Hälsoveckan januari Allt i programmet är gratis!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hälsoveckan januari Allt i programmet är gratis!"

Transkript

1 Hälsoveckan 2019 Idrotts- och föreningsförvaltningen Gymmet på Lundbybadet Foto: Marie Ullnert Hälsoveckan januari Allt i programmet är gratis! Angered Arena Askims ishall och Askims simhall Backavallens motionscentrum Frölundabadet Geråshallen Hedens is Isdala Kärra simhall Lundbybadet Länsmansgårdens motionscentrum Rambergsrinken Ruddalens idrottscentrum Slottsskogsvallens idrottscentrum Skatås motionscentrum Tuve motionscentrum i år samarbetar vi med Dalheimers hus Program

2 Grymt bra rabatt för unga! Alla som är år har 20 % rabatt på fullpristräningskort. Under Hälsoveckan är rabatten 40 % på fullpristräningskort. (Gäller kvartalskort och årskort på Idrott & förenings anläggningar.) Junior (9-13 år) Junior riktar sig till barn och unga som vill börja träna. Vi provar på olika aktiviteter på ett tryggt och lekfullt sätt. Alla ska ha chans att börja träna för att må bra, få en bättre hälsa och starkare kropp. Ungdomsträning i gym (13-15 år) Du som är mellan år är välkommen att träna på gymmet tillsammans med en av våra instruktörer. Gyminstruktörerna är på plats för att hjälpa dig att komma igång med din träning. De visar hur du kan träna på ett säkert sätt och inspirerar till variation i din träning. (Maxantal per tillfälle är 6 stycken). Ungdomskväll i Angered Arena och Geråshallen Vi pratar mat, träning och stress och hur allt påverkar oss. Små förändringar i vår livsstil gör att vi får mer energi och orkar med vardagen och skolan. Vi avslutar med ett träningspass tillsammans. Geråshallen: Måndag klockan Angered Arena: klockan Hälsoveckan på is hittar du sist i programmet.

3 Angered Arena Måndag Fri entré till allmänhetens åkning Hälsoteket finns på plats i entrén och visar sitt utbud Prova-på träning med Hälsoteket (Styrka, kondition, balans) Alla åldrar är välkomna! Ungdomsträning med Hälsoteket Vattengympa för barn (från 12 år) Träffa personliga tränare - ställ dina frågor om träning Lördag Hinderbana i simhallen Söndag Hinderbana i simhallen Familjeträning (rek. ålder på barn 3-10 år) Tänk på att boka plats till gruppträningspassen via receptionen eller gå på drop-in Fri entré till allmänhetens åkning Junior i bassäng (9-13 år) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Familjeträning (rek. ålder på barn 3-10 år) Zumbaparty Ungdomsträning i gym (13-15 år) Ungdomskväll Yoga Ungdomskväll Vi pratar mat, träning och stress och hur allt påverkar oss. Små förändringar i vår livsstil gör att vi får mer energi och orkar med vardagen, skolan och livet i stort. Vi avslutar med ett träningspass tillsammans Fri entré till allmänhetens åkning Disco på isen Junior (9-13 år) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Mixpass! (Dans/Core/Zumba/Yoga) Välkommen att testa på flera olika pass i ett! Roligt pass med flera instruktöktörer, vi bjuder på frukt Fredag 9-12 Hälsovarvet i sporthallen Hälsoteket finns på plats i entrén och visar sitt utbud Gravidyoga. Prova-på yoga för dig som är gravid. Hälsoteket Föräldrar- och barnträning Träning för dig som är föräldraledig Barnen är välkomna! Hälsoteket After school i simhallen - fredagskänsla med härlig musik i aktivitetsbadet

4 Askims simhall Måndag Vattenfys i simhallen Ungdomsträning i gym (13-16 år) Våtväst i simhallen Ungdomsträning i gym (13-16 år) Vattenfys i simhallen Funktionell träning i gruppträningssalen Ungdomsträning i gym (13-16 år) Våtväst i simhallen Vattenfys i simhallen Funktionell träning i gruppträningssalen för ungdomar (13-18 år). Fredag Våtväst i simhallen Funktionell träning i gruppträningssalen Vattendisco från 10 år. (10-11 år med ansvarig vuxen). Lördag Hinderbana i simhallen. Söndag Livräddning och märkestagning i simhallen. Tänk på att boka plats till gruppträningspassen via receptionen eller gå på drop-in.

5 Backavallens motionscentrum Måndag till fredag Ungdomsträning i gym - drop in (13-15 år). Länsmansgårdens motionscentrum Måndag till fredag Ungdomsträning i gym - drop in (13-15 år). Tuvevallens motionscentrum Måndag till fredag Ungdomsträning i gym - drop in (13-15 år) Workshop om kost och träning. Få tips om kost och träning för att må bra. Vi ses i receptionen Workshop om kost och träning. Få tips om kost och träning för att må bra. Vi ses i receptionen Kettlebells i gymmet (från 16 år).

6 Frölundabadet Dyk in i sagornas värld där fantasi blir verklighet. Prova på sjöjungfrusim (9-13 år). För att delta måste du kunna simma 200 meter och ha god vattenvana. Vi ses ombytta och klara i simhallen. Vi lånar ut fenor. Föranmälan krävs. (Max antal 10 stycken) Prova på crawl För dig som är år och kan simma 200 meter och vill bli bli inspirerad och coachad i crawlsimning. Föranmälan krävs. (Max antal 12 stycken) Våtväst. Ett fartfyllt våtvästpass, där vi till härlig och taktfast musik kombinerar såväl kondition, styrka och rörlighet (från 13 år). Drop in i mån av plats. Fredag Syskonsim för dig som har 2 barn mellan 4 månader och 4 år erbjuder vi en mysig stund i varmt vatten med sång och lek. För att kunna delta måste föräldrar bada och barn ska godkänd babysimsbadbyxa. Finns att köpa i badkassan. Föranmälan krävs. (Max 7 stycken familjer). Föranmälan görs till badkassan: Tänk på att boka plats till gruppträningspassen via receptionen eller gå på drop-in.

7 Geråshallen Måndag Ungdomskväll. Vi pratar mat, träning och stress och hur allt påverkar oss. Små förändringar i vår livsstil gör att vi får mer energi och orkar med vardagen, skolan och livet i stort. Vi avslutar med ett träningspass tillsammans Ungdomsträning i gym (13-15 år) Core Cykel Ungdomsträning i gym (13-15 år) Gympuls Yoga Lördag Ungdomsträning i gym (13-15 år) Tänk på att boka plats till gruppträningspassen via receptionen eller gå på drop-in. Ungdomskväll Vi pratar mat, träning och stress och hur allt påverkar oss. Små förändringar i vår livsstil gör att vi får mer energi och orkar med vardagen, skolan och livet i stort. Vi avslutar med ett träningspass tillsammans.

8 Kärra simhall Måndag: 9-12, Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor 11-12, Ungdomsträning i gym (13-15 år) Junior i simhallen (9-13 år) Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor Ungdomsträning i gym (13-15 år) Våtväst i simhallen : 9-12, Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor 11-12, Ungdomsträning Ungdomsträning Prova på livräddning Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor : 9-12 Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor Ungdomsträning i gym (13-15 år) Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor Junior i simhallen (9-13 år) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Våtväst i simhallen Vattengympa i simhallen : 9-12 Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor Personal i gymmet om du vill ha hjälp eller har frågor Cirkelpass i simhallen på land och i vattnet Fredag: Hinderbana special i simhallen. Idag överraskar vi med extra hinder! Lördag: Märkestagning i simhallen. (badvärd hjälper dem som vill ta märken) Cirkelträning i gymmet Söndag: Vattengympa i simhallen Familjedag med Hopp och lek i hela 25-metersbassängen (inga simbanor) Tänk på att boka plats till gruppträningspassen via receptionen eller gå på drop-in.

9 Lundbybadet Måndag YinYoga Junior (9-13 år) Boxningspass Vattenfys i 25-metersbassängen Cykel Zumba Vattenfys i 25-metersbassängen Junior (9-13 år) Vattengympa i 25-metersbassängen BODYPUMP (från 16 år) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Ungdomsträning i gym (16-19 år) Zumba Junior (9-13 år) Sagoyoga Fredag BODYPUMP (från 16 år) Ungdomsträning i gym för (13-15 år) Vattengympa i varma bassängen (drop in-tider finns) Ungdomsträning i gym för (16-19 år) Lördag Familjebad + hinderbana i 25-metersbassängen Funktionell träning (ett roligt och utmanade pass för hela familjen Vi använder kroppen som redskap) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Ungdomsträning i gym (16-19 år) Söndag Vattengympa i varma bassängen Aqua zumba i varma bassängen Ungdomsträning i gym (13-15 år) Ungdomsträning i gym (16-19 år) Tänk på att boka plats till gruppträningspassen via receptionen eller gå på drop-in.

10 Ruddalens idrottscentrum Ungdomsträning i gym (13-15 år) 9-22 Fri entré till allmänhetens åkning Prova på långfärdsskridskor (vuxna) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Lördag Fri entré till allmänhetens åkning

11 Skatås motionscentrum Måndag Yoga Ungdomsträning i gym (13-15 år) Junior (9-13 år) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Söndag Ungdomsträning i gym (13-15 år) Tänk på att boka plats till gruppträningspassen via receptionen eller gå på drop-in.

12 Slottsskogsvallens idrottscentrum Måndag Ungdomsträning i gym (13-15 år) Gymintro i grupp (för dig som vill få lite koll på våra maskiner och hur du kan tänka kring träning) YinYoga med fokus på självförtroende Gymintro i grupp (för dig som vill gå en gymintroduktion för att få lite koll på våra maskiner och hur du kan tänka kring träning) Gymintro i grupp (för dig som vill gå en gymintroduktion för att få lite koll på våra maskiner och hur du kan tänka kring träning) Ungdomsträning i gym (13-15 år) Workshop i hälsa och självkänsla med inriktning på ungdomar och unga vuxna (ha på dig kläder du kan röra dig i, lättare träning/lek förekommer) Roddtävling i gymmet (vem kan ro längst på 2 minuter? Instruktör finns på plats och peppar ) Fredag Core Hälsosamtal Drop-in 15 minuter (kortare hälsosamtal för dig som har frågor/funderingar kring din träning, hälsa och välmående) Söndag Familjepass - ta med hela familjen, alla åldrar är välkomna! (gruppträning utan redskap för att peppa varandra och träna ihop på nya utmanande sätt) Tänk på att boka plats till gruppträningspassen via receptionen eller gå på drop-in.

13 Dalheimers hus Dalheimers hus erbjuder hälsoaktiviteter av olika slag under årets hälsovecka. Det blir föreläsningar, information, prova på, spakvällar, utställningar och smakprover från restaurang Fritz. Friskvården är navet under veckan, där du kan testa gym och gruppträning utan kostnad. Boka även in dig på solrummet Sanna strand, så får du uppleva sommaren redan nu. Mer information om programmet: goteborg.se/dalheimershus Ett axplock från årets hälsovecka: Rickard Åström föreläser om musikens betydelse för vår hälsa. Kulturlabbet bjuder på musik och poesi. Vi fördjupar oss i frågor om inkludering, normer och kulturell tillgänglighet. Delta i vårt hälsoquiz och testa dina kunskaper. Följ med på konstvandring i Dalheimers hus. Testa Goalball, mediyoga, YinYoga och Tai Chi Quan. Lyssna på Anna Heikkinen som berättar om cancer och musikens betydelse i läkeprocessen. goteborg.se/dalheimershus

14 Värm upp inför Hälsoveckan med Göteborgs skridskohelg januari! Läs mer: goteborg.se/akaskridskor Hälsoveckan på is Låna utrustning! Skridskor och hjälm lånas ut gratis när det är allmänhetens skridskoåkning de tider som anges i programmet. (Vi har begränsat antal). Isdala ishall Måndag 21 januari klockan Fri entré till allmänhetens åkning. Tänk på Fri entré gäller inte på bokade tider (och bara på det som är med i programmet). Hedens isbana Rambergsrinken Lördag 26 januari Fri entré till allmänhetens åkning klockan och januari klockan Fri entré till allmänhetens åkning. Söndag 27 januari Fri entré till allmänhetens åkning klockan och

15 Askims ishall Alla hockeyaktiviteter arrangeras av Hovås Hockey Club. Kom gärna 30 minuter innan om du behöver låna utrustning. Kontaktperson: Richard Högström Angered Arena Måndag 21 januari Fri entré till allmänhetens åkning. 22 januari Fri entré till allmänhetens åkning. 23 januari klockan Tillfälle att öva på ishockey på din egen nivå. Alla åldrar är välkomna! Du kan låna utrustning på plats. 24 januari Fri entré till allmänhetens åkning Disco på isen. Fredag 25 januari klockan Tillfälle att öva på ishockey på din egen nivå. Alla åldrar är välkomna! Du kan låna utrustning på plats. Fredag 25 januari klockan Hockeyskola för tjejer! Tillfälle att öva på ishockey på din egen nivå. Alla åldrar är välkomna! Du kan låna utrustning på plats. Söndag 27 januari klockan Hockeyskola för dig som är 7 år eller yngre! Tillfälle att öva på ishockey på din egen nivå. Du kan låna utrustning på plats. Ruddalens idrottscentrum Söndag 27 januari klockan Fri entré till allmänhetens åkning! Lekar på isen. Träna på att skjuta skott - skottrampen står framme i ishallen! Vi bjuder på kaffe, varm choklad och clementin! 23 januari klockan 9-22 Fri entré till allmänhetens åkning. 23 januari klockan Prova på långfärdsskridskor! (för vuxna) Utrustning finns att låna från storlek 36 och uppåt. Arrangör: Göteborgs långfärdsskridskoklubb. Kontaktperson: Ulf Bengtner Lördag 26 januari klockan Fri entré till allmänhetens åkning. Vi bjuder på kaffe, varm choklad och clementin!

Hälsoveckan 2018 Idrott & förening

Hälsoveckan 2018 Idrott & förening Hälsoveckan 2018 29 januari - 4 februari 2018 Har du en granne, kollega eller kusin som behöver hjälp att ta steget mot ett mer hälsosamt liv? Under Hälsoveckan finns bland annat chans att testa olika

Läs mer

16-22 januari. Hälsoveckan Program för anläggningarna Idrott & förening.

16-22 januari. Hälsoveckan Program för anläggningarna Idrott & förening. Program för anläggningarna Idrott & förening 16-22 januari Gratis prova-på! Hälsoveckan 2017 Gym Friskvård Friluftsaktiviteter Vattenträning Bjud gärna med en vän! Lundbybadet www.goteborg.se/lundbybadet

Läs mer

HÄLSOTEKET höst augusti 20 december. Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön E G

HÄLSOTEKET höst augusti 20 december. Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön E G HÄLSOTEKET höst 2019 NSKAP ME E G 19 augusti 20 december H SNING LÄ RE Ö AKTIVITET ISK S Y AMTAL OS LS F Ä F Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg,, Utby och Bergsjön Välkommen till Hälsoteket i Östra Göteborg

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

HÄLSOTEKET vår januari 1 juni. Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön

HÄLSOTEKET vår januari 1 juni. Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön FYSISK AKTIVITET HÄLSOTEKET vår 2019 14 januari 1 juni GEMENSKAP FÖRELÄSNING HÄLSOSAMTAL Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön Välkommen till Hälsoteket i Östra Göteborg På

Läs mer

Välkommen till oss! Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg. Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön

Välkommen till oss! Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg. Gamlestaden, Kviberg, Kortedala, Utby och Bergsjön Hälsoteket Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 27 AUGUSTI 7 DECEMBER 2012 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M VI N T E R Hälsoteket i Angered 27 Januari 28 Maj 204 VÅ R H Ö S T S O M M A R Vi som jobbar på Hälsoteket Drop-in hälsa och FaR (Fysisk aktivitet på recept) Emma Helena

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2019 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix hjart-lung.se/kalix Kalix Gymnastikklubb

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg

Välkommen till oss! Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013. Hälsoteket Östra Göteborg. Hälsoteket Östra Göteborg Östra Göteborg Bergsjön Ivelind Design Aktivitetsprogram 14 JANUARI 24 MAJ 2013 Kontakt Samordnare/Hälsoinformatör anna.laursdotter.garpvall@ostra.goteborg.se 031-365 44 70 Kortedala GÖTEBORG Hälsoinformatör

Läs mer

Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung

Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung V O L T 4 4 S a k Ö c H Ve Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Höstlov i stallet Kom och borsta och rykta på Nyckelbys hästar! 28-30 oktober 15.00 samlas vi fo r att pyssla

Läs mer

O L. Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung

O L. Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung V O L T 4 4 S a k c Ö e H V Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Öppettider. Måndag 28/10 13.00-19.00 Tisdag 29/10 09.00-17.00 Onsdag 30/10 13.00-19.00 Torsdag 31/10 09.00-16.00

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M VI N T E R Hälsoteket i Angered September 5 December 204 VÅ R H Ö S T S O M M A R Vi som jobbar på Hälsoteket Drop-in hälsa och FaR (Fysisk aktivitet på recept) Emma Helena

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2018 Vårterminen 2017 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103

Läs mer

HÖSTLOV. Fagersta Kommun

HÖSTLOV. Fagersta Kommun HÖSTLOV 2016 Fagersta Kommun Ungdomscenter, Risbro För dig från åk 7 till och med gymnasiet Fredag 28/10 Bollsporter i Risbrohallen kl. 18 20 Tag med lämplig klädsel och utrustning. Ungdomscenter öppet

Läs mer

Folkhälsoveckan 9-15 september Folkhälsoveckan är en vecka för att öka kunskapen om och väcka intresse för vad folkhälsa innebär.

Folkhälsoveckan 9-15 september Folkhälsoveckan är en vecka för att öka kunskapen om och väcka intresse för vad folkhälsa innebär. Folkhälsoveckan 9-15 september 2019 Folkhälsoveckan är en vecka för att öka kunskapen om och väcka intresse för vad folkhälsa innebär. Hela veckan 9-15 september Prime Fitness Fri träning och 100% rabatt

Läs mer

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på:

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på: Höstlov i Motala 1-5 november Se programmet och läs om att som sker under året på: motala.se/ung Bowling Motala Bowlinghall Öppettider Måndag 31/10 13.00-16.00 Tisdag 1/11 13.00-16.00 Onsdag 2/11 13.00-16.00

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63

Läs mer

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!!

Öppet i Aktivitetshuset Öppet mellan för högstadiet och gymnasiet Varmt välkomna!! Planering inför sportlovet 2018 Inför sportlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen samlat material som finns om aktiviteter och annat som kan vara intressant för unga i Laholm.

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2012 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se everybody Strandgatan 33 070-471 45 20 953 31

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

välkommen till årets träningsupplevelse!

välkommen till årets träningsupplevelse! välkommen till årets träningsupplevelse! Välkommen till Playitas! Fuerteventura Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme! föredrag, spännande utmanande träningspass och

Läs mer

Huddingehallens vuxenundersökning 2012

Huddingehallens vuxenundersökning 2012 Huddingehallens vuxenundersökning 2012 Pappersenkät med 22 frågor Enkäten besvarades under vecka 45 2012 150 brukare besvarade enkäten vilket ger en svarsfrekvens på 75% 65% av de svarande var kvinnor,

Läs mer

2016 M A E M E N S K A P T T G

2016 M A E M E N S K A P T T G G Hälsoteket 2016 E EN SKAP A T TR ÄNING ÄNING TR G E T EN SKAP A S K A P Kortedala, Utby och Bergsjön Östra Göteborg Gamlestaden, Kviberg, EN A T E Välkommen till Hälsoteket! På Hälsoteket i Östra Göteborg

Läs mer

Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET. Sommarprogram

Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET. Sommarprogram Örgryte-Härlanda HÄLSOTEKET Sommarprogram 2016 www.goteborg.se Välkommen till oss! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda finns till för dig som bor i stadsdelen, som vill stärka och förbättra din hälsa. I sommarens

Läs mer

Höstlovet. Burlövs kommun 2012

Höstlovet. Burlövs kommun 2012 Höstlovet Burlövs kommun 2012 2 MÅNDAG 29 OKTOBER Fotbollsturnering Lillevångshallen kl 10 Anmäl er till fältgruppen senast 23/10 Kontakt: 0708-40 11 05 Funballz i stora bassängen (Simkunnighet krävs).

Läs mer

Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019

Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019 Smedjebackens kommun Sportlovsprogram 2019 Årets sportlovsprogram Är du sugen och intresserad av att hitta på något roligt under sportlovet? Välkommen att delta i de olika aktiviteterna som finns med i

Läs mer

Dina ben kan rädda liv!

Dina ben kan rädda liv! 29:e mars 2014 Träningsmagasinet i Kungälv Dina ben kan rädda liv! Vad händer under dagen? Detta är ett event för alla! Vi öppnar därför upp klubben för alla och framförallt för barnen. Vi kommer att köra

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2012 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Höstlovs Program 2015

Höstlovs Program 2015 Höstlovs Program 2015 Aktiviteter, evenemang och tips för unga Planering inför höstlovet 2015 Inför höstlovet har Laholms kommun tillsammans med andra aktörer i kommunen och regionen samlat material som

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www. Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar Lundbohmsvägen

Läs mer

Tips på sommaraktiviteter 2017

Tips på sommaraktiviteter 2017 Tips på sommaraktiviteter 2017 Eftersom Hälsolots aktiviteter är slut för terminen och inte pågår under sommaren har vi satt ihop några tips på aktiviteter som sker i sommar. Hoppas du hittar något som

Läs mer

Grä storp Höstlov 2011

Grä storp Höstlov 2011 Grä storp Höstlov 2011 Aktiviteter under v 44 LÖRDAG 29 OKTOBER Grästorps IK Åse & Viste Arena Skridsko-Hockeyskola kl 10:00-11:00. SÖNDAG 30 OKTOBER Grästorps Scoutkår Kl 11:00-13:00. Från 8 år. Anna-Sofia

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se everybody Strandgatan 33 070-471 45 20 953 31

Läs mer

Jämförelse lokal- och entré kostnader för ungdomsverksamhet i Kungälv.

Jämförelse lokal- och entré kostnader för ungdomsverksamhet i Kungälv. Jämförelse lokal- och entré kostnader för ungdomsverksamhet i Kungälv. Frågeställning Kungälvs simmsällskap vill ha svar på följande tre frågor: 1.Varför betalar vi det vi gör? Vi vill se en uträkning

Läs mer

Taxor 2017 Idrott & förening. Prislista. för planer, hallar, simhallar och isbanor samt inkvartering i skolor.

Taxor 2017 Idrott & förening. Prislista. för planer, hallar, simhallar och isbanor samt inkvartering i skolor. Taxor 2017 Idrott & förening Prislista för planer, hallar, simhallar och isbanor samt inkvartering i skolor www.goteborg.se Innehållsförteckning Allmän information 3 Avgift vid avbokning av tider 3 Uthyrningspriser

Läs mer

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L 19.05 19.35 L* 18.55-19.25 C RPM 30 Lena 19.00-19.30 L 19.40-20.35 L N N 19.05-19.35 C POLAR CYKEL 30 Niklas 19.45-20.15 Y YOGA 30 Tove W Inga pass Dag före helgdag (Nationaldagen) 18.55-19.25 C RPM 30

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket

Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november. Läslov på biblioteket Äntligen dags för HÖSTLOV! 28 oktober - 3 november Läslov på biblioteket Måndag 28/10 Elektroniskt musikskapande, kl 13.00-16.00. Ålder från 8 år. Workshop med David Engström. Gör en egen cool låt. Den

Läs mer

Inspirationsdag Gruppträning 2018

Inspirationsdag Gruppträning 2018 Inspirationsdag Gruppträning 2018 Östersund 1 september 2018 Tid Schema Info för dagen och presentation av instruktörer B-hall C-hall Vattengympa 9,00 Kom igång gympa Evalena Lindvall Pilates Sofia Sterner

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad september En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad september 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling

Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Robert Rauschenberg, Monogram, 1955-59 Estate of Robert Rauschenberg/BUS 2012, Stockholm/VAGA, NY. Till gruppbostäder och daglig verksamhet: Moderna Museet samling Välkomna till visningar och verkstad

Läs mer

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015

Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Spänning Äventyr Lekar Välkommen Sportlovet 2015 Annons MÖTESPLATSEN FÖR HÄLSA, IDROTT OCH COACHANDE LEDARSKAP Folkhögskola Kurs & konferens Läger STF Vandrarhem LILLSVED Coachar för livet www.lillsved.se

Läs mer

HÄLSOVECKA. Den 6-13 september ordnar Hofors kommun och Ovako en hälsovecka kring INSPIRATION, MOTIVATION, ÅTERHÄMTNING, KOST, TRÄNING OCH KULTUR

HÄLSOVECKA. Den 6-13 september ordnar Hofors kommun och Ovako en hälsovecka kring INSPIRATION, MOTIVATION, ÅTERHÄMTNING, KOST, TRÄNING OCH KULTUR HÄLSOVECKA Den 6-13 september ordnar kommun och Ovako en hälsovecka kring INSPIRATION, MOTIVATION, ÅTERHÄMTNING, KOST, TRÄNING OCH KULTUR Hälsoveckan inleds söndagen den 6/9 med Aktivera loppet, och avslutas

Läs mer

Sommarlov. i Lessebo kommun 2018 GRATIS ATT VARA MED!

Sommarlov. i Lessebo kommun 2018 GRATIS ATT VARA MED! Sommarlov i Lessebo kommun 2018 GRATIS ATT VARA MED! Aktiviteterna som finns med i foldern är gratis för dig mellan 6-15 år om det inte står något annat. simundervisning med solvändans simförening. I sommar

Läs mer

Taxor 2017 Idrott & förening. Prislista. för planer, hallar, simhallar och isbanor samt inkvartering i skolor.

Taxor 2017 Idrott & förening. Prislista. för planer, hallar, simhallar och isbanor samt inkvartering i skolor. Taxor 2017 Idrott & förening Prislista för planer, hallar, simhallar och isbanor samt inkvartering i skolor www.goteborg.se/kulturfritid Innehållsförteckning Allmän information 4 Avgift vid avbokning

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

Kvalitativ undersökning avseende Saabs friskvårdsanläggning hösten 2014

Kvalitativ undersökning avseende Saabs friskvårdsanläggning hösten 2014 Nu är enkäterna, som ni haft möjlighet att svara på, sammanställda. Totalt var det 106 personer som svarade på enkäten. Nedan kan ni se hur svaren har fördelat sig. Vi har försökt att möta så många önskemål

Läs mer

Undrar du något ta kontakt med Ann-Kristin Olsson ,

Undrar du något ta kontakt med Ann-Kristin Olsson , Höstlovsprogram 2019 Friskis och Svettis Alla skolungdomar tränar gratis på alla våra gruppträningspass och för att träna på gymmet kostar det 20 kr under Novemberlovet. Höstlov på Museet Så kul att pyssla

Läs mer

Sommarlov i Ale 2013

Sommarlov i Ale 2013 Sommarlov i Ale 2013 Utomhusbad i Ale Vi finns på plats för märkestagning >>Hultasjön v 28,32 och 33 >>Vimmersjön v. 33 Personalen i Skepplanda simhall hälsar alla barn välkomna till årets märkestagning.

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2016 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se GK Nordstjärnan Mattila 82 0922-103 28 953 35

Läs mer

kl.17.30-18.30 nybörjare 6-8 år

kl.17.30-18.30 nybörjare 6-8 år SPORTLOVSDISCO PÅ ÄLVKULLEN FREDAG 19/2 HEDROK i stora salen på Älvkullen LÖRDAG 20/2 från kl. 13.00 ÅK. 4-uppåt Lågstadiet kl. 18.00-19.30 Mellanstadiet kl. 19.45-22.30 Prova på figurspel,kortspel,sällskapsspel

Läs mer

UTSTÄLLNING - Johnny Svedlunds värld

UTSTÄLLNING - Johnny Svedlunds värld UTSTÄLLNING - Aktion T4 Under september och oktober har vi en miniutställning från Forum för Levande Historia om människosynen i Nazityskland under perioden 1933-1945. Fokus är på T4-aktionen som riktades

Läs mer

välkommen till årets träningsupplevelse!

välkommen till årets träningsupplevelse! välkommen till årets träningsupplevelse! Må bra tillsammans! Fuerteventura Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme! föredrag, spännande utmanande träningspass och aktiviteter

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Vårterminen 2014 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se Friteko Balans Anttila 5 070-941 59 68 952 96 Lappträsk

Läs mer

Vuxensimning Våren 2015

Vuxensimning Våren 2015 Vuxensimning Våren 2015 Ansvarig Christina Hörbäck E-post ica@varbergssim.se Telefon kansli 0340-673507 Hemsida www.varbergssim.se Vuxencrawl Nybörjare Vt 2015 Start & Avslut Alt 1: v 3-6 Start 13/1 &

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered A K T I V I T E T S P R O G R A M V I N T ER Hälsoteket i Angered VÅR 206 25 januari 23 juni VÅ R H Ö ST S O M M A R Lina Helena Ulrika Jennifer Mageda INNEHÅLL SID Drop-in hälsa och FaR Fysisk aktivitet

Läs mer

Friskvårdsprogram för anställda i SDF Askim-Frölunda-Högsbo hösten 2013

Friskvårdsprogram för anställda i SDF Askim-Frölunda-Högsbo hösten 2013 Friskvårdsprogram för anställda i SDF Askim-Frölunda-Högsbo hösten 2013 Hösten är i antågande och bjuder på uppfriskande aktiviteter och inspirerande föreläsningar! En del aktiviteter ordnar vi själva,

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2015 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Hjärt och Lungsjukas Prästgårdsgatan 3 070-517

Läs mer

Företagshälsa. Sagas utbud och konsultativa tjänster. Saga. Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se

Företagshälsa. Sagas utbud och konsultativa tjänster. Saga. Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se Företagshälsa Sagas utbud och konsultativa tjänster Saga Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se Innehåll Gruppträning 3 Personlig träning & Styrkeinstruktioner 4 Personlig

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

NYHETSBREV ÅLAND NOVEMBER/2016

NYHETSBREV ÅLAND NOVEMBER/2016 NYHETSBREV ÅLAND NOVEMBER/2016 Info för lokalföreningsaktiva Landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f.:s medlemmar kallas till stadgeenligt höstmöte onsdagen den 30 november 2016 klockan 18.30 i Lemlands

Läs mer

#sumpanlov. Sagoläsning. Dans och pyssel. I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! PSST!

#sumpanlov. Sagoläsning. Dans och pyssel. I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! PSST! Dans och pyssel Sagoläsning Höstlovsdisco #sumpanlov PSST! I Sundbyberg finns det massor av gratis höstaktiviteter för barn och unga! SUNDBYBERG.SE/SUMPANLOV Här hittar du allt kul som händer i Sundbyberg

Läs mer

Träffpunkt Årsta. Månadsblad oktober En mötesplats för dig som är senior 65+

Träffpunkt Årsta. Månadsblad oktober En mötesplats för dig som är senior 65+ Månadsblad oktober 2019 Träffpunkt Årsta En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Höstlov i Bjuvs kommun

Höstlov i Bjuvs kommun Höstlov i Bjuvs kommun Innehållsförteckning Aktivitet sidnummer Agility och rallylydnad 5 Scoutkåren Vikingen 6 Tipspromenad 7 Bowling 8 Bjuvs musikkår 9 Skromberga blåsorkester 11 Warhammer 40 000 13

Läs mer

Hälsoteket i Angered

Hälsoteket i Angered V I N T ER A K T I V I T E T S P R O G R A M Hälsoteket i Angered 28 augusti 7 december 207 VÅ R H Ö S T S O M M A R Innehåll Drop-in hälsa och FaR Fysisk aktivitet på recept... 4 Lina Helena Mageda Julia

Läs mer

Bad- och relaxkalender

Bad- och relaxkalender Bad- och relaxkalender Hösten 2015 www.storsjobadet.se 063-14 31 79 Augusti 22 Vad är babysim? Ett bra tillfälle att testa på babysim! Vi kör grupperna Ankan kl. 10.30-11.00, Sälen kl. 11.00-11.30 och

Läs mer

Sammanfattning av Seniorsatsningen En presentation av Jonna Segrén, Umeå Fritid

Sammanfattning av Seniorsatsningen En presentation av Jonna Segrén, Umeå Fritid Sammanfattning av Seniorsatsningen 2017 En presentation av Jonna Segrén, Umeå Fritid Uppdrag Äldrenämnden har i sin uppdragsplan fastställt att nämndens viktigaste uppgift är att skapa förutsättningar

Läs mer

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018 MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA 16 20 maj, 2018 En resa som vänder sig till dig som vill må bra från insidan och ut. En liten grupp på 14 deltagare reser tillsammans med Helena Hellström och Annette Gadd

Läs mer

Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni

Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni Badet har öppet för personer med funktionsnedsättning. Medföljare får också bada. Badkort för sommaren kostar inget. Badet öppnar lördagen den 3 juni Stora Sköndalsbadet har en handikappanpassad 25-metersbassäng.

Läs mer

BERGA. Träningsstudio. Massor av nyheter och många bra erbjudanden! Träna när du vill. Nya danspass för barn. Nyheter Hösten

BERGA. Träningsstudio. Massor av nyheter och många bra erbjudanden! Träna när du vill. Nya danspass för barn. Nyheter Hösten Träningsstudio BERGA Massor av nyheter och många bra erbjudanden! Träna när du vill med passerkort Nya danspass för barn FunkyKidz & Bliss Nyheter Hösten 2011 1 Välkommen till en inspirerande höst hos

Läs mer

Sportlovsprogram 2015

Sportlovsprogram 2015 Sportlovsprogram 2015 Lördag 14 februari Lilla Lospåret Hurtigtorpet Lördag kl. 11.00 Hällefors skidklubb. För mer information och anmälan se hemsidan. Hellefors E-sports Club har SPORTLOVSLAN lördag -

Läs mer

Fokus Föräldrar 2015. Föreläsningar och aktiviteter för dig med barn mellan 0 18 år. Läs mer på sundbyberg.se/fokusforaldrar

Fokus Föräldrar 2015. Föreläsningar och aktiviteter för dig med barn mellan 0 18 år. Läs mer på sundbyberg.se/fokusforaldrar Fokus Föräldrar 2015 Föreläsningar och aktiviteter för dig med barn mellan 0 18 år. Läs mer på sundbyberg.se/fokusforaldrar Sundbybergs stad satsar på föräldrar! Nu är det återigen dags för årets föräldravecka.

Läs mer

Västra Göteborg. Höstlov 2015. för dig som bor i stadsdelen Västra Göteborg. www.goteborg.se

Västra Göteborg. Höstlov 2015. för dig som bor i stadsdelen Västra Göteborg. www.goteborg.se Västra Göteborg Höstlov 2015 för dig som bor i stadsdelen Västra Göteborg www.goteborg.se Höstlovsprogram 26 oktober 1 november 2015 Symbol för tillgänglighetsanpassade lokaler Street Games med massor

Läs mer

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition.

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition. KLASSBESKRIVNINGAR GRIT SERIES: GRIT series är en förkorograferad HIT-klass (High Intensity Training) designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna

Läs mer

ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen

ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen WTÖALA K O M M U N S T Y R E L S E ink 2015-02- 02 far. kte+ovfr^ 75 Ronjabollen 1. Varför startade ni projektet och vad ville ni åstadkomma? Ronjabollen startades för att vi på TRIS såg och ser än idag

Läs mer

Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis?

Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis? Det här kanske du inte visste om Friskis&Svettis? Friskis&Svettis är sedan 1978 en berättelse om engagemang, kompetens och ett avspänt förhållningssätt till träning och hälsa. En gemensam nämnare för

Läs mer

Vuxensimning Våren 2015

Vuxensimning Våren 2015 Vuxensimning Våren 2015 Ansvarig Christina Hörbäck E-post ica@varbergssim.se Telefon kansli 0340-673507 Hemsida www.varbergssim.se Vuxencrawl Nybörjare Vt 2015 Start & Avslut Alt 1: v 3-6 Start 13/1 &

Läs mer

SPORTLOV 2018 SPORTLOV februari Sportlovsaktiv. i Mjölby kommun.

SPORTLOV 2018 SPORTLOV februari Sportlovsaktiv. i Mjölby kommun. SPORTLOV 17 25 februari 2018 www.mjolby.se 1 Lördag 17 februari Tid: Kl. 09.00 12.00, olika sysslor som hästmedtränare/ Tid: Kl. 13.00 16.00, turer i skogen, hästagility, voltige mm Rimma, skriv och rita,

Läs mer

Sportlovsaktiviteter 2017

Sportlovsaktiviteter 2017 Sportlovsaktiviteter 2017 Öppen sporthall: Äntligen lite ledighet igen! I år är vi glada att kunna presentera ett sportlovsprogram med mycket roligt att hitta på. Hoppas du hittar något som passar och

Läs mer

Aktivitetsprogram 24 JANUARI 27 MAJ 2011

Aktivitetsprogram 24 JANUARI 27 MAJ 2011 I Hälsoteket i Angered Gratis Frivilligt Aktivitetsprogram 24 JANUAI 27 MAJ 20 För mer information om Hälsoteket och de olika aktiviteterna ring 03-365 44 eller 03-365 28. Ni kan även besöka oss på Besök

Läs mer

Äntligen lite ledighet igen!

Äntligen lite ledighet igen! Äntligen lite ledighet igen! I år är vi glada att kunna presentera ett sportlovsprogram med mycket roligt att hitta på. Hoppas du hittar något som passar och att du får ett härligt sportlov 2018! Sportlovsaktiviteter

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2016 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Fredag 26 september. Tid Förälder/anhörig 18 år & uppåt 13-17 år 7-12 år. Arbetsförmedlingen, Pia Ekman informerar.

Fredag 26 september. Tid Förälder/anhörig 18 år & uppåt 13-17 år 7-12 år. Arbetsförmedlingen, Pia Ekman informerar. Program för familjeträffen i 26-28 september 2014 Fredag 26 september Samling kl.13.00 i receptionen för registrering. Tallrikslunch serveras i Leifs Lounge. Incheckning först kl.15.00 Fredagens program

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Kroppskännedom... 4 Styrketräning... 4 Vattenaktiviteter... 5 För pensionärer...

Läs mer

Bad- och relaxkalender

Bad- och relaxkalender Bad- och relaxkalender Våren 2015 www.storsjobadet.se 063-14 31 79 Januari 5 Familjedag på relaxen 10.00-18.00 Ta med era barn och ungdomar till relaxen för en härlig stund tillsammans, med aufguss, bubbelpooler

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ

TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ TRÄFFPUNKTEN CAFÉ MÖLLAN OCH TRÄFFPUNKTENS SOMMARCAFÉ Aktiviteter och händelser i juni - augusti På träffpunkterna för seniorer i Lindome, Kållered och i Centrum vill vi erbjuda mötesplatser där alla kan

Läs mer

Preliminärt Schema Vår 2012

Preliminärt Schema Vår 2012 Preliminärt Schema Vår 2012 Dagar Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Nivå Inspiratör Pågår MÅNDAG 10.15 11.45 Yoga, Stresshantering & God Sömn** För alla ingen yogaerfarenhet krävs 1 Jennie v 10 21 16.45

Läs mer

Projektbeskrivning Tri4Fun Väst 2013

Projektbeskrivning Tri4Fun Väst 2013 Projektbeskrivning Tri4Fun Väst 2013 Projektbeskrivningen är tänkt som ett komplement till återrapporten i IdrottOnline för att ge en inblick i projektet utöver de siffror som redovisas i återrapporten.

Läs mer