VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR"

Transkript

1 VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR VAD ÄR BOENDE.SE? Boende.se är ny typ av bostadssajt där du som användare är hjärtat i tjänsten! Här är alla hem kanske till salu. Sajten samlar nämligen samtliga Sveriges hus och bostadsrätter på en och samma plats. På så sätt kan du enkelt hitta information om valfri bostads storlek, läge och byggår och du får dessutom en ungefärlig prisuppskattning hemmet. Vet du precis vart du vill bo men ingenting på just den gatan är till salu? Eller så kanske du är trött på hetsiga budgivningar? Då har du hamnat rätt! När du hittar fram till rätt hem för just dig kan du med ett enkelt tryck visa intresse på hemmet via Boende.se alltså även om det inte är officiellt till salu. Vi hjälper dig sedan att kontakta hemägaren för att se om det kan vara intressant med försäljning. Nyfiken på om du själv skulle kunna få det där drömbudet? Eftersom alla bostäder redan finns på Boende.se betyder det att även ditt hem finns med! Ta över profilen för att kunna uppdatera den med bilder och egen text samt en egen prislapp! Vi kallar det Flyttpris, alltså den siffra du faktiskt skulle överväga att sälja din bostad för. För användare VARFÖR SKAPADES TJÄNSTEN? Vi brinner för en mer långsiktig och öppnare bostadsmarknad som fungerar bättre för privatpersoner. Mer än 60% av Sveriges hemägare är faktiskt öppna för att sälja redan idag, förutsatt att de skulle få rätt erbjudande. Boende.se öppnar upp just den möjligheten! OCH DET ÄR HELT GRATIS? Det stämmer! Allt på Boende.se är gratis för medlemmar.

2 VAD KRÄVS FÖR ATT BLI MEDLEM? För att registrera dig på Boende.se krävs bara din e-postadress eller ditt Facebook-konto. KAN JAG AVSLUTA MITT KONTO? Vi hoppas såklart att du inte vill lämna oss, men om du ändå vill göra det är det enkelt. Gå först in på din användarsida och välj Inställningar. Där kan du avsluta ditt konto när du vill. Om bostadsprofiler FINNS VERKLIGEN ALLA HEM MED PÅ BOENDE.SE? Vi har skapat profiler för majoriteten av villor, radhus, bostadsrätter, stugor och gårdar i hela Sverige, vilket innebär ca 3,5 miljoner hem. Profilerna visar bl.a. läge, storlek, byggår och prisuppskattning. KAN MAN FLYTTA IN I SIN EGEN BOSTAD? Absolut! Sök först på din adress och välj sedan att ta över profilen. Du får då möjlighet att uppdatera all bostadsinformation och samtidigt lägga till egna beskrivningar och personliga bilder. Du kan till och med lägga till ett eget Flyttpris, alltså den siffra som du skulle kunna överväga att sälja ditt hem och flytta för. Öppna på så sätt upp för drömerbjudanden! FINNS KONTROLLER FÖR ATT RÄTT ÄGARE FLYTTAR IN I RÄTT HEM? Ja. Genom SYNA Kreditupplysning & Marknadsinformation jämför vi personnummer mot folkbokföringsregistret för att försäkra att ingen flyttar in på fel adress. Ditt personnummer är bara en verifieringsmetod och visas aldrig på Boende.se. MITT HEM SAKNAS KAN JAG LÄGGA TILL DET? Det går bra! Om du inte hittar din adress kan du välja att själv skapa profilen. Sök först på adressen du saknar. Längst ner i listan av sökresultaten kan du sedan klicka på Hittar du inte ditt hem? Lägg till det på Boende.se!. Det är också möjligt att gå direkt till för att komma igång.

3 KAN MAN BO FLERA PÅ SAMMA ADRESS? Ja, det kan man! Om din sambo redan har tagit över adressen är det möjligt för dig att också flytta in. Gå bara in på bostadens profil och välj Flytta In-knappen som ligger en bit ner i högra spalten. Du kan sedan verifiera dig genom SYNA. Har du själv flyttat in i en bostad och vill ge din sambo samma möjlighet går det också bra. Gå till boendets profil i inloggat läge och välj Bjud In. Där kan du skriva in en mejladress till din sambo. VAD HÄNDER OM JAG VILL FLYTTA UT FRÅN MIN BOSTAD? Om du går in på ditt hems profil och väljer REDIGERA har du möjlighet att flytta ut ur din bostad. Det är viktigt att poängtera att bostaden fortfarande kommer att finnas kvar på Boende.se, men visar då endast den basinformation som kommer från de officiella källor vi använder. All information som du själv lagt till profilen kommer att tas bort. KAN JAG TA ÖVER PROFILEN FÖR MITT FRITIDSHUS? Det går alldeles utmärkt. Om bostaden är klassad som ett fritidshus behöver du inte verifiera dig genom SYNA (en tjänst som matchar personnummer mot folkbokföringsregistret). Om bostaden däremot är klassad som exempelvis en villa krävs en matchning. Om du inte är registrerad på den adressen så kan du kontakta oss på hej@boende.se så hjälper vi dig! VAD MENAS MED FLYTTPRIS? Alla bostadsägare har möjlighet att sätta ett eget Flyttpris. Det symboliserar den siffra som du faktiskt skulle kunna överväga att sälja ditt nuvarande hem och flytta för! Det är självklart helt frivilligt att lägga till ett Flyttpris, det kan tas bort eller ändras när som helst och det är inte på något sätt bindande utan bara en indikation på vad som skulle kunna fånga ditt intresse. VAD HÄNDER OM NÅGON VÄLJER ATT VISA INTRESSE? På varje bostadsprofil finns knappen Visa Intresse. Funktionen tillåter dig att anmäla ditt anonyma intresse för vilken bostad som helst i hela landet! Alltså även på hem som inte är till salu. Intresset skickas anonymt till bostadsägaren som sedan kan välja att följa upp intresset med en mäklare vi samarbetar med. Intressepris som skickas med är aldrig bindande utan bara en indikation på vad du kan vara intresserad av att ge för en annan bostad.

4 För att skicka ett intressepris krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Vi ber om detta så att mäklaren ska kunna kontakta dig om det skulle bli intressant med en försäljning. Vill du själv följa upp ett intressepris på ditt eget boende är det enkelt! Kontakta bara ett mäklarkontor som Boende.se samarbetar med, så får de tillgång till hela intresselistan med kontaktuppgifter till intressenterna. KAN MAN BE OM ATT HELT TA BORT SIN ADRESS FRÅN BOENDE.SE? Det är inte möjligt att helt radera ett hem från Boende.se eftersom vi har rättighet att offentligt publicera bostadsdata på alla hem i Sverige via ett utgivningsbevis. Däremot visar vi aldrig vilka personer som bor i ett hem eller ger ut personinformation. Läs mer på Datainspektionen: KAN JAG DÖLJA KÄNSLIG INFORMATION OM MIN ADRESS? Självklart. Första steget är ta över profilen för din bostad, så att vi vet att du personligen är folkbokförd där. Gå sedan till bostadens profil i inloggat läge (under Mina Hem) och scrolla ner i sidan tills du ser VISNINGSALTERNATIV längst ner i högra kolumnen om du är på desktop. Där kan du välja att dölja gatuvyn, prisuppskattningen och visa intresse -funktionen. All annan information kan du ändra i REDIGERA. Bostadsinformation och prisuppskattning VAR KOMMER ALL BOSTADSDATA IFRÅN? Bostadsprofilerna på Boende.se har från början byggts med hjälp av officiell bostadsdata från en mängd officiella källor. Därför har vi möjlighet att visa information om fastigheterna som exempelvis läge, storlek, antal rum och byggår.

5 VARFÖR ÄR VISS BOSTADSINFORMATIONEN INKORREKT? All bostadsdata har hämtats ifrån trovärdiga officiella källor. Det kan dock hända att uppgifterna i källorna inte är helt korrekta, vilket direkt påverkar vad som syns på Boende.se. Har du frågor eller feedback så kontakta oss direkt på hej@boende.se Tips! Ta över ditt hems profil för att få full kontroll på de synliga uppgifterna. PRISUPPSKATTNINGARNA, HUR HAR DE TAGITS FRAM? Prisuppskattningarna är helt automatiskt uträknade och baseras på den bostadsdata vi hämtat in. Stor vikt ligger på storlek, byggår, antal rum och läge. Därför är det viktigt att du tar över ditt hems profil och rättar till uppgifter som inte stämmer. Då blir prisuppskattningen ännu mer exakt! Varje månad kommer uppdaterade prisuppskattningar in som tar hänsyn till ändringar i prisindex och försäljningar. Det är viktigt att poängtera att prisuppskattningarna är just uppskattningar och inte värderingar, som exempelvis en mäklare kan utföra. VARFÖR ÄR EN DEL PRISUPPSKATTNINGAR FEL? Ibland saknas tillräckligt mycket information om en bostad eller ett område för att ta fram en helt pålitlig prisuppskattning. Om delar av bostadsdatan är felaktig, exempelvis storlek, boarea eller byggår, så blir också prisuppskattningen inkorrekt. Därför uppmuntrar vi bostadsägare att själva uppdatera informationen. Ju bättre data vi har, desto mer exakt blir priset! Köp och försäljning av bostäder GÅR DET ATT SÄLJA SIN BOSTAD PÅ BOENDE.SE? Som bostadsägare är det inte möjligt att direkt bli kontaktad av andra användare genom tjänsten. Vi vill att Boende.se ska vara en trygg plats och eftersom det varken är en fastighetsförmedling eller försäljningstjänst så kopplar vi alltid in en lokal mäklare när det kommer till försäljning.

6 Däremot kan du samla egna följare och själv ta emot anonyma intressepris på din bostad. Om du vill följa upp intresset så kan du välja en mäklare som hjälper dig med nästa steg! GÅR DET ATT LÄGGA ETT BUD PÅ EN BOSTAD GENOM BOENDE.SE? Det går bra att visa intresse! Det är inte bindande på samma sätt som ett formellt bud men det skickas till hemägaren som kan följa upp intresset med en vald mäklare. Mäklare på Boende.se HUR FÅR MÄKLARE PLATS PÅ TJÄNSTEN? Mäklare finns med på Boende.se så att du som bostadsägare ska kunna komma i kontakt med en expert i rätt område. Lokala mäklare visas när du är intresserad av exempelvis försäljning eller värdering. Om du väljer att bli kontaktad av en mäklare skickas informationen direkt till dem och de kommer inom kort att kontakta dig. Mäklare har egna sidor för sina lokala kontor, där du kan se deras nyligen sålda objekt. Mäklares säljhistorik syns också på alla matchande bostadsprofiler. KOSTAR DET NÅGONTING ATT FINNAS MED SOM MÄKLARE? Att finnas med på Boende.se är kostnadsfritt som mäklare. Kostnader gällande leads som leder till nya intag berättar vi gärna om! JAG ÄR MÄKLARE OCH VILL SYNAS HUR GÅR JAG TILLVÄGA? Vi välkomnar fler samarbeten! Kontakta oss på hej@boende.se för att komma igång. Om Boende.se VEM ÄR ÄGARE TILL FÖRETAGET? Boende.se är en satsning som görs i samarbete med några av de större lokala mediehusen i Sverige: NTM Media, Gota Media, Sörmlands Media, Stampen Local Media, samt nätverket Citygate. NÄR STARTADES TJÄNSTEN? Sajten öppnades december 2016.

Viktigt för dig som ska söka lägenhet

Viktigt för dig som ska söka lägenhet Viktigt för dig som ska söka lägenhet 2015 Samhällsinformation Välkommen till Boplats Boplats är en marknadsplats för den som letar bostad i Göteborgsregionen. På vår webbplats hittar du framför allt hyresrätter

Läs mer

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1.

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1. 2015 05 17 Arbetslöshetskassornas samorganisation SO Version 1.0 ARBETSGIVARINTYG för Sveriges alla arbetsgivare Användarbeskrivning arbetsgivarintyg.nu Med tjänsten arbetsgivarintyg.nu kan du som arbetsgivare

Läs mer

Det är ett nöje att leta bostad! En liten handledning i konsten att hitta ett nytt hem. www.hemnet.se Sveriges största bostadsmarknad

Det är ett nöje att leta bostad! En liten handledning i konsten att hitta ett nytt hem. www.hemnet.se Sveriges största bostadsmarknad Det är ett nöje att leta bostad! En liten handledning i konsten att hitta ett nytt hem www.hemnet.se Sveriges största bostadsmarknad Välkommen till Hemnet Sveriges största bostadsmarknad Alla som har letat

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Lathund för värderingsverktyg för en tillgänglig utbildning

Lathund för värderingsverktyg för en tillgänglig utbildning Lathund för värderingsverktyg för en tillgänglig utbildning Innehållsförteckning Inledning... 3 Värdering... 3 Verksamhetskonto... 3 1. Dags att logga in!... 4 2. Startsidan... 5 2 Värdera verksamheten...

Läs mer

Lathund för användning av Adfenix Visa dina bostäder för rätt personer - oavsett var de är!

Lathund för användning av Adfenix Visa dina bostäder för rätt personer - oavsett var de är! Lathund för användning av Adfenix Visa dina bostäder för rätt personer - oavsett var de är! 1. Publicera bostaden 2. Redigera annonsen 3. Bostaden annonseras 4. Rapportering 5. Se mina listningar Intagsmöte

Läs mer

Marknadsplatser PUBLICERING

Marknadsplatser PUBLICERING Marknadsplatser PUBLICERING Mäklarsamfundet system i Sverige AB Innehållsförteckning Grundinställningar Externa tjänster... 3 Hemnet... 4 Exempel på hur du fyller i URL:er för hemnetpublicering:... 4 Förutsättningar

Läs mer

Så använder du Jajja Prospect

Så använder du Jajja Prospect Så använder du Jajja Prospect Användarmanual Jajja Prospect - Säljarens och marknadschefens drömverktyg! Jajja Prospect är ett unikt säljverktyg som ger dig möjlighet att se vilka företag som varit inne

Läs mer

Föreningsmäklare. Läs vidare om hur det går till! Nyckeln till att bli säljarnas förstahandsval

Föreningsmäklare. Läs vidare om hur det går till! Nyckeln till att bli säljarnas förstahandsval Föreningsmäklare Nyckeln till att bli säljarnas förstahandsval Tänk om det vore en självklarhet att man tänkte på dig när det var dags att sälja sin lägenhet? Tänk om du kunde få gå på fler intag och få

Läs mer

MANUAL HSB PORTALEN

MANUAL HSB PORTALEN 2014-03-09 MANUAL HSB PORTALEN INLEDNING Välkommen som användare av HSB Portalen! Manualen vänder sig till dig som är medlem, boende eller bosparare i HSB Stockholm. I den här manualen beskrivs vilken

Läs mer

Vår förening finns i Boappa

Vår förening finns i Boappa Vår förening finns i Boappa Boappa Vad är Boappa? Boappa är en boendeapp som förenklar kommunikationen från styrelsen och låter dig samarbeta med dina grannar. Meddelanden från styrelsen All information

Läs mer

Granska ombildningen till bostadsrätt

Granska ombildningen till bostadsrätt Granska ombildningen till bostadsrätt När en ombildningsprocess drar igång finns det anledning att särskilt granska några saker för att försäkra sig om att man inte blir vilseledd. Bostadsrättsföreningen

Läs mer

Komma igång med det nya AdWords-gränssnittet En guide till ändringar av kampanjhanteringen

Komma igång med det nya AdWords-gränssnittet En guide till ändringar av kampanjhanteringen Komma igång med det nya AdWords-gränssnittet En guide till ändringar av kampanjhanteringen Inledning och översikt Tack vare er användare har AdWords växt. Sedan 2005 har vi lagt till över 20 verktyg och

Läs mer

TRYGGT & ENKELT N D TRYGGT & ENKELT. Hyr ut din bostad. bostaddirekt.com

TRYGGT & ENKELT N D TRYGGT & ENKELT. Hyr ut din bostad. bostaddirekt.com P TRYGGT & ENKELT STÖRST PÅ ANDRAHANDSBOENDE SEDA P D TRYGGT & ENKELT STÖRST PÅ N 1994 ANDRAHANDSBOENDE SEDA D N 1994 Hyr ut din bostad Annonsera ut din bostad tryggt, enkelt & kostnadsfritt Vi hjälper

Läs mer

En värld på nätet Facebook ht 2010

En värld på nätet Facebook ht 2010 En värld på nätet Facebook ht 2010 Under det här kurstillfället ska vi bekanta oss närmare med Facebook. Alla har fått en första grundläggande manual till Facebook. Med hjälp av den och det här dokumentet

Läs mer

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har vunnit laga kraft. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (6) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om pris i marknadsföring, budgivning och omsorgsplikt. Prövning av om fastighetsmäklaren har åsidosatt god fastighetsmäklarsed

Läs mer

ShowYourPics. Kom igång guide Alpha 0.8.3. True Fiction P roduction AB Sveavägen 98, 113 50 Stockholm info@truefiction.se www.truefiction.

ShowYourPics. Kom igång guide Alpha 0.8.3. True Fiction P roduction AB Sveavägen 98, 113 50 Stockholm info@truefiction.se www.truefiction. ShowYourPics Kom igång guide Alpha 0.8.3 Under menyn längst upp till höger som är samma som ditt namn finner du: Mina konton: En lista med alla konton du har behörighet till. Egna inställningar: Ä ndra

Läs mer

Uppstart av ipad och konfigurering av itunes konto.

Uppstart av ipad och konfigurering av itunes konto. Uppstart av ipad och konfigurering av itunes konto. När det gäller konto och appar på kommunens ipads så gäller ett konto per ipad. Detta innebär att man inte får dela appar mellan verksamhetens ipads.

Läs mer

Säljarens sida Användarhandledning

Säljarens sida Användarhandledning December 2009 Capitex AB Kalmar (huvudkontor): Box 751 Svensknabbevägen 30 391 27 Kalmar Tel vxl 0480-44 74 00 Fax 0480-44 74 01 Stockholm: Gustavslundsvägen 30 167 51 Bromma Tel 08-720 36 50 Fax 08-720

Läs mer

Guide för bolagskartan.com

Guide för bolagskartan.com Guide för bolagskartan.com Anvisningar för hur man kommer igång Innehållsförteckning I. Profilinställningar sida 3 1. Logga in sida 4 2. Ändra profil sida 5 3. Informationslänkar sida 6 II. Lägga upp en

Läs mer

Feriearbete i Bodens kommun

Feriearbete i Bodens kommun Feriearbete i Bodens kommun Kommunledningsförvaltningen Feriearbete_Handledning_v01.doc 2 (8) Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Skapa konto... 3 3 Logga in... 4 4 Glömt lösenord... 4 5 Redigera användarprofil...

Läs mer

Hja lpdokument fo r IncertOnline

Hja lpdokument fo r IncertOnline Hja lpdokument fo r IncertOnline Introduktion IncertOnline är en webbportal till stöd för certifierade personer hos Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT). Som inloggad kan personen se sina

Läs mer

Frågor och svar föreningsbidrag 2017 (uppdaterad )

Frågor och svar föreningsbidrag 2017 (uppdaterad ) Frågor och svar föreningsbidrag 2017 (uppdaterad 2017-02-28) Innehåll Frågor och svar föreningsbidrag 2017... 1 Nya regler för föreningsbidrag 1 januari 2017... 2 Vad är det som ändras 1 januari 2017?...

Läs mer

Frivillig Så här använder du Frivillig som förtroendevald/kretsanställd. s. 9 Så här använder du Frivillig som frivilligledare.. s.

Frivillig Så här använder du Frivillig som förtroendevald/kretsanställd. s. 9 Så här använder du Frivillig som frivilligledare.. s. Innehållsförteckning Frivillig Det här är Frivillig s. 3 Hur behandlas personuppgifter i Frivillig... s. 4 Hur respektive roll får behörighet och loggar in. s. 5 Vad respektive roll kan göra i Frivillig..

Läs mer

15 % rabatt. på marknadsvärdet vid köp av din hyresrätt senast 2015-04-30

15 % rabatt. på marknadsvärdet vid köp av din hyresrätt senast 2015-04-30 INFORMATION FRÅN STYRELSEN BRF HAGALUNDEN 15 % rabatt på marknadsvärdet vid köp av din hyresrätt senast 2015-04-30 INFORMATION KRING KÖP AV HYRESRÄTT FÖR HYRESRÄTTSINNEHAVARNA I BRF HAGALUNDEN Brf Hagalunden

Läs mer

Kom igång med Riksbyggen Kundwebb

Kom igång med Riksbyggen Kundwebb Kom igång med Riksbyggen Kundwebb På din nya kundwebb får du tillgång till information, hjälp och uppgifter kopplat till ditt boende samt en rad olika verktyg som underlättar i kommunikationen med Riksbyggen.

Läs mer

I dokumentet beskrivs hur man i medlemsregistret (MiRiaM) utför en så kallad avancerad sökning.

I dokumentet beskrivs hur man i medlemsregistret (MiRiaM) utför en så kallad avancerad sökning. Avancerad sökning Innehåll Avancerad sökning...1 1. Avancerad sökning...1 1.1 Allmänt...1 1.2 Begreppsförklaringar... 2 1.2.1 Posttyp... 2 1.2.2 Kolumn... 2 1.2.3 Lista... 2 1.2.4 Rad... 3 1.2.5 Vy...

Läs mer

Guide för att komma igång med Laget.se

Guide för att komma igång med Laget.se Guide för att komma igång med Laget.se För att lättare komma igång med hemsidan för laget har Öjebyns IBF skapat ett dokument för att hjälpa er med detta: Klicka på Menyerna nedan för att hoppa till det

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING

INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING INTEGRITETSPOLICY SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING Ditt förtroende är viktigt för oss. Svensk Fastighetsförmedling vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och

Läs mer

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Aktivitetsstöd Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (27) Datum 2013-09-26 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen/föreningsadministratör... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

FAQ Tambur Banker. Ver april FÖR SMARTA TILLTRÄDEN

FAQ Tambur Banker. Ver april FÖR SMARTA TILLTRÄDEN FAQ Tambur Banker Ver. 2018 - april FÖR SMARTA TILLTRÄDEN Frågor om tjänsten. Vilka affärer stödjer Tambur? Tambur stödjer fastighetsaffären vid hantering av tillträden av objektstyperna villa, bostadsrätt,

Läs mer

Ändamål Kategorier av uppgifter Laglig grund Hantering av en förfrågan om värderingsuppdrag

Ändamål Kategorier av uppgifter Laglig grund Hantering av en förfrågan om värderingsuppdrag Gäller from 2018-05-25 INTEGRITETSPOLICY Ditt förtroende är viktigt för oss på Valvet. Vi vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa

Läs mer

Användarmanual. Malmö Aviation Travel Manager

Användarmanual. Malmö Aviation Travel Manager Användarmanual Malmö Aviation Travel Manager Manual Travel Manager INNEHÅLL Inloggning 3 Aktiv Travel Manager 3 Överblick Resenärer 4 Hantera Resenärer 4 Nyhet: Bokning av resenär utan profil 5 Hantera

Läs mer

Lathund hur du registrerar företag och verksamheter på nykopingsguiden.se

Lathund hur du registrerar företag och verksamheter på nykopingsguiden.se Lathund hur du registrerar företag och verksamheter på nykopingsguiden.se Alla företag och föreningar inom Nyköpings och Oxelösunds besöksnäring får kostnadsfritt presentera sin verksamhet och sina evenemang

Läs mer

Registrering. 1. Verifiera att du är ansluten till Wi-Fi eller mobildata. 2. Ladda ner appen i App Store eller Google Play. 3. Klicka på Registrera

Registrering. 1. Verifiera att du är ansluten till Wi-Fi eller mobildata. 2. Ladda ner appen i App Store eller Google Play. 3. Klicka på Registrera Kom igång Registrering Som boende registrerar du dig i appen med bostadens unika registreringskod. OBS! Endast en person kan registrera sig med registreringskoden. Du kan sedan bjuda in fler boende till

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas.

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. En bättre värd? Allt fler kommuner planerar att sälja ut sina hyresrätter. Det väcker en hel del frågor och kanske du känner en

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil För att kunna

Läs mer

Lathund för Styret (version 1.0)

Lathund för Styret (version 1.0) Lathund för Styret (version 1.0) Välkommen till Styret! systemet som underlättar administrationen för dig som ledamot i styrelsen för en bostadsrättsförening och hjälper föreningen att ta kontroll. Denna

Läs mer

Uppdaterad: 2013-04-15. Lathund Klubbmedlem

Uppdaterad: 2013-04-15. Lathund Klubbmedlem Uppdaterad: 2013-04-15 Lathund Klubbmedlem 1 1 FUNKTIONER Din förenings IdrottOnline sida är portalen för medlemmarna där du kan hitta information om vad som händer i din förening. Med ditt personliga

Läs mer

Din guide till. Vitec App

Din guide till. Vitec App Din guide till Vitec App VERSION 1.8 juni 2012 Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 Samtliga Funktioner... 3 2. Krav... 3 Hårdvarukrav... 3 Licens - Webbservice... 4 3. Förberedelser i Vitec Mäklarsystem/Säljstöd...

Läs mer

- I Vitec Mäklarsystem når du Hjälpen via menyn Hjälp och valet Hjälp och Support.

- I Vitec Mäklarsystem når du Hjälpen via menyn Hjälp och valet Hjälp och Support. 1 Hjälpen I Hjälpen hittar du väldigt mycket användbar information som kan ge svar på de funderingar du har kring våra applikationer. Där finns t ex Vanliga frågor, Handledningar och dokumentation, instruktionsfilmer

Läs mer

Kom igång med OP World Step By Step

Kom igång med OP World Step By Step Kom igång med OP World Step By Step Din bostad använder sig av verktyget OP World, ett verktyg som hjälper dig att kommunicera och samverka inom ditt boende. Registrering 1. Anslut dig till Wi-Fi eller

Läs mer

UPPDATERAD INTAGSRAPPORT

UPPDATERAD INTAGSRAPPORT UPPDATERAD INTAGSRAPPORT Vi har tagit fram en ny design och lagt till mer information i vår mest använda tjänst för småhus och bostadsrätter. Har du frågor eller vill ha hjälp att komma igång är du välkommen

Läs mer

Aktivera ditt konto. När du har fyllt i dina uppgifter och godkänt användarvillkoren kan du börja marknadsföra din bostad genom att klicka på Start.

Aktivera ditt konto. När du har fyllt i dina uppgifter och godkänt användarvillkoren kan du börja marknadsföra din bostad genom att klicka på Start. SNABBGUIDE Aktivera ditt konto När din bostad kommer ut till försäljning på Mäklarhusets hemsida kommer du få ett mail med instruktioner angående hur du aktiverar ditt Friends-konto. Klicka på knappen

Läs mer

Manual till det nya ordersystemet start v Logga in på följande sida och spar som favorit:

Manual till det nya ordersystemet start v Logga in på följande sida och spar som favorit: Manual till det nya ordersystemet start v 32 2017 Logga in på följande sida och spar som favorit: order.tupperware.se E-postadress och password (4 sista sifforna i personnumret) är samma som förra orderportalen:

Läs mer

Integritetspolicy Ponto AB

Integritetspolicy Ponto AB Integritetspolicy Ponto AB 2018-05-25 1. INLEDNING Denna informationstext förklarar hur Ponto AB hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Informationen vänder sig till dig som kund leverantör

Läs mer

FAQ Tambur Mäklare. Ver augusti FÖR SMARTA TILLTRÄDEN

FAQ Tambur Mäklare. Ver augusti FÖR SMARTA TILLTRÄDEN FAQ Tambur Mäklare Ver. 2018 - augusti FÖR SMARTA TILLTRÄDEN Frågor om tjänsten. Vilka affärer stödjer Tambur? Tambur stödjer objektstyperna villa, bostadsrätt, fritidshus, bostadsaktiebolag och bostadsföreningar

Läs mer

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (5) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om pris i marknadsföring. Prövning av om fastighetsmäklarens prissättning i marknadsföringen av tre förmedlingsobjekt

Läs mer

ShowYourPics. Kom igång guide Alpha True Fiction Production AB Sveavägen 98, Stockholm

ShowYourPics. Kom igång guide Alpha True Fiction Production AB Sveavägen 98, Stockholm ShowYourPics Kom igång guide Alpha 0.8.8 Under menyn längst upp till höger som är samma som ditt namn finner du: Mina konton: En lista med alla konton du har behörighet till. Egna inställningar: Ändra

Läs mer

Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se

Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se Viktig info! Spara denna manual Hemsidan här kan du bl a söka annan lägenhet och göra felanmälan direkt på hemsidan www.partillebo.se För våra hyresgäster Så här kommer du in på Mina sidor Denna manual

Läs mer

BOBAROMETERN Delrapport: Svenskar om att byta till större boende

BOBAROMETERN Delrapport: Svenskar om att byta till större boende BOBAROMETERN Delrapport: Svenskar om att byta till större boende augusti 2005 Bobarometern - augusti 2005 1 Välkommen till Bobarometern Innehållsförteckning Sida Bobarometern är en undersökning från Svensk

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas En bättre värd? Antalet ombildningar av hyresrätt till bostadsrätt har ökat markant de senaste åren. Det väcker en hel del frågor

Läs mer

Mycket trevlig hyresfastighet i centrala Degeberga! Tingsvägen 23, Degeberga

Mycket trevlig hyresfastighet i centrala Degeberga! Tingsvägen 23, Degeberga Mycket trevlig hyresfastighet i centrala Degeberga! Tingsvägen 23, Degeberga Information om bostaden Välkommen till Tingsvägen 23 Lönsam hyresfastighet med både lägenheter, butik och café. Allt är uthyrt,

Läs mer

GLOBAL SERVICEANSÖKAN. För återförsäljare

GLOBAL SERVICEANSÖKAN. För återförsäljare GLOBAL SERVICEANSÖKAN För återförsäljare Guide för att komma igång 25 september 2013 Besök www.plantronics.com OBS: Systemet är känsligt för dina webbläsarinställningar. T.ex.: om du har brittiska inställningar

Läs mer

(Vid tekniska problem, kontakta Mapaz Support, support@mapaz.com, 08-551 142 01)

(Vid tekniska problem, kontakta Mapaz Support, support@mapaz.com, 08-551 142 01) Registrering, inloggning och genomföra prov i Maskinkörkortets provdel (Vid tekniska problem, kontakta Mapaz Support, support@mapaz.com, 08-551 142 01) Maskinkörkortet består i huvudsak av två delar, en

Läs mer

Annonsering på Hemnet från 1 juli 2013

Annonsering på Hemnet från 1 juli 2013 INFORMATION FRÅN VITEC VITEC Annonsering på Hemnet från 1 juli 2013 Vitec Mäklarsystem VITEC Affärsområde Mäklare www.vitec.se info.maklare@vitec.se GÖTEBORG: REDEGATAN 1 B, 426 77 V. FRÖLUNDA VÄXEL: 031-360

Läs mer

Boka möteslokal, bollplan eller sporthall

Boka möteslokal, bollplan eller sporthall Boka möteslokal, bollplan eller sporthall Instruktion för privatpersoner Inledning Idrott & förenings e-tjänst är ett webbaserat hjälpmedel för föreningar och privatpersoner i Göteborgs Stad. Genom e-tjänsten

Läs mer

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (26) Datum 2011-09-16 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord...

Läs mer

Logga in och skapa ett konto

Logga in och skapa ett konto Välkommen till Connect som hjälper företag och studenter att skapa kontakt för olika uppdrag. Här registrerar du önskemål och behov (Wanted) samt överskott och tillgångar (Surplus) i form av Articles.

Läs mer

Användarmanual Jobb i Stan. CV-Handboken. Registrering, jobbsökning mm. Copyright Aditro. All rights reserved.

Användarmanual Jobb i Stan. CV-Handboken. Registrering, jobbsökning mm. Copyright Aditro. All rights reserved. Användarmanual Jobb i Stan CV-Handboken Registrering, jobbsökning mm. Innehållsförteckning: 2 Registrering 5-16 2.1 Skapa ett konto 5-6 2.2 Skapa ett CV 6 2.2.1 CV-profil (steg 1) 7-8 2.2.2 Arbetslivserfarenhet

Läs mer

Instruktioner för roedeers.se

Instruktioner för roedeers.se Instruktioner för roedeers.se Allmänna instruktioner Roller Gäst Anonym användare, ej inloggad Inloggad användare Inloggad användare Administratör Kan utföra allt och även fixa design osv, endast en eller

Läs mer

ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE MALMÖ EVENEMANGSKALENDER

ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE MALMÖ EVENEMANGSKALENDER ANVÄNDARGUDIE FÖR ARRANGÖRER OCH PLATSÄGARE MALMÖ EVENEMANGSKALENDER Kort om Malmö Evenemangskalender Malmö stads nya evenemangskalender bygger på att hitta och presentera evenemang som publicerats på

Läs mer

I samband med att du som säljare av en bostad anlitar Stigbertils för att förmedla bostaden behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan.

I samband med att du som säljare av en bostad anlitar Stigbertils för att förmedla bostaden behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan. INTEGRITETSPOLICY Ditt förtroende är viktigt för oss på Stigbertils. Vi vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa att behandlingen

Läs mer

Lathund hur du registrerar verksamheter och evenemang på nykopingsguiden.se

Lathund hur du registrerar verksamheter och evenemang på nykopingsguiden.se Lathund hur du registrerar verksamheter och evenemang på nykopingsguiden.se Alla företag och föreningar inom Nyköpings och Oxelösunds besöksnäring får kostnadsfritt presentera sin verksamhet och sina evenemang

Läs mer

EButiken.nu. Kom igång med din butik. Steg 1 Steg 2 Steg 3. Talex AB, EButiken.nu Tfn: Fax: Epost:

EButiken.nu. Kom igång med din butik. Steg 1 Steg 2 Steg 3. Talex AB, EButiken.nu Tfn: Fax: Epost: Kom igång med din butik Tack för att du har valt en butik hos! Detta är en liten snabbguide som hjälper dig att komma igång med din butik. Den är skapad för att du snabbt ska få ett grepp om hur vårat

Läs mer

Dina rättigheter. Begära rättelse. Personuppgiftsansvarig är Novo Sweden Dental AB org.nr

Dina rättigheter. Begära rättelse. Personuppgiftsansvarig är Novo Sweden Dental AB org.nr Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR Novo Sweden Dental AB värdesätter din personliga integritet och arbetar strukturerat för att genom såväl tekniska som organisatoriska säkerhetsåtgärder säkerställa

Läs mer

I samband med att du som säljare anlitar 3ETAGE för att förmedla en bostad behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan.

I samband med att du som säljare anlitar 3ETAGE för att förmedla en bostad behandlar vi dina personuppgifter enligt nedan. Gäller from 2018-05-25 INTEGRITETSPOLICY Ditt förtroende är viktigt för oss på 3ETAGE. Vi vidtar därför tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter och för att säkerställa

Läs mer

BOBAROMETERN Delrapport: Svenskarna om att flytta ihop

BOBAROMETERN Delrapport: Svenskarna om att flytta ihop BOBAROMETERN Delrapport: Svenskarna om att flytta ihop augusti 2005 Bobarometern - augusti 2005 1 Välkommen till Bobarometern Innehållsförteckning Sida Bobarometern är en undersökning från Svensk Fastighetsförmedling

Läs mer

Kom igång med För att lära dig glosor som rinnande vatten behöver du kunna grunderna om Glosboken.se

Kom igång med För att lära dig glosor som rinnande vatten behöver du kunna grunderna om Glosboken.se Kom igång med För att lära dig glosor som rinnande vatten behöver du kunna grunderna om Glosboken.se Om Glosboken.se På Glosboken.se lär du dig nya språk. Du kan öva på flera olika sätt, göra individuella

Läs mer

Användarmanual. Malmö Aviation Travel Manager INLOGGNING TRAVEL MANAGER BOKNING AV RESENÄR

Användarmanual. Malmö Aviation Travel Manager INLOGGNING TRAVEL MANAGER BOKNING AV RESENÄR Användarmanual Malmö Aviation Travel Manager INLOGGNING Logga in med det TF-nummer som är kopplat till ditt Travel Managerkonto. Som inloggad blir följande funktioner tillgängliga: 1. Travel Managerknapp

Läs mer

Se till att du har inloggning till din lagsida, kontakta kansliet. Gå till din lagsida och logga in via hänglåset uppe i högra hörnet.

Se till att du har inloggning till din lagsida, kontakta kansliet. Gå till din lagsida och logga in via hänglåset uppe i högra hörnet. Lathund LOK-stöd/aktivitetsstöd 1. Skapa aktiviteter i kalendern 2. Registrera närvaro 3. Klart! Vad är LOK-stöd LOK-stöd, eller aktivitetsstöd, är ett ekonomiskt stöd som föreningar får för redovisade

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas.

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas. En bättre värd? Allt fler kommuner planerar att sälja ut sina hyresrätter. Det väcker en hel del frågor och kanske du känner en

Läs mer

SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning

SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning SPF/MiRiaM Manual avancerad sökning 2016-09-15 Skapat av: Fältström Ingrid 1 (31) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1.1 Begreppsförklaringar... 3 1.1.1 Kolumn... 3 1.1.2 Lista... 3 1.1.3 Posttyp...

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL HSB HYRESRÄTTER HSB PORTALEN

ANVÄNDARMANUAL HSB HYRESRÄTTER HSB PORTALEN ANVÄNDARMANUAL HSB HYRESRÄTTER HSB PORTALEN FÖR HYRESRÄTTSSÖKANDE INNEHÅLLSFÖRTECKNING: INNEHÅLLSFÖRTECKNING:... 2 SÖKA HYRESRÄTT... 3 SKAPA PRENUMERATION... 4 SKAPA INTRESSEANMÄLAN... 5 INLOGGNING...

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Snabbintroduktion: Komma igång med e-tjänsten

Snabbintroduktion: Komma igång med e-tjänsten Snabbintroduktion: Komma igång med e-tjänsten Introduktion för föreningar Uppdaterad 2018-07-03 Idrott & förenings e-tjänst är ett webbaserat hjälpmedel för föreningar och privatpersoner i Göteborgs Stad.

Läs mer

2. Obligatoriska uppgifter för att kunna behandla din ansökan är:

2. Obligatoriska uppgifter för att kunna behandla din ansökan är: 1. Översikt hur du gör en ansökan 2. Obligatoriska uppgifter i en ansökan 3. Välja utbildningar 4. Skapa ett användarkonto 5. Skapa en ansökan Rangordna dina utbildningsval Bifoga obligatoriska handlingar/bilagor

Läs mer

Version 2013_01. Användarhandledning

Version 2013_01. Användarhandledning Version 2013_01 Användarhandledning Innehåll Intagsrapport Bostadsrätter 3 Småhus 5 Ortspris Bostadsrätter 7 Sök på karta 7 Sök på adress/kommun 8 Sök på bostadsrättsförening 9 Sålda objekt 10 Småhus 11

Läs mer

SAFE WORK. Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 2013-04-09

SAFE WORK. Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 2013-04-09 SAFE WORK Instruktioner till Företagets egen sida - för dig som är chef/kontaktperson på ett entreprenadföretag 013-04-09 Innehållsförteckning 1. Information om Företagets egen sida...3. Lägga till en

Läs mer

BOBAROMETERN Delrapport: Svenskarna om att bo med barn

BOBAROMETERN Delrapport: Svenskarna om att bo med barn BOBAROMETERN Delrapport: Svenskarna om att bo med barn augusti 2005 Bobarometern - augusti 2005 1 Välkommen till Bobarometern Innehållsförteckning Sida Bobarometern är en undersökning från Svensk Fastighetsförmedling

Läs mer

En variabel är ett enkelt sätt att hämta information från ditt objekt. Vi kallar variablerna även för "Smarta fält".

En variabel är ett enkelt sätt att hämta information från ditt objekt. Vi kallar variablerna även för Smarta fält. En variabel är ett enkelt sätt att hämta information från ditt objekt. Vi kallar variablerna även för "Smarta fält". En variabel kan se ut så här : Vid utskrift blir det så här: Vi har samlat variablerna

Läs mer

PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE

PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE PERSONUPPGIFTSSPOLICY FÖR SÖKANDE AB Bostäder i Borås, org.nr 556024-8782, med adress Box 407, 501 13 Borås, telefonnummer 033-44 20 00 och e-postadress info@bostader.boras.se ( AB Bostäder ) är ansvarig

Läs mer

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR

MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR MANUAL FÖR JÄGAREFÖRBUNDETS KRETSAR I följande dokument hittar ni information om hur ni administrerar er nya hemsida. Manualen går endast igenom grundläggande administration. För mer avancerad redigering

Läs mer

Din guide till. Beslutsstöd. Mäklarsystem/Säljstöd

Din guide till. Beslutsstöd. Mäklarsystem/Säljstöd Din guide till Beslutsstöd Mäklarsystem/Säljstöd Maj 2013 Innehåll BAKGRUND... 4 Starta beslutsstöd... 4 Kontrollera inställningar i Mäklarsystem... 4 Kontrollera inställningar i Säljstöd... 5 Start från

Läs mer

utbildning Översikt av funktioner i #fakta

utbildning Översikt av funktioner i #fakta utbildning Översikt av funktioner i #fakta innehåll 1. Säljstödet #fakta 2. Logga in 3. Projekt 4. Vyer 5. Rapportvyn 6. Frågeställningar 7. Diagram 8. Svarsalternativ 9. Interaktiv HTML 10. Aktionsknappar

Läs mer

Manual Administration digitala läromedel

Manual Administration digitala läromedel Manual Administration digitala läromedel I SAMARBETE MED DIG Manual för Gleerups digitala läromedel På www.gleerupsportal.se finns alla Gleerups digitala läromedel. Här kan du begära nytt lösenord, logga

Läs mer

En introduktion till Community i Mediakatalogen

En introduktion till Community i Mediakatalogen En introduktion till Community i Mediakatalogen Välkommen till Community! Om Community Community är ett verktyg i Mediakatalogen som kan liknas vid ett Facebook för skolan. Det som skrivs och skapas i

Läs mer

Användarhandbok StepStones Recruiters Space

Användarhandbok StepStones Recruiters Space Användarhandbok StepStones Recruiters Space CV-Sökningar I denna del av Recruiters Space kan du söka efter passande kandidater i StepStones CV-databas. Du kan också registrera CV-agenter som automatiskt

Läs mer

SMS Webb Handbok. Logga in. Ställ in och ändra din användarinformation

SMS Webb Handbok. Logga in. Ställ in och ändra din användarinformation SMS Webb Handbok Logga in Du loggar in till SMS Webb via https://www.generic.se och kundlogin som du finner i det övre högra hörnet. Välj sedan SMS Webb i rullgardinsmenyn. Logga in genom att ange ditt

Läs mer

Lagadministration. 1. Logga in i KIT. 2. Klicka på laget i vänstermenyn. 3. Klicka på knappen Bjud in, den finns längst ner på sidan.

Lagadministration. 1. Logga in i KIT. 2. Klicka på laget i vänstermenyn. 3. Klicka på knappen Bjud in, den finns längst ner på sidan. Lagadministration Som lagledare kan du: Bjuda in fler lagmedlemmar... 1 Lägga till fler lagledare... 3 Lägga till spelare på match... 3 Tilldela tröjnummer... 5 Rapportera resultat... 6 Rapportera händelsetyper

Läs mer

1 FÖRORD INLOGGNING Logga in som företag Logga in som privatperson NÄR DU LOGGAT IN I EKAN... 6

1 FÖRORD INLOGGNING Logga in som företag Logga in som privatperson NÄR DU LOGGAT IN I EKAN... 6 Innehåll 1 FÖRORD... 3 2 INLOGGNING... 4 2.1 Logga in som företag... 5 2.2 Logga in som privatperson... 5 3 NÄR DU LOGGAT IN I EKAN... 6 4 MINA FARTYG... 7 4.1 Fartygsuppgifter... 8 4.1.1 Ångra inskickade

Läs mer

Kalkyllådan. Användnings tips

Kalkyllådan. Användnings tips Kalkyllådan Kalkyllådan är ett projekt finansierat av Tillväxt Trädgård (SLU) och Grön Kompetens AB. Syftet är att ta fram kalkylhjälpmedel på Internet för prydnadsväxtodlare i växthus. Kalkyllådan finns

Läs mer

östra stranden Halmstad Södra Väret 133

östra stranden Halmstad Södra Väret 133 östra stranden Halmstad Södra Väret 133 Superfräscht fritidshus på Östra Stranden! Här är det bara att flytta rakt in och bo året om. Eller så har du ett av Halmstads finaste fritidshus. Lättskött tomt

Läs mer

Se till att de kan förmedla en doldafelförsäkring vilket vi rekommenderar att du tar. Bestäm dej i förväg för det lägsta pris du skall sälja för.

Se till att de kan förmedla en doldafelförsäkring vilket vi rekommenderar att du tar. Bestäm dej i förväg för det lägsta pris du skall sälja för. Köpehandlingar, hyreshandlingar och dokument att ladda ner för villa, bostadsrätt, hyresrätt och fritidshus www.documentonline.se... Säljguide När du bestämt dej för att sälja finns det många saker att

Läs mer

Ansöka om registrering hos kommunen. 1 Registrering av föreningen hos kommunen

Ansöka om registrering hos kommunen. 1 Registrering av föreningen hos kommunen Föreningsförfrågan 1(9) Ansöka om registrering hos kommunen Innehåll 1 Registrering av föreningen hos kommunen... 1 2 Vad vill du göra?... 2 3 Ansöka om föreningsregistrering hos kommunen... 2 3.1 Grunduppgifter...

Läs mer

Beslutet har inte vunnit laga kraft. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet har inte vunnit laga kraft. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (5) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om pris i marknadsföring och anbudsförteckning. Prövning av om fastighetsmäklaren har uppfyllt sin skyldighet att

Läs mer

Standard print manual template

Standard print manual template Standard print manual template Dundret 823 m.ö.h Travstat Iphone Travstat Iphone av Hennix Data Med denna app har du alltid den senaste informationen i handen. Oddsen du ser är aldrig för gamla. Med en

Läs mer

Innehållsförteckning. Användaradministration 2. Notiser 10. Nyheter 11. Meddelande 12. Annonsering 14. Design 15. Inställningar 18.

Innehållsförteckning. Användaradministration 2. Notiser 10. Nyheter 11. Meddelande 12. Annonsering 14. Design 15. Inställningar 18. Innehållsförteckning Avdelning Sida Användaradministration 2 Notiser 10 Nyheter 11 Meddelande 12 Annonsering 14 Design 15 Inställningar 18 Profilsida 19 1 Användaradministration Under Användaradministration

Läs mer