Sammanträdesprotokoll

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sammanträdesprotokoll"

Transkript

1 Sammanträdesdatum Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Thomas Dahlgren (FP) ersätter Karolina Sköld (C) 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Rolf Davidsson (M) ersätter Sara-Lena Karlsson (S) Lars-Göran Magnusson, kommunchef Lennart Hermansson, teknisk chef, Arne Annerhult, kultur- och fritidschef, 41 punkt 1 Christian Bagan, sekreterare Ingmar Johansson Justeringens plats och tid Kommunkansliet Underskrifter Sekreterare... Christian Bagan Ordförande... Nicklas Huuva Justerande... Ingmar Johansson Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesdatum Paragrafer Datum då anslaget sätts upp Datum då anslaget tas ner Förvaringsplats för protokollet Kommunkansliet, Gnosjö Underskrift... Carola Bergquist

2 Allmänna utskottet Motion om ungdomsbostäder Vid fullmäktiges sammanträde överlämnade den sverigedemokratiska fullmäktigegruppen (Peter Lundgren, Paul Borstam och Ronny Andersson) en motion med förslag att skapa särskilda ungdomslägenheter i kommunen. I motionen påtalas vikten av att dessa lägenheter skall ha en relativt låg månadshyra. Syftet med lägenheterna är att få fler unga att stanna kvar i kommunen. Motionärerna föreslår att kommunen undersöker lämplig plats för ungdomslägenheter och även utreder möjligheterna att bygga sådana bostäder. Motion, separat handling. Allmänna utskottet har diskuterat motionen och enas om att ge Fastighets AB Järnbäraren i uppdrag att ta fram faktaunderlag samt bjuda in bolagets VD till kommande sammanträde för diskussion om frågan. Allmänna utskottet beslutar att uppdra åt Fastighets AB Järnbäraren att ta fram följande faktaunderlag: - En redogörelse över situationen för bolagets utbud av en- och tvårumslägenheter med en hyra under 4000:-/månad inkl värme (antal lägenheter, uthyrningsgrad, andel hyresgäster i dessa som är under 25 år, samt hur många av dessa lägenheter som beräknas bli lediga genom ut- /omflyttning inom de närmaste tre månaderna) - En bedömning av behovet av sådana billiga lägenheter som motionärerna önskar i kommunen - En redogörelse över hur omfattande förfrågningarna för denna typ av lägenheter är - En allmän bedömning av hur bolaget ser på möjligheten att nyproducera denna typ av lägenheter, samt att ovanstående uppgifter önskas åter till utskottet senast och att även bjuda in bolagets VD till allmänna utskottets sammanträde för en fortsatt diskussion om frågan. Expedieras till akten och Fastighets AB Järnbäraren

3 Allmänna utskottet Detaljplan, Gårö 1:35 m fl (L-J Produkter i Gnosjö AB). Samhällsbyggnadsnämnden har överlämnat ett förslag till detaljplan för Gårö 1:35 m fl fastigheter för yttrande. Detaljplanen har upprättats av Samhällsbyggnadsförvaltningen och är daterad Syftet med detaljplanen är att ändra den tillåtna markanvändningen för del av Gårö 1:69 från park eller plantering till mark för småindustri. Yttrande skall vara Samhällsbyggnadsnämnden tillhanda senast Allmänna utskottet beslutar att meddela Samhällsbyggnadsnämnden att utskottet inte har något att erinra mot detaljplanen.

4 Allmänna utskottet Planprogram, Hillerstorp 1:35 m fl, (Proton Finishing AB) Samhällsbyggnadsnämnden har överlämnat ett förslag till planprogram för Hillerstorp 1:35 samt del av Hillerstorp 1:6 för yttrande. Planprogrammet har upprättats av bsv arkitekter & ingenjörer ab och är daterat februari Syftet med planprogrammet är att belysa möjligheten att inlemma angränsande fastighet, del av Hillerstorp 1:6 med Hillerstorp 1:35. Yttrande skall vara Samhällsbyggnadsnämnden tillhanda senast Allmänna utskottet beslutar att meddela Samhällsbyggnadsnämnden att utskottet inte har något att erinra mot planprogrammet.

5 Allmänna utskottet Förfrågan om mark, Bernts Konditori AB. Bernts Konditori AB, Köpmansgatan 1, Gnosjö, begär i skrivelse att få förvärva mark på fastigheten Hillerstorp 2:69 (Annelunds industriområde) för etablering av bageri och butik. Området är planlagt men vatten- och avloppsledningar är inte projekterade. Allmänna utskottet beslutar att uppdra åt teknisk chef Lennart Hermansson att göra en principutredning över VA- och vägutbyggnad till det aktuella området där kostnader m m redovisas, att denna principutredning skall vara klar senast , samt att uppdra åt budgetberedningen att beakta frågan i budgetarbetet inför 2012.

6 Allmänna utskottet Planprogram, Gårö 1:334 m fl, (Ny ICA-butik) Samhällsbyggnadsnämnden har överlämnat ett förslag till planprogram för Gårö 1:334 m fl fastigheter för yttrande. Planprogrammet har upprättats av Dan Johansson och är daterat Huvudsyftet med planprogrammet är att möjliggöra nybyggnad av en ICA-butik. Yttrande skall vara Samhällsbyggnadsnämnden tillhanda senast Allmänna utskottet beslutar att meddela Samhällsbyggnadsnämnden att utskottet inte har något att erinra mot planprogrammet.

7 Allmänna utskottet Årsstatistik 2010 för kommunens biblioteks- och kulturverksamhet samt konsumentvägledning Bibliotekschef Annika Wernborg har sammanställt årsstatistik för 2010 gällande biblioteks- och kulturverksamheten inklusive konsumentrådgivningen. Skrivelse från bibliotekschefen samt statistiksammanställning, separata handlingar. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen beslutar att lägga redovisningen till handlingarna.

8 Allmänna utskottet Årsstatistik 2010 för Töllstorpshallens badverksamhet Simhalssföreståndare Björn Thorsson har sammanställt årsstatistik för 2010 gällande den badverksamhet som bedrivs vid Töllstorpshallen. Skrivelse samt statistiksammanställning, separata handlingar. Allmänna utskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen beslutar att lägga redovisningen till handlingarna.

9 Allmänna utskottet Ej färdigberedda motioner, redovisning april 2011 I enlighet med bestämmelser i kommunfullmäktiges arbetsordning 29 skall kommunstyrelsen vid kommunfullmäktiges april- och oktober sammanträden redovisa de motioner vilka ännu ej är färdigberedda. Kommunstyrelsens redovisning av ej färdigberedda motioner: Motion om etablering av Entreprenörskapscentrum för optimal näringslivsutveckling inom Gnosjö kommun Motion från Markus Kauppinen samt Patrik Schooner, båda (S), överlämnad till kommunfullmäktige i september Motionärerna menar att kommunen bättre måste stödja det lokala näringslivet och att ett sätt att göra detta kan vara att inrätta ett entreprenörskapscentrum. Motionärerna föreslår att kommunen tillsätter en näringslivskommitté bestående av representanter för näringslivet och förtroendevalda som får i uppgift att tillsammans med näringslivet utreda hur ett sådant entreprenörskapscentrum skall utformas och vilka funktioner det skall fylla. Kommunstyrelsens f d arbetsutskott beslutade att uppdra åt kommunutvecklare Stefan Larsson samt näringslivsutvecklare Inga-Lill Ebbesson att utifrån motionärernas intentioner ta fram ett förslag på lämplig lokal och kostnadsförslag och att svaret önskades redovisat senast I skrivelse daterad har utredarna redovisat förslag till svar på motionen. Man föreslår här att en s k tillväxtrarena med plats för tre företag att hyra in sig i skapas och man har också identifierat lämpliga lokaler i Gnosjö centrum. Kostnaden för att skapa en sådan arena/entreprenörskapscentrum som motionärerna föreslagit uppskattas till cirka 150 tkr/år. Frågan har överförts till kommunstyrelsens ordförandeberedning KSOB och kommer att diskuteras där Motion om att utveckla och förbättra kollektivtrafiken på landsbygden Vid kommunfullmäktiges sammanträde överlämnade Leif Ericson och Carolina Åberg, båda (KD) en motion med förslag till utveckling och förbättring av kollektivtrafiken på landsbygden. Motionärerna ville att kommunstyrelsen utreder möjligheten att skapa en anropsstyrd trafik, liknande den som finns i Sävsjö och på andra håll i landet, och som i korthet innebär att personer på landsbygden som saknar gatuadress skall kunna ringa efter transport och då resa till någon av de större tätorterna i kommunen eller till närmaste hållplats utefter någon av JLT.s linjer.

10 Allmänna utskottet Kommunstyrelsens f d arbetsutskott beslutade att uppdra åt kommunutvecklare Stefan Larsson samt näringslivsutvecklare Inga-Lill Ebbesson att utifrån motionärernas intentioner ta fram ett förslag på hur en anropsstyrd kollektivtrafik skulle kunna utformas för vår kommun och att svaret önskades redovisat senast I yttrande daterat redovisar utredarna sitt förslag och där föreslås fullmäktige att besluta att inrätta närtrafik på försök under en tvårsperiod och med utvärdering efter ett år. Kostnaden för trafiken beräknas till cirka 200 tkr/år. Då förslaget innebär ekonomiska åtaganden och konsekvenser diskuterades ärendet i kommunstyrelsens ordförandeberedning KSOB varvid beslutades att frågan skall beaktas i budgetberedningen inför 2012 som påbörjas under våren. Först härefter förs motionen åter till fullmäktige för besvarande Motion om anpassning av introduktionsersättning Vid kommunfullmäktiges sammanträde överlämnade den sverigedemokratiska fullmäktigegruppen (Peter Lundgren, Paul Borstam och Ronny Andersson) en motion med förslag att anpassa kommunens introduktionsersättning till nyanlända invandrare. Syftet med motionen är att hindra missbruk av ersättningen på samma sätt som skett i Gislaveds kommun. Kommunstyrelsen beslutade att uppdra åt socialutskottet att bereda motionen vidare och redovisa hur regelverket ser ut på området, och om det är möjligt och lämpligt föreslå en förändring av ersättningsnivån på samma sätt som skett i Gislaveds kommun. Socialutskottet beslutade att förändra kommunens regler för introduktionsersättningen från och i huvudsak enligt motionärernas förslag och liknande den modell Gislaveds kommun tillämpar. Motionen behandlas i kommunfullmäktige parallellt med denna redogörelse Motion om inrättande av familjecentral Vid kommunfullmäktiges sammanträde överlämnade Elisabeth Eklund-Svensson och Nelly Jansson, båda (KD) en motion med förslag att inrätta en familjecentral i kommunen. Syftet med en familjecentral är att stödja familjers hälsa samt att på ett tidigt stadium upptäcka och förebygga problem i familjer. Motionärerna föreslår att kommunstyrelsen tar fram förslag på hur kommunen i samverkan med landstinget kan starta en familjecentral. Kommunstyrelsen beslutade att uppdra åt socialutskottet att tillsammans med barn- och utbildningsutskottet bereda motionen vidare och redovisa ett förslag till hur en familjecentral skulle kunna inrättas i vår kommun tillsammans med landstinget. Svaret önskas åter till kommunstyrelsen

11 Allmänna utskottet Motion om allmänna toaletter i kommunen Vid kommunfullmäktiges sammanträde överlämnade den sverigedemokratiska fullmäktigegruppen (Peter Lundgren, Paul Borstam och Ronny Andersson) en motion om anordnande av allmänna toaletter i Gnosjö och Hillerstorps tätorter. I motionen påtalas vikten av att sådana offentliga toaletter inrättas då buskagen i tätorten idag istället används. Som en följd av motionen har kommunstyrelsens allmänna utskott gett tekniska avdelningen uppdraget att utreda frågan vidare, dels vad gäller behovet av offentliga toaletter, dels det nuvarande utbudet av offentliga toaletter i Gnosjö tätort, och dels, om utredningen visar att det finns ett sådant behov, möjligheterna och förutsättningarna att skapa en ny offentlig toalett i Gnosjö tätort. Svaret från tekniska avdelningen skall redovisas åter till allmänna utskottet senast Motion om ställplatser i kommunen Vid fullmäktiges sammanträde överlämnade den sverigedemokratiska fullmäktigegruppen (Peter Lundgren, Paul Borstam och Ronny Andersson) en motion med förslag att det runtom i kommunen skapas s k ställplatser för kortare uppställning av husbilar. Motionen motiverades med att ställplatser skulle kunna locka husbilsturister att tillbringa ytterligare någon natt i vår kommun vilket därmed skulle gynna näringsliv och handel. Motionärerna föreslår att kommunstyrelsen utreder frågan och skapar ställplatser runtom i kommunen. Allmänna utskottet beslutade att uppdra åt tekniska avdelningen att tillsammans med trafiknämnden att ta fram förslag på hur ställplatser kan skapas i kommunen i enlighet med motionärernas förslag, och om detta är möjligt även genomföra förslaget innan turistsäsongen Motion om ungdomsbostäder Vid kommunfullmäktiges sammanträde överlämnade den sverigedemokratiska fullmäktigegruppen (Peter Lundgren, Paul Borstam och Ronny Andersson) en motion med förslag att kommunen aktivt arbetar för att skapa särskilda ungdomslägenheter för att motverka utflyttning av ungdomar från vår kommun. Kommunstyrelsen beslutade att uppdra åt allmänna utskottet att tillsammans med samhällsbyggnadsnämnden och Fastighets AB Järnbäraren bereda motionen vidare med önskemål om ett yttrande åter till kommunstyrelsen senast

12 Allmänna utskottet Motion om gratis utdelning av sand i kommunen Vid fullmäktiges sammanträde överlämnade den sverigedemokratiska fullmäktigegruppen (Peter Lundgren, Paul Borstam och Ronny Andersson) en motion med förslag att kommunen vintertid och som ett sätt att förebygga halkolyckor delar ut gratis sand till kommuninvånare. Kostnaderna för sand är enligt motionärerna små jämfört med de stora kostnader samhället har för vård av brutna armar och ben.. Motionärerna föreslår därför att det på olika ställen i våra tätorter tillhandahålls sand i särskilda sandlådor. Kommunstyrelsen har ännu inte hunnit påbörja beredningen av motionen. Allmänna utskottets förlag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att lägga redovisningen över ej färdigberedda motioner till handlingarna.

13 Allmänna utskottet Återbesättning av tjänst ekonomiadministratör I skrivelse daterad anhåller ekonomichef Gunilla Folkesson om att allmänna utskottet beslutar att återbesätta tjänst som ekonomiadministratör på ekonomiavdelningen. Skrivelse, separat handling. Allmänna utskottet beslutar att återbesätta 1,0 tjänst som ekonomiadministratör samt att tjänsten som vikarierande ekonomiadministratör på 75 % görs om till fast tjänst. Expedieras till akten och ekonomiavdelningen

14 Allmänna utskottet Kurser och konferenser 1. Hur utvecklar vi kulturen i Jönköpings län? 13 maj 2011 i Jönköping.

15 Allmänna utskottet Diskussions-/Informationspunkter 1. Information om kultur- och fritidsverksamheten Förvaltningschef Arne Annerhult informerar om aktuella frågor inom sitt område: Personalsituationen på biblioteket. Konsumentupplysningen köps av Värnamo kommun t o m juli Arbetsgruppen för Gnosjöandan som konstverk håller presskonferens 23/3 där konstnärerna offentliggörs. Aktuell utställning på biblioteket:. EcoCraft goes Gnosjö. Blues på Bernts den 2 mars blev snabbt slutsåld. Litterär buffé på Köket arrangeras den 19 mars med temat vikingatiden. Lions har skänkt :- till Töllstorpshallen avseende inköp av hjärtstartare inklusive utbildning av personalen. Samtlig personal kommer att utbildas. Utbyggnad av Friskotek och gymlokaler är i full gång i Töllstorpshallen. Klart 15 juni. Beläggningen på vandrarhemmet visar höga siffror januari-februari. Mycket beröm för vinterns skidspår i Töllstorp. Invigningsveckorna på Hammargården blev succé. Inte mindre än 18 tillställningar utöver ordinarie program arrangerades och som besöktes av ca personer. Bryggorna vid Kulltorps badplats byts ut i sommar. INFRA-projektet går nu snart in i genomförandefasen. 2. Överläggningar allmänna utskottets presidium - kommunrevisionen Ordföranden informerar om att allmänna utskottets presidium kommer att träffa kommunens revisorer Information om uppskjuten sammanslagning Järnbäraren tekniska avdelningen Kommunchefen informerar om kommande ärende att sammanslagningen Fastighets AB Järnbäraren och tekniska avdelningen kommer att skjutas upp ett år.

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-02-15 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-08-16 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.15 Beslutande Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Rolf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-06-21 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-11-09 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-03-01 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-16.45 Beslutande Arne Ottosson (M) ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordf Markus Kauppinen (S) 2:e

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(12) Plats och tid Töllstorpshallen, kl 13.30-17.00 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M)

Läs mer

Björn Thorsson, föreståndare, Lennart Hermansson, teknisk chef, 45, 49 och 52 punkt 1 Mickael Bucht, renhållningsingenjör, 52 punkt 3

Björn Thorsson, föreståndare, Lennart Hermansson, teknisk chef, 45, 49 och 52 punkt 1 Mickael Bucht, renhållningsingenjör, 52 punkt 3 1(11) Plats och tid Kommunhuser, Lokal Kulltorp, Tid: 08.00-11.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(7) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-15.45 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-04-19 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Datum Christian Bagan, kommunsekreterare. Inga-Lill Andersson Hjelm (S) och Marcus Stacke (M)

Datum Christian Bagan, kommunsekreterare. Inga-Lill Andersson Hjelm (S) och Marcus Stacke (M) 1(12) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 19.30 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-05-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S)

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S) 1(11) Plats och tid Hammargården, kl. 15.00-16.55 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(6) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl. 17.30-17.40 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande ----- (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande -----

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(5) Plats och tid Lokal: Töllstorpshallen, kl 14.00-17.10 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson

Läs mer

Ingalill Ebbesson, näringslivsutvecklare, 38 punkt 3 Gunilla Folkesson, Stabs- och stödchef, 37 Carola Bergquist, sekreterare

Ingalill Ebbesson, näringslivsutvecklare, 38 punkt 3 Gunilla Folkesson, Stabs- och stödchef, 37 Carola Bergquist, sekreterare 1(6) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Kl 14.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-05-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.05 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2012-01-17 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-14.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-05-17 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Karolina

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2012-02-23 Sid: 1 Instans Kommunfullmäktige Plats och tid Gnosjösalen, Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 18.50 Beslutande Sture Jonsson (M), ordförande --- (S) Lizbeth Johansson (C), 1:e

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-06-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare 1(10) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Kulltorp, kl 15.00-17.20 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande LarsÅke Magnusson (KD) ersätter Karolina Sköld

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(8) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(10) Plats och tid Kommunhuset, kl. 17.00-17.55 Beslutande Övriga närvarande Ledamöter Arne Ottosson (M), ordförande Karolina Sköld (C) ersätter Johan Malm (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-04-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Beril Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-03-02 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-12-20 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-11-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.45 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-31 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.45-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) (m) Anna Heijel (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-22 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-09-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.25 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-02-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-01-11 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-17.35 Beslutande Arne Ottosson (M) ordförande Lizbeth Johansson (C) ersätter Johan Malm (C) 1:e vice

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(15) Plats och tid Töllstorp, kl. 14.00-15.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2010-09-30 Sid: 1 Instans Kommunfullmäktige Plats och tid Gnosjösalen, Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 19.25 Beslutande Sture Jonsson, (M) ordförande Anna Heijel (M) Ingemar Svensson (C),

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(13) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 14.00-18.05 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-06-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.30-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Datum Anna Engström, kommunchef. Arne Ottosson (M) och Markus Kauppinen (S)

Datum Anna Engström, kommunchef. Arne Ottosson (M) och Markus Kauppinen (S) 1(18) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30-19.20 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-01-27 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(11) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl 16.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(11) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 15.00-16.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Patricia Schooner (S) ersätter Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande -----(C), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-06-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.35 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Anna Engström, kommunchef Carola Bergquist, assistent, Christian Bagan, kommunsekreterare

Anna Engström, kommunchef Carola Bergquist, assistent, Christian Bagan, kommunsekreterare 1(10) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl. 16.00-17.05 Beslutande, ordförande Stefan Lundell (KD), 1:e vice ordförande, 2:e vice ordförande Kristine Hästmark (M) Rolf Davidsson (M) Nicklas

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-10-18 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson (S)

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson (S) 1(11) Plats och tid Töllstorpshallen, kl. 15.00-16.35 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Ingmar Johansson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-10-17 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.50 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-02-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Socialkontoret, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Församlingshemmet, Nissafors, kl 19.00-20.30 Beslutande LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Inga-Lill Andersson Hjelm

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-10-03 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-18.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunfullmäktige

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunfullmäktige 1(17) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 19.25 Beslutande Övriga närvarande Justerare Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf --- (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(12) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Kulltorp, kl 15.00-17.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 15.00-16.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Kristina

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(3) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-17.25 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-30 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.20 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Tisdag i kommunhuset. Underskrifter Sekreterare Paragrafer 7-17 Christian Bagan

Tisdag i kommunhuset. Underskrifter Sekreterare Paragrafer 7-17 Christian Bagan 1(13) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-15.40 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunfullmäktige. Doris Lindbäck (S) Kennet Josefsson (S), deltog i Annie Fredriksen (S) Thomas Johansson (S)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunfullmäktige. Doris Lindbäck (S) Kennet Josefsson (S), deltog i Annie Fredriksen (S) Thomas Johansson (S) 1(19) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 19.50 Beslutande Övriga närvarande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-10-18 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-10-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-18.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Datum Anna Engström, kommunchef. Stig Axelsson (S) och Christer Gustafsson (KD)

Datum Anna Engström, kommunchef. Stig Axelsson (S) och Christer Gustafsson (KD) 1(12) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30-19.25 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Lars-Göran Magnusson, sekreterare. LarsÅke Magnusson (KD) och Stig Axelsson (S)

Lars-Göran Magnusson, sekreterare. LarsÅke Magnusson (KD) och Stig Axelsson (S) 1(21) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 20.30 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-01-10 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Lars Persson (s)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-26 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö kl 08.00-14.50 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-01-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Datum Anna Engström, kommunchef. Gunnie Davidsson (C) och Annie Fredriksen (S)

Datum Anna Engström, kommunchef. Gunnie Davidsson (C) och Annie Fredriksen (S) 1(11) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30-19.40 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Nissafors, kl 19.00-20.30 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2010-02-23 Sid: 1 Instans Kultur- och fritidsnämnden Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00 19.30 Beslutande Rolf Davidsson, (M) ordförande Reine Engvall (KD) 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-05-18 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-31 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Bertil Nilsson (m), ordförande Åke Hallemyr (kd), ersätter

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-12 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Töllstorp, Gnosjö kl 08.00-16.30 Beslutande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande Lill Andersson Hjelm

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-08-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.00 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e viceordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-09 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1 2006-12-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.35 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-03-16 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Gunilla

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: Sid: 1 Instans Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00 19.30 Beslutande Rolf Davidsson, (M) ordförande Stig Axelsson, (S) 2:e vice ordförande Alf Carlsnäs, (KD) Ann-Carin Jonsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-05-04 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf

Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf 1(16) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30 18.50 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2011-10-18 Sid: 96 Instans Barn- och utbildningsutskottet Plats och tid Margretetorp Gästgifvaregård kl 13.00 16.40 Beslutande Övriga deltagande Alexander Josefsson (M) Ordförande Daniel

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-08-25 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Nissafors, kl 19.00-21.00 Beslutande Övriga deltagande LarsÅke Magnusson (KD), ordförande ---- (M) Inga-Lill

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-04-03 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.35 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-10-19 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-02-06 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.20 Beslutande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-04-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.10 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-03-30 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-09-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Bygdegården, Kulltorp kl 19.00-20.15 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-28 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-01-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-11-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 10.00-15.40 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-26 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Nissafors kl 19.00-20.10 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-02-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.10 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2011-11-29 Sid: 1 Instans Kommunfullmäktige Plats och tid Gnosjösalen, Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 20.00 Beslutande Sture Jonsson (M), ordförande Markku Kauppinen (S) ers. Lizbeth

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-09-04 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 07.30-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-10-04 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-18.30 Beslutande Arne Ottosson (M) ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordf Markus Kauppinen (S) 2:e

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.35 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf

Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf 1(18) Plats och tid Kommunhuset, Tid 18.30 19.15 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson (M) Joel Stacke (M)

Läs mer