lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011"

Transkript

1 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal mars 2011

2 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal som ger sänkta kostnader. Alla avtalen gäller för landsbygds- och lantbruksmedlemmar. De avtal som kan användas av alla medlemmar är markerade med en blå asterisk. Drivmedel & Energi Du får bättre priser på industrigas, gasol och industrigasutrustning hos AGA Gas egna depåer. Genom att teckna hyresavtal med AGA kan du dessutom minska dina kostnaderna ytterligare. Då betalar du hyran i förskott och får på så sätt ett lägre pris och dessutom undviker du prishöjningar under avtalstiden. Med Agrolkortet tankar du bensin, diesel och E85 med rabatt. Dessutom har du bra reseförsäkring, räntefria delbetalningar, bonus på Granngården och erbjudanden från Mekonomen bland annat. Gå in på för att läsa mer om rabatterna och ladda ner din ansökan som LRF-medlem. Genom LRF Samköps avtal med Preem kan du handla diesel och eldningsolja till gårdstanken till rabatterade priser. Fraktkostnader tillkommer enligt prislista. För beställningar under 200 vm3/år, ta kontakt med din lokala Preem-depå och hänvisa till LRF Samköps avtal. Har du förbrukning över 200 vm3/år, kontakta Preem Center direkt på telefon och hänvisa till LRF Samköps avtal. Telge Energi är ett oberoende elhandelsbolag och säljer endast el från förnyelsebar energi som vind och vatten. Du som medlem kan välja mellan olika prisabonnemang som rörligt pris, fast pris eller Gårdsmix där en del är rörligt och den andra fast. Ring direkt till Telge Energi för att få en offert eller för mer information. De nås på telefon , vardagar 9-17.

3 Datorer & Hemelektronik Apple ger dig som är LRF-medlem mellan 4 och 17 procent rabatt på Apples sortiment av datorer, MP3-spelare (ipod) och kringutrustning (tillbehör). Du handlar i LRFs egen internetbutik. Länken till butiken hittar du på vår hemsida. Du kan inte få rabatten i de fysiska butikerna eller hos återförsäljare av Apples produkter. OBS! Ingen rabatt fås på Apples telefon iphone, övriga produkter är rabatterade. Som medlem i LRF får du upp till 20 procent rabatt på Sibas och Computer Citys ordinarie priser i butik. Handla direkt i butik, via ett fakturakonto eller genom en egen internetbutik. Visa medlemskortet och hänvisa till avtalsnumret i butik. Länken till internetbutiken och inloggningsuppgifter hittar du på vår hemsida. Vid kampanjer kan vissa produkter vara så lågt prissatta att rabatten blir liten eller i vissa fall till och med kan utebli. Telefoni & Bredband Med Net1 surfar du med täckning i likhet med det analoga telefon NMT-450-nätet med datahastigheter på upp till 3,1 Mbit/s från modern 3G teknologi. Net1 erbjuder medlemmar tre månaders fritt abonnemang och efterföljande tre månader till halva månadspriset. Du hittar länken till erbjudandet via vår hemsida. Hos The Phone House får du som medlem nettopris på stora delar av sortimentet som innehåller allt ifrån mobiltelefoner och tillbehör till laptops. Nettopriserna motsvarar upp till cirka procent rabatt mot ordinarie butikspriser. Var beredd på att visa upp ditt medlemskort i butik och hänvisa till avtalsnummer 129B. Hos Telia kan du teckna mobila företagsabonnemang. Det finns olika abonnemangsnivåer att välja på, beroende på hur mycket eller lite du ringer för. Allt tecknande av abonnemang samt försäljning av telefoner sker via LRF-medlemmarnas egen internetbutik, som du hittar via vår hemsida, eller genom att ringa LRF Medlemsservice. Du kan också handla telefoner och telefontillbehör i Telias butiker. I butiken får du 11 procent rabatt på samtliga produkter. Produkterna finns även att köpa med rabatt i internetbutiken.

4 Böcker & Kontorsvaror LRFs medlemmar handlar i Akademibokhandelns butiker vid öppnande av företagskonto. Inköpen sker mot faktura och rabatten dras direkt på fakturan. Rabatten i butikerna är 27 procent och gäller på alla varugrupper och på butikens ordinarie priser. Hänvisa till LRF Samköps avtal för att få rätt villkor i butiken. Alla medlemmar handlar med rabatt via internetbutiken bokus.com. Du måste skapa ett konto kopplat till LRF Samköps avtal innan du handlar. Du ser rabatten direkt i varukorgen/kassan och behöver inte vänta på fakturan för att se rabatten. Hos Svanströms finns det mesta, om inte allt, för ditt hemmakontor. Över artiklar i sortimentet och många är miljövänliga. Allt från den traditionella blyertspennan till moderna kontorsmaskiner. Som LRF-medlem har du 20 procent rabatt på hela sortimentet. Du kan handla via internetbutiken, länken hittar du på vår hemsida. Vill du handla i butik måste du först öppna ett företagskonto kopplat till LRF Samköps avtal. bokus Säkerhet Du som LRF-medlem får procent rabatt på Trygga Hems sortiment inom säkerhetsprodukter. Du hittar allt från hänglås och kätting till brandsläckare och larmsystem. Du handlar i en egen internetbutik, lrf.tryggahem.se, ha ditt medlemsnummer till hands när du ska handla. Trygga Hem samarbetar med Säkert Bondförnuft. El, VVS & Verktyg Ahlsell ger dig som LRF-medlem möjlighet att handla med rabatt på inte mindre än produktgrupper och över produkter. För att handla på avtalet krävs det att du skapar ett företagskonto kopplat till avtalsnumret. Du kan även koppla ditt befintliga företagskonto till avtalet. Ansökan hittar du på vår hemsida. Blommor Skicka blommor till någon du vill uppvakta eller beställ till dig själv. Som medlem handlar du blommor via en internetbaserad butik. När du skickar blombud erbjuder Euroflorist leverans samma dag av blommor i form av buketter, arrangemang, dekorationer, krukväxter och presenter. Länken till butiken hittar du på vår hemsida.

5 Maskinuthyrning Cramo och Ramirent erbjuder såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt på fastprisbasis, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Rabatten varierar mellan 20 och 40 procent beroende på produkt. Visa ditt medlemskort och hänvisa till LRF Samköps avtal. Möbler & inredning Hos Gerdmans hittar du allt inom lager, kontor, inredning och för varing och mycket mer. Avtalet med Gerdmans ger dig som LRFmedlem 12 procent rabatt på hela Gerdmans sortiment och fraktfritt vid order över 1 5oo kronor. För att kunna erhålla rabatterna måste du lägga upp ett kundnummer hos Gerdmans som är kopplat till LRF Samköps avtal. Du kan även koppla befintligt konto mot avtalsrabatterna. Ansökan hittar du på vår hemsida eller genom att ringa LRF Medlemservice så hjälper de dig. Måleritjänster Som LRF-medlem med näringsverksamhet får du 6 procent rabatt på hela IKEAs sortiment direkt avdragen på din faktura. Rabatten gäller inte vid kampanjer eller på kampanjprodukter. Allt du behöver göra är att ansöka om IKEA Businesskort som är kopplat till LRF Samköps avtal. Det går också att koppla ett befintligt Businesskort till avtalet. Kontakta LRF Medlemsservice för ansökan eller om du behöver hjälp att koppla ditt kort till avtalet. Ansökan och kortet är kostnadsfria. Ska du måla om inne eller ute? Sandå har en bred erfarenhet av alla typer av måleriuppdrag. De målar oftast där människor bor och arbetar men målar också större objekt som exempelvis kraftverk och fabrikslokaler under produktion. Kontaktuppgifter finner du på LRF Samköps hemsida eller via Sandås hemsida, Med sin rikstäckande spridning är kontakten alltid nära dig, oavsett var i landet du bor. Referera alltid till att du är LRF-medlem i kontakt med Sandå.

6 Våra avtal ger dig som medlem en bättre bilaffär! RABATT & BONUS PÅ 17 MÄRKEN Så här gör du för att använda avtalet: Säg till återförsäljaren att du vill använda LRF Samköps avtal för att få ett bättre pris på din nya bil. Då får du en rabatt direkt på prislistan som varierar beroende på bilmärke. Var beredd att visa ditt medlemskort eller uppge den avtalskod som gäller. Tänk också på att använda den rabatt du får på tillbehörslistan. När köpet är genomfört skickar du in ditt avtal till oss och vi ansöker om en bonus som utbetalas i efterhand till dig. Bonusen varierar beroende på vilken bilmodell du köper. Totalt ger rabatten och bonusen dig en sänkt kostnad på mellan procent. Samtliga avtalsvillkor gällande rabatt och bonus finns att läsa på vår hemsida, Personmedlemmar handlar på följande bilavtal: Dacia, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SAAB, SEAT och Toyota. Vi reserverar oss för prisändringar, tryckfel och att avtal kan ändras från det att broschyren gått i tryck. Senaste gällande avtalsvillkor finns på vår hemsida. Kontakta LRF Medlemsservice tel: , vard Läs mer på

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal maj 2011 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal som ger sänkta kostnader.

Läs mer

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. november 2011

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. november 2011 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. november 2011 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal

Läs mer

medlemsguiden Här är alla dina förmånliga medlemsavtal Alla dina medlemsavtal på ett ställe!

medlemsguiden Här är alla dina förmånliga medlemsavtal Alla dina medlemsavtal på ett ställe! medlemsguiden Alla dina medlemsavtal på ett ställe! Här är alla dina förmånliga medlemsavtal Så bra att många av våra samarbetspartners helst vill prata tyst om dem... 1 Bygg & byggmateriel Vi vill vara

Läs mer

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. juni 2012

lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. juni 2012 lrf samköp En samlad guide till dina medlemsavtal giltig fr.o.m. juni 2012 Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap LRF Samköp använder volymen av medlemmarnas totala inköp för att förhandla avtal som

Läs mer

medlemsguiden nya avtal! grus & bergskross från ballast bilar från kia Alla dina medlemsavtal på ett ställe!

medlemsguiden nya avtal! grus & bergskross från ballast bilar från kia Alla dina medlemsavtal på ett ställe! medlemsguiden Alla dina medlemsavtal på ett ställe! nya avtal! grus & bergskross från ballast bilar från kia våra avtal sänker dina kostnader! bara för dig som lrf-medlem 1 nytt avtal Grus- & bergskross

Läs mer

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap Som medlem i LRF,

Läs mer

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap Som medlem i LRF,

Läs mer

sommarerbjudanden till dig som lrf-medlem

sommarerbjudanden till dig som lrf-medlem sommarerbjudanden till dig som lrf-medlem nya avtal! Grus & bergskross hos NCC Bilavtal med Kia trygga hem Rabatt på trådlös utomhuskamera ahlsell Motorsågserbjudande! telenor Ring och surfa till medlemspris!

Läs mer

till dig som lrf-medlem

till dig som lrf-medlem till dig som lrf-medlem Härliga hösterbjudanden som varar ända in i december! Ahlsell IKEA Euromaster Trygga Hem AJ Produkter Dubbel bilbonus och lite till... Artikel nr 369789 Komplett hylsnyckelsats

Läs mer

Vill ni också spara pengar på era inköp och avtal? Visma Advantage

Vill ni också spara pengar på era inköp och avtal? Visma Advantage Vill ni också spara pengar på era inköp och avtal? Visma Advantage Telefon: 08 534 817 50 E-post: info@vismaadvantage.se Har ni också...... höga inköpskostnader?... svårt att förhandla starka inköpsavtal?...

Läs mer

UHPOI samarbete med. Möt din inköpscoach. Inköp på dina villkor. Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig

UHPOI samarbete med. Möt din inköpscoach. Inköp på dina villkor. Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig UHPOI samarbete med Privattandläkarna Inköp på dina villkor Möt din inköpscoach Tomas hjälper dig att handla rätt Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig Magnus Isberg på Privattandläkarna

Läs mer

STORA UPPLEVELSER ENKELT OCH PRISVÄRT.

STORA UPPLEVELSER ENKELT OCH PRISVÄRT. STORA UPPLEVELSER ENKELT OCH PRISVÄRT. UPPTÄCK VÅRA TJÄNSTER INOM BREDBAND, TV OCH TELEFONI. BESTÄLL FÖRE 25 FEBRUARI SÅ KAN DU VINNA TVÅ BILJETTER Soundercover Sammys äventyr 2 Warhorse SÅ HÄR ENKELT

Läs mer

Finansiera din Dacia med sunt förnuft

Finansiera din Dacia med sunt förnuft Finansiera din Dacia med sunt förnuft Finansieringslösningar lika smarta som bilen Receptet på vår framgång är en del högteknologi, en del återanvändning och en rejäl dos sunt förnuft. Det är ingen hemlighet

Läs mer

Prislista. för mobilabonnemang och förbetalt kort. Mobil telefoni. Så här får du veta mer

Prislista. för mobilabonnemang och förbetalt kort. Mobil telefoni. Så här får du veta mer LZTA 803 1015 2007-02 Mobil telefoni Prislista Så här får du veta mer För mer prisinformation gå in på www.telia.se eller ring kundtjänst, tel. 90 200 (privat) eller tel. 90 400 (företag) för mobilabonnemang

Läs mer

HELA VÄRLDEN, BARA ETT KLICK BORT.

HELA VÄRLDEN, BARA ETT KLICK BORT. HELA VÄRLDEN, BARA ETT KLICK BORT. BREDBAND, TV OCH TELEFONI KAMPANJKOD: (MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING) 1 TA EN TUR I DET ÖPPNA NÄTET. I det öppna fibernätet är valfriheten stor och det finns massor att

Läs mer

Kundklubben där du står i centrum

Kundklubben där du står i centrum Kundklubben där du står i centrum Stockholms VVS-leverantör Kundklubben där du står i centrum! Genom vill vi erbjuda dig som medlem exklusiva och prisvärda förmåner och mervärden som gör ditt företagande

Läs mer

Net at Once - Kommunikationsoperatör

Net at Once - Kommunikationsoperatör Net at Once - Kommunikationsoperatör Net at Once som kommunikationsoperatör med Öppen plattform och Öppen gruppanslutning innebär att de medlemmar i föreningen som vill välja fritt i ett öppet nät bland

Läs mer

Nedan visas en översiktbild över meddelande (obs webbshop är inget meddelande) och inom vilken variant av affärsprocess som de förekommer.

Nedan visas en översiktbild över meddelande (obs webbshop är inget meddelande) och inom vilken variant av affärsprocess som de förekommer. SFTI Affärsprocesser Innan en organisation ställer krav på e-handel i en upphandling, eller när parterna ska komma överens, är det lämpligt att göra en bedömning av vilken affärsprocess som lämpar sig

Läs mer

Frågor och svar om Uppsägning av Telia Mobil plånbok och skaffa WyWallet (Extern)

Frågor och svar om Uppsägning av Telia Mobil plånbok och skaffa WyWallet (Extern) Frågor och svar om Uppsägning av Telia Mobil plånbok och skaffa WyWallet (Extern) 1 Varför har ni sagt upp min mobila plånbok? WyWallet erbjuder nu allt det och lite till som du som kund är van vid i Telia

Läs mer

1. Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni

1. Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni Förfrågningsunderlag 2010-12-23 Upphandlingsansvarig Upphandling Halmstads kommun Mobiltelefoner och telefoner för analog telefoni samt service Ellinor Nilsson KS 2010/0468 Sista anbudsdag: 2011-02-10

Läs mer

Bilaga C LRF Medlemmar Prislista

Bilaga C LRF Medlemmar Prislista sid 1 av 9 Bilaga C LRF Medlemmar Prislista LRF Samköp AB 556043-8771 Version: 3.06.0 Löpnr: 8126 LRF Medlemmar Prislista Företag som omfattas av nedan angivna priser Företagsnamn Orgnr Information LRF

Läs mer

Heta erbjudanden för en kall vinter

Heta erbjudanden för en kall vinter Heta erbjudanden för en kall vinter Nya Sony Xperia Z1 Compact för 429 229 Ring och sms:a obegränsat! 3 månader Spotify ingår. Aye hörlurar 99 199 För fullständiga priser och villkor se telia.se Kompletta

Läs mer

Privatleasing av bil. hos Bröderna Brandt Bil AB. för Landstingets personalklubb N:v Götaland

Privatleasing av bil. hos Bröderna Brandt Bil AB. för Landstingets personalklubb N:v Götaland Privatleasing av bil för Landstingets personalklubb N:v Götaland hos Bröderna Brandt Bil AB Giltigthetstid tillsvidare med reservation för prisändringar och tryckfel. Privatleasing BEKYMMERSFRITT BILÄGANDE

Läs mer

VI BJUDER MASTERCARD. Samla bonus på 25 miljoner inköpsställen världen över!

VI BJUDER MASTERCARD. Samla bonus på 25 miljoner inköpsställen världen över! VI BJUDER PÅ ÅRSAVGIFTEN FÖRSTA ÅRET! 10 på siba kortet MASTERCARD Samla bonus på 25 miljoner inköpsställen världen över! Bonuspoäng på allt överallt! Med SIBA MasterCard samlar du bonus på alla köp du

Läs mer

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN!

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN! VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN! VI FIRAR BREDBAND TILL ALLA 5000 kr + Månadsavgift på 150 kr Nu bygger vi fibernät! KONTAKTUPPGIFTER Du som har frågor om anslutning till fibernätet, kontakta Ronneby Miljö

Läs mer

Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för

Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för Hej och välkommen till en kort presentation av SchemaKoll. I den här presentationen kommer du att bli guidad genom alla olika delar av SchemaKoll för att du ska känna dig säker när du själv börjar arbeta

Läs mer

Nu behöver du inte vänta längre.

Nu behöver du inte vänta längre. 1 Vägra vänta! Smarta hem, Smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika

Läs mer

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång

Sk dd y.com e-hand l e Så kommer du igång Skydd.com e-handel Så kommer du igång 1. Inledning 2. Så här lägger du order 3. Mer om sökfunktionen 4. Bläddra i sortimentet och våra toppsäljare 5. Den nya produktvyn 6. Våra kampanjer och erbjudanden

Läs mer

FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD

FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD FAKTA OM DITT AIK FOTBOLL MASTERCARD ATT TÄNKA PÅ INNAN DU ANVÄNDER KORTET Ditt kort är en värdehandling Förvara aldrig kort och kod tillsammans. Hantera kortet så att det inte kommer i orätta händer och

Läs mer

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 23 september 2011 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 23 september 2011 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia. 1/6 Abonnemangsprislista för Engångsavgift Vid nytecknande 10 Abonnemang med inkluderad Jobbsurf 1 Mix Plus Max Rörlig Fast med bindningstid 24 mån 0/12/18 mån 119 kr 2 159 kr 509 kr 2 549 kr 579 kr 2

Läs mer

förmånsavtal 2013 fastighetsägarna mittnord

förmånsavtal 2013 fastighetsägarna mittnord förmånsavtal 2013 fastighetsägarna mittnord Spara pengar och tid genom våra förmånsavtal Alla medlemmar i Fastighetsägarna MittNord har en mängd förmåner till sitt förfogande. Om du utnyttjar förmånsavtalen

Läs mer

Välkomsterbjudande! Fler gör mer för ett grönare Sverige. Bli medlem och få en rådgivningscheck + prenumeration på köpet

Välkomsterbjudande! Fler gör mer för ett grönare Sverige. Bli medlem och få en rådgivningscheck + prenumeration på köpet Välkomsterbjudande! Fler gör mer för ett grönare Sverige Bli medlem och få en rådgivningscheck + prenumeration på köpet Tillsammans gör vi skillnad! Tycker du det är viktigt med en livskraftig landsbygd?

Läs mer

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske.

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske. Vanliga frågor Anslutning 1. Ska ni gräva på min tomt eller gör jag det själv? Om det finns behov av grävning så gör vi det. Grävning och återställning ingår i kampanjerbjudandet. Finns det tomrör som

Läs mer

LRF Trädgård - tillsammans för växtkraft!

LRF Trädgård - tillsammans för växtkraft! LRF Trädgård - tillsammans för växtkraft! Välkommen som medlem i LRF och LRF Trädgård! Du som är producent av trädgårdsprodukter, liten som stor, spelar en viktig roll i de gröna näringarna. Tillsammans

Läs mer

Nu behöver du inte vänta längre.

Nu behöver du inte vänta längre. 1 Vägra vänta! Smarta hem, Smart-TV, läsplatta, laptop, stationär dator Våra sätt att surfa blir bara fler och innehållet allt tyngre. Även om du kan surfa snabbt idag, är det inte säkert att det går lika

Läs mer

Det här får du som kund

Det här får du som kund Taxibeställning: 077108 30-86 00 00 Det här får du som kund Direktverkande rabatter på tariff- och fastpriser i Sverige och Norge. Rabatten gäller vid såväl tjänste- som privatresor. Du går före i kön

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DIN POLY.SE

VÄLKOMMEN TILL DIN POLY.SE Börja utnyttja vår ett enkelt och effektivt sätt att lägga beställningar och söka information om våra produkter. VÄLKOMMEN TILL DIN POLY.SE Välkommen till Poly-Produkters öppet 24 timmar om dygnet! Vi

Läs mer

C Copyright Bilpoolen AB 2013

C Copyright Bilpoolen AB 2013 Användarmanual C Copyright Bilpoolen AB 2013 Bilpoolen AB Box 3074, 103 61 Stockholm Tel: +46 (0)8 559 250 26. Email: kundtjanst@bilpoolen.nu. Välkommen till Bilpoolen.nu Grattis, du är nu medlem i Bilpoolen.nu,

Läs mer

DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND?

DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND? DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND? I denna broschyr finner du information om Axfood Snabbgross och vår e-handel. Tips! Vill du ha hjälp att komma igång

Läs mer

En guide till. Skövde Kontorscenters Webbutik. www.skovdekontorscenter.se

En guide till. Skövde Kontorscenters Webbutik. www.skovdekontorscenter.se En guide till Skövde Kontorscenters Webbutik www.skovdekontorscenter.se www Vår Webbutik Det skall vara enkelt och smidigt att handla av oss. I vår webbutik hittar du hela vårt sortiment och kan i lugn

Läs mer

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 12 augusti 2015 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands.

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 12 augusti 2015 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands. Telia Företagsavtal Abonnemangsprislista för Telia Jobbmobil Jobbmobil Bas 200 kr 200 kr Månadspris 1 69 kr 429 kr 479 kr 529 kr 629 kr 729 kr Surf 2 5 kr/mb max 29 kr/dygn 3 1 GB 5 GB 20 GB 50 GB 100

Läs mer

Erbjudande till JVF. Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni. Ger lite mer.

Erbjudande till JVF. Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni. Ger lite mer. Erbjudande till JVF Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni Ger lite mer Erbjudande JVF till JVF Information Hej allihop! För att följa med samhällets

Läs mer

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 29 april 2014 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands.

Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 29 april 2014 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands. Telia Företagsavtal Abonnemangsprislista för Telia Jobbmobil Priserna gäller exkl. moms inom Sverige fr.o.m. 29 april 2014 med reservation för ändringar. För utlandspriser, se telia.se/utomlands Jobbmobil

Läs mer

Information om Axets bredband och telefoni

Information om Axets bredband och telefoni Information om Axets bredband och telefoni 2011 beslöts att samtliga lägenheter i Axet skulle gruppanslutas till en och samma leverantör av bredbandstjänster via vårt fibernät. Efter upphandling valdes

Läs mer

ERBJUDANDEN BONDFÖRNUFTIGA VARSÅGOD! Pris från 199 kr!*

ERBJUDANDEN BONDFÖRNUFTIGA VARSÅGOD! Pris från 199 kr!* BONDFÖRNUFTIGA ERBJUDANDEN Varsåg kaf i samba Pris från 199 kr!* Somm VARSÅGOD! Här är några fina erbjudanden, speciellt framtagna för dig som har Agrolkortet. Titta igenom häftet och se vad som passar

Läs mer

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband

Vi finns nära dig. Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Vi finns nära dig TSPxxxx xxxx Telia Connect 4.1 Installationshandbok för PC Uppkopplingsprogram för Telia Mobilt bredband Personlig kundtjänst Privat: tel. 90 200 Företag: tel. 90 400 Öppet vardagar kl

Läs mer

Våra allmänna köpvillkor

Våra allmänna köpvillkor Våra allmänna köpvillkor 1. Giltighetsområde Våra köpvillkor gäller för försäljning inom Sverige. Vid försäljning utanför Sverige ber vi dig kontakta vår kundtjänst. AtelierGS ingår inga avtal med minderåriga

Läs mer

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje Version mars 2016 Seniorgårdens Boförmåner gör det bekvämt och enkelt att trivas hemma. Via lokala leverantörer får du tillgång till utvalda tjänster i samband

Läs mer

Alltid med Telenor Vi tillför något extra till kundens digitala liv

Alltid med Telenor Vi tillför något extra till kundens digitala liv Julens reklamfilmer Samla Familjen Familjen sitter vid granen och delar ut julklappar när Sören och Johanna inser att de har glömt att köpa en julklapp till Niklas. Sören finner sig snabbt och delar ut

Läs mer

Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013

Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013 Nytt avtal för telefoni 1 oktober 2013 Nytt avtal för telefoni startar den 1 oktober 2013 Östersunds kommun har nu tecknat ett nytt avtal som gäller telefoni. Både fast och mobil telefoni kommer att påverkas

Läs mer

Fjärrvärmeservice Småhus

Fjärrvärmeservice Småhus Fjärrvärmeservice Småhus Ta vara på fördelarna med fjärrvärme! Du har valt att värma ditt hus och varmvatten med fjärrvärme. Grattis till ett bra val! Fjärrvärme är enkelt, tryggt, prisvärt och har låg

Läs mer

Nytt inköpssystem inom hela Lantmännenkoncernen

Nytt inköpssystem inom hela Lantmännenkoncernen Sida 1 av 6 Nytt inköpssystem inom hela Lantmännenkoncernen Obligatorisk information till leverantörer som önskar ansluta sig till Lantmännens e-handelsplattform PaL rutiner & villkor I texten nedan kommer

Läs mer

Telia Delad faktura. Handbok

Telia Delad faktura. Handbok Telia Delad faktura Handbok Telia Delad faktura Handbok 2 Handbok. Telia Delad faktura 2011 TeliaSonera Sverige AB TSP-3012_1-1108 Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar i denna upplaga

Läs mer

Prislista Bredbandsbolaget

Prislista Bredbandsbolaget Sida 1 av 6 Prislista Bredbandsbolaget gäller från 22 februari 2012 Sida 2 av 6 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 DSL- Bredband Bas... 3 DSL - Bredband Premium... 3 Riks ADSL... 3 Bredband

Läs mer

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi Fritt stadsnät i Sedan 95:-/mån Vi bjuder också på anslutningsavgiften Runt år 1800 kom telegrafen, 50 år senare telefonen. Två apparater som gjorde det

Läs mer

Foto: Pernille Tofte, Plainpicture, Folio bildbyrå Illustrationer: Gandini Forma Tryck: Danagårds Grafiska, 2009

Foto: Pernille Tofte, Plainpicture, Folio bildbyrå Illustrationer: Gandini Forma Tryck: Danagårds Grafiska, 2009 Om mobiltelefoni 2 Foto: Pernille Tofte, Plainpicture, Folio bildbyrå Illustrationer: Gandini Forma Tryck: Danagårds Grafiska, 2009 Om mobiltelefoni Den här broschyren handlar om mobiltelefoni. Det finns

Läs mer

Nu höjer vi hastigheten på din gata till 1000 Mbit/sek! Information till dig som funderar på att skaffa fiber.

Nu höjer vi hastigheten på din gata till 1000 Mbit/sek! Information till dig som funderar på att skaffa fiber. Nu höjer vi hastigheten på din gata till 1000 Mbit/sek! Information till dig som funderar på att skaffa fiber. Hastighetsjämförelser Så lång tid tar det att ladda ner en dvd-film på 4,7 gb eller 1gb filer.

Läs mer

Net at Once Sweden AB. Tämta fiberförening

Net at Once Sweden AB. Tämta fiberförening Net at Once Sweden AB Tämta fiberförening Gruppanslutning med Net at Once Trådlöst med TV Mellan Net at Once som kommunikationsoperatör Net at Once som tjänsteleverantör med öppen gruppanslutning Öppen

Läs mer

För att komma till webbutikens Inloggningssida klicka på: Länk till Inloggningssida Bilden av Inloggningssidan

För att komma till webbutikens Inloggningssida klicka på: Länk till Inloggningssida Bilden av Inloggningssidan Så här fungerar DeLaval webbutik. Här visar vi hur du skapar order i DeLaval webbutik. Vi har även lagt in en del Tips! på hur du kan göra det enklare. Det finns också en instruktion som visar hur du skapar

Läs mer

Låt tomten komma med bärbart till jul!

Låt tomten komma med bärbart till jul! Låt tomten komma med bärbart till jul! Leverans till jul! Julen närmar sig med stormsteg och det är snart dags att tänka på julklapparna. För dig som är kund hos Nicator, och vill undvika trängsel och

Läs mer

Så här funkar det i mobilen!

Så här funkar det i mobilen! Så här funkar det i mobilen! Hur köper jag Idrottsrabatten i mobilen? För att köpa ett häfte i mobilen så skickar du ett sms med koden (ex. IRGBG för Göteborg) för den ort som du vill ha till nummer 72270.

Läs mer

Hedin Bil-kortet. Dela upp din betalning

Hedin Bil-kortet. Dela upp din betalning HedinBil HedinBil Hedin Bil-kortet Dela upp din betalning Hedin Bil MasterCard ett kort för alla dina inköp! Handla på Hedin Bil Hedin Bil har nu möjlighet att erbjuda dig Hedin Bil-kortet ett kombinerat

Läs mer

Totala registreringar

Totala registreringar Totala registreringar YTD sep-15 7,7% 1 VOLKSWAGEN 9 816 9 555 2,7% 261 30,7% 32,2% -1,5% 2 FORD 4 913 3 756 30,8% 1 157 15,4% 12,7% 2,7% 3 RENAULT 3 535 3 410 3,7% 125 11,1% 11,5% -0,4% 4 MERCEDES BENZ

Läs mer

Totala registreringar

Totala registreringar Totala registreringar apr-15 19,8% 1 VOLKSWAGEN 1 475 1 234 19,5% 241 34,9% 35,0% -0,1% 2 FORD 712 284 150,7% 428 16,8% 8,0% 8,8% 3 RENAULT 413 429-3,7% -16 9,8% 12,2% -2,4% 4 MERCEDES BENZ 342 271 26,2%

Läs mer

C Copyright Bilpoolen AB 2018

C Copyright Bilpoolen AB 2018 Användarmanual C Copyright Bilpoolen AB 2018 Välkommen till Bilpoolen.nu Grattis, du är nu registrerad förare hos Bilpoolen.nu, en snabbt växande bilpool, helt oberoende av de stora bilbolagen. Vi finns

Läs mer

KOPPLA PÅ OCH KOPPLA AV

KOPPLA PÅ OCH KOPPLA AV KOPPLA PÅ OCH KOPPLA AV KOPPLA PÅ I DAG SÅ KAN DU KOPPLA AV I MORGON Att vara uppkopplad innebär i dag så mycket mer än att slå på datorn och öppna en webbläsare. På tjugo år har internet utvecklats från

Läs mer

Abonnemangets utformning

Abonnemangets utformning Abonnemangets utformning Fast telefoni Med vårt abonnemang kan ni fortsätta använda era vanliga telefoner hemma. Ni ansluter ert vanliga inkommande telefonjack i en dosa som omvandlar en digital signal

Läs mer

Samköp. För medlemmar i DLF, Livsmedelsföretagen, ktf, Vendingföretagen och BID.

Samköp. För medlemmar i DLF, Livsmedelsföretagen, ktf, Vendingföretagen och BID. Savtal 2017 För medlemmar i DLF, Livsmedelsföretagen, ktf, Vendingföretagen och BID. DLFs savtal 2017 Här har vi samlat de förmåner och rabatter som ges till samtliga medlemmar i DlF eller till DlF anslutna

Läs mer

Så här fungerar DeLaval webbutik en enkel instruktion.

Så här fungerar DeLaval webbutik en enkel instruktion. Så här fungerar DeLaval webbutik en enkel instruktion. Här visar vi hur du skapar order i DeLaval webbutik. Vi har även lagt in en del Tips! på hur du kan göra det enklare. Det finns också en instruktion

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Att skicka e-fakturor. Fördjupning till dig som ska använda fakturaportalen

Att skicka e-fakturor. Fördjupning till dig som ska använda fakturaportalen Att skicka e-fakturor Fördjupning till dig som ska använda fakturaportalen Välkommen till bankens e-fakturatjänst Att skicka e-fakturor med bankens fakturaportal är enkelt. Du skapar fakturaunderlaget

Läs mer

I år kan du välja vilken musik du vill under julen.

I år kan du välja vilken musik du vill under julen. Foto: Per Magnus Persson / Johnér I år kan du välja vilken musik du vill under julen. Telia erbjuder nu en skönare musikupplevelse med Spotify. Öppna och läs mer! Telia... Vi ger dig en skönare musikupplevelse!

Läs mer

Villan blir bättre med fiber! Information och inspiration för dig som vill framtidssäkra villan med Öppen Fiber

Villan blir bättre med fiber! Information och inspiration för dig som vill framtidssäkra villan med Öppen Fiber Villan blir bättre med fiber! Information och inspiration för dig som vill framtidssäkra villan med Öppen Fiber 8% använder internet på flera apparater samtidigt. Tv, bredband och telefoni är bara några

Läs mer

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner 2015-01- 12 Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner Vad tjänsten innebär Alla SCUF:s regionstyrelser, vidare nämnt som regionerna, har tillgång till en tjänst

Läs mer

Bredbands-tv till dig som bor i en gruppansluten förening

Bredbands-tv till dig som bor i en gruppansluten förening Bredbands-tv till dig som bor i en gruppansluten förening Hej! Tv-tittande är något som engagerar människor. Alla har sina speciella favorit - program och specifika kanaler som de inte vill vara utan.

Läs mer

Kom igång med E-faktura till Kungsbacka kommun. Torbjörn Eriksson 2015-09-22

Kom igång med E-faktura till Kungsbacka kommun. Torbjörn Eriksson 2015-09-22 Kom igång med E-faktura till Kom igång med E-faktura till Torbjörn Eriksson 2015-09-22 Utges av Sep 2015 1 Kom igång med E-faktura till Innehåll 1 Så här kan du skicka e-faktura 3 1.1 Enkel webbportal

Läs mer

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA FRÅN FÖRSTA KONTAKT TILL ANSLUTNING

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA FRÅN FÖRSTA KONTAKT TILL ANSLUTNING FRÅN FÖRSTA KONTAKT TILL ANSLUTNING VI FIRAR BREDBAND TILL ALLA 5000 kr + Månadsavgift på 150 kr 1. Intresseanmälan Villaägaren anmäler intresse via formulär på bredbandnu.se 2. Område & prisbild Villaägaren

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

Räkna med kvalitetstid

Räkna med kvalitetstid Räkna med kvalitetstid Brf Guldpennan i Södergården. Valfoldern innehåller information om hur du väljer lägenhet samt blankett som ska skickas in till oss. Att bo i bostadsrätt Jämfört med att äga ett

Läs mer

Om ANA. Företagsfakta

Om ANA. Företagsfakta Om ANA Företagsfakta ANA Trollhättan AB med dotterbolaget ANA Motorcentrum AB har idag verksamhet på 4 orter. Trollhättan. Vänersborg, Strömstad och Stenungsund. ANA-bolagen med ca 150 anställda levererar

Läs mer

Totala registreringar

Totala registreringar Totala registreringar jul-14 10,7% Registreringar månad Förändring, reg Marknadsandel månad 1 VOLKSWAGEN 706 624 13,1% 82 32,2% 31,5% 0,7% 2 RENAULT 311 212 46,7% 99 14,2% 10,7% 3,5% 3 FORD 248 139 78,4%

Läs mer

Totala registreringar

Totala registreringar Totala registreringar YTD mar-15 11,9% Registreringar YTD Förändring, reg Marknadsandel YTD 1 VOLVO 15 044 12 808 17,5% 2 236 19,9% 19,0% 0,9% 2 VOLKSWAGEN 11 813 10 151 16,4% 1 662 15,6% 15,0% 0,6% 3

Läs mer

Installationshandbok Bredband från Telia FiberLan

Installationshandbok Bredband från Telia FiberLan redband Installationshandbok redband från Telia FiberLan Med hemmanätverk via smart gateway Välkommen till ditt nya hemmanätverk Telia redband FiberLan ger dig mängder av nöjen och nyttigheter och en säker

Läs mer

Totala registreringar

Totala registreringar Totala registreringar apr-15 10,0% 1 VOLVO 6 022 5 736 5,0% 286 20,4% 21,4% -1,0% 2 VOLKSWAGEN 4 720 4 250 11,1% 470 16,0% 15,9% 0,2% 3 AUDI 1 848 1 557 18,7% 291 6,3% 5,8% 0,5% 4 BMW 1 781 1 660 7,3%

Läs mer

Brolins Glas Glasreparationer 20% uterum

Brolins Glas Glasreparationer 20% uterum VILLAÄGARNA I HUDIKSVALLSREGIONEN RABATTAVTAL gällande från 2010-02-01 Som medlem i Villaägarna har du lokala rabatter hos nedanstående företag: Företag Gäller Rabattsats Barcana AB Uthyrning: Berndt Magnusson

Läs mer

Så här funkar det i mobilen!

Så här funkar det i mobilen! Så här funkar det i mobilen! Hur köper jag Idrottsrabatten i mobilen? Du kan ladda ner Idrottsrabatten i din mobil på följande vis: 1. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play. Sök appen med namnet

Läs mer

ETT VÄRMANDE UNIVERSUM MED BREDBAND, TV OCH TELEFONI.

ETT VÄRMANDE UNIVERSUM MED BREDBAND, TV OCH TELEFONI. ETT VÄRMANDE UNIVERSUM MED BREDBAND, TV OCH TELEFONI. KAMPANJKOD: 91216OU (MÅSTE ANGES VID BESTÄLLNING) ALLT MÖJLIGT ÄR MÖJLIGT. Du vill se den där filmen precis nu. Du vill bingetitta på den nya TVserien

Läs mer

Handla i vår webbshop!

Handla i vår webbshop! Handla i vår webbshop! www.plandent.se Manual Inloggning Börja alltid med att logga in i webbshopen genom att gå till www.plandent.se och klicka på LOGGA IN I WEBBSHOP uppe i högra hörnet. Fyll i ditt

Läs mer

TV och/eller bredband via Comhem. Gruppanslutning

TV och/eller bredband via Comhem. Gruppanslutning TV och/eller bredband via Comhem Föreningen är idag kunder i Comhem genom ett grundavtal. Grundavtalet ger de fastigheter som idag ingår i Gemensamhetsanläggning 2 ca 17 fria kanaler men ingen bredbandsuppkoppling.

Läs mer

Totala registreringar

Totala registreringar Totala registreringar feb-16 29,5% Registreringar månad Förändring, reg Marknadsandel månad 1 VOLKSWAGEN 1 420 1 026 38,4% 394 33,4% 31,3% 2,2% 2 FORD 781 594 31,5% 187 18,4% 18,1% 0,3% 3 RENAULT 398 360

Läs mer

Informationsmöte Västanvik 2013-09-05

Informationsmöte Västanvik 2013-09-05 Informationsmöte Västanvik 2013-09-05 Torsby kommuns bredbandsstrategi Regeringens mål för år 2020 är att 90 % av alla hushåll och företag bör ha tillgång till bredband om minst 100Mbit/s. Kommunfullmäktige

Läs mer

Totala registreringar

Totala registreringar Totala registreringar jan-15-9,3% Registreringar månad Förändring, reg Marknadsandel månad 1 VOLKSWAGEN 883 948-6,9% -65 35,7% 34,8% 1,0% 2 FORD 370 266 39,1% 104 15,0% 9,8% 5,2% 3 RENAULT 262 336-22,0%

Läs mer

DINA NYA TJÄNSTER FÖR TELEFONI OCH BREDBAND. Framtidens nät är här

DINA NYA TJÄNSTER FÖR TELEFONI OCH BREDBAND. Framtidens nät är här DINA NYA TJÄNSTER FÖR TELEFONI OCH BREDBAND Framtidens nät är här NU ERSÄTTER VI DET GAMLA TELENÄTET Den snabba digitaliseringen i samhället ställer krav på oss att leverera driftsäkra, snabba och stabila

Läs mer

Välkommen till Fiberriket.

Välkommen till Fiberriket. Välkommen till Fiberriket. Kampanjpris 21 900 kr fr 393 kr/mån * ord. pris 34 900 kr Öppen Fiber oppen-fiber_kampanj_16n3_1_dr1_21900_tdr-4701_1-1601.indd 1 2016-02-04 10:43 oppen-fiber_kampanj_16n3_1_dr1_21900_tdr-4701_1-1601.indd

Läs mer

Totala registreringar

Totala registreringar Totala registreringar aug-17-16,8% 1 Volkswagen 1 247 1 570-20,6% -323 28,3% 29,7% -1,3% 2 Ford 676 806-16,1% -130 15,4% 15,2% 0,1% 3 Peugeot 408 375 8,8% 33 9,3% 7,1% 2,2% 4 Renault 338 366-7,7% -28 7,7%

Läs mer

Net at Once Sweden AB. Fiberföreningar 2014

Net at Once Sweden AB. Fiberföreningar 2014 Net at Once Sweden AB Fiberföreningar 2014 Net at Once Sweden AB Net at Once startades 1997. Privatägt sedan starten av Jerry Bengtsson och Oskar Samuelsson. Första föreningen uppkopplad år 1999. Då var

Läs mer

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om

PM i Ängelholm är i första hand en ordermottagning. Självklart ställer vi ändock upp och hjälper dig om Bästa service vårt mål! Vi strävar efter att upprätthålla en mycket hög servicenivå. Av denna anledning är det extra viktigt för oss att poängtera några saker som vi ber dig att speciellt beakta. Se även

Läs mer

Skapa konto hos Adlibris

Skapa konto hos Adlibris Skapa konto hos Adlibris 1 (11) Innehållsförteckning 1 Skapa konto hos Adlibris... 2 1.1 Inledning... 2 1.2 Skapa konto... 2 1.3 Bekräftelse av konto... 4 1.4 Bekräftelse av avtal/avtalskund... 5 2 Beställning

Läs mer

Så beställer du via ny och enkel e-handel

Så beställer du via ny och enkel e-handel Så beställer du via ny och enkel e-handel Nu lanseras Martin & Serveras nya e-handel. Bättre sökfunktion, utökad produktinformation, detaljerad leveranskalender, tydlig bristhantering och modern layout.

Läs mer