Fiber Art Swedens Årsberättelse för verksamhetsåret 1 maj april 2008

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fiber Art Swedens Årsberättelse för verksamhetsåret 1 maj april 2008"

Transkript

1 Fiber Art Swedens Årsberättelse för verksamhetsåret 1 maj april 2008 Styrelsen Den har under året bestått av: Lotte Nilsson-Välimaa (ordförande), Monika Pettersson (sekreterare), Karin Egertz (kassör), Anna-Karin Bylund-Furst, Helene Hortlund (vice sekreterare), Eivor Willbacka och Anna Tegeström Wolgers. Möten Vi har haft 8 styrelsemöten och ett stormöte på hösten. Valberedning Maria Wahlgren och Carina Gardefjord. Antagningsjury Stina Borowski, Maria Sandstig och Birgitta Lindberg. Ny medlem Sju ansökningar kom in. Vi tog in en ny medlem i år, Maria Sundström. Antalet medlemmar är nu 39 st. Medlemmars utträde Linda Willén har utträtt ur FAS. Hemsidan Redaktions- och webbansvariga för hemsidan har varit Gunilla Poignant och Ulrika Wedin. Nätgästansvariga har varit Maria Hägglund och Catarina Williamson Källström (maj jan. 2008) och Monica Nilsson och Lenka Jonesson Deker (Feb ). Årets nätgäster har varit Karin Gustavsson, Elinor Ström och Sara Olausson. Länk till utsmyckningar utförda av FASmedlemmar, är tänkt att så småning om finnas på hemsidan. Ansvariga är Petter Hellsing och Gunilla Poignant. Stipendier sökt detta verks.år beviljat i maj verks.år Helge Ax:son kr ej svar Längmanska kr kr Konstnärsnämnden kr kr Sparbanksstiftelsen 1:a kr kr FASboken Statistik: Ca 100 st. böcker har vi sålt och fått betalt för. För närvarande finns ingen uppgift på hurmånga böcker vi har skänkt.

2 Ca 1000 st. böcker har vi kvar. Tidningen French Patchwork har publicerat en artikel om FASboken. Helene Dahlman översatte artikeln till svenska. Recensioner finns i Konstnären, NTAs hemsida och Konstperspektiv. En ny arbetsgrupp bildades för arbetet att få ut boken: Maria Wahlström, Maria Hägglund, Maria Johansson och Catarina Williamsson Källström. Irene Agbaje har fortfarande hand om lagret och Anna-Lena Carlsson utskick samt Karin Egertz ansvarig kassör. Maria Hägglund har varit i kontakt med Sjön, en ny nätbutik för konstböcker. Vi har beslutat att vara med där. Gruppen har kommit fram till att försäljning av boken ska förknippas med en händelse/happening, t.ex. föreläsning om FAS och boken. Nu uppmanar bokgruppen FASmedlemmar att höra av sig till bokgruppen om de är intresserade att föreläsa. UTSTÄLLNINGAR OCH PROJEKT MED ETT FLERTAL AV FAS MEDLEMMAR: Galleri Eventuell, Budapest, Ungern, juni 2007 Britta Carlström och Anna-Karin Bylund-Furst visade sina egna verk och presenterade FAS medlemmar med bildvisning. Invigningstalet hölls av den Svenska Ambassdörskan. Det var ett stort intresse, många kom. Nästa moment är att Galleri Eventuell som består av 6 medlemmar kommer till Sverige. 100 tankar om Konsthantverk, en vandringsutställning i regi av Riksutställning, KIF, K.H.V.C. Irene Agbaje, Elizabet Christiansson, Maria Wahlgren och Ulla West deltog. FASIT Fyra nya deltagare har kommit till; Anna Tegeström Wolgers, Maria Sandstig och Stina Borowski och Helene Hortlund.Har visats på: Svensk Form 17/10-18/ Kulturens hus i Luleå 26/1-30/ Arbetets museum drogs sig ur p.g.a. att flera stora kostnadskrävande utställningar är planerade. En artikel (28/1 2008) och en recension (30/1 2008) om FASIT i Kulturens hus i Luleå har publicerats i NSD (Norrländska Socialdemokraten) Styrelsen tog beslut i april att lägga ner utställningen. Efter att ha kollat medlemmarnas intresse för en eventuell försäljning/donering där ett antal inte var intresserade och ville ha tillbaka sina verk, ansåg styrelsen att utställningen inte skulle "hålla ihop". Den var också mycket sliten och kantstött. FAStvå. Twochange (Jannike Brantås och Carina Törnblom) har som konstnärliga samarbetspartners för Sollentuna Centrum i sin tur föreslagit FAS att utsmycka tre väggar i den tillfälliga shoppinggallerian. Eivor fungerar som koordinator. Fem utställningsperioder med olika teman knutna till säsong/årstid/högtid: Jul 29/ / Lotte Nilsson-Välimaa, Anna Tegeström Wolgers, Helene Hortlund och Monika Pettersson ställde ut. Vår 16/2-4/ Sommar 10/5-24/ Lenka Jonesson Deker, Karin Egertz och Maria Wahlström ställde ut. Anna-Karin Bylund-Furst, Maria Sandstig och Britta Carlström ställer ut.

3 Höst 30/8-9/ ? Vinter/Jul 15/ /2 2009? Supermarket 2008 tog plats på Enskilda Galleriet i Stockholm den 14-17/ Margareta Klingberg fick i uppdrag av styrelsen utformade en utställning; Text som textil. Text om textil. En installation med texten Textil materia väcker begär av Margareta från FASboken och objekt från FASmedlemmar; Anna-Lena Carlsson, Britta Carlström, Helene Hortlund, Margareta Klingberg och Ulla West. Margareta Klingberg har sedan skrivit en artikel om Supermarket i nättidningen Volym. Det knöts också en hel del viktiga kontakter under de här dagarna. PLANERADE UTSTÄLLNINGAR OCH PROJEKT FÖR FAS: Hallwyska palatset Petter Hellsing presenterade och förläste om FAS på museet den 23/ Anna Tegeström Wolgers, Helene Hortlund och Lotte Nilsson-Välimaa utarbetade en utställningsidé som nästa steg. Hallwyska nappade på det och föreslog en utställningstid jan/feb Idén mailades ut till medlemmar och 33 st. anmälde sitt intresse. Ett antal stipendier har sökts. Se punkt Stipendier. Väsby Konsthall 17/1-15/ Ricardo Donoso kom med en utställningsförfrågan. Maria Sandstig fick uppdrag av styrelsen att bilda en arbetsgrupp; Maria Sandstig, Ulla West, Anna-Lena Carlsson och Katarina Wiklund. Arbetsgruppen valde ut en grupp konstnärer; Britta Carlström, Carina Gardefjord, Gunnel Pettersson, Maria Sundström och Hugger Mugger ( Elinor Ström, Catarina Willamsson Källström och Maria Hägglund) som kommer att ställa ut under temat Tidsdokument. Eventuellt så visas utställningen sedan på nyöppnade KG52. Northern Fibre (NF) En arbetsgrupp, bestående av de som vill delta i det första skedet av planeringen av NF bildades. Lotte Nilsson-Välimaa, Petter Hellsing, Inger Bergström, Margareta Klingberg, Maria Sandstig, Katarina Wiklund, Gunnel Pettersson och Ulla West. De har träffats ca 5 gånger. Arbetsgruppen har föreslagit tiden för arrangemanget till september 2010 och att det sker under en kort och intensiv tidsrymd, ca 1 vecka. För NF planeras ett paraplyupplägg. Under det gemensamma paraplyet driver arbetsgruppen olika självständiga inriktningar där utgångspunkten är inarbetade arbetsfält och intresseområden. NF är tänkt att äga rum med parallella händelser av olika karaktär inomhus och utomhus, på förväntade och oförväntade platser. Cirkulationcentralen och Rostrum är två konstnärsdrivna gallerier i Malmö. Gunnel Pettersson har utarbetat utställningsförslag:

4 Cirkulationcentralen: Nature Matters - Fortsättning på Material Matters och Traditional Matters. I Nature Matters som är ett samarbetsprojekt belyser, undersöker, problematiserar och utvidgar man det traditionella sätten att avbilda natur och kopplar detta till den textila genren. Deltar gör Maria Wahlgren, Inger Bergström, Tarika Lennerbjörk och Elizabet Christiansson. Förslaget har lämnats till cirkulationscentralen och kontakt har etablerats. Rostrum: Utgångspunkten är att ställa ut tre FAS-konstnärer utan direkt tema. Daniel Birnbaums bok Chronology som studerar vår tids sätt att strukturera/klippa upp tid är infallsvinkel. Deltar gör Anna Tegeström-Wolgers, Eivor Willbacka och Eva Mozard. Förslaget har lämnats till Rostrum och kontakt har etablerats. Tomelilla Konsthall Gunnel Pettersson har tillsammans med Inger Bergström utarbetat ett förslag: Va ska det va bra för? Utgångspunkten är Tomelilla som en representant för svensk mellanstor ort. Det är en småort i jordbruksbyggd ibland förknippad med främlingsproblematik och jantelagen. Deltar gör Katharina Wiklund, Margareta Klingberg, Maria Wahlgren, Elizabet Christiansson, Helen Hortlund, Petter Hellsing, Anna-Lena Carlsson, Inger Bergström, Gunnel Pettersson. Förslaget har lämnats till Tomelilla Konsthall och kontakt har etablerats. Utställning planeras att ta plats under ÖVRIGA HÄNDELSER OCH KONTAKTER UNDER ÅRET: NKF (Nordiska konstförbundet). Britta Carlström och Monica Nilsson kommer att vara representerad i NKF s almanacka med en bild från deras utställning i Paris. Symposium i London 14/ Inger Bergström och Lotte Nilsson-Välimaa åkte till London för att delta i seminariet Touch, Textile, Technology: Collaboration across Europe. Utgångspunkten var att undersöka på vilket sätt människor verksamma inom det textila fältet utforskar teman genom konst, forskning och teknologi. Fokus låg på samverkan mellan konstnärer, museologer och teknologer och deras förhållande till textil, beröring och teknologi. Koordinator var Janis Jefferies, professor of Visual Arts at Goldsmiths, University of London. Talk:1 på IASPIS. Den 22/ var Inger Bergström och Lotte Nilsson-Välimaa på ett möte/samtal i Iaspsis projektateljé. Inbjudna av Magnus Ericson och Sara Teleman, projektledare respektive projektkoordinator på Iaspis. Samtalet kretsade kring deras verksamhet inom formområdet. Vi presenterade FAS, beskrev situationen inom vårt område. Iaspis är öppna för samverkan och vi har upprättat en god kontakt. Andra deltagande var Sofia Björkman, smyckekonstnär och formgivare, grundare av Platina och Agneta Linton, formgivare/konstnär och utställningsproducent, Gustavsbergs Konsthall. Malongen. Nordiska Konstförbundet (NKF) har en gästateljé, Malongen. De erbjuder konstnärsdrivna organisationer/gallerier/projektrum däribland FAS, som ska göra ett projekt och vill bjuda in en utländsk konstnär, att bo en tid i gästateljén. Vi ska ha det åtanke, kanske till NF.

5 NTA Nordic Textile Art Idag består NTA av enskilda medlemmar med stark svensk tyngdpunkt och administration i Sverige med Västsverige som bas. Hemsidan sköts från Island. Man arbetar med tanken att utveckla organisationen till en gemensam nordisk plattform. Visionen är att i framtiden bestå av samlade landsföreningar. De önskar nu kontakt med FAS. Galleri i Vadstena. Rune Lemon har erbjudit FAS att ställa ut på hans galleri i Vadstena. Styrelsen har tackat nej men lämnat över frågan till medlemmarna. Konstepidemin i Göteborg har frågat om FAS vill ställa ut FASIT där. Vi tackar nej p.g.a. att de inte har en finansiering samt att vi skulle behöva vakta.

FAS. Fiberart Sweden ett nätverk

FAS. Fiberart Sweden ett nätverk FAS Fiberart Sweden ett nätverk Produktion av häfte för Publikation ( ) Gunnel Pettersson 2007 Fiberart Sweden, konstnärer, fotografer ISBN 978-91-85749-04-1 www.publikation.rollon.net FAS kontakt www.fiberartsweden.nu

Läs mer

Protokoll årsmöte Fiber Art Sweden, FAS 16 mars 2013

Protokoll årsmöte Fiber Art Sweden, FAS 16 mars 2013 Protokoll årsmöte Fiber Art Sweden, FAS 16 mars 2013 Dagordning FAS årsmötet lördag 16 mars 2013, 12.00 15.00 15.00-17.00 Happening & aktivitet Middag ca 17.00, efterhäng till ca 20.00 Lokal: Kalypso Tjärhovsgatan

Läs mer

Registrering av konstnärliga arbeten GUPEA nov Anna T Wolgers HDK

Registrering av konstnärliga arbeten GUPEA nov Anna T Wolgers HDK Registrering av konstnärliga arbeten GUPEA nov 2017 Anna T Wolgers HDK anna.tegestrom.wolgers@hdk.gu.se Bilaga Siden och samtid -Tid och plats för genomförande av projekt Sammanlagt 6 st utställningsperioder

Läs mer

FAS styrelsemöte 26 februari Protokoll /////////////////

FAS styrelsemöte 26 februari Protokoll ///////////////// FAS styrelsemöte 22 januari 2014 kl.17.30 Kapsylen Victoria Brännström, Anna Ekholm, Emma Göransson, Inger Bergström, Tarika Lennerbjörk, Monica Nilsson (Ulrika Berge frånvarande) Dagordning 1) Mötet öppnas

Läs mer

Fiber Art Sweden Årsberättelse verksamhetsåret

Fiber Art Sweden Årsberättelse verksamhetsåret Fiber Art Sweden Årsberättelse verksamhetsåret 2011 2012 FöRENINGEN STYRELSEN Maria Wahlgren (ordförande och firmatecknare), Carina Marklund (vice ordförande), Victoria Brännström (sekreterare), Carina

Läs mer

Årsberättelse - Fiber Art Sweden

Årsberättelse - Fiber Art Sweden Årsberättelse - Fiber Art Sweden Verksamhetsåret 1 jan. 2017-31 dec. 2017 Styrelsen På årsmötet 2017 valdes följande styrelseledamöter: Ulrika Wedin, Maria Hägglund, Leyun Wang, Carina Gardefjord, Petter

Läs mer

Protokoll FAS styrelsemöte 23 november Medelhavsmuseet Fredsgatan 2

Protokoll FAS styrelsemöte 23 november Medelhavsmuseet Fredsgatan 2 Protokoll FAS styrelsemöte 23 november 17.30-20.00 Medelhavsmuseet Fredsgatan 2 Närvarande: Victoria Brännström, Maria Wahlgren, Tarika Lennerbjörk, Anna Lindkvist Adolfsson, Carina Marklund och Anna-Lena

Läs mer

Victoria Brännström: Carina Bergholm Sundén: Ulf Edberg:

Victoria Brännström: Carina Bergholm Sundén: Ulf Edberg: Protokoll för FAS styrelsemöte den 7/12 2010 på Åhléns. Före styrelsemötet hälsade styrelsen de nya medlemmarna välkomna. Vi presenterade FAS och de fick presentera sig. Närvarande nya medlemmar var Victoria

Läs mer

11. Nästa styrelsemöte 8 februari kl. 18, Mu ateljeér. Ulrika Wedin är sammankallande.

11. Nästa styrelsemöte 8 februari kl. 18, Mu ateljeér. Ulrika Wedin är sammankallande. Protokoll FAS styrelsemöte 20170116 Plats: Hemma hos Leyun Wang Sammankallande: Lotte Nilsson Välimaa Närvarande: Leyun Wang, Lotte Nilsson Välimaa, Petter Hellsing, Maria Hägglund, Katarina Wiklund, Ulrika

Läs mer

1) Mötet öppnas Närvarande: Inger Bergström, Anna-Karin Bylund, Lotte NilssonVälimaa, Monica Nilsson

1) Mötet öppnas Närvarande: Inger Bergström, Anna-Karin Bylund, Lotte NilssonVälimaa, Monica Nilsson Protokoll FASstyrelsemöte 11 januari 2015 kl.16.00-18.00 Kapsylen,Tjärhovsgatan 44 Kalypso-köket,röd dörr till vänster i valvet, 2tr upp, dörr till vänster kl16-- 16.30 Presentation/introduktion ny medlem,

Läs mer

Webbgruppen tittar vidare mer detaljerat hur jurymedlemmar ska kopplas via servern, vem som sköter kvittens mm. Återkommer om detta.

Webbgruppen tittar vidare mer detaljerat hur jurymedlemmar ska kopplas via servern, vem som sköter kvittens mm. Återkommer om detta. FAS styrelsemöte 12 december 2012 Restaurang Mukut på Ynglingagatan Närvarande: Inger Bergström, Anna Lindkvist Adolfsson, Tarika Lennerbjörk, Anna-Lena Carlsson, Ulrika Berge, Victoria Brännström och

Läs mer

Årsberättelse - Fiber Art Sweden

Årsberättelse - Fiber Art Sweden Årsberättelse - Fiber Art Sweden Verksamhetsåret 1 jan. 2016-31 dec. 2016 Styrelsen Lotte Nilsson Välimaa (ordförande och firmatecknare), Maria Hägglund (sekreterare) Leyun Wang (kassör och firmatecknare),

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2017 VÄSTERÅS KONSTFÖRENING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2017 VÄSTERÅS KONSTFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2017 VÄSTERÅS KONSTFÖRENING Bild; Besök i Wanås skulpturpark. Styrelsen för Västerås Konstförening får avge följande berättelse för verksamhetsåret 2017. Ändamål: Föreningens

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare. verksamhetsåret 2006

Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare. verksamhetsåret 2006 Verksamhetsberättelse för Yrkesförbundet Sveriges Socialarbetare verksamhetsåret 2006 Styrelsen för YSS har under verksamhetsåret varit: fredag den 24 augusti 2007 Ordföranden fram till årsmötet i Skövde

Läs mer

AIK 20 - bästa genom tiderna 2015 Kvinnor 100m Född Namn Resultat År

AIK 20 - bästa genom tiderna 2015 Kvinnor 100m Född Namn Resultat År AIK 20 - bästa genom tiderna 2015 Kvinnor 100m 94 Evelina Nilsson 12.17 2015 86 Lisa Rönnqvist 12.18 2003 95 Fanny Panboon 12.32 2013 67 Elisabeth Hamrin 12.34 1986 73 Annica Johansson 12.36 1992 93 Johanna

Läs mer

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet.

Datum 2014-03-27. Föreningens ordförande, Carl-Åke Utterström, hälsade deltagarna varmt välkomna och öppnade mötet. ÅRSMÖTESPROTOKOLL 1 (3) Datum 2014-03-27 Årsmöte mars 2014 Protokoll fört vid Villaägarföreningen Jakobsbergs 126:e årsmöte torsdagen den 27 mars 2014 kl. 18:30 på Pilbogården, Kristinagatan 14, Västerås.

Läs mer

Vinnare Ladies Tour 2015

Vinnare Ladies Tour 2015 Vinnare Ladies Tour 2015 A-klass Placering Spelare 1 Åsa Condradsson Vadstena GK 223 2 Märit Högström Landeryd GK 228 3 Lina Olsson Söderköping GK 229 B-klass Placering Spelare 1 Monica Sävenhed Linköping

Läs mer

Närvarande: Leyun Wang, Monica Nilsson, Lotte Nilsson Vällimaa, Ulrika Wedin, Katarina Wiklund, Maria Hägglund

Närvarande: Leyun Wang, Monica Nilsson, Lotte Nilsson Vällimaa, Ulrika Wedin, Katarina Wiklund, Maria Hägglund Fiber Art Sweden styrelsemöte 160211 Vi möts på Mu. Närvarande: Leyun Wang, Monica Nilsson, Lotte Nilsson Vällimaa, Ulrika Wedin, Katarina Wiklund, Maria Hägglund Anmäld frånvaro: Anna-Karin Bylund p.g.a

Läs mer

Protokoll 2010-11-13 Intacts Vänners styrelsemöte

Protokoll 2010-11-13 Intacts Vänners styrelsemöte Protokoll 2010-11-13 Intacts Vänners styrelsemöte Plats: Trefaldighetskyrkan Örebro Lunchuppehåll planeras 12.00 13.00 Närvarand: Britt-Marie Strandahl Carl Anders Alsätra Ulla Winroth Ordförande Vice

Läs mer

4. Godkännande av dagordningen. Fyra punkter las till under Övriga frågor. Årsmötet godkände dagordningen.

4. Godkännande av dagordningen. Fyra punkter las till under Övriga frågor. Årsmötet godkände dagordningen. PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET I FÖRENINGEN KÄRRRINGEN Årsmöte 2013-01-29 Plats Närvarande Frånvarande Hotel Nordic Light Vasaplan 7, Stockholm 27 medlemmar enligt bifogad lista se bifogad lista 1. Årsmötets

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2007-2008 avseende Stockholmspostens Konstförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2007-2008 avseende Stockholmspostens Konstförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2007-2008 avseende Stockholmspostens Konstförening Medlemsantal Antalet medlemmar den sista oktober 2008 var 120 (116) stycken medlemmar. Vi har fått 14 nya medlemmar

Läs mer

Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014

Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014 2015-01-25 Sidan 1 av 5 Sveriges Ingenjörer Distrikt Väst Verksamhetsberättelse 2014 Sammanfattning av verksamhetsåret Under året har vi genomfört ett antal evenemang och aktiviteter där vi mött cirka

Läs mer

Deltävlingar Ladies Tour 2015

Deltävlingar Ladies Tour 2015 Resultat efter deltävling 3 14 juni 2015 Vadstena GK Deltävlingar Ladies Tour 2015 2015-06-17 1 Statistik 17-maj 31-maj 14-jun 12-jul 13-sep Klass Mauritzberg Bråviken Vadstena Åtvidaberg Mjölby spelare

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 VÄSTERÅS KONSTFÖRENING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 VÄSTERÅS KONSTFÖRENING ! VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 VÄSTERÅS KONSTFÖRENING Styrelsen för Västerås Konstförening får avge följande berättelse för verksamhetsåret 2016. Ändamål: Föreningens syfte är att väcka och vidga intresset

Läs mer

My Lindh Nordiska Panoraman

My Lindh Nordiska Panoraman My Lindh Nordiska Panoraman Redovisning IASPIS Internationellt kulturutbyte Slakthusateljéerna + Air d Islande i samarbete med Skaftfell Center of Visual Art, Seidisfjördur, Island 28 juli - 10 augusti

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Dockteaterföreningen UNIMA Sverige. Org.nr: Verksamhetsåret 2016

Verksamhetsberättelse för Dockteaterföreningen UNIMA Sverige. Org.nr: Verksamhetsåret 2016 Verksamhetsberättelse för Dockteaterföreningen UNIMA Sverige Org.nr: 817602-6600 Verksamhetsåret 2016 1 STYRELSEN Ordinarie: Gustaf Kull - ordförande, webbmaster och internationell rådsmedlem Sven Wagelin-Challis

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

Årsmötesprotokoll. Datum: Plats: Karlstad. 1. Årsmötets öppnande Mötet öppnades av ordförande, som även hälsade välkommen

Årsmötesprotokoll. Datum: Plats: Karlstad. 1. Årsmötets öppnande Mötet öppnades av ordförande, som även hälsade välkommen Datum: 180420 Årsmötesprotokoll Plats: Karlstad 1. Årsmötets öppnande Mötet öppnades av ordförande, som även hälsade välkommen 2. Årsmötets sammankallande i enlighet med stadgarna Årsmötet ansågs vara

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2014 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten

Läs mer

Årsmöteshandlingar inklusive Verksamhetsberä else för 2018

Årsmöteshandlingar inklusive Verksamhetsberä else för 2018 Årsmöteshandlingar inklusive Verksamhetsberä else för 2018 KF nummer 2282001 Reg.nr. 888400-2117 Föredragningslista Kramfors Kons örenings årsmöte 25 mars 2019, Gudmundrå församlingsgård. A. Val av ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret avseende Stockholmspostens Konstförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret avseende Stockholmspostens Konstförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008-2009 avseende Stockholmspostens Konstförening Medlemsantal Antalet medlemmar den sista oktober 2009 var 117 (120) stycken medlemmar. Vi har fått 15 nya medlemmar

Läs mer

Valberedningens förslag

Valberedningens förslag Valberedningens förslag Distriktskongress 28 mars 2015 Socialdemokraterna Västerbotten Dagordningens punkt 5, Kongressfunktionärer 1 Redaktionsutskott Lilly Bäcklund, Lycksele Mötesordförande Annamaria

Läs mer

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna Plats: Huskvarna Närvarande: Eva Liljekvist Borg, Anders Sjöberg, Siw Synnerman Nordström, Karin Claesson,

Läs mer

Revisorer Gunnel Göteman och Göran Dixner

Revisorer Gunnel Göteman och Göran Dixner Verksamhetsberättelse för år 2017 Styrelsen för Spånga Konstförening lämnar följande redogörelse för verksamheten under föreningens sjuttionde verksamhetsår. Styrelse Ordförande V ordförande Sekreterare

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Vinstlista - Cykla för livet 2014 Höstens vinster lämnas ut mellan 13 oktober - 20 december Vinst Deltagare Arbetsplats

Vinstlista - Cykla för livet 2014 Höstens vinster lämnas ut mellan 13 oktober - 20 december Vinst Deltagare Arbetsplats Vinstlista - Cykla för livet 2014 Höstens vinster lämnas ut mellan 13 oktober - 20 december Vinst Deltagare Arbetsplats 1 Presentkort weekend (värde 5000 kr) Karin Gabrielsson Sjungande dalens skola Flöjtens

Läs mer

Nordmalings Brukshundklubb 2013-03-18

Nordmalings Brukshundklubb 2013-03-18 Nordmalings Brukshundklubb 2013-03-18 Klubbstugan Olofsfors Styrelsemöte Organisationsnummer: 894003-7511 Närvarande: Meddelad frånvaro: Elisabet Nilsson Jenny Lund Erika Norberg Ulf Nilsson Erika Karlsson

Läs mer

"Poängjakten" sommaren 2018 (bästa poängen i 10 av 15 partävlingar). *** SLUTRESULTAT ***

Poängjakten sommaren 2018 (bästa poängen i 10 av 15 partävlingar). *** SLUTRESULTAT *** "Poängjakten" sommaren 2018 (bästa poängen i 10 av 15 partävlingar). *** SLUTRESULTAT *** Totalt *** 01-maj 08-maj 15-maj 22-maj 29-maj 05-jun 12-jun 26-jun 03-jul Krug Peter 305 0 30 0 24 31 40 28 26

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL SÖDERHAMNS KOMMUN. Kommunfullmäktige. Rådhuset, 18:00-20:20. Sven-Erik Lindestam (S)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL SÖDERHAMNS KOMMUN. Kommunfullmäktige. Rådhuset, 18:00-20:20. Sven-Erik Lindestam (S) Nämnd Plats och tid Utses att justera Rådhuset, 18:00-20:20 Sven-Erik Lindestam (S) Justeringens plats och tid Rådhuset,, kl. 21:00 Paragrafer 155-161 Underskrifter John Staffas (S), ordförande Stéphanie

Läs mer

Grundutbildning för temautbildare

Grundutbildning för temautbildare Grundutbildning för temautbildare Dagens program tisdag 14/3 Utcheckning klar? 08:30 Utbildaruppdraget Praktiska frågor kring planering och genomförande av temautbildning. Dokument och annat stöd på hemsidan.

Läs mer

Föreningen Sveriges Habiliteringschefer Rikstäckande nätverk för barn- och ungdomshabiliteringen i Sverige. Grundad 1994 Sid 1(7)

Föreningen Sveriges Habiliteringschefer Rikstäckande nätverk för barn- och ungdomshabiliteringen i Sverige. Grundad 1994 Sid 1(7) Sid 1(7) Protokoll från styrelsemöte 2011-05-18 Plats: Göteborg, Novotel Föregående protokoll Föregående protokoll från styrelsemötet 20-21 jan 2011 godkändes och läggs till handlingarna. Barbara 1 Nya

Läs mer

Vill du vara med? Kontakt & frågor

Vill du vara med? Kontakt & frågor Vill du vara med? Är du yrkesverksam konstnär/konsthantverkare och vill vara med på webbplatsen Konst i Örebro län är du välkommen att skicka in dina uppgifter genom att fylla i formulären Examen/meriter

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013 Visit Värmdö Ideell Förening

Verksamhetsberättelse 2013 Visit Värmdö Ideell Förening Inledning Verksamhetsberättelse 2013 Visit Värmdö Ideell Förening Visit Värmdö Ideell Förening är näringslivets och föreningslivets organisation inom besöksnäringen. Tillsammans med Värmdö kommun bildar

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2011-2012 Styrelsen för Vit Herdehundklubb SBKs rasklubb för vit herdehund lämnar härmed följande berättelse över verksamhets- och räkenskapsåret 1 januari 2011 31

Läs mer

2. Val av sekreterare och justerare för mötet Annette Söderlund är sekreterare. Ulrika valdes till justerare.

2. Val av sekreterare och justerare för mötet Annette Söderlund är sekreterare. Ulrika valdes till justerare. Protokoll, styrelsemöte per telefon Fredagen den 15 april 2011 kl. 13-14 Deltagande; Beatrice Norberg, Sofia Dahlquist, Hugo Wester, Jessica Andersson Sjögerén, Lotte Edsbrand, EvaTua Ekström, Ulrika Sjöstrand,

Läs mer

Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro

Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro Protokoll fört vid Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2015-05-20, Örebro 1 Mötets öppnande Anna Kellin, vice ordförande hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Kallelsens godkännande Anna

Läs mer

Protokoll fört vid konstituerande styrelsemöte med Figeholms samhällsförening

Protokoll fört vid konstituerande styrelsemöte med Figeholms samhällsförening Protokoll fört vid konstituerande styrelsemöte med Figeholms samhällsförening 2015-03-11 Närvarande: Katarina Odéhn, Gunilla Forsberg, Claes Zachrison, Inger Nicklagård, Disa Carlsson, Ann Barnekow, Maja

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

Medlemsförteckning. 030-01-001 Björkliden 46 Björkliden 46 586 65 LINKÖPING Arnell Elisabeth 50 1984-11-02 Malmqvist Bengt 50 1984-11-02

Medlemsförteckning. 030-01-001 Björkliden 46 Björkliden 46 586 65 LINKÖPING Arnell Elisabeth 50 1984-11-02 Malmqvist Bengt 50 1984-11-02 1 av 7 030-01-001 Björkliden 46 Björkliden 46 Arnell Elisabeth 50 1984-11-02 Malmqvist Bengt 50 1984-11-02 030-01-002 Björkliden 44 Björkliden 44 Lundberg Birgitta 100 2000-05-01 030-01-003 Björkliden

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret avseende Stockholmspostens konstförening

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret avseende Stockholmspostens konstförening Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2010-2011 avseende Stockholmspostens konstförening Medlemsantal Antalet medlemmar den sista oktober 2011 var 102 (111). Vi har fått två nya medlemmar under året

Läs mer

Protokoll fört vid Riksföreningen för Ögonsjukvårds 42:e årsmöte

Protokoll fört vid Riksföreningen för Ögonsjukvårds 42:e årsmöte Protokoll fört vid Riksföreningen för Ögonsjukvårds 42:e årsmöte Plats: Malmö, Malmö Live Datum: 30 aug 2018 1 Årsmötet öppnas Susanne Albrecht, ordförande i Riksföreningen för Ögonsjukvård, förklarar

Läs mer

Utställningsturné 1978-1980

Utställningsturné 1978-1980 UTSTÄLLNINGAR Utställningsturné 1978-1980 Röhsska Museet dec 1978 - jan 1979 Hjo Konsthall 1979 Länsmuseet Uddevalla 1979 Malmö Konsthall 1979 Nolhaga Slott Alingsås 1/6-19/8 1979 Konsthallen Åmål 1979

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Östersund 2014-02-06 2014-02-07. Närvarande: Gunilla Karlbom,Ola Svensson, Christer Antman, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson,Magnus

Läs mer

ANNA OLSSON September 2015

ANNA OLSSON September 2015 ANNA OLSSON September 2015 Anna Olsson är textilkonstnär och arbetar främst med bildvävar där berättandet står i centrum. Hon har genom sitt arbete mött människor som befinner sig i en av de mest utsatta

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med sektionen för hygiensjuksköterskor

Protokoll fört vid årsmöte med sektionen för hygiensjuksköterskor Protokoll fört vid årsmöte med sektionen för hygiensjuksköterskor Tid: 2008-04-14, klockan 16.15-17.30 Plats: Hotell Skogshöjd, Södertälje Lokal: Bergahallen Närvarande: Närvarolista saknas i skrivande

Läs mer

Konstnärsnämnden. Varberg den 3 maj 2012

Konstnärsnämnden. Varberg den 3 maj 2012 Konstnärsnämnden Varberg den 3 maj 2012 Konstnärsnämnden Uppdrag och organisation Resurser Stipendier & bidrag Att ansöka Kriterier Konstnärsnämndens uppdrag Främja konstnärers möjlighet att ägna sig åt

Läs mer

Fiber Art Sweden höstmöte i Falun 2011

Fiber Art Sweden höstmöte i Falun 2011 Fiber Art Sweden höstmöte i Falun 2011 Workshop på tågresan till Falun TEXT KUVERT kl 8.20 Börja med att läsa igenom hela instruktionen. Uppgiften pågår mellan kl 8.30 10.00 och under tiden bestämmer ni

Läs mer

ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland

ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland ST inom Arbetsförmedlingen Sektion Södra Götaland Protokoll fört vid Sektion Södra Götalands representantskap 21 mars 2013 på Af Lund Antal deltagare: 37 närvarande medlemmar varav 23 som valda ombud med

Läs mer

HS Konstförening Vinstlista konstutlottning den 28 maj 2015

HS Konstförening Vinstlista konstutlottning den 28 maj 2015 HS Konstförening Vinstlista konstutlottning den 28 maj 2015 1(8) 1. Akryl Havet Konstnär: Sandra Larsson 2. Akvarell Tröndelag Konstnär: Helga Arnadottir Warnström 3. Akvarell Paris Konstnär Jan Lidsgård

Läs mer

1 Mötets öppnande Vice ordförande Ola Svensson hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Vice ordförande Ola Svensson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Sjötorp 2014-09-11 Närvarande: Ola Svensson, Christer Antman, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson, Magnus Amhliden, Monica Hjerp,

Läs mer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer Protokoll fört vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Årsmöte 2014-03-01 på Tånga Hed, Vårgårda Mötets öppnande Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna till årsmötet. Efter ett kort anförande om klubbens

Läs mer

som ersätter Sören Jönsson

som ersätter Sören Jönsson SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Sida 1 (6) Plats och tid Kyrkans gård-lockörn, Kl 19.00 21.30 Beslutande Greger Ulleryd Kjell Hjalmarsson Conny Jonsson Lars-Olof Bårström Gunnar Hjort Sören Pettersson

Läs mer

Ansökan utställning SKF/KONSTNÄRSHUSET Avser Individuell och/eller grupp

Ansökan utställning SKF/KONSTNÄRSHUSET Avser Individuell och/eller grupp Ansökan utställning SKF/KONSTNÄRSHUSET Avser 2020. Individuell och/eller grupp Ansökan skall skickas in digitalt. Spara den i ditt/era namn och maila den till ansokan@konstnarshuset.org Ansökan skall vara

Läs mer

STARTLISTA FÖR ROND 1 den 16 augusti 2015 Rya

STARTLISTA FÖR ROND 1 den 16 augusti 2015 Rya 08:00 1 - Ström / Ström 34,5 17 56 STRÖM, Arne Golfklubb 8,6 9 48 STRÖM, Margareta Golfklubb 25,9 30 - Liden / Liden 27,6 14 56 LIDEN, Sven-Erik Golfklubb 7,1 7 48 LIDEN, Eva Golfklubb 20,5 24 08:08 1

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 Föreningen Nordic Textile Art är en obunden ideell förening. Föreningens ändamål är att vara ett forum för kontaktskapande och bidra till att etablera nya nätverk och mötesplatser

Läs mer

SCHNAUZERRINGENS ÅRSMÖTE I JÖNKÖPING Ordförande Kikki Tiestö inledde årsmötet och hälsade de närvarande välkomna.

SCHNAUZERRINGENS ÅRSMÖTE I JÖNKÖPING Ordförande Kikki Tiestö inledde årsmötet och hälsade de närvarande välkomna. Ordförande Kikki Tiestö inledde årsmötet och hälsade de närvarande välkomna. 1. Justering av röstlängd Kikki Tiestö,Ida Björklun, Maria Thim, Renée Östrand, Eva Arnell, Carola Selin Sabel,, Stefan Svennefelt,

Läs mer

Carl Hommoud, 1976-, Titel: Inspection, Verksår 2010, Olja på linneduk

Carl Hommoud, 1976-, Titel: Inspection, Verksår 2010, Olja på linneduk Carl Hommoud, 1976-, Titel: Inspection, Verksår 2010, Olja på linneduk Carl Hommoud, född 1976 i Stockholm, utbildade sig vid Konsthögskolan Valand i Göteborg 1999-2004. Han arbetar främst med måleri och

Läs mer

KOP nätverket för konst och publikfrågor

KOP nätverket för konst och publikfrågor KOP nätverket för konst och publikfrågor På uppdrag av Kultur Skåne, Region Skånes kulturnämnd Utförd under år 2012 Anna Lönnquist, Ystads konstmuseum Innehåll Bakgrund... 1 KOP- nätverket för konst och

Läs mer

Konstens vecka 26 september 5 oktober 2014 Arrangemang i hela länet med konstutställningar och föreläsningar.

Konstens vecka 26 september 5 oktober 2014 Arrangemang i hela länet med konstutställningar och föreläsningar. PROGRAM HÖST 2014 Konstens vecka 26 september 5 oktober 2014 Arrangemang i hela länet med konstutställningar och föreläsningar. Fredag 26 september kl 16, Stjärntorget Invigning av Konstens vecka Tal och

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 1 Verksamhetsberättelse 2018 2 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Styrelse och övriga befattningshavare Styrelseledamöter: Ordförande Vice ordförande, Broschyransvarig, Utställningsadministratör, Medlemskontakter

Läs mer

Nordmalings brukshundklubb 2014-02-23 Klubbstugan Olofsfors Organisationsnummer: 894003-7511

Nordmalings brukshundklubb 2014-02-23 Klubbstugan Olofsfors Organisationsnummer: 894003-7511 Nordmalings brukshundklubb 2014-02-23 Klubbstugan Olofsfors Årsmöte Organisationsnummer: 894003-7511 Närvarande: Jenny Lund Elisabet Nilsson Birgitta Johansson Elin Dalsfelt Iren Olofsson Linda Landby

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 11-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf,

Läs mer

Grundutbildning för temautbildare

Grundutbildning för temautbildare Grundutbildning för temautbildare Dagens program måndag 14/3 09:30 Kaffe och smörgås serveras 10:00 Välkommen och inledning Introduktion - Bakgrund till Utbildning till NTA-utbildare Mål och huvudmoment

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet

VERKSAMHETSBERÄTTELSE Svenska Cheerleadingförbundet VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013- Innehåll 1 Formalia... 2 1.1 Organisation... 2 1.1.1 Medlemmar... 2 1.1.2 Förbundsstyrelsen... 2 1.1.3 Möten... 2 1.1.4 Revisorer... 3 1.1.5 Valberedning... 3 1.1.6 Arbetsgrupper...

Läs mer

Klubbmästare Flickor

Klubbmästare Flickor Klubbmästare Flickor 1978 Anne Brorsson 1979 Eva Flodberg 1980 Eva Flodberg 1983 Eva Flodberg 1984 Annika Lindvall 1985 Eva Flodberg 1992 Anna Ternheim 1993 Anna Ternheim 1994 Anna Ternheim 1997 Jessica

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010 Föreningen Norden Örebroavdelningen VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2010 Styrelsens sammansättning: Ordförande: Vice ordförande: Kassör: Sekreterare: Övriga ledamöter: Suppleanter: Eva Bellsund Torgny Larson

Läs mer

André Lennberth, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund och Solveig Bryn. 132 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

André Lennberth, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund och Solveig Bryn. 132 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C i Stockholm DELTAGARE Ordf. Jonas Peterson, Helena Sirén, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson. ANMÄLT FÖRHINDER MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM SIDA 2007-06-09 2007-06-12

Läs mer

Nils Cidh Johan Nilsson Sarah Svensson, tom 15:05, ärende 1-10, 13 Daniela Mattisson Elisabeth Söllvander-Andersson Linus Westin

Nils Cidh Johan Nilsson Sarah Svensson, tom 15:05, ärende 1-10, 13 Daniela Mattisson Elisabeth Söllvander-Andersson Linus Westin 2013-05-22 1 (6) Plats och tid Kommunkontoret, Östhammar, klockan 14:30-15:50 Beslutande Nils Cidh Johan Nilsson Sarah Svensson, tom 15:05, ärende 1-10, 13 Daniela Mattisson Elisabeth Söllvander-Andersson

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2018

VERKSAMHETSPLAN 2018 1. OM VERKSAMHETEN MÅLSÄTTNING, INNEHÅLL, OMFATTNING OCH UTVECKLING Konstnärernas Kollektivverkstad Textiltryck Malmö (Textiltryck Malmö) är en ideell förening vars främsta uppgift är att skapa möjlighet

Läs mer

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli.

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli. STYRELSEPROTOKOLL FÖR SSRK/V GBG SEKTIONEN 2014-11-22 Nr 4. Plats: Ljungslätt Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana

Läs mer

Utställningskatalog: Text: Emma Hammarén, bildbearbetning: Kenneth Pils, layout: Andreas Ribbung.

Utställningskatalog: Text: Emma Hammarén, bildbearbetning: Kenneth Pils, layout: Andreas Ribbung. SUPERMARKETARTFAIR 2010 - konstnärsdriven konstmässa, 19-21 februari 2010 Kulturhuset plan 3 och 5 www.supermarketartfair.com Transport/hängning onsdag 17.2 hela dagen. Pressvisning torsdag 18.2 kl.11.00

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2016-09-21 1 (13) Plats och tid Floras Trädgård, Öregrund, kl. 8.00 9.00 Beslutande Ingrid Hedman Ove Kalldin Hanna Lidblad Linda Wiberg Elenor Gustafsson Birgitta Bergström Utses att justera Justeringens

Läs mer

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2013

SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2013 SVENSK IDROTTSPSYKOLOGISK FÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 januari 31 december 2013 INNEHÅLL 1. Ordföranden har ordet 2. Styrelsens berättelse Styrelsens sammansättning och organisation 3. Styrelsemöten

Läs mer

Lotteri och informationsbord på Arvika Marten. Kemikalier i barns vardag Månd 12 oktober

Lotteri och informationsbord på Arvika Marten. Kemikalier i barns vardag Månd 12 oktober Medlemsblad för Nr 2 2015 Arvikabygdens Naturskyddsförening Årgång 28 Svenska Naturskyddsföreningen Laxtrapp i Älgån Foto:Ann-Christin Karlsson Lotteri och informationsbord på Arvika Marten Kemikalier

Läs mer

Inspirationsdag. Egenvård i vår mångkulturella vardag 11 februari 2009 / Dokumentation

Inspirationsdag. Egenvård i vår mångkulturella vardag 11 februari 2009 / Dokumentation Inspirationsdag Egenvård i vår mångkulturella vardag 11 februari 2009 / Dokumentation Målet med samarbetet Stärka egenvårdsförmågan hos länets invånare. Deltagare Av de utsedda kontaktpersonerna deltog

Läs mer

Nordmalings Brukshundklubb

Nordmalings Brukshundklubb 2016-10-03 Klubbstugan Olofsfors Styrelsemöte Organisationsnummer: 894003-7511 Närvarande: Meddelad frånvaro: Jenny Lund, ordförande Anette Arenborn, sekreterare Jouni Isoaho, kassör Elin Dalsfelt, ledamot

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med SPF Seniorerna Häggen 12 november 2018.

Protokoll fört vid styrelsemöte med SPF Seniorerna Häggen 12 november 2018. T Protokoll fört vid styrelsemöte med SPF Seniorerna Häggen 12 november 2018. Närvarande: Mona Wilsson, Sara Dahlberg, Karin Burman, Lena Esbjörnsson, Margareta Renberg, Gun Lindkvist, Veronica Magnusson.

Läs mer

Lunds KFUK-KFUM Scoutdistrikt

Lunds KFUK-KFUM Scoutdistrikt Följebrev Hej Dessa handlingar är skickade i pappersform till postmottagarna i respektive kår. Årsmötet kommer äga rum söndagen den 13 mars med början klockan 15.00 i Uppåkra scoutkårs lokal i Hjärup.

Läs mer

Underskrifter Sekreterare... Paragrafer 1-2 Sara Granberg. Ålderspresident... Lars Ericson. Justerande... Maria Thorgen och Jörgen Eklund BEVIS

Underskrifter Sekreterare... Paragrafer 1-2 Sara Granberg. Ålderspresident... Lars Ericson. Justerande... Maria Thorgen och Jörgen Eklund BEVIS _ Plats och tid Elite Stadshotellet, kl. 18.30-18.45 Beslutande Maria Thorgren, Iréne Englund (för Britt Sandström), Karin Tilly, Jörgen Eklund, Alice Widlund, Ingemar Egelstedt, Ulrika Pettersson, Ulla

Läs mer

Protokoll nr 8 fört vid Svenska Shetland Sheepdog klubbens styrelsemöte Datum: Plats: Telefonmöte

Protokoll nr 8 fört vid Svenska Shetland Sheepdog klubbens styrelsemöte Datum: Plats: Telefonmöte Sida 1 av 5 Protokoll nr 8 fört vid Svenska Shetland Sheepdog klubbens styrelsemöte Datum: 2017-11-28 Plats: Telefonmöte Närvarande: Birgit Andersson, Birgitta Åhman, Sofie Sundberg, Sinnica Wahlinder,

Läs mer

Vision Region Östergötland, Storgatan 8 i Linköping. Cecilia Holtström adj ledamot Abdinur Abdi Farah Jama adj ledamot

Vision Region Östergötland, Storgatan 8 i Linköping. Cecilia Holtström adj ledamot Abdinur Abdi Farah Jama adj ledamot Region Östergötland Avdelningsstyrelse 2016-12-20 109-125 Sammanträdesplats Vision Region Östergötland, Storgatan 8 i Linköping. Närvarande Lotta Dahl ordförande Ann Johansson Ingegerd Törnqvist Camilla

Läs mer

FRISKIS&SVETTIS ALE VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET

FRISKIS&SVETTIS ALE VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET e FRISKIS&SVETTIS ALE VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2012 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 Allmänt om året 2012 14 januari hade vi reklamdag i Nödinge och Älvängen. Dagen avslutades hos Karin A med

Läs mer

Valberedningens förslag till Skårekyrkans årsmöte Val av ordförande 1. Val av styrelse till församlingen

Valberedningens förslag till Skårekyrkans årsmöte Val av ordförande 1. Val av styrelse till församlingen Valberedningens förslag till Skårekyrkans årsmöte 2011 Val av ordförande 1 Magnus Berglund Omval 1 år Val av styrelse till församlingen Hans-Olof Holmberg Niclas Modig Carina Haglund Anita Park Anna Haag

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 3-dagarsvandring, Kungshamn 2012 VANDRARKLUBBEN LUNDSBRUNN Styrelsens sammansättning 2012 Ordförande Håkan Hermansson N Härene Kassör Rolf Larsson Broby Sekreterare Bo Hellqvist

Läs mer

Svenska Australian Shepherdklubben

Svenska Australian Shepherdklubben SASK Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen för Svenska Australian Shepherdklubben (SASK) avger härmed följande verksamhetsberättelse avseende verksamhetsåret 2011. Styrelsen Styrelsen har från föregående

Läs mer

Förvaltningsberättelse för Mejeritekniskt Forum 1 januari 2013-31 december 2013

Förvaltningsberättelse för Mejeritekniskt Forum 1 januari 2013-31 december 2013 Förvaltningsberättelse för Mejeritekniskt Forum 1 januari 2013-31 december 2013 1 Förvaltningsberättelse Styrelsen för Mejeritekniskt Forum får härmed avgiva följande berättelse för verksamhetsåret 1 januari

Läs mer

Verksamhetsberättelse RSIS 2013

Verksamhetsberättelse RSIS 2013 Verksamhetsberättelse RSIS 2013 Inledning Rett Syndrom i Sverige, RSIS är en rikstäckande förening som bildades 1997. Föreningen riktar sig till både anhöriga och professionella som kommer i kontakt med

Läs mer