Tävlingar och motionslopp 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tävlingar och motionslopp 2015"

Transkript

1 Tävlingar och motionslopp 2015

2 Tävling och motionslopp, skillnaden Motionslopp: Körs med olika distanser, startgrupper och hastighet så att alla som vill kan köra. Ingen klubb eller licens behövs för att delta. Blandade grupper i alla åldrar. Alla hjälps åt att hålla farten uppe och se till att körningen går så jämt som möjligt. I de snabba grupperna körs det dock på ordentligt i tävlingsfart. Ingen officiell resultatlista, endast tider i målgångsordning. Tävling: Körs i olika distanser per åldersklass, oftast hög fart, lagkörning, fartökningar, attacker, utbrytningar och spurter. Går bitvis väldigt lugnt när ingen vill ta initiativet. Medlem i klubb och licens krävs. Det som gäller är att komma först över mållinjen, inte hur loppet körs. Taktik, placering i klungan, samarbete, finter är viktigt. Resultatlistor och ranking publiceras, medalj, priser, prispengar.

3 Information om licenser och chip Baslicens: Baslicens ger försäkringsskydd när du cyklar, den ger även möjlighet att köra tävlingar i sportklass och att köra i tävlingsklass i GranFondo-lopp. Licensen kostar 300 kr. Tävlingslicens: Finns som Ungdoms-, Junior, Elit- och Veteranlicens beroende på ålder. Ger försäkringsskydd och krävs för att köra tävlingar i de klasser man är behörig till åldersmässigt. Kostar kr. SMACK står för licensen för alla barn och ungdomar upp tom 16 år. Chip: Krävs för att köra tävlingar på landsväg, börjar även att användas inom MTB-tävlingar, ej Långloppscupen. Kostar 990 kr och håller i 5 år, kan hyras för 200 kr per tävling om man inte vill köpa. Ungdomar får bidrag till chip via SMACK så de är gratis. Chipen används även på SMACK-serien.

4 Information om licenser och chip Licens ger 10% rabatt hos Licenser och chip skaffar du via formulär under Klubben på Medlem SMACK Cykelförbundet Ansöker och betalar för licens/chip till SMACK Ansöker om licens/chip och betalar till förbundet Godkänner licenser/chip och skickar till medlem Medlem Genomför Utbildning

5 Köra motionslopp, hur funkar det Motionslopp: Loppen finns på Motionskalender.se, betala före eller på plats. Bilda helst ett gäng med kompisar och en målsättning. Samkör, se till att alla kan tecknen och hur man kör. Undvik att köra med i osäkra klungor, undvik jagande om du inte är redo. Starta i rätt startgrupp, lite utmaning ger mer utveckling. Prova olika lopp och arrangörer, kör och ha kul! Vätternrundan: En utmaning för alla cyklister, 30 mil är långt, sliter på kroppen. Effektivt, energisnålt körsätt krävs om man vill göra en bra tid. Samträning och några långdistanspass krävs som förberedelse SMACK kommer att arrangera träningspass inför Vättern. Undvik problem - Håll din cykel och utrustning i gott skick!

6 Våga börja tävla! Tävling Träningsserie Träningstävling Träning/Motion

7 Hur gör man för att börja tävla Om man vill börja tävla bör man förbereda sig väl. SMACK har tagit fram en utvecklingstrappa som ger bra förutsättningar: 1. Planerad träning med personliga mål. 2. Hårdare träningspass för tävlande någon gång i veckan. 3. SMACK-träningstävlingar, bara för klubbens medlemmar. 4. Två startgrupper på linje- och GP-lopp i SMACK-serien, börja med att delta i andra startgrupp. 5. Coachning för nya av erfarna tävlande, gemensam cykling på tävlingsbanor. 6. Aktiviteter, cykla till och titta på tävlingar, tex. Skandisloppet, Skandis GP 7. Köra motionslopp tillsammans i snabb startgrupp. 8. Delta i SMACK-seriens och Stockholmscupens träningstävlingar 9. Delta i några nationella tävlingar i Stockholmstrakten. Trappan förbereder cyklisten både fysiskt och mentalt för tävlande på ett positivt sätt. De olika stegen ska tas anpassat till varje cyklists utveckling och tas när cyklisten är redo.

8 Elit- och Seniortävlande, cuper och SM Senior: Från 19 år och uppåt, även veteraner får köra i senior. Tävlingarna är ca km. Man kör i Seniorcupen och i Seniorklass i tävlingar. Nivån är från korpen till div 1, Hobby Seriös elitmotionär. Träningsmängd 6-10 timmar per vecka funkar. Elit: Mellan19 30 år, även äldre får köra kvar i klassen. Tävlingarna är ca km. Man tävlar i SWE-cup och Elitklass i tävlingar. Så gott som alltid lagkörning i Team. Man hjälps åt och kör för någon eller några, lagkamrater offras. Nivån är cyklingens Superettan Allsvenskan. Man är heltidscyklist, livet är anpassat och träningsmängden är ca timmar per vecka. I Elittävlingar finns lagledare, mekaniker och följebilar, man kör mest linjelopp och GPn, tempon körs mest vid etapplopp. Cuper och SM: SWE-cup är Svenska elit- och junior-cupen med 6 tävlingar. Seniorcupen har ca 10 deltävlingar plus U6 Cycle Tour är en vecka långt. Många tävlingar förutom cuperna har Elit- och Seniorklass. SM körs alltid i slutet av juni, i år på Sollerön med Sollerö IF som arrangör.

9 Veterantävlande, cup, Vet-SM, Vet-NM Veteranlicens kan tecknas av alla som fyller 30 under året. Tävlingar med veteranklass finns främst i SWE-cup Veteran, i år med 13, ev. (15) deltävlingar spritt över landet, 7(8) tempo och 6(7) linje. Veteraner får även köra i Seniorklass där det finns fler tävlingar SWE-cup Veteran är uppdelad i en Tempo-cup, en Linje-cup och en Total-cup med en lagtävling i linjeloppen. Klasser: H/D30, H/D40, H/D50, H55 H/D60 H65, H70 och H75. På linje samstartar damklasserna oftast liksom H50 och äldre. Veteran-SM körs första helgen i juli i år med Skoghalls Hammarö CK som arrangör. Veteran-NM körs i år utanför Helsingfors, Finland sista helgen i juli. Uttagning sker vid Veteran-SM. Veteran-VM har bytt namn till Amatör-VM UWCT, är öppet för alla från 19 år och uppåt i olika klasser och körs i Danmark i början av september.

10 MTB-tävlande, cuper och SM MTB-tävlingar körs som XC på tekniska banor och som långlopp på längre lättare banor med tekniska partier. I långloppen finns så gott som alltid motionsklasser med, de kör samma bana men kanske kortare distans. Klassindelning är ungdom, junior, elit, H/D30, H/D40, H/D50. Långloppen går bra att köra även för lite ovana MTB-åkare men starta då först i motionsklass för att prova på. SWE-cup XC körs 2015 med fem deltävlingar. Långloppscupen genomförs 2015 med nio deltävlingar. MTB-SM XC är ett samlat mästerskap för alla klasser i mitten av juli i år i Isaberg. MTB-SM Marathon är SM för långlopp, körs i år i Ånnaboda den 13/9.

11 Årets mästerskap 2015 Ungdoms-SM Lvg arrangeras på Sollerön utanför Mora den juni. Senior-SM, Junior-SM, Paracykel-SM Lvg arrangeras på Sollerön den juni. MTB-SM XC, ungdom, junior, senior, veteran arrangeras i Isaberg den juli. Veteran-SM LVG arrangeras på Hammarö utanför Karlstad den 3-5 juli. Veteran-NM arrangeras i närheten av Helsingfors, Finland den juli. Amatör-VM (Masters) arrangeras utanför Ålborg, Danmark den 3-6 september. MTB-SM XCM, Marathon arrangeras i Ånnaboda den 13 september. Svealandsmästerskapen LVG har ännu ej någon utsedd arrangör. Svealandsmästerskapen MTB har ännu ej någon utsedd arrangör. DM LVG och MTB arrangeras inom Upplands Cup. KM LVG och MTB arrangeras inom våra träningsserier. KM Duathlon arrangeras i Väsby Duathlon den 1/5 (i år även SM).

12 Långloppscupen MTB och Veterancupen LVG 2015 Långloppscupen innehåller följande 9 tävlingar: Veterancupen innehåller följande 13 tävlingar: 9 maj Billingeracet Skövde 25-26/4: Örestads tempo och linje 30 maj Långa Lugnet Falun 2/5: SMACK-tempot 7 juni Lida Loop Stockholm 3/5: Hofvettempot 28 juni Ränneslättsturen Eksjö 29/5: Arlanda Testtrack Race 5 juli Mörksuggejakten Rättvik 30/5: Dybeckstempot 26 juli Engelbrektsturen Norberg 31/5: Falkenloppet 9 aug Finnmarksturen Ludvika 27-28/6: Gottne tempo och linje 5 sep Bockstensturen Varberg 8-9/8: Värnamo tempo och linje 26 sep Västgötaloppet Ulricehamn 29-30/8: Svanesunds tempo och linje Långloppscupen finns på och Veterancupen finns på liksom tävlingskalendern

13 UWCT Amatör-VM i Danmark den 3-6/9 Öppet VM i tempo och linje, från 19 år och uppåt i olika åldersklasser, man får dock ej ha kört i proffslag de senaste två åren. Alla som kör in bland de 25% bästa i en kvaltävling är kvalificerade. Körs i år i Hobro utanför Aalborg i Danmark tempo den 3/9, linje den 6/9. Närmaste kvalificeringslopp är Copenhagen GranFondo i Helsingör med tempo 14/5 och linje den 16/5.

14 Motionslopp 2015 Lvg och MTB Det finns gott om motionslopp, både vanliga lopp i närområdet och större arrangemang lite längre bort. Några populära lokala lopp är tex: Större arrangemang är tex: - Skandisloppet, MTB + LVG - Kolmårdsbiken, MTB, Norrköping - Vårblotet, Lvg - Billingeracet, MTB, Skövde - Tierpsrundan, Lvg - Kringelloppet, MTB - Siljan Runt, Lvg, Mora - Vätternrundan, Lvg, Motala - Nationaldagsloppet, MTB + Lvg - Ottarstrampet, MTB - Vålatrampen, Lvg - Cykelvasan, MTB, Mora - Roslagshösten, Lvg - Bockstensturen, MTB, Varberg - Tre Berg, Lvg, Skara - Stockholm Velothon, Lvg... samt våra egna SMACK-rundan den 16/5, Tjejgirot den 29/8 och MTB-rundan den 6/9 I SCFs Tävlingskalender och på finns alla lopp.

15 Prioriterade tävlingar Lvg och MTB Tävlingskalendern finns på SCFs hemsida och innehåller alla tävlingar och motionslopp i samma kalender. Många tävlingar går i Stor-Stockholm och Östra Svealand. Många av dem har Veteran-, Senior- eller Sportklasser så det är bara att hänga på och prova på att tävla. Det är inte någon som tittar snett på en som nyss börjat tävla, tvärtom man får mycket uppmuntran! För att delta i en tävling krävs Tävlingslicens. Skaffa den så är du också ordentligt försäkrad oavsett när, var eller hur du cyklar, träning, tävling, motionslopp eller jobbpendling. Tävlingskalendern finns via länk på vår hemsida och på

16 Anmälningar, startbidrag, samåkning Medlemmar med tävlingslicens får startbidrag till tävlingar från klubben upp till ett belopp som beslutas vid årsmötet. Dessutom står klubben för startavgifter vid mästerskap (Svealands-, SM och Nordiska mästerskap) Tävlande måste göra minst två arbetsinsatser vid klubbens tävlingar, motionslopp eller externa funktionärsuppdrag för att få sitt tävlingsbidrag Medlem som arbetat vid klubbens tävlingar får bidrag till motionslopp med ett belopp per gång som beslutas vid årsmötet. Medlem som regelbundet är ledare vid träningar får fri licens och extra bidrag till tävlingar eller motionslopp med ett belopp som beslutas vid årsmötet. Reseersättningen utgår dessutom vid samåkning till ett belopp som max motsvarar licensens värde, dvs 700 kr eller 300 kr per år. Resor till tävlingar / motionslopp i närområdet ersätts ej, minst ca 10 mils resa krävs. Utöver detta kan styrelsen bevilja extra bidrag, reseersättning vid samåkning till mästerskap och cuper samt bidrag till boende. Sådan ersättning ska ansökas om och beviljas av styrelsen i förväg. Anmälningar till Lvg-tävlingar görs till Åke Leverin som sköter betalningen. Till MTB-tävlingar och motionslopp anmäler man sig själv och betalar själv. Sedan skriver man utläggsblankett och får ersättning från klubben.

Fredrikshofs IF Cykel Tävlingskommitté

Fredrikshofs IF Cykel Tävlingskommitté Fredrikshofs IF Cykel Tävlingskommitté Tävlingsmöte 1:a mars 2018 Tävlingsdicipliner Landsväg Linje och GP Tempo Mountainbike (MTB) Cross Country (XCO+E) Långlopp (XCM) Downhill Cyclo-cross (CX) Bana BMX

Läs mer

Välkommen till SMACKs årsmöte 2015

Välkommen till SMACKs årsmöte 2015 Välkommen till SMACKs årsmöte 2015 Kvällens program Mat och cykelsnack Ät god mat och snacka cykel med dina klubbkompisar Årsmöte för föreningen Den formella delen av kvällen Bensträckare och påfyllning

Läs mer

Välkommen till SMACKs årsmöte 2014

Välkommen till SMACKs årsmöte 2014 Välkommen till SMACKs årsmöte 2014 Kvällens program Mat, klädprovning och bytesmarknad Ät god mat, prova klubbkläder och fynda på bytesmarknaden Årsmöte för föreningen Den formella delen av kvällen Fika

Läs mer

Tävlingsprogram 2010 Uppdaterad 2010-05-24

Tävlingsprogram 2010 Uppdaterad 2010-05-24 Tävlingsprogram 2010 Uppdaterad 2010-05-24 Vecka Dag Datum Disciplin Gren Tävlingens namn Arrangör Kalas-Cup OBS-lopp Ändringar v 15 Lördag 17-apr MTB Etapplopp Åstorps CK MTB Åstorps CK 26-mar Söndag

Läs mer

Välkommen till SMACKs årsmöte 2013

Välkommen till SMACKs årsmöte 2013 Välkommen till SMACKs årsmöte 2013 Kvällens program Buffé, Klubbkläder och Cykelloppis Ät god mat, köp klubbkläder och fynda på loppisbordet Fika och cykelsnack Bildspel från cykelåret som gick Årsmöte

Läs mer

Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08

Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08 Möte med Veteranrådet Västerås 2012-09- 08 Ett 20- tal cyklister hade samlats på Quality Hotel för att ge lite feedback och diskutera utvecklingsmöjligheter för Veterancupen tillsammans med Veteranrådet.

Läs mer

Ränneslätts. Inbjudan. 28:e Juni 2015 Eksjö

Ränneslätts. Inbjudan. 28:e Juni 2015 Eksjö turen MTB Ränneslätts 28:e Juni 2015 Eksjö Inbjudan 28 Juni 2015 är det dags för årets fjärde deltävling i Mitsubishi MTB Challenge och vi i Eksjö CK och Eksjö SOK hälsar er välkomna till Ränneslättsturen.

Läs mer

Inbjudan Långa Lugnet, Falun, 30 maj 2015

Inbjudan Långa Lugnet, Falun, 30 maj 2015 Inbjudan Långa Lugnet, Falun, 30 maj 2015 Välkomna till Långa Lugnet, ett MTB-långlopp för elit och motionärer i klassisk Faluterräng. Tävlingscentrum är Lugnet Arena i Falun. Tävlingen arrangeras under

Läs mer

Cykelklubben Uni. LVG och MTB. Informationshäfte. Uppdaterad (6)

Cykelklubben Uni. LVG och MTB. Informationshäfte. Uppdaterad (6) Cykelklubben Uni LVG och MTB Informationshäfte 1 (6) Organisation Klubbens organisation och ingående personer finns beskriven på hemsidan. I huvuddrag är klubben organiserad enligt följande: Klubbstyrelse

Läs mer

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver 5 2016-10-30 INLEDNING Målet ska vara att utveckla verksamheten för barn, ungdomar och vuxna för cykling - Mountainbike, Landsväg och Motion. Åtgärder för att få fler

Läs mer

Tränings och tävlingsprogram för CK Masters ungdomar

Tränings och tävlingsprogram för CK Masters ungdomar MAJ 2012 1 - tisdag 1:a Maj loppet Kvänum 2 - onsdag Master Cup deltävling 2 Sprint Skidklubbens stuga 3 - torsdag 18.00 MTB Skatås 4 - fredag 5 - lördag 10.00 MTB Skatås alt Högaliden Race, Hjo 6 - söndag

Läs mer

INBJUDAN HUSKVARNA MOUNTAIN Lördag 16 maj 2015

INBJUDAN HUSKVARNA MOUNTAIN Lördag 16 maj 2015 INBJUDAN HUSKVARNA MOUNTAIN Lördag 16 maj 2015 Deltävling ett i svenska Cykelförbundets Nationella SWE-cup 2015 Deltävling 4 i Västgötacupen evalds.se MTB OPEN 2015 Anmälan: Anmälan skall, göras via idrott

Läs mer

Tränings och tävlingsprogram för CK Masters ungdomar

Tränings och tävlingsprogram för CK Masters ungdomar MAJ 2011 1 - söndag 1:a Maj loppet Kvänum 2 - måndag v.18 3 - tisdag 17.45 LVG Skatås 4 - onsdag Serietävling BMX Lerum 5 - torsdag 18.00 MTB Skatås 6 - fredag 7 - lördag 10.00 MTB Skatås alt Högaliden

Läs mer

Verksamhetsplan för CK Natén 2019

Verksamhetsplan för CK Natén 2019 1 Verksamhetsplan för CK Natén 2019 Målet med verksamheten är att ge våra barn och ungdomar bra och roliga träningsmöjligheter, bidra till en aktivare livsstil bland de barn och ungdomar som deltar i våra

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 CK HYMER VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 1 oktober 2002-30 september 2003 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Ledamot Ledamot Suppleant

Läs mer

Tider i denna inbjudan är preliminära, slutgiltiga tider fastslås i PM. P/F 10-12, nybörjare. Ej tävlande i cup

Tider i denna inbjudan är preliminära, slutgiltiga tider fastslås i PM. P/F 10-12, nybörjare. Ej tävlande i cup Välkommen till Cykelklubben Natén, Säters MTB tävling Klippingracet XCO. Tävlingen är en UCI-C2 och det är första deltävlingen i SWE-CUP för Elit och Junior, och SCF:s Ungdom och Master-cup. Tider i denna

Läs mer

Ränneslätts. Inbjudan. 2:a Juli 2017 Eksjö. preliminär

Ränneslätts. Inbjudan. 2:a Juli 2017 Eksjö. preliminär Ränneslätts turen MTB 2:a Juli 2017 Eksjö Inbjudan preliminär 2:a Juli 2017 är det dags för årets fjärde deltävling i Mitsubishi MTB Challenge och vi i Eksjö CK och Eksjö SOK hälsar er välkomna till Ränneslättsturen.

Läs mer

I 2 INTERNATIONELLA FÖRBUND OCH ORGANISATIONER I 2.1 Internationella badmintonförbundet heter Badminton World Federation, BWF.

I 2 INTERNATIONELLA FÖRBUND OCH ORGANISATIONER I 2.1 Internationella badmintonförbundet heter Badminton World Federation, BWF. I 1 FÖRBUNDETS BENÄMNING Svenska Badmintonförbundet respektive marknadsföringsnamnet Badminton Sweden förkortas med SBF i detta dokument. Respektive distriktsförbund förkortas SDF. I 2 INTERNATIONELLA

Läs mer

REGELVERK FÖR VÄRMLANDSSERIEN Landsväg, MTB XC & Cyclocross 2017

REGELVERK FÖR VÄRMLANDSSERIEN Landsväg, MTB XC & Cyclocross 2017 2017-01-01 REGELVERK FÖR VÄRMLANDSSERIEN Landsväg, MTB XC & Cyclocross 2017 Innehållsförteckning Allmänt... 3 Medlemskap och Licens... 3 Poängberäkning... 3 Ungdomscupen och Föreningscupen... 5 Upp- och

Läs mer

Verksamhetsmål och riktlinjer

Verksamhetsmål och riktlinjer Verksamhetsmål och riktlinjer Introduktion Detta dokument beskriver Trollhättans IF Friidrott målsättning och värderingar. Det ger anvisningar och riktlinjer hur förening skall agera. Dessutom pekar det

Läs mer

PM SM MTB 2007. I DH och 4# finns ingen H50 klass

PM SM MTB 2007. I DH och 4# finns ingen H50 klass PM SM MTB 2007 IK Hakarpspojkarna och Svenska Cykelförbundet Hälsar alla välkomna till SM, JSM, USM och VSM i Mountainbike i grenarna Down Hill (DH), Four Cross (4#) XC, Tempo, Lag, Stafett Tävlingsregler:

Läs mer

TÄVLINGSRESULTAT 2007

TÄVLINGSRESULTAT 2007 TÄVLINGSRSULTAT 2007 Ovan från vänster: Monica Holler efter total- och finalseger i Svenska Cupen på landsväg. Jakob Södergrann sträcker händerna i luften efter seger i Anundsloppet. Johan Johansson visar

Läs mer

Tävlings / Träningsprogram 2005. Lördagen 12 Mars. Cross Deltävling 1 Kepscup - Järfälla http://www.jarfallack.nu

Tävlings / Träningsprogram 2005. Lördagen 12 Mars. Cross Deltävling 1 Kepscup - Järfälla http://www.jarfallack.nu Tävlings / Träningsprogram 2005 Lördagen 12 Mars Cross Deltävling 1 Kepscup - Järfälla http://www.jarfallack.nu Söndag 13 Mars MTB Deltävling 2 Kepscup - Spårvägen CF Lördag 19 Mars MTB Deltävling 3 Kepscup

Läs mer

Inbjudan till Hallbyrundan final i SWE-cup 2019 Söndagen den 22/9

Inbjudan till Hallbyrundan final i SWE-cup 2019 Söndagen den 22/9 Inbjudan till Hallbyrundan final i SWE-cup 2019 Söndagen den 22/9 Anmälan: Skall ske via www.swecyclingonline.se senast 15/9 2019. Anmälningsavgiften faktureras klubben i efterhand. Efteranmälan kan göras

Läs mer

Inbjudan till Alingsås MTB Challenge den 30 och 31 juli 2016

Inbjudan till Alingsås MTB Challenge den 30 och 31 juli 2016 Inbjudan till Alingsås MTB Challenge den 30 och 31 juli 2016 Första upplagan av Alingsås MTB Challenge arrangerades 2014 och gavs samma år även XCM SM-status med ett direkt erkännande hos Svenska Cykelförbundet

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelsen för Västmanlands Cykelförbund (VCF) lämnar här sin redogörelse för verksamhetsåret 2017 Uppdragen inom förbundet har fördelats enligt följande Ordförande Bengt Johansson

Läs mer

Inbjudan Södermanlands 2-Dagars: Cupfinal i SWE Cup Masters 2-3 september 2017

Inbjudan Södermanlands 2-Dagars: Cupfinal i SWE Cup Masters 2-3 september 2017 i Nyköping har nöjet att hälsa cyklister, ledare och publik välkomna till 2017 års Södermanlands 2-Dagars som kommer att vara de avslutande tävlingarna i SWE Cup för Masters. Tempocupen avgörs på lördagen

Läs mer

Kristinehamns Cykelklubb Policy

Kristinehamns Cykelklubb Policy Kristinehamns Cykelklubb Policy Inledning policy Kristinehamns Cykelklubbs verksamhet skall ha kamratskapet i fokus och att ha kul är vårt huvudmål. Klimatet skall vara öppet och prestigelöst. Kristinehamns

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Övergripande mål Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar Sprida

Läs mer

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER

CYKELKLUBBEN.SE MÖTESPLATSEN FÖR CYKELFANTASTER Månadsbrev 0408 April, april... April månad är här och med den en ny cykelsäsong! Vi har fått ställa fram klockan och vips så har vi fått en timme extra att träna på. Förutom den inspirationskicken så

Läs mer

Förslag till motioner

Förslag till motioner Förslag till motioner Motion 1 - Bättre försäkring vid motionsarrangemang (Bakgrund och motivering - Se bilaga 1) Vi vill att en bättre försäkring tas fram för deltagarna vid alla motionslopp sanktionerade

Läs mer

PM UNGDOMS-SM CYKEL 1-3 AUGUSTI

PM UNGDOMS-SM CYKEL 1-3 AUGUSTI PM UNGDOMS-SM CYKEL 1-3 AUGUSTI Höllviken CK, Vellinge kommun och Svenska Cykelförbundet hälsar tävlande, ledare och publik välkomna till 2014 års Svenska Mästerskap i cykel på landsväg för ungdomar. Tävlingarna

Läs mer

Ringmurens Cykelklubb

Ringmurens Cykelklubb Viktiga datum 2012 21 april MTB Stenkumla 28 april Bianchiträffen 5 maj Lvg. Premiärloppet 17 maj Lvg. Gotland Tvärs 2 juni Lvg. Siljan Runt 2 juni Lvg. 20-mila 9 juni Lvg. Klinterundan 10 juni MTB Lida

Läs mer

REGELVERK FÖR VÄRMLANDSSERIEN Landsväg, MTB XC & Cyclocross

REGELVERK FÖR VÄRMLANDSSERIEN Landsväg, MTB XC & Cyclocross REGELVERK FÖR VÄRMLANDSSERIEN Landsväg, MTB XC & Cyclocross 2019 - Uppdaterad: 2019-04-02 Innehållsförteckning Allmänt... 3 Medlemskap och Licens... 3 Poängberäkning... 3 Ungdomscupen och Föreningscupen...

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

Nyhetsbrev Säsongsstart höst 2019, OK Tyr Barn & Ungdomsträning MTB

Nyhetsbrev Säsongsstart höst 2019, OK Tyr Barn & Ungdomsträning MTB Nyhetsbrev Säsongsstart höst 2019, OK Tyr Barn & Ungdomsträning MTB Måndagar 18:00-19:30 (för alla grupper) Säsongsstart Måndag 12/8 18:00 Norra Fältet Höstsäsongen startar den 12/8 kl. 18:00 på Norra

Läs mer

Välkommen till Västgötaloppet Cykel lördagen den 22 september 2018 i Ulricehamn

Välkommen till Västgötaloppet Cykel lördagen den 22 september 2018 i Ulricehamn INBJUDAN Välkommen till Västgötaloppet Cykel lördagen den 22 september 2018 i Ulricehamn Den nionde, sista och avgörande deltävlingen av långloppscupen, Mitsubishi MTB Challenge 2018. Om Västgötaloppet

Läs mer

PM Finnmarksturen 5 augusti 2018

PM Finnmarksturen 5 augusti 2018 PM Finnmarksturen 5 augusti 2018 Startplats Starten sker gemensamt på ABB Arena söndagen den 5 augusti kl. 11:00 på löparbanorna. Klicka här för att se platsen på karta. Startfållor Fållorna öppnar kl.

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2018

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2018 Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2018 Version 1 Övergripande mål Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar

Läs mer

Team Red Dragon Övergripande projektplan och mål

Team Red Dragon Övergripande projektplan och mål Team Red Dragon Team Red Dragon Övergripande projektplan och mål Utveckla och fördjupa samarbetet med Upplands och Västmanlands Cykelförbund Skapa en brygga mellan Team Red Dragon och cykelklubbarna i

Läs mer

REGLEMENTE FÖR NÄRKESERIEN I MTB 2016

REGLEMENTE FÖR NÄRKESERIEN I MTB 2016 REGLEMENTE FÖR NÄRKESERIEN I MTB 2016 ALLMÄNT Närkeserien i MTB ska kännetecknas av glädje, gemenskap och engagemang. Medlemskap i förening och licenser. För att få delta i seriesystemet Närkeserien i

Läs mer

ESC Deltar man i 2 av de 3 långpassen så subventionerar klubben med 250: - av anmälningsavgift till motionsloppet.

ESC Deltar man i 2 av de 3 långpassen så subventionerar klubben med 250: - av anmälningsavgift till motionsloppet. ESC 2017 Mål 8 april Paris Roubaix Challenge 2017 Sportive 10 juni Tjejvättern 11 juni Halvvättern 16-17 juni Vätternrundan (Flera olika SUB-grupper) Resurser En stark motionscyklings verksamhet. Många

Läs mer

Inbjudan Långa Lugnet, Falun, lördag 28 maj 2016

Inbjudan Långa Lugnet, Falun, lördag 28 maj 2016 Inbjudan Långa Lugnet, Falun, lördag 28 maj 2016 Välkomna till Långa Lugnet, ett MTB-långlopp för elit och motionärer i klassisk Faluterräng. Tävlingscentrum är Lugnet Arena i Falun. Banan mäter 62 km.

Läs mer

Inbjudan Långa Lugnet, Falun, Söndag 2 juni 2019

Inbjudan Långa Lugnet, Falun, Söndag 2 juni 2019 Inbjudan Långa Lugnet, Falun, Söndag 2 juni 2019 Välkommen till årets cykelhelg i Falun och Långa Lugnet, ett MTB-långlopp för elit, ungdomar och motionärer i klassisk Faluterräng. Långa Lugnet är seedningsgrundande

Läs mer

PM för Billingeracet XC Lördagen den 14 September

PM för Billingeracet XC Lördagen den 14 September PM för Billingeracet XC Lördagen den 14 September Efteranmälan: Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen i sekretariatet vid målet, fram till en timma innan start. Kontant betalning eller swish vid efteranmälan.

Läs mer

Sportchef Träningskommitté

Sportchef Träningskommitté Sportchef Träningskommitté Hålla ordning och organisera MSS Träningar Träningskommittén Sportchef Lagkaptener Tränare Klassrepresentant, Optimist/Laser etc. Rådgivare Simon Landenstad, Sportchef MSS Emelie

Läs mer

Tävling & Motionsprogram 2011

Tävling & Motionsprogram 2011 APRIL Motionsklass krävs ingen klubbtillhörighet eller licens Elitmotion & Långlopp (masstart) en kombination av tävling och motion, krävs klubbtillhörighet & licens LVG, MTB, BMX-tävling krävs klubbtillhörighet

Läs mer

VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015

VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015 VÄSBY DUATHLON 1 MAJ, 2015 TÄVLINGS-PM VÄLKOMMEN! Väsby Duathlon har i år SM-status, men som vanligt välkomnar vi alla, motionärer såväl som elit! I det här dokumentet hittar du all den information du

Läs mer

Nyhetsbrev Säsongsstart 2019, OK Tyr Barn & Ungdomsträning MTB

Nyhetsbrev Säsongsstart 2019, OK Tyr Barn & Ungdomsträning MTB Nyhetsbrev Säsongsstart 2019, OK Tyr Barn & Ungdomsträning MTB Måndagar 18:00-19:30 (för alla grupper) Torsdagar 18:00-19:30 (för äldre grupperna) Säsongsstart Måndag 1/4 18:00 Norra Fältet Vårsäsongen

Läs mer

PM 1572 MTB Challenge Motala 2014

PM 1572 MTB Challenge Motala 2014 PM 1572 MTB Challenge Motala 2014 INFÖR LOPPET Information om banan och träning på banan innan tävling De markägare som upplåter sin mark för 1572 MTB Challenge Motala ställer sig positiva till att cyklister

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År! tillönskas alla SMACKare! / Styrelsen.

God Jul & Gott Nytt År! tillönskas alla SMACKare! / Styrelsen. Årsmodell 2011, nr 1 23 december 2011 God Jul och Gott Nytt År alla SMACKare! Ännu ett år är till ända och SMACKtuellt här igen. Den innehåller som vanligt lite återblickar på sånt som hänt under året

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2016

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2016 Övergripande mål Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2016 Version 3 Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar

Läs mer

Inbjudan/PM Lida Loop 9/6 2013

Inbjudan/PM Lida Loop 9/6 2013 Inbjudan/PM Lida Loop 9/6 2013 Välkommen till LIDA LOOP, ett MTB-långlopp för elit och motionärer i fantastisk cykelterräng. Tävlingscentrum är natursköna Lida friluftsanläggning vid sjön Getaren söder

Läs mer

Månadsbrev. Tid: tisdagen den 3 juni klockan 20.00 Plats: www.cykelklubben.se

Månadsbrev. Tid: tisdagen den 3 juni klockan 20.00 Plats: www.cykelklubben.se Månadsbrev 0608 Över 4 000 medlemmar Kan du tänka dig! Just nu är vi över fyra tusen medlemmar på Cykelklubben.se och fortfarande strömmar det in nya medlemmar varje dag. Detta ska vi fira med ett par

Läs mer

PM till. söndagen den 16 juli

PM till. söndagen den 16 juli PM till söndagen den 16 juli Anmälan: Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant betalning eller swish Avgifter vid efteranmälan: MAXI-klasser (Elit, Jun,

Läs mer

SMACK-året 2012. Hatten av för SMACKare som utmärkt sig under 2012. Årsmodell 2012, nr 1 23 december 2012

SMACK-året 2012. Hatten av för SMACKare som utmärkt sig under 2012. Årsmodell 2012, nr 1 23 december 2012 Årsmodell 2012, nr 1 23 december 2012 God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla SMACKare! Nu är det slut på cykling för i år men det kommer ju ett nytt år. SMACKtuellt kommer här traditionsenligt som en

Läs mer

Anmälan: Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant betalning eller Swish vid efteranmälan.

Anmälan: Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant betalning eller Swish vid efteranmälan. PM Lördagen den 18 maj Anmälan: Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant betalning eller Swish vid efteranmälan. Avgifter Efteranmälningsavgift gäller

Läs mer

Svenska Skridskoförbundet

Svenska Skridskoförbundet Svenska Skridskoförbundet SVENSKA MÄSTERSKAP (nytt koncept på prov 2017 och 2018 ) Seniorer Juniorer Veteraner Svenska Mästerskap i hastighetsåkning 2018 för seniorer, juniorer och veteraner Svenska Skridskoförbundets

Läs mer

LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019

LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019 LANDSLAGSPROGRAM OCH UTTAGNINGSKRITERIER MOUNTAINBIKE 2019 Uttagning sker senast 3 veckor före avresa till uppdrag (om ej annat kommunicerats). 4X 1-2 aug VM, Val di Sole (Italien) Antal Åkare: 1 Uttagning/urval

Läs mer

FÖRARE. [En enkel guide för hur du som förare använder SVEMO TA.]

FÖRARE. [En enkel guide för hur du som förare använder SVEMO TA.] 2013 Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet Box 2314 600 02 NORRKÖPING Tel. 011-23 10 80 www.svemo.se FÖRARE [En enkel guide för hur du som förare använder SVEMO TA.] Innehåll Inledning... 3 Registrera

Läs mer

HÖSTRUSKET Södra Berget-LV5. SundsvallsCyklisterna TÄVLING. Kom och titta!!! Ta med familjen! INBJUDAN TILL

HÖSTRUSKET Södra Berget-LV5. SundsvallsCyklisterna TÄVLING. Kom och titta!!! Ta med familjen! INBJUDAN TILL INBJUDAN TILL MOUNTAIN BIKE TÄVLING HÖSTRUSKET 2009 Pär Wallgren 09 par.wallgren@ip3.nu Södra Berget-LV5 Söndag 27 September 10.00 (första start) Disciplin: Mountainbike - Alla klasser, även nybörjare

Läs mer

Kvänums IF Tränings-/informationskalender

Kvänums IF Tränings-/informationskalender Kvänums IF Tränings-/informationskalender 2018 www.kvanumsif.nu Din personliga utrustning är viktig Vi tränar utomhus oavsett väder, så kläderna är otroligt viktiga! Att ta med Man bör alltid ha med en

Läs mer

Serietabell - SWE Cup LVG H55 Linje

Serietabell - SWE Cup LVG H55 Linje Serietabell - SWE Cup LVG H55 Linje Serietabell Plac Namn Förening Tävl 1 Tävl 2 Tävl 3 Tävl 4 Tävl 5 Tävl 6 Tävl 7 Poäng (5 bästa) 1 Krister Bergström Fredrikshofs IF CK 1 1 2 1 2 1 1 150 2 Stig Andersson

Läs mer

Arvid Carlsson, landsväg P 10-12

Arvid Carlsson, landsväg P 10-12 Julia Lyngbaek, landsväg F 10-12 13-Apr Östgötaloppet 4 4 22-Apr Östgötaserien, Fornåsatempot 1 3 2 10-May Halmstads 2-dagars, bergstempo 7 9 10-May Halmstads 2-dagars, GP 4 9 11-May Halmstads 2-dagars,

Läs mer

Inbjudan till. Lördagen den 19 maj

Inbjudan till. Lördagen den 19 maj Inbjudan till Lördagen den 19 maj Anmälan: Skall ske via www.swecyclingonline.se senast tisdagen den 15 maj. Efteranmälan kan göras på tävlingsplatsen fram till en timma innan respektive start. Kontant

Läs mer

PM Långa Lugnet Korta Lugnet

PM Långa Lugnet Korta Lugnet PM Långa Lugnet Korta Lugnet Åligger varje deltagare att ta del och följa anvisningarna i detta PM. Klasser Tävlingsklasser Damer Elit Damer sport Damer 30 Damer 40 Herrar Elit Herrar junior Herrar sport

Läs mer

2013: Matthias Wengelin och Alexandra Engen Startnr. Namn Klubb/Team Meriter

2013: Matthias Wengelin och Alexandra Engen Startnr. Namn Klubb/Team Meriter Lidingöloppet s tidigare segrare 2013: Matthias Wengelin 02.04.14 och Alexandra Engen 02.22.33 2014: Calle Friberg 02.08.21 och Linn Tyllman 02.26.37 Mathias Wengelin 02.04.44 och Felicia Ferner 02.28.34

Läs mer

Nya tävlingsidéer säsongen

Nya tävlingsidéer säsongen Nya tävlingsidéer säsongen 2010-2011 Arbetsgruppen Ny tävlingsstruktur har nu slutfört sitt arbete och vill gärna tacka för alla kreativa synpunkter som kommit in genom mejl och samtal vilket visar att

Läs mer

Mitt nya jobb. Månadsbrev

Mitt nya jobb. Månadsbrev Månadsbrev 0308 Mitt nya jobb I dag är det den 1 mars 2008 och det är en mycket stor dag för mig, Fredrik Jansson. Så länge jag kan minnas har jag drömt om att driva ett eget företag och kunna försörja

Läs mer

Swe-cup XCC 2019 deltävling 7

Swe-cup XCC 2019 deltävling 7 Hallbyrundan 2019-09-21 Tävlingsform är Short race XCC och XCO E-Mtb motionslopp för Dam och Herr i samarbete med Husqvarna Bicycles och Wetterhall & Deters. Vad med och skriv historia och kör det föras

Läs mer

Friidrottsklubb. Regeldokument. rev

Friidrottsklubb. Regeldokument. rev Friidrottsklubb Regeldokument rev 2017-11-30 Grundregel Ianspråktagande av föreningens resurser för deltagande i tränings- och/eller tävlingsverksamhet, åtnjutande av ekonomiskt stöd/ersättning m.m. förutsätter

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924 CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Verksamhetsberättelse 2005 CK Hymer Verksamhetsberättelse 2005 1 oktober 2004-30 september 2005 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Curt Fransson Vice

Läs mer

PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti!

PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti! PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti! Varmt välkommen till en härlig cykelvecka i Dalarna med oss på Cykelklubben.se, YA Arena, Bancykelklubben och Cykelcity! I år är vi stolta över att få ge svenska

Läs mer

Höllviken Elit GP 27 juli 2018

Höllviken Elit GP 27 juli 2018 Höllviken CK bjuder in till: Höllviken Elit GP 27 juli 2018 Höllviken CK hälsar tävlande, ledare och publik välkomna till Höllviken Elit GP 2018! Tävlingen äger rum i Vellinge, beläget i sydvästra delen

Läs mer

Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb

Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb Verksamhetsberättelse för år 2008 (2008-01-01 2008-12-31) Klubben har vid verksamhetsårets utgång 146 medlemmar varav 55 är familjemedlemmar, de allra flesta av medlemmarna

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År! tillönskas alla SMACKare! / Styrelsen.

God Jul & Gott Nytt År! tillönskas alla SMACKare! / Styrelsen. Årsmodell 2013, nr 1 23 december 2013 God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla SMACKare! Året är till ända och vi ser tillbaka på det som varit. Samtidigt smids det säkret nya planer för nästa år, för då

Läs mer

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924

CK Hymer. Cykelklubben i Linköping sedan 1924 CK Hymer Cykelklubben i Linköping sedan 1924 Verksamhetsberättelse 2014 CK Hymer Verksamhetsberättelse 2014 1 oktober 2013-30 september 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot

Läs mer

Svenska Skridskoförbundet

Svenska Skridskoförbundet Svenska Skridskoförbundet SVENSKA MÄSTERSKAP (nytt koncept på prov 2017 och 2018 ) Seniorer Juniorer Veteraner REGELVERK ! Svenska Mästerskap i hastighetsåkning 2017 för juniorer, seniorer och veteraner

Läs mer

2013: Matthias Wengelin och Alexandra Engen : Mathias Wengelin och Felicia Ferner

2013: Matthias Wengelin och Alexandra Engen : Mathias Wengelin och Felicia Ferner Lidingöloppet MTBs tidigare segrare 2013: Matthias Wengelin 02.04.14 och Alexandra Engen 02.22.33 2014: Calle Friberg 02.08.21 och Linn Tyllman 02.26.37 2015: Mathias Wengelin 02.04.44 och Felicia Ferner

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2017

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2017 Övergripande mål Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2017 Version 2 Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar

Läs mer

Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje

Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje Serietabell - SWE Cup LVG H50 Linje Serietabell Plac Namn Förening Tävl 1 Tävl 2 Tävl 3 Tävl 4 Tävl 5 Tävl 6 Tävl 7 Poäng (5 bästa) 1 Torbjörn De Jager Föreningen Cykloteket RT 1 1 1 1 1 1 150 2 Stefan

Läs mer

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma 2011 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsaetävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade Vår Internationella tävling kommer att hållas den 14-15 Maj

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År! tillönskas alla SMACKare! / Styrelsen.

God Jul & Gott Nytt År! tillönskas alla SMACKare! / Styrelsen. Årsmodell 2010, nr 1 23 december 2010 God Jul och Gott Nytt År alla SMACKare! Nu är årets SMACKtuellt här igen med lite läsning och återblickar på en del av det som hänt under året som gått. Det har bara

Läs mer

Parkering. Tävlingscentrum. Efteranmälan. Nummerlappar. Provkörning av banorna. Banbeskrivning. Varvning / Mål

Parkering. Tävlingscentrum. Efteranmälan. Nummerlappar. Provkörning av banorna. Banbeskrivning. Varvning / Mål PM Mera Lera MTB i Linköping hälsar er varmt välkomna till DM i MTB 2017. Tävlingen går lördagen den 30:e september på Mera Lera MTB s bana i Vidingsjö, Linköping. Parkering Tävlingscentrum Efteranmälan

Läs mer

Prova på Träning Klubbtävling Nationell tävling Internationell tävling. Helår Två år Tre år Tillfällig. Medlemskap i arrangerande klubb.

Prova på Träning Klubbtävling Nationell tävling Internationell tävling. Helår Två år Tre år Tillfällig. Medlemskap i arrangerande klubb. Ansökan i Svemo-TA Tävlingstillstånd Prova på Träning tävling Nationell tävling Internationell tävling FIM / FIM Europe Mästerskap i Sverige Nej Nej Ja Ja Ja Nej, Svemo styrelse Nej Nej Ja, ingen avgift

Läs mer

Domare/instruktörskursen är till för att de som ska vara domare/instruktörer på klubbens tävlingar kan hjälpa skyttarna på stationerna.

Domare/instruktörskursen är till för att de som ska vara domare/instruktörer på klubbens tävlingar kan hjälpa skyttarna på stationerna. Sverigeduvan 2011 Sverigeduvan 2011... 1 Inledning... 2 Arrangörsförmåner... 2 Tävling... 3 Skillnader mot Engelsk Sporting... 3 Tävlingsdagar... 3 Tävlingsgenomförande... 4 Banor/layouter... 4 Arrangör...

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Spårvägen Cykelförening verksamhetsåret 2015

Verksamhetsberättelse för Spårvägen Cykelförening verksamhetsåret 2015 Verksamhetsberättelse för Spårvägen Cykelförening verksamhetsåret 2015 Allmänt Året 2015 präglades av en fortsatt tillströmning av cyklister till MTB-skolan. Dock uppvägs det av cyklister som slutat vilket

Läs mer

Hymerbladet nr 1, år 2003 För cykeln i tiden

Hymerbladet nr 1, år 2003 För cykeln i tiden nr 1, år 2003 För cykeln i tiden Foto: Lars Segerström Bilden visar en kämpande Johan Park Dahlgaard som slutade med en 2:a plats i P15-16 linje vid Östgötaloppet i Ljungsbro, 2002. OBS! Innehåller viktig

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Norbergs Cykelklubb 2014

Verksamhetsberättelse för Norbergs Cykelklubb 2014 Verksamhetsberättelse för Norbergs Cykelklubb 2014 Styrelsen Ordförande Kicki Wallin Vice ordförande Jonas Gunnarsson Kassör Maria Rubin-Czarnecki Sekreterare Stig Bergman Ledamot Dennis Andersson Ledamot

Läs mer

Sammanställning över befintliga tävlingsformer Dragracing MC/Snöskoter version 1.0

Sammanställning över befintliga tävlingsformer Dragracing MC/Snöskoter version 1.0 Sammanställning över befintliga tävlingsformer Dragracing MC/Snöskoter version 1.0 Det här är en sammanställning för att du ska få en överblick över vilka tävlingsformer som finns för dragracing MC/Snöskoter.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR UPPLANDS CYKELFÖRBUND VERKSAMHETSÅRET

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR UPPLANDS CYKELFÖRBUND VERKSAMHETSÅRET Sida 1 av 11 Styrelsens sammansättning: VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR UPPLANDS CYKELFÖRBUND VERKSAMHETSÅRET 2016-01-01 2016-12-31 Ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Revisorer Stefan Lagerkvist (SMACK)

Läs mer

REGLEMENTE FÖR NÄRKESERIEN I MTB 2018

REGLEMENTE FÖR NÄRKESERIEN I MTB 2018 REGLEMENTE FÖR NÄRKESERIEN I MTB 2018 ALLMÄNT Närkeserien i MTB ska kännetecknas av glädje, gemenskap och engagemang. Medlemskap i förening. Det finns inget krav på medlemskap i cykelförening för att kunna

Läs mer

PM FÖR SNAPPHANETUREN 2015

PM FÖR SNAPPHANETUREN 2015 PM FÖR SNAPPHANETUREN 2015 NÄR 23 aug 2015 VAR Hovdalaslott, Hässleholm TÄVLINGSKLASSER Herr/dam 60 km P/F 15-16 43 km P/F 13-14 43 km F/F 10-12 15 km Det åligger varje deltagare att ta del av och följa

Läs mer

STOCKHOLMS CYKELFÖRBUND

STOCKHOLMS CYKELFÖRBUND Årsmöte 2013 Lördagen den 2 februari 2013 kl: 15:00 Östermalms föreningsråd, Valhallavägen 148, Stockholm Årsmöteshandlingar Förslag till dagordning för årsmötet Verksamhets- och förvaltningsberättelse

Läs mer

Gott nytt cykelår och tack för 2008

Gott nytt cykelår och tack för 2008 Månadsbrev 0109 Gott nytt cykelår och tack för 2008 Guldmedlemskap lönar sig nyheter 2009 Guldloppen 2009 nya spännande tävlingar och tävlingsformer Bancykelklubben nystartad klubb Cykelkampen för en bätttre

Läs mer

1 REGLER FÖR NORDISKT MÄSTERSKAP OCH NORDISKA CUPER I TRIAL

1 REGLER FÖR NORDISKT MÄSTERSKAP OCH NORDISKA CUPER I TRIAL 1 REGLER FÖR NORDISKT MÄSTERSKAP OCH NORDISKA CUPER I TRIAL 1.1 TÄVLINGAR 1.1.1 Ämnen som inte tas upp i denna regelsamling, hänvisas till UEMs regler för trial. 1.1.2 Den svenska versionen av de nordiska

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Norbergs Cykelklubb 2016

Verksamhetsberättelse för Norbergs Cykelklubb 2016 Verksamhetsberättelse för Norbergs Cykelklubb 2016 Styrelsen Ordförande Kicki Wallin Vice ordförande Anders Dahlberg Kassör Maria Rubin-Czarnecki Sekreterare Camilla Sömskar Ledamot Stig Bergman Ledamot

Läs mer

Sammanfattning av nya och ändrade regler 2014-03-01

Sammanfattning av nya och ändrade regler 2014-03-01 Sammanfattning av nya och ändrade regler 2014-03-01 Del 1, Allmänt 1.1.006 (förtydligande angående klubb- och klasstillhörighet) Utgångsläget är alltid den huvudförening cyklisten har och den licensklass

Läs mer

PROTOKOLL NR 9/14. Fört vid styrelsens möte den 25 januari 2015 i Köpenhamn, Scandic Hotel

PROTOKOLL NR 9/14. Fört vid styrelsens möte den 25 januari 2015 i Köpenhamn, Scandic Hotel PROTOKOLL NR 9/14 Fört vid styrelsens möte den 25 januari 2015 i Köpenhamn, Scandic Hotel Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Anders Bromée, v ordförande (AB) Catarina Andersson, ledamot (CA)

Läs mer