Verksamhetsplan Örbyhus Golf 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsplan Örbyhus Golf 2015"

Transkript

1 Verksamhetsplan Örbyhus Golf 2015 Värdegrunder för Örbyhus Golf: Värdegrunderna är vägledande för de som finns och verkar på golfklubben Alla skall känna sig välkomna till golfklubben och bli väl omhändertagna, Gemenskap och glädje skall genomsyra verksamheten och kontakter mellan generationer främjas, Jämlikhet ska gälla på alla nivåer så att alla kan känna sig delaktiga, Natur och kultur skall värnas. Kortsiktiga mål ( ) för Örbyhus Golf: Tydliggöra och förbättra kännedomen kring golfklubben genom Utveckla informationen/kunskapen om klubben inom närområdet, Förbättra gäst- och medlemsindex med 10 % per år, Öka medlemsantalet inom senior- och juniorgruppen med 20 % per år, Skapa mötesplats för sponsorer och lokala aktörer/organisationer. Vision 2020 för Örbyhus Golf: En ekonomi i balans och stabil medlemsbas möjliggör Hög service till medlemmar och gäster, Attraktiv juniorverksamhet, En naturlig del av friskvården, Samverkan med en aktiv kulturell miljö. Utvecklande av banan för att behålla statusen som en av Upplands bästa golfbanor. (Örbyhus Golf används i planen som samlingsnamn för Örbyhus Golfklubb och Örbyhus Golf AB)

2 Örbyhus Golf verksamhetsidé Örbyhus Golf ska vara en ideell idrottsförening som till en rimlig kostnad erbjuder sina medlemmar, i alla åldersgrupper, högklassiga förutsättningar för golfspel samt verkar för god social gemenskap. Ekonomi Örbyhus Golf ska ha en ekonomi i balans som klarar säsongsmässiga variationer. Varumärket Varumärket Örbyhus Golf ska hållas starkt för att attrahera nya medlemmar och gäster.

3 SAMMANFATTNING Verksamhetsplanen för Örbyhus Golf kommer att genomföras i den takt som ekonomin tillåter. Allmänt 1/ Kommittéarbetet ska förbättras och ideella insatser premieras. Bankommittén har återinförts med uppdrag att i första hand förbättra kringområden samt hjälpa till med extrainsatser på banan. Medlemskommittén ska intensifiera sin uppgift att verka för att skapa mervärden för medlemmarna. En marknadskommitté ska utses med uppdrag att marknadsföra golfen till nya grupper i samhället samt informera om golfens stora friskvårdsvärde. Sponsorkommittén ska fortsatt arbeta med att skapa mervärden för sponsorer samt utveckla nätverket till att bli en attraktivt och naturlig mötesplats för företagare. 2/ Medlemmar som engagerar sig i verksamheten ska erbjudas utbildning för sitt uppdrag via klubben eller via t.ex. UGF. 3/ Den allmänna finishen på banan, kringområdena och byggnaderna ska förbättras. 4/ Uppställningsplats för husbilar/husvagnar ska iordningsställas. Investeringsbeslut för åtgärder på banan enl. bilaga samt byggnader tas när finansieringen av respektive projekt är säkerställd. BANAN Banan ska behålla sin position som en av de bästa golfbanorna i Uppland. Varje hål ska erbjuda en sportslig utmaning anpassad till resp. spelares spelskicklighet. Färgmarkeringarna på tee ska ersättas med banlängdsmarkeringar i enlighet med den genomförda sloopningen av banan. Naturvärden på banan och i dess närområde ska vårdas och bevaras. Andelen ideella insatser på banan ska öka. Kommittéer ska utses med uppdrag att öka golfbanans, fastigheternas och kringområdenas attraktivitet. KORTHÅLSBANAN Korthåls banan kommer att underlätta vid utbildning av nya golfare samt vara bra för skolsamarbetet. Banan ska vara öppen för Pay&Play-spel samt användas för närspelsträning. Korthålsbanan ska kunna hyras för företagsarrangemang.

4 FASTIGHETERNA Fastigheterna ska vårdas och utvecklas så att de på ett ändamålsenligt och attraktivt sätt tillgodoser medlemmarnas och gästernas behov. Påbörja målning av fastigheterna om tillstånd ges och finansiering klaras. ARBETSMILJÖ En god arbetsmiljö ska eftersträvas i enlighet med arbetsmiljöplanen och dess bilaga innebärande systematisk tillsyn samt åtgärdsplan för avhjälpande av ev. brister. MILJÖ Verksamheten ska bedrivas i enlighet med den nya miljöplan som antogs av styrelsen den 11 augusti Åtgärder för att förbättra miljön ska ske kontinuerligt och vara en naturlig del av det dagliga arbetet. Golfklubben tar via respektive kommittéer fram årliga åtgärdsplaner som är behovsanpassade efter klubbens ekonomiska och materiella förutsättningar. Bland mer långsiktiga åtgärder skall det påbörjas: - en analys av en naturstig som delvis berör golfbanan. Markägaren har gett sitt bifall. Genomförandet ska ske i samråd med Vendelbygdens samarbetsförening, Föreningen Vendelsjön, Upplandsstiftelsen, Tierps kommun samt markägaren, - en analys av energi-, gödnings-/bekämpnings- och bränsleförbrukning så att prioriterade förslag till förbättringar kan genomföras, - en analys av kostnader för mätning av totala vattenförbrukningen på golfbanan så att en långsiktig utveckling kan ske av miljöplanen. Bland påbörjade miljöarbeten under 2014 skall följande områden fortsätta under 2015: - genomgång av nuvarande avtal med Tierps kommun avseende sortering och hämtning av avfall, - sammanställning över de företag som levererar produkter för skötsel av banan. Fokus läggs på de företag som levererar växtnäring och bekämpningsmedel som vi förbrukar mest av, - förbättring av genomströmningen av vatten, främst vid vårflod, - fortlöpande kontrollera hur vattenkvalitén i vattendraget som rinner igenom golfbanan via dammsystemet påverkas av golfbaneskötseln, - fortsätta uppsättning av fågelholkar i samarbete med föreningen Vendelsjön.

5 HOTELLET Hotellet ska drivas i egen regi och insatser för ökad beläggning skall intensifieras. Möjlighet till ökad boendekapacitet ska utredas. RESTAURANG Restaurangen ska drivas av extern restauratör med uppdrag att erbjuda prisvärda menyer för medlemmar och gäster både vardag och helg samt vid behov kunna ta emot större festsällskap. I samarbete med klubben ska aktiviteter anordnas för medlemmarna som bidrar till den sociala gemenskapen. SERVICE TILL MEDLEMMAR OCH GÄSTER Servicen till medlemmar och greenfee gäster ska präglas av hög tillgänglighet och trevligt personligt bemötande. Fortsatt användande av enkäter ska utnyttjas. MEDLEMSVÅRD OCH REKRYTERING Fullbetalande medlemmar ska premieras och uppmärksammas. Andelen kvinnliga golfare ska öka och nya medlemmar ska göras delaktiga i verksamheten. Som medlem i Örbyhus Golf ska man känna sig delaktig i klubbens utveckling och få del av den sociala gemenskap som klubben kan erbjuda. En stor del av medlemsvården bedrivs via resp. kommitté. SAMARBETEN MED ANDRA KLUBBAR Möjligheter till samarbete med andra lämpliga klubbar för att öka intäkter liksom mervärde för medlemmarna skall undersökas. INFORMATION Örbyhus Golf ska erbjuda medlemmarna en fullgod information via hemsida och mail, samt vid behov separata utskick.

6 SPONSORER Sponsorerna till Örbyhus Golf ska erbjudas prisvärda aktiviteter och evenemang. Örbyhus Golf ska bidra till bildandet av ett informellt nätverk som ger sponsorerna mervärden utöver vad golfspelet kan erbjuda. FÖRETAGSGOLF Örbyhus Golf ska erbjuda attraktiva arrangemang för företagsgolf. JUNIOR Örbyhus Golf ska ha en aktiv juniorverksamhet som stödjer, utvecklar och stimulerar klubbens yngre förmågor. ELIT Örbyhus Golf ska, om ekonomin tillåter, aktivt stödja ambitiösa, talangfulla spelare som kan verka som förebilder inom klubben. UTBILDNING Örbyhus Golf ska erbjuda utbildning av nya spelare samt vidareutbildning för den som vill utveckla sitt golfspel. SKOLVERKSAMHETEN Årskurs 7-9 i Örbyhus erbjuds att prova på golf samt har möjlighet att som fritt val välja golf på schemat. TÄVLINGAR Tävlingar ska anordnas för alla medlemskategorier. Örbyhus Golf skall delta i seriespelet i UGF Tävlingarna ska förläggas så att de i möjligaste mån inte påverkar greenfee intäkterna. Örbyhus kommer att fortsätta att medverka enligt UGF:s förslag om öppna tävlingar mellan anslutna klubbar innebärande att klubben förbinder sig att anordna två öppna tävlingar/år där ingen greenfee behöver betalas.

7 Bilaga till verksamhetsplan 2014 Åtgärder på banan I den detaljerade planen har ett stort antal aktiviteter tagits upp och prioriterats i en skala 1-5 med 5 som viktigast. (Den detaljerade planen finns publicerad på hemsidan) Som sammanfattning kan nämnas att stor vikt kommer att läggas på rensning av vattenhinder genom urgrävning och vassröjning. Skyltning måste generellt bli bättre. Åtgärder med prioritet 4-5 Prioritet 5 Hål 1 Reparera och utöka staketet vid tee Rensa vattenhinder Hål 2 Ta bort sista delen av bunkern vid green Hål 3 Rensa vid munken liksom i viken framme vid green Inför röd markering längs hela diket och ta bort Out-markering vid stängslet Hål 8 Rensa vattenhindret Ersätt träbron med bättre och bredare konstruktion Hål 9 Rensa vattenhinder Prioritet 4 Hål 3 Flytta alla tee till vänster om diket Hål 5 Gör i ordning udde vänster vid 130 m kvar Hål 7 Utöka tee s för förenklad skötsel och bättre kvalitet Hål 11 Fyll ut ojämnheter höger sida vid 150m kvar Hål 13 Utökad klippt yta bortom green Hål 15 Ta bort diket framför skogen vid fairwayslut Fyll igen diket vid stora stenen på udden till vänster

ÖRBYHUS GK VERKSAMHETSIDÉ

ÖRBYHUS GK VERKSAMHETSIDÉ VERKSAMHETSPLAN FÖR ÖRBYHUS GK 2014 ÖRBYHUS GK VERKSAMHETSIDÉ Örbyhus GK ska vara en ideell idrottsförening som till en rimlig kostnad erbjuder sina medlemmar, i alla åldersgrupper, högklassiga förutsättningar

Läs mer

Miljöplan för Örbyhus Golfklubb

Miljöplan för Örbyhus Golfklubb Miljöplan för Örbyhus Golfklubb 2014-08-11 1 Innehållsförteckning 1 Övergripande målsättning 2 Ansvar 3 Miljöpolicy 4 Historik 5 Delaktighet och samarbete 6 Fastigheter 6:1 Klubbhus, hotell och kontor

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd med tyngdpunkt

Läs mer

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB HANDLINGSPLAN 1(7) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 2 HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb Attraktiv golfklubb

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd Värdegrund Våra

Läs mer

Upsala Golfklubb Styrelsens verksamhetsplan 2018

Upsala Golfklubb Styrelsens verksamhetsplan 2018 Styrelsens verksamhetsplan 2018 VISION: UPPLANDS BÄSTA GOLFKLUBB VERKSAMHETSIDÉ erbjuder golfare en välskött anläggning i toppklass som tillfredsställer: De som vill spela golf i alla former De som söker

Läs mer

Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året

Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året Förslag Verksamhetsplan 2018 och kortfattad plan för det kommande året. 2017-12-12 Timrå Golfklubbs ambition är att erbjuda medlemar, gäster och partners: En förstklassig Golfbana En förstklassig Träningsanläggning

Läs mer

Upsala golfklubb styrelsens verksamhetsplan 2017

Upsala golfklubb styrelsens verksamhetsplan 2017 Upsala golfklubb styrelsens verksamhetsplan 2017 VISION: UPPLANDS BÄSTA SPORTKLUBB VERKSAMHETSIDÉ erbjuder golfare en välskött anläggning i toppklass som tillfredsställer: De som vill spela golf i alla

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN

VERKSAMHETSPLAN VERKSAMHETSPLAN 2017-2021 Landskrona Golfklubb VÅR VISION Golf tillgänglig för alla, livskvalité och hälsa i en stimulerande miljö SÅ HÄR VILL VI UPPFATTAS Välkomnande, Engagerande och Utvecklande KLUBBENS

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 1(8) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 1 VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb

Läs mer

Verksamhetsplan Skogaby Golfklubb och Skogaby Golf AB

Verksamhetsplan Skogaby Golfklubb och Skogaby Golf AB Verksamhetsplan 2019 Skogaby Golfklubb och Skogaby Golf AB den 15 februari 2019 Verksamhetsplan 2019 Skogaby Golfklubb och Skogaby Golf AB Vision Klubbens nuvarande vision är fortfarande aktuell och ligger

Läs mer

Karlshamns Golfklubb

Karlshamns Golfklubb Karlshamns Golfklubb Verksamhetsplan för 2018 Fastställd av styrelsen den 18 februari 2017 Innehåll 1. Vision 2. Ändamål 3. Medlemmar 4. Gäster 5. Ekonomi 6. Träningsmöjligheter 7. Banorna 8. Byggnader

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb Inledning Hofgårds GK har runt 600 medlemmar. Medelåldern i klubben är 47 år och fördelning män 74 % och kvinnor 26%. Andelen juniorer upp till 20 år är 13% (83

Läs mer

Handlingsplan Vision 50/50+ Bosjökloster Golfklubb

Handlingsplan Vision 50/50+ Bosjökloster Golfklubb Handlingsplan Vision 50/50+ Bosjökloster Golfklubb 2017-2020 Inledning I syfte att stärka Bosjökloster Golfklubbs värdegrund och attraktivitet har vi beslutat att genomföra ett program som skapar större

Läs mer

VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018

VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018 VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018 Övergripande verksamhetsidé Hökensås Golfklubb ska bedriva sin verksamhet utifrån golfsportens grundläggande idéer och värderingar där känslan för klubben och

Läs mer

Höstmöte den 26 november Styrelsen för Nacka Golfklubb

Höstmöte den 26 november Styrelsen för Nacka Golfklubb Höstmöte den 26 november 2015 Styrelsen för Nacka Golfklubb o Förslag till verksamhetsplan o Förslag till budget o Förslag till avgifter 2016 Nacka Golfklubb Förslag till Verksamhetsplan för år 2016 Styrelsen

Läs mer

Verksamhetsplan Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB. Kårsta 811, Örebro

Verksamhetsplan Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB. Kårsta 811, Örebro Verksamhetsplan 2019 Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB Verksamhetsidé för Kårsta GK Kårsta Golfklubb ska erbjuda medlemmar, gäster och samarbetspartners en golfanläggning med hög kvalité och

Läs mer

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK VISION OCH MÅL 2014-2017 Söderköpings GK SÖDERKÖPINGS GOLFKLUBB (SgGK) SYFTE MED DOKUMENTET Dokumentet beskriver VAD klubben ska genomföra på både lång och kort sikt. erna ska spegla vision och mål. Dokumentet

Läs mer

Närvarorätt 16 Upplåtaren har närvaro- och yttranderätt vid klubbens styrelsemöten vid gemensamma ärenden.

Närvarorätt 16 Upplåtaren har närvaro- och yttranderätt vid klubbens styrelsemöten vid gemensamma ärenden. Avtal Mellan Upplåtaren Björnhults Golfbana (Björnhult Golf AB) och Klubben Björnhults GK och dess enskilda medlemmar har träffats följande avtal om upplåtelse för golfspel på Björnhults Golfbanas 18 +

Läs mer

Mål- och verksamhetsplan för Möre Golfklubb 2015-2019

Mål- och verksamhetsplan för Möre Golfklubb 2015-2019 Sidan 1 av 6 Version: 2014-09-25 1 Bakgrund...3 2 Syfte...3 3 Huvudmål...3 4 Målplan för golfklubben 2015-2019...3 4.1 Golfbanan...3 4.2 Klubbområde...4 4.3 Området Möre...4 4.4 Marknadsaktiviteter...4

Läs mer

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb Verksamhetsplan för Isaberg Golfklubb 2012 Inledning Verksamhetsplanen är ett dokument som behandlar kort- och långsiktiga mål och aktiviteter, samt vision och strategier. Syftet med dokumentet är att

Läs mer

Vision - Strategi och Målsättningar

Vision - Strategi och Målsättningar Vision - Strategi och Målsättningar Uppdaterad 2014 Vision En av Sveriges mest attraktiva och respekterade golfklubbar där spelglädje, trivsel, kvalitet, kunskap och golftradition står i fokus 2 Strategi

Läs mer

WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN

WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN Höstmöte 2017-11-21 WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2018 Wattholma Golfklubb Salsta Industrihus 743 92 Vattholma Tel 018-350 340 www.wattholmagk.se Org nr 802445-6785 Wattholma Golfklubb är en ideell

Läs mer

Handlingsplan Vision 50/50 Saxnäs GK Verksamhetsidé, vision och värdegrund. Mål, mätpunkter, rutiner och aktiviteter.

Handlingsplan Vision 50/50 Saxnäs GK Verksamhetsidé, vision och värdegrund. Mål, mätpunkter, rutiner och aktiviteter. Handlingsplan Vision 50/50 Saxnäs GK 2018-2020 Verksamhetsidé, vision och värdegrund. Mål, mätpunkter, rutiner och aktiviteter. Inledning Saxnäs GK valde att dra igång Vision 50/50 så fort vi fick möjlighet.

Läs mer

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2016. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2016. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna 2015-10- 21 Utkast VERKSAMHETSPLAN 2016 Ändamål 1 i stadgarna Golfklubben har som ändamål att verka för att medlemmarna ska kunna utöva golfspel på Närs golfbana i enlighet med idrottens verksamhetsidé

Läs mer

Handlingsplan Vision 50/50 Saxnäs GK Verksamhetsidé, vision och värdegrund. Mål, mätpunkter, rutiner och aktiviteter.

Handlingsplan Vision 50/50 Saxnäs GK Verksamhetsidé, vision och värdegrund. Mål, mätpunkter, rutiner och aktiviteter. Handlingsplan Vision 50/50 Saxnäs GK 2019-2020 Verksamhetsidé, vision och värdegrund. Mål, mätpunkter, rutiner och aktiviteter. Inledning Saxnäs GK valde att dra igång Vision 50/50 så fort vi fick möjlighet.

Läs mer

Budgetmöte 28 oktober 2017

Budgetmöte 28 oktober 2017 Budgetmöte 28 oktober 2017 Budgetmöte 28 oktober 2017 Dagordning 1. Ordförandens punkt och öppnande av budgetmötet 2. Val av ordförande och sekreterare 3. Upprop och fastställande av dagordning för mötet

Läs mer

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/ 1 Styrelsens verksamhetsberättelse 2014 2 Inledning Verksamhetsåret 2014-01-01 12-31. 2014 har varit ett bra år för klubben med mycket aktivitet både sportsligt och med arbetet att utveckla klubben att

Läs mer

BodensGolfKlubb. Verksamhetsplan 2019 utdrag. I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna.

BodensGolfKlubb. Verksamhetsplan 2019 utdrag. I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna. BodensGolfKlubb Verksamhetsplan 2019 utdrag I den skrivna verksamhetsplanen för 2019 finns respektive område tydligare och mer utförligt beskrivna. Bodens Golfklubb Vision Bodens Golfklubbs vision är vår

Läs mer

Vision för Loftahammars Golfklubb 2020

Vision för Loftahammars Golfklubb 2020 Inledning och bakgrund Styrelsen för Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB har tillsammans med personalen arbetat fram ett förslag till långsiktig vision och mål för ekonomin, medlemmar, informationsverksamheten

Läs mer

Utvecklingsförslag Upplands GDF

Utvecklingsförslag Upplands GDF Utvecklingsförslag Upplands GDF agenda Golfen är del av Upplevelseindustrin, men arbetar med stora utmaningar Öregrunds Golfklubb Stärker sin konkurrenskraft både mot medlemmar och gäster Utvecklingsförslag

Läs mer

Strategisk plan 2013-2016

Strategisk plan 2013-2016 Strategisk plan 2013-2016 1 Förord Detta är IKSU:s strategiska plan för perioden 2013-2016. Planen är IKSU:s överordnade och styrande dokument. Den är antagen av IKSU:s styrelse. Alla i beslutande och

Läs mer

Utvecklingsplan. Österlens Golfklubb 2014 2018

Utvecklingsplan. Österlens Golfklubb 2014 2018 Utvecklingsplan Österlens Golfklubb 2014 2018 GOLFBANORNA Nya förväntningar och ökad konkurrens gör att ÖsGK måste förädla och anpassa de värden klubben erbjuder medlemmar och gäster. Denna utvecklingsplan

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2018

Preliminär Verksamhetsplan 2018 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2018 Vad har hänt under 2017 Under 2017 har vi fått spela på vår nya bana som växt till sig. Resultatet av banombyggnaden ser vi vid de enkätsvar att: - Medlemmarnas

Läs mer

Höstmöte den 29 november Styrelsen för Nacka Golfklubb

Höstmöte den 29 november Styrelsen för Nacka Golfklubb 1 Höstmöte den 29 november 2017 Styrelsen för Nacka Golfklubb o Förslag till verksamhetsplan o Förslag till budget o Förslag till avgifter 2018 2 Nacka Golfklubb Förslag till Verksamhetsplan för år 2018

Läs mer

MILJÖPOLICY OCH MILJÖPLAN PORJUS GOLFKLUBB

MILJÖPOLICY OCH MILJÖPLAN PORJUS GOLFKLUBB MILJÖPOLICY OCH MILJÖPLAN PORJUS GOLFKLUBB Inledning 1. Svenska Golfförbundet har antagit ett arbetsprogram för att få i gång ett systematiskt miljöarbete på golfanläggningar. Ett bra och trovärdigt miljöarbete

Läs mer

Verksamhetsplan 2016

Verksamhetsplan 2016 Verksamhetsplan 2016 Motala GK klubben för alla golf med gemenskap och glädje Det yttersta målet för klubbens verksamhet är en nöjd golfspelare medlem eller greenfeegäst, som upplever att han/hon kan spela

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK

VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB. den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB den 29 mars 2016 Skriven av: Styrelsen ARLGK VERKSAMHETSPLAN 2016 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

Klubbkommttén 2017. Klubbkommittén strategi för att nå det långsiktiga målet 2017

Klubbkommttén 2017. Klubbkommittén strategi för att nå det långsiktiga målet 2017 Klubbkommttén 2017 Klubbkommittén strategi för att nå det långsiktiga målet 2017 Hög och jämn servicekvalitet Medlemsanpassad information Gästvård och gästvårdsbearbetning Varumärkesutveckling Aktiv marknadsföring

Läs mer

Informationsmöte 26 juli Välkomna! Kl 10.00

Informationsmöte 26 juli Välkomna! Kl 10.00 Informationsmöte 26 juli 2018 Välkomna! 2018-07-26 19.00 2015-05-17 Kl 10.00 1 Syfte, statistik, styrelse Vision, målsättningar och värderingar Medlemmar, ekonomi, försäljning Medlems- och gästundersökningar

Läs mer

Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål.

Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål. Innehåll Verksamhetsplan Junior- och Elitverksamheten vid Sölvesborgs GK...3 Vision...3 Målsättning t o m 2015...3 Strategi för att uppnå Junior & Elitverksamhetens vision och mål....3 Värdegrund...4 Handlingsplan

Läs mer

Affärs- och verksamhetsplan Sjögärde GK

Affärs- och verksamhetsplan Sjögärde GK Affärs- och verksamhetsplan Sjögärde GK 2017-11-29 Varför finns Sjögärde GK: Vi tillhör riksidrottsrörelsen som finns till för att utveckla idrotten, samt skapa glädje och gemenskap. Högsta prioritet har

Läs mer

Övergripande strategi för Verksamhetsplan 2019 Örebro City Golf & Country Club

Övergripande strategi för Verksamhetsplan 2019 Örebro City Golf & Country Club Övergripande strategi för 2019 2022 Verksamhetsplan 2019 Örebro City Golf & Country Club Örebro City Golf & Country Club Vision Örebro City Golf & Country Club är en golfklubb att längta till! Våra medlemmar,

Läs mer

Torekovs Golfklubb en unik linksupplevelse

Torekovs Golfklubb en unik linksupplevelse Torekovs Golfklubb en unik linksupplevelse Styrelsens förslag till strategi och långtidsplan Årsmöte 5 juni 2016 Per Anders Fasth Torekovs Golfklubb 2004-2014 FOKUS: SÄKRA GOLFBANAN OCH HÖJA SÄKERHETEN

Läs mer

Korthålsbana för ungdom och nybörjare

Korthålsbana för ungdom och nybörjare Korthålsbana för ungdom och nybörjare Invigning av korthålsbanan den 9 juni 2013. Projektägare: Örbyhus Golfklubb, ideell förening Projektledare: Anders Nordwall Kommun: Tierp Dnr: 103 Jnr: 2011 7242 Projekttid:

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2017

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2017 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 1(8) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 1 VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2017 Sölvesborgs Golfklubb

Läs mer

Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017

Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017 Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017 Övergripande verksamhetsidé Hökensås Golfklubb skall bedriva sin verksamhet utifrån golfsportens grundläggande idéer och värderingar där känslan för klubben

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019

VERKSAMHETSPLAN 2019 1 VERKSAMHETSPLAN 2019 Mål Danderyds Golfklubb: Att ge alla ungdomar och deras familjer som önskar att träna och spela golf en prisvärdig och bra golfupplevelse Att tillhandahålla en bra och lätt tillgänglig

Läs mer

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2 Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, 2011 Standardrapport Del 2 1 Kön Kvinna 29,8% 134 Man 70,2% 315 Svarande 449 Inget svar 0 2 Ålder Yngre än 21 år 3,1% 14 21-30 år 5,6% 25 31-40 år 11,1% 50 41-50

Läs mer

Företagspaket Guld, Silver eller Brons

Företagspaket Guld, Silver eller Brons Företagspaket Guld, Silver eller Brons Välkommen till ett ännu vassare 2013! Vi har haft ett fantastiskt fint golfår! Vår golfbana har aldrig varit i bättre kondition och därför rankats vi som en av de

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB

VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB Skriven av: Styrelsen ARLGK den 2 februari 2018 Verksamhetsplan 2018 ARLANDASTAD GOLFKLUBB NÄR DU ÄLSKAR ATT SPELA GOLF. När vi planerar verksamheten i golfklubben

Läs mer

Höstmötet HaningeStrand

Höstmötet HaningeStrand Höstmötet 2015 1 En golfsäsong Ett år Årsplan Varför? 2 Nyår En golfsäsong Ett år Årsplan Höstmöte Stämma Upptaktskonferens Kommittéer Höstmöte Kommittéer Konferens Plan nästa år Budget nästa år Avgifter

Läs mer

WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN

WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN Höstmöte 2018-11-22 WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2019 Wattholma Golfklubb Salsta Industrihus 743 92 Vattholma Tel 018-350 340 www.wattholmagk.se Org nr 802445-6785 Wattholma Golfklubb är en ideell

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 26 sept 2010 mellan kl 09.00-13.00

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 26 sept 2010 mellan kl 09.00-13.00 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 26 sept 2010 mellan kl 09.00-13.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafson, ordförande Cecilia

Läs mer

Bodens Golfklubb Verksamhetsplan

Bodens Golfklubb Verksamhetsplan Bodens Golfklubb Verksamhetsplan 2016-2017 BdGK Verksamhetsplan 2016-2017 1(11) Bodens Golfklubb Verksamhetsidé Bodens Golfklubb skall bedriva verksamheten, så att den utvecklar både medlemmarna och banan

Läs mer

Verksamhetsplan UEK 2014-2016

Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Verksamhetsplan UEK 2014-2016 Detta dokument innefattar Växjö Golfklubbs Ungdoms och Elitkommités verksamhetsplan. Den täcker tre år framöver. Det ska användas som ett arbetsdokument med en tydling inriktning

Läs mer

En nyhet inför årets säsong blir att klubbstyrelsen tar ett större operativt ansvar för klubbens verksamhetsområden.

En nyhet inför årets säsong blir att klubbstyrelsen tar ett större operativt ansvar för klubbens verksamhetsområden. Verksamhetsplan för Arlandastad GK 2015. Övergripande inriktning Verksamheten i Arlandastad Golfklubb bedrivs inom ramen för två huvudprogram, medlemsprogrammet respektive junior- och elitprogrammet. Verksamhetsplanen

Läs mer

Banvision Gagnefs GK

Banvision Gagnefs GK Banvision Gagnefs GK ver_1 SYFTE: Banvisionen är under uppbyggnad för fortsatt utveckling av golfbanan på Gagnefs GK, av och med representanter för medlemmar i klubben MÅL: Utveckla golfbanan och göra

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2016

VERKSAMHETSPLAN 2016 1 VERKSAMHETSPLAN 2016 Styrelsen har i samarbete med Idrottslyftet under 2014 utarbetat en verksamhetsplan för juniorverksamheten. Denna och den under hösten 2014 genomförda enkäten är utgångspunkten för

Läs mer

Miljöbalken - Sveriges miljölagstiftning

Miljöbalken - Sveriges miljölagstiftning Miljöbalken - Sveriges miljölagstiftning Samhället förväntar sig att alla som bedriver verksamheter som kan att påverka miljön både känner till hur verksamheten riskerar att påverka miljön och själv genomför

Läs mer

BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING

BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING Lindesbergs Golfklubb bildades 1984 och de 18 hålen ritade av Jan Sederholm i Dalkarshyttan stod färdiga 1985.

Läs mer

Informationsmöte 18 juli Välkomna! Kl 10.00

Informationsmöte 18 juli Välkomna! Kl 10.00 Informationsmöte 18 juli 2019 Välkomna! 2019-07-18 2015-05-17 Kl 10.00 1 Syfte, övergripande statistik, styrelse Vision, målsättningar och värderingar Arbetsuppgifter och veckoschema banan Medlemmar, ekonomi,

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2016 11 20 Nyhetsbrev Nu närmar sig året sitt slut och det är hög tid att sammanfatta verksamhetsåret. Vill man så kan man fortsätta att spela golf i vår otroligt fina golfhall. Perfekt nu när det blir

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl 09.00-12.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafson, ordförande Eva Thörngren

Läs mer

Verksamhetsplan 2019 för Damkommittén

Verksamhetsplan 2019 för Damkommittén Verksamhetsplan 2019 för Damkommittén Målet för vår verksamhet Alla damer skall känna sig välkomna till vår fina golfbana. Vi är ca 200 damer och vi önskar att ni någon gång under säsongen kommer att anmäla

Läs mer

H Ö S T M Ö T E 2 8 N OV E M B E R

H Ö S T M Ö T E 2 8 N OV E M B E R HÖSTMÖTE 28 N OV E MBE R 201 7 Sida 2 FÖREDRAGNINGSLISTA 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har behörigen utlysts. 3. Fastställande av Föredragningslista. 4. Val av ordförande

Läs mer

Höstmöte Höstmöte Alvesta Golfklubb

Höstmöte Höstmöte Alvesta Golfklubb Höstmöte Alvesta Golfklubb 2016-11-24 19.00 Alvesta Golfklubb 2017 Vår vision Höstmöte 2016 Alvesta golfklubb skall vara en viktig aktör i samhällslivet i vårt område och att golfen skall bidra till hälsa,

Läs mer

Barsebäck Golf & Country Club

Barsebäck Golf & Country Club Barsebäck Golf & Country Club Policy för verksamheten Antagen av Styrelsen 2013-12-22 Innehåll Inledning...3 Värdegrund...3 Visioner och mål...3 Medlemskap...3 Träning och tävling...4 Riktlinjer för ledare

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2019

Preliminär Verksamhetsplan 2019 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2019 Vad har hänt under 2018 Vi har haft den varmaste och torraste sommaren någonsin. Trots detta har banan varit i bättre skick och hållit jämnare kvalitet än de flesta

Läs mer

Justering av Verksamhetsinriktning för (som beslutades vid Vårårsmötet 2014)

Justering av Verksamhetsinriktning för (som beslutades vid Vårårsmötet 2014) Justering av Verksamhetsinriktning för 2015 2017 (som beslutades vid Vårårsmötet 2014) 1. Bakgrund Vid Vårårsmötet 2014 så beslutades det om en verksamhetsinriktning för 2015 2017. Beslutet hade sin bakgrund

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Övergripande mål Jönåkers golfklubb skall karaktäriseras av familjekänsla med personlig och bra service och vi skall ha en kvalitetsbana med ambitioner för ett långt

Läs mer

Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016. Inledning

Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016. Inledning Verksamhetsplan och budget för Växjö Golfklubb 2016 Inledning Året inleddes lite turbulent och det var först en bit in på året som styrelsen fick mandat att fatta framåtriktade beslut. Vi som sitter i

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2017

VERKSAMHETSPLAN 2017 1 VERKSAMHETSPLAN 2017 Styrelsen har i samarbete med Idrottslyftet under 2014 utarbetat en verksamhetsplan för juniorverksamheten. Denna och den under hösten 2014 genomförda enkäten är utgångspunkten för

Läs mer

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna

Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015. Syfte, Mål och Aktiviteter områdesvis. Ändamål 1 i stadgarna 2014-11-04 Utkast VERKSAMHETSPLAN 2015 Ändamål 1 i stadgarna Golfklubben har som ändamål att verka för att medlemmarna ska kunna utöva golfspel på Närs golfbana i enlighet med idrottens verksamhetsidé

Läs mer

Sammanfattande rapport. Karlshamns Golfklubb

Sammanfattande rapport. Karlshamns Golfklubb Sammanfattande rapport Karlshamns Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 501 Svarsfrekvens 38% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 72 Utveckling - Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Wittsjö Golfklubb Juli 2018 Information om undersökningen Antal svar 94 Svarsfrekvens 47% Insamlingsperioden Juli 2018 Ambassadörspoäng 55 Utveckling -7 Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019

Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019 Verksamhetsplan för knatte- och juniorverksamheten 2019 Innehållsförteckning 1. Inledning... 2 1.1 Vision... 2 1.2 Organisation för knatte- och juniorverksamheten...2 1.3 Målsättning... 2 2. Utvecklingstrappan

Läs mer

Årsmöte 2016 Tisdagen den 12 april

Årsmöte 2016 Tisdagen den 12 april Årsmöte 2016 Tisdagen den 12 april 1 En historisk tillbakablick - kompletteras 2 50-årsjubileum 1966-2016 Mål Att under hela 2016 få en röd tråd att vi fyller 50 år Avslutas med spel- och festvecka 24

Läs mer

Långtidsplan för 18- hålsbanan på Ale Golfklubb

Långtidsplan för 18- hålsbanan på Ale Golfklubb Långtidsplan för 18- hålsbanan på Ale Golfklubb Projektgruppens förslag till långtidsplan Här följer projektgruppens förslag till förändringar av banan med avsikt att utveckla banans tekniska svårigheter

Läs mer

Sammanfattande rapport. Kungsbacka Golfklubb

Sammanfattande rapport. Kungsbacka Golfklubb Sammanfattande rapport Kungsbacka Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 749 Svarsfrekvens 38% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 63 Utveckling -4 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016

Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016 Verksamhetsplan Bryngfjordens GK Ungdom 2016 Verksamhetsplan 1. Nulägesanalys Under 2015 har det bedrivits en ungdomsverksamhet med drygt 60 ungdomar fördelat på tre olika träningsgrupper, baserat på ålder

Läs mer

Verksamhetsplan för Kalix Golfklubb år 2015

Verksamhetsplan för Kalix Golfklubb år 2015 Verksamhetsplan för Kalix Golfklubb år 2015 Inledning: Verksamhetsplanen är det dokument som skall visa våra verksamhetsmål samt planerna för hur vi ska nå dessa mål. Syftet med dokumentet är att vara

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Wittsjö Golfklubb Maj 2018 Information om undersökningen Antal svar 67 Svarsfrekvens 37% Insamlingsperioden Maj 2018 Ambassadörspoäng 62 Utveckling - Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb Sammanfattande rapport Holms Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 427 Svarsfrekvens 31% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 54 Utveckling +1 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som har

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN BREDAREDS GOLFKLUBB Till oss är alla välkomna - alltid!

VERKSAMHETSPLAN BREDAREDS GOLFKLUBB Till oss är alla välkomna - alltid! VERKSAMHETSPLAN BREDAREDS GOLFKLUBB 2017 Till oss är alla välkomna - alltid! Verksamhetsplan Bredareds Golfklubb 2017 ALLMÄNT Bredareds Golfklubb skall likt tidigare år arbeta aktivt för att behålla den

Läs mer

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb Sammanfattande rapport Öregrunds Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 328 Svarsfrekvens 33% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 40 Utveckling -15 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Loftahammars Golfklubb Maj 2018 Information om undersökningen Antal svar 53 Svarsfrekvens 34% Insamlingsperioden Maj 2018 Ambassadörspoäng 90 Utveckling +1 Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

Samarbetspartners 2013

Samarbetspartners 2013 Samarbetspartners 2013 Gagnefs golfbana har allt sedan invigningen kontinuerligt förändrats för att bättre försöka möta medlemmars och gästers behov och önskemål. Vår framtid bygger på att gäster kommer

Läs mer

Verksamhetsplan för 2017

Verksamhetsplan för 2017 Verksamhetsplan för 2017 1 Innehållsförteckning SJÖBO GOLFKLUBB... 3 VISION... 3 Verksamhetsidé... 3 Övergripande mål... 3 Förändringar i omvärlden... 4 Verksamhetsförändring på Sjöbo GK... 5 Medlemskap...

Läs mer

ROAD MAP VARBERGS GK 2017-

ROAD MAP VARBERGS GK 2017- ROAD MAP VARBERGS GK 2017- Agenda 1 2 4 VAR ÄR VI? VART SKA VI? ÖVERGRIPANDE MÅL UNIKITET, VISION o MISSION 5 HUR VILL VI UPPFATTAS & VAD ÄR VÅRT ERBJUDANDE? Agenda 1 2 3 4 VAR ÄR VI? VART SKA VI? ÖVERGRIPANDE

Läs mer

Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar

Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar Verksamhetsplan för Roslagens GK 2016 Juniorer/knattar 1 Vision Vi vill skapa en stabil ungdomsverksamhet för att på så sätt garantera Roslagens Gk:s framtid. Vi skall erbjuda barn och ungdomar en trygg

Läs mer

Hulta Golfklubb. Kvalitets- och Miljökommittén

Hulta Golfklubb. Kvalitets- och Miljökommittén Intern 2013-01-14 1 (7) Kvalitets-och Miljökommittén Miljö 00x-13 A Hulta Golfklubb Miljöplan 2013 Antagen av Hulta Golfklubbs styrelse den 14 januari 2013. 2013-01-14 2 (7) Miljö 00x-13 A Innehållsförteckning

Läs mer

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13

Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdom 2015-05-13 Verksamhetsplan Piteå GK Ungdoms och juniorverksamhet 1. Vision PITEÅ GOLFKLUBB SKA ERBJUDA DEN BÄSTA BARN OCH UNGDOMSVERKSAMHETEN I KOMMUNEN, ALLA KATEGORIER

Läs mer

En ny framtid för Björklidens GK! Informationsmöten 18, 20 och 23 november. Extra årsmöte den 27 november kl. 19.00.

En ny framtid för Björklidens GK! Informationsmöten 18, 20 och 23 november. Extra årsmöte den 27 november kl. 19.00. En ny framtid för Björklidens GK! Informationsmöten 18, 20 och 23 november. Extra årsmöte den 27 november kl. 19.00. AGENDA Inledning Bakgrund Marknadsutveckling Utveckling medlemmar, intäkter och resultat

Läs mer

Verksamhetsplan för Juniorverksamheten Töreboda Golfklubb

Verksamhetsplan för Juniorverksamheten Töreboda Golfklubb Verksamhetsplan för Juniorverksamheten Töreboda Golfklubb Verksamhetsidé Verksamheten omfattar bl.a. träningar, tävlingar, läger och andra aktiviteter. Verksamheten skall också verka drogförebyggande.

Läs mer

Affärs- och verksamhetsplan 2016

Affärs- och verksamhetsplan 2016 Affärs- och verksamhetsplan 2016 50" 45" 40" 35" 30" 25" 20" 15" 10" 5" 0" 6" 8" 10" 12" 14" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 28" 30" 32" 34" 36" 38" 40" 42" 44" 46" 48" 50" 52" 54" 56" 58" 60" 62" 64" 66" 68"

Läs mer

Vision Sveriges trevligaste klubb

Vision Sveriges trevligaste klubb Vision 2020 Sveriges trevligaste klubb Inledning - så läser du bilderna - -s- Vision 2020 är namnet på LGK:s långsiktiga verksamhetsplan. Bilderna sammanfattar Vision 2020 och visar: - Bakgrund/hur arbetet

Läs mer

IFK ÖSTERÅKERS KONSTÅKNINGSKLUBB

IFK ÖSTERÅKERS KONSTÅKNINGSKLUBB Verksamhetsplan 2018-2021 IFK ÖSTERÅKERS KONSTÅKNINGSKLUBB Bredd och elit tillsammans ska vi dit! VERKSAMHETSIDE Att åka konståkning i IFK Österåkers Konståkningsklubb (IFKÖKK) ska innebära glädje, vänskap

Läs mer

Herrljunga GK LÅNGTIDSPLAN MED STRATEGISKA MÅL FÖR HERRLJUNGA GOLFKLUBB Postadress : Telefon : Telefax : Reg.nr : Bankgiro : Postgiro :

Herrljunga GK LÅNGTIDSPLAN MED STRATEGISKA MÅL FÖR HERRLJUNGA GOLFKLUBB Postadress : Telefon : Telefax : Reg.nr : Bankgiro : Postgiro : Herrljunga GK LÅNGTIDSPLAN MED STRATEGISKA MÅL FÖR HERRLJUNGA GOLFKLUBB 2016-2020 Postadress : Telefon : Telefax : Reg.nr : Bankgiro : Postgiro : Trollabo, Hudene 0513-23910 0513-23913 864000-8333 716-3652

Läs mer