stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett"

Transkript

1 stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

2 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 När du flyttar till Grindstugorna kan du bo i en stor och modern lägenhet på en vacker naturtomt. Runt omkring dig har du träd, vatten, genuin sekelskiftesarkitektur och ett väletablerat bostadsområde. Det bästa till sist Nu bygger vi vårt avslutande projekt i Långbro Park. Grindstugorna består av två mindre huskroppar med totalt 27 rymliga och påkostade lägenheter. Känslan i husen är småskalig och personlig, med balkong eller uteplats till alla lägenheter. Här bor du bekvämt och behagligt i ett hem där vi lagt lite extra krydda på detaljerna. I Grindstugorna finns alla rum du behöver. Lägenheterna består främst av rejäla fyror och femmor, men även några tvårummare. Välj mellan kvadratmeter. Här njuter du av den fräscha känslan av nybyggt och gedigna naturmaterial i form av ekparkett i alla rum samt helkaklade badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Varenda detalj i din nya bostad är genomtänkt för att du ska få ett hem som verkligen är både funktionellt och estetiskt. I Grindstugorna har vi valt att satsa lite extra på förvaring och du får därför både klädkammare, garderober med skjutdörrar samt ett rejält förråd som ligger praktiskt lättåtkomligt inne i din lägenhet. Förrådet kan även användas som hemmakontor eller walk-in closet. Utöver denna förvaring har du även ett traditionellt mindre grovförråd i ena husets källare. En upphöjd tillvaro Grindstugorna ligger i naturmark på en liten höjd i parkens östra hörn. Här låg en gång huvudentrén till sjukhusområdet med en vaktstuga, därav projektnamnet. På denna upphöjda del av parken bor du lugnt och avskilt med en fin utsikt över de vackra omgivningarna. I bottenvåningen av det ena huset finns tre garage samt gott om utomhusparkeringar med laddningsstolpar för motorvärmare. När Grindstugorna står klara har Långbro Park nått sin fulländande form med modern arkitektur, fint sammanlänkad med den 100-åriga parkmiljön och dess sekelskiftesbyggnader. De vackra omgivningarna, de goda kommunikationerna och den välutvecklade servicen i närliggande centrum gör livet enkelt i Långbro Park.

4 Ett friskt område på uppgång Tio minuter från city, service i närområdet och grönska alldeles utanför dörren. Här finns också idrottsanläggning, välbesökt värdshus och aktivitetspark. Långbro Park har det mesta du kan önska för att du ska få ett innehållsrikt men samtidigt skönt liv. Långbro Park byggdes en gång i tiden som trädgård för Långbro sjukhus. Detta var en miljö att bli frisk i. Och visst är det lätt att må bra i denna prunkande blandning av barr- och lövträd, vattendrag och böljande gräsytor. Sjukhuset är stängt sedan lång tid tillbaka, men de vackra sekelskiftesbyggnaderna bidrar till en genuin karaktär till detta numera moderna bostadsområdet. Pricken över i Förädlingen av sjukhusparken har pågått sedan år Genom åren har området blivit ett av Stockholms mest populära bostadsområden där både unga, singlar, par, barnfamiljer och äldre har hittat hem att trivas i. Nu är snart området färdigbyggt då Grindstugorna är den sista chansen att köpa nyproducerat i Långbro Park. Vardagsliv i Långbro Park Oavsett vad du vill fylla dina dagar med finns det mesta i närheten. Det är lätt att lägga livspusslet i Långbro Park eftersom allt finns precis där och när du behöver det. Shopping, kommunikationer, skola och övrig samhällsservice finns inom några minuters promenad. Här är samtidigt enkelt att leva aktivt med motion som en naturlig del av vardagsrutinerna. Välj att röra dig i naturen eller besök någon av de många närliggande träningsanläggningarna. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 Fruängen Mickelsbergsvägen Vantörsvägen Vantörsvägen Nya Broskolan Mickelsbergsvägen Isbergavägen Olympen Metapontum Grindstugorna Jorielskolan Herrängsplan Långbrohallen Långbro 161 Johan Skytteskolan Ekängens skola 261 Stockholms city Södermalm Service Alldeles intill Långbro Park har du ett närcentrum med matbutik, bank, läkare, apotek och bibliotek. Nyrenoverade Älvsjö centrum finns också på promenadavstånd. Och när du behöver shoppa ordentligt finns Skärholmens centrum och Kungens Kurva på behändigt avstånd. Kommunikationer Om du tar pendeltåget från Älvsjö station är du i city på 10 minuter, med tunnelbanan är du där på cirka 20 minuter. I området finns även lokalbussar. Väljer du istället bilen är du ute på E4:an på två röda. Skärholmen Hägersten E4 E20 Älvsjö Motion I Långbrohallen, som ligger i anslutning till parken, går det både att simma och gå på barngymnastik. I omgivningarna finns även fotbollsplan, motionsslingor och tennishall. På sommaren kan du jogga eller promenera de två kilometrarna ner till Långsjöbadets sandstrand och hoppa i. På vintern går där att åka skridskor på plogad bana. Smakrikt nöje Stockholms city är alltid nära om stadslivets nöjesutbud lockar. Du kan också välja att besöka områdets egen krog, Långbro värdshus, som drar gäster från hela stan. Långbro deli är också värd ett besök. Förskola och skola Både stora och små barn kan stanna kvar hemma i Långbro under veckodagarna. Här finns fyra förskolor och tre grundskolor med olika pedagogiska inriktningar. I angränsande områden finns det ännu fler alternativ att välja på. Lek och bus Långbro Park är en härlig miljö för de allra minsta. I områdets norra del finns en populär lek- och äventyrspark med lekplats, klätterställningar och äventyrsbana.

6 Klassiska husformer i anrik miljö Grindstugorna består av två ljusa och putsade huskroppar med låglutande tak. Både färg och form stämmer fint in i den ursprungliga sekelskiftesmiljön i Långbro Park. Förutom den ljusa putsen finns inslag av varmt ockragult i fönsterbågar, balkonger och träpanel. Det ena huset är fyra våningar högt, medan det andra har fem våningar med tre garageportar i souterrängplanet. Garagen, med portar av villatyp, inrymmer totalt fem parkeringsplatser. Övriga bilar går att parkera på bostadsrättsföreningens uthyrningsbara p-platser. Väljer du hellre cykeln finns det bra parkering såväl inne i huset samt på cykelplatser under väderskydd alldeles intill huset. Hälsar välkommen Entréerna är tydliga, välupplysta och ligger effektfullt förlagda i husens hörn. De stora glaspartierna gör att både besökare och boende känner sig välkomnade redan på håll. En träinfattning kring porten i ockragult gör intrycket varmt och mjukt. Väl inne i trapphuset möts du av en välutformad interiör som leder dig till husets hiss. Vad passar dig? Om du vill ha yta omkring dig är Grindstugorna helt rätt val av boende. Hemmen är främst fördelade i stora lägenheter med flexibla planlösningar. I grund utförandet råder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, men om du kommer in tidigt i byggprocessen finns det möjlighet att påverka utformningen så att det passar dig och din familj. Tack vare de goda förvaringsmöjligheterna kan du även välja att göra om lägenhetsförrådet till en pyssel- eller spelhörna, kontorsplats eller kanske låta dina kläder ta riktigt mycket plats. Flera av förråden har fönster. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 En klassisk putsad fasad med inslag av varm ockra gör att Grindstugorna smälter fint in i såväl den omgivande naturen som med de moderna grannhusen och parkens ursprungliga sekelskiftesmiljö.

8 Hem med naturlig skönhet JM ställer höga krav på funktion, design och hållbarhet och väljer att inreda med naturmaterial som är snälla mot både dig och miljön. Våra noggrant utvalda material och formspråk har vi samlat i ett inredningssortiment som vi kallar JM Original. Det är ur detta sortiment vi har valt detaljer till Grindstugorna. I Grindstugorna har vi valt en inredning som lånat drag från landskapet utanför. Naturmaterial såsom trä, sten och kakel, ihop med en lätt färgskala, utgör grunden i inredningen. På golvet ligger en mattlackad ekparkett och väggarna är vitmålade så att naturens egna nyanser kommer fram i sitt rätta ljus. Köksinredning från grunden Köket har vita släta luckor och handtag i rostfritt från svenska Vedum. Du har även fullutdragslådor och genomtänkt källsortering samt gott om avställningsytor på en heltäckande diskbänk kompletterat med en mörkgrå laminatbänkskiva. Bänkskivan har en yta som påminner om linnestruktur och passar fint till de ljusgrå stora väggkakelplattorna med naturstenskänsla. Du får också induktionshäll, varmlufts- och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys från Siemens. Alla vitvaror går i rostfritt. Ren avkoppling på lyckade kvadrat I de flesta av lägenheterna finns två badrum, ett lite större och ett mindre som båda har dusch. Badrummen är hel kaklade, vilket skapar en gedigen känsla. På golvet har vi lagt en grå klinker som påminner om natursten och på väggen sitter ett vitt, matt väggkakel i ett större format. Här finns duschvägg i glas alternativt draperistång, tvättställ med vit kommod från Aspen samt spegel med belysning. Du har också en egen tvättmaskin och torktumlare som vi placerat under en praktisk arbetsbänk där du kan sortera och vika tvätt. Ovanför tvättutrustningen finns ytterligare förvaring i vita väggskåp med handtagslös klicköppning. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 5 rum & kök, 110 m², varav förråd 5 m² Balkong med morgonsol Lägenhet med flera flexibla planlösningar, sovrum med klädkammare Sovrum med klädkammare,förråd i lägenheten och ett mindre i hus 2 samt extra wc med dusch Tack vare de goda förvaringsmöjligheterna i skjutdörrsgarderober, klädkammare och rejält förråd inne i lägenheten är det lätt att hålla ordning. Ett annat stort plus med Grindstugorna är att de flesta av lägenheterna har dubbla helkaklade badrum. Camilla Kennemar, Inredare, JM Med förråd i lägenheten är förvaring inget problem. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderober i hallen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Alla lägenheter får balkong eller uteplats. Exempel på planlösning. 5 rum & kök, 110 kvm, varav förråd 5 kvm m

10 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt terrass eller uteplats? Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstock holmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Bildarkivet, Folio, Shutterstock, Istockphoto, Richard Hammarskiöld, Johner, Gustav Kaiser, Anna-Malin A-Lindgren Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2013 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet I Mobil mobil.jm.se

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade

Läs mer

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar

Läs mer

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

Sagobäcken. Bromma Annedal

Sagobäcken. Bromma Annedal Sagobäcken Bromma Annedal Välkommen hem I Sagobäcken möter du ett tidlöst boende med väl valda material. Tillsammans med den smakfulla designen får du ett boende där det är lätt att trivas. Annedal är

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen

STOCKHOLM, SEGELTORP. GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen STOCKHOLM, SEGELTORP GULSPARVEN Nybyggd livskvalitet nära naturen Utgångspunkten är att husen samspelar med stadsdelen. MARIANNE OCKLIND, ARKITEKT Takvåningarna i Gulsparven har underbara terrassbalkonger

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN INREDNING Original och tillval i din nya bostad När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Alla

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Grevinnan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 8 4 rum & kök... sid. 15 5 rum & kök... sid. 24 Våningsplan... sid. 26 JM Original...sid.

Läs mer

41Lgh. 2 5 rok. ekebyhov. Stockholm. ekerö. Centralt på Ekerö Här bor du nära både service och natur. Trygga rum En klok design ger ett bekvämt hem.

41Lgh. 2 5 rok. ekebyhov. Stockholm. ekerö. Centralt på Ekerö Här bor du nära både service och natur. Trygga rum En klok design ger ett bekvämt hem. Stockholm 41Lgh 2 5 rok Centralt på Ekerö Här bor du nära både service och natur. Trygga rum En klok design ger ett bekvämt hem. ekerö ekebyhov Bo bekvämt och väldesignat I Ekebyhov kan du njuta av ditt

Läs mer

göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge

göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge göteborg, ErIKSbErg sjöporten vasst hus med skarpt läge visste du att Eriksberg är en hänförande plats oavsett tid på dygnet. Om kvällen blir kajen vackert accentuerad av belysningen, och över vattnet

Läs mer

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden Stockholm, Farsta ekarna Välplanerat kvartersliv nära staden I ett av Farstas grönaste lägen bygger Borätt Ekarna. Det blir ett gårdskvarter om fyra till fem våningar som rymmer 44 bostadsrätter som lånar

Läs mer

Stockholm långbro park. Grindstugorna

Stockholm långbro park. Grindstugorna Stockholm långbro park bostadsfakta rindstugorna Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 8 JM Original...sid.

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Baronessan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 2 rum & kök...sid. 5 3 rum & kök... sid. 13 4 rum & kök...sid. 20 Våningsplan...sid. 23 Fasadritning...

Läs mer

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet Gästgiveriet Åsa Gästgiveriet En extra dimension av livet o m r å d e t h u s e n b o s t ä d e r n a i n r e d n i n g e n o m seniorgården 4 5 6 8 11 va r m t vä l ko m m e n t i l l Gästgiveriet i Åsa.

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet VÄRA ERIKSBER KAJE BOADSFAKTA Flaggskeppet Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Flaggskeppet består av två hus på åtta respektive nio våningar, med totalt 7 lägenheter och ett trapphus i vardera

Läs mer

BOSTADSFAKTA Segestrand

BOSTADSFAKTA Segestrand SVEDALA Segestrand BOSTADSFAKTA Segestrand Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 1 rum & kök...sid. 0 Våningsplan...sid. Fasadritningar...sid. 5 JM Original...sid.

Läs mer

Nybyggt vid kanalen. Brf Strandpromenaden, Åkersberga. Hem som håller

Nybyggt vid kanalen. Brf Strandpromenaden, Åkersberga. Hem som håller Nybyggt vid kanalen Brf Strandpromenaden, Åkersberga Hem som håller 2 Hem som håller för verkliga liv Människor är olika. Därför bygger Peab hem som håller både för olika slags liv och genom livets skilda

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer