JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden"

Transkript

1 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 12 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Nyla Foto: Eleonora Hafström, Richard Hammarskiöld, Bildarkivet, Folio, Shutterstock, Gustav Kaiser Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2012 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet I Mobil mobil.jm.se

2 STOCKHOLM täby Centrum Kavaljeren Det behagliga kvarterslivet 3D-exteriör

3 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

4 Sammanlagt kommer Kavaljeren att rymma 62 ljusa och luftiga lägenheter. Kvartershuset får stora fönster som ger lägenheterna ett rikligt ljusflöde samtidigt som fasadens stadspräglade tegelkaraktär lättas upp. Trendigt tegelhus med centrumläge Mitt i Täby centrum blir Kavaljeren ett kvarter med ett bekvämt läge nära det mesta som området har att erbjuda. Den moderna arkitekturen och höga inredningskvaliteten utmärker kvarteret estetiskt såväl som praktiskt. Här bor du länge och gärna. Tacka av gräsklipparen, ställ in snöskyffeln och glöm allt vad renovering och fasadmålning heter. För i Täby centrum planerar JM ett kvarter för dig som vill lägga tiden på nöjen och fritid istället för utdragna renoveringsprojekt. Kavaljeren är namnet på bostadskvarteret som rymmer 62 arkitektritade lägenheter varav många med dubbla balkonger för alla som ser värdet i ett aktivt boende nära staden. Med Täbys centrumkärna utanför dörren och nära till både kultur och natur blir livet behag ligare och avstånden kortare. I detta centrala och bekväma läge får ditt fritidsliv möjlighet att blomstra. Kavaljeren får också en övernattningslägenhet som du kan boka när familj eller vänner från annan ort knackar på. Kvalitet inifrån och ut I ett område som annars domineras av traditionell 60-talsarkitektur är Kavaljeren ett modernt och kontrasterande inslag. Faktum är att kontraster är ett genomgående tema för hela huset. Fasaden utgörs av en smakfull blandning av svart, vitt och grått tegel. Och medan balkonger och burspråk sticker ut är terrass erna utskurna ur huskroppen. Att Kavaljeren har en utsökt arkitektur är förstås ingen tillfällighet. Bakom utformningen står ingen mindre än Gert Wingårdhs ansedda arkitektkontor. Det gedigna hantverket genomsyrar hela huset, från utsida till insida. Kavaljerens 62 lägenheter har en genomgående hög inredningsstandard, här ska du kunna bo länge utan att behöva tänka på vare sig renovering eller finjustering.

5 Grimsta Centralvägen KAVALJEREN Shopping Täby centrum är ett av Sveriges största köpcentrum med gott om service, shopping och nöjen. Efter den pågående moderniseringen blir det ännu större. Kommunikationer Pendla bekvämt till Stockholm city från Roslagsbanan. Eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum. Simhall Tibblebadet är en av Stockholms största simhallar med 50-metersbassäng, solarium, spa-anläggning och ett modernt utrustat gym. Tibblevallen Med en utomhusarena för fotboll, friidrott, boule och tennis är Tibblevallen en given plats för dig som vill röra på dig och ha roligt medan du gör det. Bibliotek Gå på bokcafé eller besök litteraturkvällar, konstutställningar eller någon av de andra aktiviteterna i det lokala biblioteket. Vård Det är alltid tryggt att ha nära till vård. Alldeles i närheten av Kavaljeren ligger Aleris Specialistvård med vårdexpertis inom flera områden. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

6 Spontant och aktivt i Täby Med närhet kommer spontanitet. När du lätt kan promenera till sluthållplatsen behöver du inte oroa dig för vare sig bilköer eller broöppningar. I Kavaljeren kan du ta dagen som den kommer och bara njuta av den. Parkera bilen i husets garage, för när du flyttar till Kavaljeren lär du inte behöva den lika ofta. Mitt i centrum och med gångavstånd till det mesta finns det inga ursäkter för att inte snöra promenadskorna. Om du så ska hämta ut ett paket på posten, låna en deckare på biblioteket eller lösa ut ett recept på apoteket så behöver du sällan promenera längre än ett par hundra meter i trivsam småstadsmiljö dessutom. Här hittar du även ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Efter en omfattande modernisering som köpcentrumet just nu står inför kommer det att bli ännu större. Kvarterets centrala läge gör också att du alltid har nära till goda kommunikationer. De flesta buss linjer i kommunen passerar bussterminalen vid Täby centrum och via Roslagsbanan pendlar du till Stockholm city på 20 minuter. Levande gårdstorg Strax mellan Grindtorpsvägen och Täbys galoppbana ligger en mindre blandskog, och när den nya gång- och cykelbron över E18 uppförs kommer du lätt kunna ta dig till Centralparken. Fint blir det också redan utanför din dörr. Där planerar kommunen en härlig och modern torgplats. Uteserveringar, planteringar och kommunala paviljonger för alltifrån konstutställningar till andra evenemang kommer att göra torget till en levande plats för både handel och kultur. Friskt och nära Om du gillar ett aktivt fritidsliv så är det stor chans att du även kommer att gilla Kavaljeren. Tvärs över Attundavägen ligger inomhusarenor, bowlinghall, Tibblevallen och Tibble badet. Tibblevallen är en rejäl utomhusarena för såväl fotboll och friidrott som spontansport. I Tibblebadet kan du simma några längor i 50-metersbassängen för att sedan avsluta motionspasset med ett varmt bastubad och en god måltid i anläggningens cafeteria. I närområdet finns även golf- och boulebanor. Föredrar du ett lugnare tempo finns här också solarium och spabehandlingar att njuta av.

7 Den trygga innergården pryder vi med välansade rabatter, friska gräsmattor och bekväma sittbänkar. Då den gröna miljön ramas in av huskroppen blir det en lugn och rofylld tillflyktsort för de boende. Kvartershus med färg av staden Inspirerad av modern holländsk stadsarkitektur och den traditionella kvartersstaden är Kavaljeren ett spännande hus rikt på kontraster. Bakom husets murar väntar en grön innergård för avkoppling och umgänge. I den nya kvartersstaden som växer fram kring Täby centrum spelar Kavaljeren en väsentlig roll. Huset har ett centrumnära läge som accentueras av en stadspräglad fasad mot torg och gator. Bakom formen står Per Glembrandt från Gert Wingårdhs arkitektkontor. Även om utgångs punkten för Kavaljeren var den traditionella kvartersstadens principer så blickade Per Glembrandt ut bortom landsgränserna för inspiration. Fasaduttrycket är inspirerat av samtida stadsutvecklingsprojekt i Borneo- Sporenburg i Amsterdam och Hafencity i Hamburg, förklarar han innan han går in på detaljerna. Skiftande takfotshöjder, indragna terrasser och stora burspråk som skjuter ut ur huskroppen är element som ger en arkitektonisk variation och därtill betonar de omgivande stadsrummen. Att huskroppen är resligare mot torget och den nordvästra angöringsgatan bidrar till den tydliga stadsestetiken. Kontrastrik tegelfasad Att använda tegel som fasadmaterial beslutade vi tidigt i projektet. Materialet är beständigt och ger en varierad och levande yta. På fasaderna har vi använt fyra olika tegelsorter i en grafisk svartvit färgskala. Tegelfärgerna delar in Kavaljerens fasader i vertikala fält, och för att skapa en gedigen tegelvolym så teglas även terrasser och burspråk. Stora fönster med funktionell placering fyller lägenheterna och den uttrycksfulla exteriören med ljus. Ljusa lägenheter med stora fönster I princip alla lägenheter får antingen balkong eller uteplats. Större och genomgående lägenheter får till och med två balkonger, en mot gatan och en mot gården. De välplanerade lägenheterna är något som Per Glembrandt lyfter fram bland Kavaljerens främsta tillgångar. För i slutändan är det i dem du ska bo. Välplanerade lägenheter, takvåningar med långa takterrasser och de stora fönstren som ger ett rikt ljus från flera väderstreck i lägenheterna är fina kvaliteter. 3D-exteriör

8 Kvartersstaden har varit både inspiration och mål. Per Glembrandt, Wingårdh Arkitekter

9 Arkitekten 3D-interiör Bild fr visningslgh Bild fr visningslgh JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

10 USP USP USP En av två balkonger Gott om plats för stort matbord Rymlig klädkammare Badrum med torktumlare och tvättmaskin Extra gäst-wc bardisk ENTRÉ Exempel på planlösning 4 rok / 106 kvm Skjutdörrsgarderob i hall Kvalitet som varar m Hög inredningsstandard i kvalitet och utförande gör Kavaljerens lägenheter till hem som håller sig vackra länge. De noggrant utvalda materialen skapar också effektiva ytor som är lätta 5 tr att rengöra och underhålla. 4 tr 3 tr 2 tr 1 tr entrévåning källarvåning I Kavaljerens lägenheter blir kritvitt det bärande inredningselementet, tillsammans med den öppna planlösningen. Med vitmålade väggar och skåpssnickerier samt en mattlackad ekparkett får du större utrymme att pröva och experimentera dig fram till en spännande färgskala. Den bländvita inredningen gör sig bra med 80-talsskimrande pasteller, som aprikos, turkos, cerise och orange. Särskilt fint blir det med designermöbler i blanka material, som plast, laminat och metall. Men se det som tips. För i slutändan är det du, och din personlighet, som bäst färgar ditt hem. Smakfullt i köket Kavaljerens kök är återhållsamma och moderna i sin framtoning. Marbodals vita skåpsluckor spelar väl med de stora och högblanka kakelplattorna som vi sätter över arbetsbänken. Alla kök blir topputrustade med vita vitvaror från Electrolux. Många av skala 1:100 LGH NR: Kavaljerens lägenheter får dessutom ett härligt barkök. Underskåpen har dämpade fullutdragslådor som gör det lätt att se, och få ut, allt du förvarar i lådorna. Den avskalade stilen förstärks ytterligare av en helintegrerad diskmaskin, underlimmad diskho samt induktionshällen som är infälld i den textilgrå laminatbänkskivan. Fräscha badrum I badrummet följer vi upp samma teman som i övriga delar av hemmet. Ett svart och sobert klinker klär golvet medan vita högblanka plattor klättrar på väggarna. Samtidigt som det är en enkel kombination blir uttrycket grafiskt kraftfullt. Med tåliga ytskikt blir det också ett lättstädat rum som länge behåller den fräscha känslan av nybyggt. För att göra ditt helkaklade badrum än mer praktiskt får du tvättmaskin, torktumlare samt gott om förvaringsplats i kommod och väggskåp.

11 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller trädgård? Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen det största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. Bild fr visningslgh

12

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22 ett enkelt köp! vasatorps trädgård Län: SKÅNE Kommun: HELSINGBORG Datum 2014-08-22 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Centralt i Älmhult Från 4.373:-/mån. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Hej Hisingens klokaste!

Hej Hisingens klokaste! Naturnära, nytt och snyggt! Hej Hisingens klokaste! Nu bygger vi lägenheter för er vid Sjumilaskogen Från 3.918:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett

Läs mer

Bygg. Bad & Kök. Låt dig inspireras av säsongens nya trender! EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB. Sid 11 NYBYGGT FÖR SENIORER

Bygg. Bad & Kök. Låt dig inspireras av säsongens nya trender! EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB. Sid 11 NYBYGGT FÖR SENIORER EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB Bygg Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo &Bo&Bo& & Bad & Kök Låt dig inspireras av säsongens nya trender! Sid 4 STANDARD KÖK OCH BAD Sid 7 RENOVERA

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 5 8 16 18 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 3 4 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls

Läs mer

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro Hus Villan Vänern, vardagsrum Charmigt kvarter nära natur och bad Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten.

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghet kan vara att känna att någon finns där. Någon som bryr sig. Någon som ser mig. Någon som hör mig. Vi vill skapa en trygg miljö för dig som bor här. En miljö, präglad

Läs mer

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrade åläge Strax itill Tegelbruket fl yter Väsbyå fram, katad av ett trevligt promeadstråk. Rofyllda och väldispoerade sovrum. JM reserverar

Läs mer

ÅRS- REDOVISNING 2009

ÅRS- REDOVISNING 2009 ÅRS- REDOVISNING 2009 innehåll 1 året i korthet 2 Koncernchefens kommentar 4 Affärsidé, mål och sstrategier 6 Affären JM 8 Marknadsöversikt 20 bostadsbyggrätter 22 projektfastigheter 23 affärssegment 28

Läs mer

Omtanke om hus och människor

Omtanke om hus och människor Omtanke om hus och människor JUNGMANSGATAN 15, 413 15 GÖTEBORG, TEL 031-42 84 00, FAX 031-42 84 50 www.kjellberg.se, fastighet@kjellberg.se oesterreichreklam.se Välkommen till ett personligt fastighetsföretag!

Läs mer

Mer för mindre. Brf. Ängsnyckeln i Åby Ängar, Vallentuna. Plånboksvänliga 1 4:or nära Vallentuna centrum.

Mer för mindre. Brf. Ängsnyckeln i Åby Ängar, Vallentuna. Plånboksvänliga 1 4:or nära Vallentuna centrum. Mer för mindre Brf. Ängsnyckeln i Åby Ängar, Vallentuna. Plånboksvänliga 1 4:or nära Vallentuna centrum. Planeten ska med När du köper en Riksbyggenbostad, oavsett om det är i Brf. Ängsnyckeln

Läs mer

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND 2 Jan Hardenborg. Välkommen till Bredsandsbyn Här har vi ritat hållbara bostäder med värden som gör att jag och mina medarbetare

Läs mer

ÅRSREDOVISNING INNEHÅLL BESQAB I KORTHET VERKSAMHETSHISTORIA ÅRET 2012

ÅRSREDOVISNING INNEHÅLL BESQAB I KORTHET VERKSAMHETSHISTORIA ÅRET 2012 ÅRSREDOVISNING 2012 INNEHÅLL BESQAB I KORTHET 2 ÅRET I KORTHET 5 VD:S KOMMENTAR 6-7 AFFÄRSIDÉ OCH STRATEGI 8 FINANSIELLA MÅL 9 OMVÄRLDSANALYS 10 Kundtrender 10 Marknadstrender 11 Pristrender 12 Konkurrenter

Läs mer

hallå BOSTAD Byta fönster? Vi tillverkar och installerar Boka kostnadsfritt hembesök på 031-50 82 50 eller besök ekstrands.com

hallå BOSTAD Byta fönster? Vi tillverkar och installerar Boka kostnadsfritt hembesök på 031-50 82 50 eller besök ekstrands.com Välkommen kontakta oss! PARHUS - 127 m 2 - NYBYGGNATION hallå Nyuppfört parhus (bostadsrätt) om 4-5 r.o.k i 2 plan med omedelbar närhet till skola, kommunikationer och bad. I entréplan fi nns en öppen,

Läs mer

Väsby. 5 år. proud people. Stads - bygg nadsdag. Vision 2040 tar fasta på invånarnas idéer och tankar Sidan 6

Väsby. 5 år. proud people. Stads - bygg nadsdag. Vision 2040 tar fasta på invånarnas idéer och tankar Sidan 6 Väsby Great Place proud people Kommundirektör Björn Eklundh Den moderna staden Arbetet med att skapa nya gatumiljöer fortsätter Sidan 4-5 Stads - bygg nadsdag firar 5 år Sidan 4 Från förort till modern

Läs mer

89ännu fler smultronställe VIN & VÅR. Hemma. hos håkan nilsson till salu. hos. valvets. Storhus & kommersiella fastigheter

89ännu fler smultronställe VIN & VÅR. Hemma. hos håkan nilsson till salu. hos. valvets. Storhus & kommersiella fastigheter valvets VåRnuMMeR MARS 2014 Med utsikt ÖVeR nordvästra SKåneS BÄSTA LÄGen! VIN & VÅR Hemma 89 hos hos håkan nilsson till salu 89ännu fler smultronställe Storhus & kommersiella fastigheter VALVET.SE VALVETS

Läs mer

Bostadsområdet Hagen i Kareby.

Bostadsområdet Hagen i Kareby. ÅRSREDOVISNING 2013 PÅ OMSLAGET: Förbovärden Mariette Johansson visar bygget av Förbos nya hus på Råda torg i Mölnlycke, för en av de närmaste grannarna, Gert-Inge Jonsson som bor på Skolvägen. 2 Bostadsområdet

Läs mer

YGG- & INREDNINGSGUIDEN

YGG- & INREDNINGSGUIDEN Bromma BROMMA KANSKE BÄST I SVERIGE PÅ BYGG OCH INREDNING? BYGG- & INREDNINGSGUIDEN Ett inspirationsmagasin från Bromma Byggcentrum! Massor av bygg & inredning tips för hela hemmet! Badrummet du drömmer

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer