Ska ni gräva på min tomt eller gör jag det själv? Om det finns behov av grävning så gör vi det. Grävning och återställning ingår i kampanjerbjudandet. Finns det tomrör som

Läs mer

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN!

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN! VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN! VI FIRAR BREDBAND TILL ALLA 5000 kr + Månadsavgift på 150 kr Nu bygger vi fibernät! KONTAKTUPPGIFTER Du som har frågor om anslutning till fibernätet, kontakta Ronneby Miljö

Läs mer

Arvika Kommunnät. - din lokala fiberleverantör. Inspiration och vägledning för att välja bredbandstjänster

Arvika Kommunnät. - din lokala fiberleverantör. Inspiration och vägledning för att välja bredbandstjänster Arvika Kommunnät - din lokala fiberleverantör Inspiration och vägledning för att välja bredbandstjänster När du är redo för framtidens TV och underhållningstjänster, trygghetstjänster och lagring av dina

Läs mer

Framtidens nät är här

Framtidens nät är här Framtidens nät är här Dina nya tjänster för telefoni och bredband Beställ dina nya tjänster senast en månad innan stängning - så att du kan fortsätta att ringa och surfa! Besök telia.se/framtidensnat eller

Läs mer

Listade tjänster från Qmarket Dala Energi Fibernät

Listade tjänster från Qmarket Dala Energi Fibernät Listade tjänster från Qmarket Dala Energi Fibernät Namn Månadskostnad Startavgift Beskrivning AllTele Bredband 10 254:-/mån 199:- 3 månader halva priset! AllTele Bredband 100 359:-/mån 199:- 3 månader

Läs mer

2015-01-28. Gimsmark Gunsmark Intresseförening

2015-01-28. Gimsmark Gunsmark Intresseförening 2015-01-28 Gimsmark Gunsmark Intresseförening Gimsmark Gunsmark Intresseförening Gunsmark 34 915 94 Ånäset Bästa Gulli, AllTele tackar för er förfrågan gällande kollektiv anslutning av Internetaccess med

Läs mer

Sveriges nya fibernät på väg hem till dig

Sveriges nya fibernät på väg hem till dig Sveriges nya fibernät på väg hem till dig supersnabbt Internet för dig i villa Fibernät för framtiden använd allt som Internet har att erbjuda Tänk dig att alltid surfa utan väntetider. Att allt du gör

Läs mer

Så här fungerar det. A Uttag 1. D Uttag 6 7. B Uttag 2 3. C Uttag 4 5. Så här använder du ditt bredbandsskåp och dina bredbandsuttag.

Så här fungerar det. A Uttag 1. D Uttag 6 7. B Uttag 2 3. C Uttag 4 5. Så här använder du ditt bredbandsskåp och dina bredbandsuttag. Så här fungerar det Så här använder du ditt bredbandsskåp och dina bredbandsuttag. I hallen, oftast nära elcentralen sitter ditt Bredbandsskåp. Skåpet innehåller en panel med numrerade uttag. Antalet uttag

Läs mer

FIBER. Installationshandbok. Rev. 2016.02

FIBER. Installationshandbok. Rev. 2016.02 FIBER Installationshandbok Rev. 2016.02 Bekräftelse Hej Vi vill meddela dig att din Fiberanslutning är klar för användning! Beställda tjänster är nu inkopplade och är klara att användas. Är detta fel så

Läs mer

Är du intresserad att ansluta dig till stadsnät

Är du intresserad att ansluta dig till stadsnät Är du intresserad att ansluta dig till stadsnät Just nu projekterar vi för att bygga fibernät i Lindärva by med omnejd. Detta gäller dig som endast ska ha fiber och inte avlopp i Lindärva avloppsförening.

Läs mer

Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF

Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF Kabel-tv till dig som bor i en gruppansluten förening CCF Hej! Tv-tittande är något som engagerar. Alla har sina favoritprogram och kanaler som de inte vill vara utan. Därför ser vi till att du kan komponera

Läs mer

INSTALLATIONSGUIDE 1

INSTALLATIONSGUIDE 1 1 INSTALLATIONSGUIDE WAN LAN1 LAN2 LAN3 LAN4 LAN5 LAN6 LAN7 LAN8 ES WAN LAN1 LAN2 LAN3 LAN4 LAN5 LAN6 LAN7 LAN8 ES FÖPACKNINGEN INNEHÅLLE TiVo-box TiVo-fjärrkontroll med batterier Dokumentation Nätverkskabel

Läs mer

INFORMATIONS MÖTE TV, BREDBAND & TELEFONI. Brf Sjöstaden 1

INFORMATIONS MÖTE TV, BREDBAND & TELEFONI. Brf Sjöstaden 1 INFORMATIONS MÖTE TV, BREDBAND & TELEFONI Agenda Bakgrund kriterier Val av offererbara leverantörer Urvalsprocess Förhandling Slutligt förslag på leverantör 2 2014-10-21 Bakgrund Våra behov: Bredband,

Läs mer

VIKTIG INFO GÄLLANDE OMKOPPLINGEN TILL DET ÖPPNA NÄTET

VIKTIG INFO GÄLLANDE OMKOPPLINGEN TILL DET ÖPPNA NÄTET VIKTIG INFO GÄLLANDE OMKOPPLINGEN TILL DET ÖPPNA NÄTET Installation av hemmaswitch Vi har/kommer att installera en hemmaswitch hos dig, den ser ut som på bilden här intill. När omkopplingen till Open Universe

Läs mer

INSTALLATIONSGUIDE FIBERKOAX

INSTALLATIONSGUIDE FIBERKOAX INSTALLATIONSGUIDE FIBEKOAX 1 FÖPACKNINGEN INNEHÅLLE TiVo-box TiVo-fjärrkontroll med batterier Dokumentation Nätverkskabel HDMI-kabel Strömkabel med adapter TiVo-antennkabel med skruvkontakt Gå in på comhem.se/

Läs mer

Bredband via fiber. Hälsningar Jerker Jonsson Lidköpings bredband 0510-771070 Jerker.jonsson@lidkoping.se

Bredband via fiber. Hälsningar Jerker Jonsson Lidköpings bredband 0510-771070 Jerker.jonsson@lidkoping.se Bredband via fiber Vi har idag intresseförfrågningar från boende utmed Storegårdsvägen. Nu finns det en skarvbrunn för fiber i gamla Tunbanan där vi kan koppla in nya kunder. Det finns inte slangar till

Läs mer

Är du intresserad att ansluta dig till det öppna stadsnätet

Är du intresserad att ansluta dig till det öppna stadsnätet Är du intresserad att ansluta dig till det öppna stadsnätet Med fastigheten ansluten till det öppna stadsnätet så öppnar sig en hel värld av möjligheter för tjänster inom bredband, tv och telefoni. Med

Läs mer

Trådlöst hem med Telia

Trådlöst hem med Telia Trådlöst hem med Telia Bredband 100/10 Kanalpaket Lagom Bredbandstelefoni Dator Trådlös router Trådlös sändare + mottagare Telefoni Digitalbox Exempel på hur ett nätverk i hemmet kan se ut Förklaring IU=

Läs mer

VANLIGA FRÅGOR FRÅN BOENDE OM HSB BOLINA

VANLIGA FRÅGOR FRÅN BOENDE OM HSB BOLINA 2015-03-27 VANLIGA FRÅGOR FRÅN BOENDE OM HSB BOLINA Hur kommer jag igång med HSB Bolina? Svar: Koppla in datorn i bredbandsuttaget i väggen och gå till www.bredbandswebben.se. Väl där så kan du se alla

Läs mer

Din kabeltv-förening informerar om fiberutbyggnad i ditt område

Din kabeltv-förening informerar om fiberutbyggnad i ditt område Din kabeltv-förening informerar om fiberutbyggnad i ditt område Din kabeltv-förening i samarbete med Grattis till en bra investering! - din fastighet är redan på god väg till fiberanslutning Din fastighet

Läs mer

Finspångs Stadsnät Ett öppet nät

Finspångs Stadsnät Ett öppet nät Finspångs Stadsnät Ett öppet nät Finet Ett av kommunen helägt bolag Två affärsområden - IT-service & Stadsnät Öppet nät = Alla leverantörer är välkomna Finns i hela kommunen Vad är fiber? Optofiber är

Läs mer

Protokoll fört vid årsstämman för Persikogatans Samfällighetsförening 2015-02-19 Plats: Fiskebäckskyrkan, Aprikosgatan 2

Protokoll fört vid årsstämman för Persikogatans Samfällighetsförening 2015-02-19 Plats: Fiskebäckskyrkan, Aprikosgatan 2 -! Persikogatans Samfällighetsförening Protokoll fört vid årsstämman för Persikogatans Samfällighetsförening 2015-02-19 Plats: Fiskebäckskyrkan, Aprikosgatan 2 1 Mötets öppnande Ordförande Roland Ahlqvist

Läs mer

Befibra din tillvaro Bredbandstjänster via fiber

Befibra din tillvaro Bredbandstjänster via fiber Befibra din tillvaro Bredbandstjänster via fiber 1 Tips! Behåll den här fliken öppen! PAKETLÖSNINGAR TELEFONI INTERNET TV Våra tjänsteleverantörer hittar du på nästa sida! DATATJÄNSTER TJÄNSTELEVERANTÖRER

Läs mer

Bredband Gotland. Bredband Till Alla 2013-08-08 ASM

Bredband Gotland. Bredband Till Alla 2013-08-08 ASM Bredband Gotland Bredband Till Alla 2013-08-08 ASM Sockenmodellen ALLA FÅR VARA MED ALLA HJÄLPS ÅT ALLA SKALL HA RÅD Sockenmodellen är ett kostnadseffektivt sätt att bygga och driva optiska fibernät i

Läs mer

Full fart med bredband!

