JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden"

Transkript

1 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 12 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbild: Carbonwhite Foto: Nyla Foto: Eleonora Hafström, Richard Hammarskiöld, Bildarkivet, Folio, Shutterstock, Gustav Kaiser Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2012 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet I Mobil mobil.jm.se

2 STOCKHOLM täby Centrum Kavaljeren Det behagliga kvarterslivet 3D-exteriör

3 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

4 Sammanlagt kommer Kavaljeren att rymma 62 ljusa och luftiga lägenheter. Kvartershuset får stora fönster som ger lägenheterna ett rikligt ljusflöde samtidigt som fasadens stadspräglade tegelkaraktär lättas upp. Trendigt tegelhus med centrumläge Mitt i Täby centrum blir Kavaljeren ett kvarter med ett bekvämt läge nära det mesta som området har att erbjuda. Den moderna arkitekturen och höga inredningskvaliteten utmärker kvarteret estetiskt såväl som praktiskt. Här bor du länge och gärna. Tacka av gräsklipparen, ställ in snöskyffeln och glöm allt vad renovering och fasadmålning heter. För i Täby centrum planerar JM ett kvarter för dig som vill lägga tiden på nöjen och fritid istället för utdragna renoveringsprojekt. Kavaljeren är namnet på bostadskvarteret som rymmer 62 arkitektritade lägenheter varav många med dubbla balkonger för alla som ser värdet i ett aktivt boende nära staden. Med Täbys centrumkärna utanför dörren och nära till både kultur och natur blir livet behag ligare och avstånden kortare. I detta centrala och bekväma läge får ditt fritidsliv möjlighet att blomstra. Kavaljeren får också en övernattningslägenhet som du kan boka när familj eller vänner från annan ort knackar på. Kvalitet inifrån och ut I ett område som annars domineras av traditionell 60-talsarkitektur är Kavaljeren ett modernt och kontrasterande inslag. Faktum är att kontraster är ett genomgående tema för hela huset. Fasaden utgörs av en smakfull blandning av svart, vitt och grått tegel. Och medan balkonger och burspråk sticker ut är terrass erna utskurna ur huskroppen. Att Kavaljeren har en utsökt arkitektur är förstås ingen tillfällighet. Bakom utformningen står ingen mindre än Gert Wingårdhs ansedda arkitektkontor. Det gedigna hantverket genomsyrar hela huset, från utsida till insida. Kavaljerens 62 lägenheter har en genomgående hög inredningsstandard, här ska du kunna bo länge utan att behöva tänka på vare sig renovering eller finjustering.

5 Grimsta Centralvägen KAVALJEREN Shopping Täby centrum är ett av Sveriges största köpcentrum med gott om service, shopping och nöjen. Efter den pågående moderniseringen blir det ännu större. Kommunikationer Pendla bekvämt till Stockholm city från Roslagsbanan. Eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum. Simhall Tibblebadet är en av Stockholms största simhallar med 50-metersbassäng, solarium, spa-anläggning och ett modernt utrustat gym. Tibblevallen Med en utomhusarena för fotboll, friidrott, boule och tennis är Tibblevallen en given plats för dig som vill röra på dig och ha roligt medan du gör det. Bibliotek Gå på bokcafé eller besök litteraturkvällar, konstutställningar eller någon av de andra aktiviteterna i det lokala biblioteket. Vård Det är alltid tryggt att ha nära till vård. Alldeles i närheten av Kavaljeren ligger Aleris Specialistvård med vårdexpertis inom flera områden. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

6 Spontant och aktivt i Täby Med närhet kommer spontanitet. När du lätt kan promenera till sluthållplatsen behöver du inte oroa dig för vare sig bilköer eller broöppningar. I Kavaljeren kan du ta dagen som den kommer och bara njuta av den. Parkera bilen i husets garage, för när du flyttar till Kavaljeren lär du inte behöva den lika ofta. Mitt i centrum och med gångavstånd till det mesta finns det inga ursäkter för att inte snöra promenadskorna. Om du så ska hämta ut ett paket på posten, låna en deckare på biblioteket eller lösa ut ett recept på apoteket så behöver du sällan promenera längre än ett par hundra meter i trivsam småstadsmiljö dessutom. Här hittar du även ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Efter en omfattande modernisering som köpcentrumet just nu står inför kommer det att bli ännu större. Kvarterets centrala läge gör också att du alltid har nära till goda kommunikationer. De flesta buss linjer i kommunen passerar bussterminalen vid Täby centrum och via Roslagsbanan pendlar du till Stockholm city på 20 minuter. Levande gårdstorg Strax mellan Grindtorpsvägen och Täbys galoppbana ligger en mindre blandskog, och när den nya gång- och cykelbron över E18 uppförs kommer du lätt kunna ta dig till Centralparken. Fint blir det också redan utanför din dörr. Där planerar kommunen en härlig och modern torgplats. Uteserveringar, planteringar och kommunala paviljonger för alltifrån konstutställningar till andra evenemang kommer att göra torget till en levande plats för både handel och kultur. Friskt och nära Om du gillar ett aktivt fritidsliv så är det stor chans att du även kommer att gilla Kavaljeren. Tvärs över Attundavägen ligger inomhusarenor, bowlinghall, Tibblevallen och Tibble badet. Tibblevallen är en rejäl utomhusarena för såväl fotboll och friidrott som spontansport. I Tibblebadet kan du simma några längor i 50-metersbassängen för att sedan avsluta motionspasset med ett varmt bastubad och en god måltid i anläggningens cafeteria. I närområdet finns även golf- och boulebanor. Föredrar du ett lugnare tempo finns här också solarium och spabehandlingar att njuta av.

7 Den trygga innergården pryder vi med välansade rabatter, friska gräsmattor och bekväma sittbänkar. Då den gröna miljön ramas in av huskroppen blir det en lugn och rofylld tillflyktsort för de boende. Kvartershus med färg av staden Inspirerad av modern holländsk stadsarkitektur och den traditionella kvartersstaden är Kavaljeren ett spännande hus rikt på kontraster. Bakom husets murar väntar en grön innergård för avkoppling och umgänge. I den nya kvartersstaden som växer fram kring Täby centrum spelar Kavaljeren en väsentlig roll. Huset har ett centrumnära läge som accentueras av en stadspräglad fasad mot torg och gator. Bakom formen står Per Glembrandt från Gert Wingårdhs arkitektkontor. Även om utgångs punkten för Kavaljeren var den traditionella kvartersstadens principer så blickade Per Glembrandt ut bortom landsgränserna för inspiration. Fasaduttrycket är inspirerat av samtida stadsutvecklingsprojekt i Borneo- Sporenburg i Amsterdam och Hafencity i Hamburg, förklarar han innan han går in på detaljerna. Skiftande takfotshöjder, indragna terrasser och stora burspråk som skjuter ut ur huskroppen är element som ger en arkitektonisk variation och därtill betonar de omgivande stadsrummen. Att huskroppen är resligare mot torget och den nordvästra angöringsgatan bidrar till den tydliga stadsestetiken. Kontrastrik tegelfasad Att använda tegel som fasadmaterial beslutade vi tidigt i projektet. Materialet är beständigt och ger en varierad och levande yta. På fasaderna har vi använt fyra olika tegelsorter i en grafisk svartvit färgskala. Tegelfärgerna delar in Kavaljerens fasader i vertikala fält, och för att skapa en gedigen tegelvolym så teglas även terrasser och burspråk. Stora fönster med funktionell placering fyller lägenheterna och den uttrycksfulla exteriören med ljus. Ljusa lägenheter med stora fönster I princip alla lägenheter får antingen balkong eller uteplats. Större och genomgående lägenheter får till och med två balkonger, en mot gatan och en mot gården. De välplanerade lägenheterna är något som Per Glembrandt lyfter fram bland Kavaljerens främsta tillgångar. För i slutändan är det i dem du ska bo. Välplanerade lägenheter, takvåningar med långa takterrasser och de stora fönstren som ger ett rikt ljus från flera väderstreck i lägenheterna är fina kvaliteter. 3D-exteriör

8 Kvartersstaden har varit både inspiration och mål. Per Glembrandt, Wingårdh Arkitekter

9 Arkitekten 3D-interiör Bild fr visningslgh Bild fr visningslgh JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

10 USP USP USP En av två balkonger Gott om plats för stort matbord Rymlig klädkammare Badrum med torktumlare och tvättmaskin Extra gäst-wc bardisk ENTRÉ Exempel på planlösning 4 rok / 106 kvm Skjutdörrsgarderob i hall Kvalitet som varar m Hög inredningsstandard i kvalitet och utförande gör Kavaljerens lägenheter till hem som håller sig vackra länge. De noggrant utvalda materialen skapar också effektiva ytor som är lätta 5 tr att rengöra och underhålla. 4 tr 3 tr 2 tr 1 tr entrévåning källarvåning I Kavaljerens lägenheter blir kritvitt det bärande inredningselementet, tillsammans med den öppna planlösningen. Med vitmålade väggar och skåpssnickerier samt en mattlackad ekparkett får du större utrymme att pröva och experimentera dig fram till en spännande färgskala. Den bländvita inredningen gör sig bra med 80-talsskimrande pasteller, som aprikos, turkos, cerise och orange. Särskilt fint blir det med designermöbler i blanka material, som plast, laminat och metall. Men se det som tips. För i slutändan är det du, och din personlighet, som bäst färgar ditt hem. Smakfullt i köket Kavaljerens kök är återhållsamma och moderna i sin framtoning. Marbodals vita skåpsluckor spelar väl med de stora och högblanka kakelplattorna som vi sätter över arbetsbänken. Alla kök blir topputrustade med vita vitvaror från Electrolux. Många av skala 1:100 LGH NR: Kavaljerens lägenheter får dessutom ett härligt barkök. Underskåpen har dämpade fullutdragslådor som gör det lätt att se, och få ut, allt du förvarar i lådorna. Den avskalade stilen förstärks ytterligare av en helintegrerad diskmaskin, underlimmad diskho samt induktionshällen som är infälld i den textilgrå laminatbänkskivan. Fräscha badrum I badrummet följer vi upp samma teman som i övriga delar av hemmet. Ett svart och sobert klinker klär golvet medan vita högblanka plattor klättrar på väggarna. Samtidigt som det är en enkel kombination blir uttrycket grafiskt kraftfullt. Med tåliga ytskikt blir det också ett lättstädat rum som länge behåller den fräscha känslan av nybyggt. För att göra ditt helkaklade badrum än mer praktiskt får du tvättmaskin, torktumlare samt gott om förvaringsplats i kommod och väggskåp.

11 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller trädgård? Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen det största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. Bild fr visningslgh

12

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION Grön ledstjärna i nytt centrumläge JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kvarteret

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

stockholm solna / JärVAsTADeN SoLväNDAN Citynära naturläge

stockholm solna / JärVAsTADeN SoLväNDAN Citynära naturläge stockholm solna / järvastaden solvändan Citynära naturläge På bara några år har Järvastaden vuxit fram som en trygg och idyllisk stadsdel vars blandade bebyggelse av villakvarter och flerbostadshus lockar

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn

SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn 3D-terrass 3D-exteriör Exteriör 3D-bild Vi trivs jättebra i området med natur runt hörnet och närhet till stan. Vattnet är viktigt

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten 5 rum & kök, m² UTHYRISDE MED PETRY OR UTHYRISDE Uthyrningsdel MED PETRY UTEPATS med peny OR UTEPATS TVÅ Stor uteplats TVÅ Två badrum 5 rum & kök, m²

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

LUNDS SÖDRA Attraktiva bostäder på centralt läge i Lund

LUNDS SÖDRA Attraktiva bostäder på centralt läge i Lund LUNDS SÖDRA Attraktiva bostäder på centralt läge i Lund Ett modernt boende för dig som vill njuta av stadens fördelar och lugnet och grönskan i närområdet. Lunds Södra på bästa läget i Lund På klassisk

