Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Farsta strand Ett rikare kvartersliv"

Transkript

1 stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

2 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 Lägenhetsliv på smarta kvadrat en kvart från city nu bygger vi den avslutande etappen av populära farsta strand bostadsområdet som fått allt och lite till. I detta kvarter bor du modernt och naturnära en kvart från city. lägenheterna är väldesignade, kvadratsmarta och utrustade med alla tänkbara bekvämligheter. allt för att det ska vara lika lätt att trivas i ditt nya hem som i dess omgivningar. Här kan du njuta av ett bekvämt lägenhetsliv med perfekt blandning av citypuls och naturens lugn. Oavsett om du är singel, sambo, pensionär, student eller har barn har Farsta strand mycket att ge. Här fi nns en omedelbar närhet till stor slagen natur med sjöarna Magelungen eller drevviken och skogsområden såsom Ågesta friluftsområde. samtidigt är du nära stockholms city genom tunnelbanan och pendeltåget som tar dig in till stan på en kvart. Vill du hellre trampa för egen maskin fi nns det fi na cykelvägar ända in till city. tid över till annat I Farsta strand får du ett kompromisslöst boende som kräver minimalt med underhåll. du slipper tänka på att rensa stuprör, klippa gräs eller använda lediga dagar och pengar på att renovera. Här kan du lägga villalivets mödor bakom dig, och om du är ny på bostadsmarknaden, kan du äntligen glömma tillfälliga andrahandslägenheter. Istället för att renovera och justera kan du fylla din tillvaro med precis vad du vill; jobba sent, sporta i de grönskande omgivningarna, njuta av livet på din balkong, träffa vänner eller gå en kurs och lär dig något nytt. det är din tid nu. njutbart redan på infl yttningsdagen ditt nya hem är färdigt, funktionellt och vackert från dag ett. Varenda viktig detalj fi nns på plats. Gedigna materialval, generös balkong, infällda spotlights i badrumstaket samt egen tvättmaskin och torktumlare är detaljer som kryddar ditt boende. du kan också glädja dig åt ett välutrustat kök med bland annat diskmaskin och induktionshäll. Bilen parkerar du enkelt och bekvämt i garaget under huset och den rymliga hissen gör det lätt att få med matkassarna upp till ditt våningsplan. adress med extra allt I Farsta strand behåller du kontakten med stan, men får ändå ett smakfullt och naturnära boende med gott om plats och tillfällen för att träff a vänner och familj. det mesta fi nns inom promenadavstånd. när du behöver handla ligger Farsta Centrum med sina 150 butiker några minuter från ditt nya hem. Och om du tycker om att höja pulsen kommer du snabbt att trivas eftersom ditt nya hem ligger nära Farsta sim och idrottshall samt Farsta IP. I huset bredvid finner du även gymkedjan Puls & träning.

4 Farsta Larsbodavägen T farsta torg Kristinehamnsgatan Farsta strand Filipsta dsbacken J J T Tunnelbana Pendeltåg Magelungen Nynäsvägen till city Natur Ågesta rekreationsområde och sjöarna Drevviken och Magelungen är stora naturtillgångar i ditt närområde. Motion Använd naturen som motionsplats eller ta dig till Farsta IP, områdets simhall eller ishall. Du kan också välja att gå en 18-hålsrunda på Ågesta golfbana. Shopping I Farsta Centrum väntar 150 butiker med ett rikt och varierat utbud. Här finns också torghandel, bibliotek och vårdcentral. Skolor I Farsta finns totalt 14 grundskolor, flera förskolor och även ett antal gymnasieskolor. Välj mellan ett antal både privata och kommunala alternativ. J T Kommunikationer Med både pendeltåg och tunnelbana på bekvämt promenadavstånd är det enkelt att åka vart du vill, när du vill. Med bil rullar du smidigt ut på Nynäsvägen. Cykelvägar Fina cykelvägar finns det gott om här. Jobbar du i stan så välj cykeln! En trevlig cykelbana som leder raka spåret till city gör resan till jobbet både sund och njutningsfull. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 Farsta Strand en stadsdel att räkna med Det är lätt att förstå varför fler och fler väljer att slå ner bopålarna i Farsta Strand. Här finns det mesta av det som gör livet bekvämt, trivsamt och härligt att leva. Naturen, närheten till stan, utmärkt shopping och effektiva kommunikationer gör stadsdelen till en perfekt miljö att bo i. Farsta Strand utvecklas nu i snabb takt och bostäder växer fram och formar nya kvarter. Tanken är att närområdet kring Farsta Strand ska få gator och bebyggelse med stadsmässig karaktär där butiker och caféer inryms i flera av de övriga husens bottenplan. På så vis blir Farsta Strand en helt ny stadsdel med egen identitet, liv och rörelse. Vägarna i närområdet runt Farsta Strand är kantade med träd vilket ger ett både trevligt och urbant uttryck. Njut av livskvalitet i kvadrat När du bor i Farsta Strand är allt väsentligt nära. Självklart kan du även ta dig in till city om innerstadens nöjen, restauranger och nattliv lockar. Förutom tunnelbana och pendeltåg går ett antal busslinjer som förbinder söderorts olika delar. Du kan också välja att ta pendeltåget söderut där Nynäshamn med sin skärgård bjuder på en storslagen naturupplevelse. Ärenden gör du smidigt på hemmaplan i Farsta Centrum som ligger drygt fem minuters promenad från din bostad. Här finns, förutom ett brett utbud av butiker, viktiga servicefunktioner såsom vårdcentral och bibliotek. Du kan också välja att köpa blommor, frukt och grönsaker på torghandeln intill centrumet. Naturkraft utanför dörren Det ger en extra dimension till boendet när skogsstigar och badklippor är en del av närmiljön. Oavsett om du är en hängiven friluftsmänniska, vanlig söndagsflanerare eller bara tycker om att ta en promenad och rasta hunden är naturen en ovärderlig tillgång i Farsta Strand. Vill du koppla av i det fria kan du glädja dig åt hur enkelt det är att göra en utflykt utan krångliga förberedelser. Kanske väljer du en fika på den egna lummiga inner gården eller så tar du en promenad ner till vattnet eller ut i skogen med svampkorgen. Oavsett vilken utflykt det blir är det bara att ta på sig jackan och kliva ut ur porten.

6 Karaktärsstarka hus med rum för gemenskap De färdigställande etapperna av Farsta Strand utmärker sig liksom övriga etapper genom en omsorg om såväl helhet som detaljer. Olga Rosell, arkitekt hos Sweco Arkitekter, låter varje etapp få en tydlig egen identitet samtidigt som husens gemensamma fasadmaterial binder samman kvarteret på ett konsekvent och tilltalande sätt. Den gemensamma nämnaren för husen i Farsta Strand är fasaderna. Mot gatan består de av ett brunmelerat tegel i stapelförband vilket ger en robust och gedigen känsla. Till de fasader som vetter inåt gården väljs istället en ljus puts. Detta skapar både en variation i arkitekturen och bidrar till en trevlig kvartersliknande gårdsmiljö. Som en spännande kontrast bryts färgskalan av med fem olika gröna nyanser som återfinns i bland annat balkongräcken, fasadpartier och fönsterbågar. Grön gemenskap Det färdigställande kvarteret av Farsta Strand sluter sig runt en grönskande gård av privat karaktär. Här finns gott om plats för både vuxenvila och rastlösa barnsben. En gemensam grillplats, cykelparkering under tak samt två separata cykelförråd hittar du också på gården. Plats för hela livet Lägenheterna i Farsta Strand är utformade med lika delar funktion och finess. Alla ytor är därför väl planerade för att kunna anpassas efter livets olika skeden. Det sociala sambandet mellan kök och vardagsrum kommer väl till pass då middagsbjudningarna är många och långa, medan de goda förvaringsmöjligheterna kanske uppskattas mest då familjen växer liksom högarna av prylar. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Den skyddade gården blir en grön oas som binder samman kvarteret. Här finns plats för såväl cykelförvaring och grillplats som sociala möten och gemenskap.

8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 Skandinavisk design utan bäst-före-datum I Farsta Strand låter vi vår skandinaviska formtradition vara tongivande. Mattlackade ekgolv och vitmålade väggar ger en utmärkt fond till dina favoritmöbler. Nordiska träslag och en blond färgskala genomsyrar rummen och känslan i din nya bostad är uppbyggd kring medvetna materialval. När vi inreder ett nytt hem gör vi det med omsorg. Vi ställer höga krav på funktion, form och hållbarhet och väljer helst naturmaterial som är snälla mot både dig och miljön. Våra noggrant utvalda inredningsdetaljer har vi samlat i ett sortiment som vi kallar JM Original. Det är ur detta sortiment vi har valt interiören till Farsta Strand. Fönsterbänkar i sten, god förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare samt helkaklade badrum är exempel på de tidlösa kvaliteter du möter i en bostad från JM. Det är du som kryddar Köket i ditt nya hem har god utrustning i form av rostfri kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn och micro samt integrerad diskmaskin. För att underlätta rent praktiskt är lådorna av fullutdragsmodell och en modern källsorteringslösning finns med redan från start. Förutom att bjuda på bra köksmaskiner och smarta funktioner är köket vackert att se på med sina vita släta köksluckor samt mjukt formade rostfria handtag. Till detta har vi valt en antracitgrå laminatskiva, kompletterat med en heltäckande diskbänk. Ovanför bänkytorna sitter ett matt vitt väggkakel i kvadratiskt utförande. Helkaklat med infällda spotlights Badrummet i din nya bostad får ett exklusivt uttryck tack vare infällda spotlights i taket. På golvet ligger mellangrå kvadratiska klinker och på väggarna vita matta kakelplattor som skapar ett stilsäkert uttryck. Duschen avskärmas av en glas vägg och ovanför tvättstället sitter en spegel med belysning som skänker rummet extra rymd. För att du ska kunna behålla den rena och genomtänkta stilen har vi försett badrummet med gott om förvaringsutrymmen. Under tvättstället sitter en vit kommod och ovanför din tvättmaskin och torktumlare har vi placerat vita väggskåp med handtagslös klicköppning. Tvättutrustningen hittar du under en praktisk vit bänkskiva på vilken du smidigt kan sortera och vika tvätt.

10 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt terrass eller uteplats? Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 jm.se

12 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: SWECO Arkitekter Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Foap, Bildarkivet, Eleonora Hafström, Shutterstock Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2013 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet I Mobil mobil.jm.se

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak

BRF GREENROOF. Drömmen om ett cityhak med grönt tak BRF GREENROOF Drömmen om ett cityhak med grönt tak Skönt och grönt mitt i stan Hisingsparken St Jörgen Park Golf 2,5 km E6 Brf Greenroof är vår tredje och sista etapp i populära Kvillebäcken i Göteborg.

Läs mer

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping!

Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Här finns det plats för dig! Snart kan du bo klokt i Nyköping! Plasknära Från 4.830:- i månaden. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Här finns plats för dig! Hej Linköpings klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Harvestad. Boendekostnad från 8.375:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 14. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Hej Hisingens klokaste!

Hej Hisingens klokaste! Naturnära, nytt och snyggt! Hej Hisingens klokaste! Nu bygger vi lägenheter för er vid Sjumilaskogen Från 3.918:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett

Läs mer

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22

ett enkelt köp! vasatorps trädgård Datum 2014-08-22 ett enkelt köp! vasatorps trädgård Län: SKÅNE Kommun: HELSINGBORG Datum 2014-08-22 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 5 8 16 18 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 3 4 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens puls

Läs mer

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult

Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Här finns plats för dig! Snart kan du bo klokt i Älmhult Centralt i Älmhult Från 4.373:-/mån. Se mer i boendekalkylen på sidan 15. Vi beräknar månadsavgifterna utifrån ett förväntat ränteläge. Förändras

Läs mer

HYLLIE BOULEVARD DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ

HYLLIE BOULEVARD DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ DET BEKYMMERSLÖSA LIVET PÅ HYLLIE BOULEVARD MKB FASTIGHETS AB HAR ETT KLIMATSMART BOSTADSHUS MED 81 HYRESBOSTÄDER SAMT ETT LSS-BOENDE UTMED HUVUDGATAN HYLLIE BOULEVARD Boulevardboende i Hyllie med världen

Läs mer

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro

Hus Villan. Vänern, vardagsrum. Charmigt kvarter nära natur och bad. Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro Hus Villan Vänern, vardagsrum Charmigt kvarter nära natur och bad Välkommen till Nya Bro etapp 2, Upplands-Bro 2 Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Bilder kan skilja sig från verkligheten.

Läs mer

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste!

Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Här finns plats för dig! Hej Upplands Väsbys klokaste! Nu bygger vi radhus för er i Fresta. En boendekostnad på 10.265:- i månaden Se mer i boendekalkylen på sidan 19. Nybyggt, ursnyggt och klokt som bara

Läs mer

Bygg. Bad & Kök. Låt dig inspireras av säsongens nya trender! EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB. Sid 11 NYBYGGT FÖR SENIORER

Bygg. Bad & Kök. Låt dig inspireras av säsongens nya trender! EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB. Sid 11 NYBYGGT FÖR SENIORER EN TEMATIDNINg från SYDSVENSKA DAgBlADETS försäljnings AB Bygg Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo&Bo &Bo&Bo& & Bad & Kök Låt dig inspireras av säsongens nya trender! Sid 4 STANDARD KÖK OCH BAD Sid 7 RENOVERA

Läs mer

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge

STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY. TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrande åläge STOCKHOLM UPPLANDS VÄSBY TEGELBRUKET Stadsmässigt kvarter med blomstrade åläge Strax itill Tegelbruket fl yter Väsbyå fram, katad av ett trevligt promeadstråk. Rofyllda och väldispoerade sovrum. JM reserverar

Läs mer

YGG- & INREDNINGSGUIDEN

YGG- & INREDNINGSGUIDEN Bromma BROMMA KANSKE BÄST I SVERIGE PÅ BYGG OCH INREDNING? BYGG- & INREDNINGSGUIDEN Ett inspirationsmagasin från Bromma Byggcentrum! Massor av bygg & inredning tips för hela hemmet! Badrummet du drömmer

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

89ännu fler smultronställe VIN & VÅR. Hemma. hos håkan nilsson till salu. hos. valvets. Storhus & kommersiella fastigheter

89ännu fler smultronställe VIN & VÅR. Hemma. hos håkan nilsson till salu. hos. valvets. Storhus & kommersiella fastigheter valvets VåRnuMMeR MARS 2014 Med utsikt ÖVeR nordvästra SKåneS BÄSTA LÄGen! VIN & VÅR Hemma 89 hos hos håkan nilsson till salu 89ännu fler smultronställe Storhus & kommersiella fastigheter VALVET.SE VALVETS

Läs mer

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND 2 Jan Hardenborg. Välkommen till Bredsandsbyn Här har vi ritat hållbara bostäder med värden som gör att jag och mina medarbetare

Läs mer

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN

Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghetsboende KUNGSÄNGEN Trygghet kan vara att känna att någon finns där. Någon som bryr sig. Någon som ser mig. Någon som hör mig. Vi vill skapa en trygg miljö för dig som bor här. En miljö, präglad

Läs mer

NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM

NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM Ditt nya hem är bara ditt Doften av nybyggt. Känslan av att flytta in där ingen annan har bott. Att kunna sätta din egen prägel på hemmet, redan innan du flyttat in. Stora

Läs mer

Länge leve framtiden. Positive Footprint Housing

Länge leve framtiden. Positive Footprint Housing Länge leve framtiden Brf Viva ett boende som gör skillnad på riktigt. Upplev utsikten, grönskan, centrum och alla plus med att bo på Dr Allards gata i Guldheden. Positive Footprint Housing Välkommen till

Läs mer

Haninge. Nybyggare i Vega. Nu tas första spadtaget till den modernaste pendeltågsstationen. Så växer den levande stadskärnan fram 4 & 6

Haninge. Nybyggare i Vega. Nu tas första spadtaget till den modernaste pendeltågsstationen. Så växer den levande stadskärnan fram 4 & 6 Haninge MED SIKTE PÅ EN LEVANDE STAD Nu tas första spadtaget till den modernaste pendeltågsstationen 10 Nybyggare i Vega Familjen Hanser från Sollentuna tillhör nybyggarna i Haninges Vega. Här ska det

Läs mer

Väsby. 5 år. proud people. Stads - bygg nadsdag. Vision 2040 tar fasta på invånarnas idéer och tankar Sidan 6

Väsby. 5 år. proud people. Stads - bygg nadsdag. Vision 2040 tar fasta på invånarnas idéer och tankar Sidan 6 Väsby Great Place proud people Kommundirektör Björn Eklundh Den moderna staden Arbetet med att skapa nya gatumiljöer fortsätter Sidan 4-5 Stads - bygg nadsdag firar 5 år Sidan 4 Från förort till modern

Läs mer