hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion"

Transkript

1 hjärup etapp 4 trädgårdslunden En rofylld oas mitt i en pulserande storstadsregion

2 Bo i populära Trädgårdslunden I Hjärup tar tiden det lite lugnare och låter både kropp och själ få vila. Här bygger JM Trädgårdslunden, ett nytt bostadsområde med karaktär av trädgårdsstad. En rofylld oas, nära naturen och den skånska slätten men ändå bara några minuters bil- eller tågväg från stadens utbud av service och nöjen. Hjärup ligger mitt i en pulserande storstadsregion, med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom bekvämt räckhåll. Trots det är Hjärup ett stillsamt samhälle med utrymme för vardagsnjutning och livskvalitet. Här finns förutsättningarna för en trygg och harmonisk tillvaro i livets alla skeden. Bra barnomsorg, flera skolor och många olika fritidsaktiviteter, tillsammans med ett växande utbud av service gör vardagen bekväm. Trädgårdslunden utformas med trädgårdsstaden som förebild. Småskaliga gator ger en trygg vistelseplats för stora som små. Bostäderna utformas för att uppfylla de krav som ställs på ett funktionellt och modernt boende. I den fjärde etappen utformas husen efter samma grundtanke som i tidigare etapper, med vackra fasader i melerat tegel som bryts av partier av ljust målad träpanel. Vackra bostäder Vi erbjuder fyra olika hustyper, både en- och tvåplanshus, med väldisponerade planlösningar. Här finns bostäder för den växande familjen och för dig som vill ha en mindre nybyggd villa bekvämt med allt på ett plan. Flexibla och energieffektiva bostäder i modern design. KLIMATSMART BOENDE 55 mm Bättre isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning är standard i JMs lågenergihus. Det innebär kapade uppvärmningskostnader och minskade koldioxidutsläpp. Att bostaden dessutom är byggd för att underlätta en grönare vardag med bland annat sunda naturmaterial, energisnåla vitvaror, vattensnåla installationer och utrymmen för källsortering gör ju inte saken sämre. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3

4 Alltid nära hem Hjärup ligger på den skånska slätten mellan Malmö och Lund. Här bor du i en rofylld oas på lagom pendelavstånd till både Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn. Ett boende i Hjärup betyder att det alltid är nära hem till lugn och ro! Förskolor och skolor Hjärup har både goda bussförbindelser och Pågatåg. Till Lund tar man sig med tåget på ca 3 min, till Malmö på ca en kvart och Köpenhamn på knappt en timme. I snitt åker ca personer Pågatåget till och från Hjärup varje dag. Vill du använda muskelkraft finns bra gång- och cykelstråk både inom Hjärup och anknytningar till och från Hjärup. I och omkring Hjärup finns både kommunala och privata förskolor. Öppen förskola finns i Centrumgården dit föräldrar med barn kan söka sig för olika aktiviteter. Hjärups skola, mitt i byn, har ca 500 elever från förskola till åk 5. På Hjärupslundsskolan finns åk 6 9. I Lund och Malmö finns gymnasieskolor, universitet och högskolor med ett stort utbud av utbildningar. Service Fritid I Hjärups centrum hittar du vårdcentralfilial och bibliotek. Inne i Jakriborgsområdet på den västra sidan av järnvägen finns en del butiker, konditori och restauranger. I Lund finns den större stadens utbud, liksom på köpcentrat Nova och mot Malmö hittar du Burlöv center. Ska du shoppa i Malmö eller Köpenhamn tar du enkelt bil, buss eller tåg. En idrottsplats finns i centrala Hjärup, samt två tennisbanor. Fotbollsklubben Uppåkra IF är en populär fritidsaktivitet bland barn och ungdomar. Här finns även Uppåkra Scoutkår. Villa Humle 116 kvm väg ES V ÄM N Villa Salvia 160 kvm 110 NORR 109 Frig gs 112 ÄG Villa Lavendel 146 kvm EN Villa Rosmarin 128 kvm Park 111 FÄRDIGSTÄLLT väg 106 s vä Loke s vä g g Tor s Saga Träd Plats för soptunnor Carport (tillval) Planteringsyta Idun s vä g Gräsmatta Grus Stenplattor Plank Häck Heim dalls väg JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 Järnvägsstation Pågatågstationen ligger endast på ett par minuters cykelavstånd från Trädgårdslunden. 5 Hjärups skola Skolan ligger mitt i byn och bedriver undervisning för årskurs F 5. 2 Bibliotek Biblioteket i Hjärups centrum är en viktig plats för möten, upplevelser och kunskap. 6 Hjärupslundsskolan Den nybyggda skolan för årskurs Jakriborg I närliggande Jakriborg finns butiker, gym, livsmedel och restauranger. 7 Förskolor I och omkring Hjärup finns flera förskolor, både kommunala och privata. 4 Idrottshall 8 Busshållsplats Längs Gamla Lundavägen finns flera busshållsplatser. VÄSTÅKRAVÄGEN NORR 7 3 JAKRIBORG 1 J 7 NORR KOMMANDE ETAPP 4 t. Lomma 7 t. Lund 8 E22 8 t. Malmö

6 Villa Humle 116 kvm 4 r o k I enplansvillan Humle ligger alla rum fast förankrade till marken. Här bor du bekvämt med allt i ett plan. Här ryms tre sovrum, ett rejält barkök och ett stort ljust vardagsrum. På entrésidan har du en liten förgård och uteplats. Fasad i svart tegel och detaljer i trä skänker karaktär åt en i övrigt enkel, modernt sober arkitektur. Husets vinkelform skapar mot trädgårdssidan ett yttre rum med atriumkaraktär. Här har fasaden klätts med träpanel som ger en mjuk inramning åt en stenbelagd uteplats med lä och skydd från insyn. Villa Rosmarin 128 kvm 4 r o k Med sina två hela plan, fasad i vackert ljust tegel och pulpettak, utgör Villa Rosmarin en slående anblick. En pampig entré leder dig in till en omsorgsfullt utformad bostad med tre eller fyra sovrum, ett funktionellt kök och ett generöst vardagsrum. Husen placeras ett stycke in på tomten vilket ger plats åt en förgård med stenbelagd uteplats och utblick mot gatan. På baksidan ligger en härlig trädgård med ännu en uteplats och ytor för odling och lek. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Villa Lavendel 146 kvm 5 r o k Villa Lavendel har två hela plan och bär vackert melerat tegel i brunt och träpanel i grågrönt. Entrésida ger ett välkomnande intryck med sin förgård och stenlagda uteplats. I den härliga trädgården finns ytterligare en uteplats som omfamnas av vinkelbyggnaden som ger en skön plats med lä. Villa Lavendel är en spatiös och ljus villa med öppen planlösning och härliga glaspartier. På entréplan finns ett välutrustat barkök i öppet samband med ett mycket generöst vardagsrum i vinkel. På ovanvåningen finns den privata delen med möjlighet till fyra sovrum. Villa Salvia 160 kvm 6 r o k Villa Saliva får en sober fasad med svart tegel och kontrasterande vitgrå träpartier. Salvia är med sina 160 kvadratmeter en generös bostad med möjlighet till fem sovrum. Entrésidan får en skön stenbelagd uteplats mot den lugna gatan. På bottenvåningen finns ett effektivt parallellkök med bra arbetsytor och plats för matgrupp i ljust burspråk. Vardagsrummet är ljust och rymligt med fönsterpartier till golv och utgång till en uteplats och en härlig trädgård. Ovanvåningen har mycket gott om förvaring i tre klädkammare, ett stort badrum, fyra sovrum och ett allrum som standard. Villa Salvia har ett integrerade garage där du bekvämt parkerar bilen.

8 Bostäder med nutidskänsla Genom att välja hållbara naturmaterial och satsa på goda förvaringsmöjligheter skapar vi hem som håller stilen genom åren. Till Trädgårdslunden har vi satt samman ett JM-original med en modern, nutidskänsla. Naturligt vacker grund JM Original står för en långsiktig och stilsäkert komponerad inredningskvalitet. Vi inreder helst med naturmaterial såsom sten, trä och kakel som vi vet skapar ett trivsamt och sunt inomhusklimat. I Trädgårdslunden 4 har du fönsterbänkar i natursten, ekparkett på golvet och flera kaklade ytor. De genomgående vitmålade väggarna och den mattlackade ekparketten skapar en enhetlig bas i ditt nya hem. Hemmets hjärta Köket är svensktillverkat från Mabodal med en vit, slät och lättskött lucka. Över bänkskivan sätter vi liggande matta vita kakelplattor. Bänkskivan är antracitgrå och blir en fin effekt mot den vita inredningen. När det gäller köksmaskiner har vi satt samman ett originalpaket från Siemens i form av inbyggd ugn, spishäll, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Lätt att trivas lätt att sköta I det stora helkaklade badrummet får vita väggar och mörkgrå golvklinker sätta stilen. Här finns toalett, dusch, handdukstork, handfat med kommod som original. Tack vare de enhetliga ytskikten blir rummet lätt att hålla rent och fräscht. För en ge dig en bekväm vardag har husen separat tvätt med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk och gott om skåp för förvaring. Ditt hem med din stil Vi är stolta över våra högkvalitativa originalval, samtidigt är vi måna om att du ska få sätta din egen prägel på ditt nya hem. I både kök och badrum finns ett antal alternativ som du kan välja mellan för att få den rätta känslan som stämmer överens med din personliga smak och inredningsstil. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9

10 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller trädgård? Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen det största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 9 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Ranelid reklambyrå Visualiseringsbilder: Cadwalk Foto: Lars Strandberg, Skånska bilder Tryck: Ljungbergs tryckeri Produktionsår: 2011 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Box 327, Malmö I Besöksadress Jörgen Kocksgatan 9, Malmö I Telefon I Internet I Mobil mobil.jm.se

HJÄRUP ETAPP 5. TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö

HJÄRUP ETAPP 5. TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö HJÄRUP ETAPP 5 TRÄDGÅRDSLUNDEN Vackra villor på lugnt läge nära både Lund och Malmö Trädgårdslunden erbjuder ett fantastiskt boende med bra barnomsorg och många olika fritidsaktiviteter. Hem till Trädgårdslunden

Läs mer

HJÄRUP TRÄDGÅRDSLUNDEN. Attraktiva villor med trädgård nära både Malmö och Lund

HJÄRUP TRÄDGÅRDSLUNDEN. Attraktiva villor med trädgård nära både Malmö och Lund HJÄRUP TRÄDGÅRDSLUNDEN Attraktiva villor med trädgård nära både Malmö och Lund 2 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala

Tornet Kapellgärdet. En skön oas i Uppsala City. Kapellgärdet Uppsala Tornet Kapellgärdet En skön oas i Uppsala City Kapellgärdet Uppsala Stadspuls runt hörnet Vi bygger vidare i den norra delen av Uppsala City, passa på att förvärva ett populärt boende i ett mycket uppskattat

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 3 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar rok Monoliten rum & kök, 6 m² rum & kök, 6 kvm rum kök, 6 m² Yteffektiv YTEFFEKTIV UTEPATS Uteplats YTEFFEKTIV i väster I VÄER enomgående EOMÅEDE UTEPATS I lägenhet

Läs mer

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP. HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land I Humlelunden bygger JM nya villor med plats för både lek och odling. Naturligtvis ingår en färdig trädgård. JM reserverar sig för eventuella

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land

HJÄRUP HUMLELUNDEN. Familjevänliga villor mellan stad och land HJÄRUP HUMLELUNDEN Familjevänliga villor mellan stad och land Tid för familjemys. Du bor nära fältens skönhet. På uteplatsen finns plats för odling och vila. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

SITUATIONSPLAN ETAPP 1

SITUATIONSPLAN ETAPP 1 PLALÖSIAR SITUATIOSPLA ETAPP ETAPP ETAPP ETAPP FALKEBERSATA MÖLDALSVÄE VÅI: rum & kök RUM & KÖK, kvm,,,, R:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 kvm Våning:,,,, Lgh nr:,, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0 TS BAD B=, H= BH=00

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten

stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten stockholm telefonplan Planritningar 5 rok Monoliten 5 rum & kök, m² UTHYRISDE MED PETRY OR UTHYRISDE Uthyrningsdel MED PETRY UTEPATS med peny OR UTEPATS TVÅ Stor uteplats TVÅ Två badrum 5 rum & kök, m²

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ ~ för sunt boende ~ VÄXJÖ Biskopshagen Visionen med Biskopshagen är att skapa ett modernt bostadsområde med arkitektur som uttrycker nutida ideal. Biskopshagen skall byggas utifrån Trädgårdsstadens principer

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY

VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY AMHULTS BY GÖTEBORG Gatuvy över området VÄLKOMMEN TILL AMHULTS BY Det första jag tänkte när jag såg denna sydvästsluttning var, - Vilket härligt område! Här skulle det vara underbart att bo! Här har man

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett

stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett stockholm långbro park grindstugorna Parkliv på första parkett JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. När

Läs mer

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska

Hagabo 2. Älmhult Haganäs. Ett boende att älska Hagabo 2 Älmhult Haganäs Ett boende att älska Hagabo 2» Tomten har ett svårslaget läge med naturen runt knuten « Välkommen till sköna gröna Haganäs I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Limhamn Glasbruket. Glasbruket. Vackra bostadsrätter vid hav och hamn

Limhamn Glasbruket. Glasbruket. Vackra bostadsrätter vid hav och hamn Limhamn Glasbruket Glasbruket Vackra bostadsrätter vid hav och hamn 2 Det bästa av Limhamn Äntligen når Limhamn ända fram till havet. Glasbruket ligger vid kanten av Öresund, mellan två småbåtshamnar,

Läs mer

VON GEGERFELTS VÄG 11

VON GEGERFELTS VÄG 11 VON GEGERFELTS VÄG 11 Beskrivning Stilfullt, fräscht och modernt i centrala Torekov Välkommen till detta renoverade, fräscha och moderna boende i det mindre formatet. Lätt att öppna upp/stänga om du utnyttjar

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

För valfrihet och närhet och kanske för gott

För valfrihet och närhet och kanske för gott För valfrihet och närhet och kanske för gott Bostadsområdet Tyresö Skogsstad har på kort tid vunnit Tyresöbornas hjärtan. Nu bygger vi därför den andra etappen i den gröna delen av Tyresö, i form av kvarteret

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET Nya bostäder på centralt läge i Lund

LUND SOCKERBRUKET. SOCKERTORGET Nya bostäder på centralt läge i Lund LUND SOCKERBRUKET SOCKERTORGET Nya bostäder på centralt läge i Lund Hitta ditt eget cityboende i Lund På Sockerbruket skapar JM bostäder för dig som vill bo centralt i klassisk Lundamiljö, med alla fördelar

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen

Brf Hertigen. Förstklassig pärla i historiska Vasastan. Örebro Hertigen Brf Hertigen Förstklassig pärla i historiska Vasastan Örebro Hertigen Modern klassiker i anrik stadsmiljö Nu bygger M ett vackert femvåningshus i sekelskiftesstil strax intill Svartån i centrala Örebro.

Läs mer

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum Arkitektritade Skånelängor minuter från Lunds centrum Lilla Bjällerup Lantlig idyll, minuter från Lund Tomterna ligger i en underbar lantlig bymiljö med utsikt över åkrarna. Här kombineras verkligen det

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city VÄSTERÅS ÖSTERMALM ÖSTERPORT Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Varmt och ombonat INNEHÅLL

Varmt och ombonat INNEHÅLL INNEHÅLL Varmt och ombonat... 3 Linköping - en stad i förändring... 5 Nytt i harmoni med det gamla... 6 Noggrann planering för bästa resultat... 7 Hus att trivas i... 8 Därför bor du bättre hos oss...

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer

Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad

Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad kungsbacka kolla parkstad bärnstenshusen Härliga hem i nyvuxen trädgårdsstad Kolla Parkstad är inte bara det största byggprojektet i Kungsbackas historia. Det är en vision. Här gjuter vi grunden för en

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

GÅRDSFOGDEN GÅRDSFOGDEN / INFORMATION GÅRDSFOGDEN / SITUATIONSPLAN GÅRDSFOGDEN Ett spännande boendekoncept för den moderna familjen, med lika höga krav på estetik, design och miljötänkande som vi

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se Willa Nordic ONV BOLIG Modern dansk design www.willanordic.se ETT HUS SOM STICKER UT & SAMTIDIGT SMÄLTER IN, LIKT EN KAMELEONT MED INTEGRITET DET HÄR ÄR ETT HEM FÖR FAMILJEN SOM VILL BO I ETT ARKITEKTRITAT

Läs mer

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn

BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn BOSTADSHUS vid Trobergsgränd 4 Mariehamn Egnahemshus byggt 1961 i två plan med gjuten källare delvis under huset. Huset är delvis renoverat år 1999-2000 och övervåningen år 2005. Fasaden är av putsad ytong

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD. FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand

LOMMA STRANDSTAD. FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN Nya bostäder vid hav, hamn och strand Välkommen hem till Lomma Strandstad Vackra och variationsrika bostäder mitt i en livfull hamnmiljö, bara ett stenkast från en fantastisk

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa

SOV KÖK/VARDAGSRUM (DM) BADRUM/TVÄTT (TAK LUCKA) klassiska kringbyggda skånegården. På Cymbalallén på Skanörs Vångar bor du bekvämt i ljusa Skorstenar: Svart aluminiumplåt typ innspong P Hängrännor: Ofärgad aluminium innspong P Stuprör: Ofärgad aluminium (lika fasad) innspong P ASAD Träpanel grågrön NCS S0 B0 Sockel Betong --- önster mörkgrå

Läs mer

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten Nannagårdens idévillor formgivna av dig och arkitekten Moderna villor med personlig utformning Glumslöv en av södra Sveriges vackraste platser Glumslöv är beläget mellan Helsingborg och Landskrona med

Läs mer

Enplansvilla med bra läge i bostadsområde, Nyckelpigsgatan 26, Storby Eckerö

Enplansvilla med bra läge i bostadsområde, Nyckelpigsgatan 26, Storby Eckerö Enplansvilla med bra läge i bostadsområde, Nyckelpigsgatan 26, Storby Eckerö Presentation Ett familjärt och väldisponerat bostadshus i ett plan med attraktiv tomt på Nyckelpigsgatan 26 i Eckerö. Bostadshuset

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus!

HONUNGSVÄGEN. Rymligt kedjehus! HONUNGSVÄGEN Rymligt kedjehus! 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar detta synnerligt trevliga kedjehus i två plan med generösa ytor och tilltalande planlösning. Genomgående

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 695 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen bjuder på

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra

Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra Lillhamra Arosekens område Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra I östra delen av Västerås, norr om Hamre och öster om villakvarteren på Talltorp, uppförs nu Västerås nya bostadsområde Lillhamra.

Läs mer

Lillhamra Kv. Vänskapen

Lillhamra Kv. Vänskapen Lillhamra Kv. Vänskapen Arosekens område Den nya trädgårdsstaden vid Hamre/Talltorp Lillhamra I östra delen av Västerås, norr om Hamre och öster om villakvarteren på Talltorp, uppförs nu Västerås nya bostadsområde

Läs mer

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG

PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG PLATS FÖR DET GODA LIVET MELLAN SKOG OCH STAD. NÄSSJÖ / NORRA ALSBERG BOSTADSRÄTTER MED 2 4 RUM OCH KÖK, 55,1 82,7 KVM INFLYTTNING SOMMAREN 2018 På GBJ Bygg har vi som mål att bygga lägenheter som står

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland

Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland Presentation Bostadshus i praktisk och trivsam stil och med tillhörande fin trädgård på Svedjevägen 6 i hjärtat av Lemland.

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Allégatan 26 Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Centralt på hörna! Välkommen till ett trivsamt hus placerat på

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION Grön ledstjärna i nytt centrumläge JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kvarteret

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer