Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 1 3 maj 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 1 3 maj 2015"

Transkript

1 Spetsgruppen Ann Landberg Emenems True Sisu "Sisu" Tävlar för klubb: Fagersta BK Tävlar i klass: Elit Det ändras ju lite hela tiden, men från att verkligen ''inte gilla'' fritt följ så är det något jag älskar att peta i! Sisus favoritmoment är rutan och apporteringar och de ligger också högt på min lista. Du har ju varit med i talangtruppen tidigare, har dina mål förändrats efter ditt deltagande i truppen? Jag har ju varit med två gånger med min Rottweiler Jänta, och då blev nog målen tydligare, de blev mer raka samt att jag fick en lite större förståelse hur vi ska arbeta för det. Med Sisu har jag enbart sett det som att allt vi gör är en bonus, men eftersom han har visat att han också kan gå riktigt bra så har jag även satt mina mål med honom högre! Dina tankar om att ha blivit uttagen till spetsgruppen? Superkul såklart, det ska bli riktigt roligt!! Hur tror du att ni i spetsgruppen kan arbeta tillsammans för att ta er till landslaget? Det går oftast otroligt fort att bli sammansvetsade som grupp. Man kan komma långt själv, men det är otroligt mycket lättare, och framför allt roligare, att vara en grupp. Att ha tillgång till andras erfarenheter och synsätt är guld värt. Övrigt som du vill nämna: Jag är helt otroligt tacksam över alla nya härliga människor jag lärt känna via talangtruppen! Man får vänner runt om i hela Sverige och det gör hunderiet så mycket roligare!!

2 Spetsgruppen Vivi-Anne Pettersson Valltäppans Chess Chess Tävlar för klubb: Älmhults BK Tävlar i klass: Elit Chess älskar alla moment med spring. Själv har jag inget favoritmoment just nu, är och petar lite i de flesta momenten, men jobbar också mycket med störningsträning och uthållighet. Du har ju varit med i talangtruppen tidigare, har dina mål förändrats efter ditt deltagande i truppen? Jag har vågat sätt upp högre mål än vad jag hade tidigare. Dina tankar om att ha blivit uttagen till spetsgruppen? Det känns så otroligt hedrande och skönt att veta att det finns människor som tror på Chess och min förmåga att tillsammans kunna ta oss långt inom lydnaden. Den möjligheten vi fått att lära känna och utvecklas tillsammans med de andra duktiga och trevliga tjejerna i gruppen är guld värd! Hur tror du att ni i spetsgruppen kan arbeta tillsammans för att ta er till landslaget? Just att arbeta tillsammans tror jag bli en stor styrka, att kunna ge och ta av all den erfarenhet och kunskapen som finns i gruppen, men framför allt känslan av att vi jobbar tillsammans mot samma mål. Övrigt som du vill nämna: Vi hoppas kunna förvalta denna chans på bästa sätt och ha roligt ända in i mål!

3 Anette Andersson Ever on Trixa "Trixa" Tävlar för klubb: Stenungsunds BK Tävlar i klass: 2 Allt med fart och spring är Trixas favoriter, så rutan får nog bli favorit just nu! Har du varit med tidigare i talangtruppen (med denna hund eller annan)? Nej det är första lägret för oss. Det ska bli roligt att träffa alla, vi ser fram emot en inspirerande och rolig helg!

4 Talangtruppen Anna E Holm Kogaråsens Yackie "Yackie" (tervueren) Tävlar för klubb: Värnamo BK Tävlar i klass: 3 Fritt följ, för att det går att träna överallt där man är med sin hund! Har du varit med tidigare i talangtruppen (med denna hund eller annan)? Jag var med 2013 med min border collie Mil. Att få träna tillsammans med människor som delar samma drömmar och mål som en själv! Övrigt du vill nämna: Jag har en dirigeringsapport oplockad med norrmännen Så jag ser fram emot landskampen i augusti!

5 Elinore Nilsson Fia-Friends Ulrik-Under - Ulrik Tävlar för klubb: Huddinge Hundungdom Tävlar i klass: 3 Ulrik skulle nog säga rutan och egentligen alla moment där han får springa så fort han orkar! Jag däremot tycker att vittringsapporteringen är ett spännande moment. Har du varit med tidigare i talangtruppen? Nej detta är första gången. Att få inspiration för framtiden! Det ska bli fantastiskt roligt att träffa alla duktiga hundförare och att dela nya erfarenheter och träningsglädje med andra lydnadsintresserade. Övrigt som du vill nämna: Jag är så glad att vi får ingå i truppen den här omgången. Vilken möjlighet!

6 Emelie Wickström Eye Dog Glen Keith - Ki Tävlar för klubb: Kind BK Tävlar i klass: Elit Wow vilken fråga, den är svår! De moment jag känner trygghet i är favoriter på ett vis men de mest utmanande är också favoriter, speciellt när det börjar lossna och vi får till det riktigt bra. För stunden känner jag mest trygghet i platsen, vittringen och hoppapporteringen. Har du varit med tidigare i talangtruppen? Nej detta är första gången. Nya bekantskaper, nya idéer i träningen och nya mål! Övrigt som du vill nämna: Det ska bli så spännande att vara en del av talangtruppen! Innan jag skaffade Ki hade jag aldrig tävlat lydnad, men nu har en ny värld öppnats och det är så KUL!!

7 Talangtruppen Jennifer Nilsson Seasymphony Hot Shot Nero (golden retriever) Tävlar för klubb: Karlstad BK Tävlar i klass: 3 För min del är favoritmomenten fritt följ och fjärrdirigering. Nero skulle nog välja rutan och inkallning som favoritmoment. Har du varit med tidigare i talangtruppen (med denna hund eller annan)? Nej, detta är helt nytt för oss båda. Att få träffa så många nya människor med samma intresse som en själv, att få träna tillsammans och peppa varandra samt utbyta erfarenheter och kunskaper. Det ska bli otroligt kul! Övrigt du vill nämna: Jag vill tacka så oerhört mycket för denna möjlighet och ser fram emot att få starta denna resa som jag är övertygad om kommer bli helt fantastisk!

8 Josefine Engman Lerkulan Riviga Vera Vera Tävlar för klubb: Norrköpings hundungdom Tävlar i klass: Vi tränar inför start i eliten. Både Vera och jag har flera favoritmoment, men just nu ligger nog fria följet i topp. Har du varit med tidigare i talangtruppen (med denna hund eller annan)? Nej, detta är första gången för oss båda. Jag ser fram emot att träffa duktiga ekipage och få ta del av ny kunskap och erfarenhet. Jag hoppas och tror att det kommer bli en tid full med inspiration och träningspepp!! Övrigt du vill nämna: Jag är väldigt glad för den här möjligheten, det ska bli en rolig och utvecklande resa!

9 Karin Ström Raiden "Raiden" (groenendael) Tävlar för klubb: Lerums BK Tävlar i klass: 3 Just nu känns vittringsapporteringen som det roligaste momentet att utveckla. Raidens favorit verkar vara inkallande med ställande. Har du varit med tidigare i talangtruppen? Ja, vi var även med i höstas. Vad tror du kommer att vara det bästa med att få vara med i kommande talangtrupp? Jag förväntar mig tonvis med inspiration, träningspepp och nya infallsvinklar. Jag hoppas kunna utvecklas massor som förare och hundtränare! Övrigt du vill nämna: Jag tycker att det är superhäftigt att vi lyckats komma med en omgång till, vi tackar för den chansen!

10 Louise Jonsson For The Win Snipe Snipe Tävlar för klubb: Hammarö BK Tävlar i klass: Elit Jag tror att både jag och Snipe ser mer eller mindre tjusning i all moment, fast allra högst på listan för Snipe ligger fart- och apporteringsmomenten. Jag själv gillar utmaningen i att lösa knutar, stärka svagheter och utvecklas i alla moment vilket gör att även de mer tungrodda delarna oftast blir roliga att jobba med. Har du varit med tidigare i talangtruppen? Ja, detta blir vårt tredje talangläger. Har dina mål förändrats efter ditt förra deltagande i truppen? Mina mål har nog inte direkt förändrats, men de har blivit mycket mer tydliga för mig själv. Jag har fått en klart starkare tro på oss som ekipage och det har gjort att jag vågar satsa mer. Vad har varit roligast med att vara med i truppen och vad har utvecklat er mest? Att vara med i talangtruppen är helt fantastiskt på många sätt. För oss är det hittills en resa fylld av inspiration, utveckling, glädje och många nya vänner <3 Det är spännande, roligt och nyttigt att få lära sig mer om vad som faktiskt krävs för att nå hela vägen, samt att på landskampen få känna på hur häftigt det är att tävla i lag. Vad tror du kommer att vara det bästa med att få vara med i kommande talangtrupp? Jag ser återigen väldigt mycket fram emot att få träffa alla talanger som brinner för lydnaden precis som jag. Att samla mer erfarenheter och lärdomar samt att växa ytterligare både personligt, som ekipage och som del av en grupp som tillsammans siktar högt! Övrigt som du vill nämna: Jag är bara så otroligt tacksam över att jag och Snipe får fortsatt förtroende att utvecklas i denna underbara satsning! Vi kommer att fortsätta kämpa för att utvecklas vidare i rätt riktning! Jag vill också rekommendera alla som har höga mål i lydnaden att söka, ni kommer inte att ångra er.

11 Louise Karlgren For The Win Kite "Kite" Tävlar för klubb: Finspångs BK Tävlar i klass: Ska debutera i elitklass i vår. Mitt favoritmoment är fritt följ, medan Kite tycker att de snabba detaljerna i alla moment är roligast! Har du varit med tidigare i talangtruppen? Det här blir mitt och Kites andra talangläger och jag är så glad för det förlängda förtroendet! Vad tror du kommer att vara det bästa med att få vara med i kommande talangtrupp? Utbytet av kunskap, gemenskapen och landskampen mot Norge.

12 Nathalie Ädel TheLook Brilliant Mie "Mie" Tävlar för klubb: Mullsjö BK Tävlar i klass: Elit Fotgående. Har du varit med tidigare i talangtruppen (med denna hund eller annan)? Jag har varit med tidigare med Mie's mamma Tiffany. Det är första gången tillsammans med Mie. Att få inspiration och tips och träffa andra ambitiösa hundtränare!

13 Sabina Persson Navalls Rimma Rimma Tävlar för klubb: Kristianstad BK Tävlar i klass: Elit Fria följet är ett kvarstående favoritmoment, där har vi en sådan härlig teamkänsla! Om Rimma får välja favorit moment så är det allt som inkluderar fart! Har du varit med tidigare i talangtruppen? Detta blir vårt tredje läger. Vad tror du kommer att vara det bästa med att få vara med i kommande talangtrupp? Träffa alla fantastiska människor i truppen, diskutera, peppa och få utbyta kunskaper. Det är underbart att få vara med människor med samma brinnande intresse. Övrigt som du vill nämna: Jag är så otroligt tacksam att jag och Rimma får fortsätta att vara med på denna underbara, givande och utvecklande resa!

14 Sarah Karlsson My nr one Exxi "Exxi" Tävlar för klubb: Osby BK Tävlar i klass: Elit Mitt favoritmoment är fria följet, det finns så många detaljer att arbeta med för att få ihop en riktigt bra och snygg helhet. Om man frågar Exxi så är det alla moment där man kan gasa på lite extra, med fart under fötterna! Har du varit med tidigare i talangtruppen (med denna hund eller annan)? Nej, detta är helt nytt för oss båda. Det absolut bästa är att vi nu startar upp en ny resa tillsammans mot nya mål och utvecklingsfaser. Dessutom kommer vi att få göra det tillsammans med övriga talanger, där vi kan utbyta kunskap som gör att vi kan jobba tillsammans för att nå varje ekipages bästa prestationer - det är stort! Övrigt du vill nämna: Vi är så enormt tacksamma för att få denna chansen i vår träningsutveckling och vi ska göra allt för att förvalta våra styrkor och tillsammans utveckla våra svagheter med hjälp av alla tips, råd och den kunskap som vi kan komma att få ta del av.

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 1 3 maj 2015

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 1 3 maj 2015 Spetsgruppen Ann Landberg Emenems True Sisu "Sisu" Tävlar för klubb: Fagersta BK Det ändras ju lite hela tiden, men från att verkligen ''inte gilla'' fritt följ så är det något jag älskar att peta i! Sisus

Läs mer

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 1 3 maj 2015

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 1 3 maj 2015 Spetsgruppen Ann Landberg Emenems True Sisu "Sisu" Tävlar för klubb: Fagersta BK Det ändras ju lite hela tiden, men från att verkligen ''inte gilla'' fritt följ så är det något jag älskar att peta i! Sisus

Läs mer

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 16 18 oktober 2015

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 16 18 oktober 2015 Annette Rydebrink Vickulas "Stila" (australian kelpie) Tävlar för klubb: Göteborg-Mölndals BK Tävlar i klass: Elit Stila har nog rutan som favoritmoment, medan mitt är fria följet. Vi gillar såklart alla

Läs mer

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp våren 2013

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp våren 2013 Marika Hansson Stjärnglimtens Speja - Speja (golden retriever) Ingår i Spetsgruppen. Tävlar för klubb: Råhagens BK Tävlar i klass: Elitklass. Favoritmoment: Fria följet. Du har ju varit med i talangtruppen

Läs mer

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 17 19 oktober 2014

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 17 19 oktober 2014 Spetsgruppen Cecilia Mårtenson Walkabout Lyra - Lyra (australian kelpie) Tävlar för klubb: Stockholms Södra BK Favoritmoment? Lyras favoritmoment är alla där man får springa fort! Mitt favoritmoment är

Läs mer

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 7 9 februari 2014

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 7 9 februari 2014 Spetsgruppen Camilla Johansson Kelliegårdens Kid - Kid Tävlar för klubb: Södertälje BK Favoritmoment: Matte Camilla tycker bäst om fritt följ, medan Kid tycker att inkallning är roligast! Du har ju varit

Läs mer

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 7 9 februari 2014 (uppdat 4 september 2014)

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 7 9 februari 2014 (uppdat 4 september 2014) Spetsgruppen Camilla Johansson Kelliegårdens Kid - Kid Tävlar för klubb: Södertälje BK Favoritmoment: Matte Camilla tycker bäst om fritt följ, medan Kid tycker att inkallning är roligast! Du har ju varit

Läs mer

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 15 17 november 2013

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 15 17 november 2013 Camilla Johansson Kelliegårdens Kid - Kid Ingår i Spetsgruppen Tävlar för klubb: Södertälje BK Tävlar i klass: Elit Favoritmoment: Matte Camilla tycker bäst om fritt följ, medan Kid tycker att inkallning

Läs mer

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 - Har du verktyg för att bemöta din oroliga och nedstämda tonåring? Föräldrakursen oro/nedstämdhet är ett samarbete mellan Råd & stöd, Gamla Uppsala familjeenhet

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 7 9 februari 2014 (uppdat 23 juni 2014)

Presentation av talangtrupp och spetsgrupp fr o m lägret 7 9 februari 2014 (uppdat 23 juni 2014) Spetsgruppen Camilla Johansson Kelliegårdens Kid - Kid Tävlar för klubb: Södertälje BK Favoritmoment: Matte Camilla tycker bäst om fritt följ, medan Kid tycker att inkallning är roligast! Du har ju varit

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo 284 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 99 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Vi har gjort roliga och väldigt varierade saker! - För att

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Roligaste Sommarjobbet 2014

Roligaste Sommarjobbet 2014 Roligaste Sommarjobbet Q Vilket program har du deltagit i? Svarade: Hoppade över: RS Nacka sv al RS Arboga/Köping/Kungsör RS Avesta RS Enköping RS Falun RS Heby RS Håbo RS Mora RS Nacka RS Sigtuna RS Skövde

Läs mer

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen.

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen. Hej! Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen. Att prata med en ny person kan kännas nervöst även om man som ni redan har en hel del gemensamt. Därför finns den här guiden som ska

Läs mer

ÖPPNA DITT HEM BLI VÄRDFAMILJ!

ÖPPNA DITT HEM BLI VÄRDFAMILJ! High School ansvar trygghet kvalitet sedan 1958 www.sts.se ÖPPNA DITT HEM BLI VÄRDFAMILJ! Att få ta emot en utbytesstudent innebär ett kulturellt utbyte på hemmaplan. Tänk att få prata ett annat språk

Läs mer

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Utvärdering läger 1, Flatön 2013 30 deltagare har svarat på Före 30 deltagare har svarat på Efter (En person svarade inte på självkänsla varken före eller efter ) Förmågor:

Läs mer

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Att driva företag är som ett virus, det går inte att sluta. Du har friheten att styra över din egen tid. Det arbete

Läs mer

40-årskris helt klart!

40-årskris helt klart! 40-årskris helt klart! Oj, det kom som ett brev på posten! En stor och enorm hemsk känsla! Det var krisdags igen! Jag ville helst inte vara med, jag kände mig så totalt misslyckad mitt i mitt liv! Så här

Läs mer

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj 1 Innehåll Ledare 3 Incheckningen 4 Elins dagbok 5 Caroline - Festivaldrotning 2005 6 Peter - The king is Back(stage) 7 2 Ledare Äntligen har det blivit dags! UKM Regional

Läs mer

En tävling som alla vinner på

En tävling som alla vinner på 2011/2012 En tävling som alla vinner på Att kunna simma är både roligt och livsviktigt. Därför har Svenska Simförbundet och E.ON startat Skolsimmet som är en tävling för alla skolor med elever i årskurs

Läs mer

Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015

Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015 Bele Barkarby DJ Utvecklingssamtal 2015 Markera endast 1 svar på varje fråga om inte annat anges Personlig målsättning 1. Vilka matcher vill du helst spela? a) DJ 1 b) DJ 2 c) JAS (Juniorallsvenskan) d)

Läs mer

Presentation av SBKs talangtrupp i lydnad 2016

Presentation av SBKs talangtrupp i lydnad 2016 Tina Hansson Little Mhor s Nemo NeMo Ras: Golden retriever Ålder: 3,5 år Tävlar för: Råhagens Brukshundklubb NeMo är superbra på att läsa av mig som tränare, han vill och är alltid på med vad jag vill.

Läs mer

Kristet Sällskapande Stefan Forsbäck 2007

Kristet Sällskapande Stefan Forsbäck 2007 Kristet Sällskapande Stefan Forsbäck 2007 INLEDNING Kärlek är något underbart! Säkert det finaste vi kan uppleva! Vi längtar alla efter att vara riktigt älskade och få bli överösta av någons uppmärksamhet.

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16. 1. Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF vinter 2015/16 1. Har din son deltagit som? 10 9 8 85.7% 7 3 2 Målvakt Utespelare Målvakt 14,3% Utespelare 85,7% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7

Läs mer

Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3

Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3 Solna, februari 2011 Presentation av RIG-eleverna i årskurs 3 På Riksinnebandygymnasiet i Umeå studerar ett 30-tal elever samtidigt som de satsar fullt på sin idrott. För att komma in krävs bl.a. färdighetstalang,

Läs mer

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2

Kursutvärdering Ämne: SO Lärare: Esa Seppälä/Cecilia Enoksson Läsåret 12-13 Klass: SPR2 8 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Hur var ditt första intryck av denna kurs? Mycket bra 6 21 Bra 21 75 Dåligt - - Mycket dåligt 1 4 EAS - - Antal EAS:. Antal svarande: 28. Mv: (Skala 1) = 78,57

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping. Undersökningsperiod november 2012

Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping. Undersökningsperiod november 2012 Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping Undersökningsperiod november 2012 Sammanställning februari/mars 2013 Dnr 2/19 Innehållsförteckning Inledning... 3 Syfte och mål... 3 Sammanfattning

Läs mer

Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen)

Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen) Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen) Utverdering det har gott bra med träningen. jag tycker att det var kul att träna och så var det skönt att träna.

Läs mer

Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016.

Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016. 2016-05-22 Sammanställning över enkätsvar från föräldrar till förskolebarn i Nynäshamns kommun, 2016. Enkäten avser Språksatsningens bokpåsar. 101 föräldrar har svarat på enkäten. 1. Har du och ditt barn

Läs mer

6-stegsguide för hur du tänker positivt och förblir positiv.

6-stegsguide för hur du tänker positivt och förblir positiv. 6-stegsguide för hur du tänker positivt och förblir positiv Låt oss säga att du vill tänka en positiv tanke, till exempel Jag klarar det här galant. och du vill förbli positiv och fortsätta tänka den här

Läs mer

Presentation av SBKs talangtrupp i lydnad 2016

Presentation av SBKs talangtrupp i lydnad 2016 Tina Hansson Little Mhor s Nemo NeMo Ras: Golden retriever Ålder: 3,5 år Tävlar för: Råhagens Brukshundklubb NeMo är superbra på att läsa av mig som tränare, han vill och är alltid på med vad jag vill.

Läs mer

Christer Petersson Helene Petersson Germund Eriksson

Christer Petersson Helene Petersson Germund Eriksson Mitt namn är Christer Petersson och jag är nu inne på min tredje hund. Valet har fallit på en Flatcoated Retriever som heter Milton. Milton och jag tycker om att spåra och leta upp människor ute i terrängen

Läs mer

Från valp till jakthund valpar födda 24/6-11

Från valp till jakthund valpar födda 24/6-11 Från valp till jakthund valpar födda 24/6-11 TJH MANDYLIKE S LOADSTAR TWIGG S TOLTEK Valparna är nu 9 månader och jag har fått in så många fina rapporter om dem som jag vill delge Er alla. TWIGG S AND

Läs mer

Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb

Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb Välkommen som förälder till barn i Lerums Tennisklubb Vi tycker det är roligt att ditt barn valt att spela tennis i Lerums Tennisklubb. Något som förhoppningsvis kommer att pågå under många år framöver.

Läs mer

Bättre Självförtroende NU!

Bättre Självförtroende NU! Bättre Självförtroende NU! AV: Dennis Danielsson En bok om att hitta, skapa eller ta tillbaka ett självförtroende på topp. Boktitel: Bättre Självförtroende NU! Copyright 2012, Dennis Danielsson Omslagsdesign:

Läs mer

Inför föreställningen

Inför föreställningen LÄRARHANDLEDNING Tage Granit 2008 Inför föreställningen Förberedelser Innan man går med sina elever på teater är det alltid bra att prata igenom om hur det är att gå på teater och hur man uppför sig. Orka

Läs mer

Alla behöver tårta! Belöningsträningens lager

Alla behöver tårta! Belöningsträningens lager Alla behöver tårta! Belöningsträningens lager Av: Eva Bertilsson och Emelie Johnson Vegh, publicerad i Canis 2012 Vi säger gärna att vi sysslar med belöningsbaserad träning träning där vi ser till att

Läs mer

KONFIRMAND 2013/2014

KONFIRMAND 2013/2014 KONFIRMAND 2013/2014 Nyfiken på livet? Vad har du lärt dig under konfirmandtiden? Vad har varit det bästa med konfirmationen? Lägret och få träffa nya vänner. Ledarna. Att dansa! Lägret var underbart!

Läs mer

Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa

Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa dig hur den fungerar. Så här går det till. Du börjar med

Läs mer

FÖRÄLDRAENKÄTER. Magelungen Kolloverksamheter BONDEGATAN 35 116 33 STOCKHOLM TELEFON 08-556 93 196 www.magelungen.com info@magelungen.

FÖRÄLDRAENKÄTER. Magelungen Kolloverksamheter BONDEGATAN 35 116 33 STOCKHOLM TELEFON 08-556 93 196 www.magelungen.com info@magelungen. FÖRÄLDRAENKÄTER Sammanställning av utvärderingsenkäter ifyllda av föräldrar som haft barn på Terapikoloniers sommarverksamheter, eller som själva deltagit tillsammans med sina barn på någon Terapikoloniers

Läs mer

Några små tips om att träna på utsatt fågel

Några små tips om att träna på utsatt fågel Några små tips om att träna på utsatt fågel Att träna sin fågelhund på utsatt fågel, vanligen rapphöns eller fasan, har blivit rätt populärt. Gör man rätt kan det vara en effektiv och förhållandevis enkel

Läs mer

Innehåll. Smakprov från boken ORKA! utgiven på www.egetforlag.se

Innehåll. Smakprov från boken ORKA! utgiven på www.egetforlag.se FRIDA SÖDERMARK Innehåll Jag lever min dröm 5 1. Orka 9 2. Hitta din grej 11 3. Hitta tiden 17 4. Utgå från dig själv 27 5. Att sätta upp mål 30 6. Motivation 36 7. Motgångar 43 8. Jämvikt och fokus 50

Läs mer

Sammanställning - Reflektionsblad dag 1

Sammanställning - Reflektionsblad dag 1 Sammanställning - Reflektionsblad dag 1 EL-konferens 21-22/10 på Mälardalens högskola Pia Lindberg, akadmichef UKK, MDH Intressant historielektion som sätter in EL i ett perspektiv som ger inspiration

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

Övning 1: Vad är självkänsla?

Övning 1: Vad är självkänsla? Självkänsla Inledning OBS! Hela föreläsningen ska hålla på i 45 minuter. Samla gruppen och sitt gärna i en ring så att alla hör och ser dig som föreläsare. Första gången du träffar gruppen: Föreläsaren

Läs mer

Storyline Familjen Bilgren

Storyline Familjen Bilgren Storyline Familjen Bilgren Du har valt att jobba med trafik med hjälp av Storyline. Denna Storyline vänder sig till årskurs 4 6 Eleverna får till en början möta familjen Bilgren som bor i Ringstorp. Familjen

Läs mer

TD ungdomsprojekt. Uppföljning september 2015

TD ungdomsprojekt. Uppföljning september 2015 TD ungdomsprojekt Uppföljning september 2015 Innehåll Sammanfattning... 2 Bakgrund... 2 Syfte... 2 Metod... 2 Resultat... 3 Upplevelsen av att arbeta på TD-enheten... 3 Vikten av att få ett sådant här

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv

7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv 7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv Lagom är bäst, eller? Om vi säger något tillräckligt ofta tenderar det ju att bli sant, eller hur? Jag gissar att Du, mer eller mindre medvetet,

Läs mer

GUD JESUS TRO LEK LLIVET 2016-2017 KÄRLEK PARTY STILLHET. familj DÖDEN. kyrka RELATIONER TVIVEL SKRATT VÄNNER. läger livskunskap BIBELN KOMPISAR

GUD JESUS TRO LEK LLIVET 2016-2017 KÄRLEK PARTY STILLHET. familj DÖDEN. kyrka RELATIONER TVIVEL SKRATT VÄNNER. läger livskunskap BIBELN KOMPISAR JESUS KOMPISAR LLIVET TONÅRING VÄNNER AKTUELLT läger livskunskap BIBELN BÖN familj DÖDEN KÄRLEK PARTY STILLHET ANDAKT GUD kyrka RELATIONER TVIVEL 2016-2017 SKRATT TRO LEK SÅ MYCKET MER. Det finns många

Läs mer

Kulturama Teater Ta plats på scen

Kulturama Teater Ta plats på scen Kulturama Teater Ta plats på scen Kulturama Teater 1 Sveriges största center för estetiska utbildningar Drömmer du om en framtid som skådespelare? Då måste du lära dig att förstå och kunna gestalta varför

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2015 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun 2015-12-08 1 Arbetsmarknadsenheten skickade per brev ut totalt 60 enkäter, i samband med de två arbetsperiodernas

Läs mer

Påverka ditt ledarskap

Påverka ditt ledarskap PåvilketsätttrorduledarskapsutbildningenDenGodaArbetsplatsenkommeratt. Påverkadittledarskap På ett konstruktivt sätt bättre kommunikation och mindre rädd för sanningen. Hanna Engström Jag kommer att vara

Läs mer

Sommar, sommar & sol. Aktuellt

Sommar, sommar & sol. Aktuellt Sommar, sommar & sol Värme, sommar och sol! För många av er stundar snart ett sommarlov kan jag tro. Se då till och njut på allra bästa sätt! Är man kanin tror jag just nu att det bästa i livet är dagarna

Läs mer

Freestyle bjud upp din hund till dans! Fri stil. Freestylehunden

Freestyle bjud upp din hund till dans! Fri stil. Freestylehunden Freestylebroscyr 2014.indd 1 2014-01-20 16:30:50 Freestyle bjud upp din hund till dans! Freestyle är en hundsport som kommit till Sverige och Europa från USA och Kanada. Idag finns sporten i Norden och

Läs mer

Lotusmamma.se 2012-10-01 Senast uppdaterad 2012-11-30

Lotusmamma.se 2012-10-01 Senast uppdaterad 2012-11-30 Lotusmamma.se 2012-10-01 Senast uppdaterad 2012-11-30 När yogaläraren Therese väntade dottern Lova hade hon svårt att komma iväg till en studio med gravidyoga. Tiderna passade inte och graviditeten var

Läs mer

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Käre vän, Vi hoppas och tror att det nya året har börjat bra för dig!!! Paulus uppmanar oss i 1kor13:5 Pröva er själva om

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro Face to Face Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens

Läs mer

Gympalätts egen tidning Hösten 2009

Gympalätts egen tidning Hösten 2009 Gympalätts egen tidning Hösten 2009 Ordförande Helena har ordet Så har ännu en gympatermin passerat och jag som ordförande kan med stolthet se på vår verksamhet. Den rörelseglädje man ser hos våra små

Läs mer

Lägerutvärdering FLATÖN 14

Lägerutvärdering FLATÖN 14 Lägerutvärdering FLATÖN 14 Läger 1 (22-28/6) Utvärdering 2014 års VVDS läger 1; 22 juni-28 juni Förmågor före och efter lägret (Skalan är 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) Före (37) Efter (32) Självkänsla

Läs mer

Valet 2010 på facebook!

Valet 2010 på facebook! Ursäkta mig, hur kommer jag till Sosserian? Informationssidor från SAP it Helsingborg - 2010 Valet 2010 på facebook! Är det inte en valseger jag ser där borta? Informationssidor från SAP it Helsingborg

Läs mer

Vänersborgs Skidklubb arrangerar vårruset varje år. En stor löparfest för tjejer. Vi beslutade att bjuda in ett lag med sex stycken att deltaga Ålder

Vänersborgs Skidklubb arrangerar vårruset varje år. En stor löparfest för tjejer. Vi beslutade att bjuda in ett lag med sex stycken att deltaga Ålder Hösten 2014 körde vi ett projekt där vi var ute i invandrartäta bostadsområden och ordnade små gårdsorienteringar. Intresset var stort men vi hade mycket svårt att få någon till klubben. Den stora behållningen

Läs mer

Kursprogram Golfträning 2014

Kursprogram Golfträning 2014 Kursprogram Golfträning 2014 Välkommen till årets kursprogram på Åda Golf & Country Club. Jag hoppas programmet kommer att inspirera dig till att börja träna golf och att du tar chansen att tillsammans

Läs mer

Hur upplevde eleverna sin Prao?

Hur upplevde eleverna sin Prao? PRAO20 14 PRAO 2015 Hur upplevde eleverna sin Prao? Sammanställning av praoenkäten 2015. INNEHÅLLSFÖRTECKNING BAKGRUND OCH INFORMATION 1 UPPLEVELSE AV PRAO 2 OMHÄNDERTAGANDE PÅ PRAOPLATS 3 SYN PÅ HÄLSO-

Läs mer

IMMI S NYHETSBREV April 2013

IMMI S NYHETSBREV April 2013 IMMI S NYHETSBREV April 2013 Hemsidan Äntligen är den större planeringen kring IMMI s hemsida klar och vi letar för fullt efter en bra, snabb och billig webdesigner. Styrelsen ser gärna att en IMMI medlem

Läs mer

Släpp scouterna loss det är vår!

Släpp scouterna loss det är vår! AIRNEWS För utmanar- & roverscouter i Skåne-Blekingeregionen LUFT Släpp scouterna loss det är vår! I DETTA NUMMER: Tåpar Nya roverprogrammet & lanseringsträffar #24h scout EXTRA TJOCKT VÅRNUMMER! Att vara

Läs mer

Har du funderat något på ditt möte...

Har du funderat något på ditt möte... Har du funderat något på ditt möte... med mig? Så vill jag bli bemött som patient inom psykiatrin. projektet Bättre psykosvård Har du sett rubriker som de här? troligen inte. De här rubrikerna är ovanligt

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

Hej. Niklas heter jag, och detta är min oberoendeförklaring från Scientologikyrkan.

Hej. Niklas heter jag, och detta är min oberoendeförklaring från Scientologikyrkan. Hej Niklas heter jag, och detta är min oberoendeförklaring från Scientologikyrkan. Jag vill först säga att det är över 12 år sedan jag lämnade kyrkan. Vissa detaljer minns jag inte exakt, men då nämner

Läs mer

miljö och samhällsbyggnad Till dig som ska börja ditt sista år på en utbildning inom miljö eller samhällsbyggnad

miljö och samhällsbyggnad Till dig som ska börja ditt sista år på en utbildning inom miljö eller samhällsbyggnad Huddingetrainee: miljö och samhällsbyggnad Till dig som ska börja ditt sista år på en utbildning inom miljö eller samhällsbyggnad Ska skriva ett examensjobb och har inget emot att få betalt för det Vill

Läs mer

Använd häftet som stöd för att utbilda och utveckla idrottarna i din förening.

Använd häftet som stöd för att utbilda och utveckla idrottarna i din förening. Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens bästa! Visionen

Läs mer

IDROTTSKUNSKAP Handboll

IDROTTSKUNSKAP Handboll Träff 1: Handbollstermer Vet du vad dessa elva viktiga handbollsord betyder? Avstämt skott Underarmskott Mittväxel Kantväxel Kantövergång 6-0 försvar 5-1 försvar Helkontring Speldjup Individuell teknik

Läs mer

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också UTVÄRDERING AV NY PLATS FÖR RDSGs RASSPECIAL Punkterna 1-5 kunde graderas enligt följande: Mycket bra Bra Varken bra eller dåligt Ganska dåligt Dåligt 1. Vilket är ditt helhetsintryck av den nya platsen

Läs mer

Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015

Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015 Verksamhetsberättelse Djurens Rätt Örebro 2015 Vilket år det har varit! Det här kommer bli svårt att sammanfatta på några få sidor. Det har hänt så mycket inom vår lokalavdelning att det skulle ta upp

Läs mer

RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: 6 februari 1996. Moderklubb: Holmsund City IBC. Nuvarande klubb: RIG Umeå IBF

RIG-eleverna i årskurs 3 presenterar sig själva. Födelsedatum: 6 februari 1996. Moderklubb: Holmsund City IBC. Nuvarande klubb: RIG Umeå IBF Sara Bjurback 6 februari 1996 Holmsund City IBC Lugn, träningsvillig och bra spelförståelse. Min fysik (främst styrka) och min innebandyteknik. Back SDF-SM brons med Västerbotten f15 (2012); JSM brons

Läs mer

Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet

Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet IDROTT HELA LIVET ÖREBRO 2015 ÄH, NU LÄGGER JAG AV! OM UNGDOMAR SOM SLUTAR MED IDROTT Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet Foton: Mats Ragnarsson

Läs mer

Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette Åkerström Kördel, Elinor

Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette Åkerström Kördel, Elinor JONNY VILL VARA ENSAM Om trötta föräldrar och karusellen med professionella Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette

Läs mer

Bjud hem värl en BLI VÄRDFAMILJ!

Bjud hem värl en BLI VÄRDFAMILJ! Bjud hem värl en BLI VÄRDFAMILJ! YFU tror att ett av de bästa sätten att lära känna en kultur, ett språk och ett annat land är genom att bo ett år hos en värdfamilj och att gå i landets skola. Under ett

Läs mer

Case: Kundservice. Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03

Case: Kundservice. Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03 1 Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03 I alla tider har människor varit krävande och förväntat sig bland det bästa, men aldrig förr, som i dag har service betytt så mycket.

Läs mer

Svenska Skidförbundets längdverksamhet

Svenska Skidförbundets längdverksamhet Svenska Skidförbundets längdverksamhet 1(6) Svenska Skidförbundets längdverksamhet Vi vill! Du aktive skidåkare tjej eller kille, junior eller senior. Du som vill satsa och satsar hårt, du som vill försöka

Läs mer

Fasta situationer under match. Johan Schoultz

Fasta situationer under match. Johan Schoultz Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs (ETU) Fasta situationer under match Va f-n vad det som hände Johan Schoultz Handledare: Göran Lindqvist Sammanfattning Att kunna använda sig av vissa taktiska eller snarare

Läs mer

Framtidstro bland unga i Linköping

Framtidstro bland unga i Linköping Framtidstro bland unga i Linköping Lägg in bild om det finns någon! Författare: Saimon Louis & Hanne Gewecke 3 augusti 2015 2 Innehåll Inledning... 3 Bakgrund... 3 Syfte... 3 Metod... 3 Resultat från intervjuerna...

Läs mer

Avundsjuka och Besvikelse. Besvikelse Jag kanske blandar ihop besvikelse med sorg ibland, men jag tror att båda har en närhet av varandra i våra liv.

Avundsjuka och Besvikelse. Besvikelse Jag kanske blandar ihop besvikelse med sorg ibland, men jag tror att båda har en närhet av varandra i våra liv. Avundsjuka och Besvikelse Två helt klart starka ord som bränner i mitt inre och där avundsjuka även kan ha en positiv betydelse, men oftast har besvikelse ingen ljus sida alls. Besvikelse Jag kanske blandar

Läs mer

NKI - Särskilt boende 2012

NKI - Särskilt boende 2012 NKI Särskilt boende (boende) 2012 1(7) NKI - Särskilt boende 2012 Enkät till boende 1.1 Nöjd Kund Index Tabell 1.1 Färgformatering i tabellen: Genomsnitt mellan svarsalt 1 & 2 RÖD Genomsnitt mellan svarsalt

Läs mer

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen GOLFINSPIRATION 2015 Inledning Släpp kontrollen En golfsving är en komplex rörelse. Med många tankar, muskler och flera kroppsdelar involverade ska vi träffa en liten boll med ett verktyg som bara är 1

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

Intervju med Elisabeth Gisselman

Intervju med Elisabeth Gisselman Sida 1 av 5 Intervju med Elisabeth Gisselman 1. Tre av fyra personer hemlighåller psykisk ohälsa för sin omgivning på grund av rädsla för diskriminering och avståndstagande varför är vi så rädda för psykisk

Läs mer

Kvalitetsindex. Rapport 2015-06-25. Familjestödsgruppen AB Öppenvård. Öppenvård, handläggare

Kvalitetsindex. Rapport 2015-06-25. Familjestödsgruppen AB Öppenvård. Öppenvård, handläggare Kvalitetsindex Öppenvård, handläggare Rapport 20150625 Innehåll SSIL Kvalitetsindex Strategi och metod Antal intervjuer, medelbetyg totalt samt på respektive fråga och antal Genomförda intervjuer SSIL

Läs mer

I Guds hus får jag vara. Ögonstenar. I Guds hus vill jag vara, i Guds hus vill jag bo. Jag kan inte förklara, jag kan bara tro.

I Guds hus får jag vara. Ögonstenar. I Guds hus vill jag vara, i Guds hus vill jag bo. Jag kan inte förklara, jag kan bara tro. I ditt stora hjärta I ditt stora hjärta har du mig. I ditt stora hjärta har du rum för mig. Du bryr dig om mig, du ser, du hör. I ditt stora hjärta har du mig. (T o M: Sara Flodström ) I Guds hus får jag

Läs mer

4 av 5 svarat= 80 % 8 av 10 svarat: 80 % Kön Kvinna 22 1 4 15 9 49% 51 Man 15 3 4 20 12 51% 54 Totalsumma: 105. svar ej i samma frekvens

4 av 5 svarat= 80 % 8 av 10 svarat: 80 % Kön Kvinna 22 1 4 15 9 49% 51 Man 15 3 4 20 12 51% 54 Totalsumma: 105. svar ej i samma frekvens 2007 års brukarundersökning socialpsykiatriska området. 12 frågor 37 av 66 56 % 4 av 5 80 % 8 av 10 svarat: 80 % 35 av 47 svar= 74% 22 av 24 92% 106 av 152 70 % svarsfrekvens Ålder 18-35 år 2 1 2 10 2

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2014/15

Ta steget! Konfirmation 2014/15 Ta steget! Konfirmation 2014/15 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle för dig att tillsammans med jämnåriga och vuxna människor fundera över livets viktigaste frågor om mål

Läs mer

VÄLKOMMEN till ett helt nytt liv! Innehåll. Dina första steg på vägen till ett liv tillsammans med Gud.

VÄLKOMMEN till ett helt nytt liv! Innehåll. Dina första steg på vägen till ett liv tillsammans med Gud. Gud i din stad! Innehåll VÄLKOMMEN till ett helt nytt liv!... 3 Dina första steg på vägen till ett liv... tillsammans med Gud... 3 Lösningen är Jesus, Guds Son... 4 Frälst?... 5 Du kan bli född på nytt:...

Läs mer

Våga Visa kultur- och musikskolor

Våga Visa kultur- och musikskolor Våga Visa kultur- och musikskolor Kundundersökning 04 Värmdö kommun Genomförd av CMA Research AB April 04 Kön Är du 37 6 34 65 39 60 3 69 0% 0% 40% 60% 0% 0% Kille Tjej Ej svar Våga Visa kultur- och musikskolor,

Läs mer

Enkätsvar 2013. Fler kvinnor. Enkätsvar 2013 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm

Enkätsvar 2013. Fler kvinnor. Enkätsvar 2013 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm Enkätsvar 13 Kyrkans Familjerådgivning Stockholm Enkätsvar 13 Under en fyraveckorsperiod, 25/2 till22/3 13, bad vi våra besökare på mottagningarna i Stockholm och Handen att fylla i och svara på en brukarenkät.

Läs mer

CAIRNTERRIER VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS Grattis till ditt köp av en cairnterriervalp - din nya familjemedlem

CAIRNTERRIER VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS Grattis till ditt köp av en cairnterriervalp - din nya familjemedlem CAIRNTERRIER VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS Grattis till ditt köp av en cairnterriervalp - din nya familjemedlem Cairnterrierklubben har tagit fram denna broschyr med tips och idéer för att du och din cairn skall

Läs mer

Likabehandling och trygghet 2015

Likabehandling och trygghet 2015 Likabehandling och trygghet 2015 1 Jag är Man 58 48,3 Kvinna 58 48,3 Jag avstår från att definiera 4 3,3 mig Total 120 100 100% (120/120) 2 Det känns bra att gå i skolan Alltid 46 38,3 Oftast 55 45,8 Ibland

Läs mer

Pedagogiskt material till föreställningen

Pedagogiskt material till föreställningen Pedagogiskt material till föreställningen Pucko vs Milan Detta är ett material vars huvudsyfte är att fånga upp de teman och situationer som är en del av föreställningen. Målet är att skapa reflektion

Läs mer