OUR DIRECTION OUR MISSION

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "OUR DIRECTION OUR MISSION"

Transkript

1

2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING VD HAR ORDET s.2 FASHION CHARITY NIGHT - TJÄNSTEN s.3 OUR DIRECTION - VÅR VISION s.3 OUR MISSION- VÅR MISSION s.3 BACKSTAGE - ORGANISATION s.4 WHO ARE YOU - KUNDER & IDÈALKUND s.5 OUR WORLD - MARKNAD & MARKNADSANSVARIG s.6 WE CREATE - STRATEGIER & SWOT s.7 ECONOMY - LIKVIDITETSBUDGET & PRISSÄTTNING s.8 ECONOMY - RESTATRAPPORT s.9 VÅRA PLANER - HANDLINGSPLAN & FRAMTID s.10 VD HAR ORDET Nyckeln till att lyckas med ett företag är simpel; det gäller att hitta det du brinner för, det som är din passion. Den stund du inser att ditt arbete har övergått till din hobby och arbetstimmarna inte känns lika tunga så inser du att din dröm har förverkligats. Det är precis den möjligheten vi har gett oss själva genom att starta upp Fashion Charity Night. Att vara VD i ett företag som består av fyra unga kvinnor med samma stora passion för företagsamhet, mode och välgörenhet är inte svårt. Kreativiteten flödar och glädjen sprudlar när vi arbetar med vårt gemensamma mål, att på vårt sätt få bidra till en bättre värld. Det är vad som ständigt driver oss framåt. Fashion Charity Night handlar inte om att skapa en vanlig show, det handlar om att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Det handlar om att bygga upp en historia och skapa ett engagemang för att sprida glädje och gemenskap inte bara i Sverige, utan hos de som behöver det som mest. Att arbeta för en god sak, gör inte bara engagemanget större utan det ger också det hela en ny mening. Fashion Charity Night ger Clara Marköö 2012

3 ASHION HARITY IGHT fyra drivna entreprenörer en möjlighet att få arbeta tillsammans med otroliga kollegor, volontärer och sponsorer som alla brinner för samma sak; en bättre värld. Det gör mig otroligt stolt. M ånga av världens länder lider av fattigdom, överbefolkning, hungersnöd och drabbas hårt av svåra epidemier på grund av en ojämn fördelning av jordens resurser. Var femte människa i världen lever i extrem fattigdom, dvs. under en US Dollar om dagen och varje dag dör nästan 5500 personer i HIV/Aids. Det är därför vi startade upp UF-företaget Fashion Charity Night; för att kunna göra någonting åt detta enorma problem. Vårt arbete resulterar i en modevisning som är så mycket mer än bara en visning. En show som är rolig, energisk, personlig och som sprudlar av glädje, kreativitet och välgörenhet. Modellerna som går visningen kommer inte bara få visa sin personlighet och sina värderingar utan kanske viktigast av allt; de kommer ha roligt precis som både besökare och anställda. En modevisning där varje steg, rörelse och svettdroppe bidrar till arbetet för en bättre värld. OUR DIRECTION Fashion Charity Nights vision är att skapa något som väcker känslor, tankar och energi hos människor. Vi vill skapa en längtan och förväntan kring den stora kvällen, som vi sedan kommer att uppfylla och överträffa. Kvällen kommer att bli ett avtryck för kreativitet, glädje och engagemang, framförallt genom att vi inspirerar andra till hur de själva kan stödja arbetet mot en förbättrad värld. OUR MISSION Arbetet runt Fashion Charity Night, samt själva eventkvällen startar en tankekejda hos människor i Helsingborg. Vi kommer att upplysa människor hur de själva kan hjälpa till och framförallt intressera sig för välgörenhet. Vi bidrar till en bättre värld.

4 ACKSTAGE CLARA MARKÖÖ - CEO & MARKETING DIRECTOR SMART.IDÈRIK.SPONTAN Som person har jag alltid brunnit för engageman. Det gör anledningen till att jag ville vara med och skapa Fashion Charity Night väldigt enkel. Jag älskar att se personer utvecklas, använda sina talanger, ha roligt och framför allt min stora passion; tillsammans kunna kämpa för att förbättra världen på vårt eget sätt. JULIA ALQVIST - CREATIVE DIRECTOR UTÅTRIKTAD.AMBITIÖS.ÖDMJUK Jag har alltid drömt om att kunna kombinera många saker jag älskar i ett enda stort projekt. Nu har jag tagit tag i den drömmen. Jag står här idag med tre underbara vänner och ett projekt jag älskar att sysselsätta mig med där både min kreativa sida och drömmen om att få bidra till en bättre värld kommer fram. Den perfekta kombinationen om du frågar mig. FILIPPA HÄGG - EVENT DIRECTORKREATIV.OMTÄNKSAM.INSPIRERANDE Planera och genomföra projekt är något jag älskar. Med en kreativ hjärna och med en tidigare erfarenhet som modell är Fashion Charity Night ett projekt jag ser fram emot att driva. Arbetet med showen kommer att innehålla möten med människor, en stor dos kreativitet samt teamwork. Tillsammans med andra människor som brinner för sitt område inspirerar vi andra till att skapa en bättre värld. ELLEN MÅNSSON- FINANCE INTELLIGENT.GLÄDJESPRIDARE.INNOVATIV För mig har det alltid varit både viktigt och roligt att få hjälpa mina medmänniskor. Jag ser det inte enbart som ett uppdrag att genomföra utan det är viktigt att känna att jag har gjort ett avtryck i människors liv. Att ha underbart roligt, inspirera och inspireras av andra samt driva ett företag tillsammans med mina vänner är den perfekta balansen av nytta och nöje. Det älskar jag.

5 HO ARE YOU? WHO? I dagens samhälle är det snarare mer ovanligt om man inte engagerar sig i arbetet för en bättre värld än om man gör det. Om man dessutom kombinerar det med den modemedvetna svensken får man resultatet: Fashion Charity Nights ultimata kund. Du som är modemedveten, vill engagera dig för arbetet för en bättre värld och känner att du har någonting att ge är precis den vi söker. Vi vet att du kommer bidra till att modevisningen inte bara blir fantastisk utan även till kampen mot fattigdom. Hjälp oss, att hjälpa andra. YOU Zara, 23 år gammal, bor i Sverige och är extremt modemedveten. Hon brinner för trender, märken, streetstyle och kanske främst av allt; att inspirera andra. Zara äger en medelstor blogg som har några tusen läsare i veckan där hon bloggar om sitt intresse för mode och inspirerar andra att följa sin egen stil och sina drömmar. Hon har dessutom relativt nyligen börjat intressera sig för välgörenhet och surfar runt på internet för att försöka finna ett projekt som skulle passa henne. Det är då hon klickar sig in på Fashion Charity Nights hemsida FÖR EN BÄTTRE VÄRLD OUR WORLD Sverige är idag, enligt gapminder, världens tredje bästa land på bistånd per person. Denna siffra bevisar att det finns en trend hos svenskar att göra gott. Idag finns det en rad biståndsorganisationer så som Röda korset, Unicef och Plan som samlar in miljontals kronor per år samt ett stort antal mindre organisationer som enbart samlar in pengar från privatpersoner. Det faktum att Fashion Charity Night ger ett mervärde hos biståndsgivarna skiljer vår show från hur andra organisationer arbetar med event. Marknaden för modeshower är självklart stor och den hårda konkurrensen är svår att undvika. Men med vår nisch, att göra modeshowen till en show, är vi ensamma i Helsingborgsregionen. Att kombinera detta med att all vinst går till välgörenhet, gör oss slagkraftiga på marknaden.

6 UR WORLD MARKETING Genom trendiga designers, välkända ansikten och god kommunikation kommer Fashion Charity Night bli kvällen alla pratar om. Både bistånd och mode är två områden som i dagens samhälle är väldigt populära, vilket är anledningen till varför vi kombinerar dessa för bästa möjliga resultat. Genom att alltid tänka större än vad som är möjligt kommer vår marknadsföring sträcka sig utanför Helsingborg till hela södra Sverige. Välkända personer och bloggare kommer vara vårt stora element för att skapa ett välkänt och prestigefullt rykte. Med en välkänd DJ eller sångare, kommer eventet även få mer publicitet. Via en inspirerande och väl uppdaterad hemsida, facebook och instagram kommer vårt namn ständigt synas runt omkring kundgruppen vi vill nå. Det faktum att vi använder oss av sponsorer, modeller, volontärer och kläder från olika lokala butiker, kommer även det bidra till en större spridning av vårt koncept. Detta skapar även ett intresse för lokal media att uppmärksamma oss. Målet är att så många som möjligt, vare sig de kommer på showen eller inte, följer vår resa och uppmärksammar det unika med Fashion Charity Night. Det är viktigt att uppmärksamma att Fashion Charity Night inte är en vanlig modeshow, utan en fullspäckad festkväll i Helsingborgs mest attraktiva lokal, Helsing. Genom att alltid använda en marknadsföring som tenderar att bli Hade du varit intresserad att betala för att gå på en exklusiv modevisning på Helsing där alla intäkter går till välgörenhet? 21 % 79 % PRIVILEGED Ja Nej Vi vill givetvis uppnå ett lyckat evenemang som förmedlar passion, inspiration och viljan om att förbättra vår värld idag. Därför har vi just skapat en show med glädje, kreativitet och inspiration där vårt största fokus ligger på att bidra till en värld där var femte människa slipper leva i extrem fattigdom. Genom att kontakta större bloggare, lokal och social media tillsammans med vår hemsida kommer vi sprida vår show till idealkunden. Välgörenhet är hett att engagera sig inom i dagens samhälle vilket gör det enkelt för oss att föda ett engagemang hos unga som generellt sett redan är medvetna om fattigdomen och hungernöden i världen idag. Välgörenhet är något som lockar, det är något som folk vill engagera sig inom och det är något som bidrar till en bättre värld.

7 WE CREATE SWOT STRENGHTS Vi är unga och engagerade och kan därmed få mycket uppmärksamhet i Media. Vi jobbar med och sysselsätter andra ungdomar i Helsingborg, som får en möjlighet att jobba med det som de själva brinner för. Vi har inget eget ekonomiskt intresse av eventet. Vi är kunniga inom branschen och har många kontakter. WEAKNESSES Vi har inget eget kapital. Vi är endast 4 huvudarrangörer. OPPORTUNITIES Vi kan få stor uppmärksamhet i Media. Vi driver ett välgörenhetsprojekt vilket kan förenkla arbetet för kapital. Vi kan sysselsätta många människor. Eventet går att göra flera gånger och även på andra platser. TREATHS Andra event eller fester eftersom att eventet hålls på en kväll. Större välgörenhetsarrangemang som är mer välkända UNGA OCH ENGAGERADE HANDLINGSPLAN HÖST: 1 sep - reg UF 15 sep - kontakta modeller, dansare och gymnaster 1 okt - första photoshooten med modellerna 15 okt - lansering av hemsida 14 nov - deadline APL nov - möten avklarat med sponsorer och lokal dec - projektredovisning dec - starta med filmen dec - koregrafi dec - trycka affischer VÅR: 15 jan - kontakta fotograf, dj och backstage personal 15 feb - smink, kläd - och hårprovning feb - marknadsföring via olika sociala medier feb - goodiebags mars - fitting mars - genrep 21 mars - LE SHOW

8 CONOMY LIKVIDITETSBUDGET sep okt nov dec jan feb mar Ingående Behållning Biljettförsäljning Sponsor RESULTATBUDGET Egen insättning Summa Inbetalningar Utbetalningar Material Reklam & PR Trycksaker Mässor Hemsida Registrering UF 300 Summa Utbetalningar Utgående Balans RESULTATBUDGET Intäkter Biljettförsäljning Övriga intäkter Summa Intäkter Kostnader Material Reklam & PR 800 Trycksaker Mässor Hemsida Registrering UF 300 Summa kostnader MOTVERKA FATTIGDOM OUR PRICE Vår inkomst kommer främst från biljettförsäljningen till showen. En biljett kommer att kosta 150 kr och vi beräknar att sälja runt 300 biljetter. Av dessa biljetter kommer dock runt 40 av dem ha ett högre pris för de som vill ha en mer förmånlig plats samt skänka mer pengar till vårt ändamål; att hjälpa flyktingbarn som kommer till Sverige. Utöver biljettförsäljningen räknar vi även med att få in en del sponsorpengar varje månad från de företag som vi redan har kontakt med och som vill sponsra vårt projekt. Årets resultat

9 UR FUTURE WE SEE A BRIGHT FUTURE Eftersom vi brinner för det vi sysselsätter oss med idag ser vi definitivt en ljus framtid framför oss. Nyfikenheten, kreativiteten och entreprenörskapet tar oss till förhoppningsvis till nya höjder. Naturligtvis strävar vi efter att bli ett välkänt namn i södra Sverige som bidrar till möjligheten att skapa en mer underhållande kväll med flödande inspiration och energi. Men det är inte allt vi strävar efter, vi vill även uppnå det vi hela tiden strävar efter - en bättre värld.

10

Val av form Vår affärsplan ska vara 30x30 i måtten och se ut som vår servett.

Val av form Vår affärsplan ska vara 30x30 i måtten och se ut som vår servett. Val av form Vår affärsplan ska vara 30x30 i måtten och se ut som vår servett. Bestäm hur den ska se ut i fysisk form I ena hörnet ska vi placera en knapp som håller ihop själva affärsplanen. Nere i ett

Läs mer

Affärsplan 2012/2013. Relax your mind

Affärsplan 2012/2013. Relax your mind Affärsplan 2012/2013 Relax your mind Face UF erbjuder, via direktförsäljning, dig som privatperson väldoftande ansiktsmasker som ger dig chansen att skapa ditt eget hemma spa s Innehåll Affärside Ledstjärnor

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

Spanska för nöjets skull UF. Affärsplan

Spanska för nöjets skull UF. Affärsplan Spanska för nöjets skull UF Affärsplan 2005-2006 Magdalena Andersson Soltorgsgymnasiet Borlänge Innehållsförteckning 1. Spanska för nöjets skull UF 1.1 Affärsidé 1.2 Bakgrund 1.3 Tjänsten 2. Företaget

Läs mer

AFFARS- PLAN DREAM B I G 2012-2013 M A G A Z I N E

AFFARS- PLAN DREAM B I G 2012-2013 M A G A Z I N E AFFARS- PLAN 2012-2013 DREAM B I G M A G A Z I N E Vi ska bli det sjalvklara valet for nyfikna ungdomar som soker framtidsinspiration 02 Mer an bara mal Dream Big Magazine ska vara inspirationskällan till

Läs mer

Affärsidé s.3. Företagets namn s.3. Bakgrund s.3. Vision och målsättning s.3. VD:n har ordet s.4. Våran tjänst s.4. Organisationen. Rådgivare s.

Affärsidé s.3. Företagets namn s.3. Bakgrund s.3. Vision och målsättning s.3. VD:n har ordet s.4. Våran tjänst s.4. Organisationen. Rådgivare s. Innehållsförteckning Företaget Affärsidé s.3 Företagets namn s.3 Bakgrund s.3 Vision och målsättning s.3 VD:n har ordet s.4 Våran tjänst s.4 Organisationen s.5-6 Rådgivare s.6 Marknad Marknad och kunder

Läs mer

RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN. Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg

RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN. Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg RAPPORT ÖVER SOCIALA WEBBEN Webbdesign för sociala interaktioner Josefine Holmberg DIALOG Att skapa en dialog på webben är idag något av det viktigaste som finns då stora delar av vår kommunikation mellan

Läs mer

Affärsplan 2013/2014

Affärsplan 2013/2014 Affärsplan 2013/2014 02 Innehåll - Listen to the boss 03 Verksamhetsbeskrivning - Affärsidé, Mission, Vision 03 Ledstjärnor - Välmående, personligt, trygghet 04 Who are we? - Organisation 05 Swot och mål

Läs mer

Affärsplan. Zumbatastic UF. Period 1 september 2012 31 maj 2013. Registreringsnummer X017908. Företagsledare Jonna Birgersson

Affärsplan. Zumbatastic UF. Period 1 september 2012 31 maj 2013. Registreringsnummer X017908. Företagsledare Jonna Birgersson Affärsplan Zumbatastic UF Period 1 september 2012 31 maj 2013 Registreringsnummer X017908 Företagsledare Jonna Birgersson Säte Staffangymnsiet Söderhamn Gävleborg Handledare Torbjörn Stenman Åsa Lemberg

Läs mer

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör

Vi strävar efter att bli bättre....alltid - vad vi än gör Kulturguide v1.1 Vi strävar efter att bli bättre...alltid - vad vi än gör Vår kultur är grunden för allt vi gör på Squeed Uppdrag Människor Kultur Vår kultur är det vi säger, det vi gör och så vi uppfattas

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

Affärsplan för 2013- - - 2014- -.

Affärsplan för 2013- - - 2014- -. Affärsplan för UF för perioden: 2013- - - 2014- -. Skola: Ort: UF-region: Dalarna Rådgivare: Företag: UF-lärare: Affärsidén (Formulera en affärsidé som svarar på vad ni ska göra, vem ni ska sälja till

Läs mer

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen Insamlingsguide Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen TÄNK OM DIABETES KUNDE BOTAS Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi en framtid

Läs mer

Affärsplan För ett plastfritt samhälle!

Affärsplan För ett plastfritt samhälle! Affärsplan 2014-2015 För ett plastfritt samhälle! Län: Kalmar Skola: Jenny Nyströmsskolan tygkamratenuf@gmail.com facebook.com/tygkamratenuf 2014-11-07 1 Innehållsförteckning Styrelsens underskrifter 2

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande. Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011

Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande. Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011 Bloggar - Som marknadsföring och varumärkesbyggande Calle Johansson Essä i Digitala Distributionsformer Högskolan Väst - 23 maj 2011 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sammanfattning 2 Inledning 3 Beskrivning 3 Diskussion

Läs mer

LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 www.ljk.se

LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 www.ljk.se 2014 LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 Omvärldsbevakning Vision var vill du vara om xx år Strategi hur kommer du dit Ditt varumärke Mission vad brinner du för Mål och delmåll Mål och

Läs mer

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé Affärsplan 12/13 Innehållsförteckning 2 Affärsidé 3 Vara och Produktion Ledstjärnor 4 Kunder Marknadsföring 5 Marknad konkurrenter 6 Mission & Vision 7 Framtid 8 SWOT Vi på SmartLens UF erbjuder Smartphoneanvändaren

Läs mer

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Robin Åkerman är en entreprenör som drivs av att syssla med det han älskar, att skapa unika evenemang och möten mellan människor. Genom sin passion har

Läs mer

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE!

TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! VÄRLDENS STÖRSTA KONST PROJEKT FÖR VÄLGÖRENHET LANSERADES I KAPSTADEN Press release 14-April-2012 Peace Love & Photography TOGETHER WE CAN MAKE A DIFFERENCE! ABCharity projektet lanserades framgångsrikt

Läs mer

INSAMLINGSGUIDE. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

INSAMLINGSGUIDE. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen INSAMLINGSGUIDE Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen 13 Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi - en framtid där diabetes kan botas och

Läs mer

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF 2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING Move it Bag UF Innehållsförteckning: 1. VD har ordet..sid 1 2. Förvaltningsberättelse.sid 2 3.

Läs mer

Tjäna pengar på din blogg

Tjäna pengar på din blogg Köp och ladda ner den kompletta e-boken Tjäna pengar på din blogg Den kompletta e-boken är på 65 sidor, fullmatade med inspiration, konkreta tips, förslag och idéer. Boken kostar 179 kr, men håll utkik

Läs mer

Ta kontroll över dina. samtal. social marknadsföring och dialogbaserad varumärkeskommunikation. Jimmy Forsman, babblish ab www.babblish.

Ta kontroll över dina. samtal. social marknadsföring och dialogbaserad varumärkeskommunikation. Jimmy Forsman, babblish ab www.babblish. Ta kontroll över dina samtal social marknadsföring och dialogbaserad varumärkeskommunikation babblish ab Jimmy Forsman Vem är jag och vad gör vi? Socialvadå? Varför är vi här? Intressanta tider ungefärliga.

Läs mer

Valberedd 2015 Din guide till valet!

Valberedd 2015 Din guide till valet! Valberedd 2015 Din guide till valet! 1 Valberedd 2015 Din guide till valet! Vad är valet? På måndag 23/11 kommer vi att rösta om vilka som ska sitta i förbundsstyrelsen år 2016! Vi i valberedningen har

Läs mer

Ekonomi och UF-företagande Välkomna!

Ekonomi och UF-företagande Välkomna! Ekonomi och UF-företagande Välkomna! Hanna & Sara Dagens fokus: Från budget till bokslut - ett UFföretags ekonomiska delar Vilka ekonomiska delar ingår i UF-företagandet? 1. Starta Budgetering (ingår i

Läs mer

Affärsplan för CoolaPrylar AB 2008-08-15

Affärsplan för CoolaPrylar AB 2008-08-15 Affärsplan för CoolaPrylar AB 2008-08-15 I all korthet Här skriver du en sammanfattning på din affärsidé med en (max två) meningar. Coola Prylar AB ska sälja trendiga och funktionella hushållsprylar främst

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING DREAM BIG ARVIKA 12-03-29 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Dream Big Arvika Datum då aktiviteten genomfördes: 29 mars 2012 Insamlingsperiod

Läs mer

Du Kvinna, köp ett företag!

Du Kvinna, köp ett företag! Du Kvinna, köp ett företag! Kvinnor, kvinnor, kvinnor Vad skulle männen vara utan kvinnor? Få min Herre, mycket få! Mark Twain Men det fanns också män i det förgångna som hade andra uppfattningar: Kvinnor

Läs mer

Affärsplan tips och råd till UF-företag och lärare 2013-14

Affärsplan tips och råd till UF-företag och lärare 2013-14 Affärsplan tips och råd till UF-företag och lärare 2013-14 Vad är en affärsplan? Affärsplanen är en beskrivning över vad ni ska göra i ert UF-företag under hela UF-året, dvs från starten fram till avvecklingen.

Läs mer

WHAT WE DO. Innehållsförteckning. Förord

WHAT WE DO. Innehållsförteckning. Förord AFFÄRSPLAN 2013/2014 Innehållsförteckning WHAT WE DO Förord Att etablera sig som en ung designer idag är en stor utmaning. Som ny designer är det framförallt svårt att få ett samarbete med olika webbshoppar

Läs mer

Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag Så om du delar detta vidare, ange gärna någon av dessa.

Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag Så om du delar detta vidare, ange gärna någon av dessa. 7 steg för att skapa en Hashtag- strategi för B2B- företag Marketinghouse (källor: Google, Hubspot, Twitter, Instagram och olika bloggar) Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag

Läs mer

Svenskarnas bloggläsande

Svenskarnas bloggläsande Svenskarnas bloggläsande Läs- och konsumtionsvanor bland bloggläsare i Sverige LINDA HÖRNFELDT Better Bloggers www.betterbloggers.se 2015 Texten skyddas enligt lag om upphovsrätt och tillhandahålls med

Läs mer

HittaSommarjobb UF Af Chapman. Karlskrona. Blekinge. Affärsplan. Registreringsnummer: K018322

HittaSommarjobb UF Af Chapman. Karlskrona. Blekinge. Affärsplan. Registreringsnummer: K018322 HittaSommarjobb UF 2012-2013 Af Chapman Karlskrona Blekinge Affärsplan Registreringsnummer: K018322 0 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Innehållsförteckning... 1 VD har ordet... 2 Affärsidé... 3 Tjänsten... 3 Vision...

Läs mer

50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG

50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG 50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG LEDARGUIDE MEDARBETARENGAGEMANG ! 50IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETAR- ENGAGEMANG 50 IDÉER OCH TIPS OM MEDARBETARENGAGEMANG 1 2 3 4 5 SKAPA EN GOD RELATION Relationen

Läs mer

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 1 Bygga din berättelse och bildens koncept 2 Förberedelser 3 Fotografering 4 Avancerat digitalt hantverk 5 Visning och leverans För att skapa ett unikt konstverk berättandes

Läs mer

... ... Produkt & Idé

... ... Produkt & Idé ... Produkt & Idé Företaget styrs av enbart en medlem Tillverkar ljusyktor i marin stil gjorda av glasburkar, rep, snäckor, stenar, dekaler m.m. Glasburkar & snäckor köps från lopptorg om möjligt (ekologiskt

Läs mer

Innehållsförteckning. Om företaget 2. Affärsidé 3. Målsättning 3. Marknad 3. Produkt 4. SWOT-analys 5. Marknadsföring 6. Finansiering 6.

Innehållsförteckning. Om företaget 2. Affärsidé 3. Målsättning 3. Marknad 3. Produkt 4. SWOT-analys 5. Marknadsföring 6. Finansiering 6. Innehållsförteckning Om företaget 2 Affärsidé 3 Målsättning 3 Marknad 3 Produkt 4 SWOT-analys 5 Marknadsföring 6 Finansiering 6 Konkurrens 6 Kunden 7 Tidsplan 8 Likviditetsbudget 9 Resultatbudget 10 SunShine

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

Bästa affärsplan. Västerås Västmanlands län. Amira. Handledare: Sara Berg JENSEN gymnasium. Rådgivare: Kristina Rudin ALMI företagspartner

Bästa affärsplan. Västerås Västmanlands län. Amira. Handledare: Sara Berg JENSEN gymnasium. Rådgivare: Kristina Rudin ALMI företagspartner Bästa affärsplan Isabella Daniella JENSEN gymnasium Västerås Västmanlands län Amira Handledare: Sara Berg JENSEN gymnasium Rådgivare: Kristina Rudin ALMI företagspartner Vi är Color My Kitchen UF... 1

Läs mer

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo 2.0

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo 2.0 Utvärdering 13 deltagare Filmkollo 2. 66 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 6 4 98 2 Ja Nja Nej Varför eller varför inte? - För att kollot är så galet roligt! :D - För

Läs mer

Ta kontroll över dina. samtal. social marknadsföring och dialogbaserad varumärkeskommunikation. Jimmy Forsman, babblish ab www.babblish.

Ta kontroll över dina. samtal. social marknadsföring och dialogbaserad varumärkeskommunikation. Jimmy Forsman, babblish ab www.babblish. Ta kontroll över dina samtal social marknadsföring och dialogbaserad varumärkeskommunikation Jimmy Forsman Vem är jag? Socialvadå? Varför är vi här? Intressanta tider ungefärliga. Det borde hålla! 14:10

Läs mer

FINALISTER 2018 Årets Butik

FINALISTER 2018 Årets Butik FINALISTER 2018 Årets Butik Finalister 4 Ica Kvantum Landvetter 7 Östenssons Skänninge 8 Ica Maxi Nacka VANA VINNARE En butik där personalen får leda sig själva, ta egna initiativ, vara kreativa och utvecklas

Läs mer

AFFÄRSPLAN UF-företagande

AFFÄRSPLAN UF-företagande Verksamhetsår: Skola: VD:ns namn: Adress: E-post: AFFÄRSPLAN UF-företagande FÖRETAGSNAMN: UF Innehåll 1. ORGANISATION OCH PERSONAL... 3 Förklara vad som ingår i de olika ansvarsområdena... 3 2. NÄTVERK...

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

Entreprenörer som lyckats

Entreprenörer som lyckats Entreprenörer som lyckats ...har alla något gemensamt. Grant Thornton brinner för att hjälpa entreprenörer att utveckla sina bolag. Under årens lopp har vi samlat på oss en mängd erfarenheter om hur ett

Läs mer

Ekonomi och UF-företagande. Övningsuppgifter

Ekonomi och UF-företagande. Övningsuppgifter Ekonomi och UF-företagande Övningsuppgifter CASE 1 - Facit Resultat- och likviditetsbudget SolKlart UF SolKlart UF kommer under sitt år som UF-företagare att köpa in och sälja vidare smarta solcellsladdare

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM

INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM AUDITION SPEED DATE FÖRBEREDANDE AKTIVITETER FÖR STUDENTER Inför Audition Kartlägg

Läs mer

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014

Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Utvärderingar från deltagande företag (17 av 19 företag har svarat) April-November 2014 Fråga 1: Varför sökte du till programmet? Vad hoppades du på och vad behövde du? Blev rekommenderad av turistbyrån.

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

Led dig själv med visioner

Led dig själv med visioner Var är du i livet Söker du färdigheter r och verktyg för att kunna Led dig själv med visioner en kurs i personligt ledarskap och effektivitet hantera förändringar? Är du intresserad av personlig utveckling

Läs mer

Aktivism och feministiska frizoner på nätet

Aktivism och feministiska frizoner på nätet Aktivism och feministiska frizoner på nätet Alla fattar inte riktigt varför jag gör det här, säger Joanna som är en av de fem nätaktivister jag pratat med. Hon och många andra lägger varje dag flera timmar

Läs mer

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig.

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Som vuxen och ung vuxen verkar tiden inte riktigt räcka till. Men med en tydlig och anpassad fråga kan ett engagemang i Scoutkåren prioriteras högt. Med studier

Läs mer

Socialt entreprenörskap på Thoren Business School

Socialt entreprenörskap på Thoren Business School Socialt entreprenörskap på Thoren Business School TBS vill skapa entreprenörer, det vill säga personer som arbetar hårt för sin sak. Oftast blir entreprenörer chefer eller får åtminstone en viktig position

Läs mer

En bok om hur vi tillsammans ska få fler i vår omvärld att upptäcka hur fantastiska Sveriges nationalparker är.

En bok om hur vi tillsammans ska få fler i vår omvärld att upptäcka hur fantastiska Sveriges nationalparker är. En bok om hur vi tillsammans ska få fler i vår omvärld att upptäcka hur fantastiska Sveriges nationalparker är. Vår gemensamma identitet Varumärken har personligheter, precis som människor. Vi står för

Läs mer

För att närma oss vår vision så har vi formulerat en mission eller en affärsidé. Det här är vårt erbjudande.

För att närma oss vår vision så har vi formulerat en mission eller en affärsidé. Det här är vårt erbjudande. Ebba Petterssons Privatskola Vad är det som gör att man väljer en skola egentligen? Läget, pedagogiken, lärarna eller kompisarna? Och vad är det som gör att man väljer Ebba Petterssons Privatskola? För

Läs mer

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare

Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare MEDIAPLAN 2014 Driva Eget - direktkanalen till Sveriges småföretagare - Ökar med 14 % Tidning Sajt Mobil Event FAKTA OM TIDNINGEN Småföretagare 0-10 anställda Når beslutsfattare och VD Utgåvor per år:

Läs mer

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram

Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Cheat Sheet Nybörjarguide för Facebook och Instagram Sätt i gång med Facebook Om Facebook Mer än hälften av Sveriges befolkning använder Facebook. Sverige är dessutom det land i Norden med flest antal

Läs mer

HANDLEDNING PERFECT GIRL

HANDLEDNING PERFECT GIRL HANDLEDNING PERFECT GIRL TILL PEDAGOGEN Perfect Girl är en kortfilm på fyra minuter utan dialog eller dramatisk handling. Detta gör att den är lämplig att använda som diskussionsunderlag eller introduktion

Läs mer

BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE.

BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE. BYGGRITNING FÖR VÅRT VARUMÄRKE. Vårt varumärke är så mycket mer än en logotyp och det vi bygger. Det är summan av de förväntningar och känslor som väcks när man tänker på oss vad som förväntas av oss,

Läs mer

MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO. PeriScoop

MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO. PeriScoop MÖT ANN CATRIN KEY ACCOUNT MANAGER TACK FÖR ETT GIVANDE FRUKOSTEVENT MARKNADEN OCH PERIDO PeriScoop 1 /6 Ann Catrin tänker på dig För att ge våra kunder en möjlighet att lära känna oss på Perido lite bättre

Läs mer

Sponsorarbetet i klubben

Sponsorarbetet i klubben Sponsorarbetet i klubben Offensiv orientering Vägval till glädje och framgång sponsorarbete i klubben. v2.indd1 1 2009-02-05 14:16:24 Sponsorarbetet i klubben Det är nog de flesta klubbars mål att hitta

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning skapar möjligheter för studenter att engagera sig inom diverse projekt, internt för aktiva samt externt för medlemmar, och bidrar till personlig utveckling genom

Läs mer

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING Alla kontakter bidrar till nya affärer Genom ett förändrat tankesätt kring försäljning, och genom att värdera sina kontakter som potentiella kunder över en längre tidshorisont,

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

Affärsplan 2013/2014

Affärsplan 2013/2014 Affärsplan 2013/2014 Företagsmedlemmar Cherie Sjöblom, VD Sanne Zettergren, Ekonomiansvarig Tina Allersjö, Administratör Lisa Magnusson, Marknadsansvarig Handledare Ylva Ekbrand Rådgivare Jonathan Malm

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar. S:t Jörgens skolområde

Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar. S:t Jörgens skolområde Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar S:t Jörgens skolområde Ditt barn har 100 språk. Alla barn är nyfikna. Nyfikenhet ger inspiration. Inspiration väcker lusten att lära. Ditt barn har 100 språk.

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober

barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober barnhemmet i muang mai måndag 17 september - söndag 14 oktober Nu har det gått nästan en hel månad sedan vårt förra veckobrev. Detta brev har dröjt så länge helt enkelt för att det har hänt så mycket att

Läs mer

Tusen tusen tack! Tusen tack till MinStoraDag s Maria Bah Schilling som alltid varit lika trevlig och hjälpsam, och varit med på alla event!

Tusen tusen tack! Tusen tack till MinStoraDag s Maria Bah Schilling som alltid varit lika trevlig och hjälpsam, och varit med på alla event! Tusen tusen tack! Det är med gråten i halsen, fortfarande, jag skriver detta tackbrev till Er alla inblandade i att göra lördagens Jonsters Charity event så fantastiskt! Efter sex månaders hårt arbete

Läs mer

Bakgrund och Affärsidé

Bakgrund och Affärsidé 1 Bakgrund och Affärsidé För att synas bra i dagens samhälle, krävs det att du är tillgänglig på Internet och kan visa upp vad du har att erbjuda. Vi erbjuder dig en helhetslösning med webbsida, informationsfilm

Läs mer

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat

Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Ur boken Sälj med hjärtat/service med hjärtat Säljare av olika skäl Hur ser du på din egen säljarroll? Jag möter människor som arbetar med försäljning av olika skäl och som ser helt olika på sina uppdrag

Läs mer

Det Lilla Världslöftet

Det Lilla Världslöftet Filmfakta Ämne: Livskunskap/Levnadslära, Miljö Ålder: Från 6 år (L, M) Speltid: 8 x 5 minuter Svenskt tal Producent: Little Animation, Kanada Syfte/strävansmål att på ett enkelt sätt förmedla grundläggande

Läs mer

Affärsplan. SafeApp UF 2012-11-16. Skola Folkungaskolan Ort Linköping UF-region Östergötland UF-lärare Kristina Serebrink

Affärsplan. SafeApp UF 2012-11-16. Skola Folkungaskolan Ort Linköping UF-region Östergötland UF-lärare Kristina Serebrink Affärsplan 2012-11-16 Skola Folkungaskolan Ort Linköping UF-region Östergötland UF-lärare Kristina Serebrink Affärsplan Innehållsförteckning 1. Bakgrund!... 3 2. Affärsidé!... 3 3. Mål och vision!... 3

Läs mer

HÄVSTÅNGSEFFEKTEN 10 STEG Till ETT rikare liv Niklas Forser, 2012

HÄVSTÅNGSEFFEKTEN 10 STEG Till ETT rikare liv Niklas Forser, 2012 HÄVSTÅNGSEFFEKTEN 10 steg till ett rikare liv Niklas Forser, 2012 Hävstångseffekten Copyright 2012, Niklas Forser Ansvarig utgivare: Niklas Forser Illustration: Mats Forser Omslag: Frida Forser Framställt

Läs mer

Vedklabben UF. www.vedklabbenuf.se. - Vi värmer ditt hem! 2011-2012

Vedklabben UF. www.vedklabbenuf.se. - Vi värmer ditt hem! 2011-2012 Vedklabben UF - Vi värmer ditt hem! 2011-2012 Styrelsemedlemmar: Martin Wieslander Simon Gustavsson Martin Torstensson Niklas Nilsson Kommun: Varberg Län: Halland Peder Skrivares skola www.vedklabbenuf.se

Läs mer

Våra monterlösningar

Våra monterlösningar Våra monterlösningar Genvägen till en lyckad mässa Har du tänkt på allt? Det har vi. Du behöver inte vara expert på design och layout för att ha mässans snyggaste monter. Faktum är att du till och med

Läs mer

Case: ArtGotland. Att följa sina drömmar kräver 1 portion galenskap och 10 portioner mod.

Case: ArtGotland. Att följa sina drömmar kräver 1 portion galenskap och 10 portioner mod. Case: ArtGotland. Att följa sina drömmar kräver 1 portion galenskap och 10 portioner mod. Att driva företag testar ofta din uthållighet och din tillit. Att följa sina drömmar kräver 1 portion galenskap

Läs mer

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter Utvärdering - sammanställning Språk, flerspråkighet och språkinlärning, Kjell Kampe 26 mars 2012 1. Vilka förväntningar hade du på den här dagen? - Jag förväntade mig nya kunskaper kring språk och språkinlärning

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Det låter underbart! Och hur gör man? Om jag vill träffa en ny kompis? Ja, då får man komma till oss och då gör vi en kort intervju.

Det låter underbart! Och hur gör man? Om jag vill träffa en ny kompis? Ja, då får man komma till oss och då gör vi en kort intervju. Kompis Sverige Kan du berätta lite om Kompis Sverige? Absolut! Kompis Sverige vi jobbar med kompis förmedling. Ok! Vi vill att folk ska träffas och vi tycker idag att det är jättesvårt i Sverige att få

Läs mer

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu.

VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. VAD Förstå vad content marketing är och varför behovet är så stort just nu. HUR 1. Hur skiljer sig content marketing från traditionell reklam? 2. Varför snackar alla om content marketing? 3. Så bygger

Läs mer

Affärsplan. Umeå 2005-11-29

Affärsplan. Umeå 2005-11-29 Umeå 2005-11-29 UF Stay Down Victor Setterberg, Johan Asmus Mats Karlsson, Julia Lund Dragonskolan Dragongatan 1 903 22 Umeå uf_staydown@hotmail.com www.staydown.se 1(9) Innehållsförteckning Bakgrund...

Läs mer

Hjälp oss skapa framtidstro för barn och unga i Sverige stöd Polstjärna

Hjälp oss skapa framtidstro för barn och unga i Sverige stöd Polstjärna Polstjärna Hjälp oss skapa framtidstro för barn och unga i Sverige stöd Polstjärna Vi stödjer eldsjälar som brinner för ett medmänskligare samhälle Allt för många svenska barn och ungdomar växer upp i

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

!!! BRIDGE THE GAP BROUGHT TO YOU BY:

!!! BRIDGE THE GAP BROUGHT TO YOU BY: Do you want to help us create a corporate world that is modern, talented and diverse in a way that make the companies fit for the future? Well, then help us to: BRIDGE THE GAP BROUGHT TO YOU BY: Om projektet

Läs mer

Fotograferingar 2014

Fotograferingar 2014 Fotograferingar 2014 Barnfotografering Vi skapar vackra bilder på ditt eller dina barn. Fokus ligger på att skapa livfulla bilder där barnet står i centrum - i denna typ av fotografering är möjligheterna

Läs mer

Fotograferingar 2014

Fotograferingar 2014 Fotograferingar 2014 Barnfotografering Vi skapar vackra bilder på ditt eller dina barn. Fokus ligger på att skapa livfulla bilder där barnet står i centrum - i denna typ av fotografering är möjligheterna

Läs mer

Verksamhetsplan 2012 IF Friskis&Svettis Helsingborg

Verksamhetsplan 2012 IF Friskis&Svettis Helsingborg Verksamhetsplan 2012 IF Friskis&Svettis Helsingborg Träning mitt i city Vår Vision Människor ler när de tänker på träning. Verksamhetsidé Att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

PRISLISTA 2014 WALLENBERG. Fotograf Malena

PRISLISTA 2014 WALLENBERG. Fotograf Malena ~ Att föreviga dina stunder tillsammans med nära och kära är betydelsefullt och härligt. Att en bild säger mer än tusen ord är sant och den får dig att minnas de viktiga och fina stunderna i livet, eller

Läs mer

Årsredovisning 2017/2018

Årsredovisning 2017/2018 Årsredovisning 2017/2018 Vår affärsidé är att tillverka smycken av bra kvalitet för mannen som söker god design. Styrelse Coacher Rådgivare Ahmad Nimer Katarina Wiklund Emir Padovic Metin Mavi Jalal Amin

Läs mer

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Käre vän, Vi hoppas och tror att det nya året har börjat bra för dig!!! Paulus uppmanar oss i 1kor13:5 Pröva er själva om

Läs mer

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012

Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Kays måndagstips Nr 24 Den 26 nov. 2012 Välkomna till det 24:e inspirationsbrevet. Repetera: All förändring börjar med mina tankar. Det är på tankens nivå jag kan göra val. Målet med den här kursen är

Läs mer

Filmhandledning Filmen passar för år 8- gymnasiet Tema: Idrott och hälsa, Könsroller, Jämställdhet, Tonår och Vänskap

Filmhandledning Filmen passar för år 8- gymnasiet Tema: Idrott och hälsa, Könsroller, Jämställdhet, Tonår och Vänskap ! Balettpojkarna Filmhandledning Filmen passar för år 8- gymnasiet Tema: Idrott och hälsa, Könsroller, Jämställdhet, Tonår och Vänskap Fakta om filmen Originaltitel: Balleyttguttene Regi: Kenneth Elvebakk

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer