Nya Almviksbulletinen Januari 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nya Almviksbulletinen Januari 2014"

Transkript

1 Nya Almviksbulletinen Januari 2014 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen - fortsättning På gång i föreningen Fixartjänsten Fönsterbyte och fasadrenovering Gemensam el Är du ensam? Trivselregler

2 Felanmälan görs till Riksbyggen Dag&Natt, dygnet runt: (tidigare Riksbyggen Jour) Anmäl alltid fel som du upptäcker på tvättmaskiner, belysningen i gemensamma utrymmen, läckande kranar och toaletter, stopp i sopnedkastet, fel på låssystemet, tvättstugor, mm. Parkering och garage hanteras också av Riksbyggens bostadsadministration på samma telefonnummer. Förvaltningskontoret Serenadgatan 22, till höger om ingången har vi förvaltningskontoret. Här hanteras ärenden som rör cykelförråd och taggarna. Här kan du också lämna skrivelser till styrelsen, mm. Besökstider: Tisdagar kl och torsdagar kl Felanmälan ComHem görs direkt till företaget på telefon Felanmälan Via Europa/Bredband2 görs direkt till företaget på telefon Föreningens hemsida:

3 Nytt år - nya möjligheter och nya utmaningar Året som just har börjat kommer att bli spännande för vår förening. Ett stort projekt drar igång, med fönsterbyte i både låg- och höghusen och renovering av fasader i höghusen. Ni hittar mer information kring detta längre fram i tidningen. En annan förändring som kommer att införas inom kort är matavfallssortering. Förutom att vi är ålagda att göra detta, ser vi också nyttan som det gör för miljön. Även om detta kan du läsa mer i detta nummer av Almviksbulletinen. Förutom dessa projekt pågår även kontinuerliga diskussioner om hur vi ska kunna förbättra vårt boende. Som ett led i detta arbete kommer det att införas gemensam el i föreningen, vilket ger en lägre elkostnad till oss boende men även till hela föreningen. Styrelsen har som mål att göra förbättringar som gynnar föreningens ekonomi, men även standarden i våra fastigheter. Styrelsen har, som alltid, för ambition att hålla er informerade om allt som pågår i föreningen. Tidningen är en pusselbit i detta arbete, men vi har även hemsidan, där vi snabbare kan gå ut med information till er. Glöm inte att besöka den på Ni är välkomna att kontakta oss med synpunkter och idéer, alla förslag tas tacksamt emot. Även om du har information som du tycker att dina grannar bör veta kan du kontakta oss! Så låt oss hoppas på ett riktigt framgångsrikt nytt år för oss alla!

4 Vem är vi i styrelsen? Styrelsen väljs av årsmötet. Styrelsen består av sex ledamöter, två suppleanter och Riksbyggen utser en representant och en suppleant. Styrelsen består av: Ordförande: Rolf Larsson. Du kan nå Rolf på telefon Vice ordförande: Anders Kristiansson Sekreterare: Camilla Carlbom Ledamöter: Otto Walter och Afrim Vlashi Suppleanter: Tina Blixt och Teodora Werngren. Teodora är även vice sekreterare. Riksbyggens representant är Magnus Sjöstrand. Magnus är vår förvaltare. Hans suppleant är Ulf Håkansson, vår vaktmästare. Camilla Carlbom, sekreterare Camilla är 47 år jobbar som controller på ASM Packaging Systems AB sedan 9 år tillbaka. Hon har suttit i styrelsen sedan 2011, som sekreterare sedan 2012, och innan dess som internrevisor i många år. Camilla är sambo med Ingemar och har en son, Linus, som är 19 år. Hon har bott i föreningen i ca 18 år, från första början på Kvartettgatan sedan på Serenadgatan där hon bor nu trivs jättebra. Camilla tycker mycket om att träna såsom löpning eller crossfit med Friskis & Svettis. Hon har nästan alltid en ljudbok (deckare) i öronen när hon är ute och rör på sig. Ett annat stort intresse är handarbeta såsom sy pärlor, brodera, makramé och sticka mm.

5 På gång i föreningen Föreningen har några större projekt på gång, som ni hittar mer information om i detta nummer av Almviksbulletinen: Gemensam el Fönsterbyte och Fasadrenovering Isolering / energieffektivisering Föreningen hade en stor varmvattenläcka där 6 låghus på Serenadgatan berördes vilket upptäcktes i november Detta skulle åtgärdas samma dag, men problem uppstod, vilket ledde till att vi inte kunde informera er. Vi beklagar detta. Tyvärr visade det sig att många boende hade nertill 13 grader i sina lägenheter även efter luftning av sina radiatorer. Efter att i många år har brottats med detta i några av lägenheterna i låghusen, har problemet nu äntligen åtgärdats. Det krävdes att experter från flera olika områden samarbetade, vilket skedde i samband med att ovan beskrivet läckage åtgärdades. Förvaltningskontoret har flyttat till Serenadgatan 22, ingången är till höger om entrén. Fixar-Benny ersätter fixar-lotta, men i övrigt samma utmärkta service som innan. Fixar-Benny hjälper även till med förnsterputsning! Handikappsparkering När det gäller parkering med handikappkort på föreningens område så gäller följande: Man kan parkera i rondellen vid höghusen i 30 minuter om man har ett handikappkort som tydligt syns i rutan. All övrig parkering skall ske på betalplatser då det är privat mark.

6 Träningslokalen Alla medlemmar är välkomna till ett friskare och sundare liv! Styrketräningsokalen ligger på entréplanet på Serenadgatan 30. Lokalen är öppen: Måndag - fredag Lördag Söndagar och helgdagar stängt Den som önskar tillgång till lokalen måste gå till förvaltningskontoret för att få sin tagg programmerad elektroniskt. Om du har frågor kan du kontakta Otto Walter.

7 Gemensam el Som det beslutades på den extra stämman som hölls i höstas i föreningen, kommer vi att övergå till att köpa in el gemensamt i föreningen. Detta innebär betydligt lägra kostnader för alla oss medlemmar, men även för föreningen. Notera dock att gemensam el inte innebär att vi alla delar på notan, utan var och en betalar för den förbrukning man själv har. Matavfallssortering Föreningen kommer att införa matavfallssortering från mars månad. För detta ändamål tänkte vi utnyttja någon eller några av de befintliga cykelgaragen. Att bygga nya miljöhus kostar ganska mycket, så på detta viset sparar vi in en hel del pengar. Styrelsen håller på att titta över vilka och hur många cykelförråd som kommer att användas. Avgiftshöjning På grund av de kommande kostnaderna för de stora projekten var styrelsen tvungen att höja månadsavgifterna från och med januari Exempel på hur den nya avgiften kommer att bli: Nuvarande avgift Kommande avgift 1 rok, 48 m kr/mån ca kr/mån 2 rok, 64 m kr/mån ca kr/mån 3 rok, 82 m kr/mån ca kr/mån 4 rok, 97 m kr/mån ca kr/mån Värmeavgiften är oförändrad.

8 Fönsterbyte och fasadrenovering Nu börjar vi närma oss starten på den förestående renoveringen. Fortfarande saknas en del tillstånd från myndigheterna, men inom några veckor bör dessa vara klara så att vi kan starta. Arbetena kommer att pågå i ungefär 1,5 år. Samtliga fasader på höghusen kommer att putsas om. I samband med fasadrenoveringen kommer även fönster och balkongdörrar att bytas till nya. Dessutom skall samtliga fönster och balkongdörrar på låghusen ersättas med likadana fönster som i höghusen. När fönstren i låghusen byts kommer även isoleringen i ytterväggarna att ses över och åtgärdas om så behövs. Fönstren som monteras är 2-glas och i kompositmaterial med Dreh-kipp beslag samt med invändiga persienner. Dreh-kipp beslagning betyder att fönstren kommer att vara öppningsbara sidohängt inåtgående för att komma åt att putsa dessutom går de att öppna i överkant när man bara vill ventilera lägenheten. På vissa av fönstren kommer det att finnas spaltventiler som ser till att det kommer tillräckligt med luft på rätt ställe i era lägenheter. Närmare information om hur arbetena skall bedrivas kommer att delas ut till respektive lägenhet ett par veckor innan att det är aktuellt att påbörja arbetena i just er lägenhet. Ungefärligt planerade tider för arbetena är enligt nedan. Vi vill påpeka att tiderna fortfarande är prelimenära. Fönsterbyte: Start Slut Kvartettgatan 10, 12, 14 Vecka 05 Vecka 09 Kvartettgatan 4, 6, 8 Vecka 07 Vecka 11 Kvartettgatan 16, 18, 20 Vecka 10 Vecka 13 Kvartettgatan 22, 24, 26 Vecka 12 Vecka 15 Kvartettgatan 28, 30, 32 Vecka 14 Vecka 17 Kvartettgatan 34, 36, 38 Vecka 16 Vecka 19

9 Start Slut Kvartettgatan 40, 42, 44 Vecka 18 Vecka 21 Kvartettgatan 46,48, 50 Vecka 20 Vecka 23 Kvartettgatan 52, 54, 56 Vecka 22 Vecka 25 Serenadgatan 14, 16, 18 Vecka 24 Vecka 27 Serenadgatan 8, 10, 12 Vecka 26 Vecka 28 Serenadgatan 2, 4, 6 Vecka 32 Vecka 35 Serenadgatan 1, 3, 5 Vecka 34 Vecka 37 Serenadgatan 7, 9, 11 Vecka 36 Vecka 39 Serenadgatan 13, 15, 17 Vecka 38 Vecka 41 Fasadrenovering och Fönsterbyte: Serenadgatan 22 Vecka 04 Vecka 18 Serenadgatan 24 Vecka 19 Vecka 32 Serenadgatan 28 Vecka 32 Vecka 44 Serenadgatan 30 Vecka 06 Vecka 19 ( år 2015 ) Skräp i entrén Tyvärr förekommer det fortfarande att denna syn möter oss vid ingången: Vill du inte ha reklam? Ring felanmälan, så byter fastighetskontoret ut namnskylten på postboxen med ett tillägg Ej reklam! Det blir trevligare för oss alla, och inte minst sparar du miljön.

10 Fixartjänst för alla Föreningens nya fixare är Benny Nilsson. Benny kan hjälpa till med diverse tjänster, för en taxa på 50 kr per påbörjad halvtimme! Du kan nå Benny på telefon eller via e-post Byte av glödlampa, batteri i brandvarnare Trädgårdsavfall Gardinuppsättning Enklare inköp i närbutik, hämta paket, medicin Sätta upp tavlor och hyllor Socialt umgänge, fika, promenader Rastning av hundar Fönsterputsning Att bo i en bostadsrätt Att bo i en bostadsrätt är resultatet av en ganska stor investering. Ändå så är vi få som vill förvalta vår investering genom att arbeta i föreningen. Att sitta i vår styrelse innebär några timmars arbete, som man kan se som att förvalta sina investerade pengar på ett bra sätt. Du får möjlighet att påverka hur vår förening utvecklas, och därmed även värdet på din lägenhet. Vi ser gärna att fler visar intresse för att arbeta med oss!

11 Ensamhet Många känner sig ensamma, i saknad av familj eller vänner, men misströsta inte! Du som bor i vår förening behöver inte känna dig ensam. Vi har flera gemensamma aktiviteter, till exempel bouleföreningen som träffas regelbundet och Träffpunkten, vår caféverksamhet. I Träffpunkten samlas medlemmarna i styrelserummet (Serenadgatan 30) på onsdagar Årets träffar kom igång igen den 15 januari. Tack för det gångna året och välkomna åter! Här är några bilder från avslutningen 2013: Några tips om du känner dig ensam: Återuppta kontakten med dina gamla vänner. Kanske räcker det med ett telefonsamtal, sedan är isen bruten. Du lever bara en gång och vad har du att förlora? Börja prata med dina grannar, erbjud dig att hjälpa till ibland med småsysslor som att vattna blommor. Det räcker ofta för att bygga vänskap. Strunta i småkrämpor. Njut av hälsan i stort. Trivs du med dig själv kan du också skapa relationer till andra. Inled inte en ny bekantskap med att bara prata sjukdomar. Risken är stor att du skrämmer bort folk. Anmäl dig till nya kurser. Gå med i en kör eller studiecirkel, kanske en idrotts- eller pensionärsförening. Eller kom ner till Träffpunkten!

12 Trivselregler För att främja trivsel och trevnad inom bostadsrättsföreningen finns vissa ordningsregler, som skall följas av medlemmarna, deras gäster och övriga som tillfälligt vistas här. - Cyklar, barnvagnar och annat får inte ställas eller förvaras på våningsplan eller i trappor. - Bollsparkning får inte ske på våningsplan eller entrén. - Hundar och katter skall hållas kopplade inom bostadsområdet hela året. Upplockningstvång gäller. Låt inte hundar och katter förorena i sandlådor och lekplatser. - Radio och tv skall hållas på en sådan ljudnivå att inte grannarna störs. - Bullrande arbete som borrning och spikning får inte ske efter kl på vardagar, efter kl på lördagar och inte alls på söndagar och helgdagar (röda dagar i almanackan). - Fel på tvättmaskiner eller läckande kranar skall anmälas direkt till Felanmälan (Riksbyggen Dag&Natt, ). - Sopnedkasten är endast avsedda för hushållssopor och dessa skall vara väl paketerade. Grovsopor, flaskor, glasburkar och tidningar får inte läggas i sopnedkastet (stopprisk). Föreningen ställer ut containers en gång i kvartalet då kan grovsopor lämnas där. Flaskor, glasburkar och tidningar kastas på återvinningsstationerna på Serenadgatan och Kvartettgatan. - Uppsättning av anslag på ytterväggar, i entréer och trapphus är inte tillåtet. - All bilkörning på bostadsföreningens gångar är absolut förbjuden! Vid inoch avflyttning kan man låna därför avsedda vagnar. (Vänd er till Förvaltningskontoret) - Vill du inte ha reklam? Kontakta förvaltningskontoret, de märker din postbox med texten EJ REKLAM. Släng inte reklambladen i foajén eller i hissarna!

Nya Almviksbulletinen Juli 2013

Nya Almviksbulletinen Juli 2013 Nya Almviksbulletinen Juli 2013 Ur innehållet: Förvaltning och nyttiga nummer Styrelsen - fortsättning På gång i föreningen Fixartjänsten Resor med grannar - reportage Tävling! Trivselregler Felanmälan

Läs mer

Almviksbulletinen. Sept 2007. Vår nya utemiljö växer fram:

Almviksbulletinen. Sept 2007. Vår nya utemiljö växer fram: Almviksbulletinen Vår nya utemiljö växer fram: Sept 2007 I detta nummer bl.a.: Förvaltningskontoret sid 2 Projekt sid 3 Familjedagen sid 5 Riksbyggen sid 5 Teknisk status sid 7 Fixar-Per sid 7 Tysklandsresa

Läs mer

Almviksbulletinen. BRF Malmöhus 22. Maj 2007. med protokoll från Årsstämman. Vår nya utemiljö växer fram: I detta nummer bl.a.: Förvaltningskontoret

Almviksbulletinen. BRF Malmöhus 22. Maj 2007. med protokoll från Årsstämman. Vår nya utemiljö växer fram: I detta nummer bl.a.: Förvaltningskontoret Almviksbulletinen med protokoll från Årsstämman Maj 2007 Vår nya utemiljö växer fram: I detta nummer bl.a.: Förvaltningskontoret sid 2 Projekt sid 3 Stämmoprotokoll mittuppslaget Bilinbrott sid 5 Medlemsförmåner

Läs mer

Brf Malmöhus 22 Internet: www.mhus22.se e-post: styrelserum@mhus22.se

Brf Malmöhus 22 Internet: www.mhus22.se e-post: styrelserum@mhus22.se Almviksbulletinen Med protokollet från extrastämma i mittuppslaget December 2009 Föreningsstämma 2010 avhålls torsdag 18 februari kl 19.00. Kallelse kommer under januari Innehållet i detta nummer bl.a:

Läs mer

Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmöhus nr 24

Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmöhus nr 24 FosiedalsNytt Nr 1 -- - -- MED INFORMATION FRÅN STYRELSEN April 2009 FosiedalsNytt Nr 1 MED INFORMATION FRÅN STYRELSEN mars 2014 Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmöhus nr 24 Innehåll Ordföranden har

Läs mer

Välkommen till brf Hagaborg!

Välkommen till brf Hagaborg! Välkommen till brf Hagaborg! I denna folder finner du praktisk information som kan vara bra att känna till för dig som bor i brf Hagaborg. Spara denna folder! Faktaruta HSB bostadsrättsförening Hagaborg

Läs mer

Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade!

Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade! Välkommen till vår förening! Information till boende och nyinflyttade! Information till boende och nyinflyttade! Vi hälsar dig välkommen och hoppas att du skall trivas i din lägenhet och med vår bostadsrättsförening.

Läs mer

Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna

Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna Trivselregler Bostadsrättsföreningen Grönkålen i Solna Att visa respekt och ta hänsyn till sina grannar är naturligtvis mycket viktigt för att alla i huset ska trivas. Vårda grannsämjan genom att behandla

Läs mer

Pargas Nytt NR 1 2003

Pargas Nytt NR 1 2003 Pargas Nytt NR 1 2003 Information för Dig som bor i brf Pargas! 1 Ordföranden har ordet Ni håller nu ett exemplar av Pargas Nytt som återuppstår efter en längre tids frånvaro. Beklagligt nog har vår ordförande

Läs mer

Bergsundsbladet. Nr 1 2002 Utgivare: Styrelsen för Brf Bergsund 40. Redaktör: Nils Larsson

Bergsundsbladet. Nr 1 2002 Utgivare: Styrelsen för Brf Bergsund 40. Redaktör: Nils Larsson Bergsundsbladet Nr 1 2002 Utgivare: Styrelsen för Brf Bergsund 40. Redaktör: Nils Larsson I en tid då vädret verkar ha lite svårt att bestämma sig kommer årets första nummer av Bergsundsbladet. Bladet

Läs mer

Glad Sommar önskar Styrelsen

Glad Sommar önskar Styrelsen HSB:s brf. Färjan, Svarvargatan 4, 112 49 Stockholm. Telefon: 08-653 20 65 Orgnr: 702000-6909 E-post: styrelsen.farjan@bredband.net No.2, 2013 Glad Sommar önskar Styrelsen Ordförandespalten Ny styrelse

Läs mer

Brf Hyttans Boendemapp

Brf Hyttans Boendemapp Brf Hyttans Boendemapp Innehållsförteckning Välkommen till Brf Hyttan 1. Om att bo i en bostadsrättslägenhet 2. Om att bo i Hyttan Stadgar 3. Miljö och säkerhet, trivsel 4. Min lägenhet/kontrakt/övrigt

Läs mer

Välkommen till Brf Målaren!

Välkommen till Brf Målaren! Bostadsrättsföreningen MÅLAREN Välkommen till Brf Målaren! Bostadsrättsföreningen MÅLAREN Verkmästargatan 7, 754 36 UPPSALA Hej! Vi hoppas att du ska komma att trivas i ditt nya boende hos oss i bostadsrättsföreningen

Läs mer

Boendeguide till Brf Björkslingan

Boendeguide till Brf Björkslingan Boendeguide till Brf Björkslingan Denna boendeguide innehåller information om vad Du som bostadsrättsinnehavare och boende i Brf Björkslingan bör känna till. Utöver denna skrift bör Du även ta del av de

Läs mer

Foto: Thomas Ahron INFORMATION TILL NYA MEDLEMMAR

Foto: Thomas Ahron INFORMATION TILL NYA MEDLEMMAR Foto: Thomas Ahron INFORMATION TILL NYA MEDLEMMAR Innehållsförteckning Nr Innehåll 1. Välkommen till Brf Björklången 2. Service till medlemmarna 3. Styrelse, presentation och telefonlista 4. Vicevärd,

Läs mer

Nyhetsblad Skvadronen 20

Nyhetsblad Skvadronen 20 Nyhetsblad Skvadronen 20 2013 Hej kära granne! Först ett tack till er som var med och vårfixade! Vi hade verkligen en härlig förmiddag och fick gjort en hel del som vi alla har glädje av. Till er som inte

Läs mer

A till Ö 2013-03-12. Allhobbyrum:

A till Ö 2013-03-12. Allhobbyrum: Allhobbyrum: Varje hus har ett eget Allhobbyrum. För bokning och utkvittering av nyckel kontakta vaktmästaren via Riksbyggen Dag & Natt. Rummet skall vara sopat och avtorkat efter användandet. Bokning

Läs mer

Information om föreningen, regler m m i Brf Vårregnet

Information om föreningen, regler m m i Brf Vårregnet Information om föreningen, regler m m i Brf Vårregnet Innehåll 1.Välkommen till bostadsrättsförening Vårregnet i Lund... 2 2. Vad är en bostadsrätt?... 2 Föreningsstämma, stadgar, och ditt inflytande...

Läs mer

Välkommen till Brf Sjötungan. Här kan Du läsa om bostadsrättsföreningen Sjötungan.

Välkommen till Brf Sjötungan. Här kan Du läsa om bostadsrättsföreningen Sjötungan. Välkommen till Brf Sjötungan Här kan Du läsa om bostadsrättsföreningen Sjötungan. INNEHÅLL Välkommen till Sjötungan........... 3 Årsstämma och motioner........... 4 Styrelsen................... 5 Ekonomi....................

Läs mer

Riksbyggens bostadsrättsförening Stockholmshus nr 7

Riksbyggens bostadsrättsförening Stockholmshus nr 7 Riksbyggens bostadsrättsförening Stockholmshus nr 7 En sammanfattning av den viktigaste information du bör känna till som boende i föreningen Uppdaterat informationsmaterial mars 2006 Innehåll: Bostadsrätt

Läs mer

Fältposten. God helg. God helg. önskar styrelsen. Höststöket den 27 september. Fältöverstens informationsblad. Nr 5 december 2014

Fältposten. God helg. God helg. önskar styrelsen. Höststöket den 27 september. Fältöverstens informationsblad. Nr 5 december 2014 Brf Fältöverstens informationsblad Nr 5 december 2014 Höststöket den 27 september Foto: Sofia Björkdahl God helg önskar styrelsen God helg s s Höstens styrelsearbete Styrelsen har under hösten arbetat

Läs mer

Välkommen till HSB Bra att veta för dig som är nyinflyttad

Välkommen till HSB Bra att veta för dig som är nyinflyttad Välkommen till HSB Bra att veta för dig som är nyinflyttad Några av fördelarna du får som HSB-medlem Centrala avtal som sänker kostnader Tack vare att vi är så många i HSB kan vi teckna förmånliga avtal

Läs mer

Detta dokument innehåller information som kan vara till nytta för dig som är boende eller hyr lokal i de fastigheter som ägs av

Detta dokument innehåller information som kan vara till nytta för dig som är boende eller hyr lokal i de fastigheter som ägs av Detta dokument innehåller information som kan vara till nytta för dig som är boende eller hyr lokal i de fastigheter som ägs av Bostadsrättsföreningen Fredriksberg Malmö. För synpunkter eller förslag kontakta

Läs mer

Trivselregler för Bostadsrättsföreningen Skvadronen Ett 1 (9)

Trivselregler för Bostadsrättsföreningen Skvadronen Ett 1 (9) Trivselregler för Bostadsrättsföreningen Skvadronen Ett 1 (9) TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Skvadronen Ett Styrelsen för Brf Skvadronen Ett vill önska dig välkommen som boende och medlem. Vi

Läs mer

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet

Information från A Ö. För oss som bor i. Brf. Gumshornet Information från A Ö För oss som bor i Brf. Gumshornet Andrahandsuthyrning Anticimex Avgift Avlopp Balkonger Du måste ha styrelsens tillstånd för att hyra ut din lägenhet. Tillstånd till andrahandsuthyrning

Läs mer

HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen

HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen HSB BRF Vilunda i Upplands Väsby Information till boende i föreningen Observera att informationen i denna folder kan komma att ändras. För att hålla dig uppdaterad hänvisar vi till BRF Vilundas hemsida:

Läs mer

MARMORNBLADET NR 1 ÅRGÅNG 22 MARS 2015. Du vet väl om att vi har en webbplats!

MARMORNBLADET NR 1 ÅRGÅNG 22 MARS 2015. Du vet väl om att vi har en webbplats! MARMORNBLADET NR 1 ÅRGÅNG 22 MARS 2015 ORDFÖRANDEN HAR ORDET Nu har våren kommit till Marmorn, både krokus och andra blommor har tittat fram! Vår trädgårdsgrupp kommer under våren att planetera mer blommor

Läs mer

A till Ö. All väsentlig information rörande vår förening finns sammanställt i denna A till Ö pärm.

A till Ö. All väsentlig information rörande vår förening finns sammanställt i denna A till Ö pärm. A till Ö För att en bostadsrättsförening skall fungera, erfordras vissa trivsel- och ordningsregler. All väsentlig information rörande vår förening finns sammanställt i denna A till Ö pärm. Pärmen tillhör

Läs mer

En handbok till Brf Oden 2. -med tillhörande trivselregler. Fastställd av styrelsen i Brf Oden 2, år 2011

En handbok till Brf Oden 2. -med tillhörande trivselregler. Fastställd av styrelsen i Brf Oden 2, år 2011 En handbok till Brf Oden 2 -med tillhörande trivselregler Fastställd av styrelsen i Brf Oden 2, år 2011 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING VÄLKOMMEN TILL VÅR BOSTADSRÄTTSFÖRENING...3 TRIVSELREGLER & ALLMÄN INFORMATION

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År! Nu sänker vi avgiften! Förlängt avtal med Comhem. Höjt elpris. No.4, 2006

God Jul och Gott Nytt År! Nu sänker vi avgiften! Förlängt avtal med Comhem. Höjt elpris. No.4, 2006 HSB:s brf. Färjan, Svarvargatan, 112 9 Stockholm. Telefon: 08-653 20 65 Orgnr: 702000-6909 E-post: styrelsen.farjan@bredband.net No., 2006 Nu sänker vi avgiften! Förlängt avtal med Comhem. Höjt elpris.

Läs mer