Full fart med bredband! Full fart med bredband! Krokomsbostäder satsar på ett av Sveriges bästa fibernät för tv, bredband och telefoni! Framtiden är här! Och med den nya möjligheter. Vi kommunicerar med varandra som aldrig förr,

Läs mer

TV och/eller bredband via Comhem. Gruppanslutning

TV och/eller bredband via Comhem. Gruppanslutning TV och/eller bredband via Comhem Föreningen är idag kunder i Comhem genom ett grundavtal. Grundavtalet ger de fastigheter som idag ingår i Gemensamhetsanläggning 2 ca 17 fria kanaler men ingen bredbandsuppkoppling.

Läs mer

Prisförslag 2015-08-20

Prisförslag 2015-08-20 Prisförslag 2015-08-20 300 lägenheter Harplinge samfällighetsförening Hej! Tack för att vi får vara med och offerera till att vara er nya tjänsteleverantör i det befintliga nätet. I denna offert är ni

Läs mer

Välkomna till. Extrastämma. Lindåsskolans matsal. Onsdag 26/11 klockan 19.00

Välkomna till. Extrastämma. Lindåsskolans matsal. Onsdag 26/11 klockan 19.00 Välkomna till Extrastämma Lindåsskolans matsal Onsdag 26/11 klockan 19.00 Ärende: - Tillbyggnad Attefall - Uppgradering av centralantennanläggningen för radio och television. Kallelse Styrelsen för Anläggningssamfälligheten

Läs mer

Valfrihet! Möjligheter på väg till dig

Valfrihet! Möjligheter på väg till dig närmar det Nu sig Möjligheter på väg till dig Valfrihet! Nätbyggnationen löper fram genom områdena och EHB har snart ett nytt och kvalitativt områdes- och fastighetsnät som kommunikationsoperatören Open

Läs mer

Bostadsrättföreningen BALDER. Årsredovisning för verksamhetsåret 2012-05-01-2013-04-30

Bostadsrättföreningen BALDER. Årsredovisning för verksamhetsåret 2012-05-01-2013-04-30 Bostadsrättföreningen BALDER Årsredovisning för verksamhetsåret 2012-05-01-2013-04-30 HSB bostadsrättsförening Balder i Haninge K A L L E L S E Medlemmarna i HSB Bostadsrättsförening BALDER i Haninge kallas

Läs mer

INSTALLATIONSGUIDE FIBERLAN

INSTALLATIONSGUIDE FIBERLAN INSTALLATIONSGUIDE FIBERLAN 1 LAN1 LAN2 LAN3 LAN4 LAN5 LAN6 LAN7 LAN8 RES LAN1 LAN2 LAN3 LAN4 LAN5 LAN6 LAN7 LAN8 RES FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER TiVo-box TiVo-fjärrkontroll med batterier Dokumentation INSTALLATIONSGUIDE

Läs mer

Viktig information till dig som har vanlig tv-antenn

Viktig information till dig som har vanlig tv-antenn Spara denna broschyr Digital-tv-övergången på Gotland 19 september 2005 Viktig information till dig som har vanlig tv-antenn Denna information gäller för dig på Gotland som tar emot tv-sändningar via en

Läs mer

Beskrivning av inkoppling i Halmstads stadsnät

Beskrivning av inkoppling i Halmstads stadsnät Bilaga 11: Maxinkoppling av BredbandsTV, dubbla teleabonnemang och router Andra telefonnummret Mini-switch Beskrivning av inkoppling i Halmstads stadsnät Första telefonnummret Halmstad 2009-06-08 ver 1

Läs mer

Canal Digital Kabel-TV. Valfrihet och tv-upplevelser för hela huset

Canal Digital Kabel-TV. Valfrihet och tv-upplevelser för hela huset Canal Digital Kabel-TV Valfrihet och tv-upplevelser för hela huset Tv ska vara en trygghet och en självklarhet Vår affärsidé är att leverera det mest attraktiva utbudet till tv-tittarna och vi står för

Läs mer

FIBERNÄT STEGET TILL SNABBARE OCH STÖRRE FRIHET

FIBERNÄT STEGET TILL SNABBARE OCH STÖRRE FRIHET FIBERNÄT STEGET TILL SNABBARE OCH STÖRRE FRIHET C4 Energi Fibernät C4 Energi leverar fiberkabel till de som vill ha ett snabbt, framtidssäkrat och öppet nät. Nätet växer kontinuerligt och allt fler ges

Läs mer

KOPPLA AV OCH UPP I VINTER.

