Lägerbrev 2. Facebook och Twitter. Definitivanmälan. Lägeravgift

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Lägerbrev 2. Facebook och Twitter. Definitivanmälan. Lägeravgift"

Transkript

1 Lägerbrev 2 Hej! Det efterlängtade lägerbrev nummer 2 är äntligen klart! I detta brev kan du läsa lite om bland annat programmet, mat, parkeringsmöjligheter och vad man behöver ha med sig när man kommer hit. Finns det några frågor, tveka inte att maila till support@sjorod.se. Nu är det inte lång tid kvar till sommaren, eftersom tiden springer iväg, och som vi alla vet innebär det World Scout Jamboree och med Camp in Camp-läger som ni ska genomföra hos hos oss på Sjöröd! Vi ser så himla mycket fram emot att alla ni ska komma till oss! Det kommer bli många spännande möten med våra scoutvänner från världens alla hörn och det ska bli roligt att få dela nya- och gamla erfarenheter med varandra! I detta utskick bifogar vi både anmälningsblankett med specialmatsanmälning, beställning av lägertröja och de ordningsregler som vi har hos oss på Sjöröd och som vi önskar att ni ska läsa igenom innan ni kommer till oss. Sista anmälningsdag är som ni vet 1 maj och vi föredrar att få anmälan på papper. Vi vill även passa på att önska en glad påsk! Facebook och Twitter Vi finns på Facebook, där vi kan peppa varandra inför lägret och tillsammans längta till sommaren. Vi finns även på Twitter och adressen dit är sjorod. Definitivanmälan Hur gör du för att definitivanmäla dig och din scoutkår? Med detta lägerbrev skickar vi även med en anmälningsblankett som består av två sidor. På första sidan finns alla uppgifter för den stora gruppen som till exempel hur många som kommer ur vilken åldergrupp samt tröjbeställning och hur många av varje storlek. Den andra sidan är individanpassad och riktar sig till dem som önskar specialmat. Lägeravgift Avgiften för ett läger på Sjöröd är 140 kronor per person och dag. Ni betalar full avgift för ankomstoch avresedagen. De internationella deltagarna som ni som scoutkår tar emot debiterar Sjöröd ut en förläggningsavgift på 25 kronor per person/dag och detta betalar ni som scoutkår. För ett normalläger lördag till lördag, blir avgiften 1120 kronor per scout, plus 150 kronor i förläggningsavgift (om man tar emot lika många scouter som man själv är).

2 Vad ingår i lägeravgiften? Lägerplats inklusive ved, slanor (en per person), avfallshantering, vatten och toaletter. Mat Råvaror till tre mål mat dagligen samt till kvällsfika. Program Tilldelning av programaktiviteter, instruktioner och material/installationer. Lägermärke i tyg. Brandregler Varje kår ska ha en pulversläckare samt en brandfilt/kök. Dessa ska vara utmärkta med skylt samt röd lykta under natten. Om gasolkök används ska ytterligare en pulversläckare finnas samt gasol-varningsskylt. Gasolköken ska vara kontrollerade och genomgångna med avseende på läckage. Extra gasol-tuber får endast förvaras på av Camp in Camp anvisad plats. Tuber ska vara märkta med kårens namn. Mat Mat till frukost, lunch och middag hämtas i intendenturen i huvudbyggnaden tre gånger om dagen (lastbryggan på södra sidan). Vi kommer använda oss av ett system med så kallat självplock, vilket innebär att man själv plockar åt sig basvaror såsom exempelvis mjölk, bröd, smör och liknande produkter. På detta sätt går det inte åt mer än vad som verkligen används ute på byarna. En del produkter, till exempel kaffe, havregryn och flingor tillhandahålls i storförpackning i självplocket. Därför kan det vara lämpligt att kårerna har med sig förslutbara kärl till exempel glassburkar och plastpetflaskor till olja för att få med det till byn. Extrabeställningar går att göra till självkostnadspris under lägret. Beställningar till de två första dagarna måste göras innan lägret. Under lägret går det att ordna till dagen efter. Kylmöjligheter De flesta råvaror får ni ut till varje måltid, men ni kanske kommer vilja förvara överbliven frukostmjölk, smör och dylikt i lägerbyn. Ta i så fall med utrusning för att bygga en kyl till exempel frigolitlåda eller liknande. Det kommer att finnas en frys tillgänglig för att kyla frysklampar. Ta med dubbel uppsättning och glöm inte att märka dem. Meny Finns publicerad på hemsidan, under camp in camp Mindre förändringar kan komma att ske. Specialkost Har ni behov av någon specialkost är det viktigt att ni anmäler detta på bifogad blankett. Var så tydlig som möjligt med allergier och så vidare. Har ni några frågor angående maten eller något vi behöver veta tveka inte att maila på support@sjorod.se.

3 Program Fokus på programmet på Camp in Camp är mötet med våra scoutvänner från andra länder. Programmet är under utformning men i stora drag kan vi säga att det blir tre stora äventyrsaktiviteter som roterar runt de tre dygnen vi har utländska besökare.detta innebär att man som värdkår inte behöver göra samma program flera gånger. Tyngdvikten kommer ligga på förmiddagen, det vill säga timmarna innan deltagarna åker hem. Direkt vid ankomst kommer ett mindre och mer lättsamt program tillhandahållas som kan genomföras på byn. Detta är tänkt som en mjukstart och ett sätt för de svenska och utländska grupperna att få lära känna varandra utan för mycket press. På kvällarna kommer vi öppna för olika former av frivilliga kvällsaktiviteter som ej kräver föranmälan/programval. Under torsdagen åker vi till Rinkaby på besök, se under lägerveckan. Fredagen kommer vi genomföra en scoutolympiad och troligen blir temat maritimt. Mer information om programmet kommer i nästa lägerbrev. Lägerveckan: Här är ett preliminärt upplägg. Observera att progrutformningen ännu inte är färdig vilket kan kasta om upplägget sön lunch till onsdag lunch. Fredagen 29 juli Ankomst för vissa kårer. Ingen service på lägerområdet. Risk för störningar i form av ljud/trafik etc Lördagen 30 juli Inryckning för huvuddelen. Lättare lunch som kan tillagas utan eld. Lägerbygge. Eventuell gemensam invigning. Ledarcafé. Söndagen 31 juli Enklare program på förmiddagen. Första lägergruppen anländer från WSJ till lunch. Enklare aktiviteter i syfte att sammansvetsa på eftermiddagen. Kvällsaktivitet. Ledarcafé. Måndag 1 augusti Äventyrsspår 1 hela förmiddagen. Lunch. Ankomst lägergrupp 2, avfärd lägergrupp 1. Enklare aktiviteter i syfte att sammansvetsa på eftermiddagen. Kvällsaktivitet Ledarcafé Tisdag 2 augusti Äventyrsspår 2 hela förmiddagen. Lunch Ankomst lägergrupp 3, avfärd lägergrupp 2. Enklare aktiviteter i syfte att sammansvetsa på eftermiddagen. Kvällsaktivitet Ledarcafé Onsdag 3 augusti Äventyrsspår 3 hela förmiddagen Lunch Avfärd lägergrupp 3 Gemensam programaktivitet Ledarcafé med underhållning Torsdag 4 augusti Besöksdag World Scout Jamboree Avresa förmiddagen återresa sen kväll (eventuellt MYCKET sen kväll). Fredag 5 augusti Sovmorgon Det stora (sjö)slaget! - tillsammans med Camp Brännebo Eventuell gemensam avslutning Lördag 6 augusti Städning, återställning av lägerplats. Enklare lunch som ej kräver eld. Utryckning/hemrresa. Sjöröd bryter sin service under eftermiddagen. Söndag 7 augusti Städning, undanplockning och avslutning för funktionärer.

4 Byindelning Preliminärt kommer byindelningen se ut som följer: Södra ängen (björkängen): Staffanstorp/Vollsjö Hyby/Mörarp Sunderbyn Norra ängen: Grenland krets 1 Grenland krets 2 Bananängen: Grenland krets Parkeringsmöjligheter på lägret Det är ingen parkering på lägerområdet är tillåten, inte heller av släp, ens som kökstält. Parkeringen kommer att vara belägen på en obevakad äng, som ligger utanför lägerområdet, dit är även besökare hänvisade. Tänk på miljön när ni väljer transportmedel och tänk dessutom på att ytan vi har tillgång till är begränsad, så försök att samåka i så stor utsträckning som möjligt. Sjöröd tar inget ansvar för bilar och släp. Endast materialtransporter av gemensam lägerutrustning kommer att tillåtas köra in till lägerområdet, övrig trafik hänvisas till parkeringen för på- och avlastning. Bussar med deltagare kommer att lasta på och av längs vägen söder om södra ängen. Sjukvård Varje kår ska ha första förband med sig för att kunna ta hand om egna skador. Kårer ansvarar för att hälsokort är ifyllda och finns tillgängliga om sjukvårdsbehov finns. Vi behöver fler som hjälper till i sommar! Vi söker fortfarande land och rike runt efter fler som vill hjälpa till hos oss i sommar. Det behövs personer som vill jobba med allt-i-allo, program, info/pr, säkerhet, vaktmästeri och intendeturen. Det finns att läsa mer om detta på under fliken funktionärer och lediga uppdrag. Vi hoppas att vi vid en eventuell funktionärsbrist skulle kunna få viss uppbackning ifrån er som värdkårer. Vi återkommer om detta skulle bli ett akut problem. Tänk på att: Den lilla kiosken på lägret kommer ha öppet varje dag kl och kl Tänk på att inte ha för stora sedlar som till exempel 500-lappar. Vi kommer ta emot svenska-, norska kronor och Euro, dock till en sämre växlingskurs än på bank- eller växlingskontor.

5 Tidsplan 15/4 Lägerbrev 1/5 Sista anmälningsdag för både lägerdeltagare och LOTSar. 10/5 LOTS-möte (Bland annat skapa LOTS-brev). 16/5 LOTS-brev. 19/6 LOTS-möte. 28/6 Matbeställning. 1/7 Lägerbrev 3 (sista!), Krisplan helt färdig /7 Arbetshelg Göra Sjöröd snyggt och redo för läger! 28/7 Förläger. 30/7 LÄGERSTART. Det var allt för denna gång. I nästa lägerbrev som kommer ut den 1 juli finns alla detaljer inför er lägerinryckning. Vill ni ha svar på detaljfrågor innan dess är ni välkomna att kontakta oss på support@sjorod.se eller om det känns bättre, hålla kontakten med oss via Varmt välkomna till Sjöröd i sommar!

SJÖRÖD. www.sjorod.se. Lägerbrev 2. Dags att definitivanmäla sig!

SJÖRÖD. www.sjorod.se. Lägerbrev 2. Dags att definitivanmäla sig! Lägerbrev 2 Dags att definitivanmäla sig! Våren är här och trädens knoppar bara skriker efter att få slå ut, visst är det härligt! För oss i LÄKO som jobbar med kårläger på Sjöröd, är detta dubbel lycka

Läs mer

Anmälningsbekräftelse kommer att skickas ut via e-post till anmäld kontaktperson.

Anmälningsbekräftelse kommer att skickas ut via e-post till anmäld kontaktperson. Lägerbrev 2 Hej! Tack för er intresseanmälan till Kårläger på Sjöröd 2015, det är runt 30 kårer som anmält sitt intresse och de preliminära antalet deltagare uppgår till ca 850 scouter! Nu har det blivit

Läs mer

Tack för er intresseanmälan, det är en hel del kårer som anmält sitt intresse vilket är jätte kul!

Tack för er intresseanmälan, det är en hel del kårer som anmält sitt intresse vilket är jätte kul! Sidan 1 av 10 Lägerbrev 3 Hej! Tack för er intresseanmälan, det är en hel del kårer som anmält sitt intresse vilket är jätte kul! Nu har det blivit dags att definitivanmäla sig. Detta utskick innehåller

Läs mer

Välkommen som Camp-in-Camp arrangör på Sjöröd!

Välkommen som Camp-in-Camp arrangör på Sjöröd! Välkommen som Camp-in-Camp arrangör på Sjöröd! - Lägerbrev 1 - Hoppas ni har haft en trevlig jul, ett gott nytt år och en god fortsättning på 2011. Du som får detta mail är enligt våra noteringar anmäld

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Lägerbrev 3. Bifogat med detta lägerbrev och på vår hemsida finns det nu definitivanmälningsblanketter att skriva ut.

Lägerbrev 3. Bifogat med detta lägerbrev och på vår hemsida  finns det nu definitivanmälningsblanketter att skriva ut. Lägerbrev 3 Här kommer lägerbrev nummer tre, fullt av information om lägret och blanketter för definitivanmälan. Varje grupp som planerar lägret har information till er och är du intresserad av att vara

Läs mer

Detta lägerbrev är fullmatad med information om sommarens äventyr!

Detta lägerbrev är fullmatad med information om sommarens äventyr! Lägerbrev 1 Sjöröds Kårlägerveckor 2016 Hej! Tack för er intresseanmälan till Kårläger på Sjöröd 2016, det är 18 scoutkårer som anmält sitt intresse och de preliminära antalet deltagare uppgår till ca

Läs mer

Lägerbrev nr 3. Hej allesamman!

Lägerbrev nr 3. Hej allesamman! Lägerbrev nr 3 Hej allesamman! Snart är det dags att börja packa för sommarläger på Hultet. Nu är äntligen alla anmälningarna inne vi blir drygt 400 deltagare. Alltså, anmälningarna är inne, programmet

Läs mer

Ursäkta röran, vi bygger om

Ursäkta röran, vi bygger om Ursäkta röran, vi bygger om Sedan en tid tillbaka pågår ett mycket målmedvetet arbete med att utveckla Södra Skånes Scoutdistrikts lägerområde Sjöröd. I allt för många år har Sjöröd bara varit en anläggning

Läs mer

Lägerbrev 5. Inryckning

Lägerbrev 5. Inryckning Lägerbrev 5 Snart är det äntligen dags för läger och vi kommer bli 1603 deltagare och funktionärer som det ser ut just nu. Det finns alltså stora möjligheter för er att lära känna många nya scoutvänner.

Läs mer

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet.

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet. Lägerbrev 2 Hej Det kommer bli ett toppen läger med mycket scouter vi blir ca 80 st när vi är som flest. På Vässarö kommer det vara nästan 2 000 scouter totalt under delar av den tid vi är där. Programmet

Läs mer

Program för utvecklingsläger violett augusti 2019

Program för utvecklingsläger violett augusti 2019 Program för utvecklingsläger violett 13-18 augusti 2019 Årets utvecklingsläger violett genomförs i trakterna av Sarpsborg i samband med VM i Norge. Vi kommer att varva träning och publiktävlingar med att

Läs mer

RIL F U F T S F R Ä M J A N D E T M A L M Ö CAMP GLÖD MAJ I JÄRAVALLEN VID BADSJÖN. Friluftsfrämjandet Malmö

RIL F U F T S F R Ä M J A N D E T M A L M Ö CAMP GLÖD MAJ I JÄRAVALLEN VID BADSJÖN. Friluftsfrämjandet Malmö 2019 GLÖD CAMP RIL F U F T S F R Ä M J A N D E T M A L M Ö CAMP GLÖD 2019 17-19 MAJ I JÄRAVALLEN VID BADSJÖN Friluftsfrämjandet Malmö LÅT ÄVENTYRET BÖRJA Avståndet mellan Bellevuegården och Järavallen

Läs mer

Kårläger maj 2017

Kårläger maj 2017 Kårläger 25-28 maj 2017 Årets kårläger arrangerar vi tillsammans med A-dalens scoutkår. Vi kommer att hålla till vid Djursjön i Lindome, se vägbeskrivning på sista sidan. Vi bor som vanligt i tält som

Läs mer

Kårläger 2014 28 maj-1 juni

Kårläger 2014 28 maj-1 juni Kårläger 2014 28 maj-1 juni Årets kårläger arrangerar vi tillsammans med A-dalens scoutkår och Mölndals scoutkår, och vi kommer att hålla till vid Djursjön i Lindome, se vägbeskrivning på sista sidan.

Läs mer

Om ni efter ni läst genom detta lägerbrev har frågor så maila på support@sjorod.se Hjärtligt välkomna!

Om ni efter ni läst genom detta lägerbrev har frågor så maila på support@sjorod.se Hjärtligt välkomna! 1 Sista informationen innan vi ses Då kommer här det sista lägerbrevet. Här kan du läsa om incheckningen, brandregler, byindelningen, program, spontanaktiviteter och om det Stora sjöslaget. Förutom allt

Läs mer

Vilda Kristianstad - mitt i Tivoliparken

Vilda Kristianstad - mitt i Tivoliparken Lägerbrev 4 Vilda Kristianstad - mitt i Tivoliparken Sommarens häftigaste äventyr närmar sig med stormsteg, nu är det snart dags! Vi kommer att bli ungefär 300 scouter som lever lägerliv mitt i centrala

Läs mer

Anteckningar. Snart är det dags för Konfa 2015 och här nedan följer det lite viktig information inför lägret.

Anteckningar. Snart är det dags för Konfa 2015 och här nedan följer det lite viktig information inför lägret. Konfa 2015 Snart är det dags för Konfa 2015 och här nedan följer det lite viktig information inför lägret. Ankomst Ankomst till Göransborg sker söndagen den 14 juni mellan klockan 15.00 och klockan 17:00.

Läs mer

Brandberedskap Det är viktigt att alla besökare tar sitt ansvar och följer reglerna nedan.

Brandberedskap Det är viktigt att alla besökare tar sitt ansvar och följer reglerna nedan. KÅRLäger ABC Vissa saker kan vara bra att känna till när man är på läger på Sjöröd. Andra saker får man fråga om. LOTS är namnet på oss som jobbar för att du skall få det så bra som möjligt här på Sjöröd.

Läs mer

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015

Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 PROGRAM Sprint-SM och TSK elitsommarläger 2015 Lördag 27/6 Avresedag 10:00 Tintin hämtar upp hyrbilen. Elin och Ida handlar kvällsmat + frukost för söndagen. 10:45 Samling på parkeringen bredvid St1-macken,

Läs mer

INBJUDAN SKELLEFTEÅ KONSTÅKNINGSFÖRENINGS HÖSTLOVSLÄGER v /10-3/

INBJUDAN SKELLEFTEÅ KONSTÅKNINGSFÖRENINGS HÖSTLOVSLÄGER v /10-3/ INBJUDAN SKELLEFTEÅ KONSTÅKNINGSFÖRENINGS HÖSTLOVSLÄGER v 44 2018 31/10-3/11 2018 För femte året i rad arrangerar Skellefteå Konståkningsförening ett höstlovsläger där vi välkomnar åkare från alla klubbar

Läs mer

Camp Glöd maj vid Badsjön Järavallen

Camp Glöd maj vid Badsjön Järavallen Camp Glöd 2017 19-21 maj vid Badsjön Järavallen Järavallen Avstånd Bellevuegården Järavallen ca 40 km och i tid ca 40 min. Bellevuegården Badsjön Järavallen Avstånd från Malmö ca 40 km OBS! Naturreservat

Läs mer

Stockholm och Vässarö 31 juli-9 aug

Stockholm och Vässarö 31 juli-9 aug Stockholm och Vässarö 31 juli-9 aug 1 Resor Fredagen den 31 juli från Umeå flygplats kl 9:50 till Stockholm Arlanda ankomst kl 10:55 Hemresa söndagen den 9 aug från Arlanda kl 17.05 ankomst Umeå kl 18:05

Läs mer

ZKA-UT. Medlemstidning för Hässelby Scoutkår. Ordföranden har ordet. Nr 2, vårterminen 2014. I detta nummer:

ZKA-UT. Medlemstidning för Hässelby Scoutkår. Ordföranden har ordet. Nr 2, vårterminen 2014. I detta nummer: ZKA-UT Medlemstidning för Hässelby Scoutkår Nr 2, vårterminen 2014 I detta nummer: - Ordföranden har ordet - Discovery-hajk! - Gästabud 25 april! - Sommarlägret! - Utställning i Åkermyntans bibliotek -

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

Välkomna till Jorden Runt

Välkomna till Jorden Runt Välkomna till Jorden Runt Lägerbrev 2 (av 3) Vi hälsar er ALLA hjärtligt välkomna till sommarens läger totalt blir vi 255 scouter, jätte kul. Besöksdagar är det alla dagar, dock onsdagen den 5/8 befinner

Läs mer

Vi äter, sover och lever innebandy!

Vi äter, sover och lever innebandy! Vi äter, sover och lever innebandy! Varmt välkommen till oss på Warbergslägret 2013. Du är en av drygt 700 deltagare som kommer att delta på en av våra sex lägerveckor i sommar. Din lägervecka börjar med

Läs mer

Dags att definitivanmäla sig till sommarens höjdpunkt!

Dags att definitivanmäla sig till sommarens höjdpunkt! Dags att definitivanmäla sig till sommarens höjdpunkt! Hej! Nu är det snart dags för definitivanmälan så här kommer mer information om lägret. Använd gärna delar av detta lägerbrev och anpassa till kårens

Läs mer

Camp Connect 2014. Ledar- och deltagarinfo

Camp Connect 2014. Ledar- och deltagarinfo Camp Connect 2014 Ledar- och deltagarinfo VARMT VÄLKOMNA TILL CAMP CONNECT 2014 Denna information riktar sig till ledare och deltagare inför årets Camp Connect som arrangeras 8 11 augusti. Viktigt att

Läs mer

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014!

Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014! Inbjudan till dansvecka 25/8 30/8-2014 Vi i föreningen DansGlada Fötter i Kiruna har härmed nöjet att bjuda in er till en hel vecka med dans Under veckan erbjuder vi allt i från nybörjarkurs i bugg och

Läs mer

Scoutkåren Finns Lägerguide

Scoutkåren Finns Lägerguide Senast uppdaterad: 2009-03-30 Scoutkåren Finns Lägerguide - En hjälp till kårens lägerkommittéer Innehåll 1. Arbetet i kommittén 2. Ekonomi 3. Information 4. Anmälningsförfarandet 5. Förberedelser 6. Lägret

Läs mer

Bekräftelse nr 1 2015

Bekräftelse nr 1 2015 Bekräftelse nr 1 2015 Det är en glädje för oss att bekräfta att vi har tagit emot er anmälan och att ni har kommit med till den 26:e upplagan av Piteå Summer Games. Mångfalden av turneringens deltagare

Läs mer

Boomerang 2008. Lägerinformation som ska läsas innan lägret

Boomerang 2008. Lägerinformation som ska läsas innan lägret Boomerang 2008 Lägerinformation som ska läsas innan lägret Är det någon information du saknar när du läst igenom dessa sidor titta in på hemsidan; www.boomerang2008.se. Hittar du inte ditt svar där så

Läs mer

Sommarläger på Boda Borg!

Sommarläger på Boda Borg! Sommarläger på Boda Borg! I sommar tar Ung Diabetes sig an Boda Borg tillsammans med dig! Så se till att ta chansen att följa med! Är du en person som tycker om att träffa nya människor, ta sig an utmaningar

Läs mer

Äntligen får du chansen! Nu arrangerar Ung Diabetes i samarbete med Military fitness, minilumpen!

Äntligen får du chansen! Nu arrangerar Ung Diabetes i samarbete med Military fitness, minilumpen! fitness, minilumpen! Gillar du fysiska utmaningar? Teambuilding? Överraskningar och en riktig utmaning? Då är detta lägret för dig! är precis som det låter, en variant av lumpen där deltagarna kommer få

Läs mer

EN KYRKA FÖR HELA LIVET

EN KYRKA FÖR HELA LIVET EN KYRKA FÖR HELA LIVET GEMENSKAPSLÄGER BOBERGSGÅRDEN 19-21 SEPTEMBER 2014 EQUMENIA FRISTAD FRISTADS MISSIONSKYRKA Hela Livets Kyrka Med barn och unga mitt i församlingen! Kyrka för hela livet är en vision

Läs mer

Bästa scout. 13.3.2009 Lägerbrev 2

Bästa scout. 13.3.2009 Lägerbrev 2 1 13.3.2009 Lägerbrev 2 Bästa scout I sommar blir det regionläger! I handen håller du ett tydligt vårtecken - lägerbrev 2 och anmälningsblanketten. Pirrar det i magen redan? Lägerbrev 2 innehåller viktig

Läs mer

Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning

Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning Barndygn med pilgrimsbarnsinriktning Med sång och gång blir allting roligt! HÄNG MED! Den 6 7 oktober 2018 bjuder vi in till ett lägerdygn på Tunabergsskolan i Uppsala för dig som är 6 12 år. Lägret vänder

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

Vinterläger PROGRAM Ronneby 2-5 Januari 2016

Vinterläger PROGRAM Ronneby 2-5 Januari 2016 Vinterläger PROGRAM Ronneby 2-5 Januari 2016 INFÖR LÄGRET Du hälsas hjärtligt välkommen till Vinterlägret i Ronneby och vinterns träningsläger, vi ber dig att läsa igenom följande uppgifter inför lägret:

Läs mer

Sommarläger på Vida Blick! Lägret sträcker sig från eftermiddagen torsdagen den 9 juli till och med lunch söndagen

Sommarläger på Vida Blick! Lägret sträcker sig från eftermiddagen torsdagen den 9 juli till och med lunch söndagen Sommarläger på Vida Blick! En favorit är tillbaka! I sommar återvänder Ung Diabetes till Vida Blick och nu har du chansen att följa med! Gillar du att träffa nya människor, ta dig an nya utmaningar som

Läs mer

I guiden hittar du information om tider, platser och annat som vi på Ransberg står för.

I guiden hittar du information om tider, platser och annat som vi på Ransberg står för. Scoutens guide till FM på Scout Camp Ransberg Varmt välkommen till förbundsmöte på Scout Camp Ransberg. Om en vecka är det dags för sommarens stora event. Det är första gången vi har förbundsmöte på sommaren

Läs mer

Program: Fredag eftermiddag: Sprint-Tävling. Lördag förmiddag: Teknikträning. Lördag eftermiddag: Äventyrsstafett. Söndag förmiddag: Lägerstafett

Program: Fredag eftermiddag: Sprint-Tävling. Lördag förmiddag: Teknikträning. Lördag eftermiddag: Äventyrsstafett. Söndag förmiddag: Lägerstafett Täby Orientering har nöjet att bjuda in alla orienteringsintresserade ungdomar till Stockholms Orienteringsförbunds tältläger som kommer att äga rum den 30 maj till 1 juni vid Skavlötens motionsgård i

Läs mer

INBJUDAN SKELLEFTEÅ KONSTÅKNINGSFÖRENINGS HÖSTLOVSLÄGER v /11-4/

INBJUDAN SKELLEFTEÅ KONSTÅKNINGSFÖRENINGS HÖSTLOVSLÄGER v /11-4/ INBJUDAN SKELLEFTEÅ KONSTÅKNINGSFÖRENINGS HÖSTLOVSLÄGER v 44 2017 1/11-4/11 2017 För femte året i rad arrangerar Skellefteå Konståkningsförening ett höstlovsläger där vi välkomnar åkare från alla klubbar

Läs mer

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 2011-02-21 Till FMCK Riksstyrelse, hedersledamöter i FMCK RF, samtliga kårer, valberedning samt revisorer INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 FMCK Värmland har tillsammans med FMCK Riksförbund äran att inbjuda

Läs mer

INBJUDAN. StOF:s SOMMARLÄGER MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård. Arrangör: Tullinge SK. Programmet i korthet

INBJUDAN. StOF:s SOMMARLÄGER MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård. Arrangör: Tullinge SK. Programmet i korthet INBJUDAN StOF:s SOMMARLÄGER 29 31 MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård Arrangör: Tullinge SK Programmet i korthet Fredag kväll: Incheckning och sommarlägersprinten (UP) Lördag förmiddag: OL-teknikträning Lördag

Läs mer

INBJUDAN. StOF:s SOMMARLÄGER MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård. Arrangör: Tullinge SK. Programmet i korthet

INBJUDAN. StOF:s SOMMARLÄGER MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård. Arrangör: Tullinge SK. Programmet i korthet INBJUDAN StOF:s SOMMARLÄGER 29 31 MAJ 2015 vid Lida Friluftsgård Arrangör: Tullinge SK Programmet i korthet Fredag kväll: Incheckning och sommarlägersprinten (UP) Lördag förmiddag: OL-teknikträning Lördag

Läs mer

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013

Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari 2013 Sportlovsläger på Lillsved 24-28 februari Välkommen på sportlovsläger där du som deltagare får chansen att pröva på lite olika sporter både i idrottshallen och ute i naturen på Lillsved. Hela Lillsved

Läs mer

Fortsättningskurs i litterär gestaltning

Fortsättningskurs i litterär gestaltning Fortsättningskurs i litterär gestaltning Ystad 29 okt 3 nov Fördjupningskurs. Att skriva färdigt. Fördjupningskursen vänder sig till dig som har kommit en bit i ditt skrivande och vill få djuplodande feedback

Läs mer

Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM!

Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM! Praktisk information om Rädda Barnens Ungdomsförbunds FÖRBUNDSÅRSMÖTE 2013 & TIOÅRSJUBILEUM! Datum: 13-15 september, 2013 Plats: Marieborgs folkhögskola, Marieborgsvägen 25 i Norrköping (karta: http://goo.gl/maps/umpuu)

Läs mer

Information Mora Kniv Cup november U14 lag

Information Mora Kniv Cup november U14 lag Information Mora Kniv Cup 2016 4 6 november U14 lag Välkomna till Mora IK! Hej! Här kommer lite information runt cupen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er! Vid ankomst till Ishallen ber vi er

Läs mer

Medlemsblad Sommar 2017

Medlemsblad Sommar 2017 Medlemsblad Sommar 2017 Kära medlem, Snart är det dags för vårterminens avslut med vår återkommande Sommarfest lördag den 10e juni. Vi vill tacka alla er för ert stöd och engagemang, det är mycket givande

Läs mer

Vikingen nr 3 2006 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Vikingen nr 3 2006 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Vikingen nr 3 2006 Tidningen Vikingen utkommer med 4-6 nummer per år. Alla kårens medlemmar kan skicka in bidrag till kårtidningen. Du som har varit med om någonting skoj som du vill berätta om, kom in

Läs mer

PROGRAM 2018 INSPIRATION, GLÄDJE OCH GEMENSKAP

PROGRAM 2018 INSPIRATION, GLÄDJE OCH GEMENSKAP PROGRAM 2018 INSPIRATION, GLÄDJE OCH GEMENSKAP INFÖR LÄGRET Du hälsas hjärtligt välkommen till Blekinge Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas idrottsläger i Hällevik, vi ber dig att läsa igenom följande

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

Här presenteras Snapphane Scoutdistrikts aktiviteter under Bilderna är från läger och arrangemang Information om arrangemang och kurser i

Här presenteras Snapphane Scoutdistrikts aktiviteter under Bilderna är från läger och arrangemang Information om arrangemang och kurser i Snappa UPP 2019 Här presenteras Snapphane Scoutdistrikts aktiviteter under 2019. Bilderna är från läger och arrangemang 2018. Information om arrangemang och kurser i Skåne finns på en av regionens hemsidor:

Läs mer

Nu är det inte många dagar kvar, men vi har information till ännu ett lägerbrev så att ni är väl förberedda när ni kommer till lägret.

Nu är det inte många dagar kvar, men vi har information till ännu ett lägerbrev så att ni är väl förberedda när ni kommer till lägret. Lägerbrev 6 Nu är det inte många dagar kvar, men vi har information till ännu ett lägerbrev så att ni är väl förberedda när ni kommer till lägret. Program Varje programgrupp har sin egna information här

Läs mer

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem

Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Föreningen Sveriges Waldorfpedagogiska Fritidshem Hej! Nu, när vi har mött barnen igen och allt börjar få form och fason i arbetsrutinerna, är det dags att planera framåt. En mötesplats för inspiration:

Läs mer

ARRANGEMANGS- GUIDE. Er väg till ett bättre arrangemang

ARRANGEMANGS- GUIDE. Er väg till ett bättre arrangemang ARRANGEMANGS- GUIDE Er väg till ett bättre arrangemang Uppdaterad mars 2017 INNAN ARRANGEMANGET Första mötet träffas ni som har ansvaret för arrangemanget. Sammankallande är den som har huvudansvaret.

Läs mer

Vi återkommer med dagordning i god tid före den 31 augusti. Har ni frågor som ni redan nu vill ta upp kan ni notera dessa på anmälningsblanketten.

Vi återkommer med dagordning i god tid före den 31 augusti. Har ni frågor som ni redan nu vill ta upp kan ni notera dessa på anmälningsblanketten. Malmö 2007-05-22 Till berörda hästägareföreningar Inbjudan till Sydträffen och Sydkampen fredagen den 31 augusti 2007. Sydträffen anordnas i år på 100 års - jubilerande Jägersro. Vi bifogar program och

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Information för Hogslabys lägerskola

Information för Hogslabys lägerskola Information för Hogslabys lägerskola Hogslaby Hogslaby är Botkyrka kommuns järnåldersby där vi sedan 80-talet bedriver kulturpedagogisk verksamhet, främst riktat till barn och unga. Verksamheten drivs

Läs mer

Vilda: alla scouters läger 2014 vilja - värme - virvel

Vilda: alla scouters läger 2014 vilja - värme - virvel Lägerbrev 1 Vilda: alla scouters läger 2014 vilja - värme - virvel Basf akta Vad: Ett lägerkoncept för alla scouter i Sverige. Vilda kommer att genomföras som många små läger runt om i landet under ett

Läs mer

XXXIV Nordiska militära kamratföreningsmötet - Inbjudan

XXXIV Nordiska militära kamratföreningsmötet - Inbjudan XXXIV Nordiska militära kamratföreningsmötet - Inbjudan Härmed inbjuds till det XXXIV Nordiska militära kamratföreningsmötet som genomförs i Finland den 6-9 juni 2013. Inkvartering sker på Karelska Brigaden,

Läs mer

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019

Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Här kommer information om Bufff Uppsalas familjeaktiviteter sommar 2019 Kom och följ med Bufff på sommarens familjeaktiviteter! Bufff Uppsala genomför en familjeaktivitet varje månad där vi tillsammans

Läs mer

På gång inom Vetlanda UV-Scoutkår VT16

På gång inom Vetlanda UV-Scoutkår VT16 På gång inom Vetlanda UV-Scoutkår VT16 UV-Hajk den 13-14 maj Sommaravslutning 29 maj UV-Läger 28 juni - 3 juli Sommarlov! UV-HAJK På Flögensborg, Näsby den 13-14 maj 2016 Start: Vi samlas på Flögensborg

Läs mer

Arbetsschema VNS Avdelning 33 Sunderbyn

Arbetsschema VNS Avdelning 33 Sunderbyn A-turen 07.00-16.00 mån-tors Tid Aktiviteter Hänvisning till rutin 07.00-09.15 Läsa mail Leverans av hemlagad smoothie/näringsdryck ca 07.45 Rapportering 07:45, från vård till VNS Matbeställning lunch

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad

Läger Sommar 2014. Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad Läger Sommar 2014 Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad & Tomelilla, Simrishamn, Skurup, Sjöbo och Ystads kommun Arrangerar läger för ungdomar med högfungerande Autism/AS 23 juni-28 juni 2014

Läs mer

Varberg 23-30 juli 2011

Varberg 23-30 juli 2011 Veckodag Datum Namn Lördag 23 juli Uppstartsdagen Söndag 24 juli Kunskap- Omvärld- & Demokratidagen (KOD) Måndag 25 juli Skapardagen Tisdag 26 juli Upplevelsedagen Onsdag 27 juli Tävlingsdagen-Mix Torsdag

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Göteborgs scoutdistrikt

Göteborgs scoutdistrikt Göteborgs scoutdistrikt Arrangemang 2014 Introduktion 2 Hej 2014 kommer sprudla av aktiviteter för dig som scout i Göteborgs scoutdistrikt! Här i arrangemangsfoldern finns de datum som redan är satta inför

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor & lägerprogrammet Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2015 (Ansökan kan laddas ned på www.fubjonkoping.org eller hämtas på FUB-Gården) Reportage från

Läs mer

Svedjeholmen IF Välkommen till Zäta Cup mars 2016

Svedjeholmen IF Välkommen till Zäta Cup mars 2016 Svedjeholmen IF Välkommen till Zäta Cup 18-20 mars 2016 Zäta Cup Lagvärd: 18-20 mars Roger Gustavsson Mobil: 070-1694405 Mail: roger.gustafsson@structor.se Cupansvarig: Tröjor: Omklädningsrum: Cupkansli/

Läs mer

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till

Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby. Inbjuder till Svenska Missionskyrkan/SMU i Södra Götalands distrikt och SMU i Osby Inbjuder till för alla som har ett levande intresse för ishockey i åldern från 20 år och uppåt. Den 7-8 februari 2009 går resan till

Läs mer

CAMP VÅR APRIL

CAMP VÅR APRIL CAMP VÅR 2017 22 23 APRIL Välkommen till Camp Vår 2017, Region Mälardalens vårläger för de äldre frilufsargrupperna! Lägret arrangeras utanför Tungelsta, Haninge, helgen 22-23 april. Priset är 180 kr.

Läs mer

EN GLIMT A V P ARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014

EN GLIMT A V P ARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014 EN GLIMT AV PARADISET Borgå stifts Barnkörsstämma på Kimitoön 16-18.5 2014 Välkomna på Barnkörsstämma! I maj 2014 får alla barnkörssångare och deras ledare och föräldrar samlas på Kimitoön, ett litet paradis

Läs mer

Rikslägerträff på äventyrsbanan i Ryssby söndagen den 17 maj kl. 16:00-20:00 Rikslägerträff och korvgrillning 26 maj kl.

Rikslägerträff på äventyrsbanan i Ryssby söndagen den 17 maj kl. 16:00-20:00 Rikslägerträff och korvgrillning 26 maj kl. På G i Kronoberg Riksläger i Stockholm 17-24 juli 2015 För alla som fyller 13 eller är äldre så finns möjligheten att följa med på årets riksläger där 4H:are från hela Sverige träffas och umgås. Lägret

Läs mer

Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30. Din Fritid Hösten 2017

Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30. Din Fritid Hösten 2017 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamheten/F30 Din Fritid Hösten 2017 Innehåll Information om Fritidsverksamheten....... 3 Hemsidan och

Läs mer

Lathund för deltagaranmälan i Scoutnet

Lathund för deltagaranmälan i Scoutnet Lathund för deltagaranmälan i Scoutnet Denna lathund vänder sig i första hand till kårer som är direktanslutna till Scouterna och använder Scoutnet som medlemsregister. Använder kåren inte Scoutnet som

Läs mer

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala!

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Sveriges förenade studentkårer (SFS) bjuder en gång om året in alla medlemskårer till SFS Fullmäktigemöte och för det står varje år en eller flera av SFS medlemskårer

Läs mer

Telefonnummer för särskilda händelser och behov Tellus 09

Telefonnummer för särskilda händelser och behov Tellus 09 Här kommer det sista lägerbrevet med utrustningslista. Nu är det inte långt kvar till sommarens scouthöjdpunkt, årets sommarläger! Lägret heter Tellus09 Världens läger! och temat på lägret är äventyr från

Läs mer

Harry Potter ledarinstruktioner:

Harry Potter ledarinstruktioner: Harry Potter ledarinstruktioner: Hej! Här kommer ledarinstruktioner för er som är anmälda till Harry Potter hajken i höst. Harry Potter hajken innehåller följande målspår: Ledarskap, aktiv i gruppen, relationer,

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2010 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Dagsemester vid scoutstugan i Åhus I år finns det möjlighet att åka till Scoutstugan under dagtid lördag till onsdag vecka 27-28. Du kan söka

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

TEKNIK- OCH ELPROGRAMMET. Karlstad juni 2011

TEKNIK- OCH ELPROGRAMMET. Karlstad juni 2011 Inbjudan till LÄRARE PÅ TEKNIK- OCH ELPROGRAMMET Karlstad 21-22 juni 2011 Välkommen till Skogsindustriernas fortbildning för lärare på teknik- och elprogrammet Skogsindustrierna och Stora Enso arrangerar

Läs mer

LÄGERBREV 2 31 mars, 2004 1(6)

LÄGERBREV 2 31 mars, 2004 1(6) 31 mars, 2004 1(6) BÄSTA SCOUTVÄN, Vi vill börja med att tacka dig för den insats du som reseledare har gjort hittills för Tarus. Det totala antalet deltagare som anmält sig till Tarus är nästan 12 000

Läs mer

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Datum: 8-11 oktober Pris 10.500 kr / person (inluderar allt utom flyg) Välkommen att följa med till Valpolicella. Det är nu

Läs mer

Malmö Scoutkårers Lägerområde Djupadal Gripen Hohög Kirseberg Oxie Slottsstaden Tornfalken

Malmö Scoutkårers Lägerområde Djupadal Gripen Hohög Kirseberg Oxie Slottsstaden Tornfalken Regler för lägerområdet under Vårlägret 2016 Kårerna ansvarar fullt ut för samtliga ordnings- och säkerhetsregler. Detta gäller såväl nationella som egna anvisningar och regler. Ta med er broschyren ScoutSäkert

Läs mer

OBS!!!!!!! Detta är ett preliminärt körschema och vissa punkter kommer att ändras!!!!!!!

OBS!!!!!!! Detta är ett preliminärt körschema och vissa punkter kommer att ändras!!!!!!! OBS!!!!!!! Detta är ett preliminärt körschema och vissa punkter kommer att ändras!!!!!!!!!!!dessa ändringar meddelas vid samlingarna som vi har morgon och kväll varje dag!!!!! Måndag 22/6 05.30 Samling

Läs mer

Från A till Ö 2015. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna.

Från A till Ö 2015. En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna. Från A till Ö 2015 Ansvarig person En person från ert företag ska vara kontaktperson och ansvarig på plats under trädgårdsdagarna. Barn Mässområdet är en arbetsplats under uppbyggnadstiden, stora fordon

Läs mer

WILLIAMS SYNDROMFÖRENING. Bjuder in till sommarträffen maj

WILLIAMS SYNDROMFÖRENING. Bjuder in till sommarträffen maj SOMMARTRÄFFEN WILLIAMS SYNDROMFÖRENING Bjuder in till sommarträffen 2017 26-28 maj Träffen är för dig som medlem och din familj. Vi brukar vara runt 150 deltagare som umgås, leker och lyssnar på föreläsningar.

Läs mer

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04

Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04 Öppettider Kiosken Fanna IP V. 33 LAG = F-04, P-03, P-04 Öppettider är endast cirkatider, vi har självfallet öppet så länge det pågår aktivitet på planerna. Kiosken ska öppnas 30 minuter innan aktiviteten

Läs mer

Vässarö april

Vässarö april Vässarö 2011 Blankettlunta Blankettluntan innehåller: Definitivanmälan Intendenturönskemål Transportönskemål Skickas till kansliet senast: Inom fyra veckor från det ni fått den 1 april Fem veckor innan

Läs mer

Scouterna ska förbereda sig inför Smugglarhajken enligt följande:

Scouterna ska förbereda sig inför Smugglarhajken enligt följande: INSTRUKTIONER INFÖR SMUGGLARHAJKEN 15-16/9 2018 Smugglarhajken innehåller följande målspår: Ledarskap, aktiv i gruppen, relationer, känsla för naturen, existens, självinsikt och självkänsla, fysiska utmaningar,

Läs mer

HEJ SCOUTVÄNNER! Tema och innehåll i lägret

HEJ SCOUTVÄNNER! Tema och innehåll i lägret HEJ SCOUTVÄNNER! Nu är det mindre än ett halvår kvar till Trampolin! I många av scoutkårerna runt om i landet verkar förberedelserna vara i full gång. Vi får allt fler frågor om lägret från intresserade

Läs mer

Inbjudningar för barn och ungdom sommaren 2015. Stjärnevikskollot, simskola, tennisskola, ridskola och Källängen. Vimmerby kommun

Inbjudningar för barn och ungdom sommaren 2015. Stjärnevikskollot, simskola, tennisskola, ridskola och Källängen. Vimmerby kommun Vimmerby kommun Kultur- och fritidsförvaltningen Inbjudningar för barn och ungdom sommaren 2015 Stjärnevikskollot, simskola, tennisskola, ridskola och Källängen Stjärnevik 2015 För alla barn i Vimmerby

Läs mer

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare Vi erbjuder några spännande dagar i vildmarken med en heldags vargspårning och ett symposium i Stöllet 16 18 Februari 2006 För mer information:

Läs mer

Ånhammar Bladet ÅNHAMMARS STÖRSTA & BÄSTA TIDNING!!! INNEHÅLL: Väderprognos sid 8. Recept sid 3 Vem äter var sid 4 Bilder mm.

Ånhammar Bladet ÅNHAMMARS STÖRSTA & BÄSTA TIDNING!!! INNEHÅLL: Väderprognos sid 8. Recept sid 3 Vem äter var sid 4 Bilder mm. ÅNHAMMAR 2002 Nummer 1 2002 Ånhammar Bladet Tidningsredaktionen i slaktboden. Upplaga 11 ex. INNEHÅLL: Väderprognos sid 8 Recept sid 3 Vem äter var sid 4 Bilder mm. sid 5 ÅNHAMMARS STÖRSTA & BÄSTA TIDNING!!!

Läs mer