Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem."

Transkript

1 Partnerprogram. Gigaset pro:s partnerprogram ger din verksamhet skräddarsydda, kommunikationsförbättrande telefonsystem. 13/EN/PP/PRO/1 Gå med på Kontakta din lokala Gigaset pro-representant:

2 Go pro. När du ska erbjuda de bästa telefoniprodukterna och -tjänsterna till små och medelstora företag bör Gigaset pro vara ditt förstahandsval. Bli partner med en europeisk marknadsledare och få fördelarna av 160 års erfarenhet inom telekommunikationsindustrin. Plus att du kommer att känna tillförsikten som man får av att sälja produkter som är tillverkade med tysk teknik och ingenjörskonst. Vårt unika partnerprogram demonstreras i tre enkla fraser: Krångla inte till det. En snabb anmälningsprocess och uppbackning från en marknadsledare gör det enkelt att sälja Gigaset pro:s produkter. Tillhandahåll de bästa lösningarna. En lösningsportfölj som har produkter med hög kvalitet men som samtidigt är konkurrenskraftigt prissatta överträffar förväntningarna från dina kunder. Bygg en relation. Vi tillhandahåller ett omfattande stöd och och tillsammans arbetar vi för att utveckla återförsäljare. Som en återförsäljare av Gigaset pro kommer du ha möjligheten att göra din verksamhet mer konkurrenskraftig och mer lönsam. Läs vidare för att få reda på mer om vårt partnerskap som kommer att hjälpa dig bli framgångsrik. Låt oss påskynda din framgång.

3 Ta ledningen. Kör igång med full fart med en beprövad partner för din framgång. Blomstra på en ökande marknad. Företagstelefoni är en växande marknadssektor vilket understryks av en ökande efterfrågan på professionella fasta IP-telefoner och integrerade kommunikationslösningar som möjliggör en effektivare verksamhet. Se till att du har produkterna och tjänsterna som kan tillfredsställa de ökande kraven från små och medelstora företag. Få det fulla stödet från ett globalt varumärke. Gigaset pro säljs och marknadsförs i hela världen - vi finns på marknaden i Europa, Mellanöstern och Afrika, Asien och Stilla havsområdet och Nord- och Sydamerika. Gigaset är även ett välbekant namn inom kommunikationslösningar för hemmet och vi drar maximal nytta av denna image för din fördel. Bli partner med den europeiska marknadsledaren inom telefoni för det fasta nätet. I nästan två årtionden, har vi lett försäljningslistorna och undersökningar av kundtillfredsställelse och har hittills tillverkat mer än 15 miljoner DECTtelefoner. Gigaset pro:s produkter är välkända och respekterade. Lösningar som ger dig ett försprång gentemot konkurrenterna. Ha konkurrensfördelen. Vi säkerställer att du har de bästa lösningarna, den bästa kunskapen och partnerverktygen för att få ordern, gång på gång - vilket betyder en ökad försäljning. Nöjda kunder är återkommande kunder. Tillhandahåll lösningar som dina kunder väljer att använda, år efter år. Vilket hjälper dig att utöka din verksamhet utifrån intäkterna som våra lösningar ger. Din möjlighet till en ökad försäljning. Till 2016 är prognosen att försäljningen av telekommunikation i hela världen kommer att öka med 15 %. Dra fördel av de unika försäljningsmöjligheterna i din region. IP-marknadsvärde (PBX, datorer och mobila enheter). Ögonblicksbild av en marknad: Sverige företag i Sverige Ett partnerskap som är baserat på respekt och kommunikation. När vi utökar vår verksamhet och ökar vår marknadsandel kommer du att växa med oss. Enkel registrering. En okomplicerad anmälningsprocess och en enkel distributionsmodell med två nivåer gör det enkelt att få tillgång till programmet och dra nytta av fördelarna. Transparent prissättning. Vår prissättningsstruktur för återförsäljare är tydlig och enkel, vilket ger dig full kontroll över dina marginaler. Ett verkligt partnerskap. Gigaset pro har en öppen kanal till dig och din distributör. Vi kommer att arbeta för att förbättra dina färdigheter, öka din kunskap och forma ditt företags framtid. Få flera fördelar, mer support och en ökad försäljning.

4 Din portfölj, sammansatt för lönsamhet. Håll dig i framkant inom verksamhetsområdet. System med hög kvalitet och i teknikens framkant uppfyller dina kunders föränderliga verksamhetskrav och uppfyller deras behov - vilket säkerställer att din verksamhet alltid förbättras. Gigaset pro:s portfölj håller alltid även dina kunder uppdaterade med den senaste tekniken. Leverera en integrerad och framtidssäker företagsmiljö med teknik som alltid utvecklas, regelbundna uppdateringar av produkter och programvara och produktivitetsökande utbyggnader. Välj PBX eller hostad PBX är tänkt för system för upp till 100 användare och hostade för ett obegränsat antal. Välj bordstelefon IP-baserad bordstelefon med många avancerade funktioner och applikationer Välj DECT-handenheter och basstationer Flexibla, kraftfulla trådlösa telefoner som håller företag igång. Välj kapacitet för flera platser Gör det möjligt för kunder att besvara samtal hemma eller där de råkar befinna sig. Välj tillbehören Öka nätverkets möjligheter med tillbehör som ger ett mervärde. T500 PRO DE 900 IP PRO SL610H PRO N510 IP PRO ZY900 PRO Våra telefoner är gjorda för företag Produkter med högsta kvalitet och med den bästa ljudkvaliteten Påfrestningstestade, tillverkade av de starkaste materialen Med tysk teknik och ingenjörskonst Konstruerade för funktionalitet Ergonomiska, funktionella och intuitivt designade telefoner Med klassisk utformning för europeiska skrivbord Vinnare av flera internationella designpriser Nyskapande är standard 160 års erfarenhet inom telekommunikationsindustrin Marknadsledare inom telefoni för det fasta nätet Vi förnyar, våra konkurrenter imiterar Lösningar som håller dig konkurrenskraftig.

5 Din framgång, byggd på support. Låt oss bygga upp din verksamhet och utveckla en varaktig relation. Vi ger dig verktygen du behöver tillsammans med ett personligt tillvägagångssätt för kommunikation och support. Gigaset pro:s partnerportal är det enda stället du behöver för att skaffa allt du behöver för att börja sälja Gigaset pro:s lösningar. Nästa nivåns försäljningsverktyg Uppfräschat försäljningsstödjande material, marknadsföring och reklamkampanjer som är klara att använda och ger dig en flygande start. Du kommer även att få ett omfattande försäljningsförberedande stöd av en av våra tekniska våra tekniska specialister. utbildningsprogram Besök Gigaset Campus - vår lättanvända utbildningsportal på internet - och öka din kunskap och kvalifikationer. Få personliga utbildningar och säljstödjande material direkt från din Gigaset pro-representant. information Håll dig uppdaterad med regelbunden information via e-post och personlig kontakt med Gigaset pro:s representanter och distributörer. Vi kommer att dela med oss av vår marknadskunskap och hjälpa dig att generera och omvända potentiella kunder. Samarbete och kommunikation är avgörande när det gäller Gigaset pro. Vårt support- nätverk gör det möjligt för dig att prestera - men det är även en kanal för att förbättra din erfarenhet som återförsäljare. Överlägsen support Gigaset pro:s partnerprogram arbetar nära med distributörerna för att säkerställa att du får den hjälp med hantering av kundkonton och den tekniska support du behöver för att öka din försäljning. integritet Vår målsättning är att bygga en stark, långvarig affärsrelation baserad på ett ömsesidigt förtroende och affärsintegritet. Du får även direkt tillgång till en kontakt från Gigaset pro för att ta hand om dina behov. Vi håller våra löften. flexibilitet Gigaset pro utvecklas för att bli mer flexibla, mer tillgängliga och ha ett närmare samarbete. Vi vill att du ska vara en del av denna process - låt oss växa tillsammans. Ett partnerskap du kan lita på.

6 Tre steg till framgång. Upplev fördelarna med att bli en Gigaset pro-partner. När du anmäler dig på vår Partnerportal, får du omedelbart status som Registered partner, vilket ger dig tillgång till partnerportalen direkt. Och det är enkelt att avancera - gå vidare till Authorized genom att genomgå utbildningar och tillämpa demonstrationsprogrammet. Utmana dig själv genom att fortsätta att växa till status som Silver eller Gold genom att öka din försäljningsvolym och göra fler utbildningsmoduler för att dra nytta av större besparingar och mer support. Partnerns fördelar med en enda blick. Ditt företag Enkla inköp med godkänd distributör Demonstrationsutrustningsprogram Att gå med i Gigaset pro:s bonusprogram Generering och förmedling av potentiella kunder Inspirerande konversation, inspirerande partnerskap. Go pro. Ett partnerskap är en konversation och det är dags att bli inspirerad. Dina privilegier Din marknadsföring Administrering av konton Administrering av teknisk försäljning Planering av affärsverksamhet och kundkonton Lanseringsplan för produkter Kommunikation och information om kommande produkter Tillgång till partnerportal (Extranet) Gigaset:s logotyp och partner-logotyper Verktyg för försäljning och marknadsföring Material och aktiviteter för marknadsföringssamverkan Partner Finder * Avancerad produktinformation Verktyg och utbildning på internet via Gigaset Campus Sätt igång med en av de ledande specialisterna på telekommunikation i Europa. Bli mer konkurrenskraftig med en lösningsportfölj som ger dig högre marginaler och mer nöjda kunder. Samarbeta med överlägsen support och en stark, långvarig relation med din Gigaset pro-representant. Din support Tillgång till Gigaset pro:s Wiki-sida Support via Ticket Tool Personlig utbildning av teknik och produkt Teknisk hot line ** * Presenation på listan beror på partnerskapsnivå och överenskommelse med Gigaset pro ** via distributör Bli proffs och tillfredsställ fler kunder, slutför fler affärer och utveckla nya affärsmöjligheter.

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN

UTBILDNINGSKATALOG. För utveckling av besöksnäringen ALUN UTBILDNINGSKATALOG F Ö R E L Ä S N I N G W O R K S H O P A F F Ä R S U T V E C K L I N G För utveckling av besöksnäringen ALUN VIKTEN AV ATT UTVECKLAS! I framtiden gäller det inte bara att ha rätt kunskaper

Läs mer

ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2005

ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2005 ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2005 INNEHÅLL MILSTOLPAR 2005 ÅRSREDOVISNING 2005 1 VERKSAMHETSÖVERSIKT 25 AKTIEINFORMATION 30 TVÅÅRSÖVERSIKT DE STÖRSTA KONTRAKTEN I VÅR 129-ÅRIGA HISTORIA Ericsson skriver flerårsavtal

Läs mer

Smarter Commerce Makten ligger hos kunden. så kan det bli marknadsförarens fördel

Smarter Commerce Makten ligger hos kunden. så kan det bli marknadsförarens fördel Smarter Commerce Makten ligger hos kunden så kan det bli marknadsförarens fördel Smarter Commerce Sammanfattning En ny typ av kund håller på att förändra dynamiken mellan köpare och säljare och arenan

Läs mer

VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer!

VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer! PREMIÄR! Ny ledarskapsutbildning för dig inom VVS-branschen! VVS Akademin Lyft dig själv och ditt företag till nya nivåer! 1 Utmanande tider VVS-branschen utmanas och förändras. Det ställs allt högre krav

Läs mer

THE VOLVO WAY. Ref No 953810001, augusti 2009. AB Volvo, 405 08 Göteborg, Sverige

THE VOLVO WAY. Ref No 953810001, augusti 2009. AB Volvo, 405 08 Göteborg, Sverige THE VOLVO WAY Ref No 953810001, augusti 2009 AB Volvo, 405 08 Göteborg, Sverige INDEX Förord Vår målsättning Kunderna främst Kundfokus Tydliga mål Kvalitet, säkerhet och omsorg om miljön Ständiga förbättringar

Läs mer

Besök vår årsredovisning för 2011 på www.tele2.com!

Besök vår årsredovisning för 2011 på www.tele2.com! Årsredovisning 2011 Besök vår årsredovisning för 2011 på www.tele2.com! Läs mer om Tele2 2011 på http://reports.tele2.com/2011/ar. På vår webbplats www.tele2.com hittar du alltid den senaste informationen.

Läs mer

VÅRA VÄGLEDANDE PRINCIPER

VÅRA VÄGLEDANDE PRINCIPER VÅRA VÄGLEDANDE PRINCIPER Under närmare 50 år beskrevs John Deeres metoder att bedriva sin verksamhet och omsätta sina värderingar i praktiken i Green Bulletinserien. Bulletinerna fungerade som vägledning

Läs mer

Årsredovisning 2012. Rustat för tillväxt. Genom att erbjuda vad du behöver till ett lägre pris.

Årsredovisning 2012. Rustat för tillväxt. Genom att erbjuda vad du behöver till ett lägre pris. Årsredovisning 2012 Rustat för tillväxt. Genom att erbjuda vad du behöver till ett lägre pris. 2012 i korthet Med 38 miljoner kunder i 11 länder är Tele2 en av Europas ledande telekomoperatörer. Vi erbjuder

Läs mer

E-POSTBAROMETERN 2013

E-POSTBAROMETERN 2013 E-POSTBAROMETERN 2013 Marknadschefers val av olika medier 2013 E-postmarknadsföringens nuläge, framtid och trender. Statistik från en undersökning bland svenska marknadsförare. Creating e-mail success

Läs mer

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens starkaste koncept Vi söker dig som vill arbeta med larm och säkerhet som egen företagare. Som metodiskt och långsiktigt vill bygga upp en stabil och lönsam

Läs mer

Nöjdare kunder och högre produktivitet Microsoft Dynamics CRM & Microsoft Dynamics CRM Online

Nöjdare kunder och högre produktivitet Microsoft Dynamics CRM & Microsoft Dynamics CRM Online Nöjdare kunder och högre produktivitet Microsoft Dynamics CRM & Microsoft Dynamics CRM Online Du vet vad ditt företag behöver, vi vet vad din bransch kräver. Tillsammans kan vi skapa en effektiv arbetsmiljö

Läs mer

Bästa metoder för partners

Bästa metoder för partners T Bästa metoder för partners Bygga upp ett tjänsteerbjudande som levererar mervärde med hjälp av Cisco Smart Care Utkast 1.0 Cisco Huvudkontor 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Året i korthet. Nyckeltal. Året i korthet

Året i korthet. Nyckeltal. Året i korthet Årsredovisning 2005 Innehåll Året i korthet 1 Koncernchefens kommentar 2 Detta är TeliaSonera 4 Strategi för lönsam tillväxt 5 Marknaden för telekommunikationstjänster 6 Tillväxtinitiativ 7 Kostnadseffektivisering

Läs mer

clas ohlson Årsredovisning 2013/14 Framgångsrikt erbjudande och stärkt marknadsposition miljarder kr länder

clas ohlson Årsredovisning 2013/14 Framgångsrikt erbjudande och stärkt marknadsposition miljarder kr länder clas ohlson Årsredovisning 2013/14 6 8 miljarder kr 5 länder Framgångsrikt erbjudande och stärkt marknadsposition Med visionen att utveckla Clas Ohlson till en ledande internationell detaljhandelskedja

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

Klarna. Vi älskar det vi gör.

Klarna. Vi älskar det vi gör. Klarna Vi älskar det vi gör. Att göra det enklare för konsumenter att handla i din butik. Att skapa förtroende mellan säljare och köpare. Att öka din försäljning. Kanske är det därför som vi nu är marknadsledande

Läs mer

XXXXXXXXXXXX 1 INTRUM JUSTITIA 2012

XXXXXXXXXXXX 1 INTRUM JUSTITIA 2012 XXXXXXXXXXXX 1 INTRUM JUSTITIA 2012 2 XXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXX 3 Innehåll Kort om 2012 4 VD-ord 6 Intrum Justitia i korthet 10 Affärsidé, mission, vision, kundnytta, strategier och mål 12 Våra tjänster

Läs mer

Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00

Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00 News! Nr 2 - januari 2009 Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00 Vi erbjuder lösningar inom områdena IT, Telefoni, Dokumenthantering och Inredning och riktar oss till alla företag

Läs mer

Introduktion till SveaWebPay INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Introduktion till SveaWebPay INNEHÅLLSFÖRTECKNING Introduktion till SveaWebPay Detta dokument beskriver det du behöver veta för att smidigt komma igång med betalningar via SveaWebPay. Ett ytterligare syfte med dokumentet är att ge en god bild över vilka

Läs mer

Challenger Mobile representerar ett nytt sätt att använda

Challenger Mobile representerar ett nytt sätt att använda PRIVATE PLACEMENT I MOBILE BUSINESS CHALLENGER MBC AB (PUBL) Challenger Mobile representerar ett nytt sätt att använda mobiltelefonen innebärande kraftigt sänkta kostnader. Företag och privatpersoner ges

Läs mer

news www.ad-europe.com har ett nytt utseende 20 Ferodo: Guldmedalj till ECO-FRICTION -teknologi i detta nummer Upplaga: 12/2013 s. 12 s. 10 s.

news www.ad-europe.com har ett nytt utseende 20 Ferodo: Guldmedalj till ECO-FRICTION -teknologi i detta nummer Upplaga: 12/2013 s. 12 s. 10 s. Ansvarig utgivare: Autodistribution International, Kortenberg, Belgium news w w w. a d - e u r o p e. c o m Upplaga: 12/2013 www.ad-europe.com har ett nytt utseende i detta nummer Förord av Olivier Roux

Läs mer

VI ÄR EN KATALYSATOR FÖR EN SUND EKONOMI INTRUM JUSTITIA ÅRS- REDOVISNING 2009

VI ÄR EN KATALYSATOR FÖR EN SUND EKONOMI INTRUM JUSTITIA ÅRS- REDOVISNING 2009 VI ÄR EN KATALYSATOR FÖR EN SUND EKONOMI INTRUM JUSTITIA ÅRS- REDOVISNING 2009 Innehåll INTRUM JUSTITIA PÅ EN MINUT Kort om 2009 1 VD-ord 2 Affärsidé, vision och strategier 4 Tre ambitioner för 2010 5

Läs mer

MRM NYA TIDER KRÄVER NYA LÖSNINGAR FÖR ATT NÅ NYA MEDLEMMAR

MRM NYA TIDER KRÄVER NYA LÖSNINGAR FÖR ATT NÅ NYA MEDLEMMAR MRM NYA TIDER KRÄVER NYA LÖSNINGAR FÖR ATT NÅ NYA MEDLEMMAR 2 MRM - ETT MEDLEMSSYSTEM FÖR MEDLEMMARNA Som medlem och konsument ställer man allt högre krav på vad man får för sina pengar eller medlemsavgifter.

Läs mer

LIVET I DET UPPKOPPLADE SAMHÄLLET ÅRSREDOVISNING 2013 138:E VERKSAMHETSÅRET ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2013

LIVET I DET UPPKOPPLADE SAMHÄLLET ÅRSREDOVISNING 2013 138:E VERKSAMHETSÅRET ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2013 LIVET I DET UPPKOPPLADE SAMHÄLLET Tryckt på UPM Sol Matt och Munken Lynx klorfritt papper som uppfyller internationella miljökrav SV/LZT 138 1292 R1A ISSN 1100-8954 Telefonaktiebolaget LM Ericsson 2014

Läs mer

ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2006 ATT DRIVA FÖRÄNDRING OCH SKAPA MÖJLIGHETER

ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2006 ATT DRIVA FÖRÄNDRING OCH SKAPA MÖJLIGHETER ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2006 ATT DRIVA FÖRÄNDRING OCH SKAPA MÖJLIGHETER ERICSSON ÅRSREDOVISNING 2006 ERICSSON ÅRSREDOVISNING I SAMMANDRAG 2006 ERICSSON CORPORATE RESPONSIBILITY REPORT 2006 innehåll Årsredovisning

Läs mer

OITP. Dramatisk IT. Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning.

OITP. Dramatisk IT. Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning. OITP 1 ETT MAGASIN FRÅN OFFICE IT-PARTNER Dramatisk IT Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning. JANUARI 2010 Office IT-Partner satsar

Läs mer

ANNONS Hela denna tematidning är annons från Provisa Information AB ANNONS

ANNONS Hela denna tematidning är annons från Provisa Information AB ANNONS ANNONS Hela denna tematidning är annons från Provisa Information AB ANNONS Hitta rätt affärssystem Vi ger dig tips och råd inför uppköpet. Sid 2 Nyväckt intresse för beslutsstöd Marknaden för beslutsstöd

Läs mer

Bolagsinformation. Historia och utveckling. Långsiktiga mål och affärsstrategi

Bolagsinformation. Historia och utveckling. Långsiktiga mål och affärsstrategi Bolagsinformation Historia och utveckling Vår historia går tillbaka till år 1876, då Lars Magnus Ericsson öppnade en liten verkstad i Stockholm för att reparera telegrafutrustning. Samma år sökte Alexander

Läs mer