KOPPLA AV OCH UPP I VINTER. KOPPLA AV OCH UPP I VINTER. BREDBAND, TV OCH TELEFONI KAMPANJKOD: 1416OU (MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING) 1 OÄNDLIGA MÖJLIGHETER I DET ÖPPNA NÄTET. I det öppna fibernätet är det du som bestämmer. Vad du vill

Läs mer

Grattis! Du bor i Sveriges snabbaste lägenhet! Guide till bredband

Grattis! Du bor i Sveriges snabbaste lägenhet! Guide till bredband Grattis! Du bor i Sveriges snabbaste lägenhet! Guide till bredband Din bredbandsguide Du vet väl om att du har tillgång till supersnabbt fibernät i din lägenhet? Via det kan du få TV-upplevelser i världsklass,

Läs mer

Vår fiber ger ett bättre läge. Vårt engagemang gör skillnad

Vår fiber ger ett bättre läge. Vårt engagemang gör skillnad Vår fiber ger ett bättre läge Vårt engagemang gör skillnad Svenska stadsnät - Fibernät Svenska Stadsnät erbjuder fiberanslutning till dig som vill ha ett snabbt, framtidssäkert och öppet nät. Vi växer

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

Valfrihet är det bästa som finns

Valfrihet är det bästa som finns Valfrihet! ara svårt att förstå att så mycket information får plats att åka så fort i en hårstråtunn fiber... Valfrihet är det bästa som finns Ett snabbt fibernät öppet för alla Ett snabbt fibernät öppet

Läs mer

Lösningsförslag 2015-03-17

Lösningsförslag 2015-03-17 Lösningsförslag 2015-03-17 HSB Brf Mätkilen 1 Skrakgränd 9-11 123 49 Farsta Denna information är inför extrastämman 31/3 ang. Bredband och telefoni. Presentation av Bredbandsbolaget Bredbandsbolaget erbjuder

Läs mer

Att ansluta en fastighet till Karlstads Stadsnät och bygga ett fastighetsnät. www.stadsnat.karlstad.se

Att ansluta en fastighet till Karlstads Stadsnät och bygga ett fastighetsnät. www.stadsnat.karlstad.se Att ansluta en fastighet till Karlstads Stadsnät och bygga ett fastighetsnät www.stadsnat.karlstad.se Inledning Att ansluta en fastighet till Karlstads Stadsnät innebär att i stort sett få obegränsade

Läs mer

Öppet Fibernät. Information om. I december 2016 presenterade regeringen en ny bredbandsstrategi*

Öppet Fibernät. Information om. I december 2016 presenterade regeringen en ny bredbandsstrategi* Information om Öppet Fibernät I december 2016 presenterade regeringen en ny bredbandsstrategi* Enligt strategin ska i princip alla hushåll ha tillgång till bredband i någon form och 95 procent av befolkningen

Läs mer

Fibern är installerad Hur gör jag nu?

Fibern är installerad Hur gör jag nu? Fibern är installerad Hur gör jag nu? Jan Sivertsson Solhems Villaägareförening TV sidan 17 Är fibern installerad? Arbetet pågår med högsta prioritet 50 man arbetar i området Ligger efter ursprunglig tidplan

Läs mer

Prisförslag 2014-09-08

Prisförslag 2014-09-08 Prisförslag 2014-09-08 62 lägenheter 6 kommersiella lokaler BRF Dannemora Presentation av Bredbandsbolaget Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för bredband, tv, telefoni och andra tjänster.

Läs mer

(FTTB = Fiber to the Building, lägenhets komplex där man ansluter byggnaden med en fiber och har koppar till lägenheterna.

(FTTB = Fiber to the Building, lägenhets komplex där man ansluter byggnaden med en fiber och har koppar till lägenheterna. 1 2 3 4 FTTH = Fiber to the Home Detta är vad som skall grävas ner i området, nyttja allmänna ytor i största möjliga mån. Avslutas med en Mediaomvandlare/tjänstefördelare i varje fastighet. (FTTB = Fiber

Läs mer

SB Bredband snabbast i huset!

SB Bredband snabbast i huset! Söderort maj 2010 Söderort SB Bredband snabbast i huset! AB Svenska Bostäder, Vällingbyplan 2 Box 95, 162 12 Vällingby Du vet väl att du redan har ett av Sveriges kraftfullaste bredbandsnät i din lägenhet?

Läs mer

SB Bredband snabbast i huset!

SB Bredband snabbast i huset! hässelby, blackeberg, bromma, järva 31/5 2010 hässelby, järva, blackeberg, bromma SB Bredband snabbast i huset! AB Svenska Bostäder, Vällingbyplan 2 Box 95, 162 12 Vällingby Du vet väl att du redan har

Läs mer

Listade tjänster från Qmarket Lomma

Listade tjänster från Qmarket Lomma Listade tjänster från Qmarket Lomma Namn Månadskostnad Startavgift Beskrivning AllTele Bredband 10 254:-/mån 199:- 3 månader halva priset! AllTele Bredband 100 359:-/mån 199:- 3 månader halva priset! AllTele

Läs mer

Fiber till Tjuv- & Enholmen?

Fiber till Tjuv- & Enholmen? Fiber till Tjuv- & Enholmen? Nu gör vi ett nytt försök. Hittills har 21 fastigheter beställt anslutning. Vi behöver 35 för att dra igång projektet. Anmälan vill vi ha senast 30 juni 2016 Kontaktpersoner

Läs mer

Tips och anvisningar vid fiberanslutning inom tätort

Tips och anvisningar vid fiberanslutning inom tätort Tips och anvisningar vid fiberanslutning inom tätort En stabil framtid med fiber Nu är det inte längre frågan om vi ska ansluta ett område - utan när vi ska göra det! Intresset för fiberanslutning är mycket

Läs mer

VARFÖR FIBER? Dagens fiberbaserade bredband innehåller vad man kallar Tripple play. Detta innebär att man kan välja att ringa, surfa på internet samt titta på tv via fibern. Här nedan kommer några argument

Läs mer

Krusboda Fiber 2014. Lars Carlberg, Com Hem AB Set Eriksson, Com Hem AB Lars Johansson, Bäck Installation

Krusboda Fiber 2014. Lars Carlberg, Com Hem AB Set Eriksson, Com Hem AB Lars Johansson, Bäck Installation Krusboda Fiber 2014 Lars Carlberg, Com Hem AB Set Eriksson, Com Hem AB Lars Johansson, Bäck Installation 2 2014-XX-XX Punkter: Vad och varför När händer det Utomhusarbeten Inomhusarbeten Installationsprocessen

Läs mer

Användarguide för SB Bredband i nyproduktion, söderort Innehåll

Användarguide för SB Bredband i nyproduktion, söderort Innehåll Användarguide för SB Bredband i nyproduktion, söderort Innehåll Bredband, telefoni och TV i nyproduktion... 2 Kort om SB Bredband... 2 Så här fungerar din bredbandsinstallation... 2 Komma igång... 3 Beställa

Läs mer

Ägare: Skara Energi AB, Lidköpings kommun och VänerEnergi AB. Stadsnäten i Skara, Lidköping, Mariestad, Götene, Skövde, Vara, Falköping, Nossebro

Ägare: Skara Energi AB, Lidköpings kommun och VänerEnergi AB. Stadsnäten i Skara, Lidköping, Mariestad, Götene, Skövde, Vara, Falköping, Nossebro Jonas Lind Fastbit AB Jerker Jonsson Lidköpings Bredband Vad är Fastbit? Ett marknad och tjänstebolag. Ägare: Skara Energi AB, Lidköpings kommun och VänerEnergi AB Stadsnäten i Skara, Lidköping, Mariestad,

Läs mer

Allt samlat på ett ställe

Allt samlat på ett ställe Allt samlat på ett ställe Upplev mer igår, idag och imorgon Låt oss sträcka lite på ryggen. Det är vi som har gått i bräschen och skämt bort Sverige med riktigt bra bredband. Idag ställer vi krav på uppkoppling

Läs mer

Se om dina grannar anmält intresse

Se om dina grannar anmält intresse I SAMARBETE MED BACKNEJLIKEGATAN ANSLUTEN ENGELSKA VÄGEN INTRESSE Se om dina grannar anmält intresse Just nu bygger vi ut fibernätet över kommunen så fort det bara går! För att på bästa sätt använda de

Läs mer

EMMABODA I VÅRA HJÄRTAN EMMABODA FIXAR FIBER!

EMMABODA I VÅRA HJÄRTAN EMMABODA FIXAR FIBER! EMMABODA I VÅRA HJÄRTAN EMMABODA FIXAR FIBER! VARFÖR SKA DU SKAFFA FIBER? I Emmaboda kommun ska det i princip vara möjligt att få tillgång till bredbandskapacitet och tjänster på lika villkor, oavsett

Läs mer

Inledning. By keeron Published: 2007-10-20 19:13

Inledning. By keeron Published: 2007-10-20 19:13 Inledning Published: 2007-10-20 19:13 Förutsättningarna för tillväxt på Säffles landsbygd är goda. Här finns entreprenörsanda, kreativitet och kompetens. Här finns också en god livsmiljö. För att ta tillvara

Läs mer

Bredband Bredbandstelefoni Tv via bredbandet

Bredband Bredbandstelefoni Tv via bredbandet Information om Bredband, Telefoni och Tv. BRF CARLSRO har anslutit sig till er fastighet med fiberanslutning och finns som leverantör av bredband. I alla hushåll finns ett bredbandsuttag installerat och

Läs mer

Inkopplingsguide till Halmstads stadsnät 5-portars tjänstefördelare för kopparanslutning

Inkopplingsguide till Halmstads stadsnät 5-portars tjänstefördelare för kopparanslutning Inkopplingsguide till Halmstads stadsnät 5-portars tjänstefördelare för kopparanslutning Välkommen till Halmstads stadsnät! Du har gjort ett klokt val som anslutit dig till Halmstads stadsnät. Vi är glada

Läs mer

Internetaccess till din bostadsrättsförening Förslag från Bredbandsbolaget 2012-09-10

Internetaccess till din bostadsrättsförening Förslag från Bredbandsbolaget 2012-09-10 Internetaccess till din bostadsrättsförening Förslag från Bredbandsbolaget 2012-09-10 Brf Pennan 22, 22 lägenheter och 0 lokaler Att: Johannes Frey-Skött Möregatan 6 11827 Stockholm Hej! Tack för ditt

Läs mer

Samfällsnytt 4. Skälby tredje samfällighetsförening December 2012. Här kommer årets sista samfällsnytt.

