Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen"

Transkript

1 Styrelsemöte 2013/2014, 25 november 2013, kl Örat Närvarande: Märta Kron, Liisa Andersson, Anna Hansson Engbom, Anna Jadelind, Erik Levander, Jonas Lundgren, Boris Keselman, Fredrik Rabén, Albin Thorén, Julia Fagergren Ekholm, August Svenungsson, Julia Leander och Emmy Lillieberg 1. Mötets öppnande Ordförande Märta Kron öppnar mötet kl Val av justeringsperson Albin Thorén väljs till justeringsperson. 3. Närvarande Sekreteraren kollar närvaron. 4. Adjungeringar Erik Levander och August Svenungsson adjungeras in. 5. Förra veckans protokoll Sektionsveckan: diskussion om vi kan ha sittning tillsammans med affärsjuristerna. Korallen är bokad för sittningen. Vår plan är att göra reklam för inbjudan till sittningen på OMSiS. Juilia EF ska fundera på om hon kan sammankalla till ett möte. 6. Fastställande av dagordningen Dagordningen fastställs av styrelsen med tillägg av övriga punkter: äskning MedSex och intyg för engagemang. 7. Beslutsuppföljning Boris ska kolla upp kontaktuppgifter till temagruppsrepresentanterna. 8. Stadgeändringar Bankgiro:

2 Det kom upp diskussioner om att Medsex och studiesociala utskottet skulle samarbeta när arbetet med stadgarna gjordes. Medsex tycker att det är bra att de är i nivå med den studiesociala verksamheten. Åsikter om att vi inte ska detaljstyra stadgarna för mycket, men det beslutas om att ha kvar förslaget som det är. Det beslutas att utskotten ska stå i bestämd form. Firmatecknare beslutas att föras in i stadgarna och att vara det ska vara kassör och ordförande. Verksamhetsår ska vara 12 månader enligt lagen, så det beslutas att vi ska göra enligt detta i år då lagen står över våra stadgar. Verksamhetsåret ska vara 1 juli till 30 juni då detta är enligt Skatteverkets regler. Diskussion om punkt 6:2 hur vi ska formulera oss, vi lägger till att inspektorn ska vara anställd vid en institution vid Linköpings universitet eller vid landstinget Östergötland. Diskussion om när överlämnadet av de olika posterna ska ske och införa det i stadgarna. Vi beslutar att införa ett datum i stadgarna angående överlämning. Fördes diskussion om vad som gäller för att boka och skriva under saker i Medicinska föreningens namn. Detta gäller endast för firmatecknaren och att alla utöver detta står personligt ansvariga. Förslag om att vi ska utfärda ett mandat ang bokning av lokal och att detta dokument måste vara juridiskt säkert. Märta tittar på möjligheterna att utföra någon form av mandat och juridiskt dokument. Beslutades att ändra punkt 4:4 b till granska. Diskussion om att formuleringen med välja och utse på fadderistgeneral och sexmästarinna/-are. Åsikter ang verksamhetsberättelse, att det nämns på flera ställen. 9. FUM Märta ansvarar för handling av mat. Anna J och Liisa ansvarar för maten under mötet. Mat ska vara en typ av julbord med bla risgrynsgröt från Örat. Förslag är att Jonas är teknikansvarig. Albin är mötesordförande. Punkter som ska tas upp: val, val av inspektor, prop stadgar, ta ställning till delårsrapport, styrelsen informerar, återkoppla på övrig fråga från förra FUM ang MFs inventarier. Delårsrapporten beslutas att skrivas ihop skriftligt kort och konscist, till en punktlista. Punkterna mailas till Märta som sammanställer ett dokument. Deadline för punkter till Märta är Bankgiro:

3 onsdag Märtas deadline till Emmy med handlingar till FUM är på torsdag. Sista anm dag för anmälan av mat till FUM är 30/ Studentrepresentant SSG IKE Bordlägger frågan. 11. Champangneservering Handling sker på onsdag i samband med OMSiS handlingen, Anna J och Märta ansvarar för handlingen. 12. OMSiS Det behövs 2 sovplatser till, varav Albin kan ha 1 person hos sig och Julia EF 1 person hos sig. 27 personer kommer till sittningen på lördag. Kuvertavgiften är 245 kr för sittningen, men för MF engagerade i Linköping kostar sittningen 50 kr då MF sponsrar med 195 kr. Vi har fått 2000 kr från läkarprogrammet till sponsring av OMSiS. Anna och Märta ska handla mat på onsdag förmiddag till helgen. Ang mat är förslag att köra pastasallad på lördag, på söndag paj som alla har bakat innan och som värms på plats. Johan R, Sofie Medin, Julia L och Anna ansvarar för att baka paj till söndag. Redovisning för utlägg för mat lämnas till Fredrik för varje persons utlägg. Liisa och Anna ansvarar för frukosten på söndagen. Fika på lördag ansvarar Anna J för. Märta och Albin är TM under sittningen. Albin ansvarar för sånghäften till sittningen. Sekreterare ansvarar Märta och Albin för att vara. Rönnen är bokad för hela helgen, Liisa ansvarar för att hämta ut nyckelkort. Fredrik ansvarar för att hämta biljetterna till eftersläppet på NH på Colosseum imorgon lunch. Det beslutas att träffas på lördag. 13. Testamenten Alla som avgår nu ska skriva testamenten. Dokumenten ska läggas upp på det gemensamma fillagret. Det bör även tas initiativ till en muntlig överlämning. 14. Äskning från studiesociala utskottet Vi har cirka 7000 kr per termin i äskningspott och denna termin finns det 5200 kr kvar i äskningspotten. Julia L presenterar äskningen, summan är på 5000 kr. Bankgiro:

4 Äskningen ska gå till aktiviteter under skidresa till Val Thorens. Önskemål om att det ska finnas en budget på vad pengarna ska gå till, då det annars är svårt att ta ställning till äskningen. Vi har fått flera nya medlemmar pga det var ett krav på att vara MF medlem för att åka med på resan. Ett förslag är att vi beviljar 2200 kr. Äskningen på 5000 kr avslås. Äskningen på 2200 kr beviljas. 15. Arvoden Punkten bordläggs. 16. Handledardiplom Förslaget är att handledardiplomet ska slutas att genomföras då MSF redan har ett liknande diplom för klinhandledare. Vi beslutar att inte göra något med detta i höst och bordlägger frågan för vidare diskussion till nästa möte. 17. Hemsidan Hanna, Anna J och Tor har haft möte idag. Tor har gjort ett grovjobb med hemsidan. Hanna ska göra den mer grafiska delen av hemsidan. Vi ska lansera hemsidan efter att Hanna har jobbat med den grafiska delen. Förhoppningsvis kan vi visa ett förslag på FUM. 18. Nolle P VT14 Torsdagen den 30/ hålls Nollefesten i Norrköping, ska vara som en Kalasmottagning på vintern. Önskemål från Consensus är att sektion och festerier ska finnas med. Beslut om att boka in det i kalendern. Festen startar kl Samarbete Ambio Tankar om samarbetet är att det är jättebra. Summan är kr som vi i så fall ska sponsras med. Kårtidning ska tas bort då vi inte har någon tidning men vårt nyhetsbrev är ett alternativ. Julia EF ska kolla om vilka regler som gäller för glasentrén och Örat ang att Ambio ska få göra reklam där, även regler ang lokalbokning på skolan, restriktioner av vad vi får använda pengar till, fråga om vi får Bankgiro:

5 reklammaterial till att marknadsföra Ambio. Styrelsen ställer sig positiv till sponsringsförslaget. 20. Utbildningssekreterare informerar - Vi ska driva frågan om checklistor till VFU på PUL, så att det säkerställs att man får göra allt på sin placering. - Pågår arbete med att förbättra T6 hemsida. - VFU utvärderingsystemet hinner inte blir klart till i vår. Vi kommer att marknadsföra det gamla utvärderingsystemet för att man ska kunna ha något att jämföra med. 21. Studiesocialsekreterare informerar Ingen aktuell info finns. 22. Info från sektionsordförandemötet - Vår sektionsvecka blir v 13, samma vecka som Goldfever. - För stödmedelemskap har det utarbetats ett sätt att betala så du kan betala via Consensus hemsida och sen höra av sig till den specifika sektionen du vill stödja. - Diskussion om det ska finnas ett utskott för information hos Consensus, tanken är från Consensus ska det verka för att hjälpa till med marknadsföring och grafisk design. Inom MF har vi dock en informationsansvarig redan. Styrelsens åsikt är att det är överflödigt med ett utskott. - Sektionsavtal har tagits fram, dock felräknat på antal läkarstudenter. Vi vill att det ska tas bort att 2 ansvariga för mottangingsverksamheten ska skriva på. Ordförande, kassör och studiesocial sekreterare ska skriva på avtalet. 23. Info från näringslivsansvarig Det kommer att hållas en karriärsdag med innovationstävling, den 3 december. Det är oklart ang intäkter för Carma. Julia EF ansvarar för att informationen ang innovationstävlingen kommer in i nyhetsbrevet. 24. Äskning från MedSex August presenterar äskningen, grundförslaget var på 6000 kr med 30 kr rabbatt för de 200 första medlemmarna. Ett förslag på ändring är att äskningen skulle vara på max 3000 kr, vilket innebär att de 100 första MF medlemmarna skulle få 30 kr i rabatt på sitt biljettpris. Vi beslutar att August får gå ut ur rummet under äskningen. Bankgiro:

6 Grundförslaget beviljas inte. Ändringsförslaget med att de första 100 medlemmar ska få 30 kr rabatt per biljett beviljas, vilket innebär att äskningssumman blir max 3000 kr. 25. Intyg för engagemang Frågan bordläggs till nästa möte. 26. Nästa möte Nästa möte hålls tisdag den 10/12 kl på Örat, med inbjudan av de nyinvalda. Efter mötet är det middag hemma hos Märta. Emmy, Anna J och Albin hjälper till med maten. 27. Mötets avslutande Mötet avslutas kl Mötets ordförande Vid protokollet Justeringsperson [Märta Kron] [Emmy Lillieberg] [Albin Thorén] Bankgiro:

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2013/2014, 10 december 2013, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Liisa A, Anna HE, Anna J, Jonas L, Boris K, Fredrik R, Albin T, Hanna N, Hannah E, Melinda P, Julia M, Ebba D och Emmy L 1.

Läs mer

Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2013-10-10

Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2013-10-10 Styrelsemöte no 5 2013/2014, 10 oktober2013, kl. 19.15 Örat Närvarande: Märta Kron, Liisa Andersson, Anna Jadelind, Jonas Lundgren, Boris Keselman, Fredrik Rabén, Albin Thorén, Julia Fagergren Ekholm,

Läs mer

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte no X 2013/2014, 26 augusti 2013, kl. 17.10 Basgruppsrummet Kotten Närvarande: Märta, Liisa, Anna J, Jonas Lundgren, Anna HE, Fredrik, Albin, Julia FE och Emmy 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemötesprotokoll 2013-10-29 Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Måndagen den 21 oktober, kl. 19:00 Kårhus Örat Vid förhinder skriv på premöten på forumet 1. Mötets öppnande a. 19.08 2. Val av justeringsperson

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen 9 februari 2016, kl. 17:15 Stigbygeln, Örat Närvarande: Hanna Landberg, Sofia André, Lars Östman, Nathalie Vilhelmsson, Klara Nilsson, Sarah Fransson, Lovisa Sundqvist,

Läs mer

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Protokoll Fullmäktige 1 HT07 Protokoll från s Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Närvarande: Kursrepresentanter s Styrelse Erik Kempe T2 Mikael Edström Informationsansvarig

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-05-14 Styrelsemöte 2014, 14 maj 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Boris K, Ebba D, Hanna Maria N, Hannah E, Fredrik Ro, Julia FE, Melinda P, Julia M, Albin T, Hanna

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-10-14 Styrelsemöte 2014, 14 oktober 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Hanna Sofia N, Melinda P, Fredrik T, Hanna Maria N, Jonatan P, Art V, Hannah E, Ebba D, Tor M, Julia M,

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2014, 18 februari 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Fredrik Ra, Hanna N, Albin T, Melinda P, Julia FE, Hannah E, Fredrik Ro, Ebba D, Julia M, Inspektor Åsa Nilsdotter, Festeriets sexmästare

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2011-04-20 Styrelsemöte, Onsdag den 20 april 2011, kl. 12-13 Rönnen Närvarande: Gusten Nyberg, Jakob Pälvärinne, Christopher Blacker, Johan Lundberg, Elin Pennegård, Anna Egardt

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemöte, Onsdag den 13 april, kl. 12-13 Rönnen Närvarande: Gusten Nyberg, Jakob Pälvärinne, Linn Hjertén, Hannes Gerhardsson, Josefin Vikström, Johan Lundberg (from 12.09), Jonatan Stockman, Maria

Läs mer

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-01-20 Styrelsemöte 2013/2014, 20 januari 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Anna HE, Boris K, Fredrik Ro, Anton N, Albin T, Julia FE, Hannah E, Melinda P, Julia M, Ebba

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemöte, Onsdagen den 26 oktober 2016, kl. 18:15 Lokal: Kanel Närvarande: Sarah, Frank, Salik, Klara, Petra, Ellen, Ebba W, Ebba B (via skype), Lovisa, Lydia och Ida Lindberg. 1. Mötets öppnande Klara

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemöte, Onsdag den 9 februari, kl 12-13 Beslutet, Örat Närvarande: Gusten Nyberg, Jakob Pälvärinne, Linn Hjertén, Hannes Gerhardsson, Josefin Vikström, Andreas Löfberg, Elin Pennegård, Anna Egardt,

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

SSKåls förslag: En del av de som är ÖF i T3 skall också vara huvudansvarig faddrar för nollan på grund av liten erfarenhet för vad Nolle-P innebär.

SSKåls förslag: En del av de som är ÖF i T3 skall också vara huvudansvarig faddrar för nollan på grund av liten erfarenhet för vad Nolle-P innebär. Sektionsmöte Dag: 2010-09-14 Tid: 16:00 Plats: Beslutet, Örat Närvarande styrelsemedlemmar: Mårten Berg, Frida Johnson, Nisse Höglund, Minna Juntura, Cicci Lindren, Johanna Malmgren, Emelie Allenius, Peter

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 1 2014-10-15 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 15:e oktober 2014, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research,

Läs mer

Erika Holmér, Vice Ordförande, förklarar mötet öppnat.

Erika Holmér, Vice Ordförande, förklarar mötet öppnat. Sektionsmöte Dag: 1/3-11 Tid: 16.00 Plats: Konferensrummet, Örat Närvarande: Linda Hageström, Johanna Malmgren, Anna Lillieros, Emelie Allenius, Frida Johnson, Therese Björn Johansson, Peter Mähler, Minna

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Torsdag 16/2 2017 1. Mötets öppnande - Ordförande Desirée öppnar mötet 17.34 Närvarande: Desireé Ernestad, Anna Svensson, Freja Swärdh, Clara Sege, Emelie Johansson, Atbin Motamedi,

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-11-28 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Gabriel

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-11-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Dea Ternström Karolina Lundh Eleonora Grönlund Pernilla Lindau Johannes Corbee Daniel

Läs mer

IMF Föreningen 22/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5

IMF Föreningen 22/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 22 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-11-05. Tid 17:15-18:50, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Stina Odebo, studienämndsordförande

Läs mer

Proposition Proposition Kravallklädsel Nuvarande kravallklädsel för läkarstudenter på HU är grönt OP-ställ och läkarfrack. Kravallklädseln är direkt olämplig att fortsätta med för framtida läkarstudenter,

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

att välja Dunia Al-hashimi till mötessekreterare då ordinarie sekreterare Sihan Wang ej kunde närvara under hela mötet.

att välja Dunia Al-hashimi till mötessekreterare då ordinarie sekreterare Sihan Wang ej kunde närvara under hela mötet. Datum: Onsdagen den 3 mars 2010 Tid: kl. 17:00-19:00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, styrelserummet Närvarande: Matti A. Eladhari Dunia Al-Hashimi Josefine Edeer Anna Höög Karin Johnsson (kom 17:40)

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Adress: Roslagstullsbacken 13A Stockholm, (Hemma hos Vincent) Styrelsemöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-11-07 Tid: 18.59 21.22 Närvarande:

Läs mer

Protokoll Consensus Fullmäktigemöte kl. 17:32 20:05

Protokoll Consensus Fullmäktigemöte kl. 17:32 20:05 Protokoll Consensus Fullmäktigemöte 2006-09-21 kl. 17:32 20:05 Närvarande FUM- ledamöter Emil Johansson SSK-L Ardavan Karimi SSK-L Kajsa Fagergren SSK-L suppleant Louise Kjellqvist SSK-L suppleant Thommie

Läs mer

Protokoll höststormöte 2016

Protokoll höststormöte 2016 Protokoll höststormöte 2016 Dag: Onsdagen den 7 december 2016 Tid: 17.15 Plats: Björken Närvarande: Natalie Adebjörk, Niclas Olsson, Johanna Widerdal, Matilda Goderlöv, Sophie Hesselgren Roche, Håkan Edler,

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Protokoll 14/15-6. Consensus fullmäktigesammanträde 1(5) Datum: Tid: 17:37 20:25 Lokal: Rönnen, Campus US

Protokoll 14/15-6. Consensus fullmäktigesammanträde 1(5) Datum: Tid: 17:37 20:25 Lokal: Rönnen, Campus US 2015-04-08 Consensus fullmäktigesammanträde Datum: Tid: 17:37 20:25 Lokal: Rönnen, Campus US Närvarande: FT Nathalie Nilsson Sebastian Nilsson Nils Lund Paulina Guillén AT LOG Malin Jönsson Sofia Szadlo

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2010/11:4

Protokoll Styrelsemöte 2010/11:4 Protokoll Styrelsemöte 2010/11:4 Fört vid sammanträde med styrelsen Tid:, 18:00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter Erik Strandmark, ordförande Fanny Fors, vice ordförande Jessica Pettersson,

Läs mer

1 Mötet öppnas Marie-Louise Henriksson öppnar mötet.

1 Mötet öppnas Marie-Louise Henriksson öppnar mötet. Mötesprotokoll: Logopedstyrelsen, 2012-10-25 Närvaro: Hanna Persson, Rasmus Pettersson, Anna Karlsson, Josefin Berglund, Ronja Nikkanen Johansson, Marie-Louise Henriksson, Frida von Eichwald 1 Mötet öppnas

Läs mer

Sekreterare: Johanna Lenhammar Justerare: Amanda Jönsson

Sekreterare: Johanna Lenhammar Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-03-15 kl. 16:15-18:00 Plats: S6 Närvarande: Johanna Nyrén, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson och Felicia Hedström. Dagordning 1. Mötet öppnas 2. Godkännande av arbetsordningen

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2015-04-27 #29

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2015-04-27 #29 s styrelsemöte 2015-04-27 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 27:e april Närvarande: Erik Kvarnström, Dennis Norman, Hedvig Olsson, Joel Renulf, Malin Settergren, Elin Andersson 1 Mötets öppnande

Läs mer

Dagordning Bokslutsmöte 2013

Dagordning Bokslutsmöte 2013 DAGORDNING Kårhuset Lund, 5 mars 2013 Christian Nilsson, ordförande Dagordning Bokslutsmöte 2013 Tid: Måndag 14 mars 2013 klockan 19.00 Plats: Fakultetsklubben, Kårhuset Ärende Åtgärd Kom Bilaga 1 Mötet

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 4 2014-11-26 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 26:e november 2014, klockan 16.15. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer

Protokoll. 2010/09/09 Läkarsektionen Protokoll

Protokoll. 2010/09/09 Läkarsektionen Protokoll Datum: Torsdagen den 9 sep 2010 Tid: kl. 17:00-19:00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, puben Närvarande: Matilda Liljedahl Matti A. Eladhari Rasmus Jakobsson (lämnade kl 18.15) Anders Wikberg Sihan

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Styrelsemöte. Dagordning

Styrelsemöte. Dagordning Styrelsemöte Tid: 2016-09-27 kl. 17:15-19:00. Plats: DG44 Närvarande: Johanna Nyrén, Amanda Jönsson, Elin Schönqvist, Julia Wistrand, Felicia Hedström, Johanna Lenhammar, Hanna Falk och Isa Welander. Dagordning

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 17 december 2013

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 17 december 2013 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 17 december 2013 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Ulrika Byström 2 Närvaro Ordförande Ulrika Byström, vice ordförande Pontus Sjölund, informationsansvarig

Läs mer

Stadgar för Medicinska Föreningen i Linköping

Stadgar för Medicinska Föreningen i Linköping Stadgar för Medicinska Föreningen i Linköping Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Kapitel 7 Kapitel 8 Kapitel 9 Kapitel 10 Kapitel 11 Kapitel 12 Kapitel 13 Kapitel 14 Kapitel 15

Läs mer

MSF Protokoll FS 13, söndagen

MSF Protokoll FS 13, söndagen MSF Protokoll FS 13, söndagen 261014 Närvarande Emma Furberg, ordförande Maria Valeur, vice ordförande Eddie de Dios, Skåne (Skype 10, 14 och 16) Maria Forssén, Utland (Skype 13 och 16) Tora Borén, Örebro

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5

Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5 Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5 Närvaro: AL, EL, KT, JL, MS, HL, SR, RH och BG. 1. Mötets öppnande Så sker kl 18.00. 2. Val av mötesordförande AL

Läs mer

Consensus styrelsesammanträde

Consensus styrelsesammanträde Consensus styrelsesammanträde Datum: 9 november 2011 Tid: 17.15-19:15 Lokal: Sektionsrum, Kårhus Örat Kallade: Styrelsens ledamöter Handläggare och utvecklare Sektionsordföranden Sakrevisorer Närvarande:

Läs mer

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen Protokoll, F-stormöte 1 18/19 Datum 2018-09-17 Tid 17:15 Plats Kårhuset Origo F17-1 FORMALIA F18-1.1 F18-1.2 F18-1.3 F18-1.4 F18-1.5 F18-1.6 F18-1.7 Mötets öppnande Mötet öppnas 17:38 Avstängning av mobiltelefoner

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016

Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016 Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016 Närvaro: Elin Sakurai Ordförande Emma Asklund Vice Ordförande från 3 Lisa Claesson Sekreterare Therese Magnusson Informationsansvarig Sofia Siljeholm

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN s styrelsemöte 2011-11-07 Plats: Konferensrummet Tid: Måndag den 7:e Nov 12.05 Närvarande: Alexander Kärkkäinen, Josefin Bertilsson, Celia Nuldén, Martin Holm, Emma Johansson & Fredrik Granum 1 Mötets

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-02 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Maja Wilhelmsson Jonas Larsson 130 OFMÖ 131

Läs mer

DAGORDNING. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi

DAGORDNING. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Styrelsemöte 2018-11-20 DAGORDNING Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Tid: 2018-11-20, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Kallade: Styrelsen samt ständigt adjungerade Närvarande: Elsa

Läs mer

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande:

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande: Mötesprotokoll Datum: 2015-05-20 Tid: 12:15 Plats: R19 Närvarande: Amund Lindgren, Terese Eriksson, Sophie Sandberg, Viktor Eriksson, Hanna Ericson, Carl Westin, Cecilia Skalk, Simon Berntsson, William

Läs mer

Antagna VT 1995 Senaste revidering 2010-05-14. Stadgar för SSK-L

Antagna VT 1995 Senaste revidering 2010-05-14. Stadgar för SSK-L Antagna VT 1995 Senaste revidering 2010-05-14 Stadgar för SSK-L 2 Innehållsförteckning 1 Ändamål 3 2 Medlemskap 3 3 Organisation 3 4 Stormöte 3 5 Valberedningen 4 6 Sjuksköterskesektionens styrelse 5 7

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-20 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Linnéa Hjelte Sekr. Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes

Läs mer

Protokoll. 2011/02/07 Läkarsektionen Protokoll

Protokoll. 2011/02/07 Läkarsektionen Protokoll Formalia Datum: Måndagen den 7 feb 2011 Tid: kl. 17:00-19:00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, puben Närvarande: Matilda Liljedahl Karin Johnsson Matti Eladhari Sihan Wang Anna Höög Ulrika Liliemark

Läs mer

Proposition Proposition Arbetsmiljöansvarig I dag är inte arbetsmiljöombudet en post i styrelsen utan en övrig post. Det finns inget tillhörande utskott till posten. Arbetsmiljöombudets arbetsuppgifter

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 18:44 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Eleonor Gärdshagen, studienämndsordförande

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-02 Tid: 12.15 Plats: P30 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Gustav

Läs mer

Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Hanna Falk Justerare: Amanda Jönsson

Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Hanna Falk Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-10-04 kl. 17:15-19:00 Plats: KG45 Närvarande: Johanna Nyrén, Amanda Jönsson, Elin Schönqvist, Julia Wistrand, Johanna Lenhammar, Hanna Falk, Isa Welander, Ulrika Britte, Ludwig Sehammar,

Läs mer

Erika Holmér, Vice ordförande, förklarar mötet öppnat.

Erika Holmér, Vice ordförande, förklarar mötet öppnat. Sektionsmöte Dag: 16/2-11 Tid: 16.00 Plats: Konferensrummet, Örat Närvarande: Mårten Berg, Linda Hageström, Johanna Malmgren, Anna Lillieros, Emelie Allenius, Frida Johnson, Therese Björn Johansson, Peter

Läs mer

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte Tid: Tisdagen den 29 mars 2016, kl Plats: MedC, Ing 14, UAS

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte Tid: Tisdagen den 29 mars 2016, kl Plats: MedC, Ing 14, UAS 1 Årsmötets öppnande Amanda Cheng förklarar mötet öppnat. 1.1 Närvarande Medlemmar Amanda Cheng Ordförande MF Adam Bergman Vice ordförande MF Sarah Båtelsson Kassör MF Ebba Ulfberg Sekreterare MF Sofia

Läs mer

Studentradion i Sverige

Studentradion i Sverige Studentradion i Sverige STYRELSEMÖTE 2015-10-15 Närvarande: Sangeeta Chauhan, Lisa Grettve, Eva Gustvfsson, Julia Lindström, Alexander Ljungqvist, Madeleine Ruuth Adjungerade: Sara Andrersson, Mary Atim,

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm Fröken Anderberg öppnar mötet kl 13:00. Väl tajmat även denna gång.

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Styrelsemöte Tid: kl. 16:15-18:00 Plats: S10 Närvarande: Johanna Nyrén, Julia Wistrand, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson,

Styrelsemöte Tid: kl. 16:15-18:00 Plats: S10 Närvarande: Johanna Nyrén, Julia Wistrand, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Styrelsemöte Tid: 2016-03-22 kl. 16:15-18:00 Plats: S10 Närvarande: Johanna Nyrén, Julia Wistrand, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Felicia Hedström, Hanna Falk och Elin Schönqvist. Dagordning

Läs mer

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen Protokoll, F-stormöte 2 17/18 Datum 2017-12-04 Tid 17:15 Plats Kårhuset Origo F17-2 FORMALIA F17-2.1 F17-2.2 F17-2.3 F17-2.4 F17-2.5 F17-2.6 F17-2.7 Mötets öppnande Mötet öppnas 17:30 Avstängning av mobiltelefoner

Läs mer

Stormöte. Dag: 21/2-11. Tid: 17.00. Plats: Konferensrummet, Örat

Stormöte. Dag: 21/2-11. Tid: 17.00. Plats: Konferensrummet, Örat Stormöte Dag: 21/2-11 Tid: 17.00 Plats: Konferensrummet, Örat Närvarande: Mårten Berg, Linda Hageström, Emelie Allenius, Frida Johnson, Therese Björn Johansson, Peter Mähler, Minna Juntura, Cecilia Lindgren,

Läs mer

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte Tid: Tisdagen den 6 Oktober, 2015 kl. 18.00 Plats: Rappesalen, Ing 10, UAS 1. Mötets öppnande Adam Edholm förklarar mötet öppnat. 1.1. Närvarande medlemmar Adam

Läs mer

Protokoll Consensus styrelsemöte

Protokoll Consensus styrelsemöte Protokoll Consensus styrelsemöte Styrelsemöte 9 Verksamhetsår 2011/2012 Datum: 2 februari 2011 Tid: 16.15-19:45 Plats: Kårhus Örat; Sektionsrum Närvarande: Therese Björn Johansson Annie Svensson Tor Moberg

Läs mer

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 29 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-01-24, kl. 18.30 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 5

Protokoll Styrelsemöte 5 Protokoll Styrelsemöte 5 Fört vid sammanträde med Styrelsen Tid:, 18.00 Plats: Villa Medici Rebecca Heimann, ledamot med ansvar för likabehandlingsfrågor (från 3.1) Närvarande ledamöter Samuel Nilsson,

Läs mer

Styrelsemöte. Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson

Styrelsemöte. Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-02-02 16:00-17:00 Plats: P30 Närvarande: Johanna Nyrén, Hanna Falk, Julia Wistrand, Felicia Hedström, Elin Schönqvist, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Isa Welander. Dagordning

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2014-01-08 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Oscar Sellhed Martina Ridne Olof Suneson Henrik Näslund Hannah Öst Maria Brand Frida Björklund Calle Arkelid Emil

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-21 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2006-10-09 Plats: Studiecentrum Ordförande: Erik Wendel TM05 Sekreterare: Anna Hansson TM05 Jenny A Andersson TM06 Jenny

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2007-09-27 Plats: Skanörsgården, Skanör Ordförande: Jenny K. Andersson TM06 Sekreterare: Therese Wemnér TM06 Övriga närvarande:

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2013-04-24 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Närvarande: Jonas Bergström, Aktu-ordförande Gustav Nilsson Orviste, Ngm-ordförande Robin Gustavsson, Verkmästare Benjamin Mattsson,

Läs mer

Konstituerande styrelsemöte. Datum: 15 mars Tid: 18:05 19:05. SRF-lokalen Tordönsvägen 4 I, Lund. Närvarande: Conny Olsson ordförande

Konstituerande styrelsemöte. Datum: 15 mars Tid: 18:05 19:05. SRF-lokalen Tordönsvägen 4 I, Lund. Närvarande: Conny Olsson ordförande STYRELSEN PROTOKOLL Konstituerande styrelsemöte Datum: 15 mars 2016 Tid: 18:05 19:05 Plats: SRF-lokalen Tordönsvägen 4 I, Lund Närvarande: Conny Olsson ordförande Marko Dimovski Emmy B Lindskog Lars-Erik

Läs mer