Nya Almviksbulletinen Juli 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nya Almviksbulletinen Juli 2013"

Transkript

1 Nya Almviksbulletinen Juli 2013 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen - fortsättning På gång i föreningen Fixartjänsten Resor med grannar - reportage Tävling! Trivselregler

2 Felanmälan görs till Riskbyggen Dag&Natt, dygnet runt: (tidigare Riksbyggen Jour) Anmäl alltid fel som du upptäcker på tvättmaskiner, belysningen i gemensamma utrymmen, läckande kranar och toaletter, stopp i sopnedkastet, fel på låssystemet, tvättstugor, mm. Parkering och garage hanteras också av Riksbyggens bostadsadministration på samma telefonnummer. Förvaltningskontoret Serenadgatan 30, i Styrelserummet har vi förvaltningskontoret för tillfället. (Använd porttelefonen!) Här hanteras ärenden som rör cykelförråd och taggarna. Här kan du också lämna skrivelser till styrelsen, mm. Besökstider: Tisdagar kl och torsdagar kl Felanmälan ComHem görs direkt till företaget på telefon Felanmälan Via Europa/Bredband2 görs direkt till företaget på telefon Föreningens hemsida:

3 Almviksbulletinen - vår kanal till dig Sommaren är här, och även ett nytt nummer av föreningens tidning. Vi har ambitionen är hålla er informerade om allt som pågår i föreningen. Tidningen är en pusselbit i detta arbete, men vi har även hemsidan, där vi snabbare kan gå ut med information till er. Glöm inte att besöka den på Ni är välkomna att kontakta oss med synpunkter och idéer, alla förslag tas tacksamt emot. Även om du har information som du tycker att dina grannar bör veta kan du kontakta oss! Vi vill också passa på att önska alla medlemmar en skön sommar! Och här kommer en sommarhälsning från Otto, föreningens ansvariga för fritidsaktiviteterna: Med denna bild vill jag bara uppmana er att i n t e stressa, känner ni er lite hängiga o trötta, titta på katten och gör likadant. Bara att titta på katten får en att slappna av. Ta väl vara på varandra.

4 Vem är vi i styrelsen? Styrelsen väljs av årsmötet. Styrelsen består av sex ledamöter, två suppleanter och Riksbyggen utser en representant och en suppleant. Styrelsen består av: Ordförande: Rolf Larsson. Du kan nå Rolf på telefon Vice ordförande: Anders Kristiansson Sekreterare: Camilla Carlbom Ledamöter: Karin Johansson, Otto Walter och Afrim Vlashi Suppleanter: Tina Blixt och Teodora Werngren. Teodora är även vice sekreterare. Riksbyggens representant är Magnus Sjöstrand. Magnus är vår förvaltare. Hans suppleant är Ulf Håkansson, vår vaktmästare. Anders Kristiansson, vice ordförande Jag flyttade in i föreningen i augusti 1997 och kom med i föreningsstyrelsen på årsstämman februari -98. Där satt jag med tills jag själv valde att avgå under Under våren 2012 fick jag en förfrågan från föreningens valberedning om jag var intresserad och kunde tänka mig att ingå i styrelsen igen, resten är historia. I våras blev jag även invald i Riksbyggens Intresseförening. Precis som Rolf har jag ibland svårt att få tiden att räcka till. Att ingå i styrelsen och vara med att styra - sköta om en så stor förening som brf Malmöhus 22 är innebär ett stort ansvar och mycket engagemang. Dock inte mer än att jag hinner med att umgås med barn och barnbarn samt mitt intresse för bilar och motorcyklar.

5 På gång i föreningen Gör din röst hörd! Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tilhanda senast den 30 september. I september kommer det att hållas ett informationsmöte där medlemmarna kommer även att ha möjlighet att ställa frågor till styrelsen. I höghus nr 22 kommer renovering av fasaden att påbörjas under september På Kvartettgatan har det påbörjats arbetet med spolning, filmning och fräsning av spillvattenstammen. Det kommer eventuellt att bli aktuellt att relina (dra nya rör) från gångbanan och in i entrégolvet (gäller alla 45 entréer). Målning kommer att utföras under sensommar/höst av entrédörrar, entrétak och väggar, bord och bänkar vid grillplatser samt övriga bänkar, även vid boulebanan. Kameror kommer att installeras under sensommar/höst i entréer, tvättstugor i höghusen pga skadegörelse. Ni som bor i låghusen med uteplats har nyligen fått information via brev om att inga växter får vara högre än planket på platsen, och växterna får inte hänga utanför planket. Det får inte sättas egna växter utanför och vid grillplatserna. Vänligen respektera detta!

6 Träningslokalen Nya öppettider i träningslokalen: Mån- Fre Lördag Söndagar och helgdagar stängt. Den som önskar tillgång till lokalen måste gå till förvaltningskontoret för att få sin tagg programmerad elektroniskt. Tiderna MÅSTE respekteras, på grund av hänsyn till alla andra hyresgäster. Vid andra tider än dessa angivna medges ej tillträde till lokalen. Om du har frågor kan du kontakta Otto Walter. Låst på vind och källare På grund av att vi har haft flera inbrott i källar- och vindsförråd, har vi beslutat att låsa dessa utrymmen mellan 21:00 och 06:00 på nätterna. Under denna tid fungerar inte taggarna, dvs det går inte att ta sig in ens med nyckel.

7 Bord och stolar till uthyrning Föreningen har ett antal bord och stolar som kan lånas av medlemmarna vid behov. Det är 6 bord i olika storlekar och 24 stolar. En depositionsavgift om 500 kr ska lämnas vid avhämtning (som återbetalas när ni lämnar tillbaka borden och stolarna). Kontakta Förvaltningskontoret vid intresse!

8 Resor med grannarna En liten historia om Ullared den 18/ och Tyskland den 25/5 med M-hus 22 och M-hus 23. Lördagen den 18:e stod ett antal köpglada förväntansfulla individer och väntade på bussen. Väl ombord åkte alla ca 45 iväg. Det gjordes ett litet stopp oppe på Hallandsåsen på ca. 25 min, därefter raka vägen till Gekås. Alla kom in i affären och väl där sattes det igång att trängas med resten av köpglada individer. Nåja hela dagen flöt normalt och vid tiden var det dags att fara hem igen igen, ett par kronor fattigare. Tur att det var en stor buss så att allt vad som inhandlades fick plats. Det var lugnt o stilla på bussen, kanske mest av tröttheten att springa o omkring och köpa, köpa, köpa, men vad? Det löste sig emellertid. Alla kom lyckligt hem och undrade när nästa köpfest kommer att äga rum. Det varade minsann inte länge, redan lördagen därpå gick bussen till Heiligenhafen. Där var undertecknad med och såg till att allt förlöpte reglementsenligt. Tyvärr så var vädrets makter inte med oss den dagen. Jo, när vi körde därifrån så kom solen. Det handlades hej vilt, och att det regnade var kanske inte så farligt ändå. Efter shoppingen förtärdes det ett antal Bratvurst från korvamannen intill parkeringen. På vägen hem blev det glatt på båten o på bussen så dom flesta var nog väldigt nöjda i alla fall. Vi halvåtta tiden på kvällen var bussen tömd o ingenting kvarglömd, helt fantastiskt. Dom skötte sig med den äran. Jag hjälpte att lasta ur på ena sidan medan chauffören tog den andra. Vad jag vet och hörde så verkar det ha varit en lyckad resa. Endast två platser var tomma. Så tack alla som var med, det var ni som gjorde att det blev lyckat. Ett stort TACK. M.V.H. Otto Walter/Julia Lakatos

9

10 Fixartjänst för alla Föreningens nya fixare är Benny Nilsson. Benny kan hjälpa till med diverse tjänster, för en taxa på 50 kr per påbörjad halvtimme! Du kan nå Benny på telefon eller via e-post Byte av glödlampa, batteri i brandvarnare Trädgårdsavfall Gardinuppsättning Enklare inköp i närbutik, hämta paket, medicin Sätta upp tavlor och hyllor Socialt umgänge, fika, promenader Rastning av hundar Fönsterputsning Tvättstugor Medlemmar i föreningen som bor i låghusen har möjlighet att få tillgång till stenmangeln i höghusen. Är du intresserad, kontakta Förvaltningskontoret. Mot en depositionsavgift om 100 kr kan du låna en tagg och använda stenmangeln i Serenadgatan 24 eller 30.

11 Tävling Den rätta lösningen på rebusarna i det förra numret Or - i - en - T-ring = Orientering Massa rin = Mazarin Vi gratulerar vinnarna i den förra tävlingen: Britt-Marie Sjöbäck och Britt-Louise Larsson Denna gång gäller det två gåtor. Lösningen skickar du in via epost till styrelserum@mhus22.se, eller lämnar i ett kuvert på Förvaltningskontoret (Serenadgatan 30) senast den 15 augusti Glöm inte att ange ditt namn och lägenhetsnummer! För att delta i utlottningen måste du ha rätt svar på båda gåtorna. Lycka till! Gåta 1: Röstlös den ropar, vinglös den fladdrar, tandlös den biter, munlös den pladdrar. Vad är det? Gåta 2: Två ingångar till huset, men först när man är ute med fötterna är man riktigt inne?

12 Trivselregler För att främja trivsel och trevnad inom bostadsrättsföreningen finns vissa ordningsregler, som skall följas av medlemmarna, deras gäster och övriga som tillfälligt vistas här. - Cyklar, barnvagnar och annat får inte ställas eller förvaras på våningsplan eller i trappor. - Bollsparkning får inte ske på våningsplan eller entrén. - Hundar och katter skall hållas kopplade inom bostadsområdet hela året. Upplockningstvång gäller. Låt inte hundar och katter förorena i sandlådor och lekplatser. - Radio och tv skall hållas på en sådan ljudnivå att inte grannarna störs. - Bullrande arbete som borrning och spikning får inte ske efter kl på vardagar, efter kl på lördagar och inte alls på söndagar och helgdagar (röda dagar i almanackan). - Fel på tvättmaskiner eller läckande kranar skall anmälas direkt till Felanmälan (Riksbyggen Dag&Natt, ). - Sopnedkasten är endast avsedda för hushållssopor och dessa skall vara väl paketerade. Grovsopor, flaskor, glasburkar och tidningar får inte läggas i sopnedkastet (stopprisk). Föreningen ställer ut containers en gång i kvartalet då kan grovsopor lämnas där. Flaskor, glasburkar och tidningar kastas på återvinningsstationerna på Serenadgatan och Kvartettgatan. - Uppsättning av anslag på ytterväggar, i entréer och trapphus är inte tillåtet. - All bilkörning på bostadsföreningens gångar är absolut förbjuden! Vid inoch avflyttning kan man låna därför avsedda vagnar. (Vänd er till Förvaltningskontoret) - Vill du inte ha reklam? Kontakta förvaltningskontoret, de märker din postbox med texten EJ REKLAM. Släng inte reklambladen i foajén eller i hissarna!

Nya Almviksbulletinen April 2013

Nya Almviksbulletinen April 2013 Nya Almviksbulletinen April 2013 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Nystart för Almviksbulletinen Styrelsen - vem är vi och vad gör vi? Ny i föreningen Tvättstugor Avfall och grovsopor Hemservice

Läs mer

Nya Almviksbulletinen Maj 2014

Nya Almviksbulletinen Maj 2014 Nya Almviksbulletinen Maj 2014 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Avfallssortering Trivselregler Felanmälan görs till Riksbyggen Dag&Natt, dygnet runt: (tidigare Riksbyggen Jour) 0771-860 860

Läs mer

Nya Almviksbulletinen Januari 2014

Nya Almviksbulletinen Januari 2014 Nya Almviksbulletinen Januari 2014 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen - fortsättning På gång i föreningen Fixartjänsten Fönsterbyte och fasadrenovering Gemensam el Är du ensam? Trivselregler

Läs mer

Nya Almviksbulletinen November 2015

Nya Almviksbulletinen November 2015 Nya Almviksbulletinen November 2015 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen På gång i föreningen Inbjudan till årsstämma 2016 Byggprojektet - information Avfallssortering Brandsäkerhet

Läs mer

Nya Almviksbulletinen

Nya Almviksbulletinen Nya Almviksbulletinen December 2016 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen På gång i föreningen Byggprojektet - information Onödiga kostnader Brandsäkerhet i hemmet Fritidsaktiviteter

Läs mer

Nya Almviksbulletinen Maj 2015

Nya Almviksbulletinen Maj 2015 Nya Almviksbulletinen Maj 2015 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Ny styrelse På gång i föreningen Byggprojektet - information Avfallssortering Brandsäkerhet Tvättstugor Fritidsaktiviteter i

Läs mer

MÅNADSINFORMATION APRIL 2008

MÅNADSINFORMATION APRIL 2008 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION APRIL 2008 Kalla nätter men våren är här... Information från Nya grannar Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 Information till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 För vår gemensamma trivsel har vi skrivit ned några riktlinjer för att vi alla skall trivas tillsammans i vår förening. Bostadsrättsföreningen

Läs mer

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL:

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: ---------------------- Välkommen som ny medlem i Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 3 i Stockholm. För att samla information som kan vara

Läs mer

Maj Ur innehållet:

Maj Ur innehållet: Maj 2017 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen På gång i föreningen Byggprojektet - information Gott och blandat Fritidsaktiviteter i föreningen Fixartjänsten Trivselregler Almviksbulletinen

Läs mer

Föreningsinformation Brf. Bollstanäs September 2010 www.brf-bollstanas.se

Föreningsinformation Brf. Bollstanäs September 2010 www.brf-bollstanas.se Föreningsinformation Brf. Bollstanäs September 2010 www.brf-bollstanas.se Nya styrelsen 2010-2011 På föreningsstämman (årsmötet) som avhölls i föreningslokalen Gläntan i maj valdes föreningens styrelse

Läs mer

Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar

Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar Bostadsrättsföreningen Nattsländan i Järvastaden Trivselregler 2015-05-07 Sid 1 (5) Sid 1 (5) Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar Styrelsen har satt ihop några enkla trivselregler för

Läs mer

Välkommen till Riksbyggen Malmöhus 22

Välkommen till Riksbyggen Malmöhus 22 Välkommen till Riksbyggen Malmöhus 22 Områdeskontor Områdeskontoret ligger på Serenadgatan 22 (höghus), till höger om entrén. På kontoret hanteras det ärenden som rör bland annat cykelförråd och taggar

Läs mer

Julinfo från Brf Järnåldern

Julinfo från Brf Järnåldern Årsavgift Julinfo från Brf Järnåldern Styrelsen har beslutat att det inte blir någon höjning av årsavgiften vid årsskiftet 2013-2014. Utedagar 2014 Klipp ner och packa ihop så mycket som möjligt. Förpacka

Läs mer

Välkommen till. HSB Brf Rönnen. Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen. Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta

Välkommen till. HSB Brf Rönnen. Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen. Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta Välkommen till HSB Brf Rönnen Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta 2 Innehåll sidan Välkommen till... 3 Rönnens styrelse... 4 Information om försäkring...

Läs mer

Trivselregler för BRF Hexametern 2

Trivselregler för BRF Hexametern 2 Trivselregler för BRF Hexametern 2 Kortfattad sammanställning för att informera föreningens medlemmar. Omfattar regler samt övrig viktig information. Vi är alla grannar, boende i samma hus, med olika livssituationer,

Läs mer

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN FÖR DEN GEMENSAMMA TREVNADEN gäller några allmänna regler för alla som bor i bostadsrättsföreningen Äppelgården. Att visa

Läs mer

TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011

TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011 TRE DAMER Nr 73 Oktober 2011 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 7 november,

Läs mer

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information Hej och Välkommen till Brf Skiftesgatan! I det här dokumentet finner du föreningens trivselregler samt allmän information som är bra att känna till. Vi som sitter i Styrelsen har alltid en ambitionen om

Läs mer

Välkommen till Riksbyggen Malmöhus 22

Välkommen till Riksbyggen Malmöhus 22 Välkommen till Riksbyggen Malmöhus 22 Områdeskontor Områdeskontoret ligger på Serenadgatan 28 (höghus). På kontoret hanteras de ärenden som rör bland annat cykelförråd och taggar (digital nyckelbricka).

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får endast ske med föreningens godkännande.

Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får endast ske med föreningens godkännande. Vi som bor i Bostadsrättsföreningen (Brf) Sillgrisslan är delägare och äger tillsammans föreningen. Föreningens kostnader blir dina kostnader. Allt vi kan påverka för att öka trivseln i föreningen leder

Läs mer

Bävernytt. ordförande h a r o r d e t. Din lokala nyhetskälla. Nr 1 - Feb 2008. Du som Medlem är Inbjuden till:

Bävernytt. ordförande h a r o r d e t. Din lokala nyhetskälla. Nr 1 - Feb 2008. Du som Medlem är Inbjuden till: Bävernytt Din lokala nyhetskälla Nr 1 - Feb 2008 Du som Medlem är Inbjuden till: ordförande h a r o r d e t Styrelsens arbete efter jul och nyår flyter på för fullt. Vi har många bollar i luften. Om inte

Läs mer

Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg

Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg Att bo i en bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi huset där vi

Läs mer

Föreningsinformation Brf Bollstanäs Sommaren 2012 www.brf-bollstanas.se

Föreningsinformation Brf Bollstanäs Sommaren 2012 www.brf-bollstanas.se Föreningsinformation Brf Bollstanäs Sommaren 2012 www.brf-bollstanas.se Sommaren är här vilket syns i området med allt vackert blommande på terrasser och i området. Föreningen har precis haft årsmöte och

Läs mer

Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur

Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur det fungerar inom bostadsrättsföreningen. Bostadsrättsföreningen Som bostadsrättsinnehavare har du nyttjanderätten

Läs mer

Vi är måna om att du trivs hos oss!

Vi är måna om att du trivs hos oss! Vi är måna om att du trivs hos oss! Här har vi samlat regler och råd om ditt boende. Den täcker det mesta, men är samtidigt kortfattad. Tanken är att du snabbt och enkelt ska hitta svaren du söker. Kontaktuppgifter

Läs mer

ORDNINGSREGLER. Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Guldfisken 27.

ORDNINGSREGLER. Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Guldfisken 27. ORDNINGSREGLER Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Guldfisken 27. För vem gäller ordningsreglerna Att bo i bostadsrätt innebär ett gemensamt ansvar. Som medlem i föreningen har du inte bara rätten

Läs mer

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas.

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas. 1 Föreningens webbplats http://www.gbghus45.se Hej! Hoppas ni alla har njutit av den fina sommaren. Nu ser vi fram emot en fin höst. Tillsammans med Riksbyggen är ambitionen alltid att göra vårt bästa

Läs mer

Välkommen till BRF Lerlåset.

Välkommen till BRF Lerlåset. Välkommen till BRF Lerlåset. Bostadsrättsföreningen finns på Lerbäcksgränd i Hagsätra och förfogar över 168 lägenheter. Du som boende i bostadsrättsföreningen Lerbäcksgränd har tillgång till flera tvättstugor,

Läs mer

Trivselregler Brf Nyboda 1

Trivselregler Brf Nyboda 1 Trivselregler Brf Nyboda 1 Trivselreglerna kompletterar föreningens stadgar. Uppdaterade juni 2016 Våra trivselregler finns för att föreningen ska fungera till allas trevnad. Även för att undvika missförstånd

Läs mer

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman.

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman. VÅRA LÄGENHETER FÖRÄNDRINGAR Ibland vill man förändra och komplettera sin lägenhet. När det gäller väsentliga förändringar tex badrum, kök och väggar måste styrelsen godkänna detta skriftligen. Installationer

Läs mer

Trivselregler för. HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME

Trivselregler för. HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME 1 Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME Att bo med bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och

Läs mer

Välkommen till. Bovärd Einar Markusson. Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00. www.ragundahyreshus.se

Välkommen till. Bovärd Einar Markusson. Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00. www.ragundahyreshus.se Välkommen till Bovärd Einar Markusson Ragunda Hyreshus Box 150 840 70 Hammarstrand Vxl. 0696-68 20 00 www.ragundahyreshus.se Att bo i hyresrätt har många fördelar Du behöver inte satsa pengar i boendet

Läs mer

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap. Vår målsättning är att alla skall ha det så trivsamt som möjligt och att boendet ska kosta

Läs mer

Välkommen till BRF Ekensbergs udde

Välkommen till BRF Ekensbergs udde Välkommen till BRF Ekensbergs udde (Flygfoto Stockholm/Nils-Åke Siversson, Stockholmskällan) Bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde Varmt välkommen till bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde. När man

Läs mer

ORDNINGSREGLER Bostadsrättsföreningen Minören 2

ORDNINGSREGLER Bostadsrättsföreningen Minören 2 ORDNINGSREGLER Bostadsrättsföreningen Minören 2 Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar. I

Läs mer

INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN

INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN INFORMATIONSBLAD FÖR BRF L21 EKHOLMEN NR. 1 årgång 2015 L 21 Planerade tidpunkter för infobladet, 2015: Nr 1 Jan/Feb/Mar Nr 2 Apr/Maj/Jun Nr 3 Jul/Aug/Sep Nr 4 Okt/Nov/Dec utgivning feb/mars utgivning

Läs mer

Välkomstpärm. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma.

Välkomstpärm. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma. Välkomstpärm Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma. Under åren 1940-41 byggdes våra hus och förvaltades av Familjebostäder AB fram till 2009 då Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14

Läs mer

December Ur innehållet:

December Ur innehållet: December 2018 Ur innehållet: Felanmälan och nyttiga nummer Styrelsen På gång i föreningen Byggprojektet - information PCB-sanering Fritidsaktiviteter i föreningen Fixartjänsten Trivselregler Almviksbulletinen

Läs mer

December Ur innehållet:

December Ur innehållet: December 2017 Ur innehållet: Felanmälan och nyttiga nummer Styrelsen På gång i föreningen Byggprojektet - information PCB-sanering Fritidsaktiviteter i föreningen Fixartjänsten Trivselregler Almviksbulletinen

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

BRF Kolveden i Käppala 2007

BRF Kolveden i Käppala 2007 BRF Kolveden i Käppala 2007 ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER Ett förtydligande av stadgarna Ansvar för ordningen. Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

En bostadsrättsinnehavare får upplåta sin lägenhet i andra hand med beaktande av de regler som anges i Brf. Vallens stadgar och 34

En bostadsrättsinnehavare får upplåta sin lägenhet i andra hand med beaktande av de regler som anges i Brf. Vallens stadgar och 34 1 Antenner: Brf. Vallen är ansluten till Sweden On Lines Kabel TV, vi har därför inga TV eller radio antenner på våra tak. Det är inte tillåtet att ha egna antenner eller paraboler på tak eller utanför

Läs mer

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5 Kära medlem, Att bo i bostadsrätt innebär många fördelar. Du har stor frihet att själv utforma ditt boende och många ser det som ett bra sätt att investera i sitt boende. Boendeformen innebär också att

Läs mer

45:an. Mars. Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45

45:an. Mars. Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45 45:an 2012 Mars Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45 Upprättelse av Pia Ehrenholm Om jag i min roll som revisor före årsstämman 2011, haft all den information rörande begäran om Pias entledigande, som jag har

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JUNI 2010

MÅNADSINFORMATION JUNI 2010 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION JUNI 2010 Sommar sommar sommar... Information från Nya grannar Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

Ordningsregler för Brf Skrapkakan

Ordningsregler för Brf Skrapkakan Ordningsregler för Brf Skrapkakan Det här bör du veta om föreningens ordningsregler. Ansvar för ordningen Att bo i bostadsrätt innebär ett gemensamt ansvar. Som medlem i föreningen har du inte bara rätten

Läs mer

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller:

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller: Bybladet Maj 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 10/5 Fasadprojektet Takprojektet Ventilationsprojektet Nya skyltar till p-platserna Information

Läs mer

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert Ökpojken Mitt i natten så vaknar Hubert han är kall och fryser. Han märker att ingen av familjen är där. Han blir rädd och går upp och kollar ifall någon av dom är utanför. Men ingen är där. - Hallå är

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FALKENBERGSHUS NR 6!!

VÄLKOMMEN TILL FALKENBERGSHUS NR 6!! VÄLKOMMEN TILL FALKENBERGSHUS NR 6!! Vi i styrelsen hälsar Dig välkommen som medlem och delägare i föreningen. Vi tror att du kommer att trivas i vår förening. Vi bor i ett välskött område och föreningen

Läs mer

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 BRF Islandet Adolf Information till medlemmar Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf! Vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten och

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

Välkommen till BRF Vallatorp!

Välkommen till BRF Vallatorp! Välkommen till BRF Vallatorp! Här kommer lite förhandsinformation från oss. När du läst informationen önskar vi att du skriver din kontaktinformation på sista sidan och lämnar denna undertecknad till Kerstin

Läs mer

Välkommen till Brf. Nattsländan!

Välkommen till Brf. Nattsländan! Bostadsrättsföreningen Nattsländan i Järvastaden Välkomstbrev - version 1.2 2019-01-10 Sid 1 (5) Välkommen till Brf. Nattsländan! Vi vill hälsa dig varmt välkommen som medlem till bostadsrättsföreningen

Läs mer

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt Välkommen till Mästersångaren samfällighetsförening. Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt och naturnära, med Skogås centrum en kort promenad

Läs mer

Sta~eliusbladet. Nr2. En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51. Medan vi sover skapa spindlar konst!

Sta~eliusbladet. Nr2. En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51. Medan vi sover skapa spindlar konst! Sta~eliusbladet 2015 Nr2 Ansvarig ulgivare: KedaIdör.: ADita LjungsIrom,. Hg 47 Medan vi sover skapa spindlar konst! En tidig höstbild som Janene Brandt tagit utanror Hg 49-51 Öppet hus på expeditionen

Läs mer

Trivselregler: Vid akuta fall kontakta Grupplarm 044-10 38 50

Trivselregler: Vid akuta fall kontakta Grupplarm 044-10 38 50 Trivselregler: För att alla hyresgäster ska kunna trivas så bra som möjligt har vi här sammanställt våra trivselregler. Detta är reglerna som gäller i Invectus fastigheter. Inflyttning: Inflyttningsdag

Läs mer

BRF Prästgården Januari 2017

BRF Prästgården Januari 2017 Januari 2017 EXTRASTÄMMA! Vi kommer att ha en extrastämma för val av valberedning den 2/2 klockan 18.30. Tanken är att ha denna extrastämma på expeditionen då endast denna punkt kommer att diskuteras.

Läs mer

TRIVSELREGLER HSB-BRF JAKOB I JÄRFÄLLA

TRIVSELREGLER HSB-BRF JAKOB I JÄRFÄLLA TRIVSELREGLER HSB-BRF JAKOB I JÄRFÄLLA TRIVSELREGLER Dessa trivselregler är framtagna för att vi tillsammans skall kunna skapa trivsel, gemenskap och en bra miljö, allt till så låga kostnader som möjligt.

Läs mer

Till dig som flyttar in

Till dig som flyttar in Till dig som flyttar in Rev datum 2011-10-10 Välkommen till oss på Invectus... Ni kommer i kontakt med oss via: Telefon 044-21 91 91 Mejl Info@invectus.net Hemsida www.invectus.net Brev Invectus AB Box

Läs mer

Välkommen till Brf Olver.

Välkommen till Brf Olver. Välkommen till Brf Olver. Att tänka på när man flyttar in. Inför inflyttningen är det en hel del tips vi tror du kan ha nytta av. Vi vill också gärna tala om vilken service vi kan erbjuda och vilka rättigheter

Läs mer

Styrelsens konstituering

Styrelsens konstituering Styrelsens konstituering Efter val på föreningsstämman och konstituering har styrelsen följande utseende och ledamöterna följande ansvarsområden: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Styrelseledamot

Läs mer

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF LINDHAGENS ALLÉ

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF LINDHAGENS ALLÉ ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF LINDHAGENS ALLÉ Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar.

Läs mer

Välkommen till BRF SOLGÅRDEN I LUNDEN

Välkommen till BRF SOLGÅRDEN I LUNDEN Välkommentill BRFSOLGÅRDENILUNDEN Välkommen! Hej och välkommen till BRF Solgården i Lunden. Vi är övertygade om att du kommer att trivas i vår förening. Med denna skrift hoppasvikunnabesvaranågraavdefrågorniharsomnyinflyttadi

Läs mer

Julinfo från Brf Järnåldern

Julinfo från Brf Järnåldern Årsavgift Julinfo från Brf Järnåldern Styrelsen har beslutat att det inte blir någon höjning av årsavgiften vid årsskiftet 2014-2015. Utedagar 2015 Följande dagar träffas vi för att göra fint på våra gårdar

Läs mer

HANDBOK HUR MAN BOR I TORSHAMMAREN

HANDBOK HUR MAN BOR I TORSHAMMAREN BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TORSHAMMAREN 1-4 HANDBOK HUR MAN BOR I TORSHAMMAREN Gemensamt boende är gemensam trevnad Rev 081118 1( 6) Innehåll: 1. Inledning 2. Styrelsen 3. Gemensamma utrymmen Tvättstugor Vindar

Läs mer

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsregler är vår gemensamma överenskommelse om hur vi skall bete oss gentemot varandra. Det är därför viktigt att alla följer dem. Ordningsreglerna är inte

Läs mer

Bostadsrättsföreningen. Gillesgården. Gemensamma lokaler och resurser samt ordningsregler

Bostadsrättsföreningen. Gillesgården. Gemensamma lokaler och resurser samt ordningsregler Bostadsrättsföreningen Gillesgården Gemensamma lokaler och resurser samt ordningsregler Bra att bo i bostadsrätt bra att bo i Gillesgården Huvudprinciperna för vår bostadsrättsförening finns i våra stadgar.

Läs mer

Brf Vimpeln 20. Information från styrelsen 2012-01-28

Brf Vimpeln 20. Information från styrelsen 2012-01-28 Information från styrelsen 2012-01-28 Brf Vimpeln 20, vilka är det? Alla vi medlemmar äger tillsammans föreningen och fastigheten, det betyder att vi alla får dela på kostnaderna som uppstår genom naturligt

Läs mer

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010 Sllut på semester,, skollorna börjjar... Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas:

Läs mer

Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32

Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32 1(6) Norrköping 2008-09-22 Information till nyinflyttade i brf. Norrköpingshus 32 Välkommen till Ert nya boende i Riksbyggens brf. Norrköpingshus 32, Rambogatan 271-371. Föreningen grundades 1988 och består

Läs mer

Så här har vi det i vår förening

Så här har vi det i vår förening 1 Så här har vi det i vår förening Bostadsrättsföreningen Stenhällen började byggas 1988 och i oktober samma år flyttade de första medlemmarna in. I dag består föreningen av 146 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Välkommen till Runslingan

Välkommen till Runslingan Välkommen till Informationshäfte till nyinflyttade Välkommen och hoppas att du ska trivas här på. Området byggdes år 1974 och består av 196 hushåll. Detta är en information för att veta hur vi gör för

Läs mer

Kvarteret Provisorn 4

Kvarteret Provisorn 4 Din fastighet Kvarteret Provisorn 4 Beläget på: Tulegatan 4-8, Kungstensgatan 17, Rådmansgatan 32, Birger Jarlsgatan 57-63. Regler gällande sopor, el, vatten etc finns i Ert kontakt då olika regler gäller

Läs mer

INFORMATIONSMÖTE HSB BRF GJUTARMÄSTAREN 2015-04-16

INFORMATIONSMÖTE HSB BRF GJUTARMÄSTAREN 2015-04-16 INFORMATIONSMÖTE HSB BRF GJUTARMÄSTAREN 2015-04-16 MÖTETS INNEHÅLL Inledning + närvarande Vad är HSB och en Bostadsrättsförening Försäkringar Inflyttningar Parkering, allmänna utrymmen, övrig information

Läs mer

TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19

TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19 1 TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19 Bifogat finner du uppdaterade trivselregler. Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

ORDNINGSRELGER för Bostadsrättsföreningen Raden

ORDNINGSRELGER för Bostadsrättsföreningen Raden ORDNINGSRELGER för Bostadsrättsföreningen Raden Ansvar Att bo i bostadsrätt innebär ett gemensamt ansvar. Alla är skyldiga att rätta sig efter ordningsreglerna. Ordningsreglerna gäller såväl bostadsrättshavare

Läs mer

Trivsel- och ordningsregler för Brf Ekparken Dalénum

Trivsel- och ordningsregler för Brf Ekparken Dalénum Trivsel- och ordningsregler för Brf Ekparken Dalénum Styrelsen har ansvaret för den löpande förvaltningen av föreningen och verkställer de beslut som föreningsstämman fattar. Det innebär bl.a. att styrelsen

Läs mer

Trivselregler Brf Engelbrektsgårdarna

Trivselregler Brf Engelbrektsgårdarna Trivselregler Brf Engelbrektsgårdarna Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor med samma intresse för sitt boende. Tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och tillsammans

Läs mer

TRE DAMER Nr 74 September 2012

TRE DAMER Nr 74 September 2012 STYRELSENS SAMMANSÄTTNING efter stämman 2012-02-06 Ordförande Leif Andersson 646 74 01 TRE DAMER Nr 74 September 2012 Vice ordförande Karin Nordholm 464 83 55 Sekreterare Johan Nilsson 646 60 00 Ledamöter

Läs mer

Vill du veta mer om vad som gäller ditt boende i en bostadsrätt, exempelvis underhåll, ombyggnationer etc., kontaktar du styrelsen med dina frågor.

Vill du veta mer om vad som gäller ditt boende i en bostadsrätt, exempelvis underhåll, ombyggnationer etc., kontaktar du styrelsen med dina frågor. Antaget vid möte 2012-05-15 Välkommen till Brf Grisselmaren 1! Som medlem i Brf Grisselmaren 1 är du tillsammans med andra medlemmar delägare i fastigheten. I vår förening utgår vi ifrån en enkel punkt

Läs mer

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Mars 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2015 Sopning av våra vägar Takprojektet 2015 Fasadprojektet 2015 Rensning av våra avlopp och brunnar Vårens städdag Expeditionens

Läs mer

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA 2016-1 2016-01-02 Sida 1 Styrelsen Informerar Informationsbrev till medlemmarna 2016-1 Hej alla medlemmar! Styrelsen hoppas att ni alla fått ett gott slut på 2015 och

Läs mer

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster 2015-07-03 Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster Foto: Håkan Hedqvist Hej! Lite sent på året kommer det första Informationsbladet för 2015. Sommaren i år är även den sen men nu äntligen

Läs mer

Information för dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren

Information för dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren Information för dig som ska sälja en lägenhet i BRF Väduren Föreningen förvaltas av AdEx Fastighetsutveckling. Förvaltare: Daniel Boding Fastighetsadministratör: Cassandra Gustafsson Ekonomi: Lisa Welin

Läs mer

Här ska vi trivas Om konsten att bo tillsammans i bostadsrättsföreningen

Här ska vi trivas Om konsten att bo tillsammans i bostadsrättsföreningen Här ska vi trivas Om konsten att bo tillsammans i bostadsrättsföreningen Tillsammans är vi över en halv miljon medlemmar. Du som bor i HSB är i gott sällskap. I den här broschyren har vi samlat några tips

Läs mer

Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE

Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE Ordnings- och trivselregler för Brf. RIBE Varför har vi regler? Ofta handlar regler om ting som är rena självklarheterna. Men det självklara är inte alltid självklart för alla. Därför behöver vi ibland

Läs mer

Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll

Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll 2011-08-30, Rev L 1(7) Lathund för Bostadsrättsföreningen Häcklefjäll Innehållsförteckning 1 Styrelsen... 2 2 Vad kan jag få hjälp med?... 2 3 Hissar... 3 4 Städning av gemensamma utrymmen... 3 5 Hur skall

Läs mer

Idag ska jag till djurparken! Wow vad kul det ska bli. Det var 2 år sedan jag var där sisst? Hur gammal var Rut då?

Idag ska jag till djurparken! Wow vad kul det ska bli. Det var 2 år sedan jag var där sisst? Hur gammal var Rut då? MATTE PÅ ZOO HEJSAN! Jag heter Mattias och jag är 8 år. Jag kallas Matte, det har jag gjort sedan jag var väldigt liten. Jag har tre syskon. Elin, Matilda och Rut. Elin är två år mindre än mig. Matilda

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013

Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013 1 Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013 Medlem och bostadsrättshavare i Porslinsbruket 23 Välkommen som medlem och bostadsrättshavare i bostadsrättsföreningen

Läs mer

INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER VÄLKOMMEN TILL AMASTEN!

INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER VÄLKOMMEN TILL AMASTEN! INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER VÄLKOMMEN TILL AMASTEN! VÄLKOMMEN SOM HYRESGÄST! I den här broschyren har vi samlat information som är viktigt för dig som hyresgäst hos oss att känna till. Vi vill att

Läs mer

Välkommen till Runslingan

Välkommen till Runslingan Välkommen till Runslingan Välkommen och hoppas att du ska trivas här på Runslingan. Runslingan byggdes år 1974 och innehåller 197 hushåll. Detta är ett litet häfte för att veta hur vi gör för att få det

Läs mer

Brf Vindsslottet Januari 2008

Brf Vindsslottet Januari 2008 Nyhetsbrev januari 2008 Hänglås garage De hänglås som ni har idag till garageburarna måste lämnas tillbaka till Sollentuna hem enligt tidigare information från Sollentunahem. Du kan kvittera ut ett nytt

Läs mer

Nya Almviksbulletinen Maj 2016

Nya Almviksbulletinen Maj 2016 Nya Almviksbulletinen Maj 2016 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen På gång i föreningen Byggprojektet - information Avfallssortering Brandsäkerhet Tvättstugor Fritidsaktiviteter i föreningen

Läs mer

INFORMATION OCH TRIVSELREGLER

INFORMATION OCH TRIVSELREGLER INFORMATION OCH TRIVSELREGLER Välkommen till Bostadsrättsföreningen Domarringen 1! Styrelsen har utarbetat Information och trivselregler som ska ses som ett komplement till föreningens stadgar samt till

Läs mer

Stölder. Håll gärna ögonen öppna och meddela styrelsen om ni ser eller hör något. Städ- och fixardagen. Tvättstugorna. Soprummen

Stölder. Håll gärna ögonen öppna och meddela styrelsen om ni ser eller hör något. Städ- och fixardagen. Tvättstugorna. Soprummen Ekegårdsbladet September 2015 www.ekegarden.nu, styrelsen@ekegarden.se Detta blad kan även fås via e-post Gå in på vår hemsida www.ekegarden.se och följ instruktionerna. Nu nalkas höstens friska luft och

Läs mer

Välkommen till din nya lägenhet och till Atrium Ljungberg AB

Välkommen till din nya lägenhet och till Atrium Ljungberg AB Välkommen till din nya lägenhet och till Atrium Ljungberg AB Välkommen som hyresgäst i Forumgallerian och välkommen till Atrium Ljungberg AB. Här finner du information och det mesta som du behöver veta

Läs mer