MINIGRÄVARE SV /2785 kg. Call for Yanmar solutions

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MINIGRÄVARE SV26. 2535/2785 kg. Call for Yanmar solutions"

Transkript

1 MINIGRÄVARE SV /2785 kg all for Yanmar solutions

2 KOMPAKT SV26 har utformats för att uppfylla alla krav även vid mer komplicerade arbeten. Den är kompakt och väger lite, och kan lätt transporteras på ett släp. Genom sin stabilitet och styrka kan den arbeta effektivt oavsett arbetets svårighetsgrad. SV26 lämpar sig för en lång rad användningsområden, till exempel renovering i stadsmiljö, anläggningsarbeten eller landskapsarkitekturarbeten. Minsta svängradie: mm Med bom fälld bakåt: mm akre svängradie: mm PERFEKT FÖR ARETEN I TRÅNGA UTRYMMEN SV26 är kompakt och har en utmärkt prestanda. Den passar perfekt för arbeten i stadsmiljö (man behöver inte stänga av trafiken i båda körfälten) och för anläggning av grönområden. Ett lågt marktryck gör att den är effektiv i alla terrängtyper och minskar åverkan på marken. Fri bredd: mm Utan överhäng bak: 410 mm Kompakt storlek för enkel transport Transportvikten är endast kg* och underredet är mycket kompakt vilket gör att SV26 kan transporteras med sin utrustning på ett släp. * version med hytt och larvband av gummi

3 ARETSPRESTANDA aserat på erfarenhet och unik sakkunskap garanterar Yanmar-tekniken utmärkt prestanda och tar samtidigt hänsyn till miljön. Grävkraften hos SV26 i kombination med dess arbetscykler leder till en exceptionell produktivitet. IMPONERANDE KRAFT OH PRESTANDA En urstark och miljövänlig motor Direktinsprutningsmotorn Yanmar TNV har utvecklats för att förena kraft och miljövänlighet. Tack vare det vidareutvecklade direktinsprutningssystemet uppfyller den kraven i Europeiska kommissionens (E) utsläppsstandarder. Genom sin tysta drift tar den hänsyn till både människor och miljö. Lägre bränsleförbrukning SV26 förbrukar mindre än 4 liter i timmen. Förbrukningen kan sänkas ännu mer genom att som tillval installera ett Auto Idlingsystem som sänker motorns varvtal till tomgång när den inte har använts på fyra sekunder och sedan accelererar automatiskt så snart det krävs. Hydrauliskt VIPPS -system (ViO Progressive 3 Pumps System) SV26:s hydraulsystem har en samverkande kraftreglering, tre kolvpumpar med variabelt flöde och en fördelare med flera kombinationsmöjligheter. Pumparna aktiveras automatiskt beroende på vilket arbete som ska utföras och ger föraren en stor användningskomfort. Det är möjligt att arbeta snabbare genom, dels, den sammanlagda pumpkapaciteten och, dels, systemet som gör att du kan arbeta utan ryck och simultant, även under förflyttning. Yttre hydraul kretsar En proportionellt styrt hjälpkrets gör det möjligt att använda en lång rad tillbehör såsom hammare eller jordborr. Oljeflödet anpassas till utrustningen. Föraren har därför full kontroll över all utrustning. Det finns som tillval en andra hydraul krets och med möjligheten att montera en potentiometer för att ge maskinen ökad användningsflexibilitet och en större mångsidighet. Exempelvis då rototilt är monterad på maskinen.

4 KOMFORT Den rymliga och trivsamma hytten i SV26 har utformats för att uppfylla förarnas förväntningar. Särskild omsorg har lagts på arbetsmiljön och ergonomin för att man ska känna sig väl till mods under långa arbetsdagar. Den rymliga hytten har utrustats med vidareutvecklad utrustning för ett allt effektivare arbete. GARANTERAD KOMFORT Rymlig och bekväm hytt För största möjliga rörelsefrihet är hytten i SV26 mycket rymlig invändigt. Föraren, som har stor plats för benen, sitter bekvämt under de långa arbetstimmarna. Det är lätt att ta sig in och ur hytten eftersom även dörren är mycket bred. SV26 är utrustad med ett bekvämt förarsäte med många inställningsmöjligheter och nackstöd för att begränsa förarens trötthet och stress. Utmärkt luftcirkulation SV26 har ett värmesystem som gör det möjligt att arbeta i en behaglig temperatur trots extrema väderleksförhållanden. Ventilationsöppningarna är placerade för att få en jämn temperatur i hytten och garantera en perfekt avimning av rutorna. ANVÄNDARVÄNLIG Invändigt har hytten i SV26 utformats för att förbättra förarens körställning och underlätta hans eller hennes arbete, framför allt vid långa och krävande arbetspass. Handledsstöden kan regleras. De breda pedalerna och de hydrauliska styrspakarna är lätta att manövrera och använda. Manöverknappen för den andra hastigheten sitter i toppen på bladspaken. Manöverspakarna är perfekt placerade och ger en exceptionell rörelseprecision. Alla arbetsreglage sitter på maskinens högra manöverpanel för att optimera styrningen och ergonomin. I standardutrustningen finns även flera räcken, många förvaringsutrymmen, en automatisk taklampa, en flaskhållare, två 12V-uttag, en askkopp, en klädhängare, ett säkert dokumentfack m.m.

5 SÄKERHET Eftersom man är mer effektiv i en trygg och skyddad miljö är säkerheten för föraren och de som arbetar runt maskinen, en av våra prioriteringar. SV26 är utrustad för att möjliggöra säkert arbete. SÄKERHETSSPAK FÖR TILLTRÄDE TILL FÖRARUTRYMMET Hytten och skyddsbågen uppfyller kraven enligt ISO Genom att använda en mycket stel och stark ROPS-struktur förbättras skyddet av föraren om maskinen skulle välta. Hytten och skyddsbågen uppfyller dessutom FOPS1- (om strukturer för skydd mot fallande föremål) och TOPS-standarderna. OPTIMAL SIKT FÖR EFFEKTIVT OH SÄKERT ARETE SV26-hyttens stora rutor och kåpornas form ger föraren en perfekt sikt. Framrutan är delad i två delar och den övre delen är uppfällbar. De högra sidorutorna är skjutbara. Den utmärkta sikten garanterar optimal säkerhet på arbetsplatsen och minskar risken för att skada maskinen, till exempel i trånga utrymmen eller på överfulla arbetsplatser. Takets genomskinliga framparti ger en perfekt kontroll vid lastningsoch rivningsmoment. SV26 är utrustad med tre back- och sidospeglar. Föraren kan kontrollera arbetsområdet och omgivningarna runt maskinen utan att flytta sig från sin plats. För att arbeta effektivt och med precision i mörker har SV26 i standardutförandet en LED-lampa som sitter monterad inuti bommen och skyddas mot stötar. LED-tekniken ger ett kraftigt ljus samtidigt som den minskar energiförbrukningen och ökar batteriets livslängd. En varningslampa och tre extra LED-arbetslampor kan som tillval monteras på hytten. Digital Display - för bättre kontroll av maskinen och större produktivitet SV26 är utrustad med en digital display som underrättar föraren i realtid om maskinens status. Displayen sitter perfekt integrerad i den högra konsolen. Skärmen på 3,3 är lätt att läsa av, även när solen skiner eller mitt i natten. Menyer mm kan programeras för Svensk text. Med hjälp av displayen kan du hantera arbetstiden, service och programmera ingrepp. Den ger användbar information om maskinens funktion, till exempel motoroljans och kylvätskans temperatur, bränslenivån och lagrar även viktiga händelser. Den varnar också föraren vid funktionsstörningar (otillräcklig laddning av batteriet, onormalt oljetryck m.m.).

6 UNDERHÅLL SV26 lever upp till Yanmar-maskinernas rykte om kvalitet och hållbarhet. Maskinens tillgänglighet på arbetsplatsen är stor tack vare lättåtkomliga komponenter och snabba ingrepp vid underhåll och rengöring. Föraren kan ha fullt förtroende för maskinens prestanda. GJORD FÖR ATT HÅLLA Underredets struktur och de hållbara kåporna av stål gör att den klarar alla prövningar. En stor motvikt skyddar mot stötar och friktion mot väggar. Slangarna skyddas av slitagetålig armering. Stor omsorg har lagts på slangföringen ovanpå bommen och på maskinens högra sida för att undvika risken att slangarna vrider sig och begränsa maskinens stopptid. Extra skydd för cylindrar med hjälp av flexibla fjäderstålsplattor finns att få som tillval. Kopplingarna för blad- och bomcylindrar skyddas helt av fjäderstålsplattor. ehandlingen med katafores av stålkomponenter ger lacken utmärkta korrosionsegenskaper. alkarnas form hindrar ansamlingar av jord och minskar larvbandens slitage invändigt. Slutligen har maskinens drifttemperatur reducerats avsevärt vilket bidrar till att förlänga SV26-delarnas livslängd. FÖRENKLAT UNDERHÅLL Det har blivit lättare att komma åt underhållspunkterna vilket förkortar tiden och minskar kostnaderna för underhåll. ak- och sidohuvarna, panelen under sätet och det löstagbara golvet gör det möjligt att direkt komma åt batteriet, generatorn, ventilen för att välja hjälpkrets och elektriska komponenter. Slangarna till bladcylindrarna är i två delar för att kunna bytas ut snabbt om de skulle skadas. Frekvensen för byte av motoroljan är 500 timmar för att öka intervallet mellan underhållsingrepp.

7 YANMAR MERVÄRDE Våra återförsäljare erbjuder alla lösningar ni behöver: rådgivning anpassad till er situation, serviceavtal, reservdelar och underhåll. FINANSIERING Y-Finance*-lösningarna erbjuder den garanterat mest konkurrenskraftiga räntan och hjälper er att utforma en finansieringsplan som passar just era behov. * Erbjudandena varierar beroende på land. GARANTI 12-månaders fabriksgaranti (eller timmars, det som infaller först) med en förlängning på 12 månader (eller timmar) för drivlinan, gäller för alla nytillverkade Yanmar-grävare som säljs via vårt auktoriserade nätverk i Europa. Vi går ännu längre genom att erbjuda olika lösningar med PLUS -avtal för garantiförlängning med lång täckningstid. RESERVDELAR Originaldelarna från Yanmar har konstruerats, provats och tillverkats för att garantera optimal kvalitet och säkerhet. Genom att systematiskt använda reservdelar i original kan du vara säker på att skydda maskinens prestanda och undvika dyra framtida reparationer på grund av att delarna inte är anpassade till maskinen. Du är säker på att din maskin hålls i perfekt skick och kan försäkra dig om ett mycket högt andrahandsvärde. Originaldelar från Yanmar beställer Du hos din återförsäljare och kan i de flesta fall levereras inom 24 timmar. UNDERHÅLL Din Yanmar-återförsäljare lägger stor vikt vid närhet, snabbhet, kvalitet och driftsäkerhet. Vi satsar på säkerhet och nöjda kunder. Yanmar-nätverket med auktoriserade serviceverkstäder finns i alla länder i Europa. Du hittar alltid utbildade och kvalificerade mekaniker som kan ta hand om din maskin i närheten av dig. De auktoriserade serviceverkstäderna tillhandahåller serviceavtal, utför brådskande reparationer och ger Dig råd anpassade efter dina behov.

8 UTRUSTNING STANDARDUTRUSTNING Motor - Vattenkyld Yanmar-diesel - Uppfyller E-standarder - Insprutning Hydraulsystem - Hydrauliskt VIPPS-system (ViO Progressive 3 Pumps System) - En proportionellt styrd yttre hydraulik krets - En andra hastighet - Hydrauloljemätare Hytt LD-skärm - Hytt monterad på viskoelastiska dämparblock - Fjädrat och inställbart förarsäte i tyg med nackstöd - Reglerbara handledsstöd - Fotstöd - reda pedaler - Vindruta i två delar (uppfällbar övre del) - Dubbel sidoruta med skjutfönster till höger - Genomskinligt övre framparti - Vindrutetorkare - Vindrutespolare - Automatisk taklampa - 2 stycken 12V-uttag - Förvaringsfack - Säker dokumenthållare - Flaskhållare Underrede - 4 fästpunkter - Slangar till bladcylindern, tvådelade Säkerhetsanordningar - Räcken - Säkerhetsspak - Säkerhetsbälte - Nödhammare - Fästpunkter - 3 backspeglar - Ljudlarm + + elysning - 1 LED-lampa integrerad i bommen Övrigt + - ränslemätare - Skydd för blad- och bomcylindrar - Slangar skyddas av slitagetålig armering - Stålkomponenter behandlade med katafores - Kåpor med lås - Verktygssats - Fettspruta TILLVALSUTRUSTNING Specialfärg iologisk olja Slangbrottsventiler + överbelastningslarm Lång arm En andra proportionellt styrd yttre hydraulik krets (bla för rototilt) Potentiometer Snabbkopplingar Auto Idling-system Startlås (nyckel/knappsats) entralsmörjning Säte i konstläder Radio Extra motvikt (+ 100 kg) Förstärkt cylinderskydd rörelselarm 2 LEDstrålkastare fram 1 LED-strålkastare + varningslampa bak TILLEHÖR Yanmar tillhandahåller tillbehör som är anpassade efter era behov och som uppfyller de säkerhetsstandarder som gäller i ert land: Rototilt, mekaniskt snabbfäste, hydrauliskt snabbfäste, planeringsskopa, grävskopa, kabelskopa, hydraulisk hammare m.m.

9 SV26 MÅTT N M F K L G I D E H J A A A» Fri längd 4250 / 4295* mm H» Fri bladbredd 1500 mm A» Fri längd med blad bakom 4470 / 4515* mm I» Fri bladhöjd 280 mm» Fri höjd 2435 mm J» Avstånd blad 1380 mm» Fri bredd 1500 mm K» Maximal uppfällning från marknivå 300 mm D» Längd larvband i marknivå 1550 mm L» Maximal sänkning från marknivå 350 mm E» Längd larvband 2030 mm M» Lägsta markfrigång 320 mm F» Spårvidd 1250 mm N» Markfrigång under motvikt 540 mm G» redd larvband 250 mm K-L H I J G F M M E A D A» Maximalt grävdjup höjt blad 2595 / 2845* mm H» Överhäng vänster bom 45» Maximalt grävdjup sänkt blad 2735 / 2995* mm I» Överhäng höger bom 75» Maximal grävräckvidd i marknivå 4400 / 4580* mm J» Armlängd 1150 / 1400* mm D» Maximal grävräckvidd 4510 / 4695* mm K» Svängradie fram 1900 / 1960* mm E» Maximal vertikal vägg 2245 / 2455* mm L» Svängradie fram med bom bakåt 1600 / 1655* mm F» Maximal avlastningshöjd 2835 / 2995* mm M» Svängradie bak 1160 mm G» Maximal arbetshöjd 3995 / 4130* mm M» Svängradie bak med extra motvikt 1240 mm * med lång arm. Med förbehåll för tekniska ändringar. Måtten anges i mm med direktinfäst Yanmar-skopa.

10 LYFTSHEMA A P Tipplast, belastning, rakt fram Tipplast, max sidobelastning 90 Standard arm, standard motvikt Hytt anopy Sänkt blad Höjt blad Sänkt blad Höjt blad A Max. 3.5 m 3 m 2.5 m 2 m Max. 3.5 m 3 m 2.5 m 2 m 2.5 m *515 * *525 * * *525 * *515 * *525 * * *525 * m 415 *535 *530 *530 *560 *560 *570 * *535 *530 *530 *560 *560 *570 * *535 *530 *530 *560 *560 *570 * *535 *530 *530 *560 *560 *570 * m 375 * * * * * * * * * * * * * * * m 380 * * * * * * * * * * m 430 * * * * * * * * * * * * * * * m *540 * *580 *580 *765 * * * *810 *540 * *580 *580 *765 * * *580 * *810 Lång arm, standard motvikt Hytt anopy Sänkt blad Höjt blad Sänkt blad Höjt blad A Max. 3.5 m 3 m 2.5 m 2 m Max. 3.5 m 3 m 2.5 m 2 m 2.5 m * *465 *465 *435 * *455 *465 * *455 *455 *465 *465 *435 * *455 *465 * m 370 *470 *470 *470 *480 * *470 *470 *470 *480 * *470 *470 *470 *480 * *470 *470 *470 *480 * m 340 * *545 *620 *620 *770 *770 *1050 * * * *620 *770 *770 *1050 * *545 *620 *620 *770 *770 *1050 * *620 *770 *770 *1050 * m 345 * * * * * * * * * * m 385 * * * * * * * * * * * * m *560 * *645 *645 *830 * * * *830 *560 * *645 *645 *830 * * * *830 Standard arm, extra motvikt Hytt anopy Sänkt blad Höjt blad Sänkt blad Höjt blad A Max. 3.5 m 3 m 2.5 m 2 m Max. 3.5 m 3 m 2.5 m 2 m 2.5 m *515 * *525 * * *525 * *515 * *525 * *515 * *525 * m *535 *535 *530 *530 *560 *560 *570 * *535 *530 *530 *560 *560 *570 * *535 *535 *530 *530 *560 *560 *570 * *535 *530 *530 *560 *560 *570 * m 410 *545 *590 *590 *695 *695 *815 *815 *1040 * * * * * * * *590 *695 *695 *815 *815 *1040 * *680 * * m 460 * * * * * * * * * * * * * * * m 485 * * * * * *505 * *830 *930 * * * * * * * * m *540 * *580 *580 *810 *810 *540 * *580 *580 *810 *810 *540 * *580 *580 *810 *810 *540 * *580 * *810 Lång arm, extra motvikt Hytt anopy Sänkt blad Höjt blad Sänkt blad Höjt blad A Max. 3.5 m 3 m 2.5 m 2 m Max. 3.5 m 3 m 2.5 m 2 m 2.5 m 2 m 1 m 0 m -1 m -1.5 m *455 *455 *465 *465 *435 * *455 *465 * *455 *455 *465 *465 *435 * *455 *465 * *470 *470 *470 *470 *480 * *470 *470 *470 *480 * *470 *470 *470 *470 *480 * *470 *470 *470 *480 * *490 *545 *545 *620 *620 *770 *770 *1050 * * * *620 *770 *770 *1050 * *490 *545 *545 *620 *620 *770 *770 *1050 * *620 *770 *770 *1050 * * * * * * * * * * * * * * * * *545 * * * * * * * * * * * * *1110 *560 * * * * * *830 *560 * * * * * *830 Uppgifterna i denna tabell visar lyftkapaciteten enligt standarden ISO De inkluderar inte skopans vikt och motsvarar 75 % av maximal statisk last före tippning eller 87 % av hydraulkraften vid lyft. Uppgifterna som markeras med * anger gränserna för hydraulkraften vid lyft.

11 TEKNISKA EGENSKAPER VIKT +- 2 % (ENLIGT E-STANDARD) Hytt anopy Arbetsvikt (larvband av gummi) 2675 kg 0.33 kg/cm kg 0.30 kg/cm 2 Transportvikt (larvband av gummi) 2600 kg 0.33 kg/cm kg 0.30 kg/cm 2 Med larvband av stål kg 0.34 kg/cm kg 0.32 kg/cm 2 Med extra motvikt kg 0.34 kg/cm kg 0.31 kg/cm 2 MOTOR Typ 3TNV82A-PVA ränsle Diesel Nettoeffekt 17.6 kw / 23.9 V / 2400 rpm ruttoeffekt 18.1 kw / 24.8 V / 2400 rpm ylindervolym 1331 cm 3 Maximalt vridmoment 85.5 N.m. / 1400 rpm Kylning Vätska Startmotor 2.3 kw atteri 12 V 56 Ah Generator 12 V - 40 A HYDRAULSYSTEM Högsta tryck 210 bar 1 variabel dubbel kolvpump 2 x 32.4 l/min 1 kugghjulspump 21.6 l/min 1 kugghjulspump 10.8 l/min Kraftuttag Teoretiska data vid rpm Tryck Olje öde 0 ~ 210 bar 56 ~ 15 l/min 0 ~ 210 bar 56 ~ 15 l/min Flödet minskar när trycket ökar PRESTANDA Hastighet 2.9 / 4.8 km/h Svänghastighet 10.2 rpm Grävkraft (arm) 14.5 kn (1500 kgf) / 12.7 kn med lång arm Grävkraft (skopa) 24.5 kn (2500 kgf) Dragkraft 37 kn Maximal lutning 30 Akustiskt tryck (2000/14/EG och 2005/88/EG) 76 d(a) / 94 d(a) (LwA) UNDERREDE Antal övre bärhjul 1 Antal undre bärhjul 3 Spännsystem för larvband Med smörjcylinder VOLYM ränsletank Kylvätska Motorolja Hydraulkrets Hydraultank 38.5 l 3.8 l 3.7 l 30 l 25.2 l SERVIEINTERVALLER yte av motorolja och filter: 500 timmar yte av dieselfilter: 250 timmar yte av hydrauloljefilter: 1000 timmar yte av hydraulolja: 1000 timmar yte av kylvätska: 1000 timmar

12 Ej avtalsmässiga foton Tryckt i Frankrike Tillverkaren förbehåller sig rätten att ändra uppgifterna i denna katalog utan föregående meddelande. Kontakta din Yanmar onstruction Equipment Europe auktoriserade återförsäljare för ytterligare information. Yanmar onstruction Equipment Europe S.A.S. 25, rue de la Tambourine SAINT DIZIER FRANE SE_SV26_0114

MINIGRÄVARE SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRÄVARE SV18. 1835 / 1975 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRÄVARE SV18 1835 / 1975 kg Call for Yanmar solutions KOMPAKT SV18 har utformats för att uppfylla alla krav även vid mer komplicerade arbeten. Den är kompakt och väger lite, och kan lätt transporteras

Läs mer

MINIGRÄVARE SV16. 1590 / 1730 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRÄVARE SV16. 1590 / 1730 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRÄVARE SV16 1590 / 1730 kg all for Yanmar solutions Kompakt SV16 har utformats för att ge högsta prestanda i en kompakt design. Den kombinerar kraft, smidighet och stabilitet för att göra din arbetsdag

Läs mer

MINIGRÄVARE SV22. 2120 / 2260 kg. Call for Yanmar solutions

MINIGRÄVARE SV22. 2120 / 2260 kg. Call for Yanmar solutions MINIGRÄVARE SV22 2120 / 2260 kg Call for Yanmar solutions KOMPAKT SV22 har utformats för att uppfylla alla krav även vid mer komplicerade arbeten. Den är kompakt och väger lite, och kan lätt transporteras

Läs mer

Tekniska data R25Z-9A

Tekniska data R25Z-9A Tekniska data R25Z-9A MOTOR MODELL MITSUBISHI S3L2 Vattenkyld 4-takts dieselmotor. 3 cylindrar i rad Nominell svänghjuls effekt SAE J1995 (brutto) 24,7 hk ( 18,4 kw) / 2300 rpm J1349 (netto) 23,1 hk (

Läs mer

MIDI-GRÄVARE SV100 2PB. 4TNV98CT-VBV 70,3 HP 10 360 kg 68,5 kn. Motor Nettoeffekt Arbetsvikt Grävkraft (skopa)

MIDI-GRÄVARE SV100 2PB. 4TNV98CT-VBV 70,3 HP 10 360 kg 68,5 kn. Motor Nettoeffekt Arbetsvikt Grävkraft (skopa) MIDI-GRÄVARE SV100 2PB Motor Nettoeffekt Arbetsvikt Grävkraft (skopa) 4TNV98CT-VBV 70,3 HP 10 360 kg 68,5 kn PRESTANDA 45% Koncept med artikulerad bom Yanmar introducerar sin första modell med en artikulerad

Läs mer

MIDIGRÄVARE. ViO80-1. 8065 / 8125 kg. Call for Yanmar solutions

MIDIGRÄVARE. ViO80-1. 8065 / 8125 kg. Call for Yanmar solutions MIDIGRÄVARE ViO80-1 8065 / 8125 kg Call for Yanmar solutions YANMAR TRUE ZERO TAIL SWING ViO80-1 KOMPAKT Bandgrävaren ViO80-1 är ett verkligt koncentrat av teknik och innovation. En stor och ändå kompakt

Läs mer

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton JCB micro- mini-midi grävmaskiner Viktklasser 0,9-8 ton Micro mini och midigrävmaskiner MICRO 8008 8016 8018 Arbetsvikt (ton) 0,95 Effekt (kw) 9,5 Grävdjup (m) 1,7 Arbetsvikt (ton)) 1,59 Effekt (kw) 14,2

Läs mer

VOLVO KOMPAKTA GRÄVMASKINER EC55B

VOLVO KOMPAKTA GRÄVMASKINER EC55B VOLVO KOMPAKTA GRÄVMASKINER EC55B Den mest komfortabla vägen att närma sig alla typer av jobb Sitt upp bakom spakarna i Volvo EC55B kompaktgrävare och du kommer att finna ett otroligt bekvämt sätt att

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

More care. Built in. VOLVO COMPACT GRÄVMASKIN ECR28, ECR38 ENASTÅENDE KOMFORT INOM RÄCKHÅLL. Gör långa arbetsdagar kortare. Prova Volvos nya modeller ECR28 och ECR38. Grävmaskiner med kort svängradie som

Läs mer

308E CR SB. Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom. Motor Motormodell Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp

308E CR SB. Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom. Motor Motormodell Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp 308E CR SB Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom Motor Motormodell Cat C3.3B Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp Vikter Arbetsvikt med hytt 8 333 kg 18 371 lb Driftspecifikationer Maximalt grävdjup 4

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

EC140 VOLVO GRÄVMASKINER MONOBLOCK / 2-DELAD BOM LC / LCM

EC140 VOLVO GRÄVMASKINER MONOBLOCK / 2-DELAD BOM LC / LCM VOLVO GRÄVMASKINER EC140 MONOBLOCK / 2-DELAD BOM / M Motoreffekt Brutto: 79,4 kw (107 hk) Maskinvikt: _ : 13,6 ~ 14,4 t _ M: 14,6 ~ 15,8 t Skopor (SAE): 350 ~ 900 l Cummins direktinsprutad lågemissionsmotor

Läs mer

EC290 VOLVO GRÄVMASKINER LC / NLC

EC290 VOLVO GRÄVMASKINER LC / NLC VOLVO GRÄVMASKINER EC290 LC / NLC Motoreffekt Brutto: 160 kw (215 hk) Maskinvikt: _ LC : 29, ~ 0, t _ NLC : 29,2 ~ 0,2 t Skopor (SAE): 1200 ~ 1400 l Cummins direktinsprutad lågemissionsmotor EU steg-1,

Läs mer

VOLVO KOMPAKTGRÄVARE ECR28, ecr38. 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hk

VOLVO KOMPAKTGRÄVARE ECR28, ecr38. 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hk VOLVO KOMPAKTGRÄVARE ECR28, ecr38 2.74-3.425 t 18.8-27.3 hk Oslagbar komfort trots litet svängrum. Gör de långa arbetsdagarna lättare. Prova Volvos nya modeller ECR28 och ECR38. Grävmaskiner med kort svängradie

Läs mer

3080 Hjullastare. Tekniska data. Motordata. Cylinderantal 4. www.weidemann.de 24.04.2015 Sida: 1 / 8

3080 Hjullastare. Tekniska data. Motordata. Cylinderantal 4. www.weidemann.de 24.04.2015 Sida: 1 / 8 3080 Tekniska data Motordata Tillverkare Deutz Motortyp TCD 2,9 L4 Cylinderantal 4 Effekt (max.) 55,4 (75*) kw (HP) vid (max.) 2,3 varv/min Cylindervolym 2,9 cm³ Kylning Vatten/laddluft www.weidemann.de

Läs mer

1880 Hoftrac. Tekniska data. Motordata. Elektromotor Batterie Standard Batterie Optional. 1880 FSD 1880 Hytt

1880 Hoftrac. Tekniska data. Motordata. Elektromotor Batterie Standard Batterie Optional. 1880 FSD 1880 Hytt Tekniska data 1880 FSD 1880 Hytt Motordata Tillverkare Perkins Perkins Motortyp 404D-22 404D-22 Cylinderantal 4 4 Effekt (max.) kw (HP) 36,3 (50*) 36,3 (50*) vid (max.) varv/min 2.800 2.800 Cylindervolym

Läs mer

HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX29U-3 Nominell motoreffekt: 19,7 kw (26,4 HP) Arbetsvikt: 3 060-3 230 kg Djupskopa: 0,08 m 3

HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX29U-3 Nominell motoreffekt: 19,7 kw (26,4 HP) Arbetsvikt: 3 060-3 230 kg Djupskopa: 0,08 m 3 ZAXIS-3-serien kompaktversion HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX29U-3 Nominell motoreffekt: 19,7 kw (26,4 HP) Arbetsvikt: 3 060-3 230 kg Djupskopa: 0,08 m 3 Hitachi har gjort konstruktionsförbättringar för

Läs mer

EC360B LC EC360B NLC VOLVO GRÄVMASKIN

EC360B LC EC360B NLC VOLVO GRÄVMASKIN VOLVO GRÄVMASKIN EC360B LC EC360B NLC Motoreffekt brutto: 198 kw (265 hk) Maskinvikt: LC: 37,1 ~ 38,4 t NLC: 36,3 ~ 37,5 t Skopor (SAE) 1 350 ~ 3 000 l Turboladdad VOLVO dieselmotor med direktinsprutning

Läs mer

JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton

JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton JCB grävmaskiner Viktklasser 8-48 ton Bandgående grävmaskiner JZ 70 JS115 JS 130 JZ 140 JZ 140D JS 145 JS 145HD JZ 145D JS 160 JS 180 JS 200 JS 220 JS 220LR JZ 235 JS 240 JZ 255 JS 260 JS 290 JS 330 JS

Läs mer

More care. Built in. VOLVO KOMPAKTGRÄVARE EC55B PRO

More care. Built in. VOLVO KOMPAKTGRÄVARE EC55B PRO More care. Built in. VOLVO KOMPAKTGRÄVARE EC55B PRO DET BEKVÄMASTE SÄTTET ATT TA ITU MED ETT JOBB. Sitt upp bakom spakarna i Volvo EC55B Pro kompaktgrävare och du kommer att finna ett otroligt bekvämt

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L330D

VOLVO HJULLASTARE L330D VOLVO HJULLASTARE L330D Volvo L330D muskler och intelligens i effektiv förening Att kombinera styrka och intelligens kräver stor kunskap, en kunskap som gett Volvo L330D helt unika egenskaper. Ett nytt

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Minigrävare 0,8-8,0 ton

Minigrävare 0,8-8,0 ton Minigrävare 0,8-8,0 ton 2-års full garanti Producerad i Japan Hanix eller som den tidigare hette Nissan, kom till Beck 1981 och har sedan dess varit marknadsledande i Sverige och Norge. Under åren har

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten. Längd utan aggregat

Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten. Längd utan aggregat Sida 1 av 6 Copyright 2000-2011 Bobcat Europe 2200D Nyttofordon 2352 11001 2352 99999 24/08/2005 Mått Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten Höjd Längd utan aggregat Hjulbas Lastflakets

Läs mer

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk)

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk) AL275 AL350 AL440 AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg Motoreffekt 35,9 kw (48,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 61,2 kw (82,1 Hk) Skopkapacitet 0,65-1,00 m 3 0,80-1,20 m 3 1,00-1,55 m 3 KOMPAKTA

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

IA HECON LOCAL. Installationsinstruktioner

IA HECON LOCAL. Installationsinstruktioner Installationsinstruktioner Installationsinstruktioner 1.0 Allmän information Användandet av dessa instruktioner förutsätter att användaren är väl bekant med handhavandet av både blockenheten och hydraulsystemet

Läs mer

Profihopper. Profihopper

Profihopper. Profihopper Profihopper Arbetsområden Den UNIKA Profihoppern Vårdar alla dina grönytor! Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönytor Idrottsplatser Campingplatser Naturskyddsområden Innehåll Arbetsområden

Läs mer

Huddig - ett verktyg för proffs

Huddig - ett verktyg för proffs 1260B service huddig 1260B Huddig - ett verktyg för proffs Huddig Telematik gör det möjligt för Huddigs servicetekniker och Huddigs auktoriserade servicelämnare att snabbt göra både diagnostik samt uppdateringar

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

VOLVO KOMPAKTGRÄVARE EC35, EC45 PRO PRESTANDA - NÄR DET BEHÖVS Tag plats och sätt igång. Dagen är lång och det är även listan på allt det som ska göras. Med Volvo EC35 och EC45 Pro är du redo. Det går

Läs mer

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Redskap Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Perfekt passform. Vi introducerar det nya sortimentet kompaktgrävskopor från Volvo. Dessa hållbara redskap är utformade för att prestera i perfekt harmoni

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Bruksanvisning RINK Modell 1005 & 1010 Maskin nr:

Bruksanvisning RINK Modell 1005 & 1010 Maskin nr: Bruksanvisning RINK Modell 1005 & 1010 Maskin nr: OBS! FÖR ATT SÄKERSTÄLLA SÄKER ANVÄNDNING OCH UPPNÅ BÄSTA MÖJLIGA PRESTANDA ÄR DET MYCKET VIKTIGT ATT DU LÄSER DENNA BRUKSANVISNING INNAN DU BÖRJAR ANVÄNDA

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Wille - en stark finne

Wille - en stark finne Willes Fyra Årstider SVE 10/2009 Wille - en stark finne Vilakone Oy är den ledande tillverkaren av redskapsbärare och redskap i Norden. Utvecklingen av Wille-redskapsbärare startade på 1970-talet och dagens

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

MIDIGRÄVARE SV / kg. Call for Yanmar solutions

MIDIGRÄVARE SV / kg. Call for Yanmar solutions MIDIGRÄVARE SV100-2 9625 / 10075 kg Call for Yanmar solutions EN OSLAGBAR KOMBINATION AV KOMPAKTA DIMENSIONER OCH HÖGSTA PRESTANDA Bakre svängradie: 1 330 mm Minsta svängradie: 2 480 mm Med bom fälld bakåt:

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

Vedkombi 330 Bruksanvisning

Vedkombi 330 Bruksanvisning Vedkombi 330 Bruksanvisning Produktpresentation Effektiv och användarvänlig vedkombi som kapar och klyver veden i ett moment. Producerar ca 5 m3 per timme. Klarar vedlängder upp till 53 cm och veddiameter

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT I städer eller i miljöer med mycket trafik uppstår arbetssituationer där utrymmet är begränsat och tempot högt. Att snabbt och säkert kunna förflytta sig inom och mellan arbetsplatserna

Läs mer

JLG PS-SERIEN TELESKOPLASTARE

JLG PS-SERIEN TELESKOPLASTARE JLG PS-SERIEN TELESKOPLASTARE REACHING OUT PS-serien teleskoplastare från JLG är avsedda att ge optimal produktivitet, tillförlitlighet och prestanda i miljöer som kräver särskilt kraftig utrustning. Byggda

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140B/EC160B/EC210B EC240B/EC290B/EC360B/EC460B

VOLVO GRÄVMASKINER EC140B/EC160B/EC210B EC240B/EC290B/EC360B/EC460B VOLVO GRÄVMASKINER EC140B/EC160B/EC210B EC240B/EC290B/EC360B/EC460B De nya grävmaskinerna i B-serien ger dig: bättre prestanda, komfort och ekonomi. För att utveckla en klassledande grävmaskin så startade

Läs mer

AR 95. 7900 kg. 85 kw (115,5Hk) 1,4-1,6 m 3. Operativ vikt: Motoreffekt: Skopkapacitet:

AR 95. 7900 kg. 85 kw (115,5Hk) 1,4-1,6 m 3. Operativ vikt: Motoreffekt: Skopkapacitet: AR 95 Operativ vikt: 7900 kg Motoreffekt: 85 kw (115,5Hk) : 1,4-1,6 m 3 AR 95 Litet e. Stor effekt. ATLAS Weyhausen hjullastare är mer än summan av dess komponenter. De är äkta passion för teknik med Made

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Bruksanvisning. trailerline elvinsch. Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007. trailerline

Bruksanvisning. trailerline elvinsch. Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007. trailerline Bruksanvisning trailerline elvinsch Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007 trailerline INLEDNING Tack för att du har valt en elvinsch från vårt företag. Vi ber dig att noga läsa igenom och sätta dig

Läs mer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer Atlas Copco Transportabla luftkompressorer XA(T,H)S 37-97 32-89 l/s, 1,9-5,3 m 3 /min, vid 7-12 bar(e), 102-175 psig Serie 7 Ett fullständigt sortiment utformat för att ge så nöjda kunder som möjligt Kompressorerna

Läs mer

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM Ligg steget före. ProCore 648 Innovativ placering av hjulen Effektiv luftning Hög produktivitet Djup luftning av hög kvalitet TrueCore markföljningssystem

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

Lindab Bruksanvisning - vädertätning. Lindab Doorline 1409.01. Bruksanvisning Vädertätning. LP403 mekanisk LP407 elektrisk

Lindab Bruksanvisning - vädertätning. Lindab Doorline 1409.01. Bruksanvisning Vädertätning. LP403 mekanisk LP407 elektrisk Lindab Bruksanvisning - vädertätning 1409.01 Lindab Doorline Bruksanvisning Vädertätning LP403 mekanisk LP407 elektrisk Innehåll 1. Allmänt...3 1.1 Användande av manual...3 1.2 Funktion/Teknik...3 1.3

Läs mer

Sätt fart. Lita på hållbarheten

Sätt fart. Lita på hållbarheten Groundsmaster 580-D Sätt fart Groundsmaster 580-D Klippbredd på 4,88 m 59,6 kw (80 hk) motor Toro Traction Plus drivsystem Kan svänga 180 utan att lämna något gräs oklippt Toro ACE diagnossystem Då produktiviteten

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

EZ28 EZ38. de smidigaste maskinerna sedan Zero tail. Zero tail Banddriven grävmaskin Maskinvikt på 2,7 4,5 ton. EZ28 och EZ38 från Wacker Neuson.

EZ28 EZ38. de smidigaste maskinerna sedan Zero tail. Zero tail Banddriven grävmaskin Maskinvikt på 2,7 4,5 ton. EZ28 och EZ38 från Wacker Neuson. EZ28 EZ38 Zero tail Banddriven grävmaskin Maskinvikt på 2,7 4,5 ton www.wackerneuson.com de smidigaste maskinerna sedan Zero tail. EZ28 och EZ38 från Wacker Neuson. WN.11.89.1/02/2014 SE garanterat höga

Läs mer

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn Zhafir Zeres Serie 400-2,300 kn Utökade funktioner som standard Zhafir ZERES Serie Zhafir har utvecklat den nya elektriska maskinserien Zeres, för att bli en flexibel formsprutningsmaskin baserad på det

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

Välj en Airman om du önskar det lilla extra! En kvalitets-maskin till rätt pris. Maskiner hemma för snabb leverans!

Välj en Airman om du önskar det lilla extra! En kvalitets-maskin till rätt pris. Maskiner hemma för snabb leverans! Välj en Airman om du önskar det lilla extra! Maskiner hemma för snabb leverans! Test AX52U-5 Scanna koden och ladda ner test på AX52U-5 En kvalitets-maskin till rätt pris Producerad i Japan Airman grävmaskiner

Läs mer

0523-666 000 Ergonomi

0523-666 000 Ergonomi Ergonomi Genom åren har vi på mässor och roadshows ute i landet träffat 1000-tals av er entreprenörer. Ett återkommande problem för er har varit att inställnings-möjligheterna i grävmaskinernas hytter

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

Maskininformation vm-1200

Maskininformation vm-1200 VM-1200 INFO AMADA MACHINE TOOLS är ett välkänt begrepp för industriaktörer världen över. Företaget leder utvecklingen av såväl sågmaskiner som sågblad och har ett av världens största sortiment av bimetall-

Läs mer

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare AP Gyllevogne Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare Tillverkas i Danmark Kvalitet för den professionella användaren Våra gödselvagnar används av maskinstationer, entreprenörer och lantbrukare med höga krav

Läs mer

906H,907H,908H. Kompakthjullastare

906H,907H,908H. Kompakthjullastare 906H,907H,908H Kompakthjullastare 906H 907H 908H Cat motor C3.4 C3.4 C3.4 Nettoeffekt - (ISO 9249) 51 kw/68 hk 51 kw/68 hk 58 kw/78 hk Arbetsvikt 5630 kg 5810 kg 6465 kg Skopkapacitet 0.9 m 3 1,0 m 3 1,1

Läs mer

ZERO TURN GRÄSKLIPPARE

ZERO TURN GRÄSKLIPPARE ZERO TURN GRÄSKLIPPARE 015 MODERN FJÄDRINGSTEKNIK Ferris IS fjädringssytem ger ökad arbetskomfort och arbetshastighet. Vibrationer kan skada din kropp Om ni utsätts för mycket vibrationer, kan det medföra

Läs mer

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE PTH 1000/820 M 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it Trumhuggar PTH Serien www.pezzolato.it Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE PTH 1000/820 PTH 1200/820 PTH 1200/820 G

Läs mer

RU 24 NDT. Manual 9000-608-26/31

RU 24 NDT. Manual 9000-608-26/31 RU 24 NDT Manual SV 9000-608-26/31 SV 2 9000-608-26/31 2009/03/10 Innehåll Viktig information 1. Allmänt...4 1.1 Direktiv...4 1.2 Allmänna anvisningar...4 1.3. Avfallshantera produkten...4 1.4 Ändamålsenlig

Läs mer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer

Atlas Copco Transportabla luftkompressorer Atlas Copco Transportabla luftkompressorer XA(T,H)S 106-136 101-135 l/s, 6,1-8,1 m 3 /min vid 7-12 bar(e), 102-175 psig Vi bryr oss om dina tryckluftsbehov XA(S) 106 till 136 Dd är specialkonstruerade

Läs mer

Bruksanvisning Patientstol Lynea Översättning av bruksanvisning i orginal

Bruksanvisning Patientstol Lynea Översättning av bruksanvisning i orginal Bruksanvisning Patientstol Lynea Översättning av bruksanvisning i orginal VIKTIGT! Läs bruksanvisningen noga innan Du börjar använda patientstolen! Tillägg till bruksanvisning i orginal: Innan Ni börjar

Läs mer

Bruksanvisning. Blue Wave

Bruksanvisning. Blue Wave Bruksanvisning Blue Wave Denna bruksanvisning ger information om montering, inställningsmöjligheter, säkerhetsföreskrifter och skötselråd för badstolen Blue Wave. Genom att läsa igenom och följa anvisningarna

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM Mixons fingerskarvningssystem med separat applicering används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs

Läs mer

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 KUBOTA HJULLASTARE RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare REDSKAP Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare Den optimala kombinationen. En Volvo kompaktgrävare och skopa tillsammans med ett fabriksmonterat snabbfäste och Steelwrist tiltrotator är den optimala kombinationen

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario Vägen till nya prestanda Fendt 700 Vario 700 Nya 700 Vario Perfektion när den är som bäst Med nya Fendt 700 Vario lanserar Fendt en kompakt stortraktor som saknar motstycke vad gäller praktiska innovationer.

Läs mer

Ett måste för golfbanan

Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D 16 kw (21,5 hk) Kubota - dieselmotor Det exklusiva klippsystemet Sidewinder 183 cm eller 216 cm klippbredd Series/Parallel -3-hjulsdrift När

Läs mer

VOLVO HJULLASTARE L30G, L35G. 5,5 6,25 t (11 000 12 500 lbs) 75 hk

VOLVO HJULLASTARE L30G, L35G. 5,5 6,25 t (11 000 12 500 lbs) 75 hk VOLVO HJULLASTARE L30G, L35G 5,5 6,25 t (11 000 12 500 lbs) 75 hk Passion för prestanda. Vi på Volvo Construction Equipment vilar inte på lagrarna. Genom att utveckla produkter och tjänster som ökar produktiviteten

Läs mer

SKÖRDARAGGREGAT SKOGSTEKNOLOGISK TOTALKOMPETENS

SKÖRDARAGGREGAT SKOGSTEKNOLOGISK TOTALKOMPETENS SKÖRDARAGGREGAT SKGSTEKNLGISK TTALKMPETENS 1 SKÖRDARAGGREGAT 16RH 16RHS 18RH 18RHS SKÖRDAR TEKNLGISK AUKTRITET ÖVERLÄGSEN SLITSTYRKA CH UTRUSTNING Keslas långa erfarenhet av skogsteknologi har gett företaget

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer

S/T* U/V* H J K M. 499 mm 630 mm. 1650 mm. 1259 mm

S/T* U/V* H J K M. 499 mm 630 mm. 1650 mm. 1259 mm VOLVO KOMPAKTGRÄVARE EC35C Installerad effekt: 27.1 kw / 36.3 hp Tjänstevikt: 3343 3437 kg Maximalt grävdjup: 3060 3310 mm Kraftfull Volvomotor med låga avgasutsläpp för större miljöhänsyn. Rymlig och

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

VÅRT UTBUD AV PUMPAR INNEHÅLL VATTENPUMPAR 26 27 32 BÄRBARA PUMPAR VATTENPUMP 34 HÖGVOLYM-, SLAMOCH KEMPUMPAR OCH HÖGTRYCKSPUMPAR 36 TEKNISKA DATA

VÅRT UTBUD AV PUMPAR INNEHÅLL VATTENPUMPAR 26 27 32 BÄRBARA PUMPAR VATTENPUMP 34 HÖGVOLYM-, SLAMOCH KEMPUMPAR OCH HÖGTRYCKSPUMPAR 36 TEKNISKA DATA VATTENPUMPAR 26 27 VÅRT UTBUD AV PUMPAR Från små bärbara pumpar till stora slampumpar Hondas utbud av pumpar passar för de flesta tillämpningar. Perfekt för den som behöver en effektiv och tyst pump, kombinerat

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

Instruktionsbok Modeller: T1100, FL400

Instruktionsbok Modeller: T1100, FL400 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Förord och ID-nummer 2 Allmänt 3 Säkerhetsföreskrifter 3-5 Användning 5 Underhåll och service 6 Reparationer 6 Förvaring 6 Förord FL 400 och T1100 tillverkas av Kranman AB Innan du

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 KUBOTA HJULLASTARE RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

Bruksanvisning. Ronda EC

Bruksanvisning. Ronda EC Bruksanvisning Ronda EC Bäste kund, Om du följer rekommendationerna i denna bruksanvisning kommer produkten att fungera optimalt och förbli effektiv i många år. INNEHÅLL REKOMMENDATIONER OCH TIPS 3 EGENSKAPER

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer