RICOH Interactive Whiteboard D6500

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "RICOH Interactive Whiteboard D6500"

Transkript

1 Communication Services RICOH Interactive Whiteboard D6500 HD-display på pixlar Bakgrundsbelyst pekskärm Dela bilder i realtid OCR-läsning av handskrift Öppet OS Interaktiv mjukvara & appar

2 Den kompletta lösningen för interaktiva presentationer Att effektivt och snabbt kunna utveckla och kommunicera olika koncept är viktigt för handels- och utbildningssektorerna. På det moderna kontoret är samarbete helt avgörande och möjligheten att använda nya arbetssätt för att utveckla idéer viktigt. Med Ricohs Interactive Whiteboard D6500 kan du skapa innehåll som engagerar och informerar, göra lärandet effektivt och skapa ett enkelt samarbete. Och med flera tillgängliga modeller, med eller utan controller, finns det en lösning som matchar just dina behov. En bakgrundsbelyst LCD-display på pixlar med full HD-kvalitet ger enastående skärpa Ricohs controller gör att du kan dela information med 20 stycken D6500-enheter, 20 datorer eller 10 surfplattor Ricohs controller gör användandet intuitivt med en enkel användarvänlig ikongrafik Enkel integrering av visad information, handskriven text eller text som skrivits med Ricohs elektroniska penna Flexibla alternativa OS gör att du kan använda anpassningsbara interaktiva mjukvaror och appar

3 Flexibla val av OS och mjukvaror Du kan välja Ricoh D6500 med den konfiguration som passar dina behov bäst. Om du väljer en utan controller kan du använda din egna dator som OS till dina applikationer. Det blir en ekonomisk presentationslösning. Alternativt kan du välja en enhet med Ricohs äkta OPS-controller och Windows 8 OS. Det gör att du kan använda hela Ricohs utbud av interaktiva whiteboard-mjukvaror. Det finns även ett alternativ med en öppen controller till D6500 som kan användas tillsammans med vilket Windows-operativsystem som helst. Det betyder att du kan lägga till ett eget urval mjukvaror och konfigurera egna nätverksoch säkerhetsinställningar. Controllerdrift eller inte välj själv Med D6500 som levereras med Ricohs äkta OPScontroller får du Ricohs interaktiva whiteboardapplikation, en allt-i-ett-lösning du kan använda direkt när du slår på den. Du kan visa information från din dator, ipad, platta eller telefon på whiteboarden och interagera med digitala projiceringar. Om du redan har applikationer du vill använda tillsammans med D6500 väljer du Ricohs öppna controller som kan användas tillsammans med alla OS. Då kan du nyttja investeringar du redan gjort i mjukvarulösningar. Du kan även ange egna nätverks- och säkerhetsinställningar och anpassa ditt företagsprotokoll.

4 Ett interaktivt lärande för utbildningssektorn Vi lär oss bäst genom interaktion och diskussion. Med D6500 är det möjligt att göra lektionerna levande och stimulerande. Du kan använda massor av grafik, bilder, diagram och film, inte bara visa utan också redigera och ändra. Bra idéer och användbar grafik behöver inte gå förlorad när lektionen är slut utan du kan spara och sedan dela informationen i PDF-format. Gör dina applikationer levande En D6500 utan controller gör att du kan använda ditt egna utbildningsprogram för att dela material och du kan använda D6500 för att visa och redigera grafik och diagram. Med D6500 kan du visa HD-material och -film från Blue-rayspelare och andra HDenheter i full HD-kvalitet på skärmen med pixlar. Gör lärandet absorberande och underhållande Lektionsplaneringen kan nu innehålla interaktiva delar. Du kan t ex engagera konststudenter i en impressionistisk målning. Arbetsgrupper kan använda D6500 för att studera stjärnstrukturen i olika naturvetenskapliga projekt. Historialektioner kan göras intressanta med historiska dokument och du kan redigera direkt på skärmen för att poängtera huvudpunkter i en text. Lektionsmaterial kan sparas och senare delas med studenter. Anteckningar kan sparas och delas När du skriver på D6500-skärmen kan du också använda OCRfunktionen för att konvertera handskrift till vanlig text. OCR-text sparas som sökbart material vilket är användbart för senare granskning och redigering av nerklottrade anteckningar. Eftersom den flexibla D6500 även stödjer teckningar kan dina elever låta fantasin få fria händer. Beroende på vilken mjukvara du använder kan du även flytta, redigera, och zooma grafik på skärmen.

5 Stärk din affär med delad kunskap och kreativitet Hur kan du nyttja och dela all värdefull kreativitet i dina arbetsgrupper? Du behöver en enhet som gör att alla medarbetare kan samarbeta och delta i brainstormingaktiviteter. Du kanske behöver värdefull input från dina kollegor på andra platser. D6500 är lösningen. Den ger dig en interaktiv plattform där alla kan dela och utveckla idéer. Och när ni är klara kan du spara ert arbete i en mapp eller i ett mail för att dela. Fjärrkommunikation i realtid Du kan dela innehåll med upp till 20 stycken D6500-enheter via ett intranät utan separat server eller mjukvaruinstallation. Varje whiteboard har interaktiva kontroller till deltagarna som befinner sig på olika platser. Ytterligare max 20 datorer eller 10 plattor kan logga in och titta på presentationen via en webbläsare. En app finns också tillgänglig till ipad-användare så att de kan titta och interaktivt rita på sin ipad*. Informationssäkra företagspresentationer Med D6500 kan du dela konfidentiell företagsinformation eftersom deltagarna använder en PIN-kod för åtkomst. När du stänger ner D6500 eller om den automatiskt går in i vänteläge raderas allt material automatiskt. För att du ska känna dig helt trygg har D6500 utrustats med antivirusprogrammet McAfee som skyddar din konfidentiella information. Utbilda och dela information enkelt Med den elektroniska pennan som är ett tillval kan du skriva, rita, redigera, zooma och flytta information i diagram, grafik och bilder. Grafer och diagram kan förbättras med figurer och ritningar. Användbara idéer och förslag från deltagare kan läggas till i presentationen i realtid. Och all adderad information kan sparas inklusive handskriven text, med hjälp av OCR-funktionen som sparar innehållet som sökbara PDF:er.

6 Flexibel drift Slår du bara på D6500 Whiteboard är den klar att användas. Administratörsinställningarna till D6500 kan fjärrstyras och systemet är skyddat av McAfees antivirusprogram. Trådlös anslutning elliminerar behovet av kabelburen LAN-anslutning. Fjärråtkomsten är låst med PIN-kod så att endast behöriga användare har tillgång. Och eftersom LDAP-förbindelse stöds minskas arbetsbördan med att registrera användares e-postadresser. Oslagbar visuell skärpa D6500:s framgångar beror mycket på den bakgrundsbelysta LCD-displayen på 65 tum och 1080 pixlar med full HD-kvalitet och reflektionsskydd. Skärmen har ett infrarött, multitouch-gränssnitt som gör att flera användare kan rita och skriva på skärmen samtidigt. Max 10 användare kan peka/rita eller skriva på displayen samtidigt och antalet pekpunkter varierar beroende på vilket operativsystem och vilken mjukvara som används. Elektronisk penna för precisionsanteckningar Med den interaktiva elektroniska pennan (tillval) kan du notera direkt på skärmen för att visa exakt och vara väldigt tydlig. Pennan finns i fyra tjocklekar och ett radergummi inkluderas. Det gör den väldigt enkel och naturlig att skriva med. Med den elektroniska pennan kan du även rita eller skriva i 20 olika färger för att vara extra tydlig och visuell. Den elektroniska pennan och dess signalmottagare ansluts till OPS-controllern med en USB-kabel. Enkelt, intuitivt och snabbt Du vill inte spendera värdefull tid på att installera och konfigurera en interaktiv whiteboard. Det är därför D6500 är klar att använda direkt när du slår på den, utan att du behöver kalibrera inställningar eller konfigurera mjukvaror. Driften är intuitiv och du kan använda fjärrkontroll. När din presentation är klar kan du spara ditt arbete som en sökbar PDF som du senare kan dela med andra via mail. Flexibel display och olika ljudalternativ Till D6500 finns även ett stativ som tillval. Med det kan den enkelt rullas mellan olika platser där den kan behövas. Den kan även väggmonteras med ett VESA-kit på 400 x 400 mm om så skulle önskas. Två integrerade högtalare på 12W betyder att det inte behövs något externt ljudsystem när du använder mediakällor med ljud. Men ljudportar finns ändå på enheten om en anslutning till ett externt ljudsystem skulle önskas.

7 Den interaktiva presentationslösningen för företag och utbildningssektor 1 Enastående skärpa med en bakgrundsbelyst LCD-display på 65 tum och pixlar med full HD-kvalitet och reflektionsskydd. 2 Klar att slå på och använda. Ingen kalibrering eller konfigurering behövs vilket spar tid och förbättrar användarupplevelsen. 3 På pekskärmen kan du skriva, rita, redigera, radera, flytta, ändra format och spara samt markera områden, bläddra och zooma. 4 Ett enkelt användargränssnitt gör det enkelt att dela, redigera och spara grupparbeten du gjort tillsammans med dina kollegor eller studiekamrater. 5 Enkel integrering i befintlig IT-infrastruktur med support för fjärrdrift inklusive av- och påslagning. 6 Tillval för trådlös nätverksanslutning elliminerar behovet av kabelburet LAN. 7 Nätverksåtkomst säkerställs med auktoriserad PIN-kod. Autoradering av innehåll efter avstängning eller automatiskt vänteläge. 8 Länka ihop upp till 20 stycken D6500 whiteboards och konfigurera inställningar centralt. Tillåt 20 fjärranvändare att titta på presentationer.

8 RICOH Interactive Whiteboard D6500 TEKNISK SPECIFIKATION DISPLAY Panelstorlek: Diagonalt: 65 tum bred (1 651 mm) Skärmtyp: Display med flytande kristaller Bakgrundsbelysning: LED-system Visningsområde (B x H): 1 428,5 x 803,5 mm Upplösning: Max: x Färg: Max: Över färger Ljusstyrka: Max: 360 cd/m² Bildkvot: 16 : 9 Kontrastförhållande: : 1 Pixelbredd: 0,744 x 0,744 mm Svarshastighet: 8 ms (Grå till grå) Synvinkel (H/V): 178 /178 (Kontrastkvot >= 12) Fjärrnätverk inkluderar ipad-app som kräver licens. Kontakta din lokala Ricoh-återförsäljare för information om modellers tillgänglighet, tillval och programvaror. PEKSKÄRM Touch-teknik: Avkänningspunkt: Infraröd 10 punkter (endast display) 2 punkter (med Ricoh controller) Upplösning: x Noggrannhet: +/- 10 mm i pekbart område Pennanslutning: USB 2.0 (typ B) Elektronisk penna: Tjocklek på skyddsglas: Metod för ljusavkänning Cirka 4 mm (inklusive antireflexskydd) ALLMÄNT Gränssnitt (input): Gränssnitt (output): Gränssnitt (övrigt): Mått (B x D x H): Vikt: Strömkälla: Video (VGA, HDMI x2, DVI-D, Displayport, Komposit, komponent, S- video), Ljud (L/R RCA, 3,5 mm kabel) Video (VGA, DVI, Komposit), Ljud (L/R RCA, Högtalare) RJ45 (kabelburet LAN) USB2.0 (typ B) x1 RS-232C x 126 x 885 mm 74 kg V, 50/60 Hz MILJÖ Ljudeffektnivå (hela systemet): Effektförbrukning: Återställningstid från vänteläge: 40 db Max: 300 W Vänteläge: 0,5 W 5 sek. Driftstemperatur: 0 C - 32 C Luftfuktighet vid drift: TILLBEHÖR Installationsguide & säkerhetsinstruktioner RBG-kabel Strömförsörjning Fjärrkontroll USB-kabel Filtpenna TILLVAL 10% - 80% (icke-kondenserande) Fjärrlicens, Hållare, Pennkit inklusive digital penna, Ricohs IWB-controller typ 1, Ricohs OS-öppna IWB-controller typ 1 ISO9001-certifierad, ISO14001-certifierad, ISO27001-certifierad Alla märkes- och/eller produktnamn är registrerade varumärken och tillhör respektive ägare. Specifikationer och utseende kan ändras utan föregående meddelande. Färgen på den verkliga produkten kan skilja sig från den som visas i denna broschyr. Bilderna i den här broschyren är inte verkliga fotografier och kan skilja sig något avseende detaljer. Copyright 2015 Ricoh Europe PLC. Alla rättigheter förbehålles. Den här broschyren, dess innehåll och/eller layout får inte modifieras och/eller anpassas, kopieras delvis eller i sin helhet och/eller införlivas i andra dokument utan ett i förväg skriftligt godkännande från Ricoh Euorpe PLC.

Anslut till fjärr-whiteboard

Anslut till fjärr-whiteboard Anslut till fjärr-whiteboard RICOH Interactive Whiteboard Client for ipad Introduktionsguide Läs den här guiden noggrant innan du använder produkten och förvara den nära till hands för att kunna återgå

Läs mer

Laser Serier. Laser Leddura Lexinus Mensa. 60 inch. Smart innovation! När funktionen spelar roll.

Laser Serier. Laser Leddura Lexinus Mensa. 60 inch. Smart innovation! När funktionen spelar roll. Leddura Lexinus Mensa Serier När funktionen spelar roll. Hög kvalitet visar sig vara passande för alla program. Håll dig ansluten med din publik och var den mest effektiva i en samverkande inlärningsmiljö.

Läs mer

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN

SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN Epson EB-1400Wi-serien SPAR TID OCH PENGAR MED INTERAKTIVA MÖTEN projicera upp till: flera användare kan anteckna skriv ut, spara och dela UTVECKLAD FÖR FÖRETAG INTEGRERAT SYSTEM FÖR INTERAKTIVA MÖTESRUM

Läs mer

Leddura Serier. Laser Leddura Lexinus Mensa. 55 inch. Smart innovation! När toppmodern innovation är ledande.

Leddura Serier. Laser Leddura Lexinus Mensa. 55 inch. Smart innovation! När toppmodern innovation är ledande. Laser Lexinus Mensa Serier När toppmodern innovation är ledande. Den professionella touch skärmen för interaktivitet. Upplev ökad produktivitet, förbättrat samspel och effektiva övningsmöjligheter. - Aktiv

Läs mer

Anslut till fjärr-whiteboard

Anslut till fjärr-whiteboard RICOH Interactive Whiteboard Client for Windows Introduktionsguide Läs den här guiden noggrant innan du använder produkten och förvara den nära till hands för att kunna återgå till den senare. HELA INNEHÅLLET

Läs mer

SMART Podium interaktiv pennskärm Modellerna SP524-NB och SP524-SMP

SMART Podium interaktiv pennskärm Modellerna SP524-NB och SP524-SMP Specifikationer SMART Podium interaktiv pennskärm Modellerna SP524-NB och SP524-SMP Fysiska specifikationer Storlek 59,3 cm B 40,1 cm H 7,6 cm D 23 5/16 tum B 15 13/16 tum H 3 tum D Med det justerbara

Läs mer

Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER

Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER Epsons konferenslösningar SNABBGUIDE FÖR INTERAKTIVA PROJEKTORER KOMMA IGÅNG Sida 9 Möten behöver inte längre vara begränsade till ett enda rum. Denna snabbguide vägleder dig genom de viktigaste funktionerna

Läs mer

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper

BIG PAD Rätta känslan som penna på papper BIG PAD Rätta känslan som penna på papper Med bättre samarbetsmöjligheter för medarbetarna lyfter din verksamhet /This is Why du behöver Sharps BIG PAD för större mötesupplevelser. Inledning Du vill göra

Läs mer

Leddura Serier. Laser Leddura xt Lexinus Mensa. 84 inch UHD. Smart innovation! När toppmodern innovation är ledande.

Leddura Serier. Laser Leddura xt Lexinus Mensa. 84 inch UHD. Smart innovation! När toppmodern innovation är ledande. Laser Lexinus Mensa Leddura Serier När toppmodern innovation är ledande. Den professionella touch skärmen för interaktivitet. Upplev ökad produktivitet, förbättrat samspel och effektiva övningsmöjligheter.

Läs mer

PJWX4141 PJWX4141N PJWX4141NI

PJWX4141 PJWX4141N PJWX4141NI Mobil projektor för korta projiceringsavstånd PJWX4141 PJWX4141N PJWX4141NI 11,7 cm från väggen WXGA 3 300 lumen Möjlig väggmontering Bilder på 40-80 tum 3,0 kg Dela information när och var som helst Ricohs

Läs mer

Interaktivt golv för Förskolan

Interaktivt golv för Förskolan Användarmanual NetBoard Portable Interaktivt golv för Förskolan www.wikona.se/kontakt Sida 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Introduktion... 3 Vad är NetBoard Portable?... 3 Visa på 4 olika

Läs mer

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering

Office 365. www.koneo.se. Du har tillgång till Office överallt. Verktyg för professionella. Verktyg för samarbete. Enkel installation och hantering 1 (5) Office 365 Du har tillgång till Office överallt Oavsett om du arbetar på ditt kontor eller är ute på uppdrag, har du tillgång till en uppsättning välbekanta, professionella produktivitetsverktyg.

Läs mer

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN För intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: FÖR INTELLIGENT SCANNING Med SimplifyScan kan användarna enkelt scanna in och och distribuera dokument vart som helst i nätverket, direkt från ett Sharp

Läs mer

USB-C till HDMI-adapter - med knapp för presentationsläge - 4K 60 Hz

USB-C till HDMI-adapter - med knapp för presentationsläge - 4K 60 Hz USB-C till HDMI-adapter - med knapp för presentationsläge - 4K 60 Hz Product ID: CDP2HD4K60SA Detta är ingen vanlig videoadapter. Ja, med den kan du ansluta USB-C -porten på din dator till en HDMI -skärm

Läs mer

SMART Ink 3.0 ANVÄNDARHANDBOK FÖR MAC OS X-OPERATIVSYSTEM

SMART Ink 3.0 ANVÄNDARHANDBOK FÖR MAC OS X-OPERATIVSYSTEM SMART Ink 3.0 ANVÄNDARHANDBOK FÖR MAC OS X-OPERATIVSYSTEM Varumärkesinformation SMART Ink, SMART Meeting Pro, smarttech, SMART-logotypen och alla SMART-slogans är varumärken eller registrerade varumärken

Läs mer

A/V-reseadapter: 3-i-1 HDMI till DisplayPort, VGA eller DVI x1200

A/V-reseadapter: 3-i-1 HDMI till DisplayPort, VGA eller DVI x1200 A/V-reseadapter: 3-i-1 HDMI till DisplayPort, VGA eller DVI - 1920x1200 Product ID: HD2DPVGADVI Med denna reseadapter kan du ansluta din HDMI-kapabla Ultrabook eller bärbara dator till en DisplayPort-,

Läs mer

Möteslösningar i EB-1400-serien. Snabbguide för interaktiva projektorer

Möteslösningar i EB-1400-serien. Snabbguide för interaktiva projektorer Möteslösningar i EB-1400-serien Snabbguide för interaktiva projektorer Samarbeta och inspirera Denna snabbguide vägleder dig genom de viktigaste funktionerna hos din nya interaktiva projektorlösning från

Läs mer

Effektiva möten när alla sinnen är med

Effektiva möten när alla sinnen är med Effektiva möten när alla sinnen är med SMART Visuell samarbetslösning Effektiva möten lokalt och på distans Valet av SMART Board Interaktiv skärm var enkelt eftersom SMART har en etablerad organisation

Läs mer

LEOGICS digitalt ritbord. Snabbinstallationsguide

LEOGICS digitalt ritbord. Snabbinstallationsguide LEOGICS digitalt ritbord Snabbinstallationsguide Välkommen Tack för ditt köp av LEOGICS PT-1001 digitala ritbord. Du kommer att upptäcka hur enkelt det är att kontrollera datorn med en digital penna i

Läs mer

HDMI via IP-förlängare p

HDMI via IP-förlängare p HDMI via IP-förlängare - 1080p Product ID: IPUSB2HD3 Med denna HDMI över IP-förlängare kan du dela en HDMI-skärm eller -projektor med en trådlös eller trådad dator på ditt nätverk. Med intuitiva kontroller

Läs mer

RadiForce. Medicinsk bildgranskning med inbyggd kvalitetssäkring

RadiForce. Medicinsk bildgranskning med inbyggd kvalitetssäkring RadiForce Medicinsk bildgranskning med inbyggd kvalitetssäkring 1 2 Mammografi Primär diagnostik Gråskala Specifikationer GS521CL/Glare GS320CL GS220CL G11 Skärmstorlek 21 tum 21 tum 21 tum 18 tum Upplösning

Läs mer

Optimised Visitor Management

Optimised Visitor Management Optimised Visitor Management Skydda människor och lokaler i din verksamhet www.sharp.se I dag förväntar sig besökare enkel och effektiv och receptionsservice. Sharps system för besökshantering är en av

Läs mer

MakerBot - Replicator Mini

MakerBot - Replicator Mini MakerBot - Replicator Mini MakerBot tar ännu en gång ett gigantiskt steg framåt inom 3D-skrivartekniken! I den femte generationen MakerBot Replicator 3D-skrivare har MakerBot anpassat teknik från proffs

Läs mer

En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar.

En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar. PLAYipp Produkter PLAYERS En Player är den mediaspelare som förmedlar budskapet till era skärmar. Det finns tre olika modeller att välja mellan alla med olika fördelar. De två nya modellerna av PLAYport

Läs mer

Storlek: 55. 1545003AG 6 1300 x 772 x 107 Full HD 42,7 kg. Art.nr: Touchpunkter: Dimensioner: Upplösning: Vikt: Alla modeller erbjuder

Storlek: 55. 1545003AG 6 1300 x 772 x 107 Full HD 42,7 kg. Art.nr: Touchpunkter: Dimensioner: Upplösning: Vikt: Alla modeller erbjuder Saharas pekskärmar & tillbehör - översikt Högupplöst interaktivitet Sahara erbjuder ett av de bredaste utbuden av interaktiva skärmar, med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad

Läs mer

Videoutgång Maximal DisplayPort-upplösning Maximal HDMI-upplösning

Videoutgång Maximal DisplayPort-upplösning Maximal HDMI-upplösning 4K-dockningsstation för bärbara datorer - DP och HDMI - USB 3.0 StarTech ID: USB3DOCKHDPC Med USB 3.0 4K-dockningsstationen för bärbara datorer kan du skapa en högupplöst 4K Ultra HD-arbetsstation på kontoret

Läs mer

APPLE TV. SMARTA lösningar för skolor SMART Board Ljud och bild Styrsystem Informationsskärmar Dokumentkamera KAMPANJER 2014

APPLE TV. SMARTA lösningar för skolor SMART Board Ljud och bild Styrsystem Informationsskärmar Dokumentkamera KAMPANJER 2014 www.presentationsdata.se - 08-0 00 27 SMARTA lösningar för skolor SMART Board Ljud och bild Styrsystem Informationsskärmar Dokumentkamera APPLE TV PÅ KÖPET VID BESTÄLLNING INNAN 1/12 Med Airplay visar

Läs mer

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion

CleverTouch S- serien. CleverTouch C- serien ü ü ü ü ü. CleverTouch Plus ü ü ü ü ü ü ü. CleverTouch Fusion Högupplöst interaktivitet Välj Clevertouch, marknadsledaren inom större interaktiva pekskärmar* med storlekar från 32 till 84. Den senaste tekniken är integrerad med skärmen och ger möjlighet till multitouch

Läs mer

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL

UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 2013-08-22 Pressmeddelande UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI KL 06 Canon lanserar tre fotoskrivare med allt-i-ett och omfattande utskriftstjänster via molnet. PIXMA MG5550 PIXMA MG6450 PIXMA MG7150 Canon,

Läs mer

Kravspecifikation. Bildskärmar Typ C 4:3 / 5:4, SLL800:4. Bilaga Kravspecifikation Förnyad konkurrensutsättning

Kravspecifikation. Bildskärmar Typ C 4:3 / 5:4, SLL800:4. Bilaga Kravspecifikation Förnyad konkurrensutsättning Kravspecifikation Förnyad konkurrensutsättning SLL Juridik och upphandling Upphandlingsavdelningen 2011-11-21 Kravspecifikation Bildskärmar Typ C 4:3 / 5:4, 19 21 SLL800:4 Kravspecifikation 2 (8) 2 UPPHANDLING

Läs mer

Novell Messenger 3.0.1 mobil snabbstart

Novell Messenger 3.0.1 mobil snabbstart Novell Messenger 3.0.1 mobil snabbstart Maj 2015 Novell Messenger 3.0.1 och senare kan användas på mobila enheter med ios, Android BlackBerry. Du kan vara inloggad på Messenger från olika platser på samma

Läs mer

Bruksanvisning. MediaControl. Styrsystem för bild och ljud

Bruksanvisning. MediaControl. Styrsystem för bild och ljud Bruksanvisning MediaControl Styrsystem för bild och ljud Innehåll MediaControl... 3 Gränssnittet... 4 Inställningar Digitalboxar... 6 Redigera Etiketter... 10 Spara Presets... 11 Schemalägga presets...

Läs mer

WIKONA Makes your voice heard. Innovativa lösningar för skola och företag.

WIKONA Makes your voice heard. Innovativa lösningar för skola och företag. WIKONA Makes your voice heard Innovativa lösningar för skola och företag PORTABEL INTERAKTIV PROJEKTOR MED DATOR! PASSAR PÅ GOLV, VÄGG OCH BORD Mjukvara ingår! NBPK-S8 NBPK NBPL Laptop NETBOARD KOMPLETT

Läs mer

SMART Ink 3.1 ANVÄNDARMANUAL FÖR OS X OPERATIVSYSTEM

SMART Ink 3.1 ANVÄNDARMANUAL FÖR OS X OPERATIVSYSTEM SMART Ink 3.1 ANVÄNDARMANUAL FÖR OS X OPERATIVSYSTEM Varumärkesinformation SMART Ink, SMART Notebook, Pen ID, smarttech, SMART-logotypen och alla SMART-slogans är varumärken eller registrerade varumärken

Läs mer

skriva ut för alla Enkelt att

skriva ut för alla Enkelt att Om eleverna/studenterna vet hur det går till att skicka e-post eller ta sig till en webbsida då kan de också göra sina utskrifter via EveryonePrint Enkelt att skriva ut för alla EveryonePrint är det perfekta

Läs mer

NeoTV 350 Media Player NTV350

NeoTV 350 Media Player NTV350 NeoTV 350 Media Player NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Med ensamrätt. Ingen del av denna publikation får reproduceras, överföras, transkriberas, lagras i ett sökbart lagringssystem eller översättas till något

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL 1 INSTALLATIONSFRITT EDUCATION WALL Med Installationsfritt Education Wall levereras all teknik till utbildningsrummet på ett bräde. Komplett enhet för alla typer av utbildningstillfällen. Levereras färdig

Läs mer

Använda Office 365 på en iphone eller en ipad

Använda Office 365 på en iphone eller en ipad Använda Office 365 på en iphone eller en ipad Snabbstartsguide Kontrollera e-post Konfigurera din iphone eller ipad så att du kan skicka och ta emot e-post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender

Läs mer

Anslutningslåda för konferensbord HDMI/VGA/Mini DisplayPort till HDMI-utgång med USB-snabbladdningsport

Anslutningslåda för konferensbord HDMI/VGA/Mini DisplayPort till HDMI-utgång med USB-snabbladdningsport Anslutningslåda för konferensbord HDMI/VGA/Mini DisplayPort till HDMI-utgång med USB-snabbladdningsport Product ID: BOX4HDECP Denna anslutningslåda för konferensbord har en dold bordsdesign som låter dig

Läs mer

IdeaTab A3000. Snabbstartsguide v1.0

IdeaTab A3000. Snabbstartsguide v1.0 IdeaTab A3000 Snabbstartsguide v1.0 Välkommen Frontkamera Volymknapp Läs den här guiden noga innan du börjar använda din IdeaTab. Guiden ger dig tips för hur du ställer in och använder din IdeaTab. Informationen

Läs mer

7.2.2014 Europeiska unionens officiella tidning L 38/17

7.2.2014 Europeiska unionens officiella tidning L 38/17 7.2.2014 Europeiska unionens officiella tidning L 38/17 En apparat som kombinerar en färgmonitor av LCD-typ (flytande kristaller) med en pekskärm (s.k. pekskärmsmonitor) med ett diagonalmått på bildskärmen

Läs mer

Installationsguide. Viktigt meddelande. Om den här handboken. Om den här maskinen (About This Machine) Enheter som krävs

Installationsguide. Viktigt meddelande. Om den här handboken. Om den här maskinen (About This Machine) Enheter som krävs Läs handboken noga innan du använder maskinen och förvara den nära till hands som framtida referens. För säker och korrekt användning ska du läsa säkerhetsinformationen i "Läs detta först" innan du använder

Läs mer

DisplayPort KVM-switch med 2 portar - USB 2.0-4K 30 Hz

DisplayPort KVM-switch med 2 portar - USB 2.0-4K 30 Hz DisplayPort KVM-switch med 2 portar - USB 2.0-4K 30 Hz Product ID: SV231DPU2 Med denna mångsidiga USB KVM-switch kan du dela en DisplayPort-arbetsstation med två datorsystem för kontroll över en DP-skärm,

Läs mer

Startinstruktion för Swivl Robot den automatiska kameramannen. Version 1.1 2014-10-22

Startinstruktion för Swivl Robot den automatiska kameramannen. Version 1.1 2014-10-22 Startinstruktion för Swivl Robot den automatiska kameramannen Version 1.1 2014-10-22 Swivl Robot kan användas för att spela in en föreläsning eller lektion. Kameran som är placerad på Roboten följer automatiskt

Läs mer

EPSONS PROJEKTORSERIE MED ULTRAKORT PROJICERINGSAVSTÅND. Utveckling INOM lärande

EPSONS PROJEKTORSERIE MED ULTRAKORT PROJICERINGSAVSTÅND. Utveckling INOM lärande EPSONS PROJEKTORSERIE MED ULTRAKORT PROJICERINGSAVSTÅND Utveckling INOM lärande 02 ULTRAKORT PROJICERINGSAVSTÅND EPSONS PROJEKTORSERIE MED ULTRAKORT PROJICERINGSAVSTÅND Den här serien nyskapande projektorer

Läs mer

CW263BT. Badrumsvåg. Manual

CW263BT. Badrumsvåg. Manual CW263BT Badrumsvåg Manual Innehållsförteckning 1. Specifikationer... 3 2. Batteri... 4 3. Drift/Funktion... 4 3. Indikation... 5 4. ios Enheter... 5 5. Android Enheter Installation... 10 6. Andra Instuktioner

Läs mer

Översikt LCD-monitorer

Översikt LCD-monitorer Översikt LCD-monitorer TruVision GEL-17VGA 17" LCD VGA-monitor Monitorer LCD GEL-19VGA 19" LCD VGA-monitor TVM-1700 17" monitor, 1280x1024, BNC, VGA, HDMI, ljud TVM-1900 19" monitor, 1280x1024, BNC, VGA,

Läs mer

USB 3.0-dockningsstation för dubbla skärmar med HDMI och 4K DisplayPort

USB 3.0-dockningsstation för dubbla skärmar med HDMI och 4K DisplayPort USB 3.0-dockningsstation för dubbla skärmar med HDMI och 4K DisplayPort Product ID: USB3DOCKHDPC Den här TAA-klassade USB 3.0-dockningsstationen för dubbla skärmar kombinerar en 4-portshubb, hörlurs- och

Läs mer

DisplayPort till DisplayPort-flerskärmssplitter - MST-hubb med 2 portar

DisplayPort till DisplayPort-flerskärmssplitter - MST-hubb med 2 portar DisplayPort till DisplayPort-flerskärmssplitter - MST-hubb med 2 portar Product ID: MSTDP122DP Denna MST-hubb låter dig ansluta två skärmar till din DisplayPort (DP) 1.2-utrustade bärbara eller stationära

Läs mer

Din manual ARCHOS 604 WIFI http://sv.yourpdfguides.com/dref/1227011

Din manual ARCHOS 604 WIFI http://sv.yourpdfguides.com/dref/1227011 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för ARCHOS 604 WIFI. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information,

Läs mer

Ledning & kontrollsystem för Byggbranchen

Ledning & kontrollsystem för Byggbranchen Ledning & kontrollsystem för Byggbranchen Ett ledning och kontrollsystem för personalbehörigheter, utbildning och rapportering. Fullständig kontroll av behörigheter, planera utbildning och examinationer.

Läs mer

Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning.

Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning. Tack för att du har köpt Mobile WiFi. Med Mobile WiFi-enheten får du en snabb trådlös nätverksanslutning. I det här dokumentet får du information om Mobile WiFi så att du kan börja använda enheten direkt.

Läs mer

Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60 Hz - endast kompatibel med Windows

Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60 Hz - endast kompatibel med Windows Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60 Hz - endast kompatibel med Windows Product ID: TB32DP2 Med denna högpresterande Thunderbolt 3-adapter kan du lägga till två 4K 60 Hz DisplayPort-skärmar

Läs mer

KONFERENSRUMSPAKET 2013

KONFERENSRUMSPAKET 2013 08 792 10 40 - www.kavena.se RUMSPAKET 2013 Konferensrummet är ofta ansiktet ut mot kunderna då det är dit vi tar våra besökare. För att underlätta för er att skapa ett trivsamt och funktionellt konferensrum

Läs mer

Använda Office 365 på en Android-telefon

Använda Office 365 på en Android-telefon Använda Office 365 på en Android-telefon Snabbstartsguide Kontrollera e-post Ställ in din Android-telefon så att du kan skicka och ta emot e-post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender var

Läs mer

SMART Notebook produktserie

SMART Notebook produktserie Produktjämförelse produktserie Följande tabell jämför de fyra olika produkterna i -serien: program Expresswebbprogram Program Grundläggande Plattform Windows och Mac-datorer Windows och Mac-datorer Datorer

Läs mer

UPPLEV DE STORA MATCHERNA I STORBILD. EPSONS PROJEKTORER FöR SPORT

UPPLEV DE STORA MATCHERNA I STORBILD. EPSONS PROJEKTORER FöR SPORT UPPLEV DE STORA MATCHERNA I STORBILD EPSONS PROJEKTORER FöR SPORT STARTKLAR Den är smidig, portabel och har låg vikt och det kortaste projiceringsavståndet i sin klass. Nu kan du se de stora matcherna

Läs mer

Lathund för Svenskt Näringsliv

Lathund för Svenskt Näringsliv Lathund för Svenskt Näringsliv OneDrive OneDrive... 3 Vad är fördelarna med OneDrive för dig som användare?... 3 Skapa OneDrive-konto... 4 Kom åt OneDrive på olika enheter... 6 Via appar på datorn... 6

Läs mer

Active Directory Self-Service Bundle

Active Directory Self-Service Bundle Active Directory Self-Service Bundle Gör livet enklare för IT-avdelningen ZervicePoint Active Directory Self Service Bundle innehåller en uppsättning tjänster som gör livet enklare för IT-avdelningen.

Läs mer

A/V-reseadapter: 3-i-1 USB-C till VGA, DVI eller HDMI - 4K - För närvarande inte kompatibel med 2017 MacBook Pro eller imac

A/V-reseadapter: 3-i-1 USB-C till VGA, DVI eller HDMI - 4K - För närvarande inte kompatibel med 2017 MacBook Pro eller imac A/V-reseadapter: 3-i-1 USB-C till VGA, DVI eller HDMI - 4K - För närvarande inte kompatibel med 2017 MacBook Pro eller imac Product ID: CDPVGDVHDB Denna 3-i-1 reseadapter är en bärbar lösning för att ansluta

Läs mer

DisplayPort KVM-switch med 4 portar - USB 3.0-4K 30 Hz

DisplayPort KVM-switch med 4 portar - USB 3.0-4K 30 Hz DisplayPort KVM-switch med 4 portar - USB 3.0-4K 30 Hz Product ID: SV431DPU3A2 Med denna USB 3.0 DisplayPort KVM-switch med 4 portar kan du kontrollera fyra DisplayPort-datorer (DP) med en enda uppsättning

Läs mer

Dell USB-C Mobile Adapter DA300 Användarmanual

Dell USB-C Mobile Adapter DA300 Användarmanual Dell USB-C Mobile Adapter DA300 Användarmanual Anmärkningar, försiktighet och varningar OBS: Ett OBS anger viktig information som hjälper dig att fåut det mesta av din dator. FÖRSIKTIGHET: FÖRSIKTIGHET

Läs mer

USB C DisplayPort-adapter - 3 portar - USB C till DisplayPort MST-hubb - USB Type C skärmhubb

USB C DisplayPort-adapter - 3 portar - USB C till DisplayPort MST-hubb - USB Type C skärmhubb USB C DisplayPort-adapter - 3 portar - USB C till DisplayPort MST-hubb - USB Type C skärmhubb Product ID: MSTCDP123DP Med denna MST-hubb kan du ansluta tre DisplayPort-skärmar till din USB-C -dator. MST

Läs mer

Flera ingångar till automatisk HDMI-switch och konverterare - 4K

Flera ingångar till automatisk HDMI-switch och konverterare - 4K Flera ingångar till automatisk HDMI-switch och konverterare - 4K Product ID: HDVGADP2HD Med denna konverteringsswitch med flera ingångar kan du ansluta dina DisplayPort- (DP), HDMI - och VGA-källor till

Läs mer

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE

INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE 1 INSTALLATIONSFRITT EDUCATION MOBILE Education Mobile är vårt bidrag för att öka mobiliteten i klassrummen. Vi har anpassat nästa generations självklara utbildningsfunktioner, som digitala, interaktiva

Läs mer

SMART Podium interaktiv pennskärm Modellerna SP524-NB och SP524-MP

SMART Podium interaktiv pennskärm Modellerna SP524-NB och SP524-MP Specifikationer SMART Podium interaktiv pennskärm Modellerna SP524-NB och SP524-MP Fysiska specifikationer Storlek 59,3 cm B 40,1 cm H 7,6 cm D 23 5/16 tum B 15 13/16 tum H 3 tum D Med det justerbara stativet

Läs mer

HDMI-över-trådlös-förlängare p

HDMI-över-trådlös-förlängare p HDMI-över-trådlös-förlängare - 1080p Product ID: ST121WHD2 Denna HDMI -över-trådlös-förlängare låter dig sända din audio/video-signal från en HDMI-källa till en fjärrenhet som är placerad upp till 50 m

Läs mer

Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning

Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning Sida 2 av 19 Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Så ansluter du till nätverket orebro-utbildning... 4 2.1 Allmän information:... 4 2.2 Enkel anslutning

Läs mer

June 2010, rev Smartsign Publisher. User Guide. Smartsign Publisher 6.

June 2010, rev Smartsign Publisher. User Guide. Smartsign Publisher 6. June 2010, rev 6.0.3.0 User Guide User Guide 6 översikt Installera Smartsign Manager i befintligt IT-system. Skärmarna kan placeras på geografikst olika platser förutsatt att de kan ansluta till Smartisgn

Läs mer

BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER

BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER DELA SPÄNNINGEN GÖR SPELET LEVANDE MED GRAFIK PÅ STOR DUK Dina favoritspel blir ännu mer spännande när du spelar på en stor duk. Gå upp i handlingen med otroligt

Läs mer

SkanRead hjälp. SkanRead 2.0. Elevdata AB

SkanRead hjälp. SkanRead 2.0. Elevdata AB SkanRead hjälp SkanRead 2.0 Elevdata AB SkanRead hjälp: SkanRead 2.0 Elevdata AB Copyright 2011 Elevdata AB Innehållsförteckning Inledning... v 1. Så här gör du!... 1 2. SkanRead i CD-ORD och programmenyn...

Läs mer

Hyllmonterbar LCD-enhet - 1U - 17" skärm - UStangentbord

Hyllmonterbar LCD-enhet - 1U - 17 skärm - UStangentbord Hyllmonterbar LCD-enhet - 1U - 17" skärm - UStangentbord - 1080p Product ID: RKCOND17HDEU Denna 1U LCD-enhet är en platssparande lösning för att hantera och övervaka dina DVI- eller VGAservrar och KVM-switchar

Läs mer

Det nya stjärnskottet inom högupplöst storbildsunderhållning

Det nya stjärnskottet inom högupplöst storbildsunderhållning Det nya stjärnskottet inom högupplöst storbildsunderhållning Fullständig HD 1080p C2Fine-paneler, senaste generationen 3LCD Kontrastförhållande 12000:1 Epsons exklusiva biofilterteknik Epson-teknologin

Läs mer

Kursplan Gränssnittsdesign och Webbutveckling 1 Vårtermin 2014

Kursplan Gränssnittsdesign och Webbutveckling 1 Vårtermin 2014 Kursplan Gränssnittsdesign och Webbutveckling 1 Vårtermin 2014 Kurswebb: www.creativerooms.se/edu, välj Gränssnittsdesign eller Webbutveckling 1 Lärare: Aino-Maria Kumpulainen, aino-maria.kumpulainen@it-gymnasiet.se

Läs mer

Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Android )

Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Android ) Guide för mobil utskrift och skanning för Brother iprint&scan (Android ) Innehållsförteckning Innan du använder din Brother-maskin... Definitioner av anmärkningar... Varumärken... Introduktion... Hämta

Läs mer

Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60Hz - kompatibel med Mac och Windows

Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60Hz - kompatibel med Mac och Windows Thunderbolt 3 till dubbel DisplayPort-adapter - 4K 60Hz - kompatibel med Mac och Windows Product ID: TB32DP2T Med denna högpresterande Thunderbolt 3-adapter kan du lägga till två 4K 60Hz DisplayPort-skärmar

Läs mer

Installationsguide ELCAD 7.10

Installationsguide ELCAD 7.10 Installationsguide ELCAD 7.10 Innehållsförteckning Inledning... 2 Installation av ELCAD 7.10... 2 Viktiga nyheter om installationen... 2 Före installationen... 2 Ladda hem internationell version... 2 Ladda

Läs mer

Använda Office 365 på en Windows Phone

Använda Office 365 på en Windows Phone Använda Office 365 på en Windows Phone Snabbstartsguide Kontrollera e-post Ställ in din Windows Phone så att du kan skicka och ta emot e- post från ditt Office 365-konto. Kontrollera din kalender var du

Läs mer

DCS-950G SECURICAM nätverk 802.11g trådlös internetkamera med ljud.

DCS-950G SECURICAM nätverk 802.11g trådlös internetkamera med ljud. Denna produkt kan installeras med Internet Explorer 6.x eller högre. DCS-950G SECURICAM nätverk 802.11g trådlös internetkamera med ljud. Innan du börjar Du måste åtminstone ha följande: Windows XP/2000/Me

Läs mer

DESIGNLINE SIDEBOARD. Bredd: 2180 mm Höjd: 835 mm (Stängd lucka) Djup: 455 mm. Finns som standard i svart, vitt eller i fanér.

DESIGNLINE SIDEBOARD. Bredd: 2180 mm Höjd: 835 mm (Stängd lucka) Djup: 455 mm. Finns som standard i svart, vitt eller i fanér. DESIGNLINE SIDEBOARD Installationsfritt Sideboard med LED-skärm. Skärmen hissas, så gott som ljudlöst, upp ur möbelns krönskiva. Anslut din presentationskälla via kabel eller trådlöst (tillval). De två

Läs mer

Mobil snabbstart av GroupWise Messenger 18

Mobil snabbstart av GroupWise Messenger 18 Mobil snabbstart av GroupWise Messenger 18 November 2017 Mobil snabbstart av GroupWise Messenger GroupWise Messenger finns tillgängligt för dina mobila enheter med ios, Android BlackBerry. Du kan vara

Läs mer

Dell USB-C Mobile Adapter DA300 Användarmanual

Dell USB-C Mobile Adapter DA300 Användarmanual Dell USB-C Mobile Adapter DA300 Användarmanual Regulatory Model: DA300z Anmärkningar, försiktighet och varningar OBS: Ett OBS anger viktig information som hjälper dig att fåut det mesta av din dator. FÖRSIKTIGHET:

Läs mer

kontinuerligt arbetsflöde

kontinuerligt arbetsflöde Konstruerad för kontinuerligt arbetsflöde Dokumentskanning för företag PDS-5000, PDS-6000 Snabb, exakt och tillförlitlig digital konvertering för skanning av dokumentbuntar och arkivering PDS-5000 PDS-6000

Läs mer

SNABBGUIDE FÖR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650

SNABBGUIDE FÖR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 SNABBGUIDE FÖR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 Copyright 2002 Nokia. Alla rättigheter förbehållna 9354489 Issue 2 Innehåll 1. INLEDNING...1 2. INSTALLERA MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650...1 3. ANVÄNDA TELEFONEN

Läs mer

USB-C till Ethernet-adapter med USB 3.0-hubb med 3 portar och Power Delivery

USB-C till Ethernet-adapter med USB 3.0-hubb med 3 portar och Power Delivery USB-C till Ethernet-adapter med USB 3.0-hubb med 3 portar och Power Delivery Product ID: US1GC303APD Lägg kraftfull anslutning till din bärbara dator, surfplatta eller stationära dator med USB-C. Denna

Läs mer

Berättelser Scenarios Presentationer Skisser Formella modeller Mjukvaruprototyper Kartong modeller etc.

Berättelser Scenarios Presentationer Skisser Formella modeller Mjukvaruprototyper Kartong modeller etc. Karin Fahlquist Berättelser Scenarios Presentationer Skisser Formella modeller Mjukvaruprototyper Kartong modeller etc. Viktigt att se från andra personers perspektiv Abatrakta idéer kommer till liv Utforska

Läs mer

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG

KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG www.brother.se BROTHERS NYA SERIE KOMPAKTA MONOLASER KVALITETSUTSKRIFTER FÖR DITT FÖRETAG Brother vet hur viktig informationen är på ditt företag. Den nya monolaserserien

Läs mer

USB 3.0 till 4K DisplayPort-videoadapter för flera externa skärmar - DisplayLink-certifierad - Ultra HD 4K

USB 3.0 till 4K DisplayPort-videoadapter för flera externa skärmar - DisplayLink-certifierad - Ultra HD 4K USB 3.0 till 4K DisplayPort-videoadapter för flera externa skärmar - DisplayLink-certifierad - Ultra HD 4K Product ID: USB32DP4K Vill du lägga till 4K Ultra HD-video till ditt datorsystem? Nu kan du njuta

Läs mer

Dubbelskärms-, KVM-, USB 3.0-dockningsstation för två bärbara datorer

Dubbelskärms-, KVM-, USB 3.0-dockningsstation för två bärbara datorer Dubbelskärms-, KVM-, USB 3.0-dockningsstation för två bärbara datorer Product ID: USB3DDOCKFT Den här TAA-kompatibla, KVM USB 3.0-dockningsstationen för två bärbara datorer fungerar som en KVMswitch, och

Läs mer

USB 3.0 till 4K HDMI-videoadapter för flera externa skärmar - DisplayLink-certifierad - Ultra HD 4K

USB 3.0 till 4K HDMI-videoadapter för flera externa skärmar - DisplayLink-certifierad - Ultra HD 4K USB 3.0 till 4K HDMI-videoadapter för flera externa skärmar - DisplayLink-certifierad - Ultra HD 4K Product ID: USB32HD4K Vill du lägga till 4K Ultra HD-video till ditt datorsystem? Nu kan du njuta av

Läs mer

Manual - Storegate Team

Manual - Storegate Team Manual - Storegate Team Om tjänsten Med Storegate Team får du full kontroll över företagets viktiga digitala information. Du kan enkelt lagra, dela och arbeta i filer med högsta säkerhet inom ditt företag.

Läs mer

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format

Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format Högpresterande multifunktionsmaskiner för stora format MP W5100/MP W7140 Den perfekta resursen för storformat Du vet själv vad du vill ha ut av en storformatsskrivare. Den måste klara arbetsflödet snabbt

Läs mer

Office 365 Windows 10

Office 365 Windows 10 KOMMUNLEDNINGSKONTORET / IT- OCH UTVECKLINGSAVDELNINGEN Office 365 Windows 10 Lathund 1 Innehåll Inledning 2 Vad är Office 365? 2 Innehållet i denna lathund 2 Mer information 2 Office 365-portalen 3 Logga

Läs mer

Öka produktiviteten med flera skärmar

Öka produktiviteten med flera skärmar MST-hubb - DisplayPort till 2x DisplayPort StarTech ID: MSTDP122DP Denna MST-hubb låter dig ansluta två skärmar till din DisplayPort (DP) 1.2-utrustade bärbara eller stationära dator med Windows. Den är

Läs mer

FYRA ENKLA SÄTT ATT FÖRBÄTTRA SAMARBETET FÖR FÖRETAG

FYRA ENKLA SÄTT ATT FÖRBÄTTRA SAMARBETET FÖR FÖRETAG FYRA ENKLA SÄTT ATT FÖRBÄTTRA SAMARBETET FÖR FÖRETAG Arbeta smartare tillsammans Oavsett hur du betygsätter ditt företags nuvarande prestanda kan nästan alla företag bli mer produktiva frågan är med hur

Läs mer

Teknisk specifikation

Teknisk specifikation Teknisk specifikation APP 700/APX 700 Styr- och övervakningsenheter 97019_01 Data Produkt APP 700/APX 700-serien är särskilt utformad för avloppsoch renvattensystem, både vad gäller konstruktion och funktionalitet.

Läs mer

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg.

MPC2003SP MPC2003ZSP MPC2503SP MPC2503ZSP. Färg-MFP för A3. 20 Svartvitt Färg sid/mi. 25 Svartvitt. Svartvitt. Färg sid/mi. Färg. Färg-MFP för A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopiator Skrivare Skanner Fax MPC2003SP MPC2003ZSP 20 Svartvitt Färg sid/mi 20 Svartvitt Färg sid/mi MPC2503SP MPC2503ZSP 25 Svartvitt Färg

Läs mer

FULL KOLL. på mätdatan överallt

FULL KOLL. på mätdatan överallt FULL KOLL. på mätdatan överallt Mäter Övervakar Larmar Dokumenterar Trådlöst hela vägen. Från givare till basstation till molnet till mobil eller dator Celsicom - systemet Trådlösa radiogivare för t.ex.

Läs mer

Bruksanvisning. Elektronisktförstoringsglas. Snow 7 HD. Artikelnummer: I-0045

Bruksanvisning. Elektronisktförstoringsglas. Snow 7 HD. Artikelnummer: I-0045 Bruksanvisning Elektronisktförstoringsglas Snow 7 HD Artikelnummer: I-0045 Produkten tillverkas av: ZOOMAX Technology, Inc. Qianyun Road Qingpu Area 200120 Shanghai China E-post: sales@zoomax.com Produkten

Läs mer

Snabbstartsguide. Visa eller växla mellan onlinekonton Klicka på ditt konto-id för att ändra inställningar eller växla mellan konton.

Snabbstartsguide. Visa eller växla mellan onlinekonton Klicka på ditt konto-id för att ändra inställningar eller växla mellan konton. Snabbstartsguide Microsoft OneNote 2013 ser annorlunda ut jämfört med tidigare versioner, så vi har skapat den här guiden för att hjälpa dig minimera din inlärningskurva. Växla mellan pekskärm och mus

Läs mer