Nya Almviksbulletinen April 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nya Almviksbulletinen April 2013"

Transkript

1 Nya Almviksbulletinen April 2013 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Nystart för Almviksbulletinen Styrelsen - vem är vi och vad gör vi? Ny i föreningen Tvättstugor Avfall och grovsopor Hemservice - Fixar-Lotta Tävling! Trivselregler

2 Felanmälan görs till Riskbyggen Dag&Natt, dygnet runt: (tidigare Riksbyggen Jour) Anmäl alltid fel som du upptäcker på tvättmaskiner, belysningen i gemensamma utrymmen, läckande kranar och toaletter, stopp i sopnedkastet, fel på låssystemet, tvättstugor, mm. Parkering och garage hanteras också av Riksbyggens bostadsadministration på samma telefonnummer. Förvaltningskontoret Serenadgatan 30, i Styrelserummet har vi förvaltningskontoret för tillfället. (Använd porttelefonen!) Här hanteras ärenden som rör cykelförråd och taggarna. Här kan du också lämna skrivelser till styrelsen, mm. Besökstider: Tisdagar kl och torsdagar kl Felanmälan ComHem görs direkt till företaget på telefon Felanmälan Via Europa/Bredband2 görs direkt till företaget på telefon

3 Nystart för Almviksbulletinen Du håller i din hand den Nya Almviksbulletinen. Under några år hade vi inte tillräckliga personalresurser för att kunna hålla Almviksbulletinen vid liv. Med detta nya nummer startar vi därför om på nytt, med ny layout, nytt innehåll och flera nummer per år. Vår ambition är att hålla alla boende uppdaterade om vad som pågår i föreningen och i vårt område. Nya Almviksbulletinen, tillsammans med vår hemsida (www.mhus22.se) kommer att vara våra kanaler för att nå er och för att hålla er informerade. Vi är medvetna om att det inte har fungerat felfritt under de senaste åren, så vi hoppas att kunna bättra på det. För övrigt har även hemsidan fått lite nytt innehåll, och vi kommer att arbeta med att snabbt lägga in all väsentlig information där. Gå gärna in där, och se vad du tycker! Ni är välkomna att kontakta oss med synpunkter och idéer, alla förslag tas tacksamt emot. Även om du har information som du tycker att dina grannar bör veta kan du kontakta oss!

4 Vem är vi i styrelsen? Styrelsen väljs av årsmötet. Styrelsen består av sex ledamöter, två suppleanter och Riksbyggen utser en representant och en suppleant. Styrelsen består av: Ordförande: Rolf Larsson. Du kan nå Rolf på telefon Vice ordförande: Anders Kristiansson Sekreterare: Camilla Carlbom Ledamöter: Karin Johansson, Otto Walter och Afrim Vlashi Suppleanter: Tina Blixt och Teodora Werngren. Teodora är även vice sekreterare. Riksbyggens representant är Magnus Sjöstrand. Magnus är vår förvaltare. Hans suppleant är Ulf Håkansson, vår vaktmästare. Ni undrar säkert vad vi gör i styrelsen. I de kommande numren av bulletinen tänkte vi presentera en styrelsemedlem och vad denna gör. Först ut är såklart vår ordförande: Rolf Larsson Rolf är nybliven pensionär, och som sådan svårt att få tiden att räcka till. Att sitta i styrelsen tar många timmar, men Rolf tycker det är positivt att kunna engagera sig för allas trevnad. Rolfs engagemang och energi går det inte att ta miste på! Familjen flyttade till Serenadgatan 7 år Familjen består förutom av Rolf och Britt-Louise även av barn och barnbarn. Rolf har suttit i styrelsen i två omgångar sedan 2004 som ledamot, sekreterare, vice ordförande/sekreterare och från maj 2012 som ordförande.

5 Arbetsgrupper Styrelsen arbetar med olika projekt, och då utser vi några som ingår i en arbetsgrupp. Arbetsgrupperna förbereder frågorna, och tittar på olika lösningar, som presenteras till styrelsen. Styrelsen tar sedan beslut om vilka åtgärder som ska vidtas. För tillfället har vi följande arbetsgrupper: Informationsgruppen: (som hanterar frågor ang hemsidan, Text-TV och Almviksbulletinen) Camilla Carlbom, Anders Kristiansson, Teodora Werngren, Afrim Vlashi och Otto Walter Gruppen för underhållsplanen: (planering av vad som ska åtgärdas i löpande underhåll): Rolf Larsson, Anders Kristiansson och Afrim Vlashi Ekonomigruppen: Rolf Larsson, Camilla Carlbom och Afrim Vlashi Källsorteringsgruppen: Otto Walter, Camilla Carlbom och Afrim Vlashi Elgruppen: Anders Kristiansson, Afrim Vlashi, Otto Walter och Camilla Carlbom Hemservicegruppen: (Fixar-Lotta) Rolf Larsson, Karin Johansson och Teodora Werngren Välkomstkommitté för nya medlemmar: Karin Johansson och Teodora Werngren Brandskydd: Otto Walter, Afrim Vlashi och en från Riksbyggen Du är välkommen att kontakta oss om du undrar över något eller om du har synpunkter!

6 Ny i föreningen Vi vill hälsa alla våra nya medlemmar välkomna i föreningen! Hoppas att du/ni har hittat ert drömboende hos oss. Med jämna mellanrum håller Riksbyggen informationsträffar för nyinflyttade, där ni kan få svar på era frågor. Datum för nästa tillfälle kommer att annonseras på hemsidan och i Almviksbulletinen. Anmäl dig gärna! Alla boende i föreningen har en Boendepärm. Boendepärmen hör till lägenheten, så ni bör ha fått den från dem som sålde bostaden till er. Skulle ni inte ha fått pärmen kan ni hämta en ny vid Förvaltningskontoret. Pärmen innehåller viktig information!

7 Proaktiv en handbok för att förebygga skador och problem i ditt boende Inom kort kommer vi att dela ut ett viktigt informationshäfte Proaktiv till alla medlemmar. Den är framtagen som ett stöd dels till bostadsrättsföreningarna men framför allt till dig som bostadsrättsinnehavare. Häftet du kommer få innehåller många tips och förslag på hur du kan undvika skador i ditt boende så det är väl använd tid att läsa igenom den.

8 Visste du... lite fakta om föreningen Vi har 590 hushåll i föreningen. Med detta är vi en av Malmös största bostadsrättsföreningar. Föreningen bildades De första gästerna flyttade in På den tiden var det ett område där staden tog slut, så husen var omgivna av åkrar. Vi ser gärna att ni som har bott här länge berättar om hur det var förr! Kontakta oss i styrelsen, så kan vi dela era minnen med de boende via Almviksbulletinen och hemsidan! Avfall och grovsopor Det är väldigt viktigt att hushållssoporna paketeras ordentligt innan de kastas i sopnedkastet. Skrymmande föremål som hamnar i sopnedkastet sätter systemet ur funktion och kan medföra stora kostnader för föreningen. Tomflaskor, kasserat glas, tidningspapper och kartonger kan återvinnas. Kasta dessa vid återvinningsstationen, som är placerad vid infarten till Serenadgatan 27 och vid Kvartettgatan. Riv gärna sönder och vik ihop skrymmande kartonger innan ni kastar dessa i avsedd container. Kasta avfallet i containrarna och inte utanför! (Ni som undrar varför man skulle kasta dem utanför - ja, det gör vi också. Men det händer alltför ofta.) Föreningen ställer ut containrar 4 gånger om året, där grovsopor kan lämnas. Så använd containrarna, och lämna absolut inte dina gamla möbler, mattor, etc. i trapphus, brandtrappor, källare eller på gångarna! Nästa gång containern kommer att vara på området är den april. Tänk på att man inte får slänga målarfärg, elartiklar inkl sladdar, vitvaror (det innebär en merkostnad för föreningen).

9 På gång i föreningen Renovering av fasaden (Serenadgatan 22 och övriga höghus). Just nu är trottoaren avspärrad kring 22:an, pga risk för fallande föremål. NCC förbereder nu att åtgärda felet. En åtgärdsbeskrivning tas nu fram gällande fasaden på 22:an. Även övriga fasader kommer att kontrolleras. Även en energiutvärdering kommer att tas fram för både höghusen och låghusen. Beslutsunderlag kommer att presenteras vecka 15. Styrelsen beslutar därefter om vilka åtgärder som ska genomföras. Föreningen jobbar med att energieffektivisera i både låg- och höghusen. Vi tittar på belysning, men även på hur vi ska kunna få ner kostnaderna för uppvärmningen. Styrelsen har tillsatt en arbetgrupp som tittar på lösningarna för hur matavfallssorteringen ska lösas. Från slutet på året kommer vår förening eventuellt att övergå till att sortera allt avfall. Detta beslut är nödvändigt, inte bara med tanke på vår strävan att vara miljövänliga, utan även eftersom Malmö stad har ålagt föreningen att göra det. Diskussioner pågår om var avfallshuset ska placeras på området, och hur vi praktiskt ska kunna lösa frågan med matavfallet. Styrelsen arbetar även med att omförhandla föreningens avtal. Avtalen sägs upp och nya offerter tas in för att säkerställa att vi får det mest fördelaktiga priset och de bästa villkoren.

10 Fixar-Lotta - Hemservice för alla Du har inte missat att Fixar-Per har ersatts av Fixar-Lotta? Lotta hjälper alla medlemmar som önskar med allehanda göromål. Behöver du hjälp med att spika upp tavlor, forsla bort gamla möbler, byta lampor, justera gångjärn, eller vill du bara fika med någon? För 50 kr per påbörjad halvtimme kommer Lotta och hjälper dig! Du kan beställa Lottas tjänster på telefon eller på e-postadressen Fönsterputsning hjälper UltraClean med, även den tjänsten kan du få information om på telefon Tvättstugor För ett par år sedan renoverades våra tvättstugor, och vi kan stolt konstatera att vi har några av Malmös finaste och mest välrustade tvättstugor! Vårt elektroniska bokningssystem gör också att det aldrig blir bråk mer om tvättider, fast nu finns det inte utrymme för misstag heller... Är man försenad, då är tvätten inlåst. Som alltid, finns det både för- och nackdelar med systemet, men det positiva överväger. Du vet väl t.ex. att du kan boka tvättid via vår hemsida? Från jobb, eller var du än har tillgång till en dator. (Gäller de husen som har det elektriska bokningssystemet installerat.) Men så har vi det med städningen... Det är de boendes ansvar att städa tvättstugan efter sig. Städarna gör alltså inte det, så om vi inte städar då blir det dammigt och smutsigt. Glöm inte det när du är klar med tvätten!

11 Tävling Nystart för tidningen, vilket innebär även nytt innehåll. Från och med detta nummer kommer vi att ha en tävling med fina priser till tre som svarar rätt. Bland de rätta lösningar kommer vi att dra de tre vinnarna. Namn meddelas i nästa nummer och på hemsidan! Lösningen skickar du in via epost till eller lämnar i ett kuvert på Förvaltningskontoret (Serenadgatan 30) senast den 30 april Glöm inte att ange ditt namn och lägenhetsnummer! Denna gång gäller det två rebusar. För att vara med i utlottningen krävs det att ha rätt svar på båda! Lycka till :)

12 Trivselregler För att främja trivsel och trevnad inom bostadsrättsföreningen finns vissa ordningsregler, som skall följas av medlemmarna, deras gäster och övriga som tillfälligt vistas här. - Cyklar, barnvagnar och annat får inte ställas eller förvaras på våningsplan eller i trappor. - Bollsparkning får inte ske på våningsplan eller entrén. - Hundar och katter skall hållas kopplade inom bostadsområdet hela året. Upplockningstvång gäller. Låt inte hundar och katter förorena i sandlådor och lekplatser. - Radio och tv skall hållas på en sådan ljudnivå att inte grannarna störs. - Bullrande arbete som borrning och spikning får inte ske efter kl på vardagar, efter kl på lördagar och inte alls på söndagar och helgdagar (röda dagar i almanackan). - Fel på tvättmaskiner eller läckande kranar skall anmälas direkt till Felanmälan (Riksbyggen Dag&Natt, ). - Sopnedkasten är endast avsedda för hushållssopor och dessa skall vara väl paketerade. Grovsopor, flaskor, glasburkar och tidningar får inte läggas i sopnedkastet (stopprisk). Föreningen ställer ut containers en gång i kvartalet då kan grovsopor lämnas där. Flaskor, glasburkar och tidningar kastas på återvinningsstationerna på Serenadgatan och Kvartettgatan. - Uppsättning av anslag på ytterväggar, i entréer och trapphus är inte tillåtet. - All bilkörning på bostadsföreningens gångar är absolut förbjuden! Vid inoch avflyttning kan man låna därför avsedda vagnar. (Vänd er till Förvaltningskontoret) - Vill du inte ha reklam? Kontakta förvaltningskontoret, de märker din postbox med texten EJ REKLAM. Släng inte reklambladen i foajén eller i hissarna!

Nya Almviksbulletinen Januari 2014

Nya Almviksbulletinen Januari 2014 Nya Almviksbulletinen Januari 2014 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen - fortsättning På gång i föreningen Fixartjänsten Fönsterbyte och fasadrenovering Gemensam el Är du ensam? Trivselregler

Läs mer

Nya Almviksbulletinen Juli 2013

Nya Almviksbulletinen Juli 2013 Nya Almviksbulletinen Juli 2013 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen - fortsättning På gång i föreningen Fixartjänsten Resor med grannar - reportage Tävling! Trivselregler Felanmälan

Läs mer

Nya Almviksbulletinen Maj 2014

Nya Almviksbulletinen Maj 2014 Nya Almviksbulletinen Maj 2014 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Avfallssortering Trivselregler Felanmälan görs till Riksbyggen Dag&Natt, dygnet runt: (tidigare Riksbyggen Jour) 0771-860 860

Läs mer

Almviksbulletinen. Sept 2007. Vår nya utemiljö växer fram:

Almviksbulletinen. Sept 2007. Vår nya utemiljö växer fram: Almviksbulletinen Vår nya utemiljö växer fram: Sept 2007 I detta nummer bl.a.: Förvaltningskontoret sid 2 Projekt sid 3 Familjedagen sid 5 Riksbyggen sid 5 Teknisk status sid 7 Fixar-Per sid 7 Tysklandsresa

Läs mer

Almviksbulletinen. BRF Malmöhus 22. Maj 2007. med protokoll från Årsstämman. Vår nya utemiljö växer fram: I detta nummer bl.a.: Förvaltningskontoret

Almviksbulletinen. BRF Malmöhus 22. Maj 2007. med protokoll från Årsstämman. Vår nya utemiljö växer fram: I detta nummer bl.a.: Förvaltningskontoret Almviksbulletinen med protokoll från Årsstämman Maj 2007 Vår nya utemiljö växer fram: I detta nummer bl.a.: Förvaltningskontoret sid 2 Projekt sid 3 Stämmoprotokoll mittuppslaget Bilinbrott sid 5 Medlemsförmåner

Läs mer

Brf Malmöhus 22 Internet: www.mhus22.se e-post: styrelserum@mhus22.se

Brf Malmöhus 22 Internet: www.mhus22.se e-post: styrelserum@mhus22.se Almviksbulletinen Med protokollet från extrastämma i mittuppslaget December 2009 Föreningsstämma 2010 avhålls torsdag 18 februari kl 19.00. Kallelse kommer under januari Innehållet i detta nummer bl.a:

Läs mer

Välkommen till Brf Haren i Krokslätt!

Välkommen till Brf Haren i Krokslätt! Välkommen till Brf Haren i Krokslätt! Som medlem i en bostadsrättsförening har du inte bara rätten till en bostad i föreningens fastighet utan du har också skyldigheter mot föreningen och övriga medlemmar.

Läs mer

Brf Pennteckningen 3. Handbok. Tips, regler och bestämmelser

Brf Pennteckningen 3. Handbok. Tips, regler och bestämmelser Brf Pennteckningen 3 Handbok Tips, regler och bestämmelser Januari 2013 Innehållsförteckning 1. En handbok för föreningsmedlemmar och hyresgäster... 3 2. Om föreningen och huset... 3 3. Föreningsstämma...

Läs mer

Foto: Thomas Ahron INFORMATION TILL NYA MEDLEMMAR

Foto: Thomas Ahron INFORMATION TILL NYA MEDLEMMAR Foto: Thomas Ahron INFORMATION TILL NYA MEDLEMMAR Innehållsförteckning Nr Innehåll 1. Välkommen till Brf Björklången 2. Service till medlemmarna 3. Styrelse, presentation och telefonlista 4. Vicevärd,

Läs mer

Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna

Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna Att visa respekt och ta hänsyn till sina grannar är naturligtvis mycket viktigt för att alla i huset ska trivas. Vårda grannsämjan genom att behandla

Läs mer

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet Information från A Ö För oss som bor i Brf. Gumshornet Andrahandsuthyrning Anticimex Avgift Avlopp Balkonger Du måste ha styrelsens tillstånd för att hyra ut din lägenhet. Tillstånd till andrahandsuthyrning

Läs mer

Välkommen till Brf Målaren!

Välkommen till Brf Målaren! Bostadsrättsföreningen MÅLAREN Välkommen till Brf Målaren! Bostadsrättsföreningen MÅLAREN Verkmästargatan 7, 754 36 UPPSALA Hej! Vi hoppas att du ska komma att trivas i ditt nya boende hos oss i bostadsrättsföreningen

Läs mer

Välkommen till BRF Malmgården

Välkommen till BRF Malmgården Välkommen till BRF Malmgården Vi är en familjär förening med ett stort hus, 13 trappuppgångar, 281 lägenheter. Ett 10-tal butikslokaler, ett 30 -tal vinds- och källarlokaler. Föreningen har även ett underjordiskt

Läs mer

Information om att bo i bostadsrättsföreningen. Entitan

Information om att bo i bostadsrättsföreningen. Entitan Information om att bo i bostadsrättsföreningen Entitan Innehåll Kort information om Brf Entitan sidan 3 Karta över fastigheterna och lokalerna sidan 4-5 Om att äga en bostadsrätt sidan 6 Tv-kanaler, Renovering,

Läs mer

Bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsföreningen Bostadsrättsföreningen Bra Boende i Mölndal Trivsel- och ordningsregler Alla medlemmar har ett gemensamt ansvar för att vår bostadsrättsförening förblir en trivsam och väl fungerande förening. Förutom

Läs mer

Trivselregler A Ö. BRF Diligensen 4

Trivselregler A Ö. BRF Diligensen 4 BRF Diligensen 4 A-Ö Trivselregler A Ö om vad som gäller i BRF Diligensen 4 När man har valt ett boende i ett flerfamiljshus, så innebär det att man har grannar nära inpå sig, ofta både ovanför, under

Läs mer

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA 2015-1 2015-02-22 Sida 1 Styrelsen Informerar Informationsbrev till medlemmarna 2015-1 Hej alla medlemmar! Nu är det dags för ett nyhetsbrev igen. Observera speciellt

Läs mer

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet Information från A Ö För oss som bor i Brf. Gumshornet Andrahandsuthyrning Anticimex Avgift Avlopp Balkonger Du måste ha styrelsens tillstånd för att hyra ut din lägenhet. Tillstånd till andrahandsuthyrning

Läs mer

En handbok till Brf Oden 2. -med tillhörande trivselregler. Fastställd av styrelsen i Brf Oden 2, år 2011

En handbok till Brf Oden 2. -med tillhörande trivselregler. Fastställd av styrelsen i Brf Oden 2, år 2011 En handbok till Brf Oden 2 -med tillhörande trivselregler Fastställd av styrelsen i Brf Oden 2, år 2011 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING VÄLKOMMEN TILL VÅR BOSTADSRÄTTSFÖRENING...3 TRIVSELREGLER & ALLMÄN INFORMATION

Läs mer

Brf Ymsens INFORMATIONSDOKUMENT

Brf Ymsens INFORMATIONSDOKUMENT I detta dokument hittar du information om Brf Ymsen, vad som gäller för diverse frågor och vem du ska vända dig till med frågor och om problem uppstår. ADB fastighetsservice ADB fastighetsservice är föreningens

Läs mer

Välkomstbrev Brf Ingermarshov

Välkomstbrev Brf Ingermarshov Välkomstbrev Brf Ingermarshov Välkommen som nyinflyttad i föreningen, vi hoppas att ni ska trivas! En bostadsrättsförening är en ekonomisk förening i vilken de boende är medlemmar i föreningen och ansvarar

Läs mer

Välkommen till. brf MASTEN

Välkommen till. brf MASTEN Välkommen till brf MASTEN Denna informationsmapp innehåller: - Information för nyinflyttade till HSB brf Masten - Aptusinformation - Information gällande hyresavgiften - Trivselregler för brf Masten -

Läs mer

A till Ö. All väsentlig information rörande vår förening finns sammanställt i denna A till Ö pärm.

A till Ö. All väsentlig information rörande vår förening finns sammanställt i denna A till Ö pärm. A till Ö För att en bostadsrättsförening skall fungera, erfordras vissa trivsel- och ordningsregler. All väsentlig information rörande vår förening finns sammanställt i denna A till Ö pärm. Pärmen tillhör

Läs mer

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA 2015-2 2015-08-24 Sida 1 Styrelsen Informerar Informationsbrev till medlemmarna 2015-2 Hej alla medlemmar! Det har varit tyst från styrelsen ett tag nu. Anledningen till

Läs mer

SÅ FUNKAR DET I BRF ASKEN Trivselregler och rutiner

SÅ FUNKAR DET I BRF ASKEN Trivselregler och rutiner SÅ FUNKAR DET I BRF ASKEN Trivselregler och rutiner 2014-02-24 1 Välkommen till Brf Asken! Vår fastighet byggdes år 1936 och består i dagsläget av 16 lägenheter. Vi blev en bostadsrättsförening år 2005.

Läs mer

INFORMATION TILL NYINFLYTTADE. BRF Loke WWW.BRFLOKE.SE

INFORMATION TILL NYINFLYTTADE. BRF Loke WWW.BRFLOKE.SE INFORMATION TILL NYINFLYTTADE BRF Loke WWW.BRFLOKE.SE Innehåll Områdeskarta... 3 Presentation av BRF Loke... 4 Storlek och byggnader... 4 Närområdet... 4 Vi tillsammans är BRF Loke... 5 Du har inflytande

Läs mer

Välkommen till. HSB Brf Rönnen. Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen. Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta

Välkommen till. HSB Brf Rönnen. Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen. Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta Välkommen till HSB Brf Rönnen Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta 2 Innehåll sidan Välkommen till... 3 Rönnens styrelse... 4 Information om försäkring...

Läs mer

till Vi som bor i Mässen - Information & ordningsregler

till Vi som bor i Mässen - Information & ordningsregler Välkommen till Bostadsrättsföreningen MÄSSEN Vi som bor i Mässen - Information & ordningsregler Du som är ny medlem, vi önskar dig varmt välkommen! Vi hoppas att du kommer att trivas och att du vid eventuella

Läs mer

Informationshäfte A-Ö

Informationshäfte A-Ö Informationshäfte A-Ö Maj 2015 Bostadsrättsföreningen Majtalaren 7 Ängskärsgatan 6, Stockholm Viktigt information till alla medlemmar i vår förening och våra gemensamma förhållningsregler för ökad trivsel

Läs mer

BOENDEHANDBOK Juni 2010

BOENDEHANDBOK Juni 2010 BOENDEHANDBOK Juni 2010 Till medlemmarna i Brf Brunnsviken 1 BOENDEHANDBOK Juni 2010 Till medlemmarna i Brf Brunnsviken Styrelsen i Brf Brunnsviken har satt samman denna informationsskrift för att informera

Läs mer