är nu din tid Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "är nu din tid Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker?"

Transkript

1 möjligheter

2

3 din tid är nu Tänk om det fanns en innovation som var så banbrytande att den faktiskt förändrar hur vi ser på saker? Ett genombrott som har så pass stor effekt och en upptäckt så allomfattande att den skulle kunna förändra miljontals liv över hela världen? Skulle du vilja ta reda på mer och engagera dig? Om så är fallet måste du få höra om ett fantastiskt företag som heter ASEA.

4 tekniken bakom Redox signalering För att förstå betydelsen av detta genombrott måste du lära dig om en process som gäller oss alla. Den kallas redox signalering och du är inte ensam om du inte har hört talas om den. De flesta har inte hört talas om den, trots att den pågår i din egen kropp, precis just nu. Funktionen av varje cell i kroppen förlitar sig på något som kallas redox signalering cellulära meddelanden som stöder kommunikationen inom cellerna med målet att skydda och förnya dem och se till att de fungerar optimalt. Redox signalering är livsviktigt för alla större system i kroppen till exempel huden. Kom ihåg att huden är kroppens största organ.

5 en kategori har skapats Vårt liv påverkas av olika miljöfaktorer som försvagar vårt försvar, vilket leder till att normala cellfunktioner fungerar sämre. Även om du mår bra och ser frisk ut försämras din förmåga att producera redox signalmolekyler med tiden. I takt med att vi åldras vaknar vi varje dag upp med färre redox signalmolekyler. Kommunikationsvägarna som håller våra organ i form börjar svika. Du kan alltid avgöra om du är frisk eller inte utifrån huden. Hudvård är mycket viktigt eftersom huden, det största organet i kroppen, måste hantera externa förhållanden och åldrandeprocessen varje dag. Före ASEA:s revolutionerande upptäckt kunde man inte komplettera de naturliga redox signalmolekylerna och omvända processen eftersom redox signalmolekyler var instabila utanför människokroppen. Så med ASEA:s produkter kan du nu enkelt förse huden med redox signalmolekyler. ASEA är inte bara en del av en befintlig produktkategori. De skapade en.

6

7 ASEA är det första och enda företaget som producerar redox signalmolekyler i en stabil form och använder dem i produkter som hjälper cellkommunikationen.

8 genombrott gånger två På en marknad som är överöst med produkter som hjälper dig att må bättre och känna dig snyggare, stiger ASEA mot toppen. Hur? Genom att vara annorlunda.

9 Genom målmedveten forskning och testning i laboratorier har ASEA tagit fram den enda tekniken som kan skapa aktiva redox signalmolekyler utanför kroppen. ASEA:s banbrytande och patentbaserade process stabiliserar dem sedan i en ren saltlösning. Lösningen är inte själva produkten, utan ett leveranssystem för molekylerna i ASEAprodukter. Detta genombrott är det första av sitt slag och det enda sättet att fylla på och upprätthålla optimala nivåer av stabila redox signalmolekyler på huden, ditt största och synligaste kroppsorgan. ASEA är ett vetenskapligt företag som för närvarande producerar RENU 28, en hudgel för hela kroppen, och ASEA, ett flytande kosttillskott. RENU 28 är speciellt framtagen för att verka i synergi med kroppens naturliga förnyelseprocess och hjälpa huden att reducera fina linjer och rynkor, så att huden ser ungdomligare ut.

10 en otrolig möjlighet Om du tycker att det låter intressant med de otroliga möjligheterna med redox signaltekniken, föreställ dig då affärspotentialen för företaget som var först med den. Genom att arbeta med ASEA det enda företaget som tillverkar produkter som innehåller stabila redox signalmolekyler är det inte bara ditt ekonomiska välstånd som kan påverkas, utan även din ekonomiska framtid. Om du startar ett ASEA-företag kan du förverkliga dina ekonomiska mål och samtidigt bestämma över din egen tid. Den största anledningen till att över 70 % av egenföretagare valde att starta eget är att kunna vara sin egen chef. Visst låter det bra? Det traditionella systemet med chefer och anställda får stiga åt sidan när efterfrågan på att jobba hemifrån ökar. Inte bara för att folk behöver bestämma över hur de tjänar sina pengar, utan även för att de behöver friheten att styra över sin egen tid och större inkomstpotential. Visste du att en person med collegeexamen i USA tjänar i genomsnitt 15 % mindre än vad man gjorde år 2000? Det är en minskning på USD.

11 ASEA erbjuder dig en möjlighet att ta del av en bransch som är värd 178 miljarder dollar en bransch med en nästan dubbelt så stor detaljhandelsförsäljning som både film- och musikbranschen tillsammans. Det är en chans att dra fördel av två massiva megatrender: ett globalt skifte där man börjar anamma lösningar för välbefinnande och en växande efterfrågan på den livsstilsfrihet som kommer med en verksamhet som drivs från hemmet. Det är enkelt att komma i gång. Med en startpunkt som innebär både låga kostnader och låg risk får du stora möjligheter att skapa en betydande inkomst utan att behöva genomlida den huvudvärk som uppstår med traditionella uppstartsföretag. Du behöver aldrig oroa dig för inventarier, lager, anställda eller lönelistor.* * Precis som i alla företag är inkomsten alltid beroende av partnerns egen arbetsinsats och den tid och de investeringar denna lägger på det.

12 Med den här möjligheten från ASEA kan du skräddarsy din verksamhet efter din kalender och själv bestämma över hur du tjänar dina pengar.

13

14 din inkomst Om du är som de flesta andra, är du van vid att förlita dig på en regelbunden lön från en arbetsgivare. Men denna norm blir allt mindre normal i takt med att allt fler söker efter och skapar flera inkomstflöden. ASEA:s generösa kompensationsplan ger dig flera sätt att tjäna pengar på. Det är bra sätt för att sätta i gång din passiva inkomstplan med ASEA:s anmärkningsvärt höga andel återkommande kunder som är mer än tre gånger så hög som branschgenomsnittet på %. På varje nivå i ASEA:s kompensationsplan kan du få extra inkomst, från ett par hundra till ett par tusen dollar i månaden. Genomsnittliga provisioner* på ASEA:s Executive-nivåer ser ungefär ut så här: * Uppgifterna baseras på inkomsten för ASEApartner på Executive-nivå under Detta är ingen garanti för en specifik inkomst. De individuella resultaten varierar. provisioner executive-nivå månadsomfång genomsnitt per månad Bronze USD ,081 USD 1,869 Silver USD 1,369 11,200 USD 3,171 Gold USD 2,165 13,168 USD 5,553 Platinum USD 4,636 15,952 USD 9,150 Diamond USD 6,556 47,503 USD 13,280 Double Diamond USD 8,027 48,472 USD 21,594 Triple Diamond USD 9, ,552 USD 57,546

15 Tiotusentals ASEA-partners över hela världen har framgångsrikt lyckats skapa en ansenlig inkomst och uppnått sina ekonomiska mål. ASEA:s kompensationsplan har också hjälpt och belönat många individer som har engagerat sig i verksamhetsbyggandet på heltid och därigenom uppnått ekonomiskt oberoende. ASEA har till och med skapat en Million-Dollar Earners Club. Kundbasen är obegränsad och den kraftfulla, generösa provisions- och bonusstrukturen belönar sina partners varje steg på vägen.

16 ett annat sorts företag ASEA är ett företag som du kan känna dig trygg att ingå ett samarbete med. Grundarna Verdis Norton, James Pack och Tyler Norton startade ASEA med årtionden av erfarenhet från olika Fortune 100-företag i ryggen. ASEA:s grundare Verdis Norton James Pack Tyler Norton Redan från start har ASEA haft en kultur som präglats av etik och integritet. Det är ett globalt företag som byggts på en filosofi där man värderar principer framför ekonomisk vinning och investerar i människor en egenskap som lockar till sig kompetenta och fantastiska partners. I dag leds ASEA av en företagsledning med omfattande erfarenhet både i och utanför nätverksmarknadsföringsbranschen. ASEA:s chefer är engagerade i företagets långsiktiga hållbara tillväxt samtidigt som man upprätthåller de principer och värden som företaget grundades på. ASEA:s företagsledning Jarom Webb Ordförande Charles Funke Verkställande direktör Kurt Richards Vice VD ASEA har varit lönsamt från och med sitt första år som företag och har inte några skulder vilket gör det möjligt för ASEA att äga och driva en egen toppmodern produktionsanläggning i USA. Tillverkningsprocessen ägs och drivs till 100 % av ASEA, vilket garanterar en kontinuerlig produktkvalitet.

17 path to success Att starta ett företag med ASEA innebär att du kommer in i en kultur där man är engagerad i din personliga och yrkesmässiga utveckling. Utöver lokala och internationella event, kan du dra fördel av vårt unika Peak Performance Program som har tagits fram för att hjälpa dig att utvecklas som ledare. Inget annat företag har ett lika belönande system för personlig utveckling som detta.

18

19 livet på dina villkor Med ASEA kan du äga ett eget framgångsrikt företag som underbyggs av ett snabbt växande, multinationellt direktförsäljningsföretag som drar fördel av ett revolutionerande genombrott. Möjligheten med ASEA innebär att du kan tjäna ditt levebröd på att göra skillnad, och möjligheten finns för alla som vill ha den. Det är verkligen du som bestämmer. Oavsett om du jobbar heltid och är trött på att sitta på kontoret från åtta till fem, är en hemmamamma som vill tjäna lite extra pengar eller en entreprenör som vill bygga upp en ansenlig, passiv heltidsinkomst, ger ASEA dig chansen att uppnå dina personliga och ekonomiska mål genom att bygga upp en verksamhet som står sig genom tiderna.* * Precis som i alla företag är inkomsten alltid beroende av partnerns egen arbetsinsats och den tid och de investeringar denna lägger på det.

20 för mer information kontaktar du: JUNE 2015, ASEA, LLC., SALT LAKE CITY, UT ALL RIGHTS RESERVED. SUBJECT TO ERRORS AND CHANGES. SA

" If it doesn t make you smile, change it."

 If it doesn t make you smile, change it. " If it doesn t make you smile, change it." the business1 04 Vad är Network Marketing? 06 Varför är Forever det bästa alternativet? 08 Så tjänar du pengar med Forever 12 Incentives och belöningssystem

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter

WEBB365.SE. Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Hur skriver man sökmotoroptimerade texter Introduktion Det finns mycket man kan göra för att lyckas på nätet och att skriva sökmotoroptimerade texter är definitivt en av de viktigare. I korta ordalag kan

Läs mer

Entreprenörskapets framgångsfaktorer:

Entreprenörskapets framgångsfaktorer: #2 2008 Entreprenörskapets framgångsfaktorer: Vad är det som gör att vissa lyckas starta företag och andra inte? Mikael Samuelsson Välkommen till E-spegeln 2 Första numret av E-spegeln handlade om hur

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

KULTURELLT KAPITAL ÄR en viktig tillgång

KULTURELLT KAPITAL ÄR en viktig tillgång 408 08/2015 KULTURELLT KAPITAL ÄR en viktig tillgång och en stor konkurrensfördel för de flesta organisationer. En positiv organisationskultur kan ge fantastiska framgångar. En negativ kultur riskerar

Läs mer

JAG, en ent rep renör?

JAG, en ent rep renör? Ef tersom det vi gjorde var okänt för de flesta så intresserade sig många för vad vi gjorde och blev nyfikna Tove West lund, ShapeUp Club JAG, en ent rep renör? Många inbillar sig att det är SVÅRT att

Läs mer

Egenskaper och företagande

Egenskaper och företagande 2. FÖRETAGAREN Introduktion Egenskaper och företagande 3 Synergi 3 Vad gör företaget? 5 Fördjupning Är du ett med din företagsidé? 8 Arbetsuppgifter 17 FÖRETAGAREN Introduktion Egenskaper och företagande

Läs mer

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens starkaste koncept Vi söker dig som vill arbeta med larm och säkerhet som egen företagare. Som metodiskt och långsiktigt vill bygga upp en stabil och lönsam

Läs mer

Möjlighet att leva som andra

Möjlighet att leva som andra Möjlighet att leva som andra Lättläst sammanfattning Slutbetänkande av LSS-kommittén Stockholm 2008 SOU 2008:77 Det här är en lättläst sammanfattning av en utredning om LSS och personlig assistans som

Läs mer

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas

Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig - hjälper företag utvecklas Vår medarbetaridé Vi erbjuder dig... en småskalig miljö präglad av entreprenörskap, med unika möjligheter för dig att få ta ansvar och att få utvecklas - hjälper företag utvecklas Välkommen till Hogia-gruppen!

Läs mer

DESIGN YOUR OWN FUTURE

DESIGN YOUR OWN FUTURE FIRST LOOK + FAST START EQOLOGY: Norsk utmanare DIRECTOR 60 + Bygg en extra inkomst på 60 dagar FRAMGÅNGSRIKT FÖRETAG, INNOVATIVA PRODUKTER, PERFEKT TIMING DESIGN YOUR OWN FUTURE Produkter 8 10 Som kund

Läs mer

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R...

P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... P R O D U K T E R S O M DU T J Ä N A R P E N G A R P Å D Y G N E T R U N T, Ä V E N N Ä R D U S O V E R... JAG KOMMER HÄR ATT VISA DIG HUR DU TAR FRAM PRODUKTER ELLER TJÄNSTER SOM GENERERAR PENGAR UTAN

Läs mer

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK

GOD AVKASTNING TILL LÄGRE RISK FRIHET Svenska Investeringsgruppens vision är att skapa möjligheter för ekonomisk tillväxt och frihet genom att identifiera de främsta fastighetsplaceringarna på marknaden. Vi vill hjälpa våra kunder att

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

En telefonväxel för alla företag.

En telefonväxel för alla företag. Powered by En telefonväxel för alla företag. En enkel telefonväxel för krävande företag. Tele2 Direct gör ditt företag effektivare och dina medarbetare mer tillgängliga. Ni behöver inte missa några inkommande

Läs mer

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag

Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag Tio saker att tänka på när du bygger ditt företag www.kpmg.se Du vet bäst För oss på KPMG finns ingenting mer inspirerande än unga människor med spännande idéer. Vi vet hur det känns att vara där du är

Läs mer

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE

BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE BLI VÄRLDENS BÄSTA SÄLJARE KONSTEN ATT FÅ MÅNGA OCH NÖJDA KUNDER Jens Collskog Fortnox 2009 Text: Jens Collskog Illustrationer: www.illustrationsbolaget.se Tryck: Åtta.45 Tryckeri AB BLI VÄRLDENS BÄSTA

Läs mer

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner?

JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? JL Core Power Grunden till accelererad framgång som entreprenör. Del 3 Produkter som förverkligar visioner? Av: Jesper Lindén Många företagare startar upp verksamheter utan att egentligen fundera över

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

Finansiera ditt företag

Finansiera ditt företag 24-SIDIG HANDBOK Finansiera ditt företag Så hittar du kapital för att starta och växa Värde 79 kr I samarbete med: Idag hjälper vi ytterligare företag att växa! Varje dag får 100 svenska företag rådgivning,

Läs mer

Att organisera direkthandel

Att organisera direkthandel Kapitel 5 Att organisera direkthandel Anders Berglund Kapitlet beskriver hur man organiserar en fungerande direkthandel. Det handlar om två grundformer traditionell företagsorganisation eller nätverk och

Läs mer

Tid är inte pengar utan pengar är tid.

Tid är inte pengar utan pengar är tid. Published by Erik Dahlén at Smashwords Copyright Erik Dahlén This copy is for your private use only, no distribution is allowed without consent from the author. Denna kopian är enbart för ditt privata

Läs mer

En skrift om vad som engagerar och motiverar oss. Drivkrafter. Att stimulera och stödja ideellt engagemang

En skrift om vad som engagerar och motiverar oss. Drivkrafter. Att stimulera och stödja ideellt engagemang En skrift om vad som engagerar och motiverar oss Drivkrafter 2 Inledning Vad driver volontärer att engagera sig ideellt? Och hur kan vi som volontärsamordnare skapa förutsättningar för volontären att upptäcka

Läs mer

INVESTOR PULSE SVERIGE. investerare HUR TÄNKER

INVESTOR PULSE SVERIGE. investerare HUR TÄNKER INVESTOR PULSE SVERIGE HUR investerare TÄNKER [2] BLACKROCK INVESTOR PULSE UNDERSÖ KNINGEN UTFÖ RDES AV CICERO GROUP I denna tid av ökat ekonomiskt ansvar undersöker BlackRock hur investerare känner inför

Läs mer

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar!

5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! 5 steg som tar dig till Googles första sida på under 7 dagar! En del av projektet Sveriges Smartaste Marknadsförare av Jesper Lindén - Bli inte en SEO terrorist, bygg ett långsiktigt och hållbart system

Läs mer

VIVI-ANNE SEGERTOFT FIA ERIXON ORDNING OCH REDA.

VIVI-ANNE SEGERTOFT FIA ERIXON ORDNING OCH REDA. VIVI-ANNE SEGERTOFT FIA ERIXON ORDNING OCH REDA. Överlevnadsguiden för dig som drar ner rullgardinen så fort någon säger budget, moms och ekonomistyrning, men ändå vill lyckas med ditt företag. PROLOG

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

100 sätt att börja Älska sig själv

100 sätt att börja Älska sig själv 100 sätt att börja Älska sig själv Ta inte dig själv på för stort allvar! Det leder aldrig till något bra, haha. Om du kan skratta åt sig själv, är du på god väg. Bli kär i dig själv. Tänk på vad som gör

Läs mer

Högkänslighet. Högkänsliga personer och skilsmässa

Högkänslighet. Högkänsliga personer och skilsmässa Högkänslighet Comfort Zone, november 2010 Copyright 1999-2010 Elaine N. Aron, Ph.D. All rights reserved Copyright 2012 den svenska översättningen EM Bruhner. Alla rättigheter reserverade Fler artiklar

Läs mer