Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till."

Transkript

1 Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till.

2 Därför ska du välja Bilia Bilia är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi alla typer av service och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Välkommen till Bilia! Vår storlek din trygghet Med hundra anläggningar i tre länder är vi Nordens största bilkedja, vilket är en trygghet för dig som kund. Tack vare vår storlek kan vi teckna gynnsamma avtal med våra leverantörer, så att du får bra produkter till bra priser. Bilias vision Vi ska vara branschens bästa servicebolag. Våra kärnvärden Tillgänglighet, Intresse och Attraktivt bilägande fokuserar på din upplevelse som kund. Vi arbetar därför ständigt med att hitta nya lösningar som ska göra ditt bilägande enkelt, tryggt och bekvämt. Bilias miljöpolicy Bilia jobbar aktivt för en hållbar utveckling. Våra anläggningar är miljöcertifierade och vi strävar efter att uppfylla myndigheternas krav med god marginal. När du vänder dig till oss för bilköp kan vi tillsammans hitta något som passar både dig och miljön. Gå på lunch eller frukost när vi servar bilen Det är dags för service på bilen och du tänker kanske hur ska jag hinna med det? Vi på Bilia vill att ditt bilägande ska fungera så smidigt som möjligt. Därför bjuder vi på frukost eller lunch när din bil är på verkstan. Vi har tagit fram ett antal kundlöften som gäller på alla våra anläggningar. Våra kundlöften Vi bjuder på frukost eller lunch under tiden din bil servas. Koppla av, läs en tidning och surfa fritt på vårt WiFi. Vi värnar om miljön och är miljöcertifierade enligt ISO Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan. Med Biliakortet kan du dela upp servicekostnaden på 4 månader räntefritt. Du får bonus vid varje servicetillfälle. Vi svarar på dina frågor dygnet runt. Ring Bilia Nu:

3 Så får du service snabbt boka på bilia.se Här finns vi För våra kunder är tillgänglighet ett nyckelord. Våra anläggningar är bra placerade runt om i Skaraborg för att du som kund enkelt ska kunna ta dig till oss. På vår hemsida kan du snabbt och enkelt boka samtliga av Bilias bokningsbara onlinetjänster, t.ex service, skadebesiktning, hjulskifte eller byte av vindruta. Om du önskar lämna bilen för årlig service med kort varsel kan du ringa Bilias kundtjänst på Då hjälper vi dig att få en tid så snart som möjligt i Skaraborg. Tillgänglighet dygnet runt Med Bilia Nu, , kan du komma i kontakt med oss alla dygnets timmar! Vi står redo att hjälpa dig boka tid för hjulskifte eller service, att lägga beställning på däck eller bildelar. Vi svarar på dina frågor och kan hjälpa dig som vill komma i kontakt med våra anläggningar. Skaraborg Falköping Försäljning & service av Volvo, Renault & Dacia. Skadecenter för Volvo, Renault & Dacia Mariestad Försäljning & service av Volvo, Renault & Dacia. Skadecenter för Volvo, Renault & Dacia Skara Försäljning & service av Volvo, Renault & Dacia. Skadecenter för Volvo, Renault & Dacia Skövde Försäljning & service av Volvo, Renault, Dacia & transportbilar. Skadecenter för Volvo, Renault & Dacia Mariestad Skara Skövde Falköping Tidaholm Våra Tankastationer Vid alla Bilias anläggningar som säljer Volvo finns en Tankastation. Där kan du tanka 95 oktan och på vissa stationer även 96/98 oktan, etanol/e85 och biogas. Bilia Tankastation OKQ8

4 Våra bilmärken Hos oss på Bilia hittar du ett stort utbud av bilar från varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Vi har bilar för snabb leverans till riktigt bra priser och kan även beställa från fabrik så att bilen blir specialanpassad efter dina önskemål. Välj Bilia för ett tryggt bilköp Att köpa en ny bil är ett stort beslut och det kan vara svårt att veta vad som passar bäst för dig. Då ska du komma till oss. Våra säljare är proffs på allt som rör bilen. Vi går tillsammans igenom dina behov för att komma fram till vilken bil som passar dig bäst. Vi kan också ta fram en finansieringsplan som passar dig, din bil och din ekonomi. Varför provköra innan köp? Provkörning är ett bra tillfälle att uppleva väghållning, komfort och den övergripande känslan. Att provköra en bil är kostnadsfritt och många av våra anläggningar har speciella provkörningsrutter för att du ska få ut så mycket som möjligt av tillfället. Låt oss tillsammans förverkliga ditt bilköp! Sveriges största lager av begagnade bilar Det ska kännas bra och tryggt att köpa en begagnad bil, därför har vi på Bilia satsat på generösa garantier och ett smidigt bilägande med Serviceabonnemang. Garanti och bytesrätt Vår generösa garanti för begagnade bilar kallar vi MaxiTrygg ett helt paket av smarta tjänster: Extra lång garanti på 24 månader / 2000 mil Bytesrätt i 30 dagar, max 100 mil Fri hyrbil vid service Kvalitetstest Välj ett Serviceabonnemang Ett serviceabonnemang erbjuder en helhetslösning till en fast månadskostnad, extra bra pris på service och där tillvalstjänster ingår. Bilias Serviceabonnemang Servad Hela Vägen ger dig bland annat fri assistans i 24 eller 36 månader, gratis Biliakort med eller utan Visa och garantin MaxiTrygg. Välj mellan Bas, Extra och Total, där du sparar upp till 30% på servicekostnaden.

5 Företagsbilar Är du tjänstebilsförare, småföretagare eller vagnparksansvarig på ditt företag? Oavsett vilket är Bilias Företagstjänst din perfekta partner för allt som har med ditt företags bilar att göra. Transportbilar Hos Bilia hittar du nya och begagnade transportbilar från Renault och Dacia. Vi erbjuder även service och reparation i verkstäder speciellt inriktade på just transportbilar. Från bilval till finansiering Bilia Företagslease Vi har transportbilen för dina behov Specialverkstad för transportbilar Vi har stor erfarenhet av både små och stora företag med alla typer av bilbehov. Med ett brett utbud av bilar för omgående leverans kan vi erbjuda finansiering, serviceabonnemang och försäkring allt för ett smidigare bilägande. Kom in och prata med någon av våra företagssäljare! Vårt helhetskoncept för dig som tjänstebilsförare kallar vi Bilia Företagslease. Det är ett paketerbjudande på 24 eller 36 månader, där vi bakat in finansiering, försäkring, serviceabonnemang och Biliakort. Fyra beståndsdelar som kan förenkla bilinnehavet för ert företag. En transportbil är ofta någons arbetsplats. Därför är det extra viktigt att bilen är anpassad efter dina behov. Vi har ett brett utbud av transportbilar där smart lastutrymme och hög komfort genomsyrar hela vårt modellprogram. Med hjälp av våra kunniga säljare kommer du att hitta rätt bil med förmånliga drift- och servicekostnader för ditt företag. Att serva en transportbil skiljer sig en hel del från att serva en personbil. Därför är det viktigt att komma till en auktoriserad verkstad som är specialutbildad på transportbilar. Vi har godkänd verkstadsutrustning, det utrymme som krävs och de specialverktyg som krävs för att utföra reparationer på dessa bilar. När du lämnar din transportbil hos oss ger vi dig 12 månaders eller 1000 mils garanti.

6 Service i trygga händer När du lämnar in din bil hos Bilia för service kan du vara säker på att din bil är i trygga händer. Alla våra verkstäder är auktoriserade för våra bilmärken, vilket är en garanti på att din bil får just den service som bilen kräver. Vi använder endast originaldelar samt biltillverkarens egna diagnos- och specialverktyg. Garanti när vi fixar bilen Behöver bilen repareras? Vi utför alla typer av garantireparationer som ryms inom nybilsgarantin, oavsett var du köpt din bil. I våra auktoriserade bilverkstäder använder vi alltid originaldelar, vilket ger 12 månader eller 1000 mils garanti enligt Motormännens riksförbunds riktlinjer. Personlig Servicetekniker Auktoriserade glasmästare 12 månaders servicegaranti Fri assistans Hos Bilia får du alltid en Personlig Servicetekniker din kontaktperson i verkstaden och den person som har hand om ditt ärende hela vägen. På så vis kan du enkelt kontakta din Servicetekniker och få svar på dina frågor direkt, vilket också gör att du får en större inblick i arbetet med din bil. Något som har varit mycket uppskattat hos våra verkstadskunder. Har du fått ett stenskott i rutan? Lugn, vi tar hand om dina glasskador! Bilia kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken bil du kör eller vilken årsmodell bilen har. Våra glasmästare har lång erfarenhet och är auktoriserade av både biltillverkaren och försäkringsbolagen att utföra bilglasreparationer. Det är där vi skiljer oss från traditionella glasmästare. När du lämnar in bilen för Originalservice hos oss ska det innebära maximal trygghet och säkerhet för dig. Därför har vi servicegaranti i vår verkstad. Om något fel skulle uppstå på det vi åtgärdat avhjälper vi felet kostnadsfritt. Du får dessutom låna en bil under tiden vi rättar till felet. Hur gör du om din bil inte vill starta? Bilia erbjuder en rad olika tjänster för att underlätta om olyckan skulle vara framme. När du utför en Originalservice hos Bilia förlängs din rätt till fri assistans med ytterligare 12 månader. Du behöver bara ringa ett enda telefonsamtal för att få hjälp oavsett om det gäller reparation på plats, bogsering eller ersättningsbil. One stop shop allt under ett tak På våra största anläggningar har vi samlat alla fordonstjänster under ett tak. Där hittar du lack- och plåtverkstad, rekond, glasmästeri, däckhotell, reservdelar, tillbehör, Tvätta- samt Tankastationer och självklart hyrbilar. Vi kallar det One stop shop!

7 Hyrbil vid verkstadsbesök Behöver du en ersättningsbil under tiden din bil är på verkstaden? Bilia har avtal med samtliga försäkringsbolag och kan erbjuda allt ifrån Renault Clio till Volvo V70. Skulle du behöva en minibuss eller en transportbil så ordnar vi det också. Vi har biluthyrning på alla våra serviceanläggningar, de flesta av dem i samarbete med Hertz. Bilia Flexlease om du vill hyra länge Omfattas du inte av ett försäkringsavtal kan du nyttja Bilias förmånliga priser på hyrbilar. Samma låga priser gäller även för dig som vill ha en hyrbil under tiden bilen är på service. Behöver du hyra bil en längre period föreslår vi Bilia Flexlease. Då betalar du endast för den period du använder bilen och du slipper binda något kapital, till skillnad från traditionell leasing. Ditt proffs på däck Dags att köpa nya däck? Som återförsäljare till fyra av Sveriges största bilmärken har vi lång erfarenhet och kan hitta de bästa alternativen för dig. När det blir aktuellt med däckbyte fixar vi även det, och erbjuder förstklassigt däckhotell med All Inclusive. Vilka däck behöver du? Att köpa däck är inte det lättaste. Det finns många olika modeller och det är mycket som påverkar vilket däck som passar just din körning. Som en av Sveriges största däckhandlare kan Bilia hjälpa dig att hitta rätt. Så kom in till våra butiker, ring Bilia Nu, eller titta närmare i vår webbshop, så löser vi dina däckbehov. Däckhotell med det lilla extra Ta hand om dina däck och skäm bort dem med All Inclusive. På Bilias däckhotell ser vi till att dina däck förvaras på bästa sätt. Under vistelsen förvaras däcken svalt, tvättas och kontrolleras så att de är redo inför nästa säsong ute på vägarna. När det är dags för ett hjulskifte sköter vi såklart detta åt dig. Vid skifte kontrollerar vi även däckens lufttryck och kondition. Om däcken är utslitna meddelar vi dig att de måste bytas ut. Tanka nära dig På alla Bilias anläggningar som säljer Volvo finns en Tankastation. Du kan också hitta Tanka hos din Volvohandlare. På samtliga Tankastationer kan du tanka 95 oktan och på de flesta även 96/98 oktan, diesel och etanol/e85. På vissa stationer finns även biogas. Billigare med Biliakort Med Biliakortet eller annat Volvokort kan du tanka och handla billigare samt få del av våra förmåner och erbjudanden. Med Biliakortet kan du även göra förmånliga delbetalningar i våra butiker och på våra bensinstationer. För att hitta till närmaste Tankastation i Skaraborgsområdet, se kartan på sida 4 i denna folder, eller besök Bilia.se

8 Biliakortet för ett enkelt bilägande Vi har tagit fram Biliakortet för att göra ditt bilägande så enkelt och smidigt som möjligt. Det är ett Volvokort knutet till Bilia som är kostnadsfritt, laddat med förmåner och som samlar alla dina bilrelaterade kostnader på ett kort och en faktura. Delbetala på fyra månader räntefritt När du handlar med Biliakort kan du dela upp din betalning på fyra månader utan ränta. Du kan även sätta in pengar på kortet, med ränta från första kronan. Om du vill kan du även koppla kortet till VISA helt kostnadsfritt för privatpersoner. Då ingår dessutom reseförsäkring när du betalar din resa med kortet. Ansök om Biliakortet på din närmaste anläggning eller på bilia.se Många fördelar med Biliakort 20% rabatt på Tvätta 200:- rabatt på Däckhotell Biliakortspriser på utvalda produkter Biliakortspriser på Service 6+ Bilias mål helnöjda kunder Vi hoppas att du nu har fått en bra bild av oss på Bilia, och vad vi kan göra för ditt bilägande. Vill du ha mer information, eller har du synpunkter på våra produkter och tjänster? Hör av dig till oss! Vi mäter ständigt kundnöjdheten Vårt mål är att du ska vara 100% nöjd med oss, oavsett om du besökt en av våra verkstäder eller om du har köpt en bil. Vi mäter kundnöjdheten varje månad och är alltid lyhörda för förslag på hur vi kan förbättra oss. På bilia.se lägger vi alltid upp de senaste resultaten från våra kundundersökningar. Vet du något vi kan bli bättre på? Vi tror på en öppen dialog med våra kunder och vi är tacksamma för alla typer av feedback. Om du inte känner dig nöjd med våra tjänster eller produkter hör av dig till Bilia Nu så tittar vi närmare på dina synpunkter. Bilia Nu når du på nr

9 Allt som rör bilen. Och lite till. bilia.se

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till.

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Därför ska du välja är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar,

Läs mer

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till.

Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Välkommen till ett bekvämt bilägande! Allt som rör bilen. Och lite till. Därför ska du välja Bilia Bilia är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade

Läs mer

Varför ska du serva och köpa din bil hos oss?

Varför ska du serva och köpa din bil hos oss? Varför ska du serva och köpa din bil hos oss? De fl esta vill köpa sin bil av någon man har stort förtroende för. Det gäller både nya och begagnade bilar. För oss handlar förtroende framförallt om två

Läs mer

Varför ska du köpa bil av oss?

Varför ska du köpa bil av oss? Varför ska du köpa bil av oss? Ett tryggt bilköp. De flesta vill köpa sin bil av någon man har stort förtroende för. Det gäller både nya och begagnade bilar. För oss handlar förtroende framförallt om två

Läs mer

Du kör bil vi sköter resten

Du kör bil vi sköter resten Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering,

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Du kör bil vi sköter resten Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Audi. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business

Läs mer

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil!

Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil! Stanna kvar hos oss när vi servar din bil och gör något trevligt! Om du vill ha några av de extra tillval vi presenterar här intill, fyll

Läs mer

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura.

Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. SIMPLY CLEVER Enkel kontroll över dina bilkostnader. Allt på samma faktura. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos SKODA. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större

Läs mer

BMW Fleet. www.bmw.se/ bmwfleet. När du älskar att köra OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR.

BMW Fleet. www.bmw.se/ bmwfleet. När du älskar att köra OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR. BMW Fleet www.bmw.se/ bmwfleet När du älskar att köra BMW FLEET. OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR. BMW FLEET. OPERATIONELL LEASING. BMW Fleet är en operationell

Läs mer

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Mechanum + ditt märke = Framtiden Nu har du nu en ny modern verkstad som är auktoriserad av din biltillverkare att vända dig till. Mechanum är ett bilserviceföretag

Läs mer

VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO

VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO VOLVO FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR VOLVO 1 2 VOLVO BUSINESS LEASE ALLT INGÅR! Med Volvo Business Lease blir ert liv lite enklare. Tillsammans med Volvo och Volvia Företagsförsäkring

Läs mer

Stilbil AB. www.stilbi.se. www.stilbil.se

Stilbil AB. www.stilbi.se. www.stilbil.se Stilbil AB www.stilbi.se www.stilbil.se 1 Stilbil AB-Din Hyundai och Fiat återförsäljare Stilbil AB är ett bilhandelsföretag som satsar på dig som kund antingen du kommer till oss som privatperson eller

Läs mer

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad

Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Välkommen till Framtiden! Auktoriserad verkstad Mechanum + ditt märke = Framtiden Nu har du nu en ny modern verkstad som är auktoriserad av din biltillverkare att vända dig till. Mechanum är ett bilserviceföretag

Läs mer

744:- 370:- spara. Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från

744:- 370:- spara. Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Sommardäcks-dax för din Saab! Kom in till Svenska Bil. Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från spara Utnyttja kupongen på sidan 7 och 370:- 744:- Vi har extraöppet när du behöver oss som bäst den

Läs mer

Vårkampanj från din Toyotaverkstad

Vårkampanj från din Toyotaverkstad Vårkampanj från din Toyotaverkstad Minst 40% rabatt på sommardäck Lättmetallfälgar från 765 kr Hjulskifte endast 250 kr Reparation av vindruta, från 0 kr i självrisk Tillbehör till bilen RISSNE VÄLLINGBY

Läs mer

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.3-2.6m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,830 mm* L1 4,425 mm L2 4,825 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790

Läs mer

Vårkampanj från din Toyotaverkstad

Vårkampanj från din Toyotaverkstad Vårkampanj från din Toyotaverkstad Minst 40% rabatt på sommardäck Lättmetallfälgar från 765 kr Hjulskifte endast 199 kr Reparation av vindruta, från 0 kr i självrisk Tillbehör till bilen Hej bäste kund,

Läs mer

2001-01-08. Farshid Heyati och Helen Nordqvist

2001-01-08. Farshid Heyati och Helen Nordqvist 2001-01-08 Farshid Heyati och Helen Nordqvist Innehållsförteckning Innehåll Sid Sammanfattning 1 Syfte..1 Genomförande...1 Historia..2 Affärsidé och mål..3 Marknader.4 Miljö och kvalitet..5 Gott & Blandat..6

Läs mer

Finansiera din Dacia med sunt förnuft

Finansiera din Dacia med sunt förnuft Finansiera din Dacia med sunt förnuft Finansieringslösningar lika smarta som bilen Receptet på vår framgång är en del högteknologi, en del återanvändning och en rejäl dos sunt förnuft. Det är ingen hemlighet

Läs mer

MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE.

MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. När du älskar att köra MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. VI DELAR DIN PASSION. BMW Financial Services är en del av BMW Group och det bästa sättet att finansiera din BMW. Vi delar din passion för körglädje

Läs mer

allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig.

allt som har med bilen eller bilarna att göra. Enkelt för dig. Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Ditt företag kanske har ett par bilar, eller en större vagnpark. Business Flex samlar: finansiering, service- och reparationer,

Läs mer

643:- 370:- Sommardäcks- dax för din Opel! spara 1. Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från

643:- 370:- Sommardäcks- dax för din Opel! spara 1. Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Sommardäcks- dax för din Opel! 643:- Kom in till Svenska Bil! Märkesdäck från GoodYear, Sava och Pirelli från Vi har extraöppet när du behöver oss som bäst den 25 mars och 1 april. Öppet hela året på våra

Läs mer

RENAULT PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR RENAULT

RENAULT PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR RENAULT RENAULT PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR RENAULT 1 2 RENAULT RELAX BILLÅN ALLT INGÅR! Med Renault Relax Billån får du ett oerhört smidigt och bekvämt bilägande. Tillsammans med Renault och

Läs mer

Alla bilkostnader på en faktura.

Alla bilkostnader på en faktura. Alla bilkostnader på en faktura. Audi Business Inclusive är ett erbjudande till näringsidkare (ej taxi, hyrbil, budbil eller annan yrkesmässig trafik) och gäller alla Audimodeller. Erbjudandet gäller 1

Läs mer

Det personliga företaget med de stora resurserna U P P S A L A

Det personliga företaget med de stora resurserna U P P S A L A Det personliga företaget med de stora resurserna U P P S A L A Välkommen till Sveriges äldsta Toyotaåterförsäljare! Historien om Biltrean tar egentligen sin början under 1930-talet då Tage Björsberg hjälpte

Läs mer

VOLVO PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR VOLVO

VOLVO PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR VOLVO VOLVO PRIVAT ETT FULLÄNDAT BILÄGANDE FÖR DIG SOM KÖR VOLVO 1 FRITT LÅNESKYDD 3 MÅNADER 2 VOLVO INCLUSIVE ALLT INGÅR! Med Volvo Inclusive Billån blir ditt liv lite enklare, tryggare och mer ekonomiskt.

Läs mer

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal Volkswagen Serviceavtal Bekymmersfritt bilägande och du vet vad det kostar Företag Konsument Med Volkswagen Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för kommande service och reparationer. Då vet du

Läs mer

mjölby Trygga bilaffärer i 30 år

mjölby Trygga bilaffärer i 30 år mjölby Trygga bilaffärer i 30 år 2 Bilplåt Billackering Plastreparationer Bilrutor Tel Linköping 013-10 23 85 www.belami.nu 3 Välkommen till Bilhallen i Mjölby! Bilhallen i Mjölby är ett familjeföretag

Läs mer

Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till.

Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till. Vi har kollat allt du kan tänka dig. Och lite till. Garanterat kollad i minsta detalj. Med Mercedes-Benz Certified får du möjlighet att köpa en begagnad transportbil med samma trygghet och garantier som

Läs mer

Bilägande för företag

Bilägande för företag Bilägande för företag KONCERNEN Billån Ca 200 000 avtal Volvofinans Bank AB Billeasing Volvokort Ca 1 200 000 kunder Finansiell leasing Svensk Vagnparksfinans Operationell leasing Biladministration Ca

Läs mer

Vi hjälper dig med din bil

Vi hjälper dig med din bil 1 2 3 4 Vårt team 5 Vi hjälper dig med din bil 6 7 1. Jörgen Andersson 2. Marc Ahlerup 3. Ylva Gerberg 4. Niklas Asp 5. Jonny Svenre 6. Jan Åke Larsson 7. Markus Andersson 8. Niklas Petersen På 47 kan

Läs mer

Välkomna till AUTOIMPROVE AB. - din kompletta bilpartner

Välkomna till AUTOIMPROVE AB. - din kompletta bilpartner Välkomna till AUTOIMPROVE AB - din kompletta bilpartner Välkomna till AUTOIMPROVE AB - en komplett bilpartner med en yta av närmre 2 000 m2. AUTOIMPROVE startades i mitten av 90-talet av passion och kärlek

Läs mer

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal Volkswagen Serviceavtal Bekymmersfritt bilägande och du vet vad det kostar Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet exakt vad

Läs mer

OKQ8 Visa. Hur bra är OKQ8 Visa? Erbjuder OKQ8 Visa någon bonus?

OKQ8 Visa. Hur bra är OKQ8 Visa? Erbjuder OKQ8 Visa någon bonus? OKQ8 Visa Hur bra är OKQ8 Visa? OKQ8 Visa är ett förmånligt kort för dig som använder bilen i vardagen och tankar drivmedel ofta och regelbundet. Du får bonus varje gång du betalar med kortet när du handlar

Läs mer

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping

PREMIÄR I HELGEN. BråvikenBil. Provkörningar och tävlingar! Oslagbara premiärerbjudanden! PREMIÄRPAKET! Din nya Peugeothandlare i Norrköping Totalt vä rde u 64.900 k pp till r ingår! PREMIÄR I HELGEN 7.000 kr, cykelhållare ingår värde 400 kr, ränterabatt värde 5.000 kr, förmånlig försäkring 1 år värde ca 2.500 kr, extra för din inbytesbil 10.000

Läs mer

Volkswagen Serviceavtal

Volkswagen Serviceavtal Volkswagen Serviceavtal Bekymmersfritt bilägande och du vet vad det kostar Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad och vet vad din service

Läs mer

Renault BUSINESS RELAX. Det enkla bilägandet för företag

Renault BUSINESS RELAX. Det enkla bilägandet för företag Renault BUSINESS RELAX Det enkla bilägandet för företag Varje bra bilaffär börjar med Business Relax Funderar du på att skaffa en Renault till ditt företag? Då är du i gott sällskap. För andra företag

Läs mer

Grattis! Din bil är försäkrad redan från start

Grattis! Din bil är försäkrad redan från start Grattis! Din bil är försäkrad redan från start Extrautrustad bilförsäkring via din bilhandlare Öppna och läs mer! Vi bjuder på bilförsäkring i två veckor Redan när du rullar ut från bilhallen är din bil

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD

VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD VÄLKOMMEN TILL KIAS VÄRLD DET HANDLAR OM ÄKTA ENGAGEMANG Vi på Kia är väldigt stolta över våra bilar, det man är stolt över VILL MAN så klart ta extra väl hand om. DÄRFÖR GÖR VI ALLTID VÅRT YTTERSTA FÖR

Läs mer

Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar

Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar SIMPLY CLEVER Många bekymmersfria mil och du vet vad det kostar SKODA Serviceavtal finns i två nivåer med olika omfattning och innehåll Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar.

Läs mer

Circle K Mastercard. Hur bra är Circle K Mastercard? Erbjuder Circle K Mastercard någon bonus?

Circle K Mastercard. Hur bra är Circle K Mastercard? Erbjuder Circle K Mastercard någon bonus? Circle K Mastercard Hur bra är Circle K Mastercard? Circle K Mastercard är ett förmånligt kort för dig som använder bilen regelbundet och tankar drivmedel ofta. Varje gång du betalar med kortet när du

Läs mer

En skräddarsydd försäkring för dig

En skräddarsydd försäkring för dig En skräddarsydd försäkring för dig som kör KIA Bara fördelar Du som kör KIA har möjlighet att välja en försäkring som är skräddarsydd för din bil och som därför ger dig många fördelar. Vi har nära kontakt

Läs mer

FÖRMÅNS CYKEL. En förmån för bättre hälsa, miljö och produktivitet. SÅ ENKELT KOMMER NI IGÅNG: Läs mer! BESLUT & AVTAL VÄLJ CYKEL CYKLA!

FÖRMÅNS CYKEL. En förmån för bättre hälsa, miljö och produktivitet. SÅ ENKELT KOMMER NI IGÅNG: Läs mer! BESLUT & AVTAL VÄLJ CYKEL CYKLA! FÖRMÅNS CYKEL En förmån för bättre hälsa, miljö och produktivitet. SÅ ENKELT KOMMER NI IGÅNG: 1 2 3 BESLUT & AVTAL VÄLJ CYKEL CYKLA! Läs mer! v Hur funkar det? Som arbetsgivare kan ni välja att erbjuda

Läs mer

BEGAGNAT GUIDEN. -entidning fylld. med testade och trafiksäkra fordon STARKA FÖRDELAR ATT KÖPA BIL HOS DIN MRF-HANDLARE

BEGAGNAT GUIDEN. -entidning fylld. med testade och trafiksäkra fordon STARKA FÖRDELAR ATT KÖPA BIL HOS DIN MRF-HANDLARE Hela denna bilaga är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljningsavdelning tisdag 29 oktober Del C i samarbete med Linköping HANDLA BEGAGNAD BIL UR DENNA TIDNING VINN RESA TILL NEW YORK! Tävling

Läs mer

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER

Bilbladet nr utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE NOVEMBER Bilbladet nr 2 2018 utgives av Stilbil & Turebergs Bilcenter BLACK WEEKEND SUPER SALE 23-25 NOVEMBER Stockholmsvägen 24, Upplands Väsby Veddestavägen 1, Barkarby kia.com Kia Originalservice, alltid med

Läs mer

Betala per månad. Audi Serviceavtal

Betala per månad. Audi Serviceavtal Betala per månad. Audi Serviceavtal Inga obehagliga överraskningar. Du betalar en fast månadskostnad för kommande service och reparationer, vilket underlättar budgetering och uppföljning för din privatekonomi,

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav.

Förmånligt och enkelt bilinnehav. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Förmånligt och enkelt bilinnehav. För små och stora företag. Företag 1 Volkswagens företagserbjudande Volkswagen Transportbilar är svenska

Läs mer

Information till Telia - Viking Assistans

Information till Telia - Viking Assistans Information till Telia - Viking Assistans Sida! 1 (! 6) BAKGRUND Information om Viking Viking är en av skandinaviens ledande företag inom väghjälp och bilbärgning och vi hjälper årligen över 450.000 skandinaviska

Läs mer

RAPPORTERING OCH EKONOMI OM OLYCKAN ÄR FRAMME BILKÖRNING TILL VARDAGS SERVICE OCH FÖRMÅNER TA MED BILEN UTOMLANDS FÖRSÄLJNING AV BILEN.

RAPPORTERING OCH EKONOMI OM OLYCKAN ÄR FRAMME BILKÖRNING TILL VARDAGS SERVICE OCH FÖRMÅNER TA MED BILEN UTOMLANDS FÖRSÄLJNING AV BILEN. BILKÖRNING TILL VARDAGS RAPPORTERING OCH EKONOMI SERVICE OCH FÖRMÅNER FÖRSÄLJNING AV BILEN OM OLYCKAN ÄR FRAMME TA MED BILEN UTOMLANDS Förarguide Förarsupport 0771-22 00 00 Bokningar och snabba svar! BILKÖRNING

Läs mer

Audi Stockholm: Business Inclusive.

Audi Stockholm: Business Inclusive. Audi Stockholm: Audi Stockholm: Audi Finansiering Audi Serviceavtal Audi Försäkring Ingen särskild leasingavgift Garanterat restvärde Drivmedelskort Samlingsfaktura, minskad administration Valbar körsträcka

Läs mer

Rekonditionering. Vi hjälper dig med din bil. Hotell

Rekonditionering. Vi hjälper dig med din bil. Hotell Vi hjälper dig med din bil På 47 kan du hyra personbilar, bussar och transporters. Släpvagnar kan både hyras och köpas. Vi utför rekonditionering och småreparationer som byte av lampor, torkarblad, bilglasrutor

Läs mer

verksamhetspresentation 2006

verksamhetspresentation 2006 verksamhetspresentation 26 innehåll. 1 Vi är service 3 Vi finns nära kunderna 5 Nordens största bilkedja 6 Vår affärsidé, vår vision och vårt mål 8 Vi har marknadens bredaste utbud 1 Våra medarbetare kan

Läs mer

HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR

HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR HELSINGBORG TRANSPORT OCH LASTBILCENTER VÄLKOMMEN TILL EN AV EUROPAS STÖRSTA BILHALLAR FÖR TRANSPORT- OCH LASTBILAR 2 HEDIN BIL TRANSPORT- OCH LASTBILCENTER HELSINGBORG JÖRGEN BENGTSSON FAKTA Hedin Bil

Läs mer

Rättegången i Marknadsdomstolen BIL Sweden./. MECA Sweden AB. BIL Sweden. Anders Norén Teknik och Miljö 2012-01-09

Rättegången i Marknadsdomstolen BIL Sweden./. MECA Sweden AB. BIL Sweden. Anders Norén Teknik och Miljö 2012-01-09 Rättegången i Marknadsdomstolen BIL Sweden./. MECA Sweden AB BIL Sweden Anders Norén Teknik och Miljö 2012-01-09 BIL Sweden Punkter i stämningen BIL Sweden har stämt MECA att vid vite upphöra med marknadsföring

Läs mer

DEC 2011. Det bästa för din Toyota

DEC 2011. Det bästa för din Toyota DEC 2011 Det bästa för din Toyota Visst är det skönt när alla bitar faller på plats runt bilägandet? Det tycker vi på Toyota Verkstad är en självklarhet, därför har vi på följande sidor samlat alla de

Läs mer

Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering

Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering SIMPLY CLEVER 2 Fler och fler väljer ŠKODA Finansiering Alla bilar finansieras Finansiering för din SKODA är en viktig del av ditt bilköp eller bilinnehav. Den sker på många sätt: genom någon oberoende

Läs mer

ÖVRIGA BILMÄRKEN FÖRETAG FÖR FÖRETAG SOM VILL HA ETT LITE ENKLARE BILÄGANDE

ÖVRIGA BILMÄRKEN FÖRETAG FÖR FÖRETAG SOM VILL HA ETT LITE ENKLARE BILÄGANDE ÖVRIGA BILMÄRKEN FÖRETAG FÖR FÖRETAG SOM VILL HA ETT LITE ENKLARE BILÄGANDE 1 2 INGA AVGIFTER! FÖRMÅNLIG BILLEASING FRITT FRÅN AVGIFTER Med Volvofinans Billeasing ger vi både arbetsgivaren och de anställda

Läs mer

VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING

VOLKSWAGEN GROUP ENJOYNEERING VOLKSWAGEN GROUP SEAT Serviceavtal ENJOYNEERING EN VÄLMÅENDE BIL KOSTAR MINDRE. INGA FLER ÖVERRASKNINGAR. Alla bilar behöver service och med serviceavtal undviker du överraskningar. Du betalar en fast

Läs mer

Ingen bil är bättre än den service den kan få

Ingen bil är bättre än den service den kan få Ingen bil är bättre än den service den kan få Sven-Olof Carlsson, VD för familjeföretaget Autoverkstaden Karlshamn & Tingsryd / 1 Ingen bil är bättre än den service den kan få. Orden kommer från Sven-Olof

Läs mer

MercedesServiceCard för nyttofordon

MercedesServiceCard för nyttofordon Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor om MercedesServiceCard: MercedesService Card GmbH & Co. KG Mainparkstrasse 2-4 D-63801 Kleinostheim Telefon: +49 (0)6027/ 50 95 67 Fax: +49 (0)6027/

Läs mer

Kör längre spara. Alla verkstäderna vi har

Kör längre spara. Alla verkstäderna vi har BILEKONOMI AV MIKAEL STJERNA/TEKNIKENS VÄRLD Kör längre spara Samma service, samma bil. Men du sparar över 2 000 kr på att välja rätt verkstad. Privata Affärer har jämfört priserna på Volvooch Saab-verkstäder.

Läs mer

DACIA-PREMIÄR! Fria vinterhjul till nya Volvo och Renault!» SID 3 och 4. Spolarvätska för 5 kr/litern i vår pump i Värnamo 24-25/1.

DACIA-PREMIÄR! Fria vinterhjul till nya Volvo och Renault!» SID 3 och 4. Spolarvätska för 5 kr/litern i vår pump i Värnamo 24-25/1. 1 SPARA BILAGAN! ERBJUDANDEN T.O.M. 15 FEBRUARI 2015. DACIA-PREMIÄR! 24-25 januari premiärvisar vi vårt nya märke Dacia! Samtidigt bjuder vi på Volvohelg och prisvärda Renaultkampanjer Lördagsöppet 10-15

Läs mer

Verksamhetspresentation. Allt som rör bilen. Och lite till.

Verksamhetspresentation. Allt som rör bilen. Och lite till. Verksamhetspresentation 212 Allt som rör bilen. Och lite till. Innehåll 1 Detta är Bilia 2 VD har ordet 4 Affärsidé, vision, strategier och finansiella mål 6 Bilias kärnvärden 8 Kunderna 1 Marknad & Miljö

Läs mer

En bra bil ska ha en lika bra försäkring

En bra bil ska ha en lika bra försäkring En bra bil ska ha en lika bra försäkring Livet kan när som helst ta nya vägar och då är det bra med en bil som är redo att hänga med. Och en bilförsäkring. Vi har nära kontakt med Nissans egna verkstäder

Läs mer

CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR

CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR CITROËN FÖRSÄKRING FÖRSÄKRA DIG OM EN RIKTIGT BRA AFFÄR Du som kör Citroën kan konsten att få valuta för pengarna. Du har dessutom valt en bil med en alldeles egen karaktär. För dig finns Citroën Försäkring

Läs mer

Kundklubben där du står i centrum

Kundklubben där du står i centrum Kundklubben där du står i centrum Stockholms VVS-leverantör Kundklubben där du står i centrum! Genom vill vi erbjuda dig som medlem exklusiva och prisvärda förmåner och mervärden som gör ditt företagande

Läs mer

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap Som medlem i LRF,

Läs mer

Det här är Porsche i Sverige

Det här är Porsche i Sverige Det här är Porsche i Sverige Om konsten att bygga bilar som inte finns Företaget Porsche AG kom till därför att Ferry Porsche inte kunde hitta sina drömmars bil; en lätt, snabb och bränsleeffektiv sportbil.

Läs mer

RENAULT FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR RENAULT

RENAULT FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR RENAULT RENAULT FÖRETAG ETT KOMPLETT BILÄGANDE FÖR FÖRETAG SOM KÖR RENAULT 1 2 BEKYMMERSFRITT BILÄGANDE RENAULT RELAX BILLEASING Med Renault Relax Billeasing blir det lättare att både skaffa och ha företags bilar.

Läs mer

Privatleasing av bil. hos Bröderna Brandt Bil AB. för Landstingets personalklubb N:v Götaland

Privatleasing av bil. hos Bröderna Brandt Bil AB. för Landstingets personalklubb N:v Götaland Privatleasing av bil för Landstingets personalklubb N:v Götaland hos Bröderna Brandt Bil AB Giltigthetstid tillsvidare med reservation för prisändringar och tryckfel. Privatleasing BEKYMMERSFRITT BILÄGANDE

Läs mer

en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring

en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring en skräddarsydd Försäkring för dig som kör M{zd{. M{zd{ Försäkring zoo}-zoo} o} zoo}-zoo} Bara fördelar med M{zd{ Försäkring Du som kör Mazda har möjlighet att välja en försäkring som är skräddarsydd för

Läs mer

En smartare försäkring.

En smartare försäkring. En smartare försäkring. Det finns ett smart sätt att ta hand om din bil. Opel Försäkring. Det är en försäkring som lever upp till både dina och våra högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi som har

Läs mer

Bilfinansiering och mobilitet

Bilfinansiering och mobilitet Bilfinansiering och mobilitet SEAT FINANCIAL SERVICES Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Finansiering. SEAT BILLÅN PRIVAT FÖRETAG Vårt vanligaste lån för dig som privatperson, men även företag som vill

Läs mer

Endast för dig som kör BMW.

Endast för dig som kör BMW. Endast för dig som kör BMW. Du har valt din bil med omsorg. För oss är bilaffären bara början på en lång relation där försäkringen är en viktig och självklar del. Därför har vi skapat en försäkring till

Läs mer

Service. Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1

Service. Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1 Service Teknik och kunskap till din fördel TILLQUIST / SERVICE 1 Tillquist säljer och marknadsför vågar av branschledande varumärken till laboratorium, industri och handel. Vi är en kompetent leverantör

Läs mer

En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru.

En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru. En skräddarsydd försäkring för dig som kör Subaru. Oslagbart pris i sex månader för nya och begagnade bilar. Bara fördelar med Subaru försäkring. Du som kör Subaru har möjlighet att välja en försäkring

Läs mer

Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration

Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Frigör resurser genom enkel hantering, finansiering och administration. Med Fleet Support får du mer kapacitet över till företagets kärnverksamhet.

Läs mer

Agenda - Peugeotkortet. Fakta För vem? Fördelar Ansökan Utveckling Summering

Agenda - Peugeotkortet. Fakta För vem? Fördelar Ansökan Utveckling Summering Peugeotkortet Agenda - Peugeotkortet Fakta För vem? Fördelar Ansökan Utveckling Summering Fakta DNB Kort - fakta DNB Kort - störst i Norge och växer nu i Sverige Peugeotkort - fakta Lanserades 1999 Totalt

Läs mer

BEGAGNAT GUIDEN. - en tidning fylld. med testade och trafiksäkra fordon STARKA FÖRDELAR ATT KÖPA BIL HOS DIN MRF-HANDLARE

BEGAGNAT GUIDEN. - en tidning fylld. med testade och trafiksäkra fordon STARKA FÖRDELAR ATT KÖPA BIL HOS DIN MRF-HANDLARE Hela denna bilaga är annons och producerad av Mediehuset Correns försäljningsavdelning tisdag 15 oktober Del C i samarbete med Linköping HANDLA BEGAGNAD BIL UR DENNA TIDNING VINN RESA TILL NEW YORK! Tävling

Läs mer

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil!

att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! att köpa ny bil med LRF Samköps avtal Använd rätt avtal och få rabatt och bonus när du köper ny bil! Vi ger dig tipsen för en bättre bilaffär! Sänk dina kostnader med ditt medlemsskap Som medlem i LRF,

Läs mer

Verksamhetspresentation 2013. Allt som rör bilen. Och lite till.

Verksamhetspresentation 2013. Allt som rör bilen. Och lite till. Verksamhetspresentation 213 Allt som rör bilen. Och lite till. Detta är Bilia Innehåll Detta är Bilia 2 Affärsmodell 4 VD har ordet 6 Vision, affärsidé, strategi och framgångsfaktorer 8 Kärnvärden 1 Miljö

Läs mer

Publik information - Viking Assistans. Sida 1 (5)

Publik information - Viking Assistans. Sida 1 (5) Publik information - Viking Assistans Sida 1 (5) Vikings tjänst i Telia Sense - Viking Assistans Viking erbjuder genom Telia Sense en helt ny och unik digital beställningstjänst för bärgning och väghjälp.

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Service. Teknik och kunskap till din fördel

Service. Teknik och kunskap till din fördel Service Teknik och kunskap till din fördel TI L L QUI S T / S E R V I C E 1 2 T I L L Q UI ST / S ER VIC E Tillquist säljer och marknadsför vågar av branschledande varumärken till laboratorium, industri

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav. För små och stora företag.

Förmånligt och enkelt bilinnehav. För små och stora företag. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Förmånligt och enkelt bilinnehav. För små och stora företag. Företag Januari 2016 Innehåll Volkswagen Tjänstebil...3 Bygg din bil...4

Läs mer

Privatleasing 12 enkla tips

Privatleasing 12 enkla tips Detta dokument innehar Creative Commons Attribution - inga bearbetningar Biloffert Sverige AB har full upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera text och grafik under förutsättning

Läs mer

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Fleet Support lika bra kontroll över bilkostnaderna som personalkostnaderna En enkel hantering, finansiering och administration ger dig och ditt företag

Läs mer

Gör ett tryggt bilköp! Du får minst 1 års garanti och 30 dagars bytesrätt.

Gör ett tryggt bilköp! Du får minst 1 års garanti och 30 dagars bytesrätt. Gör ett tryggt bilköp! Du får minst 1 års garanti och 30 dagars bytesrätt. När du köper begagnad bil hos oss vill vi att du skall slippa obehagliga överraskningar. Därför har vi tillsammans med Svensk

Läs mer

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM

GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM GLOBAL KOMPETENS LOKAL NÄRVARO SWECON OCH VOLVO TRUCK CENTER EN UNIK ALLIANS I PROJEKT FÖRBIFART STOCKHOLM Rätt tjänst på rätt plats och i rätt tid Som ett av Sveriges största infrastrukturprojekt någonsin

Läs mer

Resultat Juli/Augusti 2012

Resultat Juli/Augusti 2012 Resultat Juli/Augusti 2012 OM SBM Bilägarpanel SBM Bilägarpanel är en konsument- och användarpanel sammansatt av ett stort antal bilägare med varierande ålder, kön, social bakgrund, trafikvana och bilerfarenhet.

Läs mer

Dina utmaningar. vår drivkraft

Dina utmaningar. vår drivkraft Dina utmaningar vår drivkraft Vi gillar utmaningar Eller som Svante * säger: "När kunden ber oss att reglera 200 bar till atmosfärstryck, då är det extra roligt att gå till jobbet. Vi gillar utmaningar.

Läs mer

Verksamhetspresentation 2011

Verksamhetspresentation 2011 Verksamhetspresentation 211 Innehåll 1 Detta är Bilia 2 VD har ordetet 4 affärsidé, vision, strategier och finansiella mål 6 Bilias kärnvärden 8 Kunderna 1 Marknad & Miljö 12 Serviceaffären Året i korthet

Läs mer

SEAT SERVICE MOBILITY VAR SOM HELST. NÄR SOM HELST.

SEAT SERVICE MOBILITY VAR SOM HELST. NÄR SOM HELST. SEAT SERVICE MOBILITY VAR SOM HELST. NÄR SOM HELST. SEAT SERVICE TECHNOLOGY TO ENJOY VAR SOM HELST, NÄR SOM HELST. SEAT SERVICE MOBILITY SEAT Service Mobility garanterar dig en fullständig och pålitlig

Läs mer

Värme Samarbete Service

Värme Samarbete Service Värme Samarbete Service Lokalt och miljövänligt, alltid med hög service Nossebro Energiverk äger ett av Sveriges minsta elnät men är också ett av Sveriges mest miljövänliga elhandelsbolag, uppmärksammat

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration.

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. OPERATIONELL LEASING Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. Toyota Fleet Lease erbjuder finansiering med garanterade restvärden, kvalificerad rådgivning och full kostnadskontroll av

Läs mer

Verksamhetspresentation Allt som rör bilen. Och lite till.

Verksamhetspresentation Allt som rör bilen. Och lite till. Verksamhetspresentation 207 Allt som rör bilen. Och lite till. Innehåll Introduktion VD har ordet 2 Omvärldsbevakning 4 Om Bilia Affärsmodell & strategi 6 Vision, affärsidé & kärnvärden 8 Hållbar utveckling

Läs mer

Motormännens Nybilsenkät 2004

Motormännens Nybilsenkät 2004 Hur nöjd är Du med din nya bil? Märke & Modell Betyg Betyg föregående år Toyota Yaris 212 9,40 9,38 Volvo XC90 165 9,40 9,10 Mercedes C-klass 214 9,25 9,33 BMW 3-serien 282 9,22 9,44 Toyota Corolla 788

Läs mer

Anvisning Ansvariga för verksamhetsbundna fordon

Anvisning Ansvariga för verksamhetsbundna fordon Skånetransport Mikael Wihlborg Affärsområdeschef Tfn: 046-17 47 57 e-post: mikael.wihlborg@skane.se Datum 2009-12-03 1 (7) Anvisning Ansvariga för verksamhetsbundna fordon För varje verksamhetsbundet fordon

Läs mer

När du som konsument köper en bil från en bilhandlare

När du som konsument köper en bil från en bilhandlare När du som konsument köper en bil från en bilhandlare Denna information innehåller de viktigaste regler som gäller för dig som konsument när du köper en bil från en bilhandlare. Den lag som reglerar köpet

Läs mer