Samfällsnytt 4. Skälby tredje samfällighetsförening December 2012. Här kommer årets sista samfällsnytt. Samfällsnytt 4 Här kommer årets sista samfällsnytt. Först vill vi önska alla nyinflyttade välkomna till vår samfällighet och hoppas att ni kommer att trivas hos oss! På vår hemsida kan ni hitta information

Läs mer

TV, BREDBAND OCH TELEFONI FÖR FASTIGHETSÄGARE

TV, BREDBAND OCH TELEFONI FÖR FASTIGHETSÄGARE TV, BREDBAND OCH TELEFONI FÖR FASTIGHETSÄGARE FÅRET EN FRAMGÅNGSSAGA Tele2 grundades år 1993 av Jan Stenbeck och har idag en lång erfarenhet av att leverera produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni,

Läs mer

Vi ska med stort engagemang leverera prisvärda bredbandstjänster med högsta kvalité. Ger dig lite mer.

Vi ska med stort engagemang leverera prisvärda bredbandstjänster med högsta kvalité. Ger dig lite mer. Vi ska med stort engagemang leverera prisvärda bredbandstjänster med högsta kvalité 1. Ger dig lite mer. Kort om Ownit - Affärsidé Ownit skall erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar avseende bredband,

Läs mer

Information om Axets bredband och telefoni

Information om Axets bredband och telefoni Information om Axets bredband och telefoni 2011 beslöts att samtliga lägenheter i Axet skulle gruppanslutas till en och samma leverantör av bredbandstjänster via vårt fibernät. Efter upphandling valdes

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL. Framtidens fibernät. Sandnet En del av Sandviken Energi 1

VÄLKOMMEN TILL. Framtidens fibernät. Sandnet En del av Sandviken Energi 1 VÄLKOMMEN TILL Framtidens fibernät Sandnet En del av Sandviken Energi 1 SANDNET EN DEL AV SANDVIKEN ENERGI Sandnet är Sandvikens eget fiberoptiska stadsnät som Sandviken Energi drivit sedan 1996. Nätet

Läs mer

Tv när du vill TA92 849 16-02. användarmanual

Tv när du vill TA92 849 16-02. användarmanual Tv när du vill TA92 849 16-02 användarmanual SIFFERKNAPPAR Används för val av kanal eller för att skriva text i sökfunktionen. Om fler av dina tilltänkta bokstäver finns på samma knapp väntar du bara någon

Läs mer

Valfrihet! Valfrihet är det bästa som finns. Ett snabbt fibernät öppet för alla. Fri konkurrens och full valfrihet. Välkommen till Vetab Bredband.

Valfrihet! Valfrihet är det bästa som finns. Ett snabbt fibernät öppet för alla. Fri konkurrens och full valfrihet. Välkommen till Vetab Bredband. Valfrihet! Valfrihet är det bästa som finns Ett snabbt fibernät öppet för alla. Fri konkurrens och full valfrihet. Välkommen till Vetab Bredband. Ett öppet stadsnät är nästa nivå av bredband. Ett supersnabbt

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Tre Högar. Presentation av triple-play tjänster till Brf Tre Högar

Bostadsrättsföreningen Tre Högar. Presentation av triple-play tjänster till Brf Tre Högar Presentation av triple-play tjänster till Brf Tre Högar 1. 1 Ownit Broadband Vår affärsidé innebär att erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar avseende Bredband, TV, Telefoni och LAN-installation. Våra

Läs mer

Upplev mer igår, idag och imorgon

Upplev mer igår, idag och imorgon Upplev mer igår, idag och imorgon Utvecklingen accelererar. Allt går snabbare. Allt blir bättre. Tekniken, underhållningen, kvaliteten. Där vi en gång bara hade två statliga kanaler i en stor, klumpig

Läs mer

Skaffa fiberanslutning årets bästa investering

Skaffa fiberanslutning årets bästa investering KAMPANJERBJUDANDE Skaffa fiberanslutning årets bästa investering dalaenergi.se/fibernat Fritt fram på din digitala motorväg Framtiden stavas fiberoptik En obegränsad och överlägsen kommunikationsteknik

Läs mer

Installation av Fiber Informationsmöte Brf Stjärnfallet 21. 8e Maj 2018

Installation av Fiber Informationsmöte Brf Stjärnfallet 21. 8e Maj 2018 Installation av Fiber Informationsmöte Brf Stjärnfallet 21 8e Maj 2018 Agenda Vad har vi avtalat om och vad ingår? Vad är tidsplanen? Kan jag uppgradera? Vilka extra tjänster finns? Hur ser utrustningen

Läs mer

Krusboda Fiber 2014. Lars Carlberg, Com Hem AB Set Eriksson, Com Hem AB Lars Johansson, Bäck Installation

Krusboda Fiber 2014. Lars Carlberg, Com Hem AB Set Eriksson, Com Hem AB Lars Johansson, Bäck Installation Krusboda Fiber 2014 Lars Carlberg, Com Hem AB Set Eriksson, Com Hem AB Lars Johansson, Bäck Installation 2 2014-XX-XX Punkter: Vad och varför När händer det Utomhusarbeten Inomhusarbeten Installationsprocessen

Läs mer

1/2015. Sid 4-5. Siemens hyr många möblerade rum. Sid 6. Sappa är ny tv-operatör hos Vallonbygden. Sid 3

1/2015. Sid 4-5. Siemens hyr många möblerade rum. Sid 6. Sappa är ny tv-operatör hos Vallonbygden. Sid 3 B omagasinet 1/2015 Sid 4-5 Sappa är ny tv-operatör hos Vallonbygden. Sid 3 Siemens hyr många möblerade rum. Sid 6 Rekordvinsten 2014 är viktig inför nybyggnationen. Sid 7 VD har ordet Vi lämnar ett framgångsrikt

Läs mer

Brukarenkät IFO 2014. Kvalitetsrapport 2014:02 KVALITETSRAPPORT

Brukarenkät IFO 2014. Kvalitetsrapport 2014:02 KVALITETSRAPPORT Brukarenkät IFO 2014 Kvalitetsrapport 2014:02 KVALITETSRAPPORT Brukarenkät 2014 visar att förvaltningen totalt sett har en mycket god brukarnöjdhet (kundnöjdhet) i alla de områden som berörs i enkäten.

Läs mer

Telia Er leverantör av TV, Bredband och telefoni. Lennart Hallgren

Telia Er leverantör av TV, Bredband och telefoni. Lennart Hallgren Telia Er leverantör av TV, Bredband och telefoni Lennart Hallgren Varför ska vi ha fiber? 1. Med Fibernät blir ni anslutna till en infrastruktur byggd efter de modernaste teknikstandarder som existerar.

Läs mer

Canal Digital Sverige AB Tel: 0770-33 22 11 FIBER QAM. Paketval från Canal Digital. Valfrihet och TV-upplevelser för alla

Canal Digital Sverige AB Tel: 0770-33 22 11 FIBER QAM. Paketval från Canal Digital. Valfrihet och TV-upplevelser för alla FIBER QAM Canal Digital Sverige AB Tel: 0770-33 22 11 Paketval från Canal Digital Valfrihet och TV-upplevelser för alla Vart tog den digitala bilden vägen? Det svenska folket handlar platt-tv som aldrig

Läs mer

Fina fördelar hos oss

Fina fördelar hos oss Fina fördelar hos oss Välkommen till livet i hyresrätt! Det är lätt att förstå varför hyresrätten är så populär - det är en enkel och trygg boendeform som ger dig tid och pengar till annat än att äga och

Läs mer

Inkopplingsguide till Halmstads stadsnät 5-portars tjänstefördelare

Inkopplingsguide till Halmstads stadsnät 5-portars tjänstefördelare Inkopplingsguide till Halmstads stadsnät 5-portars tjänstefördelare Välkommen till Halmstads stadsnät! Du har gjort ett klokt val som anslutit dig till Halmstads stadsnät. Vi är glada att ha dig som kund.

Läs mer

Maxcertifikat. Istället. för aktier. En produkt från Handelsbanken Capital Markets

Maxcertifikat. Istället. för aktier. En produkt från Handelsbanken Capital Markets Maxcertifikat Istället för aktier En produkt från Handelsbanken Capital Markets Handelsbankens maxcertifikat Maxcertifikat ger dig möjlighet till god avkastning, till lägre risk än aktier. Handelsbankens

Läs mer

Bra att veta! Vår snabbguide till TV och bredband. Hur funkar det? Vad kan jag välja? Vem frågar jag? för dig som bor hos Hyresbostäder.

Bra att veta! Vår snabbguide till TV och bredband. Hur funkar det? Vad kan jag välja? Vem frågar jag? för dig som bor hos Hyresbostäder. Bra att veta! Hur funkar det? Vad kan jag välja? Vem frågar jag? Vår snabbguide till TV och bredband för dig som bor hos Hyresbostäder. Välkommen till en värld av möjligheter. Välkommen till Hyresbostäder!

Läs mer

Offert Telia Fastighetsanslutning Ekonomiska Föreningen Tåjärnet

Offert Telia Fastighetsanslutning Ekonomiska Föreningen Tåjärnet Offert Telia Fastighetsanslutning Ekonomiska Föreningen Tåjärnet Rev 2.1 HANDLÄGGARE TeliaSonera Sverige AB Mattias Wallin Säte: Stockholm +46290-767788 Mattias.wallin@teliasonera.com Org.nr: 556430-0142

Läs mer

Bredbands-tv till dig som bor i en gruppansluten förening

Bredbands-tv till dig som bor i en gruppansluten förening Bredbands-tv till dig som bor i en gruppansluten förening Hej! Tv-tittande är något som engagerar människor. Alla har sina speciella favorit - program och specifika kanaler som de inte vill vara utan.

Läs mer

Öppet stadsnät! Vad innebär det för dig

Öppet stadsnät! Vad innebär det för dig Öppet stadsnät! Vad innebär det för dig Öppet stadsnät innebär att du får fler leverantörer att välja mellan. Operatörerna konkurrerar på lika villkor om att leverera bra och prisvärda tjänster till dig.

Läs mer

Valfrihet! Valfrihet är det bästa som finnsf. Ett snabbt fibernät öppet för alla. Fri konkurrens och full valfrihet. Välkommen till Moras öppna nät.

Valfrihet! Valfrihet är det bästa som finnsf. Ett snabbt fibernät öppet för alla. Fri konkurrens och full valfrihet. Välkommen till Moras öppna nät. Valfrihet! Valfrihet är det bästa som finnsf Ett snabbt fibernät öppet för alla. Fri konkurrens och full valfrihet. Välkommen till Moras öppna nät. Moras öppna nät. Nästa nivå av bredband. Om alla tågtrafikföretag

Läs mer

Välkommen till Stadsholmens fibernät

Välkommen till Stadsholmens fibernät Visste du att... Fiber är idag den överlägset bästa och mest framtidssäkra tekniken för fasta bredbandsuppkopplingar. I fibern sänds data med optisk ljus, dvs med ljusets hastighet. Det gör att man kan

Läs mer

Telia erbjudande angående kollektiva bredbandstjänster

Telia erbjudande angående kollektiva bredbandstjänster Informationsmöte 2013-02-18 Telia erbjudande angående kollektiva bredbandstjänster Telia erbjudande Innehåll i Telia offert angående tre bredbandstjänster: Tv-paket lagom 21 kanaler 2 tv-boxar (max 5 boxar)

Läs mer

STORA UPPLEVELSER ENKELT OCH PRISVÄRT.

STORA UPPLEVELSER ENKELT OCH PRISVÄRT. STORA UPPLEVELSER ENKELT OCH PRISVÄRT. UPPTÄCK VÅRA TJÄNSTER INOM BREDBAND, TV OCH TELEFONI. BESTÄLL FÖRE 25 FEBRUARI SÅ KAN DU VINNA TVÅ BILJETTER Soundercover Sammys äventyr 2 Warhorse SÅ HÄR ENKELT

Läs mer

Rubinen Nytt. Nyä TV-ävtäl. 2013-03-17 Nr 1 2013. BRF Rubinen

Rubinen Nytt. Nyä TV-ävtäl. 2013-03-17 Nr 1 2013. BRF Rubinen BRF Rubinen 2013-03-17 Nr 1 2013 Rubinen Nytt Nyä TV-ävtäl Föreningen har tecknat ett fastighetsägaravtal och ett gruppanslutningsavtal med Tele2 Sverige AB om leverans av kabel-tv. Tele 2 ska enligt avtalen

Läs mer

NU ÄR DET DAGS ATT VÄLJA SOP ABONNEMANG!

NU ÄR DET DAGS ATT VÄLJA SOP ABONNEMANG! NU ÄR DET DAGS ATT VÄLJA SOP ABONNEMANG! Till dig kan vi köra med fyrfacksbilen ofärgad glasförpackning matavfall plastförpackning tidning pappers förpackning ofärgad glasförpackning metallförpackning

Läs mer

SB Bredband. Användarguide för SB Bredband. OCH telefoni. Så här kommer du igång med Svenska Bostäders fibernät. Valfrihet för våra hyresgäster.

SB Bredband. Användarguide för SB Bredband. OCH telefoni. Så här kommer du igång med Svenska Bostäders fibernät. Valfrihet för våra hyresgäster. S redband Valfrihet för våra hyresgäster Hus med endast fibernät innerstaden nvändarguide för S redband Så här kommer du igång med Svenska ostäders fibernät TV, REN OH telefoni sid Om S redband Innehåll

Läs mer

Sverigeinför digital-tv!

Sverigeinför digital-tv! 1/7 Sverigeinför digital-tv! Är din tv redo för digital mottagning? 2/7 Vi ska få digital-tv i Sverige Kan din tv ta emot digital-tv? Analog sändning är det gamla sättet att sända tv-program. Digital sändning

Läs mer

ANSLUTA TILL FIBERNÄT ALLT DU BEHÖVER VETA OM ATT ANSLUTA DIN BOSTAD TILL FIBERNÄT MED VÖKBY BREDBANDS VILLAKONCEPT

ANSLUTA TILL FIBERNÄT ALLT DU BEHÖVER VETA OM ATT ANSLUTA DIN BOSTAD TILL FIBERNÄT MED VÖKBY BREDBANDS VILLAKONCEPT ANSLUTA TILL FIBERNÄT ALLT DU BEHÖVER VETA OM ATT ANSLUTA DIN BOSTAD TILL FIBERNÄT MED VÖKBY BREDBANDS VILLAKONCEPT Våra hushåll blir allt mer uppkopplade och större del av hushållets utrustning är beroende

Läs mer

Internet Telefoni TV

Internet Telefoni TV Internet Telefoni TV I öppna Stadsnätet är konkurrensen fri Vi erbjuder valfrihet Valfrihet ger dig låga priser Ett öppet nät med full konkurrens på lika villkor. Ett nät som inte ägs av en tjänsteleverantör

Läs mer