Sammanträdesprotokoll

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sammanträdesprotokoll"

Transkript

1 Sammanträdesdatum Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C) 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) ---- (S) Lars-Göran Magnusson, kommunchef Arne Annerhult, kultur- och fritidschef, 89, 95 och 100 punkt 1-2 Lennart Hermansson, teknisk chef, 90, 92, 97 och 100 punkt 4 Magnus Runesson, f d stadsarkitekt i Gnosjö kommun, 93 Stefan Nilsson, personalchef, 94 och 100 punkt 3 Björn Thorsson, hallföreståndare, 100 punkt 2 Reinolf Leckholt. praktikant Christian Bagan, sekreterare Ingmar Johansson Justeringens plats och tid Kommunkansliet Underskrifter Sekreterare... Christian Bagan Ordförande... Nicklas Huuva Justerande... Ingmar Johansson Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Instans Allmänna utskottet Sammanträdesdatum Paragrafer Datum då anslaget sätts upp Datum då anslaget tas ner Förvaringsplats för protokollet Kommunkansliet, Gnosjö Underskrift... Carola Bergquist

2 Allmänna utskottet Motion om avgiftsfria lovbad för ungdomar under 16 år Socialdemokraterna Markus Kauppinen och Bengt-Göran Johansson överlämnade till kommunfullmäktige en motion om gratis bad under lov för ungdomar under 16 år. Syftet med motionen är att motverka utanförskap och barnfattigdom. Motionärerna föreslår att kommunstyrelsen utreder möjligheterna att införa avgiftsfria lovbad snarast. Motion, separat handling. Kommunstyrelsen beslutade att uppdra åt Allmänna utskottet att bereda motionen vidare med önskemål om svar åter till kommunstyrelsen senast Allmänna utskottet beslutar att uppdra åt kultur- och fritidschefen att ta fram förslag till yttrande över motionen med önskemål om att ärendet skall kunna behandlas vidare på utskottets sammanträde i november. Expedieras till akten, kultur- och fritidschefen och kommunsekreteraren

3 Allmänna utskottet Vatten- och avloppsförsörjningsplan för Gnosjö kommun Tekniska kontoret har med stöd av en arbetsgrupp av politiker och tjänstemän från kommunstyrelsen och samhällsbyggnadsnämnden tagit fram ett förslag till en vatten- och avloppsförsörjningsplan för kommunen. Dokumentet har som syfte att ge en heltäckande långsiktig planering för hela kommunen både inom och utanför nuvarande VA-verksamhetsområde. Planen skall lyfta fram eventuella problem och utmaningar samt bli ett styrmedel som leder till ett mer effektivt genomförande och på så sätt även större nytta i förhållande till investeringarnas storlek. Planen består av tre delar, en VA-översikt (redan antagen) samt en VA-policy och en VA-plan. De båda sistnämna delarna presenteras i dokument daterat september 2011, separat handling. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att anta upprättat förslag till Vatten- och avloppsförsörjningsplan för kommunen.

4 Allmänna utskottet Restaurering av tavlor ur Särnmark-samlingen. Framtida placering av återstående tavlor ur Särnmark-samlingen I juni 1960 mottog Gnosjö kommun en konstsamling som gåva av makarna Särnmark i Marieholm. I samband med en renovering av kommunhuset 2003 togs tavlorna ner och några av verken såldes vid Bukowskis auktionsfirma och inbringade 2,6 mnkr till kommunen. Fyra av tavlorna behölls i kommunens ägo. Dessa återstående tavlor har sedan dess förvarats i kultur- och fritidsförvaltningens konstförråd tillsammans med kommunens övriga konst. Tavlorna har under årens gång fått lagringsskador och Kommunfullmäktige beslutade därför , 51 att anslå medel för restaurering av konstverken samt uppdra åt Allmänna utskottet att under renoveringstiden tillsammans med kulturoch fritidsförvaltningen lösa frågan om en säker och trygg framtida förvaring av konstverken. Tavlorna har nu renoverats och befinner sig åter i kommunen. Allmänna utskottet har under hösten diskuterat framtiden för konstverken och gör följande bedömning: Förslag: Från det att makarna Särnmark skänkte sin konstsamling till kommunen 1960 och i närmare 50 år framåt förvarandes konstverken i foajen utanför fullmäktigesalen i kommunhuset, där också miljön uppfyller kraven på säkerhet, temperaturer, luftfuktighet m m. Miljön är representativ och det är kultur- och fritidsförvaltningens och Allmänna utskottets bedömning att ett återförande av de återstående konstverken dit skulle vara hedrande både mot verken och gåvogivarna. En av tavlorna föreslås även placeras i det så kallade Smålandsrummet på biblioteket. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen beslutar att efter utställning av tavlorna för allmänheten i samband med julskyltningen åter hänga upp tre av konstverken ur Särnmark-samlingen i foajen utanför fullmäktigesalen i kommunhuset, där också miljön uppfyller kraven på säkerhet, temperaturer, luftfuktighet m m. Miljön är representativ och ett återförande av de återstående konstverken dit är hedrande både mot verken och gåvogivarna. Den återstående tavlan föreslås få sin placering i bibliotekets Smålandsrum.

5 Allmänna utskottet Detaljplan för fastigheten Gårö 1:35 m fl (L-J Produkter i Gnosjö AB) Samhällsbyggnadsnämnden har upprättat förslag till detaljplan för fastigheten Gårö 1:35 (L-J Produkter i Gnosjö AB). Planens syfte är att möjliggöra ett byte av mark mellan kommunen och L-J Produkter AB. Den del av fastigheten Gårö 1:69 som ligger öster om Gårö 1:35 är idag detaljplanelagd som park eller planering. Syftet med detaljplanen är att ändra den tillåtna markanvändningen för del av Gårö 1:69 till mark för småindustri för att möjliggöra för företaget att nyttja marken. Planhandlingar, separata bilagor. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att anta upprättat förslag till detaljplan för fastigheten Gårö 1:35 m fl (L-J Produkter i Gnosjö AB).

6 Allmänna utskottet Vision Hillerstorp fördjupad översiktsplan för Hillerstorp, Törestorp och Brännehylte i Gnosjö kommun Samhällsbyggnadsnämnden har på kommunstyrelsens uppdrag tagit fram förslag till fördjupad översiktsplan för Hillerstorps tätort, detta då befintlig plan är över 20 år gammal och inte är anpassad efter dagens behov och regelsystem. Som exempel på detta kan nämnas de stora besöksmålen High Chaparall och Store Mosse som ständigt utvecklas och lockar allt fler besökare. Industrin är också i en annan utvecklingsfas än den var för 20 år sedan. Det planförslag som nu tagits fram är avsedd att visa vägen för framtida utveckling. Planförslag, separat handling. Allmänna utskottet beslutar att uppdra åt samhällsbyggnadsnämnden att låta det framtagna planförslaget ställas ut för samråd. Expedieras till akten och samhällsbyggandsnämnden

7 Allmänna utskottet Omföring av medel från drift- till investeringskonto Personalavdelningen gör i skrivelse daterad framställan om att få överföra medel från driftkonto till investeringskonto. Framställan avser medel för ett nytt löpband till kommunens gym på Rosendal. Skrivelse, separat handling. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen beslutar att medge personalavdelningen en överföring av 65 tkr från driftkonto till investeringskontot för att finansiera nytt löpband på Rosendal.

8 Allmänna utskottet Ansökan om föreningsbidrag, Gnosjö karateförening Ansökan om föreningsbidrag har inkommit från Gnosjö karateförening (Mushindokai). Ansökan avser bl a diverse tävlingsavgifter samt matta för träningsändamål, totalt kronor. Skrivelse från föreningen daterad samt tjänsteskrivelse från förvaltningschef Arne Annerhult, separata bilagor. Av tjänsteskrivelsen framgår att praxis i den tidigare kultur- och fritidsnämnden har varit att om medel fanns i budgeten kunde ca 50 % av investeringen beviljas som ett investeringsbidrag. Däremot beviljades aldrig bidrag till verksamhet såsom deltagande i tävlingar etc, såvida det inte var speciellt riktat mot flickor. Allmänna utskottet beslutar att bevilja Gnosjö karateförening ett investeringsbidrag på kronor, avsett till inköp av mattor, samt att härutöver bevilja föreningen ytterligare kronor för kvinnligt deltagande vid VM-tävling i Skottland och att dessa medel tas ur potten för damidrott.

9 Allmänna utskottet Detaljplan för del av Aggarp 1:21 m fl (Bensinstation Kulltorp) Samhällsbyggnadsnämnden har tagit fram förslag till detaljplan för fastigheten Aggarp 1:21 (ny bensinstation i Kulltorp). Planens syfte är att skapa möjlighet för att omlokalisera bensinstationen då dagens placering inte är lämplig ur säkerhetssynpunkt. Planens syfte är även att möjliggöra en framtida handelsetablering inom planområdet. Planhandlingar, separata handlingar. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att anta upprättat förslag till detaljplan för del av fastigheten Aggarp 1:21 m fl (ny bensinstation i Kulltorp).

10 Allmänna utskottet Utökning av verksamhetsområde för allmänna vatten- och avloppsanläggning i Hillerstorp Tekniska avdelningen föreslår att verksamhetsområdet för kommunens allmänna vatten- och avloppsanläggning i Hillerstorp utökas dels med anledning av den utbyggnad som skett av anläggningen i Hillerstorps by samt dels med anledning av föreläggande från Länsstyrelsen om att anordna allmän vatten- och avloppsanläggning i ett område vid Brogatan. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar: att fastställa kommunens verksamhetsområde för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen i Hillerstorp i enlighet med bilaga.

11 Allmänna utskottet Planprogram, Gårö 1:334 m fl (Ny ICA-butik). Detaljplan för fastigheten Gårö 1:334 m fl i Gnosjö tätort Förslag till detaljplan för fastigheten Gårö 1:334 mfl i Gnosjö tätort har tagits fram av samhällsbyggnadsnämnden och har översänts till kommunstyrelsens Allmänna utskott för yttrande. Yttrande önskas senast 31 oktober Planhandlingar, separat bilagor. Allmänna utskottet beslutar att meddela samhällsbyggnadsnämnden att allmänna utskottet inte har något att erinra mot det redovisade planförslaget. Expedieras till akten och samhällsbyggnadsnämnden

12 Allmänna utskottet Utvecklingsprogram för Isabergsområdet Fördjupning av översiktsplanen för Isabergsområdet i Gislaveds och Gnosjö kommuner Gnosjö kommun har tillsammans med Gislaveds kommun tagit fram ett förslag till fördjupad översiktsplan för Isabergsområdet. Planområdet utgörs av Isabergsmassivet till och med Bjärsveds och Hjulfhults byar i norr och omfattar Isaberg golfbana, Nissafors Bruk, Algustorps by och området med Hestraviken och Viks by i söder. I planområdet ingår även sjöarna; Hammarsjön, Algustorpasjön och Vikaresjön. Tätorterna Hestra och Nissafors har emellertid lämnats utanför planområdet, men de både påverkar och påverkas av vad som händer i planområdet. I området bor idag ca 150 personer och området beräknas ha ca besökare per år. Syftet med fördjupningen av översiktsplanen är att förstärkta och bibehålla områdets karaktär men ändå ge möjlighet för utveckling i området runt Isaberg. Planförslaget innehåller utvecklingsområden och områden som ska värnas för att attraktiviteten inte ska gå förlorad. Fördjupningen av översiktsplanen är ett underlag för vidare planläggningar och tillståndsgivning. Ett förslag till fördjupning av översiktsplan för området har tagits fram och finns utställt för samråd under tiden 3 oktober 19 december. Allmänna utskottet har getts möjlighet att yttra sig över materialet. Planhandlingar, separata bilagor. Allmänna utskottet beslutar att meddela Gislaveds kommun att Gnosjö kommuns Allmänna utskott inte har något att erinra mot förslaget till fördjupad översiktsplan för Isabergsområdet. Expedieras till akten och Gislaveds kommun

