har NeuroVives utvecklingsportfölj

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "har NeuroVives utvecklingsportfölj"

Transkript

1

2 U har NeuroVives utvecklingsportfölj stärkts i och med att bolaget återfått rättigheterna till NVP018 (som därmed döpts om till NV556). Därtill har bolaget rapporterat positiva prekliniska resultat för detta projekt i en experimentell modell för leversjukdomen NASH. NASH är ett potentiellt mycket stort behandlingsområde då 2 till 3 procent av befolkningen lider av sjukdomen som ger ökad risk för skrumplever och levercancer. Många större läkemedelsbolag slänger blickar på området, och det finns idag ingen godkänd läkemedelsbehandling. Förutom NV556 har NeuroVive även ett annat intressant, om än tidigt, kompletterande projekt inom NASH, NVP022. NeuroVives tidigare flaggskeppskandidat CicloMulsion fallerat i CiPRICS (njurskyddsstudie i fas II) står bolaget inför ännu ett nervprövande besked. Detta då resultat från CHICstudien (patienter med traumatisk hjärnskada (TBI) behandlade med NeuroSTAT ) väntas under första halvåret Potentialen är mycket stor vid framgång. Trots många försök har dock ännu ingen i västvärlden kommit igenom nålsögat till marknadsgodkännande inom detta utmanande behandlingsområde. möjlighet till ett positivt nyhetsflöde rörande de övriga projekten i tidig fas som NV556 framöver. Det är samtidigt svårt att komma runt NeuroSTAT s betydelse för värdeutvecklingen. Parallellt med CHIC-studien i människa pågår experimentella studier för att studera tecken på effekt. Dessa studier kommer ge vägledning för NeuroSTAT i TBI. Finansiering av den vidare utvecklingen kommer enbart ske med externa medel. en spännande potential för projekten i tidig fas. Innan korten i CHICstudien har synats bedömer vi dock att visibiliteten är för låg för att motivera en tydligt positiv syn på aktien, trots kursnedgången.

3 Ledningen bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. Avgörande för betygssättningen är ledningens erfarenhet, branschvana, företagsledarkompetens, förtroende hos aktiemarknaden och tidigare genomförda prestationer. Ägarna bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. Avgörande för betyget är ägarnas tidigare agerande i det aktuella bolaget, deras finansiella styrka, deras representation i styrelsen och tidigare resultat av investeringar i liknande företag eller branscher. Långsiktighet och ansvarstagande gentemot mindre aktieägare är också väsentliga kriterier. Den finansiella ställningen bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. I detta beslutskriterium tas hänsyn till bolagets lönsamhet, dess finansiella situation, framtida investeringsåtaganden och andra ekonomiska åtaganden, eventuella övervärden respektive undervärden i balansräkningen samt andra faktorer som påverkar bolagets finansiella ställning. Bolagets potential bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. Avgörande för betyget är storleken på bolagets potential i form av ökad vinst i förhållande till hur bolagets aktiekurs värderas i dag. Avgörande är också på vilken marknad företaget verkar och dess framtidsutsikter på denna marknad och lönsamhet. Ett bolag kan få högt betyg även om tillväxtutsikterna är låga, förutsatt att aktiens värdering i dag är ännu lägre än utsikterna. På samma sätt kan en högt värderad aktie anses ha hög potential givet att dess tillväxtförutsättningar inte fullt ut redovisas i aktiekursen. Risken bedöms efter en tiogradig skala, där betyg 1 är lågt och betyg 10 är högt. Risken är en sammantagen bedömning av alla de risker som ett företag kan utsättas för och som kan komma att påverka aktiekursen. Betyget grundas på en sammantagen bedömning av företagets allmänna risknivå, aktiens värdering, bolagets konkurrenssituation och bedömning av framtida omvärldshändelser som kan komma att påverka bolaget.

4 NeuroVive har förändrat affärsmodellen och ökat satsningen på projekt i tidig fas samtidigt som CicloMulsion skrotas. Målsättningen är att i ett tidigt stadium licensiera ut projekt med hög kommersiell potential, som exempelvis leversjukdomar. Vad gäller specialistläkemedel för mitokondriella sjukdomar, där den kliniska risken bedöms som lägre, är strategin att gå ända fram till marknad på egen hand. Denna omstart kan på sikt ge NeuroVive en mer fördelaktig riskprofil. Med våra antaganden finns dock en stor del av värdet fortfarande i särläkemedelsklassade NeuroSTAT för behandling av TBI. Detta trots att vi har förhållandevis låga förväntningar på projektet mot bakgrund av att drygt 30 olika fas III-studier misslyckats påvisa gynnsam effekt. Det närmaste halvåret blir ett vägskäl för NeuroSTAT. Om de pågående studierna trotsar oddsen och indikerar effekt finns onekligen en stor potential. I ett scenario där projektet däremot läggs på is finns det enligt vår bedömning tydlig nedsida åtminstone initialt, trots årets kursnedgång. Vi ser den risken som överhängande bland annat sedan NeuroVive deklarerat att projektet inte fortsätter utan extern finansiering. Det finns visserligen andra positiva möjliga katalysatorer innan CHICresultaten (traumatisk hjärnskada hos patienter) släpps. University of Pennsylvanias tester i djurmodell kan i bästa fall ingjuta nytt hopp för NeuroSTAT. Prekliniska resultat för NV556 (leversjukdom) och resultat från den tidiga forskningsportföljen inom andra stora indikationer är också exempel på möjliga triggers. NeuroVive är förhållandevis väl stadda i kassan efter vårens företrädesemission. Sammantaget gör dock beroendet av NeuroSTAT -projektet att visibiliteten i aktien är låg. Utvecklingsportföljen är högintressant men samtidigt svårvärderad på grund av tidig fas. Vi upprepar vår rekommendation Behåll. NeuroVive Pharmaceutical AB (NeuroVive/bolaget) grundades år 2000 och har sitt huvudkontor i Lund med 13 anställda. Bolaget bedriver forskning och utveckling av läkemedel som skyddar cellens mitokondrier vid akuta eller kroniska sjukdomstillstånd. Mitokondrien finns i celler och producerar cellens energi. Alla organ i kroppen är i varierande utsträckning beroende av mitokondriens funktion. Det innebär att mitokondriell medicin är applicerbart på en stor mängd sjukdomstillstånd.

5 2016 har liksom 2015 varit ett händelserikt år för NeuroVive. Under våren genomfördes en företrädesemission om 77 miljoner kronor efter kostnader för att genomföra pågående kliniska fas II-studier samt slutföra prekliniska studier för NVP019 (akut njurskada). Erik Kinnman har tillträtt som ny vd efter tillförordnade vd:n Jan Nilsson. I CiPRICSstudien, från vilken data offentliggjordes i oktober, nådde inte CicloMulsion önskat resultat som njurskyddande behandling vid kranskärlsoperationer. Utvecklingen av projektet har därefter avslutats och beskedet fick aktien att falla kraftigt. Även NVP014 mot stroke har avvecklats. Ett termineringsavtal har slutits med tidigare samarbetspartnern Arbutus och NVP018-projektet har återgått till NeuroVive, som även återfått alla rättigheter. NVP018 har bytt namn till NV556. En överraskande positiv nyhet var att substansen visat positiva resultat i en experimentell modell för leversjukdomen NASH. Bakslagen för CicloMulsion har bidragit till att fokus flyttats över på utvecklingsportföljen och organisationens struktur har under 2015 och 2016 anpassats efter detta. Affärsmodellen har formulerats om på så sätt att den egna utvecklingen ska inriktas på att ta fram så kallade Specialty drugs, det vill säga specialiserade (och dyra) behandlingar för sällsynta sjukdomar som medfödda mitokondriella störningar. Här är ambitionen att gå hela vägen till marknad på egen hand. Andra indikationer inom större terapiområden ska licensieras ut, om möjligt redan i preklinisk fas. Mitokondrier är en organell, alltså ett organ inne i cellen, och har i uppgift att omvandla syre och näring till energi. En cell kan innehålla upp mot tiotusentals mitokondrier beroende på vilken typ av cell det är. Vid akuta sjukdomstillstånd som traumatisk hjärnskada kan mitokondrien skadas och dess förmåga att producera energi avtar. Detta leder i sin tur till att

6 cellen förlorar sin funktion eller dör och det ursprungliga sjukdomstillståndet får negativa spridningseffekter. Genom att skydda mitokondrien kan cellen försvaras och utbredningen av det ursprungliga sjukdomstillståndet begränsas. Utöver akuta sjukdomstillstånd har det i studier påvisats att nedsatt funktion av mitokondrien utgör en förutsättning för en mängd olika kroniska sjukdomstillstånd, så som diabetes. Dessutom är kroppens alla organ mer eller mindre beroende av mitokondriens funktion. Det innebär att mitokondriell medicin är applicerbart på en stor mängd sjukdomstillstånd. utvecklingsplattform utgörs av cyklosporin-a (CsA) samt molekyler med annan kemisk struktur som avser att skydda cellens mitokondrier. I bilden nedan redovisar vi bedömd tidplan för bolagets läkemedelskandidater NeuroSTAT och NV556 (NASH/organskydd) samt projektet NVP015. NeuroVives läkemedelskandidat NeuroSTAT avser att skydda mitokondrien genom att hämma enzymer av typen cyklofiliner. Den aktiva substansen i NeuroSTAT är CsA som är ett peptid, alltså ett avkortat protein, och är en väl beprövad substans inom läkemedel. NeuroSTAT s utvärderas för indikationen traumatisk hjärnskada, även kallat Traumatic Brain Injury (TBI). TBI tenderar att försvåras dagarna efter uppkomsten och sjukdomstillståndet innebär att nervceller skadas i samband med våld mot huvudet, ofta vid fall eller trafikolyckor. Substansen har särläkemedelsstatus både i USA och Europa rörande måttlig och svår skallskada. Det medför en underlättad väg till en kommersialisering, både finansiellt och regulatoriskt. Dessutom innebär det marknadsexklusivitet under sju år i USA och tio år i EU. NeuroVive har samarbeten med institutioner för neurovetenskap i Kina, samt med försvarets forskningsinstitut i USA, WRAIR. Målsättningen med dessa samarbeten är att ytterligare öka förståelsen för vilka effekter CsA har vid akuta hjärnskador samt studera hur dessa akuta hjärnskador i sig påverkar mitokondriernas funktion. Bolagets samarbetspartner kan möjligen även komma att delfinansiera utvecklingen.

7 Under 2013 startade NeuroVive en egenfinansierad fas II-studie med NeuroSTAT som går under beteckningen CHIC. Totalt ska 20 patienter inkluderas i studien som är öppen och vars främsta mål är att undersöka hur två olika doseringar av NeuroSTAT tas upp av hjärnvävnaden. Dessutom ska undersökas vilka andra effekter och biverkningar som kan uppkomma. Gynnsam säkerhetsinformation från den första säkerhetsstudien har presenterats, vilket möjliggör fortsatta studier med patienter som ska behandlas men med en högre dos av läkemedelskandidaten. Studien förväntas vara slutförd under första kvartalet 2017 och data ska sammanställas och presenteras i mitten av nästa år. En lång rad läkemedelsbolag har tidigare försökt framställa substanser som visar effekt på traumaskador i det centrala nervsystemet. Inget läkemedelsbolag har hittills lyckats i klinisk fas III. Det pågår för dock för närvarande en handfull kliniska studier. Konkurrenten Neuren rapporterade under våren data från en fas II-studie där ingen effekt kunde påvisas. En annan konkurrent, Remedy, väntas avge resultat från en effektstudie under året. Det är vår uppfattning att NeuroVive har gett sig in i ett mycket svårt behandlingsområde. Det återspeglas i de dämpade förväntningar som dagen aktiekurs indikerar. Potentialen är dock mycket stor på sikt. CHIC är en liten (20 patienter) öppen studie med utvärdering av säkerhet och blodkoncentrationer av cyklosporin-a som primärt mål och att studera visa effektparametrar som sekundärt mål. Studiedesignen med en arm ger låg grad av evidens och behöver därför följas upp av en större kontrollerad fas IIb/III-studie. Positiva om än tidiga signaler på effekt kan dock enligt vår bedömning lyfta värderingen av NeuroVive, det motsatta gäller sannolikt också om sådana tecken helt uteblir. I januari 2016 meddelande NeuroVive att ett samarbete med University of Pennsylvania (PENN) inletts som ger bolaget tillgång till en unik experimentell modell för att studera skador på nervsystemet. Modellen replikerar den mänskliga hjärnan bättre än andra befintliga experimentella modeller och anses vara mer effektiv. Samarbetet med PENN förbättrar förutsättningarna för att NeuroVive på sikt ska kunna lyckas med att utveckla en substans för indikationen. Samarbetet förändrar inte förutsättningarna för pågående studier med NeuroSTAT, men resultaten är däremot viktiga för den fortsatta kliniska utvecklingen. NV556 (tidigare NVP018) är en cyklofilinhämmare formulerad på sangamider, alltså samma aktiva substans som i NVP019. Substansen har i flertalet prekliniska studier visat god effekt vid behandling av kronisk infektion med hepatit B-virus (HBV). Turerna med tidigare partnern Arbutus fick sin lösning tidigare i höst i och med att ett termineringsavtal uppnåddes. Rättigheterna återgår till NeuroVive som också får tillverkad substans. Som bekant avbröt Arbutus utvecklingen 2015 då de inte lyckades replikera tidigare positiva prekliniska studieresultat för HBV. Att ledande experter inom leversjukdoms- och infektionsbehandlingar drar slutsatsen att cyklofiliner inte har någon roll i HBV är en negativ signal för HBV-indikationen. NVP018 har dock hamnat i ett nytt ljus

8 sedan NeuroVive rapporterat om positiva resultat i en experimentell modell för leversjukdomen NASH. NASH är en kronisk åkomma som kan leda till skrumplever. Det ska förtydligas att licensavtalet med OnCore (senare Arbutus) endast omfattade infektionssjukdomar, som HBV. Arbutus hade därmed aldrig rättigheter till NASH-indikationen som inte orsakas av virusinfektion. NASH är ett sent stadium av fettlever när leverinflammation, leverfibros eller heptacellulär degeneration har tillkommit. Den orsakas inte av alkoholmissbruk utan är associerad med övervikt och typ-2-diabetes. Ungefär 2-3 procent av befolkningen lider av NASH. Det saknas godkänd läkemedelsbehandling utan det handlar i första hand om att anpassa riskfaktorer som övervikt. Data från NV556 ska utvärderas och bekräftas. Därefter är målet är att starta utlicensieringsdiskussioner redan under I augusti 2016 meddelade NeuroVive att bolaget förvärvat totalt tio procent av det brittiska forsknings- och utvecklingsbolaget Isomerase. Händelsen stärker samarbetet och signalerar att NeuroVive sätter stort värde i den kunskap som finns hos Isomerase. Köpet finansierades med aktier i kombination med en kontantbetalning. Inom ramen för NeuroVives nya affärsmodell med tidiga projekt i nytt fokus utvärderas för närvarande NVP019 samt bolagets övriga cyklofilinhämmare inom ett antal olika indikationer som handlar om organskydd vid akuta respektive kroniska tillstånd. I oktober meddelades resultat från CiPRICS-studien. Där prövades CicloMulsion som njurskyddande behandling i samband med hjärtkirurgi. Tvärtemot förväntningarna och även i motsats till tidigare studier med Cyclosporin blev njurfunktionen sämre vid behandling med CicloMulsion än hos kontrollgruppen om än övergående. Slutsatsen är att CicloMulsion inte ger någon fördel vad gäller njurskydd. Våra farhågor för CicloMulsion s möjligheter i akut njurskada (se uppdatering februari 2016) besannades dessvärre. I samband med delårsrapporten för det tredje kvartalet skrevs tidigare aktiverade utgifter i projektet ned (knappt 21 miljoner kronor). Det är svårt att se någon framtid för CicloMulsion efter bakslagen dels i CiPRICS, dels i den tidigare CIRCUS-studien (hjärtinfarkt) Antal mitokondrier i cellen ökar vid behov av mycket energi, till exempel under fysisk aktivitet. Målet med den prekliniska utvecklingen av NVP015, även kallat Amber-projektet, är att hitta potentiella läkemedel som reglerar mitokondriens energiproduktion och därmed behandla mitokondriella sjukdomar, främst hos barn som själva inte kan kontrollera energiproduktionen. Patentansökan inkluderar runt 60 sjukdomstillstånd varav flera är särläkemedelsklassade, vilket gör projektet extra intressant. En läkemedelskandidat från projektet förväntas vara på plats under Dessutom har NeuroVive utvecklat en metod för att testa olika molekylers

9 förmåga att justera mitokondriens energiproduktion. Metoden kallas ToxPhos och patentansökning för denna finns hos World Intellectual Property Organization, WIPO. Bolaget har för avsikt att i framtiden licensiera ut användarrättigheter till metoden vilket kan generera intäkter som delvis finansierar utvecklingsportföljen. En investering i läkemedelsutveckling är mycket riskfylld och karaktäriseras av dess binära natur, i den meningen att antingen erhåller läkemedelskandidaten ett godkännande, eller så gör den det inte. Vår föredragna metod är att värdera NeuroVive som summan av bedömda riskjusterade och diskonterade värden på projekten i portföljen. Vi utgår från scenarion där projekten når marknaden. Milstolpesbetalningarna och royaltyintäkter riskjusteras för att avspegla sannolikheten att utveckling samt försäljning faktiskt blir som i antaget scenario. Vi modellerar med sannolikheter med utgångspunkt från historiska data från USA som presenterad i artikeln Clinical development success rates for investigational drugs (M. Hay et al.). Generellt har vi i likhet med tidigare analyser använt en diskonteringsränta på 15 procent. Den fortsatta utvecklingen av NeuroSTAT, givet ett positivt utfall i CHIC-studien, kommer enbart ske med medel som söks hos större institutionella institutioner alternativt via kommersiella partners. Det är svårt att uppskatta marknaden eftersom godkända läkemedelsbehandlingar saknas. Det förekommer dock viss användning off label av exempelvis koaguleringsfaktor för blödarsjuka även för traumatisk hjärnskada. I dagsläget bedöms marknaden till omkring 2 miljarder USD enligt Research and Markets. Den uppskattningen kommer dock sannolikt att skalas upp väsentligt om och när godkända behandlingar når marknaden. Vi har räknat med en toppförsäljning på miljoner USD. NeuroSTAT är särläkemedelsklassat och i Hays studie påvisas att bland särläkemedelsklassade kandidater erhåller en större andel erhåller godkännande än inom läkemedelsutveckling generellt. Dock kvarstår det faktum att cyklosporinets effekt på mitokondrien inte lyckats påvisas i en omfattande klinisk studie och med hänseende till det svåra behandlingsområdet riskjusteras även detta scenario med lägre sannolikheter än vad Hays studie föreslår. Vi räknar med en sannolikhet till lansering på cirka fem procent. Vi har inte hittat några användbara exempel på licensavtal inom området som underlag för vår värdering. Vi har dock räknat med ett möjligt avtal på 200 miljoner USD (netto 180 miljoner USD för NeuroVive). En förutsättning för ett större licensavtal är troligen att indikation på effekt kan påvisas i en kontrollerad studie och för det krävs ytterligare kliniska prövningar efter CHIC. I och med att NeuroSTAT är det enda kliniska projekt i NeuroVives portfölj får det en relativt stor betydelse för värdet av bolaget. Vid en mycket framgångsrik studie med tydliga indikationer på effekt anser vi att enbart NeuroSTAT borde kunna vara värderas högre än vad hela NeuroVive värderas till idag. Studiens begränsade storlek gör dock att det i praktiken kan bli svårt att dra långtgående slutsatser. Vi beräknar ett riskjusterat motiverat värde till 91 miljoner kronor, med antagen sannolikhet till lansering på fem procent. NeuroVive uppger att vidare finansiering av utveckling av NeuroSTAT endast kommer att ske i

10 samarbete med partners eller med institutionell backning. Vi kan förstå att NeuroVive prioriterar andra projekt, samtidigt försvårar det möjligheten att skapa värden för TBI-indikationen. Vi väljer därför att värdera NeuroSTAT som ett genomsnitt av riskjusterat värde ovan och aktiverade utvecklingskostnader (47 miljoner kronor) i balansräkningen vilket sammantaget renderar ett belopp om 74 miljoner kronor. Än så länge är informationen om NV556 i NASH begränsad. Det är dock ett mycket stort terapiområde om än fortfarande ett potentiellt sådant eftersom det saknas godkända läkemedelsbehandlingar. Det finns dock ett dussintal kandidater i klinisk fas II-III. Den längst utvecklade är Ocaliva i fas III som liksom NVP556 söker angripa fibrosbildningen. NeuroVive har ett annat projekt i ännu tidigare (explorativ) fas (NVP022) inriktat mot mitokondriella metabola signalvägar. Det är ett kompletterande spår till NV556 för att utveckla behandlingar för NASH i tidigare sjukdomsstadium innan fibrosbildning inträtt. Enligt Nature Reviews Drug Discovery i november 2016 uppskattas marknaden för NASH kunna uppgå till 15 miljarder USD Det är ingen aggressiv bedömning i våra ögon. Vi räknar med en möjlig toppförsäljning på miljoner USD. Nedan listar vi några licensaffärer på området: Läkemedelskandidaten NVP018 har döpts om till NV556. Projektet befinner sig i preklinisk fas och givet i övrigt begränsad information anger vi en sannolikhet till lansering på knappt sex procent. Vi beräknar ett riskjusterat värde på 74 miljoner kronor. Medfödda mitokondriella sjukdomar är sällsynta men svåra tillstånd som leder till stora komplikationer i form av exempelvis muskelsvaghet, påverkan på centrala nervsystemet och organsvikt. Bolaget strategi är att komma runt så kallade komplex 1-defekter i ämnesomsättningen för att behandla sjukdomsskov och därmed även mildra efterföljande komplikationer som organskador. Det finns många olika undergrupper av dessa sjukdomar vilket försvårar en bedömning av potentialen. Omkring 1 av 8000 drabbas av medfödd mitokondriell sjukdom. Det saknas botande behandling och det är i första hand de i många fall svåra symptomen om behandlas. NeuroVive

11 indikerar en möjlig toppförsäljning på 375 miljoner USD. Målet är att ha en läkemedelskandidat för NVP015 i slutet av NeuroVive ämnar att driva projektet till marknaden på egen hand. Utvecklingen av särläkemedel är inte sällan mindre kostsam än vanlig läkemedelsutveckling. Trots det räknar vi med kostnader på cirka 500 miljoner kronor fram till marknadsgodkännande. Det understryker behovet av återkommande finansieringskällor till exempel i form av milstolpsersättningar från andra projekt. Vi räknar med en sannolikhet till lansering på åtta procent. Vårt riskjusterade motiverade värde uppgår till 70 miljoner kronor i vår modell. NV556 utvärderas även för organskydd vid akuta och kroniska tillstånd. Informationen är dock än så länge begränsad, och bolaget anger ingen tidplan för den vidare utvecklingen (möjligen har CiPRICS-resultaten vållat visst huvudbry). Vi tolkar det som att andra projekt har högre prioritet och har inte åsatt något specifikt värde för NV556 som organskydd i dagsläget. Vi har värderat koncerngemensamma kostnader (cirka 40 miljoner per år fram till och med 2020) till 122 miljoner kronor. Vi räknar med en nettokassa på 94 miljoner kronor vid årets slut. NeuroVive har investerat motsvarande 1,1 miljoner GBP i Isomerase och äger 10 procent av bolaget. NeuroVive har ett betydande ackumulerat underskott på omkring 270 miljoner kronor. Vi har inte tagit upp möjliga underskottsavdrag till något belopp i vår värdering men de skulle kunna utnyttjas om bolaget blir uppköpt. I vår modell beräknar vi ett riskjusterat motiverat värde på NeuroVive på drygt 200 miljoner kronor eller 4,1 kronor per aktie. Även om vi värderar NeuroSTAT konservativt väger det ganska tungt i portföljen. En nedläggning av projektet hyvlar i vår modell allt annat lika bort motsvarande 1,5 kronor per aktie. Modellen ger dock en statisk bild. Möjliga kommande framsteg i utvecklingsportföljen kan höja det motiverade värdet för övriga projekt och därmed mildra den eventuella nedsidan från NeuroSTAT. Det motiverade värdet enligt vår värderingsmodell överstiger aktuell kurs. Vi bedömer dock att potentialen på kort sikt inte är tillräckligt attraktiv för att uppväga för den risk som vi ser i NeuroSTAT -projektet.

12

13 Birger Jarl Securities AB, nedan benämnt Jarl Securities, publicerar information om bolag och däribland analyser. Informationen har sammanställts utifrån källor som Jarl Securities bedömer som tillförlitliga. Jarl Securities kan dock inte garantera informationens riktighet. Ingenting som skrivs i analysen ska betraktas som en rekommendation eller uppmaning att investera i något som helst finansiellt instrument, option eller liknande. Åsikter och slutsatser som uttrycks i analysen är avsedd endast för mottagaren. Innehållet får inte kopieras, reproduceras eller distribueras till annan person utan skriftligt godkännande av Jarl Securities. Jarl Securities ska inte hållas ansvariga för vare sig direkta eller indirekta skador som orsakats av beslut fattade på grundval av information i denna analys. Investeringar i finansiella instrument ger möjligheter till värdestegringar och vinster. Alla sådana investeringar är också förenade med risker. Riskerna varierar mellan olika typer av finansiella instrument och kombinationer av dessa. Historisk avkastning ska inte betraktas som en indikation för framtida avkastning. Analysen riktar sig inte till U.S. Persons (så som detta begrepp definieras i Regulation S i United States Securities Act och tolkas i United States Investment Companies Act 1940) och får inte heller spridas till sådana personer. Analysen riktar sig inte heller till sådana fysiska och juridiska personer där distributionen av analysen till sådana personer skulle innebära eller medföra risk för överträdelse av svensk eller utländsk lag eller författning. Jarl Securities har inget ekonomiskt intresse avseende det som är föremål för denna analys. Jarl Securities har rutiner för hantering av intressekonflikter, vilket säkerställer objektivitet och oberoende.

Uppdragsanalys , uppdatering ANALYSGUIDEN. Neurovive Pharmaceutical

Uppdragsanalys , uppdatering ANALYSGUIDEN. Neurovive Pharmaceutical Uppdragsanalys 2016-02-09, uppdatering Neurovive Pharmaceutical AVVAKTA Neurovive Pharmaceutical 2016-02-09 UPPDATERING Riktkurs: 10,8 kronor 2 Skadeskjuten hög oddsare Neurovives misslyckade fas III-studie

Läs mer

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 27 maj 2019 NUEVOLUTION PARTNERSKAP BLIR BRÖLLOP

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 27 maj 2019 NUEVOLUTION PARTNERSKAP BLIR BRÖLLOP ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS PARTNERSKAP BLIR BRÖLLOP Innehåll Partnerskap blir bröllop... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Disclaimer...

Läs mer

licensierats in. Det senare har precis påbörjat en fas I-studie och gör att portföljen snabbt avancerar framåt i utvecklingskedjan.

licensierats in. Det senare har precis påbörjat en fas I-studie och gör att portföljen snabbt avancerar framåt i utvecklingskedjan. N det senaste halvåret visat framsteg både vad gäller projekten för egen klinisk utveckling liksom i utlicensieringsportföljen. Det gäller såväl NeuroSTAT i traumatisk hjärnskada som projekten inom leversjukdomarna

Läs mer

att få ett licensavtal på plats kring mitten av Det utgör en potentiellt mycket betydelsefull värdehöjande händelse under nästa år.

att få ett licensavtal på plats kring mitten av Det utgör en potentiellt mycket betydelsefull värdehöjande händelse under nästa år. N under 2017 visat framsteg både vad gäller projekten för egen klinisk utveckling liksom i utlicensieringsportföljen. Det gäller såväl NeuroSTAT i traumatisk hjärnskada som projekten inom leversjukdomarna

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 13 september 2018 ANNEXIN PHARMA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 13 september 2018 ANNEXIN PHARMA ANALYSGUIDEN Innehåll Ett viktigt steg närmare klinik... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Investment Case... 4 Disclaimer... 7 UPPDATERING 1

Läs mer

Vi har justerat ned riktkursen framför allt med hänsyn till den nyligen genomförda företrädesemissionen.

Vi har justerat ned riktkursen framför allt med hänsyn till den nyligen genomförda företrädesemissionen. A 1M Pharma stärkte nyligen kassan genom en företrädesemission och fick därmed resurser att gå vidare med utvecklingen av läkemedelskandidaten ROSGard. Prekliniska säkerhetsstudier i djur är närmast på

Läs mer

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 27 augusti 2019 NEUROVIVE LOVANDE BESKED

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 27 augusti 2019 NEUROVIVE LOVANDE BESKED ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS LOVANDE BESKED Innehåll Lovande besked... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Lovande besked för viktiga

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 27 november 2018 NEUROVIVE ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 27 november 2018 NEUROVIVE ANALYSGUIDEN UPPDRAGSANALYS ANALYSGUIDEN Innehåll Pressad kurs trots framsteg... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Pressad kurs trots framsteg...

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 11 april 2019 BIOVICA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 11 april 2019 BIOVICA ANALYSGUIDEN UPPDRAGSANALYS ANALYSGUIDEN Innehåll Emission stärker... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Emission stärker... 4 Riktad emission

Läs mer

Coor Service Management Hold. AB. Free float 100 % Aktiekurs, kronor 61 Marknadsvärde, MSEK 5 940

Coor Service Management Hold. AB. Free float 100 % Aktiekurs, kronor 61 Marknadsvärde, MSEK 5 940 Bolagsnamn Coor Service Management Hold. AB Bloomberg COOR.SS Equity Reuters COOR.ST Free float 100 % Aktiekurs, kronor 61 Marknadsvärde, MSEK 5 940 Hemsida www.coor.se Mats Hyttinge Senior Analyst Markus

Läs mer

Coor Service Management

Coor Service Management Coor Service Management PREVIEW 13 februari 2019 Coor Service Management KÖP: 82 KRONOR Viss press från nya kontrakt Coor lämnar sin rapport för det fjärde kvartalet 2018 den 21 februari. Ericsson-kontraktet

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 7 januari 2019 ANNEXIN PHARMA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 7 januari 2019 ANNEXIN PHARMA ANALYSGUIDEN Innehåll Nya fynd grumlar sikten... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Investment Case... 4 Relativt god kassa ger viss arbetsro...

Läs mer

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 2 juli 2019 NEUROVIVE STÄRKT KASSA GER ENERGI

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 2 juli 2019 NEUROVIVE STÄRKT KASSA GER ENERGI ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS STÄRKT KASSA GER ENERGI Innehåll Stärkt kassa ger energi... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Stärkt

Läs mer

nivåer bör begränsa kapitalbehovet.

nivåer bör begränsa kapitalbehovet. P har under senhösten tagit ytterligare steg framåt i kommersialiseringen av Druglog. Nya kundavtal i Tyskland och Sverige har presenterats. Samarbetet med PharMed SAM har formaliserats genom ett distributionsavtal.

Läs mer

ligger i stort oförändrad med avsikt att starta kliniska studier kring årsskiftet 2017/2018.

ligger i stort oförändrad med avsikt att starta kliniska studier kring årsskiftet 2017/2018. A aviserar en stor nyemission för att ta läkemedelskandidaten ROSgard genom kliniska säkerhetsstudier i människa. Inräknat teckningsoptioner kan emissionen maximalt uppgå till 164 miljoner kronor. Emissionskursen

Läs mer

Coor Service Management

Coor Service Management Coor Service Management Coor Service Management UPDATE 1 mars 2019 ÖKA: 86 KRONOR Fortsatt långsiktig positiv trend Coors rapport för det fjärde kvartalet 2018 bjöd inte på några större överraskningar

Läs mer

F Ö R E TA G S P R E S E N TAT I O N

F Ö R E TA G S P R E S E N TAT I O N Januari 2014 F Ö R E TA G S P R E S E N TAT I O N Stockholm, Göteborg, Lund E T T L E D A N D E F Ö R E T A G I N O M M I T O K O N D R I E L L M E D I C I N NeuroVive NYA PRODUKTER FÖR SJUKDOMSTILLSTÅND

Läs mer

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 19 juni 2019 ASCELIA PHARMA FÖRSTÄRKNING AV VÄRDET

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 19 juni 2019 ASCELIA PHARMA FÖRSTÄRKNING AV VÄRDET ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS FÖRSTÄRKNING AV VÄRDET Innehåll Förstärkning av värdet... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Förstärkning

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 4 september 2018 NEUROVIVE ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 4 september 2018 NEUROVIVE ANALYSGUIDEN Innehåll Sikte mot ny studie... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Sikte mot ny studie... 4 Framsteg för KL1333 och utlicensiering...

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 19 november 2018 REDWOOD PHARMA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 19 november 2018 REDWOOD PHARMA ANALYSGUIDEN Innehåll Tillstånd och uppvärdering... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Investment Case... 4 Värdering... 5 Disclaimer... 8 1 Läkemedelsutveckling

Läs mer

Företrädesemission Inbjudan till teckning av Units i Neurovive Pharmaceutical AB (publ) Teckningsperiod 18 april 2 maj

Företrädesemission Inbjudan till teckning av Units i Neurovive Pharmaceutical AB (publ) Teckningsperiod 18 april 2 maj Inbjudan till teckning av Units i Neurovive Pharmaceutical AB (publ) Företrädesemission 2016 Teckningsperiod 18 il 2 maj VIKTIG INFORMATION Observera att detta endast är ett kort utdrag ur prospektet och

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 25 mars 2019 BIOVICA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 25 mars 2019 BIOVICA ANALYSGUIDEN UPPDRAGSANALYS ANALYSGUIDEN Innehåll FDA-besked styr tidplan... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 FDA-besked styr tidplan... 4 Besked

Läs mer

nyckel-marknad. Vi bedömer att det borde finnas en god chans till ytterligare avtal i höst varav något enstaka i kommersiell fas.

nyckel-marknad. Vi bedömer att det borde finnas en god chans till ytterligare avtal i höst varav något enstaka i kommersiell fas. S edan vi inledde vår bevakning i våras har Pharmacolog genomfört en framgångsrik företrädesemission. Två utvärderingsavtal som dessutom har utmynnat i affärer. Universitetssjukhuset i Genève som tidigare

Läs mer

betydelsefullt för att bygga värde i projektportföljen framöver, med hänsyn till stor marknadspotential.

betydelsefullt för att bygga värde i projektportföljen framöver, med hänsyn till stor marknadspotential. E tio års preklinisk utveckling står A1M Pharma på tröskeln till att ta sin läkemedelskandidat ROSgard in i kliniska prövningar i människa. För att finansiera den vidare utvecklingen föreslår styrelsen

Läs mer

Europa vilket reducerar utvecklingskostnaderna. Bolaget har även ansökt om särläkemedelsstatus för Temodex.

Europa vilket reducerar utvecklingskostnaderna. Bolaget har även ansökt om särläkemedelsstatus för Temodex. D ouble bond Pharmaceutical utvecklar generika/kopior av redan godkända läkemedel vars patent löpt ut. Bolaget har en unik metod för drug delivery, det vill säga metoden att styra den aktiva substansen

Läs mer

Uppdragsanalys 2016-04-04 ANALYSGUIDEN. Follicum

Uppdragsanalys 2016-04-04 ANALYSGUIDEN. Follicum Uppdragsanalys 2016-04-04 ANALYSGUIDEN Follicum TECKNA ANALYSGUIDEN Follicum, 2016-04-04 Riktkurs: 8,2 Analytiker: Paul Regnell, Jarl Securities Hämmad hårväxt, ohämmad potential Follicum genomför en klinisk

Läs mer

APTAHEM 556970-5782. Delårsrapport 2015-01- 01 till 2015-03- 31

APTAHEM 556970-5782. Delårsrapport 2015-01- 01 till 2015-03- 31 55697-5782 Delårsrapport 215-1- 1 till 215-3- 31 55697-5782 Aptahem kvartalsrapport 215-1- 1 till 215-3- 31 Sammanfattning av kvartalsrapport Tre månader (215-1- 1 215-3- 31)! Rörelsens intäkter uppgick

Läs mer

- Karessa har nu fått avtal på plats för GMPproduktion. kommande kliniska studier. Fördröjningen

- Karessa har nu fått avtal på plats för GMPproduktion. kommande kliniska studier. Fördröjningen L som Viagra och Cialis används idag mot erektil dysfunktion men effekt uppkommer först efter 20 till 40 minuter. Det medför att användaren måste planera sitt samliv. Substansens effekt varierar även med

Läs mer

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 29 maj 2019 KANCERA KLINISKA STUDIER I SIKTE

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 29 maj 2019 KANCERA KLINISKA STUDIER I SIKTE ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS KLINISKA STUDIER I SIKTE Innehåll Kliniska studier i sikte... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Kliniska

Läs mer

RESPIRATORIUS AB: Delårsrapport januari-juni 2008

RESPIRATORIUS AB: Delårsrapport januari-juni 2008 : Delårsrapport Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Resultat efter finansnetto för andra halvåret är 2,3 (-7,1) MSEK Resultat per aktie: 0 (-0,27) SEK Likviditeten uppgick till 0,1 (8,2)

Läs mer

Coor Service Management

Coor Service Management Coor Service Management UPPDATE 19 juli 2019 Coor Service Management BEHÅLL: 89,1 KRONOR Fortsatt positivt sentiment Coors rapport för det andra kvartalet 2019 blev aningen svagare än vår förväntan vad

Läs mer

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 29 juli 2019 BONESUPPORT EUROPA VISAR FRAMFÖTTERNA

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 29 juli 2019 BONESUPPORT EUROPA VISAR FRAMFÖTTERNA ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS EUROPA VISAR FRAMFÖTTERNA Innehåll Europa visar framfötterna... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Europa

Läs mer

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 11 juni 2019 FOLLICUM EMISSIONER BEREDER VÄG

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 11 juni 2019 FOLLICUM EMISSIONER BEREDER VÄG ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS EMISSIONER BEREDER VÄG Innehåll Emissioner bereder väg... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Emissioner

Läs mer

Respiratorius AB. Kvartalsrapport, januari-mars, Ingen försäljning har förekommit under perioden (0)

Respiratorius AB. Kvartalsrapport, januari-mars, Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Respiratorius AB Kvartalsrapport, januari-mars, 2011 Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Resultat efter finansnetto för första kvartalet var -1,6 (-0,3) MSEK. Resultat per aktie: 0 (0)

Läs mer

ABB ger en projektfinansiering på fem miljoner euro och statliga finska innovationsfinansieringsorganisationen. lånelöfte om 9,4 miljoner euro.

ABB ger en projektfinansiering på fem miljoner euro och statliga finska innovationsfinansieringsorganisationen. lånelöfte om 9,4 miljoner euro. D en främsta tillgången för Sotkamo Silver är en silverfyndighet i östra Finland. Det låga silverpriset har hållit tillbaka bolaget från att driftsätta gruvan. Under tiden har bolaget investerat till projekt-utveckling

Läs mer

Aktiespararna Jönköping 15 mars 2016 Michael Oredsson, VD

Aktiespararna Jönköping 15 mars 2016 Michael Oredsson, VD 20 16 1 Aktiespararna Jönköping 15 mars 2016 Michael Oredsson, VD Vi transformerar BioInvent Vi har skapat en bred portfölj av kliniska projekt Tre kliniska studier startar under 2016 Vi har ökat vårt

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 25 mars 2019 FOLLICUM ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 25 mars 2019 FOLLICUM ANALYSGUIDEN UPPDRAGSANALYS ANALYSGUIDEN Innehåll Framsteg med ny beredning... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Framsteg med ny beredning...

Läs mer

Coor Service Management

Coor Service Management Coor Service Management UPPDATE 9 maj 2019 Coor Service Management BEHÅLL: 89,4 KRONOR Fortsatt bra drag i rörelsen! Coors rapport för det första kvartalet 2019 blev något bättre än vår förväntan. Marginalerna

Läs mer

är ett heltäckande kompetensförsörjningbolag

är ett heltäckande kompetensförsörjningbolag M är ett heltäckande kompetensförsörjningbolag vars erbjudande innefattar bemanning och rekrytering inom tjänstesektorn, industri och elevhälsa. Två förvärv har genomförts under 2017 av vilka Magna konsoliderades

Läs mer

Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2010

Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2010 Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2010 Ingen försäljning har skett under år 2010 eller i perioden 1 oktober - 31 december 2010. Hyresintäkter och övriga intäkter uppgår till 649 KSEK

Läs mer

Årsstämma 12 maj 2016 Michael Oredsson, VD

Årsstämma 12 maj 2016 Michael Oredsson, VD 20 16 1 Årsstämma 12 maj 2016 Michael Oredsson, VD Vi transformerar BioInvent Vi har skapat en bred portfölj av kliniska projekt Tre kliniska studier startar under 2016 Vi har ökat vårt kommersiella fokus

Läs mer

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 2007

BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 2007 BOKSLUTSKOMMUNIKÉ 2007 Respiratorius har nominerat en läkemedelskandidat, RCD007, som kraftfullt relaxerar små humana luftvägar och som dessutom har anti-inflammatoriska egenskaper Ingen försäljning har

Läs mer

SwedenBIO:s rekommendation för informationsgivning avseende bolag i utvecklingsfas

SwedenBIO:s rekommendation för informationsgivning avseende bolag i utvecklingsfas SwedenBIO:s rekommendation för informationsgivning avseende bolag i utvecklingsfas Version 1.0 Framtagen av SwedenBIO:s Arbetsgrupp för Affärsutveckling och Finansiering Fastställd av SwedenBIO:s styrelse

Läs mer

SwedenBIO:s rekommendation för informationsgivning avseende bolag i utvecklingsfas

SwedenBIO:s rekommendation för informationsgivning avseende bolag i utvecklingsfas SwedenBIO:s rekommendation för informationsgivning avseende bolag i utvecklingsfas Version 1.1 Framtagen av SwedenBIO:s Arbetsgrupp för Affärsutveckling och Finansiering Fastställd av SwedenBIO:s styrelse

Läs mer

Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av aktier i Karo Bio AB (publ)

Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av aktier i Karo Bio AB (publ) Tillägg till prospekt med anledning av inbjudan till teckning av aktier i Karo Bio AB (publ) Ej för utgivning, publikation eller distribution i Australien, Kanada, Japan eller USA. Detta tilläggsprospekt

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 14 mars 2019 ADDERACARE ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 14 mars 2019 ADDERACARE ANALYSGUIDEN Innehåll Fokus på lönsamheten... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Bolagets historik... 4 Kort om affärsmodellen... 4 Risker... 4

Läs mer

Maris Hartmanis, vd Medivir AB

Maris Hartmanis, vd Medivir AB Maris Hartmanis, vd Medivir AB We are passionate and dedicated in our efforts to develop and supply innovative pharmaceuticals that improve people s health and quality of life. 2 Året som gått fokus på

Läs mer

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 2 augusti 2019 ALLIGATOR BIOSCIENCE ANTIKLIMAX I SAMARBETE

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 2 augusti 2019 ALLIGATOR BIOSCIENCE ANTIKLIMAX I SAMARBETE ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS ANTIKLIMAX I SAMARBETE Innehåll Antiklimax i samarbete... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Antiklimax

Läs mer

Satsning på stora folksjukdomar för tidig utlicensiering och fokus på utveckling av särläkemedelsprojekt till marknadsregistrering.

Satsning på stora folksjukdomar för tidig utlicensiering och fokus på utveckling av särläkemedelsprojekt till marknadsregistrering. Satsning på stora folksjukdomar för tidig utlicensiering och fokus på utveckling av särläkemedelsprojekt till marknadsregistrering. NeuroVives aktie uppgraderades för handel på den amerikanska handelsplatsen

Läs mer

Agenda. Tripep i korthet Prioriterade projekt Sammanfattning och agenda

Agenda. Tripep i korthet Prioriterade projekt Sammanfattning och agenda Agenda Tripep i korthet Prioriterade projekt Sammanfattning och agenda Tripep i korthet Utveckling av nya innovativa läkemedel för kroniska sjukdomar baserat på egna och andras patenterade och patentsökta

Läs mer

Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2011

Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2011 Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2011 Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Resultat efter finansnetto för fjärde kvartalet var -1,1, (-5,7) MSEK. För hela perioden,

Läs mer

PledPharma AB (publ) Delårsrapport januari-mars 2012

PledPharma AB (publ) Delårsrapport januari-mars 2012 PledPharma AB (publ) Delårsrapport januari-mars 2012 Perioden januari-mars i sammandrag Periodens resultat uppgick till - 9 277 Tkr (-2 847 Tkr) Periodens kassaflöde från den löpande verksamheten uppgick

Läs mer

RESPIRATORIUS AB: Kvartalsrapport januari-mars 2008

RESPIRATORIUS AB: Kvartalsrapport januari-mars 2008 : Kvartalsrapport Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Resultat efter finansnetto för första kvartalet är 3,4 (-2,7) MSEK Resultat per aktie: -0,13 (-0,10) SEK Likviditeten uppgick till

Läs mer

För att finansiera bolagets projekt genomför nu PharmaLundensis en företrädesemission.

För att finansiera bolagets projekt genomför nu PharmaLundensis en företrädesemission. EJ FÖR DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, SINGAPORE ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE

Läs mer

Bolagsstämma 2012. Maris Hartmanis, vd. A research based specialty pharmaceutical company focused on infectious diseases

Bolagsstämma 2012. Maris Hartmanis, vd. A research based specialty pharmaceutical company focused on infectious diseases A research based specialty pharmaceutical company focused on infectious diseases Bolagsstämma 2012 Maris Hartmanis, vd Corporate presentation, [ ] 2011 NOT FOR DISTRIBUTION IN THE UNITED STATES, AUSTRALIA,

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 23 januari 2019 NEUROVIVE ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 23 januari 2019 NEUROVIVE ANALYSGUIDEN UPPDRAGSANALYS ANALYSGUIDEN Innehåll Fyller kassan inför studier... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Fyller kassan inför studier...

Läs mer

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 2 september 2019 BIOVICA FDA-PROCESS KLARNAR

ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS 2 september 2019 BIOVICA FDA-PROCESS KLARNAR ANALYSGUIDEN - UPPDRAGSANALYS FDA-PROCESS KLARNAR Innehåll FDA-process klarnar... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 FDA-process klarnar...

Läs mer

Fler möjligheter genom ny affärsmodell

Fler möjligheter genom ny affärsmodell Fler möjligheter genom ny affärsmodell Verksamheten Väsentliga händelser juli-september 2016 NeuroVive fullföljde 10 procents delförvärv av samarbetspartnern Isomerase Therapeutics NeuroVive mottog begäran

Läs mer

NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL) LÄKEMEDELSBOLAGET INOM MITOKONDRIELL MEDICIN

NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL) LÄKEMEDELSBOLAGET INOM MITOKONDRIELL MEDICIN NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL) LÄKEMEDELSBOLAGET INOM MITOKONDRIELL MEDICIN Arvsmassa, DNA Cellkärna Endoplasmatiska nätverket Lysosom Ribosom Golgiapparaten Cytoplasma Cellmembran MITOKONDRIE FÖRETAGSPRESENTATION

Läs mer

lanseras under kv Ett globalt distributionsavtal med Cellavision kan ge ett intressant tillskott på litet sikt.

lanseras under kv Ett globalt distributionsavtal med Cellavision kan ge ett intressant tillskott på litet sikt. E u i kurvan under kv2 2017 har Boule levererat en god marginal- och vinstutveckling under det andra halvåret. Detta trots en måttlig tillväxt och en ur marginalsynpunkt ofördelaktig geografisk mix. En

Läs mer

Nyhetsbrev. NeuroVive har ambitiösa mål för Januari Nya läkemedel kan revolutionera vården av svårt sjuka patienter.

Nyhetsbrev. NeuroVive har ambitiösa mål för Januari Nya läkemedel kan revolutionera vården av svårt sjuka patienter. Nyhetsbrev Januari 2019 NeuroVive har ambitiösa mål för 2019. Nya läkemedel kan revolutionera vården av svårt sjuka patienter. Läs de spännande intervjuerna med några av människorna bakom NeuroVives senaste

Läs mer

2016, Q1 2016, Q2 2016, Q3 2016, Q4 2017, Q1 2017, Q2P 2017, Q3P 2017, Q4P

2016, Q1 2016, Q2 2016, Q3 2016, Q4 2017, Q1 2017, Q2P 2017, Q3P 2017, Q4P Bolagsnamn Serneke AB Aktiekurs 118 Bloomberg SRNKEB SS Equity Reuters SRNKEb.ST Free float, källa: Holdings.se. 57 % Marknadsvärde, mnkr 2 743 Hemsida www.serneke.group Bertil Nilsson bn@jarlsecurities.com

Läs mer

Respiratorius AB: delårssrapport, jan-juni, 2011

Respiratorius AB: delårssrapport, jan-juni, 2011 Respiratorius AB: delårssrapport, jan-juni, 2011 Rapport för andra kvartalet för Respiratorius AB (publ) Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Resultat efter finansnetto för andra kvartalet

Läs mer

Uppdragsanalys 2015-12-17, uppdatering ANALYSGUIDEN. Karessa

Uppdragsanalys 2015-12-17, uppdatering ANALYSGUIDEN. Karessa Uppdragsanalys 2015-12-17, uppdatering Karessa KÖP Karessa 2015-12-17 UPPDATERING Riktkurs: 30 kronor 2 Ett avgörande år för Vigressa Karessa läkemedelskandidat Vigressa har potential att genom snabb och

Läs mer

Respiratorius AB. Kvartalsrapport, januari-mars, 2010. Ingen försäljning har förekommit under perioden (0)

Respiratorius AB. Kvartalsrapport, januari-mars, 2010. Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Respiratorius AB Kvartalsrapport, januari-mars, 2010 Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Resultat efter finansnetto för första kvartalet var -0,3 (-0,5) MSEK. Resultat per aktie: 0 (0)

Läs mer

NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL) LÄKEMEDELSBOLAGET INOM MITOKONDRIELL MEDICIN

NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL) LÄKEMEDELSBOLAGET INOM MITOKONDRIELL MEDICIN NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL) LÄKEMEDELSBOLAGET INOM MITOKONDRIELL MEDICIN Arvsmassa, DNA Cellkärna Endoplasmatiska nätverket Lysosom Golgiapparaten Cytoplasma Cellmembran MITOKONDRIE FÖRETAGSPRESENTATION

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 24 oktober 2018 CANTARGIA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 24 oktober 2018 CANTARGIA ANALYSGUIDEN Innehåll Data stärker positiv bild... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Detaljerade fas I-data stärker positiv bild... 4 Biomarkörer

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 13 april 2018 NEUROVIVE ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 13 april 2018 NEUROVIVE ANALYSGUIDEN Innehåll Emission i intressant läge... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Emission i intressant läge... 4 Stärker kassan inför kliniska

Läs mer

är den aktiva substansen i projektet K-02. Omprioriteringen

är den aktiva substansen i projektet K-02. Omprioriteringen K utvecklar läkemedel mot erektil dysfunktion. Bolagets samtliga projekt baseras på att kombinera generika på de väl beprövade substanser Viagra, Levitra och Cialis med en unik frimärksliknade drug delivery-plattform.

Läs mer

mitokondriella medicinen där det idag saknas effektiva behandlingsmetoder.

mitokondriella medicinen där det idag saknas effektiva behandlingsmetoder. NeuroVive bedriver ett intensivt utvecklingsarbete för att identifiera verksamma substanser och utveckla dem till läkemedelskandidater. Fokus för utvecklingsarbetet ligger inom den mitokondriella medicinen

Läs mer

PRESSMEDDELANDE 11 maj 2016

PRESSMEDDELANDE 11 maj 2016 Zenergy AB genomför företrädesemission om cirka 23 MSEK för satsning på egen uthyrningsverksamhet Styrelsen för Zenergy AB (publ) ( Zenergy eller Bolaget ) har den 11 maj 2016, baserat på bemyndigande

Läs mer

Delårsrapport för Karessa Pharma Holding AB 1 januari 30 september

Delårsrapport för Karessa Pharma Holding AB 1 januari 30 september Delårsrapport för Karessa Pharma Holding AB 1 januari 30 september Delårsrapport för Karessa Pharma Holding AB, 1 januari - 30 september 2017 Väsentliga händelser 1 juli-30 september 2017 Ansökan att genomföra

Läs mer

Delårsrapport januari-juni 2016

Delårsrapport januari-juni 2016 Delårsrapport januari-juni 2016 Verksamheten Väsentliga händelser april-juni 2016 Företrädesemissionen fulltecknades och tillförde bolaget 77,3 miljoner kronor efter emissionskostnader Ett prekliniskt

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 17 augusti 2018 SPECTRACURE AB ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 17 augusti 2018 SPECTRACURE AB ANALYSGUIDEN Innehåll Ljuset pekar mot fas II... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 SpectraCure... 4 Återfall och behandlingsalternativ... 4 Kliniskt

Läs mer

Uppdragsanalys 2015-10-05 ANALYSGUIDEN. DB Pharmaceutical

Uppdragsanalys 2015-10-05 ANALYSGUIDEN. DB Pharmaceutical Uppdragsanalys 2015-10-05 DB Pharmaceutical KÖP DB Pharma 2015-10-05 Riktkurs: 6,1 kronor 2 DB Pharma har sikte på levern Med en unik drug delivery-teknologi utvecklar bolaget framtidens målsökande läkemedel

Läs mer

NYHETSBLAD Juni Sommarhälsning från Follicum

NYHETSBLAD Juni Sommarhälsning från Follicum NYHETSBLAD Juni 2018 Follicum hoppas att Nyhetsbladet når ut till så många som möjligt av bolagets ägare och intressenter. Om du vill följa vår fortsatta utveckling ber vi dig därför att registrera din

Läs mer

RESPIRATORIUS AB: Kvartalsrapport april-juni 2006

RESPIRATORIUS AB: Kvartalsrapport april-juni 2006 RESPIRATORIUS AB: Kvartalsrapport april-juni 2006 Bolaget saknar nettoomsättning för perioden. Resultat efter finansnetto för perioden jan juni är -5,3 (-1,4) MSEK varav andra kvartalet -3,9 (-0,7) MSEK.

Läs mer

INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL)

INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL) INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I NEUROVIVE PHARMACEUTICAL AB (PUBL) Företrädesemission 2014 Teckningsperiod 13/1 27/1 VIKTIG INFORMATION Vänligen observera att detta dokument endast utgör ett kort utdrag

Läs mer

Genombrott väcker hopp om behandlingar för muskelsjukdomar. Februari 2018

Genombrott väcker hopp om behandlingar för muskelsjukdomar. Februari 2018 Februari 2018 Genombrott väcker hopp om behandlingar för muskelsjukdomar Nyligen kunde NeuroVive rapportera ett genombrott i bolagets forskning kring mitokondriell myopati. I experimentella studier utförda

Läs mer

Tillägg till prospekt avseende inbjudan till teckning av aktier i Aerocrine AB (publ)

Tillägg till prospekt avseende inbjudan till teckning av aktier i Aerocrine AB (publ) Tillägg till prospekt avseende inbjudan till teckning av aktier i Aerocrine AB (publ) INNEHÅLL TILLÄGG TILL PROSPEKT AVSEENDE INBJUDAN TILL TECKNING AV AKTIER I AEROCRINE AB (PUBL)...3 PRESSMEDDELANDE

Läs mer

Respiratorius AB. Kvartalsrapport, januari-mars, 2012. Ingen försäljning har förekommit under perioden (0)

Respiratorius AB. Kvartalsrapport, januari-mars, 2012. Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Respiratorius AB Kvartalsrapport, januari-mars, 2012 Ingen försäljning har förekommit under perioden (0) Resultat efter finansnetto för första kvartalet var -1,0 (-1,6) MSEK. Resultat per aktie: 0 (0)

Läs mer

Uppdragsanalys 2015-06-18 ANALYSGUIDEN. Karessa

Uppdragsanalys 2015-06-18 ANALYSGUIDEN. Karessa Uppdragsanalys 2015-06-18 Karessa KÖP Karessa 2015-06-18 Riktkurs: 30 kronor Analytiker: Markus Augustsson, Birger Jarl 2 Snabb effekt skapar värde Genom att kombinera en unik drug deliveryplattform med

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 19 december 2018 SANIONA ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 19 december 2018 SANIONA ANALYSGUIDEN UPPDRAGSANALYS ANALYSGUIDEN Innehåll Framgång i fetmastudie... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Feliz navidad!... 4 Positiva resultat

Läs mer

fortsatt stor potential i Nuevolutionaktien. Vår Köprekommendation upprepas. Med hänsyn till något högre FoUkostnader

fortsatt stor potential i Nuevolutionaktien. Vår Köprekommendation upprepas. Med hänsyn till något högre FoUkostnader T en större intäkt från det nyligen presenterade licensavtalet med det spanska läkemedelsbolaget Almirall redovisade Nuevolution ett positivt rörelseresultat om 76 miljoner kronor under andra kvartalet.

Läs mer

Delårsrapport Januari Mars Nanexa AB (publ)

Delårsrapport Januari Mars Nanexa AB (publ) Delårsrapport Januari Mars 2019 Nanexa AB (publ) Nanexa AB (PUBL) Nanexa AB är ett nanoteknologiskt drug delivery-företag som fokuserar verksamheten på utvecklingen av PharmaShell som är ett nytt och banbrytande

Läs mer

A k t i e s p a r a r n a Lund 31/1-17 M I C H A E L O R E D S S O N VD

A k t i e s p a r a r n a Lund 31/1-17 M I C H A E L O R E D S S O N VD NYA LÄKEMEDEL HJÄLPER KROPPENS I M M UNFÖRSVAR BEKÄMPA CANCER A k t i e s p a r a r n a Lund 31/1-17 M I C H A E L O R E D S S O N VD I M M UNONKOLOGISKA LÄKEMEDEL REVOLUTIONERAR BEHANDLINGEN AV CANCER

Läs mer

Respiratorius AB: kvartalsrapport, april-juni, 2009

Respiratorius AB: kvartalsrapport, april-juni, 2009 Respiratorius AB: kvartalsrapport, april-juni, 2009 Rapport för andra kvartalet för Respiratorius AB (publ) In-vivo studier, både inhalerat och intravenöst, på djur har visat att Respiratorius substanser

Läs mer

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 25 juni 2019 BRIGHTER FINANSIERING GER UTRYMME

ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS 25 juni 2019 BRIGHTER FINANSIERING GER UTRYMME ANALYSGUIDEN, UPPDRAGSANALYS FINANSIERING GER UTRYMME Innehåll Finansiering ger utrymme... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Om Brighter...

Läs mer

Uppdragsanalys 2015-08-10, uppdatering ANALYSGUIDEN. Hanza

Uppdragsanalys 2015-08-10, uppdatering ANALYSGUIDEN. Hanza Uppdragsanalys 2015-08-10, uppdatering Hanza TECKNA Hanza 2015-08-10 UPPDATERING Analytiker: Paul Regnell, Birger Jarl FK Analys av Hanzas nyemission Notera att den här texten riktar sig främst till personer

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 8 november 2018 BONESUPPORT ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 8 november 2018 BONESUPPORT ANALYSGUIDEN Innehåll USA-besked uppmuntrar... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 USA-besked uppmuntrar... 4 Botten i försäljning troligen nådd

Läs mer

AP en ny behandling för psoriasisartrit och andra inflammatoriska sjukdomar. Charlotte Edenius, MD, PhD. Maj 2017

AP en ny behandling för psoriasisartrit och andra inflammatoriska sjukdomar. Charlotte Edenius, MD, PhD. Maj 2017 AP1189 - en ny behandling för psoriasisartrit och andra inflammatoriska sjukdomar Charlotte Edenius, MD, PhD Maj 2017 SynAct Pharma ett svenskt läkemedelsbolag (Ticker SYNACT; aktietorget) AP1189 - mot

Läs mer

DELÅRSRAPPORT TREDJE KVARTALET till

DELÅRSRAPPORT TREDJE KVARTALET till DELÅRSRAPPORT TREDJE KVARTALET 2009 2009-01-01 till 2009-09-30 I 556595-6538 I www.neurovive.se I info@neurovive.se Sammanfattning av delårsrapport Årets nio första månader (2009-01-01 2009-09-30) Resultatet

Läs mer

Neurovive, uppdaterad analys januari 2015

Neurovive, uppdaterad analys januari 2015 PDF skapad: 2017-01-21 20:15 Neurovive, uppdaterad analys januari 2015 aktie. NeuroVive levererar en bred och högintressant portfölj av mycket potenta läkemedelskandidater för värdefulla och kliniskt viktiga

Läs mer

Medivir Årsstämma 5 Maj, 2015

Medivir Årsstämma 5 Maj, 2015 Medivir Årsstämma 5 Maj, 2015 Niklas Prager, VD och Koncernchef A research-based pharmaceutical company with focus on infectious diseases and oncology 2 Medivir har en stark plattform och är väl positionerat

Läs mer

Karessa Pharma Holding AB kvartalsrapport 1 april -30 juni Kvartalsrapport för Karessa Pharma Holding AB 1 april- 30 juni 2017

Karessa Pharma Holding AB kvartalsrapport 1 april -30 juni Kvartalsrapport för Karessa Pharma Holding AB 1 april- 30 juni 2017 Kvartalsrapport för Karessa Pharma Holding AB 1 april- 30 juni 2017 1 Kvartalsrapport för Karessa Pharma Holding AB, 1 april- 30 juni 2017 Väsentliga händelser 1 april-30 juni 2017 Avtal tecknat för tillverkning

Läs mer

UPPDRAGSANALYS 15 november 2018 FOLLICUM ANALYSGUIDEN

UPPDRAGSANALYS 15 november 2018 FOLLICUM ANALYSGUIDEN Innehåll Första studie på skalp synad... 2 Temperatur... 3 Ledning och styrelse... 3 Ägare... 3 Finansiell ställning... 3 Potential... 3 Risk... 3 Första studie på skalp synad... 4 Tidiga tecken på effekt

Läs mer

PRESSMEDDELANDE NeuroVive Pharmaceutical AB (publ) NeuroVive med fokus på mitokondriell medicin

PRESSMEDDELANDE NeuroVive Pharmaceutical AB (publ) NeuroVive med fokus på mitokondriell medicin NeuroVive med fokus på mitokondriell medicin Efter ett händelserikt år publicerar härmed en sammanfattande beskrivning av bolagets verksamhet och hur den har utvecklats. Från den ursprungliga verksamheten

Läs mer

Offentliga Fastigheter Holding I AB. Kvartalsrapport december 2014

Offentliga Fastigheter Holding I AB. Kvartalsrapport december 2014 Offentliga Fastigheter Holding I AB Kvartalsrapport december 2014 innehåll Huvudpunkter 3 Nyckeltal 3 Fastighetsöversikt 5 Drift, förvaltning och finansiering 6 Struktur 7 Allmänt om bolaget 7 2 Kvartalsrapport

Läs mer

NeuroVive Pharmaceutical AB Nuvärdesanalys 1 januari 2015

NeuroVive Pharmaceutical AB Nuvärdesanalys 1 januari 2015 NeuroVive Pharmaceutical AB Nuvärdesanalys 1 januari 2015 NeuroVive levererar en bred och högintressant portfölj av mycket potenta läkemedelskandidater för värdefulla och kliniskt viktiga terapiområden.

Läs mer

Inbjudan till teckning av aktier i A1M Pharma. Nästa steg kliniska studier

Inbjudan till teckning av aktier i A1M Pharma. Nästa steg kliniska studier P H A R M A Nästa steg kliniska studier Uppmärksammat i SVT, Fox Business, Life-Time Expressen, Aftonbladet, och Sydsvenska Dagbladet. Du hittar länkarna på vår Facebook-sida Inbjudan till teckning av

Läs mer