Varför ska du köpa bil av oss?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Varför ska du köpa bil av oss?"

Transkript

1 Varför ska du köpa bil av oss?

2 Ett tryggt bilköp. De flesta vill köpa sin bil av någon man har stort förtroende för. Det gäller både nya och begagnade bilar. För oss handlar förtroende framförallt om två saker: Du ska känna att du har gjort en bra affär och vara helt nöjd när affären är klar. Du ska veta att om något krånglar så rättar vi till det. Våra bilmärken. Vi säljer Ford, Jaguar, Renault och Volvo men alla märken finns inte på alla ställen. Här hittar du våra olika märken: Uppsala: Jaguar, Renault och Volvo. Arlandastad och Stockholm Akalla: Ford, Renault och Volvo. Tierp: Renault och Volvo. I våra anläggningar har vi märkesbutiker med specialiserade säljare, men alla säljare är tillräckligt kunniga för att kunna hjälpa dig om du har önskemål som inte är kopplade till ett speciellt märke, utan mer utgår från ett specifikt behov eller önskemål. Vi vill att du ska hitta rätt bil. Det avgörande för att du ska bli nöjd är att du hittar den bil som passar dina behov, önskemål och ekonomi. Vår uppgift är att så bra som möjligt hjälpa dig med det. Tveka aldrig att ställa alla dina frågor till våra säljare. Det finns inga dumma frågor. Öppet köp och garanti på begagnade bilar! Vi har alltid ett stort urval av bra begagnade bilar. På vår hemsida hittar du dem alla, oavsett om de finns i Uppsala, Arlandastad, Stockholm Akalla eller Tierp. Vi har garantier på alla våra begagnade bilar. Du har också öppet köp i 7 dagar.

3 En butik med mycket mer än bildelar. I våra bildelsbutiker finns det mesta med anknytning till bilar. Inte bara bildelar, utan allt från mobiltelefoner, GPSutrustning, bilstereo till förbrukningsmaterial och däck. Varje månad har vi också ett spännande erbjud ande avsett för dig som är kund. Om du lämnar din mailadress, så kan du få information direkt i din dator. Vår idé om förstklassig service. Ett verkstadsbesök eller ett servicebesök hos oss ska vara enkelt och personligt. Enkelt att boka, enkelt att komma hit och härifrån, tider som passar dig, raka besked, inga kostnadschocker och en bra kontakt med någon du gillar och litar på. Du ska få lika bra service som din bil. Många vill ha sin egen mekaniker, en personlig service tekniker. Hos oss är det självklart. Vår uppgift är att lyssna på dina funderingar och göra det du vill ha gjort och ge dig goda råd. Självklart ska du få veta i förväg vad jobbet kommer att kosta. Vi servar bilen medan du väntar! En normal service utan extra reparationer tar ca 1 1/2 timme. Varför inte stanna hos oss under tiden och spara tid? Vi bjuder på frukost, lunch eller kaffe medan du väntar. Vill du ta ett träningspass i vårt gym eller jobba i vårt Internetcafe går det lika bra. Vi bjuder på frukost eller lunch medan din bil servas!

4 En full tank om du får vänta för länge. Vår ambition är att ta hand om din bil helt utan väntetider. Skulle det mot förmodan ha kört ihop sig och du får vänta mer än 10 minuter när du lämnar eller hämtar din bil, så lovar vi en full tank bensin eller diesel. Korta vänte tider och snabba besked har mycket hög prioritet hos oss. Flygservice på Arlanda. Hur tar man sig till och från vår verkstad? På våra olika orter försöker vi hjälpa dig på flera sätt. Vi har hyrbilar och lånecyklar. Vi ordnar också skjuts till tunnel bana eller pendeltåg där det är aktuellt. Säg till när du bokar service om du vill ha hjälp, så går det smidigare. Vi kommer också att ha en hämta-lämna-tjänst för dig som vill betala lite extra för att minimera besväret. Vi tar gärna emot tips och förslag som kan förenkla för dig och andra att ta sig till och från oss. Flygservice på Arlanda. Flyger du då och då från Arlanda, föreslår vi att du använder vår Flygservice. Då lämnar du bilen hos Hertz på Arlanda när du reser iväg och hämtar den servad och tvättad på samma ställe. Enklare kan det knappast bli och du slipper dessutom alla parkeringsbekymmer!

5 Boka service. Du kan boka service både på vår hemsida och på telefon. Om du har lite framförhållning brukar det inte vara några större problem att hitta den tid som passar dig perfekt och hos din egen mekaniker. Vi klarar även panikutryckningar, men då är flexibiliteten när det gäller tid och personlig mekaniker något mindre. När är det dags för service? Flexifuel-bilarna behöver service var mil, men för de flesta andra bilar är det normalt med service mellan mil eller minst en gång per år. Alla våra verkstäder har också behörighet att serva din AC. Bra att tänka på inför sommaren. Räcker det med service var mil? Vi får ofta frågor om serviceintervallerna är för långa eller om man behöver göra något däremellan. Om du kör väldigt lite eller om du tycker att du kör så att du an stränger motorn väldigt mycket, lägg in ett extra oljebyte. Vi rekommenderar alltså en extra koll varje år, om det tar mer än ett år mellan de normala servicetillfällena. Och då rekommenderar vi oljebyte, vilket vi gör medan du väntar om du vill det. Däckhotell. Varför inte passa på att göra en extrakoll samtidigt som du byter till vinter- eller sommardäck. Vi har däckhotell som gör att du slipper allt besvär.

6 Hjälp att komma ihåg? Om du vill slippa hålla reda på serviceintervaller och tider, säg till oss. Vi tar ansvar för att bilen servas när den ska och hör av oss till dig, när det är dags. Det här gäller oavsett om du köpt bilen av oss eller någon annan stans. Och det kostar inget extra. När ska jag lämna bilen? Hos oss kan du lämna din bil precis när det passar dig. Mitt på dagen eller på kvällen, om det är enklare än på morgonen. Tala om när du bokar vad som passar dig bäst. Kan jag vara med under servicen? Vi servar inga smutsiga bilar. Total öppenhet gäller i våra verkstäder, vi gör ingenting bakom stängda dörrar. Vill du följa med när vi jobbar, får du gärna vara med mekanikern och titta vad han eller hon gör. Vi servar inga smutsiga bilar. I Akalla tvättar vi alla bilar utvändigt innan de körs in för service i vår verkstad. Så du behöver inte bry dig om bilen är smutsig när du kommer till oss, för den är alltid ren när du hämtar den.

7 Service både utvändigt och invändigt. Vill du sköta om bilen ännu mer, kan du bygga på serv icen med en mer omfattande rekonditionering. Då behöver vi ha bilen lite längre, men hela jobbet görs vid ett och samma tillfälle. Du får tillbaka en bil som inte bara går bättre, utan också ser ut som ny. Du bokar rekonditionering samtidigt som du bokar service. Om du fått en tvåa på besiktningen. Vi reparerar 2:or som du fått vid besiktningen och dessutom är vi ackrediterade av SWEDAC att godkänna våra egna reparationer. Alltså kan vi både reparera och släcka 2:or från besiktningen. Vad kommer det att kosta? Normal service sker till fasta priser. Jämför gärna våra priser med andras på vår hemsida. För övriga reparationer får du alltid ett kostnadsförslag av oss innan arbetet börjar. Hittar vi fel under arbetets gång, som vi inte har klartecken att åtgärda, kontaktar vi dig. Krockskada. För att du ska slippa vara av med bilen längre än nödvändigt, när det gäller mindre krockskador och bilen är körduglig, har vi följande rutiner: 1. Antingen ringer du oss direkt och bokar tid för en skadebesiktning. Då får du träffa en professionell skadehanterare som går igenom vad som behöver göras, rapporterar till försäkringsbolaget och planer ar för en tid när du kommer tillbaka och får bilen lagad. 2. Eller så tar du själv ett antal bilder, som ger oss bra möjlighet att bedöma skadan, och mailar dem till oss tillsammans med en skadeanmälan. Du be höv er då inte åka hit för en besiktning. Vi rapporterar till försäkringsbolaget och planerar för det fortsatta jobbet. Sedan bestämmer vi tillsammans en tid på telefon när du får bilen lagad. Hela vårt arbetssätt går ut på att planera så mycket som möjligt i förväg, så att den tid du har bilen på verkstaden blir så kort som möjligt. (Till exempel tar vi hem och lackar de delar som ska bytas ut i förväg.) Det här arbetssättet har inneburit att du inte behöver vara av med bilen mer än nödvändigt. Vår genomsnittstid för att reparera en krockskada är 7 dagar, jämfört med branschens normaltid som är dagar. Garantifrågor. Vi tar hand om alla garantifrågor som rör Ford, Jaguar, Renault och Volvo (för Jaguar enbart i Uppsala). Det här gäller oavsett om du köpt bilen av oss eller hos någon annan. Självklart tar vi hand om alla garantier på de begagnade bilar vi har sålt, oavsett märke. Om något blir fel. Om vi gör något fel eller om du är missnöjd med något annat hos oss, säg till direkt, så vi får chansen att reda ut det omedelbart. Ibland kan det vara ett missförstånd, ibland är det fel på produkten och ibland har vi gjort fel. Oavsett vad, så vill vi rätta till det så fort som möjligt.

8 Vårt miljöansvar. Som bilföretag har vi ett stort miljöansvar! Ingen av oss kan bortse från den miljöproblematik världen står inför. Vi som jobbar med bilar, både producenter och återförsäljare, har ett extra stort ansvar. Osäkerheten om vilken lösning som är bäst på lång sikt, kommer att bestå ett bra tag. Vi har därför tagit fram en liten trycksak som handlar om hur vi alla kan bidra till att minska växthuseffekten. Den heter Bensin, diesel, etanol eller? Finns i våra bilhallar och som pdf på hemsidan. Vår uppgift är också att ställa krav på våra leverantörer, så att de levererar så bra miljölösningar som möjligt i stort och i smått. Det gäller allt från motorer till däck. Självklart ska vi också leva som vi lär. Vi försöker minimera miljöriskerna i vårt eget arbete, i verkstäder, bilhallar och i tvättanläggningar. Vi ska ta hand om allt som är farligt för miljön på det absolut mest effektiva sättet. Lite fakta om Upplands Motor. Vi har funnits sedan 1964 med bas i Uppsala. Nu finns vi också i Arlandastad, Stockholm Akalla, och Tierp och har vuxit till en av Sveriges största och mest framgångsrika bilåterförsäljare utsågs vi till Sveriges Bästa Volvopartner. Hälften av bilarna säljs till företagsmarknaden och hälften till privatkunder. Ett familjeföretag. Upplands Motor ägs av familjen Lindström. Familjekulturen genomsyrar också hela vårt arbetssätt. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tillsammans, gillar varandra och löser problem direkt när de uppstår. Den nya bilanläggningen i Stockholm Akalla, som antagligen är den modernaste och mest spännande i Sverige, är också företagets största satsning någonsin.

9 Välkommen till oss på Upplands Motor. Vi säljer nya personbilar av märkena Ford, Jaguar, Renault och Volvo. Vi säljer Ford och Renault transportbilar. Vi har alltid minst trehundra begagnade kvalitetsbilar, av alla märken, i lager. Vi har Sveriges nöjdaste kunder i våra serviceverkstäder (enligt undersökning som gjorts av Scandinfo). Dessutom uppskattar fler och fler att serva bilen medan man väntar. Arlandastad Ford, Renault och Volvo Servogatan Arlandastad Telefon Stockholm Akalla Ford, Renault och Volvo Kronåsvägen Sollentuna Telefon Uppsala Jaguar, Volvo och Renault Kungsgatan Uppsala Tierp Renault och Volvo Bäggebygatan Tierp Telefon Öppettider, vägvisare med kartor och all övrig information hittar du på upplandsmotor.se

Varför ska du serva och köpa din bil hos oss?

Varför ska du serva och köpa din bil hos oss? Varför ska du serva och köpa din bil hos oss? De fl esta vill köpa sin bil av någon man har stort förtroende för. Det gäller både nya och begagnade bilar. För oss handlar förtroende framförallt om två

Läs mer

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil!

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil! Stanna kvar hos oss när vi servar din bil och gör något trevligt! Om du vill ha några av de extra tillval vi presenterar här intill, fyll

Läs mer

/ Orio Guide / Försäljning / 2013.11.13x. Skaffa fler kunder, behåll och utveckla dem

/ Orio Guide / Försäljning / 2013.11.13x. Skaffa fler kunder, behåll och utveckla dem x Skaffa fler kunder, behåll och utveckla dem INDEX Inledning 03 Skaffa kunder 01 Hur många bilar finns det för din verkstad att serva? 02 Hur talar vi om att vi finns och vad vi erbjuder? 03 Ta direkt

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Tillsammans bygger vi Svevia.

Tillsammans bygger vi Svevia. Tillsammans bygger vi Svevia. För dig som arbetar på uppdrag av oss på Svevia. Vart är vi på väg? 2 Resan har börjat. Den här trycksaken vänder sig till dig som arbetar tillsammans med oss på Svevia. Du

Läs mer

Möjlighet att leva som andra

Möjlighet att leva som andra Möjlighet att leva som andra Lättläst sammanfattning Slutbetänkande av LSS-kommittén Stockholm 2008 SOU 2008:77 Det här är en lättläst sammanfattning av en utredning om LSS och personlig assistans som

Läs mer

Tankar, idéer och tips inför det nya året

Tankar, idéer och tips inför det nya året Tankar, idéer och tips inför det nya året 2012 av Jesper Lindén Jesper Lindén Så här i början av ett nytt år är ofta det bästa läget att sätta sig ner och fundera på vilka förändringar man kan gör för

Läs mer

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring!

Respirator-marknadsföring eller Tillväxt-marknadsföring! Om du inte inför de här teknikerna så fort som möjligt kommer du att vara helt rökt om några år, kanske snabbare än så. Dina smartare konkurrenter kommer att krossa dig totalt Respirator-marknadsföring

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

ÅDALENS NYA IMAGE. Nordisk. Nytt namn, ny logga, ny hemsida

ÅDALENS NYA IMAGE. Nordisk. Nytt namn, ny logga, ny hemsida Nordisk Nr 2 2013 nordic car recycling Nytt namn, ny logga, ny hemsida ÅDALENS NYA IMAGE Lyckad minimässa på årsmötet Filippa sätter kunden i centrum Auktorisation på prov Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund

Läs mer

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida?

Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vad du ska tänka på innan jag köper hemsida? Vi går igenom allt du bör tänka på innan köp. Råd som du tjänar på längre fram. sförteckning et i denna bok ser du till höger. Vill du gå direkt till något

Läs mer

OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND

OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND 8 mars 2010 OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND Version 1.0 8 mars 2010 Projektledare: Anders Ankarlid Vårt uppdrag: Att hjälpa företag med service. Invent Observer har funnits sedan

Läs mer

MARY KAY MARKNADSPLAN!

MARY KAY MARKNADSPLAN! MARY KAY MARKNADSPLAN! Hur vi tianar våra pengar: (hur vi jobbar) Klasser Facialsl makeup Kundvård /Mer-köp Ledarskap 0-2999kr exkl.moms. = 30% 3000-4999kr -/l- = 40% 5000-& tlppåt -/l- = 50% Klass snitt

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Bilia

Hela denna bilaga är en annons från Bilia FOTO: COLOURBOX.COM Med miljön i tankarna I dag är etanol det ledande miljöbränslet. Kommer etanolen att hålla ställningarna, eller kommer vi att fylla tankarna med biogas, eller vätgas, i framtiden? Alternativen

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Bilia

Hela denna bilaga är en annons från Bilia »Dagens Renare Göteborg med miljöbilar Allt fler kör miljöbilar, och alla vinner på det. Utöver tillfredsställelsen att man bidrar till att skona miljön, tjänar tjänstebilsförarna skattekronor, företagen

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

Lata marknadsföraren

Lata marknadsföraren Lata marknadsföraren *************************************************** * * * * Inre Cirkelns Månadsbrev 9, februari 2015 * * * * *************************************************** 9 tips för att lyckas

Läs mer

Hedin Bils kundklubb

Hedin Bils kundklubb l til p p U % 0 2 s rbet a å tt p n raba stnade ko - Hedin Bils kundklubb Medlemsvillkor Auktoriserad verkstad för: CADILLAC CHEVROLET CITROËN CORVETTE KIA MITSUBISHI NISSAN OPEL SAAB STOCKHOLM 1 st! Hur

Läs mer

En av Sveriges största båtutställningar allt under ett tak!

En av Sveriges största båtutställningar allt under ett tak! skepp o hoj magazine 2015 En av Sveriges största båtutställningar allt under ett tak! Decennier av erfarenhet 2 Rodins Marin räddar semestern 6 Trygg vinterförvaring med full service 8 En dröm i alla väder

Läs mer

Marknadsföring på internet suger...

Marknadsföring på internet suger... Marknadsföring på internet suger... så varför inte ta den mest uppenbara vägen till fler kunder? Skriven av: Jesper Lindén affärscoach, författare, talare och marknadsförare på internet Om ungefär 10 min

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Den farligaste rosten ser inte du.

Den farligaste rosten ser inte du. Den farligaste rosten ser inte du. ALLA BILAR ROSTAR. OM MAN INTE GÖR NÅGOT ÅT DET. Biltillverkare brukar alltid lämna rostskyddsgaranti. Det låter bra, men är inte hela sanningen. I det finstilta framgår

Läs mer

tokiga transporter SPN-uppdrag

tokiga transporter SPN-uppdrag HUVUDUPPGIFT: Hur reser vuxna egentligen? 1. Hur reser vuxna egentligen? Välj ut en vuxen i din närhet som du litar på och träffar ofta. Välj ut tre dagar under arbetsveckan (måndag till fredag) då du

Läs mer

Hantera Livet Med ADHD/ADD

Hantera Livet Med ADHD/ADD Hantera Livet Med ADHD/ADD Tio Strategier Att Organisera Din Tid, Dina Saker Och Ditt Liv Zemira Goja Copyright 2011 Coaching Center HANTERA Ditt ADHD/ADD Liv Tio Strategier Att Organisera Din Tid, Dina

Läs mer

Processledar manual. Landsbygd 2.0

Processledar manual. Landsbygd 2.0 Processledar manual Landsbygd 2.0 Inledning och tips Bilda grupper Börja med att placera deltagarna i grupper om ca 5-8 personer i varje. De som kommer från samma ort ska vara i samma grupp eftersom det

Läs mer

Förenklingsjakten Resultat av studien inom handel

Förenklingsjakten Resultat av studien inom handel Förenklingsjakten Resultat av studien inom handel Det ska vara enkelt att starta och driva företag och det är viktigt att de regler som finns är enkla och ändamålsenliga. 1 Företagare inom handel Det ska

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

Hjälp! Mina föräldrar ska skiljas!

Hjälp! Mina föräldrar ska skiljas! Hjälp! Mina föräldrar ska skiljas! Vad händer när föräldrarna ska skiljas? Vad kan jag som barn göra? Är det bara jag som tycker det är jobbigt? Varför lyssnar ingen på mig? Många barn och unga skriver

Läs mer

Rätt man på rätt plats Hur framgångsrik är du om 2 månader?

Rätt man på rätt plats Hur framgångsrik är du om 2 månader? Den här lilla rapporten kan innebära att DU om 1-2 månad har tagit ett större kliv mot dina drömmar än du gjort under det senaste året. Det som vi tar upp här är EXREMT viktigt för alla som driver en verksamhet

Läs mer