Minnesanteckningar från Höstmötet i Enduro Skövde

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Minnesanteckningar från Höstmötet i Enduro Skövde"

Transkript

1 Minnesanteckningar från Höstmötet i Enduro Skövde Plats: Scandic Hotell Billingen, Skövde Datum: Tid: Närvarande: Stig Brehag,Lars Pärnebjörk, Joakim Johansson, Arne Johansson, Mats Götensten, Jan Torsell, Mikael Strömgren, Bo Sjösvärd, Magnus Walltersson, Anita Sjösvärd, Robert Tranberg, Vanja Kollmann, Nils Sedvall, Fredrik Holmvik, Rickard Ahlin, LG Ståhl, Åke Knutsson, Patricia Eneroth, Robert Svensson, Per Lennerman, Anders Tibbling och Roger Johansson. Mötets öppnande Mötet öppnades av Robert Svensson som hälsade alla välkomna. Endurosektionen informerar Per Lennerman presenterade organisationen som jobbar för svensk enduros utveckling och vilka personer som finns adjungerade i olika uppdrag. Sektionen saknar idag två personer i organisationen, damansvarig respektive ansvarig för Topp och Talang. Sektionen efterfrågar personer som är intresserade av att jobba med dessa områden och tar mer än gärna emot förslag från klubbarna på personer som kan vara intresserade. SVEMO Topp och Talang Anders Tibbling, koordinator på SVEMO kansli, redovisade upplägget kring den centrala satsningen på Topp och Talang. Enduron representeras idag av nio unga förare med ambition och förmåga att satsa på att köra internationellt. Topp och talang erbjuder dessa förare en elitutbildning kring träning, kost och mental träning samt kunskap om träningsupplägg. Topp och talang erbjuder dessutom fysiska tester i samarbete med Riksidrottsförbundets elitidrottscentrum på Bosön på Lidingö. Uttagningen av förare till gruppen hanteras av ansvarig för Topp och Talang från sektionen tillsammans med SVEMO Idrottsgrupp.

2 En diskussion rörande utveckling och uttagskriterier diskuterades. Det påpekades även från mötet att gruppen saknar kvinnligt deltagande från enduron till skillnad från motocross och snöskoter. Det poängterades från sektionen att det inte fanns några hinder för att damer inom endurosporten skall ingå i gruppen. Såsom tänkbara kandidater fördes Sanna Bergman och Sandra Lysén fram. Sektionen tar med sig namnen för fortsatt handläggning. Inkomna motioner till mötet Inledningsvis klargjordes att höstmötet inte är något beslutande organ utan ett forum där intresserade skall kunna komma med förslag i syfte att utveckla svensk enduro. Därutöver är höstmötet självklart ett forum för att diskutera små och stora frågor inom endurosporten. Det påpekades från sektionens sida att det hade inkommit glädjande många förslag till hur vi gemensamt kan utveckla svensk enduro. Nedan redovisas huvuddragen i de inkomna motionerna/förslagen. Motion från Team Extreme Honda racing Öppna DSM2 för E0 från och med DSM 2010 Mötet stödjer förslaget och diskussion fördes hur detta praktiskt kan genomföras samt vilka andra regler som eventuellt påverkas. Sektionen utarbetar bestämmelser i enlighet med förslaget inför säsongen Motioner från Joakim Johansson Team Honda racing Öppna Enduro SM så att även utländska förare kan få SM poäng Mötet diskuterade frågan och var ense om att detta bör prövas. Förslaget leder förhoppningsvis till större internationellt deltagande i SM vilket i sin tur höjer statusen på mästerskapet. Dock bör nämnas att Riksidrottsförbundets SM plakett endast kan utdelas till svensk medborgare. Sektionen utarbetar bestämmelser i enlighet med förslaget inför säsongen SM bör köras enligt EM/VM-modell med 5 till 7 2-dagarstävlingar. Mötet var ense om att detta skulle utveckla våra svenska förare positivt och ge dem mer rutin inför internationellt deltagande. Meningarna var dock delade från klubbarna då det gällde förutsättningarna att genomföra Int Typ 1-tävlingar. De svårigheter som lyftes fram var bland annat tillgången på mark och

3 funktionärer. Göta MS redovisade hur de har löst problemen och tipsade om hur myndigheter och markägare kunde hanteras för att bereda mark för tävling. Mötet föreslog att det togs fram ett underlag/lathund för hur en Int Typ 1 tävling skulle kunna anordnas. Robert Svensson påpekade att ett sådant underlag redan finns men det bör revideras för att underlätta utvecklingen mot ett SM bestående av Int Typ 1 tävlingar. I detta ligger även att ta fram en manual hur olika tillstånd kan/skall sökas från myndigheter. Som ett första steg var mötet eniga om att försöka påverka klubbar som ansökt om SM 2010 att om möjligt arrangera sina deltävlingar enligt internationell standard. Det är dessutom helt i sin ordning att som ett första steg arrangera det som en endagstävling även om den långsiktiga målsättningen bör vara tvådagars Int Typ års SM kalender ser lovande ut rörande ovan nämnd fråga då flertalet av tävlingarna är av typ 1. Dock avser endast två arrangörer att köra 2 dagars tävlingar enligt VM modell. Mötet föreslog att en 5 års plan med delmål utarbetas för att möjliggöra en SMserie enligt internationell typ. Gör ett SM alternativt SVEMO-Cup av de Tre Stora Frågan diskuterades och ett förslag framkom att etablera ett pris för totalvinnaren av klassikern. Frågan kommer genom sektionen hanteras med de tre arrangörerna. Motion från Robert Tranberg rörande utvecklingen av svensk damenduro Robert redovisade sitt förslag som i stort innebär att dagens DSM 1 behålls i sin nuvarande form och på sikt blir ett UDSM. Dagens DSM 2 görs om till en Ladys Cup motsvarande där förare som fallit för åldersgränsen i UDSM skall kunna fortsätta sitt tävlande intill de känner sig beredda att ta steget upp till DSM. Eliten bland damförare som idag tävlar i DSM 2 skall tävla i ett nytt DSM som genomförs i samband med SM. Vidare föreslår Robert att Topp och Talang skall öppnas för damer. Det poängterades att Topp och Talang alltid varit öppen för damer. Sektionen bad mötesdeltagarna att komma med förslag på damer som kan komma ifråga för Topp och Talang.

4 Mötet diskuterade frågan och ansåg att förslaget på sikt kan utveckla svensk damenduro. Det framfördes dock farhågor om att det inte skulle bli tillräckligt antal startande i det som skulle bli nya DSM. En kompromiss föreslogs som innebär att det under 2010 anordnas DSM enligt tidigare men att det som försök anordnas en damklass vid stora SM. Om försöket faller väl ut, minst 10 deltagare i klassen, bör DSM på sikt omformas enligt Robert tranbergs motion. Motioner från Mellersta norra Distriktet genom Marcus Fränden Harmonisera åldern för att tävla i Guldhjälm i Enduro respektive MX. Diskussion fördes och sektionen redogjorde för att de avser att harmonisera guldhjälmskoncepten för de två olika disciplinerna så mycket det går inför Det föreslogs att beskrivningen för hur en guldhjälmsbanan i enduro bör vara utformad för de yngsta förarna förtydligas, i syftet att underlätta för arrangörer av Guldhjälmstävlingar. Roger Johansson redovisade det rådande läget gällande den internationella utvecklingen kring ljudmätningsmetoder. Mätningsmetoden som för närvarande testas inom FIM, 2 meter Max, redovisades. Roger påvisade skillnaden mot dagens mätningar och vilka fördelar respektive nackdelar mätmetoden har. Det återstår att se vilka resultat dessa tester leder till och hur metoden eventuellt skall användas i framtiden. Diskussioner gällande myndighetsbeslut kring olika anläggningar fördes samt flera klubbar redogjorde hur de arbetar med miljön på hemmaplan. Mötet var ense om att arbetet med att kontrollera och minska ljudnivån måste bli bättre på klubbnivå för att underlätta utövandet av endurosporten. Något som bör nämnas är att fler och fler klubbar har tagit ljudfrågan på allvar och jobbar aktivt med att informera medlemmar om gällande regler och effekterna av vad som kan hända om inte de direktiv som finns inte följs. Frågan kring problemet vid mätning av varvtalet som uppstått på vissa modeller med insprutningsmotor diskuterades. Roger presenterade en varvräknare som hanterar problemet. Det förtydligades att det är förarens ansvar att se till att tillförlitlig varvtalsmätning kan göras vid besiktning. Åläggande om att extra tändkabel för mätning monteras kan göras av besiktningspersonal.

5 I.S.D.E 2009 Robert Svensson redogjorde för sektionens uppdrag gällande svensk enduro för att tydliggöra deltagandet vid ISDE. Grundvärden för genomförandet av ISDE presenterades av Per Lennerman som också presenterade redovisade alla ideella krafters betydelse för att möjliggöra ett svenskt deltagande i I.S.D.E. Sektionens budgeterade medel för ISDE presenterades samt hur organisationen var uppbyggd. Tidigare år har ett motionsläger genomförts vilket med stor framgång har hjälpt till att finansiera tidigare deltagande. Motionslägren har byggt på att landslagen ställer upp som tränare för motionärer under en helg. Detta har ingått i landslagsuppdraget och varit en förutsättning för förarens deltagande i I.S.D.E. Årets motionsläger blev inställt på grund av meningsskiljaktigheter kring deltagandet för de svenska förare som deltar i VM. Det motionsläger som anordnats under tre tidigare år har totalt inbringat ca 1 miljon kronor till svensk landslagsenduro fördelat på kr i rena och ca kr i varor och tjänster. Lägren har drivits helt på ideell basis av personer som vill stötta Svensk Enduro. Effekten av att flera seniorförare valde att ej ställa upp som tränare blev att lägret ställdes in och sektionen saknade finansiella medel att skicka två landslag, junior och senior. Sektionen redogjorde för informationsflödet kring lägret enligt följande 24 januari delges våra elitförare datumet för motionslägret på elitförarmötet (Anders E, Björne C och Jocke L deltog ej) 26 april säsongsplaneringen vad avser läger, arbetsuppgifter inkl ansvaret att informera förarna år fördelade i protokoll 5 juli Samtliga förare är medvetna om lägrets inplanering i tiden 10 augusti Anders, Björne, Jocke och Calle meddelar att de inte kan vara med på lägret pga VM-deltävlingen i Frankrike 12 augusti De fyra förarna får ett brev från sektionen med begäran om svar senast Brevet som skickades ut presenterades för mötesdeltagarna. 16 augusti Förarna skickar ett svar till sektionen

6 17 augusti I syfte att reducera underskottet av ett svenskt deltagande i I.S.D.E fattar sektionen beslut om att reducera deltagandet i årets I.S.D.E till endast ett Trophy-lag med kvarvarande förare ur de bägge landslagen. Deltagare i lägret orienteras om att det är inställt. 28 augusti Sektionen och Team Östra Enduro fattar ett principbeslut om en ytterligare integrering av samarbetet inför årets I.S.D.E som reducerar SVEMO:s kostnader. 28 augusti Beslut tas om att delta med både Trophy och Junior Trophy Diskussioner kring framtida deltagande i ISDE fördes. Förslag gällande att prioritera en satsning för VM / EM individuellt föreslogs. Mötet föreslog att en organisationsgrupp knuten till I.S.D.E skulle skapas. Gruppen skulle bestå av intressenter från klubbar, distrikt, landslagsledning och sektionen. Gruppens uppdrag skulle vara att genom maximal samordning rörande logistiken reducera kostnaderna för bland annat resor, transport av mc och mtrl, boende, mat och service. Ansvaret för det sportsliga skall självklart som tidigare ligga på respektive lag. Gruppen skall vara adjungerad sektionen i frågan och ej fristående. Övriga frågor Mötet var ense om att svensk enduro har tappat mark internationellt och olika ev lösningar diskuterades. Diskussioner fördes kring sektionens satsning på ett tjejlandslag och när en sådan satsning skulle kunna vara aktuell. Sektionen klargjorde att en satsning kan vara aktuell första då vi har minst 4 endurotjejer som deltar i internationella mästerskap och har kapacitet att fullfölja och hävda sig på ett I.S.D.E. Sektionen stöttar tjejernas ISDE lag med ekonomiska medel redan i år. Distrikten upplever att utbildningsmaterialet för fortbildning av tävlingsledare är lite väl tunt. En önskan om ett djupare och mer innehållsrikt utbildningsmaterial framfördes. Rickard Ahlin från Falköpings MK orienterade mötet om de stölder som förekommit i Falköpingsregionen den senaste tiden. Polisen har klarat upp en stor del av MC stölderna och återfunnit ett flertal av de cyklar som stulits.

7 Huvuddelen av motorcyklarna var nedmonterade Det visade sig vara en liga med ursprung i Baltikum som stod bakom stölderna Rickard upplyste att polisen tipsar alla förare om att märka sina cyklar med egna kännetecken för att underlätta identifiering vid ev stöld. Det är inte ovanligt att ramnummer slipas bort och då kan det vara svårt att på ett juridiskt riktigt sätt identifiera en specifik cykel. Lars Göran Ståhl presenterade ett förslag på hur elitverksamheten kan vara organiserad. Förslaget gick ut på att den observationsgrupp som är aktuella för landslagsuppdrag tränas av förbundstränaren. Distriktsvis bör det organiseras grupper med lovande förare som knackar på dörren till landslaget. Distrikten ansvar för träning av dessa grupper och rapporterar utveckling och framsteg till förbundstränaren. Detta gör att det blir lättare att observera förare som har en positiv utveckling och konkurrerar om platserna i observationsgruppen. Fler ögon på fler förare.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 5-2009 2009-12-19 00.00-00.00 Deltagare SVEMO Per Lennerman Gäster Åke Knutsson Delegat Ledamot Sammankallande SVEMO Styrelse 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 1 (9) PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 4-2009 2009-10-30 15.00-17.00 Visby Hotell Deltagare SVEMO Patricia Eneroth Anders Tibbling Per Lennerman Robert Svensson Delegat Koordinator Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR

PROTOKOLL PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR PROTOKOLL PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 2-2015 2015-05-24 (15:00-18:00) Skövde Deltagare - SVEMO Patricia Eneroth Ledamot Per Lennerman Robert Svensson Gäster Max Larsson Sammankallande Miljöansvarig

Läs mer

Följande förslag har inkommet från Joakim Johansson, Honda Racing

Följande förslag har inkommet från Joakim Johansson, Honda Racing Följande förslag har inkommet från Joakim Johansson, Honda Racing Hej på er, Jag har en liten fundering om varför inte förare från våra grannländer får några SM-poäng? Nu när vi har en SM-serie som utvecklats

Läs mer

DAGORDNING SEKTIONSMÖTE ENDURO 5-2011. 2011-12-17 (10.00-16.00) Skövde. Deltagare. Meddelat frånvaro

DAGORDNING SEKTIONSMÖTE ENDURO 5-2011. 2011-12-17 (10.00-16.00) Skövde. Deltagare. Meddelat frånvaro DAGORDNING SEKTIONSMÖTE ENDURO 5-2011 2011-12-17 (10.00-16.00) Skövde Deltagare Robert Svensson Per Lennerman Stefan Vahlin Åke Knutsson Björn Bergström Meddelat frånvaro Patricia Eneroth Ordförande Ledamot

Läs mer

Mötesantecknigar vid Höstmöte i Enduro. Scandic Billingen, Skövde 2011-11-12

Mötesantecknigar vid Höstmöte i Enduro. Scandic Billingen, Skövde 2011-11-12 Mötesantecknigar vid Höstmöte i Enduro Scandic Billingen, Skövde 2011-11-12 Inledning Mötet inleddes av en föreläsning i säkerhet med Hugo Mellander. Endurosektionen presenterades med dess medhjälpare.

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 2-2013 2013-03-02 (17.00-19.00) Göteborg Deltagare SVEMO Robert Svensson Patricia Eneroth Gäster Fredrik Holmgren Sammankallande Ledamot Ungdomsansvarig 1 MÖTETS

Läs mer

1. MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNING

1. MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNING SVEMO ENDUROSEKTION Protokoll Sektionsmöte Enduro 4-2017 Deltagare Robert Svensson Ordförande Patricia Eneroth Ledamot Per Lennerman Ledamot 1. MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNING 2. RAPPORTER

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014 2014-09-20 (12.00) - 2014-09-21 (12.00) Deltagare SVEMO Robert Svensson Patricia Eneroth Sammankallande Ledamot Per Lennerman Gäster Anders Lindén 1 MÖTETS

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 1 (9) PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 5-2010 2010-08-10 (17.00-19.00) Deltagare SVEMO Patricia Eneroth Per Lennerman Robert Svensson Ledamot Ledamot Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 12 2013 2013-12-04 (18.30-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Johnnie Silfverhielm Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 02-2016 2016-03-07 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 10-2018 2018-11-28 (19:15-20:45) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO 2/00

PROTOKOLL ENDURO 2/00 Norrköping 00-04-25 PROTOKOLL ENDURO 2/00 SAMMANTRÄDESDATA Tid: 00-04-14 Plats: Scandic Hotell Grand, Örebro NÄRVARANDE Anders Lindèn Bo Sjösvärd Håkan Svedlund Bo Andersson Annette Eilert Annika Pettersson

Läs mer

73. MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING ML hälsade välkommen till Park Inn Arlanda och dagens möte.

73. MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING ML hälsade välkommen till Park Inn Arlanda och dagens möte. 2005-12-14 PROTOKOLL TRIAL 7-2005 SAMMANTRÄDESDATA Tid: 2005-12-11 Plats: Märsta, Hotell Park Inn NÄRVARANDE Magnus Liljeblad Ordförande ML Lars Svedje LS Jan-Erik Mellberg JEM Arne Hedin Adj AH Jonas

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 2015-04-16 (20.00-22.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 2015-02-08 (14.00-16.00) Hotel Elite Grand, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 7-2014 2014-02-17 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Urban Backman Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Sammankallande Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014 2014-02-12 (20.30-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 2013-11-23 (15.00-20.00) Deltagare SVEMO Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV

Läs mer

Vad gör Trialsektionen, adjungerande, förbundskaptenen och elitsatsningsansvarig egentligen?

Vad gör Trialsektionen, adjungerande, förbundskaptenen och elitsatsningsansvarig egentligen? Trialriksdagen 2015 Agenda Vad gör sektionen. Lars E VM, EM, NM, SM, Kalendern Peter Tilldelning Supervisor Peter Förbundskaptenen har ordet Lars N Elitsatsningen Cerry Datum att komma ihåg Lars E Informations

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 2-2013 2013-01-31 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing

Sektionsmöte Roadracing Sektionsmöte Roadracing 10-2015 2015-10-21(19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Roadracingsektion Patrik Marklund Therese Hammarberg Sammankallande Ledamot Gäster Åke Rydergren Niclas Wärlander Henrik

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 4 2013 2013-04-24 (19.00-21.30) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

Ordförande öppnade mötet med att hälsa ledamöterna välkomna till dagens möte. Ordförande hälsade revisor Björn Samuelson särskilt välkommen.

Ordförande öppnade mötet med att hälsa ledamöterna välkomna till dagens möte. Ordförande hälsade revisor Björn Samuelson särskilt välkommen. PROTOKOLL STY 2/2007 Sammanträdesdata Tid 2007-03-03 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013 2013-12-16 (14.00-18.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Gäster Therése Hammarberg Sammankallande Ledamot Ledamot Ny ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) Tid kl och kl Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping

PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) Tid kl och kl Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) PROTOKOLL STY 4/2006 Sammanträdesdata Tid 2006-05-05 kl 18.00 och 2006-05-06 kl 09.00-12.00 Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz,

Läs mer

ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17

ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17 ISRACING-MÖTE I Östersund 2004-04-17 Närvarande: Se sid 4 1. Mötets öppnande Lukas hälsade alla välkomna och öppnande mötet. Sverker Olsson Ordförande i hälsade även han välkommen och berättar lite om

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 09 2013 2013-10-01 (18.30-21.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator 1 MÖTETS

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 11 2013 2013-11-06 (18.30-21.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Daniel Corin Stig Robin Ericsson Sammankallande

Läs mer

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet.

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN Nr 2 2003 Datum: 18-19 oktober 2003 Plats: Scandic Hotell, Norrköping Tid: lör 9:30 sön 15:00 Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Jan-Eric

Läs mer

ÖVRE NORRA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET

ÖVRE NORRA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET ÖVRE NORRA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Mötesanteckningar från utvärderings- och planeringsmötet för Motocrossen 11-12/11 2006 Hotell Nordkalotten. 1. Utvärdering Nordcupen 2006 Ett utvärderingsmaterial

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 01-2018 2018-01-30 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Olivia Olsson Sammankallande

Läs mer

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll.

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll. PROTOKOLL ISMÖTE Mötesdata: Tid: 2017-04-29, kl. 13:00 15.40 Plats: Scandic Nord, Sundsvall. 1. Mötets öppnande. Tony Olsson öppnade mötet och hälsade alla välkomna till Sundsvall. 2. Dagordning Dagordningen

Läs mer

Minnesanteckningar TRÄFFPUNKT TRIAL NORRKÖPING 2013-03-02

Minnesanteckningar TRÄFFPUNKT TRIAL NORRKÖPING 2013-03-02 Minnesanteckningar TRÄFFPUNKT TRIAL NORRKÖPING 2013-03-02 1. Tävlingskalender 2013 1/6 Women & Youth EM 1 Tanvald, Tjeckien (Magnus) 2/6 EM 1 Tanvald, Tjeckien (Magnus) 6/7 EM 2 Barzio, Italien 10/8 Women

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 2013-06-14 (10.00-17.00) Ulricehamn Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande 1

Läs mer

PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE 05-2013 2013-05-22 (19.00-22.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster Robin

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 4-2012 2012-10-15 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster Magnus Liljeblad

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011 2011-07-30 (10.00) - 2011-07-31 (16.00) SVEMO kansli, Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2013 2013-03-27 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2008 2008-09-03 18:00-21:00 (Telefonmöte) Närvarande Svemo Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Peter Isgren Roger Karlsson Ledamot Sammankallande Koordinator Ledamot

Läs mer

Till sekreterare valdes LS och till justeringsman valdes ML.

Till sekreterare valdes LS och till justeringsman valdes ML. 2006-12-27 PROTOKOLL TRIAL 7-06 SAMMANTRÄDESDATA Tid: Söndagen den 17 december kl.10.00 16.00 Plats: Hotell Park Inn, Märsta NÄRVARANDE Magnus Liljeblad Ordförande ML Jan-Erik Mellberg JEM Lars Svedje

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (5) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5 2014 2014-04-11 (13.00-17.00) Royal Park Hotell Solna Deltagare SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Dag Hjalmarsson Tony Jacobsson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 07-2014 2014-06-16 (19.00-21.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 04-2016 2016-05-12 (19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2013 2013-02-06 (19.00-22.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Sammankallande Ledamot Koordinator Adjungerad

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 03 2018 2018-03-15 (18:00 20:15) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Per Holmström Henrik Björling Sandra Altesson Roadracingsektionen

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 8-2010 2010-12-28 (14.00-19.00) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 5-2013

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 5-2013 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 5-2013 2013-10-01 (20.30-22.30) Telefonmöte Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande 1 MÖTETS

Läs mer

Tid 2004-10-10 kl 10.00-16.00 Plats Scandic Nord Hotel, Norrköping

Tid 2004-10-10 kl 10.00-16.00 Plats Scandic Nord Hotel, Norrköping 1(5) ANTECKNINGAR FRÅN MÖTE MELLAN SVEMO STYRELSE OCH REPRESENTANTER FRÅN SNÖSKOTER-, TRIAL-, DRAGRACING- OCH ROADRACINGSEKTIONERNA SAMT RESPEKTIVE INTERNATIONELL REPRESENTANT OCH HANDLÄGGARE Tid 2004-10-10

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015 2015-03-03 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Åke Rydergren Sammankallande

Läs mer

ANTECKNINGAR FÖRDA VID HÖST MÖTE I ÖREBRO 9-10 NOVEMBER. Genomgång med SM-arrangörerna (10.00 12.00)

ANTECKNINGAR FÖRDA VID HÖST MÖTE I ÖREBRO 9-10 NOVEMBER. Genomgång med SM-arrangörerna (10.00 12.00) 2002-11-13 ANTECKNINGAR FÖRDA VID HÖST MÖTE I ÖREBRO 9-10 NOVEMBER Genomgång med SM-arrangörerna (10.00 12.00) 1. MÖTETS ÖPPNANDE Bo Sjösvärd hälsade välkommen till Örebro och Höstmöte 2002. 2. AVRAPPORTERING

Läs mer

Välkomna till ELITFÖRARMÖTE

Välkomna till ELITFÖRARMÖTE Välkomna till ELITFÖRARMÖTE 2016-01-06 AGENDA Sektionens långsiktiga mål och allmän information SVEMO. Doping, anmälan VM, EM blanketter m.m. Coachernas roll Regler 2016 Internationellt ISDE Spanien Kontrakt

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 2010-08-27 (15.00) - 2010-08-28 (16.00) Scandic Hotell Opalen (Göteborg) Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 06 2017 2017-09-04 (20:00 21:23) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Per Holmström Niclas Wärlander Henrik Björling Anja Rauch Roadracingsektionen

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 6-2014 2014-02-10 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

Tilläggsregler för Absolutmx.se Smålands-Cupen Enduro Just 4 Fun 2018

Tilläggsregler för Absolutmx.se Smålands-Cupen Enduro Just 4 Fun 2018 Tilläggsregler för Absolutmx.se Smålands-Cupen Enduro Just 4 Fun 2018 Tävlingstyp: Besiktning, ljudmätning: Respittid: Prisbedömning: Licenskrav: Transponder krav: Anmälan: Enduro varvlopp typ 2 alt. typ

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 01-2015 2015-01-06 (11.00-17.00) Kungsholmen, Stockholm Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Gäster Åke Rydergren Sammankallande Ledamot

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte

Protokoll Sektionsmöte Protokoll Sektionsmöte 8-2004 Datum: Plats: 3 december Fredag 10:00-19:00 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson Sektion (pkt 1-6)

Läs mer

Stefan Holm, Lars Magnerfelt och Kent Karlsson (Del av tiden). Rickard Ahlin och Johan Ahlquist (Del av tiden). Ronnie Bengtsson (Del av tiden).

Stefan Holm, Lars Magnerfelt och Kent Karlsson (Del av tiden). Rickard Ahlin och Johan Ahlquist (Del av tiden). Ronnie Bengtsson (Del av tiden). Protokoll sektionsmöte enduro nr 5 2017 26/9 Kl. 10.30 i Skövde Deltagare Robert Svensson Patricia Eneroth Per Lennerman Calle Sjöö Elit Herr Ungdom Damansvarig Ordförande Ledamot Ledamot RIG (Del av tiden).

Läs mer

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s styrelse (deltog på punkt 1-4)

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s styrelse (deltog på punkt 1-4) Sektionsrådsmöte 1 2009 Scandic Hotell, Upplands-Väsby 2009-11-13,14 1. Mötesdeltagare Jan-Eric Sällqvist Roger Karlsson Håkan Olsson Peter Isgren Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

Tommy Allansson hälsade deltagande välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

Tommy Allansson hälsade deltagande välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. 2015-10-30 PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 07-2015 2015-10-26 (19:00-22:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Håkan Olsson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Ordförande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 2008-03-01 10:00-16:35 Scandic Hotel, Norrköping Närvarande Svemo Sture Fredell Stig Klemetz Lisbeth Hagman Jörgen Hafström Bertil Bergström Åke Knutsson Olle Bergman

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007 2007-04-24 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007 Sammanträdesdata Tid Onsdag 18 april Plats Scandic Hotel, Västerås Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson Ledamot Christer Melander Ledamot

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 05 2018 2018-06-07 (18:00 19.30) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Henrik Björling Sandra Altesson Roadracingsektionen

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 05-2016 2016-07-21 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Tid Fredag den 26 mars 1999 kl 15.00-21.45 Plats Bosön, Mästarvillan, Stockholm

Tid Fredag den 26 mars 1999 kl 15.00-21.45 Plats Bosön, Mästarvillan, Stockholm PROTOKOLL STY 5/99 1(6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5/99 Sammanträdesdata Tid Fredag den 26 mars 1999 kl 15.00-21.45 Plats Bosön, Mästarvillan, Stockholm Närvarande Jacob Douglas ordf Inge Blank vice ordf Kjell

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5)

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 7-2006 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum: 2006-10-22 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10 2013 2013-10-19 (10.00-17.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Magnus Granstedt Robin Ericsson Daniel Corin-Stig Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE , Scandic Portalen, Jönköping

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE , Scandic Portalen, Jönköping PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 11-2018 2018-12-27, Scandic Portalen, Jönköping Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Sammankallande Ledamot Ledamot Ledamot

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 05 2017 2017-08-09 (18:00 20:50) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Niclas Wärlander Henrik Björling Anja Rauch Roadracingsektionen Adjungerad Minimoto

Läs mer

PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE 1-2012 2012-01-21 (09.00-16.00) Klubblokal (Botkyrka MK) Deltagare SVEMO Rudi Alferi Fredrik Palm Lars Rostedt Gäster Christoffer Barrett Marcus Almqvist Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2013 2013-03-06 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

ISRACING-MÖTE I Östersund

ISRACING-MÖTE I Östersund SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET ISRACING-MÖTE I Östersund 2007-05-05 Närvarande: Christer Gustavson, SVEMO Annika Halvarsson, Bollnäs MK Sören Johansson, Bollnäs MK Peter Lundqvist, SMK Gävle

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:10) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:10) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 09-2018 2018-10-23 (18:00-20:10) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2012 2012-09-08 (09.30-17.30) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot

Läs mer

Svemo Övre Norra Endurokommittén

Svemo Övre Norra Endurokommittén Mötesanteckningar utvecklingsmöte 2008 Svemo Övre Norra Endurokommittén Närvarande: Sverker Gustafsson Kristian Eriksson Petter Häggman Åke Dellenbäck Björn Genborg Peter Forsell Perra Eriksson Anton Bergqvist

Läs mer

SVENSKA KANOTFÖRBUNDET. Uttagningskriterier för Senior- och U23-landslag inom sprint 2015

SVENSKA KANOTFÖRBUNDET. Uttagningskriterier för Senior- och U23-landslag inom sprint 2015 SVENSKA KANOTFÖRBUNDET Uttagningskriterier för Senior- och U23-landslag inom sprint 2015 ÖVERGRIPANDE a.) Aktiva till U23 och eller Senior ska nominera sig själva till laget (nominering innebär att man

Läs mer

4.2 Tack till klubbar som lämnat VM-bidrag AP har skickat ut Julkort till klubbarna, där sektionen tackade för bidraget till VM-arrangemanget.

4.2 Tack till klubbar som lämnat VM-bidrag AP har skickat ut Julkort till klubbarna, där sektionen tackade för bidraget till VM-arrangemanget. 2005-01-26 PROTOKOLL ENDURO 1-2005 SAMMANTRÄDESDATA Tid: 2005-01-13 kl 16.00-20.00 Plats: Stockholm, Hotell Sergel Plaza NÄRVARANDE Anders Lindén Ordförande AL Patricia Eneroth PE Stefan Holm SH Robert

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 08 2017 2017-11-11 (14:00 17:00) Svemo-huset i Norrköping Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Henrik Björling Anja Rauch Gäst: Jonas

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 06 2018 2018-08-09 (18:00 19.35) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Per Holmström Henrik Björling Sandra Altesson Roadracingsektionen

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2014 2014-09-08 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Magnus Lindh Adjungerad (fr.o.m. 2005-09-17) Koordinator Motocross/SuperMoto, SVEMO-Kansli

Magnus Lindh Adjungerad (fr.o.m. 2005-09-17) Koordinator Motocross/SuperMoto, SVEMO-Kansli 1 SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 1-2005 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum/Tid: Lördagen den 18 september, kl.10:00 20:00 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 9-2011

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 9-2011 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 9-2011 2011-12-28 (09.00-12.00) telefonmöte Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Marie Landh Sammankallande Ledamot Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT

Läs mer

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Sektionsrådsmöte 1 2010 Scandic Hotell, Upplands-Väsby 2010-11-13 1. Mötesdeltagare Jan-Eric Sällqvist Motocrossektionen Roger Karlsson Motocrossektionen Håkan Olsson Motocrossektionen Peter Isgren Koordinator

Läs mer

Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004

Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004 Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004 Datum: 9 april 2004 Plats: Hotell Åhusstrand Tid: 09.00 15.00 Deltagare: Margareta Lindfors Ordförande Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Handläggare Elitseriekommittén

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2010 2010-02-05 15.00-19.00 Arlanda Stad Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN

PROTOKOLL TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN PROTOKOLL 2-2010 TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN Sammanträdesdata Tid Måndagen den 17 maj kl 17.00-18.30 Deltagare Christer Melander Mats Ericsson Anders Sjöholm Tommy Landin Bodil Dahl sammankallande medlem

Läs mer

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR

UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR UTTAGNINGSKRITERIER FÖR SHORT TRACK 2015-2016 - SENIOR och JUNIOR Generell beskrivning av Svenska Skridskoförbundets uttagningskriterier för säsongen för Short Track - Senior 2015-2016 1. Målsättning Svenska

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 3-2012 2012-04-15 (10.00-14.00) Sollentuna Scandic Star Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Annika Pettersson Gäster Magnus Sjögren Tony Jacobsson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012 2012-07-25 (10.50-19.40) Karlskoga Motorstadion Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 01-2016 2016-02-10 (18.00 20.00) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Ordförande Ledamot Ledamot Koordinator 1. Mötets

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014 2014-05-18 (16.00-19.00) Svemo-huset Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Sammankallande

Läs mer

ANTECKNINGAR FRÅN BARNSEMINARIUM PÅ QUALITY AIRPORT HOTEL ARLANDASTAD 2009-11-14

ANTECKNINGAR FRÅN BARNSEMINARIUM PÅ QUALITY AIRPORT HOTEL ARLANDASTAD 2009-11-14 ANTECKNINGAR FRÅN BARNSEMINARIUM PÅ QUALITY AIRPORT HOTEL ARLANDASTAD 2009-11-14 DELTAGARE Tommy Landin Barnkommittén Christer Melander Mats Ericsson Arne Hedin Barnledarutbildare Bertil Bergström SVEMO

Läs mer

ANTECKNINGAR FRÅN SEKTIONSRÅDSMÖTET I UPPLANDS VÄSBY DEN 1-2 DECEMBER 2001

ANTECKNINGAR FRÅN SEKTIONSRÅDSMÖTET I UPPLANDS VÄSBY DEN 1-2 DECEMBER 2001 ANTECKNINGAR FRÅN SEKTIONSRÅDSMÖTET I UPPLANDS VÄSBY DEN 1-2 DECEMBER 2001 1 (6) Deltagare: Enligt bifogad lista INLEDNING Margareta Lindfors, motocrossektionen, hälsade alla välkomna och gick igenom helgens

Läs mer

PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) 2005-10-27. Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping

PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) 2005-10-27. Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) PROTOKOLL STY 6/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer