HÖSTENS PROGRAM 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HÖSTENS PROGRAM 2016"

Transkript

1 HÖSTENS PROGRAM 2016 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

2 MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam eller tillsammans med den personen som du stödjer/hjälper. Du är välkommen till: Varberg Rödaledstigen 4 Apelvikshöjd Torsdagar kl med start den 4 augusti. Samling runt kaffebordet för lite prat och gemenskap därefter en stunds Boccia spel. Tvååker Sannavägen 11 Tisdag i ojämn vecka kl med start den 30 augusti. För social samvaro och fika med möjlighet till olika aktiviteter. Se dagboken i HN. Veddige Strängvägen 2E Torsdag i jämn vecka kl året om utom röda dagar. En enkel samvaro med fika, prat och möjlighet till olika aktiviteter. Se dagboken i HN. Kungsäter Skolvägen Var tredje tisdag kl med start den 6 september. Social samvaro med fika och underhållning. Se dagboken i HN.

3 HÄLSOINSATSER Du har möjlighet att välja en av dessa tre hälsoinsatser: VATTENGYMPA Tisdagar: start 6 september, nu med ny tid efter önskemål kl , 12 ggr. Plats: Friskvågen Varmbadhuset, Varberg. Antalet platser är begränsat. Anmälan till Monalis Karlsson tidigast den 24 augusti. CIRKELGYM Tisdagar: start 6 september kl , 12 ggr. Plats: Friskis och Svettis, Birger Svenssons väg 16 C, Varberg. En instruktör lägger upp träningsprogram. Gemensam uppvärmning och stretch ingår. Antalet platser är begränsat. Anmälan till Monalis Karlsson tidigast den 24 augusti. MEDIYOGA Torsdagar: start 29 september kl , 5 ggr. Mediyoga är en mjuk meditativ yogaform med andnings- och kroppsövningar samt meditation. Ewa Hörnfalk Fahlén, instruktör i Mediyoga, håller i passen. Antalet platser är begränsat. Anmälan till Monalis Karlsson tidigast den 24 augusti. Vid bokning av hälsoinsatserna förbehåller vi oss rätten att prioritera. Om det blir fullbokat går nya deltagare före de som tagit del av insatsen tidigare.

4 LJUSRUM Extra ljus kan göra dig piggare och du får en känsla av ökad energi och bättre humör. Du har möjlighet att boka en tid för dig själv eller tillsammans med personen du stödjer. Start: 3 oktober. Plats: Apelvikshöjd, Rödaledstigen 4, Varberg. Måndag, tisdag och torsdag förmiddag. Ta gärna på dig en ljus t-shirt när du ska besöka ljusrummet. För bokning ring din anhörigsamordnare. MASSAGESÄNG Syogra massagesäng med infraröd värme. Tisdagar kl Torsdagar kl Du har möjlighet att boka max 6 gånger därefter i mån av plats. Plats: Apelvikshöjd, Rödaledstigen 4, Varberg. Det finns möjlighet att boka andra tider efter överenskommelse. För bokning ring din anhörigsamordnare. MASSAGESTOLEN Du kan få en stunds härlig avkoppling med möjligheter till olika massageprogram. Fredagar kl Plats: Apelvikshöjd, Rödaledstigen 4, Varberg. Det finns möjlighet att boka andra dagar efter överenskommelse. För bokning ring din anhörigsamordnare. Rådgör med din läkare om du har hjärt- eller ryggproblem innan du använder någon hälsoinsats.

5 TANKENS RUM Massagestol, Bubbelbad, Musikbädd Tankens Rum erbjuder dig en stunds skön avkoppling i behaglig miljö. Du är välkommen tillsammans med din närstående, någon annan eller så kan du komma själv. Plats: Skolvägen 2, Kungsäter. För bokning ring Monalis Karlsson. Nyhet! TAKTIL HANDMASSAGE Nu kan du boka taktil handmassage som utförs av oss anhörigsamordnare. Taktil handmassage är en mjuk och omslutande beröring av handen som skapar en härlig känsla både under och efter behandlingen. Torsdagar: 25 augusti, 29 september, 27 oktober, 24 november och 29 december. Tid: (ca 45 minuter/tillfälle). För bokning ring din anhörigsamordnare. MINDFULNESS I VARDAGEN Mindfulness är en uråldrig metod som kan hjälpa dig att hitta balans i livet. Med regelbunden övning kan den bli ett sätt att minska stress och oro. Nu finns det möjlighet att vid två tillfällen prova på detta med vägledning av oss anhörigsamordnare. Därefter kan du själv göra övningarna i ljusrummet med en CD skiva som verktyg. Det finns också möjlighet att låna hem CD-skivan för att göra övningarna hemma. Onsdagar: 9 och 16 november kl Anmälan till Käthe Wiman senast den 4 november.

6 FORTSÄTTNING PÅ SAMTALSGRUPPER Du som är förälder till barn och ungdomar med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och som tidigare gått en samtalsgrupp. Här bjuder vi in till en träff för att vi tillsammans funderar på hur vi startar en grupp för dig som vill fortsätta. Hur gruppen ska utformas är något som vi tillsammans kommer överens om. Tisdag: 27 september. Tid: Anmälan till Käthe Wiman senast 22 september. SAMTALSGRUPP FÖR MOR- OCH FARFÖRÄLDRAR TILL BARN OCH UNGDOMAR MED NEUROPSYKIATRISKA FUNKTIONSNEDSÄTTNINGAR Här ges tillfälle att träffa andra som är i en liknande situation som din. Du får också kunskap och information kring frågor som kan vara viktiga för dig som anhörig. Samtalsgrupper skapar möjlighet att dela erfarenheter med varandra. Träffarna är fördelade på fyra tillfällen. Tisdagar: 28 september, 5 oktober, 12 oktober och 19 oktober. Tid: Anmälan till Elisabeth Persson senast den 22 september.

7 GRUNDKURS SURFPLATTA/IPAD Du som vill lära dig grunderna i surfplatta/ipad, här har du möjlighet att gå en kurs. Vi ser på möjligheterna med surfplattor och smarta mobiltelefoner, provar på olika appar (program) och internet. Inga förkunskaper krävs, du får låna en ipad och det finns gott om tid för frågor. Kursledare är aktivitetssamordnare Malin Lenestad. Torsdagar: 29 september. 6, 13, 20 och 27 oktober samt 3 november. Tid: Anmälan till Elisabeth Persson senast 22 september. FÖRELÄSNING Ingen vinner på att du bränner ut dig I samarbete med Stadsbiblioteket, Komedianten, erbjuder vi en föreläsning med Bella Stensnäs, legitimerad psykolog. Hon har lång erfarenhet av arbete med stressrelaterad ohälsa och behandling av utmattningssyndrom på bl.a. Stressmottagningen i Stockholm. Bella kommer att beskriva om hur långvarig stress påverkar oss fysiskt och psykiskt och varför anhöriga till personer med olika funktionsnedsättningar är extra sårbara för utmattningssyndrom och vad man själv kan göra för att hantera sin stress. Föreläsningen vänder sig till alla som vill veta mer om stress och hur den påverkar oss! Torsdag: 6 oktober. Tid: Plats: Folkets hus, Magasinsgatan 17, Varberg. OBS! Ändrad lokal! Vi bjuder på frukt i pausen. Anmälan till Lena Larsson eller direkt på hemsidan senast 4 oktober.

8 EN EFTERMIDDAG I HÄLSANS TECKEN Välkommen att prova på några av våra aktiviteter som går i hälsans tecken. Det finns möjlighet att prova massagesängen, massagestolen och massagedynan. Bastun är öppen, både dam- och herrbastun, där ni kan sitta en stund och koppla av och samtidigt ta ett skönt fotbad. Vi kommer att ha ett gemensamt Mindfulness-pass som vi anhörigsamordnare håller i. Vi avslutar dagen med en liten gemensam föreläsning där vi får enkla knep för att må bra i vardagen. Söndag: 9 oktober. Tid: Anmälan till Elisabeth Persson tidigast 24 augusti men senast 3 oktober.

9 VÄLKOMMEN TILL TEATER HALLAND Du är varmt välkommen på en öppen repetition av ungdomsföreställningen Att vara Andreas. Ni som provpublik får vara med om en repetition av en hel föreställning. Föreställningen kan komma att avbrytas av regissören eftersom det är en repetition, det kan vara saker som behöver tilläggas eller tas bort. Men detta är tjusningen med repetitionen. Efteråt bjuds vi på en vandring bakom kulisserna med teaterns producent, Heléne Lofjärd. Hela besöket beräknas ta ca två timmar. Onsdag: 19 oktober. Tid: Plats: Teater Halland, Birger Svenssons väg 28E. Anmälan till Lena Larsson senast 13 oktober.

10 FÖRENINGAR Det finns olika intresseföreningar i Varbergs kommun. Ta kontakt med din anhörigsamordnare om du vill veta mer eller gå in på och sök på Föreningsregister för mer information om vilka föreningar det finns. INSPIRATIONSLOTSEN Till inspirationslotsen kan du som är anhörig komma och få tips och vägledning som vi hoppas kan inspirera och ge möjligheter till aktiviteter för dig och din närstående. För mer information, ta kontakt med din anhörigsamordnare eller ring direkt till Inspirationslotsen tel Plats: Rödaledstigen 6, Varberg. Besök gärna vår blogg! Nu kan du även prenumerera på bloggen genom att fylla i din mail-adress längs ner på bloggens sida! Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet.

11 ANHÖRIGSAMORDNARE: Monalis Karlsson Tel Mobil Käthe Wiman Tel Mobil Elisabeth Persson Tel Mobil Lena Larsson Tel Mobil

12 Gå gärna in på Varbergs kommuns hemsida och vidare till Anhörigstödets sida. Där kan du hitta broschyren och aktuella program.

VÅRENS PROGRAM 2017 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2017 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2017 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD HÄLSOINSATSER Du har möjlighet att välja en av dessa tre hälsoinsatser: VATTENGYMPA Tisdagar: Start 10 januari kl. 17.30 18.30, 10 ggr. Plats: Friskvågen

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2019 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2019 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2019 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD HÄ LSOINSÄTSER Du har möjlighet att välja en av dessa två hälsoinsatser: CIRKELGYM Tisdagar: Start 15 januari 12 ggr. Tid: kl. 11.00-12.00. Plats: Friskis

Läs mer

HÖSTENS PROGRAM 2015

HÖSTENS PROGRAM 2015 HÖSTENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2015 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

HÖSTENS PROGRAM 2013

HÖSTENS PROGRAM 2013 HÖSTENS PROGRAM 2013 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD INFORMATIONSTRÄFFAR Information om färdtjänst och Resam. Handläggare/informatörer Anna-Lena och Anette informerar och svarar på frågor omkring färdtjänst

Läs mer

VÅRENS PROGRAM 2016 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

VÅRENS PROGRAM 2016 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD VÅRENS PROGRAM 2016 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD MÖTESPLATSER Kom för att träffa andra anhöriga under en enkel samvaro. Det serveras kaffe till självkostnadspris och vanligtvis görs en aktivitet. Kom ensam

Läs mer

HÖSTENS PROGRAM 2018 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

HÖSTENS PROGRAM 2018 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD HÖSTENS PROGRAM 2018 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD HÄLSOINSATSER Du har möjlighet att välja en av dessa två hälsoinsatser: CIRKELGYM Tisdagar: Start 4 september, 12 ggr. Tid: kl. 11.00-12.00. Plats: Friskis

Läs mer

HÖSTENS PROGRAM 2013

HÖSTENS PROGRAM 2013 HÖSTENS PROGRAM 2013 FÖR DIG SOM ÄR YNGRE OCH HAR ANHÖRIGSTÖD INSPIRATIONSTRÄFFAR Kom och inspireras av andra. I höst bjuder vi in till två inspirationsträffar för dig som är yngre anhörig till någon närstående

Läs mer

HÖSTENS PROGRAM 2019 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD

HÖSTENS PROGRAM 2019 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD HÖSTENS PROGRAM 2019 FÖR DIG SOM HAR ANHÖRIGSTÖD HÄLSOINSATSER Du har möjlighet att välja en av dessa tre hälsoinsatser: CIRKELGYM Tisdagar: Start 17 september, 12 ggr. Tid: kl. 11.00-12.00. Plats: Friskis

Läs mer

Aktiviteter på Anhörigcenter

Aktiviteter på Anhörigcenter Aktiviteter på Anhörigcenter Hösten 2019 Under hösten erbjuder vi många olika aktiviteter som du är välkommen till. De vänder sig främst till personer som stöttar en närstående. Du anmäler dig genom att

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter Januari April 2018 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Anhörigstödet vänder sig till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte

Läs mer

Stöd till anhöriga Vård & Omsorg januari april 2017

Stöd till anhöriga Vård & Omsorg januari april 2017 Stöd till anhöriga Vård & Omsorg januari april 2017 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31 december 2016

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31 december 2016 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31 december 2016 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Akvarellgrupp. Kropp i balans

Akvarellgrupp. Kropp i balans Akvarellgrupp Att som anhörig till en långvarigt sjuk eller funktionshindrad person få tid över för egen verksamhet är inte lätt och det kan vara svårt att komma igång. För dig som är intresserad av att

Läs mer

anhörigstöd Höst 2015

anhörigstöd Höst 2015 anhörigstöd Höst 2015 Stöd från vård- och omsorgsförvaltningen För dig som tar hand om en närstående som är äldre, långvarigt sjuk eller har en funktionsnedsättning. Vad är anhörigstöd? Vårdar du en partner

Läs mer

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Välkommen till Anhörigcenter Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Vår gruppverksamhet för anhöriga

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014

Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 juli 31 december 2014 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Där är varmt välkommen till oss på Anhörigcenter och vi vill helst att du kommer innan du sliter ut dig

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter Maj Aug 2018 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Vi på anhörigstöd vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar

Läs mer

Anhörigstöd. Program hösten ulricehamn.se. Foto: Helena Lundberg

Anhörigstöd. Program hösten ulricehamn.se. Foto: Helena Lundberg Anhörigstöd Program hösten 2018 Foto: Helena Lundberg ulricehamn.se Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter September 2018 - Januari 2019 Ger du stöd, hjälp eller omsorg till någon? Vi vänder oss till dig som på något sätt ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i din närhet

Läs mer

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Det händer hos oss! program vår/sommar 2014 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 maj 31 augusti 2016

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 maj 31 augusti 2016 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 maj 31 augusti 2016 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Senaste nytt från Anhörigstödet

Senaste nytt från Anhörigstödet Senaste nytt från Anhörigstödet Våren 2019 Under våren finns det möjlighet att vara med i samtalsgrupper, må gott aktiviteter m.m. Tillsammans med de olika aktörerna hälsar vi er hjärtligt välkomna och

Läs mer

ANHÖRIGSTÖD I KARLSTAD FÖR DIG SOM STÖTTAR ELLER VÅRDAR NÅGON NÄRSTÅENDE

ANHÖRIGSTÖD I KARLSTAD FÖR DIG SOM STÖTTAR ELLER VÅRDAR NÅGON NÄRSTÅENDE ANHÖRIGSTÖD I KARLSTAD FÖR DIG SOM STÖTTAR ELLER VÅRDAR NÅGON NÄRSTÅENDE INNEHÅLLSFÖRTECKNING Sida Vi är Anhörigcentrum s.5 Det här erbjuder vi s.7 Någon nära mig är äldre eller långvarigt sjuk s.9 Jag

Läs mer

Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg

Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg Socialtjänsten Program för anhörigstödsverksamheten våren 2018 Funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg och äldreomsorg Välkommen till öppet anhörigcafé inom äldreomsorgen Anhörigcafé var tredje

Läs mer

Anhörigstöd. Stöd för dig som hjälper eller stödjer en person i din närhet SEKTOR VÅRD OCH OMSORG

Anhörigstöd. Stöd för dig som hjälper eller stödjer en person i din närhet SEKTOR VÅRD OCH OMSORG Anhörigstöd Stöd för dig som hjälper eller stödjer en person i din närhet SEKTOR VÅRD OCH OMSORG Drygt 7000 personer i Skövde kommun stödjer, hjälper eller ger omsorg till någon de bryr sig om. Är du en

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg ANHÖRIGÅRET 2016 Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR 2016 Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd,

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter Februari Maj 2019 Ger du stöd, hjälp eller omsorg till någon? Vi vänder oss till dig som på något sätt ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i din närhet och som inte

Läs mer

ANHÖRIGSTÖD PROGRAM VÅREN ulricehamn.se

ANHÖRIGSTÖD PROGRAM VÅREN ulricehamn.se ANHÖRIGSTÖD PROGRAM VÅREN 2019 ulricehamn.se Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i din närhet som är långvarigt

Läs mer

Anhörigstöd Program januari - mars 2017

Anhörigstöd Program januari - mars 2017 Anhörigstöd Program januari - mars 2017 Är du anhörig? Med anhörig menas en person som hjälper eller stödjer en närstående som inte klarar vardagen på egen hand. Behov av stöd kan bero på ålder, psykisk

Läs mer

Höstprogram 2015 ANHÖRIGLOTS. - För dig som stödjer en person som är äldre, funktionsnedsatt eller långvarigt sjuk och själv är i behov av stöd.

Höstprogram 2015 ANHÖRIGLOTS. - För dig som stödjer en person som är äldre, funktionsnedsatt eller långvarigt sjuk och själv är i behov av stöd. - För dig som stödjer en person som är äldre, funktionsnedsatt eller långvarigt sjuk och själv är i behov av stöd. ANHÖRIGLOTS Höstprogram 2015 Vård- och omsorgsförvaltningen, Mölndals stad Anhörig? En

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2017

Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2017 Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2017 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456 69

Läs mer

Senaste nytt från Anhörigstödet. Hösten 2017

Senaste nytt från Anhörigstödet. Hösten 2017 Senaste nytt från Anhörigstödet Hösten 2017 Under hösten finns det möjlighet att vara med i samtalsgrupper, må gott aktiviteter m.m. Tillsammans med de olika aktörerna hälsar vi er hjärtligt välkomna och

Läs mer

Mötesplats Duvan Våra aktiviteter är i entréplanet på Engelbreksgatan 2.

Mötesplats Duvan Våra aktiviteter är i entréplanet på Engelbreksgatan 2. Mötesplats Duvan Våra aktiviteter är i entréplanet på Engelbreksgatan 2. tisdag 1 10.00 Tisdagspromenad I lugnt tempo.(även rollator). samling: Duvans entré 14.00 16.00 Inomhusboule Fika efter aktivitet

Läs mer

Anhörigstöd. Skövde kommun Omvårdnadsförvaltningen. Skövde kommun Omvårdnadsförvaltningen

Anhörigstöd. Skövde kommun Omvårdnadsförvaltningen. Skövde kommun Omvårdnadsförvaltningen Anhörigstöd Skövde kommun Omvårdnadsförvaltningen Skövde kommun Omvårdnadsförvaltningen Stödjer och hjälper du en maka/make, livskamrat, förälder, barn, syskon, annan släkting, vän eller granne? Vi vänder

Läs mer

Höstprogram 2019 på Anhörigcentrum

Höstprogram 2019 på Anhörigcentrum Höstprogram 2019 på Anhörigcentrum I höst händer det mycket på Anhörigcentrum. Programmet innehåller till exempel samtalsgrupper, föreläsningar i olika ämnen och friskvårdsaktiviteter. Hör av dig till

Läs mer

Anhörigstödet program våren 2019

Anhörigstödet program våren 2019 Anhörigstödet program våren 2019 Anhörigstödet i Partille Har du en närstående som på grund av hög ålder, långvarig sjukdom eller funktionsnedsättning har behov av din hjälp? Om du känner att du ibland

Läs mer

Mötesplatser för anhöriga Program våren 2015

Mötesplatser för anhöriga Program våren 2015 Mötesplatser för anhöriga Program våren 2015 taby.se/anhorigstod samtalsgrupper Mötesplatser för anhöriga Anhörigstödet arrangerar mötesplatser där du får information som kan vägleda och inspirera dig.

Läs mer

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Extra fokus kommer vi under våren lägga på gruppen anhöriga till person med psykisk funktionsnedsättning. Detta gör vi med en serie föreläsningar,

Läs mer

Torsdag 6. Fredag 7. ANHÖRIGDAGEN Under förmidagen tillfälle att prova på massage, avslappning, bastu, fotbad på anhörigcentralen,

Torsdag 6. Fredag 7. ANHÖRIGDAGEN Under förmidagen tillfälle att prova på massage, avslappning, bastu, fotbad på anhörigcentralen, Anhörigträff Centrum Anhörigträffarna vänder sig till dig som ger omsorg, stöd eller vård i hemmet till någon närstående. Vi träffas över en kopp kaffe för att ge information och stöd, du får tillfälle

Läs mer

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 maj - 31 augusti 2015 Anhörigcenter Anhörigcenter är en informations- och mötesplats som vänder sig till dig som inom familjen, släkten eller vänkretsen stödjer en närstående

Läs mer

Du är välkommen till oss

Du är välkommen till oss HÖSTPROGRAMMET 2016 1 Du är välkommen till oss Hos oss kan du hitta någon att prata med, någon som lyssnar och som har samma erfarenheter av sjukdomen som du har. Det är medlemmarnas samlade livserfarenheter

Läs mer

Mötesplatser i Norr December 2015

Mötesplatser i Norr December 2015 Blombacka Duvan Anhörigträff Mötesplatser i Norr December 2015 Foto Matton.se Broschyr om alla aktiviteter för Anhörigträffarna i Norr och för Mötesplatserna Duvan och Blombacka Mötesplats Blombacka Våra

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016 Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456

Läs mer

Hälsolots finns också på Facebook och Instagram!

Hälsolots finns också på Facebook och Instagram! VÅREN 2014 OM HÄLSOLOTS Hälsolots ger dig inspiration, motivation och redskap att leva hälsosamt. Aktiviteter och arrangemang ordnas i samarbete med olika verksamheter i stadsdelarna Centrum och Majorna-Linné.

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2015

Programblad Vår - Sommar 2015 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

Mötesplatser för kunskap

Mötesplatser för kunskap Täby kommuns anhörigstöd Mötesplatser för kunskap taby.se/anhorigstod Täby kommuns anhörigstöd riktar sig till dig som vårdar eller stödjer en närstående som inte klarar vardagen på egen hand. Du ska bo

Läs mer

Trivselpunkten. En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun. Foto: Couleur

Trivselpunkten. En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun. Foto: Couleur Trivselpunkten En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun Foto: Couleur Aktivitetsprogram för Oktober 2019 Information Trivselpunkten är en öppen social mötesplats.

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Januari 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-9 Aktivitetscenter Aspen

Läs mer

Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående

Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro Kommun Telefon 0481-456 69 Ingen fråga är för liten Ni som förlorat er närstående

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Mars 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 4-5 Aktivitetscenter Eken 6-7 Aktivitetscenter Björken 8-10 Aktivitetscenter Aspen 11-13

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Stöd till anhöriga. Vård och omsorg Kungsbacka kommun. Aktiviteter

Stöd till anhöriga. Vård och omsorg Kungsbacka kommun. Aktiviteter Stöd till anhöriga Vård och omsorg Kungsbacka kommun Aktiviteter Juni Augusti 2019 Ger du stöd, hjälp eller omsorg till någon? Vi vänder oss till dig som på något sätt ger stöd, hjälp eller omsorg till

Läs mer

ANHÖRIGSTÖD PROGRAM HÖSTEN ulricehamn.se

ANHÖRIGSTÖD PROGRAM HÖSTEN ulricehamn.se ANHÖRIGSTÖD PROGRAM HÖSTEN 2019 ulricehamn.se Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i din närhet som är långvarigt

Läs mer

Aktiviteter 1 januari 30 juni 2014

Aktiviteter 1 januari 30 juni 2014 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2014

Programblad Vår - Sommar 2014 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

Gruppkatalog. Vuxenhabiliteringen Hösten 2019

Gruppkatalog. Vuxenhabiliteringen Hösten 2019 Gruppkatalog Hösten 2019 Innehållsförteckning Behandlingsgrupper AST, vad är det? 3 Att bli fysiskt aktiv (AST), 4 Stresshantering (AST), 5 Vardagssamtal (AST), 6 Öppna grupper Samtalsgrupp (AST), Arvika

Läs mer

Programblad Vinter, vår och sommar 2018

Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Föreningslokal: E-mail: Hemsida: Bankgiro: 681-1376 Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Medlemsavgift

Läs mer

Gruppkatalog. Vuxenhabiliteringen Våren 2019

Gruppkatalog. Vuxenhabiliteringen Våren 2019 Gruppkatalog Våren 2019 Innehållsförteckning Behandlingsgrupper AST, vad är det? 3 Att bli fysiskt aktiv (AST), 4 Koll på vardagen (AST), 5 Stresshantering (AST), 6 Vardagssamtal (AST), 7 Öppna grupper

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

Öppna grinden. sök kunskap, gemenskap och värme. Anhörigstödet

Öppna grinden. sök kunskap, gemenskap och värme. Anhörigstödet Öppna grinden sök kunskap, gemenskap och värme Anhörigstödet Program för våren 2017 öppet hus - Svenljunga bibliotek Under fem tisdagar mellan 17.00-19.00 har du möjlighet att träffa Svenljungas anhörigrådgivare

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 januari 30 april 2016

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 januari 30 april 2016 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 januari 30 april 2016 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Februari 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-10 Aktivitetscenter Aspen

Läs mer

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten

Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Vårprogram för anhörigstödsverksamheten Öppet anhörigcafè Tisdagar o jämn vecka kl 10:00-12:00 med start 27/1 i Anhörigstödets lokal (bakom växeln) Vi träffas, fikar, bjuder in gäster utefter

Läs mer

Program Anhörigcentrum

Program Anhörigcentrum Program 2019 Anhörigcentrum Det här är Anhörigcentrum Anhörigcentrum erbjuder anhörigstöd till dig som stödjer någon som är 21 år eller äldre. Det kan vara en make eller maka, en livskamrat, en förälder,

Läs mer

Vårprogram På Anhörigcentrum

Vårprogram På Anhörigcentrum Vårprogram 2017 På Anhörigcentrum I vår händer det mycket på Anhörigcentrum. Programmet innehåller till exempel yoga, föräldragrupper, samtalsgrupper, utbildning i lyft och förflyttningsteknik och föreläsningar

Läs mer

Vårprogram 2017 På Anhörigcentrum

Vårprogram 2017 På Anhörigcentrum Vårprogram 2017 På Anhörigcentrum I vår händer det mycket på Anhörigcentrum. Programmet innehåller till exempel yoga, föräldragrupper, samtalsgrupper, utbildning i lyft och förflyttningsteknik och föreläsningar

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Anhörigstöd Program juli - december 2018

Anhörigstöd Program juli - december 2018 Anhörigstöd Program juli - december 2018 Är du anhörig? Med anhörig menas en person som hjälper eller stödjer en närstående som inte klarar vardagen på egen hand. Behov av stöd kan bero på ålder, psykisk

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter December 2018 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-12 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-7 Aktivitetscenter Björken 8-10 Aktivitetscenter Aspen

Läs mer

Senaste nytt från Anhörigstödet

Senaste nytt från Anhörigstödet Senaste nytt från Anhörigstödet Våren 2018 Under våren finns det möjlighet att vara med i samtalsgrupper, må gott aktiviteter m.m. Tillsammans med de olika aktörerna hälsar vi er hjärtligt välkomna och

Läs mer

Anhörigstöd Program januari-juni 2019

Anhörigstöd Program januari-juni 2019 Anhörigstöd Program januari-juni 2019 Är du anhörig? Med anhörig menas en person som hjälper eller stödjer en närstående som inte klarar vardagen på egen hand. Behov av stöd kan bero på ålder, psykisk

Läs mer

GRUPPER. och. informationstillfällen HÖSTEN 2017 HABILITERINGSCENTER LINDE. Veterinärgränd 2, plan Johanneshov, Tel

GRUPPER. och. informationstillfällen HÖSTEN 2017 HABILITERINGSCENTER LINDE. Veterinärgränd 2, plan Johanneshov, Tel GRUPPER och informationstillfällen HÖSTEN 2017 HABILITERINGSCENTER LINDE Veterinärgränd 2, plan 3 121 63 Johanneshov, Tel 08-123 356 50 www.habilitering.se/linde-vuxna 1(16) 2(16) Grupper för person som

Läs mer

www.halsolots.se Hälsolots finns också på Facebook och Instagram!

www.halsolots.se Hälsolots finns också på Facebook och Instagram! HÖSTEN 2014 OM HÄLSOLOTS Hälsolots ger dig inspiration, motivation och redskap att leva hälsosamt. Aktiviteter och arrangemang ordnas i samarbete med olika verksamheter i stadsdelarna Centrum och Majorna-Linné.

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter April 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 4-5 Aktivitetscenter Eken 6-8 Aktivitetscenter Björken 9-11 Aktivitetscenter Aspen

Läs mer

Anhörigstödet program hösten 2018

Anhörigstödet program hösten 2018 Anhörigstödet program hösten 2018 Anhörigstödet i Partille Har du en närstående som på grund av hög ålder, långvarig sjukdom eller funktionsnedsättning har behov av din hjälp? Om du känner att du ibland

Läs mer

Månadsprogram BRUKSGÅRDEN. November 2018

Månadsprogram BRUKSGÅRDEN. November 2018 Månadsprogram BRUKSGÅRDEN November 2018 Aktiviteterna på Bruksgården är öppen för alla seniorer i Skurups kommun. På de flesta aktiviteterna behövs ingen föranmälan, om så är fallet meddelas detta i programmet

Läs mer

Anhörigstöd För dig som hjälper, stödjer eller vårdar en närstående.

Anhörigstöd För dig som hjälper, stödjer eller vårdar en närstående. Anhörigstöd För dig som hjälper, stödjer eller vårdar en närstående. Program våren 2013 Anhörigträffar för dig som hjälper, stödjer eller vårdar en närstående över 65 år. Anhörigträffarna är kostnadsfria.

Läs mer

Anhörigstöd Program oktober december 2015

Anhörigstöd Program oktober december 2015 Anhörigstöd Program oktober december 2015 Är du anhörig? Med anhörig menas en person som hjälper eller stödjer en närstående som inte klarar vardagen på egen hand. Behov av stöd kan bero på ålder, psykisk

Läs mer

Höstprogram för anhörigstödsverksamheten

Höstprogram för anhörigstödsverksamheten Socialtjänsten Höstprogram för anhörigstödsverksamheten Sommarresan! I år tar oss till Bastedalens Kinapark, i september då kakträdet blommar en upplevelse utöver det vanliga. Hoppas du vill följa med!

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2015. Det händer hos oss i höst! HÖSTPROGRAM. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg

ANHÖRIGÅRET 2015. Det händer hos oss i höst! HÖSTPROGRAM. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg ANHÖRIGÅRET 2015 Det händer hos oss i höst! HÖSTPROGRAM 2015 Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg

Läs mer

Anhörigstöd. Vårprogram 2014. Föreläsningar, kurser, grupper, rekreation, information och café mm.

Anhörigstöd. Vårprogram 2014. Föreläsningar, kurser, grupper, rekreation, information och café mm. Anhörigstöd Vårprogram 2014 Föreläsningar, kurser, grupper, rekreation, information och café mm. Anhörigstöd- för vem? Vi vänder oss till dig som är anhörig till en person som på grund av sjukdom, ålder

Läs mer

Anhörigstöd. i Sollentuna. Vård- och omsorgskontoret

Anhörigstöd. i Sollentuna. Vård- och omsorgskontoret Anhörigstöd i Sollentuna Vård- och omsorgskontoret Anhörigstödet i Sollentuna finns för dig som hjälper och stödjer en person som inte klarar vardagen på egen hand, beroende på ålder, långvarig sjukdom

Läs mer

Arbetsterapi KURSKATALOG NEUROPSYKIATRISKA MOTTAGNINGEN

Arbetsterapi KURSKATALOG NEUROPSYKIATRISKA MOTTAGNINGEN Arbetsterapi KURSKATALOG NEUROPSYKIATRISKA MOTTAGNINGEN Höstterminen 2016 Information De grupper som vi på neuropsykiatriska mottagningen erbjuder är riktade till dig som har en ADHD/ADDdiagnos. Anmälan

Läs mer

GRUPPER. och. informationstillfällen HÖSTEN 2013 HABILITERINGSCENTER NACKA. Nacka Närsjukhus Lasarettsvägen 4, 6 tr 131 83 Nacka, Tel 08-123 356 60

GRUPPER. och. informationstillfällen HÖSTEN 2013 HABILITERINGSCENTER NACKA. Nacka Närsjukhus Lasarettsvägen 4, 6 tr 131 83 Nacka, Tel 08-123 356 60 GRUPPER och informationstillfällen HÖSTEN 2013 HABILITERINGSCENTER NACKA Nacka Närsjukhus Lasarettsvägen 4, 6 tr 131 83 Nacka, Tel 08-123 356 60 www.habilitering.nu 1(18) Grupper för person som har en

Läs mer

Programblad Hösten 2019

Programblad Hösten 2019 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: Bankgiro: 681-1376 www.hjart-lung.se/varberg OBS! Kansliet är öppet på torsdagar kl. 10.00-11.00.

Läs mer

Programblad Höst och vinter 2018

Programblad Höst och vinter 2018 Föreningslokal: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 Bankgiro: 681-1376 E-mail: Hemsida: info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Höst och vinter 2018 OBS! Kansliet

Läs mer

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter Foto: Sofia Sabel Aktiviteter Äldreomsorgen 1 januari-30 april 2015 Anhörigcenter Anhörigcenter är en informations- och mötesplats som vänder sig till dig som inom familjen, släkten eller vänkretsen stödjer

Läs mer

Anhörigcenter. Centrum och Majorna-Linné. Anhörigcenter. Höstprogram 2015. September december

Anhörigcenter. Centrum och Majorna-Linné. Anhörigcenter. Höstprogram 2015. September december Anhörigcenter Centrum och Majorna-Linné Anhörigcenter Höstprogram 2015 September december Anhörigcenter FRISKVÅRD Ljusrum Ljusrummet är öppet varannan onsdag kl 10 16 För frågor, kontakta Anhörigcenter

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Juni - augusti 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-9 Aktivitetscenter

Läs mer

Vårprogram 2019 På Anhörigcentrum

Vårprogram 2019 På Anhörigcentrum Vårprogram 2019 På Anhörigcentrum I vår händer det mycket på Anhörigcentrum. Programmet innehåller till exempel samtalsgrupper, föreläsningar i olika ämnen och friskvårdsaktiviteter. Hör av dig till oss

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2018

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2018 Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2018 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456

Läs mer

Ytterligare skäl för att du skall bli medlem Du är välkommen att deltaga i Hjärt- och Lungsjukas olika aktiviteter och cirklar.

Ytterligare skäl för att du skall bli medlem Du är välkommen att deltaga i Hjärt- och Lungsjukas olika aktiviteter och cirklar. HÖSTPROGRAMMET 2017 1 Du är välkommen till oss Hos oss kan du hitta någon att prata med, någon som lyssnar och som har samma erfarenheter av sjukdomen som du har. Det är medlemmarnas samlade livserfarenheter

Läs mer

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering.

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering. DECEMBER 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 3/12 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.49 Tisdag 4/12 Onsdag 5/12 11.00 Torsdag 6/12 GEMENSAMT JULBORD I ARONTORP MED SOLBUSSEN PRIS: 275kr/per. Vi åker

Läs mer

Anhörigcenters program våren 2019

Anhörigcenters program våren 2019 Anhörigcenters program våren 2019 Stöd till dig som hjälper Har du en familjemedlem, vän eller annan närstående som behöver hjälp och stöd från dig? Kommunens anhörigcenter vänder sig till dig som stöttar

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Maj 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 4-5 Aktivitetscenter Eken 6-7 Aktivitetscenter Björken 8-11 Aktivitetscenter Aspen 12-14

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M VI N T E R Hälsoteket i Angered 27 Januari 28 Maj 204 VÅ R H Ö S T S O M M A R Vi som jobbar på Hälsoteket Drop-in hälsa och FaR (Fysisk aktivitet på recept) Emma Helena

Läs mer