Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Åkersberga Kanalstaden. Briggen Här börjar skärgården"

Transkript

1 Åkersberga Kanalstaden Briggen Här börjar skärgården

2 3d_bild: terrass Fika, presenter, delikatesser eller ett restaurang besök. Från Briggen har du gång avstånd till shopping och service i det nyrenoverade Åkersberga centrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 Låt oss bygga dig en skön tillvaro Nu bygger vi 55 välutrustade lägenheter i Östra Kanal staden, längs Åkers kanal. Här växer en ny attraktiv del av Åkersberga fram. Välkommen till kvarteret Briggen, där skärgård möter småstadsliv. När du väljer att flytta till Briggen får du ett boende som ger dig och din familj tid över till allt väsentligt i livet. Du slipper slit med skottning, fönstermålning och ogräsrensning. Mat, tvätt och andra hushållsbestyr är enkelt avklarade med ett full utrustat kök samt egen tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Ett mer eller mindre bekymmersfritt boende alltså. Att din nya bostad ligger intill bryggor och båtliv skänker hemmalivet en extra dimension. Detaljerna som gör det Vi vet vad som gör en bra bostad. Allt från goda förvarings möjligheter till kök med diskmaskin och genomgående fina parkettgolv i ek. Hiss och balkong är också sådant som gör tillvaron trevligare och enklare. Allt detta och lite till är det som möter dig när du kliver över tröskeln till ditt nya hem i Briggen. Vi vet också hur vi ska fördela kvadratmetrarna så att du upplever extra mycket bovaluta för pengarna. Vi kallar detta för smarta kvadrat. Mitt i centrala skärgården När du bor i Östra Kanalstaden har du nära till både shopping, skolor, natur och kommunikationer. Det är promenadavstånd till det nyrenoverade Åkersberga centrum och hållplats för Roslagsbanan ligger alldeles intill. Själva Kanalstaden är en del av Åkersberga som Österåkers kommun väljer att satsa stort på framöver. På ömse sidor av kanalen planerar kommunen för totalt bostäder. Satsningen på Kanalstaden knyter Åkersberga närmre havet.

4 Bergavägen Runöbacken Hackstaskolan Malv avägen Vallmov Storängsvägen Skolvägen Centralvägen Tvärvägen Länsmansv Hackstahallen Orkidé- vägen Kanalvägen 276 Åkersberga kyrka Korallens friskola Roslagsvägen RUNÖ INDUSTRIOMRÅDE Runvägen Bergav Folketshus Stationsvägen Berga teater CENTRUM Roslagsbanan B ergap arksv Norrgårdsvägen backen Sörgårdsvägen Roslagsvägen Sågvägen Hjulvägen Mejselv Åkers kanal greyhound park Klappbry. briggen Västra Banvägen Vegavägen Stationsv Söra simhall Luffar- Brandstation Söraskolan Simborgarv Runö hamn Åkers kanal Båthamnsvägen Österskärsvägen Åkersberga IP Saturnusvägen Borgv Åker sbergavägen Genvägen Ansgariusv Uranusv Andromedavägen Vegavägen TUNA Nept univ Tellusv Orionvägen delv Da Margretelundsvägen Stationsv Västra Banvägen Rosen- Häggkullev dalsv Östra Banv E Österåker Shopping I Åkersberga centrum, endast några minuter från ditt hus hittar du 70 butiker och restauranger. Den totalrenoverade gallerian inrymmer även bibliotek, bank, kommunal service samt mäklarfirma. Åkersberga Svinninge Skola Du bor på behagligt promenadavstånd från flera skolor, förskolor och fritidshem när du flyttar till Briggen. Välj mellan privata eller kommunala alternativ. På Österåkers hemsida finns en komplett lista över samtliga skolverksamheter, såväl privata som kommunala. Kultur Kulturknuten är ett nav för kulturverksamheter i kommunen. Här finns dans- och teaterskola för barn, kursverksamhet samt replokaler. Intill ligger även Berga Teater där du går på konserter, dans eller bio. Österåkers Konsthall, Länsmansgården, är också värd ett besök. Vård I centrumet finns det både en husläkarmottagning med drop-in samt en jourmottagning. Där finns även tand - läkare och barn a vårdscentral. Kommunikation Oavsett om du väljer bil, tåg eller båt har du nära till kommunikationer när du bor i Briggen. Roslagsbanan går i täta turer och tar dig till Stockholms city på 30 minuter. Väljer du bilen svänger du enkelt ut på E18. Sport Gym & Motion, Friskis & Svettis och Söra simhall är några av anläggningarna nära dig. Du kan också gå några hål på Hagby Golf eller Åkersberga Golfklubb. Friluftspromenader i naturreservatet Domarudden är också ett alternativ. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 Hitta hem längs kajen När du flyttar till Östra Kanalstaden bor du mitt i ett område som har det bästa av två världar. Här är det lika enkelt att ta båten till en favoritkobbe som att gå på restaurang. Vill du åka in till Stockholms city är du där på bara en halvtimme. Östra Kanalstaden ingår i en större plan för området som sträcker sig längs Åkers kanal ner mot Tunafjärden i söder. Kommunens ambition är att knyta de centrala delarna av Åkersberga närmare skärgården och på så vis skapa en levande kvartersstad där vattnet får en central roll. I visionsbilderna för området ingår även en central park, trivsamma gröna innergårdar samt en kajpromenad med båtplatser. För att knyta samman den östra och västra delen av Kanalstaden har kommunen planer för en gång- och cykelbro över vattnet. Ett behagligt lägenhetsliv En bekväm lägenhet på ett bra läge betyder mycket för livskvaliteten. När allt är nära blir vardagen så mycket enklare. Tack vare Briggens utmärkta läge mitt i Åkersberga har du nära till både shopping, natur, barnomsorg och idrottsanläggningar. Österåker är en ung och aktiv kommun med bland annat en av Sveriges högsta andelar nyföretagare. Närheten till Stockholm city är också en tillgång för dig som jobbar eller gärna roar dig i storstaden. Stan är full av vatten När du bor i Briggen är havet och skärgården ständigt närvarande och tillgänglig. Och visst är det något extra med att kunna lägga till med egen båt alldeles utanför dörren eller bara gå ner på bryggan och dingla med benen. Det planeras även gångstråk längs båda sidor av kanalen som blir perfekt för kvällspromenaden.

6 Färgstark arkitektur i skärgårdsmiljö Michael Klingemann från Ettelva Arkitekter är mannen bakom den färg- och formstarka byggnaden Briggen. Han menar att det är viktigt att huset samspelar med övrig befintlig och planerad bebyggelse. Briggen är därför ett hus i relativt begränsad skala med en öppen och ljus innergård. Arkitekten är mån om att Briggen får en egen karaktär. Huset ska stämma in i sammanhanget, men den egna identiteten är lika viktig. Briggen har en brunsvart tegelsockel där själva fogen skapar variation. Fogen går i olika nyanser och skapar en rytmik i de olika avsnitten, förklarar Michael Klingemann. Variationer finns det även i den putsade fasaden som går i orange, ljusblått och lila. Mot innergården är dock putsfasaden i brutet vitt för att skapa en ljus miljö mot balkonger och lägenhetsfönster. En vänlig miljö Briggen är ett hus om tre till fem våningar där taken är uppbrutna i olika partier med skiftande grad av lutning. På husets hörn återkommer dock samma typ av pulpettak för att markera hörnet och skapa en sammanhållen volym. För mig är det viktigt att bygga hus i en mänsklig skala. Människan måste vara i förgrunden så att det inte blir för monotont, förklarar arkitekten Michael Klingemann. Det småskaliga skapar trivsel, fortsätter han. Sova, äta, umgås I huset finns allt från tvåor till femmor. Gemensamt för lägenheterna är planlösningarna där varje kvadrat har en genomtänkt funktion. I de större lägenheterna har arkitekten strävat efter att få till en avskiljning mellan sovdelen och den mer sociala delen av hemmet. Detta för att få både ett funktionellt och trivsamt hem. I övrigt är det öppen planlösning som gäller i lägenheterna. När man tittar ut från balkongen ser man ner på gården med planteringar och gångar som strålar samman i gårdens mitt. Balkongerna har pinnräcken, så det går fint att titta ut över gården där det bland annat finns planteringar, trädgårds be lysning samt ett återvinnings- och cykelhus med dekorativt sedum tak, avslutar arkitekten. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 Jag vill bidra till en levande småstad i modern tappning. Det får inte bli pastisch, Briggen är därför ett hus med egen identitet. Michael Klingemann, Arkitekt på Ettelva Arkitekter

8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9 4, 93 m 2 Gott om förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob G L FÖRRÅD Rymligt förråd eller mindre arbetsplats Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare Fullutrustat kök Balkong i söderläge SOV 1 SOV 2 SOV 3 13 m² 8 m² G 12 m² WC TM TT G BAD DM HALL KÖK 14 m² ST K F H/U VARD 26 m² KPR TRAPPHUS 3 5 m 2 5 m 2 BALKONG G Exempel på planlösning 4 rok / 93 kvm KM EL/IT BAD KÖK 6 m² G H/U K/F ST DM KPR BALKONG Stort vardagsrum med öppen planlösning Harmoniska hem Kungsvåning N Plan 4 med naturlig skönhet Plan 3 Plan 2 Plan 1 TRH 3 TRH 3 Plan 3 Plan 2 TRH 2 TRH 4 Plan 3 Plan 2 I Briggen har vi valt en inredning som lånat drag från landskapet utanför. Natur- Plan 1 material såsom trä, sten och kakel, ihop med en lätt färgskala, TRH 2, 4utgör grunden i inredningen. På golvet ligger en mattlackad ekparkett och väggarna är vitmålade så att naturens egna nyanser kommer fram i sitt rätta ljus. TRH 1 TRH 5 Plan 4 Plan 4 Plan 3 LGH NR: 31103, 31203, Plan 2 Plan 1 TRH 1, 5 Våra noggrant utvalda material och formspråk har vi samlat i ett inredningssortiment som vi kallar JM Original. Det är ur detta sortiment vi har valt detaljer till Briggen. Vi förstår vikten av god förvaring och väljer därför skjutdörrsgarderober och klädkammare med effektiv och flexibel inredning. Fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum är ytterligare exempel på de tidlösa kvaliteter du möter i en bostad från JM. Köksinredning från grunden För att du ska kunna laga mat på precis den nivå du önskar har vi utrustat köket i Briggen med induktionshäll, varmluftsugn i högskåp, micro, diskmaskin samt kyl och frys från Siemens. Stilen i köket är smakfull med vita släta luckor från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Bland de praktiska fördelarna bör det nämnas att köket har fullutdragslådor och bra lösningar för källsortering. Köket har även gott om avställningsytor på en heltäckande diskbänk kompletterat med en mörkgrå laminatbänkskiva. Bänkskivans yta påminner om linnestruktur och passar fint till de ljusgrå stora väggkakelplattorna med naturstenskänsla. Ren avkoppling på lyckade kvadrat Badrummet i Briggen är både smart och snyggt. På golvet har vi lagt en ljusgrå klinker som påminner om natursten och på väggen sitter ett vitt, matt väggkakel i ett större format allt från M2. Badrummet är utrustat med duschvägg i glas, vit kommod från Aspen samt spegel med belysning. Du har också en egen tvättmaskin och torktumlare som vi placerat under en praktisk ljus arbetsbänk. Ovanför tvättutrustningen finns ytter ligare förvaring i vita väggskåp med handtagslös klicköppning.

10 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller uteplats. Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimat - fråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt sam hällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Carbonwhite Foto: Richard Hammarskiöld, Jörgen Hinder, Gustav Kaiser, Johnér, Bildarkivet Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2013 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se I Mobil mobil.jm.se

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö

eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö eriksberg dockan skeppsbyggaren Moderna hem i äkta varvsmiljö Sydostlig vy från sjunde våningen med utsikt över älven och hela staden. Värdiga varvshus På ett av Eriksbergs bästa hamnlägen kommer Skeppsbyggaren

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria

SOLNA JÄRVASTADEN. Småskaligt mellan natur och galleria SOLNA JÄRVASTADEN tallkronan Småskaligt mellan natur och galleria Nybyggt kvarter på bördig mark I barnvänliga Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat och nära till Stockholms city, kikar

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. TEGELBACKEN Bli del av en ny historia UPPSALA NORRA LUTHAGEN TEGELBACKEN Bli del av en ny historia Rustikt hantverk i modern tappning Då du flyttar till Norra Luthagen kommer du till en industrihistorisk adress som en gång rymde brädgårdar,

Läs mer

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM. POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö STOCKHOLM TÄBY CENTRUM POLSTJÄRNAN Centrumnära hem i parkmiljö LEV LIVET LITE LÄTTARE Strax öster om Täby centrum uppför JM ett nytt bostadsområde i bästa tänkbara läge. Här har du service och kommunikationer

Läs mer

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden

SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden LINKÖPING ÖVRE VASASTADEN SVEAHOV Nu formar vi framtiden för Övre Vasastaden SVEAHOV ALLT ÄR NÄRA I LINKÖPINGS NYA STADSDEL Stadsdelen Vasastaden började byggas redan kring sekelskiftet och i dag är de

Läs mer

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant

STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN. BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant STOCKHOLM LILJEHOLMSKAJEN BERGHUS 4 55 nya hem mellan bergsbrant och kajkant SÖDERNÄRA KVARTER VID BERGET På en av Stockholms mest eftertraktade adresser bygger vi fortsättningen på ett av JMs mest populära

Läs mer

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress

STOCKHOLM KVARNHOLMEN. STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress STOCKHOLM KVARNHOLMEN STOCKHOLM LIGHTHOUSE Unikt boende på bländande adress PANORAMAVY FRÅN KLASSISKT KUSTLÄGE Till Kvarnholmens utsökta kustläge duger inget mindre än utmärkt arkitektur. Därför reser

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad

LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN. INREDNING Original och tillval i din nya bostad LOMMA STRANDSTAD FLOTTILJEN INREDNING Original och tillval i din nya bostad När vi bygger bostäder gör vi det med omsorg. Vi är noggranna med att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut. Alla

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Grevinnan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Grevinnan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 2 rum & kök...sid. 4 3 rum & kök...sid. 8 4 rum & kök... sid. 15 5 rum & kök... sid. 24 Våningsplan... sid. 26 JM Original...sid.

Läs mer

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan

ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA. Baronessan ÖREBRO VASASTAN BOSTADSFAKTA Baronessan Innehåll Situationsplan...sid. 3 Planlösningar 1 rum & kök...sid. 4 2 rum & kök...sid. 5 3 rum & kök... sid. 13 4 rum & kök...sid. 20 Våningsplan...sid. 23 Fasadritning...

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden Stockholm, Farsta ekarna Välplanerat kvartersliv nära staden I ett av Farstas grönaste lägen bygger Borätt Ekarna. Det blir ett gårdskvarter om fyra till fem våningar som rymmer 44 bostadsrätter som lånar

Läs mer

Stockholm långbro park. Grindstugorna

Stockholm långbro park. Grindstugorna Stockholm långbro park bostadsfakta rindstugorna Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 6 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. Fasadritningar... sid. 8 JM Original...sid.

Läs mer

Stockholms nya, marina stadsdel

Stockholms nya, marina stadsdel Stockholms nya, marina stadsdel Staden växer över vattnet Stockholms innerstad flyttar fram sina positioner runtom i staden. En av de mest spännande förflyttningarna har skett i sydväst, där den klassiska

Läs mer

BOSTADSFAKTA Segestrand

BOSTADSFAKTA Segestrand SVEDALA Segestrand BOSTADSFAKTA Segestrand Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 1 rum & kök...sid. 0 Våningsplan...sid. Fasadritningar...sid. 5 JM Original...sid.

Läs mer

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2

SOLNA JÄRVASTADEN. Solvändan, etapp 2 SOA JÄRVAADE BOADSFAKTA Solvändan, etapp Innehåll Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. rum & kök... sid. 5 rum & kök...sid. Våningsplan... sid. 6 Fasadritningar... sid.

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet

VÄSTRA ERIKSBERG KAJEN. Flaggskeppet VÄRA ERIKSBER KAJE BOADSFAKTA Flaggskeppet Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Flaggskeppet består av två hus på åtta respektive nio våningar, med totalt 7 lägenheter och ett trapphus i vardera

Läs mer

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping

Moderna drömhem mitt i Nyköping City. Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Moderna drömhem mitt i Nyköping City Välkommen till Brf Hermelinen, Nyköping Välkommen till Östra Villastaden ett smakfullt boende mitt i centrala Nyköping Vill du bo mitt i charmiga Nyköping? Då hälsar

Läs mer

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet

Gästgiveriet Åsa. Gästgiveriet. En extra dimension av livet Gästgiveriet Åsa Gästgiveriet En extra dimension av livet o m r å d e t h u s e n b o s t ä d e r n a i n r e d n i n g e n o m seniorgården 4 5 6 8 11 va r m t vä l ko m m e n t i l l Gästgiveriet i Åsa.

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. Smedjebacken 1

UPPSALA NORRA LUTHAGEN. Smedjebacken 1 UPPSAA ORRA UTHAE BOADSFAKTA Smedjebacken Innehåll Situationsplan Situationsplan...sid. Planlösningar rum & kök...sid. rum & kök...sid. 5 rum & kök... sid. rum & kök... sid. 6 SM 5 rum & kök... sid. ED

Läs mer