Rimsmeds bladet. Föreningsstämma. Balkonger och markiser ska garantibesiktigas 11 & 12 juni

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rimsmeds bladet. Föreningsstämma. Balkonger och markiser ska garantibesiktigas 11 & 12 juni"

Transkript

1 Nr Rimsmeds bladet Föreningsstämman Balkonger, markiser, garantibesiktning. Grannsamverkan Café rimsmeden. Respektera tvättider Skyddsrummen har besiktigats Städning i miljöhus Tips vid strömavbrott Energideklaration Nya avtal Arbete i styrelsen Nya anslagslister Cykelrensning Störningar Rent i trapphusen HSB sydost förtroenderådet HSB sydost stämma Aktivitetsgruppen Nytt Gästis 3 Gästis Nästa nummer beräknas komma ut i juni. Lämna in annonser eller annat material senast den 31 maj. hsb.rimsmeden Redaktör: Torgny Skareteg Föreningsstämma Den 15 maj kommer föreningen att kalla till ordinarie årsstämma. Det har inte inkommit några motioner inom utsatt tid. Stämman kommer att hållas i Ulvåsasalen i Birgittakykan. Styrelsen kommer med förslag på kollektivt bredband enligt stämmans beslut på motion samt svar på motion Balkonger och markiser ska garantibesiktigas 11 & 12 juni Det har nu gått 5 år sen vi färdigställde våra fina balkonger. Garantierna är nu på väg att ta slut. Styrelsen kommer skicka ut en blankett där vi frågar efter eventuella fel och brister som ni upplever. Dessa svar kommer sedan ligga till grund för garantibesiktningen i juni. Observera att detta är sista chansen för föreningen att få felaktigheter bekostade av tillverkaren Balco.

2 Grannsamverkan Grannsamverkan innebär att vi alla tillsammans hjälps åt att hålla obehöriga personer borta och underlätta för polisen genom att t.ex. vara vaksamma på vilka som rör sig i området, inte släppa in obehöriga i trapphusen, be grannarna att hålla uppsikt när du åker bort etc. Café Rimsmeden Den 11 januari bjöd styrelsen in till möte om grannsamverkan för att förhindra brott. Kalmar Kommun och Polisen var där för att informera. Tyvärr har för få anmält intresse att vara kontaktombud. Styrelsen anser att det bör vara minst en person i varje hus. Kontakta vicevärd eller ordförande om du är intresserad. En uppskattad aktivitet är tyvärr stängd på obestämd tid. Styrelsen söker ersättare som kan ansvara för caféet. Respektera tvättider Fler boende har påtalat att de regler som styrelsen beslutat om ska gälla i tvättutrymmena inte följs. Reglerna finns anslagna i alla tvättstugor. Vänligen respektera dessa regler och varandra, ska du inte tvätta avboka din tid. Börja inte innan din bokade tid startat om du inte fått tillåtelse.

3 Skyddsrums besiktning I föreningen finns 7st skyddsrum som är aktiva enligt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Dessa är nu besiktigade av en certifierad besiktningsman. Flera fel hittades tyvärr och det arbetas nu med att åtgärda dessa så att allt blir godkänt. Det är mycket viktigt att vi som boende inte ställer annat än barnvagnar och cyklar i våra skyddsrum/cykelrum Städning i miljöhus Styrelsen har skrivit ett nytt avtal om städning i miljöhusen. Från och med 2019 kommer våra sopkärl och golv städas 4 gånger per år. Nu under 2018 gäller vårt gamla avtal vilket innebär städning av vår kärl och miljöhus 2 gånger per år. Tips vid strömavbrott och värmeavbrott Energimyndigheten kom redan 2007 ut med en informationsskrift om hur vi i lägenhet kan göra vid längre strömavbrott och värmeavbrott. Denna skrift finns nu att hitta på vår hemsida under Boendeinfo och sen Råd och tips men också på energimyndighetens hemsida.

4 Energideklaration Den 27 februari var utbildade konsulter här från HSB Sydost och påbörjade arbetet med att göra en energideklaration. Energimyndigheten tvingar genom lag fastighetsägare av flerfamiljshus att utföra detta minst en gång vart 10 år. Lagen infördes 2008 så detta blir vår andra deklaration. Lagens syfte är få oss fastighetsägare att minska vår miljöpåverkan. Alla huskroppar kommer klassas in enligt skalan nedan. A är bäst och G sämst. Nya avtal Den 1 januari i år började 3 nya avtal gälla: HSB Sydost fastighetsservice fick fortsatt förtroende i 3år gällande fastighetsservice som snöröjning, trädgårdsskötsel mm. Städning av trapphus, tvättstugor mm som tidigare utförts av HS-Städservice AB utförs nu istället av HSB Sydost fastighetsservice i 2 år framåt. Styrelsen var inte nöjda med kvalitén som HS-städservice AB levererade. Service på våra ventilationsaggregat till våra lokaler på Funkabotorget fick Avent fortsatt förtroende till efter förhandling, avtalet är löpande 1 år i taget.

5 Arbetet i styrelsen Styrelsen får ibland frågan vad vi gör. Vi hoppas att de flesta av er ser och märker att vi arbetar för fullt. Både genom att läsa de Rimsmedsblad som delas ut men också vår informationssida Senaste Nytt som vi anslår på våra miljöhus samt på vår hemsida efter varje styrelsemöte. Styrelsen har valt att dela upp arbeten som vi hanterar i arbetsgrupper som sedan jobbar utanför styrelsemötena med att ta fram förslag till beslut som sedan styrelsen som helhet tar ställning till. Just nu jobbar styrelsens ledamöter i nio olika arbetsgrupper med att ta fram underlag för beslut. Är du intresserad av att delta i styrelsearbetet så ber vi dig kontakta föreningens valberedning vilket du/ni hittar kontaktuppgifter till på vår hemsida. Nya anslagslister I alla trapphus har vi nu bytt och utökat platserna för information till 4-5 A4 sidor. Vänligen läs när ny information anslås. Ni själva som boende kan också använda dessa om ni t.ex. ska ha fest. Cykelrensning Nu i vår är det dags för en rensning av cyklar, mopeder, barnvagnar och rollatorer i vårt område, rullatorskåpen och källarna. Mer information kommer i er brevlåda, trapphus samt i informationstavlorna på miljöhusen.

6 Störningar Varje år hanterar vicevärden och vi i styrelsen ärenden där någon stör någon annan. Detta är alltid tråkiga ärenden. Ibland vet man inte var störningen kommer ifrån och att anklaga någon oskyldig är inte bra för grannsämjan. Det bästa är då att man talar med sina grannar och fråga om de hör samma sak som just du/ni hör. Löser sig inte problemet så finns alltid vicevärden och vi i styrelsen som är tvungna att ta tag i alla störningar. Ibland är störningen ofrivilligt då den som stör inte insett hur lyhörda våra hus blir när de flesta andra ljud försvinner. Men det kan också vara att man själv måste ha förståelse för att vi bor i flerfamiljshus och att man därmed måste acceptera att alla inte lever sitt liv likadant till en viss grad. Störs man akut så har styrelsen genom avtal med HSB störningsjour som alla är välkomna att ringa. Du når störningsjouren mellan kl19:00 och kl07:00 på vardagar samt all dygnets timmar på helgerna. Telefon till jouren är Att tänka på när du ringer är att du måste ange ditt namn, adress och telefonnummer för att styrelsen ska kunna se vem som använt tjänsten och vaktbolaget. Rent i trapphusen I våra trapphus får inte sopor, mattor eller andra saker finnas. Trapphuset är en utrymningsväg och därmed ska det vara fritt från objekt. Detta inkluderar material i tidningshållarna.

7 HSB Sydost Förtroenderåd Rimsmedens ordförande Torgny Skareteg är 1 av 10 ledamöter i rådet som är ett rådgivande organ inom HSB Sydost. Rådet kommer med kritik och beröm när sådant är befogat på organisationen, befintliga och nya tjänster som bostadsrättsföreningarna och externa kunder kan köpa av HSB sydost som t.ex. fastighetsservice mm. I januari var rådet på besök i Göteborg där HSB har byggt Living Lab som är ett forskningshus som folk bor i. Projektet drivs tillsammans med ett antal partners med högskolan Chalmers i spetsen. Här forskar man på byggmetoder, levnadsmönster och energibesparingar mm. Bland annat så är hela södra fasaden just nu täckt av en ny typ av solceller som ser ut som en fasadskiva. HSB Sydost Årsstämma Den 5 maj är det årsstämma för HSB Sydost. Denna gång i Växjö på Växjö teater. Rimsmedens storlek som bostadsrättsförening gör att vi har 4 röster på årsstämman. I år är kommer följande ledamöter att delta från Rimsmeden: Torgny Skareteg, Maria Mazetti, Richard Naulin och Elisabeth Klingvall.

8 Aktivitetsgruppen HSB Rimsmeden fyller 60 år som förening Aktivitetsgruppens planerar att vi firar detta. När: Lördag den 6 oktober kl. 17:00 till 24:00 Var: Brofästet Hotell & Konferens (Gröndalsvägen 19) En förhandsinbjudan kommer snart i er brevlåda. Aktivitetsgruppen vill med förhandsinbjudan få in föranmälningar på deltagande på minst 75 personer som anmäler sig för att vi i aktivitetsgruppen skall vilja lägga tid och energi på att förverkliga detta firande. Aktivitetsgruppen söker efter fler medlemmar för att fortsatt kunna anordna aktiviteter, kontakta vicevärden vid intresse Nytt Gästis 3 Styrelsen har nu flyttat Gästis 3. Den nya lägenheten finnas på Runvägen 3B till vänster i källarplan. Gästis 2 på Runvägen 3C är nu färdig renoverat och går att hyra igen. Gästis Bokning av våra övernattningslägenheter vid Runvägen 3 samt samlingslokalen vid Funkabotorget 3D görs hos vicevärden. Vicevärd Annika Petersson Telefontider Vardagar Expeditionstider: Mobil: måndagar kl , Funkabotorget 3D E-post expeditionen@rimsmeden.se

Rimsmeds bladet. Föreningsstämmor. Inbrottssäkerhet/larm

Rimsmeds bladet. Föreningsstämmor. Inbrottssäkerhet/larm Rimsmeds bladet Nr 1/2017 Föreningsstämmor Inbrottssäkerhet/ larm Utebelysning LED Underhåll i undercentral Nedtagning träd Tidsstyrd belysning Café Rimsmeden Sopskåpen Skyddsrum Kurser/utbildningar Aktivitetsgruppen

Läs mer

Rimsmeds. bladet Nya styrelsen vald på stämman Café Rimsmeden

Rimsmeds. bladet Nya styrelsen vald på stämman Café Rimsmeden Rimsmeds Nr 2 2018 Ny styrelse Cafe Rimsmeden Kollektivt bredband, Kalmar vatten Grovtvättstugor Miljöhusen Entréportar, uppställda dörrar Besiktning av balkonger Underhåll balkonger Rastning av djur Fastighetsbesiktningar

Läs mer

Rimsmeds bladet. Budgetbeslut. Nya stadgar

Rimsmeds bladet. Budgetbeslut. Nya stadgar Rimsmeds bladet Nr 3-4 2017 Budgetbeslut Nya stadgar Återvinning i miljöhusen Entrédörrar/ källardörrar Nya sopskåpsdörrar Fastighetsbesiktning Grannsamverkan Störningar på området Markiser Torkrummen

Läs mer

Rimsmeds bladet. Information från styrelsen

Rimsmeds bladet. Information från styrelsen nr 4/2016 Rimsmeds bladet I detta nr: Oförändrad avgift Hyran för p-plats Hyra för garageplats Utemiljö Belysning i källargång Klotter Nya Lägenhetsdörrar Lokaldörrar Aktivitetsgruppen Markiser Hastighet

Läs mer

Inbjudan till adventskaffe andra advent kl Hjärtligt välkomna! I detta nr:

Inbjudan till adventskaffe andra advent kl Hjärtligt välkomna! I detta nr: nr 3/2012 nov - dec I detta nr: Café Rimsmeden Adventskaffe Styrelsen informerar Vicevärden informerar Talong till tomten Nästa nummer beräknas komma ut i mitten av mars 2012. Lämna in annonser eller annat

Läs mer

Rimsmeds. bladet. Porttelefonin

Rimsmeds. bladet. Porttelefonin Rimsmeds Nr 3 2018 Brandvarnare Porttelefonin Avgifter, hyror och bredband Väderskydd Överklagan Stenmur och parkering Utemiljöbelysning Grovtvättstugor Samlingslokalen. Soprumsdörrar Cafe Rimsmeden Bommar

Läs mer

Så här har vi det i vår förening

Så här har vi det i vår förening 1 Så här har vi det i vår förening Bostadsrättsföreningen Stenhällen började byggas 1988 och i oktober samma år flyttade de första medlemmarna in. I dag består föreningen av 146 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Har öppet måndagar Kl Välkommen!

Har öppet måndagar Kl Välkommen! nr 1/2011 januari - april I detta nr: Café Rimsmeden Styrelsen informerar om Årstämma Träff för Facebook E-post Låscylindrar Funkabotorget Parkering Hustaken Snösnältning Föreningsverksamhet Ny styrelsemedlem

Läs mer

I detta nr: En ros till våra gäster Styrelsen informerar Inbjudan till Loppis Nya grannar Cykelutrensning

I detta nr: En ros till våra gäster Styrelsen informerar Inbjudan till Loppis Nya grannar Cykelutrensning nr 4/2009 sep.-nov. I detta nr: En ros till våra gäster Styrelsen informerar Inbjudan till Loppis Nya grannar Cykelutrensning En ros till våra gäster Våra Gästis uppskattas mycket av både medlemmarna och

Läs mer

HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01. VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP

HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01. VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01 VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP Nu har du blivit medlem i en kooperativ bostadsrättsförening. Det är något alldeles speciellt med en bostadsrätt i HSB. Tillsammans

Läs mer

HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 15 maj 2018 kl i Ulvåsasalen

HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 15 maj 2018 kl i Ulvåsasalen Sida 1 (17) HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 15 maj 2018 kl. 19.00 i Ulvåsasalen Insläpp genom Birgittakyrkans sidoentré från kl. 18.00. Tänk på att

Läs mer

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II Telefon: 0725-425 339 Post till styrelsen i brevlåda 16D Hemsida: www.soltorpet2.se Detta informationsblad är avsett att tillhöra Din lägenhet. Det finns att ladda ner från

Läs mer

BRF TIMOTEJEN

BRF TIMOTEJEN BRF TIMOTEJEN 2011-03-14 VAD ÄR EN BOSTADSRÄTTSFÖRENING? En bostadsrättsförening (brf) är en ekonomisk förening en sorts bostadsföretag med syfte att upplåta lägenheter med bostadsrätt, på obestämd tid.

Läs mer

HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 16 maj 2016 kl i Ulvåsasalen

HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 16 maj 2016 kl i Ulvåsasalen Sida 1 (15) HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 16 maj 2016 kl. 19.00 i Ulvåsasalen Insläpp genom Birgittakyrkans sidoentré från kl. 18.00. Tänk på att

Läs mer

s. 7 Svar angående motion 2013 från Annacarin Wallin angående inrättande av motionsrum s. 8 Fullmakt för de som inte kan närvara vid stämman

s. 7 Svar angående motion 2013 från Annacarin Wallin angående inrättande av motionsrum s. 8 Fullmakt för de som inte kan närvara vid stämman HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 20 maj 2014 kl. 19.00 i Ulfåsasalen med efterföljande frågestund till styrelsen samt information från Posten Insläpp

Läs mer

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap. Vår målsättning är att alla skall ha det så trivsamt som möjligt och att boendet ska kosta

Läs mer

Välkommen till BRF Ekensbergs udde

Välkommen till BRF Ekensbergs udde Välkommen till BRF Ekensbergs udde (Flygfoto Stockholm/Nils-Åke Siversson, Stockholmskällan) Bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde Varmt välkommen till bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde. När man

Läs mer

Välkommen till BRF Jungfrun 21

Välkommen till BRF Jungfrun 21 Välkommen till BRF Jungfrun 21 Kommendörsgatan 24 & Sibyllegatan 26 Bild från Digitala Stadsm useet http://digitalastadsmuseet.stockholm.se/fotoweb/grid.fwx?archiveid=5000&search=(iptc187%20contains(ssmfö000262))

Läs mer

I detta nr: Styrelsen informerar

I detta nr: Styrelsen informerar nr 1/2013 jan - maj I detta nr: Styrelsen informerar Balkongrenoveringen Vicevärden informerar Nästa nummer beräknas komma ut i slutet av maj 2013. Lämna in annonser eller annat material senast den 20

Läs mer

Boendeguide till Brf Björkslingan

Boendeguide till Brf Björkslingan Boendeguide till Brf Björkslingan Denna boendeguide innehåller information om vad Du som bostadsrättsinnehavare och boende i Brf Björkslingan bör känna till. Utöver denna skrift bör Du även ta del av de

Läs mer

Information från styrelsen. I detta nr: Styrelsen informerar Vicevärden informerar Uteplatspolicy

Information från styrelsen. I detta nr: Styrelsen informerar Vicevärden informerar Uteplatspolicy nr 1/2014 I detta nr: Styrelsen informerar Vicevärden informerar Uteplatspolicy Nästa nummer beräknas komma ut i juni. Lämna in annonser eller annat material senast den 25 maj. Redaktör: Charlotte Wigbratt

Läs mer

TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19

TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19 1 TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19 Bifogat finner du uppdaterade trivselregler. Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna.

Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna. Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna. Vi träffs söndag den 30 oktober, kl 11.00 på innergården. Där finns krattor, sopsäckar och allt vad vi behöver för att städa våra gårdar.

Läs mer

Information om föreningsformenf och styrelsearbetet

Information om föreningsformenf och styrelsearbetet Information om föreningsformenf och styrelsearbetet Föreningsformen En bostadsrättsförening är en speciell form av ekonomisk förening som omfattas av: Bostadsrättslagen (1991:614) Lagen om ekonomiska föreningar

Läs mer

Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får endast ske med föreningens godkännande.

Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får endast ske med föreningens godkännande. Vi som bor i Bostadsrättsföreningen (Brf) Sillgrisslan är delägare och äger tillsammans föreningen. Föreningens kostnader blir dina kostnader. Allt vi kan påverka för att öka trivseln i föreningen leder

Läs mer

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA 2014-3 2014-11-04 Sida 1 Styrelsen Informerar Informationsbrev till medlemmarna 2014-3 Hej alla medlemmar! Sedan sist har vi haft ett informationsmöte angående höjningen

Läs mer

Nr 40 (1/11) Innehåll i detta nummer:

Nr 40 (1/11) Innehåll i detta nummer: Nr 40 (1/11) Efter den härligt långa sommaren är hösten redan här och vi går mot mörkare tider. Massor med dagg på gräsmattorna varje morgon och friskt i luften. Jag hoppas att sommaren har varit skön

Läs mer

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA 2014-1 2014-01-10 Sida 1 Styrelsen Informerar Informationsbrev till medlemmarna 2014-1 Hej alla medlemmar! Nu börjar årets stämma närma sig och vi passar på att göra ett

Läs mer

Inga regler kan ersätta hänsyn

Inga regler kan ersätta hänsyn Inga regler kan ersätta hänsyn Vi har här samlat några tips och råd som kan underlätta ditt boende och öka trivseln mellan såväl människor som djur. Dessa tips byggerpå både lagar och förordningar samt

Läs mer

Föreningsmeddelande. Jakobsberg 2010-02-12

Föreningsmeddelande. Jakobsberg 2010-02-12 Brf Loket Föreningsmeddelande Jakobsberg 2010-02-12 Föreningsstämma / Motioner Årets stämma hålls preliminärt den 7 juni. Kallelse till stämman kommer att delas ut i maj månad, men redan nu kan du börja

Läs mer

BRF Blekinge. Motioner till föreningsstämman

BRF Blekinge. Motioner till föreningsstämman 1 (12) Motioner till föreningsstämman Det har kommit in totalt 10 motioner till föreningsstämman och på inrådan av SBC har vi valt att dela ut samtliga motioner och styrelsens svar på dessa innan stämman.

Läs mer

BRF Prästgården Januari 2017

BRF Prästgården Januari 2017 Januari 2017 EXTRASTÄMMA! Vi kommer att ha en extrastämma för val av valberedning den 2/2 klockan 18.30. Tanken är att ha denna extrastämma på expeditionen då endast denna punkt kommer att diskuteras.

Läs mer

Trivselregler för. HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME

Trivselregler för. HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME 1 Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening SKOGOME Att bo med bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Januari 2011 Sid 1. http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna. Januari 2011 Sid 1. http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Januari 2011 Sid 1 http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Föreningsstämman 2010 2010 års föreningsstämma hölls torsdagen

Läs mer

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman.

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman. VÅRA LÄGENHETER FÖRÄNDRINGAR Ibland vill man förändra och komplettera sin lägenhet. När det gäller väsentliga förändringar tex badrum, kök och väggar måste styrelsen godkänna detta skriftligen. Installationer

Läs mer

Vä lkommen till HSB:s Brf 41 Tunäberg

Vä lkommen till HSB:s Brf 41 Tunäberg Vä lkommen till HSB:s Brf 41 Tunäberg Varmt välkommen till bostadsrättsföreningen Tunaberg! Som nyinflyttad i föreningen kan det vara många saker ni funderar på. Detta brev innehåller lite information

Läs mer

HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 14 maj 2019 kl i Ulvåsasalen

HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 14 maj 2019 kl i Ulvåsasalen Sida 1 (15) HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 14 maj 2019 kl. 18.00 i Ulvåsasalen Insläpp genom Birgittakyrkans sidoentré från kl. 17.30. Tänk på att

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2007-09-13 Styrelsen Välkommen till Månstenen Syfte Samfällighetsföreningen Månstenen välkomnar Er till vårt område och hoppas att Ni kommer att trivas i vår förening.

Läs mer

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas.

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas. 1 Föreningens webbplats http://www.gbghus45.se Hej! Hoppas ni alla har njutit av den fina sommaren. Nu ser vi fram emot en fin höst. Tillsammans med Riksbyggen är ambitionen alltid att göra vårt bästa

Läs mer

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL:

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: ---------------------- Välkommen som ny medlem i Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 3 i Stockholm. För att samla information som kan vara

Läs mer

Organ för HSB:s brf Betel, nr

Organ för HSB:s brf Betel, nr Organ för HSB:s brf Betel, nr 1 2018 Stämma i Betel Boka in torsdagen den 24 april, kl. 18 i almanackan. För då är det dags för Betels ordinarie årsstämma. Vi träffas i samlingslokalen och vi bjuder på

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP I STAFFANSTORP

VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP I STAFFANSTORP VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP I STAFFANSTORP Nu har du blivit medlem i en kooperativ bostadsrättsförening. Det är något alldeles speciellt med en bostadsrätt i HSB. Tillsammans med dina grannar äger

Läs mer

HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 17 maj 2016 kl i Ulvåsasalen

HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 17 maj 2016 kl i Ulvåsasalen Sida 1 (17) HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 17 maj 2016 kl. 19.00 i Ulvåsasalen Insläpp genom Birgittakyrkans sidoentré från kl. 18.00. Tänk på att

Läs mer

Det finns även möjlighet för utbyggd altan. Kontakta vicevärden för regler och förutsättningar.

Det finns även möjlighet för utbyggd altan. Kontakta vicevärden för regler och förutsättningar. Altaner Altanhäckar sköts av föreningen, men altanstaket är bostadsrättsinnehavarens ansvar. Om du vill sätta upp ett staket ska det vara vitt, ljusgrått (se pergola på gården mellan Sibyllegatan och Norrlandsgatan)

Läs mer

Tvättstugans golv städas och tvättmaskinernas ovansida torkas av i samband med veckans entré städning.

Tvättstugans golv städas och tvättmaskinernas ovansida torkas av i samband med veckans entré städning. Städavtal MOTIONSSVAR 1 AV 5 TILL BRF LOKES FÖRENINGSSTÄMMA 2013 J M Städservice AB städar trapphus och entréer enligt avtal varje vecka efter ett uppgjort städschema. På anslagstavlan med kontaktuppgifter

Läs mer

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF RIBE

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF RIBE ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF RIBE Senast uppdaterad 180913 Att bo i en bostadsrätt Bostadsrättsföreningens medlemmar äger tillsammans föreningens fastigheter. Alla medlemmar har ansvar för sin egen

Läs mer

Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg

Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg Trivselregler för HSB:s Bostadsrättsförening Masten i Göteborg Att bo i en bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi huset där vi

Läs mer

Detta är en informationsfolder för dig som bor i Porfyren. I denna finns en stor del av vad du behöver veta som boende i vår förening

Detta är en informationsfolder för dig som bor i Porfyren. I denna finns en stor del av vad du behöver veta som boende i vår förening Brf Porfyren Detta är en informationsfolder för dig som bor i Porfyren. I denna finns en stor del av vad du behöver veta som boende i vår förening Styrelsen Rev 2015-01-13 Innehåll 1. Vår bostadsrättsförening:...

Läs mer

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön!

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön! Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön! Varmt välkommen till vår förening! Vi hoppas att du ska trivas här hos oss! Här har vi samlat lite information som vi tror att du kan ha nytta av som

Läs mer

Brf Geväret. www.brfgeväret.se. Västeråshus nr. 6. Tel: 073-787 72 00 info@brfgevaret.se

Brf Geväret. www.brfgeväret.se. Västeråshus nr. 6. Tel: 073-787 72 00 info@brfgevaret.se Brf Geväret Västeråshus nr. 6 www.brfgeväret.se Tel: 073-787 72 00 info@brfgevaret.se Lägenhetspärm Brf Geväret, Västeråshus nr 6 Att tänka på... 3 Vad innebär bostadsrätt... 3 Nyttjanderätten kan förverkas...

Läs mer

Välkommen till HSB:s Brf 41 Tunaberg

Välkommen till HSB:s Brf 41 Tunaberg Välkommen till HSB:s Varmt välkommen till bostadsrättsföreningen 41 Tunaberg. Som nyinflyttad är det säkert många saker som du funderar på. Detta brev innehåller information om ditt nya boende som kan

Läs mer

Hänsyn + Omtanke = trivsel

Hänsyn + Omtanke = trivsel En trygghet med att bo i flerfamiljshus är att man har människor omkring sig. Det hörs ljud från andra, det rör sig i området, det är liv och rörelse. Foto: duo Fotografi Du har rätt till lugn och ro Människor

Läs mer

V Ä L K O M M E N BRF KRYCKAN

V Ä L K O M M E N BRF KRYCKAN V Ä L K O M M E N T I L L BRF KRYCKAN 8 Hej! Som nyinflyttade i vår förening vill vi hälsa er välkomna till oss och vi hoppas att ni kommer att trivas. Det är mycket man som nyinflyttad behöver veta och

Läs mer

TRE DAMER Nr 70 December 2010

TRE DAMER Nr 70 December 2010 TRE DAMER Nr 70 December 2010 Eva Bonnier Hanna Pauli MEDLEMSBLAD FÖR BOENDE I RIKSBYGGENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING TRE DAMER Kata Dalström Styrelsens kommande möten Styrelsen träffas nästa gång den 20 december,

Läs mer

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA 2014-2 2014-09-02 Sida 1 Styrelsen Informerar Informationsbrev till medlemmarna 2014-2 Hej alla medlemmar! Nu var det ett tag sedan sist. Även om det inte hänt så mycket

Läs mer

Välkommen till HSB brf. NETTO Thulegatan 19

Välkommen till HSB brf. NETTO Thulegatan 19 Välkommen till HSB brf. NETTO Thulegatan 19 2012-01-04 ATT BO MED BOSTADSRÄTT... 4 STYRELSEN... 5 FÖRVALTNINGEN... 6 FASTIGHETSSKÖTSEL & FELANMÄLAN... 7 FÖRSÄLJNING AV BOSTADSRÄTT OCH ANDRAHANDSUTHYRNING...

Läs mer

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13

Information. till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 Information till alla som bor i Bostadsrättsföreningen Ingemar13 För vår gemensamma trivsel har vi skrivit ned några riktlinjer för att vi alla skall trivas tillsammans i vår förening. Bostadsrättsföreningen

Läs mer

för Bostadsrättsföreningen Stenhuggaren 3-5

för Bostadsrättsföreningen Stenhuggaren 3-5 TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stenhuggaren 3-5 Det här bör Du veta om föreningens trivselregler: Ansvar för trivseln Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen

Läs mer

TRIVSELREGLER. Låt balkongen och altanen bli en plats där vi kan njuta och umgås.

TRIVSELREGLER. Låt balkongen och altanen bli en plats där vi kan njuta och umgås. GASELLEN Vi gör vår egen el TRIVSELREGLER FÖR VEM GÄLLER REGLERNA? Trivselreglerna gäller för alla! För dig som bostadsrättsinnehavare, för övriga familjemedlemmar, gäster, inneboende -och även hantverkare

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

gör vårt boende trevligare

gör vårt boende trevligare Omtanke och sunt förnuft gör vårt boende trevligare Liv och rörelse hör till vardagen i ett flerbostadshus. Att bo nära andra människor ställer därför krav på lyhördhet och omtanke. Alla ska kunna trivas,

Läs mer

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsregler är vår gemensamma överenskommelse om hur vi skall bete oss gentemot varandra. Det är därför viktigt att alla följer dem. Ordningsreglerna är inte

Läs mer

Besök även vår webbsida! www.gbghus45.se. 45:an. Augusti. Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45

Besök även vår webbsida! www.gbghus45.se. 45:an. Augusti. Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45 Besök även vår webbsida! www.gbghus45.se 45:an 2013 Augusti Riksbyggen Brf Gbg-hus nr 45 Vi hoppas att du besöker föreningens webbsida! www.gbghus45.se Där finns alltid aktuella nyheter och information

Läs mer

Styrelsen informerar December 2007

Styrelsen informerar December 2007 December 2007 Månadsavgift På ett mycket välbesökt informationsmöte 7 december informerades om att månadsavgiften blir oförändrad nästa år. Inre fonden Styrelsen har beslutat att avsättningen till den

Läs mer

Välkommen till din student- lägenhet

Välkommen till din student- lägenhet Välkommen till din student- lägenhet Här har vi samlat viktig information om sådant som är bra att veta när du bor hos oss. Hej! Hoppas du ska trivas här. Mimer har 852 studentlägenheter inom olika avstånd

Läs mer

Information om Brf Arenberga

Information om Brf Arenberga Information om Brf Arenberga 1 Styrelsen hälsar dig välkommen till Brf Arenberga och hoppas att du ska trivas hos oss. För allas trivsel har vi både rättigheter och skyldigheter. Om detta kan du läsa i

Läs mer

INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER. Välkommen till Balder

INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER. Välkommen till Balder INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER Välkommen till Balder Bra att veta om ditt boende Hyran - betala alltid i tid Hyran betalas i förskott varje månad, senast den sista dagen i månaden. Exempel: hyran för

Läs mer

INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER VÄLKOMMEN TILL AMASTEN!

INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER VÄLKOMMEN TILL AMASTEN! INFORMATION TILL NYA HYRESGÄSTER VÄLKOMMEN TILL AMASTEN! VÄLKOMMEN SOM HYRESGÄST! I den här broschyren har vi samlat information som är viktigt för dig som hyresgäst hos oss att känna till. Vi vill att

Läs mer

Välkommen till BRF Barnhuset 5

Välkommen till BRF Barnhuset 5 Välkommen till BRF Barnhuset 5 Nedan finner du information om bostadsrättsföreningen Barnhuset 5, inklusive ordningsregler. Bostadsrättsföreningen styrs i enlighet med föreningsstadgarna vilka kompletteras

Läs mer

TRIVSELGUIDEN FÖR BRF VÄTAN 22

TRIVSELGUIDEN FÖR BRF VÄTAN 22 TRIVSELGUIDEN FÖR BRF VÄTAN 22 Ordningsföreskrifter för Brf Vätan 22 Välkommen till Brf Vätan 22 Det är styrelsens utgångspunkt att alla som bor, arbetar och studerar i vårt fina hus skall trivas och att

Läs mer

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster 2015-07-03 Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster Foto: Håkan Hedqvist Hej! Lite sent på året kommer det första Informationsbladet för 2015. Sommaren i år är även den sen men nu äntligen

Läs mer

Välkommen till BRF Lerlåset.

Välkommen till BRF Lerlåset. Välkommen till BRF Lerlåset. Bostadsrättsföreningen finns på Lerbäcksgränd i Hagsätra och förfogar över 168 lägenheter. Du som boende i bostadsrättsföreningen Lerbäcksgränd har tillgång till flera tvättstugor,

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2017-10-11 Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen hälsar er välkommen till vårt område och hoppas att du kommer att trivas i vår förening. Här får

Läs mer

Handbok för boende i brf Beda

Handbok för boende i brf Beda Handbok för boende i brf Beda Grundinformation Brf Beda bildades 2001 Katarina Bangata 61, 116 42 Stockholm Fastighetsbeteckning: Vitbetan 33 Organisationsnummer: 769606 6765 www.brfbeda.se Förvaltare

Läs mer

Sätraängs Bostadsrättsförenings Nyhetsbrev, juli 2017

Sätraängs Bostadsrättsförenings Nyhetsbrev, juli 2017 Sätraängs Bostadsrättsförenings Nyhetsbrev, juli 2017 For you who cannot read Swedish, there is an English version of this newsletter available on our website. www.brfsatraang.se Hej, Först och främst

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MAJ 2015

MÅNADSINFORMATION MAJ 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MAJ 2015 Tiiden mellllan hägg och syren är här Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

Ordningsregler för Brf Assessorerna

Ordningsregler för Brf Assessorerna Ordningsregler för Brf Assessorerna Det här bör du veta om föreningens ordningsregler. Ansvar för ordningen Att bo i en bostadsrätt innebär gemensamt ansvar. Som medlem och hyresgäst i föreningen har du

Läs mer

Information för medlemmar i BRF Rudan 11

Information för medlemmar i BRF Rudan 11 20190101 Information för medlemmar i BRF Rudan 11 BRF Rudan 11 Föreningen bildades under 2006 då Svea fastigheter sålde fastigheten till hyresgästerna. Föreningen har idag 38 lägenheter samt sju butikslokaler.

Läs mer

KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA

KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA KALLELSE TILL ORDINARIE FÖRENINGSSTÄMMA Medlemmarna i Brf Volontären kallas härmed till ordinarie föreningsstämma. Tid och plats 28 januari 2019 kl 18.00 på Västra Berga Skola, matsalen. Anmälan Meddelande

Läs mer

s. 3-5 Valberedningens förslag till föreningsstämman med kommentarer till dagordningens punkter

s. 3-5 Valberedningens förslag till föreningsstämman med kommentarer till dagordningens punkter HSB:s bostadsrättsförening Rimsmeden kallas till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 21 maj 2013 kl. 19.00 i Ulfåsasalen med efterföljande frågestund till styrelsen Insläpp genom Birgittakyrkans sidoentré

Läs mer

Drift, städning och felanmälan sköts av externa företag. Telefonnr till felanmälan mm finns på namntavlan i porten det är dit man ringer vid fel.

Drift, städning och felanmälan sköts av externa företag. Telefonnr till felanmälan mm finns på namntavlan i porten det är dit man ringer vid fel. TRIVSELREGLER Brf Flaggan 9 Beckbrännarbacken 7 Det här bör du veta om föreningens Trivselregler Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida:

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Juni 2014 Sid 1 Rapport från extrastämma 22/5 Då Tatiana

Läs mer

Stagneliusbladet. Redan september! Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14

Stagneliusbladet. Redan september! Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14 Stagneliusbladet 2017 Nr 4 Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14 Ansvarig utgivare: Anita Ljungström Redaktör: Staffan Hagelin Gille och Malin Lundén Pettersson

Läs mer

Stagneli us bladet. Nr3. Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14

Stagneli us bladet. Nr3. Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14 Stagneli us bladet 2012 Nr3 Ansvarig Informationsblad för medlemmarna i Riksbyggens Bostadsrättsförening Uppsalahus 14 utgivare: Lars-Inge Karlsson, Hg 27 Redaktör: Anneli Edman, Hg 63 Redaktör: Barbro

Läs mer

Ordningsregler för Brf Assessorerna

Ordningsregler för Brf Assessorerna Ordningsregler för Brf Assessorerna Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler. Ansvar för ordningen Att bo i en bostadsrätt innebär gemensamt ansvar. Som medlem i föreningen har Du inte bara rätten

Läs mer

Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening

Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening Välkommen till BRF Ringlåset 1! I detta välkomstbrev finner du information om det du behöver veta för att bo i vår bostadsrättsförening 1 Innehåll Sid Inledning 4 Allmänt 4 Felanmälan 4 Nycklar 4 Att äga

Läs mer

Ett meddelande från: BRF KALLKÄLLAN Medlem i HSB September 2018 NYHETSBREV

Ett meddelande från: BRF KALLKÄLLAN Medlem i HSB September 2018 NYHETSBREV Ett meddelande från: BRF KALLKÄLLAN September 2018 NYHETSBREV Välkomna tillbaka från sommarlov och semester. Hoppas att du, precis som vi i styrelsen, njutit av sommarens sol och bad och fått ny energi

Läs mer

Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar

Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar Bostadsrättsföreningen Nattsländan i Järvastaden Trivselregler 2015-05-07 Sid 1 (5) Sid 1 (5) Brf Nattsländans trivselregler för dig och dina grannar Styrelsen har satt ihop några enkla trivselregler för

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Pålsundet. Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2012-04-25 kl 18:30 Högalidsskolans matsal

HSB Bostadsrättsförening Pålsundet. Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2012-04-25 kl 18:30 Högalidsskolans matsal HSB Bostadsrättsförening Pålsundet Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2012-04-25 kl 18:30 Högalidsskolans matsal KALLELSE Medlemmarna i HSB:s Bostadsrättsförening Pålsundet i Stockholm kallas härmed

Läs mer

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN

GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN GODA GRANNAR ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN ÄPPELGÅRDEN FÖR DEN GEMENSAMMA TREVNADEN gäller några allmänna regler för alla som bor i bostadsrättsföreningen Äppelgården. Att visa

Läs mer

KALLELSE TILL EXTRA FÖRENINGSSTÄMMA

KALLELSE TILL EXTRA FÖRENINGSSTÄMMA KALLELSE TILL EXTRA FÖRENINGSSTÄMMA Medlemmar i HSB:s Bostadsrättsförening Pålsundet kallas till extrastämma söndagen den 21 september 2014 kl 18:00 för att besluta om nya balkonger ska tillåtas Lokal:

Läs mer

ÖSTERTULLSNYTT. Ventilationsutredning Styrelsen har under vintern uppmärksammats på felaktigt fungerande ventilation i flera lägenheter,

ÖSTERTULLSNYTT. Ventilationsutredning Styrelsen har under vintern uppmärksammats på felaktigt fungerande ventilation i flera lägenheter, ÖSTERTULLSNYTT Styrelsen har sedan förra utgåvan av Östertullsnytt hunnit avverka ett stort antal ärenden. Några av de viktigaste sammanfattar vi här som information till er. Alla är välkomna att kontakta

Läs mer

Vi på Berget. I föreningslokalen pågår nu renovering av WC som kommer att bli handikappsanpassad. Glad sommar önskar styrelsen!

Vi på Berget. I föreningslokalen pågår nu renovering av WC som kommer att bli handikappsanpassad. Glad sommar önskar styrelsen! Informationsblad nr. 2 & 3 2016 Vi på Berget I detta nummer Första sidan Styrelsen informerar Viktiga datum 2016 Miljöhusen Sid 2 Ansvarsområden Bergets dag Sid 3-6 Stämmoprotokoll 2015 Sid 7 Rökning och

Läs mer

Välkommen till vår bostadsrättsförening som heter Hultavång

Välkommen till vår bostadsrättsförening som heter Hultavång Välkommen till vår bostadsrättsförening som heter Hultavång Vår förening består av 3 huskroppar vilka vi gemensamt äger och förvaltar genom en styrelse, som föreningen väljer på vår stämma vilken infaller

Läs mer

Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2017/3. Nu är det dags för 2017 års föreningsstämma

Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2017/3. Nu är det dags för 2017 års föreningsstämma Flygbladet Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2017/3 Nu är det dags för 2017 års föreningsstämma 23 maj 2017 kl 19.00 I Skarpnäckskyrkan Skarpnäcks Allé 31 Passa

Läs mer

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Mars 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2015 Sopning av våra vägar Takprojektet 2015 Fasadprojektet 2015 Rensning av våra avlopp och brunnar Vårens städdag Expeditionens

Läs mer

Trivselregler för dig som bor i Brf Solna Majoren För vem gäller reglerna? Styrelsens uppgift Alla boende är skyldiga att rätta sig efter reglerna.

Trivselregler för dig som bor i Brf Solna Majoren För vem gäller reglerna? Styrelsens uppgift Alla boende är skyldiga att rätta sig efter reglerna. Trivselregler Trivselregler för dig som bor i Brf Solna Majoren De regler som här beskrivs har tagits fram för att vi alla har ett ansvar för den gemensamma trivseln. Reglerna innefattar allt ifrån hur

Läs mer

ATT BO I HYRESRÄTT. Information och tips för dig som bor i hyresrätt

ATT BO I HYRESRÄTT. Information och tips för dig som bor i hyresrätt ATT BO I HYRESRÄTT Information och tips för dig som bor i hyresrätt I den här broschyren har vi samlat viktig information och tips för dig som bor i hyresrätt. Här beskrivs vad som är ditt ansvar och vad

Läs mer