Österåker kanalstaden. Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Österåker kanalstaden. Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare"

Transkript

1 Österåker kanalstaden Fullriggaren Skärgårdshem för finsmakare

2 Centrumnära lägenheter invid kanalen I det nya kvartersområdet Östra Kanalstaden bygger JM Fullriggaren. Det nya kvarteret får en innergård med ett marint tema samt 47 välplanerade lägenheter med ett inspirerande läge intill kanalen. På ett av Österåkers bäst bevarade lägen bygger JM ett kvartershus om 47 lägenheter med gångavstånd till Åkersbergas centrum. Kvarteret Fullriggaren hamnar vid Kanalstadens kajkant med en direkt anslutning till områdets vattenläge. Husets nedersta plan får en tegelmurad sockel som övergår i en putsfasad som fortsätter upp till de sluttande sadeltaken. Fasadens kulörer varierar men håller sig inom den jordfärgade JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 delen av paletten. Samtliga bostäder får en väl tilltagen balkong eller uteplats. De flesta av dem får även utsikt mot kanalen. Gården möter kajpromenaden För att dra nytta av sitt vattenläge får Fullriggaren en u-formad kropp som öppnar sig mot kanalens trädäck i väst. På den privata och insynsskyddade yta som uppstår däremellan anlägger vi en gård som kompletterar kanalen med ett marint landskapstema. Den gröna gårdsmiljön förser vi med sittbänkar, träd och planteringslådor i cortenstål. Att huset har en stegrande trappstegsvolym, med den lägre delen mot söder, gör att gården blir inramad samtidigt som den behåller både ljusinsläpp och kanalutsikt. I bottenvåningen gör vi plats för lokaler.

4 Bergavägen Runöbacken Hackstaskolan Malv avägen Vallmov Storängsvägen Skolvägen Centralvägen Tvärvägen Länsmansv Hackstahallen Orkidé- vägen Kanalvägen 276 Åkersberga kyrka Korallens friskola Runvägen Sågvägen Roslagsvägen RUNÖ INDUSTRIOMRÅDE Hjulvägen Mejselv Åkers kanal greyhound park Bergav Folketshus Stationsvägen Klappbry. FULL- RIGGAREN Berga teater CENTRUM ROSLAGS- BANAN Västra Banvägen Vegavägen B ergap arksv Stationsv Norrgårdsvägen backen Söra simhall Sörgårdsvägen Roslagsvägen Luffar- Brandstation Söraskolan Simborgarv Runö hamn Åkers kanal Båthamnsvägen Österskärsvägen Åkersberga IP Saturnusvägen Borgv Åker sbergavägen Genvägen Ansgariusv Uranusv Andromedavägen Vegavägen TUNA Nept univ Tellusv Orionvägen delv Da Margretelundsvägen Stationsv Västra Banvägen Rosen- Häggkullev dalsv Östra Banv E18 Österåker Åkersberga Vård i centrum finns apotek, tandläkare, barnavårdscentral och husläkarmottagning med jour och drop-in. Svinninge För- och grundskola Österåker är en barnvänlig kommun där det fi nns både privata och kommunala för- och grundskolor. kultur Kultivera dig i Kulturknuten. Här fi nns dans- och teaterskola för barn samt kurser för vuxna. Besök även Berga Teater för konserter, dans och bio eller någon av Österåkers Konsthalls utställningar. kommunikationer Från Fullriggaren har du nära till kommunikationer oavsett om du väljer bil, tåg eller båt. Kvarteret ligger på bekvämt promenadavstånd till centrum och roslagsbanan och med bil når du enkelt e18. service och shopping några minuter från ditt hem ligger Åkersberga centrums många butiker och restauranger. Här fi nner du även det mesta du kan tänkas behöva inom service. sport och träning Paddla kanot i kanalen, slå några hål på golfbanan eller bege dig ut på en löptur i Domarudden. närliggande inomhusalternativ är gym & Motion, Friskis & Svettis och Söra simhall. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 Där småstad möter skärgård nybyggda Östra kanalstaden blandar de bästa delarna från småstaden och skärgården med ett behagligt pendlingsavstånd till stockholm City. Våra ambitioner med det nya bostadsområdet Östra Kanalstaden är att ta Åkersberga några steg närmare skärgården. arbetet omfattar över 300 nya bostäder i ett område som följer Åkers kanal. Placerat i en gemytlig små stads miljö och med närhet till skärgården får Östra Kanalstaden god till gång till båda. Som komplement till de öppna ytorna får kvarteret Fullriggaren en avskild innergård som möter områdets kajpromenad. Aktivt läge nära centrum Åkersberga har länge varit en uppskattad destination för golfare såväl som båtentusiaster. i området ligger Hagby golf och Åkersberga golfklubb med några av Stockholms vackraste golfbanor. runt hörnet har du roslagens Marincenter som hyr ut både kajak och kanot. Med bara några promenadminuter från centrum löser du vardagens servicebehov utan bil. närliggande Åkersberga centrum har ett växande utbud till vilken en nyrenoverad galleria, bank, apotek, bibliotek, restauranger och över 70 butiker ingår.

6 Stadspräglat kvarter med marin inspiration Fullriggaren varierar färg och skala i en form så att varenda del får en unik och stadslik identitet. Kanalläget ligger också till grund för den hamninspirerande exteriören. Fullriggarens arkitektur blandar volymer i olika kulörer samt varierande höjder och låter dem växa in i varandra. Den unika formen skapar spännande vinklar och en huskropp som är exklusiv och lekfull. Varierande färger, former och höjder gör att Fullriggaren känns som ett stadskvarter där varje del har en egen identitet, förklarar arkitekten Ellen Bodström som tillsammans med JM har gestaltat kvarteret. Det är en arkitektur som förhåller sig till, och samspelar med, kanalen. Fullriggarens byggnadsvolym öppnar sig mot kanalen i väst och får en rustik tegelsockel inspirerad av klassiska hamnkvarter. Ellen tillägger: Vi har valt att arbeta med två olika tegelkulörer samt låtit fogfärgen skifta. På så sätt har vi fått en varierad färgskala på de olika byggnadsvolymerna. Den ena sockeln får mörkgrå stenar och en mörkare fog medan den andra sockeln får röda stenar och en ljusare fog. De olika tegel- och fogfärgerna från sockeln fortsätter upp på fasadernas putsade ytor. Byggnaden avslutas uppåt med mörka sadeltak som bryts i spännande vinklar. Fullriggaren får dessutom några av områdets största balkonger, varav flera med god utsikt över kanalen. När Ellen Bodström ska peka på kvarterets kvaliteter nämner hon särskilt kvarterets unika läge vid kanalen samt lägenheternas rumssamband. I stort sett alla planlösningar är genomgående och har ett öppet samband mellan kök och vardagsrum. I de flesta lägenheter går det att välja bort ett rum till förmån för ett ännu större vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Eftersom Fullriggaren ligger så nära kanalen har vi låtit oss inspireras av klassisk hamnarkitektur och valt rustika tegelstenar med mycket struktur. Ellen Bodström, SWECO Arkitekter

8 Låt insidan spegla utsidan Fullriggarens 47 lägenheter om 2 till 5 rum och kök har ett gemensamt inredningstema med fokus på stilrena interiörer med slitstarka ytor. Här ska du kunna bo lätt och länge. När vi på JM ska sammanställa inredningskoncept till våra kvarter händer det att vi låter oss inspireras av den omgivande miljön. Det förutsätter förstås att omgivningen är tillräckligt inspirerande. I fallet Fullriggaren är det inte mer än rimligt att vi låter insidan spegla utsidan. Ett så vackert läge intill kanalen ska inte gå till spillo, utan borde återkomma och lyftas fram även i interiören. I Fullriggaren målar vi väggarna vita, lägger en mattlackad ekparkett på golvet och kompletterar med inredningsmaterial från naturen. Planlösningen är öppen och fönstersättningen är genomtänkt för att du ska få fria ytor och goda utsikter. Smakfulla kontraster i köket I köket låter vi små medel skapa spännande kontraster. Här får vita släta luckor med rostfria handtag möta kakelplattor som har ett naturstensliknande utseende och en laminatbänkskiva som även den påminner om naturmaterial. Energisnåla maskiner i form JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 av induktionshäll, rostfri kyl och frys, helintegrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn gör köksarbetet lättare. Duscha, tvätta, njut Badrummets matta vita väggkakel kombinerat med naturstensinspirerade klinkerplattor från M2 håller den estetiska linjen. Kommoden från Aspen och väggskåpet med klicköppning ger gott om förvaringsutrymmen. Tvättmaskinen och torktumlaren kommer från Siemens och är placerad under en praktisk vit bänkskiva. En smidig duschvägg i glas ger rummet en känsla av rymd. Här är varenda kvadratmeter noga avvägd och väl utnyttjad.

10 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du bokar i tid får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller uteplats? Det är här framtiden håller hus Vi sätter det personliga boendet i ett större sammanhang. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 jm.se

12 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Kristofer Johnsson, Eleonora Hafström, Johnér, istockphoto, Shutterstock Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2014 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se I Mobil mobil.jm.se

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal

ÖSTERÅKER KANALSTADEN. GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal ÖSTERÅKER KANALSTADEN GALEASEN Skärgårdsliv mellan centrum och kanal På den södervända gården ställer vi odlingslådor. Galeasens stora takterrass är som gjord för sena sommarkvällar. JM reserverar sig

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

För valfrihet och närhet och kanske för gott

För valfrihet och närhet och kanske för gott För valfrihet och närhet och kanske för gott Bostadsområdet Tyresö Skogsstad har på kort tid vunnit Tyresöbornas hjärtan. Nu bygger vi därför den andra etappen i den gröna delen av Tyresö, i form av kvarteret

Läs mer

stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen

stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen stockholm liljeholmskajen sjövikshöjden 6 Personligare stadshem närmare naturen kvarterets tre lamellhus hamnar på en brant, får en putsad ljus fasad och ett varierat utbud av planlösningar. här samsas

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION Grön ledstjärna i nytt centrumläge JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kvarteret

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten 5 rum & kök, m² UTHYRISDE MED PETRY OR UTHYRISDE Uthyrningsdel MED PETRY UTEPATS med peny OR UTEPATS TVÅ Stor uteplats TVÅ Två badrum 5 rum & kök, m²

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter

eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter eriksberg Kvarnenområdet kronhjulet Rikare liv i nygamla kvarter Som nyinflyttad i Kronhjulet kan du nå hela staden från sadeln. Oavsett om du ska till Färjenäsparken eller till Avenyn kan du lita på att

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård

ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård KUNGSBACKA KOLLA PARKSTAD ONYXEN Stadsnära hem med parken som bakgård 3D-BILD En kort cykeltur, eller frisk promenad, från Onyxen och Kolla Parkstad väntar Kungsbackas vackra kustremsa. 3D-BILD JM reserverar

Läs mer

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge

ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET. KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge ERIKSBERG KVARNENOMRÅDET KVARNLIDEN Bo nytt i spirande stadsläge NYBYGGDA HEM NÄRA STAD OCH ÄLV Som en förlängning av vårt populära bostadskvarter Kronhjulet bygger vi nu Kvarnliden. Det nya kvarteret

Läs mer

göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats

göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats göteborg kvibergsstaden bellevue park Där insidan får gott om plats JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. När

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn

SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN SJÖVIKSHÖJDEN 5 Med stadens rytm och naturens lugn 3D-terrass 3D-exteriör Exteriör 3D-bild Vi trivs jättebra i området med natur runt hörnet och närhet till stan. Vattnet är viktigt

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Där alla får bäst utsikt VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN Där alla får bäst utsikt JÖRGEN HINDER M JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. MÅSTE

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

Stockholm gustavsberg. PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor

Stockholm gustavsberg. PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor Stockholm gustavsberg PorslinskvartereN 2 Nybyggda hem med historiska anor Gustavsbergs porslinshistoria inleds 1825. Det var året då kommerserådet Wennberg och grosshandlaren Öhman inrättade ortens första

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

stockholm solna / JärVAsTADeN SoLväNDAN Citynära naturläge

stockholm solna / JärVAsTADeN SoLväNDAN Citynära naturläge stockholm solna / järvastaden solvändan Citynära naturläge På bara några år har Järvastaden vuxit fram som en trygg och idyllisk stadsdel vars blandade bebyggelse av villakvarter och flerbostadshus lockar

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Stockholm Lindhagens Backe. Lindhagens Backe på Kungsholmen

Stockholm Lindhagens Backe. Lindhagens Backe på Kungsholmen Stockholm Lindhagens Backe t k r sta g r Fä t n der o M a r ä kn r a P Lindhagens Backe på Kungsholmen n e C t l a tr Om du vill ha lika nära till picknick i parken som shoppingrunda i stan då är det här

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem

uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem uppsala luthagen Ängsliljan Hem ljusa hem JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Frihet och ljus ger karaktär

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Stockholm HUVUDSTA. dragonen Sjönära hem för citysjälar

Stockholm HUVUDSTA. dragonen Sjönära hem för citysjälar Stockholm HUVUDSTA dragonen Sjönära hem för citysjälar Dragonen är adressen för dig som inte gillar kompromisser. Stadshäng eller skogstramp, vågskvalp eller vidder? Med sitt strategiska läge erbjuder

