HSB BRF mariehöjd 2, HUS J OCH K

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HSB BRF mariehöjd 2, HUS J OCH K"

Transkript

1 HSB BRF mariehöjd 2, HUS J OCH K 42 YTEFFEKTIVA OCH PRISVÄRDA BOSTÄDER

2 HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar, olika storlekar och med en medveten anpassning till de människor som ska bo där. Det har gjort att vi idag har Sveriges i särklass populäraste bospar. Men hemligheten med de många bospararna i HSB är nog också att allt fler upptäcker att vi inte är riktigt som andra byggbolag. Faktum är att vi inte alls är ett byggbolag, utan en medlemsorganisation med medlemmar. Det är människor som vill bo och påverka sin och sina grannars närmiljö. Och det är människor som tycker att vår idé är vettig. För hur konstigt det än låter så går hela vinsten tillbaka till boendet. Det ger oss möjligheten att bygga bostäder med finare gårdar, bättre bullerskydd, fler rullstolsramper, effektivare uppvärmning och mindre av skadliga utsläpp i luften. Det betyder också en förvaltning av husen som ser till att det omsorgsfullt hålls i ett skick som du vill bo i. Andra bygger, säljer och försvinner. HSB stannar kvar. Vi är kort sagt inte som andra. Men är vi bättre? Ja, för dig som vill vara med och själv bestämma om ditt boende är vi snäppet bättre. Fråga de andra som redan hittat hem.

3 hur är läget? FORTFARANDE Riktigt bra tack Lägenheterna i HSB brf Mariehöjd 1 sålde snabbt slut. Nu fyller vi på kvarteret mellan Istidsgatan och Mariehemsvägen med totalt 105 lägenheter i Mariehöjd 2. Först ut var hus G, H, I med 63 lägenheter och nu släpper vi ytterligare 42 nybyggda bostäder, i hus J och K, till försäljning. Här bor du i ett lugnt område som kombinerar Nydalasjöns strövområden med promenadläget till stora arbetsplatser, service och kommunikationer. att bo i mariehöjd Området ligger ca fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna. Universitetet och Norrlands universitetssjukhus har du inom promenadavstånd. Precis som träningen på IKSUs anläggning. Nydalasjöns friluftsområde intill har fina motionsspår och sjön bjuder in till bad, paddling och fiske. Det är nära till livsmedelsbutik och kvartersrestaurang i Mariehems centrum. Bussförbindelserna till övriga Umeå är utmärkta för dig som inte cyklar eller åker bil. BALKONG MOT INNERGÅRDEN Hus J och K består av sex våningsplan med totalt 42 lägenheter. De är fördelade på ett till tre rum och kök med övervägande del tvåor på 48 kvadratmeter och treor på 66,5 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong i västerläge med utsikt över innergården, eller som vissa av gavellägenheterna - en extra balkong med morgonsol i öster. Bostäderna har öppen och ljus planlösning och i de flesta lägenheter finns en separat klädkammare. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i mindre lägenheter) med en praktisk arbetsbänk och rymliga överskåp. I köken sitter ugn och micro i bekväm arbetshöjd och naturligtvis är alla hushållsmaskiner energiklassade. området får nytt liv Det nya bostadsområdet Mariehöjd kommer få en storstadskaraktär som vi skapar genom lummiga, gemytliga innergårdar och variation i både fasadernas färgsättning och dess höjder. För att nyttja marken och ytan till fullo bygger vi garage under husen vilket frigör plats för fler fordonsfria ytor för samvaro, grillning, lek och avkoppling. G H Mariehöjd 1 står redo för inflyttning under vintern 2016/2017. Beräknad inflyttning för Mariehöjd 2 (hus G K) är kvartal 2, Totalt planerar HSB för ca 670 nya bostäder i området. K J i

4 HÅLLBARA AMBITIONER Vi arbetar för att byggnaden ska miljöcertifieras och nå nivå Silver enligt systemet Miljöbyggnad. Det innebär låg miljöbelastning, god innermiljö med naturliga material och att husen projekteras med högt ställda energikrav. KLIMATSMART BOENDE Med ett klimatsmart tankesätt redan från början får bostäderna och stadsdelen en hållbar utformning när det gäller miljö och energi. Det leder till en lägre driftskostnad och ett bra utgångsläge för att förvalta bostadsrättsföreningen i framtiden. Välisolerat klimatskal, väggar, tak och värmeisolerade fönster. Uppvärmning via fjärrvärme för att ta tillvara på det som annars går till spillo. Lägenheternas kök och tvättavdelning har energisnåla maskiner. Hög värmeåtervinning på ventilationen, FTX aggregat. Femledarsystem för elen i husen. På så sätt minimerar vi exponeringen av elektriska och magnetiska fält. HSB använder sig av en miljödatabas där vi kontrollerar de material som byggs in i huset för att minimer användandet av miljöfarliga produkter. Tillsammans kan vi bidra till ett klimatvänligare boende. Med små och stora förändringar av vardagsbestyren går det att göra massor för att gemensamt nå en halvering av koldioxidutsläppen till 2023.

5 FAKTA OM LÄGENHETERNA Mariehöjd har välplanerade lägenheter med smarta och yteffektiva planlösningar. Här kan du se fakta om lägenheternas grundstandard. LÄGENHETSFÖRDELNING hus J och K 2 st 1 rok. 39 kvm 22 st 2 rok kvm 18 st 3 rok. 66,5 76 kvm BYGGSTART VÄLJ INREDNING FLYTTA IN SÄLJSTART PLANERING GENEREll lägenhetsfakta Dörr: säkerhetsklassad försedd med titthål och ringklocka. Innerdörrar: släta vita med trycke i matt krom. Fönster: karm av trä, vitmålad. Utsida i aluminium. Fönsterbänkar: marmor. Garderober: vit slät med rostfritt handtag. Lister och socklar: eklaserad trä. Golv: klinker i badrum. Övrigt ekparkett. ENTRÉ/HALL Vägg: vitmålad. Tak: vitmålat, grängat. Övrigt: kapphylla för ytterkläder, vid önskemål. KlÄDKAmmARE (DÄR DEt FiNNS) Vägg: vitmålad. Tak: vitmålat, grängat. Övrigt: hylla med klädstång. WC/Dusch/TVÄTT Golv: klinker 10x10 cm. Tre färger att välja mellan: vit, grå, svart. Vägg: vitt kakel 20x40 cm, blankt eller matt. Tak: vitmålat med infällda spottar. Övrigt: vit golvstående toalettstol. Tvättställ med vit kommod. Spegelskåp med belysning. Duschvägg i glas med draperistång. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i laminat. Kombimaskin tvätt/torktumlare i 1-2 rok. Överskåp ovan bänkskiva. VARDAGSRUM Vägg: vitmålad. Tak: vitmålat, grängat. Övrigt: fönsterbänk i marmor. Gardinskensfästen vid önskemål. SOVRUM Vägg: vitmålad. Tak: vitmålat, grängat. Övrigt: fönsterbänk i marmor. Gardinskensfästen vid önskemål. Garderob enligt lägenhetsritning/ bofaktablad. KÖK/MATPLATS Vägg: vitmålad. Tak: vitmålat, grängat. Övrigt: vita skåpstommar med släta vita målade luckor. Led-list belysning under överskåpar. Vitt kakel 10x30 cm alt. 10x10 cm, blankt eller matt. Överskåp över kyl och frys. Bänkskiva i laminat. Underlimmat diskbänk. Inbyggnadsugn, mikro och spishäll. Spisfläkt. Vit kyl och frys (kombinerad vit kyl/frys i 1-2 rok). Vit diskmaskin. Köksblandare. Gardinskensfästen vid önskemål. INREDNING OCH TILLVAL Inredningen är noga utvald och garanterar samtida design, funktion och hållbarhet. Köper du en nybyggd bostad av HSB kan du, om du är ute i god tid, göra ett antal kostnadsfria färg- och modellval till din nya bostad. I övrigt erbjuder HSB dig att göra olika val för en tillvalskostnad. Läs mer om utbudet och hur tillvalen går till i broschyren Inredningsval.

6 FAKTA OM HSB BRF MARIEHÖJD 2 DÄRFÖR HSB trapphus I trapphuset, på entrévåningen, finns en postbox per lägenhet. Utanför entrédörren till respektive lägenhet finns namnskylt och tidningshållare. VENtilAtiON Ventilationen består av ett mekaniskt tilloch frånluftssystem med värmeåtervinning. Ovan spis monteras en spisfläkt med kanal direkt ut på yttertaket. VÄRmE Värmesystemet är anslutet till fjärrvärme med gemensam undercentral. I lägenheter monteras radiatorer som är försedda med termostatventiler begränsade till max +22 grader. Vattenburen golvvärme i alla badrum. Förbrukning av värme ingår i månadsavgiften. El Elanläggningen är utförd med uttag och belysning enligt Svensk Standard. Gruppcentral är försedd med jordfelsbrytare. Kostnad för hushållsel ingår inte i månads avgiften. Bostadsrättsföreningen är kund hos elleverantören och betalar primärt all elförbrukning. För varje lägenhet finns undermätare och respektive bostadsrättshavare debiteras av bostadsrättsföreningen för sin egen förbrukning. Vatten Varmvatten mäts individuellt i varje lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen debiteras bostadsrättshavaren och ingår inte i månadsavgiften. Förbrukning av kallvatten ingår i månadsavgiften. BREDBAND, tv OcH telefoni Lägenheterna är utrustade med uttag i de flesta rum och du väljer själv vilken tjänst du vill ha i respektive uttag från mediacentralen i hallen. Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppanslutningsavtal med Telia avseende bredband, ip-telefon och tv. Den fast kostnad på 212 kr/månad ingår inte månadsavgiften. FÖRRÅD Till varje lägenhet i hus J och K finns ett uppvärmt förråd om ca 3 4 kvm beläget på entréplan. Hushållssopor Behållare kommer att grävas ner i marken. Inkast för sopor sker genom en lucka i arbetshöjd. En källsorteringslösning finns i varje kök. GEMENSAMMA UTRYMMEN Styrelserum för möten och ett övernattningsrum som du kan hyra för dina tillresta gäster. PARKERiNG Plats i kallgarage under hus G, H och I finns att hyra för 600 kr/månad. CYKELFÖRVARING På gården finns plats för cykelparkering, med och utan tak. uteplatser OcH BAlKONGER Samtliga lägenheter har en balkong. hiss Varje trapphus är utrustat med hiss för person/möbeltransport. infyttning Inflyttningen för Mariehöd 2 beräknas ske under kvartal 2, Definitiv inflyttningsdag meddelas ca 4 månader innan tillträdet. MER Information På hsb.se hittar du planlösningar, prislistor, inredningsbroschyren inredningsval med mera. Frågor besvaras av ansvarig mäklare Maria Kolterud, Svensk Fastighetsförmedling. Med reservation för ändringar. Huset och lägenheten på bilderna är illustrationer. Det betyder att det färdiga resultatet kan avvika. tryggare KÖP MED HSB Det ska vara en positiv och trygg upplevelse att köpa sin bostad i HSB. Och det kan vi se till att det blir. HSB Tryggt Köp är en paketlösning som innehåller det väsentliga som du kan behöva inför ett köp. Skydd mot dubbla boendekostnader om försäljningen av din gamla bostad skulle dröja och återköpsgaranti för din nya bostadsrätt om du inte får din gamla bostad såld. FÖRTUR FÖR MEDLEMMAR OcH BOSPARARE Som bosparande medlem får du förtur till våra nybyggda bostäder. Enligt turordning får bosparare välja lägenhet först efter antal bosparpoäng, sedan medlemmar efter antal medlemsår och där efter övriga intressenter. HSB VILL HA ÄNNU NÖJDARE KUNDER Vi har redan utmärkt oss för vårt sätt att bemöta våra kunder. I mätningar kan vi glädjas åt många nöjda köpare och medlemmar. Men vi vill alltid bli bättre. Därför mäter vi hur nöjd du blir med din nya bostad. HSB låter ViNStEN GÅ tillbaka till BOENDEt DEt ÄR DÄR DiNA PENGAR HÖR HEmmA I HSB är du en av ägarna och du är med och påverkar vad vinsten ska gå till. Men hur fungerar det egentligen? Se filmen om HSB och om hur kooperationen fungerar för dig som vill ha ett bra boende. HSB låter vinsten gå tillbaka till boendet. Det är där dina pengar hör hemma och det är där de gör nytta.

7 ring mig redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Mariehöjd 2 har två virtuella visningslägenheter och en 3D -modell av lägen heterna och huset där du kan se allt från solläget till var i huset lägenheten ligger. Titta själv på hsb.se eller kontakta mig. Maria Kolterud, Ansvarig mäklare Svensk Fastighetsförmedling maria.kolterud@svenskfast.se HSB Umeå Box 14, Umeå Växel: E-post: kundcenter.umea@hsb.se hsb.se

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

ny höjdpunkt i trosa HSB brf trosalundsberget

ny höjdpunkt i trosa HSB brf trosalundsberget Tidig skiss på HSB brf Trosalundsberget Trolig utsikt från 6 våningen hus A Inspirationsbild Inspirationsbild ny höjdpunkt i trosa HSB brf trosalundsberget Mitt i den pittoreska idyllen i Trosa planerar

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO BRF SKILJEBO BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

EN LUGN VRÅ I HÄNDELSERNAS CENTRUM

EN LUGN VRÅ I HÄNDELSERNAS CENTRUM RADEMACHER EN LUGN VRÅ I HÄNDELSERNAS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER

BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER NY ETAPP NÄRA MARIEHEMS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från

Läs mer

Välkommen till kvarteret L u n d e n Eksjös nya stadsport! Etapp 1

Välkommen till kvarteret L u n d e n Eksjös nya stadsport! Etapp 1 Välkommen till kvarteret L u n d e n Eksjös nya stadsport! Etapp 1 Känn dig som hemma i Lunden Eksjö får en ny siluett. Bostadsområdet Lunden blir första intrycket av en modern gammal trästad med smak

Läs mer

MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR

MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR NÄRA MARIEHEMS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN

ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG SEX STEG TILL NY BOSTAD I HSB En av de bästa

Läs mer

Bostadsfakta. Brf Fyrskenet Solbacka Strand, Norrtälje. EttElva Arkitekter AB. Mäklarhuset Nyproduktion i Norrtälje. Sjötullsgatan 6, Norrtälje

Bostadsfakta. Brf Fyrskenet Solbacka Strand, Norrtälje. EttElva Arkitekter AB. Mäklarhuset Nyproduktion i Norrtälje. Sjötullsgatan 6, Norrtälje Bostadsfakta Brf Fyrskenet Solbacka Strand, Norrtälje Utgivningsdatum: Byggherre: Totalentreprenör: Arkitekt: Internet: Februari 2012 Brf Fyrskenet Credentia AB EttElva Arkitekter AB www.credentia.se Försäljning:

Läs mer

MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR

MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR NÄRA MARIEHEMS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr

Läs mer

TOPP TOPP 3 3. Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma. BRF pokalen. har något för dig.

TOPP TOPP 3 3. Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma. BRF pokalen. har något för dig. Bästa företagen i branschen Bästa företagen i branschen TOPP TOPP 3 3 Prognoscentrets Prognoscentrets branschmätning branschmätning 204 204 Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma

Läs mer

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, vi bygger i olika stilar,

Läs mer

har något för dig TOPP 3 Bo mitt i grönskan, granne med slutspelsparken och lunds centrum

har något för dig TOPP 3 Bo mitt i grönskan, granne med slutspelsparken och lunds centrum Bästa företagen i branschen TOPP 3 Prognoscentrets branschmätning 204 Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma BRF MEDALJE AREAPARKE har något för dig Bo mitt i grönskan, granne

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning 2015-12-17 Reservation för ändringar Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning SEGLARBYN, GUSTAVSBERG, VÄRMDÖ 2 (6) MARK Ytbeläggningar gård Trall vid entréer och på baksida samt plattläggning

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT. KAVALLERIET 68, 86, 97 122 Enplans och 122 Radhus

PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT. KAVALLERIET 68, 86, 97 122 Enplans och 122 Radhus PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT KAVALLERIET 68, 86, 97 122 Enplans och 122 Radhus Juni-2015 HUSEN Öst Reserverad Ledig B - 27 B - 28 B - 29 A -

Läs mer

BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN

BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN HAMMARÖ HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Buntmakaregatan 5. Det var viktigt för mig att få en lägenhet som kändes ljus och öppen och som låg nära centrum. -- Albina Latifaj, säljare

Buntmakaregatan 5. Det var viktigt för mig att få en lägenhet som kändes ljus och öppen och som låg nära centrum. -- Albina Latifaj, säljare Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52 m² Område Eneborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det var viktigt för mig att få en lägenhet som kändes ljus och öppen

Läs mer

Ekgatan 4B Götaland Kommun Lysekil Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Tillträde tidigast

Ekgatan 4B Götaland Kommun Lysekil Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lysekil Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag tycker att det är en bekväm lägenhet med radhuskänsla, i ett lugnt och trivsamt

Läs mer

KVARTERET STAGSEGLET ÖSTER MÄLARSTRAND, VÄSTERÅS 32 HYRESLÄGENHETER

KVARTERET STAGSEGLET ÖSTER MÄLARSTRAND, VÄSTERÅS 32 HYRESLÄGENHETER KVARTERET STAGSEGLET ÖSTER MÄLARSTRAND, VÄSTERÅS 32 HYRESLÄGENHETER 3D exteriör bild: Archus Arkitektbyrå Välkommen till Öster Mälarstrand Det finns inte mycket som slår att bo granne med vattnet, men

Läs mer

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÄR BOR DU GRANNE MED SKIDSPÅR OCH LUGNETS NATURRESERVAT HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över

Läs mer

Tingstugatan 36 B. Tingstugatan 36 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Tingstugatan 36 B. Tingstugatan 36 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Område Tingstuhöjden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Exteriör Attraktivt belägen

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Västra Gatuadress Stadsskogsgatan 28 Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Stadsskogen Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Stadsskogsgatan 28 Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Stadsskogen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Stadsskogen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus och härlig lägenhet med närhet till vacker natur

Läs mer

TAKVÅNING, 4 R+K, 92 m 2 med stor takterrass ca 30 m 2 med fantastisk havsutsikt, Skrakvägen 1

TAKVÅNING, 4 R+K, 92 m 2 med stor takterrass ca 30 m 2 med fantastisk havsutsikt, Skrakvägen 1 TAKVÅNING, 4 R+K, 92 m 2 med stor takterrass ca 30 m 2 med fantastisk havsutsikt, Skrakvägen 1 Presentation På Skrakvägen 1 C erbjuder vi denna fantastiska lägenhet med stor balkong på 30 m 2 och en underbar

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Parternas gränd 29. Län Skåne Gatuadress Parternas gränd 29 Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Parternas gränd 29. Län Skåne Gatuadress Parternas gränd 29 Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Tillträde tidigast nligt överenskommelse " Jag älskar lägenhetens ljus! Stora fönster och balkong i söderläge med fri utsikt över träd

Läs mer

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER HSB BRF RÖSJÖ ÄNGAR SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER MILJÖVÄNLIGT OCH NATURNÄRA BOENDE Letar du efter en ny och modern bostad nära natur och friluftsliv? Då är HSB brf Rösjö Ängar något för dig! Här bor

Läs mer

BOSTADSHUS VID LÖGARGRÄND 3 Johannebo, Mariehamn

BOSTADSHUS VID LÖGARGRÄND 3 Johannebo, Mariehamn BOSTADSHUS VID LÖGARGRÄND 3 Johannebo, Mariehamn Stiligt och rymligt bostadshus med nylagt altandäck, garage och insynsskyddad trädgård. Huset är uppfört 2004 i 1 3/4 plan och inrymmer bl a fyra sovrum,

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

BOSTADSFAKTA. Kvarteret Hyvleriet Knivsta

BOSTADSFAKTA. Kvarteret Hyvleriet Knivsta BOSTADSFAKTA Bild från referensprojekt. Kvarteret Hyvleriet Knivsta Arkitekt: Försäljning: HMXW Arkitekter Fastighetsbyrån i Knivsta Louise Engman (Registrerad Fastighetsmäklare) Telefon: 018-34 55 94

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2

HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2 HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2 hitta hem i umeås nya stadsdel HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum (1 sovrum) / 41 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum (1 sovrum) / 41 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 1 rum (1 sovrum) / 41 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Belägen i ett mycket attraktivt och naturskönt område. Lägenheten känns mycket

Läs mer

Välkommen till Brf Konstnären

Välkommen till Brf Konstnären Välkommen till Brf Konstnären Smarta hem för ett skönt vardagsliv Etapp 1 Arkitekt White Arkitekter örsäljning Svensk Nyproduktion Malin Enlund Tel: 070-859 63 38 E-post: malin.enlund@svensknyproduktion.se

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

OFAKTA INGARED LÄGENHETER

OFAKTA INGARED LÄGENHETER OFAKTA INGARED LÄGENHETER Situationsplan INNEHÅLL Situationsplan och områdesbeskrivning sid. 3 Planlösningar sid. 4-14 Fasader sid. 16-17 Rumsbeskrivning sid. 18-19 Teknisk beskrivning sid. 20-21 Byggnaderna

Läs mer

Vänersborgsgatan 1C Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Gamlestaden Tillträde tidigast

Vänersborgsgatan 1C Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Gamlestaden Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57 m² Område Gamlestaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt läge med närhet till centrala Göteborg! -- Pontus

Läs mer

Situationsplan, Kv Ljuset

Situationsplan, Kv Ljuset Kvarteret Ljuset Kvarteret Ljuset Alingsåshem bygger 25 nya hyresrätter i kvarteret Ljuset. Kvarteret ligger omgärdat av grönska i ett lugnt område som avgränsas av Säveån på ena sidan och Lillån på andra

Läs mer

BOFAKTA. 19 bostadsrätter på Vikaholm

BOFAKTA. 19 bostadsrätter på Vikaholm BOFAKTA 19 bostadsrätter på Vikaholm Steg för steg Så här går det till att köpa bostadsrätt 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter Backahusen Allt om din nya bostad! Hyresrätter i Malmö Kontakt: Uthyrare Anna Cederström, 010-330 44 92 Förvaltare Ulrica Altenborg, 010-330 44 81 ikanobostad.se/hyresratter Välkommen till Kirseberg 3

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Lomma Vinstorpsvägen 30

Lomma Vinstorpsvägen 30 Lomma Vinstorpsvägen 30 KORTFAKTA OBJEKTSTYP: BOAREA: ANTAL RUM: VÅNING: BYGGÅR: AVGIFT: UTGÅNGSPRIS: Bostadsrättslägenhet ca 90.5 m 2 4 rum och kök 1 av 3 1967-12-15 3.857 kr/mån 1.895.000 kr MÄKLARENS

Läs mer

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult BOFAKTA BRF Hagabostrand Älmhult Välkommen till BRF Minerva i Ljungby Mitt i Ljungby vid Stora Torg, ett stenkast från Ljungbys nya busstation och i direkt anslutning till Stationsparkens lummiga miljö

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 50 m² Område Linné Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 50 m² Område Linné Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 50 m² Område Linné Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten känns stor och rymlig tack vare takhöjden och den öppna

Läs mer

Ett perfekt läge Segehus 2&3

Ett perfekt läge Segehus 2&3 Vackert beläget vid Sege ås strand skapas ett nytt skönare boende för alla åldrar och faser i livet. På Segestrand bor man nära naturen, med handel och service runt knuten och med goda pendlingsmöjligheter

Läs mer

Bengt Smideman, Smidemans Arkitekter AB Totalentreprenör: TOTEB AB

Bengt Smideman, Smidemans Arkitekter AB Totalentreprenör: TOTEB AB Utgivningsdatum: Oktober 2011 Byggherre: Brf Kristallen Internet: www.credentia.se Arkitekt: Bengt Smideman, Smidemans Arkitekter AB Totalentreprenör: TOTEB AB Försäljning: Mäklarhuset Nyproduktion i Norrtälje

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Westerbergs gata 2 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Nu finns möjlighet att köpa denna fräscha och ljusa trea med

Läs mer

Segevägen 8. Län Skåne Gatuadress Segevägen 8 Kommun Burlöv Storlek 3.0 rum / 77 m² Område Arlöv Tillträde tidigast 2013-09-30

Segevägen 8. Län Skåne Gatuadress Segevägen 8 Kommun Burlöv Storlek 3.0 rum / 77 m² Område Arlöv Tillträde tidigast 2013-09-30 Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 3.0 rum / 77 m² Område Arlöv Tillträde tidigast 2013-09-30 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen till denna nyproducerade 3:a på 77 kvm! Vi kliver

Läs mer

ENPLANSVILLA, sluttande mot söder med viss sjöutsikt på Bergstigen i Järsö, Lemland

ENPLANSVILLA, sluttande mot söder med viss sjöutsikt på Bergstigen i Järsö, Lemland ENPLANSVILLA, sluttande mot söder med viss sjöutsikt på Bergstigen i Järsö, Lemland Presentation Familjär enplansvilla på Bergstigen 6 i Järsö med viss utsikt över sjön i söder och naturen mot norr. Huset

Läs mer

HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA

HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi

Läs mer

UTVECKLAR & UPPFÖR ATT BO I BOSTADSRÄTT PRISLISTA

UTVECKLAR & UPPFÖR ATT BO I BOSTADSRÄTT PRISLISTA UTVECKLAR & UPPFÖR ATT BO I BOSTADSRÄTT PRISLISTA Lägenheterna har mer generösa ytor än merparten av nyproducerade bostäder. Känslan av rymd förstärks ytterligare av en rad faktorer; Öppna samband mellan

Läs mer

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39

VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 R E N OV E R I N G AV VITA BJÖRN BANGATAN 37-39 Maj 2016 1 RENOVERING AV VITA BJÖRN Husen i Vita Björn uppfördes 1965-1967 och det är dags att byta ut husets försörjningssystem (stammarna) för vatten,

Läs mer

BOFAKTA. 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta

BOFAKTA. 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta BOFAKTA 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta Steg för steg Så här går det till att köpa bostadsrätt 1 Ta del av informationen i försäljnings- och bofaktafoldern om bostadsrätterna. 2 Studera planlösningarna

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

ENGELBREKTSGATAN 105 C, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37

ENGELBREKTSGATAN 105 C, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 ENGELBREKTSGATAN 105 C, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Engelbrektsgatan 105 c! Välkomna på visning till denna 1:a med låg avgift och högt till tak och en härlig utsikt utöver

Läs mer

Bohusgatan 22. Västra Gatuadress Bohusgatan 22 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 44.5 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Bohusgatan 22. Västra Gatuadress Bohusgatan 22 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 44.5 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 44.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 12 www.hemverket.se - Sida 2 av 12 Hall Välkommen

Läs mer

Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/

Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/ Göran Nilsson Ordförandens förslag Diarienummer Kommunstyrelsens ordförande Datum KS-2013/ 2013-05-27 Kommunstyrelsen Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/ Förslag till beslut Kommunstyrelsen

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen Situationsplan ff Bofakta ff Gamla Brandstationen ligger i lummig grönska i korsningen av Kävlingevägen och Kung Oskars väg i Lunds centrum. Byggnaden ritades av domkyrkoarkitekten Theodor Wåhlin och stod

Läs mer

Utsökt villa med 360 graders utsikt in Mexilhoeira Grande

Utsökt villa med 360 graders utsikt in Mexilhoeira Grande sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.150.000 Konstruerad (år) 2012 område (län) Portimão Tomtarea 73770 Stad Mexilhoeira Grande Konstruktion område 345 sida 3/5 I bergen, mindre än femton minuter från både

Läs mer

GYLLINS TRÄDGÅRD MALMÖ 76 NATURNÄRA BOSTADSRÄTTER I HUSIE

GYLLINS TRÄDGÅRD MALMÖ 76 NATURNÄRA BOSTADSRÄTTER I HUSIE GYLLINS TRÄDGÅRD MALMÖ 76 NATURNÄRA BOSTADSRÄTTER I HUSIE Naturskönt boende med hög boendekvalitet Gyllins Trädgård är ett område med en alldeles speciell karaktär. Det har tidigare varit en anrik handelsträdgård

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult BOFAKTA BRF Hagabostrand Älmhult Välkommen till BRF Hagabostrand i Älmhult På bästa läget i Älmhults nya bostadsområde Hagabostrand planerar vi för byggnation av 44 stycken bostadsrättslägenheter med sjöutsikt.

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING BRF STUDION, BAGARMOSSEN, STOCKHOLM

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING BRF STUDION, BAGARMOSSEN, STOCKHOLM KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING BRF STUDION, BAGARMOSSEN, STOCKHOLM MARK Parkeringsytor är grusade, stenmjölsyta Grå marksten vid entréer och ingångar Naturmark Gräsytor och buskplanteringar

Läs mer

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen Situationsplan ff Bofakta ff Gamla Brandstationen ligger i lummig grönska i korsningen av Kävlingevägen och Kung Oskars väg i Lunds centrum. Byggnaden ritades av domkyrkoarkitekten Theodor Wåhlin och stod

Läs mer

Inredningsbeskrivning Brf Seglet i Nyköping. SHH Bostad AB Kammakargatan 7, 4 tr 114 40 Stockholm www.shhbostad.se

Inredningsbeskrivning Brf Seglet i Nyköping. SHH Bostad AB Kammakargatan 7, 4 tr 114 40 Stockholm www.shhbostad.se Inredningsbeskrivning Brf Seglet i Nyköping Inredning kök Köksskåp Handtag Diskbänk Intra Atlantic Maja, släta 31078 Rostfri Mjukstängande luckor, mjuk- och Matt krom 2 hoar självstängande luckor Köksblandare

Läs mer

HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL. 2014-02-27, rev 2014-04-05

HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL. 2014-02-27, rev 2014-04-05 HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL 2014-02-27, rev 2014-04-05 INNEHÅLL Information om Inredarens val... 3 Inredarens val Generellt... 4 Inredarens val Hall, sov- och vardagsrum... 4 Inredarens

Läs mer

Livskvalité invid grönskan. Kooperativa hyresrätter i södra Linköping

Livskvalité invid grönskan. Kooperativa hyresrätter i södra Linköping Livskvalité invid grönskan Kooperativa hyresrätter i södra Linköping Boka din lägenhet Bostäder i Ullstämma - Närhet till grönska och service I Ullstämma söder om Linköping bygger vi åtta hyresradhus och

Läs mer

Esaias Thoréns gata 3

Esaias Thoréns gata 3 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 113 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En lika elegant som väl fungerande våning, och läget, i fastigheten

Läs mer

Nära alla möjligheter. Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter.

Nära alla möjligheter. Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter. Nära alla möjligheter Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter. Välkommen till brf Vildvinet Situationsplan och lägenhetsnummer 3 Planlösningar 1 rok 4 Planlösningar

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Modernt boende i natursköna Furulund!

Modernt boende i natursköna Furulund! Modernt boende i natursköna Furulund! 20 lägenheter med hyresrätt Inflyttning december 2015 BILDMONTA Mot Kävlinge Bofakta Allmänt Samtliga balkonger är inglasade och försedda med belysning samt eluttag

Läs mer

Välkommen till Bergagårdshöjden. Moderna hus i naturnära miljö

Välkommen till Bergagårdshöjden. Moderna hus i naturnära miljö Välkommen till Bergagårdshöjden Moderna hus i naturnära miljö Försäljning sker via Pontuz Löfgren AB Marcus Lönnbom, Ansvarig mäklare E-post: marcus.lonnbom@pontuzlofgren.se Selma Kahrimanovic, Säljstöd

Läs mer

Ritningar och beskrivningar

Ritningar och beskrivningar Ritningar och beskrivningar Välkommen till Campus Corner, Vallastaden Campus Corner ghbi Välkommen till ditt nya hem! är du är ute och tittar på lägenheter är det inte bara en ny bostad du är ute efter.

Läs mer

SKOLGATAN 7 HUNNEBOSTRAND TRYGGHETSBOENDE

SKOLGATAN 7 HUNNEBOSTRAND TRYGGHETSBOENDE SKOLGATAN 7 HUNNEBOSTRAND TRYGGHETSBOENDE SOTENÄSBOSTÄDERS TRYGGHETSBOENDE SKOLGATAN 7 ALLMÄNT På fastigheten finns uppfört ett hus i 2 våningar med totalt 16 st. lägenheter. Till alla lägenheter ingår

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus

Sandsbrohöjden etapp 5. 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden etapp 5 22 bostadsrätter i flerbostadshus Sandsbrohöjden Attraktivt område vid Toftasjön Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner

Läs mer

DÄR TIDEN RÄCKER TILL

DÄR TIDEN RÄCKER TILL HSB BRF KLOCKARängen DÄR TIDEN RÄCKER TILL Den gamla gården Klockargården I ett grönt kulturlandskap och granne med Klockargården, med anor från 1700- talet växer HSB brf Klockarängen fram. Den gamla gården

Läs mer

BOSTADSHUS I PÅLSBÖLE Finström

BOSTADSHUS I PÅLSBÖLE Finström BOSTADSHUS I PÅLSBÖLE Finström Modernt bostadshus uppfört 2008 med ett rymligt, fristående förråd och garage med plats för två bilar. Huset inrymmer hall, fyra sovrum, allrum, öppet vardagsrum och matplats,

Läs mer

Tureberg / Terrinen. Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014. Planerad inflyttning. Bofakta april 2012

Tureberg / Terrinen. Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014. Planerad inflyttning. Bofakta april 2012 Sollentunahem Bofakta april 2012 Planerad inflyttning Vårdlägenheter Kvartal 1 2013 Bostäder Kvartal 3 2013 kvartal 2 2014 Tureberg / Terrinen Bostäder i certifierad Miljöbyggnad BofaktaA april 2012 BofaktaA

Läs mer

Götgatan/Tallbogatan. Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla

Götgatan/Tallbogatan. Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla Götgatan/Tallbogatan Flerfamiljshus i funkisstil, centralt i Kumla Välkommen med din ansökan! Gillar du funkis? Då är Hovslagaren något Raka linjer, släta ytor och platta tak. Det är kännetecknande för

Läs mer

Esplanaden 3C. Sundbyberg 996 kvm kontor

Esplanaden 3C. Sundbyberg 996 kvm kontor Esplanaden 3C Sundbyberg 996 kvm kontor Välkommen till Diligentia Esplanaden 3 C Yta: 996 kvm Våning: 3tr Husets karaktär Huset på Esplanaden byggdes i början på 1980-talet och har en total uthyrningsbar

Läs mer

Vår fiber ger ett bättre läge. Vårt engagemang gör skillnad

Vår fiber ger ett bättre läge. Vårt engagemang gör skillnad Vår fiber ger ett bättre läge Vårt engagemang gör skillnad Svenska stadsnät - Fibernät Svenska Stadsnät erbjuder fiberanslutning till dig som vill ha ett snabbt, framtidssäkert och öppet nät. Vi växer

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-02-24 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING JÄRVA KULLE, NORRA DELEN, SUNDBYBERG sid 2 (7) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Hornslandet Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar VÄLKOMMEN TILL KVARTERET HORNSLANDET! SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ BOSTADEN Tecknar du avtal för en nyproducerad

Läs mer

BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE

BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE PÅ GÄVLE STRAND HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till

Läs mer

KLIPPHUS med storslagen sjöutsikt vid HAVSVIDDEN, Geta, Åland

KLIPPHUS med storslagen sjöutsikt vid HAVSVIDDEN, Geta, Åland BAB Havsvidden V - Nybyggnation av EXKLUSIVT KLIPPHUS med storslagen sjöutsikt vid HAVSVIDDEN, Geta, Åland Presentation I STORSLAGET och HAVSNÄRA läge med utsikt över Norrhavet erbjuder vi dig möjlighet

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - NR 62 - PRIS: 3 700 000:- FAST PRIS

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - NR 62 - PRIS: 3 700 000:- FAST PRIS BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - NR 62 - PRIS: 3 700 000:- FAST PRIS Beskrivning City - Brf Lärkabacken Välkommen till Brf Lärkabacken. Nybildad bostadsrättsförening i anrik fastighet i funkisstil från 1937. Genomgripande

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN BOADSATA vibergs terrasser - Brf MAJORE IEHÅ Att köpa och äga bostadrätt... orienteringsplan... BOADSATABAD...-8 BYTEIS BESRIVI...9 ÄEHETSBESRIVIar...0- BESRIVI AV AMÄA UTRYMME... A ÖPA OCH ÄA BOADSRÄ.

Läs mer

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR!

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! GRANKULLAVIK Invid inloppet till Grankullaviken på unik sjötomt ligger detta moderna hus från 2010. Tillhörande annex med 6 sovrum, perfekt för B & B! Villa - 185 m 2-2 bostadshus - Sjötomt - Grankullavägen

Läs mer