Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 25 mars 2017 kl i klubbhuset Djupadal

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 25 mars 2017 kl i klubbhuset Djupadal"

Transkript

1 1 Österlens Golfklubb Styrelsen Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 25 mars 2017 kl i klubbhuset Djupadal Närvarande: Claes Trollestad (ordförande), Susann Arvidsson, Birgitta Forsström, Mats Hagberg (ersätter Lena Nydahl), Johan Mannergren och Anna Stigmar Frånvarande: Sven Brown, Lars Lundblad, Lena Nydahl och Kent Zerath Adjungerade: Gustav Andersson (klubbchef), Johan Längerberg (banchef) , Leif Edvardsson (revisor) 148 Mötet öppnades och Claes hälsade alla välkomna. 149 Val av sekreterare för dagens möte Johan M valdes till sekreterare för dagens möte. 150 Val av justerare Mats valdes att justera protokollet. 151 Förslag till dagordning (Bilaga 1) Bestämdes att punkt 5 utgår eftersom Andreas i dag har rest i väg på Wistrand Golfs vårresa. Dagordningen godkändes. 152 Föregående protokoll och utestående frågor Protokollet från föregående möte lades till handlingarna. Utestående frågor Bankommittén arbetar vidare med att ta fram en detaljerad skiss över övningsområdet på DL. Inventeringen av fruktträden är klar, se nedan under Rapport från banorna (Johan L och Gustav) Båda banorna Bevattningsanläggningarna är provade och fungerar bra. Från och med nästa vecka kommer båda banorna att gödslas. Johan L, Sven och Carl-Magnus har genomfört inventeringen av fruktträdsplanteringarna. Omkring 500 nya fruktträd ska planteras som ersättning för döda träd. Enstaka döda träd kommer att tas bort. Större nyplanteringar kommer att ske dels på LV på högra sidan av 9:ans fairway från green och omkring 200 meter mot tee, dels på DL mellan fairway på hål 14 och fairway på hål 15. I höst ska bevattningsledningar dras till dessa områden och planteringarna görs under våren Härutöver kommer en del nya träd att sättas mellan hål 18 på DL och övningsområdet där.

2 2 Den totala kostnaden för nyplanteringarna inklusive nya bevattningsledningar beräknas till kr. Mats berättar att Bankommittén har redovisat en utförlig beskrivning av de planerade nyplanteringarna i Minnesanteckningar upprättade Styrelsen uppdrar åt Gustav att på lämpligt sätt, bland annat via klubbens hemsida, informera om de planerade nyplanteringarna och då också ange att klubben samtidigt kommer att ta bort ett stort antal döda träd och nyplantera cirka fem hundra nya fruktträd på bägge banorna. Lilla Vik Frågan om anläggande av en främre tee på hål 3 på LV (Plöten) diskuteras. Styrelsen beslutar att en ny främre tee ska anläggas på hål 3 på LV omkring 85 meter från hål samt en ny främre tee på hål 5 på LV. Arbetet ska utföras till hösten. Djupadal Johan L berättar att man släpper upp gräset något i backen på hål 16. Avsikten är att en boll som slår ner i backen inte ska rulla bakåt så enkelt som den gör i dag. Mats berättar om några av de övriga förslag som Bankommittén har lagt fram. Vägen mellan altanen och bollautomaten är påbörjad. Övningsområdet Kontakt har tagits med en entreprenör för anläggandet av en bevattningsanläggning på övningsområdet. Personalfråga Vid förra styrelsemötet angavs att klubben hade rekryterat John Olsson som säsongsanställd med arbetsuppgifter på golfbanorna men även med särskilt ansvar för att hålla omgivningarna runt klubbens byggnader snygga. John Olsson har dock erhållit annan anställning. Klubben har i stället anställt Mikael Lindström för samma arbetsuppgifter. Mikael börjar anställningen den 27 mars. Sammanlagt har klubben nu sex säsongsanställda banarbetare utöver ordinarie personal. Styrelsen uppdrar åt Johan L och Gustav att redan nu förbereda anställning av två eller tre skolungdomar för arbete på banorna i sommar. 154 Klubbchefen rapporterar a) Medlemssituationen 2017 b) Ansökan till Skåneidrotten respektive till Allmänna arvsfonden c) Café Djupadal d) Ombyggnad av klubbhuset e) Ekonomisk rapport f) Personalfrågor och g) Övrigt

3 3 Medlemssituationen Påminnelser har skickats ut till de medlemmar som inte har betalat sin årsavgift. Den under året beslutade ändringen av reglerna för utträde har gett positiva effekter. Ansökan till Skåneidrotten respektive Allmänna arvsfonden Claes och Gustav har sammanträffat med en representant från Skåneidrotten och beslut om klubbens bidragsansökan väntas inom kort. Klubben har ansökt om kr att användas till det nya övningsområdet. Från Allmänna arvsfonden har man begärt att klubben lämnar uppgift om vilka medlemmar som vill ha en padelbana och vilka medlemmar som är beredda att hjälpa till i klubbens arbete med handikappfrågor. Anledningen är tydligen att arvsfonden vill försäkra sig om att utbetalda bidrag verkligen kommer till nytta. Klubben har ansökt om bidrag från arvsfonden med 4 miljoner kr. Gustav fick i uppdrag att komplettera ansökan med begärd information. Café Djupadal Personalrekryteringen är klar så långt att caféet inklusive Tap Inn kommer att ha rätt bemanning under april månad. De som anställts vid sidan av Minny har fått provanställningar. Man räknar med att behöva anställa fler personer kanske skolungdomar längre fram i sommar. Socialnämnden i Simrishamns kommun kommer sannolikt att fatta beslut om klubbens ansökan om alkoholtillstånd vid sitt sammanträde den 6 april. Klubben kommer att ha minst tre personer som är serveringsansvariga med avseende på alkohol. Ombyggnad av klubbhuset Den pågående ombyggnaden av klubbhuset beräknas vara klar till den 1 april. Ombyggnaden av klubbhusets norra del görs hösten/vintern 2017/2018. Ekonomisk rapport Boksluten för koncernen och klubben är klara. Resultaträkningen visar på en vinst på kr före skatt. Klubben hade budgeterat för en vinst på kr och det konstateras att avvikelsen får anses ligga inom den så kallade felmarginalen. Det antecknas särskilt att posten Förbrukningsmaterial bana har uppgått till kr mer än som budgeterats. Av detta belopp kan kr hänföras till ett oväntat maskinhaveri och cirka kr hänföras till ett ökat maskinunderhåll. Det förefaller också som att ett ökat antal greenfeegäster och klubbens ambition att ha hög kvalitet på banorna har medfört ökade driftskostnader. Styrelsen uppdrar åt Gustav att inför vårmötet ta fram preciserade uppgifter angående. a) beloppet kr (Förbrukningsmaterial bana) b) beloppet kr (Tävlings- och kommittéverksamhet; GEO och Nordea Tour)

4 4 Under 2017 har klubben leasat tre maskiner under tre år, nämligen en såmaskin, en luftningsmaskin och en bunkerkratta. Styrelsen bedömer att budgetutfallet 2016 inte påkallar omprövning av den budget som lagts för Under 2017 kommer klubben att ha ett särskilt kostnadsställe i redovisningen för Café Djupadal. Personalfrågor Se ovan angående personal som arbetar med banorna m.m. 155 Rapport från kommittéerna Miljökommittén: Kommittén hade ett möte under veckan som gått. Man föreslår att klubben i vår eller sommar anordnar en särskild dag där vi på olika sätt uppmärksammar att klubben nu som nionde golfklubb i landet är GEO-certifierad. Som angavs i förra styrelseprotokollet bör certifieringen tillkännages i olika medier (t.ex. hemsidan, Facebook, Svensk Golf och Ystads Allehanda). GEO-certifieringen ska följas upp vart tredje år och bland annat kommer man att anlägga små naturrutor där man kan följa miljöutvecklingen på detaljnivå. Arbetet med en promenadväg runt DL fortsätter och kommittén hoppas att kunna presentera ett förslag till höstmötet. Klubb- och medlemskommittén: Kommittén kommer senare i vår och i sommar återkomma med inbjudningar till nya klubbhuskvällar. Den planerade resan till Danmark den maj har hittills lockat 22 deltagare. Målet är att minst 30 medlemmar ska följa med på resan. Tävlingskommittén: En tävlingsledarträff hölls den 12 mars i klubbhuset. Efter träffen har kommittén begärt in uppgifter från intresserade tävlingsledare om vilka tävlingar de vill ansvara för. Junior- och elitkommittén: Inget nytt att rapportera. Bankommittén: Bankommittén hade ett möte den 22 mars och utförliga minnesanteckningar från mötet har upprättats. Namnfrågan för korthålsbanan är ännu inte avgjord. Damkommittén: Kommittén har ordnat en träff med modevisning på LV den 2 april. Herrkommittén: Kommittén har kallat till sammanträde den 30 mars. Vissa förändringar av Herrgolfen har föreslagits, bland annat att herrar och damer ska spela vissa onsdagstävlingar tillsammans. Fastighetskommittén: Kommittén har behov att nya ledamöter. Arbetsgrupp 50/50 Susann och Gustav ska gemensamt skriva en text till klubbens hemsida där de beskriver klubbens arbete med jämställdhetsfrågor och efterlyser intresserade medlemmar att delta i arbetet. Marknadsrådet: Inget nytt att rapportera. 156 Årsmötet den 16 april, handlingar och praktikaliteter Årsmöteshandlingar ska sändas ut senast kommande fredag, den 31 mars. Claes ansvarar för texten till klubbens verksamhetsberättelse. Claes har skrivit ett svar på den inkomna motionen om seniormedlemskap samt ett förslag till årsmötet angående försäljning av marken där det gamla klubbhuset ligger.

5 5 Styrelsen beslutade att, med vissa redaktionella ändringar, godkänna Claes förslag till proposition och styrelsens förslag angående motion. Claes skriver också en beskrivning av Djupadalsprojektet, en text på ungefär två A4-sidor. I beskrivningen kommer han att översiktligt beskriva klubbens förväntningar på projektet och olika förväntade boendealternativ. Ett förädlingsvärde ska anges till cirka 7 miljoner kronor vilket bedöms vara en försiktig uppskattning. Det antecknas att kommunens översiktsplan nu har vunnit laga kraft vilket sannolikt betyder att klubben kommer att kunna påbörja arbetet med detaljplanen någon gång under sommarhalvåret. 157 Djupadalsprojektet (Claes) Claes redovisar status för projektet. Som nämndes vid förra styrelsemötet har klubben nu fått in två offerter angående arbetet med att ta fram en detaljplan. Offerterna ligger på ungefär samma nivå. Styrelsen beslutar att anta den offert som lämnats av Jaenecke Arkitekter AB och den kompletterande offert som lämnats av Österlens Arkitekturverkstad AB. 158 Balanslistan Balanslistan ska uppdateras med de beslut som fattats i dag. 159 Övriga frågor a) Det antecknas att två bostadsrättshavare har överklagat det beslut som Mark-och Miljödomstolen i Växjö fattade i höstas angående drivingrangen på LV. Högsta förvaltningsdomstolen kommer att föredra frågan om prövningstillstånd den 7 april. b) Birgitta redogör för några frågor som behandlades vid Skånegolfens årsmöte den 23 mars. 160 Mötet avslutas Claes tackade för ett väl genomfört möte. Claes Trollestad Ordförande Mats Hagberg Justerare Johan Mannergren Sekreterare vid mötet

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 11 mars 2017 kl i klubbhuset Djupadal

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 11 mars 2017 kl i klubbhuset Djupadal 1 Österlens Golfklubb Styrelsen 2017-03-11 Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 11 mars 2017 kl. 10.00 14.00 i klubbhuset Djupadal Närvarande: Claes Trollestad (ordförande), Carl-Magnus

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 19 juni 2019 kl i konferenslokalen på Lilla Vik

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 19 juni 2019 kl i konferenslokalen på Lilla Vik 1 Österlens Golfklubb Österlen Golf AB Lilla Viks Fastighets AB 2019-06-19 Protokoll 5/2019 Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 19 juni 2019 kl. 17.30 21.00 i konferenslokalen på Lilla

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 13 oktober 2018 kl i klubbhuset Djupadal

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 13 oktober 2018 kl i klubbhuset Djupadal 1 Österlens Golfklubb Styrelsen 2018-10-13 Protokoll 8/2018 Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 13 oktober 2018 kl. 10.00 14.15 i klubbhuset Djupadal Närvarande: Claes Trollestad (ordförande),

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 3 april 2019 kl i konferenslokalen på Lilla Vik

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 3 april 2019 kl i konferenslokalen på Lilla Vik 1 Österlens Golfklubb Österlen Golf AB Lilla Viks Fastighets AB 2019-04-03 Protokoll 3/2019 Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 3 april 2019 kl. 17.30 21.10 i konferenslokalen på Lilla

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 13 mars 2019 kl i klubbhuset Djupadal

Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 13 mars 2019 kl i klubbhuset Djupadal 1 Österlens Golfklubb Styrelsen 2019-03-13 Protokoll 2/2019 Protokoll från styrelsemöte i Österlens Golfklubb den 13 mars 2019 kl. 18.00 21.15 i klubbhuset Djupadal Närvarande: Claes Trollestad (ordförande),

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb 1(5) Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb Tomelilla Golfklubb 273 94 Ullstorp Tel. 0417-19430 Datum : 2017-06-14 kl 18:30 i konferensrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Tommie

Läs mer

STYRELSE, FUNKTIONER, FUNKTIONÄRER

STYRELSE, FUNKTIONER, FUNKTIONÄRER STYRELSE, FUNKTIONER, FUNKTIONÄRER 1 Innehållsförteckning nummer Instruktion för styrelsens ordförande S 3 Instruktion för vice ordförande S 4 Instruktion för kassören S 5 Instruktion för sekreteraren

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 14 september 2015 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Gunilla Björkman, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson,

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 9 januari 2017 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb 1(5) Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb Tomelilla Golfklubb 273 94 Ullstorp Tel. 0417-19430 Datum : 2017-05-08 kl 18:30 i konferensrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Tommie

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb 1(5) Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb Tomelilla Golfklubb 273 94 Ullstorp Tel. 0417-19430 Datum : 2017-10-09 kl 18:00 i konferensrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Tommie

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb 1(5) Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb Tomelilla Golfklubb 273 94 Ullstorp Tel. 0417-19430 Datum : 2017-01-09 kl 18:30 i konferensrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Tommie

Läs mer

Ordföranden hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. Till justeringsman valdes Sven-Åke Runelid.

Ordföranden hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. Till justeringsman valdes Sven-Åke Runelid. PROTOKOLL nr 2015-04, fört vid möte med styrelsen för FORSBACKA GOLFKLUBB Torsdagen den 9 april 2015 kl. 18.30 Lokal: Forsbacka Golfklubb Närvarande: Ordinarie: Sten G Svenhage Sven-Åke Runelid Rolf G

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 5 maj 2013 mellan kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 5 maj 2013 mellan kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 5 maj 2013 mellan kl 13.00-16.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Eva Thörngren

Läs mer

Närvarande: Jan Bengtsson, Bo Eliasson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Martin Engström, Gunilla Björkman & Sofie Widal

Närvarande: Jan Bengtsson, Bo Eliasson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Martin Engström, Gunilla Björkman & Sofie Widal Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 3 april 2017 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan Bengtsson, Bo Eliasson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Martin Engström,

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Jan Bengtson, Johnny Petersson, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Jan Bengtson, Johnny Petersson, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Tisdagen den 7 juni 2016 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Jan Bengtson, Johnny Petersson, Claes Carlstedt. Frånvarande:

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Sofie Widal, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Martin Engström

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Sofie Widal, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Martin Engström Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 8 maj 2017 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Sofie Widal, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes Carlstedt, Bo Eliasson

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes Carlstedt, Bo Eliasson Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 19 juni 2017 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtson, Claes Carlstedt,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 1 oktober 2017 kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 1 oktober 2017 kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 1 oktober 2017 kl 10.00-13.30. Plats: Klubblokalen Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Lena Törnborg

Läs mer

Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Sofie Widal, Magnus Feldt

Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Gunilla Björkman, Sofie Widal, Magnus Feldt Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndag den 5 mars 2018. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt,

Läs mer

Tel Datum :

Tel Datum : 1(5) Tel. 0417-19430 Datum : 2016-08-08 kl 18:00 i klubbrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Lars Birgersson (ord ledamot/vice ordförande) Verner Arvdalen (ord. ledamot) Lena Persson (ord. ledamot)

Läs mer

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB HANDLINGSPLAN 1(7) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 2 HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb Attraktiv golfklubb

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 2 oktober 2016 kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 2 oktober 2016 kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 2 oktober 2016 kl 13.00-15.30 Plats: Klubblokalen Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Åsa Johansson

Läs mer

www.brastadgolfcenter.nu/golfklubb Ordinarie årsmöte, Brastad GK Plats: Stångenäs AIS klubbstuga Datum 2009-02-14 Tid: 13:00 Förslag till dagordning 1 Öppnande 2 Fastställande av röstlängd 3 Fastställande

Läs mer

Utvecklingsplan. Österlens Golfklubb 2014 2018

Utvecklingsplan. Österlens Golfklubb 2014 2018 Utvecklingsplan Österlens Golfklubb 2014 2018 GOLFBANORNA Nya förväntningar och ökad konkurrens gör att ÖsGK måste förädla och anpassa de värden klubben erbjuder medlemmar och gäster. Denna utvecklingsplan

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndag den 13 april 2015. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Gunilla Björkman, Martin Engström, Peter Ljungkvist,

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Protokoll för styrelsemöte 5/2018 Datum: Tisdag 1 maj 2018 Tid: Kl. 12.30-14.30 Plats: Klubbhuset ÅGK Närvarande: Styrelsen ÅGK Björn Pettersson Tf ordförande Susanne Lundberg Kassör Lotta Gylling Sekreterare

Läs mer

Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013

Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013 Protokoll fört vid Forsbacka Golfklubbs Styrelsemöte den 15 april 2013 Närvarande: Ordinarie: Svante Melander, Susanne Korduner, Rolf Andersson, Johnny Kjellin, Christer Stolpen, S-Å Runelid. Suppl. Dan

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb

Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 3 augusti 2015 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Gunilla Björkman, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 17 april 2017 mellan kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 17 april 2017 mellan kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 17 april 2017 mellan kl 10.00-12.30 Plats: Klubbhuset Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Eva Thörngren

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 26 sept 2010 mellan kl 09.00-13.00

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 26 sept 2010 mellan kl 09.00-13.00 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 26 sept 2010 mellan kl 09.00-13.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafson, ordförande Cecilia

Läs mer

Närvarande: Peter Ljungkvist, Bo Eliasson, Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Gunilla Björkman och Sofie Widal.

Närvarande: Peter Ljungkvist, Bo Eliasson, Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Gunilla Björkman och Sofie Widal. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 9 april 2018. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Peter Ljungkvist, Bo Eliasson, Martin Engström, Johnny Petersson, Jan Bengtsson,

Läs mer

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb Verksamhetsplan för Isaberg Golfklubb 2012 Inledning Verksamhetsplanen är ett dokument som behandlar kort- och långsiktiga mål och aktiviteter, samt vision och strategier. Syftet med dokumentet är att

Läs mer

Årsmötesprotokoll, 19 Februari 2001

Årsmötesprotokoll, 19 Februari 2001 Årsmötesprotokoll, 19 Februari 2001 1. Mötet öppnas Kent Strömvall hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Mötesordförande utses Till mötets ordförande valdes Kent Strömvall. 3. Dagordningen

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 10 okt 2011 mellan kl 09.00-12.00

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 10 okt 2011 mellan kl 09.00-12.00 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 10 okt 2011 mellan kl 09.00-12.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Ossian Nilsson, ordförande Eva Thörngren

Läs mer

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00

Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på. Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Medlemmar i Svalövs Golfklubb kallas till Årsmöte 2014 på Svalövs Golfrestaurang, Torsdagen den 27 mars kl 18:00 Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 2 veckor före Årsmötet. Klubbens verksamhets-

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

HaningeStrand GK. Höstmöte Glädje Engagemang Öppenhet. Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand

HaningeStrand GK. Höstmöte Glädje Engagemang Öppenhet. Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand HaningeStrand GK Höstmöte 2018 Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand Innehållsförteckning Kallelse... 2 Föredragningslista... 2 Förslag till HaningeStrand Golfklubbs

Läs mer

Protokoll Årsmöte Frosta OK

Protokoll Årsmöte Frosta OK Protokoll Årsmöte Frosta OK 20160207 1. Göran hälsade de dryga 30 medlemmar som anslutit välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Mötet förklarades utlyst i behörig ordning, denna gång via ett antal mail

Läs mer

Sociala medier För att stärka klubbens varumärke och locka fler medlemmar till klubben påbörjades en satsning på sociala medier.

Sociala medier För att stärka klubbens varumärke och locka fler medlemmar till klubben påbörjades en satsning på sociala medier. UPSALA GOLFKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Allmänt Golfen fortsätter att utvecklas positivt i hela Sverige. Under året så gjorde vi en enkät till medlemmarna som fick svara på hur banan, restaurangen,

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5)

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5) 2018-04-14 Sid 1 (5) Plats och tid Ronneby Brunn 14 april 2018 kl 13:30 15:45 Beslutande: Lars-Åke Brincner, ordförande Gert Karlsson, kassör Lisbeth Nygaard Karlsson, sekreterare Peter Olsson Leif Sundahl

Läs mer

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK

Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhet Verksamhetsutveckling Allerum GK Verksamhetsidé Allerum GK är en golfklubb, som är verksam på Allerum Golf AB:s anläggning och som har lokal förankring i Helsingborg med omnejd med tyngdpunkt

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 5 december 2016 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson,

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Åtvidabergs Golfklubb Protokoll möte nr 2 Art: Styrelsemöte Åtvidabergs Golfklubb Datum: Söndagen den 16 mars 2014 Plats: Golfklubben, Åtvidaberg Närvarande: Peter Björling, PB Ordförande Per Lindqvist,

Läs mer

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6 Protokoll Sida 1 av 6 Protokoll från styrelsemöte i Nyköpings BIS Friidrott torsdagen den 20/5 2010. Deltagare närvarande: (vid pennan) Kent Andersson Mikael Carlsson Lars Hallberg Thomas Andreasson Siv

Läs mer

Tisdagen den 22 november 2016 Kl 1900 i klubbhuset i Tomelilla. Kenth Bergström hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

Tisdagen den 22 november 2016 Kl 1900 i klubbhuset i Tomelilla. Kenth Bergström hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 1(5) Tomelilla Golfklubb Höstmöte Tisdagen den 22 november 2016 Kl 1900 i klubbhuset i Tomelilla Närvarande: personer Kenth Bergström hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 1 1. Fastställande

Läs mer

VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet

VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet 2016-04-26 Härmed kallas Viksjö Golfklubbs medlemmar till allmänt möte (vårmöte) i klubbhuset tisdagen den 26 april 2016 kl. 19.00. Föredragningslista

Läs mer

Gästrike-Hälsinge. Gästrike- Hälsinge golfdistrikt. Protokoll från ordinarie styrelsemöte Tönnebro Kopiemottagare: Deltagare:

Gästrike-Hälsinge. Gästrike- Hälsinge golfdistrikt. Protokoll från ordinarie styrelsemöte Tönnebro Kopiemottagare: Deltagare: Gästrike- Hälsinge golfdistrikt 2018-11-10 STYRELSEPROTOKOLL Protokoll från ordinarie styrelsemöte Tönnebro 2018-11-10 Deltagare: Kopiemottagare: Pär Lindfors, ordf Birgitta Adermark, Kajsa Sjölander,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl 09.00-12.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafson, ordförande Eva Thörngren

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 nov 2010 mellan kl 09.00-12.15

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 nov 2010 mellan kl 09.00-12.15 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 nov 2010 mellan kl 09.00-12.15 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Ossian Nilsson, Tf ordförande Cecilia

Läs mer

PROTOKOLL Styrelsemöte

PROTOKOLL Styrelsemöte PROTOKOLL Styrelsemöte 1 (4) Datum Version 2013-01-24 0.1 Styrelsemöte 13:01 Datum 2013-01-24 18.00-19.25 Plats Närvarande Kiruna, Softcenter Jonny Siikavaara Peter Fjällborg Anna Wester Pia Kyrö Peder

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 3 december 2016 kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 3 december 2016 kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 3 december 2016 kl 14.30-16.30 Plats: Klubblokalen Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Ann-Katrin

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 7 april i 2019 kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 7 april i 2019 kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 7 april i 2019 kl 10.00-13.00. Plats: Klubblokalen Närvarande Svante Gustafson, ordförande Ossian Nilsson Ann-Katrine

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2018

VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2018 KANSLI/SHOP 2018 Jörgen Carlsson som klubbchef svarar för samordning och ledning för den dagliga driften av klubben. Verksamheten vid kansliet är att ge service till bl.a. klubbens medlemmar, greenfeegäster,

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungqvist, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungqvist, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Torsdagen den 8 oktober 2015 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungqvist, Johnny Petersson, Jan Bengtsson,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 8 dec 2018 kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 8 dec 2018 kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 8 dec 2018 kl 12.00-13.45. Plats: Klubblokalen Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Ann-Katrine Vaknin

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Martin Engström, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Jan Bengtsson, Martin Engström, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 8 augusti 2016 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Johnny Petersson, Jan Bengtsson,

Läs mer

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap Sid 1 (8) Närvarande: Frånvarande: Ulf Haraldsson, ordförande Janne Björck, sekreterare vid protokollet Fredrik Söderholm, varvschef Lars-Erik Thorell, klubbmästare Paul-Lando Matiesen, hamnkapten Björn

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 25 januari 2015 mellan kl 09.00-13.00

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 25 januari 2015 mellan kl 09.00-13.00 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 25 januari 2015 mellan kl 09.00-13.00 Plats: Klubbhuset Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Eva Thörngren

Läs mer

Välkommen till extra årsmöte!

Välkommen till extra årsmöte! Välkommen till extra årsmöte! Dagordning vid extra årsmöte i Skellefteå Golfklubb 2015-12-01 1. Mötets öppnande. 2. Upprop och fastställande av röstlängd. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro

Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro Protokoll fört vid Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro 1 Mötets öppnande Anna Kellin, vice ordförande hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Kallelsens godkännande Anna

Läs mer

Välkommen till Österlens Golfklubbs höstmöte 2018 Lördagen den 3 november kl Skeppet Marint Centrum

Välkommen till Österlens Golfklubbs höstmöte 2018 Lördagen den 3 november kl Skeppet Marint Centrum Välkommen till Österlens Golfklubbs höstmöte 2018 Lördagen den 3 november kl. 11.00 Skeppet Marint Centrum Österlens Golfklubb Höstmöte den 3 nov 2018 2 Förslag till föredragningslista 1. Fastställande

Läs mer

PROTOKOLL Styrelsemöte

PROTOKOLL Styrelsemöte PROTOKOLL Styrelsemöte 1 (4) Datum Version 2014-01-30 0.1 Styrelsemöte 14:01 Datum 2014-01-30 18.00-19.00 Plats Närvarande Jonny Siikavaara Peter Fjällborg Peder Gidlund Johan Niemi-Tjäder Delges Medlemmarna

Läs mer

Närvarande: Johnny Petersson, Jan Bengtson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Martin Engström, Gunilla Björkman, Magnus Feldt

Närvarande: Johnny Petersson, Jan Bengtson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Martin Engström, Gunilla Björkman, Magnus Feldt Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndag den 4 juni 2018. Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Johnny Petersson, Jan Bengtson, Bo Eliasson, Peter Ljungkvist, Claes Carlstedt, Martin

Läs mer

Ann-Christine Strömgren, Ledamot

Ann-Christine Strömgren, Ledamot 2018-01-24 Styrelsemöte BS Nordboulen Närvarande Mikael Rännar, Ordförande Staffan Karp, Vice ordförande Israelsson, Ledamot Magnus Sandberg, Ledamot Ann-Christine Strömgren, Ledamot Inger Olsén, Suppleant

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 29 mars 2015 mellan kl 09.00-13.00

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 29 mars 2015 mellan kl 09.00-13.00 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 29 mars 2015 mellan kl 09.00-13.00 Plats: Klubbhuset Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Eva Thörngren

Läs mer

HGK Styrelseprotokoll 1/ 2015

HGK Styrelseprotokoll 1/ 2015 Protokoll: Styrelsemöte HGK Klubbstyrelse Möte nr: 1/2015 Plats: Lindö golfanläggning Mötestid: 8 dec 2013 klockan 20.30-21.30 Deltagare: Hans Gustavsson (HG), Per Liedstrand (PL), Louise Lindell (LL),

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Martin Engström, Bo Eliasson, Jan Bengtson Johnny Petersson, Gunilla Björkman, Claes Carlstedt.

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Martin Engström, Bo Eliasson, Jan Bengtson Johnny Petersson, Gunilla Björkman, Claes Carlstedt. Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 7 mars 2016 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Martin Engström, Bo Eliasson, Jan Bengtson Johnny Petersson, Gunilla

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Protokoll för styrelsemöte 3/2019 Datum: Onsdag 20 februari Tid: Kl. 18.30-20.30 Plats: Villan Närvarande: Styrelsen ÅGK Anders Visell Ordförande Hildelise Karlman Kassör Lotta Gylling Sekreterare Jan-Erik

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi

Läs mer

Ordföranden har ordet.

Ordföranden har ordet. Ordföranden har ordet. När dessa rader skrivs i mitten av april, är vi just i färd med att öppna Skogsbanan för spel på ordinarie greener. Samtidigt spelas US Masters på Augusta-banan. Därmed känns det

Läs mer

Protokoll för Alingsås Discgolfs Årsmöte 2016

Protokoll för Alingsås Discgolfs Årsmöte 2016 Protokoll för Alingsås Discgolfs Årsmöte 2016 Måndag 7 mars 2016 kl. 18:39 Lokal: Gustav Adolfsskolan, Alingsås Närvarande Mats Hjerpe Stellan Modigh Daniel Castor Olle Samuelsson Henrik Bergqvist Oskar

Läs mer

SKK/Assistanshundsrådet nr 2/2014 2014-03-24 21-41

SKK/Assistanshundsrådet nr 2/2014 2014-03-24 21-41 Sida 1/5 SKK/Assistanshundsrådet nr 21-41 Protokoll fört vid sammanträde med Svenska Kennelklubbens Assistanshundsråd måndagen den 24 mars 2014. Närvarande: Ordinarie ledamöter: Ulf Uddman (ordf), Marie

Läs mer

Forsgårdens Golfklubb 2013

Forsgårdens Golfklubb 2013 Forsgårdens Golfklubb 2013 Styrelsemöte 2013-04-15 Närvarande Lars-Åke Fritzson (LF) Bo Dahlström (BD) Gert Karlsson (GK) Pierre Reinler (PR) Thomas Setterberg (TS) Annika Harrysson (AH) Elisabeth Schumacher

Läs mer

Protokoll nr /

Protokoll nr / Protokoll nr 5 2010/11 2011-01-20 Protokoll fort vid styrelsemöte(telefon) 2011-01-20 NÄRVARANDE Ordinarie ledamöter Suppleanter FRÅNVARANDE Ordinarie ledamot ADJUNGERAD Stig Sjunnesson ordförande Dick

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID HEIMDAL-SKOGSBACKEN SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGS ÅRSMÖTE

PROTOKOLL FÖRT VID HEIMDAL-SKOGSBACKEN SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGS ÅRSMÖTE Tid: Torsdagen den 28 augusti 2013 kl. 19.00 Plats: Skolan Fyren Ekalmen, Ekeby-Almby Närvarande: Lars-Inge Carlsson, ordförare Jan Hörman Rolf Elsrud Pontus Norlin Gunnar Gustafson Stefan Tidholm Millie

Läs mer

Välkommen till Österlens Golfklubbs höstmöte Lördagen den 5 november kl Klubbhuset Djupadal

Välkommen till Österlens Golfklubbs höstmöte Lördagen den 5 november kl Klubbhuset Djupadal Välkommen till Österlens Golfklubbs höstmöte Lördagen den 5 november kl 15.00 Klubbhuset Djupadal 1 Förslag till föredragningslista 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har utlysts

Läs mer

Protokoll nr / Gunnar Holmberg tillf. Kassör Stellan Mattila sekreterare Bengt-Olof Tallroth Martin Johnsson.

Protokoll nr / Gunnar Holmberg tillf. Kassör Stellan Mattila sekreterare Bengt-Olof Tallroth Martin Johnsson. Protokoll nr 5 2012/13 2013-01-28 Protokoll fört vid styrelsemöte ( telefon ) 2013-01-28 NÄRVARANDE Ordinarie ledamöter Suppleanter FRÅNVARANDE Ordinarie ledamöter ADJUNGERAD Stig Sjunnesson ordförande

Läs mer

Protokoll. Protokoll fört vid årsmöte inom Geografilärarnas Riksförening lördagen 7 februari 2017 vid Linnéuniversitetet i Växjö.

Protokoll. Protokoll fört vid årsmöte inom Geografilärarnas Riksförening lördagen 7 februari 2017 vid Linnéuniversitetet i Växjö. 93 Protokoll Protokoll fört vid årsmöte inom Geografilärarnas Riksförening lördagen 7 februari 2017 vid Linnéuniversitetet i Växjö. Närvarande: Karin Wakeham, David Örbring, Bo Magnusson och Åsa Colliander

Läs mer

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga Kallelse till i Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00 Plats: Lekeberga Gård, Lekeberga Klubben bjuder på kaffe, smörgåstårta och underhållning. (glöm inte ange om du är allergisk mot något livsmedel)

Läs mer

Stadgar för Svensk Räddningshundförarförening (SRhF)

Stadgar för Svensk Räddningshundförarförening (SRhF) Stadgar för Svensk Räddningshundförarförening (SRhF) 1 Mål Föreningens mål är: - att sprida intresse för och kunskap om räddningshunden - att anordna lägerverksamhet och lagtävlingar för medlemmarna -

Läs mer

Protokoll från Årsmöte 2007

Protokoll från Årsmöte 2007 Protokoll från Årsmöte 2007 Mötesdata Tid: Onsdagen den 13 juni 2007 kl. 19:00 Plats: Skidgården Hackefors 1 Mötet öppnas Vice ordförande Torgny Andersson förklarade mötet öppnat och hälsade de 35 närvarande

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte för FSO i Stockholm, Vision:s lokal 2014-01-26 kl. 9 00 13 00

Protokoll fört vid styrelsemöte för FSO i Stockholm, Vision:s lokal 2014-01-26 kl. 9 00 13 00 Protokoll fört vid styrelsemöte för FSO i Stockholm, Vision:s lokal 2014-01-26 kl. 9 00 13 00 Närvarande Jim-Alex Minorsson Hirschi (sammankallande), Bo Sjöberg, Palle Storm, Anette Hagberg- Gustafsson,

Läs mer

Protokoll nr 14 Upsala Golfklubb Styrelsemöte 2009-12-07 Sidan 1 av 4

Protokoll nr 14 Upsala Golfklubb Styrelsemöte 2009-12-07 Sidan 1 av 4 Protokoll nr 14 Upsala Golfklubb Styrelsemöte 2009-12-07 Sidan 1 av 4 Närvarande: Erik Winell, EW, Arne Lindquist, AL, Anders Gustafsson, AG Lars Carlsson, LC, Roger Ohlsson, RO, Lars Sundberg, LS Ove

Läs mer

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, SUZETTE ELESTEDT, DANIEL ANDERSSON, NICKLAS NULAND,YVONNE LUNDGREN, CAROLINE

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefon möte , kl. 18:00

Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefon möte , kl. 18:00 Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefon möte 190121, kl. 18:00 Närvarande Ordinarie ledamöter Jan Gustavsson (JG) Torbjörn Håkansson (TH) Ida Lilja (IL) Birgitta Limnefelt Sundin

Läs mer

STYRELSEMÖTE SVENSKA HOVAWARTKLUBBEN

STYRELSEMÖTE SVENSKA HOVAWARTKLUBBEN 108. Mötets öppnande: TELEFONMÖTE: 2014-01-27 Närvarande: Louise Widén Rune Lövenius Torsten Lundström Gunilla Gyllencreutz Tina Jonsson Leif Pohjanen Petra Skarén Louise öppnade mötet och hälsade alla

Läs mer

Prel. VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2017

Prel. VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2017 KANSLI/SHOP 2017 Jörgen Carlsson som klubbchef svarar för samordning och ledning för den dagliga driften av klubben. Verksamheten vid kansliet är att ge service till bl.a. klubbens medlemmar, greenfeegäster,

Läs mer

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) PROTOKOLL STY 14/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid :s styrelsemöte 2016-02-03 per telefon Närvarande: Yvonne Brink ordförande, Helena Strömberg sekreterare, Ulrika Stenholm, Ann- Git Rammus, Irene Jonsson ledamöter och Leif Stang suppleant.

Läs mer

Protokoll. Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Måndag 18 januari 2016, kl Ymergården, Borås.

Protokoll. Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Måndag 18 januari 2016, kl Ymergården, Borås. Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 1-2016 Måndag 18 januari 2016, kl.18.30 Ymergården, Borås Närvarande Ledamöter Tävlingskommittén Verksamhetsledare Konsulent Kanslist Agneta Berlin Morgan Bodin

Läs mer

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt, Martin Engström, Sofie Widal, Gunilla Björkman

Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt, Martin Engström, Sofie Widal, Gunilla Björkman Protokoll från styrelsemöte i Ringenäs Golfklubb Datum: Måndagen den 13 mars 2017 Plats: Ringenäs Golfklubb Närvarande: Jan-Olof Svensson, Johnny Petersson, Peter Ljungkvist, Jan Bengtsson, Claes Carlstedt,

Läs mer

Stadgar för Dalarnas Dövas Ungdomsklubb

Stadgar för Dalarnas Dövas Ungdomsklubb Stadgar för Dalarnas Dövas Ungdomsklubb 1 Klubbens namn Ungdomsklubbens namn är Dalarnas Dövas Ungdomsklubb. Klubben är ansluten till Sveriges Dövas Riksförbund och Sveriges Dövas Ungdoms Förbund och Dalarnas

Läs mer

Stadgar för Dalarnas Dövas Ungdomsklubb

Stadgar för Dalarnas Dövas Ungdomsklubb Stadgar för Dalarnas Dövas Ungdomsklubb 1 Klubbens namn Ungdomsklubbens namn är Dalarnas Dövas Ungdomsklubb. Klubben är ansluten till Sveriges Dövas Riksförbund och Sveriges Dövas Ungdoms Förbund och Dalarnas

Läs mer

Protokoll nr 1 Upsala Golfklubb Styrelsemöte Sidan 1 av 5

Protokoll nr 1 Upsala Golfklubb Styrelsemöte Sidan 1 av 5 Närvarande: Karl Grönlund, KG Ordförande Carina Hillerström, CH Britt Marie Norelius, BMN Håkan Rudström, HR Urban Sand, US Lars Skarke, LS Kent Wiberg, KW Gunilla Ramsell, GR Suppleant Hans Jarlekrantz,

Läs mer

Protokoll fört vid HaningeStrand GK: s 17:e årsmöte måndagen den 21 mars kl 1900 i Quality hotell Winn, Rudsjöterassen 3, Haninge

Protokoll fört vid HaningeStrand GK: s 17:e årsmöte måndagen den 21 mars kl 1900 i Quality hotell Winn, Rudsjöterassen 3, Haninge Protokoll fört vid HaningeStrand GK: s 17:e årsmöte måndagen den 21 mars kl 1900 i Quality hotell Winn, Rudsjöterassen 3, Haninge Hans-Ola Jonsson hälsade välkommen och gav en kort tillbakablick över säsongen.

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Västerås 2012-11-09 Närvarande: Gunilla Karlbom, Ola Svensson, Christer Antman, Monica Hjerp, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 30 sept 2018 kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 30 sept 2018 kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 30 sept 2018 kl 10.00-13.30. Plats: Klubblokalen Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Ann-Katrine

Läs mer

Protokoll nr 1 2015 fört vid sammanträde med styrelsen för Svenska Pudelklubben södra avdelningen

Protokoll nr 1 2015 fört vid sammanträde med styrelsen för Svenska Pudelklubben södra avdelningen Svenska Pudelklubben ASSOCIERAD MED SVENSKA KENNELKLUBBEN SÖDRA AVDELNINGEN AVDELNINGENS SÄTE: MALMÖ Protokoll nr 1 2015 fört vid sammanträde med styrelsen för Svenska Pudelklubben södra avdelningen Plats

Läs mer