Husbok för Bilprovningens huvudkontor. Så fungerar vårt flexkontor

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Husbok för Bilprovningens huvudkontor. Så fungerar vårt flexkontor"

Transkript

1 Husbok för Bilprovningens huvudkontor Så fungerar vårt flexkontor

2 Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är Bilprovningen din trygghet för säkra fordon och bättre miljö.

3 Välkommen till Bilprovningens huvudkontor i Kista Entré Samarbete, spontana möten och informella kontakter kännetecknar ett flexkontor. Du har inte en fast arbetsplats utan använder hela kontoret som arbetsyta utifrån dina behov. Var du väljer att arbeta beror på hur dagen ser ut. Arbetssätt Ett flexibelt arbetssätt ska vara effektivt, utvecklande och stimulerande. Det ska stödja verksamhetens mål och leda till goda resultat. Arbetet kan göras på olika sätt, både på och utanför kontoret alternativt i hemmet eller på någon av våra stationer. Vilka arbetsuppgifter som kan skötas utanför kontoret och i vilken omfattning behöver du och din chef komma överens om utifrån verksamhetens behov. Möten I det flexibla kontoret finns möjligheter till planerade, men även spontana, mindre möten. Planerade möten bokas med eftertanke och omsorg. Läs och använd gärna våra mötesriktlinjer på intranätet under HK.

4

5 Trivsel & hänsyn För att vi ska trivas, ha roligt ihop och göra ett bra jobb är det några områden du behöver känna till och respektera. Öppenhet π Jag visar tillit till mina arbetskamrater och är öppen för att vi är olika. π Jag är öppen för att prova nya arbetssätt. π Jag ger konstruktiv feedback och gör det på ett respektfullt sätt. Ansvarstagande π Jag bidrar till en bra stämning. π Jag samarbetar och hjälper mina arbetskamrater. π Jag tar upp problem direkt med den det berör. π Jag kommer med förslag till förbättringar. π Jag anger var jag arbetar och hur jag kan nås. Arbetsro π Jag ger andra arbetsro genom att själv gå undan när jag bedömer att det behövs. π Jag markerar på ett vänligt sätt för andra när jag behöver arbeta ostört. π Jag respekterar andras behov av att jobba vid sitt skrivbord.

6 Jag skriver inte ut i onödan och sorterar avfall enligt angivna riktlinjer.

7 Trivsel & hänsyn Ljudmiljö π Jag tänker på att hålla en låg/normal samtalston. π Jag har låg volym på telefonen, gärna ljudlöst/vibration. Hänsyn π Jag planerar min arbetsdag med hänsyn. π Jag lämnar min arbetsplats ren och fräsch. π Jag undviker starka parfymer och annat som är allergiframkallande. Sekretess π Jag använder samtalsrummen för känsliga samtal och telefonsamtal. π Jag använder sekretessfilter till datorn när jag arbetar med känsliga uppgifter. π Jag plockar undan känsliga handlingar när jag lämnar skrivbordet. Gemensam ordning π Jag plockar undan efter mig och återställer ordningen. Papperssnålt och miljövänligt π Jag skriver inte ut i onödan och sorterar avfall enligt angivna riktlinjer.

8 Livlig Normal Lugn

9 Kontorsguiden Här kan du läsa mer om hur våra olika kontorsutrymmen och arbetsplatser är tänkta att fungera. I gröna zoner kan ljudnivån vara högre, t.ex. till följd av många samtidigt pågående telefonsamtal. I zoner som är blå är ljudnivån normal. Här förekommer vanligt arbete i normal samtalston. I orangemarkerade zoner är det lugnare. Där ska du kunna arbeta mer ostört.

10 Pentryt är vårt gemensamma pausutrymme. Här kan vi fika, sitta och jobba samt samla hela personalstyrkan.

11 Gemensamma utrymmen Lobbyn (blå zon) I lobbyn går det bra att ha informella möten med besökare eller kollegor. Besökare hämtas, efter avisering, i receptionen i huvudentrén. Alla får en besöksbricka med texten Besökare. Efter besöket eskorterar du din gäst till hissen. Pentryt (grön zon) Pentryt är vårt gemensamma pausutrymme. Här kan vi fika, sitta och jobba samt samla hela personalstyrkan. I pentryt kan du äta kalla medhavda rätter. Du bidrar till trivseln genom att plocka undan på bordet, torka efter dig och ställa in i diskmaskinen. Mat som behöver värmas äter du i restaurangen på entréplan där det finns mikrovågsugnar. Standardarbetsplats (blå zon) Du tar en plats som är ledig och placerar dig utifrån vilka du behöver samarbeta med för dagen. Skrivborden är utrustade med dockningsstation för bärbar dator, skärm, tangentbord och mus. Korttidsarbetsplats (blå zon) Här finns inga dockningsstationer. Du jobbar i din bärbara dator. Denna plats används som gästarbetsplats eller om du bara är inne på kontoret ett par timmar och inte behöver ett skrivbord.

12

13 Rum för bokade möten Bokningsbara mötesrum (blå zon) Bokningsbara mötesrum bokas via outlook. Mötesrum Beslutsam (20 platser) Rummet är utrustat med kanon, hörslinga, whiteboard och konferenstelefon. Mötesrum Nyfiken (8 platser) Rummet är utrustat med kanon, whiteboard och konferenstelefon. Mötesrum Fiffig (8 platser) Rummet är utrustat med kanon, whiteboard och konferenstelefon. Mötesrum Modig (6 platser) Rummet är utrustat med kanon, whiteboard och konferenstelefon. Inställda möten bokas av i god tid. Se också till att avsluta mötet på utsatt tid så att nästa användare får tillgång till rummet i tid. Om ett rum inte har tagits i bruk 15 minuter efter bokad tid är det ledigt för andra. Vid behov av större konferensrum eller om det är fullbokat på kontoret finns möjlighet att, enligt prislista, boka konferenslokaler i huset:

14 Ange på tavlan utanför rummet hur länge mötet pågår så att de som behöver ett rum vet när det förväntas bli ledigt.

15 Rum för obokade möten Ange på tavlan utanför rummet hur länge mötet pågår så att de som behöver ett rum vet när det förväntas bli ledigt. Mötesrum Väddö (6 platser, blå zon) Rummet är utrustat med en soffa för tre personer samt tre fåtöljer. Mötesrum Grinda, Möja och Utö (4 platser, blå zon) Rummen är utrustade med monitor, whiteboard och konferenstelefon. Samtalsrum (orange zon) Det finns åtta mindre samtalsrum med 2-3 platser i varje. Rummen används till mindre, ostörda möten, när du behöver tala ostört i telefon eller om du behöver sitta och jobba en stund i avskildhet. De åtta samtalsrummen är: Alfa, Beta, Gamma, Delta, Epsilon, Zeta, Iota och Sigma. Biblioteket (orange zon) I biblioteket kan du sitta om du behöver samarbeta, stämma av frågor utan att boka möten eller jobba utan skrivbord. Tänk på att hålla ljudnivån nere då det är arbetsplatser runt omkring.

16

17 Kontorsstöd & post Skrivare och kontorsmaterial Det finns ett gemensamt rum utrustat med kontorsmaterial och två kombinerade skrivare/skannare/kopiatorer. För att skriva ut behövs en personlig kod. Post Utanför skrivarrummet finns personliga postfack där du även lägger avgående post. Fax Faxar gör du via funktionen i Outlook. Källsortering Källsortering finns i skrivarrummet, i pentryt och i närheten av de obokningsbara mötesrummen. Vid varje källsorteringsstation finns en karta som visar i vilket kärl avfallet ska kastas. Felanmälan Felanmälan av kontorsutrustning (t.ex kaffemaskin, kopiatorer och möbler) görs till kontorsservice@bilprovningen.se. Övrig service i Kista Entré:

18 Kista Entré erbjuder bland annat restaurang, café, gym, cykelrum och parkering.

19 Nycklar, larm och faciliteter Alla HK-medarbetare får en personlig inpasseringsbricka som går till huvudentrén, hissarna och kontoret. Kommer du först är lokalen larmad. Då trycker du # och håller brickan mot läsaren, därefter din kod. Övrig tid räcker det att hålla upp kortet mot läsaren. Larm Larmet slås på automatiskt. Avisering sker i god tid innan. För att larma av och köpa tid håller du upp brickan mot kortläsaren innanför entrédörren i lobbyn. Arbete efter kontorstid Efter kontorstid och på helgerna använder du inpasseringsbrickan för att komma in i huvudentrén, hissarna och kontoret. Övriga faciliteter Kista Entré erbjuder en mängd olika faciliteter som till exempel restaurang, café, gym, cykelrum och parkering. Mer information finner du på webben:

20 Våra kärnvärden Kundkvalitet Affärsmässighet Ansvarsfull företagskultur

play by the book PLAYBOOK

play by the book PLAYBOOK play by the book PLAYBOOK PLAYBOOK Vi har en aktivitetsbaserad arbetsplats. Det innebär att vi fritt väljer arbetsplats utifrån den arbetsuppgift, aktivitet eller sinnesstämning som vi har för dagen. Det

Läs mer

Frågor och svar. Södertäljes nya stadshus

Frågor och svar. Södertäljes nya stadshus Frågor och svar Frågor och svar Här redovisas svar på de frågor och synpunkter som lämnades i samband med att systemhandlingar för vårt nya stadshus skickades ut till samtliga kontor. Sedan ni lämnade

Läs mer

Vä lko m m e n t ill E n e r gi m y n dig h e te n. G u ide till vå r a k tiv ite tsb as e r a de a r betsp lats

Vä lko m m e n t ill E n e r gi m y n dig h e te n. G u ide till vå r a k tiv ite tsb as e r a de a r betsp lats Vä lko m m e n t ill E n e r gi m y n dig h e te n G u ide till vå r a k tiv ite tsb as e r a de a r betsp lats Energimyndighetens allemansrätt Här väljer du den miljö som passar dina arbetsuppgifter.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BUSINESS CENTER CITY!

VÄLKOMMEN TILL BUSINESS CENTER CITY! VÄLKOMMEN TILL BUSINESS CENTER CITY! Innehållsförteckning Kontoret City... 1 Konferensrum... 4 Larminstruktion... 5 Installation Centralskrivare Windows... 6 Installation Centralskrivare Mac... 8 Kontaktuppgifter...

Läs mer

Västfastigheter. mail. lunch. entré. team-arbete. Fika. paus fly. möten. idéer. projektarbete vilorum prata i telefon. växter.

Västfastigheter. mail. lunch. entré. team-arbete. Fika. paus fly. möten. idéer. projektarbete vilorum prata i telefon. växter. Västfastigheter förråd toalett entré projektplancher sitta skönt checka in information idéer lunch större möte konst konferens konsulter frukostklubb färg paus fly team-arbete Fika växter personlig yta

Läs mer

Vill du beställa broschyren?

Vill du beställa broschyren? Vill du beställa broschyren? Vänd dig till din personalenhet! Vill du veta mer om... medarbetarsamtal utvecklingssamtal i grupp avgångssamtal litteratur, video, utbildning m m Gå in på Region Skånes intranät

Läs mer

VASASTAN LUNTMAKARGATAN 34 397 KVM

VASASTAN LUNTMAKARGATAN 34 397 KVM nya N y lo ka möjl l ighe ter! VASASTAN LUNTMAKARGATAN 34 397 KVM Sida 1 av 20 BESKRIVNING Luntmakargatan 34, 397 kvm Modernt kontor med edge högst upp med stor terrass och garage. Kontoret ligger i välskött

Läs mer

NYCKELFÄRDIGT KONTOR 360-720 KVM

NYCKELFÄRDIGT KONTOR 360-720 KVM NYCKELFÄRDIGT KONTOR 360-720 KVM Beskrivning Du kan sluta leta nu, nyckelfärdigt kontor till otroliga 1 000:-/kvm/år Behöver ni en kontorslokal snabbt? Ska det vara jättesnyggt? Och prisvärt? Bra, då har

Läs mer

Resultat medarbetarenkät Lunds kommun 2012

Resultat medarbetarenkät Lunds kommun 2012 Frågor om mig själv/mitt medarbetarskap 28 Jag trivs och mår bra på arbetet 29 Jag bidrar aktivt till att mina arbetskamrater trivs och mår bra på arbetet 30 Jag är motiverad att lära och utvecklas 31

Läs mer

Övergripande jämförelse

Övergripande jämförelse Övergripande jämförelse 10 9 8 7 6 5 3 Trivsel Ledarskap Tid för planering Arbetsplats Verksamhetsmål Utveckling Inflytande Uppskattning Engagemang Energi Information Melleruds Kommun höst 2009 Samtliga

Läs mer

Drottninggatan 71 C. 272 kvm. Trevlig kontorslokal med mycket ljus. Utsikt mot Norra Latins park och kvarterets innergård.

Drottninggatan 71 C. 272 kvm. Trevlig kontorslokal med mycket ljus. Utsikt mot Norra Latins park och kvarterets innergård. Drottninggatan 71 C 272 kvm Trevlig kontorslokal med mycket ljus. Utsikt mot Norra Latins park och kvarterets innergård. Större kontorsrum med plats för flertal arbetsplatser Mindre kontorsrum för ca 2

Läs mer

Medarbetarundersökning 2015 TS

Medarbetarundersökning 2015 TS Medarbetarundersökning 2015 TS Nedan presenteras en sammanställning av medarbetarundersökningen som genomfördes på TS innan sommaren. Enkäten skickades ut till alla som får nyhetsbrevet på TS, 122 personer.

Läs mer

Riktlinjer. För skolor som hyr lokal på Kompetenscentrum

Riktlinjer. För skolor som hyr lokal på Kompetenscentrum Riktlinjer För skolor som hyr lokal på Kompetenscentrum Innehållsförteckning RECEPTIONEN PÅ KOMPETENSCENTRUM plan 2... 3 SERVICE TILL SKOLORNA... 4 LARM, LÅS OCH HISS... 4 TRÅDLÖST INTERNT... 4 ELEVKÖK...

Läs mer

Dialogkort - arbetsmiljö och hälsa

Dialogkort - arbetsmiljö och hälsa Dialogkort - arbetsmiljö och hälsa Med hjälp av dialogkorten kan en god dialog stimuleras och viktiga frågor lyftas fram. Dialogkorten syftar till att hitta de resurser som bidrar till att skapa hållbart

Läs mer

Gå med + www.plushuset.com

Gå med + www.plushuset.com Gå med + Tanken med Plushuset är ganska enkel. Du som hyr kontor här ska alltid få lite extra i form av service, valmöjligheter och lägre hyra. Första inflyttning är planerad att ske vid årsskiftet 2015/16.

Läs mer

ARBETSGLÄDJE OCH EFFEKTIVITET

ARBETSGLÄDJE OCH EFFEKTIVITET ARBETSGLÄDJE OCH EFFEKTIVITET Nova Futura - Bosse Angelöw Föreläsningar och utbildningar Individ-, grupp- och arbetsplatsutveckling Handledning och rådgivning Böcker, cd och webbaserade program www.novafutura.se

Läs mer

Sida 1 av 5 Arbetsmiljö Ett rum eller två i rummet, så kan man också skapa lite avskildhet i kontorslandskap. En ljuddämpande kreation, Mute floor från Horreds. Design: Fredrik Mattsson. Foto: Andy Praht

Läs mer

Smart & Klart. - tillsätt bara människor

Smart & Klart. - tillsätt bara människor Smart & Klart - tillsätt bara människor Enklare kan det inte bli Smart & klart är ett kontorskoncept för företag som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får ni nyckeln i handen och kan flytta in samma

Läs mer

Aktivitetsbaserad Arbetsmiljö

Aktivitetsbaserad Arbetsmiljö Aktivitetsbaserad Arbetsmiljö Vi lyssnar och erbjuder lösningar Våra kunder söker ständigt nya sätt att mer effektivt nyttja kontoren både ur ett mänskligt och ekonomiskt perspektiv. Vi lyssnar på kundernas

Läs mer

Kontorshotell med fasta eller flexibla. kontorsplatser och ett virtuellt kontor 2012-12-28

Kontorshotell med fasta eller flexibla. kontorsplatser och ett virtuellt kontor 2012-12-28 Kontorshotell med fasta eller flexibla kontorsplatser och ett virtuellt kontor 2012-12-28 Kontorshotellet är en möjlighet för dig som företagare i Jönköping! Med ett centralt läge och nära till avfart

Läs mer

Innehållsförteckning KOMPETENSCENTRUM KUNGSBACKA KOMMUN

Innehållsförteckning KOMPETENSCENTRUM KUNGSBACKA KOMMUN KUNGSBACKA KOMMUN Innehållsförteckning Receptionen på Kompetenscentrum Larm, lås och hiss Nycklar Utrymningsplan vid brand Trådlöst internet Elevköket Kopiering Källsortering Rumsbokning 2 2013-06-11 Receptionen

Läs mer

ATT ARBETA PÅ RAGN-SELLS.

ATT ARBETA PÅ RAGN-SELLS. ATT ARBETA PÅ RAGN-SELLS. DET HÄR ÄR RAGN-SELLS VI SAMLAR IN AVFALLET Vi har över 1 600 fordon och ca 1 700 medarbetare. Sverige Norge AVFALL/SOPOR Danmark Estland Lettland VI SORTERAR AVFALLET Polen VI

Läs mer

Framtidens medarbetare, framtidens arbetsplats

Framtidens medarbetare, framtidens arbetsplats Framtidens medarbetare, framtidens arbetsplats 9 dec 2013 Framtidens medarbetare, framtidens arbetsplats Anna lägger till samma bild som i inbjudan. Om undersökningen 2 Undersökning i två delar Online

Läs mer

Verksamhetsprogram Socialförvaltningen, aktuella enheter, 2013.12.13

Verksamhetsprogram Socialförvaltningen, aktuella enheter, 2013.12.13 Socialförvaltningen, aktuella enheter, 2013.12.13 Staben och kvalitetsenheten, Socialförvaltningen Funktioner Fyllnadsgrad Arbetsrum socialchef 1 st 1 st 100 % Ändamålsenlig arbets med för skrivbord dator,

Läs mer

Utvecklingssamtal. mellan chef och underordnad chef

Utvecklingssamtal. mellan chef och underordnad chef Utvecklingssamtal mellan chef underordnad chef Inledning tillbakablick Arbetsmiljö hälsa Uppdrag uppgifter Utvecklings- plan Februari 2014 2(5) En av chefers viktigaste uppgifter är att kontinuerligt kommunicera

Läs mer

Naturvetarhuset. Allmänt. Kortfakta. Adress: Johan Bures väg 14. Anläggninsnummer: J0008002. Byggår: 1966. Arkitekt: Hans Brunnberg.

Naturvetarhuset. Allmänt. Kortfakta. Adress: Johan Bures väg 14. Anläggninsnummer: J0008002. Byggår: 1966. Arkitekt: Hans Brunnberg. Naturvetarhuset Kortfakta Adress: Johan Bures väg 14 Anläggninsnummer: J0008002 Byggår: 1966 Arkitekt: Hans Brunnberg Allmänt Husansvarig Jag som är husansvarig för Naturvetarhuset heter Peter Lundvall.

Läs mer

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö Vi lyssnar och erbjuder lösningar Våra kunder söker ständigt nya sätt att mer effektivt nyttja kontoren både ur ett mänskligt och ekonomiskt perspektiv. Vi lyssnar på kundernas

Läs mer

Enkätresultat, Medarbetare - Lärare i gymnasieskolan

Enkätresultat, Medarbetare - Lärare i gymnasieskolan 1. TRIVSEL 1.1 Jag upplever att det råder en positiv stämning på min arbetsplats 3,94 4,15 3,80 4,17 3,25 4,64 1.2 Jag upplever att vi kan föra en öppen diskussion på min arbetsplats 1.3 Jag upplever att

Läs mer

EN MÖTESPLATS FÖR NYTÄNKANDE FÖRETAG

EN MÖTESPLATS FÖR NYTÄNKANDE FÖRETAG EN MÖTESPLATS FÖR NYTÄNKANDE FÖRETAG GT30 på Grev Turegatan i Stockholm är mer än bara fina kontor i bästa läge. Mycket mer. Det är en inspirerande mötesplats för nyskapande företag i olika branscher.

Läs mer

Nova Futura - Bosse Angelöw

Nova Futura - Bosse Angelöw ARBETSGLÄDJE Nova Futura - Bosse Angelöw Föreläsningar och utbildningar Individ-, grupp- och arbetsplatsutveckling Handledning och rådgivning Böcker, cd och webbaserade program www.novafutura.se www.friskverktyget.se

Läs mer

Mer än hälften av allt jobb går att utföra på distans

Mer än hälften av allt jobb går att utföra på distans Manpower Work Life Rapport 2015 Manpower Work Life Rapport 2015 I takt med att internet blivit en del av våra liv så har våra jobb blivit alltmer mobila. Många arbetsuppgifter är idag inte beroende av

Läs mer

Hur fyller du i enkäten?

Hur fyller du i enkäten? Hur fyller du i enkäten? Svara spontant och snabbt på frågorna, du bör inte lägga ner mer tid än 5-10 minuter. Fyll gärna i frågorna på arbetsplatsen. Enkäten är anonym. BAAB sammanställer resultatet av

Läs mer

Resultat Medarbetarenkäten 2014. Kommunkontoret HR-avdelningen 1502101 Rev 1

Resultat Medarbetarenkäten 2014. Kommunkontoret HR-avdelningen 1502101 Rev 1 Resultat Medarbetarenkäten 2014 Kommunkontoret HR-avdelningen 1502101 Rev 1 Medarbetarenkäten 2014 Medarbetarenkäten utgår ifrån Lunds kommuns medarbetarpolicy. Enkäten består av frågor om verksamheten,

Läs mer

Välkommen till. Fridhemmet

Välkommen till. Fridhemmet Välkommen till Fridhemmet Vi hoppas att du ska trivas, känna trygghet, glädje och få möjlighet att leva hela livet under din vistelse här hos oss på Temabo och Fridhemmet. I denna broschyr finner du praktisk

Läs mer

Kemihuset. Allmänt. Kortfakta. Adress: Linnaeus väg 10. Anläggninsnummer: J0008004. Byggår: 1963. Arkitekt: Hans Brunnberg.

Kemihuset. Allmänt. Kortfakta. Adress: Linnaeus väg 10. Anläggninsnummer: J0008004. Byggår: 1963. Arkitekt: Hans Brunnberg. Kemihuset Kortfakta Adress: Linnaeus väg 10 Anläggninsnummer: J0008004 Byggår: 1963 Arkitekt: Hans Brunnberg Allmänt Husansvarig Jag som är husansvarig för Biologihuset heter Lars Karlsson. Det är jag

Läs mer

Enkätresultat, Medarbetare - Övrig personal, gymnasieskolor

Enkätresultat, Medarbetare - Övrig personal, gymnasieskolor Tom 1. TRIVSEL 1.1 Jag upplever att det råder en positiv stämning på min arbetsplats 1.2 Jag upplever att vi kan föra en öppen diskussion på min arbetsplats 1.3 Jag upplever att det är roligt att gå till

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

småindustri FRAMNÄS Lidköpings Näringslivsfastigheter För mer information: lidköpings kommun

småindustri FRAMNÄS Lidköpings Näringslivsfastigheter För mer information: lidköpings kommun FRAMNÄS småindustri Framnäs småindustri på Skogvaktarevägen/Älgvägen erbjuder små verkstäder med tillhörande personalutrymmen och kontor i varierande storlek. I lokalerna finns allt från mekaniska verkstäder

Läs mer

SOLNAS NYA SAMARBETSPLATS.

SOLNAS NYA SAMARBETSPLATS. SOLNAS NYA SAMARBETSPLATS. För spontana och schemalagda möten: Lobby med sju meter i takhöjd, café och restaurang. Nio pods på taket erbjuder mötesplatser med utsikt. Goda affärer eller gemenskap? I Solna

Läs mer

diligentia Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö

diligentia Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö A² diligentia Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö 1 Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö 2 Aktivitetsstyrd Arbetsmiljö diligentia Hur kommer vi att arbeta i framtiden? För några år sedan började Diligentia att fundera

Läs mer

Brukarundersökning. Tingsryds Jobbcenter 2009

Brukarundersökning. Tingsryds Jobbcenter 2009 Brukarundersökning Tingsryds Jobbcenter 29 Redovisning av medarbetarenkäten på Tingsryds Jobbcenter 29 Innehåll Sammanfattning 2 Bakgrund 3 Tingsryds Jobbcenter 3 Syfte 3 Metod 3 Resultat i siffror 3 Analys

Läs mer

Esplanaden 3C. Sundbyberg 937 kvm - 6 000 kvm

Esplanaden 3C. Sundbyberg 937 kvm - 6 000 kvm Esplanaden 3C Sundbyberg 937 kvm - 6 000 kvm Välkommen till Diligentia Esplanaden 3 C Här finns lediga lokaler från 937 6 000 kvm. Lokalerna är flexibla och delbara från 937 kvadratmeter. Se översiktsritningen

Läs mer

GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010

GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010 GUIDE FÖR ATT ARBETA SMARTARE I LYNC 2010 Låta andra få veta vad du gör I Microsoft Lync 2010 anges din närvaro automatiskt utifrån dina aktiviteter eller kalendern i Microsoft Outlook, men du kan ange

Läs mer

Gängtappen. Toppmoderna kontor i Sveriges första skyskrapa

Gängtappen. Toppmoderna kontor i Sveriges första skyskrapa Gängtappen Toppmoderna kontor i Sveriges första skyskrapa Näringslivets fastighetsbolag Wihlborgs är den ledande fastighetsägaren i Öresundsregionen. Vi ser hur näringslivet växer och frodas här, och

Läs mer

Medarbetarundersökning Sept. 2010

Medarbetarundersökning Sept. 2010 Medarbetarundersökning Sept.. BAKGRUNDSFAKTA Besvarad av: Ej besvarad av: Vilken avdelning arbetar du på? Telefonsälj Kalmar (%) Telefonsälj/Fältsälj Stockholm Utvecklingsavdelningen Teknik (%) CR (%)

Läs mer

Lån av lokaler på Centrum för hjälpmedel - rutin

Lån av lokaler på Centrum för hjälpmedel - rutin Lån av lokaler på Centrum för hjälpmedel - rutin Centrum för hjälpmedels undervisningssalar bokas genom Outlook. De heter CFH undervisningssal 1 och 2, CFH datasal 2, CFH Konferensrum 1 och 2. Undervisningsalarna

Läs mer

GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN SMARTAKONTOR.NU

GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN SMARTAKONTOR.NU Malmö C Caroli City Drottningtorget Göteborg/ Stockholm Entré Lilla torg Stortorget Rörsjöparken Värnhemstorget Köpenhamn Gustav Adolfs torg St Pauli kyrka St Pauli kyrkogård Triangeln 954 GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN

Läs mer

Känn dig som hemma när du jobbar borta.

Känn dig som hemma när du jobbar borta. Känn dig som hemma när du jobbar borta. 1 Om StayAt Boende med plats för livet. StayAt är alternativet till traditionella hotellrum. En plats där du kan känna dig som hemma, samtidigt som du får ett gästvänligt

Läs mer

Barn och elevenkäter genomförda i Värnamo kommun 2015

Barn och elevenkäter genomförda i Värnamo kommun 2015 Barn och elevenkäter genomförda i Värnamo kommun 2015 Förskolan 2015 Får alla barn vara med att bestämma vad ni skall göra på förskol Får du vara med och bestämma vad ni skall göra på din förskola? Får

Läs mer

GRÖNA SKRAPAN GÖTEBORGS MEST OMTALADE FASTIGHET

GRÖNA SKRAPAN GÖTEBORGS MEST OMTALADE FASTIGHET GRÖNA SKRAPAN GÖTEBORGS MEST OMTALADE FASTIGHET GRÖNA SKRAPAN Välkommen till Göteborgs i särklass mest omtalade fastighet Gröna Skrapan! Gröna skrapan är ett nytt landmärke inom miljöområdet. Väljer du

Läs mer

ETT LYCKAT MÖTE VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT. Förbättra ditt innehåll. Processledning. Hotell och mat.

ETT LYCKAT MÖTE VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT. Förbättra ditt innehåll. Processledning. Hotell och mat. Möten. Med mera. VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT Malmös mest genomtänkta möteslokaler, ett stenkast från Centralstationen! STUDIO är ett hus byggt för möten. En arbetsplats med inbyggt innovationsstöd.

Läs mer

Klockan är strax åtta och du skyndar dig över den öppna plats som binder samman Smålands Museum och WTC Växjö. Här, där dåtid möter nutid, vimlar det

Klockan är strax åtta och du skyndar dig över den öppna plats som binder samman Smålands Museum och WTC Växjö. Här, där dåtid möter nutid, vimlar det VÄXJÖ Klockan är strax åtta och du skyndar dig över den öppna plats som binder samman Smålands Museum och WTC Växjö. Här, där dåtid möter nutid, vimlar det av folk på väg till tåget och ut i världen. Själv

Läs mer

Hur fyller du i enkäten?

Hur fyller du i enkäten? Hur fyller du i enkäten? Svara spontant och snabbt på frågorna, du bör lägga ner mer tid än 5-10 minuter. Fyll gärna i frågorna på arbetsplatsen. Enkäten är helt anonym. BAAB sammanställer resultatet av

Läs mer

Frågor och svar/ombyggnation Campus

Frågor och svar/ombyggnation Campus Frågor och svar/ombyggnation Campus Senaste uppdaterad: 30 August 2016 Ombyggnation av Campus och införande av nytt arbetssätt Övergripande Varför ska vi renovera Campus? Campus Värtan behöver moderniseras

Läs mer

HANDBOK FÖR ENTREPRENÖRER

HANDBOK FÖR ENTREPRENÖRER HANDBOK FÖR ENTREPRENÖRER INNEHÅLL Om Gavlefastigheter 4-5 Värdegrund 6-7 Vår representant 8 Nöjda kunder 9 Sekretess 10 Nycklar och passerkort 11 Låna utrymmen 12 Legitimera dig 13 Information 14-15 Avstängning

Läs mer

Checklista för kognitiv tillgänglighet

Checklista för kognitiv tillgänglighet Checklista för kognitiv tillgänglighet Handledning Checklistan är gjord för att underlätta arbetet med kognitiv tillgänglighet på din enhet. Checklistan består av två delar: denna handledning och ett formulär.

Läs mer

Trevlig lokal med bra läge och närhet till T-bana Hötorget. Lokalen är ljus och fräsch med väl tilltagen takhöjd, vackra fönster och 2 st balkonger.

Trevlig lokal med bra läge och närhet till T-bana Hötorget. Lokalen är ljus och fräsch med väl tilltagen takhöjd, vackra fönster och 2 st balkonger. Drottninggatan 71 C 641 kvm Trevlig lokal med bra läge och närhet till T-bana Hötorget. Lokalen är ljus och fräsch med väl tilltagen takhöjd, vackra fönster och 2 st balkonger. Omgivning Lokalen är belägen

Läs mer

SYSTEMATISKT KVALITETSARBETE FÖR FRITIDSHEMMET SÖDERBÄRKE LÄSÅRET 2014/2015

SYSTEMATISKT KVALITETSARBETE FÖR FRITIDSHEMMET SÖDERBÄRKE LÄSÅRET 2014/2015 SYSTEMATISKT KVALITETSARBETE FÖR FRITIDSHEMMET SÖDERBÄRKE LÄSÅRET 2014/2015 ANALYS AV FÖREGÅENDE ÅRS RESULTAT OCH ÅTGÄRDER Vi vill att barnens egna önskemål i ännu större utsträckning ska få utrymme i

Läs mer

Norra Station. Norra Sveriges nya samlingsplats för kreativitet, samverkan och inspiration!

Norra Station. Norra Sveriges nya samlingsplats för kreativitet, samverkan och inspiration! Norra Station Norra Sveriges nya samlingsplats för kreativitet, samverkan och inspiration! café//coworking// galleri//kommunikation orangeri//kafferosteri Norra Station är en kreativ plats för arbete,

Läs mer

Södra huset, hus A. Allmänt. Kortfakta. Adress: Universitetsvägen 10A, 12, 14A. Anläggninsnummer: A Byggår: Arkitekt: David Helldén

Södra huset, hus A. Allmänt. Kortfakta. Adress: Universitetsvägen 10A, 12, 14A. Anläggninsnummer: A Byggår: Arkitekt: David Helldén Södra huset, hus A Kortfakta Adress: Universitetsvägen 10A, 12, 14A Anläggninsnummer: A0133012 Byggår: 1971 Arkitekt: David Helldén Allmänt Avfallshantering Hushållssopor lämnas i anvisat soprum. Där det

Läs mer

SÅ FUNKAR DET. A Ö om kontoret på Nattviksgatan 8, Härnösand

SÅ FUNKAR DET. A Ö om kontoret på Nattviksgatan 8, Härnösand SÅ FUNKAR DET A Ö om kontoret på Nattviksgatan 8, Härnösand Med denna information hoppas vi att du får svar på några av de frågor kring hur det är tänkt att fungera på kontoret på Nattviksgatan 8 i Härnösand.

Läs mer

Personalpolitiskt program

Personalpolitiskt program Personalpolitiskt program Antaget av kommunfullmäktige 2015-03-24 dnr KS/2014:166 Dokumentansvarig: Personalchef Mjölby en hållbar kommun Mjölby kommun är en hållbar kommun som skapar utrymme för att både

Läs mer

Regus. Världens största leverantör av möblerade kontorslösningar

Regus. Världens största leverantör av möblerade kontorslösningar Regus. Världens största leverantör av möblerade kontorslösningar Tusentals euro betalades i arvode förra året i EMEA Vi arbetar med 50 % av Fortune 500- företagen 3,2 miljoner kvm som leasats på 1 500

Läs mer

Grev Turegatan 30, Östermalm

Grev Turegatan 30, Östermalm Grev Turegatan 30, Östermalm Stockholm GT30 på Grev Turegatan i Stockholm är mer än bara fina kontor i bästa läge. Mycket mer. Du får en servicenivå som går utanpå det mesta. Fakta Typ av ledig lokal Kontor

Läs mer

Naturligt ljud skapar effektivare ljudmiljöer

Naturligt ljud skapar effektivare ljudmiljöer KONTORSmiljö Naturligt ljud skapar effektivare ljudmiljöer Vi människor är gjorda för att vara utomhus där vår syn och hörsel fungerar bäst. Våra sinnen har inte utvecklats i samma takt som vår omgivning.

Läs mer

Arbeta på Södersjukhuset vårdens kanske trevligaste arbetsplats.

Arbeta på Södersjukhuset vårdens kanske trevligaste arbetsplats. Arbeta på Södersjukhuset vårdens kanske trevligaste arbetsplats. Välkommen till en av vårdens trevligaste arbetsplatser. Med cirka 4300 anställda är Södersjukhuset Södermalms största arbetsplats. Vi är

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KISTA ENTRÉ

VÄLKOMMEN TILL KISTA ENTRÉ VÄLKOMMEN TILL KISTA ENTRÉ Norra Europas största ICT-kluster Kista är ett av Sveriges största arbetsplatsområden, och ett världsledande kluster inom informations- och kommunikationsteknologi, ICT. Här

Läs mer

MIT-huset. Allmänt. Kortfakta. Adress: Campustorget 5. Anläggninsnummer: J0008019. Byggår: 1992. Arkitekt: A. Olsson & Sjödin. Byggnadsbeskrivning

MIT-huset. Allmänt. Kortfakta. Adress: Campustorget 5. Anläggninsnummer: J0008019. Byggår: 1992. Arkitekt: A. Olsson & Sjödin. Byggnadsbeskrivning MIT-huset Kortfakta Adress: Campustorget 5 Anläggninsnummer: J0008019 Byggår: 1992 Arkitekt: A. Olsson & Sjödin Allmänt Byggnadsbeskrivning Jag som är husansvarig för MIT-huset heter Tomas Andersson Image

Läs mer

Tre starka punkter som talar för Esplanaden 3 A-D, Allén 6 A-C i Sundbyberg

Tre starka punkter som talar för Esplanaden 3 A-D, Allén 6 A-C i Sundbyberg Tre starka punkter som talar för Esplanaden 3 A-D, Allén 6 A-C i Sundbyberg 3 1. En kort promenad till den anrika Marabouparken och Bällsta ån. 2. Det centrala läget till service och närheten till kommunikationer.

Läs mer

KONTOR FÖR MINDRE FÖRETAG MED STOR POTENTIAL TORSHAMNSGATAN 35 & 39

KONTOR FÖR MINDRE FÖRETAG MED STOR POTENTIAL TORSHAMNSGATAN 35 & 39 KONTOR FÖR MINDRE FÖRETAG MED STOR POTENTIAL TORSHAMNSGATAN 35 & 39 NORDICFORUM TORSHAMNSGATAN 35 & 39 2 OM NORDICFORUM Kraftig tillväxt, idérikedom och gemensamma mål. nordicforum erbjuder de förutsättningar

Läs mer

Adress Tullvaktsvägen 11. Promenera eller jogga på Djurgården runt Kaknästornet eller njut av en tur i längdskidspåren vintertid.

Adress Tullvaktsvägen 11. Promenera eller jogga på Djurgården runt Kaknästornet eller njut av en tur i längdskidspåren vintertid. Tullvaktsvägen 11 Läcker lokal med högt i tak och mycket glas Typ Kontor Storlek 3667 kvm Adress Tullvaktsvägen 11 Område Frihamnen Lokalbeskrivning Omgivning Kontakt Denna härliga lokal ligger i Norra

Läs mer

Bidrag till kvalitetspris!

Bidrag till kvalitetspris! Bidrag till kvalitetspris! Jag har under min teamledarutbildning arbetat fram en enkät som vi ska använda som underlag vid våra närståendeträffar. Detta för att ständigt kunna förbättra och finjustera

Läs mer

Ledarutveckling för ökad samsyn

Ledarutveckling för ökad samsyn Samsyn Struktur Glädje Ledarutveckling för ökad samsyn Webbaserat program för dig i politiskt styrd organisation som vill öka samsynen i verksamheten Platsoberoende ledarskapsprogram för chefer, arbets-

Läs mer

Samverkanshuset. Allmänt. Kortfakta. Adress: Universitetstorget 4. Anläggninsnummer: J0008029. Byggår: 2004

Samverkanshuset. Allmänt. Kortfakta. Adress: Universitetstorget 4. Anläggninsnummer: J0008029. Byggår: 2004 Samverkanshuset Kortfakta Adress: Universitetstorget 4 Anläggninsnummer: J0008029 Byggår: 2004 Arkitekt: Huset är ritat av Peter Jönsson, Arkinova och slut Allmänt Husansvarig Jag som är husansvarig för

Läs mer

Reflektion över koncept på arbetsplatslösningar - de tre föreslagna koncepten sedda ur ett arbetsmiljöperspektiv som gäller hela Lnu

Reflektion över koncept på arbetsplatslösningar - de tre föreslagna koncepten sedda ur ett arbetsmiljöperspektiv som gäller hela Lnu 150331 Reflektion arbetsmiljö bilaga till beslut Reflektion över koncept på arbetsplatslösningar - de tre föreslagna koncepten sedda ur ett arbetsmiljöperspektiv som gäller hela Lnu Uppdrag för reflektionsgruppen

Läs mer

Välkomna till chefsseminarium om Nya Regionens Hus

Välkomna till chefsseminarium om Nya Regionens Hus Välkomna till chefsseminarium om Nya Regionens Hus Göteborg: Inflyttning under andra kvartalet 2019 Hyresgäster Film i Väst AB Folktandvården Habilitering & Hälsa Hälsan & Stressmedicin Koncernkontoret

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC SKEPPSGATAN 040-627 83 80 WTC JUNGMANSGATAN 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC JUNGMANSGATAN: TOKYO TOKYO är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

Praktisk information om. Fridhemmet

Praktisk information om. Fridhemmet Praktisk information om Fridhemmet Innehåll Hjärtligt välkommen till Fridhemmet!... 3 Vi som arbetar på Fridhemmet... 3 Kort om Fridhemmet... 4 Kort om Temabo... 4 Kontaktmannens ansvar... 5 Arbetsterapeut

Läs mer

Öppettider: Mån-Fre 6.30-19.00, Lör 9.00-17.00, Sön 10.00-18.00

Öppettider: Mån-Fre 6.30-19.00, Lör 9.00-17.00, Sön 10.00-18.00 Bilaga D2 Dnr 0902440 Specifikation Kundcenter Knutpunkten, Helsingborg Städprogram Öppettider: Mån-Fre 6.30-19.00, Lör 9.00-17.00, Sön 10.00-18.00 Biljettexpedition 7 ggr/vecka Töm papperskorgar Torka

Läs mer

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Av: Studie- och yrkesvägledarna i Enköpings kommun 2008 Idékälla: I praktiken elev, Svenskt Näringsliv Varför PRAO? För att skaffa

Läs mer

INFORMATION ABOUT THE COMMUNITY

INFORMATION ABOUT THE COMMUNITY DETAILED INFORMATION ABOUT THE COMMUNITY IN SWEDISH! SHARING ENERGY, IDEAS & SPACE COWORKING ARBETSSÄTTET NU OCH I FRAMTIDEN Människor behöver mötas om kreativitet ska växa överhuvudtaget. Idén om coworking,

Läs mer

Öppen planlösning Gemensam reception. Konferensanläggning. i huset. Nacka Strand. Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm

Öppen planlösning Gemensam reception. Konferensanläggning. i huset. Nacka Strand. Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm Konferensanläggning i huset Öppen planlösning Gemensam reception Nacka Strand Augustendalsvägen 7, pl 5, 830 kvm LOKALEN Effektiv kontorslokal i ett plan Kontorsyta 830 kvm Antal arbetsplatser 49 Välkommen

Läs mer

Medarbetarenkät 2014. / Piteå. Svarsfrekvens: 80,7

Medarbetarenkät 2014. / Piteå. Svarsfrekvens: 80,7 Medarbetarenkät 2014 / Piteå Svarsfrekvens: 80,7 1 2 Piteå Mål och uppdrag 66,5% 24,2% 6,8% 2,5% 4,8 Kompetens och utveckling 71% 22,3% 5,4% 1,3% 4,9 Information 80,7% 16,7% 2,3% 0,3% 5,1 Medarbetarskap

Läs mer

NCM:s samtliga miljöaspekter

NCM:s samtliga miljöaspekter Inköp och upphandling Inköp NCM köper saker för xx kkr per år. NCM har som målsättning att vid alla inköp beakta miljöaspekter och välja det mest miljöanpassade där så är möjligt. Personalen använder i

Läs mer

CMA Desktop PC baserad Video och Chat

CMA Desktop PC baserad Video och Chat CMA Desktop PC baserad Video och Chat NLL Länsteknik Arbetsplats: Länsteknik Sunderby Sjukhus Sida 2 (9) Start och inloggning av CMA Desktop CMA Desktop startas via startmenyn. Inloggningen sker automatiskt

Läs mer

Personalpolitikens övergripande mål är attraktiva och hälsofrämjande arbetsplatser Utdrag ur Kommunfullmäktigemål 2010-2012

Personalpolitikens övergripande mål är attraktiva och hälsofrämjande arbetsplatser Utdrag ur Kommunfullmäktigemål 2010-2012 Personalpolitikens övergripande mål är attraktiva och hälsofrämjande arbetsplatser Utdrag ur Kommunfullmäktigemål 2010-2012 65 FÖRUTSÄTTNINGAR VARFÖR ETT FUNKTIONSPROGRAM 66 Personalens rum Att få stänga

Läs mer

Mycket trevlig vindsvåning med utsikt över Stockholms takåsar. Belägen i korsningen Drottninggatan/Barnhusgatan. Fint ljusinsläpp.

Mycket trevlig vindsvåning med utsikt över Stockholms takåsar. Belägen i korsningen Drottninggatan/Barnhusgatan. Fint ljusinsläpp. Drottninggatan 71 D 211 kvm Mycket trevlig vindsvåning med utsikt över Stockholms takåsar. Belägen i korsningen Drottninggatan/Barnhusgatan. Fint ljusinsläpp. Mötesrum Öppet landskap Omgivning Lokalen

Läs mer

Möten för alla. På tillgängliga möten och konferenser kan alla delta. Dalarnas regionala serviceprogram

Möten för alla. På tillgängliga möten och konferenser kan alla delta. Dalarnas regionala serviceprogram Möten för alla På tillgängliga möten och konferenser kan alla delta Dalarnas regionala serviceprogram En av fem som lever i Sverige har någon form av funktionsnedsättning Det kan till exempel handla om

Läs mer

Möten för alla. På tillgängliga möten och konferenser kan alla delta. Dalarnas regionala serviceprogram

Möten för alla. På tillgängliga möten och konferenser kan alla delta. Dalarnas regionala serviceprogram Möten för alla På tillgängliga möten och konferenser kan alla delta Dalarnas regionala serviceprogram En av fem som lever i Sverige har någon form av funktionsnedsättning Det kan till exempel handla om

Läs mer

Datorn från grunden. En enkel introduktion. Innehåll: Inledning 1 Vad är en dator? 2 Datorns olika delar 3 Starta datorn 5 Stänga av datorn 7

Datorn från grunden. En enkel introduktion. Innehåll: Inledning 1 Vad är en dator? 2 Datorns olika delar 3 Starta datorn 5 Stänga av datorn 7 Datorn från grunden En enkel introduktion Innehåll: Inledning 1 Vad är en dator? 2 Datorns olika delar 3 Starta datorn 5 Stänga av datorn 7 2 Inledning Välkommen till Söderköpings bibliotek! Vid detta

Läs mer

Electrum 3. Allmänt. Kortfakta. Adress: Isafjordsgatan 28. Anläggninsnummer: A0276002. Byggår: 1998. Arkitekt: White Arkitekter.

Electrum 3. Allmänt. Kortfakta. Adress: Isafjordsgatan 28. Anläggninsnummer: A0276002. Byggår: 1998. Arkitekt: White Arkitekter. Electrum 3 Kortfakta Adress: Isafjordsgatan 28 Anläggninsnummer: A0276002 Byggår: 1998 Arkitekt: White Arkitekter Allmänt Husansvar Byggnaden ägs och förvaltas av Akademiska Hus med KTH, Swedish ICT och

Läs mer

Hänsyn + Omtanke = trivsel

Hänsyn + Omtanke = trivsel En trygghet med att bo i flerfamiljshus är att man har människor omkring sig. Det hörs ljud från andra, det rör sig i området, det är liv och rörelse. Foto: duo Fotografi Du har rätt till lugn och ro Människor

Läs mer

Samtliga kategorier. Instämmer. Helt. Nästan helt. Knappast. Inte alls 100% 90% 80% 70% 60% Resultat Betydelse Angelägenhet 40% 30% 20% 10%

Samtliga kategorier. Instämmer. Helt. Nästan helt. Knappast. Inte alls 100% 90% 80% 70% 60% Resultat Betydelse Angelägenhet 40% 30% 20% 10% Samtliga kategorier 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Trivsel Ledarskap Tid för planering Arbetsplatsutveckling Verksamhetsmål Utveckling Inflytande Uppskattning Engagemang Energi Medarbetarundersökning Höst 2005 Samtliga

Läs mer

- Checklista för Gula huset -

- Checklista för Gula huset - - Checklista för Gula huset - Gula huset ligger intill Wartagården och används av gästande lag vid matcher på de angränsande Sälöfjordplanerna. När du har ansvar för Gula huset ska du vara på plats och

Läs mer

Design your story. microsoft. jobbet är i huvudsak något man gör, inte en plats man går till.

Design your story. microsoft. jobbet är i huvudsak något man gör, inte en plats man går till. Design your story microsoft jobbet är i huvudsak något man gör, inte en plats man går till. 1 SITTPLATSER En arbetsplats på Microsoft är ett ställe där man kan utföra sitt arbete. Företaget har gått från

Läs mer

Ringvägen 100. 994 kvadratmeter Stockholm

Ringvägen 100. 994 kvadratmeter Stockholm Ringvägen 100 994 kvadratmeter Stockholm Välkommen till Diligentia Ringvägen 100 Här har vi en ledig lokal på 994 kvadratmeter. Yta Våning 994 kvm plan 8 hus B Husets karaktär Vissa delar av huset är byggt

Läs mer

1 Frågor årskurs 2 grundskola

1 Frågor årskurs 2 grundskola 1 Frågor årskurs 2 grundskola Skalan som används är 4- gradig och visualiseras med glada och ledsna gubbar. Det går även att svara Vet inte. Bakgrundsfrågor Är du (pojke/flicka) Var bor du? (lista med

Läs mer

Nacka kommun - medarbetarenkät. Resultatrapport - Oktober 2012

Nacka kommun - medarbetarenkät. Resultatrapport - Oktober 2012 Nacka kommun - medarbetarenkät rapport - Oktober 2012 Antal svar på Modersmålet 2012: 34 av 39 (87%) Antal svar på Modersmålet 2011: 21 Antal svar på Vilans skola och förskola 2012: 78 av 92 (85%) Antal

Läs mer

Frågeställningar. Resultat

Frågeställningar. Resultat 1(5) Redovisning av enkät till Universitetsförvaltningens avdelningar och Fakultetskanslierna Hösten 2012 genomförde en enkätstudie för att göra en nulägesanalys och behovsinventering för att skapa en

Läs mer