Läs mer

eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter

eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter Som nyinflyttad i Kronhjulet kan du nå hela staden från sadeln. Oavsett om du ska till Färjenäsparken eller till Avenyn kan du lita på att

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

För valfrihet och närhet och kanske för gott

För valfrihet och närhet och kanske för gott För valfrihet och närhet och kanske för gott Bostadsområdet Tyresö Skogsstad har på kort tid vunnit Tyresöbornas hjärtan. Nu bygger vi därför den andra etappen i den gröna delen av Tyresö, i form av kvarteret

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge NYBYGGDA HEM NÄRA STAD OCH ÄLV Som en förlängning av vårt populära bostadskvarter Kronhjulet bygger vi nu Kvarnliden. Det nya kvarteret

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen

stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen kvarterets tre lamellhus hamnar på en brant, får en putsad ljus fasad och ett varierat utbud av planlösningar. här samsas

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård 3D-BILD En kort cykeltur, eller frisk promenad, från Onyxen och Kolla Parkstad väntar Kungsbackas vackra kustremsa. 3D-BILD JM reserverar

Läs mer

Stockholm HUVUDSTA. dragonen Sjönära hem för citysjälar

Stockholm HUVUDSTA. dragonen Sjönära hem för citysjälar Stockholm HUVUDSTA dragonen Sjönära hem för citysjälar Dragonen är adressen för dig som inte gillar kompromisser. Stadshäng eller skogstramp, vågskvalp eller vidder? Med sitt strategiska läge erbjuder

Läs mer

uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem

uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Frihet och ljus ger karaktär

Läs mer

Formstarkt på hemmaplan

Formstarkt på hemmaplan stockholm telefonplan monoliten Formstarkt på hemmaplan JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Telefonplan

Läs mer

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. När

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Täby centrum Esplanaden ESPLANADEN. Stadslivet kan börja.

Täby centrum Esplanaden ESPLANADEN. Stadslivet kan börja. Täby centrum Esplanaden ESPLANADEN Stadslivet kan börja. ESPLANADEN Din närmsta del av Täby Välj att bosätta dig riktigt centralt. Esplanaden är en ny och fräsch adress i hjärtat av det nya Täby centrum.

Läs mer

göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats

göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Österåker kanalstaden. Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare

Österåker kanalstaden. Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare Österåker kanalstaden Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare Centrumnära lägenheter invid kanalen I det nya kvartersområdet Östra Kanalstaden bygger JM Fullriggaren. Det nya kvarteret får en innergård

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand

LOMMA STRANDSTAD. FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand Välkommen hem till Lomma Strandstad Vackra och variationsrika bostäder mitt i en livfull hamnmiljö, bara ett stenkast från en fantastisk

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Stockholm gustavsberg. PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor

Stockholm gustavsberg. PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor Stockholm gustavsberg PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor Gustavsbergs porslinshistoria inleds 1825. Det var året då kommerserådet Wennberg och grosshandlaren Öhman inrättade ortens första

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

DRAGÖRKAJEN. Bo på Limhamns bästa läge

DRAGÖRKAJEN. Bo på Limhamns bästa läge DRAGÖRKAJEN Bo på Limhamns bästa läge Ett boende med bästa utsikt På Dragörkajen skapar vi nya bostäder på allra bästa läge vid Limhamns mysiga fiskehamn. Huset vänder sig mot havet och hamnen och bjuder

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge

Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge Norrevångsgatan 2 Ljusa lägenheter i attraktiv design och på bästa läge I de 27 ljusa och väldesignade lägenheterna i Vellinge är livet enkelt. Det centrala läget ger bekväm närhet till det mesta. Till

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion

hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion Bo i populära Trädgårdslunden I Hjärup tar tiden det lite lugnare och låter både kropp och själ få vila. Här bygger JM

Läs mer

Stockholm Lindhagens Backe. Lindhagens Backe på Kungsholmen

Stockholm Lindhagens Backe. Lindhagens Backe på Kungsholmen Stockholm Lindhagens Backe t k r sta g r Fä t n der o M a r ä kn r a P Lindhagens Backe på Kungsholmen n e C t l a tr Om du vill ha lika nära till picknick i parken som shoppingrunda i stan då är det här

Läs mer

HJÄRUP ETAPP 5. TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö

HJÄRUP ETAPP 5. TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö HJÄRUP ETAPP 5 TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö Trädgårdslunden erbjuder ett fantastiskt boende med bra barnomsorg och många olika fritidsaktiviteter. Hem till Trädgårdslunden

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN Där alla får bäst utsikt JÖRGEN HINDER M JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. MÅSTE

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad

Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad kungsbacka kolla parkstad bärnstenshusen Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad Kolla Parkstad är inte bara det största byggprojektet i Kungsbackas historia. Det är en vision. Här gjuter vi grunden för en

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL. Ett hus med känsla för stil och detaljer. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF VÅRVINDEN STALLBACKEN, MÖLNDAL Ett hus med känsla för stil och detaljer Utforska hur ditt nya boende ser ut. Detaljerna som gör skillnad Vad spelar bredden på en list för roll? Vi är övertygade om

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

VELLINGE SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR. Nya JM-villor i underbara Skanör

VELLINGE SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR. Nya JM-villor i underbara Skanör VELLINGE SKANÖR SKANÖRS VÅNGAR Nya JM-villor i underbara Skanör JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Vackra

Läs mer

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Stockholm Sjövikstorget Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Söders höjder Compact living på 45 kvm eller 5-rummare med strålande utsikt, vilket skulle passa dig? Nu bygger

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Stockholm, Farsta C. ekarna. En grönskande hemvist nära staden

Stockholm, Farsta C. ekarna. En grönskande hemvist nära staden Stockholm, Farsta C ekarna En grönskande hemvist nära staden Nu färdigställer vi det efterlängtade kvarteret Ekarna. Det blir två idylliska gårdskvarter om fyra till fem våningar som rymmer 110 lägenheter.

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

besqab.se/tegner Brf tegnér - luthagen uppsala nya lägenheter med centralt läge

besqab.se/tegner Brf tegnér - luthagen uppsala nya lägenheter med centralt läge Brf tegnér - luthagen uppsala Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. nya lägenheter med centralt läge besqab.se/tegner täby Kemistvägen 17 Box 1328 183

Läs mer

BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA

BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA BRF TEGNÉR LUTHAGEN UPPSALA NYA LÄGENHETER MED CENTRALT LÄGE VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. besqab.se/tegner TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Ängsvillan. 6 rok, kvm

Ängsvillan. 6 rok, kvm Ängsvillan rok, kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen N N JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan

Läs mer

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER

KVARTERET TEGNÉRLUNDEN GIDEONSBERGSGATAN, VÄSTERÅS 33 LÄGENHETER VARTERET TENÉRLUNDEN IDEONSBERSATAN, VÄERÅS 33 LÄENHETER VACRA VÄERÅS Västerås är med sin närhet till natur, vatten och stad unikt. Utbudet ökar kontinuerligt och staden passar dig oavsett var du befinner

Läs mer

Downtown. Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum. Idébroschyr

Downtown. Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum. Idébroschyr Downtown Citykänsla i kvadrat, attityd i kubik vid nya Täby centrum 47 lägenheter med planerad inflyttning kvartal 4, 2013. Planerad säljstart våren 2011 1 Idébroschyr Tankarna är klara men utförandet

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

STOCKHOLM GRÖNDAL. TREKANTENS TERRASS Traditionsbärare i sköna Gröndal

STOCKHOLM GRÖNDAL. TREKANTENS TERRASS Traditionsbärare i sköna Gröndal STOCKHOLM GRÖNDAL TREKANTENS TERRASS Traditionsbärare i sköna Gröndal Trendigt och urbant i grön oas I Gröndal, bara tio minuter från Stockholm City bygger vi Trekantens Terrass. 67 vackert inredda bostäder

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer