att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!"

Transkript

1 att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär!

2 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap Som medlem i LRF, antingen om du är landsbygds-, lantbrukseller personmedlem, har du möjlighet att köpa ny bil med rabatt och bonus. Dessutom kan du på vissa bilmärken få extra rabatt när du köper tillbehör i samband med ditt bilköp. Vilket bilmärkesavtal du får handla på skiljer sig beroende på vilken typ av medlemsskap du har men det finns ett stort utbud att välja mellan för alla. Utnyttja möjligheten att göra en bättre bilaffär med våra avtal! Vilket bilmärkesavtal kan jag handla på? Bilavtal som gäller för samtliga medlemmar TypeD Bilavtal som dessutom gäller för medlem med näringsverksamhet

3 till dig som lrf-medlem Dubbel bilbonus fram till sista december! Den 1 oktober 31 december får du som medlem extra mycket utbetalt i bonus på vissa utvalda bilmodeller. Rabatten får du som vanligt direkt hos återförsäljaren. Visa upp ditt LRF-medlemskort och uppge avtalsnummer för att få rätt avtalsvillkor. Ansökan om bonus ska lämnas in inom 3 månader från det att bilen är registrerad. Information om bonusen och avtalsnummer hittar du på du måste vara inloggad för att ta del av informationen, eller genom att ringa LRF Medlemsservice på Erbjudandet gäller nedanstående modeller från Nissan, Volvo, Toyota, Mitsubishi, Peugeot och SEAT och går inte att kombinera med andra avtal eller kampanjer. Nissan Navara, Nissan Qashqai & Nissan Qashqai+2 Volvo XC90, Volvo XC70 & Volvo XC60 * Volvo XC70 Nissan Qashqai Nissan Navara Volvo XC60 Volvo XC90 Nissan Qashqai+2 Toyota Hilux & Toyota Avensis * Gäller endast för medlemmar med näringsverksamhet Mitsubishi L200 Kåpa på köpet! Toyota Avensis Toyota Hilux Mitsubishi L200 Peugeot 308, Peugeot 508 & Peugeot 3008 * Peugeot 508 Gäller SEATs samtliga modeller Mii, Ibiza, Ibiza Kombi, Leon, Altea, Altea XL, Altea FreeTrack, Exeo ST samt SEAT Alhambra SEAT Ibiza Kombi Peugeot 308 Peugeot 3008 * Gäller bilar registrerade senast den 31/ SEAT Alhambra LRF Medlemsservice medlemsservice@lrf.se Telefon , vard LRF Medlemsservice medlemsservice@lrf.se Telefon , vard Läs mer på vår hemsida Läs mer på vår hemsida

4 Vad behöver du tänka på när du köper en ny bil för att få ett bättre andrahandsvärde? Valet av fabrikat, modell, utrustning och färg är givetvis individuellt och ditt eget. Här ger vi dig några tips som kan påverka kostnaderna positivt: En kombimodell är ett klokare val än en sedanmodell. När det gäller att välja bränslealternativ är det diesel som står högst i kurs för närvarande, detta genom bra driftsekonomi under ägandetiden och bättre betalt för bilen vid avyttringen. Intresset för fyrhjulsdrift är stort efter de senaste vintrarna och dessa bilmodeller är mycket attraktiva på begagnatmarknaden. En del grundutrustning på personbilar som klimatanläggning och farthållare är nästan ett måste för att bilen ska vara attraktiv i andra hand. Neutral färg är alltid ett säkert kort när bilen ska bytas in, populärast är varianter i silver och svart. Vitt är på väg in som ett alternativ. När du bestämt dig för att köpa en ny bil: 1 Hänvisa till LRF Samköps avtal för att få rabatten Berätta för den auktoriserade återförsäljaren att du ska köpa ny bil med LRF Samköps avtal. Den första delen av rabatten får du direkt på listpriset hos återförsäljaren. Visa ditt medlemskort och uppge den avtalskod som gäller för bilmärket för att få rätt villkor. För mer information om rabattsatser och avtalskoder kan du besöka vår hemsida eller ringa till LRF Medlemsservice. På vissa märken får du även rabatt på fabriksmonterad utrustning och på tillbehörslistan i samband med köpet. Om återförsäljaren saknar kunskap och information om avtalet ber du dem att kontakta sin generalagent eller LRF Medlemsservice. Du måste göra klart med säljaren på plats om rabatten. Det går inte att få rabatt i efterhand. Observera att rabatt och bonus inte går att kombinera med kampanjer och inte gäller på nettoprissatta bilar, på demo- eller begagnade bilar (undantag Ford och Renault där bonus utgår på nettoprissatta bilar). 2Registrera bilköpet på medlemskapet Köps bilen av företaget ska företaget stå som medlem i LRF eller så ska den som köper vara huvudman för bolaget. Se till att bilen registreras på dig som står skriven på medlemskapet. Är du samdebiterad medlem, till exempel familjemedlem, kan du nyttja samma avtalsrättigheter som huvudmedlemmen. OBS! Bilen får inte skrivas på en annan person eller på ett annat företag än

5 lantbruksföretaget som medlemskapet är kopplat till, exempelvis verksamhet som inte tillhör den gröna näringen. Köparen måste vara registrerad ägare av fordonet i minst sex månader för att vara berättigad till efterhandsbonusen. 3Bonusen är också en del av din bilaffär Den andra delen av rabatten får du i form av en bonus i efterhand. Bonusen måste du själv ansöka om genom att skicka in en kopia på köpeavtalet inom sex månader (inom 3 månader för Volvo) från det att bilen är registrerad. Bonusen varierar beroende på vilken bilmodell du köper. Totalt gör både rabatten och bonusen att du sänker din inköpskostnad på din nya bil med mellan procent. Vill du ha mer information om vilken bonus som gäller för respektive bilmodell så hittar du uppgifterna på vår hemsida, eller så kontaktar du LRF Medlemsservice. 4Ansök själv om efterhandsbonusen Det är du som medlem som har ansvaret att se till att en kopia på köpeavtalet eller orderbekräftelsen når oss. När du har fått ditt registreringsnummer och samtliga uppgifter kring ditt bilköp är kompletta ansöker du om bonus genom att skicka in en kopia på köpeavtalet till oss genom någon av de kontaktmöjligheter som du hittar här nedanför. Din bekräftelse på att vi tagit emot din ansökan får du inom två veckor från det att du skickat in ansökan. lrfbilbonus@lrfsamkop.se Via vår hemsida kan du fylla i ett formulär för att ansöka om bilbonus. Du hittar ansökan via LRF Medlemsservice Köpmannagatan 2, 4 tr Karlstad LRF Medlemsservice Tel: , vardagar Fax:

6 Efter hur många mil är det klokt att byta bil? Vi har frågat Leif Iversen som är ansvarig för avvecklingen av begagnade bilar på ett av Sveriges största finansbolag. En bil med bensinmotor är mest attraktiv upp till mil för att sedan nå en brytpunkt vid mil där attraktionskraften avtar i större grad. Efter mil upplever många köpare att bilen gått för långt och tappar därmed kraftigt i andrahandsvärde. För bilar med dieselmotorer accepterar andrahandsmarknaden ett högre miltal än för de med bensinmotorer, avslutar Leif Iversen. Tips från coachen innan bilköp När du bestämt dig för att köpa ny bil, vad ska du tänka på? Om du har en inbytesbil är det klokt att se till att den är tvättad och städad när den ska värderas. Första intrycket är viktigt, en ren och fin bil uppfattas oftast som om bilen är välkörd och välskött. Anmäl större skador till försäkringsbolaget, då stannar kostnadsavdraget på självrisken. En eventuell spricka i framrutan eller större skada av stenskott ska helst åtgärdas innan värderingen för att slippa för höga avdrag på värderingen. Hänvisa till LRF Samköps avtal direkt i det inledande samtalet med återförsäljaren. Då får du ner priset på nya bilen och säkrar bonusen som betalas ut i efterhand från generalagenten via LRF Samköp. Besök gärna vår hemsida eller kontakta LRF Medlemsservice för detaljerad information om våra avtalsvillkor för respektive bilmärke och modell.

7 Billigare drivmedel med Agrolkortet Med Agrolkortet tankar du bensin, diesel och E85 med rabatt hos OKQ8, Preem och Statoil på totalt ca stationer, inklusive sjöstationer. Rabatten utgår från pumppriset och redovisas på fakturan. Du hittar ansökan på vår hemsida, eller på glöm inte att uppge ditt medlemsnummer på ansökan för rätt rabattvillkor. Handla billigare däck hos Euromaster Som LRF-medlem får du % rabatt på personbilsdäck. Dessutom erbjuds du rabatt på fälg och tillbehör samt på flertalet tjänster såsom däckförvaring, hjultvätt, hjulinställning och balansering. Visa upp ditt LRF-medlemskort hos din närmaste Euromasterverkstad eller Euromaster-partner för att få rabatten. Har du sett att vi på LRF Samköp har en egen sida på Facebook? Vi finns på Gå in och gilla oss idag så du inte missar några uppdateringar! På vår sida hittar du bland annat nyheter från oss och våra leverantörer samt mässor och roliga aktiviteter som vi medverkar på. Vill du veta mer om dina medlemsavtal? Kontakta LRF Medlemsservice vardagar 08 16, på telefon , eller läs mer på vår hemsida, du skapar ett konto innan du loggar in för att se alla avtalsvillkor.

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap Som medlem i LRF,

Läs mer

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal som ger sänkta kostnader.

Läs mer

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal som ger sänkta kostnader.

Läs mer

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. november 2011

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. november 2011 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. november 2011 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal

Läs mer

medlemsguiden Här är alla dina förmånliga medlemsavtal Alla dina medlemsavtal på ett ställe!

medlemsguiden Här är alla dina förmånliga medlemsavtal Alla dina medlemsavtal på ett ställe! medlemsguiden Alla dina medlemsavtal på ett ställe! Här är alla dina förmånliga medlemsavtal Så bra att många av våra samarbetspartners helst vill prata tyst om dem... 1 Bygg & byggmateriel Vi vill vara

Läs mer

till dig som lrf-medlem

till dig som lrf-medlem till dig som lrf-medlem Härliga hösterbjudanden som varar ända in i december! Ahlsell IKEA Euromaster Trygga Hem AJ Produkter Dubbel bilbonus och lite till... Artikel nr 369789 Komplett hylsnyckelsats

Läs mer

sommarerbjudanden till dig som lrf-medlem

sommarerbjudanden till dig som lrf-medlem sommarerbjudanden till dig som lrf-medlem nya avtal! Grus & bergskross hos NCC Bilavtal med Kia trygga hem Rabatt på trådlös utomhuskamera ahlsell Motorsågserbjudande! telenor Ring och surfa till medlemspris!

Läs mer

medlemsguiden nya avtal! grus & bergskross från ballast bilar från kia Alla dina medlemsavtal på ett ställe!

medlemsguiden nya avtal! grus & bergskross från ballast bilar från kia Alla dina medlemsavtal på ett ställe! medlemsguiden Alla dina medlemsavtal på ett ställe! nya avtal! grus & bergskross från ballast bilar från kia våra avtal sänker dina kostnader! bara för dig som lrf-medlem 1 nytt avtal Grus- & bergskross

Läs mer

KONSUMENT FÖRETAG. Ingen självrisk med fabriksmonterat originallarm Råkar du ut för stöld i bilen bjuder vi på självrisken.

KONSUMENT FÖRETAG. Ingen självrisk med fabriksmonterat originallarm Råkar du ut för stöld i bilen bjuder vi på självrisken. SEAT FÖRSÄKRING KONSUMENT FÖRETAG SEAT Försäkring Din SEAT-modell lockar med sin sportighet och design. Vår försäkring är också unik på många sätt, med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver

Läs mer

Faktablad KVD Bilpriser.se

Faktablad KVD Bilpriser.se Faktablad KVD Bilpriser.se Om topplistorna I topplistorna nedan presenteras bilmodeller som vi kommer att se mer av på den svenska begagnatmarknaden inom den närmsta tiden, till följd av det pågående bilmodellårsskiftet

Läs mer

I vilka personbilsmodeller kan man tanka E10-bränsle?

I vilka personbilsmodeller kan man tanka E10-bränsle? I vilka personbilsmodeller kan man tanka E10-bränsle? BIL Sweden 2011-02-15 Innehållsförteckning VILKA PERSONBILSMODELLER KAN ANVÄNDA E10?...3 Alfa Romeo...4 Audi...4 BMW...4 Chevrolet...4 Chrysler...5

Läs mer

Ramavtal för tjänstefordon

Ramavtal för tjänstefordon Ramavtal för tjänstefordon Ramavtalet Löper fr.o.m. 2015-11-01 i 24 månader. SIC kan förlänga i upp till 24 månader. 3 delområden, ramavtal tecknade per delområde 8 fordonsklasser Totalt 13 leverantörer

Läs mer

Privatleasingen ökar igen

Privatleasingen ökar igen 10 juli 2018 Privatleasingen ökar igen För första halvåret i år ser vi ett trendbrott för privatleasingen. Antalet privatleasade personbilar som levererats ut ökar igen, från en hög nivå. Första halvåret

Läs mer

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. juni 2012

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. juni 2012 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. juni 2012 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal som

Läs mer

Finansiera din Dacia med sunt förnuft

Finansiera din Dacia med sunt förnuft Finansiera din Dacia med sunt förnuft Finansieringslösningar lika smarta som bilen Receptet på vår framgång är en del högteknologi, en del återanvändning och en rejäl dos sunt förnuft. Det är ingen hemlighet

Läs mer

DEC 2011. Det bästa för din Toyota

DEC 2011. Det bästa för din Toyota DEC 2011 Det bästa för din Toyota Visst är det skönt när alla bitar faller på plats runt bilägandet? Det tycker vi på Toyota Verkstad är en självklarhet, därför har vi på följande sidor samlat alla de

Läs mer

Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2009-03-05

Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2009-03-05 Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2009-03-05 = Importörens uppgifter = Fordon kontrollerat Security = Stöldskyddspaket, bland annat innehållande godkänt larm D = Motsvarar ej kraven - Negativ premiepåverkan

Läs mer

RENAULT PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR RENAULT

RENAULT PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR RENAULT RENAULT PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR RENAULT 1 2 RENAULT RELAX BILLÅN ALLT INGÅR! Med Renault Relax Billån får du ett oerhört smidigt och bekvämt bilägande. Tillsammans med Renault och

Läs mer

Privatleasingen fortsätter att öka starkt

Privatleasingen fortsätter att öka starkt Privatleasingen fortsätter att öka starkt December månad blev åter en månad där vi slog ett nytt rekord för privatleasingen. Andelen privatleasade personbilar av de privatregistrerade nådde över 34 procent

Läs mer

Nyregistrerade laddbara personbilar september 2019

Nyregistrerade laddbara personbilar september 2019 Nyregistrerade laddbara personbilar september 2019 september januari-september andel % totalt jan-sep Modell Typ 2019 2018 2019 2018 2019 2018 1 MITSUBISHI OUTLANDER PHE Laddhybrid 283 242 3503 1800 12,83

Läs mer

Gradering av stöld- och inbrottsskydd Samtliga fordon introducerade sedan , sorterade på Märke

Gradering av stöld- och inbrottsskydd Samtliga fordon introducerade sedan , sorterade på Märke Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2011-06-13 Samtliga fordon introducerade sedan 2008-06-01, sorterade på Märke = Importörens uppgifter = Fordon kontrollerat * = Ny modell Röd text = Fordonstillverkaren

Läs mer

Trafiksäker bil. krocksäkerhet & bilbesiktningsresultat

Trafiksäker bil. krocksäkerhet & bilbesiktningsresultat Trafiksäker bil krocksäkerhet & bilbesiktningsresultat För dig som letar efter en begagnad bil är det inte självklart att du ska räkna med att en krocksäker bil per automatik går felfritt genom bilbesiktningen

Läs mer

CARMO LASTSÄKRINGEN FRÅN SORTIMO FÖR PERSONBILAR

CARMO LASTSÄKRINGEN FRÅN SORTIMO FÖR PERSONBILAR LASTSÄKRINGEN FRÅN SORTIMO FÖR PERSONBILAR Med Carmo grundlattan som är anpassad speciellt till den aktuella fordonstypen har det kompletta L-BOXX-sortimentet en fast plats i din personbil och uppfyller

Läs mer

Vårkampanj från din Toyotaverkstad

Vårkampanj från din Toyotaverkstad Vårkampanj från din Toyotaverkstad Minst 40% rabatt på sommardäck Lättmetallfälgar från 765 kr Hjulskifte endast 199 kr Reparation av vindruta, från 0 kr i självrisk Tillbehör till bilen Hej bäste kund,

Läs mer

Trendbrott för privatleasing

Trendbrott för privatleasing Trendbrott för privatleasing För första halvåret i år ser vi ett trendbrott för privatleasing. Antalet privatleasing som levererats ut har fortsatt på en hög nivå, men den starka ökningen som vi har kunnat

Läs mer

Motormännens Nybilsenkät 2004

Motormännens Nybilsenkät 2004 Hur nöjd är Du med din nya bil? Märke & Modell Betyg Betyg föregående år Toyota Yaris 212 9,40 9,38 Volvo XC90 165 9,40 9,10 Mercedes C-klass 214 9,25 9,33 BMW 3-serien 282 9,22 9,44 Toyota Corolla 788

Läs mer

VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO

VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO 1 2 VOLVO BUSINESS LEASE ALLT INGÅR! Med Volvo Business Lease blir ert liv lite enklare. Tillsammans med Volvo och Volvia Företagsförsäkring

Läs mer

Resultat Juli/Augusti 2012

Resultat Juli/Augusti 2012 Resultat Juli/Augusti 2012 OM SBM Bilägarpanel SBM Bilägarpanel är en konsument- och användarpanel sammansatt av ett stort antal bilägare med varierande ålder, kön, social bakgrund, trafikvana och bilerfarenhet.

Läs mer

Nyregistrerade laddbara personbilar augusti 2019

Nyregistrerade laddbara personbilar augusti 2019 Nyregistrerade laddbara personbilar augusti 2019 augusti januari-augusti andel % totalt jan-aug Modell Typ 2019 2018 2019 2018 2019 2018 1 MITSUBISHI OUTLANDER PHE Laddhybrid 246 78 3220 1558 13,53 8,91

Läs mer

BILMARKNADSRAPPORT Q1 2014 1

BILMARKNADSRAPPORT Q1 2014 1 BILMARKNADSRAPPORT Q1 2014 1 Innehållsförteckning NYREGISTRERADE BILAR... 3 1.1 NYREGISTRERING UNDER Q1 2014... 4 1.2 NYREGISTERINGAR UNDER MARS 2014... 5 1.2.1 FABRIKAT... 6 1.3 NYREGISTERING AV BILAR

Läs mer

Inventering av miljöbilspriser på andrahandsmarknaden. Miljöbilar i Stockholm Rapport 2006 12 06

Inventering av miljöbilspriser på andrahandsmarknaden. Miljöbilar i Stockholm Rapport 2006 12 06 Miljöbilar i Stockholm Rapport 2006 12 06 Miljöbilar i Stockholm är en satsning inom Stockholms Stad med syfte att snabba på övergången till miljöbilar och förnybara fordonsbränslen. Miljöförvaltningen,

Läs mer

Upp till 20% rabatt på arbetskostnaden. Hedin Bils kundklubb. Medlemsvillkor 1 STOCKHOLM

Upp till 20% rabatt på arbetskostnaden. Hedin Bils kundklubb. Medlemsvillkor 1 STOCKHOLM Upp till 20% rabatt på arbetskostnaden Hedin Bils kundklubb Medlemsvillkor 1 STOCKHOLM Välkommen till en verkligt nyttig kundklubb Med Hedin Bils kundklubb har vi siktat in oss på en ny typ av kundklubb.

Läs mer

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING GE DIN PERSONAL NÅGOT FINT. FÖRMÅNLIGT FÖR PERSONALEN. KOSTNADSNEUTRALT FÖR FÖRETAGET. Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda

Läs mer

Nyregistrerade laddbara personbilar mars 2019

Nyregistrerade laddbara personbilar mars 2019 Nyregistrerade laddbara personbilar mars 2019 mars januari-mars andel % totalt jan-mar Modell Typ 2019 2018 2019 2018 2019 2018 1 MITSUBISHI OUTLANDER PHE Laddhybrid 642 178 1594 527 16,26 8,68 2 Tesla

Läs mer

TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR.

TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR. TILLBEHÖR & SERVICE VISSA BILAR GILLAR ATT SYNAS MER ÄN ANDRA. VINTERNS HETASTE TILLBEHÖR ÄR HÄR. ERBJUDANDEN FRÅN DIN SEAT-HANDLARE. DEC FEB 2011 UTSEENDE & SPORT Interiördekor, Exeo SEAT Original interiördekor

Läs mer

Nyregistrerade laddbara personbilar december 2018

Nyregistrerade laddbara personbilar december 2018 1 (7) Nyregistrerade laddbara personbilar december 2018 december januari-december andel % totalt jan-dec Modell Typ 2018 2017 2018 2017 2018 2017 1 VW PASSAT GTE Laddhybrid 60 440 3974 4624 14,03 23,93

Läs mer

Hej, Förnamn Efternamn Adress Postnummer Ort

Hej, Förnamn Efternamn Adress Postnummer Ort Förnamn Efternamn Adress Postnummer Ort Hej, Snart är året slut och vi på Toyota Verkstad vill passa på att önska dig en riktigt God Jul lite i förskott. På baksidan av det här brevet hittar du en rad

Läs mer

Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2009-06-04

Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2009-06-04 Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2009-06-04 = Importörens uppgifter D = Motsvarar ej kraven - Negativ premiepåverkan = Fordon kontrollerat A = Godkänd * = Ny modell E = Överträffar kraven - Positiv

Läs mer

Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för

Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för att du ska känna dig säker när du själv börjar arbeta

Läs mer

Förteckningen publicerades första gången den 26.05.2010, den senaste uppdateringen är gjord den 27.05.2011.

Förteckningen publicerades första gången den 26.05.2010, den senaste uppdateringen är gjord den 27.05.2011. 1 Bilimportörerna rf Förteckningen publicerades första gången den 26.05.2010, den senaste uppdateringen är gjord den 27.05.2011. 2010-2011 Bilimportörerna rf Förteckningen får inte kopieras, varken helt

Läs mer

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN C-HR. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN C-HR. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN C-HR. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR BOKA HJULSKIFTE! Ring Mölndal 031-750 24 50 eller Bäckebol 031-725 23 50. På toyotagoteborg.se kan du boka hjulskifte,

Läs mer

Vårkampanj från din Toyotaverkstad

Vårkampanj från din Toyotaverkstad Vårkampanj från din Toyotaverkstad Minst 40% rabatt på sommardäck Lättmetallfälgar från 765 kr Hjulskifte endast 250 kr Reparation av vindruta, från 0 kr i självrisk Tillbehör till bilen RISSNE VÄLLINGBY

Läs mer

VOLVO ARBETSKLÄDER, BESTÄLLNING VIA WEBBPORTAL

VOLVO ARBETSKLÄDER, BESTÄLLNING VIA WEBBPORTAL VOLVO ARBETSKLÄDER, BESTÄLLNING VIA WEBBPORTAL SÅ HÄR BESTÄLLER DU Innan du beställer... sidan 2 6 Skapa en order... sidan 7 22 2015-02-18 INNAN DU BESTÄLLER Denna webbaserade beställningslösning bygger

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012

VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 VOLKSWAGEN GROUP SEAT FÖRMÅNSBILAR 2012 TILL ER TJÄNST. SEAT är det bästa av två världar. Det är spansk passion och tysk teknik i perfekt harmoni. Stilren design och hög kvalitet, körglädje och kompromisslös

Läs mer

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AYGO. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AYGO. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AYGO. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR BOKA HJULSKIFTE! Ring Mölndal 031-750 24 50 eller Bäckebol 031-725 23 50. På toyotagoteborg.se kan du boka hjulskifte,

Läs mer

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AVENSIS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AVENSIS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AVENSIS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR BOKA HJULSKIFTE! Ring Mölndal 031-750 24 50 eller Bäckebol 031-725 23 50. På toyotagoteborg.se kan du boka

Läs mer

RIKTLINJER FÖR Vi BIMMER BONUS- PROGRAMMET

RIKTLINJER FÖR Vi BIMMER BONUS- PROGRAMMET RIKTLINJER FÖR Vi BIMMER BONUS- PROGRAMMET PROGRAMÖVERSIKT Vi Bimmer Bonus-programmet är ett incitamentsprogram som erbjuds till promotorer som har uppnått och som behåller nivån som Regional Direktör

Läs mer

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping Totalt vä rde u 64.900 k pp till r ingår! PREMIÄR I HELGEN 7.000 kr, cykelhållare ingår värde 400 kr, ränterabatt värde 5.000 kr, förmånlig försäkring 1 år värde ca 2.500 kr, extra för din inbytesbil 10.000

Läs mer

PRODUKTKATALOG FRONTBÅGAR

PRODUKTKATALOG FRONTBÅGAR PRODUKTKATALOG FRONTBÅGAR URM RACING AB Överedevägen 5, 860 13 Stöde 069-123 24 www.urm.se Modell AUDI Allroad 1-69 1-70 Monteringstid: 30min. CHEVROLET Duramax Lackat 7 900:- 1-119 1-118 CHEVROLET S10

Läs mer

Välkommen till Snigeldesigns webbutik. Här kan du utforska vårt sortiment och beställa våra produkter.

Välkommen till Snigeldesigns webbutik. Här kan du utforska vårt sortiment och beställa våra produkter. INTRODUKTION Välkommen till Snigeldesigns webbutik. Här kan du utforska vårt sortiment och beställa våra produkter. Du kan börja handla med en gång genom att lägga varor i kundvagnen. Om du redan är kund

Läs mer

Fyra av tio nya bilar var dieslar i januari

Fyra av tio nya bilar var dieslar i januari 2009-02-02 2009-02-02 Fyra av tio nya bilar var dieslar i januari - Dieselbilarna gick mot strömmen och ökade sina registreringar under januari med 4 %, samtidigt som totalmarknaden sjönk med 34 %. Dieselandelen

Läs mer

Det här är Porsche i Sverige

Det här är Porsche i Sverige Det här är Porsche i Sverige Om konsten att bygga bilar som inte finns Företaget Porsche AG kom till därför att Ferry Porsche inte kunde hitta sina drömmars bil; en lätt, snabb och bränsleeffektiv sportbil.

Läs mer

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN PRIUS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN PRIUS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN PRIUS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR BOKA HJULSKIFTE! Ring Mölndal 031-750 24 50 eller Bäckebol 031-725 23 50. På toyotagoteborg.se kan du boka hjulskifte,

Läs mer

E-post detektiver. sök volontärer för att uppdatera medlemsregistret med aktuella e-postadresser

E-post detektiver. sök volontärer för att uppdatera medlemsregistret med aktuella e-postadresser E-post detektiver sök volontärer för att uppdatera medlemsregistret med aktuella e-postadresser Kristina Keyzer, Naturskyddsföreningen kansli Mälardalen 2016 (m.h.a. kansli Dalarna och kansli Väst) Lathund

Läs mer

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AURIS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR

DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AURIS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR DAGS ATT BYTA TILL VINTERHJUL PÅ DIN AURIS. HJULSKIFTE TOYOTA LOJAL PRIS 250 kr ORD. 395 KR BOKA HJULSKIFTE! Ring Mölndal 031-750 24 50 eller Bäckebol 031-725 23 50. På toyotagoteborg.se kan du boka hjulskifte,

Läs mer

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör.

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör. Tillbehör & Service full fart mot sommarens bästa tillbehör. Nu har vi sänkt priset på tillbehören som kommer att hjälpa dig i sommar. Välj och vraka bland alla erbjudanden vi är säkra på att du hittar

Läs mer

Gradering av stцld- och inbrottsskydd 2010-11-25

Gradering av stцld- och inbrottsskydd 2010-11-25 Gradering av stцld- och inbrottsskydd 2010-11-25 = Importцrens uppgifter = Fordon kontrollerat * = Ny modell Rцd text = Fordonstillverkaren har ej rapporterat fordonet eller gjort fordon tillgдngligt fцr

Läs mer

ÄLSKA UTMANINGEN. Club INTERSPORT. Unika erbjudanden, nyheter, inbjudningar och bonus på allt du köper. Bli medlem du också! www.intersport.

ÄLSKA UTMANINGEN. Club INTERSPORT. Unika erbjudanden, nyheter, inbjudningar och bonus på allt du köper. Bli medlem du också! www.intersport. ÄLSKA UTMANINGEN Club INTERSPORT Unika erbjudanden, nyheter, inbjudningar och bonus på allt du köper. Bli medlem du också! www.intersport.se Välkommen som medlem i Club INTERSPORT du också! Club INTERSPORT

Läs mer

Hedin Bil-kortet. Dela upp din betalning

Hedin Bil-kortet. Dela upp din betalning HedinBil HedinBil Hedin Bil-kortet Dela upp din betalning Hedin Bil MasterCard ett kort för alla dina inköp! Handla på Hedin Bil Hedin Bil har nu möjlighet att erbjuda dig Hedin Bil-kortet ett kombinerat

Läs mer

Nyheter i Autodata Online

Nyheter i Autodata Online Page 1 of 7 Nyheter i Autodata Online Nya bilar Det finns 80 ytterligare modeller i denna månads utgåva. Nya och uppdaterade modellserier inkluderar: BMW 2-serie Active Tourer (F45) Mercedes-Benz E-klass

Läs mer

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Fleet Support lika bra kontroll över bilkostnaderna som personalkostnaderna En enkel hantering, finansiering och administration ger dig och ditt företag

Läs mer

DACIA-PREMIÄR! Fria vinterhjul till nya Volvo och Renault!» SID 3 och 4. Spolarvätska för 5 kr/litern i vår pump i Värnamo 24-25/1.

DACIA-PREMIÄR! Fria vinterhjul till nya Volvo och Renault!» SID 3 och 4. Spolarvätska för 5 kr/litern i vår pump i Värnamo 24-25/1. 1 SPARA BILAGAN! ERBJUDANDEN T.O.M. 15 FEBRUARI 2015. DACIA-PREMIÄR! 24-25 januari premiärvisar vi vårt nya märke Dacia! Samtidigt bjuder vi på Volvohelg och prisvärda Renaultkampanjer Lördagsöppet 10-15

Läs mer

rekryteringslådan Inspiration och verktyg till dig som ska ut på en mötesplats

rekryteringslådan Inspiration och verktyg till dig som ska ut på en mötesplats rekryteringslådan Inspiration och verktyg till dig som ska ut på en mötesplats Vad är det här för låda? -Jo, det är meningen att du som skall i väg på en mötesplats ska hitta det du behöver för att kunna

Läs mer

Miljöbästa bilar 2016

Miljöbästa bilar 2016 Miljöbästa bilar 216 Urvalskriterier Förnybarhet Bilen ska vara fossiloberoende. Med detta menas att den ska vara typgodkänd för att köras på ett kommersiellt tillgängligt drivmedel som till minst 75 %

Läs mer

PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE

PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE PÅ VÄG FÖR VÄRMLANDS ÅKARE Affärer på värmländska Inget annat landskap är som Värmland. Och vi värmlänningar är inte som andra. Därför behövs Värmlandsåkarna en egen förening som hjälper åkerier i Värmland

Läs mer

Hedin Bils kundklubb

Hedin Bils kundklubb l til p p U % 0 2 s rbet a å tt p n raba stnade ko - Hedin Bils kundklubb Medlemsvillkor Auktoriserad verkstad för: CADILLAC CHEVROLET CITROËN CORVETTE KIA MITSUBISHI NISSAN OPEL SAAB STOCKHOLM 1 st! Hur

Läs mer

ÖVRIGA BILMÄRKEN FÖRETAG FÖR FÖRETAG SOM VILL HA ETT LITE ENKLARE BILÄGANDE

ÖVRIGA BILMÄRKEN FÖRETAG FÖR FÖRETAG SOM VILL HA ETT LITE ENKLARE BILÄGANDE ÖVRIGA BILMÄRKEN FÖRETAG FÖR FÖRETAG SOM VILL HA ETT LITE ENKLARE BILÄGANDE 1 2 INGA AVGIFTER! FÖRMÅNLIG BILLEASING FRITT FRÅN AVGIFTER Med Volvofinans Billeasing ger vi både arbetsgivaren och de anställda

Läs mer

Tidig våryra i bilhallarna redan i februari

Tidig våryra i bilhallarna redan i februari 2016-03-01 Tidig våryra i bilhallarna redan i februari - Det var fortsatt bra fart i bilhallarna i februari. Registreringarna av nya personbilar ökade med 13 procent i februari. Det är den tjugosjätte

Läs mer

Fortsatt kraftig nedgång på bilmarknaden i april

Fortsatt kraftig nedgång på bilmarknaden i april 2009-05-04 Fortsatt kraftig nedgång på bilmarknaden i april Registreringarna av både personbilar och lastbilar fortsatte att sjunka i april. Även om man tar hänsyn till att april i år hade två färre registreringsdagar

Läs mer

Du kör bil vi sköter resten

Du kör bil vi sköter resten Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering,

Läs mer

Bilmärke Modell Kaross Årsmodell

Bilmärke Modell Kaross Årsmodell Köphjälp takräcken Alfa Romeo 156 Crosswagon 5dr Kombi 1998 2006 RF20 002533 RF20Alu 002543 Alfa Romeo 156 Crosswagon 5dr Kombi 1998 2006 RF20 002533 RF20Alu 002543 Alfa Romeo 159 Sportwagon 5dr Kombi

Läs mer

Folksam Hur säker är bilen 2017

Folksam Hur säker är bilen 2017 Folksam Hur säker är bilen 2017 Presentation av: Anders Kullgren Tylösand, 12 sep 2017 Varför publicerar vi rapporten? Engagerade i våra kunders och övriga bilisters bilval Säkerhet en av de viktigaste

Läs mer

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura.

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. SIMPLY CLEVER Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos SKODA. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större

Läs mer

C Copyright Bilpoolen AB 2013

C Copyright Bilpoolen AB 2013 Användarmanual C Copyright Bilpoolen AB 2013 Bilpoolen AB Box 3074, 103 61 Stockholm Tel: +46 (0)8 559 250 26. Email: kundtjanst@bilpoolen.nu. Välkommen till Bilpoolen.nu Grattis, du är nu medlem i Bilpoolen.nu,

Läs mer

Urstark augustimånad på fordonsmarknaden!

Urstark augustimånad på fordonsmarknaden! 2010-09-01 Urstark augustimånad på fordonsmarknaden! - Utvecklingen på fordonsmarknaden är en viktig konjunkturmätare. Den kraftiga uppgången i augusti för personbilar och lätta lastbilar med 44 respektive

Läs mer

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp. Namn Fordon-Personbilar

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp. Namn Fordon-Personbilar Ludvika kommun genom gemensam nämnd för upphandling Utvärdering Lägsta pris Delat anbud Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Fordon-Personbilar Diarie GNU 2014/9 Upphandlare Stefan Gehrke Detta dokument

Läs mer

Passlista för Mimsafe Variocage 2012-09-04

Passlista för Mimsafe Variocage 2012-09-04 Audi A3 * Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Ja 700/ Tröskel 20 cm Audi A3 5d Sportback 2005- * Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Tröskel 20 cm Audi A4 Avant 1997.10- * Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Ja 760/795 Audi A4

Läs mer

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Mechanum + ditt märke = Framtiden Nu har du nu en ny modern verkstad som är auktoriserad av din biltillverkare att vända dig till. Mechanum är ett bilserviceföretag

Läs mer

2006-09-23 Vägverket 1. Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006.

2006-09-23 Vägverket 1. Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006. Vägverket 1 Köpa bil? tips och råd till den smarta bilköparen Malmö 14 september 2006. Vägverket 2 Proportioner CO2 - påverkan Höjning från 90 till 110 på 10km väg med 10 000 ådt motsvarar 500-1000 FFV-bilar.

Läs mer

10 knep som får din bil såld snabbare på Blocket till rätt pris

10 knep som får din bil såld snabbare på Blocket till rätt pris 10 knep som får din bil såld snabbare på Blocket till rätt pris Här är guiden du inte kan vara utan om du ska sälja din bil på Blocket. Följ våra tio punkter och du f snabbt, säkert och till rätt pris.

Läs mer

PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL

PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL Just nu! Torkarblad på köpet.* Gäller vid byte av vindruta 15 maj 15 aug 2015. ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 JUNI 15 JULI ERBJUDANDEN 15 JUNI 15 JULI Smarta lösningar och

Läs mer

Allmänt om bostadsrätt som boendeform

Allmänt om bostadsrätt som boendeform Sidan 1 av 5 Allmänt om bostadsrätt som boendeform Det finns idag några olika boendeformer. Man kan bl.a. bo i villa, radhus, ägarlägenhet, bostadsrätt eller hyresrätt. Det finns även andra boendeformer

Läs mer

Privatleasing av bil. hos Bröderna Brandt Bil AB. för Landstingets personalklubb N:v Götaland

Privatleasing av bil. hos Bröderna Brandt Bil AB. för Landstingets personalklubb N:v Götaland Privatleasing av bil för Landstingets personalklubb N:v Götaland hos Bröderna Brandt Bil AB Giltigthetstid tillsvidare med reservation för prisändringar och tryckfel. Privatleasing BEKYMMERSFRITT BILÄGANDE

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Audi. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business

Läs mer

Äntligen plus för tunga lastbilar

Äntligen plus för tunga lastbilar 2010-07-01 Äntligen plus för tunga lastbilar - Efter 14 månader i rad med minus visade registreringarna av tunga lastbilar över 16 ton äntligen ett plus i juni. Även om det var en marginell ökning är det

Läs mer

Samköp. För medlemmar i DLF, Livsmedelsföretagen, ktf, Vendingföretagen och BID.

Samköp. För medlemmar i DLF, Livsmedelsföretagen, ktf, Vendingföretagen och BID. Savtal 2017 För medlemmar i DLF, Livsmedelsföretagen, ktf, Vendingföretagen och BID. DLFs savtal 2017 Här har vi samlat de förmåner och rabatter som ges till samtliga medlemmar i DlF eller till DlF anslutna

Läs mer

Om ANA. Företagsfakta

Om ANA. Företagsfakta Om ANA Företagsfakta ANA Trollhättan AB med dotterbolaget ANA Motorcentrum AB har idag verksamhet på 4 orter. Trollhättan. Vänersborg, Strömstad och Stenungsund. ANA-bolagen med ca 150 anställda levererar

Läs mer

Bonus-malus, bonusen

Bonus-malus, bonusen Bonus-malus, bonusen Kr 70000 60000 50000 Bonus 40000 30000 20000 10000 0 CO2, g/km 0 10 20 30 40 50 60 Bonus, exempel personbilar Modell NEDC-värden Bonus (CO 2 g/km) (kr) Nissan Leaf 0 60 000 BMW i3

Läs mer

Välkomna till AUTOIMPROVE AB. - din kompletta bilpartner

Välkomna till AUTOIMPROVE AB. - din kompletta bilpartner Välkomna till AUTOIMPROVE AB - din kompletta bilpartner Välkomna till AUTOIMPROVE AB - en komplett bilpartner med en yta av närmre 2 000 m2. AUTOIMPROVE startades i mitten av 90-talet av passion och kärlek

Läs mer

endast för fordon vägunderhåll 2009-11-16

endast för fordon vägunderhåll 2009-11-16 endast för fordon vägunderhåll 2009-11-16 Volvo V50 Namn: NCC - Volvo V50 Reflex Sidologo: 380 x 145 mm Logo bak: 200 x76 mm Volvo V70 Namn: NCC - Volvo V70 Reflex Skapad: 2006-02-06 Sidologo: 380 x 145

Läs mer

Het julimånad för fordonsregistreringarna

Het julimånad för fordonsregistreringarna 2010-08-02 Het julimånad för fordonsregistreringarna - Den positiva utvecklingen på fordonsmarknaden fortsatte med oförändrad styrka i juli. Registreringarna av både personbilar och lätta lastbilar ökade

Läs mer

Hur åker små barn i bilen och vilka rekommendationer ger bilförsäljarna föräldrar?

Hur åker små barn i bilen och vilka rekommendationer ger bilförsäljarna föräldrar? Sid 1(6) Hur åker små barn i bilen och vilka rekommendationer ger bilförsäljarna föräldrar? Maria Krafft och Sigrun Malm, Folksam september 2008 Bakgrund Under slutet av 90-talet och början av 2000-talet

Läs mer

Nyhetsbrev från Hemslöjden. Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från Hemslöjden. Se det i webbläsaren. Nyhetsbrev från Hemslöjden. Se det i webbläsaren. Bokerbjudande, en ny webshop och en massa annat bra! I det här nyhetsbrevet berättar vi om nyblivna gesäller och mästare. Om ett bokerbjudande en ny webshop.

Läs mer

Endast för dig som kör BMW.

Endast för dig som kör BMW. Endast för dig som kör BMW. Du har valt din bil med omsorg. För oss är bilaffären bara början på en lång relation där försäkringen är en viktig och självklar del. Därför har vi skapat en försäkring till

Läs mer

Riktlinjer och tips för facebookgrupper Erikshjälpen Second Hand

Riktlinjer och tips för facebookgrupper Erikshjälpen Second Hand Riktlinjer och tips för facebookgrupper Erikshjälpen Second Hand Varför Facebook? Facebook är ett socialt forum där det är enkelt att hålla kontakt, uppdatera medlemmar om aktuella händelser och så vidare.

Läs mer

Guide för Tele P iphone app INLEDNING

Guide för Tele P iphone app INLEDNING INLEDNING Ladda ner appen från App Store Först måste man ladda ner appen. Detta gör du på App Store. (Se bild nere till vänster). Sök sedan efter Tele P och ladda ner appen. Skriv in dina inloggningsuppgifter

Läs mer

Stilbil AB. www.stilbi.se. www.stilbil.se

Stilbil AB. www.stilbi.se. www.stilbil.se Stilbil AB www.stilbi.se www.stilbil.se 1 Stilbil AB-Din Hyundai och Fiat återförsäljare Stilbil AB är ett bilhandelsföretag som satsar på dig som kund antingen du kommer till oss som privatperson eller

Läs mer

Nyregistrerade personbilar

Nyregistrerade personbilar 2013-01-02 Rekord för både miljöbilar och dieselbilar under 2012 279 000 personbilar och 39 000 lätta lastbilar under 2012 Rekord för både andelen miljöbilar och dieselbilar under 2012 2012 i nivå med

Läs mer

Miljöfordon Syd. Vi behöver våra bilar, men även en bra miljö!

Miljöfordon Syd. Vi behöver våra bilar, men även en bra miljö! Energideklaration fordon Analys av fordon som ger lägre kostnader och miljöpåverkan Jonas Lööf Miljöfordon Syd Tylösand 2013-05-14 Miljöfordon Syd Förening för alla bil- och miljöintresserade fler miljöbilar

Läs mer

Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde

Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde Flera bilmodeller att välja mellan! www.toyota.se/personalbil Toyota

Läs mer