NYHETER. i TIDOMAT FXHWIN 9.1

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NYHETER. i TIDOMAT FXHWIN 9.1"

Transkript

1 i

2 Nyheter i version 9.1 Följande nyheter och förändringar har gjorts i FXHWIN, Regga, Godkänna, FXHWEB, WebRegga och Godkänna för Web, version 9.1. De nyheter och förändringar som är införda är önskemål från kunder. Dessa önskemål har kommit oss tillkänna sedan version släpptes. TIDOMAT FXHWIN TIDOMAT FXHWIN version 9.1 stöder Microsoft Windows XP. Registrering En förenkling är införd. Detta på hur man ska göra för att ta bort en registrering med kod. I tidigare versioner raderades inte koden, endast registreringen. Detta ledde till att man måste lägga till och ta bort registreringen flera gånger. En förbättring har införts på hur saldot uppdateras vid korrigeringar. Aktuellt flexsaldo och/eller timsaldo uppdateras när man korrigerar bakåt i tiden. I tidigare versioner uppdaterades inte saldot när man korrigerade bakåt i tiden på en person som var utregistrerad i rastintervallet. Saldot uppdaterades först vid midnatt. Detta ledde till många frågor från personalen som tyckte att de hade fel saldo i registreringsterminalen Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

3 Tidrapport En förbättring är införd. Man kan numer välja om man vill ha ingående tider eller inte på tidrapporten. D v s man kan ta ut en tidrapport utan ingående tider trots att periodavslut inte är gjort. Man väljer genom att markera i en kryssruta som heter Ingående tider. Detta är ett stort önskemål som har funnits under flera år men inte blivit infört. Man behöver dessutom inte ha så bråttom med att göra periodavslut. En förenkling för kunder med årsarbetstid är införd. Ingående saldo på årsarbetstid presenteras på tidrapporten i en ny kolumn som heter Ing tid. Saldot som presenteras är det saldo som är ingående för den period som årsarbetstiden är upplagd. Detta är ett önskemål som har funnits under en kortare tid. Önskemålet kommer från de Kunder som använder årsabetstid. I tidigare versioner har det inte gått att få ut saldot på någon rapport i FXHWIN. En rättning är införd. Sidbrytningen är ändrad så att det sidbryter korrekt trots att man har årsarbetstid. I tidigare versioner sidbröt det fel om man presenterade saldon för årsarbetstid i slutet av tidrapporten Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

4 Summarapport En rättning är införd. Programmet får inte Application Error när man klickar på avbryt i urvalsbilden. I tidigare versioner fick man detta felmeddelande och detta ledde till att man var tvungen att starta om programmet. Periodrapporten En förenkling för kunder med årsarbetstid är införd även på denna rapport. Ingående saldo på årsarbetstid presenteras på periodrapporten i en ny kolumn som heter Ing tid. Saldot som presenteras är det saldo som är ingående för den period som årsarbetstiden är upplagd. Detta är ett önskemål som har funnits under en kortare tid. Önskemålet kommer från de Kunder som använder årsabetstid. I tidigare versioner har det inte gått att få ut saldot på någon rapport i FXHWIN. Attestlista En rättning är införd. Sidbrytningen är ändrad så att det sidbryter korrekt. I tidigare versioner sidbröt det alltid fel och man fick inte en ny rubrik på varje sida. Listan var mycket svårläst Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

5 Ob-grundschema En förbättring är införd. Ob-grundschema är utökade från 3 stycken till 6 stycken. Detta är ett önskemål som har funnits under en längre tid. Önskemålet kommer från de Kunder som har komplicerade avtal för ob ersättning. Tänk på att: Använder man Ob-grundschema 1 3 så fungerar allt som tidigare. Använder man Ob-grundschema 4 6 i vissa externa program så kommer det externa programmet att hänga sig. De program som kan påverkas vid en uppgradering är följande: Samtliga inläsningsprogram som läser in persondata. SkvLon SpcsLon OpalLon PlanRus 2002 Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

6 Personer En förbättring är införd. När man tar bort ett kort så raderas originalregistreringarna på det kortet. I tidigare versioner raderas inte dessa och den person som ärvde kortet fick originalregistreringarna med sig på sitt nya kort. En rättning är införd. Man kan ange en ojämn tjänstgöringsgrad när man lägger upp årsarbetstidsperioder. I tidigare versioner kunde man endast ange en jämn tjänstgöringsgrad t ex inte I listboxen Ob schema under menyn Personer kan man välja mellan ob schema 0 6. För att man ska ha möjlighet att välja mellan de nya ob schemana man kan lägga upp. Beräkningar När man använder funktionen Extra Raster i tidschemat så är beräkningarna förbättrade. I tidigare versioner inträffade räknefel på arbetad tid och flextid när man tog längre rast än vad som angivits i minuter Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

7 TIDOMAT Regga En del av ovanstående punkter påverkar Regga och de punkterna är även införda i Regga. Det finns några tillägg för Regga och det är följande punkter. Registrera En förbättring är införd. Knappen som man registrerar med i bilden Registrera är omdöpt till Registrera i stället för OK. Detta är ett önskemål som har funnits under en längre tid. Önskemålet kommer från er, Kunder som vill förtydliga hur och när knappen ska användas. Tidrapporten En förbätttring är införd. I den tidrapport där man kan ange ett datumintervall för vilken period tidrapporten ska tas ut presenteras det första icke avslutade/attesterade datumet som fr o m datum. T o m datum blir den sista i samma månad. Detta är ett önskemål som har funnits under en tid. I tidigare versioner var datumfälten blanka. Detta kunde leda till att hela systemet hängde sig om man tog ut en tidrapport utan datumintervall Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

8 Godkänna En del av ovanstående punkter påverkar Godkänna. De punkterna är även införda i Godkänna. Det finns några tillägg för Godkänna och det är följande punkter. Listan med avvikelser En rättning är införd. När en person arbetar pre-skift (natt som räknas till avstigningsdygn) presenteras klockslagen för avvikelsen korrekt. I tidigare versioner presenterades avvikelsen helt fel och det blev väldigt konstiga resultat. Ett förtydligande är infört. Övertid? och Övertid är ändrat till ÖVERTID? och ÖVERTID Detta är ett önskemål som har funnits under en tid. Detta önskemål gör att övertidsregistreringar presenteras på ett tydligare sätt Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

9 Godkann.dat Man kan lägga till en rad som heter: AlltidLedigDag=X X = J/N J = Personer som går på ett ledig dag schema med ordinarie arbetstid presenteras. N = Personer som går på ett ledig dag schema med ordinarie arbetstid presenteras inte. Detta är ett önskemål som har funnits under en tid. Detta önskemål gör att man kan välja om de timanställda som går på ett tidschema med ordinarie arbetstid ska presenteras eller inte Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

10 TIDOMAT FXHWEB En del av ovanstående punkter påverkar FXHWEB. De punkterna är även införda i FXHWEB. Det finns några tillägg för FXHWEB och det är följande punkter. Korrigeringar En förbättring är införd. När har valt ett sökbegrepp och sedan går in och korrigerar, ligger det valda sökbegreppet kvar. I tidigare versioner återgick sökbegreppet till kortnummer, vilket irriterade många kunder. Omberäkning En förbättring är införd. Man kan omberäkna fler personer på en gång. Under tiden omberäkningen görs presenteras en listbox på skärmen. Denna listbox talar om hur långt omberäkningen kommit. Detta är ett önskemål som har funnits under en tid. I tidigare versioner kunde man endast räkna om en person i taget. Tidrapporter En förbättring är införd. Det går fortare att ta ut tidrapporter. Detta är ett önskemål som har funnits under en tid. I tidigare versioner tog det dubbelt så lång tid Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

11 Tidschema En rättning är införd. Man kan lägga upp tidschema som heter å, ä, ö, Å, Ä och Ö. I tidigare versioner sparades dessa tidscheman med konstiga skräptecken vilket fick till resultat att beräkningarna blev fel. En rättning är införd. Man kan söka på tidschema som börjar på X eller x och siffror t ex X1234. I tidigare versioner presenterades endast de två första tidschema som började X eller x och siffror när man sökte. Personer En förbättring är införd. När man har valt ett sökbegrepp och sedan går in och ändrar, byter kortnummer eller tar bort ett kort ligger det valda sökbegreppet kvar när man backar ut igen. I tidigare versioner återgick sökbegreppet till kortnummer, vilket irriterade många kunder. En rättning är införd. Man kan söka på Anstnr/Pnr och Avdelning. I tidigare versioner fungerade det inte när man sökte första gången däremot fungerade det vid andra sökningen Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

12 En rättning är införd. När man har tagit bort tjänstgörings-graden på årsarbetare och sedan ska lägga in dem igen kan man ange som tjänstgöringsgrad. I tidigare versioner rymdes det inte så många tecken när man ville lägga dit igen. Enheter En rättning är införd. Man kan ange vilket antal timmar som helst på min och maxsaldo. I tidigare versioner kunde man inte ange t ex 1, 6, 8, 11, 13, 16, 18 timmar. Övrigt En rättning är införd. Programmet hänger sig inte när man stänger Web-läsaren eller när man klickar på knappen för att backa. I tidigare versioner kunde hela Pc:n hänga sig Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

13 GODKÄNNA FÖR WEB En del av ovanstående punkter påverkar Godkänna för Web. De punkterna är även införda i Godkänna för Web. Det finns några tillägg för Godkänna för Web och det är följande punkter. Godkann.dat En rättning är införd. När man har lagt in ObehKod1 = X,X i godkann.dat så spärras användaren från att godkänna dessa koder. I tidigare versioner kunde man godkänna trots att denna rad var definierad, vilket irriterade många kunder. Godkann.dat En förbättring är införd. När man har lagt in Endag = J i godkann.dat så kan man endast välja ett datum när man begär att få ut listan med avvikelser. Sätter man N kan man ta ut listan för ett datumintervall. I tidigare versioner kunde man inte spärra detta. Spärren gör att listan upplevs som snabbare. Övrigt Ett nytt Wrepair medföljer den nya versionen. Programmet som reparerar skadade databaser är anpassat efter version Tidomat AB. All rights reserved. Data subject to change without notice (13)

Nyheter i version 9.5. Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT FXH version 9.5.

Nyheter i version 9.5. Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT FXH version 9.5. Nyheter i version 9.5 Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT FXH version 9.5. De nyheter och förändringar som är införda är önskemål från kunder. Dessa önskemål har kommit oss tillkänna

Läs mer

NYHETER I TIDOMAT FXH 9.3. Innehåller även nyhetsdokument för tidigare versioner

NYHETER I TIDOMAT FXH 9.3. Innehåller även nyhetsdokument för tidigare versioner I TIDOMAT FXH 9.3 Innehåller även nyhetsdokument för tidigare versioner TIDOMAT FXH 9.3 Nyheter i version 9.3 Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT FXH version 9.3. De nyheter och förändringar

Läs mer

Utbildningsmaterial Personec P. Tid Arbetsledare Självservice

Utbildningsmaterial Personec P. Tid Arbetsledare Självservice Utbildningsmaterial Personec P Tid Arbetsledare Självservice 1(11) Personec P Tid 2 1 Inställningar 2 2 Korrigeringar 3 Korrigeringsbilden... 3 Korrigering av stämpling... 6 3 Bevakningar 8 Fellista...

Läs mer

TIDOMAT Portal 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1

TIDOMAT Portal 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1 Nyheter för TIDOMAT Portal version 1.3.1 Följande nyheter och förändringar har införts i TIDOMAT Portal version 1.3.1 efter version 1.3.0.5. Tilläggsmoduler Möjlighet att komplettera med Projekt redovisning.

Läs mer

Utbildningsmaterial. Aditro Windows Tid

Utbildningsmaterial. Aditro Windows Tid Utbildningsmaterial Aditro Windows Tid Arbetsledarens Tidmodul självservice 1 Innehållsförteckning Flex Korrigering 2 Flex - Korrigering av stämpling 5 Flex Fellista 6 Flex Korrigeringslista 7 Flex Saldo

Läs mer

TIDOMAT Portal. Funktionsbeskrivning utbytesschema

TIDOMAT Portal. Funktionsbeskrivning utbytesschema Funktionsbeskrivning utbytesschema Grundschema - Utbytesschema I beräknas samtliga tider utifrån det regelverk som lagts upp på varje tidschema. Varje person har ett grundschema (veckoschema i personbilden).

Läs mer

Soltak ab. Manual Flex för chef. Lilla Edets kommun. Visma Window

Soltak ab. Manual Flex för chef. Lilla Edets kommun. Visma Window Soltak ab Manual Flex för chef Lilla Edets kommun Visma Window 2016-05-06 Innehåll Flex-avtalet... 2 Viktigt att tänka på... 2 Funktioner för Flex i Visma Window... 3 Flex Korrigering... 3 Flexkorrigering

Läs mer

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Visma Window. [Datum]

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Visma Window. [Datum] Soltak ab Manual Flex Rapportering av flex Visma Window [Datum] Innehållsförteckning Flex för medarbetare...2 Frånvaro...2 Flexregistrering...3 Flexöversikt...5 Rättning av fel...6 Framtida registrering...7

Läs mer

Webbklient för användare

Webbklient för användare Webbklient för användare Time Care Planering 4.2.30xx Copyright 20112 Allocate Software plc and its subsidiaries 1 (23) Copyright 20112 Allocate Software plc and its subsidiaries 2 (23) Innehållsförteckning

Läs mer

Administration av närvarostämplingar

Administration av närvarostämplingar Administration av närvarostämplingar Detta dokument används endast under utbildning i MONITOR G5. Det arbetssätt som beskrivs i utbildningen kanske inte stämmer på just ditt företag, så anteckningar behöver

Läs mer

Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window

Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window Självservice/Aditro Window 1 (18) Personalkontoret 2015-04-07 Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window På startsidan ser du: Meddelanden som just nu visar löneutbetalningsdatum. Klockan flexar

Läs mer

Utbildningsmaterial. Aditro Windows Tid. Medarbetarens flex självservice

Utbildningsmaterial. Aditro Windows Tid. Medarbetarens flex självservice Utbildningsmaterial Aditro Windows Tid Medarbetarens flex självservice 1 Innehållsförteckning Flex för medarbetaren 2 Flex Stämpling 2 Flex Koder 3 Flex Korrigering 4 Flex Rapport 6 2 Flex för medarbetaren

Läs mer

Ny Självservice Nu har utseendet för Självservice ändrats. När du går in, ser det kanske inte ut som här. Du ser olika saker beroende på behörighet.

Ny Självservice Nu har utseendet för Självservice ändrats. När du går in, ser det kanske inte ut som här. Du ser olika saker beroende på behörighet. Ny Självservice Nu har utseendet för Självservice ändrats. När du går in, ser det kanske inte ut som här. Du ser olika saker beroende på behörighet. Startsida Du ser Meddelande från lön och Länkar som

Läs mer

TIDOMAT Portal. Systembeskrivning

TIDOMAT Portal. Systembeskrivning Systembeskrivning Upphovsrätt. Med ensamrätt. Ingen del av detta dokument får återges, lagras i dokumentsökningssystem eller vidaresändas i någon form utan ett skriftligt godkännande av Tidomat AB. Olovlig

Läs mer

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Visma Window

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Visma Window Soltak ab Manual Flex Rapportering av flex Visma Window Innehåll Flex för medarbetare... 2 Frånvaro... 2 Flexregistrering... 3 Registrering i datorn... 3 Flexöversikt... 7 Rättning av fel... 9 Framtida

Läs mer

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Självservice HR/Lön

Soltak ab. Manual Flex. Rapportering av flex. Självservice HR/Lön Soltak ab Manual Flex Rapportering av flex Självservice HR/Lön Innehåll Flex för medarbetare... 2 Frånvaro... 2 Flexregistrering... 3 Registrering i datorn... 3 Rättning av fel... 9 Framtida registreringar...

Läs mer

Personec Självservice - Flex

Personec Självservice - Flex Personec Självservice - Flex När man loggar på i självservice visas stämplingsbilden direkt. Instämpling : Klicka spara. Typ In ska vara vald, datum och klockslag kommer automatiskt. Stämpling för lunch

Läs mer

TIDOMAT Portal. Systembeskrivning

TIDOMAT Portal. Systembeskrivning Systembeskrivning Upphovsrätt. Med ensamrätt. Ingen del av detta dokument får återges, lagras i dokumentsökningssystem eller vidaresändas i någon form utan ett skriftligt godkännande av Tidomat AB. Olovlig

Läs mer

Kom & Gå. Användarmanual. 1 (19) Heroma cgi.com 2013 CGI GROUP INC

Kom & Gå. Användarmanual. 1 (19) Heroma cgi.com 2013 CGI GROUP INC 1 (19) Heroma 2013.1 cgi.com Innehållsförteckning 1 Övergripande beskrivning av... 3 1.1 Vad är?... 3 1.2 Vem kan använda?... 3 2 Inloggningssidan... 4 3 Startsidan... 5 3.1 Stämpla de vanliga stämplingstyperna...

Läs mer

Tidrapportering i FLEX Portal

Tidrapportering i FLEX Portal Tidrapportering i FLEX Portal Inloggning När du startar FLEX Portal möts du av en inloggningsruta. Ange ditt användar id och mata in ditt lösenord. Klicka på OK. 2 Inloggning saknade inloggningsuppgifter

Läs mer

regel modell plan policy program regel riktlinje rutin strategi taxa reglemente för flexibel arbetstid ... Beslutat av: Kommunfullmäktige

regel modell plan policy program regel riktlinje rutin strategi taxa reglemente för flexibel arbetstid ... Beslutat av: Kommunfullmäktige modell plan policy regel reglemente för flexibel arbetstid program regel riktlinje rutin strategi taxa............................ Beslutat av: Kommunfullmäktige Beslutandedatum: 2017-10-16 139 Ansvarig:

Läs mer

Stämpling- Manual. Medarbetare. Medvind Informationsteknik AB. Version 2013.01

Stämpling- Manual. Medarbetare. Medvind Informationsteknik AB. Version 2013.01 Stämpling- Medarbetare Manual Version 2013.01 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Instämpling... 3 Kvittens vid instämpling... 4 Saldovisning på stämplingsbilden... 5 Kvittens vid Utstämpling... 6 Kvittens...

Läs mer

Dokumentation SDB:s innehåll Startsidan, börja med att logga in dig! Avser: Länsombud, uppdateringsansvariga Uppdaterad i Juni 2019

Dokumentation SDB:s innehåll Startsidan, börja med att logga in dig! Avser: Länsombud, uppdateringsansvariga Uppdaterad i Juni 2019 Benämning på fältet: Nst.- nummer Stämpelområde: Stämpelutförande: ORT, stämpelortens senaste stavning: Kommun: Text upptill i stämpeln: Text nertill i stämpeln: Visa uppdatering från och med: Sortera

Läs mer

UNIT4 Tid. Administrering Tjänstgöring i % Version 1.0 /

UNIT4 Tid. Administrering Tjänstgöring i % Version 1.0 / UNIT4 Tid Administrering Tjänstgöring i % 1 Innehållsförteckning FÖRORD... 2 Ändra tjänstgöring i %... 3 Uppdatera arbetsschema... 4 Personligt arbetsschema per dag... 5 Förord I Unit4 Agresso under Egen

Läs mer

6.3.0. MinTid användardokumentation

6.3.0. MinTid användardokumentation 6.3.0 MinTid användardokumentation MinTid användardokumentation Innehåll i Innehåll MinTid 1 Generellt... 1 Vem skall använda MinTid och vad kan göras?... 1 Standardfunktioner i MinTid... 1 Logga in...

Läs mer

CASPECO MANUAL PERIODAVSTÄMNING

CASPECO MANUAL PERIODAVSTÄMNING Caspeco Business Control 6 Caspeco Business Control 6 CASPECO MANUAL PERIODAVSTÄMNING INNEHÅLL Periodöversikt & avstämning... 1 Periodöversikten... 1 Menyn... 2 Hantera perioder... 3 Periodöversikten...

Läs mer

Kontoersättning i Pyramid - Arbetsgång

Kontoersättning i Pyramid - Arbetsgång Kontoersättning i Pyramid - Arbetsgång (Pyramid Business Studio från version 3.41A) (2013-11-27) I detta dokument beskrivs arbetsgången i Pyramid rutin 962 Kontoersättning. Dialogen ger möjlighet att utföra

Läs mer

Arbetssätt i Skola24 Schema

Arbetssätt i Skola24 Schema Arbetssättet i Skola24 Schema liknar till allra största delen arbetssättet i Novaschem 2013, med den skillnaden att flera användare samtidigt kan göra ändringar i samma schema. I det här dokumentet beskrivs

Läs mer

Version 5, 2011-04-12 1 av 8 LATHUND. Registrering av Närvarotid

Version 5, 2011-04-12 1 av 8 LATHUND. Registrering av Närvarotid Version 5, 2011-04-12 1 av 8 LATHUND Registrering av Närvarotid Version 5, 2011-04-12 2 av 8 Du som är anställd som teknisk- eller administrativ personal omfattas av Högskolans lokala arbetstidsavtal.

Läs mer

Timanställd OF 2015-01-20

Timanställd OF 2015-01-20 Sid 2 Innehåll 2 Övergripande 3 AVSNITT 1 LOGGA IN PÅ DIN WEB-SIDA 3 1.1 Via Intranät 3 1.2 Hemifrån 5 AVSNITT 2 DIN WEB-SIDA 7 AVSNITT 3 ATT STÄMPLA 9 AVSNITT 4 KORRIGERA STÄMPLINGAR 11 AVSNITT 5 KLARMARKERA

Läs mer

För att använda budgetmodulen öppnas Budget fönstret. Välj Avdelning Ekonomihantering Redovisning Redovisningsbudgetar

För att använda budgetmodulen öppnas Budget fönstret. Välj Avdelning Ekonomihantering Redovisning Redovisningsbudgetar Budget Budgetmodulen i Navision används för att skapa den budget som önskas. Det är möjligt att skapa flera budgetar för samma period. När budgeten är skapad, används den för jämförelse med de faktiska

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2017-06-26 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

Releasedokument för astra WEB 2014-06-05

Releasedokument för astra WEB 2014-06-05 Releasedokument för astra WEB 2014-06-05 1 Nya Funktioner Personnummer måste skivas med årtal När man skriver in födelsedatum eller personnummer måste man numera skriva med årtalet, dvs. i formatet ååååmmdd

Läs mer

Generellt om budget För att använda budgetmodulen öppnas Budget fönstret. Välj Ekonomi Redovisning Budgetar

Generellt om budget För att använda budgetmodulen öppnas Budget fönstret. Välj Ekonomi Redovisning Budgetar Budget Budgetmodulen i Navision används för att skapa den budget som önskas. Det är möjligt att skapa flera budgetar för samma period. När budgeten är skapad, används den för jämförelse med de faktiska

Läs mer

Manual för Tidbok. Skapat av PASiS Förvaltningsgrupp Datum: Reviderad: Manual för Tidbok. Sidan 1 av 27

Manual för Tidbok. Skapat av PASiS Förvaltningsgrupp Datum: Reviderad: Manual för Tidbok. Sidan 1 av 27 Manual för Tidbok Skapat av PASiS Förvaltningsgrupp Datum: 2014-05-07 Reviderad:2017-07-03 Manual för Tidbok Sidan 1 av 27 Innehållsförteckning Söka tid till en vårdgivare... 3 Söka tid till flera vårdgivare...

Läs mer

SCB Räkenskapssammandrag

SCB Räkenskapssammandrag SCB Räkenskapssammandrag SCB Räkenskapssammandrag 1 1. KOMMA IGÅNG MED PROGRAMMET... 2 1.1 ÖVERSIKT FÖRBEREDELSER... 2 1.2 STARTA PROGRAMMET... 3 1.3 ÖVERSIKT SCB MENY... 5 1.4 INSTÄLLNINGAR... 6 1.5 KOLUMNER...

Läs mer

Förtroende- rapportering. Manual

Förtroende- rapportering. Manual Förtroende- rapportering Medarbetare Manual Version 2012.0 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Innehåll... 2 Logga in... 3 Ange lösen... 3 Vad finns på min personliga webbsida?... 5 Visa... 5 Redigera...

Läs mer

Instruktion för Kalkylering av kostnader

Instruktion för Kalkylering av kostnader Instruktion för Kalkylering av kostnader Version 2010.08 Medvind Informationsteknik AB Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Kalkylering... 3 Underlag för kalkylering... 3 Att göra en kalkyl...

Läs mer

TIME CARE POOL WEBB. Personlig kalender (ikon i vänsterkolumnen)

TIME CARE POOL WEBB. Personlig kalender (ikon i vänsterkolumnen) TIME CARE POOL WEBB Öppna Time Care Pools webbsida Du kommer till Time Care Pools webbsida genom att skiva in följande adress direkt i webbläsaren: http://timepoolweb.linkoping.se Inloggning Nu ska du

Läs mer

SKOLA24 ARBETSSÄTT I SKOLA24 SCHEMA

SKOLA24 ARBETSSÄTT I SKOLA24 SCHEMA Arbetssätt i Skola24 Schema Arbetssättet i Skola24 Schema liknar till största delen arbetssättet i Novaschem 2013, med den skillnaden att flera användare samtidigt kan göra ändringar i samma schema. I

Läs mer

Lathund. Beställa tandvårdsintyg i Tandvårdsfönster

Lathund. Beställa tandvårdsintyg i Tandvårdsfönster 1 (9) Lathund Sida 1/9 2 (9) Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 2 Logga in i... 4 3 Beställ tandvårdsintyg... 6 4. Makulera tandvårdsintyg... 8 5. Visa tandvårdsintyg... 9 Sida 2/9 3 (9) 1 Allmänt Dokumentet

Läs mer

Instruktion för avvikelserapportering. Medvind webb

Instruktion för avvikelserapportering. Medvind webb Instruktion för avvikelserapportering Medvind webb version 1.0 Medvind Informationsteknik AB 2009-05-05 Sida 1 Logga in... 3 Vad finns på min webbsida?... 5 Mina inställningar... 7 Vad kan jag rapportera

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2016) Ny programversion. FLEX Lön. Version 16.2a

Användarmeddelande (maj 2016) Ny programversion. FLEX Lön. Version 16.2a Användarmeddelande (maj 2016) Ny programversion FLEX Lön Version 16.2a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i Flex Lön i version 16.2a. Bland nyheterna kan nämnas

Läs mer

UPPDATERA OCH FÅ ETT SNABBARE SYSTEM.

UPPDATERA OCH FÅ ETT SNABBARE SYSTEM. Vad är nytt i Easy Planning 7.25 Denna uppdatering innehåller ett flertal stora förbättringar. Den största förbättringen är att mängden data som skickas över nätverket kraftigt har minskats mha SQL frågor.

Läs mer

till dig som är vikarie i Ulricehamns kommun

till dig som är vikarie i Ulricehamns kommun Information till dig som är vikarie i Ulricehamns kommun Bemanningsenheten Öppettider 6.30-16.30 Lunch 12.00-13.00 Telefon: 0321-59 51 40 E-post: bemanningsenhet@ulricehamn.se webb: www.ulricehamn.se/bemanningsenheten

Läs mer

En sammanfattning av Användarträff Tema: TIDOMAT igår, idag imorgon

En sammanfattning av Användarträff Tema: TIDOMAT igår, idag imorgon En sammanfattning av Användarträff 2005 Tema: TIDOMAT igår, idag imorgon Dagens version: FXHWIN 9.4.3 FXHWEB 9.4.3 iterm 2.13 Vi träffades på följande orter 26/9 Malmö 27/9 Göteborg 28/9 Jönköping 4/10

Läs mer

Agresso Tid. Rutin för att få ut komp.timmar i pengar via tidregistrering i Agresso. Inst 135. Version 1.0 / 141022

Agresso Tid. Rutin för att få ut komp.timmar i pengar via tidregistrering i Agresso. Inst 135. Version 1.0 / 141022 Agresso Tid Rutin för att få ut komp.timmar i pengar via tidregistrering i Agresso Inst 135 1 Innehållsförteckning RUTIN FÖR UTBETALNING AV TIMSALDON FÖR SCHABLONTID, ÖVERTID OCH MERTID... 3 FÖRORD...

Läs mer

SKOLKORT. Användarmanual. Sida 1 av 17

SKOLKORT. Användarmanual. Sida 1 av 17 SKOLKORT Användarmanual Sida 1 av 17 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Inledning...3 Hur man använder manualen... 3 Systemkrav... 3 Att komma igång med Boomerang...4 Logga in och ut... 4 Arbeta

Läs mer

1(16) Självservice. Chef/Chefstöd. Personec P. Avvikande tjänstgöring. Version

1(16) Självservice. Chef/Chefstöd. Personec P. Avvikande tjänstgöring. Version 1(16) Självservice Chef/Chefstöd Personec P Avvikande tjänstgöring Version 1.1 091003 2(13) Innehåll Avvikande tjänstgöring 3 Rapportering av extratid på ordinarie ansvar 4 Ändra eller ta bort en Avvikande

Läs mer

5HVLVWHQVWDEHOO 'DWD3DUWQHU. Er partner inom data

5HVLVWHQVWDEHOO 'DWD3DUWQHU. Er partner inom data 5HVLVWHQVWDEHOO Tack för att du valde programmet 5HVLVWHQVWDEHOO! Vi hoppas att programmet ska vara till stor hjälp i ditt arbete. Har du synpunkter på programmet är du mycket välkommen att höra av dig

Läs mer

Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1

Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1 Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1 Viktig information gällande installation Från version 12.2 av Hogia Personal krävs Microsoft.Net Framework 3.5 SP1 för att installation skall

Läs mer

Sök och boka återkommande tid 1(8) 1 Söka och boka återkommande tid som inloggad användare... 1

Sök och boka återkommande tid 1(8) 1 Söka och boka återkommande tid som inloggad användare... 1 Sök och boka återkommande tid 1(8) Vad vill du göra? 1 Söka och boka återkommande tid som inloggad användare... 1 1.1 Sök återkommande tider... 1 1.2 Sök urval... 2 1.3 Boka... 5 1.4 Ledare/tjänster/tillbehör/kort...

Läs mer

Stämpelklocka / Personalliggare

Stämpelklocka / Personalliggare AdmiPro Stämpelklocka / Personalliggare Copyright 2015 AdmiPro 2 Innehållsförteckning Snabbguide... 3 Tidrapportmeny... 3 Stämpelklocka... 4 Rapporter... 4 Parametrar... 4 Personalliggare... 4 Stämpelklocka

Läs mer

Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering.

Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Uppdatera Mobilus Professional till version 3.1.2 Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Mobilus Digital Rehab AB * Filen MP.exe (Mobilus programmet) får inte användas

Läs mer

Aktivitetskort på nätet

Aktivitetskort på nätet Aktivitetskort på nätet En tjänst för bidragsgrundande närvarorapportering. Kundsupport vardag kl 8-17 090-16 16 60, välj 2 Inloggningsuppgifter föreningsadministratör: asa.borglund@vallentuna.se Manual

Läs mer

timepoolweb2016.katrineholm.se

timepoolweb2016.katrineholm.se Time Care Pool Vikarie Uppdaterat: 2016-02-16 timepoolweb2016.katrineholm.se Innehållsförteckning 1 TIME CARE POOL WEBB... 3 1.1 Inloggning... 3 2 STARTSIDAN... 4 2.1 Startsidans delar... 4 2.1.1 Välja

Läs mer

Nyhetsdokument Vitec Ekonomi

Nyhetsdokument Vitec Ekonomi Nyhetsdokument Vitec Ekonomi Version x.67 okt 2018 Vitec Affärsområde Fastighet www.vitec.se/fastighet infofastighet@vitec.se Växel 090-15 49 00 Table of Content Inledning... 3 Verifikationsregistrering...

Läs mer

Användarhandbok e-wärna Ställföreträdare

Användarhandbok e-wärna Ställföreträdare Användarhandbok e-wärna Ställföreträdare En digital e-tjänst som innebär att ställföreträdare kan registrera kassabok under året som genererar i en årsräkning, sluträkning eller sluträkning(byte) eller

Läs mer

Så här gör du i Skolportalen

Så här gör du i Skolportalen Så här gör du i Skolportalen Webbplatsadress: https://skolportal.tyreso.se/ Här har vi samlat information om hur du gör för att ändra och lägga in ny information i Skolportalen. Ansök om konto sid 1 Glömt

Läs mer

KGFs Databas 2013. Viktig information om CD:n KGFs databas.

KGFs Databas 2013. Viktig information om CD:n KGFs databas. KGFs Databas 2013 Innehållsförteckning: Innehållsförteckning:... 1 Allmän information.... 2 Om databasens kvalité:... 2 Om tillämpning i din forskning:... 2 Om programmet:... 2 Om installationen.... 3

Läs mer

Privera 2.0 PRIVERA FÖR VÅRDGIVARE

Privera 2.0 PRIVERA FÖR VÅRDGIVARE Privera 2.0 PRIVERA FÖR VÅRDGIVARE Innehållsförteckning Vad är Privera... 3 Privera 2.0... 3 Skapa underlag Görs utanför Privera... 4 Logga in i Privera... 5 Information... 7 Skicka in fil... 8 Mottagna

Läs mer

Hogia Personal version 13.1.138 (2013-01-16)

Hogia Personal version 13.1.138 (2013-01-16) Hogia Personal version 13.1.138 Här följer en sammanställning av programförändringar som skett i version 12.1.16 till 13.1.138 av Hogia Personal. Hogia Personal version 13.1.138 (2013-01-16) Vi har gjort

Läs mer

Vi arbetar ständigt med att förbättra CSP plattformen och till denna release har vi lagt mycket tid på att förbättra prestandan i systemen.

Vi arbetar ständigt med att förbättra CSP plattformen och till denna release har vi lagt mycket tid på att förbättra prestandan i systemen. Release Notes 5.2 CSP Vi arbetar ständigt med att förbättra CSP plattformen och till denna release har vi lagt mycket tid på att förbättra prestandan i systemen. Alla system på CSP-plattformen CABAS och

Läs mer

Personec arbetsledare

Personec arbetsledare Personec arbetsledare Inloggning Inloggning sker från intranätet, Personec - Arbetsledare Huvudmeny I vänstermarginalen finns en meny med de olika val man kan göra. Ett + på knappen betyder att man kan

Läs mer

Information om ändringar i Självservice Juni 2010

Information om ändringar i Självservice Juni 2010 Information Självservice 1 (5) Tel: 0495-24 13 30 monika.frangen@hultsfred.se Information om ändringar i Självservice Juni 2010 Ny version av Självservice 9.9.0.1 Ny signal vid kollision Om du lägger in

Läs mer

Integration mellan Flex Lön och Flex HRM

Integration mellan Flex Lön och Flex HRM Integration mellan Flex Lön och Flex HRM Översikt Övergripande kan integrationen beskrivas med denna bild: Personuppgifter (valbart flöde) Lönetransaktioner och schema Flex Lön Lönespecifikationer och

Läs mer

11.0.0 W i n T i d. Nyheter version 11.0.0 och Dashboard version 4.0.0 Logica Norge AS

11.0.0 W i n T i d. Nyheter version 11.0.0 och Dashboard version 4.0.0 Logica Norge AS 11.0.0 W i n T i d Nyheter version 11.0.0 och Dashboard version 4.0.0 Logica Norge AS Innehållsförteckning OM DOKUMENTET... 4 1.1 DOKUMENTETS ANVÄNDNING... 4 1.2 VEM ÄR DOKUMENTET SKRIVET FÖR?... 4 1.3

Läs mer

Frågor: Kontakta supporten på eller barnets förskola/fritidshem. 1 Allmänt 1.1 HJÄLP TILL ANVÄNDAREN

Frågor: Kontakta supporten på eller barnets förskola/fritidshem. 1 Allmänt 1.1 HJÄLP TILL ANVÄNDAREN Vårdnadshavare på förskola/fritidshem Systemet innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet ange tider för barnets

Läs mer

Personec Självservice - Flex

Personec Självservice - Flex Personec Självservice - Flex När man loggar in i självservice visas stämplingsbilden direkt. Instämpling: Klicka spara. Typ In ska vara vald, datum och klockslag kommer automatiskt. Stämpling för lunch:

Läs mer

Manual. Artologik PM-Flex. Plug-in till ProjectManager version 3.1. Artisan Global Software

Manual. Artologik PM-Flex. Plug-in till ProjectManager version 3.1. Artisan Global Software Projekthantering Tidsredovisning Enkäthantering E-posthantering HelpDesk Publiceringsverktyg Bokningssystem Manual Artologik PM-Flex Plug-in till ProjectManager version 3.1 Innehållsförteckning Artologik

Läs mer

Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef

Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef Nyheter i Norstedts Tidbok 2008.2 Mattias Claesson Produktchef Välkommen till en ny version av Norstedts Tidbok. Till denna version har vi gjort en del större ändringar samt en rad mindre justeringar,

Läs mer

Aktiviteter markeras som borttagna i databasen istället för att raderas

Aktiviteter markeras som borttagna i databasen istället för att raderas Vad är nytt i Easy Planning 6.61 Detta är en större uppdatering som innehåller ett antal förbättringar samt en del nya funktioner. Vi rekommenderar alla våra kunder att uppdatera till denna version. 1.

Läs mer

Chefswebb. Manual. Version 2014.03. Medvind Informationsteknik AB

Chefswebb. Manual. Version 2014.03. Medvind Informationsteknik AB Ny Chefswebb Manual Version 2014.03 Medvind Informationsteknik AB Innehåll Navigering... 4 Startbild... 4 Översikt... 8 Planering... 8 Uppgifter... 9 Person... 10 Sök person... 10 Personer... 11 Bemanning...

Läs mer

Timanställd

Timanställd Sid 2 Innehåll 2 Övergripande 3 AVSNITT 1 LOGGA IN PÅ DIN WEB-SIDA 3 1.1 Via Intranät 3 1.2 Hemifrån 5 AVSNITT 2 DIN WEB-SIDA 7 AVSNITT 3 ATT STÄMPLA 9 AVSNITT 4 KORRIGERA STÄMPLINGAR 11 AVSNITT 5 KLARMARKERA

Läs mer

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/fritidshem innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet

Läs mer

Stämplingsinstruktion

Stämplingsinstruktion Stämplingsinstruktion Detta dokument används endast under utbildning i MONITOR G5. Det arbetssätt som beskrivs i utbildningen kanske inte stämmer på just ditt företag, så anteckningar behöver göras för

Läs mer

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2 Tidrapportering TIDRAPPORTERING 1 1 VAD BEHÖVS 2 1.1 Inbjudan 2 1.2 Inloggning 2 1.3 Viktigt att tänka på 2 2 UPPBYGGNAD 3 2.1 Startsida 3 2.2 Profilsida 4 2.3 Schema 6 2.4 Tidrapport 7 2.4.1 Översikt

Läs mer

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare

Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/Fritidshem Vårdnadshavare Skola24 Förskola/fritidshem innehåller funktioner för att registrera och följa upp barns vistelsetid på förskolan/fritidshemmet. Vårdnadshavare kan direkt i systemet

Läs mer

Skrivbara blankettformulärmallar

Skrivbara blankettformulärmallar Lathund Skrivbara blankettformulärmallar Innehåll 1 Sökvägar till blankettformulärmallar...3 2 Öppna en blankettformulärmall...4 3 Skapa blankettformulär...6 3.1 Förflyttning mellan skrivbara fält...6

Läs mer

Office Quick 7.5. Handbok. 2010-06-04, Rev C www.aastra.com CUSTOMERS, PARTNERS

Office Quick 7.5. Handbok. 2010-06-04, Rev C www.aastra.com CUSTOMERS, PARTNERS Office Quick 7.5 Handbok 2010-06-04, Rev C www.aastra.com CUSTOMERS, PARTNERS Innehåll 1 Sammanfattning... 3 2 Använda Quick... 4 2.1 Starta programmet... 4 2.2 Logga in... 4 2.3 Ändra lösenord... 5 2.4

Läs mer

Soltak ab. Manual Schema. Schemaläggning vid anställning och placering Visma Window

Soltak ab. Manual Schema. Schemaläggning vid anställning och placering Visma Window Soltak ab Manual Schema Schemaläggning vid anställning och placering Visma Window Innehåll Schema... 2 Sök upp befintligt schema... 3 Skapa nytt schema... 4 Jourschema... 8 Beredskapsschema... 10 Placeringsschema...

Läs mer

Nya funktioner i Insättningsuppgift via Internet

Nya funktioner i Insättningsuppgift via Internet Nya funktioner i Insättningsuppgift via Internet September 2018 Postadress: 105 19 Stockholm Besöksadress: Mejerivägen 1 www.bankgirot.se Bankgironr: 160-9908 Styrelsens säte: Stockholm Växel: 08-725 60

Läs mer

Komma igång med 3L Pro 2014. Komma igång med 3L. Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB

Komma igång med 3L Pro 2014. Komma igång med 3L. Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB Komma igång med 3L Innehåll LOGGA IN I 3L... 3 Verktyg och kortkommandon... 6 Övriga tangenter... 9 RAPPORTUTSKRIFT I 3L... 10 Instruktioner för att skriva till fil:... 11 Logga in i 3L Ikonen för 3L Pro

Läs mer

Handledning för Exder VCM

Handledning för Exder VCM Handledning för Exder VCM Version 2.8.5 Expert Systems 2014 Expert Systems kundtjänst: E-post: support@expertsystems.se Tel: 08-446 34 00 Senast Uppdaterad: 14-12-01 Exder VCM Sida 2 av 18 Innehållsförteckning

Läs mer

Tidrapportering med app. Instruktion för Adeccokonsulter

Tidrapportering med app. Instruktion för Adeccokonsulter Tidrapportering med app Instruktion för Adeccokonsulter Nu kan du tidrapportera med Adeccos app! Du måste ha en smartphone eller surfplatta: iphone och Android funkar Slide 2 Så här kommer du igång Sök

Läs mer

Novaschem Integration. Procapita Education Grundskola

Novaschem Integration. Procapita Education Grundskola Novaschem Integration Procapita Education Grundskola Augusti 2013 Education Sida 2/15 Innehåll FÖRBEREDELSER... 3 Nytt läsår... 3 Pågående läsår... 3 Förberedelser övrigt... 3 Procapita... 4 Export från

Läs mer

Ett program för tidrapportering och. Aveny. Tidredovisning

Ett program för tidrapportering och. Aveny. Tidredovisning Ett program för tidrapportering och u p p f ö l j n i n g av P r o j e k t Aveny Tidredovisning Aveny Tidredovisning Med Aveny Tidredovisning erbjuder vi ett toppmodernt hjälpmedel som förenar tidrapportering

Läs mer

Uppdatera Mobilus Professional till version 3.2.1. * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering.

Uppdatera Mobilus Professional till version 3.2.1. * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Uppdatera Mobilus Professional till version 3.2.1 Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Mobilus Digital Rehab AB * Filen MP.exe (Mobilus programmet) får inte användas

Läs mer

Schemahantering i Personec P

Schemahantering i Personec P Schemahantering i Personec P Manual för chef och chefsstöd Från och med uppgradering hösten 2017 får systemet för hantering av schema nytt utseende 170901/AB Sida 2 av 15 Innehåll Innehåll... 2 Skapa nytt

Läs mer

Guide för kunder med Nordea e-legitimation

Guide för kunder med Nordea e-legitimation Dok namn: Guide för kunder Typ: typ Sida: 1(24) Beslutsfattare: beslutsfattare Status: status Datum: 2013-04-10 Ägare: Servicedesk Version: 1.0 Guide för kunder med Nordea e-legitimation Innehåll Guide

Läs mer

Soltak ab. Manual P Mobile. Självservice HR/Lön

Soltak ab. Manual P Mobile. Självservice HR/Lön Soltak ab Manual P Mobile Självservice HR/Lön Innehåll P Mobile... 2 Min Lön... 3 Flex Registrering... 4 Stämpla med kod... 4 Kungälvs Kommun... 4 Lilla Edets Kommun... 4 Frånvaro... 5 Avvikande tjänstgöring...

Läs mer

Beställning av Tandvårdsintyg, T99Wi Handledning

Beställning av Tandvårdsintyg, T99Wi Handledning Beställning av Tandvårdsintyg, T99Wi Handledning Innehåll Allmänt om tandvårdsintyg och T99-reformen...2 Systemstart...2 Beställning av nytt tandvårdsintyg...5 Sök patient...6 Exempel...6 Områdeskod...8

Läs mer

WinTid g2 - användardokumentation

WinTid g2 - användardokumentation 6.8.0 WinTid g2 - användardokumentation Logica Norge AS WinTid g2_svensk Innehåll i Innehåll WinTid g2 1 Logga in... 1 Personal... 2 Uppföljning och godkännande... 2 Anställda resultat... 7 Daglig Uppföljning

Läs mer

1 Söka en enstaka tid som inloggad användare

1 Söka en enstaka tid som inloggad användare Sök och boka enstaka tid 1(7) Vad vill du göra? 1 Söka en enstaka tid som inloggad användare... 1 1.1 Sök en enstaka ledig tid... 1 1.2 Sök efter enstaka tid att boka eller skicka in förfrågan om... 2

Läs mer

Introduktion till Konsultportalen

Introduktion till Konsultportalen Introduktion till Konsultportalen Detta är en manual över funktionerna i din konsultportal. Observera att viss funktionalitet som beskrivs nedan kanske inte är tillgänglig just för dig. Det beror på att

Läs mer

Heroma app MinTid Användarmanual

Heroma app MinTid Användarmanual 1 (37) Heroma 2018.2 cgi.com Innehållsförteckning... 1 Innehållsförteckning... 2 1.1 Hämta MinTid... 3 1.2 Logga in... 4 1.2.1 Nytt tillfälligt lösenord via e-post... 5 1.3 Navigering... 6 1.4 Startsida...

Läs mer

Nytt lösenord/byt Id Ta bort startat ärende

Nytt lösenord/byt Id Ta bort startat ärende Sida 1 Nytt lösenord/byt Id ------------------------------------------ 4 Ta bort startat ärende ---------------------------------------- 5 Lönespecifikation ----------------------------------------------

Läs mer

QR 375 Instruktionsbok www.feroxkonsult.se 08-52 50 93 50 mail@feroxkonsult.se Utgåva: 060303 Montering. I förpackningen finns 6 skruv och två små vinkeljärn. De små skruven används för att fästa vinkeljärnen

Läs mer

Användarhandledning Lifecare Planering förskola och fritidshem planering och uppföljning

Användarhandledning Lifecare Planering förskola och fritidshem planering och uppföljning Lifecare Planering förskola och fritidshem planering och uppföljning Healthcare & Welfare Sida 2/28 Innehållsförteckning 1 Beskrivning av funktionen...4 2 Planering och uppföljning.... 5 2.1 Antal barn

Läs mer

Manual. Artologik TIME-Flex. Plug-in till TIME version 3.1. Artisan Global Software

Manual. Artologik TIME-Flex. Plug-in till TIME version 3.1. Artisan Global Software Projekthantering Tidsredovisning Enkäthantering E-posthantering HelpDesk Publiceringsverktyg Bokningssystem Manual Artologik TIME-Flex Plug-in till TIME version 3.1 Innehållsförteckning Artologik TIME

Läs mer