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

JAKOBSBERG SÖDERDALEN. VÄDERKVARNEN På parkettplats i nya Jakobsberg

JAKOBSBERG SÖDERDALEN. VÄDERKVARNEN På parkettplats i nya Jakobsberg JAKOBSBERG SÖDERDALEN VÄDERKVARNEN På parkettplats i nya Jakobsberg JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

Läs mer

Välplanerade lägenheter nära service och med natur runt knuten

Välplanerade lägenheter nära service och med natur runt knuten Brf Marksjön, Örebro Välplanerade lägenheter nära service och med natur runt knuten Brf Marksjön, Örebro Ljus, rymd, hög standard och nära till det mesta Med direkt närhet till Örebro Universitet, Almby

Läs mer

Välkommen till Falsterbovägen 91A

Välkommen till Falsterbovägen 91A Välkommen till Falsterbovägen 91A BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SEASIDE Byggår: 2013 Boarea: ca 108 m² Antal rum: 3,5 varav 2 sovrum Våning 2 av 3 (hiss finns) Avgift: 5 601 kr Förråd ingår och p-plats finns.

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

besqab.se/tradgardshusen

besqab.se/tradgardshusen Brf trädgårdshusen, strandängarna Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. lägenheter med radhuskänsla besqab.se/tradgardshusen täby Kemistvägen 17 Box

Läs mer

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska Hagabo 2 Älmhult Haganäs Ett boende att älska Hagabo 2» Tomten har ett svårslaget läge med naturen runt knuten « Välkommen till sköna gröna Haganäs I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar

Läs mer

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs Parken är din trädgård Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala öganäs 1 Den lilla staden för det stora livet Få platser är så populära som Kullabygden. it till denna natursköna bygd vallfärdar

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PANORAMA Hem med utsikt över takåsarna

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. PANORAMA Hem med utsikt över takåsarna MÖLNDAL KVARNBYVALLEN PANORAMA Hem med utsikt över takåsarna Med den nya imponerande hissen tar du dig smidigt till och från Kvarnbyvallen. Sidan som vetter mot Mölndals centrum blir inglasad för att bjuda

Läs mer

rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn

rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn rum & kök vid Neptunigatan 49 i Mariehamn Välplanerad och trivsam tvåa om ca 51 m 2 belägen på andra våningen på en lugn bakgata, med närhet till både Västra hamnen och centrum. Begärt pris: 145 000 (Skuldfritt

Läs mer

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur

Läs mer

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro.

Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. Välkommen till Bagarvägen /Målarvägen i Upplands-Bro. 178 LÄGENHETER I UPPLANDS-BRO 2 En central idyll nära Mälaren. Vill du kunna bo i ett fridfullt naturskönt område vid Mälaren men ändå ha snabb tillgång

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. FREDSBORGS ÄNGAR Behagligt villaliv vid skogens kant

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. FREDSBORGS ÄNGAR Behagligt villaliv vid skogens kant STOCKHOLM ÖSTERÅKER FREDSBORGS ÄNGAR Behagligt villaliv vid skogens kant Med skogsbrynet vid tomtgränsen Fredsborgs Ängar är Österåkers nya villastad. Mitt i det vackra kulturlandskapet bygger vi 38 rymliga

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge

Arkens Väg. Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge Arkens Väg Vi bygger 222 hyreslägenheter i centrala Handen, Haninge 1 Byggnaderna Arkens Väg är en naturlig fortsättning på den småstadskänsla som HSB ursprungligen format i det intilliggande området.

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn

MALMÖ LIMHAMNSKAJEN. GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn MALMÖ LIMHAMNSKAJEN GALJONEN Bästa läget vid havet på Limhamn Öppet och ljust med modernt kök från Marbodal. Du får tillgång till gästlägenhet för långväga besökare. Kajhäng. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

HJÄRUP ETAPP 5. TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö

HJÄRUP ETAPP 5. TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö HJÄRUP ETAPP 5 TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö Trädgårdslunden erbjuder ett fantastiskt boende med bra barnomsorg och många olika fritidsaktiviteter. Hem till Trädgårdslunden

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar

Läs mer

SÖDRA EKKÄLLAN 2 & 3 En skön plats för livet

SÖDRA EKKÄLLAN 2 & 3 En skön plats för livet LINKÖPING Garnisonen SÖDRA EKKÄLLAN 2 & 3 En skön plats för livet Välkommen med på resan Söker du efter ett boende som är nära både city och natur? I en fräsch och trygg stadsdel med gott rykte? Då har

Läs mer