Varför ska du köpa bil av oss?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Varför ska du köpa bil av oss?"

Transkript

1 Varför ska du köpa bil av oss?

2 Ett tryggt bilköp. De flesta vill köpa sin bil av någon man har stort förtroende för. Det gäller både nya och begagnade bilar. För oss handlar förtroende framförallt om två saker: Du ska känna att du har gjort en bra affär och vara helt nöjd när affären är klar. Du ska veta att om något krånglar så rättar vi till det. Våra bilmärken. Vi säljer Ford, Jaguar, Renault och Volvo men alla märken finns inte på alla ställen. Här hittar du våra olika märken: Uppsala: Jaguar, Renault och Volvo. Arlandastad och Stockholm Akalla: Ford, Renault och Volvo. Tierp: Renault och Volvo. I våra anläggningar har vi märkesbutiker med specialiserade säljare, men alla säljare är tillräckligt kunniga för att kunna hjälpa dig om du har önskemål som inte är kopplade till ett speciellt märke, utan mer utgår från ett specifikt behov eller önskemål. Vi vill att du ska hitta rätt bil. Det avgörande för att du ska bli nöjd är att du hittar den bil som passar dina behov, önskemål och ekonomi. Vår uppgift är att så bra som möjligt hjälpa dig med det. Tveka aldrig att ställa alla dina frågor till våra säljare. Det finns inga dumma frågor. Öppet köp och garanti på begagnade bilar! Vi har alltid ett stort urval av bra begagnade bilar. På vår hemsida hittar du dem alla, oavsett om de finns i Uppsala, Arlandastad, Stockholm Akalla eller Tierp. Vi har garantier på alla våra begagnade bilar. Du har också öppet köp i 7 dagar.

3 En butik med mycket mer än bildelar. I våra bildelsbutiker finns det mesta med anknytning till bilar. Inte bara bildelar, utan allt från mobiltelefoner, GPSutrustning, bilstereo till förbrukningsmaterial och däck. Varje månad har vi också ett spännande erbjud ande avsett för dig som är kund. Om du lämnar din mailadress, så kan du få information direkt i din dator. Vår idé om förstklassig service. Ett verkstadsbesök eller ett servicebesök hos oss ska vara enkelt och personligt. Enkelt att boka, enkelt att komma hit och härifrån, tider som passar dig, raka besked, inga kostnadschocker och en bra kontakt med någon du gillar och litar på. Du ska få lika bra service som din bil. Många vill ha sin egen mekaniker, en personlig service tekniker. Hos oss är det självklart. Vår uppgift är att lyssna på dina funderingar och göra det du vill ha gjort och ge dig goda råd. Självklart ska du få veta i förväg vad jobbet kommer att kosta. Vi servar bilen medan du väntar! En normal service utan extra reparationer tar ca 1 1/2 timme. Varför inte stanna hos oss under tiden och spara tid? Vi bjuder på frukost, lunch eller kaffe medan du väntar. Vill du ta ett träningspass i vårt gym eller jobba i vårt Internetcafe går det lika bra. Vi bjuder på frukost eller lunch medan din bil servas!

4 En full tank om du får vänta för länge. Vår ambition är att ta hand om din bil helt utan väntetider. Skulle det mot förmodan ha kört ihop sig och du får vänta mer än 10 minuter när du lämnar eller hämtar din bil, så lovar vi en full tank bensin eller diesel. Korta vänte tider och snabba besked har mycket hög prioritet hos oss. Flygservice på Arlanda. Hur tar man sig till och från vår verkstad? På våra olika orter försöker vi hjälpa dig på flera sätt. Vi har hyrbilar och lånecyklar. Vi ordnar också skjuts till tunnel bana eller pendeltåg där det är aktuellt. Säg till när du bokar service om du vill ha hjälp, så går det smidigare. Vi kommer också att ha en hämta-lämna-tjänst för dig som vill betala lite extra för att minimera besväret. Vi tar gärna emot tips och förslag som kan förenkla för dig och andra att ta sig till och från oss. Flygservice på Arlanda. Flyger du då och då från Arlanda, föreslår vi att du använder vår Flygservice. Då lämnar du bilen hos Hertz på Arlanda när du reser iväg och hämtar den servad och tvättad på samma ställe. Enklare kan det knappast bli och du slipper dessutom alla parkeringsbekymmer!

5 Boka service. Du kan boka service både på vår hemsida och på telefon. Om du har lite framförhållning brukar det inte vara några större problem att hitta den tid som passar dig perfekt och hos din egen mekaniker. Vi klarar även panikutryckningar, men då är flexibiliteten när det gäller tid och personlig mekaniker något mindre. När är det dags för service? Flexifuel-bilarna behöver service var mil, men för de flesta andra bilar är det normalt med service mellan mil eller minst en gång per år. Alla våra verkstäder har också behörighet att serva din AC. Bra att tänka på inför sommaren. Räcker det med service var mil? Vi får ofta frågor om serviceintervallerna är för långa eller om man behöver göra något däremellan. Om du kör väldigt lite eller om du tycker att du kör så att du an stränger motorn väldigt mycket, lägg in ett extra oljebyte. Vi rekommenderar alltså en extra koll varje år, om det tar mer än ett år mellan de normala servicetillfällena. Och då rekommenderar vi oljebyte, vilket vi gör medan du väntar om du vill det. Däckhotell. Varför inte passa på att göra en extrakoll samtidigt som du byter till vinter- eller sommardäck. Vi har däckhotell som gör att du slipper allt besvär.

6 Hjälp att komma ihåg? Om du vill slippa hålla reda på serviceintervaller och tider, säg till oss. Vi tar ansvar för att bilen servas när den ska och hör av oss till dig, när det är dags. Det här gäller oavsett om du köpt bilen av oss eller någon annan stans. Och det kostar inget extra. När ska jag lämna bilen? Hos oss kan du lämna din bil precis när det passar dig. Mitt på dagen eller på kvällen, om det är enklare än på morgonen. Tala om när du bokar vad som passar dig bäst. Kan jag vara med under servicen? Vi servar inga smutsiga bilar. Total öppenhet gäller i våra verkstäder, vi gör ingenting bakom stängda dörrar. Vill du följa med när vi jobbar, får du gärna vara med mekanikern och titta vad han eller hon gör. Vi servar inga smutsiga bilar. I Akalla tvättar vi alla bilar utvändigt innan de körs in för service i vår verkstad. Så du behöver inte bry dig om bilen är smutsig när du kommer till oss, för den är alltid ren när du hämtar den.

7 Service både utvändigt och invändigt. Vill du sköta om bilen ännu mer, kan du bygga på serv icen med en mer omfattande rekonditionering. Då behöver vi ha bilen lite längre, men hela jobbet görs vid ett och samma tillfälle. Du får tillbaka en bil som inte bara går bättre, utan också ser ut som ny. Du bokar rekonditionering samtidigt som du bokar service. Om du fått en tvåa på besiktningen. Vi reparerar 2:or som du fått vid besiktningen och dessutom är vi ackrediterade av SWEDAC att godkänna våra egna reparationer. Alltså kan vi både reparera och släcka 2:or från besiktningen. Vad kommer det att kosta? Normal service sker till fasta priser. Jämför gärna våra priser med andras på vår hemsida. För övriga reparationer får du alltid ett kostnadsförslag av oss innan arbetet börjar. Hittar vi fel under arbetets gång, som vi inte har klartecken att åtgärda, kontaktar vi dig. Krockskada. För att du ska slippa vara av med bilen längre än nödvändigt, när det gäller mindre krockskador och bilen är körduglig, har vi följande rutiner: 1. Antingen ringer du oss direkt och bokar tid för en skadebesiktning. Då får du träffa en professionell skadehanterare som går igenom vad som behöver göras, rapporterar till försäkringsbolaget och planer ar för en tid när du kommer tillbaka och får bilen lagad. 2. Eller så tar du själv ett antal bilder, som ger oss bra möjlighet att bedöma skadan, och mailar dem till oss tillsammans med en skadeanmälan. Du be höv er då inte åka hit för en besiktning. Vi rapporterar till försäkringsbolaget och planerar för det fortsatta jobbet. Sedan bestämmer vi tillsammans en tid på telefon när du får bilen lagad. Hela vårt arbetssätt går ut på att planera så mycket som möjligt i förväg, så att den tid du har bilen på verkstaden blir så kort som möjligt. (Till exempel tar vi hem och lackar de delar som ska bytas ut i förväg.) Det här arbetssättet har inneburit att du inte behöver vara av med bilen mer än nödvändigt. Vår genomsnittstid för att reparera en krockskada är 7 dagar, jämfört med branschens normaltid som är dagar. Garantifrågor. Vi tar hand om alla garantifrågor som rör Ford, Jaguar, Renault och Volvo (för Jaguar enbart i Uppsala). Det här gäller oavsett om du köpt bilen av oss eller hos någon annan. Självklart tar vi hand om alla garantier på de begagnade bilar vi har sålt, oavsett märke. Om något blir fel. Om vi gör något fel eller om du är missnöjd med något annat hos oss, säg till direkt, så vi får chansen att reda ut det omedelbart. Ibland kan det vara ett missförstånd, ibland är det fel på produkten och ibland har vi gjort fel. Oavsett vad, så vill vi rätta till det så fort som möjligt.

8 Vårt miljöansvar. Som bilföretag har vi ett stort miljöansvar! Ingen av oss kan bortse från den miljöproblematik världen står inför. Vi som jobbar med bilar, både producenter och återförsäljare, har ett extra stort ansvar. Osäkerheten om vilken lösning som är bäst på lång sikt, kommer att bestå ett bra tag. Vi har därför tagit fram en liten trycksak som handlar om hur vi alla kan bidra till att minska växthuseffekten. Den heter Bensin, diesel, etanol eller? Finns i våra bilhallar och som pdf på hemsidan. Vår uppgift är också att ställa krav på våra leverantörer, så att de levererar så bra miljölösningar som möjligt i stort och i smått. Det gäller allt från motorer till däck. Självklart ska vi också leva som vi lär. Vi försöker minimera miljöriskerna i vårt eget arbete, i verkstäder, bilhallar och i tvättanläggningar. Vi ska ta hand om allt som är farligt för miljön på det absolut mest effektiva sättet. Lite fakta om Upplands Motor. Vi har funnits sedan 1964 med bas i Uppsala. Nu finns vi också i Arlandastad, Stockholm Akalla, och Tierp och har vuxit till en av Sveriges största och mest framgångsrika bilåterförsäljare utsågs vi till Sveriges Bästa Volvopartner. Hälften av bilarna säljs till företagsmarknaden och hälften till privatkunder. Ett familjeföretag. Upplands Motor ägs av familjen Lindström. Familjekulturen genomsyrar också hela vårt arbetssätt. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tillsammans, gillar varandra och löser problem direkt när de uppstår. Den nya bilanläggningen i Stockholm Akalla, som antagligen är den modernaste och mest spännande i Sverige, är också företagets största satsning någonsin.

9 Välkommen till oss på Upplands Motor. Vi säljer nya personbilar av märkena Ford, Jaguar, Renault och Volvo. Vi säljer Ford och Renault transportbilar. Vi har alltid minst trehundra begagnade kvalitetsbilar, av alla märken, i lager. Vi har Sveriges nöjdaste kunder i våra serviceverkstäder (enligt undersökning som gjorts av Scandinfo). Dessutom uppskattar fler och fler att serva bilen medan man väntar. Arlandastad Ford, Renault och Volvo Servogatan Arlandastad Telefon Stockholm Akalla Ford, Renault och Volvo Kronåsvägen Sollentuna Telefon Uppsala Jaguar, Volvo och Renault Kungsgatan Uppsala Tierp Renault och Volvo Bäggebygatan Tierp Telefon Öppettider, vägvisare med kartor och all övrig information hittar du på upplandsmotor.se

Varför ska du serva och köpa din bil hos oss?

Varför ska du serva och köpa din bil hos oss? Varför ska du serva och köpa din bil hos oss? De fl esta vill köpa sin bil av någon man har stort förtroende för. Det gäller både nya och begagnade bilar. För oss handlar förtroende framförallt om två

Läs mer

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil!

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil! Stanna kvar hos oss när vi servar din bil och gör något trevligt! Om du vill ha några av de extra tillval vi presenterar här intill, fyll

Läs mer

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Mechanum + ditt märke = Framtiden Nu har du nu en ny modern verkstad som är auktoriserad av din biltillverkare att vända dig till. Mechanum är ett bilserviceföretag

Läs mer

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Mechanum + ditt märke = Framtiden Nu har du nu en ny modern verkstad som är auktoriserad av din biltillverkare att vända dig till. Mechanum är ett bilserviceföretag

Läs mer

Ingen bil är bättre än den service den kan få

Ingen bil är bättre än den service den kan få Ingen bil är bättre än den service den kan få Sven-Olof Carlsson, VD för familjeföretaget Autoverkstaden Karlshamn & Tingsryd / 1 Ingen bil är bättre än den service den kan få. Orden kommer från Sven-Olof

Läs mer

Kör längre spara. Alla verkstäderna vi har

Kör längre spara. Alla verkstäderna vi har BILEKONOMI AV MIKAEL STJERNA/TEKNIKENS VÄRLD Kör längre spara Samma service, samma bil. Men du sparar över 2 000 kr på att välja rätt verkstad. Privata Affärer har jämfört priserna på Volvooch Saab-verkstäder.

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till.

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Därför ska du välja Bilia Bilia är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade

Läs mer

Välkomna till AUTOIMPROVE AB. - din kompletta bilpartner

Välkomna till AUTOIMPROVE AB. - din kompletta bilpartner Välkomna till AUTOIMPROVE AB - din kompletta bilpartner Välkomna till AUTOIMPROVE AB - en komplett bilpartner med en yta av närmre 2 000 m2. AUTOIMPROVE startades i mitten av 90-talet av passion och kärlek

Läs mer

Vi ser till att din verksamhet rullar

Vi ser till att din verksamhet rullar Vi ser till att din verksamhet rullar Team Verkstadscenter vet att det är viktigt för dig att ditt fordon mår bra och lever länge, för när bussen eller lastbilen rullar så gör även din verksamhet det.

Läs mer

MECHANUM FRAMTIDENS BILVERKSTAD

MECHANUM FRAMTIDENS BILVERKSTAD MECHANUM FRAMTIDENS BILVERKSTAD Mechanum är ett bilserviceföretag som vill förändra synen på verkstadsbranschen genom att erbjuda allt kunden behöver för sin bil till en kvalitets- och servicenivå som

Läs mer

Stilbil AB. www.stilbi.se. www.stilbil.se

Stilbil AB. www.stilbi.se. www.stilbil.se Stilbil AB www.stilbi.se www.stilbil.se 1 Stilbil AB-Din Hyundai och Fiat återförsäljare Stilbil AB är ett bilhandelsföretag som satsar på dig som kund antingen du kommer till oss som privatperson eller

Läs mer

Resultat Juli/Augusti 2012

Resultat Juli/Augusti 2012 Resultat Juli/Augusti 2012 OM SBM Bilägarpanel SBM Bilägarpanel är en konsument- och användarpanel sammansatt av ett stort antal bilägare med varierande ålder, kön, social bakgrund, trafikvana och bilerfarenhet.

Läs mer

744:- 370:- spara. Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från

744:- 370:- spara. Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från spara Utnyttja kupongen på sidan 7 och 370:- 744:- Vi har extraöppet när du behöver oss som bäst den

Läs mer

mjölby Trygga bilaffärer i 30 år

mjölby Trygga bilaffärer i 30 år mjölby Trygga bilaffärer i 30 år 2 Bilplåt Billackering Plastreparationer Bilrutor Tel Linköping 013-10 23 85 www.belami.nu 3 Välkommen till Bilhallen i Mjölby! Bilhallen i Mjölby är ett familjeföretag

Läs mer

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till.

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Därför ska du välja är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar,

Läs mer

Du kör bil vi sköter resten

Du kör bil vi sköter resten Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering,

Läs mer

643:- 370:- Sommardäcks- dax för din Opel! spara 1. Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från

643:- 370:- Sommardäcks- dax för din Opel! spara 1. Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Sommardäcks- dax för din Opel! 643:- Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Vi har extraöppet när du behöver oss som bäst den 25 mars och 1 april. Öppet hela året på våra

Läs mer

E: Har du jobbat som det hela tiden som du har varit här på företaget?

E: Har du jobbat som det hela tiden som du har varit här på företaget? A: Vad heter du? S: Jag heter Stefan. A: Hur gammal är du? S: 39. A: Och var jobbar du någonstans? S: Fällmans Kött. A: Vad är ditt yrke? S: Jag är logistik- och lagerchef. A: Hur hamnade du i den här

Läs mer

Återlämna din Mercedes på rätt sätt.

Återlämna din Mercedes på rätt sätt. Återlämna din Mercedes på rätt sätt. Dialog och klara besked - från första början. För oss är det viktigt att ha nöjda kunder, att ge omfattande information och inte minst att hålla en hög professionell

Läs mer

Välkommen till WeOptimize

Välkommen till WeOptimize Välkommen till WeOptimize Här kommer en introduktion till hur WeOptimize fungerar och vad vi har att erbjuda dig som är ute efter en framgångsrik hemsida. ! 2 Utveckling av ny hemsida Digitala närvaro

Läs mer

Din bilhandlare på Österlen GÄRSNÄS BIL AB

Din bilhandlare på Österlen GÄRSNÄS BIL AB Din bilhandlare på Österlen GÄRSNÄS BIL AB Vi bygger för framtiden Vi på Gärsnäs Bil gör nu den största satsningen i företagets historia. Vi satsar på en helt ny bilhall, som kommer att bli ett lyft för

Läs mer

Rekonditionering. Vi hjälper dig med din bil. Hotell

Rekonditionering. Vi hjälper dig med din bil. Hotell Vi hjälper dig med din bil På 47 kan du hyra personbilar, bussar och transporters. Släpvagnar kan både hyras och köpas. Vi utför rekonditionering och småreparationer som byte av lampor, torkarblad, bilglasrutor

Läs mer

BMW Fleet. www.bmw.se/ bmwfleet. När du älskar att köra OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR.

BMW Fleet. www.bmw.se/ bmwfleet. När du älskar att köra OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR. BMW Fleet www.bmw.se/ bmwfleet När du älskar att köra BMW FLEET. OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR. BMW FLEET. OPERATIONELL LEASING. BMW Fleet är en operationell

Läs mer

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla.

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Samuelsson & Partner är Sveriges enda renodlade digitala låssmed. Vi är experter på moderna låssystem som gör livet enklare och tryggare. Eftersom vi

Läs mer

service & after sales The sideloader specialist

service & after sales The sideloader specialist service & after sales The sideloader specialist 2 Världsledande och alltid nära våra kunder HAMMAR Maskin AB utvecklar, tillverkar och marknadsför en mobil självlastande containerutrustning, sidlastare,

Läs mer

Byagruppen. Ett hållbart framtidskoncept som skapar gemensam uthållighet inom Piteå Snöskoterklubb

Byagruppen. Ett hållbart framtidskoncept som skapar gemensam uthållighet inom Piteå Snöskoterklubb Byagruppen Ett hållbart framtidskoncept som skapar gemensam uthållighet inom Piteå Snöskoterklubb 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning sid 2 Bakgrund sid 3 Varför pratar vi så mycket om begreppet

Läs mer

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap Som medlem i LRF,

Läs mer

När du som konsument köper en bil från en bilhandlare

När du som konsument köper en bil från en bilhandlare När du som konsument köper en bil från en bilhandlare Denna information innehåller de viktigaste regler som gäller för dig som konsument när du köper en bil från en bilhandlare. Den lag som reglerar köpet

Läs mer

Om ANA. Företagsfakta

Om ANA. Företagsfakta Om ANA Företagsfakta ANA Trollhättan AB med dotterbolaget ANA Motorcentrum AB har idag verksamhet på 4 orter. Trollhättan. Vänersborg, Strömstad och Stenungsund. ANA-bolagen med ca 150 anställda levererar

Läs mer

/ Orio Guide / Försäljning / 2013.11.13x. Skaffa fler kunder, behåll och utveckla dem

/ Orio Guide / Försäljning / 2013.11.13x. Skaffa fler kunder, behåll och utveckla dem x Skaffa fler kunder, behåll och utveckla dem INDEX Inledning 03 Skaffa kunder 01 Hur många bilar finns det för din verkstad att serva? 02 Hur talar vi om att vi finns och vad vi erbjuder? 03 Ta direkt

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Audi. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business

Läs mer

Motormännens Nybilsenkät 2004

Motormännens Nybilsenkät 2004 Hur nöjd är Du med din nya bil? Märke & Modell Betyg Betyg föregående år Toyota Yaris 212 9,40 9,38 Volvo XC90 165 9,40 9,10 Mercedes C-klass 214 9,25 9,33 BMW 3-serien 282 9,22 9,44 Toyota Corolla 788

Läs mer

Bilundersökning Mekonomen 2015. Paneler: Damernas Värld, amelia, mama, tara

Bilundersökning Mekonomen 2015. Paneler: Damernas Värld, amelia, mama, tara Paneler: Damernas Värld, amelia, mama, tara 1. Har du körkort för personbil? 2. Varför har du inte körkort? Inte intresserad av att kunna köra 23% Nej 13 % Inget behov av körkort Bättre om min partner

Läs mer

Välkommen till oss i monter U:550!

Välkommen till oss i monter U:550! Nummer 1 2012 Tidningen du just nu läser är så aktuell som den kan bli. Vi producerade tidningen på plats på mässan under onsdagen. Den skickades till tryckeriet för tryck samma dag och började delas

Läs mer

Pass 4 av 7 Kundrelationer mm. Du behöver: Anteckningsmaterial Din manual. Utskrift av bilderna till detta pass. wctele1av6 2013-05-21

Pass 4 av 7 Kundrelationer mm. Du behöver: Anteckningsmaterial Din manual. Utskrift av bilderna till detta pass. wctele1av6 2013-05-21 Välkommen! Ta fram papper och penna, stäng dörrar, TV och annat som kan störa, det blir mycket information på kort tid. -18år i Sverige - 33 år i världen och detta är bara början! 1 Utbildningen är fördelad

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

UHPOI samarbete med. Möt din inköpscoach. Inköp på dina villkor. Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig

UHPOI samarbete med. Möt din inköpscoach. Inköp på dina villkor. Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig UHPOI samarbete med Privattandläkarna Inköp på dina villkor Möt din inköpscoach Tomas hjälper dig att handla rätt Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig Magnus Isberg på Privattandläkarna

Läs mer

Konferensrum 2:2 Kommunalhuset Tumba

Konferensrum 2:2 Kommunalhuset Tumba 1 [7] Referens Josefin Blomquist, verksamhetsutvecklare Möte om hemtjänsten Dag och tid Torsdag 21 mars 2013 kl. 17 19 Plats Konferensrum 2:2 Kommunalhuset Tumba Mahria Persson Lövkvist, verksamhetschef

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Audi Business Inclusive är ett erbjudande till näringsidkare (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik) och gäller alla Audimodeller. Erbjudandet gäller 1

Läs mer

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö Riksmöte 2010 19-21 november - Nässjö Varför du borde delta: - Du får makt på årets största och viktigaste möte inom spelhobbyn. - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen

Läs mer

Bad och friskvård Klippan. Standardrapport

Bad och friskvård Klippan. Standardrapport Bad och friskvård 2014 Standardrapport Procent Antal Man 42 108 Kvinna 58 149 Svarande 257 Inget svar 17 Procent Antal 15-19 5,6 15 20-29 8,6 23 30-39 7,1 19 40-49 11,6 31 50-59 15,4 41 60-65 10,5 28 över

Läs mer

Lyssna på personerna som berättar varför de kommer försent. Du får höra texten två gånger. Sätt kryss för rätt alternativ.

Lyssna på personerna som berättar varför de kommer försent. Du får höra texten två gånger. Sätt kryss för rätt alternativ. Höra 1 Varför kommer de för sent? Lyssna på personerna som berättar varför de kommer försent. Du får höra texten två gånger. Sätt kryss för rätt alternativ. A Ursäkta mig, jag skyndade mig så mycket jag

Läs mer

PRAO årskurs 8 Vårterminen 2008. Åstorp

PRAO årskurs 8 Vårterminen 2008. Åstorp PRAO årskurs 8 Vårterminen 2008 Åstorp PRAO Årskurs 8 Vt 2008 Klass veckor datum område 8A1 10 3-7 mars vård/omsorg 8A2, a-i 10 3-7 mars vård/omsorg 8A2, j-ö 10 3-7 mars teknik/tillverkning/service 8B

Läs mer

personligt engagemang!

personligt engagemang! och personligt engagemang Förtroendefulla samarbeten personligt engagemang! Städkonsult i Skaraborg AB Hammargatan 2, 541 45 Skövde Tel 0500 48 08 20 Fax 0500 48 22 90 Villagatan 1 1, 522 30 Tidaholm Tel

Läs mer

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura.

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. SIMPLY CLEVER Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos SKODA. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större

Läs mer

teamarver Låt oss göra kontrollen av din digitala färdskrivare Sid 6 TÄVLING! Spara tusenlappar...

teamarver Låt oss göra kontrollen av din digitala färdskrivare Sid 6 TÄVLING! Spara tusenlappar... teamarver Höst 2009 Spara tusenlappar... Låt oss göra kontrollen av din digitala färdskrivare Sid 6 TÄVLING! Var med och vinn en exklusiv skinnjacka från Arver Lastbilar! Läs mer på sid 4 Höst 2009 Ansvarig

Läs mer

LIAkalendern. Att söka en LIAplats är KRÄVANDE. Om du vill lyckas med att få LIA, måste du marknadsföra dig

LIAkalendern. Att söka en LIAplats är KRÄVANDE. Om du vill lyckas med att få LIA, måste du marknadsföra dig LIAkalendern Att söka en LIAplats är KRÄVANDE. Om du vill lyckas med att få LIA, måste du marknadsföra dig Det gäller att känna produkten du skall marknadsföra, dvs. DU! Det är absolut största vikt att

Läs mer

Uppvärmande grundfrågor Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? Hur länge har du tränat hos/med oss?

Uppvärmande grundfrågor Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? Hur länge har du tränat hos/med oss? Uppvärmande grundfrågor Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? Hur länge har du tränat hos/med oss? Kvinna 25 År Kvinna 35År Man 54 år Kvinna 63 år Kvinna 34 år Mina reflektioner

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Du har bara en kropp - ta hand om den! av Elin Häggström

Du har bara en kropp - ta hand om den! av Elin Häggström Du har bara en kropp - ta hand om den! av Elin Häggström Du är värdefull! Det är viktigt att få höra att man är värdefull och att man är duktig på något. Så kom ihåg, beröm dina kompisar och personer i

Läs mer

Anvisning Ansvariga för verksamhetsbundna fordon

Anvisning Ansvariga för verksamhetsbundna fordon Skånetransport Mikael Wihlborg Affärsområdeschef Tfn: 046-17 47 57 e-post: mikael.wihlborg@skane.se Datum 2009-12-03 1 (7) Anvisning Ansvariga för verksamhetsbundna fordon För varje verksamhetsbundet fordon

Läs mer

S K A D E F Ö R E B Y G G A N D E

S K A D E F Ö R E B Y G G A N D E S K A D E F Ö R E B Y G G A N D E P R O G R A M AGENDA Process skadeförebyggande arbete Rutiner vid skadeanmälan P-skador Glasskador Reparationskostnader Attityder, vårdabilen Jonny Vall Motorskadetekniker

Läs mer

ÅF-Barometern Stockholm Bilhandlares anseende i Stockholmsregionen 2012 TNS SIFO AB 2012-06-11

ÅF-Barometern Stockholm Bilhandlares anseende i Stockholmsregionen 2012 TNS SIFO AB 2012-06-11 ÅF-Barometern Stockholm Bilhandlares anseende i Stockholmsregionen 2012 TNS SIFO AB 2012-06-11 1 ÅF-Barometern Stockholm 2012 Fakta om undersökningen Bakgrund Återförsäljarens uppgift är att sälja bilar,

Läs mer

KONTOR FÖR MINDRE FÖRETAG MED STOR POTENTIAL TORSHAMNSGATAN 35 & 39

KONTOR FÖR MINDRE FÖRETAG MED STOR POTENTIAL TORSHAMNSGATAN 35 & 39 KONTOR FÖR MINDRE FÖRETAG MED STOR POTENTIAL TORSHAMNSGATAN 35 & 39 NORDICFORUM TORSHAMNSGATAN 35 & 39 2 OM NORDICFORUM Kraftig tillväxt, idérikedom och gemensamma mål. nordicforum erbjuder de förutsättningar

Läs mer

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta!

AB Hüllert Maskin. Vi är stolta! AB Hüllert Maskin Vi är stolta! Kunderna är AB Hüllert Maskins viktigaste personer Kunderna står i fokus hos oss på AB Hüllert Maskin varje dag! Vårt mål är att de som investerar i nya eller begagnade

Läs mer

Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill

Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill Välkommen in till oss! Namnet Bénka-dí härstammar från Mandinka-språket och betyder Att vara tillsammans är bra och det är just den känslan vi vill att du ska känna när du kommer in genom dörrarna. Den

Läs mer

Rätt självklart. K AMPANJHANTERING

Rätt självklart. K AMPANJHANTERING Rätt självklart. Rätt erbjudande. Rätt kanal. Rätt mottagare. Rätt tid. IT-SYSTEM AUTOMATISER AD KOMMUNIK ATION Rätt självklart. K AMPANJHANTERING LOGISTIKOP TIMERING Det spelar ingen roll hur bra din

Läs mer

Reseguide till London

Reseguide till London Reseguide till London Alla nödvändigheter för din London resa Nicholas Harrison Vill du åka till London utan att spendera allt för mycket pengar? Denna guide hjälper dig boka alla nödvändigheter för en

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? Sida 1/5 BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du bäst väljer produktionsbolag Hur du bedömer ett bolags kompetens Hur du undviker att bli lurad

Läs mer

EXEMPELTEXTER SKRIVA D

EXEMPELTEXTER SKRIVA D EXEMPELTEXTER SKRIVA D Beskriv Må bra (s. 13) En god hälsa är viktig. Om man vill ha ett långt och bra liv, måste man ta hand om både kropp och själ. Jag försöker äta rätt för att må bra. Jag väljer ofta

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? Sida 1/7 BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du sparar halva reklamfilmskostnaden Vad det är som kostar i en film Vad du måste berätta

Läs mer

teamarver Kolla din air condition i god tid Sid 6 Varmt på jobbet? ERBJUDANDE! Solglasögon på köpet! Se sid 6 www.arverbil.scania.se teamarver extra 1

teamarver Kolla din air condition i god tid Sid 6 Varmt på jobbet? ERBJUDANDE! Solglasögon på köpet! Se sid 6 www.arverbil.scania.se teamarver extra 1 teamarver Sommar 2009 Varmt på jobbet? Kolla din air condition i god tid Sid 6 ERBJUDANDE! Solglasögon på köpet! Se sid 6 www.arverbil.scania.se teamarver extra 1 Vår 2009 Sommartider Under vecka 25 34

Läs mer

Hur blir jag racing funktionär och vad innebär det??

Hur blir jag racing funktionär och vad innebär det?? Hur blir jag racing funktionär och vad innebär det?? För att bli funktionär i en motorförening/klubb krävs i princip bara en sak att du har ett motorsportsintresse! Din ålder har inte så stor betydelse.

Läs mer

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap Som medlem i LRF,

Läs mer

W e b b k a t a l o g

W e b b k a t a l o g DESIGNERSTUDION W e b b k a t a l o g 2010 H ö s t & V i n t e r Vi skrädda rs yr anpassade H e l h e t s l ö s n i n g a r U t b i l d n i n g a r S t r a t e g i e r Vi erbj uder I n t e r n & e x t

Läs mer

Torshamnsgatan 35. Thule Fastighetsutveckling AB Östermalmsgatan 87E SE-114 59 Stockholm Vxl +46 8 555 199 00 www.thulefastighetsutveckling.

Torshamnsgatan 35. Thule Fastighetsutveckling AB Östermalmsgatan 87E SE-114 59 Stockholm Vxl +46 8 555 199 00 www.thulefastighetsutveckling. Torshamnsgatan 35 Thule Fastighetsutveckling AB Nordic Forum - Kista Science City Med universitetsmiljön, ett expansivt näringsliv, galleria med shopping och nöje, växande bostadsområden och bra kommunikationer

Läs mer

PERSONLIGA OCH PROFESSIONELLA MÅLARE SEDAN 1995

PERSONLIGA OCH PROFESSIONELLA MÅLARE SEDAN 1995 MER ÄN BARA YTA år i branschen PERSONLIGA OCH PROFESSIONELLA MÅLARE SEDAN 1995 Alltihop började sommaren 1995, då målaren Janne Malmsten fick uppdraget att måla om trapphusen åt en bostadsrättsförening

Läs mer

Hedin Bils kundklubb

Hedin Bils kundklubb l til p p U % 0 2 s rbet a å tt p n raba stnade ko - Hedin Bils kundklubb Medlemsvillkor Auktoriserad verkstad för: CADILLAC CHEVROLET CITROËN CORVETTE KIA MITSUBISHI NISSAN OPEL SAAB STOCKHOLM 1 st! Hur

Läs mer

Grattis! Din bil är försäkrad redan från start

Grattis! Din bil är försäkrad redan från start Grattis! Din bil är försäkrad redan från start Extrautrustad bilförsäkring via din bilhandlare Öppna och läs mer! Vi bjuder på bilförsäkring i två veckor Redan när du rullar ut från bilhallen är din bil

Läs mer

Sammanställning av enkäten. Låt oss veta vad Du tycker om Badhuset

Sammanställning av enkäten. Låt oss veta vad Du tycker om Badhuset Sammanställning av enkäten Låt oss veta vad Du tycker om Badhuset Innehållsförteckning Innehållsförteckning 2 Inledning, syfte, mål 3 Sammanställningsmetod 4 Enkätfrågor med ev. slutsatser och kommentarer

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

Sida. SRM-strategi Motor Management

Sida. SRM-strategi Motor Management Sida SRM-strategi Motor Management SRM 2015-10-15 Sida 2 Leverantörsutveckling och Trygg-Hansas ambition Lyfta vår verksamhet genom att fixa basleveranserna Skapa en kundkultur genom att agera i enlighet

Läs mer

Torshamnsgatan 39. Thule Fastighetsutveckling AB Östermalmsgatan 87E SE-114 59 Stockholm Vxl +46 8 555 199 00 www.thulefastighetsutveckling.

Torshamnsgatan 39. Thule Fastighetsutveckling AB Östermalmsgatan 87E SE-114 59 Stockholm Vxl +46 8 555 199 00 www.thulefastighetsutveckling. Torshamnsgatan 39 Thule Fastighetsutveckling AB Nordic Forum - Kista Science City Med universitetsmiljön, ett expansivt näringsliv, galleria med shopping och nöje, växande bostadsområden och bra kommunikationer

Läs mer

ISM 2015 VI OCH VÅRA BOKARE

ISM 2015 VI OCH VÅRA BOKARE VI OCH VÅRA BOKARE Utförd av: RESURS för Resor och Turism i Norden AB Januari 2015 På uppdrag av: Informus Resurs för Resor och Turism i Norden AB 1 Vi och våra bokare Syfte Syftet med denna lilla undersökning

Läs mer

Reminder UF Affärsplan Perioden:2005-10-05-2005-12-01. Affärsplan. Håbo kommun, Uppsala län. Styrelse Fredrik Marteleur Tommy Nordström Christian Lund

Reminder UF Affärsplan Perioden:2005-10-05-2005-12-01. Affärsplan. Håbo kommun, Uppsala län. Styrelse Fredrik Marteleur Tommy Nordström Christian Lund Reminder UF Affärsplan Perioden:2005-10-05-2005-12-01 Affärsplan Håbo kommun, Uppsala län Styrelse Fredrik Marteleur Tommy Nordström Christian Lund Innehållsförteckning Innehållsförteckning...1 Företaget...2

Läs mer

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga Cinderellas evenemangsdäck Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga www.vikingline.se Se möjligheterna! I en tid när efterfrågan på rymliga mötesplatser ökar kan vi presentera ett

Läs mer

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte?

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte? 20 vanliga avslutstekniker att använda för att öka din försäljning Du kanske blir förvirrad när du läser det här, men det är alldeles för många säljare som tror och hoppas, att bara för att de kan allt

Läs mer

Det personliga företaget med de stora resurserna U P P S A L A

Det personliga företaget med de stora resurserna U P P S A L A Det personliga företaget med de stora resurserna U P P S A L A Välkommen till Sveriges äldsta Toyotaåterförsäljare! Historien om Biltrean tar egentligen sin början under 1930-talet då Tage Björsberg hjälpte

Läs mer

tokiga transporter SPN-uppdrag

tokiga transporter SPN-uppdrag HUVUDUPPGIFT: Hur reser vuxna egentligen? 1. Hur reser vuxna egentligen? Välj ut en vuxen i din närhet som du litar på och träffar ofta. Välj ut tre dagar under arbetsveckan (måndag till fredag) då du

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Testa själv hur det funkar!

Testa själv hur det funkar! QR-kod som verktyg vid turistinformation Michael Andersson Så fungerar QR-koden QR-koder (Quick Respones) är en genväg för smartphoneanvändare att nå information på en befintlig hemsida för t ex en kommun

Läs mer

Privatleasing av bil. hos Bröderna Brandt Bil AB. för Landstingets personalklubb N:v Götaland

Privatleasing av bil. hos Bröderna Brandt Bil AB. för Landstingets personalklubb N:v Götaland Privatleasing av bil för Landstingets personalklubb N:v Götaland hos Bröderna Brandt Bil AB Giltigthetstid tillsvidare med reservation för prisändringar och tryckfel. Privatleasing BEKYMMERSFRITT BILÄGANDE

Läs mer

Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen!

Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen! Koll på kapitalet? Nu räknar dom stålar igen! Mätsystem för ökad lönsamhet En god lönsamhet är ett självklart mål för varje framgångsrik affärsverksamhet. Att nöjda kunder, motiverade medarbetare och starka

Läs mer

Skolmaten. Användarhandledning 2015-05-28

Skolmaten. Användarhandledning 2015-05-28 Skolmaten Användarhandledning 2015-05-28 Steg 1: Logga in Om din skola är ansluten till Skolmaten har du fått inloggningsuppgifter. Om inte, skicka ett mail till info@dinskolmat.se så kontaktar vi dig.

Läs mer

Lastbilsuthyrning. Städ- och hemservice. www.service-poolen.se. 040-631 11 23 info@service-poolen.se

Lastbilsuthyrning. Städ- och hemservice. www.service-poolen.se. 040-631 11 23 info@service-poolen.se Städ- och hemservice Lastbilsuthyrning Behöver du en lastbil för flytten? Eller har du behov av fraktutrymme för längre eller kortare perioder? Hos oss kan du hyra lastbilar för små och stora behov, B

Läs mer

En samling övningar för att komma igång med samtal

En samling övningar för att komma igång med samtal En samling övningar för att komma igång med samtal Sammanställda av Karin Sjögren, Göteborg, 2010 Övning 1 Spegling - Enkel: säga samma sak tillbaka 2 personer en berättar och en speglar - Jag har en röd

Läs mer

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT INTRANÄT BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT TEAMENGINE INTRANÄT JOBBA ÄNNU BÄTTRE TILLSAMMANS I ett företag vill man kunna fokusera på själva arbetet och uppnå stödjer och underlättar den interna kommunikationen

Läs mer

LÄRARNYTT NR 1 13/14. Senaste nytt inom UF-världen!

LÄRARNYTT NR 1 13/14. Senaste nytt inom UF-världen! LÄRARNYTT NR 1 13/14 Vi lanserar våra nya, fräscha webb! Kolla in årets kalendarium! Kickoff den 24 september i Kungsbacka och Halmstad Fortbildning: gruppdynamik och konflikthantering den 11 december

Läs mer

Elbilsförarenkät. Östersund - årets elbilsstad

Elbilsförarenkät. Östersund - årets elbilsstad Elbilsförarenkät Östersund - årets elbilsstad Bakgrundsinformation Elektronisk enkät Mätperiod 110628-111007 Svarsfrekvens: 79,8% (83/104) Könsfördelning: 71,1% män, 28,9%kvinnor Åldersfördelning: 20-30:

Läs mer

Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB

Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB www.smab.se Fiskenytt Januari 2015 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB Innehåll: Tankar från bryggan Affärsskolorna helt rätt i tidens kundförväntningar Reflektioner från Automotive World

Läs mer

Akademiska lab kundenkät Copy

Akademiska lab kundenkät Copy Akademiska lab kundenkät Copy 1. Befinner du dig på Blodcentralen i Uppsala eller på Närtappen i Enköping? 2. Besöksorsak 3. Ålder 4. Kön 5. Jag har varit blodgivare i ungefär? 6. Hur ofta lämnar du blod?

Läs mer

din mångsidiga byggare

din mångsidiga byggare din mångsidiga byggare ANSVARSTAGANDE, LYHÖRDA, NY- TÄNKANDE OCH PROFESSIONELLA Oavsett om du behöver hjälp med att bygga nytt, bygga till eller bygga om kan du alltid vara säker på att du får rätt hjälp

Läs mer

Lidköping 0510-275 10 DIN LEVERANTÖR AV VOLVO LASTMASKINER, HJULGRÄVARE, DUMPRAR OCH BANDGRÄVARE REDSKAP OCH ANPASSNINGAR

Lidköping 0510-275 10 DIN LEVERANTÖR AV VOLVO LASTMASKINER, HJULGRÄVARE, DUMPRAR OCH BANDGRÄVARE REDSKAP OCH ANPASSNINGAR Lidköping 0510-275 10 DIN LEVERANTÖR AV VOLVO LASTMASKINER, HJULGRÄVARE, DUMPRAR OCH BANDGRÄVARE REDSKAP OCH ANPASSNINGAR www.sparbankenlidkoping.se tel. 0510-54 55 00 PRISPRESSARE PÅ TUNGVIKTARE Välkommen

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

Fraktjakt manual för registrering av Transportföretag och användare

Fraktjakt manual för registrering av Transportföretag och användare Fraktjakt manual för registrering av Transportföretag och användare Version 1.5 2012-09-11 1 Innehållsförteckning Innehållsförteckning...2 Välkommen...3 Registrera användarkonto till fraktföretag...4 Mina

Läs mer

Smart bilist på väg En broschyr om bilpooler Bilpool för den smarta bilisten! Ien bilpool är Du fri från bekymmer och det är nästan lika smidigt som med egen bil, men oftast mycket billigare Bilpool ligger

Läs mer

Hur kan man uppnå tillståndet där Lean/Verksamhetsutveckling är en naturlig del av tillvaron?

Hur kan man uppnå tillståndet där Lean/Verksamhetsutveckling är en naturlig del av tillvaron? Hur kan man uppnå tillståndet där Lean/Verksamhetsutveckling är en naturlig del av tillvaron? Av Ronny Brandqvist Sida 1 av 19 Lean är INTE ett statiskt tillstånd Sida 2 av 19 Hur kan det se ut? Attityder,

Läs mer

New Summary Report - 25 June 2015

New Summary Report - 25 June 2015 New Summary Report - June 215 1. Har du börjat planera din sommarsemester? 1 81.1% 5 18.9% Ja Nej Ja 81.1% 816 Nej 18.9% 19 Total 1,6 2. Kommer du att åka på bilsemester i år dvs bila runt i Sverige för

Läs mer