är nu din tid Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "är nu din tid Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker?"

Transkript

1 möjligheter

2

3 din tid är nu Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker? Ett genombrott som har så pass stor effekt och en upptäckt så allomfattande att den skulle kunna förändra miljontals liv över hela världen? Skulle du vilja ta reda på mer och engagera dig? Om så är fallet måste du få höra om ett fantastiskt företag som heter ASEA.

4 tekniken bakom Redox signalering För att förstå betydelsen av detta genombrott måste du lära dig om en process som gäller oss alla. Den kallas redox signalering och du är inte ensam om du inte har hört talas om den. De flesta har inte hört talas om den, trots att den pågår i din egen kropp, precis just nu. Funktionen av varje cell i kroppen förlitar sig på något som kallas redox signalering cellulära meddelanden som stöder kommunikationen inom cellerna med målet att skydda och förnya dem och se till att de fungerar optimalt. Redox signalering är livsviktigt för alla större system i kroppen till exempel huden. Kom ihåg att huden är kroppens största organ.

5 en kategori har skapats Vårt liv påverkas av olika miljöfaktorer som försvagar vårt försvar, vilket leder till att normala cellfunktioner fungerar sämre. Även om du mår bra och ser frisk ut försämras din förmåga att producera redox signalmolekyler med tiden. I takt med att vi åldras vaknar vi varje dag upp med färre redox signalmolekyler. Kommunikationsvägarna som håller våra organ i form börjar svika. Du kan alltid avgöra om du är frisk eller inte utifrån huden. Hudvård är mycket viktigt eftersom huden, det största organet i kroppen, måste hantera externa förhållanden och åldrandeprocessen varje dag. Före ASEA:s revolutionerande upptäckt kunde man inte komplettera de naturliga redox signalmolekylerna och omvända processen eftersom redox signalmolekyler var instabila utanför människokroppen. Så med ASEA:s produkter kan du nu enkelt förse huden med redox signalmolekyler. ASEA är inte bara en del av en befintlig produktkategori. De skapade en.

6

7 ASEA är det första och enda företaget som producerar redox signalmolekyler i en stabil form och använder dem i produkter som hjälper cellkommunikationen.

8 genombrott gånger två På en marknad som är överöst med produkter som hjälper dig att må bättre och känna dig snyggare, stiger ASEA mot toppen. Hur? Genom att vara annorlunda.

9 Genom målmedveten forskning och testning i laboratorier har ASEA tagit fram den enda tekniken som kan skapa aktiva redox signalmolekyler utanför kroppen. ASEA:s banbrytande och patentbaserade process stabiliserar dem sedan i en ren saltlösning. Lösningen är inte själva produkten, utan ett leveranssystem för molekylerna i ASEAprodukter. Detta genombrott är det första av sitt slag och det enda sättet att fylla på och upprätthålla optimala nivåer av stabila redox signalmolekyler på huden, ditt största och synligaste kroppsorgan. ASEA är ett vetenskapligt företag som för närvarande producerar RENU 28, en hudgel för hela kroppen, och ASEA, ett flytande kosttillskott. RENU 28 är speciellt framtagen för att verka i synergi med kroppens naturliga förnyelseprocess och hjälpa huden att reducera fina linjer och rynkor, så att huden ser ungdomligare ut.

10 en otrolig möjlighet Om du tycker att det låter intressant med de otroliga möjligheterna med redox signaltekniken, föreställ dig då affärspotentialen för företaget som var först med den. Genom att arbeta med ASEA det enda företaget som tillverkar produkter som innehåller stabila redox signalmolekyler är det inte bara ditt ekonomiska välstånd som kan påverkas, utan även din ekonomiska framtid. Om du startar ett ASEA-företag kan du förverkliga dina ekonomiska mål och samtidigt bestämma över din egen tid. Den största anledningen till att över 70 % av egenföretagare valde att starta eget är att kunna vara sin egen chef. Visst låter det bra? Det traditionella systemet med chefer och anställda får stiga åt sidan när efterfrågan på att jobba hemifrån ökar. Inte bara för att folk behöver bestämma över hur de tjänar sina pengar, utan även för att de behöver friheten att styra över sin egen tid och större inkomstpotential. Visste du att en person med collegeexamen i USA tjänar i genomsnitt 15 % mindre än vad man gjorde år 2000? Det är en minskning på USD.

11 ASEA erbjuder dig en möjlighet att ta del av en bransch som är värd 178 miljarder dollar en bransch med en nästan dubbelt så stor detaljhandelsförsäljning som både film- och musikbranschen tillsammans. Det är en chans att dra fördel av två massiva megatrender: ett globalt skifte där man börjar anamma lösningar för välbefinnande och en växande efterfrågan på den livsstilsfrihet som kommer med en verksamhet som drivs från hemmet. Det är enkelt att komma i gång. Med en startpunkt som innebär både låga kostnader och låg risk får du stora möjligheter att skapa en betydande inkomst utan att behöva genomlida den huvudvärk som uppstår med traditionella uppstartsföretag. Du behöver aldrig oroa dig för inventarier, lager, anställda eller lönelistor.* * Precis som i alla företag är inkomsten alltid beroende av partnerns egen arbetsinsats och den tid och de investeringar denna lägger på det.

12 Med den här möjligheten från ASEA kan du skräddarsy din verksamhet efter din kalender och själv bestämma över hur du tjänar dina pengar.

13

14 din inkomst Om du är som de flesta andra, är du van vid att förlita dig på en regelbunden lön från en arbetsgivare. Men denna norm blir allt mindre normal i takt med att allt fler söker efter och skapar flera inkomstflöden. ASEA:s generösa kompensationsplan ger dig flera sätt att tjäna pengar på. Det är bra sätt för att sätta i gång din passiva inkomstplan med ASEA:s anmärkningsvärt höga andel återkommande kunder som är mer än tre gånger så hög som branschgenomsnittet på %. På varje nivå i ASEA:s kompensationsplan kan du få extra inkomst, från ett par hundra till ett par tusen dollar i månaden. Genomsnittliga provisioner* på ASEA:s Executive-nivåer ser ungefär ut så här: * Uppgifterna baseras på inkomsten för ASEApartner på Executive-nivå under Detta är ingen garanti för en specifik inkomst. De individuella resultaten varierar. provisioner executive-nivå månadsomfång genomsnitt per månad Bronze USD ,081 USD 1,869 Silver USD 1,369 11,200 USD 3,171 Gold USD 2,165 13,168 USD 5,553 Platinum USD 4,636 15,952 USD 9,150 Diamond USD 6,556 47,503 USD 13,280 Double Diamond USD 8,027 48,472 USD 21,594 Triple Diamond USD 9, ,552 USD 57,546

15 Tiotusentals ASEA-partners över hela världen har framgångsrikt lyckats skapa en ansenlig inkomst och uppnått sina ekonomiska mål. ASEA:s kompensationsplan har också hjälpt och belönat många individer som har engagerat sig i verksamhetsbyggandet på heltid och därigenom uppnått ekonomiskt oberoende. ASEA har till och med skapat en Million-Dollar Earners Club. Kundbasen är obegränsad och den kraftfulla, generösa provisions- och bonusstrukturen belönar sina partners varje steg på vägen.

16 ett annat sorts företag ASEA är ett företag som du kan känna dig trygg att ingå ett samarbete med. Grundarna Verdis Norton, James Pack och Tyler Norton startade ASEA med årtionden av erfarenhet från olika Fortune 100-företag i ryggen. ASEA:s grundare Verdis Norton James Pack Tyler Norton Redan från start har ASEA haft en kultur som präglats av etik och integritet. Det är ett globalt företag som byggts på en filosofi där man värderar principer framför ekonomisk vinning och investerar i människor en egenskap som lockar till sig kompetenta och fantastiska partners. I dag leds ASEA av en företagsledning med omfattande erfarenhet både i och utanför nätverksmarknadsföringsbranschen. ASEA:s chefer är engagerade i företagets långsiktiga hållbara tillväxt samtidigt som man upprätthåller de principer och värden som företaget grundades på. ASEA:s företagsledning Jarom Webb Ordförande Charles Funke Verkställande direktör Kurt Richards Vice VD ASEA har varit lönsamt från och med sitt första år som företag och har inte några skulder vilket gör det möjligt för ASEA att äga och driva en egen toppmodern produktionsanläggning i USA. Tillverkningsprocessen ägs och drivs till 100 % av ASEA, vilket garanterar en kontinuerlig produktkvalitet.

17 path to success Att starta ett företag med ASEA innebär att du kommer in i en kultur där man är engagerad i din personliga och yrkesmässiga utveckling. Utöver lokala och internationella event, kan du dra fördel av vårt unika Peak Performance Program som har tagits fram för att hjälpa dig att utvecklas som ledare. Inget annat företag har ett lika belönande system för personlig utveckling som detta.

18

19 livet på dina villkor Med ASEA kan du äga ett eget framgångsrikt företag som underbyggs av ett snabbt växande, multinationellt direktförsäljningsföretag som drar fördel av ett revolutionerande genombrott. Möjligheten med ASEA innebär att du kan tjäna ditt levebröd på att göra skillnad, och möjligheten finns för alla som vill ha den. Det är verkligen du som bestämmer. Oavsett om du jobbar heltid och är trött på att sitta på kontoret från åtta till fem, är en hemmamamma som vill tjäna lite extra pengar eller en entreprenör som vill bygga upp en ansenlig, passiv heltidsinkomst, ger ASEA dig chansen att uppnå dina personliga och ekonomiska mål genom att bygga upp en verksamhet som står sig genom tiderna.* * Precis som i alla företag är inkomsten alltid beroende av partnerns egen arbetsinsats och den tid och de investeringar denna lägger på det.

20 för mer information kontaktar du: JUNE 2015, ASEA, LLC., SALT LAKE CITY, UT ALL RIGHTS RESERVED. SUBJECT TO ERRORS AND CHANGES. SA

en otrolig teknologi två fantastiska produkter

en otrolig teknologi två fantastiska produkter en otrolig teknologi två fantastiska produkter ASEA och RENU 28 liknar inte något du provat tidigare. Båda produkterna bygger på ASEA:s patenterade vetenskapliga teknologi. Vi berättar gärna mer om dessa

Läs mer

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma?

Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Börja Drömma Belöningar & Erkännanden Om du inte kunde misslyckas, hur stort skulle du då drömma? Detta är bara början! Medan du bygger din Vemmaverksamhet, skapar du även din berättelse och sätter exempel

Läs mer

VRID TILLBAKA KLOCKAN

VRID TILLBAKA KLOCKAN VRID TILLBAKA KLOCKAN EUROPE SWE FRISK HUD ÄR VACKER HUD Alla föds med mjuk och elastisk hud. Dina celler är nyckeln till din naturliga hälsa och skönhet. Hudceller hos yngre personer återskapas hela

Läs mer

ASEA Kompensationsplan

ASEA Kompensationsplan ASEA Kompensationsplan 1 SVERIGE För att börja förtjäna kommissioner (återförsäljning, fördelskund, snabbstart, teamkommissioner och AAA-bonus) ska du helt enkelt vara aktiv genom att generera minst 100

Läs mer

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden.

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. och efter swe Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. RENU 28 innehåller bara fyra ingredienser och

Läs mer

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden.

Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. SWE och efter Vetenskapen bakom RENU 28 är kraftfull men behandlingen är skonsam och effektiv. Den motverkar och lindrar åldrande och påfrestningar på huden. RENU 28 innehåller bara fyra ingredienser och

Läs mer

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet Business Overview Kunde du tänka dig Extra inkomst Arbeta deltid eller heltid Mer tid tillsammans med familj och vänner Produkter med hög kvalitet Arbeta i team tillsammans med positiva, energiska människor

Läs mer

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet Business Overview Kunde du tänka dig Extra inkomst Arbeta deltid eller heltid Mer tid tillsammans med familj och vänner Produkter med hög kvalitet Arbeta i team tillsammans med positiva, energiska människor

Läs mer

genombrottet har förändrat mitt liv. Diskussionspunkter: produkten och möjligheterna)

genombrottet har förändrat mitt liv. Diskussionspunkter: produkten och möjligheterna) Ljusbild 1 ASEA Inledning Tack för att ni har tagit er tid idag för att låta mig få dela med mig av något som betyder mycket för mig, nämligen ett fantastiskt genombrott som har potentialen att påverka

Läs mer

9 anledningar att pröva ASEA

9 anledningar att pröva ASEA En perfekt hälsolösning i en ofullkomlig omvärld Tänk dig en perfekt fungerande maskin. Denna maskin fungerar exakt som den konstruerats. Den kan också på ett effektivt sätt tillverka sin egen energi och

Läs mer

Carina & Jonnie Friberg

Carina & Jonnie Friberg Carina & Jonnie Friberg Född i Ljusdal bor i Söderköping, 2 dö7rar (18, 16 år) Elitskidåkare, orientering, löpning Bandy, fotboll, friidro7 Civilekonom, ska7errevisor Officer, Jägmästare Hälsoföretagare

Läs mer

ASEA Kompensationsplan

ASEA Kompensationsplan ASEA Kompensationsplan 1 SVERIGE För att börja förtjäna kommissioner (återförsäljning, fördelskund, snabbstart, teamkommissioner och AAA-bonus) ska du helt enkelt vara aktiv genom att generera minst (personlig

Läs mer

FIRST LOOK. 1 It s in our nature

FIRST LOOK. 1 It s in our nature FIRST LOOK 1 It s in our nature I EQOLOGY KAN DU ANTINGEN BLI KUND ELLER BUSINESSPARTNER KUND: Unika produkter Gratis kundmagasin Bra erbjudande BUSINESSPARTNER: Din egen chef Arbeta i team Personlig utveckling

Läs mer

Varför bli egenföretagare?

Varför bli egenföretagare? STRATEGIÖVE RSIKT Varför bli egenföretagare? 1. Du bestämmer själv över din tid 2. Du blir din egen chef 3. Du slipper glastaket 4. Du kan utveckla din fulla potential 5. Du får stor personlig frihet 6.

Läs mer

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet

Kunde du tänka dig. Extra inkomst. Arbeta deltid eller heltid. Mer tid tillsammans med familj och vänner. Produkter med hög kvalitet FIRST LOOK Kunde du tänka dig Extra inkomst Arbeta deltid eller heltid Mer tid tillsammans med familj och vänner Produkter med hög kvalitet Arbeta i team tillsammans med positiva, energiska människor Resa

Läs mer

Presentation om Företaget

Presentation om Företaget Presentation om Företaget Företaget kallar sig för För att man har ett komplett föryngringssystem REV 12-2014 Föryngring system Produktsystem som arbetar på cellnivå Antioxidanter Hudvård Anti-rynk-micro

Läs mer

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK FRIHET Svenska Investeringsgruppens vision är att skapa möjligheter för ekonomisk tillväxt och frihet genom att identifiera de främsta fastighetsplaceringarna på marknaden. Vi vill hjälpa våra kunder att

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

OUR COMPENSATION PLAN

OUR COMPENSATION PLAN OUR COMPENSATION PLAN VÄLKOMMEN TILL EQOLOGY Eqologys verksamhet handlar om att förändra människors liv till det bättre. «Our business is to change lives» Vi är stolta över att kunna kompensera dig på

Läs mer

Branschen. Network marketing har existerat i mer än 100 år som modell och omsätter idag för över 130 miljarder dollar världen över.

Branschen. Network marketing har existerat i mer än 100 år som modell och omsätter idag för över 130 miljarder dollar världen över. Branschen Network marketing är det mest effektiva sättet att distribuera produkter direkt till konsumenten. Genom att bli en del av branschen, kan du skapa din egen business utan stora investeringar och

Läs mer

VÄGEN TILL VÄLBEFINNANDE

VÄGEN TILL VÄLBEFINNANDE VÄGEN TILL VÄLBEFINNANDE ASEA VIA Långvarigt välbefinnande beror på korrekt näring. Men även de mest avsiktliga matvalen kanske inte ger dig de näringsämnen du behöver för att hålla dig frisk. Tillskott

Läs mer

Presentation upplägg

Presentation upplägg Presentation upplägg Inledning Välkommen Företag Inget sälj Mentalitet - Vår inställning Företaget Vemma Formulan Produkterna Verve Jämförelse - Kort jämförelse mot andra varumärken Arbetsmodellen mer

Läs mer

Business to Success. Ta chansen och utnyttja detta gyllene tillfälle att uppfylla dina mål och drömmar. Du har allt att vinna och inget att förlora!

Business to Success. Ta chansen och utnyttja detta gyllene tillfälle att uppfylla dina mål och drömmar. Du har allt att vinna och inget att förlora! Business to Success DIN FRAMTID MED FOREVER LIVING PRODUCTS Välkommen till ett företag som är representerat över hela världen. Du kan själv välja var du vill sälja FLP:s produkter. Vi ger dig nyckeln till

Läs mer

our compensation plan

our compensation plan our compensation plan 1 EQOLOGY erbjuder möjligheten att uppnå en bra extrainkomst eller om du önskar, tjäna mer än en ledare i näringslivet. Du bestämmer, vi gör vårt yttersta för att du ska lyckas! Istället

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Företags Presentation Kyäni Europe

Företags Presentation Kyäni Europe Företags Presentation Kyäni Europe Kyäni är ett företag som kommer från USA och Idaho Falls. Kyäni betyder stark medicin på enuitiska. (gammalt Alaska språk) Företaget har tagit fram unika hälsoprodukter

Läs mer

Välkommen till Kollektiva

Välkommen till Kollektiva Välkommen till Kollektiva Vi är ett företag som hjälper vanliga människor att ta makten över sina egna pengar. Vi gör det tillsammans som ett kollektiv med hjälp av enkla och smarta mobila tjänster. Vi

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT

VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT VAD SOM DRIVER MEDARBETARNAS ENGAGEMANG OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT WhitePaper från Dale Carnegie Training Copyright 2012 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. drive_engagement_031113_wp_sw

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

NU SKIN ÄR EN SOCIAL VERKSAMHET RIKTLINJER FÖR NU SKIN I SOCIALA MEDIA

NU SKIN ÄR EN SOCIAL VERKSAMHET RIKTLINJER FÖR NU SKIN I SOCIALA MEDIA NU SKIN ÄR EN SOCIAL VERKSAMHET RIKTLINJER FÖR NU SKIN I SOCIALA MEDIA 1 DIREKTFÖRSÄLJNING KAN ANSES VARA URSPRUNGET TILL SOCIAL NÄTVERKAN Vår affärsmodell grundar sig på försäljning från person till person

Läs mer

Så mycket tjänar ingenjörerna i Sverige. 2013 års lönestatistik

Så mycket tjänar ingenjörerna i Sverige. 2013 års lönestatistik Så mycket tjänar ingenjörerna i Sverige 2013 års lönestatistik Ingenjörer bidrar till snabb utveckling och hög tillväxt hos sina arbetsgivare det ska märkas på lönen. Sverige är beroende av kompetenta

Läs mer

I Köpenhamn cyklar väl alla?

I Köpenhamn cyklar väl alla? I Köpenhamn cyklar väl alla? Till och med i en av världens mest cykelvänliga städer, Köpenhamn, väljer många att ta bilen. Danska beteendevetare ville veta varför! De frågade bilförare och de fick fem

Läs mer

I EQOLOGY KUND: BUSINESSPARTNER: kan du antingen bli kund eller businesspartner

I EQOLOGY KUND: BUSINESSPARTNER: kan du antingen bli kund eller businesspartner I EQOLOGY kan du antingen bli kund eller businesspartner KUND: Unika produkter Gratis kundmagasin Bra erbjudande BUSINESSPARTNER: Din egen chef Arbeta i team Personlig utveckling Obegränsad inkomstpotential

Läs mer

Market Insider: Varför är det så viktigt att ha ett urval potentiella köpare?

Market Insider: Varför är det så viktigt att ha ett urval potentiella köpare? Market Insider: Varför är det så viktigt att ha ett urval potentiella köpare? 040-54 41 10 kontakt@bcms.se www.bcms.se BCMS Scandinavia, Annebergsgatan 15 B, 214 66 Malmö 1 Sammanfattning Varför är det

Läs mer

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget Oslagbara affärsmöjligheter med Mamut Business Software Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Prisbelönta affärssystem som dina kunder kan

Läs mer

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation

Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Din RelationsBlueprint - Källan till smärta eller framgång i din intima relation Lyssna, jag känner mig enormt glad och hedrad att jag får spendera den här tiden med dig just nu och att du tar dig tid

Läs mer

DESIGN YOUR OWN FUTURE

DESIGN YOUR OWN FUTURE FIRST LOOK + FAST START EQOLOGY: Norsk utmanare DIRECTOR 60 + Bygg en extra inkomst på 60 dagar FRAMGÅNGSRIKT FÖRETAG, INNOVATIVA PRODUKTER, PERFEKT TIMING DESIGN YOUR OWN FUTURE Produkter 8 10 Som kund

Läs mer

mer liv än någonsin!

mer liv än någonsin! De syns inte men mer liv än någonsin! ProBion - den smarta tabletten. ProBion innehåller livskraftiga mjölksyrabakterier inbäddade i en sinnrik struktur. Mjölksyrabakterier är naturliga och utgör ett historiskt

Läs mer

En värld i ständig förändring Family Business Survey 2014 Sverige

En värld i ständig förändring Family Business Survey 2014 Sverige En värld i ständig förändring Family Business Survey 2014 Sverige 2 Innehåll 4 6 8 10 12 14 Vi ser familjeföretagens utmaningar PwC:s analys Familjeföretagen vill vara hållbara Innovation och talang viktiga

Läs mer

EXCITERA INNOVATION CHALLENGE 07

EXCITERA INNOVATION CHALLENGE 07 CHECKLIST AND INSTRUCTIONS Mobila kanaler blir bara viktigare Några frågor till Johan Lindgren, VD Telenor Sverige Excitera Innovation Challenge (EIC) 2007 innehåller en ny kategori där tävlingsdeltagarna

Läs mer

Direktförsäljningsbranschen

Direktförsäljningsbranschen Välkommen Direktförsäljningsbranschen Harry S. Dent Jr. ekonomiforskare med examen från Harvard har analyserat trender i världsekonomin sedan 1989. En efter en har hans ekonomiska prognoser gått i uppfyllelse.

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

Eget företag - Dröm och verklighet

Eget företag - Dröm och verklighet Eget företag - Dröm och verklighet Ingela Gabrielsson Privatekonom 2009-08-27 Om undersökningen För att öka förståelsen för drömmen om att starta eget och för verkligheten har Nordea Private Banking valt

Läs mer

Mina mediciner. Personerna på bilden har inget samband med texten i broschyren.

Mina mediciner. Personerna på bilden har inget samband med texten i broschyren. Mina mediciner Personerna på bilden har inget samband med texten i broschyren. Mina mediciner Namn på medicinen Morgon Kväll Övrigt (utseende, med/utan mat etc) Egna anteckningar: Mina kontakter på sjukhuset:

Läs mer

FEST I CANCUN FÖR VERDIS

FEST I CANCUN FÖR VERDIS EUROPA FEST I CANCUN FÖR VERDIS Följ med oss till Cancun i Mexiko på en tillställning utan dess like: avtackningsfesten för vår kära grundare Verdis Norton som nu går i pension. Det här är ett unikt tillfälle

Läs mer

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé

Vi på SmartLens UF erbjuder. Sverige tre olika kameralinser via web och direktförsäljning. Innehållsförteckning. 2 Affärsidé Affärsplan 12/13 Innehållsförteckning 2 Affärsidé 3 Vara och Produktion Ledstjärnor 4 Kunder Marknadsföring 5 Marknad konkurrenter 6 Mission & Vision 7 Framtid 8 SWOT Vi på SmartLens UF erbjuder Smartphoneanvändaren

Läs mer

Entreprenör på riktigt

Entreprenör på riktigt Grupp 16 Anna Lundberg, Elias Olai, Emelie Sundh, Erik Lundin Entreprenör på riktigt Filip Printzell har redan vid 20 års ålder drivit tre företag. Trots motgångar i bagaget har han vägrat ge upp och istället

Läs mer

Tentamen. Makroekonomi NA0133. Juni 2015 Skrivtid 3 timmar.

Tentamen. Makroekonomi NA0133. Juni 2015 Skrivtid 3 timmar. Jag har svarat på följande fyra frågor: 1 2 3 4 5 6 Min kod: Institutionen för ekonomi Rob Hart Tentamen Makroekonomi NA0133 Juni 2015 Skrivtid 3 timmar. Regler Svara på 4 frågor. (Vid svar på fler än

Läs mer

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det?

2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? Manus för inbjudan till affärspresentation: 1. Hejsan (förnamn). 2. Mitt namn är... och jag ringer för att vi har fått in en intresseanmälan av dig om att arbeta hemifrån, stämmer det? 3. Vad bra. Jag

Läs mer

Bilaga 2. Tabellbilaga till opinionsundersökningen Reformopinionen i Sverige 2001

Bilaga 2. Tabellbilaga till opinionsundersökningen Reformopinionen i Sverige 2001 Bilaga 2 Tabellbilaga till opinionsundersökningen Reformopinionen i Sverige Tabell 1: Vad tycker Du? Hur stort är behovet av förändringar i dagens Sverige? Procent Mycket stort 18 Ganska stort 53 Ganska

Läs mer

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen En specialrapport från Bullstreet - Maj 2012 5 STEG MOT 1 MILJON ibolaget tar över världen Bästa köp just nu Företagsuppdateringar Bullstreets 10 budord Snabbgranskning av företagen Vi blickar framåt Apple

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Varför bli egenföretagare?

Varför bli egenföretagare? STRATEGIÖVE RSIKT Varför bli egenföretagare? 1. Du bestämmer själv över din tid 2. Du blir din egen chef 3. Du slipper glastaket 4. Du kan utveckla din fulla potential 5. Du får stor personlig frihet 6.

Läs mer

AKTIVISM DET LIGGER I VÅRT DNA

AKTIVISM DET LIGGER I VÅRT DNA VÅRT ÅTAGANDE AKTIVISM DET LIGGER I VÅRT DNA När Anita Roddick grundade The Body Shop 1976 var hennes tro på att företagande kunde vara en kraft för gott helt revolutionerande. Företagets sätt att driva

Läs mer

Build. Att tjäna en extrainkomst

Build. Att tjäna en extrainkomst Build Att tjäna en extrainkomst Är du intresserad av att få konomisk frihet? N MAN ARBTAD MD ATT BÄRA HINKAR MD VATTN. Varje dag bar han vatten från den närmaste brunnen till byn som låg flera kilometer

Läs mer

Hur du skapar medarbetarengagemang i små och mellanstora företag

Hur du skapar medarbetarengagemang i små och mellanstora företag Hur du skapar medarbetarengagemang i små och mellanstora Dale Carnegie Training Whitepaper www.dalecarnegie.se Copyright 2014 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. small_business_101414_wp_sw

Läs mer

Ett naturligt steg för Sverige. Dags för euron

Ett naturligt steg för Sverige. Dags för euron Ett naturligt steg för Sverige 2002 Dags för euron Produktion: Herlin Widerberg Tryck: Tryckmedia Stockholm Tolv länder i Europa har infört den gemensamma valutan euro. 300 miljoner människor har därmed

Läs mer

Steg för steg-guide för. Medarbetarundersökning

Steg för steg-guide för. Medarbetarundersökning Steg för steg-guide för Medarbetarundersökning En av de viktigaste resurserna i en organisation är medarbetarna. Hur dina medarbetare samarbetar kommer att i hög utsträckning påverka resultatet för din

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Fokus på Sveriges ekonomi

Fokus på Sveriges ekonomi Vi står för fakta. Åsikterna får du stå för själv. Ekonomifakta är en källa till information och kunskap om Sveriges ekonomi. Näringslivets Ekonomifakta AB ägs av Svenskt Näringsliv och ska inspirera till

Läs mer

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv!

G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! G-kraft - Din väg till ett mer balanserat liv! Vad erbjuder Gunilla och G-kraft Akupressur? Jag gör behandlingar utifrån traditionell kinesisk medicin. Akupressur Öronakupunktur Koppning/koppningsmassage

Läs mer

Missa inte din chans Horizon 2020 För detta har EU avsatt 70 miljarder euro! förverk- liga dina idéer.

Missa inte din chans Horizon 2020 För detta har EU avsatt 70 miljarder euro! förverk- liga dina idéer. sök nu! GRATIS! Missa inte din chans att utveckla din verksamhet genom att delta i ett EU-finansierat projekt. Horizon 2020 är ett EU-program som pågår mellan åren 2014 och 2020. Syftet är att stärka europeisk

Läs mer

W W W. S H O P P I N G S H E R L O C K. C O M

W W W. S H O P P I N G S H E R L O C K. C O M KOMPENSATIONSPLANEN W W W. S H O P P I N G S H E R L O C K. C O M 1 VÄLKOMNA På Shopping Sherlock förstår vi att våra oberoende affiliates är den viktigaste delen av vår verksamhet. När du lyckas, så lyckas

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

LOs politiska plattform valet 2018

LOs politiska plattform valet 2018 LOs politiska plattform valet 2018 Landsorganisationen i Sverige 2018 Grafisk form: LO Produktion och tryck: Bantorget Grafiska AB, Stockholm 2018 isbn 978-91-566-3298-3 lo 18.03 2 000 Trygghet för vanligt

Läs mer

Depressionen. Varför fanns det ett stort uppsving från 1920-talet:

Depressionen. Varför fanns det ett stort uppsving från 1920-talet: Depressionen. Varför fanns det ett stort uppsving från 1920-talet: o Stor industriell expansion i slutet 1900talet. USA hade passerat både GB och Tyskland. Världskriget hade betytt ett enormt uppsving.

Läs mer

SPPs Avtalspension PA 03 individuell ålderspension

SPPs Avtalspension PA 03 individuell ålderspension Ett viktigt val för din framtid Gör ett aktivt val för din pension. Michaela, SPP SPPs Avtalspension PA 03 individuell ålderspension Om du fick 100 000 kronor att investera, var skulle du placera dem då?

Läs mer

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice

www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice www.dalecarnegie.se Dale Carnegie Tips för att skapa förstklassig kundservice Del 1 Service börjar med relationer Förstklassig kundservice börjar med goda relationer. Här är nio sätt att stärka kundrelationer

Läs mer

Bakgrund och Affärsidé

Bakgrund och Affärsidé 1 Bakgrund och Affärsidé För att synas bra i dagens samhälle, krävs det att du är tillgänglig på Internet och kan visa upp vad du har att erbjuda. Vi erbjuder dig en helhetslösning med webbsida, informationsfilm

Läs mer

Effektivitet på jobbet

Effektivitet på jobbet Effektivitet på jobbet RAPPORT BASERAD PÅ RESULTATEN FRÅN MANPOWER WORKLIFE, APRIL 2012 EFFEKTIVITET PÅ JOBBET NÄSTAN EN TIMME OM DAGEN FÖRSVINNER I STRUL Många drömmer nog om den perfekta arbetsplatsen,

Läs mer

2015 börjar positivt för transportnäringen

2015 börjar positivt för transportnäringen Jul-06 Okt-06 Feb-07 Jul-07 Okt -07 Jan-08 Apr-08 Jul-08 Okt-08 Jan-09 Apr-09 Jul-09 Okt-09 Jan-10 Apr-10 Jul-10 Okt-10 Jan-11 Apr-11 Jul-11 Okt-11 Jan-12 Apr-12 Jul -12 Okt-12 Jan -13 Apr - 13 Jul -13

Läs mer

Manpower Work life Rapport 2012 DRÖMJOBBET 2012

Manpower Work life Rapport 2012 DRÖMJOBBET 2012 Manpower Work life Rapport 2012 DRÖMJOBBET 2012 Alla vill ha drömjobbet. Men vad betyder det idag och vilka typer av jobb drömmer svenskarna främst om? Detta är fjärde gången som Manpower Work Life undersöker

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? Sida 1/7 BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du sparar halva reklamfilmskostnaden Vad det är som kostar i en film Vad du måste berätta

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

Företag i välfärden om drivkrafter och vinstdebatt

Företag i välfärden om drivkrafter och vinstdebatt Företag i välfärden om drivkrafter och vinstdebatt En Demoskopundersökning på uppdrag av Svenskt Näringsliv 2011-07-02 Om undersökningen Syfte Att undersöka attityder till förslag om vinstbegränsning bland

Läs mer

BenEx Flex Benefits for Expatriates

BenEx Flex Benefits for Expatriates Försäkring för utlandsanställda Januari 2016 Trygghet i utlandet Jamil, SPP BenEx Flex Benefits for Expatriates Information till arbetsgivare Trygghet för dig som är anställd utomlands Benefits for Expatriates

Läs mer

Solution Profiler. Tips till att publicera en framgångsrik lösning

Solution Profiler. Tips till att publicera en framgångsrik lösning Solution Profiler Tips till att publicera en framgångsrik lösning Innehållsförteckning Så här börjar du... 2 1. Grundinformation... 3 1.1 Lösningens namn... 3 1.2 Lösningens beskrivning... 3 1.3 Lösningens

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar

Skillnaden ligger i detaljerna. Främsta konkurrensfördelar med LG Solar Skillnaden ligger i detaljerna Främsta konkurrensfördelar med LG Solar FINANSIELL STYRKA HUR ÄR DEN AKTUELLA SITUATIONEN INOM SOLCELLSINDUSTRIN? Marknaden för solceller är under kraftig förändring. Minskande

Läs mer

VAD ÄR KÄRLEK? I mitt arbete med par har jag märkt att många får konflikter. för att de uppfattar kärlek på olika sätt. Det är vanligt att tro att

VAD ÄR KÄRLEK? I mitt arbete med par har jag märkt att många får konflikter. för att de uppfattar kärlek på olika sätt. Det är vanligt att tro att VAD ÄR KÄRLEK? I mitt arbete med par har jag märkt att många får konflikter för att de uppfattar kärlek på olika sätt. Det är vanligt att tro att kärlek är lika med beroende eller satus tänkande. Vad är

Läs mer

DYNAMIKEN SOM SKAPAR MEDARBETARENGAGEMANG

DYNAMIKEN SOM SKAPAR MEDARBETARENGAGEMANG DYNAMIKEN SOM SKAPAR MEDARBETARENGAGEMANG Dale Carnegie Training Whitepaper Copyright 2012 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. Dynamics Engagement_062513_wp _EMEA HUR ENGAGERADE ÄR DINA

Läs mer

NYA STUDIER på ASEA och RENU 28-2015 är nu Officiella!

NYA STUDIER på ASEA och RENU 28-2015 är nu Officiella! NYA STUDIER på ASEA och RENU 28-2015 är nu Officiella! ASEA förändrar sättet människor ser på människors hälsa. Tredje part forskning och certifieringar fortsätter att bevisa säkerheten och effekten av

Läs mer

Mänskligt ledarskap: 10 budord för den (o)fullständige ledare. Tips från boken

Mänskligt ledarskap: 10 budord för den (o)fullständige ledare. Tips från boken Mänskligt ledarskap: 10 budord för den (o)fullständige ledare Tips som hjälper dig att vara ödmjuk 1. Skaffa en mentor som du vågar blotta dig för. 2. Tänk på mångfalden. Olika bakgrund, kultur, kön och

Läs mer

Molnet som skapats för ditt företag.

Molnet som skapats för ditt företag. Molnet som skapats för ditt företag. Det här är Microsoft Cloud. Alla företag är speciella på sitt sätt. Hälso-/sjukvård, detaljhandel, tillverkning och ekonomi ingen verksamhet fungerar exakt likadant.

Läs mer

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet Rätt temperatur inomhus Skapa det perfekta arbetsklimatet Maximera arbetsklimatet Minimera energikostnaden Öka komforten Maximera arbetsklimatet Öka komforten Minimera energikostnaden 21 Just 21 grader

Läs mer

HEALTHYSELF. Guide för Dosering och Användning. Empower your body to heal itself. TM. Innehåll. Kroppsinventering. Att tänka på / Bra att veta

HEALTHYSELF. Guide för Dosering och Användning. Empower your body to heal itself. TM. Innehåll. Kroppsinventering. Att tänka på / Bra att veta Guide för Dosering och Användning HEALTHYSELF HEALTHYSELF TM Empower your body to heal itself. TM * Läk dig själv genom ett hälsosamt själv Ge din kropp kraften att läka sig själv Innehåll Kroppsinventering

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

International Business Report med fokus på Ryssland

International Business Report med fokus på Ryssland International Business Report med fokus på Ryssland 24 april 2014 Peter Bodin, vd Monica Söderlund, head of tax Vad tror företagen om framtiden? Ryssland vs Sverige Sverige & Ryssland, företagsledares

Läs mer

KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR. av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina

KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR. av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina KONSTEN ATT TJÄNA PENGAR MEDAN DU SOVER HOPPA AV EKORRHJULET OCH LEV PÅ DINA VILLKOR av Gustav Carlstedt, baserat på verk av Steve Pavlina INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION... 3 1. VAD ÄR PASSIV INKOMST?...

Läs mer

www.aseaglobal.com success guide

www.aseaglobal.com success guide www.aseaglobal.com success guide vägen till framgång * asea vet vart den leder Nätverksmarknadsföringens historia kännetecknas av oräkneliga människor som har överträffat sina egna förväntningar och nått

Läs mer

Tentamen på kurs Nationalekonomi (1-20 poäng), delkurs 1, Mikroekonomisk teori med tillämpningar, 7 poäng, måndagen den 15 augusti 2005, kl 9-14.

Tentamen på kurs Nationalekonomi (1-20 poäng), delkurs 1, Mikroekonomisk teori med tillämpningar, 7 poäng, måndagen den 15 augusti 2005, kl 9-14. HÖGSKOLAN I HALMSTAD INSTITUTIONEN FÖR EKONOMI OCH TEKNIK Tentamen på kurs Nationalekonomi (1-20 poäng), delkurs 1, Mikroekonomisk teori med tillämpningar, 7 poäng, måndagen den 15 augusti 2005, kl 9-14.

Läs mer

lösningar som hjälper arbetslag att samarbeta tillsammans i SharePoint

lösningar som hjälper arbetslag att samarbeta tillsammans i SharePoint lösningar som hjälper arbetslag att samarbeta tillsammans i SharePoint DEN STÖRSTA UTMANINGEN INOM FÖRETAGSLEDNING Ett företag som vill hålla sig i framkanten måste effektivt planera och följa sin strategi.

Läs mer

Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Våra tjänster

Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Våra tjänster Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Våra tjänster Det flytande verktyget mer än en kyl & skärvätska. Faktorerna produktivitet, lönsamhet och bearbetningskvalitet beror till en betydande del på valet

Läs mer

Företag D är ett globalt läkemedelsföretag och är ett av världens största företag inom branschen.

Företag D är ett globalt läkemedelsföretag och är ett av världens största företag inom branschen. Enactverktyg: Vad är ett företag värt? Denna övning är en värderings- och diskussionsövning som kan användas med grupper för att diskutera olika sätt att se på riskbedömning och värdering av företag. Den

Läs mer

Så bidrar Coca-Cola i Sverige till svensk ekonomi

Så bidrar Coca-Cola i Sverige till svensk ekonomi Så bidrar Coca-Cola i Sverige till svensk ekonomi Så bidrar Coca-Cola till svensk ekonomi När du köper en Coca-Cola i Sverige kanske du inte tänker på allt som ligger bakom den och hur den bidrar till

Läs mer

Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och

Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och Swerea SWECAST projektet Våga Växa Vinna. Projektet

Läs mer

När du behöver frysa in dina ägg. Information om hur det går till att ta ut en bit av en äggstock och frysa in.

När du behöver frysa in dina ägg. Information om hur det går till att ta ut en bit av en äggstock och frysa in. När du behöver frysa in dina ägg Information om hur det går till att ta ut en bit av en äggstock och frysa in. Innehållsförteckning Varför ska jag frysa in mina ägg? Hur går det till? Hur tas en bit av

Läs mer