13 Allmänna utskottet Diskussions-/Informationspunkter 1. Information från kultur- och fritidsförvaltningen Förvaltningschef Arne Annerhult informerar om följande aktuella frågor inom förvaltningens verksamhetsområde: INFRA-projektet inom GGVV har nu 15 invandrare ute i praktik, varav 4 i Gnosjö. Fr o m v 45 håller Hammargården öppet även lördagar. Biblioteket jobbar f n med biblioteksplan riktat mot allmänheten. Föreläsning den 18/10 angående tillväxt. Teater 24/10 Bittterfittan. Teater i november Fotbollsbögar. F n har vi 9 grupper igång i den nya gruppträningslokalen och ett stort tryck på utökning. 10 nya instruktörer går utbildning beräknas vara klara efter juluppehållet. Försäljningsrekord i cafeterian i september månad. Bra besökssiffror i all verksamhet i Töllstorpshallen och på vandrarhemmet. KUF:s ekonomi är under kontroll med ett beräknat överskott på ca 300 tkr Personal/utbildningsresa genomförs den 14 december. Utökade aktiviteter på höstlovet (Töllstorpshallen, biblioteken och Hammargården) 2. Visning av nya Friskoteket Hallföreståndare Björn Thorsson visar det nyss färdigställda Friskoteket. 3. Information från personalavdelningen Personalchef Stefan Nilsson informerar om personalavdelningens verksamhetsområde. 4. Diskussion om återbesättningsprövning av arbetsledartjänst inom tekniska avdelningen Utskottet diskuterar tillsammans med teknisk chef Lennart Hermansson fråga om återbesättning av tjänst som arbetsledare inom tekniska avdelningen. Frågan avgörs vid utskottets kommande sammanträde. 5. Avrapporteringar m m Diskussion om insändare i VN angående situationen i Fastighets AB Järnbäraren.

Björn Thorsson, föreståndare, Lennart Hermansson, teknisk chef, 45, 49 och 52 punkt 1 Mickael Bucht, renhållningsingenjör, 52 punkt 3

Björn Thorsson, föreståndare, Lennart Hermansson, teknisk chef, 45, 49 och 52 punkt 1 Mickael Bucht, renhållningsingenjör, 52 punkt 3 1(11) Plats och tid Kommunhuser, Lokal Kulltorp, Tid: 08.00-11.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-08-16 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.15 Beslutande Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Rolf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-02-15 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(5) Plats och tid Lokal: Töllstorpshallen, kl 14.00-17.10 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson

Läs mer

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare 1(10) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Kulltorp, kl 15.00-17.20 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande LarsÅke Magnusson (KD) ersätter Karolina Sköld

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-06-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-12-20 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(12) Plats och tid Töllstorpshallen, kl 13.30-17.00 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(8) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S)

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S) 1(11) Plats och tid Hammargården, kl. 15.00-16.55 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2012-01-17 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-14.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-22 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-05-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Tisdag i kommunhuset. Underskrifter Sekreterare Paragrafer 7-17 Christian Bagan

Tisdag i kommunhuset. Underskrifter Sekreterare Paragrafer 7-17 Christian Bagan 1(13) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-15.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-06-21 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-03-01 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-16.45 Beslutande Arne Ottosson (M) ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordf Markus Kauppinen (S) 2:e

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-04-19 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(7) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-15.45 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(15) Plats och tid Töllstorp, kl. 14.00-15.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-09-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.25 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson (S)

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson (S) 1(11) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 15.00-16.35 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(13) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 14.00-18.05 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Ingalill Ebbesson, näringslivsutvecklare, 38 punkt 3 Gunilla Folkesson, Stabs- och stödchef, 37 Carola Bergquist, sekreterare

Ingalill Ebbesson, näringslivsutvecklare, 38 punkt 3 Gunilla Folkesson, Stabs- och stödchef, 37 Carola Bergquist, sekreterare 1(6) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Kl 14.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(6) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl. 17.30-17.40 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande ----- (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande -----

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-05-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.05 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-01-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-11-09 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Datum Christian Bagan, kommunsekreterare. Inga-Lill Andersson Hjelm (S) och Marcus Stacke (M)

Datum Christian Bagan, kommunsekreterare. Inga-Lill Andersson Hjelm (S) och Marcus Stacke (M) 1(12) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 19.30 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf

Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf 1(18) Plats och tid Kommunhuset, Tid 18.30 19.15 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson (M) Joel Stacke (M)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-31 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.45-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) (m) Anna Heijel (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-10-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-18.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2010-02-23 Sid: 1 Instans Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00 19.30 Beslutande Rolf Davidsson, (M) ordförande Reine Engvall (KD) 1:e vice ordförande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(12) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Kulltorp, kl 15.00-17.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Bertil Nilsson (m), ordförande Åke Hallemyr (kd), ersätter

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-31 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(11) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl 16.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(11) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 15.00-16.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Patricia Schooner (S) ersätter Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande -----(C), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-08-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.00 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e viceordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-01-10 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Lars Persson (s)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-03-15 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-04-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Beril Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-01-27 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-06-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.30-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-11-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.45 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-10-18 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-06-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.35 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-03-02 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 15.00-16.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Kristina

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-11-08 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-16.25 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Arne Ottosson (M) ordförande Johan Malm (C)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-05-17 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Karolina

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-02-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-10-17 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.50 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-05-17 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-30 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.20 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2005-11-22 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Biblioteket, Gnosjö tisdagen den 22 november 2005 kl. 18.00-19.00 Beslutande Stig Axelsson (s) ordförande Rita Bergström (m) Gunlög Lindén (kd)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-09 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Församlingshemmet, Nissafors, kl 19.00-20.30 Beslutande LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Inga-Lill Andersson Hjelm

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-10-03 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-18.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(10) Plats och tid Kommunhuset, kl. 17.00-17.55 Beslutande Övriga närvarande Ledamöter Arne Ottosson (M), ordförande Karolina Sköld (C) ersätter Johan Malm (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-02-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.10 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2011-10-18 Sid: 96 Instans Barn- och utbildningsutskottet Plats och tid Margretetorp Gästgifvaregård kl 13.00 16.40 Beslutande Övriga deltagande Alexander Josefsson (M) Ordförande Daniel

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(8) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen kl. 17.30-17.50 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-12-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.05 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(21) Plats och tid Kommunhuset, kl. 15.00-17.30 Beslutande Övriga närvarande Justerare Ledamöter Arne Ottosson (M), ordförande Gunnar Friberg (C) ersätter Johan Malm (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-04-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.10 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-02-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Socialkontoret, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-05-18 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-01-27 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Missionshuset, Åsenhöga, kl 19.00-20.50 Beslutande Övriga deltagande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2009-01-27 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Biblioteket, Gnosjö, tisdagen den 27 januari kl. 18.00 18.30 Beslutande Rolf Davidsson (M) ordförande Reine Engvall (KD) 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-10-19 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.35 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-26 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö kl 08.00-14.50 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(3) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-17.25 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-03-16 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Gunilla

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-04-19 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-05-04 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-10 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-01-11 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-17.35 Beslutande Arne Ottosson (M) ordförande Lizbeth Johansson (C) ersätter Johan Malm (C) 1:e vice

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-06-16 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-03-30 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2013-12-04 Sid: 1 Instans Samhällsbyggnadsnämnden Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 15.00-15.15 Beslutande Ingemar Svensson (C) ordförande Kennet Josefsson (S) 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2005-05-24 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Biblioteket, Gnosjö tisdagen den 24 maj 2005 kl. 18.00-18.30 Beslutande Rolf Davidsson (m) ordförande Stig Axelsson (s) vice ordförande Gunlög

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-11-15 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2007-05-29 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Biblioteket, Gnosjö tisdagen den 24 april 2007 kl. 18.00 19.00 Beslutande Rolf Davidsson (m) ordförande Reine Engvall (kd) 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-26 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Nissafors kl 19.00-20.10 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-10-19 Sid 1(21) Instans Socialutskottet Plats och tid Socialkontorets sammanträdesrum, kl 13.00 16.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Justeringens plats och tid Björn

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1 2006-12-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.35 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2012-02-23 Sid: 1 Instans Kommunfullmäktige Plats och tid Gnosjösalen, Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 18.50 Beslutande Sture Jonsson (M), ordförande --- (S) Lizbeth Johansson (C), 1:e

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-08-28 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Nissafors, kl 19.00-20.20 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e viceordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2005-02-22 1 Organ Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Biblioteket, Gnosjö tisdagen den 22 februari 2005 kl. 18.00-19.15 Beslutande Stig Axelsson (s) ordförande Gunlög Lindén (kd) Åsa Fant (kd) Alf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-11-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 10.00-15.40 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-28 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2010-08-31 Sid: 1 Instans Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00 18,45 Beslutande Övriga deltagande Rolf Davidsson, (M) ordförande Reine Engvall

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Nissafors, kl 19.00-20.30 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer