Nuvarande tjänst. Fördjupad beskrivning av insatser och arbetsresultat

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nuvarande tjänst. Fördjupad beskrivning av insatser och arbetsresultat"

Transkript

1 CV Namn Maria Nyman-Moritz Personnummer Postadress Engelbrektsgatan 17 B, Malmö Telefonnummer E-post Hemsida Linkedin Nuvarande tjänst Pågående sen Fastighetskontoret, Malmö stad Kommunikationsansvarig Ansvarar för kommunikation, PR och marknadsföring av Hyllie utbyggnadsområde i södra Malmö genom ett strategiskt varumärkesarbete kallat SAMSYN HYLLIE i samarbete med områdets byggherrar. Syftet är att marknadsföra platsen och skapa mervärde för varje aktör och projekt, med målet att skapa tillväxt i regionen. Ingår i staben och rapporterar till fastighetsdirektören och arbetar även som ett strategsiskt stöd för ledningen i mediala frågor samt planerar och genomför kommunikationsinsatser för andra exploateringsprojekt och för fastighetskontorets övriga verksamheter. Fördjupad beskrivning av insatser och arbetsresultat ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER Organisation och ledning Upprättat organisationsform och arbetsordning för samarbetet SAMSYN HYLLIE gällande Malmö stad och aktuella aktörer i Hyllie utbyggnadsområde (2008) (förnyad organisationsform 2013). Sammankallande för referensgrupp (styrande grupp) för SAMSYN HYLLIE med beredande arbete och upprättande av agenda för mötespunkter (löpande sedan 2008). Sammankallande för marknadsföringsgrupp (operativ och strategisk arbetsgrupp) för SAMSYN HYLLIE med beredning av insatser och aktiviteter för samarbetet (löpande sedan 2008). Ingår i styrgruppen för hyllieorganisationen i Malmö stad (gatukontoret, fastighetskontoret). Personalansvar för resurser i Hyllie Infocenter, en utställningslokal och ett mötesforum i Malmö Arena som rör utbyggnaden i Hyllie. Ansvarig för upphandling och kontakt med externa resurser för kommunikationsarbeten (marknadsundersökning, reklam- och kommunikationsbyrå, annonskanaler, tryckeri etc.). Strategiskt stöd för ledningen i press- och mediafrågor kring fastighetskontorets verksamhet. Ingår i kommunikationsgrupp i Malmö stads centrala organisation för kris- och beredskapsfrågor. Rapporterar och är underställd fastighetsdirektören i Malmö stad. Strategiskt arbete Utarbetat strategi för ett varumärkesarbete för Hyllies utbyggnad i samarbete med Malmö stad och marknadens aktörer i området (SAMSYN HYLLIE). Designat och anordnat workshops i varumärkesprocessen för SAMSYN HYLLIE med ledare i Malmö stad och ledare hos aktörer och byggherrar i utbyggnadsområdet (2008) (2012) (2013).

2 Utarbetat kommunikationsplattform (baserat på resultat efter workshops) för den gemensamma marknadsföringen av utbyggnadsområdet i Hyllie och i det framväxande Hyllie centrum. Utarbetar årligen kommunikationsplan, budget (2,6 mkr) med aktiviteter för SAMSYN HYLLIE som presenterats för marknadsföringsgruppen och godkänts av referensgruppen. Designat underlag till en större marknadsundersökning kring bostadsfrågor, som ett stöd för bostadsaktörer i sälj- och marknadsföringsaktiviteter. Operativt arbete Ansvarar för genomförandet av beslutade aktiviteter (enligt kommunikationsplanen) i SAMSYN HYLLIE riktat mot olika målgrupper. Inrett och producerat utställningen i Hyllie Infocenter, en utställnings- och möteslokal på bottenvåningen i Malmö Arena som delas av alla aktörer i området. Ansvarar för Hyllie Infocenter gällande drift och underhåll samt bokning av lokalen. Arrangemang för näringslivet Arrangerar årligen frukostmöte med aktuella frågor koppade till Hyllies utbyggnad i samarbete med Rapidus nätverk och Jan Wifstrand som moderator. Arrangerar årligen lunchmöten i Hyllie Infocenter med inbjudna gäster från aktuella aktörer tillsammans med press och media. Arrangemang för medborgare/allmänheten Ansvarar för öppet hus i Hyllie Infocenter. Arrangerar utökade öppethållanden med extra innehåll i samband med händelser i området. Redaktionellt arbete Skriver artiklar till Planering i Malmö stadsbyggnadskontorets tidskrift. Redaktör En plats i världen ett magasin om Hyllie utbyggnadsområde ( ex). Ansvarar för informationen om utbyggnaden av Hyllie på Malmö stads webbplats - producerar text, bild och sköter uppdateringar på Redaktör för reportagedelen på gemensam webbplats för aktuella aktörer. Grafiskt arbete Fotograferar dokumentära och konceptuella bilder. Producerar annonsmaterial för tidningar och webb. Grafisk formgivning av trycksaker. Grafisk formgivning av utställningsmaterial i Hyllie Infocenter samt av olika typer av exponeringsskyltar. Press och media Skriver pressmeddelanden som rör områdets utveckling med Malmö stad som avsändare. Anordnar presskonferenser som rör områdets utveckling med Malmö stad som avsändare. Är kontaktperson för press och media i övergripande frågor som rör Hyllies utbyggnad. Kontinuerligt PR-arbete - påverkansdriven relation med medier. Omvärldsbevakning, analys och mätning av mediala insatser samt publicitet.

3 Sociala medier Ansvarar för och driver Hyllies sida på Twitter, Facebook, Flickr och Youtube Studiebesök och föreläsningar Handleder och föredrar studiebesök på plats om utbyggnaden i Hyllie. Föreläser om samarbetet och varumärkesarbetet i Hyllie vid externa konferenser och seminarier. Tidigare anställningar Från till GRY Projektledare, fristående konsult Egen konsultverksamhet för uppdrag inom kommunikation och marknadsföring i samtliga medieformer med kund-, ekonomi- och arbetsledaransvar. Samarbetade med resurser genom olika nätverk och skapade kundanpassade projektgrupper kopplat till uppdragens art och behov. Uppdragsgivare: Livsmedelsverket, LOGISYS (konsulter inom SCM), Hammer & Hanborg, NVS, Scandvision (Procordia Food, AstraZeneca och Trelleborg AB via Scandvision). Från till Helvetica AB (numera Imperiet) Projektledare Ansvarade för upphandling och införsäljning av kommunikationslösningar och projektledning av dessa med kund-, budget- och arbetsledaransvar. Fördjupade en del av mitt arbete med offentliga upphandlingar vilka resulterade i ett antal ramavtal och uppdrag med nya kunder. Min anställning upphörde då reklambyrån permiterade samtliga anställda på grund av rådande konjunkturnedgång i branschen. I samband med detta startade jag egen konsultverksamhet, se GRY ovan. Uppdragsgivare: Skolverket, Malmö högskola, Livsmedelsverket, Cybercom Group, AstraZeneca Sverige AB, PEAB och Swerock. Från till movearound AB Användbarhetsarkitekt Ansvarade för användbarheten i gränssnittet för mobila kommunikationstjänster (WAP dagens appar). Var även arbetsledare för användartester i utvecklingsarbetet nära tekniker och uppdragsgivare. Riskkapitalbolaget etablerades i Karlskrona med lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, som växte till 100 anställda på sex månader. Verksamheten lades ner tre månader efter min påbörjade anställning. Från till Scandvision Projektledare Arbetade som säljande och kreativ projektledare för kommunikationslösningar inom rörlig bild, som webb och multimedia. Hade kund-, projekt-, budget- och arbetsledaransvar med en kreativ roll som koncept- och varumärkesutvecklare inom uppdragen. Uppdragsgivare: C Technologies, AstraZeneca, Stimorol, Procordia Food, QuakerOats och Hilding Anders.

4 Från till Restaurang Estrad Hovmästare Vid sidan av universitetstudier arbetade jag på Estrad, restaurang/nattklubb i centrala Malmö. I rollen som hovmästare tog jag hand om restaurangens gäster med ansvar för att organisera och planera arbetet i matsalen med personal- och ledningsansvar för sex anställda servitriser/servitörer. Jobbade själv också operativt med servering i matsalen och som bartender i nattklubben. Från1992 till 1994 Från Mammaledighet Studier (se nedan) Från till Skandinavisk Kartinformation Annonssäljare Projektanställd inom ett pilotprojekt för en kartbox innehållande kommunkartor. På baksidan av dessa planerades utrymme för annonser för näringslivet. Som ansvarig säljare för Karlskrona var mitt uppdrag att sälja in annonserna på kartans baksida. Efter att jag utfört uppdraget med goda säljresultat upphörde min projektanställning. Från till MM Publikationer Telemarketingsäljare Som telemarketingsäljare i Köpenhamn kontaktade jag företagsledare och marknadschefer på svenska aktiebolag och sålde ekonomisk information i form av branschrapporter baserat på bokslut och ekonomiska nyckeltal. Assisterade försäljningschefen vid säljträning och medverkade vid etableringen av ett kontor i Uppsala. Slutade min anställning i samband med att verksamheten flyttade till Uppsala. Från till Sydsvenska Dagbladet Mediasäljare Projektanställd som säljare. Arbetade från ett givet kundunderlag med analys och planerad bearbetning av detsamma. Via personliga kundbesök gjordes intervjuer, behovsanalyser och annonsskisser tillsammans med en färdig annonsaktivitet i form av annonsförslag och antal införanden i Sydsvenska Dagbladet och teleguiden Hitta. Projektet avslutades våren 90. Utbildningar Från till Kulturadministration 20 p Påbyggnadskurs om svenska kulturlivets uppbyggnad och organisation med tyngdpunkt på konkreta färdigheter rörande planering och organisation av kulturella produkter, verksamheter och evenemang. Från till Filosofie kandidatexamen 120 p Fördjupning i media och kommunikation. Teoretiska kunskaper i kommunikation och hur medier påverkar samhället och individen (och vice versa) i ett utvecklingsperspektiv kombinerat med mer tilllämpade inslag som kommunikationsstrategi, kommunikationsplanering, webb- och trycksaksproduktion, projektledning, PR och marknadsföring samt film och digital bildproduktion. Från till Högskoleexamen 60 p P-programmet, programmet för personal- och arbetslivsfrågor - ett beteendevetenskap med tyngdpunkt på pedagogik, psykologi, sociologi och arbetsrätt. Vald fördjupning i pedagogik (ledarskaps- och organisationsutveckling) samt psykolog (rekrytering och urval, samtals- och intervjuteknik).

5 Kurser Projektledarutbildning steg 1 och 2 7-dagarsutbildning inom anställning i Malmö stad Presschefsutbildning 3-dagarsutbildning inom anställning i Malmö stad Krissamtal 1-dagsutbildning inom anställning i Malmö stad Förhandlingsteknik 3-dagarsutbildning inom anställning i Malmö stad Offentlig upphandling, LOU 2-dagarsutbildning som egen företagare Plan B CGI Mannov Räddningsverket Silf Competence Allego Övrigt Engagemang, styrelseuppdrag Styrelseledamot - FMN, Föräldraföreningen Mot Narkotika, Mentor - WILMA (Women In Lund Mentor Association), IT och datakunskaper Mycket god kunskap och användarvana av PC. Google Analytics, SEO sökmotoroptimering. Mjukvaror och program Behärskar med mycket god kunskap; Internet, Windows, Officepaketet, Outlook, InDesign, Acrobat Reader, Photoshop och Illustrator, Raindance (ekonomiprogram), Site Vision, EPI-server, Umbraco och Wordpress (webbverktyg, content management). Körkort B-körkort Civilstånd Gift Familj Lever med min man och två bonusbarn (varannan vecka) födda -00 och -96. Har en egen son, född -92 som flyttat hemifrån. Referenser Björn Olsson, varumärkesstrateg - Marks & Brands Strategi AB, Börje Klingberg - f d fastighetsdirektör, Malmö stad, Ytterligare referenser lämnas vid eventuell intervju.

Fredrik Hallberg habbe1135@gmail.com. Yrkeserfarenhet

Fredrik Hallberg habbe1135@gmail.com. Yrkeserfarenhet Fredrik Hallberg habbe1135@gmail.com Personligt brev Hej! Rak kommunikation, sunda kundrelationer, användarvänlig och snygg layout, samt ny teknik gillar jag. Jag kan utbilda. Jag kan sociala medier, annonsproduktion

Läs mer

JONAS SANDALL CV. Strategi Varumärke Kommunikation. Jonas Sandwall

JONAS SANDALL CV. Strategi Varumärke Kommunikation. Jonas Sandwall JONAS SANDALL. Strategi Varumärke Kommunikation 810526-2458 0735-31 31 19 . SPECIALISTKOMPETENS LEDNING AV KOMMUNIKATION KOMMUNIKATIONS- STRATEGI VERKSAMHETS- UTVECKLING & UTBILDNING VARUMÄRKES- POSITIONERING

Läs mer

ROBIN MARTINSSON. Biografi

ROBIN MARTINSSON. Biografi Biografi ROBIN MARTINSSON Robin Martinsson föddes år 1983 i den skånska pärlan Kristianstad. Bara några år gammal snörande han sina första fotbollsskor och har sedan dess ett stort intresse för sporten

Läs mer

Enkel och rak kommunikation, sunda kundrelationer, snygg design samt ny teknik är mina ledord och det jag alltid strävar efter i mitt arbete.

Enkel och rak kommunikation, sunda kundrelationer, snygg design samt ny teknik är mina ledord och det jag alltid strävar efter i mitt arbete. Fredrik Hallberg Lingonvägen 23 824 33 HUDIKSVALL 073-675 35 34 habbe1135@gmail.com Personligt brev Hej! Enkel och rak kommunikation, sunda kundrelationer, snygg design samt ny teknik är mina ledord och

Läs mer

Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt

Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi är en passionerad utbildningsbyrå som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi bygger goda relationer med alla som berörs av vår verksamhet på effektivitet och

Läs mer

Kurs- och seminarieutbud för projektet Kompetensutveckling av eventoch evenemangsarrangörer i Kalmar och Kronobergs län

Kurs- och seminarieutbud för projektet Kompetensutveckling av eventoch evenemangsarrangörer i Kalmar och Kronobergs län Kurs- och seminarieutbud för projektet Kompetensutveckling av eventoch evenemangsarrangörer i Kalmar och Kronobergs län Projektledning, ledarskap och affärsutveckling Evenemangsutveckling Målgrupp: Till

Läs mer

Hej! Min uppdaterade portfolio finns online på www.lindebrand.com. alindebrand@gmail.com +46 70 54 70 052 www.lindebrand.com

Hej! Min uppdaterade portfolio finns online på www.lindebrand.com. alindebrand@gmail.com +46 70 54 70 052 www.lindebrand.com Curriculum Vitae Hej! Jag heter Alexander Lindebrand och jag kallar mig ett kreativt allt-i-allo. Jag jobbar främst med grafisk design, webbdesign och fotografering men jag har erfarenhet i de flesta digitalt

Läs mer

Exempel på böcker, trycksaker, texter och webbsidor som jag har gjort finns på www.ordochmellanrum.se

Exempel på böcker, trycksaker, texter och webbsidor som jag har gjort finns på www.ordochmellanrum.se CV Eric Persson, född 1976 Tegnérgatan 40, 4 tr 113 59 STOCKHOLM 08-30 85 30 0709-82 80 87 eric@ordochmellanrum.se www.ordochmellanrum.se Portfolio Exempel på böcker, trycksaker, texter och webbsidor som

Läs mer

Effektivare marknadsföring och kommunikation

Effektivare marknadsföring och kommunikation Effektivare marknadsföring och kommunikation Effektivare marknadsföring och kommunikation med fokus på resultat! Idag upplever vi alla oavsett om vi arbetar inom näringslivet eller i offentlig sektor ständigt

Läs mer

Sedan barnsben har jag älskat

Sedan barnsben har jag älskat Sedan barnsben har jag älskat kreativitet och spännande p rojekt. Jag är en sån där som bara inte kan sitta still för länge: idéer dyker upp och de är ju till för att genomföras... Efter gymnasietiden

Läs mer

Framtidens kollektivtrafik. Kommunikation och media

Framtidens kollektivtrafik. Kommunikation och media Framtidens kollektivtrafik Kommunikation och media Detta är en delrapport inom det förvaltningsövergripande projektet Framtidens kollektivtrafik i Malmö. Detta pm är sammanställt av: Linda Herrström, Gatukontoret

Läs mer

Slutrapport. Arbetsgruppen för Högskolans e-publicering. Till Forum för bibliotekschefer, Sveriges universitets- och högskoleförbund (SUHF)

Slutrapport. Arbetsgruppen för Högskolans e-publicering. Till Forum för bibliotekschefer, Sveriges universitets- och högskoleförbund (SUHF) Slutrapport Till Forum för bibliotekschefer, Sveriges universitets- och högskoleförbund (SUHF) Arbetsgruppen för Högskolans e-publicering Deltagare: Hans Danelid, Högskolan Dalarna Jörgen Eriksson, Lunds

Läs mer

Utbildning. Cathrine Gustavsson Födelsedata: 821003 Mobil: 070-665 23 20 Telefon hem: 054-20 31 393

Utbildning. Cathrine Gustavsson Födelsedata: 821003 Mobil: 070-665 23 20 Telefon hem: 054-20 31 393 Utbildning Universitetsutbildning Multimediaprogrammet (2002 2006) Magisterexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, s Universitet Jag läste här kurser inom medie- och kommunikationsvetenskap där jag

Läs mer

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020!

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020! Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020! Ansök till vår arrangörsgrupp och få värdefulla erfarenheter och meriter inom projektledning, finansiering, event eller kommunikation, samtidigt

Läs mer

Vidareutbildning i strategisk kommunikationsplanering

Vidareutbildning i strategisk kommunikationsplanering 1 (5) 2012-01-26 Vidareutbildning i strategisk kommunikationsplanering Vi som är informatörer vid Stockholms universitet arbetar utifrån olika uppdrag och utifrån de specifika kommunikationsbehov som finns

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till höstens arbetsgrupper i världens bästa förening! FUF-bladet Seminariegruppen Biståndsdebatten.se Projektgruppen FUF-nätverket Vem kan söka till

Läs mer

Kommunikationsstrategi för Konstnärligt campus

Kommunikationsstrategi för Konstnärligt campus Informationsenheten Kommunikationsstrategi för Konstnärligt campus 2010-01-26 Dnr 102-88-10 Sid 1 (11) Kommunikationsstrategi för Konstnärligt campus Inledning... 3 Övergripande mål... 3 Benämningen Konstnärligt

Läs mer

ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D)

ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D) ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D) Hej! Det är jag som är Anna Lindh. Ska vi förändra världen tillsammans? KONTAKTUPPGIFTER ADRESS Anna Lindh Tyghusvägen 10 415 27 Göteborg TELEFON 0704-807

Läs mer

Projektplan. Lönsamhet och attityder steg 2

Projektplan. Lönsamhet och attityder steg 2 Projektplan Lönsamhet och attityder steg 2 Projektperiod 1 december 2013 15 november 2014 Lönsamhet och attityder steg 2 Projektperiod 1 december 2013 15 november 2014 Bakgrundsbeskrivning Ideella föreningen

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till vårens arbetsgrupper - i världens bästa förening! Våren 2011 Filmgruppen FUF-bladet Biståndsdebatten Seminariegruppen Projektgruppen Vem kan söka

Läs mer

AKTUELLA ROLLER KOMPETENSER SPRÅK BRANSCHER. KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Rita Akse Palmgren

AKTUELLA ROLLER KOMPETENSER SPRÅK BRANSCHER. KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Rita Akse Palmgren KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Rita Akse Palmgren Rita har arbetat med webben som arbetsplats i de senaste åtta år i resebranschen och har en bred digital kompetens från att ha arbetat med digital närvaro

Läs mer

MarknadsCheferna TM. Har ni hamnat rätt?

MarknadsCheferna TM. Har ni hamnat rätt? Har ni hamnat rätt? Sociala medier på riktigt kan det ge affärer? De senaste åren har föredragen kring sociala medier duggat tätt som ett höstregn över Göteborg. Men, sällan har frågan besvarats om det

Läs mer

Erik Modig är kursens lärare samt doktor och forskare på institutionen för Marknadsföring och Strategi vid Handelshögskolan i Stockholm.

Erik Modig är kursens lärare samt doktor och forskare på institutionen för Marknadsföring och Strategi vid Handelshögskolan i Stockholm. Du som arbetar med digital marknadsföring och kommunikation är högst medveten om mobilens snabbt växande betydelse som verktyg, kommunikationsplattform, social upplevelse och kanal för såväl privatpersoner,

Läs mer

Mitt namn är André Aznar och jag är en kille som på 33 år gammal och arbetar som grafisk designer.

Mitt namn är André Aznar och jag är en kille som på 33 år gammal och arbetar som grafisk designer. CV 750414-5033 1 [ 6 ] Mitt namn är André Aznar och jag är en kille som på 33 år gammal och arbetar som grafisk designer. Nu bor jag i Göteborg och jobbar på Boardstore Sverige AB, en webbshop med inriktning

Läs mer

CV2014 WYNONA EKESRYD

CV2014 WYNONA EKESRYD PERSONUPPGIFTER Jag heter Wynona Ekesryd och är 40+. Då IT är i ständig utveckling har jag lång erfarenhet och utmaningar för mig är tillfredsställande. Jag har arbetat med IT de senaste 20 åren och har

Läs mer

Utveckling av SLU:s varumärkesarbete bilden av SLU

Utveckling av SLU:s varumärkesarbete bilden av SLU Kommunikationsavdelningen PROJEKTPLAN SLU ID: SLU.ua2016.1.1.1-4219 2017-03-13 Utveckling av SLU:s varumärkesarbete bilden av SLU Bakgrund I en ökande konkurrens spelar varumärket en allt viktigare roll,

Läs mer

CARIN CARLSDOTTER DENELL Projektledare, kommunikatör och publicist. Driver kommunikationsbyrån

CARIN CARLSDOTTER DENELL Projektledare, kommunikatör och publicist. Driver kommunikationsbyrån CARIN CARLSDOTTER DENELL Projektledare, kommunikatör och publicist. Driver kommunikationsbyrån AKTIV MEDIA STOCKHOLM samt ger ut Värmdö Magasin. BAKGRUND Mer än 25 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring

Läs mer

Beredningen för kommunikations- och varumärkesfrågor

Beredningen för kommunikations- och varumärkesfrågor Beredningen för kommunikations- och varumärkesfrågor BESLUTSFÖRSLAG Datum 2012-11-30 Dnr 1101863 1 (7) Regionstyrelsen Slutrapport från beredningen för kommunikations- och varumärkesfrågor 2012 Ordförandens

Läs mer

Eventkompetens - ett ESF- projekt. Underlag för anbud - kurser, program och seminarier VT- 2016

Eventkompetens - ett ESF- projekt. Underlag för anbud - kurser, program och seminarier VT- 2016 Eventkompetens - ett ESF- projekt Underlag för anbud - kurser, program och seminarier VT- 2016 Projektledning - fördjupning Ledarskap - Praktisk/teoretisk kurs Projektledare för evenemang Kursen möjliggör

Läs mer

Höll i intervjuer, och rekryteringsprocessen till de värvningsteam som verkade i västkustområdet (Tre-stad, Göteborg och Halland).

Höll i intervjuer, och rekryteringsprocessen till de värvningsteam som verkade i västkustområdet (Tre-stad, Göteborg och Halland). Säljare IKEA Bäckebol Tidsperiod 06/2010 - Rekryterare CV Huvudsakliga arbetsuppgifter: Lagerpåfyllare för logistik, sängförsäljning på Sovrumsavdelningen, samt generell kundkontakt och försäljning på

Läs mer

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö

Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Rapport: Organisationsutveckling för en starkare besöksnäring på Värmdö Uppdrag Se över hur det lokala besöksnäringssamarbetet för Värmdö bör organiseras För att skapa lokalt engagemang och mervärde åt

Läs mer

Kommunal författningssamling för Smedjebackens kommun. Kommunikationspolicy. 21 Dnr 2016/00446

Kommunal författningssamling för Smedjebackens kommun. Kommunikationspolicy. 21 Dnr 2016/00446 Kommunal författningssamling för Smedjebackens kommun Fastställd av Kf 21 Den 2017-04-24 21 Dnr 2016/00446 Kommunikationspolicy Kommunfullmäktiges beslut Kommunikationspolicyn fastställs enligt utarbetat

Läs mer

Ett personligt brev med en CV på slutet. Hej!

Ett personligt brev med en CV på slutet. Hej! Ett personligt brev med en CV på slutet. Hej! Stockholm, 2010-10-20 Jag är 44 år, med en akademisk bakgrund som språkvetare (turkiska språk) och mediekommunikatör (uppdragsutbildning på RMI Berghs). Sedan

Läs mer

Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar

Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar Nercia Utbildning AB I Sverige finns ca 1600 utbildningsföretag med olika utbud av program och kurser, de flesta med ett redan färdigt upplägg som

Läs mer

Internetport AB, webbmaster/marknad 2014-03 - 2014-06 Provanställning. Varslad på grund av arbetsbrist

Internetport AB, webbmaster/marknad 2014-03 - 2014-06 Provanställning. Varslad på grund av arbetsbrist Fredrik Hallberg HUDIKSVALL 073-675 35 34 habbe1135@gmail.com Hej! Anställer ni mig får ni en social, ambitiös, erfaren projektledare och utvecklare som har stor vana av offentlig sektor och som trivs

Läs mer

ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D)

ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D) ANNA LINDH POSITIV & KOMMUNIKATIV ENTREPRENÖR(D) Hej! Det är jag som är Anna Lindh. Ska vi förändra världen tillsammans? KONTAKTUPPGIFTER ADRESS Anna Lindh Tyghusvägen 10 415 27 Göteborg TELEFON 0704-807

Läs mer

Du hittar programmet här på Högskolan Dalarnas webb: http://www.du.se/gd

Du hittar programmet här på Högskolan Dalarnas webb: http://www.du.se/gd Du hittar programmet här på Högskolan Dalarnas webb: http://www.du.se/gd 1 Petter Kolseth Högskolan Dalarna, Grafisk Teknologi pkl@du.se och nsieme consulting, Norra Järnvägsgatan 7 petter@nsieme.se 79135

Läs mer

Kursplan Journalistik! - radio, webb och reportage

Kursplan Journalistik! - radio, webb och reportage 2019-2020 Kursplan Journalistik! - radio, webb och reportage Därför finns vi Några av folkbildningens mål är att skapa möjligheter för människor att påverka sin livssituation, skapa engagemang för samhällsutveckling

Läs mer

Kommunikationsplan för Fridhems folkhögskola

Kommunikationsplan för Fridhems folkhögskola Kommunikationsplan för Fridhems folkhögskola 1. Syftet med kommunikationsplanen I ett allt mer föränderligt samhälle är det viktigt för Fridhems folkhögskola att kommunicera rätt. Informationen ska förmedlas

Läs mer

Daniel Wetter. Senior UX- Interaktion och tjänsteutveckling

Daniel Wetter. Senior UX- Interaktion och tjänsteutveckling Daniel Wetter Senior UX- Interaktion och tjänsteutveckling Design fungerar när den lyckas förmedla idéer väl på enklaste möjliga sätt. Interaktionsdesign fokuserar speciellt på hur en användare interagerar

Läs mer

SLL Juridik och upphandling Upphandlingsavdelningen. Kravspecifikation för. Strategisk kommunikationsrådgivning

SLL Juridik och upphandling Upphandlingsavdelningen. Kravspecifikation för. Strategisk kommunikationsrådgivning SLL Juridik och upphandling Upphandlingsavdelningen Kravspecifikation för Strategisk kommunikationsrådgivning Inledning Stockholms läns landstings (SLL) främsta uppgift är att se till att invånarna i länet

Läs mer

2012-04-10 12/47. Informationsansvariga inom samtliga förvaltningar Marknadsföringsansvariga Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen

2012-04-10 12/47. Informationsansvariga inom samtliga förvaltningar Marknadsföringsansvariga Kommunala bolag/stiftelser Landstinget Länsstyrelsen 2012-04-10 12/47 OBS! Var vänlig distribuera inbjudan till berörd målgrupp inom förvaltningen Informationsansvariga inom samtliga förvaltningar Marknadsföringsansvariga Kommunala bolag/stiftelser Landstinget

Läs mer

Har ett öga för detaljer. Aptit för nya utmaningar i arbetslivet. Strategisk kommunikatör CV 2012

Har ett öga för detaljer. Aptit för nya utmaningar i arbetslivet. Strategisk kommunikatör CV 2012 IREILLE CV 2012 Gedigen utbildning! Grafisk projektledare och strategisk kommunikatör Sid 3 Aptit för nya utmaningar i arbetslivet Personligt brev, sid 1 Yrkesambitioner och arbetslivserfarenhet, sid 2

Läs mer

P r i s u p p g i f t e r

P r i s u p p g i f t e r P r i s u p p g i f t e r Grafisk produktion -datum enligt hemsida eller överrenskommelse Uppdatering AdobeCS4/ CS5, 1dag InDesign grund, 2dgr InDesign steg2, 2dgr InDesign automatisera, spara tid 1dag

Läs mer

Arbetslivserfarenhet. Utbildning AKTUELLA ROLLER KOMPETENSER SPRÅK BRANSCHER. KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Andreas Blackne

Arbetslivserfarenhet. Utbildning AKTUELLA ROLLER KOMPETENSER SPRÅK BRANSCHER. KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Andreas Blackne KONSULTPROFIL/KONSULENTPROFIL Andreas Blackne Andreas har hjälpt över 100 myndigheter, organisationer och företag att förbättra användbarheten och tillgängligheten på sina webbplatser, intranät eller system.

Läs mer

Mentorskapsprogram 2013/2014. i samarbete med

Mentorskapsprogram 2013/2014. i samarbete med Mentorskapsprogram 2013/2014 i samarbete med REDIRE - att återvända och avkastning Mentor - handledare och förebild med uppdrag att vägleda en yngre person i dennes personliga och professionella utveckling

Läs mer

Verksamhetsberättelse Kommunikation 2015

Verksamhetsberättelse Kommunikation 2015 HÖGSKOLAN I BORÅS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 (7) Kommunikation Annie Andréasson 2016-02-18 Förvaltningschef Verksamhetsberättelse Kommunikation 2015 1. Uppdrag/Ansvarsområden På Kommunikation jobbar alla

Läs mer

Projektdirektiv. Projektnamn: Projektägare: Styrgrupp: Projektledare: Startdatum: Januari 2010. Slutdatum: December 2019.

Projektdirektiv. Projektnamn: Projektägare: Styrgrupp: Projektledare: Startdatum: Januari 2010. Slutdatum: December 2019. Projektnamn: Färdplan Flen Projektägare: Kommunfullmäktige Styrgrupp: Kommunstyrelsens arbetsutskott, Lars Rådh, Sari Eriksson, Karin Lindgren och Arne Fältin Projektledare: Karina Krogh Startdatum: Januari

Läs mer

Digital producent 4 dgr

Digital producent 4 dgr Digital producent 4 dgr Lär dig hur du framgångsrikt kan jobba med digitala medier. Få fler besökare, kunder och affärer. Under 4 dagar för du möjlighet att lära dig mer om hur du kan skapa en digital

Läs mer

SLL Juridik och upphandling Upphandlingsavdelningen. Kravspecifikation för. PR-tjänster

SLL Juridik och upphandling Upphandlingsavdelningen. Kravspecifikation för. PR-tjänster SLL Juridik och upphandling Upphandlingsavdelningen Kravspecifikation för PR-tjänster Inledning Stockholms läns landstings (SLL) främsta uppgift är att se till att invånarna i länet får tillgång till en

Läs mer

Bildproducent -4 dgr. Inriktning bild eller film

Bildproducent -4 dgr. Inriktning bild eller film Bildproducent -4 dgr Inriktning bild eller film Kurspaketet ger dig grundläggande kunskaper inom bildproduktion. Du lär dig behärska de programvaror som används i reklambranschen, att kommunicera ut ditt

Läs mer

Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete

Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete Praktikrapport 2013-06- 05 Sofia Stoor 840327-0104 stoorsofia@gmail.com Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete Kommunikationsavdelningen Kvalificerad yrkespraktik inom samhällsvetenskapliga

Läs mer

P r i s u p p g i f t e r

P r i s u p p g i f t e r P r i s u p p g i f t e r Grafisk produktion -datum enligt hemsida eller överrenskommelse Uppdatering AdobeCS, 1dag InDesign grund, 2dgr InDesign steg2, 1dag InDesign automatisera, spara tid 1dag InDesign

Läs mer

Personuppgifter. Arbetsområde. Utbildning. Charity Odum Adress Norrbackagatan 23, 113 41 Stockholm Mobil Webbadress

Personuppgifter. Arbetsområde. Utbildning. Charity Odum Adress Norrbackagatan 23, 113 41 Stockholm Mobil Webbadress Personuppgifter Charity Odum Adress Norrbackagatan 23, 113 41 Stockholm Mobil Webbadress 0704-46 23 35 charitydigitalmedia.se E- post charity.odum@gmail.com Twitter @charityvbf Arbetsområde Jag är en digitalmarknadsförare

Läs mer

KOMMUNIKATIONSPLAN. HELENA GRANATH Innovatum

KOMMUNIKATIONSPLAN. HELENA GRANATH Innovatum KOMMUNIKATIONSPLAN HELENA GRANATH Innovatum SYFTET MED KOMMUNIKATION- OCH INFORMATIONSINSATSER Det övergripande syftet med kommunikationen är att bidra till att projektet når uppsatta mål. STRATEGI För

Läs mer

kommunikationsstrategi Jens, Miranda och Calle myser i Västerljung

kommunikationsstrategi Jens, Miranda och Calle myser i Västerljung kommunikationsstrategi Jens, Miranda och Calle myser i Västerljung Vi vill verka för att bra kommunikation, med ett omvärldsperspektiv, samordnas och integreras i organisationen för Trosa kommun. Genom

Läs mer

Kommunikationspolicy för barn- och ungdomsnämnden, Sollentuna kommun

Kommunikationspolicy för barn- och ungdomsnämnden, Sollentuna kommun Gabriella Signäs 1(5) 2013-04-25 Kommunikationspolicy Kommunikationspolicy för barn- och ungdomsnämnden, Sollentuna kommun 1. Inledning Information och kommunikation är ett strategiskt verktyg för alla

Läs mer

Medie- & Fotografi: Elin Berge

Medie- & Fotografi: Elin Berge Medie- & kommun ap k s n e t e v i kat i o n s Fotografi: Elin Berge Varför du ska läsa Medie- och kommunikationsvetenskap Är du intresserad av kommunikation, information och medier och vill ha kompetenser

Läs mer

2013-04-09. Vem är vi? Magnus Äng

2013-04-09. Vem är vi? Magnus Äng 1 2 Vem är vi? Magnus Äng 3 14 år 4 5 TopVisible 6 Kunder Digital byrå ü Grundandes 2012 ü 7 st i TopVisible-team ü +50 år samlad erfarenhet inom Digital Marketing ü Omsättning ca 5,1 Mkr ü Resultat ca

Läs mer

Marknadsförare Digitala Medier och E-handel, Linköping

Marknadsförare Digitala Medier och E-handel, Linköping Marknadsförare Digitala Medier och E-handel, Linköping Texter Efter avslutad utbildning ska den studerande ha kunskaper om Projektledning av marknadsföringsaktiviter Logistiklösningar vid e-handel Juridik

Läs mer

1 Kontakt:

1 Kontakt: 1 Områden Vice projektledare... 4 Personalansvarig... 4 Kommunikationsansvarig... 5 Grafisk formgivare... 5 Marknadsföringsansvarig... 5 Företagsansvarig... 6 Logistikansvarig... 6 Sponsoransvarig... 7

Läs mer

Hur syns vi i Digitala Sociala Medier? Digitala Sociala Medier är idag en oerhört viktig och kostnadseffektiv mediekanal

Hur syns vi i Digitala Sociala Medier? Digitala Sociala Medier är idag en oerhört viktig och kostnadseffektiv mediekanal 2013-01-21 13/06 OBS! Var vänlig distribuera inbjudan till berörd målgrupp inom förvaltningen Informationsansvariga inom samtliga förvaltningar Marknadsföringsansvariga Kommunala bolag/stiftelser Landstinget

Läs mer

Erik Modig är kursens lärare samt doktor och forskare på institutionen för Marknadsföring och Strategi vid Handelshögskolan i Stockholm.

Erik Modig är kursens lärare samt doktor och forskare på institutionen för Marknadsföring och Strategi vid Handelshögskolan i Stockholm. Du som arbetar med digital marknadsföring och kommunikation är högst medveten om mobilens snabbt växande betydelse som verktyg, kommunikationsplattform, social upplevelse och kanal för såväl privatpersoner,

Läs mer

RIKTLINJER FÖR KOMMUNIKATION ANTAGEN AV KOMMUNSTYRELSEN 2015-02-25

RIKTLINJER FÖR KOMMUNIKATION ANTAGEN AV KOMMUNSTYRELSEN 2015-02-25 RIKTLINJER FÖR KOMMUNIKATION ANTAGEN AV KOMMUNSTYRELSEN 2015-02-25 ÖVERGRIPANDE RIKTLINJER Gislaveds kommuns kommunikation ska bidra till att nå och förverkliga våra mål och kommunens vision. I syfte att

Läs mer

Vad är Communicare? snabbkurs i communicare

Vad är Communicare? snabbkurs i communicare Vad är Communicare? snabbkurs i communicare Communicare är en unik konferens där yrkesverksamma, forskare samt studenter inom kommunikationsbranschen samlas för att diskutera aktuella frågor. Konferensen

Läs mer

Projektrapport och utvärdering av projekt Gymnasiearbete med kommunal inriktning

Projektrapport och utvärdering av projekt Gymnasiearbete med kommunal inriktning Rapport 2015-05-19 Projektrapport och utvärdering av projekt Gymnasiearbete med kommunal inriktning KS 2013/0967 Resultatet av projekt Gymnasiearbete med kommunal inriktning rapporterades till projektgrupp

Läs mer

Mathias Ericsson. Curriculum Vitae. Mathias Ericsson

Mathias Ericsson. Curriculum Vitae. Mathias Ericsson Curriculum Vitae Namn Födelseår E-post Adress Telefonnummer Kompetensinriktning Jag är en driven och social kille som tar mycket ansvar i mina arbetsgrupper. Jag strävar efter förbättring i mina och företagets

Läs mer

Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt

Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi är ett passionerat utbildningsföretag som har förmågan och viljan att lyckas med ert utbildnings- och utvecklingsprojekt Vi bygger goda relationer med alla som berörs av vår verksamhet på effektivitet

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2018

VERKSAMHETSPLAN 2018 VERKSAMHETSPLAN 2018 Verksamhetsplan & Budget 2018 Syftet med Verksamhetsplanen är att skapa en ram för året Föreningens ändamål 2 i föreningens stadgar Föreningens ändamål är att verka för ett projektivare

Läs mer

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI KOMMUNIKATIONSSTRATEGI 2019 2020 ALLMÄNT 1. Introduktion Församlingsrådet tillsatte 13.6.2018 en arbetsgrupp för att utarbeta en kommunikationsstrategi för Vasa svenska församling. Denna kommunikationsstrategi

Läs mer

Digital Conversion Manager

Digital Conversion Manager Digital Conversion Manager Kurser Kursen har 8 huvudmoment/delkurs(er) YH-poäng: Webbteknik & Interaktionsdesign 30 Kursen lär den studerande hur teknikerna bakom webben fungerar i övergripande drag. Den

Läs mer

Samverkansavdelningen

Samverkansavdelningen Samverkansavdelningen Bildades juli 2013 Ur Högskolelagen: I högskolornas uppgift ska ingå att samverka med det omgivande samhället och informera om sin verksamhet samt verka för att forskningsresultat

Läs mer

HELSINGBORG KONTAKTCENTER

HELSINGBORG KONTAKTCENTER STADSLEDNINGSFÖRVALTNINGEN K O N T A K T C E N T E R SID 1(5) HELSINGBORG KONTAKTCENTER OCH AKTIVITETSPLAN 2013 Rådhuset Postadress 251 89 Helsingborg Växel 042-10 50 00 helsingborg@helsingborg.se helsingborg.se

Läs mer

Arrangemang Vad kan det vara? Öppet hus Uppvisningar Triangelloppet Blodomloppet Tjejrundan Korpen National Cup Halvvättern Eskilstunaloppet Haningedagen Jägarmilen Växjö Convent Konstgräscup Sweden Floorball

Läs mer

Örebros nya webbplats

Örebros nya webbplats Örebros nya webbplats Nätverk 7 Föreläsare Kia Lagerqvist, Informationsstrateg Björn Hagström, Systemintegratör Örebros nya webbplats Nätverksdagen Offentliga rummet 2009 Kia Lagerqvist Informationsstrateg

Läs mer

Service Manager for future tourism

Service Manager for future tourism YH Malmö stad Service Manager for future tourism Yrkeshögskoleutbildning Näringslivet söker Vi utbildar Skåne och Sverige växer som besöksdestination vilket innebär en stark efterfrågan på projektledare

Läs mer

Digitala lösningar som effektivt kommunicerar mot era målgrupper.

Digitala lösningar som effektivt kommunicerar mot era målgrupper. En virtuell webbyrå Vi skapar kostnadseffektiva digitala lösningar åt medelstora och stora företag. Er webbplats blir sökvänlig, responsiv och modern. Vårt koncept bygger på låga kostnader med god kvalité.

Läs mer

Informations- och kommunikationspolicy för Hällefors kommun

Informations- och kommunikationspolicy för Hällefors kommun Informations- och kommunikationspolicy för Hällefors kommun 2(8) Innehåll 1 Syfte... 3 2 Målsättning... 3 3 Informations- och kommunikationsansvar... 4 3.1 Ledningsansvar... 4 3.2 Individens ansvar...

Läs mer

RAPPORT REKRYTERING OCH SOCIALA MEDIER

RAPPORT REKRYTERING OCH SOCIALA MEDIER RAPPORT REKRYTERING OCH SOCIALA MEDIER Kontakt: Elisabeth Thörnsten/ Anna Lindström Datum: 7 sept, 2012 Gun PeBersson Tel: 0739 403916 Gun.peBersson@novus.se Annelie Önnerud Åström Tel: 0739 40 37 61 Annelie.astrom@novus.se

Läs mer

Strategi för Agenda 2030 i Väst,

Strategi för Agenda 2030 i Väst, Partnerskap för genomförande av de Globala målen i Västsverige Detta dokument tar sin utgångspunkt i visionen om ett Västsverige som är i framkant i partnerskap för genomförande av de Globala målen, och

Läs mer

Kommunikationsplan för projekt Medborgardialog 2012 i Gislaveds kommun 2011-11-24

Kommunikationsplan för projekt Medborgardialog 2012 i Gislaveds kommun 2011-11-24 Kommunikationsplan för projekt Medborgardialog 2012 i Gislaveds kommun 2011-11-24 Projekt Medborgardialog 2012 Inledning Det finns ett generellt behov av att öka medborgardialogen i Sverige och så även

Läs mer

Program och kurser inom Medie- och kommunikationsvetenskap

Program och kurser inom Medie- och kommunikationsvetenskap Program och kurser inom Medie- och kommunikationsvetenskap Medier och kommunikation ett område som växer Medier och kommunikation är ett område som utvecklas starkt. Det finns allt fler medier för människor

Läs mer

Verksamhetsplan. Skolmatsakademin 2016-2017. Beslutad av Skolmatsakademins Styrgrupp: Datum: Ort :

Verksamhetsplan. Skolmatsakademin 2016-2017. Beslutad av Skolmatsakademins Styrgrupp: Datum: Ort : Verksamhetsplan Skolmatsakademin 2016-2017 Beslutad av Skolmatsakademins Styrgrupp: Datum: Ort : 1. Vision & Strategi Skolmatsakademins vision är att på ett inspirerande sätt grundlägga sunda och hållbara

Läs mer

Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande. Lisbeth Larsson. Grant Thornton International. All rights reserved.

Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande. Lisbeth Larsson. Grant Thornton International. All rights reserved. Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande Lisbeth Larsson Världens mest värdefulla varumärken 1. Apple 2. Google 3. IBM 4. McDonalds 5. Microsoft Några kända varumärken i Göteborg Dagens presentation

Läs mer

Verksamhetsplan för 2015

Verksamhetsplan för 2015 Verksamhetsplan för 2015 Allmänt För att förverkliga föreningens mål och syften kommer arbetet i huvudsak att läggas upp enligt vad som beskrivs i vår Verksamhetsplan för 2014. Vägledande blir de sju steg

Läs mer

Praktikrapport. Kvalificerad arbetspraktik med samhällsvetenskaplig inriktning - VT15

Praktikrapport. Kvalificerad arbetspraktik med samhällsvetenskaplig inriktning - VT15 Praktikrapport Kvalificerad arbetspraktik med samhällsvetenskaplig inriktning - VT15 Namn: Utbildning: Joanna Isaksson Kandidatexamen i Socialantropologi (socialantropologi, sociologi, genus) Praktikplats:

Läs mer

Bilaga - Eniro Företagsrapport 2016 Industrin flitigast mässdeltagare. Nöjesbranschen flitigast e- postkampanjare

Bilaga - Eniro Företagsrapport 2016 Industrin flitigast mässdeltagare. Nöjesbranschen flitigast e- postkampanjare Bilaga till pressmeddelande 2016-08-15 Bilaga - Eniro Företagsrapport 2016 Industrin flitigast mässdeltagare. Nöjesbranschen flitigast e- postkampanjare Innehåll 1. Topplistor marknadsföringsmetoder 2.

Läs mer

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy.

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy. Styrelseledamöter Styrelseledamöterna är en del av föreningens styrelse och fyra till antalet. De medverkar på styrelsemöten varannan vecka under terminerna. Inför dessa möten rapporterar de om hur arbetet

Läs mer

Program och kurser inom Medie- och kommunikationsvetenskap

Program och kurser inom Medie- och kommunikationsvetenskap Program och kurser inom Medier och kommunikation ett område som växer Medier och kommunikation är ett område som utvecklas starkt. Det finns allt fler medier för människor att använda och ett allt större

Läs mer

Pernilla Åström Digital PR @Comsicom @ipillan, pernilla@comsicom.com, linkedin.com/in/pernillaastrom

Pernilla Åström Digital PR @Comsicom @ipillan, pernilla@comsicom.com, linkedin.com/in/pernillaastrom Sociala medier i B2B #ssmw oktober 2012 Pernilla Åström Digital PR @Comsicom @ipillan, pernilla@comsicom.com, linkedin.com/in/pernillaastrom Facebook: Facebook.com/comsicom Linkedin: linkedin.com/company/comsicom

Läs mer

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott!

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Vill du vara med och engagera dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? engagerar hundratals medlemmar som alla brinner för personalfrågor

Läs mer

Regler och riktlinjer för Karlsborgs kommuns digitala infartsskyltar

Regler och riktlinjer för Karlsborgs kommuns digitala infartsskyltar Regler och riktlinjer för Karlsborgs kommuns digitala infartsskyltar Dokumenttyp: Regler och riktlinjer Diarienummer: xx.åååå Beslutande: Ex. kommunfullmäktige Upprättad: Senast reviderat: Giltighetstid:

Läs mer

Central utbildningskatalog. Central utbildningskatalog

Central utbildningskatalog. Central utbildningskatalog ARBETARNAS BILDNINGSFÖRBUND Förbundsexpeditionen Box 522 101 30 Stockholm 08-613 50 00 www.abf.se C Central utbildningskatalog Central utbildningskatalog C Centralt arrangerade utbildningar för ABFs centrala

Läs mer

Projektplan för Mat & kreativa näringar Steg 2

Projektplan för Mat & kreativa näringar Steg 2 Köpenhamn 20120209 Projektplan för Mat & kreativa näringar Steg 2 Ingår som en del i NNM II s arbete med KreaNord INNEHÅLL Bakgrund Uppdrag och mål Aktiviteter och tidsplan Förankring och nätverk Konceptutveckling

Läs mer

Alla kommunicerar! Alla är experter!?

Alla kommunicerar! Alla är experter!? Alla kommunicerar! Alla är experter!? Vårt grunduppdrag: Kommunicera ett budskap så att så många som möjligt förstår så mycket som möjligt - och kommer ihåg det! Resultatutjämningsreserver Reservering

Läs mer

Hej! mvh Eva Humble

Hej! mvh Eva Humble Hej! Jag heter Eva Humble och har hört via SV (Britt-Marie Jobacker) att ni söker förbundssekreterare. Jag tycker det låter intressant och skulle gärna vilja träffa er och berätta om mig själv och vad

Läs mer

CARIN CARLSDOTTER DENELL Projektledare, kommunikatör och publicist. Driver kommunikationsbyrån

CARIN CARLSDOTTER DENELL Projektledare, kommunikatör och publicist. Driver kommunikationsbyrån CARIN CARLSDOTTER DENELL Projektledare, kommunikatör och publicist. Driver kommunikationsbyrån AKTIV MEDIA STOCKHOLM samt ger ut Värmdö Magasin. BAKGRUND Mer än 25 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring

Läs mer

Utveckla ditt företag. samarbeta med en student från Malmö högskola

Utveckla ditt företag. samarbeta med en student från Malmö högskola Utveckla ditt företag samarbeta med en student från Malmö högskola Varför samverkar Malmö högskola? Partnerskap och samarbete är viktigt för Malmö högskola. Genom samverkan med andra aktörer vill vi på

Läs mer

Kyrkan på Facebook. Stockholm Göteborg Malmö. Mer information om de tre kurserna. Välkommen till kurs

Kyrkan på Facebook. Stockholm Göteborg Malmö. Mer information om de tre kurserna. Välkommen till kurs Välkommen till kurs Kyrkan på Facebook I februari, mars och april arrangeras tre olika kurser om Facebook för dig som är anställd eller på annat sätt verksam inom kyrka och församling: En grundkurs för

Läs mer