Utvärdering på kursen RASK-Studieteknik Höstterminen 2011

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Utvärdering på kursen RASK-Studieteknik Höstterminen 2011"

Transkript

1 Utvärdering på kursen RASK-Studieteknik Höstterminen 2011 Antal svar: Öppen fråga Min spontana kommentar till dig Lasse är... Motiverande, bra energy, bra kunskap om ämnet, inspirerande som person, tack så mycket! Mycket bra föreläsningar, trots vissa sidospår. Tydlig, levande och intressant att lyssna på! Fortsätt vara en så öppen och spontan lärare som du är! Trevligt och lärorikt att delta på dina lektioner. Super bra föreläsningar! Du lär ut med engagemang och det är lätt att lyssna på dig och hänga med i det du pratar om. Du verkar trivas bra med ditt yrke. En inspirerande lärare som lägger föreläsningen på rätt nivå. Jag uppskattar skämten som kommer då och då!! Jag hade mycket lätt för att hålla fokus och intresset uppe under föreläsningarna - och det har ju mycket med läraren att göra, eller hur? Att du är en superduktig lärare som får oss studenter att vilja gå till dina lektioner! Personligen så studerade jag som bäst direkt efter dina föreläsningar eftersom jag då blivit tillräckligt peppad. Jag tycker absolut att du ska fortsätta med den här kursen och jag "promotar" för den till alla jag känner eftersom jag tycker att den är gynnsam för oss alla. Tack så jätte mycket! Den stilen och attityden du har när du undervisar är jättebra. Man hänger hela tiden med och det blir tryggare stämmning när det är lite löst och ledigt under föreläsningen! Bra lärare, "modern" undervisningsteknik vilket är bra. lätt att förstå och ROLIG. Bra jobbat! Fantastisk kurs! En inspirerande lärare som på ett finurligt vis kombinerar teorier med humor. Detta gör att jag har tagit in informationen på ett fantastiskt vis och berättar nu vidare för vänner och familj med samma entusiasm! Bästa kursen, alla borde gå studieteknik. Du er en god underviser og det var et meget spændende kursus. Kursen har varit väldigt pedagogiskt och välstrukturerad. att han lär ut på ett lättsamt och levande sätt. Han relaterar sina påstående till praktiska exempel. Det har varit väldigt intressanta och lärorika lektioner om ett ämne som jag inte alls trodde kunde var så intressant. Att du gjort ett jätte bra jobb med kursen. Jag har fått upp ögonen för studieteknik som jag tidigare inte hade en aning om. Att du är otroligt engagerad och pedagogisk som människa och jag tycker att du gjort helt rätt karriärval! Fortsätt hålla i föreläsningar och hjälpa

2 andra - för du gör det så otroligt bra! Du är tydlig, rolig och som sagt pedagogisk som bara den! Tack för denna kurs, du gjorde den väldigt intressant! Du är en riktigt bra föreläsare! Du måste föreläsa för våra föreläsare, så att de lär sig att lära ut på ett bättre sätt! BRA! Gör det så roligt och intressant som det går. Att du får föreläsningarna att bli intressanta samtidigt som de är roliga och enkla att följa med i. Jag tycker verkligen att det var givande föreläsningar och jag kommer verkligen ha nytta av dem! Dels tycker jag att ämnet i sig är intressant, men det är också mycket relevant för mina kommande studier! jag tycker lasse var en fantasiskt inspirerande föreläsare som var lätt att förstå. Väldigt intressant kurs och väl utfört Jätteroligt att lyssna på en föreläsare som man märker brinner för sitt ämne, men ändå har förståelsen att åhörarna inte vet allt. Det gör att du förklarade bra och man kände att man kunde fråga det man undrade, samtidigt som man själv blev mer intresserad av ämnet när man märkte att du verkligen gillar ditt jobb och det ämnet du jobbar med, kul! Bra jobbat! Riktigt bra lärare som gör lektionen rolig och intressant. 2. Matrisfråga Min egen insats Min egen insats på kursen har varit: (1=inaktiv, 5=mycket aktiv) inaktiv ganska inaktiv aktiv ganska aktiv mycket aktiv Inte besvarad på kursen har jag varit 0% 0% 11,5% 53,8% 30,8% 3,8% 3. Öppen fråga Förväntningar Vilka förväntningar hade du på kursen och hur motsvarade innehållet på kursen dessa? Jag hade ganska låga förväntningar, men det var mycket, mycket bättre och givande än vad jag trodde. Trodde i början att man skulle gå igenom grejer som man redan visste men det var mycket nytt och intressant. Mina förväntningar har blivit väl uppfyllda. Förväntade mig att vi skulle gå igenom de delar vi gick igenom.

3 Det som överträffade var på vilket sätt materialet visades och presenterades av Lasse. Mina förväntningar var att jag skulle lära mig att studera rätt, om det fanns andra vägar att gå än den jag redan gått. Och jag har lärt mig mycket under dessa 5 föreläsningarna. Jag hoppades på att för konkreta tips på hur jag skulle kunna lägga upp studier på högre nivå och känna att dessa tilltalade mig. Jag ville också lära känna miljön på högskolan då jag stod inför beslut om studier eller arbete. Alla förväntningar infriades. Jag hade nog inga sakliga förväntningar eftersom att jag påbörjade kursen rätt impulsivt men jag hoppades väll på att Lasse kunde ta fram trollspö och utföra lite magi. Något trollspö vet jag inte om jag fick se men lite magi fick vi nog alla känna på, att få mig att lämna in en hemtenta en vecka innan deadline är magi för min del i alla fall. Jag kan garanterat säga att jag fått en bättre insikt i hur en god studieteknik ser ut för MIG. Det var alltid lätt att få råd från andra som lät bra i teori men var jättesvåra att applicera i verkligheten. Nu har jag ju som sagt hittat en studieteknik som passar just mig och det bästa är att jag förstår varför den passar mig dessutom. Jag trodde att kursen skulle vara givande och något som man kommer ha stor nytta av under sin studieperiod. Jag fick lära mig nya massa nya saker om hur man kan sköta sin studietid och ska prova några tips som vi fått! kursen motsvarade exakt det jag trodde Det motsvarade bra! Jag hade höga förväntningar på kursen om att den skulle ge mig verktyg till att nå mina studiemål. Kursen har helt klart motsvarat mina förväntningar Att jag skulle finna inspiration och nyckeln till ett läsvärt läsande framöver Att lära mig en studieteknik och det fick jag. Jeg havde ikke nogle specifikke forventninger til kurset og var lidt usikker på hvad der skulle ske. Men jeg havde valgt at tilmelde mig, fordi at den uddannelse jeg læser nu (informations arkitekt) er betydeligt anderledes end min tidligere (fotojournalist) og vil forsøge at få det bedst mulige ud af det. Jag hade väl egentligen bara förväntat mig så mycket. Kanske att det skulle pekas med en pekpinne på tavlan om hur man studerar rätt. Men det känns som att jag har fått reflektera väldigt mycket över vad som kanske inte varit så bra i min egen studieteknik och vad jag kan göra bättre i framtiden. Tänkte inte så mycket på att jag skulle få lära mig om hjärnan och hur inlärning fungerar i samband med det(vilket kanske är lite konstigt för det är ju rätt logiskt). Jag ville lära min några tips på hur jag kunde öka min inlärning och få bättre resultat på tentorna. Jag trodde det skulle vara ganska segt faktiskt, studieteknik låter inte så glamoröst. Men efter personlighetstest, olika fakta om hjärnan och en genuint intresserad lärare överträffades mina förväntningar med råge.

4 Jag hade inga förväntningar. Jag visste inte helt vad jag gav mig in på... Jag förväntade mig fler forskningsresultat på hur minnet fungerar. Du tog upp vissa "knep" under föreläsningarna men resten av RASK handlade främst taktik och teknik, vilket var bra men mycket av det som togs upp var inga revolutionerande nyheter. I slutet av kursen kunde vi konstatera följande: Vi är alla unika som människor och därför är vårt inlärningssätt också individuellt. Även om RASK har bjudit på många användbara tips, så tror jag tyvärr inte att jag kommer att bryta de gamla mönster jag har med mig genom att tycka att det alltid finns något annat sätt att plugga. Mycket väl! Jag hade inga direkta förväntningar, men jag blev positivt överraskad då det var väldigt givande föreläsningar. Jag hade förväntningarna om att få lite tips kring studieteknik, men jag hade inte alls förväntat mig att det skulle gå att vikla så mycket till sig själv som det gjorde! jag tycker det var kul att man kunde tillämpa så mycket på sig själv och sina egna studier. Positivt överraskad och jag tror att de som valt att inte gå på föreläsningarna har gjort en miss! Hade inte så stora förväntningar från början. jag hade inga höga förväntningar, utan tänkte att man skulle få höra det som man brukar höra vid studieteknik. Det som brukar sägas brukar inte ta någon hänsyn till att man är olika som person, utan bara innehålla de vanliga tipsen. Denna kurs var riktigt mycket bättre än allt tidigare. Jag fick en förståelse för hur allt hänger samman och varför man ska göra det som man bör göra, typ pauser, och jag fick även en helt annan bild av mig själv och sedan användbara tips som passar just mig. Jag fick ut det jag ville och som du sa så finns det inga genvägar bara tips. 4. Öppen fråga Bra på kursen har varit Ge en kort kommentar på kursens innehåll, upplägg och material. Bra i helheten, lagom mycket tid. Kursen har varit lärorik, kan sammanfattas som mycket väl värd att gå! Strukturerad genomgång då vi började att titta på hur hjärnan och minnet fungerar för att därefter inrikta oss på olika personlighetstyper och att olika tekniker och inlärningsstilar passar olika beroende på vilka preferenser man har. Detta avslutades med att vi konkret gick igenom olika studietekniker. Rätt ordning och bra uppbyggnad av lektionerna! Jag vet inte vad jag ska skriva, det har varit bra, en snabb och utförlig genomgång av det mesta. Bra innehåll, upplägg och material. Intressant, relevant, rolig och lättförståelig. Det som har varit bra är att den välkända röda tråden har följt med alla föreläsningar. Att det började med hjärnans och minnets funktioner.

5 Fortsatte med hur man ska studera utifrån ens personlighet och slutligen hur man ska anteckna och göra för att komma ihåg det man läser! MBTI typen. Man lär känna sig själv som person. Lärorikt, bra innehåll & upplägg. Engagemanget från Lasse har varit drivande och gjort varje föreläsning intressant. Gällande innehållet blev jag speciellt intresserad av föreläsningen som handlade om MBTI. Har bara positivt att säga här. Bra med powerpoint presentationer som ligger uppe på it s learning så man kan gå tillbaka och återkoppla. Lagom lång kurs med ett perfekt upplägg för den tiden MBTI har været en stor øjenåbner og jeg ville ønske at jeg havde kendt til det for tyve år siden! så jeg tidligere kunne have været bevidst om og arbejdet med mine svage punkter (og forstærket mine styrker). Der har været meget information som jeg har kunnet bruge og det har også været godt at møde folk fra andre studier. verkligen allt. Väldigt logiskt upplagt. I det stora hela har kursen varit bra. föreläsningarna, powerpointbilderna och handouts har varit viktiga komplement till utbildningen och det har gett mig färdigheter att klarat hemtentan. Väldigt bra, bra bredd. Gillade att vi kunde ta upp övriga frågor till sista lektionen. Bra! Föreläsaren, innehållet på föreläsningarna. Jag tyckte att det var intressant och lärorikt, tyckte dock att denna kursen borde ingått i programmet och att den skulle ligga allra först i programmet! Att förstå att vi alla fungerar olika. Detta borde dock vara en obligatorisk del i utbildningen och i början! jag tycker det har varit ett lätt upplägg på föreläsningarna och man kunde verkligen använda sig av föreläsningarna till sitt arbete. Vettigt innehåll, utmärkt upplägg, bra material. Kursens innehåll var väl utplockat och man fick nya kunskaper, tips och en förståelse för hur allt hänger samman. Upplägget var bra och trots att ingen kurslitteratur användes utav mig, utan bara medverkan på alla föreläsningar och extra genomgång av powerpointarna så lärde jag mig massor! Allt var bra, gillade powerpoint presentationerna 5. Öppen fråga Mindre bra på kursen har varit.....innehåll, upplägg och material.

6 Jag har ingenting att klaga på. Inget att klaga på. Det hade varit kul att ta del av föreläsningsmaterialet innan föreläsningen... Jag tyckte inte om att du visade en ppt om MBTI en hel lektion och i slutet sa du att den inte skulle upp på IL. För jag hade inte antecknat den då det var så mycket text i bilderna, istället fokuserade jag på att hänga med i föreläsningen. Däremot såg jag att två worddokument om MBTI hade lagts upp så jag kunde använda mig av dem istället! Att en föreläsning krockade med en annan föreläsning för MR-studenter. Inget som jag kan se att det var för lite tid att göra djupdykningar. Speciellt tycker jag att man borde ägna mer tid åt MBTI, för att få en mer personlig studieteknik. Inget. Kommer inte på ngt... Att vi inte får föreläsningarna innan så man kan anteckna direkt i pdf samt läsa på för att fylla upp blod i hjärnans rätta delar... vet inte något negativt. Jag hade gärna velat läsa mer om ämnet... Kan tyvärr inte komma med något som var mindre bra 6. Öppen fråga Jag tycker att materialet till kursen var... Boken var bra men svårt att få tag på bibblan, kanske vore bra att ha en alternativ bok. Jag har inte läst någon litteratur till kursen utan bara följt med på lektionerna. Att ppt blivit utlagda på its learning tycker jag är mycket bra, men inget som jag har använt mig av. Mina antackningar har varit mest värda. Bra. Jag har inte använt mig utav kurslitteraturen utan bara gått på föreläsningarna och det har varit bra nog så att säga. Det räckte gott och väl. Bra! Jag köpte aldrig kurslitteraturen men kände att det jag fick ut under föreläsningarna räckte till gott och väl! Materialet under kursen har varit bra. Har haft stor hjälp av ppt som lagts upp på IL. Jättebra Bra PowerPoints!

7 Boken studieteknik för universitet och högskola är väldigt intressant och skriven på en väldigt grundläggande nivå, vilket jag tycker är bra. Vanligtvis är ppt INTE så tilltalande för mig, men med ditt engagemang och utrymme för diskussion och frågor så fungerade även detta. jag tycker boken "studieteknik" är mycket konkret och bra. Powerpints - jättebra Altsammen let forståeligt og brugbart. Men må jeg foreslå, at når du skriver tekst på billeder, at du lægger en uskarp baggrund ind bag teksterne. Se RASK 1 introduktion ht11.pdf side 8 og 10 som eksempel. Vores øjne fokuserer på det der er skarpt og kontrastrigt. Men hvis der er for meget, så bliver det svært at læse. ppt:s var väldigt tydliga o bra. eftersom jag missade alla föreläsningar förutom en så har jag inte fått några handouts...det är lite synd. materialet har varit lättförståligt. litteraturen har varit lättläst. Både powerpointbilder och handouts har varit fast förankrat i föreläsningarna. Lätt och överskådligt. Har man varit med så förstår man det. Den har varit bra och lätt att förstå. Det har varit bra material, dock svårt att hitta "bra" material till hemtenta som inte var ifrån föreläsningarna. mkt bra! jag deltog i gruppen som bara hade föreläsningarna, men jag tycker de var toppen och hade önskat att fler lärare hade liknande upplägg på föreläsningarna. vi hade parallella kurser som var väldigt tunga på föreläsningarna. använde ingen litteratur, men powerpointsen var lätta att förstå och hänga med i samtidigt som man ändå kunde läsa den och förstå, så det var inte för lite text heller. Väldigt bra. 7. Öppen fråga Jag tycker att hemtentan var... Lätt? Svår? Bra? Dålig? Har tentan hjälpt dig att få ett grepp om nya sätt att använda studieknik? Håller på att skriva den, men det känns bra, som en genomgång över hela kursen. förhållandevis lätt, men däremot är tentan på det som är viktig för kursen. Att jag tycker att den var lätt kan kanske bero på att väl har tagit till mig kursen innehåll. Mycket bra! Tentan innebar ännu en genomgång av allt material och därmed ännu bättre förståelse. Den gav en möjlighet att tänka till och fundera över vem jag är som person och vilken teknik som passar mig bäst. Tentan kommer nu att fungera som en mall som jag med tiden kan revidera angående vilka studietekniker som fungera bäst för mig! Hemtentan blev som en repetition för mig "Ja just det jaa, så var det" Dock inte riktigt färdig ännu, men snart så. Så jag tyckte den var bra. Mycket egen baserad precis som kursen i helhet är. Jag har aldrig skrivit en tenta förr, så jag vet faktiskt inte om jag överhuvudtaget är inne på rätt spår, men för mig kändes det bra!

8 Det var skönt att göra hemtentan eftersom jag då fick samla ihop mina tankar och reflektera kring min studieteknik. Jag vill inte säga att tentan var lätt för då kanske du höjer svårighetsgraden men den var inte svår att göra. Speciellt inte om man gått på alla föreläsningar, man har fått allt man behöver där för att göra tentan. Jag tyckte om de delarna där man skulle utgå från sig själv och beskriva hur man ville ha det när man pluggar för det är inget jag tänkt på innan. Lätt Bra! Lätt och bra...samtidigt blir det vad man gör det till. Tentan har absolut hjälpt mig att knyta ihop säcken och var en perfekt metod för att examinera denna kursen. Har väl på ett vis tänkt som denna hemtentan i allt jag gör nu under/efter kursen tid i form av studietekniska tips, vilken typ jag är i Myers briggs, om jag är introvert/extrovert, få med höger hjärnhalva när jag läser, hitta min tid på dygnet, vilken miljö jag trivs bäst i osv. Sedan har jag försökt sprida kunskapen kring det jag fått lära mig som en galning till idel öron villiga att lyssna på mig=) Skillnaden nu är bara att jag ska få ner det på papper. Hemtentan var en god lejlighed til at få sat ord på det jeg havde lært. Den var ikke svær. bra och inte alltför svår. kändes som en repetitionsövning av allt vi gått igenom på kursen och nu sitter det verkligen. bra. Det blev som både en sammanfattning och en personlig modell att arbeta utifrån. Bra! Den har absolut hjälpt mig, svårast är dock att själv förstå hur man är. :) Ja, det tycker jag men jag var som vanligt sent ute med inlämningen... :( Jag tyckte att den var bra, dock tror jag att jag kanske har tolkat uppgiften fel för jag ansåg att det var väldigt lätt att skriva hemtentan.. Roligt, bra och lärorik! hemtentan var rolig och nyttig, det var bra att få tänka till om hur man ska lägga upp sina studier för bästa resultat. jag har verkligen fått nytta av min tenta och kursen Bra och lättförståelig. Hemtentan blev lite som en egen slutsats som gjorde att man gick igenom allt grundligt igen, så jag lärde mig det och känner att jag kan en hel del, istället för om jag inte gjort hemtentan för då hade jag inte själv bearbetat materialet utan hade kanske glömt det efter en kort tid. För mig blev hemtentan lätt och jag tror det var en kombination över att jag tyckte det var kul, men också för att jag kunde koppla det till mig själv, vilket gör att jag har lättare för att lära mig. den var bra och inte allt för krävande. 8. Öppen fråga Lasse, du har glömt att fråga om...

9 Något jag glömt att fråga om i denna utvärdering eller tips till oss inför nästa kursomgång Inget vad jag kan komma på. Tvinga alla nya studenter att gå på den här kursen.. finns en hel del i mitt program som skulle ha behövt delta! Jag kan inte komma på något speciellt världs-omvälvande men ett litet tips har jag. Försök gärna att "banta ner" föreläsningarna för att på så sätt hinna med allt och slippa stressa. Vet jag inte. Men jag skulle gärna vilja gå fler kurser som du håller i för du gör det så bra! Jeg tænker, at det måske er brugbart at starte med minutvärderingen i en kortfattet version, så det næste hold kan se, hvad vi har syntes var lærerigt. En slags skymläsningen af kurset. Hur vet man om man har "gjort rätt vid testen"? så man pluggar så som ens kropp vill? nej 9. Matrisfråga Mitt omdöme Mitt betyg på kursen i helhet blir: underkänt (F) precis godkänt (E) godkänt (D) Väl Godkänt (B) Mycket väl godkänt (A) Jag ger kursen omdömet 0% 0% 0% 11,5% 88,5%

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57%

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57% 44 svar Sammanfattning Se hela svar Hur stor andel av undervisningen har du deltagit i? Ingen undervisning All undervisning 1 - Ingen undervisning 0 0% 2 0 0% 4 0 0% 5 1 2% 6 0 0% 7 3 7% 8 1 2% 9 20 45%

Läs mer

Lyckas i dina akademiska studier

Lyckas i dina akademiska studier Lyckas i dina akademiska studier Jag är en 83,3% kille tjej vill inte ange 15,3% Jag studerar till 55,6% Röntgensjuksköterska Biomedicinsk analytiker 44,4% Jag har studerat på universitet/högskola tidigare

Läs mer

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Kursutvärdering moment 2, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Jag är nöjd med de regelbundna föreläsningarna och seminarierna,

Läs mer

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp:

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp: Enkätresultat Enkät: Status: Kursenkät, Flervariabelanalys stängd Datum: 2010-03-29 08:47:04 Grupp: Besvarad av: 13(40) (32%) Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Helheten Mitt helhetsomdöme

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen.

Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen. Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Bild och lärande: Visuella kulturer och kommunikation Termin: 1 Ladokkod: BL202C Kursansvarig: Bjørn Wangen Antal registrerade studenter: 26 Antal studenter

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter Utvärdering - sammanställning Språk, flerspråkighet och språkinlärning, Kjell Kampe 26 mars 2012 1. Vilka förväntningar hade du på den här dagen? - Jag förväntade mig nya kunskaper kring språk och språkinlärning

Läs mer

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Positiva synpunkter Bra upplägg. Lite teori blandat med övningar i lagom storlek. Verksamhetsnära och realistiskt. Många tankeställare

Läs mer

JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott.

JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott. 1(5) Absolut! Som vanligt översteg den mina förväntningar. Absolut Ja, till 100 %. JA, MYCKET. ABSOLUT! Ja. Programmet är dessutom mycket roligare att arbeta med än vad jag hade trott. Fantastiskt att

Läs mer

Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod

Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod Datum: 2011-07-05 10:22:32 Besvarad av: 14(20) (70%) 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen?

Läs mer

Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10

Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10 Utvärdering Lärande med stöd av IKT vt-10 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? ( 1 anger lägsta betyg, anger högsta betyg) Fråga 1 Fråga 1 Motivering: Bl a jätteintressant att träffa folk från

Läs mer

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11

Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Kursutvärdering NEK A1 Moment 3: Makroekonomi, vt-11 Ansvarig lärare: Andréa Mannberg 1. Deskriptiv statistik Descriptive Statistics N Min Max Mean Std. Deviation Vilket betyg vill du ge kursen som helhet?

Läs mer

Kursenkät basår ht 10- vt11

Kursenkät basår ht 10- vt11 Kursenkät basår ht 10- vt11 Antal svar: 36 1. Betyg på kursen. Medelbetyg på den blev 4,1 80% 60% 40% 20% 0% 1 2 3 4 5 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 6 5 4 helt

Läs mer

Deltagarnas utvärdering av 23 saker

Deltagarnas utvärdering av 23 saker Deltagarnas utvärdering av 23 saker 2008-08-19 I sammanställningen har tagits med vad alla skrivit men i de fall där flera personer skrivit samma sak eller ungefär samma sak redovisas detta endast en gång.

Läs mer

KURSUTVÄRDERING. A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier

KURSUTVÄRDERING. A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier UMEÅ UNIVERSITET Hösten 2008 Institutionen för nationalekonomi KURSUTVÄRDERING A-kursen moment 4, Ekonomisk politik i öppna ekonomier Detta är en sammanställning av de kursutvärderingar som lämnades in

Läs mer

Att påverka, leda och utvecklas som myndighetsperson

Att påverka, leda och utvecklas som myndighetsperson Deltagarutvärdering 1 (7) Att påverka, leda och utvecklas som myndighetsperson Utvärdering av utbildning i oktober 21 Miljösamverkan Stockholms län. Telefon 8 8 28 929. E-post: miljosamverkan@stockholm.se.

Läs mer

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11

Kursutvärdering Matematisk analys IV H11 Matematisk analys IV, höstterminen 20. Responses: 9 Kursutvärdering Matematisk analys IV H. Du är Kvinna 33 3 Man 67 6 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet 33 3 Lättare att få jobb Förkunskapskrav

Läs mer

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var?

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? Kommentar till: Hur givarna förstår information och frågor. Bra att

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

1 of 6 15/02/2007 23:26 Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2007-02-15 23:26:10 Grupp: Aktiverade deltagare (5C1108 Tillämpad fysik, mekanik) Besvarad av: 7(58) (12%) Sidan besökt av:

Läs mer

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115

KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Amina Henaien Farrokh Atai 840717-0508 851103-7932 henaien@kth.se farrokh@kth.se KURSUTVÄRDERING MATEMATIK I: 5B1115 Vi har försökt genom denna utvärdering att ge er en sammanfattning och en kortfattad

Läs mer

Utvärdering att skriva för webben - Snabbrapport

Utvärdering att skriva för webben - Snabbrapport Utvärdering att skriva för webben Snabbrapport. Jag är 3 3 6 6 7 7 kvinna man egen definition. Befattning 3 3 assistent bibliotekarie chef annan 3. Hur nöjd är du medutbildningen som helhet? Inte alls

Läs mer

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Kursutvärdering HT 14 Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Hur svarade kursen mot kursbeskrivningen? fördelning 0% 0% 0% 10% 25% 65% antal (0) (0) (0) (2) (5) (13) Medelvärde (för

Läs mer

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design Antal svar: 13 (41) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 23,1% 3. Bra 69,2% 4. Mycket bra 7,7%

Läs mer

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Detta var bra 333 Varierat program teori/övningar. Positiva och inspirerande ledare. Bra grupp: åldersblandat o könsfördelat. Öppenhet i gruppen.

Läs mer

Anläggnings- och apparatteknik

Anläggnings- och apparatteknik Anläggnings- och apparatteknik Inlämnade svar : 0 8 Innehåll: Rökgaser e int riktigt min grej... Bra kurs. Föreläsarna: Westerlund är bland de båsta föreläsarna på KTF. Förklarar på ett sätt som gör att

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3.

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3. 1(5) Kursvärdering - sammanställning Kurs: Grundkurs i C-programmering, 2p (1TD442), 1p (1IT022) Antal reg: 103 Program: ingår i 1TD442 Algoritmer och datastrukturer DV1 6p/ Antal svar: 31 DVP: 11 svar

Läs mer

Experimentell psykologi: Emotion och motivation (mom 2)

Experimentell psykologi: Emotion och motivation (mom 2) Experimentell psykologi: Emotion och motivation (mom 2) Antal deltagare i enkäten: 82 Antal erhållna enkätsvar: 54 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen? Antal svar på frågan:

Läs mer

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande?

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande? Kursvärdering Patent, varumärke och design - information som inspiration HT13 ÖVDFR1 10 hp Kursansvariga: Ingrid Johansson Rolf Hasslöw Antal registrerade studenter: 30 Antal besvarade: 7 Antodkända studenter

Läs mer

Kursvärdering Palliativ vård - November

Kursvärdering Palliativ vård - November Kurs: VA632B - Palliativ vård Svarsfrekvens: 17/17 (100,0%) Startdatum: 2013-11-07 Slutdatum: 2013-11-15 Kursvärdering Palliativ vård - November - 2013 Hälsa och samhälles kursvärderingar är ett led i

Läs mer

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering VT2012 stängd Datum: 2012-08-29 11:05:54 Grupp: Aktiverade deltagare (Människa, teknik, organisation (MTO) (7,5hp)) Besvarad av: 17(32) (53%) 1. Det var lätt

Läs mer

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011

Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Utvärdering av gruppledarutbildning ACT Att hantera stress och främja hälsa HT 2011 Här kommer en sammanfattning av utvärderingar från de som gick gruppledarutbildningen under hösten 2011. Deltagarnas

Läs mer

Utvärderingsfrågor för deltagare

Utvärderingsfrågor för deltagare Utvärderingsfrågor för deltagare Utbildningens namn: Neuropsykofarmakologi för psykologer, VT2016 Projekt. nr: UF679 2643 5 Datum: 2016-04-28-2016-09-09 Antal svarande: 14 av 20 (70%) INNEHÅLL OCH MÅL

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vattenresursteknik MV0190, 30056.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Abraham Joel Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-05-2014-04-04 Antal svar 8 Studentantal 52 Svarsfrekvens

Läs mer

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS UPPSALA UNIVERSITET Institutionen för musikvetenskap RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS Kurs: Musikteori 1/Musikvetenskap A Delkurs: Satslära/funktionsanalys Termin: VT 211 Totalt besvarade

Läs mer

Antal studenter VG G U Blank

Antal studenter VG G U Blank Kursledningens sammanfattning Kursen startar med en översiktsföreläsning. De första tre veckorna ägnas åt kursens teoriinnehåll genom totalt 20 föreläsningar (á 2x45 min), vilka efterföljs av motsvarande

Läs mer

Medan Aktiv inlärning

Medan Aktiv inlärning Studieteknik Mål Överblick Före Förbered för studier Planera Delta i undervisningen Medan Aktiv inlärning Lyssna och anteckna Tänk aktivt Kunskap och förståelse Efteråt Behållning av studierna Aktivera

Läs mer

Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1

Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1 1 av 11 2010-12-13 16:22 Mental träning termin 2 HT-10 Sida 1 av 1 Antal besvarade enkäter: 15 1 Hur tycker du att målen för momentet har uppfyllts? Vi har väl uppfyllt de delarna bra. Jag tycker det känns

Läs mer

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson.

Kursledaren: Serguei Shimorin. Övningsledarna: Daniel Zavala Svensson, Shiva Samieinia, Nils Dalarsson. Kursanalys av SF1624 för CINTE, vårtermin 2015 1 Kvantitativa data Moment TEN1 Poäng på moment 7.5hp Antal registrerade 83 Antal godkända på moment 33 Prestationsgrad 40% Antal med slutbetyg 33 Examinationsgrad

Läs mer

Kursvärdering Matematik 1 - distans

Kursvärdering Matematik 1 - distans View All Responses. Alla deltagare. Responses: 7 Kursvärdering Matematik - distans. Varför har du läst kursen (flera svar möjliga)? Response Average Intresse för ämnet För att kunna söka (annat) arbete

Läs mer

Evaluation Summary - CDT104 Grundläggande Webbdesign HT07 Dan Levin

Evaluation Summary - CDT104 Grundläggande Webbdesign HT07 Dan Levin Evaluation Summary CDT Grundläggande Webbdesign HT7 Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) 9 Skriv kommentarer här... Q. a

Läs mer

Kursutvärdering SQ4247; Missbruk och beroende, 10 hp. VT-13

Kursutvärdering SQ4247; Missbruk och beroende, 10 hp. VT-13 Kursutvärdering SQ4247; Missbruk och beroende, 10 hp. VT-13 29 studenter av 70 har svarat. Vad i kursen har varit särskilt värdefullt och varför? Kursens utgångspunkt, att titta på hur samhället skapar

Läs mer

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009.

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Umeå Universitet Sida 1 (10) Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Kursvärdering. Omdöme 1 5 (5 bäst) Kursupplägg i stort 1 2 5 Bra projekt där de tidigare projekten i BP1 och BP2 binds ihop. Får

Läs mer

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04 Detta var bra 1 Precis allting! Det har verkligen varit två perfekta dagar 2 Bra övningar. Trevliga och berikande diskussioner. 4 Allting. Bra med möte ungdomar och vuxna. 5 Både föreläsningarna och de

Läs mer

NYTT KURSUPPLÄGG OCH MUNTLIG TENTAMEN

NYTT KURSUPPLÄGG OCH MUNTLIG TENTAMEN VUXENNEUROPSYKOLOGI (4 sp) ÄMNESSTUDIEKURS (PSYKOLOGI, LOGOPEDI OCH BLIVANDE ÄMNESLÄRARE I PSYKOLOGI) Mira Karrasch & Matti Laine Detta är ju helt objektivt sett det mest intressanta som finns! NYTT KURSUPPLÄGG

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 - Har du verktyg för att bemöta din oroliga och nedstämda tonåring? Föräldrakursen oro/nedstämdhet är ett samarbete mellan Råd & stöd, Gamla Uppsala familjeenhet

Läs mer

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING SAMMANSTÄLLNING 1 (9) Inst för informationsteknologi GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING del av 1TD442 ALGORITMER OCH DATASTRUKTURER DV1/ 1IT022 PROGRAMKONSTRUKTION II Period 3, 2006 DV/IT Sammanfattning: Vad

Läs mer

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status:

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status: Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering öppen Datum: 2012-02-29 08:57:27 Grupp: Aktiverade deltagare (LFD200 H11 Läkemedel för djur) Besvarad av: 9(19) (47%) Typsjukdomar hos hund, katt och gnagare

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vertebratzoologi BI0852, 20054.1314 10 Hp Studietakt = 30% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Göran Hartman Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-24-2014-04-17 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

Kursutvärdering Samhällskunskap A Lärare: Esa Seppälä Läsåret Klass: LP2B

Kursutvärdering Samhällskunskap A Lärare: Esa Seppälä Läsåret Klass: LP2B 8 6 4 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Mitt första inryck av denna kurs var: Mycket bra 5 31 Bra 11 69 Dåligt - - Mycket dåligt - - Antal EAS:. Antal svarande: 16. Mv: (Skala 1) = 82,81 6 5 4

Läs mer

Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning.

Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning. Länsfolkhälsorådet Gävleborg Länsfolkhälsodagen 19 oktober Utvärdering Förmiddag Kvarstående ojämlikhet i ohälsa en utmaning. Intressanta jämförelser och bra föreläsning. En mycket intressant föreläsning.

Läs mer

RYSA Du är % # Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Summa 100% 6

RYSA Du är % # Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Summa 100% 6 RYSA11 2007 RYSA11 2007 Översikt Totalt antal svar 6 Filter nej Gruppera efter fråga nej Du är Kvinna 50% 3 Man 50% 3 Din ålder Under 25 33.3% 2 25-35 16.7% 1 Över 35 50% 3 Vad har du läst förutom ryska?

Läs mer

Sammanställning av generell kursenkät för V15 Ledarskap för vårdens utveckling Datum: 2015-04-07 Besvarad av: 13(30) (43%)

Sammanställning av generell kursenkät för V15 Ledarskap för vårdens utveckling Datum: 2015-04-07 Besvarad av: 13(30) (43%) Sammanställning av generell kursenkät för V15 Ledarskap för vårdens utveckling Datum: 2015-04-07 Besvarad av: 13(30) (43%) 1. Det var lätt att veta vilken nivå som förväntades på mitt arbete fördelning

Läs mer

Resultat av kursvärdering

Resultat av kursvärdering DAT 501: Diskret matematik vt 2003 Resultat av kursvärdering Antal svar: 19 av 37. Kursvärderingsblanketter delades ut på tentan och kunde lämnas in separat då eller efteråt i kursskåpet. Tycker du att

Läs mer

Vilket program och årskurs läser du? Respondenter: 5. Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082

Vilket program och årskurs läser du? Respondenter: 5. Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082 Översikt alla Frågor - Verksamhetsstyrning FÖ5007 FÖ5009 FÖ6007 FÖ6010 20082 Vilket program och årskurs läser du? Valfritt ekonomprogram år 3 Valfritt ekonomiskt programårslurs 3 valfritt ekonomiskt program

Läs mer

Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre

Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre 2013-03-23 Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre Bakgrund Inom satsningen Bättre liv för sjuka äldre 2013 anordnade Demensnätverket i Västernorrland tillsammans

Läs mer

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 H10_Statistik och Vetenskapsteori Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen? (5) Stor 13 46,4% (6) Mkt stor 5 17,9%

Läs mer

Sammanställning av kursvärdering

Sammanställning av kursvärdering Dnr HS 214/42 Sammanställning av kursvärdering (blanketten används inte för lärarutbildningskurser) Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap Sammanställning av vårterminens kurser ska vara underskriven,

Läs mer

1. Sätt upp mål och ha något roligt som morot delmål

1. Sätt upp mål och ha något roligt som morot delmål Studieteknik Studieteknik innebär hur man studerar och ska underlätta studierna. Målet är att lära sig så mycket som möjligt under den planerade tiden. Man blir effektiv, får kontroll och slipper stress!

Läs mer

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Hållfasthetslära (MSGB22), HT08 Lärare: Nils Hallbäck (föreläsningar samt övningsgrupp) Christophe Barbier (övningsgrupp) Examinator: Nils Hallbäck Antal studenter som följt

Läs mer

Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT2012

Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT2012 Kursutvärdering av Hälsoeffekter HT0 Hälsoeffekter (9000ht) Results of survey Startade: December 0, 0 Avslutad: February 6, 0 Svarsfrekvens: 6% ( / 7 ) Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering

Läs mer

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Att våga tala - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Vad jag tänkte prata om... Vem är jag? Vad gör jag här? min bakgrund som talare Går det att lära sig att våga nåt?

Läs mer

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007

Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 Sammanställning av studentutvärderingen för kursen Estetiska lärprocesser 15 hp, ht 2007 135 av 167 studenter (81%) har Lärare, tidigare år, förskola 39% besvarat utvärderingen Lärare, tidigare år, grundskola

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: 1. Vilket är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 50 Medelvärde: 3.9

Allmänna frågor om kursen: 1. Vilket är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 50 Medelvärde: 3.9 Kursvärdering - sammanställning Kurs: 1TD755, 1TS044 Beräkningsvetenskap II Antal reg: 69 1TD042 Beräkningsvetenskap NV2 Antal svar: 51 Period: Period 1 H04 Svarsfrekvens: 73% Lärare: Lina von Sydow, Stefan

Läs mer

Kursutvärdering. Enkätresultat. 27 har svarat av 32 (84%) Max antal val: 7

Kursutvärdering. Enkätresultat. 27 har svarat av 32 (84%) Max antal val: 7 Enkätresultat Enkät: Kursutvärdering Status: öppen Datum: 2009-12-08 14:08:39 Grupp: Aktiverade deltagare (H09 Sår och sårbehandling) Besvarad av: 27(32) (84%) Kursutvärdering Utvärdera kursen utifrån

Läs mer

B. Vad skulle man göra för att vara bättre förberedd inför en lektion i det här ämnet?

B. Vad skulle man göra för att vara bättre förberedd inför en lektion i det här ämnet? Studieteknik STUDIEHANDLEDNING Syftet med dessa övningar är att eleverna själva ska fördjupa sig i olika aspekter som kan förbättra deras egen inlärning. arna görs med fördel i grupp eller parvis, och

Läs mer

Kursutvärdering Samhällskunskap A Lärare: Esa Seppälä Läsåret Klass: RL2B

Kursutvärdering Samhällskunskap A Lärare: Esa Seppälä Läsåret Klass: RL2B Läsåret 212-213 8 6 4 2 Mycket bra Bra Dåligt Mycket dåligt EAS 1. Mitt första inryck av denna kurs var: Mycket bra 15 71 Bra 5 24 Dåligt 1 5 Mycket dåligt - - Antal EAS:. Antal svarande: 21. Mv: (Skala

Läs mer

DD2458-224344 - 2014-12-19

DD2458-224344 - 2014-12-19 KTH / KURSWEBB / PROBLEMLÖSNING OCH PROGRAMMERING UNDER PRESS DD2458-224344 - 2014-12-19 Antal respondenter: 26 Antal svar: 18 Svarsfrekvens: 69,23 % RESPONDENTERNAS PROFIL (Jag är: Man) Det var typ en

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING DREAM BIG ARVIKA 12-03-29 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Dream Big Arvika Datum då aktiviteten genomfördes: 29 mars 2012 Insamlingsperiod

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Arbetsplanering inom djursjukvård DO0045, 40160.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Lena Svendenius Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-06-03-2014-06-22 Antal svar 10 Studentantal

Läs mer

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter.

Den friska människans anatomi och fysiologi 1SJ000 Distans VT16. Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Den friska människans anatomi och fysiologi SJ000 Distans VT6 Antal respondenter: 2 Antal : Svarsfrekvens: 4.48 % Jag uppfattar att jag genom denna kurs utvecklat värdefulla kunskaper /färdigheter. Jag

Läs mer

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 Kurserna har genomförts på Edvinshus, Köpingebro, Östra/Bleke och Svarte under v. 5-6 och på Löderup, Backa, Änga och Sövestad under v 10-12, två kurskvällar per skola.

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING BUSINESS TALK - TURNÉN 2012 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Business Talk Turnén (Arvika, Filipstad, Forshaga, Hagfors, Kristinehamn)

Läs mer

Pedagogiskt seminarium för personal vid Institutionen för geovetenskaper (avd för luft och vatten)

Pedagogiskt seminarium för personal vid Institutionen för geovetenskaper (avd för luft och vatten) Miniprojekt, pedagogisk grundkurs IV, ht 2000. Andreas Gyllenhammar & Johan Persson, Institutionen för geovetenskaper Pedagogiskt seminarium för personal vid Institutionen för geovetenskaper (avd för luft

Läs mer

Kursvärdering Analys 2

Kursvärdering Analys 2 View All Responses. Alla deltagare. Responses: 6 Kursvärdering Analys 2. Du är Kvinna 50 3 Man 50 3 2. Varför har du läst denna kurs? Intresse för ämnet Ingår i programmet jag läser 00 7 3. Vad anser du

Läs mer

Sammanställning av utvärdering från utbildning för ledningsgrupper

Sammanställning av utvärdering från utbildning för ledningsgrupper Sammanställning av utvärdering från utbildning för ledningsgrupper REFLEKTIONER / TANKAR Jag gick in helt utan förutsättningar och har varit med om MÅNGA utbildningar av den här typen. Kort och norrländskt

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teknologiska och biologiska grunder för odling TN0325, 30216.1415 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Siri Caspersen Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-03-26-2015-06-05 Antal

Läs mer

A. Inledande Frågor 1. Kön. B. Ditt Lärande på Värderingar, världsbilder och visioner

A. Inledande Frågor 1. Kön. B. Ditt Lärande på Värderingar, världsbilder och visioner Sammanställning av Kursutvärdering Tvärvetenskapliga och historiska perspektiv på värderingar, världsbilder och visioner 6hp inom Hållbar utveckling B 2015 Cemus kurser har tillkommit på studentintiativ

Läs mer

Kortfattad sammanfattning av studenternas synpunkter och förslag

Kortfattad sammanfattning av studenternas synpunkter och förslag Termin: VT 2015 Program: W Kurs: Klimat 1TV026 10 hp Antal registrerade studenter: 11 Svarsfrekvens: (54%) 6/11 Datum: 2015-04-08 Utfall av examination Antal examinerade: 9 Betyg 5: 0 (0%) Betyg 4: 5 (56%)

Läs mer

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original 128 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 100 80 60 40 20 0 98 2 0 Ja Nja Nej Varför eller varför inte? - Jag har träffat jättemycket

Läs mer

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block http://www.moodle2.tfe.umu.se/mod/feedback/analysis.php?id=47... Elnät HT15 Du är inloggad som JanÅke Olofsson (Logga ut) Hem Mina kurser 215 HT15 Elektronik Elnät HT15 General Kursutvärdering Analys Kursutvärdering

Läs mer

PIM-examinatorer ger sina synpunkter via en enkät.

PIM-examinatorer ger sina synpunkter via en enkät. PIM-examinatorer ger sina synpunkter via en enkät. I mitten på höstterminen 2011 svarade PIM-examinatorerna på några frågor om hur de upplevt PIM-arbetet hitintills på sin skola. Det var frågor riktade

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Makroekonomi NA0133, 40043.1415 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Rob Hart Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-06-04-2015-09-30 Antal svar 29 Studentantal 88 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Fiskodling BI1125, 30035.1112 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Grund Kursledare = Andreas Pettersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-05-07-2012-05-20 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

Värderingsresultat. Obligatoriska standardfrågor

Värderingsresultat. Obligatoriska standardfrågor Små avloppssystem, näringsåterföring och slambehandling TN0320, 20056.1415 5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Håkan Jönsson 5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Avancerad Kursledare

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Fristående nätkurs Kurs: Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Kurskod:

Läs mer

Kursutvärdering psykiatrikurs jan-feb 2007, 5 halvdagar

Kursutvärdering psykiatrikurs jan-feb 2007, 5 halvdagar Kursutvärdering psykiatrikurs jan-feb 2007, 5 halvdagar Jag vore tacksam om Du ville ta ett par minuter till att fylla i denna anonyma kursutvärdering. Syftet är dels att få idéer om hur jag kan förbättra

Läs mer

10 tips för ökad försäljning

10 tips för ökad försäljning 10 tips för ökad försäljning Innehållsförteckning Tips 1 Kundvård...3 Tips 2 Vad har du egentligen på gång?...4 Tips 3 Ställ jobbiga frågor...5 Tips 4 När tiden inte räcker till...6 Tips 5 Låt kunden skriva

Läs mer

Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson

Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson Enkätresultat för SIK15 Omvärldsanalys och informationssökning 7,5 hp. 31SOI1 H15-1 Kursansvariga: Rolf Hasslöw, Ingrid Johansson Enkäten är besvarad av 16 studenter (av 42 möjliga) vilket motsvarar 38%.

Läs mer

1. Flervalsfråga Andel

1. Flervalsfråga Andel Page 1 of 8 Kursutvärdering Tillbaka till Välj resultat Antal svar: 39 1. Flervalsfråga Andel Vilken kvalitet upplever du att kursen har hållit sammantaget? Mycket låg 5,1% Låg 20,5% Godtagbar 43,6% Hög

Läs mer

Enkäten fylls i anonymt, vi kan alltså inte se vem som har skrivit vad. Du får gärna använda kommentarsrutorna för att utveckla dina svar.

Enkäten fylls i anonymt, vi kan alltså inte se vem som har skrivit vad. Du får gärna använda kommentarsrutorna för att utveckla dina svar. Enkätresultat Enkät: Distans: Kursutvärdering Status: öppen Datum: 2013-02-01 10:09:09 Aktiverade deltagare (HT12 1SJ012 Ledarskap, Grupp: pedagogik samver i sjuksköterss yrkesutövning (7,5hp) V51-03)

Läs mer

Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts. Kursens innehåll har motsvarat mina förväntningar

Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts. Kursens innehåll har motsvarat mina förväntningar Kursvärdering bastermin BBBX 03 vt11 Antal svar: 5 1. Betyg på kursen Mebetyg 3,8 5 4 3 2 1 Betyg på kursen som helhet 8 2. Kursplan och måluppfyllelse Kursens mål har enligt kursplanen uppfyllts 7 6 5

Läs mer

- Den praktiska kunskapen man fick lära på labbarna + projektlabben.

- Den praktiska kunskapen man fick lära på labbarna + projektlabben. Fullgjorda Egna enkäter: 16 Frågor: 16 1. () Vad har du varit mest nöjd med beträffande kursen? Föreläsningar Föreläsaren, han har visat på stort engagemang! Inga frågor har varit för dumma. Han har alltid

Läs mer

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet?

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet? Utvärdering Hur är du med dagen som helhet? miss B. 2 4 12,1 C. 3 19 57,6 10 30,3 Total 33 100 97,1% (33/34) Bra ordnat trots sista-minuten-återbud Familjeverkstaden blev inställd pga sjukdom Det blev

Läs mer

Vet ej/ej tillämpbar fördelning 0% 4,2% 12,5% 37,5% 29,2% 12,5% 4,2% antal (0) (1) (3) (9) (7) (3) (1)

Vet ej/ej tillämpbar fördelning 0% 4,2% 12,5% 37,5% 29,2% 12,5% 4,2% antal (0) (1) (3) (9) (7) (3) (1) Enkätresultat Enkät: Kursvärdering Status: öppen Datum: 2014-03-12 13:52:45 Grupp: Deltagare (Utvecklingspsykologi (15hp) HT13) Besvarad av: 24(69) (34%) 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått

Läs mer

Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013

Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013 Utvärdering av gruppledarutbildning, ACT Att hantera stress och främja hälsa VT 2013 Här kommer en sammanfattning av utvärderingar från de som gick gruppledarutbildningen under våren 2013. Deltagarnas

Läs mer