lantlivshus nära Nynäshamn segersäng by Närmare än du tror

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "lantlivshus nära Nynäshamn segersäng by Närmare än du tror"

Transkript

1 lantlivshus nära Nynäshamn segersäng by Närmare än du tror

2 ett bekvämt liv på landet lantlivshus i Segersäng By

3 Frihetens vindar Sedan 2003 har vi byggt drygt 150 hus i Segersäng By. Här har vi skapat en fungerande nybyggarby där grannar och barn känner och värnar om varandra. Människor som valt denna livsstil där naturen omger alla hus och vägar. Här finns fåren som betar på ängarna, svampskogar och öppna landskap. Naturen möter upp alldeles runt husknuten så du kan känna frihetens vindar. Gammaldags rödmålade hus med inspiration från det sörmländska gårdssamhället. I denna etapp, kvarteret Berghällen, bygger vi 35 hus i samma stil som de övriga. Välkommen till sista chansen till ett lantlivshus 30 minuter från Globen!

4 lantlivshusen Husen och tomterna Efter gammalt sörmländskt byggnadsideal skapas små gårdar med boningshus, "undantagsstuga" och carport/vedbod längs med bygatan. Alla målade i två olika nyanser av falurött. Tomterna blir stora, ca 1500 m 2 med plats för härliga uteplatser, potatisland, växthus, husdjur och barnens lek. Eller varför inte ett härligt uterum som du kan läsa mera om längre fram. Vid infarten får du en ståtlig entré med granitstolpar och häck. Vi finplanerar tomten med rosenrabatt, plattor och grusgångar. Vi planterar ett vårdträd och förbereder för gräsmattor, allt efter landskapsarkitektens anvisningar. I denna etapp erbjuder vi fyra olika hustyper: Enplanshuset på 112 m2 Tvåplanshuset på 158 m2 Suterränghuset på 183 m2 Lilla Herrgården på 202 m2 + sidohus/annex på 48 m 2. alla hus har carport med förrådsmöjligheter och ett oisolerat sidohus om 14 m2.» Jag trivs bäst i öppna landskap«

5 Historia Så började det Redan 1993 började bostadsområdet i Segersäng att planeras genom en idétävling för framtidens landsbygd kunde de första boende flytta in. Området delades in i fem etapper med ungefär liknande hus i alla. På ett tidigt stadium hade man kommit överens om att erbjuda en lantlig miljö, tillbyggnads- och odlingsmöjlighet. Landskapsarkitekten hade en viktig roll i skapande av området. De smala vägarna med sina djupa öppna diken är nu fyllda av blommor och ängsgräs. Vägplaneringen inbjuder automatiskt till en försiktigare körning. Södergruppen arkitekter har tillsammans med Småa format Segersäng By efter sörmländska traditioner med gammaldags arkitektur. Man ville efterlikna det gamla gårdssamhållet med tre hus som formar en gård. Det blev ett boningshus, en undantagsstuga och carport/förråd/vedbod. Här skapades alla möjligheter för en ny livsstil som lockat många att flytta hit. Människor som bor här önskar en friare livsform och lever nära naturen i ett lite lugnare tempo trots storstadens närhet 30 minuters bilresa bort. Så blev det 2010 startar vi den femte och sista småhusetappen. Segersäng By har blivit ett eget samhälle med förskola, pendeltågsstation och avfart från nya motorvägen till Nynäshamn. Här bor förstås många barnfamiljer men även familjer vars barn flyttat hemifrån söker sig till ron och lugnet här. Möjligheten till distansarbete eller egen verksamhet lockar.

6 Med reservation för ev ändringar enplanshuset 112 m 2

7 enplanshuset Enplanshuset Enplanshuset i Segersäng By är ett trevligt och funktionellt hus som du genast trivs i. Kök och vardagsrum är lika stora och har ett matsalsrum emellan med höga fönster. Här kan du sätta extra gammaldags prägel med en kakelugn eller annan kamin. I köket, finns den för Segersäng By, traditionella vedspisen. Möjligheten finns att själv inreda vinden om behovet infinner sig i framtiden. Här kan du få flera bra sovrum och allrum. I vardera änden av huset finns sovrummen. Tvättstugan har en praktisk grovingång för smutsiga barn och hundar. Intill det lite större sovrummet finns ett härligt badrum med hörnbadkar och möjlighet till bastu.

8 tvåplanshuset 158 m 2 Entréplan Tvåplanshuset i Segersäng By är ett gediget hus med gammaldags planlösning. En stor välkomnande hall möter besökaren som kan välja att gå in till det trevliga köket med sin vedspis eller vardagsrummet. I rummet däremellan kan du antingen utspisa dina gäster eller njuta själv av ett bibliotek t ex. Om du vill finns här plats för en kamin. Trappan upp till övre plan ligger en bit in i hallen. I anslutning till köket finns skafferiet med ett frysskåp. Tvättstugan har en praktisk grov ingång, här finns också ett bra klädvårdsrum. Övre plan På "sovrumsplanet" finner du tre sovrum varav det större har en klädkammare. Det luftiga allrummet med burspråket ger dig många sköna stunder. Orangeri/uterum Som ett trevligt komplement kan du välja till ett orangeri/uterum på 16 m 2 till vårt tvåplanshus. Det finns i två olika utförande. Sommarbruk eller åretom-användning. Tänk dig vilka fina växter du kan odla här, egna vindruvor och persikor eller härliga svenska tomater som de var förr.

9 tvåplanshuset Planlösningar Med reservation för ev ändringar

10 suterränghuset 183 m 2 Entréplan I det trevliga suterränghuset har du oanade ytor i ett helt suterrängplan. På entréplanet finns ett spatiöst kök med utgång till altanen, vardagsrum med separat matsal där kaminen kan få sin plats. Föräldrasovrum med klädkammare och egen toalett med dusch. Suterrängplanet Här kan du mysa i allrummet med utgång till altanen där du har en härlig utsikt över omgivningarna. Tre rymliga sovrum får du också liksom stort utrymme för klädvård och tvätt. Ett generöst badrum som närmast kan liknas med ett spa där du kan utrusta hörnbadkaret med bubblor om du vill.

11 suterränghuset Planlösningar Med reservation för ev ändringar

12 orangerie

13 eller uterum? Orangerie I Segersängs lantliga miljö vill vi tillföra ytterligare en gammaldags attiralj, ett klassiskt växthus. Du har direktingång från huset och kan välja om du vill kunna nyttja det året om eller bara som uterum på sommaren. I orangeriet kan du som älskar växter få ditt utlopp. Inred det som en djungel eller lite mer sparsamt som en prydlig medelhavsträdgård. Här ute, fastän det är inomhus, kan du sitta och njuta av naturen. Du kommer nära allt det sommargröna och fågelkvittret. Väljer du att få uterummet vinterbonat får du sköna värmeslingor i golvet. Då kan du t o m flytta ut tvn och soffan hit.

14 lilla herrgården m 2 Entréplan Det som slår dig och besökaren mest när man kommer in i herrgårdshuset är den eleganta ingången till vardagsrummet som ligger i husets mitt. Härifrån ser du rakt ut i naturen genom altandörrarna. Hallen är rymlig och leder både till köket, övre plan och till sov/arbetsrummet. Det rejält tilltagna köket har allt du kan begära och lite till. Här finns en fin vedspis som du kan använda eller bara ha som prydnad. Annexet Du som köper Lilla Herrgården får inte bara det stora bostadshuset utan även ett stort annex på 48 m 2 som innehåller två rum, kök och dusch/wc. Använd det som kontor, generationsbostad eller ateljé. Tomten är ca m 2 och har ett ostört läge längst in i området. Du har en underbar utsikt över ängen och fårhagen. Övre plan På övre plan har du fyra rejäla sovrum till ditt förfogande. Plus ett allrum med balkong. Det stora badrummet har också en liten balkong där du kan gå ut och och njuta av utsikten.

15 lilla herrgården planlösningar Med reservation för ev ändringar

16 personligt hem med småa Köket i suterränghuset erbjuder en lantlig utsikt över ängar och fårhagar. Vedspis, som ingår till alla hus, kompletterar den moderna spisen och ger huset en gammaldags charm. Ett personligt hem Med våra många inredningvalsmöjligheter kan du sätta egen prägel på interiören i ditt hem. Som tidig kund erbjuds du ett privat inredningmöte med vår inredare. Självbyggeri Är du lite händig kan du välja vårt självbyggerikoncept som förutom att du sparar en summa även ger dig ännu flera möjligheter att påverka inredningen. Förutom känslan att ha skapat ditt eget hem får du också lära känna dina nya grannar.

17 interiörer Härlig utsikt från burspråket i övre plan i tvåplanshuset. Bilden nedan: Vardagsrummet i Lilla Herrgården med utgång till den stora terrassen. Du kan välja en klassisk kakelugn eller en modern braskamin som inredningsval.

18 här väljer du ditt hus Kvarteret Berghällen innehåller 35 hus längs Tärnslingan. Etapp 1: Hus Etapp 2: hus Enplanshus: , 183,184 Etapp 1 Tvåplanshus: , 165, , ,193 Suterränghus: 160, 164, 166, Lilla Herrgården: 194 Etapp 2 Med reservation för ev ändringar

19 båtklubben Segersängs båtklubbs nya bryggor i vinterskrud redo att ta hand om alla båtar till sommaren. Segersängs båtklubb Några kilometer från Segersäng By i Landfjärden har vi nyligen färdigställt tre bryggor med totalt 60 båtplatser av varierande storlekar. Här kan mindre motorbåtar och segelbåtar samsas. Det finns även en iläggningsramp och parkering. Vi erbjuder dig som Segersängsbo att köpa en båtplats. Från Segersängs båtklubb har du nära till öppet vatten på Horsfjärden och Mysingen.Ta båten till utflyktsmål som Landsort, Utö eller Dalarö. Där hittar man härliga sandstränder och mysiga skärgårdskrogar.

20 rumsbeskrivning Golv Väggar Tak Övrigt Hall/kapprum Klinker Målad mikrolit Träpanel Hatthylla, golvvärmefördelare, el- och it-skåp i klk/ nisch/under trappa. Hall (suterräng) Kök/Matplats Skafferi Klinker/Mattlackad ekparkett Mattlackad ekparkett Mattlackad ekparkett (i Herrgård/Enplanshus: klinker med ett skift sockel) Målad mikrolit Träpanel Elnisch Målad mikrolit Träpanel Skåpsinredning enligt ritning i fullhöjd, lucka Karin varmgrå. Bänkskiva i laminat och rostfri diskbänk. Bänkbelysning. Stänkskydd av vitt kakel. Inbyggnads spis med glaskeramikhäll och ugn. Spisfläkt. diskmaskin. Kyl/sval. Frys (placering i skafferi i tvåplanshus) Vedspis med kåpa utan fläkt. Målad gips Träpanel och gips Förvarningshyllor. Frys (endast tvåplanshuset) Vardagsrum/Rum/ Sovrum Mattlackad ekparkett Tapet ( rum 10 kvm i suterränghus vitmålad mikrolit Träpanel WC/dusch/bad Klinker Kakel Träpanel Snålspolade wc, tvättställ, spegel med belysning, fast taklampa, badkar och dusch samt kommod WC/dusch Klinker Kakel Träpanel Snålspolande wc, tvättställ med pelare, spegel med belysning, fast taklampa, samt dusch. (kommod i suterräng) WC Klinker Kakel på vägg bakom tvättställ resterande vitmålad mikrolit Träpanel Snålspolande wc, tvättställ med pelare, spegel med belysning, fast taklampa. Tvättstuga Klinker med ett skift sockel Målad mikrolit Träpanel och gips Tvättmaskin, torkskåp. Bänk med underskåp med nerfälld rostfri ho, fast takbelysning samt frånluftsvärmepump. Trappa Ek (plansteg) Ektrappa med vitmålade handledare, vangstycken och spjälor. Allrum Klädkammare Nedre klädvård (suterräng) Klädvård (Herrgård) Övrigt Mattlackad ekparkett Målad mikrolit Träpanel Mattlackad ekparkett Målad gips Hylla och klädstång, takbelysning. Träpanel Mattlackad Målad mikrolit Träpanel och gips Skjutdörrsgarderober. eklamellparkett Mattlackad eklamellparkett Målad mikrolit Trappans undersida Takbelysning Vattenburen golvvärme i husens bottenvåning. Vattenradiatorer på övre plan. Fönsterbänkar i sten. Med reservation för ev ändringar

21 TEKNISK beskrivning MARK Området utförs fullt färdigt genom Småas försorg enligt ritning och anpassas mot omgivande park- och naturmark. På den egna tomten läggs 50 mm matjord ut för planerade gräsytor enligt markritning. En sista finjustering inför grässådd görs av husägaren. Gång- och körytor avgrusas. Granitstolpar inramar infarten. Trä altan ingår till Herrgården och Suterränghuset. Ett vårdträd planteras på tomten. Resterande ytor på den egna tomten kommer att vara naturmark. Körytor på gemensam mark beläggs med indränkt makadam. I gränsen mellan privat tomt och gata planterar Småa häck, se markritning. GRUND Bostadshus: Platta på mark med underliggande markisolering och ingjutna golvvärmeslingor. Sidohus B: Platta på mark. Sidohus: Plintgrund, isolerat träbjälklag Carport: Plint alt. balkgrund, grusad yta. MELLANBJÄLKLAG Bjälklag av trä med stegljudsisolering. Undersida paneltak och gips. VINDSBJÄLKLAG Enplans-/Suterränghus/Herrgård: Bjälkar Takstol med lösullsisolering, insida takpanel och gips. YTTERVÄGGAR Bostadshus: Isolerad regelstomme av trä med fasad av stående falspanel med locklist på varannan skarv, insida väggar av gips med bakomliggande träfibersskiva. Sidohus/Carport: Oisolerad träregelstomme med fasad av stående falspanel. Suterräng: Suterrängväggar av betong utom baksida som är träfasad. Panelen på samtliga hustyper är målad två gånger på fabrik (en grund och en topp). En andra toppstrykning utförs av husägaren senast inom 2-3 år. INNERVÄGGAR Skivmaterial av gips med bakomliggande spånskiva alt osb på regelstomme av stål alt. trä. YTTERTAK Herrgård/Suterräng/Enplanshus/Sidohus B/Carport: Fackverks takstolar, råspontad panel, underlagspapp, träläkt, enkupiga betongtakpannor. Tvåplanshus: Isolerade takkassetter, råspontad panel och underlagspapp, träläkt, enkupiga betongtakpannor, insida glespanel. Sidohus: Oisolerade takkassetter, råspontad panel och underlagspapp, träläkt, enkupiga betongtakpannor. FÖNSTER- FÖNSTERDÖRRAR Bostad/Sidohus B: Utåtgående 2+1- glas fönster med spröjs. Karm och båge av trä, täckmålade (fabrik). Övriga byggnader: Utåtgående 2-glasfönster, täckmålade (fabrik) DÖRRAR Entré- och groventrédörr: Täckmålade (fabriksmålade). Innerdörrar: Vita släta, täckmålade (fabriksmålade). Fönsterdörrar: Utåtgående 2+1- glas fönster med spröjs. Karm och båge av trä, täckmålade (fabrik). SOCKLAR, FODER, LISTER Trä, fabriksmålade. TRAPPOR Utvändiga av tryckimpregnerat trä alt. betong. Invändiga trappor med plansteg i ek och vitmålade handledare, vangstycken och spjälor. SANITÄRA INSTALLATIONER En självdränerande väggvattenutkastare för trädgårdsbevattning per bostadshus. Huvudvattenmätare i varje hus. Snålspolande wc-stol. Vattenarmaturer i kök och bad/ tvätt av snålspolande typ. UPPVÄRMNING Bostadshus: Varje bostad är försedd med en frånluftsvärmepump, Uppvärmningen sker med vattenburen golvvärme i bottenplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Sidohus B: Uppvärmning sker med elradiatorer. VENTILATION Mekanisk frånluft via värmepump, separat spisfläkt. Tilluft via friskluftsventiler EL, TELEFON, IT, RADIO OCH TV Individuell mätning av el för uppvärmning och hushållsström (elmätare i fasadmätarskåp). Utvändigt ingår belysningsarmatur vid entré, sidohus och carport samt eluttag på bostadshus och carport. Till kvarteret ansluts optisk kabel för TV/radio, data/it och IP-telefoni från Telia/Sonera. Uttag i sovrum, vardagsrum och kök. AVFALLSHANTERING Sophanteringen sköts av SRV (Södertörns Renhållningsverk). Se SRV:s hemsida. Med reservation för ev ändringar

22 exempel på inredningsval Alternativa planlösningar Plan 1 alt med sovrum kr Tillbyggnad Inglasat uterum finns i två utföranden. Generellt för båda är en trästomme med gjuten platta och betongpannor på taket. Glasskjutdörrar på gaveln och en sida. Sommarutförande med enkelglas ca kr Vinterutförande isolerat med elvärmegolv, isolerglas och isolerat tak. ca kr Kakel och klinker Som standard i köket ovan bänkskivan kommer det att vara vita kakelplattor. I våtutrymmena i entréplanet är det vitt kakel och svart klinker på golvet. I hallen ligger stora klinkerplattor. Det finns ett stort utbud på kakel att välja mellan som tillval Kök Kökssnickerierna är av modell Karin från Vedum. Som standard levererar vi en varmgrå lucka. Köket har en bänkskiva i eklaminat och en rostfri diskbänk. Vitvarorna är vita och har en god miljöklassning. Byte av kulör på köksluckorna Byte av bänkskivans laminat Byte av bänkskiva till massiv ek Köksö på hjul Badrum Bubbelbadkar från ca kr ca kr ca kr från ca kr ca kr Braskamin Flera utförande på braskaminer kommer att erbjudas som tillval. Exempel Contura 585 ca kr Kakelugn Camina Karl ca kr Centraldammsugare Allaway dya aparto ca kr

23 ETT GRÖNT PERSONLIGT HEM Energi och miljö Småa har alltid byggt sina hus med tanke på människans behov. Genom att utveckla produktionstekniken gällande husets klimatskal samt att förse husen med den senaste tekniken inom frånluftsvärmepumpar kommer vi i detta projekt möta kommande myndighetskraven gällande energianvändning. Energiförbrukningen går att dela upp i ungefär tre lika stora delar, - värme, tappvarmvatten och hushållsel. Husen i Segersäng installeras med separatmätning för dessa. Med dessa mätpunkter har ni som boende kontrollen över er energianvändning och kan därmed påverka er energiförbrukning och kostnaden för denna. Husen i Segersäng kommer att installeras med den senaste generationen av frånluftsvärmepumpar med en be- tydligt högre verkningsgrad en de som finns på marknaden idag. Frånluftsvärmepumpen återvinner värmeenergin ur frånluften och återför den i form av värme till uppvärmning samt varnvatten. Detta gör att ni som boende i ett Småa hus både spar pengar och bidrar till att värna om miljön.

24 Kv Inägan Till pendeltåget Kv Tallhöjden Till väg 73 Kv Segershatt Kv Ekbacken Kv Berghällen Kv Tjäderhöjden Alla kvarteren i Segersäng By På flygbilden ser man det inte helt färdigbyggda Segershatt. Till höger på bilden ser man kvarteret Tjäderhöjden med Lilla herrgården på höjden. I övrigt ser man de övriga kvarteren Inägan, Tallhöjden och Enbacken.

25 livet på landet

26 segersäng by Segersängs båtklubb Här bygger vi Omgivningarna Sedan nya delen av motorvägen öppnats kör du på 30 min till Globen. Pendeltåget tar ca 45 min till T-centralen. Förskola finns i området. F-åk5/6 samt högstadium finns i Ösmo. Skolbuss hämtar barnen i området. Närmaste affärscentrum med service ligger i Ösmo centrum. Annars storhandlar du i Haninge eller Nynäshamn.

27 att köpa bostad För att på bästa sätt vägleda dig i ett av livets stora beslut - att köpa bostad - vill vi kortfattat förklara de olika momenten som man bör känna till Visningen Vid de första visningarna av ett projekt visar vi marken där den tänkta bebyggelsen ska placeras. Du får situationsplan, ev tomtkarta, skisser och annat försäljningsmaterial där även teknisk beskriving ingår. Vi illustrerar området och husen med hjälp av en modell. Med på plats finns både mäklare och produktionspersonal från Småa som gör allt för att du ska få en så bra bild som möjligt av ditt framtida boende. Mäklare Vi anlitar externa mäklare i alla våra projekt. Detta för att du som köpare ska få en opartisk säljare. Han eller hon bistår dig med all information om bostaden som du står i begrepp att köpa, värderar din gamla bostad, om du så vill, räknar fram en boendekostnadskalkyl samt skriver bokningsgavtal. Fast pris När du köper en bostad av oss gör du det till ett fast pris som anges i prislistan och slipper stressande budgivningar. Om du bestämmer dig i ett tidigt skede har du möjlighet att välja vårt organiserade självbyggeri och kan spara pengar till dig själv. Den summa du sparar är belåningsbar. Bokning När du bestämt dig för att köpa en bostad av oss tecknar du ett bokningsavtal. Du har då tagit kontakt med en bank som räknat på din ekonomi och givit dig ett s k lånelöfte. Inom 10 dagar ska en bokningsavgift på Kr betalas som sedan avräknas vid slutbetalning. Köpe- & entreprenadkontrakt I köpe- och entreprenadkontraktet framgår alla överenskommelser om köpet. I samband med tecknande av detta kontrakt ska du ha med dig ett lånelöfte från din bank. Handpenningen på f n kr betalas genom faktura senast fem dagar efter avtalsteckningen. Köpebrev Köpebrevets huvudsakliga funktion är att vara ett kvitto på betalningen. Genom att köpebrevet undertecknas av både köpare och säljare blir köpet definitivt och den nya ägaren kan söka lagfart på fastigheten. På köpebrevet anges vilken fastighet förvärvet gäller, vem som är köpare och säljare och till vilket pris man köpt fastigheten. Din bank hjälper till med att söka lagfart hos inskrivningsmyndigheten (Lantmäteriet). Slutbesiktning När huset är färdigt och ska besiktigas, ca 2-3 veckor innan tilllträdet, kallas du av utsedd besiktningsman att närvara vid hans kontroll av huset. Nu har du möjlighet att påtala ev fel som du anser föreligger. Inflyttning/tillträde Innan du får nycklarna till din bostad och kan flytta in ska slutbetalning enl köpe- och entreprenadkontraktet vara genomförd. Småas personal överlämnar en s k drift- och skötselpärm till dig och informerar om det nödvändigaste som du behöver känna till. Garantitid Efter den godkända slutbesiktningen inleds en tvåårig garantid för material och varor. Garantitiden för arbetsprestationer är 5 år, dock med vissa begränsningar år 3-5. Den lagstadgade tioåriga byggfelsförsäkringen gäller för byggfel som uppstår i huset inom en 10-årsperiod fr o m besiktingsdatum. Samfällighet Våra områden omfattas nästan alltid av en samfällighetsförening. Detta innebär att du och dina grannar som fastighetsägare har en andel i de delar som ägs och förvaltas gemensamt. Omfattning ser lite olika ut i våra projekt och berör gemensamma intressen såsom gemensam mark, gator, belysningsstolpar, ev kollektivanslutning av telia tripleplay, sopsortering mm. Med hjälp av andelstalet som fastställs av Lantmäteriet fördelar samfälligheten ut sina kostnader för ovanstående mellan fastighetsägarna Avgifter som förekommer vid fastighetsköp Fastighetsskatt Nybyggda hus är avgiftsbefriade i fem år och sedan betalas halv kommunal fastighetsavgift de följande fem åren. Den kommunala fastighetsavgiften är f n max 6 362kr (2009). Samma år som fastigheten slutbesiktigas, det sk värdeåret, betalar fastighetsägaren full fastighetsavgift. Enligt köpe- och entreprenadavtalet står Småa AB för den del av avgiften som avser tiden före tillträdesdagen. Det är emellertid den som är fastighetsägare vid årets slut som får hela fastighetsavgiften medräknad i sitt slutskattebesked. Detta kan innebära att du blir påförd en fastighetsavgift för hela året, trots att du endast bott där ett par månader. På anmodan från dig reglerar Småa AB kostnaderna enligt köpe- och entreprenadavtalet. Lagfart I samband med att lagfartsansökan beviljas tar inskrivningsmyndigheten ut sk stämpelskatt. Stämpelskatten uppgår till 1.5 procent av fastighetens värde den dag köpe- och entreprenadavtalet undertecknas. Värdet förs in på köpebrevet och ligger därmed till grund för lagfartsansökan. Detta innebär att i det fall köpe- och entreprenadavtal tecknas innan huset är påbörjat, så blir underlaget för beräkningen av stämpelskatten endast värdet på marken. Pantbrev Endast den som har lagfart på fastigheten kan belåna fastigheten. När fastigheten belånas (intecknas) utfärdas ett pantbrev på samma belopp. Pantbrevet är en handling som representerar en del av fastighetens värde och fungerar därmed som säkerhet för lånet. Pantbrev kostar för närvarande 2 procent av pantbrevets belopp (dvs. lånebeloppet) i stämpelskatt. Småa AB har i ett tidigt skede redan tagit ut och bekostat pantbrev till en viss summa för alla fastigheter vi säljer. Dessa pantbrev överlämnas till dig på tillträdesdagen och medför att dina kostnader i samband med belåningen minskar

28 Småa AB Småa har sedan starten 1927 byggt över bostäder i Stockholms regionen. Många av dessa småhusområden är idag klassiska trädgårds städer och eftertraktade bostadsmiljöer. Det var under namnet Småstugebyrån som de första självbyggarna reste sina hus på 20-talet. Sedan dess har vi utvecklat vår affärsidé och produkt och arbetar efter tre värdeord: Trädgårdsstäder Personliga hem Kvalitet över tiden Numera är Småa ett aktiebolag som ägs av JM, HSB och personalen. Småas trädgårdsstäder Småa och trädgårdsstaden har blivit ett begrepp. Med varierade hustyper, väl - balan serad arkitektur med genomtänkt storlek och trevligt grönskande trädgårdar skapar vi en vacker trädgårdsstad. Personliga hem Genom att boka ditt hus tidigt kan du vara med och forma ditt personliga hem. Dels genom olika tillvalsmöjligheter och dels genom vårt självbyggerikoncept. Vi erbjuder också ett möte med vår inredare i samband med inredningsvalen. Kvalitet över tiden Småas bostäder är utformade för att vara energieffektiva, miljövänliga och med en kvalitet som står sig över tiden.tillsam mans med våra kunder skapar vi bostäder som fungerar och skänker glädje under lång tid. Miljöpolicy Som bostadsbyggare tar Småa ett stort ansvar för den miljö som vi skapar för framtiden. I vårt miljöanpassade byggande ingår att bygga hälsosamma hus genom goda tekniska lösningar och bra materialval. Vi utrustar bostäder med energieffek tiva installationer och en teknik som ger god funktion och låga driftkostnader. Vi strävar efter att det ska vara möjligt att leva kretsloppsanpassat i våra bostäder. Småakön Du får många fördelar genom att gå med i vår kö. Vi erbjuder boka- tidigt-rabatt på upp till kr. Du har alltid förtur till våra planerade projekt och inbjuds till en särskild visning. Några gånger per år får du en informa tionstidning från oss som bl a pre senterar pågående och planerade projekt. Småa AB Postadress Box 47613, Stockholm Besöksadress Årstaängsvägen 13, Marievik Tel Fax E-post post@smaa.se Webb Säljes genom Mäklarringen, Mats Karlsson. Tel e-post: mats.karlsson@maklarringen.se Arkitekt Södergruppen, Stockholm

Segersäng By - Nynäshamn Kv Segershatt. Bostäder i modern Sörgårdsidyll

Segersäng By - Nynäshamn Kv Segershatt. Bostäder i modern Sörgårdsidyll 44936_korr.qxp:broschyren etapp C vers2.qxd 07-05-22 10.51 Sida 1 Segersäng By - Nynäshamn Kv Segershatt Bostäder i modern Sörgårdsidyll 44936_korr.qxp:broschyren etapp C vers2.qxd 07-05-22 10.51 Sida

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 2014-12-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 PROJEKT: Liden, Lidköping NR: 4675 BYGGNADSBESKRIVNING Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande markisolering.

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-09-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-planshus 142 kvm Blodhasseln 5-8 PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 1-7 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 1-7 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012-01-24 Rev 2012-04-04 Rev 2012-10-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillan 4669, 1-plan parhus NR:1-12 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillor KV.Ritaren Vara kommun projekt 4669 Grund

Läs mer

bofakta 55+ på Kullö Terrass Vaxholm

bofakta 55+ på Kullö Terrass Vaxholm bofakta 55+ på Kullö Terrass Vaxholm situationsplan lägenhetsförteckning 55+ på Kullö Terrass Vaxholm N Trapphus 1 Lghnr Vån Rok Kvm Sid 111 1 2 55 04 112 1 2 55 05 121 2 2 55 06 122 2 2 55 07 131 3 *

Läs mer

Brf Malmen Gäddeholm

Brf Malmen Gäddeholm Brf Malmen äddeholm Västanfors i samarbete med Mälarvillan Möjlighet Brf Malmen äddeholm A 2850 5750 2500 5750 AVEL V NORMAL 2500 5750 AVEL H Terrass Plank Terrass Plank Terrass Plank D10 D10 D10 1940

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Så här går det till att köpa nytt i bostadsrättsföreningen Hållplatsen i Växjö! 1. Läs igenom försäljningsmaterialet,

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934 Rambodal 2A Norrköpings kommun PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Bofakta, standardutförande. Peab har valt en god standard i sitt standardutförande. Därutöver kommer Peab att erbjuda tillval enligt

Läs mer

TEKNISK BESKRIVNING Brf Skogsparken 5 i Haninge, H105

TEKNISK BESKRIVNING Brf Skogsparken 5 i Haninge, H105 TEKNISK BESKRIVNING Brf Skogsparken 5 i Haninge, H105 MARK Kallförråd med storlek ca 6 m2 ingår med placering i närheten av bostaden, kallförråd till bostad 26 och 29 är placerade vid parkeringsanläggning

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Friliggande 122 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-03-11 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park Mariestad NR: 4676 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park - Mariestad NR: 1 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Segersäng By - Nynäshamn kv Inägan och Tjäderhöjden

Segersäng By - Nynäshamn kv Inägan och Tjäderhöjden Segersäng By - Nynäshamn kv Inägan och Tjäderhöjden Lantlivshus på Sörgårdsvis Lantlivshus med lust och fägring I Segersäng By har vi byggt gammaldags lantlivshus sedan 2003 med stor framgång hos livsstilssökande

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-05-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Stångby Väster, Etapp II NR: 4642 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Stångby Väster, Lund NR: 4642 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 8-14 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 8-14 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD INNEHÅLL Situationsplan Huvudbyggnad Sidobyggnad Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Vår vision Sommargård med två (2) bostadshus utformas och offereras efter överenskommelse

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, VILLOR sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, allrum/kontor/sovrum,

Läs mer

Bofakta tomtblad fasadritningar

Bofakta tomtblad fasadritningar Bofakta tomtblad fasadritningar D2 D1 E1 E2 E3 A4 La B1 n A3 rbe tar ta ga tan Innehåll Situationsplan B2 B8 Bofakta Jo A1 rd br uk ar ga A2 E4 nta C1 B3 B7 Fasadritningar 34 38 or ag at nd m 39 C3 Bo

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, KEDJEHUS sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, hall,

Läs mer

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 INNEHÅLL Hus 1-82 m² Hus 2-130 m² Hus 3-165 m² Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Husen på Klyvaregränd finns i tre grundutföranden beroende på storlek 80, 130 eller 165

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-09-24 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Hentorp, Skövde NR: 4670 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT:Hentorp, Skövde NR: 4670 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett Släta målade vita Målat vitt Fabriksmålade vita Fabriksmålade vita Tät vitlackerad

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-04-18 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, ETAPP 2, RADHUS sid 2 (9) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, matplats/allrum, vardagsrum/matplats, förråd, wc/dusch, klädvård

Läs mer

RUMSBESKRIVNING Bålsta, Brf Krägga Allé 2-plans parhus 11 september 2018

RUMSBESKRIVNING Bålsta, Brf Krägga Allé 2-plans parhus 11 september 2018 Generellt Väggar (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Kök Inredning Diskbänk Bänkskiva Stänkskydd Lucka Handtag Vitvaror Ekparkett

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs

Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23510, 018-23507 Modernt BOSTADSHUS i 1,5 plan i populärt bostadsområde på Ottefågelvägen i Kalmarnäs Presentation Modernt, rejält och välbyggt bostadshus med

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY

NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY NYBYGGDA PARHUSLÄGENHET I CENTRALA GODBY PRESENTATION Lyyskis Fastigheter kan i samarbete med Villes Byggservice AB erbjuda dig ett nytt boende i Godby centrum. Under våren 2014 uppförs ett parhus bestående

Läs mer

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke ASKESLÄTT 18 moderna och energisnåla villor Inbyggd omtanke Att bo och leva med kvalitet Platsen är Askeslätt vid Rådaåsens fot i kanten mellan stad och land. Götenehus uppför 18 hus med miljö- och energiriktiga

Läs mer

Nyby Gärde, Fajansområdet, Falkenberg

Nyby Gärde, Fajansområdet, Falkenberg Nyby Gärde, Fajansområdet, Falkenberg Byggnadsbeskrivning Hustyp A o AS 2008-01-30 Området på Nyby Gärde kommer att byggas med en typ av hus som populärt kan kallas för "passivhus", d.v.s. att husen är

Läs mer

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011.

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. FÖRSÄLJNING HusmanHagberg, tel 08-530 388 80. peabbostad.se PEAB BYGGER PASSIVHUS PÅ SOLHÖJDEN

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett trestav Släta målade vita Målat vitt, gipsplank Fabriksmålade vita Fabriksmålade

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2010-07-02 rev. 2011-10-18 Ver. 4 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Trädgårdsstaden, Skövde kommun NR: 4638, Sluttningshus BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Trädgårdsstaden, Sluttningshus NR: 4638 Grund

Läs mer

RUMSBESKRIVNING 5 dec 2017

RUMSBESKRIVNING 5 dec 2017 Generellt Väggar (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Kök Inredning Diskbänk Bänkskiva Stänkskydd Lucka Handtag Vitvaror Ekparkett

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

HEM SOM HÅLLER. Rambodal, NORRKÖPING. peabbostad.se

HEM SOM HÅLLER. Rambodal, NORRKÖPING. peabbostad.se HEM SOM HÅLLER Rambodal, NORRKÖPING peabbostad.se bekvämt boende utan renoveringsbehov Bo till en låg driftkostnad i våra trevliga kedjehus i Rambodal. Med en effektiv och energisnål frånluftsvärmepump,

Läs mer

FA L K E N B E R G S K R E A PA R K. Bofakta. helhet. design

FA L K E N B E R G S K R E A PA R K. Bofakta. helhet. design S K R E A PA R K Bofakta design helhet t ryg g h e t p r i s vä r t FA L K E N B E R G Så här går det till att köpa villa i Skrea Park i Falkenberg! 1. Läs igenom försäljningsmaterialet, studera anslagna

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart.

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart. 0 2 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2011-03-23 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Gräddkannan, Lidköping NR: 4647 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Gräddkannan NR: 4647 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med erforderlig

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28 ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2012-02-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Villa Björkhaga TEKNISK BESKRIVNING

Villa Björkhaga TEKNISK BESKRIVNING Villa Björkhaga TEKNISK BESKRIVNING Här ges en närmare beskrivning av de material och ytskikt som förekommer i rumsbeskrivningen. Vissa material förekommer bara i en version av Villa Björkhaga, vilket

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12 , Rumsbeskrivning : Revideringsdatum: 2015-02-12 Rumsbeskrivning brf. Lindhagen, Sida 1 av 12 Generell byggbeskrivning Grund: Ytterväggar: Yttertak: Fönster, fönsterdörrar Ytterdörr: Utvändig plåt: Innerväggar:

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset.

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset. 1 Beskrivning Rumsfördelning: 4 rum och kök med tvättstuga Boyta: ca 126 m² Grundpris med carport utan tillval: 2 990 000 kr Tomt och anslutningar Fastighetsbeteckning: Stavsjö 2:159, 2:160 Tomtstorlek:

Läs mer

Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby

Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby Bostadshus med inglasat sommarrum, separat verksamhetsutrymme på stor tomt i Godby Presentation På Åkervägen 7 intill Godby centrum ligger detta rymliga bostadshus med många alternativa möjligheter och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19 Län Örebro Gatuadress Kommun Askersund Storlek 6 rum (3 sovrum) / 79 m² Område Zinkgruvan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Huset på ligger i ett alldeles sagolikt

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett trestav Släta målade vita Målat vitt, gipsplank Fabriksmålade vita Fabriksmålade

Läs mer

Byggnads. Byggnads & Rumsbeskrivning. Bruket Köpingebro

Byggnads. Byggnads & Rumsbeskrivning. Bruket Köpingebro Byggnads Byggnads & Rumsbeskrivning Bruket Köpingebro BYGGNADS NADSBESKRIVNING Grund Isolerad kantförstyvad betongplatta på mark m ed 300 m m isolering (cellplast). Uppbyggnad av grund: - 100 m m armerad

Läs mer

RADHUS ELISE HUS NR 20 och 28 FHK 2013-02-25. ODLARVÄGEN, 86 m 2 Plan. Entréfasad mot gata UTEPLATS KYLSKÅP. VARDAGSRUM 23 m 2.

RADHUS ELISE HUS NR 20 och 28 FHK 2013-02-25. ODLARVÄGEN, 86 m 2 Plan. Entréfasad mot gata UTEPLATS KYLSKÅP. VARDAGSRUM 23 m 2. Entréfasad mot gata Fasad mot trädgård Gavelfasad SOVRUM 1 13 m 2 VARDAGSRUM 23 m 2 KYLSKÅP FRYSSKÅP DISKMASKIN KLV/VVS 5 m 2 WC/D Tillval: badkar eller duschväggar (90x90 cm) HÄLL + UGN STÄDSKÅP TVÄTTMASKIN

Läs mer

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen 2 brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-09-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Sluttningshus 152 kvm Ormhasseln 6-11 PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4 Idunavägen 4 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 145 m2 Område Gatuadress Idunavägen 4 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Rymlig bostad på centralt läge! Fint och rymligt hus

Läs mer

2012-02. Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27

2012-02. Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27 Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27 DD HUS/ARKAPE Bofakta Kv Tomtsätra 2:25, 2:27, Nykvarn Välkommen till Södra Skogen lugnets, ljusets och livskvalitetens hemvist. Det idylliska villa- och

Läs mer

RUMS- OCH TEKNISKBESKRIVNING Mariestad, Sjölyckan Brf Kompassen lägenheter. 29 april 2019

RUMS- OCH TEKNISKBESKRIVNING Mariestad, Sjölyckan Brf Kompassen lägenheter. 29 april 2019 Mariestad, Sjölyckan Brf Kompassen lägenheter. 29 april 2019 Generellt (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Blandare Ekparkett Släta målade

Läs mer

yproduktion av aktielägenheter vid Svärtesgränd 2 i Västernäs i Mariehamn

yproduktion av aktielägenheter vid Svärtesgränd 2 i Västernäs i Mariehamn N yproduktion av aktielägenheter vid Svärtesgränd 2 i Västernäs i Mariehamn 4 rum och kök, 89,5 m2 i markplan, utgångspris 242.000. 4 rum och kök, 97,0 m2 i våning II, utgångspris 262.000. BAB Svärtan

Läs mer

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2010-03-24 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: BRF TULPANEN NR: 4615 OBJEKT: Hus 2 lägenhet 11-16 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: BRF TULPANEN NR: 4615 Lgh11-16 HUVUDBYGGNAD Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn

BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn BOSTADSHUS VID PALETTGRÄND 1 Storgärdan, Mariehamn Modernt bostadshus uppfört 2012 i den nya stadsdelen Storgärdan i södra Mariehamn. Huset är uppfört i två plan och har en välplanerad planlösning inrymmande

Läs mer

TULLBOTORP, TULLGARNS KUNGSGÅRD

TULLBOTORP, TULLGARNS KUNGSGÅRD TULLBOTORP, TULLGARNS KUNGSGÅRD BESKRIVNING Totalrenoverad bostadsfastighet avsedd för permanentboende. Byggnadsyta på mark ca 220 m 2. Boarea 335 m 2 Nybyggnad av fristående carport/förråd, byggnadsyta

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-02-28 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Glasberga etapp 2 NR: 4680 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Glasberga etapp 2 NR: 4680 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping 2 Med reservation för ändringar. Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny

Läs mer

Hustyper och Ridanläggning

Hustyper och Ridanläggning Hustyper och Ridanläggning BYGGENTREPRENÖR MÄKLARE ARKITEKT Tel 0322-661236 - Mobil 0707-661240 Tel 0512-797277 - Mobil 0706-644538 Tel. 031-743 84 80, 0322-63 76 00 www.rydlersbygg.se www.lansfast.se

Läs mer

- Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun

- Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun Karusellen Skövde 200 2016-06-23 D C 1 (6) - Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun Karusellen Skövde 200 2016-06-23 D C 2 (6) RUMSBESKRIVNING Plan 1 Hall Trappa: Vardagsrum Klinker

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta

BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta BOSTADSHUS MED EGEN STRAND vid Ramsviken, Geta Modernt bostadshus i 1 1/2 -plan, beläget på en vacker strandfastighet i Geta. Huset ligger på sluttande tomt mot stranden med utsikt över Ramsviken. Huset

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Leveransdeklaration 2-planshus

Leveransdeklaration 2-planshus DD HUS/ARKAPE Standardkatalog DD HUS Leveransdeklaration 2-planshus 12 1 Standardkatalog DD HUS Mark, grund och hus Mark Betongplattor körbara vid entréer. Gräsytor sådd vid nyanläggning. Befintlig mark

Läs mer

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Brf Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

Kvarteret Ingo. Kv Ingo. Parhus för fritidsboende. www.mossholmen.se. 16 fritidsbostäder i 8 parhus av två hustyper. 1 N

Kvarteret Ingo. Kv Ingo. Parhus för fritidsboende. www.mossholmen.se. 16 fritidsbostäder i 8 parhus av två hustyper. 1 N arhus för fritidsboende fritidsbostäder i parhus av två hustyper. 0 Reserverade hus är rödmarkerade. SID () , A 0 arhus för fritidsboende Hustyp A (r ) Träpanel Skivmaterial, vitt låt, grå Fasader i skala

Läs mer

Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland

Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland Helrenoverat BOSTADSHUS i 1 ¾ plan med källare på Valborgsvägen 9 Söderby, Lemland Presentation Moderniserat och helrenoverat bostadshus med något av Villa Villekullakänsla, tillhörande dubbelgarage och

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Rumsbeskrivning. Kvarteret Svea i Barkarbystaden Preliminär GENERELLT. Släta vita alt. spegeldörrar. ca 2.6 m (undantag framgår av Bofakta) ENTRÉHALL

Rumsbeskrivning. Kvarteret Svea i Barkarbystaden Preliminär GENERELLT. Släta vita alt. spegeldörrar. ca 2.6 m (undantag framgår av Bofakta) ENTRÉHALL Rumsbeskrivning GENERELLT Kvarteret Svea i Barkarbystaden Lägenhetsdörr Innerdörrar Fönsterbänkar Rumshöjd Daloc Säkerhetsdörr Släta vita alt. spegeldörrar Kalksten ca 2.6 m (undantag framgår av Bofakta)

Läs mer

situationsplan Situationsplan 2 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43 Myggvägen Humlevägen Tomtblad Tuppstugevägen Myggvägen 83 89

situationsplan Situationsplan 2 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43 Myggvägen Humlevägen Tomtblad Tuppstugevägen Myggvägen 83 89 faktafolder situationsplan T20 T21 T18 T19 T16 H3 Innehåll T17 Humlevägen Situationsplan 2 T15 Tuppstugevägen T13 T14 H1 Myggvägen T12 T10 M27 M25 M23 T4 M21 M19 M15 M17 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43

Läs mer

Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland

Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland Trivsamt BOSTADSHUS med nybyggd altan och fin trädgård i Prestgården, Lemland Presentation Bostadshus i praktisk och trivsam stil och med tillhörande fin trädgård på Svedjevägen 6 i hjärtat av Lemland.

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012 04 10 Rev 2012 05 09 Rev 2012 05 28 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: STADSRADHUS vid TRANSISTORGATAN JÄRNBROTT, GÖTEBORG NR: 4653 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: NR:4653 Stadsradhus vid Transistorgatan,

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Presentation Ett nybyggt bostadshus som är uppfört under 2014 och slutsynat i oktober 2014. Huset är uppfört såsom nyckelfärdigt av Konsens Hus

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

RUMSBESKRIVNING - Villa Vänern, 2-planshus

RUMSBESKRIVNING - Villa Vänern, 2-planshus Entré (4,0 m2) Ytskikt Klinker vid entrén Konradsson Enjoy 330x330 Förberett för kapphylla Vägguttag (jordat, dubbelt) 2 st Vardagsrum (23,3 m2) Ytskikt Vägguttag (jordat, dubbelt) 6 st Mediauttag Trippel

Läs mer