BiliLux LED Fototerapilampa

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BiliLux LED Fototerapilampa"

Transkript

1 BiliLux LED Fototerapilampa D BiliLux är ett kompakt och lätt LED-lampsystem för fototerapi för behandling av neonatal gulsot. Systemet erbjuder överlägsen ljusterapi och individualiserad behandling med möjlighet till elektronisk dokumentation och flexibilitet för skarvlös integrering till i stort sett alla arbetsplatser.

2 02 BiliLux Fördelar Överlägsen ljusbehandling med jämn och bred irradiansdistribution Fototerapi används för effektiv behandling av neonatal hyperbilirubinemi: Fototerapilampan BiliLux har sina irridians-toppar i det våglängdsområde som effektivast sänker bilirubinhalten, närmare bestämt nm. Genom att uppnå extremt höga irradiansnivåer uppfyller BiliLux kraven från American Academy of Pediatrics (AAP). Dessutom kan irradiansen justeras i fem steg för att ge den lämpligaste terapin för patienten. Fototerapilampan täcker en stor yta för behandling av både fullgångna och för tidigt födda barn. Irradiansen är jämnt fördelad över hela madrassen för att säkerställa fototerapi av högsta kvalitet. Sömlös arbetsplatsintegration för större flexibilitet Fototerapilampan BiliLux har utvecklats för flexibel användning och skarvlös integration vid den neonatala arbetsplatsen. Fototerapilampan kan placeras på en kuvöshuv, monteras med fjäderarmen på värmeterapienheter, på en takanordning eller fästas på ett rullstativ. BiliLux erbjuder den perfekta kombinationen för varje arbetsplats. För att förenkla processen kan fototerapilampan enkelt låsas fast och låsas upp med hjälp av den intuitiva och säkra snabbkopplingsmekanismen. BiliLux har också en vit observationslampa för att observera barnet mellan fototerapisessionerna eller för att slå på vitt ljus under fototerapin för att dämpa det blå ljuset. Utformad för en sund och familjevänlig miljö Den familjevänliga och kompakta designen sparar utrymme runt arbetsplatsen samtidigt som den ger höga irradiansvärden för behandling av neonatal gulsot. BiliLux har låg vikt för enkel hantering och förvaring. Och det viktigaste: Den är ljudlös för att ge en lugn och vårdande atmosfär för barnet, föräldrarna och vårdgivarna. Infektionsprevention har hög prioritet i vår utveckling Hygien och infektionsprevention är ett viktigt ämne inom neonatalsegmentet: BiliLux har släta ytor för enkel och snabb rengöring. Till skillnad från andra fototerapienheter har BiliLux inga ventilationsöppningar eller fläktar, vilket underlättar infektionsprevention. Individanpassad vård och kvalitetsstyrning enkelt och säkert BiliLux radiometer (tillval) är specifikt utformad för fototerapilampan och mäter irradiansen på ett ögonblick. Radiometern gör det möjligt att positionera barnet korrekt under fototerapilampan och ställa in lämplig irradians för barnet. Dessutom kan alla mätvärden (inkl. datum och tid) och fototerapins varaktighet lagras och laddas ned i en fototerapirapport för exempelvis patientdokumentation eller kvalitetskontroll.

3 BiliLux 03 Fördelar Elektronisk dataöverföring för effektivare arbetsflöden Fototerapilampan stödjer sjukhusprocesserna och de kliniska processerna tack vare möjligheten till elektronisk dokumentation. Den elektroniska dataöverföringen går mycket snabbare och är mindre benägen att ge upphov till fel. Arbetet på neonatalintensiven blir effektivare. Irradiansdistribution och radiometerkalibrering

4 04 BiliLux Systemkomponenter D BiliLux fototerapilampa BiliLux-fototerapilampan kan placeras direkt på en kuvöshuv. Den har halksäkra fötter som håller den på plats. Fototerapilampan har 20 blå lysdioder för behandling och två vita lampor som används för observation eller för att dämpa det blå ljuset. Frontpanelen har en display och knappar för att styra funktioner och ändra inställningar. BiliLux-fototerapilampan har också en funktion för att generera en fototerapirapport via export till ett USB-minne som medföljer enheten. BiliLux med fjäderarm (tillval) D BiliLux med fjäderarm består av fototerapilampan, en justerbar fjäderarm och monteringsmöjligheter som gör att BiliLux kan användas med olika Dräger-värmeterapienheter och takanordningar. När fototerapilampan är monterad på armen kan den roteras och positioneras för maximal effektivitet. Den kan enkelt monteras på och tas loss från fjäderarmen med hjälp av snabbkopplingsmekanismen. D BiliLux med rullstativ (tillval) BiliLux med rullstativ består av fototerapilampan, en justerbar fjäderarm och en rullvagn som medger användning över en kuvös, strålningsvärmare, spjälsäng eller bädd. Stativet har fyra låsbara hjul och en stolpe med inställbar höjd. Dessa funktioner tillsammans med den justerbara fjäderarmen gör att BiliLux kan flyttas, roteras och positioneras för maximal effektivitet. Fototerapilampan kan enkelt monteras på och tas loss från fjäderarmen med hjälp av snabbkopplingsmekanismen. BiliLux radiometer D BiliLux radiometer är specifikt utformad för BiliLux-fototerapilampan och ger omedelbara irradiansmätvärden.

5 BiliLux 05 Tillbehör Fototerapimask Eyemax 2 D Eyemax 2 är latexfri och ger bästa komfort och skydd för patienterna under fototerapibehandlingen. Masken är utformad i ett stycke, fästs runt barnets huvud och har två fästpunkter som kan justeras oberoende av varandra. Detta förhindrar oönskade rörelser och möjliggör perfekt passform. Det särskilda ögonskyddet för UV-ljus har utformats ergonomiskt för att förhindra ljusläckage. Kabelhållare D Kabelhållare för vagnstolpen. Set om 4 för Ø 38 mm stolpe Skenklo för lampa D Skenklo för fototerapilampa (för anslutning till 38 mm-stolpe och DIN-, Fairfield- och GCX-skenor) Skenklämma MT Skenklämma, för montering på stolpar av olika diametrar. Vridbar 90 åt vänster och höger. Längd på standardskena (profil 10 x 25 mm): 20 cm.

6 06 BiliLux Tillbehör Kanalsvängskena, kit MT För montering av BiliLux på standardskenan till en värmeterapienhet. Relaterade produkter Dräger Jaundice Meter JM-105 D Dräger Jaundice Meter JM-105 ger dig screening med jämn kvalitet, kostnadseffektivt levererad under produktens hela livstid. Som ett resultat kan du optimera gulsotsbehandlingens effekt, spara tid och pengar, samtidigt som du levererar vård med exceptionell standard. Dräger Babyleo TN500 D Babyleo TN500 är Drägers första IncuWarmer som ger optimal termoreglering för nyfödda under vård i öppen eller sluten kuvös eller i övergången däremellan. Med en kombination av tre värmekällor skyddar denna produkt dina små patienter så att de kan växa samtidigt som ditt arbetsflöde blir lättare med snabb och bekväm åtkomst till barnet.

7 BiliLux 07 Relaterade produkter Isolette 8000 plus D Dräger anger standarden för termoreglering med en rad olika prestandafunktioner som är utformade för att tillhandahålla en stabil och kokongliknande miljö för barnet. För att säkerställa att den termoneutrala zonen upprätthålls gör Isolette 8000 plus det möjligt att kontinuerligt övervaka både den centrala och den perifera kroppstemperaturen. MT Babytherm 8004/8010 Den senaste generationen av Babytherm spädbarnsvärmningssystem från Dräger sätter en ny standard vid vård i öppen kuvös, inte bara när det gäller att förse barnet med en unik termisk miljö, men också för att öka lättillgängligheten för bästa möjliga vård. Babytherm är ett spädbarnsvärmningssystem för intensivvård avsett som en terapeutisk enhet som ger värme till prematura och fullgångna nyfödda.

8 08 BiliLux Tekniska data Enhetens klassificering Typ av skydd mot elektriska stötar Klass I Grad av skydd mot inträngande vätskor och partiklar (IEC ) IPX0 Typ av drift Kontinuerlig Klassificering i enlighet med EU-direktiv 93/42/EEG IIa UMDNS-kod/GMDN-kod /35239 Fysikaliska egenskaper BiliLux fototerapilampa Längd 39 cm Bredd 19 cm med snabbkoppling Höjd 8 cm Vikt (utan tillval/tillbehör) 1,2 kg BiliLux fjäderarm Längd, med fjäderarmen helt hopvikt 61 cm Längd, med fjäderarmen helt utsträckt 106 cm Vikt (utan tillval/tillbehör) 1,5 kg BiliLux rullstativ (med fjäderarm) Höjd (med stativet i sin lägsta position och fjäderarmen helt hopvikt) 132 cm Höjd (med stativet i sin högsta position, den nedre armen helt utsträckt och den övre armen i 45 vinkel) 213 cm Vikt (utan tillval/tillbehör) 14,9 kg Total vikt inklusive säker arbetsbelastning 18,1 kg Miljökrav Driftsförhållanden Temperatur 18 C till 40 C Omgivningstryck hpa Relativ luftfuktighet % relativ luftfuktighet, icke-kondenserande Förhållanden vid lagring/transport Temperatur -20 C till +60 C Omgivningstryck hpa Relativ luftfuktighet % relativ luftfuktighet, icke-kondenserande Elektriska krav Krav på strömförsörjning V AC, 50/60 Hz, 0,42 0,22 A Jordläckström < 500 μa Bullerkrav Ljudnivå under normal drift 20 db(a) RS-232-kommunikationsport RS-232-kommunikationsport (enbart utgång) Anslut bara enheter som uppfyller kraven i standarden IEC på ojordade SELV-kretsar eller kraven i standarden IEC på tillgängliga sekundära kretsar med max. 60 V DC nominell spänning. Typ 9-stift, sub-d (hona) Konfiguration MEDIBUS.X-protokoll Dräger MEDIBUS.X, version 6.0 Enbart via RS-232-porten Baudhastighet 9 600

9 BiliLux 09 Tekniska data Paritet Jämn Databitar 8 Stoppbitar 1 En detaljerad beskrivning av gränssnittsprotokollet finns i dessa handböcker: MEDIBUS.X, Rules and Standards for Implementation ( ) och MEDIBUS.X, Profile Definition for Data Communication V1.n ( ) Stifttilldelning Stift 2 RXD Stift 3 TXD Stift 5 GND Irradians Eλmedel [μw/cm2/nm] ( nm vid irradiansinställning 100 %) 30 cm avstånd > 85,5 40 cm avstånd > 50,1 50 cm avstånd > 33,4 Distribution av spektral irradians toppvärde nm Effektiv ytarea vid 40 cm 30 cm x 50 cm Radiometertillval, krav Noggrannhet +3 %/-15 % Mätutvärde Genomsnittlig spektral irradians, 460 nm till 490 nm Beställningsinformation Enhet BiliLux fototerapisystem MU20100 Tillvalskomponenter BiliLux radiometer MU26079 BiliLux fjäderarm MU26077 BiliLux rullstativ MU26076 USB-minne Kabelhållare för vagnstolpe G13171 Monteringsadaptrar Skenklämma för fototerapilampa MP00615 Kompaktskena 2M85337 Skenklämma 2M85274 Kit, kanalsvängskena Tillbehör Fototerapimask Eyemax 2, engångsartikel, micro, 20 MP03770 Fototerapimask Eyemax 2, engångsartikel, preemie, 20 MP03771 Fototerapimask Eyemax 2, engångsartikel, regular, 20 MP03772

10 10 BiliLux HQ PP Subject to modifications 2017 Drägerwerk AG & Co. KGaA Anteckningar Alla produkter, funktioner och tjänster är inte till salu i alla länder. Nämnda varumärken är bara registrerade i vissa länder och inte nödvändigtvis i det land där detta material frisläpps. Gå till för att se aktuell status. CORPORATE HEADQUARTERS Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Germany Manufacturer: Draeger Medical Systems, Inc Quarry Road Telford, PA , USA Hitta din regionala försäljningsrepresentant på: kontakt SALES INTERNATIONAL DANMARK Dräger Danmark A/S Lyskær Herlev Tel Fax info@draeger.com. NORGE SVERIGE Dräger Norge AS Grønland 51, 3045 Drammen Postboks 815, 3007 Drammen Norge Tel medical.no@draeger.com. Dräger Sverige AB Borgarfjordsgatan 13 B Kista Sverige Tel post-se@draeger.com.

Snabbguide för BiliLux

Snabbguide för BiliLux D-3689-2016 Snabbguide för BiliLux Lorem Så här Ipsum startar dolor du BiliLux nommuny Henderit fototerapisystem veliat lorem magna Snabbguiden är inget substitut för att läsa och förstå bruksanvisningen.

Läs mer

Isolette 8000 plus Neonatal slutenvårdskuvös

Isolette 8000 plus Neonatal slutenvårdskuvös Isolette 8000 plus Neonatal slutenvårdskuvös Dräger anger standarden för termoreglering med en rad olika prestandafunktioner som är utformade för att tillhandahålla en stabil och kokongliknande miljö för

Läs mer

Nytänkande kring ventilation i operationssalen Säker spontan enkel

Nytänkande kring ventilation i operationssalen Säker spontan enkel 4 D-2413-2016 Nytänkande kring ventilation i operationssalen Säker spontan enkel SMART VENTILATION CONTROL (SVC) VENTILATIONS- ALTERNATIV FRÅN DRÄGER ZEUS INFINITY EMPOWERED 02 Säker Lungprotektiv ventilation

Läs mer

Polaris 100/200 Operationslampor

Polaris 100/200 Operationslampor Polaris 100/200 Operationslampor I operationssalen är rätt belysning nödvändig för lyckade resultat. Operationsbelysningssystemet Polaris 100/200 ger dig behagligt ljus med naturliga färger och skarpa

Läs mer

Dräger Alcotest 3820 Alkoholmätare

Dräger Alcotest 3820 Alkoholmätare Dräger Alcotest 3820 Alkoholmätare Alkotestaren Dräger Alcotest 3820 erbjuder ett säkert sätt att testa sin alkoholhalt och ger ett tryggt besked om när det är lagligt att köra. Uppfyller standarder för

Läs mer

Dräger DrugCheck 3000 Drogtestningssystem

Dräger DrugCheck 3000 Drogtestningssystem Dräger DrugCheck 3000 Drogtestningssystem Använd Dräger DrugCheck 3000 för att på bara några minuter ta reda på om en person har vissa droger i kroppen. Den kompakta salivbaserade drogtesten ger tillförlitliga

Läs mer

Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer

Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer D-43871-2015 Babyleo TN500 är Drägers första IncuWarmer som ger optimal termoreglering för nyfödda under vård i öppen eller sluten kuvös eller i övergången däremellan. Med

Läs mer

Dräger Carina Ventilation inom sub-akut vård

Dräger Carina Ventilation inom sub-akut vård Dräger Carina Ventilation inom sub-akut vård Utformad för icke-invasiv ventilation: Med sin unika SyncPlus -teknik och utökade NIV-funktion erbjuder användarvänliga Dräger Carina tillförlitlig och enkel

Läs mer

Polaris 100/200 Bra ljus helt enkelt!

Polaris 100/200 Bra ljus helt enkelt! Polaris 100/200 Bra ljus helt enkelt! I operationssalen är rätt belysning nödvändig för lyckade resultat. Operationsbelysningssystemet Polaris 100/200 ger dig behagligt ljus med naturliga färger och skarpa

Läs mer

Dräger Interlock 7000 Alkolås

Dräger Interlock 7000 Alkolås Dräger Interlock 7000 Alkolås Dräger Interlock 7000 är ett alkolås som gör att alkoholpåverkade förare inte kan starta sitt fordon. Interlock 7000 är snabbt klar att användas. Alkolåset kan också utrustas

Läs mer

Dräger PARAT 4700 Filtrerande flykthuvor

Dräger PARAT 4700 Filtrerande flykthuvor Dräger PARAT 4700 Filtrerande flykthuvor Dräger PARAT 4700 industriella flyktskydd utvecklades tillsammans med användare med fokus på snabbaste möjliga flykt. Optimerad användning och komfort, ett robust

Läs mer

Dräger X-am -pump Extern pump för flergasdetektorer

Dräger X-am -pump Extern pump för flergasdetektorer Dräger X-am -pump Extern pump för flergasdetektorer Dräger X-am -pumpen är en extern pump för de bärbara gasdetektorerna Dräger X-am 2500, 5000 och 5600 konstruerad för clearancemätningar i exempelvis

Läs mer

Dräger PARAT 5500 Filtrerande flykthuvor

Dräger PARAT 5500 Filtrerande flykthuvor Dräger PARAT 5500 Filtrerande flykthuvor Dräger PARAT 5500 brandflyktshuvor har utvecklats i samarbete med användare hela tiden med fokus på snabbast möjliga flykt. Optimerad användning och bärkomfort,

Läs mer

Dräger DrugTest 5000 Testsystem för att upptäcka narkotika

Dräger DrugTest 5000 Testsystem för att upptäcka narkotika Dräger DrugTest 5000 Testsystem för att upptäcka narkotika Ingen pipettering, inga droppar, ingen tidmätning: Med Dräger DrugTest 5000 går det snabbt och enkelt att ta ett salivprov. Provet kan därefter

Läs mer

D-76317-2013. Ett framtidsbeslut DRÄGER EVITA INFINITY V500

D-76317-2013. Ett framtidsbeslut DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Ett framtidsbeslut DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Hur kan jag försäkra mig om att vara Förbered för framtiden? D-76319-2013 D-76325-2013 Beslut för högkvalitativ ventilationsterapi Det finns

Läs mer

Dräger FPS -COM 7000 Kommunikationsenhet

Dräger FPS -COM 7000 Kommunikationsenhet Dräger FPS -COM 7000 Kommunikationsenhet Dräger FPS -COM 7000 erbjuder handsfree-kommunikation för alla bärare av ansiktsskydd under ett uppdrag. Utmärkt röstkvalitet uppnås genom att allt störande buller

Läs mer

Dräger X-plore 9000 och PAS X-plore Extern luftförsörjd andningsutrustning

Dräger X-plore 9000 och PAS X-plore Extern luftförsörjd andningsutrustning Dräger X-plore 9000 och PAS X-plore Extern luftförsörjd andningsutrustning De nya produkterna inom Dräger X-plore 9000-serien är avsedda för lätta industriella tillämpningar och ger ett bekvämt och pålitligt

Läs mer

Dräger X-plore 9000 och PAS X-plore Extern luftförsörjd andningsutrustning

Dräger X-plore 9000 och PAS X-plore Extern luftförsörjd andningsutrustning Dräger X-plore 9000 och PAS X-plore Extern luftförsörjd andningsutrustning De nya produkterna inom Dräger X-plore 9000-serien är avsedda för lätta industriella tillämpningar och ger ett bekvämt och pålitligt

Läs mer

Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning

Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning Dräger SPC 3700 är en skyddsdräkt med konstant luftflöde för engångsbruk. I kombination med den nydesignade västen CVA 0700 ger den utmärkt

Läs mer

D-63374-2012. Fler valmöjligheter, enklare beslut. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Fler valmöjligheter, enklare beslut. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Fler valmöjligheter, enklare beslut. DRÄGER EVITA V300 02 Hur fattar jag rätt beslut idag? D-63267-2012 Hållbara beslut kräver flera alternativ De dagliga kraven på IVA ökar hela tiden: Fler

Läs mer

Dräger Pac 6500 Engasmätare

Dräger Pac 6500 Engasmätare Dräger Pac 6500 Engasmätare Den robusta Dräger Pac 6500 är din pålitliga partner under tuffa förhållanden. Den personliga engasdetektorn mäter CO, H 2 S, SO 2 eller O 2, snabbt och exakt. Snabba sensorsvarstider

Läs mer

Dräger X-plore 8000 andningsdelar Huvor, hjälmar, visir och masker

Dräger X-plore 8000 andningsdelar Huvor, hjälmar, visir och masker Dräger X-plore 8000 andningsdelar Huvor, hjälmar, visir och masker De innovativa andningsdelarna till Dräger X-plore 8000 är en integrerad del i vårt nya fläktassisterade andningsskydd (PAPR). Både den

Läs mer

Dräger Alcotest 5820 Alkoholmätare

Dräger Alcotest 5820 Alkoholmätare Dräger Alcotest 5820 Alkoholmätare Med Dräger Alcotest 5820 kan den professionella användaren snabbt och noggrant utföra ett alkoholtest. Mättekniken i detta behändiga och användarvänliga instrument är

Läs mer

Dräger kommunikationssystem

Dräger kommunikationssystem Dräger kommunikationssystem Enkel och problemfri kommunikation är ett måste under uppdrag. Särskilt när det gäller miljöer med hög ljudnivå som bränder och andra katastrofer, är det viktigt att brandmän

Läs mer

Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning

Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning Dräger SPC 3700 med CVA 0700 Stänkskyddsdräkt med luftanslutning Engångsdräkten Dräger SPC 3700 för konstant flöde, i kombination med den unika västen CVA 0700 ger det perfekta skyddet, komfort och flexibilitet.

Läs mer

Med användaren i fokus! Dräger Interlock. Förebyggande användning i fordon

Med användaren i fokus! Dräger Interlock. Förebyggande användning i fordon D-623-2014 Med användaren i fokus! Dräger Interlock. Förebyggande användning i fordon Ready When You Are D-99841-2013 D-99861-2013 FÖR ÖKAD TRAFIKSÄKERHET Ett alkolås är ett fordonsmonterat mätinstrument

Läs mer

GS01 (trådlös) Detektering av brandfarliga gaser och ångor

GS01 (trådlös) Detektering av brandfarliga gaser och ångor GS01 (trådlös) Detektering av brandfarliga gaser och ångor GS01 är en trådlös infraröd gasdetektor för kontinuerlig övervakning av brandfarliga kolvätebaserade gaser och ångor i olje- och gasindustrin.

Läs mer

Dräger Pac 8000 Engasmätare

Dräger Pac 8000 Engasmätare Dräger Pac 8000 Engasmätare Med den robusta Dräger Pac 8000 är du välutrustad för tuffa förhållanden: Denna personliga engasdetektor är ett tillförlitligt och exakt instrument som detekterar farliga koncentrationer

Läs mer

Dräger PARAT Flykthuvor

Dräger PARAT Flykthuvor Dräger PARAT Flykthuvor Flykthuvorna från Dräger PARAT har utvecklats tillsammans med användarna och med fokus på en snabb evakuering. Med sin optimerade och användarvänliga bärkomfort, den robusta förpackningen

Läs mer

Birdie EVO. Optimerad design för säkra förflyttningar

Birdie EVO. Optimerad design för säkra förflyttningar EVO Optimerad design för säkra förflyttningar SLOW R SMARTLOCK EVO En evolution inom mobila golvlyftar EVO har designats för att erbjuda nya valmöjligheter baserat på ny teknologi. EVO ger användaren maximal

Läs mer

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Med Nova taklyftsystem gör du smidiga överflyttningar i vardagen, till exempel till och från golv, säng, toalett och rullstol. Det fast installerade systemet

Läs mer

Dräger SPC 3800 Stänkskyddsdräkt

Dräger SPC 3800 Stänkskyddsdräkt Dräger SPC 3800 Stänkskyddsdräkt Kemskyddsdräkter används då en persons hud måste skyddas från skadlig påverkan av farliga vätskor. Om det finns risk för att hela kroppen kommer i kontakt med fasta eller

Läs mer

Redo när du är redo. Dräger Interlock 7000. Information för användaren

Redo när du är redo. Dräger Interlock 7000. Information för användaren D-632-2014 Redo när du är redo. Dräger Interlock 7000. Information för användaren Då andra tillverkare pratar om teknik och siffror, pratar vi om hur enkelt och användarvänligt ett alkolås ska vara. Interlock

Läs mer

Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer

Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer Frilyften är ett bra hjälpmedel för personlyft i vardagen. Lyften står stadigt och monteras utan ingrepp i tak och väggar. Med en stilren design i matt aluminium

Läs mer

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon.

Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight För strålande golv. Och strålande ögon. Drivematic Delight: Intelligent teknik som gör en glad. Personalen uppskattar intuitiv manövrering. Och de glädjer sig åt bättre effektivitet

Läs mer

Dräger Pac 8500 Engasmätare

Dräger Pac 8500 Engasmätare Dräger Pac 8500 Engasmätare Dräger Pac 8500 engasdetektor är ett tillförlitligt och exakt instrument även under de tuffaste förhållanden. Detektorn kan utrustas med en vätgaskompenserad CO-sensor eller

Läs mer

Etac Nova 100. Nova 100 en snabb och effektiv lyftmotor.

Etac Nova 100. Nova 100 en snabb och effektiv lyftmotor. Etac Nova 100 Nova 100 en snabb och effektiv lyftmotor. Etac Nova 100 säker teknik ger trygga användare Nova 100 lyftmotor är utvecklad med utgångspunkt att produkten skall vara säker, flexibel och enkel

Läs mer

Kontakta Dräger Sverige AB vid frågor:

Kontakta Dräger Sverige AB vid frågor: Drägerwerk AG & Co. KGaA, 23542 Lübeck, Tyskland Addressee (company) Department Max Sample Sample Street 100 City, zip code Country Vår referens Telefon +49 451 882-1001 Fax +49 451 882-1001 E-post max.sample@draeger.com

Läs mer

Dräger X-plore 8000 Fläktassisterat andningsskydd

Dräger X-plore 8000 Fläktassisterat andningsskydd Dräger X-plore 8000 Fläktassisterat andningsskydd En utmanande arbetsmiljö kräver pålitliga lösningar. Dräger X-plore 8000 erbjuder en ny nivå av logisk hantering, kombinerat med intelligent elektronik.

Läs mer

Lampa (Bulb) Dimmer (om sådan finns) Laddning platta Tillbehör Fjärrkontroll (pebble2)

Lampa (Bulb) Dimmer (om sådan finns) Laddning platta Tillbehör Fjärrkontroll (pebble2) Manual till Bulb 2 För att följa texten skall ni ha manualen som följer med produkten, där finns bilderna som texten nedan hänvisar till. Angivna sid nummer i texten nedan hänvisar till den bifogade manualen

Läs mer

i Dräger PSS 5000 till en andningsapparat

i Dräger PSS 5000 till en andningsapparat Dräger PSS 5000 Andningsapparat Dräger PSS 5000 är en ny generation effektstarka andningsapparater, utvecklade för brandkår och räddningstjänst. Optimal ergonomi liksom ett flertal konfigurationsmöjligheter

Läs mer

Dräger X-plore 8000 Fläktassisterat andningsskydd

Dräger X-plore 8000 Fläktassisterat andningsskydd Dräger X-plore 8000 Fläktassisterat andningsskydd En utmanande arbetsmiljö kräver pålitliga lösningar. Dräger X-plore 8000 erbjuder en ny nivå av logisk hantering kombinerad med intelligent elektronik.

Läs mer

Skötbord. Flexibla lösningar för stora som små

Skötbord. Flexibla lösningar för stora som små Skötbord Flexibla lösningar för stora som små Flexibla skötbord Bra och ergonomiskt riktiga arbetsställningar kräver flexibla lösningar. Designen och utformningen på våra produkter gör att personalen kan

Läs mer

Perma 2 VÄRMEPRESSAR. Perma 1

Perma 2 VÄRMEPRESSAR. Perma 1 Perma 2 VÄRMEPRESSAR Perma 1 VÄRMEPRESS PERMA 1 Pneumatisk med en bottenplatta Perma 1 är en elektrisk och pneumatisk värmepress avsedd för påvärmning av värmetransfers på textilier. Denna pålitliga maskin

Läs mer

Stolvåg Manual/Handhavande H550/551.

Stolvåg Manual/Handhavande H550/551. Stolvåg Manual/Handhavande H550/551 www.liden-weighing.com Specifikationer Kapacitet & Noggrannhet Strömförsörjning Arbetsmiljö Stol, Dimensioner Stolsits, Dimensioner 300kg / 0.1kg Adapter 120VAC-9VDC-50Hz

Läs mer

ARBETSLAMPOR NOVA. Nätdrivna

ARBETSLAMPOR NOVA. Nätdrivna ARBETSLAMPOR NOVA Nätdrivna Scangrip Area Lite CO är en 360 rundstrålande arbetsbelysning som ger dig stora användningsområden och många tillfällen att använda då den både är kraftfull med sina 4000 Lumen,

Läs mer

Jabra BIZ 2400. Bruksanvisning. www.jabra.com

Jabra BIZ 2400. Bruksanvisning. www.jabra.com Jabra BIZ 2400 Bruksanvisning 1 www.jabra.com 2012 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Den här bruksanvisningen är publicerad av GN Netcom A/S. Informationen i den här bruksanvisningen är endast sammansatt i

Läs mer

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Med Nova taklyftsystem gör du smidiga överflyttningar i vardagen, till exempel till och från golv, säng, toalett och rullstol. Det fast installerade systemet

Läs mer

MT Miska ventilatortiden med upp till 33 %* SMARTCARE /PS

MT Miska ventilatortiden med upp till 33 %* SMARTCARE /PS MT-0913-2008 Miska ventilatortiden med upp till 33 %* SMARTCARE /PS 02 SmartCare /PS automatiserar avvänjningen Problemet är dock att oavsett hur bra det skriftliga protokollet är, måste läkare och vårdgivare

Läs mer

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner SKÄRMASKINER Översikt Skärmaskiner Modellöversikt Skärmaskin 1133 1142 1134 1135 1046 IDEAL 1133 IDEAL 1142 IDEAL 1134 IDEAL 1135 IDEAL 1046 Skärlängd, mm 340 430 350 350 460 Skärkapacitet ark (70 g/m²)

Läs mer

Aquatec. Ocean - Mobila hygienstolar. Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip

Aquatec. Ocean - Mobila hygienstolar. Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip Aquatec Ocean - Mobila hygienstolar Aquatec Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Aquatec Ocean 2 Stabil, rostfri stålram Individuellt justerbar sitshöjd: inga verktyg

Läs mer

BRUKSANVISNING TRUCHECK & TRUCHECK PLUS. Delnummer 34384 Utgåva 1 Svenska

BRUKSANVISNING TRUCHECK & TRUCHECK PLUS. Delnummer 34384 Utgåva 1 Svenska BRUKSANVISNING TRUCHECK & TRUCHECK PLUS Delnummer 34384 Utgåva 1 Svenska INNEHÅLL Installation (Alla modeller med 3 N m, 10 N m och 25 N m) 2 Användning (43250, 43251 & 43252) 3 Användning (43253, 43254

Läs mer

Bruksanvisning Elevate Art. nr

Bruksanvisning Elevate Art. nr Bruksanvisning Elevate Art. nr. 15 001 Efter installation ska bruksanvisning och installationsanvisning lämnas kvar hos användaren Elevate utrustad med armstöd (extra tillval) Produktbeskrivning Elevate

Läs mer

Innehåll: 1.: Teknisk data 2.: Funktioner 3.: Översikt 4.: Kontrollpanel 5.: Fjärrkontroll 6.: Att tänka på innan anvädning 7.: Användning 8.: Underhå

Innehåll: 1.: Teknisk data 2.: Funktioner 3.: Översikt 4.: Kontrollpanel 5.: Fjärrkontroll 6.: Att tänka på innan anvädning 7.: Användning 8.: Underhå 12524 SWE 05/09 JA Bruksanvisning för elektrisk värmare 12524 Läs noggrant igenom bruksanvisningen innan Du tar Din LANDMANN-kvalitetsvärmare i bruk. Vid användning enligt föreskrifterna är funktionsstörningar

Läs mer

MANUAL MONTERING & INSTALLATION

MANUAL MONTERING & INSTALLATION MANUAL MONTERING & INSTALLATION PRODUKTFAKTA PRODUKTBESKRIVNING ANVÄNDNINGSOMRÅDE MONTERINGSHÖJD VIKT MÅTT Längd Bredd Höjd med fågelpinnar Höjd med plugg Höjd, slät kåpa är en svensktillverkad armatur,

Läs mer

Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer

Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer Nova Frilyft en stabil lyft för olika miljöer Frilyften är ett bra hjälpmedel för personlyft i vardagen. Lyften står stadigt och monteras utan ingrepp i tak och väggar. Med en stilren design i matt aluminium

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

Ocean. Ergo-familjen. Möjligheternas mobila dusch- och toastol för personlig hygien SÄKERHET SJÄLVSTÄNDIGHET ERGONOMI

Ocean. Ergo-familjen. Möjligheternas mobila dusch- och toastol för personlig hygien SÄKERHET SJÄLVSTÄNDIGHET ERGONOMI Ocean Ergo-familjen Möjligheternas mobila dusch- och toastol för personlig hygien SÄKERHET SJÄLVSTÄNDIGHET ERGONOMI Ocean Ergo-familjen Designen är baserad på användarnas erfarenheter för att öka självständigheten,

Läs mer

Låsbar kodad brytare 440G-LZ

Låsbar kodad brytare 440G-LZ Säkerhet Förreglingsbrytare Låsbara brytare Låsbar kodad brytare 440G-LZ Elektriskt låsbar, 1 300 N PL e och SIL 3 IP69K LED-indikering Finns som unikt kodad Användningsområde 440G-LZ är en kodad låsbar

Läs mer

Ocean - Mobila hygienstolar

Ocean - Mobila hygienstolar Ocean 2, Ocean 2 XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean-serien, det rostfria valet! Ocean hygienstolar erbjuder rätt modell för varje behov. Serien har olika modeller av mobila hygienstolar

Läs mer

PXM40. Pekskärm 10,1" DESIGO. för användning med webbgränssnitt PXG3.W100

PXM40. Pekskärm 10,1 DESIGO. för användning med webbgränssnitt PXG3.W100 9 AMA 8 Styr- och övervakningssystem SFC.3 Bildskärmar 292 DESIGO Pekskärm 10,1" för användning med webbgränssnitt PXG3.W100 PXM40 Kompakt design med låg inbyggnadsdjup för montering i apparatskåpsdörr

Läs mer

Användarsäkerhet. Elektrisk säkerhet. Phaser 5500 Laserskrivare

Användarsäkerhet. Elektrisk säkerhet. Phaser 5500 Laserskrivare Användarsäkerhet Skrivaren och de rekommenderade förbrukningsartiklarna har utformats och testats för att uppfylla strikta säkerhetskrav. Genom att uppmärksamma följande instruktioner ser du till att skrivaren

Läs mer

Användarsäkerhet. Elektrisk säkerhet. Phaser 4500 laserskrivare

Användarsäkerhet. Elektrisk säkerhet. Phaser 4500 laserskrivare Användarsäkerhet Skrivaren och de rekommenderade förbrukningsartiklarna har utformats och testats för att uppfylla strikta säkerhetskrav. Genom att uppmärksamma följande instruktioner ser du till att skrivaren

Läs mer

Ocean VIP Ergo Ocean Dual VIP Ergo

Ocean VIP Ergo Ocean Dual VIP Ergo Ocean VIP Ergo Ocean Dual VIP Ergo Mobila dusch- och toalettstolar med många möjligheter för personer med komplexa behov av hygienlösningar ERGONOMISK DESIGN SÄKERHET SJÄLVSTÄNDIGHET Ocean Ergo VIP familjen

Läs mer

DIGITAL MULTIMETER BRUKSANVISNING MODELL DT9201

DIGITAL MULTIMETER BRUKSANVISNING MODELL DT9201 DIGITAL MULTIMETER BRUKSANVISNING MODELL DT9201 1. INLEDNING Den digitala serie 92-multimetern är ett kompakt, batteridrivet instrument med 3½ LCD-skärm. Fördelar: Stor noggrannhet Stor vridbar LCD (flytande

Läs mer

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE

LiftSystem konceptet är baserat på ett flertal patent och mönsterskydd! Papper- & Retursystem LIFTSOPI. Laptopförvaring. Kabelhantering LIFTPIPE S T A Y A H E A D. h u m a n e w o r k p l a c e s o l u t i o n s. LiftSystem är ett färdigt koncept, för att skapa en mänskligare arbets miljö vid datoriserade arbetsplatser, utan att göra avkall på

Läs mer

1. Grundläggande säkerhetsanvisningar

1. Grundläggande säkerhetsanvisningar 309565 02 S LED-spotlight med rörelsedetektor LUXA 2-1 LED 8W WH 20971 LUXA 2-1 LED 8W BK 20972 LUXA 2-1 LED 16W WH 20973 LUXA 2-1 LED 16W BK 20974 LUXA 2-1 LED 8W W WH 20951 LUXA 2-1 LED 8W W BK 20952

Läs mer

Installation och montering av elektriska enheter får bara utföras av kvalificerade elektriker.

Installation och montering av elektriska enheter får bara utföras av kvalificerade elektriker. Infällt ljusstyrkeregulator Best. nr. : 2102 00 Utanpåliggande ljusstyrkeregulator Best. nr. : 2103 00 Bruksanvisning 1 Säkerhetsanvisningar Installation och montering av elektriska enheter får bara utföras

Läs mer

Futura Plus. Sjukhussäng

Futura Plus. Sjukhussäng Futura Plus Sjukhussäng Futura Plus När tillförlitlighet och mångsidighet är viktigt Nu och i framtiden Futura Plus är en klassiker som har uppnått utmaningarna att förbättra vårdkvaliteten för både patienter

Läs mer

Användarmanual BOXEN KONTROLLENHET

Användarmanual BOXEN KONTROLLENHET Användarmanual BOXEN KONTROLLENHET skapad version reviderad godkänd: 23.04.09 1.4 31.08.09 31.08.09 2 Innehåll 1. FÖRPACKNINGENS INNEHÅLL... 3 2. INTRODUKTION... 3 2.1. VARNING... 3 2.2. TYP C... 3 3.

Läs mer

Magnetiska flödesmätare BFM910 / BFM910E / BFM920

Magnetiska flödesmätare BFM910 / BFM910E / BFM920 Magnetiska flödesmätare BFM910 / BFM910E / BFM920 Sensor Kompakt Ekonomisk version DN10 DN800 PN10 PN40 beklädnad: hårdgummi, PTFE elektroder: rostfritt stål, hastelloy, tantal, titan Processanslutning:

Läs mer

EXOcompact Eedo. Fritt programmerbar rumsregulator. Applikation. Installation. Funktion

EXOcompact Eedo. Fritt programmerbar rumsregulator. Applikation. Installation. Funktion Rev. A Fritt programmerbar rumsregulator är en 230 V fritt programmerbar rumsregulator. Styrenheten erbjuder inbyggd kommunikation via EXOline, Modbus eller BACnet för att integrera i EXOscada eller andra

Läs mer

Onlinedatablad SIDOR E SIDOR EXTRAKTIVA GASANALYSATORER

Onlinedatablad SIDOR E SIDOR EXTRAKTIVA GASANALYSATORER Onlinedatablad SIDOR E 1217525 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Tekniska data i detalj Tekniska data Beskrivning Beställningsinformation Typ Artikel nr SIDOR E 1217525 1217525 Ytterligare

Läs mer

Instruktion Diasonic LED D60BS. Tack för att du valt en Diasonic modell D60BS.

Instruktion Diasonic LED D60BS. Tack för att du valt en Diasonic modell D60BS. CRI Över 90 Tack för att du valt en Diasonic modell D60BS. Energibesparande 10W LED Bländfri design Livslängd 40.000 timmar Paketet innehåller följande: A. Lampa inkl. LED B. Vokymkontroll knapp C. Lampfot

Läs mer

Ryktborstar. Frihängande ryktborste SCB 2 Frihängande ryktborste mini MSB 4 Stationär ryktborste 6

Ryktborstar. Frihängande ryktborste SCB 2 Frihängande ryktborste mini MSB 4 Stationär ryktborste 6 Ryktborstar Frihängande ryktborste SCB 2 Frihängande ryktborste mini MSB 4 Stationär ryktborste 6 DeLaval frihängande ryktborste SCB Borgar för bättre kokomfort 3:42 DeLaval frihängande ryktborste SCB360

Läs mer

Dräger X-am 2500 Flergasmätare

Dräger X-am 2500 Flergasmätare Dräger X-am 2500 Flergasmätare Dräger X-am 2500 är särskilt utvecklad för personligt skydd. Gasmätaren har plats för upp till fyra sensorer och mäter tillförlitligt brandfarliga gaser och ångor samt O2,

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR

Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR Patientstolar UNDERSÖKNINGSSTOLAR BEHANDLINGSSTOLAR 1 PRODUKTION GREINERs fabrik på ca 16,000 kvadratmeter hittar du i byn Pleidelsheim I södra Tyskland. Datorstödd automation har länge varit en del av

Läs mer

MANUAL. DIMMAX Proline. E-nr: (Tidigare )

MANUAL. DIMMAX Proline. E-nr: (Tidigare ) MANUAL DIMMAX 4-950 Proline E-nr: 13 770 23 (Tidigare 19 022 38) 1. INLEDNING Tack för att Du valde Dimmax 4-950 Proline. Denna produkt representerar den senaste tekniken inom modern ljus-reglering. Vi

Läs mer

BenchTop utsugsarm FX2 75 Original

BenchTop utsugsarm FX2 75 Original Den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för applikationer där små, flexibla samt lättanvända armar krävs. Nedermans FX2-armar är gjorda av lätta anodiserade aluminiumprofiler, med tre justerbara

Läs mer

Installationsguide ME 3

Installationsguide ME 3 (5) Installationsguide ME 3 Ansvarig Författare Godkänd Distribution Nicklas Andersson Nicklas Andersson 999-0-2 / NA Inledning Detta dokument beskriver hur man installerar LuLIS mottagarenhet ME 3. ME

Läs mer

CHARGE AMPS. Charge Amps står stadigt på flera ben: mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och en djup förstående för marknaden.

CHARGE AMPS. Charge Amps står stadigt på flera ben: mekatronik, innovativ design, användarvänlighet och en djup förstående för marknaden. CHARGE AMPS Vi är ett svenskt innovativt green-tech bolag som brinner för att göra elbilsladdning enklare, smartare och trendigare. Charge Amps grundades 2012 och vi laddar idag bilar i 30 länder runt

Läs mer

Lyser skylten för starkt på natten? Ska skylten vara tänd eller släckt på dagen? Önskas en enkel lösning utan ljussensor?

Lyser skylten för starkt på natten? Ska skylten vara tänd eller släckt på dagen? Önskas en enkel lösning utan ljussensor? Datablad/Manual Lyser skylten för starkt på natten? Ska skylten vara tänd eller släckt på dagen? Önskas en enkel lösning utan ljussensor? TLS EcoDimmer är en intelligent dimmer som integreras i skylten.

Läs mer

15. Belysning GOLIATH Head light med 3 LED-diode

15. Belysning GOLIATH Head light med 3 LED-diode 15. Belysning GOLIATH Head light med 3 LED-dioder 15.1 GOLIATH Head light med 3 LED-diode Batteri: 3xAAA, Lumen 9 Kompakt head light med 3 LED-dioder som ger ett bra ljus. Perfekt för användning i trånga

Läs mer

Till kunder som köpt Dräger anestesiutrustningar Fabius GS Premium, Tiro, Tiro D-M, MRI, plus, plus XL. Viktigt säkerhetsmeddelande!

Till kunder som köpt Dräger anestesiutrustningar Fabius GS Premium, Tiro, Tiro D-M, MRI, plus, plus XL. Viktigt säkerhetsmeddelande! Draeger Medical Systems, Inc., Andover, MA 01810 USA Till kunder som köpt Dräger anestesiutrustningar Fabius GS Premium, Tiro, Tiro D-M, MRI, plus, plus XL Februari 2018 Viktigt säkerhetsmeddelande! Potentiell

Läs mer

BORD AIR EL. design by FORM2 Group

BORD AIR EL. design by FORM2 Group BORD design by FORM2 Group PRODUKTFAKTA Höj och sänkbart bord med pelarstativ för butik, utbildningssal, undersökningsrum, lunchrum, incheckning eller extra mobil arbetsplats. Air Stativ fyrkantsprofil

Läs mer

Bättre komfort och prestanda i operationssalen

Bättre komfort och prestanda i operationssalen Operationslampor Bättre komfort och prestanda i operationssalen DAGKIRURGI OPERATIONSSAL Nya förbättrade MeriLED för kirurgiska ingrepp Ljuset spelar en betydande roll i operationssalen. Ljuset har inte

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR Always with you 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsgods

Läs mer

KM 120/150 R Bp Pack. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Hydraulisk behållare. Strålkastare

KM 120/150 R Bp Pack. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Hydraulisk behållare. Strålkastare KM 120/150 R Bp Pack KM 120/150 R är en kompakt åkbar sopsugmaskin för regelbunden rengöring av medelstora till stora ytor. Arbetsbredden är 1200 mm respektive 1450 mm. Hydraulisk högtömning. 1 2 3 4 1

Läs mer

BenchTop utsugsarm FX2 100 Original

BenchTop utsugsarm FX2 100 Original Den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för applikationer där små, flexibla samt lättanvända armar krävs. Nedermans FX2-armar är gjorda av lätta anodiserade aluminiumprofiler, med tre justerbara

Läs mer

Användarmanual För skatteverket

Användarmanual För skatteverket Användarmanual För skatteverket BOXEN KONTROLLENHET skapad version reviderad godkänd: 23.04.09 1.4 31.08.09 31.08.09 2 Innehåll 1. INTRODUKTION... 3 1.1. TYP C... 3 2. ANSLUTNINGAR... 3 2.1. STRÖMFÖRSÖRJNING...

Läs mer

SmartCharge VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE

SmartCharge VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE 4A och 8A enkel - trygg - användarvänlig är en intelligent laddare som gör det enkelt och tryggt att ladda batterierna - antingen det är båten, bilen, gräsklipparen eller

Läs mer

PRODUKTFAKTA. SLIDE/65. Lika ovan men med inbyggnadsmått 615-1265 mm (exkl. skiva)

PRODUKTFAKTA. SLIDE/65. Lika ovan men med inbyggnadsmått 615-1265 mm (exkl. skiva) sitt / stå PRODUKTFAKTA Elektriskt 2 samt 3-parallellsystem, inkl teleskoperande sarg. 2-parallellsystem kan byggas ut till 3-parallellsystem; komplettera med trafopaket 603C samt motorkabel 603B. Passar

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Kyl AMA PAK.5232. ...där den behövs!

Kyl AMA PAK.5232. ...där den behövs! Kyl AMA PAK.5232 PROCOOL GENERATION PunktKyla...där den behövs! PROCOOL med Många Möjligheter VAD ÄR PROCOOL? Ett portabelt luftkonditioneringssystem med ett specialkontruerat luftutblåsningsrör för att

Läs mer

Exigo. Den enkla vägen till kontroll av värmeanläggningar i bostadshus

Exigo. Den enkla vägen till kontroll av värmeanläggningar i bostadshus revision 02 2015 Den enkla vägen till kontroll av värmeanläggningar i bostadshus Regulator för värme- och pannstyrning gör alla steg från installation till handhavande och underhåll enklare än någonsin.

Läs mer

Tekniska data. NVKC24A-SZ-TPC S Med reservation för tekniska ändringar 1

Tekniska data.  NVKC24A-SZ-TPC S Med reservation för tekniska ändringar 1 Ventilställdon NVKC24A-SZ-TPC Ventilställdon med nödfunktion passande 2- och 3-ports Belimoventiler med upp till 2 mm lyfthöjd Kraft N 24 V AC/DC V... V DC styrsignal 2 mm lyfthöjd 35 s / 2 mm gångtid

Läs mer

15. Belysning GOLIATH Head light med 3 LED-diode

15. Belysning GOLIATH Head light med 3 LED-diode 15. Belysning GOLIATH Head light med 3 LED-dioder 15.1 GOLIATH Head light med 3 LED-diode Batteri: 3xAAA, Lumen 9 Kompakt head light med 3 LED-dioder som ger ett bra ljus. Perfekt för användning i trånga

Läs mer

Strömförsörjning. DC-UPS Mini

Strömförsörjning. DC-UPS Mini Strömförsörjning DC-UPS Mini Avbrottsfri strömförsörjning med inbyggt nätaggregat på 2 A tillsammans med MINI- BAT/24/DC 0,8 AH eller 1,3 AH. Särskilt kompakt och lättanvänd. 121015_121015:1 Nya MINI-DC-UPS/24

Läs mer

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip är HMN unika bad stol som lever upp till framtiden för dusch / toalettstol

Läs mer