genombrottet har förändrat mitt liv. Diskussionspunkter: produkten och möjligheterna)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "genombrottet har förändrat mitt liv. Diskussionspunkter: produkten och möjligheterna)"

Transkript

1

2 Ljusbild 1 ASEA Inledning Tack för att ni har tagit er tid idag för att låta mig få dela med mig av något som betyder mycket för mig, nämligen ett fantastiskt genombrott som har potentialen att påverka både din hälsa och din ekonomi. Jag ser fram emot att berätta för er om min ASEA-historia och hur det här genombrottet har förändrat mitt liv. Anteckningar Diskussionspunkter: (Berätta för de andra hur du blev introducerad till ASEA. Ge uttryck för din entusiasm för produkten och möjligheterna) Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

3 Genombrottet Uppnå förändring i tänkesätt och handling Genombrott

4 Ljusbild 2 Genombrott Inledning Genom hela vår historia har det funnits vissa stora genombrott som har lett till en grundläggande förändring i tankesätt och händelser för kommande generationer. Jag kommer att berätta för er om ett vetenskapligt genombrott som har möjlighet att påverka både hälsa, vetenskap och personligt välmående. Anteckningar Diskussionspunkter: Genombrottet är ASEA ASEA är nyckeln till att leva längre Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

5 Vi LEVER och dör på cellenivå Cellhälsa

6 Ljusbild 3 Cellhälsa Inledning Cellen är en grundläggande enheten i alla levande organismer. Den är livets byggsten. Vägen till hälsa och välmående ligger i kroppens fantastiska förmåga att reparera sig själv. God hälsa börjar helt enkelt på cellnivå. Anteckningar Diskussionspunkter: Ett friskt hjärta kräver friska hjärtceller Friska muskler kräver friska muskelceller Vår livskvalitet beror på våra cellers hälsa - vi lever och dör på cellnivå Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

7 Våra celler blir skadade varje dag Cellhälsa

8 Ljusbild 4 Cellhälsa Inledning Varje dag uppstår skador på huden vilka kommer från exponering för solen, dålig kosthållning, stress och andra externa och interna faktorer. Kroppen är konstant i full gång med att läka sig själv - genom att reparera och byta ut cellerna. Anteckningar Stödord till samtal: Våra celler skapar sina egna verktyg för att reparera skador som uppstår När en skada uppstår, arbetar våra celler för att skydda och reparera sig själva - eller om skadan är för stor, förnya sig själva Det mest grundläggande verktyget i denna läkningsprocess på cellnivå heter Redox. Signalmolekyler Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

9 Våra celler effektiva allt eftersom att blir mindre vi blir äldre Cellhälsa

10 Ljusbild 5 Anteckningar Cellhälsa Inledning När vi är unga går det snabbt för cellerna att reparera och förnya sig själva. Allt eftersom vi blir äldre, reduceras kroppens förmåga till reparation och återuppbyggnad. Vi producerar allt färre av de livsviktiga Redox-signalmolekylerna. Forskare har upptäckt ett samband mellan hälsa, åldrande och Redox-signalmolekyler: utan en kontinuerlig, balanserad tillförsel av dessa vitala molekyler åldras vi, blir svagare och får lättare att utveckla hälsoproblem. Stödord till samtal: Allt eftersom vi blir äldre, mister vi förmågan att producera Redox-signalmolekyler Cellernas förmåga att producera dessa molekyler minskar dag för dag För varje dag som går, ökar risken för hälsoproblem på grund av minskningen av Redoxsignalmolekyler Utan kroppens möjlighet att öka sin egen produktion av Redox-signalmolekyler, är vi dömda att leva med åldrande och de utmaningar det medför för vår hälsa Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

11 Dr. Gary L. Samuelson, Ph.D. i Atom- och medicinfysik, Författare till The Science of Healing (Läkandets vetenskap) Upptäckte: Ny insikt om Redoxsignalering Redox-signalering: Århundradets genombrott

12 Ljusbild 6 Redox-signalering: Århundradets genombrott Anteckningar Inledning Med utgångspunkt i 20 år av forskning och enorma finansiella investeringar ledde den kände fysikern Gary Samuelson, Ph.D., ett forskarteam till att ta fram en effektiv metod att ändra om molekylstrukturen i vanligt saltvatten. Det som man en gång menade var omöjligt, var nu verklighet och samtidigt både stabilt och användbart. Genombrottet var att börja kunna lagra Redox-molekyler utanför kroppen, i form av ASEA. Stödord till samtal: Det publiceras mer än 100 vetenskapliga artiklar varje månad om Redox-signalering Många inom vetenskapen kallar ASEA det största enskilda genombrottet inom hälsovetenskap under det här århundradet Redox-forskning och molekyl-omstrukturering gör det möjligt för ASEA att tillföra kroppen stabiliserade Redox-molekyler på ett balanserat sätt. Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

13 Världens första tillskott av Redox-signalmolekyler Den enda produkten som innehåller stabiliserade Redoxsignalmolekyler som liknar kroppens egna ASEAs trefasformel är patenterad ASEA: Redox-signalmolekyler på flaska

14 Ljusbild 7 ASEA: Redox-signalmolekyler på flaska Inledning ASEA är den enda produkt i världen som innehåller samma balanserade Redox-signalmolekyler som finns i kroppen. Ingenting annat - ingen juice, ingen shake, inga piller, inget kosttillskott - kan påstå samma sak. Anteckningar Stödord till samtal: ASEA har startat en ny kategori av kosttillskott Eftersom formeln och tillverkningsprocessen är patenterad, är ASEA unik och kommer inte utsättas för konkurrens av kopior Människor världen över har fått upp ögonen för de fantastiska fördelarna som ASEA ger Dela din personliga ASEA-historia. Om andra ASEA-medarbetare deltar, bjud in även dem att dela sin historia.] Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

15 Steg 1 Obehandlat saltvatten Steg 2 Saltvattenmolekylerna bryts ned till fria atomer Steg 3 Atomerna omstruktureras till ASEA Redox-signalmolekyler ASEAs 3-fasformel

16 Ljusbild 8 ASEAs 3-fasformel Inledning ASEA:s patenterade, nyskapande framställningsprocess består av tre faser. Först kombineras salt av farmaceutisk kvalitet med ultrarent vatten för att skapa en ren saltlösning. Därefter bryts banden mellan dessa molekyler ned, något som skapar fria atomer. Till slut kombineras dessa atomer för att skapa helt nya molekyler - stabila Redox-signalmolekyler Anteckningar med lång livstid. Det är samma molekyler som skapas inne i människokroppens celler. Tidslinje för presentationen (hver blokk representerer ett minutt)

17 Antioxidanterna i din kropp blir 500 % mer effektiva Stimulerar produktionen av antioxidanter inuti cellen Fullständigt säker noll toxicitet Bevis: Naturlig antioxidant-effektivitet

18 Ljusbild 9 Bevis: Naturlig antioxidant-effektivitet Inledning Tidiga studier började visa på kraften hos ASEA. Nuvarande fynd visar att de mest potenta naturella antioxidanterna som finns i cellen - glutation och superoxiddismutas (SOD) - fungerar mer effektivt tillsammans med ASEA. Anteckningar Diskussionspunkter: Glutation och SOD - de kraftigaste antioxidanterna i kroppen - är 500 % mer effektiva vid tillskott av ASEA ASEA hjälper till att stimulera produktionen av dessa två huvudantioxidanter inne i cellen All detta utan någon som helst toxicitet Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

19 12 % genomsnittlig ökning i tid till ventilationströskel Lägre puls Mindre trötthet Bevis: VO2 max-testresultat

20 Ljusbild 10 Bevis: VO2 Max-testresultat Inledning Studier utförda på idrottare har visat mycket positiva resultat. En oberoende laborationsstudie utfördes på friska idrottare i ett uthållighetstest (kallat VO2 max), designat för att mäta syreupptagningsförmåga, CO2-upptag och puls. Resultaten var extraordinära. Efter bara en vecka med ASEA upplevde mer än hälften en ökning i tid till ventilationströskeln (den tid det tar Anteckningar att möta väggen ) med genomsnittligen 12 % - en förbättring som är sällsynt att observera hos atleter. Stödord till samtalet: ASEA bidrar till en signifikant ökning av atletisk prestation Alla upplevde en mätbart lägre genomsnittspuls Mindre trötthet Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

21 ASEA är för ALLA

22 Ljusbild 11 ASEA är för ALLA Inledning ASEA representerar något omöjligt som blivit möjligt: Världens första kosttillskott som faktiskt fyller på kroppens egen försörjning av Redox-signalmolekyler. Detta genombrott innebär ett skifte inom hälsovetenskapen, och snart kommer ASEA användas av miljontals människor som alla kan dra nytta av ASEA. Anteckningar Stödord till samtalet: Alla kan dra nytta av ASEA ASEA motverkar kraftfullt ålderstecken Studier har visat fördelarna med ASEA för idrottare Fördelarna för immunsystemet är perfekt för familjer och människor som bryr sig om sin hälsa Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

23 Unik, Hållbar Fördel Det största enskilda genombrottet inom hälsovetenskap under vår livstid Med varje stort genombrott följer enorma möjligheter

24 Ljusbild12 Med varje stort genombrott följer enorma möjligheter Inledning Det är en universell sanning - ju större genombrottet, desto fler blir möjligheterna. ASEA har av en rad forskare och professionella läkare blivit kallat det största enskilda genombrottet inom hälsovetenskap i vår tid. Om ASEA är ett sådant fantastiskt genombrott - just hur stora är möjligheterna? Anteckningar Stödord till samtal: En genuin möjlighet kan hittas genom att leta efter UBF. Är den: Unik? Sök efter produkter som har få konkurrenter. Eller ännu bättre, inga konkurrenter! Hållbar? Var säker på att genombrottet är skyddat genom patent och upphovsrättsskyddade formler. Fördelaktig? Den unika och hållbara skillnaden gör en stor skillnad för kunden. Produkten är mer än bara nyskapande, des unika hälsofördelar som kommer från Redox-molekylerna är även patenterade Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

25 Verdis Norton Grundare och styrelseledamot James Pack Grundare och vice styrelseordförande Chefer från topp 500-listan väljer att gå till nätverksförsäljning

26 Ljusbild 13 Anteckningar Topp 500 toppchefer går till nätverksförsäljning Inledning Chefer från topp 500-listan väljer att gå till nätverksförsäljning Verdis Norton gjorde en lång karriär i inom företagsvärlden innan han drog sig tillbaka från sitt arbete som vice VD för strategi på Kraft Foods. Efter att han dragit sig tillbaka fick han ett erbjudande om att köpa teknologin som utgjorde basen för ASEA. Han gjorde så, och grundade företaget ASEA tillsammans med James Pack och Tyler Norton. De fann att det bästa sättet att få ut ASEA i så många hem som möjligt var genom nätverksförsäljning. Stödord till samtal: Nätverksförsäljning är en effektiv säljkanal med bevisat goda resultat Fler och fler säljproffs har börjat förstå möjligheterna med nätverksförsäljning, t.ex. Warren Buffet, Robert Kiyoskai och Donald Trump Nätverksförsäljning belönar människor som investerar tid, tillit och inflytande när de berättar historien om en produkt och möjligheterna den ger Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

27 Snabba förtjänster Extrainkomst Skapa en förmögenhet 1. Förtjänster 2. Förmånskundsbonus 3. Fast startbonus 4. Chefsbonus 5. Gruppkommission 6. Generationsmatchning 7. Ledarskapspool ASEA: Unik kompensation

28 Ljusbild 14 Anteckningar ASEA: Unik kompensation Inledning ASEAs kompensationsplan är generös, rättvis och erbjuder sju olika sätt att tjäna pengar på. Den ger dig möjligheten till snabba förtjänster samtidigt som du kan välja att arbetar ihop en inkomst under lång tid. ASEA erbjuder dig kontroll över din ekonomiska framtid, och kontroll över din tid. Du väljer själv när du vill arbeta, var du vill arbeta och till och med vilka människor du vill arbeta med. Stödord till samtal: - Lönetbetalning varje vecka - Snabba förtjänster - Extrainkomst - Bygg din egen förmögenhet Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

29 Unika och hållbarafördelar Erfaret ledarteam Utmärkt support till medarbetare Utbildning, systematiskt förhållningssätt, möten, verktyg Varför gå med i ASEA-teamet?

30 Ljusbild 15 Anteckningar Varför gå med i ASEA-teamet? Inledning ASEA är en unik möjlighet. När du går med i ASEA kommer du genast att bli en fullvärdig teammedlem. Du har tillgång till professionell utbildning, material och stöd som kommer att vägleda dig allteftersom du bygger upp en egen solid och framgångsrik ASEA-verksamhet. Och eftersom ASEA just nu är på väg in i det som experter på företagande kallar momentfönstret, kunde inte tidpunkten för att bli medlem vara bättre. Stödord till samtal: Unika och hållbara fördelar Erfaret ledarteam Utmärkt supportteam Utbildning, systematiskt förhållningssätt, möten, verktyg Dela med dig av din verksamhetshistoria med ASEA. Inkludera information om dina målsättningar med ASEA och varför du föll så starkt för möjligheterna som ASEA erbjuder] Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

31 Grupp 1 Betala för din produkt Grupp 2 Verksamhetsutvecklare Grupp 3 Förmögenhetsbyggare Var ser du dig själv?

32 Ljusbild 16 Var ser du dig själv? Inledning ASEA-medarbetare har möjlighet att tjäna till livets uppehåll, samtidigt som de gör en positiv skillnad. ASEA förändrar liv. Tänk på vad det kan göra för dig och din familj. Så var ser du dig själv? Det finns många sätt att komma igång på. 1. Dela produkten: Upplev fördelarna med ASEA och få betalt för att dela den med andra Anteckningar 2. Verksamhetsutvecklare: Dra fördel av ASEA-möjligheten och tjäna en extra slant 3. Förmögenhetsbyggare: Maximera den banbrytande möjligheten som ASEA erbjuder och upprätta en plan för att bygga din egen förmögenhet för dig själv och dina medarbetare Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

33 4 registreringsmöjligheter Express- startpaket 810 dollar (US) Du sparar 190 dollar 8 flaskor och ett startpaket Utvecklarpaket 410 dollar Du sparar 110 dollar 4 flaskor och ett startpaket Grundpaket plus 280 dollar Grundpaket plus 280 dollar 2 flaskor och ett startpaket Grundpaket 160 dollar 1 väska och ett startpaket Komme igång

34 Ljusbild 17 Komma igång Inledning Det finns fyra registreringsalternativ för dig när du startar din ASEA-verksamhet. Välj bland en rad olika alternativ i början. Dessa rabattpaket är tillgängliga vid registrering och erbjuder olika mängder ASEA baserat på dina behov. Ett ASEA uppstartspaket ingår i varje paket. Detta paket ger dig detaljerad information om organisationen, ASEA-guiden till framgång, utbildnings-cd, en DVD och mer. Anteckningar Diskussionspunkter: Expressutvecklarpaketet ger dig möjlighet att spara 190 dollar Köp nog med ASEA för eget bruk och för att dela med andra Tidslinje för presentationen (varje block representerar en minut)

35

9 anledningar att pröva ASEA

9 anledningar att pröva ASEA En perfekt hälsolösning i en ofullkomlig omvärld Tänk dig en perfekt fungerande maskin. Denna maskin fungerar exakt som den konstruerats. Den kan också på ett effektivt sätt tillverka sin egen energi och

Läs mer

en otrolig teknologi två fantastiska produkter

en otrolig teknologi två fantastiska produkter en otrolig teknologi två fantastiska produkter ASEA och RENU 28 liknar inte något du provat tidigare. Båda produkterna bygger på ASEA:s patenterade vetenskapliga teknologi. Vi berättar gärna mer om dessa

Läs mer

är nu din tid Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker?

är nu din tid Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker? möjligheter din tid är nu Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker? Ett genombrott som har så pass stor effekt och en upptäckt så allomfattande

Läs mer

Carina & Jonnie Friberg

Carina & Jonnie Friberg Carina & Jonnie Friberg Född i Ljusdal bor i Söderköping, 2 dö7rar (18, 16 år) Elitskidåkare, orientering, löpning Bandy, fotboll, friidro7 Civilekonom, ska7errevisor Officer, Jägmästare Hälsoföretagare

Läs mer

Presentation om Företaget

Presentation om Företaget Presentation om Företaget Företaget kallar sig för För att man har ett komplett föryngringssystem REV 12-2014 Föryngring system Produktsystem som arbetar på cellnivå Antioxidanter Hudvård Anti-rynk-micro

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

I EQOLOGY KUND: BUSINESSPARTNER: kan du antingen bli kund eller businesspartner

I EQOLOGY KUND: BUSINESSPARTNER: kan du antingen bli kund eller businesspartner I EQOLOGY kan du antingen bli kund eller businesspartner KUND: Unika produkter Gratis kundmagasin Bra erbjudande BUSINESSPARTNER: Din egen chef Arbeta i team Personlig utveckling Obegränsad inkomstpotential

Läs mer

KICK-OFF ELLER KICK-IN?

KICK-OFF ELLER KICK-IN? KICK-OFF ELLER KICK-IN? Diskobowling och fina krogen i all ära, men de lämnar sällan några bestående avtryck. Vill du däremot bjuda dina medarbetare på en insiktsfull upplevelse som ger mer drag i affärerna

Läs mer

PRODUKT INFORMATION OCH AFFÄRSMÖJLIGHET

PRODUKT INFORMATION OCH AFFÄRSMÖJLIGHET VÄLKOMMEN! PRODUKT INFORMATION OCH AFFÄRSMÖJLIGHET Det finns ett samband mellan de ökade sjukdomstalen och den minskade näringskvalitén i vår mat. Vad gör du för att gardera dig? Hjälper du din familj

Läs mer

Licht des Lebens - Information om Biofotoner

Licht des Lebens - Information om Biofotoner Licht des Lebens - Information om Biofotoner Innehåll 1. Vad är fotoner och biofotoner? 2. Biofotoner 3. Vad gör biofotoner i vår kropp? 4. Varför är biofotoner så viktiga? 5. Hur påverkar en brist på

Läs mer

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma?

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Börja Drömma Belöningar & Erkännanden Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Detta är bara början! Medan du bygger din Vemmaverksamhet, skapar du även din berättelse och sätter exempel

Läs mer

Från fattigdom till rikedom - ditt ekonomiska genombrott i 10 steg

Från fattigdom till rikedom - ditt ekonomiska genombrott i 10 steg Från fattigdom till rikedom - ditt ekonomiska genombrott i 10 steg STEG 1 Ändra ditt sätt att tänka De första stegen till det ekonomiska genombrottet och ekonomisk frihet handlar om förändringar inom dig.

Läs mer

FIRST LOOK. 1 It s in our nature

FIRST LOOK. 1 It s in our nature FIRST LOOK 1 It s in our nature I EQOLOGY KAN DU ANTINGEN BLI KUND ELLER BUSINESSPARTNER KUND: Unika produkter Gratis kundmagasin Bra erbjudande BUSINESSPARTNER: Din egen chef Arbeta i team Personlig utveckling

Läs mer

HEALTHYSELF. Guide för Dosering och Användning. Empower your body to heal itself. TM. Innehåll. Kroppsinventering. Att tänka på / Bra att veta

HEALTHYSELF. Guide för Dosering och Användning. Empower your body to heal itself. TM. Innehåll. Kroppsinventering. Att tänka på / Bra att veta Guide för Dosering och Användning HEALTHYSELF HEALTHYSELF TM Empower your body to heal itself. TM * Läk dig själv genom ett hälsosamt själv Ge din kropp kraften att läka sig själv Innehåll Kroppsinventering

Läs mer

ELIXIR 7.9. Laboratoire Santé Naturelle. Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt. Skönhet från växtriket

ELIXIR 7.9. Laboratoire Santé Naturelle. Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt. Skönhet från växtriket Skönhet från växtriket ELIXIR 7.9 Laboratoire Santé Naturelle Ett par droppar elixir för en förstärkt anti-age effekt SE_Elixir79.indd 1 2010-09-28 14.49 ELIXIR 7.9 ELIXIR 7.9, en patenterad innovation

Läs mer

Holistics grundare berättar

Holistics grundare berättar Vår väg hela vägen Holistics grundare berättar När Holistic bildades hade vi en tydlig idé om vad vi ville åstadkomma genom företaget, nämligen att hjälpa människor bli friskare och samtidigt mer medvetna.

Läs mer

Företags Presentation Kyäni Europe

Företags Presentation Kyäni Europe Företags Presentation Kyäni Europe Kyäni är ett företag som kommer från USA och Idaho Falls. Kyäni betyder stark medicin på enuitiska. (gammalt Alaska språk) Företaget har tagit fram unika hälsoprodukter

Läs mer

En värld i ständig förändring Family Business Survey 2014 Sverige

En värld i ständig förändring Family Business Survey 2014 Sverige En värld i ständig förändring Family Business Survey 2014 Sverige 2 Innehåll 4 6 8 10 12 14 Vi ser familjeföretagens utmaningar PwC:s analys Familjeföretagen vill vara hållbara Innovation och talang viktiga

Läs mer

Människans Resurser i ett nötskal. Företagets hälsokoncept för dagens moderna människa.

Människans Resurser i ett nötskal. Företagets hälsokoncept för dagens moderna människa. Människans Resurser i ett nötskal Företagets hälsokoncept för dagens moderna människa. Bli frisk och framgångsrik Energi är grunden för livet! Oavsett vad du vill åstadkomma i livet så krävs det energi,

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk

Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, Teknikföretagen och Svensk Teknik och

Läs mer

NYHET! Baserad på klinisk forskning Prisvinnande naturligt tomatextrakt En kapsel om dagen

NYHET! Baserad på klinisk forskning Prisvinnande naturligt tomatextrakt En kapsel om dagen Baserad på klinisk forskning Prisvinnande naturligt tomatextrakt En kapsel om dagen FÖR GOD HJÄRTHÄLSA* NYHET! SanoKardio innehåller ett standardiserat, tomatbaserat extrakt med växtnäringsämnen som tar

Läs mer

VÄGEN TILL VÄLBEFINNANDE

VÄGEN TILL VÄLBEFINNANDE VÄGEN TILL VÄLBEFINNANDE ASEA VIA Långvarigt välbefinnande beror på korrekt näring. Men även de mest avsiktliga matvalen kanske inte ger dig de näringsämnen du behöver för att hålla dig frisk. Tillskott

Läs mer

EN GUIDE AV. Så utvecklar du din personal (och får dem att stanna!)

EN GUIDE AV. Så utvecklar du din personal (och får dem att stanna!) EN GUIDE AV Så utvecklar du din personal (och får dem att stanna!) EN GUIDE AV Inledning Ett återkommande problem för arbetsgivare är att få personalen att stanna kvar på företaget under en längre tid.

Läs mer

Så här gör du. om du vill genomföra en framgångsrik innovationstävling

Så här gör du. om du vill genomföra en framgångsrik innovationstävling Så här gör du om du vill genomföra en framgångsrik innovationstävling Det här materialet hjälper er att planera och sätta förutsättningarna för att driva kampanjer, antingen en eller regelbundet. Ibland

Läs mer

Business to Success. Ta chansen och utnyttja detta gyllene tillfälle att uppfylla dina mål och drömmar. Du har allt att vinna och inget att förlora!

Business to Success. Ta chansen och utnyttja detta gyllene tillfälle att uppfylla dina mål och drömmar. Du har allt att vinna och inget att förlora! Business to Success DIN FRAMTID MED FOREVER LIVING PRODUCTS Välkommen till ett företag som är representerat över hela världen. Du kan själv välja var du vill sälja FLP:s produkter. Vi ger dig nyckeln till

Läs mer

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden.

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. och efter swe Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. RENU 28 innehåller bara fyra ingredienser och

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

Myter om mästerskap - del 2: Vägen till mästerskap

Myter om mästerskap - del 2: Vägen till mästerskap Myter om mästerskap - del 2: Vägen till mästerskap Medfödd talang är en myt. Du kan bli en talang på vad som helst, menar professor K Anders Ericsson, som i över 30 år studerat mästerskap och vad som ligger

Läs mer

Ny unik produkt. halsosjalen@allt2.se

Ny unik produkt. halsosjalen@allt2.se Ny unik produkt halsosjalen@allt2.se Uttalas sho-sai Innehåll halsosjalen@allt2.se = Kakao + Acai + Blåbär Varför är XOCAI världens nyttigaste choklad? Kakao har högsta antioxodantvärdet av alla livsmedel

Läs mer

Direktförsäljningsbranschen

Direktförsäljningsbranschen Välkommen Direktförsäljningsbranschen Harry S. Dent Jr. ekonomiforskare med examen från Harvard har analyserat trender i världsekonomin sedan 1989. En efter en har hans ekonomiska prognoser gått i uppfyllelse.

Läs mer

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com

BÖCKER INSPIRATION. www.universeimagine.com BÖCKER INSPIRATION Vår vision är att inspirera minst en miljon människor till att förverkliga sina drömmar och må bra under tiden. Är du en av dem? Personligt entreprenörskap handlar om kraften och förmågan

Läs mer

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden.

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. SWE och efter Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. RENU 28 innehåller bara fyra ingredienser och

Läs mer

Nyckeln till framgång

Nyckeln till framgång Nyckeln till framgång 1 2 En liten bok om Industrilås värderingar att bära nära hjärtat. 3 När vi på Industrilås ville formulera vilka vi är och vad vi står för skapade vi begreppet En filosofi, många

Läs mer

FÖRETAG SOM VÄXER. Sveriges Arkitekter 4:e mars 2015

FÖRETAG SOM VÄXER. Sveriges Arkitekter 4:e mars 2015 FÖRETAG SOM VÄXER Sveriges Arkitekter 4:e mars 2015 JOHN LYDHOLM Vd Sverige LINDA SANTESSON Avdelningschef, region Öst Vad får ett företag att växa? Vilka utmaningar finns i en växande organisation? Vad

Läs mer

DESIGN YOUR OWN FUTURE

DESIGN YOUR OWN FUTURE FIRST LOOK + FAST START EQOLOGY: Norsk utmanare DIRECTOR 60 + Bygg en extra inkomst på 60 dagar FRAMGÅNGSRIKT FÖRETAG, INNOVATIVA PRODUKTER, PERFEKT TIMING DESIGN YOUR OWN FUTURE Produkter 8 10 Som kund

Läs mer

Livsstilsguide. Motivation och stöttning till en hälsosam och balanserad livsstil

Livsstilsguide. Motivation och stöttning till en hälsosam och balanserad livsstil Livsstilsguide Motivation och stöttning till en hälsosam och balanserad livsstil Att leva ett långt och friskt liv är ett mål för många. En sund och hälsosam livsstil är en bra grund för en hög livskvalitet

Läs mer

Motivation och stöttning till en hälsosam och balanserad livsstil

Motivation och stöttning till en hälsosam och balanserad livsstil Motivation och stöttning till en hälsosam och balanserad livsstil Att leva ett långt och friskt liv är ett mål för många. En sund och hälsosam livsstil är en bra grund för en hög livskvalitet genom livet.

Läs mer

SMÅ IDÉER STORA RESULTAT. En bok om kreativitet, motivation och konkurrenskraft LOUISE ÖSTBERG. DEAN M. SCHROEDER. ALLAN G.

SMÅ IDÉER STORA RESULTAT. En bok om kreativitet, motivation och konkurrenskraft LOUISE ÖSTBERG. DEAN M. SCHROEDER. ALLAN G. SMÅ IDÉER STORA RESULTAT LOUISE ÖSTBERG. DEAN M. SCHROEDER. ALLAN G. ROBINSON En bok om kreativitet, motivation och konkurrenskraft 1 2010 SIS Förlag AB SIS HB 345 Små idéer stora resultat En bok om kreativitet,

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

Stamceller För att få mer kött på benen

Stamceller För att få mer kött på benen Stamceller För att få mer kött på benen Av Nicole Loginger Populärvetenskaplig sammanfattning av självständigt arbete i biologi 2013, Institutionen för biologisk grundutbildning, Uppsala. Hunger, miljöproblem

Läs mer

EQ EVERYDAY det du behöver varje dag

EQ EVERYDAY det du behöver varje dag It s in our nature För oss i Eqology är naturen en essentiell drivkraft i och runt omkring oss en kraft som inspirerar oss till att uppnå stora saker. Vi kaller det Naturally Driven. Baserat på denna filosofi

Läs mer

Åk 7 Fotboll Hannah Svensson Arena Älvhögsborg

Åk 7 Fotboll Hannah Svensson Arena Älvhögsborg Fysisk utveckling och prestation Åk 7 Fotboll 2016-10-03 Hannah Svensson Arena Älvhögsborg Hur fungerar min kropp? Muskler 3 typer hjärt, glatt, skelettmuskulatur Typ 1 och typ 2 fibrer (Fotboll har en

Läs mer

The Health Impact Fund: En kostnadseffektiv, realistisk plan for att förbättra människors hälsa världen över

The Health Impact Fund: En kostnadseffektiv, realistisk plan for att förbättra människors hälsa världen över The Health Impact Fund: En kostnadseffektiv, realistisk plan for att förbättra människors hälsa världen över För närvarande drivs utvecklingen av nya mediciner av möjligheten till vinster från tillfälliga

Läs mer

STANNA UPP SAKTA NER STARTA OM

STANNA UPP SAKTA NER STARTA OM www.ejagarden.com STANNA UPP SAKTA NER STARTA OM Ejagården är en medveten motpol till omvärldens högt ställda krav och snabba tempo. I rofylld miljö kan du utveckla din inre potential genom att stanna

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

Korta fakta om CoreHub. En molnbaserad verktygslåda för konkret strategiaktivering

Korta fakta om CoreHub. En molnbaserad verktygslåda för konkret strategiaktivering Korta fakta om CoreHub En molnbaserad verktygslåda för konkret strategiaktivering Tre snabba om CoreHub: En molnbaserad, skalbar och effektiv tjänst för aktivering. Skapar ett nav för samarbete & förbättring

Läs mer

VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age. kollagen- Premium

VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN. EQ Anti Age. kollagen- Premium 2/24 VARFÖR VÄLJA EQ ANTI AGE COLLAGEN 3/24 01 Naturligt kollagen från fisk Låg molekylvikt Berikat med Matcha grönt te, havtorn och vitaminer EQ Anti Age Collagen Premium Utan smaktillsatser eller sötningsmedel

Läs mer

BIOLOGI. Vår fantastiska kropp

BIOLOGI. Vår fantastiska kropp BIOLOGI Vår fantastiska kropp 6.1 Celler i samarbete Allt liv är uppbyggt av celler. Vissa organismer består av en enda cell, andra av flera miljarder celler. Människokroppen består av tiotusentals miljarder

Läs mer

MAXA DIN KICKSTART-GUIDE NICOLAS FIORI

MAXA DIN KICKSTART-GUIDE NICOLAS FIORI MAXA DIN FETTFÖRBRÄNNING KICKSTART-GUIDE 1 NICOLAS FIORI Av: Nicolas Fiori www.maxadinfettforbranning.se Version 2.00 2 MAXA DIN FETTFÖRBRÄNNING KICKSTART-GUIDE Av: Nicolas Fiori 3 En sak innan vi börjar:

Läs mer

Tina Yildirim Yrke: Entreprenör, har startat och drivit två företag, artistförmedling inom musik och InvivoPlay, sajt och app för ökat välbefinnande genom att koppla ihop användare med coacher Utbildning:

Läs mer

Ge klumpen i magen foten!

Ge klumpen i magen foten! Ge klumpen i magen foten! Lactistress 2010 Världen är full av klumpar i magen. Man ska hinna med att hämta och lämna barn, göra karriär, vara den perfekta partnern, träffa vänner och bekanta, förverkliga

Läs mer

Firstbeat Livsstilsanalys

Firstbeat Livsstilsanalys Firstbeat Livsstilsanalys 2018 Case Livsstilsanalys RAPPORT FÖR INTRODUKTIONSFRÅGOR Profil 2018 Case Mätningens startdatum 28.03.2018 RESULTAT AV FRÅGORNA Jag tror att jag är tillräckligt fysiskt aktiv

Läs mer

Firstbeat Livsstilsanalys

Firstbeat Livsstilsanalys Firstbeat Livsstilsanalys 2018 Case Livsstilsanalys VAD VISAR LIVSSTILSUTVÄRDERINGEN? Puls 845ms En livsstilsutvärdering hjälper dig att hantera stress, återhämta dig bättre och träna rätt. Utvärderingen

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

OUR BUSINESS. norge. sverige. finland. T: 0524-50900 F: 0524-50352 kundservice@eqology.se eqology.biz

OUR BUSINESS. norge. sverige. finland. T: 0524-50900 F: 0524-50352 kundservice@eqology.se eqology.biz OUR BRAND OUR BUSINESS norge sverige finland Kirkeveien 59 B Pb. 23, 1322 Høvik Norway eqology.biz T: 67 49 22 22 F: 67 10 21 99 kundeservice@eqology.no eqology.biz T: 0524-50900 F: 0524-50352 kundservice@eqology.se

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Vattenbrist. life. and. means. health. Audrey Hepburn. Vattenbrist 103

Vattenbrist. life. and. means. health. Audrey Hepburn. Vattenbrist 103 Water is life Vattenbrist and clean water means health. Audrey Hepburn Vattenbrist 103 Petra Wadström Vatten är en mänsklig nödvändighet och helt nödvändigt för vår överlevnad. Petra Wadström är uppfinnare

Läs mer

Family 1 Family Business Survey Värdegrunden. Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning

Family 1 Family Business Survey Värdegrunden. Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning Family 1 2018 Värdegrunden Nyckeln för familjeföretag att lyckas med tillväxt och digital omställning 2 Den globala studien bygger på 2 953 svar från ledande befattningshavare i familjeföretag i 53 länder,

Läs mer

VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT

VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT WhitePaper från Dale Carnegie Training Copyright 2012 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. drive_engagement_031113_wp_sw

Läs mer

FÖREBYGGANDE FRISKVÅRD PÅ FÖRETAG

FÖREBYGGANDE FRISKVÅRD PÅ FÖRETAG FÖREBYGGANDE FRISKVÅRD PÅ FÖRETAG Återhämtning och förebyggande behandling med IPPL-SYSTEM har visat sig ha förträffliga effekter på många hälsorelaterade tillstånd Är ett artificiellt ljus som liknar

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

Feedback till vardags Din guide till utvecklingssamtal med flyt

Feedback till vardags Din guide till utvecklingssamtal med flyt Feedback till vardags Din guide till utvecklingssamtal med flyt Innehållsförteckning 1. 2.. 4. 5. INLEDNING Bli expert på utvecklingssamtal BYGG MOTIVATION och engagera med utvecklingssamtal GRUNDPELARNA

Läs mer

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag

Din hud andas! Camoufl age och concealer. förbättrar din hud varje dag Din hud andas! Camoufl age och concealer förbättrar din hud varje dag Den första täckande cremen som låter din hud andas. Avancerad teknologi hjälper huden att förbättra sin egen läkningsprocess efter

Läs mer

Kardiovaskulär primärprevention Vården kan förhindra ohälsa

Kardiovaskulär primärprevention Vården kan förhindra ohälsa Kardiovaskulär primärprevention Vården kan förhindra ohälsa Ronnie Willenheimer Docent i kardiologi, Lunds Universitet Medicinsk chef, Hjärtkärl-kliniken Potentiell intressekonflikt: Försörjning huvudsakligen

Läs mer

Jobbet gör dig inte sjuk - men kan hålla dig frisk?

Jobbet gör dig inte sjuk - men kan hålla dig frisk? Jobbet gör dig inte sjuk - men kan hålla dig frisk? Myter kring stigande sjukfrånvaro Att skapa friska organisationer 1 Jobbet är en friskfaktor Psykisk ohälsa och stigande sjukfrånvaro är växande samhällsproblem

Läs mer

Vöfabs uppförandekod

Vöfabs uppförandekod Vöfabs uppförandekod Vöfabs uppförandekod Vår vision Vi ska vara ledande på verksamhetsmiljöer med offentligt uppdrag genom: Framgångsrika verksamhetsmiljöer Optimal leverans Unik kompetens Starkt varumärke

Läs mer

ÄTA FÖR LIVET! MATEN SOM GÖR DIG FRISK OCH STARK SOMMAREN Vilse i kostrådsdjungeln?

ÄTA FÖR LIVET! MATEN SOM GÖR DIG FRISK OCH STARK SOMMAREN Vilse i kostrådsdjungeln? SOMMAREN 2017 ÄTA FÖR LIVET! MATEN SOM GÖR DIG FRISK OCH STARK SOMMAREN 2017 Vilse i kostrådsdjungeln? Är vitt mjöl verkligen så farligt? Det där med lchf och 5:2 hur bra är det, egentligen? Och hur vet

Läs mer

SAMMANFATTNING Skapa ORDNING, ORGANISATION och LIVSKRAFT i dina PROJEKT som t ex ditt FÖRETAG, din HOBBY, ditt BOENDE, din RESA, din FEST.

SAMMANFATTNING Skapa ORDNING, ORGANISATION och LIVSKRAFT i dina PROJEKT som t ex ditt FÖRETAG, din HOBBY, ditt BOENDE, din RESA, din FEST. SAMMANFATTNING Skapa ORDNING, ORGANISATION och LIVSKRAFT i dina PROJEKT som t ex ditt FÖRETAG, din HOBBY, ditt BOENDE, din RESA, din FEST. Johnny Alm johnny.alm@mirrorgate.se PROJEKT- DROPPAR Perelandra

Läs mer

I kaos ser man sig naturligt om efter ledning.

I kaos ser man sig naturligt om efter ledning. Finn din kärna Allt fler styr med självledarskap. Självkännedom och förmågan att kunna leda dig själv gör det lättare att kunna se klart och att leda andra som chef. Självledarskap handlar om att behärska

Läs mer

presenterar Föräldraskap, ett steg i karriären

presenterar Föräldraskap, ett steg i karriären presenterar Föräldraskap, ett steg i karriären Att vara föräldraledig är fantastiskt men tankarna på arbete, karriär och utveckling slutar inte för att man är föräldraledig, tvärtom började vi snabbt reflektera

Läs mer

Personalpolicy för dig i Ängelholms kommun

Personalpolicy för dig i Ängelholms kommun ÄNGELHOLMS KOMMUN Personalpolicy för dig i Ängelholms kommun Öppenhet Omtanke Handlingskraft Personalpolicy för dig i Ängelholms kommun Personalpolicyn är ett övergripande idé- och styrdokument som gäller

Läs mer

Boomerang 360 ID: Demo. Ensize AB Peter Karlsson

Boomerang 360 ID: Demo. Ensize AB Peter Karlsson Boomerang 360 Demo Totalt har 17 av 20 slutfört analysen (85 %) Analysdatum: 2012-11-15 Utskriftsdatum: 2018-10-30 +46 735 220370 Innehållsförteckning 3 Introduktion 4 Översikt 5 Mål 9 Kommunikation 13

Läs mer

Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2010

Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2010 Respiratorius-Bokslutskommuniké 1 januari-31 december 2010 Ingen försäljning har skett under år 2010 eller i perioden 1 oktober - 31 december 2010. Hyresintäkter och övriga intäkter uppgår till 649 KSEK

Läs mer

Sveriges Ingenjörer ditt förbund

Sveriges Ingenjörer ditt förbund Välkomna! Sveriges Ingenjörer ditt förbund 133 000 medlemmar Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Det största förbundet i Saco Sveriges Ingenjörer bildades 2006/07 efter en sammanslagning

Läs mer

Pass 3 av7: Fortsättning produktkunskap och vilka produkter som passar för vem. 2013-05-14

Pass 3 av7: Fortsättning produktkunskap och vilka produkter som passar för vem. 2013-05-14 Välkommen! Ta fram papper och penna, stäng dörrar, TV och annat som kan störa, det blir mycket information på kort tid. -18år i Sverige - 33 år världen och detta är bara början! 1 Utbildningenär fördelad

Läs mer

Klipp-och-klistra DNA: fixa mutationen med gen editering DNA, RNA och Protein

Klipp-och-klistra DNA: fixa mutationen med gen editering DNA, RNA och Protein Huntingtons sjukdom forsknings nyheter. I klartext Skriven av forskare För de globala HS medlemmarna. Klipp-och-klistra DNA: fixa mutationen med gen editering Forskare gör exakta ändringar av DNA i ett

Läs mer

Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE

Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE Bjuder dig på en seminariedag under temat: NÖJD PERSONAL = NÖJDA KUNDER = NÖJDA ÄGARE Seminariedagen äger rum på restaurang Grappa, Sankt Eriksgatan 86, Stockholm den 15:e november 2017 kl 09:00-15:00.

Läs mer

Rapport för Andrew Jones

Rapport för Andrew Jones Rapport för Andrew Jones Datum för ifyllande 09/16/2013 RAPPORT FÖR Andrew Jones DATUM FÖR IFYLLANDE 09/16/2013 PÅLITLIGHET - 99.2% Svaren var mycket sannolikt noggranna och sanningsenliga ORGANISATION

Läs mer

Träningslära 1. Uppvärmning Uthållighetsträning/kondition Skador

Träningslära 1. Uppvärmning Uthållighetsträning/kondition Skador Träningslära 1 Uppvärmning Uthållighetsträning/kondition Skador Uppvärmning Förbereder oss fysiskt och mentalt Fysiskt O Huvudsyfte med uppvärmning är att förebygga skador, lederna smörjs och blodcirkulationen

Läs mer

Varför är Badges användbara?

Varför är Badges användbara? Guide för lärare Vad är en Open Badge? En badge är en digital bild som ger verifierbar information om prestationer, färdigheter, kompetenser eller en enskild persons kvalitéer. Det gör det möjligt att

Läs mer

Cover Page. The handle http://hdl.handle.net/1887/20257 holds various files of this Leiden University dissertation.

Cover Page. The handle http://hdl.handle.net/1887/20257 holds various files of this Leiden University dissertation. Cover Page The handle http://hdl.handle.net/1887/20257 holds various files of this Leiden University dissertation. Author: Fredriksson, Lisa Emilia Title: TNFalpha-signaling in drug-induced liver injury

Läs mer

Större kassa med effektivare fakturering

Större kassa med effektivare fakturering Större kassa med effektivare fakturering Cash is king. Detta bekanta uttryck är så sant som det är sagt. Kanske inte cash i sin faktiskt fysiska form, men definitivt dess funktion i ett företag. Att företag

Läs mer

Hormoner. Hormoner. Kreatin

Hormoner. Hormoner. Kreatin Hormoner Hormoner Här beskrivs de s k superhormonerna, mycket kortfattat, eftersom det pågår en ganska intensiv forskning om dem framför allt i USA. Den som vill veta mer om hormoner kan söka vidare på

Läs mer

GNLD Full Motion. Naturens mångsidiga näringslösning för optimal ledhälsa och bekvämlighet.

GNLD Full Motion. Naturens mångsidiga näringslösning för optimal ledhälsa och bekvämlighet. GNLD Full Motion Naturens mångsidiga näringslösning för optimal ledhälsa och bekvämlighet. Get In Motion! Stay In Motion! Ledsmärta är ett vanligt problem hos personer i alla åldrar. Förlorat eller skadat

Läs mer

Gunnar Kihlblom. Coaching av ledare och nyckelpersoner. Utbildning i Affärs Coaching

Gunnar Kihlblom. Coaching av ledare och nyckelpersoner. Utbildning i Affärs Coaching Gunnar Kihlblom Coaching av ledare och nyckelpersoner Utbildning i Affärs Coaching Solid Affärs Coaching stödjer ledare och andra nyckelpersoner att möta de framtida utmaningarna som de själva och deras

Läs mer

Verksamhetsplan för utskrift (Barn och utbildning)

Verksamhetsplan för utskrift (Barn och utbildning) Verksamhetsplan för utskrift - 2019 (Barn och utbildning) Målområden Indelning Beskrivning Ansvarig Övergripande Attraktiv kommun Externt Här känner sig alla välkomna. Här är det enkelt, här är det möjligt

Läs mer

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk.

SÉRUM VÉGÉTAL. Botanical Resurfacing Night Care ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT. www.mynewsdesk. Skönhet Från Växtriket Sedan 1959 SÉRUM VÉGÉTAL ASSIMILATION = EFFEKTIVITET 6 ÅRS FORSKNING 4 PATENT www.mynewsdesk.com/se/yves-rocher Assimilation är nyckeln till effektiv hudvård Växternas kraft upphör

Läs mer

Ny teknologi för att reparera skadat hår

Ny teknologi för att reparera skadat hår Pressinformation 2008-08-14 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi för att reparera skadat hår Ett skadat hår blir torrt och matt, men det finns också skador i den inre strukturen som inte syns för blotta ögat.

Läs mer

produkt Ta FORMULA 1 SPORT som en måltid eller ett mellanmål när som helst under dagen.

produkt Ta FORMULA 1 SPORT som en måltid eller ett mellanmål när som helst under dagen. VÄLBALANSERADE MÅLTIDER FÖR IDROTTSUTÖVARE Låt näringen före ditt träningspass ge dig styrka. Formula 1 Sport har en näringsmässig balans med kolhydrater, proteiner, vitaminer och mineraler och ger dig

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

www.share-project.org Resultat från studien 50+ i Europa

www.share-project.org Resultat från studien 50+ i Europa www.share-project.org Resultat från studien 50+ i Europa Vad händer nu? Nästa steg för 50+ i Europa är att lägga till människors livshistoria till den existerande SHARE-databasen. Genom att koppla samman

Läs mer

CSR. Hållbarhet på WH Bolagen

CSR. Hållbarhet på WH Bolagen CSR Hållbarhet på WH Bolagen Miljöansvar Vi utbildar medarbetare i vårt miljöansvar. Detta gör vi för att kunna bedriva ett framgångsrikt miljöarbete. Vi skapar på så sätt medvetenhet, sprider kunskap

Läs mer

Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN

Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 STÄRKER OCH FÖRYNGRAR HUDEN Slätar ut fina linjer och rynkor och ökar hudens elasticitet Ökar fuktighetsnivån i huden Tillför vitalitet, styrka och flexibilitet Stimulerar

Läs mer

Livskvalitet-100. Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får.

Livskvalitet-100. Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får. Livskvalitet-100 Hur är din livskvalitet för tillfället? Gör testet och se hur många poäng du får. Du får en poäng för varje påstående som stämmer. Poäng: 1. Familj / Relationer Jag är nöjd och belåten

Läs mer

ASEA Kompensationsplan

ASEA Kompensationsplan ASEA Kompensationsplan 1 SVERIGE För att börja förtjäna kommissioner (återförsäljning, fördelskund, snabbstart, teamkommissioner och AAA-bonus) ska du helt enkelt vara aktiv genom att generera minst (personlig

Läs mer

Investerarintervju med Lars Persson, Styrelseordförande i Invent Medic

Investerarintervju med Lars Persson, Styrelseordförande i Invent Medic Investerarintervju med Lars Persson, Styrelseordförande i Invent Medic Invent Medic Sweden AB har utvecklat en helt unik medicinteknisk produkt för icke- kirurgisk behandling av kvinnlig ansträngnings-

Läs mer

Kontrollerad mobilitet

Kontrollerad mobilitet Kontrollerad mobilitet Kommunala fordon Med fokus på Arbetsmaskiner Lant- och skogsbruk Transport och logistik Övertygande Mobil styrteknik fungerar tack vare att alla komponenter är perfekt samtrimmade.

Läs mer

Sverige kan bli föregångsland inom tillämpning av AI

Sverige kan bli föregångsland inom tillämpning av AI Sverige kan bli föregångsland inom tillämpning av AI Max Tegmark i exklusiv intervju med BCG Vi har potential att skapa en fantastisk framtid med hjälp av artificiell intelligens - så länge vi vinner kapplöpningen

Läs mer

Vi erövr ar verkligheten bit för bit genom att vi får ett språk för våra erfarenheter. Ett barns språkutveckling är ett fascinerande skådespel, en

Vi erövr ar verkligheten bit för bit genom att vi får ett språk för våra erfarenheter. Ett barns språkutveckling är ett fascinerande skådespel, en o m e r f a r e n h e t o c h s p r å k Vi erövr ar verkligheten bit för bit genom att vi får ett språk för våra erfarenheter. Ett barns språkutveckling är ett fascinerande skådespel, en skapelseakt där

Läs mer