INSPIRERANDE MEDBORGARDIALOG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "INSPIRERANDE MEDBORGARDIALOG"

Transkript

1 INSPIRERANDE MEDBORGARDIALOG Vi gör resan mot framtidens städer inspirerad och trygg. Med innovativ teknik, hög kvalitet och helhetstänk blir medborgardialogen en engagerande upplevelse.

2 ENGAGEMANG FÖR EN GEMENSAM FRAMTID Städernas ständiga utveckling påverkar förutsättningarna för dess medborgare. Vi tror på att invånare som involveras genom bra information är grunden till en utveckling som går i rätt riktning. Med hjälp av avancerad teknik för visualisering hjälper vi kommunens och stadens invånare att vara med i processen kring stadens byggprojekt. Med lösningar baserade på Virtual Reality, Augmented Reality och en rad andra tekniker, har vi skapat utmärkta förutsättningar för er att kommunicera kring stadens utvecklingsprojekt.

3 EN INSPIRERAD RESA MOT FRAMTIDENS STAD En stads utveckling är en resa, kantad av stora beslut och förändring. Vi finns med er och era medborgare längs hela resan. 1 ATT FÖRSTÅ SAMMANHANGET KRING BYGGPROJEKTET ATT FÖRSTÅ BYGGPROJEKTET ATT FÖRSTÅ HUR DU PÅVERKAS ATT INSPIRERAS OCH ENGAGERAS OCH DESS KARAKTÄR AV BYGGPROJEKTET AV ER GEMENSAMMA FRAMTID Vi hjälper stadens invånare att förstå projektets sammanhang, dess karaktär och hur de själva påverkas i sin vardag. Men inte minst handlar det om att skapa inspiration och engagemang kring er gemensamma framtid.

4 KVALITET OCH KÄNSLA Att inspireras handlar om att uppleva. Vi jagar alltid den där perfekta känslan och nyansen för att skapa den atmosfär ni vill att användarna skall uppleva. Vi skapar bildmanér för att ringa in och säkerställa att den stil och känsla ni vill ha återskapas i allt material vi gör för er. På så sätt skapar vi variation, och större möjlighet att era användare känner igen sig och kan inspireras av materialet. Vi producerar mängder med grafiska gestaltningar - alla i syfte att ta betraktaren till en värld som ännu inte finns. För att den upplevelsen skall bli både realistisk och inspirerande behöver allt vara rätt. Vi ägnar mycket tid och energi åt att göra varenda bild, virtuell rundvandring eller planskiss perfekt i alla avseenden. Vi brinner för alltifrån bildkomposition och vinkelval till färg- och ljussättning. Våra professionella kreatörer och projektledare säkerställer att allt blir precis så bra som ni och er målgrupp vill ha det.

5 MEDBORGARDIALOG PÅ NÄTET Internet är en självklar plattform för kontakt med medborgarna. Vi erbjuder en bred svit av produkter som täcker alla era behov för webbplatsen, sociala medier och övriga digitala kanaler. Vår kraftfulla Stadsvisualisering med inbyggd Solstudie är ett exempel på ett omfattande och mycket lättanvänt webbaserat system som hjälper era kunder se hur ett byggprojekt påverkar solljuset på en viss plats. I ett tidigare skede, innan ritningarna är spikade, kan ni använda våra Informationspunkter för att hjälpa era kunder förstå hur projektet kommer påverka ett större område. De interaktiva rundvandringarna kan användas i er medborgardialog på er hemsida och på Facebook. De kan också beställas med Före- och efterfunktion, som låter era användare växla mellan nutid och framtid. Kommunikationen kring ett byggprojekt har aldrig varit tydligare! Ni kan använda våra digitala lösningar på er hemsida, och de fungerar direkt i webbläsaren både på dator, surfplatta och telefon.

6 Våra dynamiska Informationspunkter är exempel på online-system som bidrar med en kombination av överblick och bra information - direkt på er hemsida.

7 VIRTUALREALITY Vi har skapat en ny standard för VR i medborgardialog, där medborgarens trygghet, inspiration och tillgång till information står i centrum. Vår VR-teknik hjälper era medborgare att lära känna det framtida byggprojektet på ett helt nytt sätt. På nolltid blev VR ett av de mest omtalade tekniska landvinningarna. Och det är inte för intet - i synnerhet inte för invånarna i en stad i förändring. Med vår VR ger vi era stadsinvånare chansen att verkligen uppleva det framtida byggprojektet, och förstå hur det påverkar sin omgivning och deras egna förutsättningar. Vi levererar en rad olika typer av VR-upplevelser med olika egenskaper. Den mest avancerade är baserad på HTC Vive:s mäktiga plattform, medan våra smartphone-anpassade lösningar erbjuder flexibilitet och mobilitet. Vi anpassar upplevelsen efter era behov!

8 MINNEN AV FRAMTIDEN Vår VR är engagerande på ett sätt som gör att användaren kan påverka och vara en del i upplevelsen. En minnesvärd erfarenhet av en värld som ännu inte är byggd.

9 AUGMENTEDREALITY Tiden för dyra och otympliga plastmodeller är verkligen förbi. Med Augmented Reality skapar vi en interaktiv modell av projektet, eller en hel stadsdel - en lika omvälvande som lättillgänglig upplevelse. Med vår AR växer projektet, området eller hela stadsdelen upp från pappret. Inspirerande vid informationsmöten, utställningar och hemifrån. Med vår Augmented Reality (eller kort och gott AR ) förvandlas en vanlig situationsplan till en komplett 3D-modell, direkt i telefonen eller surfplattan. AR är något av det mest spännande på teknikhimlen på år och dar. Tack vare att vi lyckats bibehålla den höga kvalitén är vår AR en mycket kraftfullt teknik för att presentera byggprojekt, områden eller hela stadsdelar. Och det bästa av allt tekniken behöver ingen annan hårdvara än en vanlig mobiltelefon eller surftplatta. Era stadsinvånare kan i lugn och ro studera framtidens stad

10 HELHETSLÖSNINGAR TILL FASTA PRISER Vi vill lösa hela ert visualiseringsbehov på en och samma gång. Vi har därför tagit fram heltäckande visualiseringspaket där allt ingår. Vi har gjort det enkelt för oss. Men framförallt för er. Vi vill att det skall vara lätt för er att beställa, vi vill att ni skall få precis allt ni behöver för er marknadsföring, och vi vill att ni skall veta exakt vad ni betalar för. Vi har tagit fram helhetslösningar som innehåller allt ni kan tänkas behöva för medborgardialog och information kring ett projekt - via webben, print, utställning eller i informationsmöten. Helhetslösningarna erbjuds dessutom till mycket förmånliga och fasta priser, där all projektledning och korrekturvändor ingår. Ett transparent och tydligt upplägg som gynnar alla.

11 BRETT ANVÄNDNINGSOMRÅDE Våra produktioner gör sig utmärkt på storskärm och är ett vanligt inslag på kommuners informationsträffar, mässor, och utställningar.

12 FÖR ALLA, PÅ ALLA ENHETER Hög tillgänglighet är ett måste. Därför har vi lagt stor vikt vid att all vår teknik skall vara tillgänglig för så många som möjligt, på så många enheter som möjligt. En riktigt bra medborgardialog begränsar sig inte, vare sig till var användarna befinner sig, vilken teknik de har eller vad de har för teknikvana. Våra produktioner fungerar därför på de allra flesta mobiltelefoner, surfplattor och datorer - direkt i webbläsaren. Det betyder att era användare inte behöver tanka hem vare sig plug-ins eller appar, utan kan ta del av visualiseringarna direkt. Undantaget är AR, som kräver nedladdning av en gratis-app i Google Playstore eller AppStore.

13 ARBETSPROCESS I alla våra projekt arbetar vi efter en beprövad och effektiv arbetsprocess. Det gör samarbetet smidigt och enkelt. Syftet är att alla inblandade vid alla tillfällen ska veta precis var i arbetsprocessen projektet befinner sig, och vad som förväntas av respektive part. Ordern bekräftas med skriftligt godkännande Ni tillhandahåller komplett underlag Ni studerar den utkastet och kommer med förslag på eventuella justeringar Ni godkänner den färdiga produktionen Ni erhåller digital leverans av produktionen BESTÄLLNING (fakturering 50%) PROJEKTSTART UTKAST SLUT- GODKÄNNANDE LEVERANS (fakturering 50%) Vi avsätter och förbereder resurser Vi producerar Vi gör eventuella ändringar Vi sammanställer materialet för leverans Våra projektteam består av alltifrån projektledare och assistenter till inredningsarkitekter och 3D-artister.

14 INNOVATIONSLAB wec360 har sina rötter i innovation och teknikutveckling. Det var med utvecklandet av avancerad teknik för 360 -gradersgrafik som allting började. Mer än någonsin utgör idag vår utvecklingsavdelning och innovationslab en central del av bolaget. Där bedriver vi egen utveckling av Virtual Reality, Augmented Realty, Mixed Reality samt en rad egenutvecklade system för stadsoch samhällsutveckling. Tack vare att vi själva utvecklar tekniken vi arbetar med har vi möjlighet att fullt ut anpassa den till era plattformar och eventuella särskilda behov. Vår ambition är att ligga i det absoluta tekniska frontskiktet. Dels för att ni skall vara trygga med att vår teknik alltid motsvarar det bästa och mest relevanta för era ändamål. Dels för att vi verkligen älskar teknik och utveckling.

15 I SAMARBETE MED SAMSUNG Samarbetet med Samsung gör det möjligt för oss att utveckla teknik i nära samarbete med ett av världens mest innovativa företag. För ett entreprenörsbolag som wec360 är det en stor fördel i en snabbrörlig och mycket konkurrensutsatt tech-värld. + Meningsfulla innovationer handlar om att förenkla och förbättra människors liv. Samarbetet med wec360 tycker jag är ett bra exempel på det. Fredrik Pantzar, Samsung

16 VÅRA VÄRDEGRUNDER ENGAGEMANG Vi drivs av passion för uppdraget och går all-in i uppgiften. Vi gör vårt allra bästa för att alltid vara relevanta, och brinner för att både process och leverans skall vara av högsta kvalitet. Vi finns här för er, och i relationen med er är vi närvarande och tar ansvar. Våra medarbetare tillåts vara delaktiga i företagets utveckling, och bolaget präglas av en hög grad av transparens. PROFESSIONALITET För oss är tydlighet och kompetens genomgående. Vi är alltid noggranna, levererar i tid och med hög kvalitet. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar, och arbetar efter strukturerade arbetsprocesser samt tydlig och enhetlig kommunikation. Vi upprättar tydliga policys för våra anställda, och agerar rättvist efter dessa. Anställda ges rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. NÄRHET Vi verkar som en förlängning av er verksamhet. Vi träffar och jobbar med er i era miljöer. Vi är aldrig långt borta, och anpassar oss i möjligaste mån efter era plattformar och behov. Vi är bemannade av människor, inte robotar. Företagskultur är viktigt för oss, och vi arbetar aktivt för att skapa en bra arbetsmiljö och sammanhållna team.

17 Vi tror på långsiktiga samarbeten. För att det skall bli verklighet måste vi leverera. Alltid och på alla plan. Vi arbetar hårt med att ständigt utveckla vårt arbetssätt, våra rutiner, vårt erbjudande och leveranser.

18 VÅRA KUNDER OCH REFERENSER Vi är samarbetspartners med flertalet av Sveriges kommuner, kommunala bostadsbolag och största byggaktörer. Här nedan ett urval av ca 350.

19 Samarbetet med wec360 har fungerat väldigt smidigt, de är snabba och är väldigt noggranna med detaljer. Visualiseringsbilderna gör det mycket lättare för oss att visa för våra kunder vad de kan förvänta sig när de vill hyra lägenheter från oss. Det underlättar otroligt mycket att ha något att visa upp när det inte finns någon färdig lägenhet att visa för kunden. Vi är nöjda och kommer i framtiden att fortsätta samarbetet med wec360. Jonas Björn Göteborgs kommunala bostadsbolag Bostadsbolaget Vi har samarbetat med wec360 i ett par år nu och haft stor hjälp av dem när när vi vill visa våra kunder hur våra lägenheter ser ut. Att kunna se sig runt i en ännu inte byggd lägenhet och att se utsikten hjälper ofta kunden att bilda sig en uppfattning om bostaden och fatta ett snabbare beslut. Genom hela resans gång med wec360 så har vi fått mycket hjälp och goda idéer från både säljare och produktion. Vi får ett smidigt säljverktyg som både våra kunder och säljare har stor användning av och är väldigt nöjda så här långt! Anita Larsson ÖrebroBostäder AB wec360 har hjälpt oss att visualisera vårt kommande projekt Oskarsgatan med totalt 99 lägenheter som vi nu släpper för uthyrning. Samarbetet har kännetecknats av tydlighet, bra dialog och smidighet och vi är mycket nöjda med slutprodukten. Bostadsväljaren är ett utmärkt verktyg för de som ska hitta sitt drömboende. Thomas Gustaffson Hyresbostäder i Norrköping

20 VI GÖR ERA PROJEKT GREPPBARA OCH INSPIRERANDE wec360 :s tjänster och produkter används i första hand för att i tidigt skede inspirera och informera stadsmedborgare, bostadsköpare och beslutsfattare om framtida byggprojekt och dess möjligheter. Vi är i dag Sveriges ledande utvecklare av 3D-visualisering för byggprojekt, med kunder som Skanska, Peab, HSB, Stena Fastigheter och Riksbyggen, samt en lång rad kommuner, allmännyttiga bostadsbolag och regionala byggbolag. wec360 har huvudkontor i Örebro samt marknads- och försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Malmö samt Oslo. Vårt produktionskontor är beläget i Warszawa. Vi är stolt officiell samarbetspartner med Samsung info@wec360.se

VISUALISERINGSPAKET 3D Helhetslösningen för kommunala bostadsbolag

VISUALISERINGSPAKET 3D Helhetslösningen för kommunala bostadsbolag VISUALISERINGSPAKET 3D Helhetslösningen för kommunala bostadsbolag 1 VISUALISERINGSPAKET 3D FÖR KOMMUNALA BOSTADSBOLAG Att välja ny bostad är för många ett av livets stora beslut. Det är ett stort praktiskt,

Läs mer

REFERENSPROJEKT. Bilaga 7 - till anbud till upphandling för Familjebostäder Göteborg: Visualisering Bostäder FB 3125/14

REFERENSPROJEKT. Bilaga 7 - till anbud till upphandling för Familjebostäder Göteborg: Visualisering Bostäder FB 3125/14 REFERENSPROJEKT Bilaga 7 - till anbud till upphandling för Familjebostäder Göteborg: Visualisering Bostäder FB 3125/14 Referensprojekt 1: Brf Skogsfalken för Riksbyggen Innehåller: - exempel på vardagsrumsbild

Läs mer

1(7) Digitaliseringsstrategi. Styrdokument

1(7) Digitaliseringsstrategi. Styrdokument 1(7) Styrdokument 2(7) Styrdokument Dokumenttyp Strategi Beslutad av Kommunfullmäktige 2018-02-21 20 Dokumentansvarig IT-chef Reviderad av 3(7) Innehållsförteckning 1 Inledning...4 2 Övergripande mål och

Läs mer

Svenska kyrkans strategi för digital kommunikation och närvaro

Svenska kyrkans strategi för digital kommunikation och närvaro Svenska kyrkans strategi för digital kommunikation och närvaro 1 (7) Svenska kyrkans strategi för digital kommunikation och närvaro Inledning Svenska kyrkan ska vara ett redskap för Guds rike, och i varje

Läs mer

Varför FRAMTIDS- FÖRETAG?

Varför FRAMTIDS- FÖRETAG? Varför FRAMTIDS- FÖRETAG? För företag som vill öka synlighet och profilering och attrahera jobbsökande i fastighets- och samhällbyggnadssektorn. För jobbsökande som vill kunna jämföra samma slags tjänster

Läs mer

Digitalisering Offentlig sektor. Från tryckt till. digital publikation. FRÅN INTRODUKTION OCH ÖVERSIKT TILL STRATEGI OCH CHECKLISTA.

Digitalisering Offentlig sektor. Från tryckt till. digital publikation. FRÅN INTRODUKTION OCH ÖVERSIKT TILL STRATEGI OCH CHECKLISTA. Från tryckt till Digitalisering Offentlig sektor digital publikation. FRÅN INTRODUKTION OCH ÖVERSIKT TILL STRATEGI OCH CHECKLISTA. 1 Gör inte en digital trycksak Hej! NÄR DU SKA GÅ FRÅN TRYCKTA TILL DIGITALA

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

e-förslag System för ökad medborgardialog

e-förslag System för ökad medborgardialog System för ökad medborgardialog Få medborgarna delaktiga och engagerade i den lokala samhällsutvecklingen Vårt system för ökar medborgardialogen och gör medborgarna delaktiga och engagerade i den lokala

Läs mer

Riktlinjer för IT i Halmstads kommun

Riktlinjer för IT i Halmstads kommun Riktlinjer för IT i Halmstads kommun VER 1.0 Innehåll Bakgrund...3 Syfte...3 Drivkrafter för IT i Halmstads kommun...3 Övergripande inriktning...4 Inriktning för kommunens IT-engagemang...5 Service...5

Läs mer

a White Paper by Idea2Innovation Framtidens arbetssätt.

a White Paper by Idea2Innovation Framtidens arbetssätt. a White Paper by Idea2Innovation Framtidens arbetssätt. Det är tveklöst så att arbetslivet så som vi känner till det genomgår en snabb förändring. Även om det sker olika snabbt i olika branscher, så genomsyrar

Läs mer

Strategi för medborgardialog

Strategi för medborgardialog Strategi för medborgardialog Krokoms kommuns styrdokument STRATEGI avgörande vägval för att nå målen PROGRAM verksamheter och metoder i riktning mot målen PLAN aktiviteter, tidsram och ansvar POLICY Krokoms

Läs mer

Verksamhetsplan Friskis&Svettis Norrköping

Verksamhetsplan Friskis&Svettis Norrköping Verksamhetsplan 2018-2019 Friskis&Svettis Norrköping Verksamhetsidé & ändamål Verksamhetsidén Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Allt passar inte alla, men det finns något för

Läs mer

INFORMATIONS- OCH KOMMUNIKATIONSPOLICY FÖR PITEÅ KOMMUN

INFORMATIONS- OCH KOMMUNIKATIONSPOLICY FÖR PITEÅ KOMMUN INFORMATIONS- OCH KOMMUNIKATIONSPOLICY FÖR PITEÅ KOMMUN Dokumentnamn Dokumenttyp Fastställd/upprättad Beslutsinstans Informations- och kommunikationspolicy för Piteå kommun Policy Dokumentansvarig/processägare

Läs mer

ATT BYGGA FÖRTROENDE

ATT BYGGA FÖRTROENDE ATT BYGGA FÖRTROENDE Vissa saker är svårare att skapa än andra, även för oss specialister. I byggindustrin är ett starkt förtroende en av de allra svåraste sakerna att bygga upp. Det kräver en ärlighet,

Läs mer

INLEDNING. Stefan Bengtsson Rektor Malmö högskola

INLEDNING. Stefan Bengtsson Rektor Malmö högskola VARUMÄRKESPLATTFORM INLEDNING För att upplevas som en tydlig och relevant aktör behöver Malmö högskola bedriva ett kontinuerligt och målmedvetet varumärkesarbete. Vår verksamhet finansieras till stor del

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

Få ut 100x mer av er data.

Få ut 100x mer av er data. WHITE PAPER Få ut 100x mer av er data. En introduktion till hur din organisation kan använda Datastory-plattformen. Daniel Lapidus, Founder of Datastory VÅRT ERBJUDANDE Ett komplett ekosystem Vi har finslipat

Läs mer

Policy och riktlinjer för användning av informationsteknik inom Göteborgs Stad

Policy och riktlinjer för användning av informationsteknik inom Göteborgs Stad Policy och riktlinjer för användning av informationsteknik inom Göteborgs Stad Policy för användning av informationsteknik inom Göteborgs Stad Policyn visar stadens förhållningssätt till informationsteknik

Läs mer

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam

hur människor i vårt företag och i vår omvärld ser på oss. för att uppfattas som empatiska och professionella. Skanska Sveriges Ledningsteam Vårt sätt att vara Vi är Skanska. Men vi är också ett stort antal individer, som tillsammans har ett ansvar för att vårt företag uppfattas på ett sätt som andra respekterar och ser upp till. Det är hur

Läs mer

E-dialog. www.tidaholm.se

E-dialog. www.tidaholm.se E-dialog Grund för (Tidaholm) att jobba med e-dialog Öka lokal demokrati Ökat engagemang och dialog Medborgare vill engagera sig Lokala mål i olika styrdokument Målområde Kommunstyrelse Lokal demokrati

Läs mer

Välkommen till en enklare värld!

Välkommen till en enklare värld! Välkommen till en enklare värld! ) Kort om Byggnet Access Byggnet Access är ett modernt webbaserat system för lagring av olika dokument och ritningsrelaterad information, som behöver delas mellan olika

Läs mer

THE AMAZING ACADEMY. Välkommen till ett nytt år med spännande utbildning!

THE AMAZING ACADEMY. Välkommen till ett nytt år med spännande utbildning! THE AMAZING ACADEMY KURSER JAN-MAR 2013 Genom vår akademi erbjuder vi kurser och seminarier så att du och din organisation kan komma igång med sociala medier på allvar. Kurserna genomförs antingen på plats

Läs mer

Produktchef. Kontaktuppgifter:

Produktchef. Kontaktuppgifter: Produktchef Kontaktuppgifter: Sven Haglund Anders Renström RT Generationsskifte VD TreCe AB +46 708 572 572 +46 11 211460 e-mail: sven@g15e.se e-mail: anders.renstrom@trece.se Om TreCe TreCe är en av nordens

Läs mer

Verksamhetsplan. Personalkontorets verksamhetsplan KS 2016/ Fastställd av personaldirektören den 8 januari 2016.

Verksamhetsplan. Personalkontorets verksamhetsplan KS 2016/ Fastställd av personaldirektören den 8 januari 2016. Verksamhetsplan 2016-01-08 Personalkontorets verksamhetsplan 2016 KS 2016/0035 012 Fastställd av personaldirektören den 8 januari 2016. Verksamhetsplanen anger riktningen för personalkontorets arbete och

Läs mer

TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET TL BYGG - FÖRETAGET SOM BYGGER STOLTHET

TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET TL BYGG - FÖRETAGET SOM BYGGER STOLTHET TL BYGG SÅ BYGGER VI STOLTHET 2 HEJSAN! I denna lilla bok kan du läsa om oss på TL Bygg. Vilka vi är, vad vi gör och varför vi går upp varje morgon och gör det vi gör - och det alltid med ett stort engagemang.

Läs mer

Medborgarbudget. Förvaltningens förslag till beslut Stadsdelsnämnden godkänner att genomföra en medborgarbudget under 2016/2017 som ett pilotprojekt.

Medborgarbudget. Förvaltningens förslag till beslut Stadsdelsnämnden godkänner att genomföra en medborgarbudget under 2016/2017 som ett pilotprojekt. Sida 1 (5) Revision 1 2016-08-01 Handläggare Inger Cronlund Telefon: 0850803354 Till Spånga-Tensta stadsdelsnämnd Medborgarbudget Förvaltningens förslag till beslut Stadsdelsnämnden godkänner att genomföra

Läs mer

Bekymmersfri IT-vardag

Bekymmersfri IT-vardag Bekymmersfri IT-vardag VD har ordet Långsiktighet, nytänkande och hög tillförlitlighet är kärnvärden för CoreIT Min och mina fantastiska medarbetares absoluta strävan är att CoreIT ska vara den bästa partnern

Läs mer

Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011

Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011 Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011 Av Alice Christensson/ BarfotaChefen BarfotaChefen Häng på innovationerna För dina konsumenter är det viktigt med innovationer. Apples

Läs mer

Vård- och omsorgsförvaltningens synpunkter/förslag till ändringar är markerade med över- respektive understruken text

Vård- och omsorgsförvaltningens synpunkter/förslag till ändringar är markerade med över- respektive understruken text 1 (5) Vår handläggare Geza Simon Vård- och omsorgsförvaltningens synpunkter/förslag till ändringar är markerade med över- respektive understruken text Katrineholm kommuns kommunikationspolicy Policy ett

Läs mer

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR:

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR: ASTRAKAN COURSEPLAN Programmet som sparar tid...... och förenklar kursadministrationen! Med webbaserade Astrakan CoursePlan kan onödig administration undvikas samtidigt som kursdeltagarna erbjuds en förstklassig

Läs mer

Strategisk plan 2013-2016

Strategisk plan 2013-2016 Strategisk plan 2013-2016 1 Förord Detta är IKSU:s strategiska plan för perioden 2013-2016. Planen är IKSU:s överordnade och styrande dokument. Den är antagen av IKSU:s styrelse. Alla i beslutande och

Läs mer

THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN

THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN THE POWER OF LESS I PRAKTIKEN ÖVERLÄGSEN KVALITET PÅ BÅDA SIDOR EN VÄRLD AV LÖSNINGAR PÅ BÅDA SIDOR OM VÄGGEN Badrumsmöbler Duschlösningar och badkar Oavsett om du formger, planerar eller installerar kan

Läs mer

Tid att mötas Ett utvecklingsprojekt med fokus på bemötande inom hemtjänsten i Kumla kommun

Tid att mötas Ett utvecklingsprojekt med fokus på bemötande inom hemtjänsten i Kumla kommun Tid att mötas Ett utvecklingsprojekt med fokus på bemötande inom hemtjänsten i Kumla kommun 2016-2017 Kumla kommun har som ambition att stärka hälsan hos sina invånare. Som en del i arbetet beslutades

Läs mer

ÅRS REDOVISNING 2017

ÅRS REDOVISNING 2017 ÅRSREDOVISNING 2017 INNEHÅLLSFÖRTECKNING VD HAR ORDET 4 WEC360 ABÄRDEGRUNDER 7 WEC360 AB INSPIRATION TILL STORA BESLUT 6 VÄRDEGRUNDER 7 ERBJUDANDE & TJÄNSTER 8 VIRTUAL REALITY & AUGMENTED REALITY 10 EKONOMISK

Läs mer

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Robin Åkerman är en entreprenör som drivs av att syssla med det han älskar, att skapa unika evenemang och möten mellan människor. Genom sin passion har

Läs mer

HELSINGBORG KONTAKTCENTER

HELSINGBORG KONTAKTCENTER STADSLEDNINGSFÖRVALTNINGEN K O N T A K T C E N T E R SID 1(5) HELSINGBORG KONTAKTCENTER OCH AKTIVITETSPLAN 2013 Rådhuset Postadress 251 89 Helsingborg Växel 042-10 50 00 helsingborg@helsingborg.se helsingborg.se

Läs mer

Framtidens lärande. En arena för skolutveckling: http://www.diu.se/framlar/ http://www.diu.se/ http://www.skolverket.se/ http://www.kks.

Framtidens lärande. En arena för skolutveckling: http://www.diu.se/framlar/ http://www.diu.se/ http://www.skolverket.se/ http://www.kks. Framtidens lärande En arena för skolutveckling: http://www.diu.se/framlar/ Konferens arrangerad av: DIU Skolverket SKL KK-stiftelsen m.fl http://www.diu.se/ http://www.skolverket.se/ http://www.skl.se/

Läs mer

Roll, Mål & Sammanhang

Roll, Mål & Sammanhang Roll, Mål & Sammanhang Roll: Fastighetschef på Örebroporten www.orebroporten.se Huvuduppdrag: Bidra till Örebros och Örebroportens framtida utveckling. - Du leder fastighetsavdelningens medarbetare och

Läs mer

Fokusår 2018: Go global med sikte på Så här hänger det ihop! Alla kan vara med och bidra

Fokusår 2018: Go global med sikte på Så här hänger det ihop! Alla kan vara med och bidra Fokusår 2018: Go global med sikte på 2021 Så här hänger det ihop! Alla kan vara med och bidra UPPDRAG START HALVTID 400 ÅR AVTRYCK 2009 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023

Läs mer

Vårdförbundet. Digital strategi. Antagen av förbundsstyrelsen april 2015

Vårdförbundet. Digital strategi. Antagen av förbundsstyrelsen april 2015 Vårdförbundet Digital strategi Antagen av förbundsstyrelsen april 2015 Innehållsförteckning Digital strategi vad är det och varför behöver vi en sådan?... 2 Digitala strategin utgår från kommunikationsplattform

Läs mer

Urbania Pilotprojekt Simrishamnsbanan. Våren 2013

Urbania Pilotprojekt Simrishamnsbanan. Våren 2013 Urbania Pilotprojekt Simrishamnsbanan Våren 2013 2 2013-12-10 Vad man vill få input kring bestämmer projektet själv 3 2013-12-10 Urbana ett verktyg för digitala samråd Om det fungerar som tänkt är det

Läs mer

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 1 Bygga din berättelse och bildens koncept 2 Förberedelser 3 Fotografering 4 Avancerat digitalt hantverk 5 Visning och leverans För att skapa ett unikt konstverk berättandes

Läs mer

Varumärkesstrategi för Region Blekinge

Varumärkesstrategi för Region Blekinge Varumärkesstrategi för Region Blekinge Innehåll Sida 1. Inledning...2 2. Varumärkesplattform... 4 3. Logotyp... 6 4. Varumärkeshierarki...7 5. Samarbeten... 9 6. Uppföljning...11 1 1. Inledning Den 1 januari

Läs mer

Rapport från följeforskningen 1/4 30/6 2013. Monica Rönnlund

Rapport från följeforskningen 1/4 30/6 2013. Monica Rönnlund Rapport från följeforskningen 1/4 30/6 2013 Monica Rönnlund 1. Inledning Bakgrunden till projektet är att gränserna mellan den kommunala ideella och privata sektorn luckras upp, vilket ställer krav på

Läs mer

Om Bool. Snabbfakta. Vi var först i Sverige med att uppnå guldstatus i Microsofts partnernätverk inom portaler.

Om Bool. Snabbfakta. Vi var först i Sverige med att uppnå guldstatus i Microsofts partnernätverk inom portaler. Om Bool Bool föddes våren 2008 med väldigt tydliga mål redan från början. Vi skulle helt enkelt bli marknadsledande på portallösningar på Microsoft SharePoint i Sverige. Situationen var spännande för det

Läs mer

Tryggt och opartiskt där expertisen redan gjort det omfattande grundarbetet. Vetenskapliga test vid rekrytering och ledarskapsutveckling

Tryggt och opartiskt där expertisen redan gjort det omfattande grundarbetet. Vetenskapliga test vid rekrytering och ledarskapsutveckling Tryggt och opartiskt där expertisen redan gjort det omfattande grundarbetet Vetenskapliga test vid rekrytering och ledarskapsutveckling 3 Hogrefes framgång bygger på att de tester och metoder vi tillhandahåller

Läs mer

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig... en småskalig miljö präglad av entreprenörskap, med unika möjligheter för dig att få ta ansvar och att få utvecklas - hjälper företag utvecklas Välkommen till Hogia-gruppen!

Läs mer

Utva rdering Torget Du besta mmer!

Utva rdering Torget Du besta mmer! 2013-12-17 Utva rdering Torget Du besta mmer! Sammanfattning Upplands Väsby kommun deltar tillsammans med tre andra kommuner i ett projekt om medborgarbudget som drivs av Sveriges Kommuner och Landsting

Läs mer

Rätt mix av. Grafiska möjligheter

Rätt mix av. Grafiska möjligheter Rätt mix av Grafiska möjligheter Inhousebyrå och digitaltryckeri under samma tak Print Avant Garde digitalt tryckeri och Outhouse grafisk produktion tillsammans ett team med kreativ kompetens och avancerad

Läs mer

LÅT UNGA TA PLATS I PLANERINGEN HANDBOK I ATT INKLUDERA UNGA I (BO)STADSPLANERINGSPROCESSER 1

LÅT UNGA TA PLATS I PLANERINGEN HANDBOK I ATT INKLUDERA UNGA I (BO)STADSPLANERINGSPROCESSER 1 LÅT UNGA TA PLATS I PLANERINGEN HANDBOK I ATT INKLUDERA UNGA I (BO)STADSPLANERINGSPROCESSER 1 Låt unga ta plats i planeringen Handbok i att inkludera unga i (bo)stadsplaneringsprocesser jagvillhabostad.nu

Läs mer

Informations- och kommunikationspolicy för Piteå kommun

Informations- och kommunikationspolicy för Piteå kommun Informations- och kommunikationspolicy för Piteå kommun Dokumentnamn Dokumenttyp Fastställd/upprättad Beslutsinstans Informations- och kommunikationspolicy för Piteå kommun Policy 2009-09-14, 120 Kommunfullmäktige

Läs mer

NYFIKEN PÅ PROJEKTLEDNING MÄSSA 2008

NYFIKEN PÅ PROJEKTLEDNING MÄSSA 2008 Sid: 1 (5) NYFIKEN PÅ PROJEKTLEDNING MÄSSA 2008 En spännande mässa där utställarna är särskilt utvalda av våra studenter. Ni som besökare är också speciella, ni är uppdragsgivare, kunder, föreläsare,ledningsgrupp

Läs mer

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se Mobiltjänster Vi kan smartphones Skaffa kontroll över den nya mobiltelefonin UTMANINGARNA Smartphone-revolutionen skapar nya utmaningar för IT-avdelningen De traditionella mobiltelefonerna är snart ett

Läs mer

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport.

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Detta är ett underlag som visar vad som är viktigt för dig och hur du kan använda din potential på ett optimalt sätt. Ett ArbetsrelateratDNA handlar

Läs mer

E-strategi för Strömstads kommun

E-strategi för Strömstads kommun E-strategi för Strömstads kommun Antagen 2016-11-24 KF 134 1. Sammanfattning 3 2. Förutsättningar 3 3. Syfte 3 4. Vision och övergripande mål 3 5. Områden med avgörande betydelse för kommunens mål 4 6.

Läs mer

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport.

ArbetsrelateratDNA. Daniel Brodecki. Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Daniel Brodecki Här är ditt ArbetsrelateratDNA i form av en rapport. Detta är ett underlag som visar vad som är viktigt för dig och hur du kan använda din potential på ett optimalt sätt. Ett ArbetsrelateratDNA

Läs mer

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper BIG PAD Rätta känslan som penna på papper Med bättre samarbetsmöjligheter för medarbetarna lyfter din verksamhet /This is Why du behöver Sharps BIG PAD för större mötesupplevelser. Inledning Du vill göra

Läs mer

Varje mötesplats är unik. SISU Idrottsutbildarna, en resurs och samarbetspartner vid planering och genomförande

Varje mötesplats är unik. SISU Idrottsutbildarna, en resurs och samarbetspartner vid planering och genomförande Varje mötesplats är unik. SISU Idrottsutbildarna, en resurs och samarbetspartner vid planering och genomförande av konferenser. Konferensadministration är kul Varför ska jag ta hjälp av SISU Idrottsutbildarnas

Läs mer

Riktlinje. 3D och visualisering i Norrköping

Riktlinje. 3D och visualisering i Norrköping Riktlinje 2017-04-03 3D och visualisering i Norrköping KS 2016/0805-8 Antagen av kommunstyrelsen 2017-02-27 Denna riktlinje syftar till att fungera vägledande för arbetet med visualisering och modellering

Läs mer

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR MARKNADSLEDANDE I BRANSCHEN Amiga AB grundades i augusti 2000 och är idag en av Sveriges ledande el- och VVS-grossister för proffsoch konsumentfackhandeln. Verksamheten

Läs mer

Datum Dnr Nya kanaler för medborgerlig delaktighet

Datum Dnr Nya kanaler för medborgerlig delaktighet Demokratiberedningen Johan Lidmark Strateg 044-309 30 62 Johan.Lidmark@skane.se BESLUTSFÖRSLAG Datum 2016-05-30 Dnr 1502454 1 (5) Demokratiberedningen Nya kanaler för medborgerlig delaktighet Ordförandens

Läs mer

KOMMUNIKATIONSPLAN FÖR LERUMS KONSTÅKNINGSKLUBB

KOMMUNIKATIONSPLAN FÖR LERUMS KONSTÅKNINGSKLUBB PLAN BESLUTAD AV STYRELSEN KOMMUNIKATIONSPLAN FÖR LERUMS KONSTÅKNINGSKLUBB Publicerad lerumskk.se/verksamhet Beslutsdatum 2018-05-27 Giltighetstid Tillsvidare BAKGRUND Lerums Konståkningsklubb har de senaste

Läs mer

Kommunikationspolicy

Kommunikationspolicy SID 1(6) Kommunikationspolicy PROGRAM PLAN RIKTLINJER Kontaktcenter Postadress 251 89 Helsingborg Växel 042-10 50 00 kontaktcenter@helsingborg.se helsingborg.se SID 2(6) Helsingborgs stads styrdokument

Läs mer

Vi bygger på bra relationer.

Vi bygger på bra relationer. Vi bygger på bra relationer. Vi är Servicekuben. Servicekuben är ett mångsidigt byggföretag som hjälper dig genom hela ditt byggprojekt. Hos oss är du i trygga händer. Vi hanterar allt från byggservice

Läs mer

En digital idésluss skapar nya möjligheter för offentlig sektor

En digital idésluss skapar nya möjligheter för offentlig sektor En digital idésluss skapar nya möjligheter för offentlig sektor Oavsett bransch och verksamhet så är alla organisationer i behov av utveckling och förändring. Vi vill att våra kunder inom offentlig sektor

Läs mer

Utmaningar med innovationsprocesser i byggsektorn. Anna Kadefors, inst för teknikens ekonomi och organisation Paula Femenías, inst för Arkitektur

Utmaningar med innovationsprocesser i byggsektorn. Anna Kadefors, inst för teknikens ekonomi och organisation Paula Femenías, inst för Arkitektur Utmaningar med innovationsprocesser i byggsektorn Anna Kadefors, inst för teknikens ekonomi och organisation Paula Femenías, inst för Arkitektur Upplägg 1. Varför behöver byggherrar engagera sig i utvecklingsarbete

Läs mer

a White Paper by Wide Ideas En digital idésluss skapar nya möjligheter för offentlig sektor fem insikter

a White Paper by Wide Ideas En digital idésluss skapar nya möjligheter för offentlig sektor fem insikter a White Paper by Wide Ideas En digital idésluss skapar nya möjligheter för offentlig sektor fem insikter Oavsett bransch och verksamhet så är alla organisationer i behov av utveckling och förändring. Vi

Läs mer

PINEVISION DESIGN STUDIO PINEVISION DESIGN STUDIO. Standarden för hur en modern byrå ska vara och arbeta.

PINEVISION DESIGN STUDIO PINEVISION DESIGN STUDIO. Standarden för hur en modern byrå ska vara och arbeta. PINEVISION DESIGN STUDIO PINEVISION DESIGN STUDIO Standarden för hur en modern byrå ska vara och arbeta www.pinevision.se OM PINEVISION PINEVISION DESIGN STUDIO Vi skapar möjligheter för helt vanliga människor

Läs mer

Connect medarbetarappen

Connect medarbetarappen Connect medarbetarappen Connect är den personliga och platsoberoende informationskanalen. Medarbetarappen gör det enkelt att hålla sig uppdaterad, att interagera och att vara en del av företagskulturen.

Läs mer

Informations- och kommunikationspolicy

Informations- och kommunikationspolicy Informations- och kommunikationspolicy Beslutad i kommunstyrelsen i Örebro kommun 2003-09-15 Diarienummer: 691-02-004 2 Innehållsförteckning Örebro kommuns informationsinsatser präglas av 4 Saklighet 4

Läs mer

Mina listor. En Android-applikation. Rickard Karlsson 2013-06-09. Rickard Karlsson - rk222cu Linnéuniversitet rk222cu@student.lnu.

Mina listor. En Android-applikation. Rickard Karlsson 2013-06-09. Rickard Karlsson - rk222cu Linnéuniversitet rk222cu@student.lnu. Mina listor En Android-applikation Rickard Karlsson 2013-06-09 Rickard Karlsson - rk222cu Linnéuniversitet rk222cu@student.lnu.se Innehållsförteckning 2. Innehållsförteckning 3. Abstrakt 4. Inledning/bakgrund

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar

Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar Utbildning i marknadsföring och digitala media 4 dagar Nercia Utbildning AB I Sverige finns ca 1600 utbildningsföretag med olika utbud av program och kurser, de flesta med ett redan färdigt upplägg som

Läs mer

Utbildningen Förenkla - helt enkelt FÖR KOMMUNER SOM VILL FÖRBÄTTRA SINA FÖRETAGSKONTAKTER

Utbildningen Förenkla - helt enkelt FÖR KOMMUNER SOM VILL FÖRBÄTTRA SINA FÖRETAGSKONTAKTER Utbildningen Förenkla - helt enkelt FÖR KOMMUNER SOM VILL FÖRBÄTTRA SINA FÖRETAGSKONTAKTER Sveriges Kommuner och Landsting erbjuder på nytt den uppskattade utbildningen Förenkla helt enkelt som syftar

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

KOMMUNGEMENSAM VERKSAMHETSHANDBOK

KOMMUNGEMENSAM VERKSAMHETSHANDBOK KOMMUNGEMENSAM VERKSAMHETSHANDBOK Fastställt av Dokumentansvarig Datum Ställföreträdande kommundirektör Annette Andersson Enhetschef Christina Karlberg 2014-01-28 1 (5) Sociala medier 2 (5) Sociala medier

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Så här gör du. om du vill genomföra en framgångsrik innovationstävling

Så här gör du. om du vill genomföra en framgångsrik innovationstävling Så här gör du om du vill genomföra en framgångsrik innovationstävling Det här materialet hjälper er att planera och sätta förutsättningarna för att driva kampanjer, antingen en eller regelbundet. Ibland

Läs mer

Svedala Kommuns 1:38 Författningssamling 1(1)

Svedala Kommuns 1:38 Författningssamling 1(1) Svedala Kommuns 1:38 Författningssamling 1(1) Kommunikationspolicy antagen av kommunfullmäktige 2016-06-08, 84 En kommunikationspolicy har framtagits eftersom det i samhället skett en betydande utveckling

Läs mer

tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019

tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019 tvåtusen nitton Friskis&Svettis Järfälla verksamhetsplan för 2019 Vi vill växa NÄR 2019 ÄR SLUT SÅ ÄR FRISKIS OCH SVETTIS JÄRFÄLLA EN DEL I FLER MÄNNISKORS LIV, VI VILL BERÖRA OCH ENGAGERA PÅ NYA INSPIRERANDE

Läs mer

Hjelm & Co! Varför välja oss?!

Hjelm & Co! Varför välja oss?! Hjelm & Co är ett företag under ständig utveckling. Sedan övertagandet av bolaget år 2000 har de olika inriktningarna både ändrats och spetsats till vart vi befinner oss idag. Med en strävan att etablera

Läs mer

Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer

Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer Hållbara och trygga lösningar. För miljön, våra kunder och framtida generationer Vi siktar högt. Men arbetar jordnära. Sandström erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Mark & Miljö, Bygg & Anläggning

Läs mer

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning PRECIO FISHBONE // INRIVER PIM inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning inriver PIM är Nordens mest köpta plattform för hantering av produktinformation Ökad försäljning och omsättning med PIM

Läs mer

Vår satsning på Chefens kommunikativa uppdrag

Vår satsning på Chefens kommunikativa uppdrag Vår satsning på Chefens kommunikativa uppdrag 23-24 november 2016 Karin Kärrby, kommunikationschef Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning Helén Sedström, kommunikationsstrateg stadsledningskontoret Idag:

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

GL BALA KOMMUNEN 2017

GL BALA KOMMUNEN 2017 GL BALA KOMMUNEN 2017 Vad är Globala Kommunen? Globala Kommunen är ett kommunikationsprojekt där kommuner, lokala organisationer och Sida samarbetar för att öka kunskapen om och intresset för en rättvis

Läs mer

CHEFENS KOMMUNIKATIONSVERKTYG VERSION 2.2

CHEFENS KOMMUNIKATIONSVERKTYG VERSION 2.2 CHEFENS KOMMUNIKATIONSVERKTYG VERSION 2.2 Nordisk Kommunikation AB Olof Palmes gata 13 SE 111 37 Stockholm T +46 8 612 5550 F +46 8 612 5559 info@nordisk-kommunikation.com www.nordisk-kommunikation.se

Läs mer

Inledning Värderingar och namn Kommunikationsplanens syfte Strategier Grundbudskap Målgrupper prioriterade målgrupper och kommunikativa mål

Inledning Värderingar och namn Kommunikationsplanens syfte Strategier Grundbudskap Målgrupper prioriterade målgrupper och kommunikativa mål Kommunikationsplan INNEHÅLL Inledning Värderingar och namn Kommunikationsplanens syfte Strategier Grundbudskap Målgrupper prioriterade målgrupper och kommunikativa mål 2015 Civilförsvarsförbundet Adress:

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift.

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. www.happygift.se VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. Med enkelhet väljer du en eller flera presenter ur vår omfattande samling. Med

Läs mer

Medborgardialog. Riktlinjer. Antagen av Kommunstyrelsen Dokumentansvarig i förvaltningen Kanslichef. Kommunstyrelseförvaltningen

Medborgardialog. Riktlinjer. Antagen av Kommunstyrelsen Dokumentansvarig i förvaltningen Kanslichef. Kommunstyrelseförvaltningen Medborgardialog Riktlinjer Dokumenttyp Riktlinjer Giltighetstid fr. o. m. t. o. m. 2017-09-28 - Gäller tills vidare Gäller för målgruppen Kommunstyrelseförvaltningen Miljö- och byggnadsförvaltningen Antagen

Läs mer

Detta är Minpension.se

Detta är Minpension.se pensionssparare Detta är Korta fakta Täckning Kanaler Uppdrag Vision Övergripande mål Status dec 2015 Mål dec 2019 Långsiktiga mål Strategier Prioriteringar 2016 Korta fakta Staten 50% Försäkringsbranschen

Läs mer

KOMMUNIKATIONSPLATTFORM

KOMMUNIKATIONSPLATTFORM KOMMUNIKATIONSPLATTFORM Det här dokumentet har vi tagit fram för att ge stöd och inspiration till alla som ska berätta om Scouternas folkhögskola. Det är också utgångspunkten när vi kommunicerar våra utbildningar

Läs mer

Kommunikationsstrategi för Vårdförbundet

Kommunikationsstrategi för Vårdförbundet Kommunikationsstrategi för Vårdförbundet 2014-2018 Beslutad av förbundsstyrelsen i november 2014. Kommunikationsstrategin gäller förtroendevalda och medarbetare i Vårdförbundet. Kommunikationsstrategin

Läs mer

Strategi för e-service

Strategi för e-service Strategi för e-service Dokumenttyp: Strategi Dokumentansvarig: IT-funktionen Beslutad av: Kommunfullmäktige Beslutsdatum: 2017-04-24 DNR: KS-2015/00790 Strategi för e-service i Umeå kommun Innehållsförteckning

Läs mer

Testmiljö Norrköping Marianne Carlberg, deltagare Ann-Christine Larsson, projektledare 2015-05-12

Testmiljö Norrköping Marianne Carlberg, deltagare Ann-Christine Larsson, projektledare 2015-05-12 Testmiljö Norrköping Marianne Carlberg, deltagare Ann-Christine Larsson, projektledare 2015-05-12 Testmiljö Norrköping Främja äldres självständighet och öka möjlighet till kvarboende om personen så önskar

Läs mer

FINALISTER 2018 Årets Butik

FINALISTER 2018 Årets Butik FINALISTER 2018 Årets Butik Finalister 4 Ica Kvantum Landvetter 7 Östenssons Skänninge 8 Ica Maxi Nacka VANA VINNARE En butik där personalen får leda sig själva, ta egna initiativ, vara kreativa och utvecklas

Läs mer

Version September 2014. Utskriftsbeställning

Version September 2014. Utskriftsbeställning Version September 2014 Utskriftsbeställning ) Kort om Byggnet Access Byggnet Access är ett internetbaserat dokumenthanteringssystem för bygg- och fastighet- samt industriprojekt. Eftersom mappstruktur

Läs mer

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden.

8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. 8 sätt att öka engagemanget hos dina kunder med QR! Hur du kan använda QR-koder för att skapa nytta för er och värde för kunden. Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Statistik 4. Värden

Läs mer

Informations- och kommunikationsstrategi

Informations- och kommunikationsstrategi Kommunledningskontoret Utvecklings- och administrationsenheten Sofia Magnusson, 0531-52 60 03 sofia.magnusson@bengtsfors.se POLICY Antagen av Kommunstyrelsen 1(6) Informations- och 2 Innehåll Innehåll...

Läs mer

PRODUCT DEVELOPMENT BASED ON HUMAN BEHAVIOUR. PT Dagen i Skövde

PRODUCT DEVELOPMENT BASED ON HUMAN BEHAVIOUR. PT Dagen i Skövde PRODUCT DEVELOPMENT BASED ON HUMAN BEHAVIOUR. 1 PT Dagen i Skövde 180517 Nästa steg inom automation. Anpassning mot Industri 4.0 med fokus på tillämpning! Thomas Lydhig Automation development manager Semcon

Läs mer