Elevseminarium 30/31 mars

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Elevseminarium 30/31 mars"

Transkript

1 Elevseminarium 30/31 mars Elevseminarium 30/31 mars Översikt Totalt antal svar 28 Filter nej Gruppera efter fråga nej Jag går på? A) Handelsgymnasiet 35.7% 10 B) 57.1% 16 Företagargymnasiet C) Learning 7.14% 2 Generation Vad tyckte du om att ha ett gemensamt seminarium för elever från Learning Generation, Företagargymnasiet och Handelsgymnasiet? 27 har svarat på frågan det var bra, då fick man en inblick hur andra hade det också. Ja det var bra. Jag tyckte det var mycket bra Jag tyckte att de var bra att man fick en inblick i hur de andra arbetade. Spännade, kul att se hur alla arbetar. Bra, intressant att träffa människor som läser annat program än jag själv. Jag tyckte att det verkligen var jätte roligt. Jag skulle jätte gärna vilja göra om det. Skitbra! Man lärde sig mycket av varandra. Det var bra! Mycket bra, jag visste inte att Learning Generation fanns innan det här seminariumet. det är också bra att få lära sig hur andra arbetar och vad de arbetar med. Det var mycket mer givande än att bara vara L-G. Jag kände verkligen att det här var mer min sorts ämne att diskutera och utveckla. jag tycker att det var jätteroligt och otroligt intressant! man hade ju lite koll på företagargymnasiet, men learning generation hade jag aldrig hört

2 talas om. Det var något som var intressant och verkligen ett framtidstänk, eftersom att tekniken ligger i framtiden som vi går emot! Alla fick lära sig lite om alla tre programmen och att man fick presentera det som man håller på med och tycker är roligt! MKT BRA! :D Bra att vara så pass blandade då alla läser olika program med mera. Erfarenheter byts över "programgränserna" samtidigt som alla hör ihop. Jag tycker det är både bra och roligt. Det är roligt att man får lära känna elever som går handels och lerning generation. Få tips ifrån dom, som vi företagare kanske inte tänkt på. Jag tyckte att det var mycket intressant för att alla kom inte in med samma åsikt och man hade inte samma program så man kunda disskutera skilnader. Jag tyckte det var bra eftersom man då fick ta del av hur det är på andra skolor också. Jag tycker att det funkade bra eftersom att det vi diskuterade kan användas av alla skolor, linjer och elever! Alltid lika kul att träffa alla människor, gamla som nya, som man knyter god kontakt med. Känns som vi alla sysslar med liknande saker och man kan associera till varandras läroformer. Kul att LG givit lite IT-kompetens till Företagsam. det var riktigt kul, och man lärde sig mycket. Det var kul att träffa många olika sorters personligheter och att lära sig hur det funkar på de programmen. mycket lärorikt, man får jämföra olika utbildningar och hitta liknader i de olika utbildningarna Det var riktigt bra. Alltid kul att träffa andra som går på olika skolor o.s.v. Det är alltid nyttigt att lära sig av andra så det var bara bra. Jag tycker det var jätte bra, för då fick man en inblick i varje linje. Vad det finns för skillnader osv. Intressant då man fick höra lite hur andra "brancher" kan omsätta gemensamma idéer. Det negativa är väl dock att man inte kan ta med sig allas idéer eftersom de inte passade in. Men kul med lite mixxat. Jag tyckte dte var jätte bra då man vekrligen fick insperation från de olika linjerna. Att man kan göra vissa it saker på företagarlinjen och tvärtom. LAlt går ändå hand i hand till viss del. jag tyckte att det var väldigt intressant för att man fick höra mycket hur andra jobbade och man fick många bra idéer och man blev inspererad att förbättre sättet att jobba på sin skola. Roligt, men jag fick mest ut av att träffa andra från Företagargymnasiet. Hur var/är ditt helhetsintryck av seminariet?

3 A) Mycket bra 67.9% 19 B) Bra 32.1% 9 C) Mindre bra 0% 0 14 har kommenterat frågan Mycket bra (9 kommentarer) välplanerat och intressant. Jätte roligt och inspererande. Allting var super bra gjort och jag fick lära mig en hel del,nu känns de mesta lite mer positiv än åt de andra hållet med skolan! Var helnöjd verkligen. Så mycket som jag tog lärdom av dessa två dagar har jag inte gjort på flera år i skolbänken. Otroligt givande, roliga människor, duktiga elevcoacher & föreläsarna var otroligt intressanta! Jag längtar redan tillbaka, speciellt till den inspirerande atmosfären som fanns. Det var så otroligt annorlunda än här hemma, på ett bra sätt! På seminariet omgavs jag av engagerade och ambitiösa personer, till skillnad från hemma. Tycker de va bra organisterat, lärorikt, inspirerande och framför allt roligt! Jag tycker att det var kanon och super roligt! Man ville liksom inte åka därifrån! Det var såå många roliga människor och man har ju något gemensamt och det gör att allt blir ännu mer intressant. För i skolan är det ju inte alla som är intresserade och har samma mål som en själv. Men här är i stort sätt alla lika målmedvetna som en själv! Det har vart mycket bra och jag har lärt mig mycket mer om andra skolor, och ser framemot nästa år! mycket bra upplagt! Bra (5 kommentarer) Stället vi bodde på var väll lite skruttit, men själva login är väll inte det viktigaste utan man klarar sig riktigt bra, bara man har varandra. Inget slår väl förra årets konferenslokaler men de vi fick tillgång till nu var helt okej. Fikat var gott haha. Kändes som att hela seminariet "krympt" sen förra året. Det var väldigt kul att träffa alla. Vissa föreläsningar var lite mindre bra men helhetsintrycket var riktigt fint. Bra, skulle dock gått att trycka in någon föreläsning till och tagit lite mindre fika. Annars mycket kul och mycket trevliga människor. Lite besviken på att inte alla var så moteverade..

4 Vad tyckte du om seminariets upplägg? A) Mycket bra 78.6% 22 B) Bra 21.4% 6 C) Mindre bra 0% 0 10 har kommenterat frågan Mycket bra (6 kommentarer) Det var lagom mycket av allt. Man fick lite av allt helt enkelt. Inte bara om entrepenörsskap utan lite om företag också. Väl genomtänkt och roligt. Så det var bra jobbat tjejer. Det kanske kunde ha varit lite mer information om att vi skulle till Garnidonen dag 2, men annars jättebra! Ni kunde inte ha gjort det bättre, faktiskt. Mycket variation. Bra (4 kommentarer) Det kunde ha varit mer diskution i grupper för då lär man sig mer om hur andra skolor gör. Bra med blandat föreläsningar och workshops så att man inte bara lyssnar och tar in utan även lite praktiskt Det var varierande på så sätt att diskussioner varvades med föreläsningar och fika. Bra, kul att man fick göra något av idéerna också. (Träffa rektorer andra dagen) Informationen från Stiftelsen Företagsam innan seminariet?

5 A) Mycket bra 67.9% 19 B) Bra 21.4% 6 C) Mindre bra 10.7% 3 12 har kommenterat frågan Mycket bra (6 kommentarer) Bra vägbeskrivning! det var tydligt och lätt att hitta dit. Jag hade kött på benen till en bra vistelse. Man förberedd på hur det skulle gå till Man fick flera påminnelser och det var ju bra! Även om man kanske inte behövde det, men alltid bra att ha. man vet ju aldrig om man råkar radera fel mail när man rensar, hehe! Bra med information. Men jag visste inget om SMS resorna. Förståeligt och inte invecklat alls. Bra (4 kommentarer) lite kort kanske. Visste inte så mycket vad som skulle hända och ske, och var lite läskigt när man åkte utan sina lärare, men det gick bra ändå och det var super! Vi fick veta allt vi behövde veta. Väldigt bra! Eventuellt skulle ni behövt berätta att vi skulle vara på Karlaplan dag två... Mindre bra (2 kommentarer) Det var bra att vi fick ut schema i god tid men jag hade önskat mer information om tex att vi inte skulle vara kvar på Bosön under tisdagen, det hade underlättat. Jag hade inte fått alls mycket information, jag vet inte om det är mina lärares fel eller om ni skickar informationen till fel adress. Informationen under seminariet?

6 A) Mycket bra 71.4% 20 B) Bra 25% 7 C) Mindre bra 0% 0 E)? 3.57% 1 7 har kommenterat frågan Mycket bra (6 kommentarer) Jag visste hela tiden vad vi skulle göra och vad vi gjorde. Visste hela tiden vad som skulle hända härnäst! Ingen tveksamhet! man visste hela tiden vad som skulle hända, ett bra schema Man fick alltid bra svar på de frågor som man hade och fick bra info när man skulle någonstans osv! Mycket informativt bra föreläsningar. Bra (en kommentar) Helt ok, var dock lite osäkert just när vi kom dit, ingen som tog emot oss då? Dagarnas organisatörer? (Martina & Malin) A) Mycket bra 89.3% 25 B) Bra 10.7% 3 C) Mindre bra 0% 0 11 har kommenterat frågan Mycket bra (9 kommentarer) alltid lika glada och trevliga att lyssna på. Jätte roliga och söta tjejer verkigen. Heltgrymma! Positiva, duktiga & hjälpsamma!

7 Ni gör verkligen ett jättebra jobb! Jag blir så inspirerad av er och ser verkligen upp till det arbete ni gör. Ni kompleterar varandra jättebra och det gör att det blir roligare att vara med er (även när det inte är föreläsningar) Bra jobbat tjejer! Tummen upp! En stark insats! Ett stort plus till er tjejer, det braiga var att ni är i en sån "ung" ålder och härliga! Trevliga och frammåt Bra (2 kommentarer) Bra koll på läget. I och med att det kom föreläsare så var tiden med er ganska kort men ni ledde oss bra genom dagarn. Vad tyckte du om boendet? A) Mycket bra 28.6% 8 B) Bra 39.3% 11 C) Mindre bra 32.1% 9 12 har kommenterat frågan Mycket bra (5 kommentarer) Förutom springet som var på natten men man somnade tillslut :) sånt som tillhör ofc. Mysigt och bra upplagt att man fick bo med flera. Roligt att alla bodde tillsamans och det var roligt. Synd att det inte var flera nätter. Jag tycker det är bra att vi delar in grupper både i rummen och under dagarna där vi får lära känna folk man kanske annars inte skulle pratat med. Jättebra att ni blandade oss från olika skolor så att sammanhållningen blev bättre. Standarden för rummen var precis lagom för mig. Bra (4 kommentarer) det var ok men kunde varit lite finare och fräshare. Men konferensanläggningen var jätte bra.

8 Det var helt okej sängar och så! Men maten och Mästarvillan var kanon! Jättegod mat och sånt. Men sen förstår jag ju att man inte kan lägga jättemycker pengar på att få kanonsängar och sånt! Sängarna kunde ha varit bättre men ananrs helt okej! Okej, våningssängar kanske inte är det mest exklusiva men man ska ju inte kräva för mycket. Intressant att mixxa folket man bodde med, där fick man (liksom när vi hade grupper på dagen) träffa nytt folk. Mindre bra (3 kommentarer) Skönt att det var nära till allt, men låg standard.. Det kändes lite nerslitet där vi bodde, dåligt med få toaletter och lite väl sparsamma rum. Små och trånga rum utan spegel och rullgardin. Få och ofräscha toaletter. Vad tyckte du om konferenslokalerna? A) Mycket bra 64.3% 18 B) Bra 35.7% 10 C) Mindre bra 0% 0 10 har kommenterat frågan Mycket bra (6 kommentarer) SUPER! Fräscha och trevliga Eventuellt lite liten lokal på Karlaplan. Fint och fräscht. Ljusa och fräscha lokaler med lagom temperatur och sköna stolar! Bra miljö för föreläsningar! Fräscht och stort ställe! Bra (4 kommentarer) Sheraton är i en klass för sig, men dessa var helt ok. Helt okej De kunde kanske ha varit liite större! På Garnisonen kändes det nästa som att man satt i knä på varandra, men annars var det bra! Bra ljus och luft!

9 De på karlavägen var mycket ljusare och mer öppna än de på bosön. Vad tyckte du om maten/fikat? A) Mycket bra 67.9% 19 B) Bra 28.6% 8 C) Mindre bra 3.57% 1 10 har kommenterat frågan Mycket bra (6 kommentarer) det är attlid gott med fika. Det var kalas bra! God mat och mycket mat, det gillar vi. fanns olika rätter att välja på alltid Det var jättegott och väldigt bra att det fanns mer än en maträtt att välja på. Det var god frukost och nyttigt! Hehe, kändes bra att äta där och kunde äta med gott samvete! Det är alltid lika gott. Men det är svårt för mig att anpassa med antalet måltider då vi äter dubbelt så ofta som i mitt vardagsliv. Bra (3 kommentarer) Bra utbud av mat och fika. Kanske lite för ofta (: Bosöns mat var sådär, fikat väldigt gott. Helt okej Allt fika var väldigt bra! Bra att både servera mackor och kakor. Lunchen och middagen på bosön var dock sådär men kändes vällagad. Salladsbordet var däremot bra och att det fanns två allternativ var också väldigt bra! Frukosten var bäst av allt! Många valmöjligheter! Mindre bra (en kommentar) Än en gång så var maten på Sheraton lite bättre, detta var mer som en skollunch.laxen var ohyggligt torr och efterrätten för söt. Lunchen på karlavägen 100 höll dock måttet, synd bara att steken med vinsåsen tog slut. Vad tyckte du om aktiviteterna, bastu i mästarvillan samt bollaktivitet i

10 idrottshallen? A) Mycket bra 46.4% 13 B) Bra 46.4% 13 C) Mindre bra 3.57% 1 D) Dåligt 3.57% 1 10 har kommenterat frågan Mycket bra (4 kommentarer) Man lärde känna de andra mycket bättre. Det var bra, mycket bättre än det semirariet som var förra våren. Här fick man fler än ett alternativ och det var mycket bra! härligt med bastubad på kvällen Alltid kul att spela fotboll. Bra (4 kommentarer) Blev tyvärr lite splittrat eftersom endel badade i den stora poolen och endel hängde i spa-delen i mästarvillan. Fotbollen var tyvärr lite för seriös för tjejerna. Hade hoppats att relaxlokalerna hade varit större, så alla som ville kunde tagit tillvara på tillfället att bada och basta. Bollaktiviteterna var rolig, det blir som ett mer naturligt sätt att lära känna de andra deltagarna på seminariet. När vi fick tillgång till poolen och bastun i konferanshuset så var det bra men hade vi inte fått det hade jag verkligen inte varit nöjd! Roligare om fler deltar men det är upp till var och en! Mindre bra (en kommentar) Det var trevligt, men samtidigt lite rörigt, batun var lite så man fick inte plats alla i en bastu, sen blev det ju lite sent med bollaktiviteterna. Dåligt (en kommentar) Fotbollen var roligt, synd bara att vissa inte hade tagit med sig kläder etc etc. Bastun och poolen "relaxen" var under all kritik. Dels var det riktigt snorkallt och poolen var som en liten balja, bastun var lite liten också. Mästarvillan bjöd annars en trevlig atmosfär där vi satt och hade det trevligt. Skönt ställe!

11 Inledning elevkraft? A) Mycket bra 46.4% 13 B) Bra 46.4% 13 C) Mindre bra 3.57% 1 E)? 3.57% 1 7 har kommenterat frågan Mycket bra (3 kommentarer) man blev väligt inspererad Medryckande! Det var roligt att höra hur mycket vi elever verkligen kan påverka vår utbildning och därmed andras! Men det blir vad man gör det till. Gör man mycket så får (förhoppningsvis) mycket tillbaks också. Bra (2 kommentarer) Kändes lite överflödig. Var väl inte så lång, men man fick en liten introduktion vilket var bra. Mindre bra (en kommentar) Den var för kort och innehöll för mycket "tråkig" information. Jag hade önskat en lite lättsammare inledning där vi elever hade fått tillfälle att presentera oss. Inget alternativ (en kommentar) deltog ej SECOs föreläsning om elevinflytande och entreprenörskap?

12 A) Mycket bra 71.4% 20 B) Bra 17.9% 5 C) Mindre bra 7.14% 2 E)? 3.57% 1 11 har kommenterat frågan Mycket bra (8 kommentarer) Fiona var en väldigt duktig föreläsare, man blev verkligen insperarad. Fiona var mycket duktig och man lyssnade på henne, gruppdiskussionen funkade också bra. Kändes genomtänkt! Hon visste hur hon skulle få oss att lyssna. Fiona var mycket duktig tycker jag. Jag totalt älskade det! intressant och bra att veta. Underbart! Fiona var så inspirerande och perfekt att hon drog upp egna erfarenheter. Väldigt rolig och inspererande. Bra (en kommentar) Det var roligt att ha en föreläsning av SECO. Fiona var duktig och man lärde sig något. Mindre bra (en kommentar) Visst hon var duktig på det hon gjorde, men personligen kunde jag inte riktigt ta till mig det hon sade. Att införa allt som finns på amerikanska skolor i svenska skolor känns lite drastiskt. I Sverige är det väll ändå så att man har föreningslivet utanför skolan. Hon var lite väl fanatiskt och accepterade inte riktigt att man hade olika åsikter än henne. Inget alternativ (en kommentar) Hon var jätterolig och intressant att lyssna på! Det var roligt att hon var i "de yngre åren" och inte någon som är gammal och grå, hehe! Hon hade bra energi och man blev både glad och inspirerad! Efterföljande diskussion, mina drömmars skola?

13 A) Mycket bra 35.7% 10 B) Bra 57.1% 16 C) Mindre bra 7.14% 2 8 har kommenterat frågan Mycket bra (2 kommentarer) Kul att man kom med andra :) Vår grupp kom verkligen bra överrens! Bra (4 kommentarer) kanske skulle behövt lite mer tid, till diskussionen. Det var roligt, men min grupp tänkte nog lite för mycket på hur den skulle se ut och vad den skulle innehålla. De andra grupperna var mer på elevnivå och det gjorde att jag tyckte att andras framträdanden och innehåll var bättre än vårat. Det var kul att sätta igång med workshoppen. Dock missuppfattade vi i vår grupp konceptet lite och drog till med orealistiska implementeringar som t.ex. Swimmingpool, elefantpoloklubb etc. Vart lite pinsamt att höra att de andra grupperna använd lite mer realistiska idéer. Helt okej men kändes lite onödigt egentligen. Kändes som man inte riktigt lärde sig något utav det. Tyvärr.. Mindre bra (2 kommentarer) Det var helt okey att göra denna uppgiften. Men det blev lite för mycket fokus på just drömmarna. Man kanske borde kalla det min dröm-realistiska skolan eller något liknande så man inte hamnar utanför ämnet. I och med att det kan lätt spåra ur, men man märker hur jag vill att min skola ska se ut. Workshop, elevkraft i praktiken?

14 A) Mycket bra 57.1% 16 B) Bra 42.9% 12 C) Mindre bra 0% 0 5 har kommenterat frågan Mycket bra (5 kommentarer) Väldigt nyttigt. Man lärde sig otroligt mycket av varandra och det var super att sammanfatta allt och att vi delade upp oss i olika grupper. Vi är beroende av varandra, även om endel företag inte alls tycker det. Men det kan ha och göra med att endel kanske är rädda och vågar inte lita på den kompetens som vi elever faktiskt besitter. Men då får ju andra företag den fördelen och de är bara "de rädda" som förlorar på det. Roligt att höra andras åsikter och vad de gör på sina skolor. Ledde till diskussioner där många bra förslag kom fram. Det gick jättebra! Presentation för rektorer, elevkraft i praktiken? A) Mycket bra 46.4% 13 B) Bra 35.7% 10 C) Mindre bra 14.3% 4 E)? 3.57% 1 10 har kommenterat frågan Mycket bra (4 kommentarer) Kul att de får höra vad vi har kommit fram till, att försöka förbättra! Det kändes verkligen som att rektorerna lyssnade. Det var bra att man fick ett område som man kunde göra ett bra framförande om. Det gjorde att man kunde ställa sig emot och ge ett bra svar till frågorna som rektorerna hade. Alltid nyttigt att öva att prata inför människor man inte känner. Hörde

15 dock att vissa tjurade ihop totalt efter det att de inte fått säga ngt. Bra (3 kommentarer) Roligt, många som var nervösa, sånt gillar jag! Drog ut lite på tiden, men annars var det bra upplägg. Det var helt okey. Hoppas bara rektorerna tog sig an detta för att förbättra deras skola. Mindre bra (2 kommentarer) lite kort och lite lite som sagt Grupperna fick vänta alldeles för länge på något som inte gav något. Det vi gjorde var ju en repetition från dagen innan. Inget alternativ (en kommentar) Trodde att vi skulle få mer tid att sitta och diskutera med rektorerna så att man skulle få en lite mer personlig känsla. Föreläsningen från Christina Linderholm från Företagarna? A) Mycket bra 32.1% 9 B) Bra 50% 14 C) Mindre bra 17.9% 5 10 har kommenterat frågan Mycket bra (5 kommentarer) Tyckte denna föreläsning var jättebra och intressant, verkligen kanon att få en föreläsning av någon som hade koll på läget. Hon hade också konkreta svar och riktlinjer, bra! Duktigt och målmedveten kvinna. Pratade på ett medryckande och inspirerande sätt. Skönt med en dam med lite krut i. Intressant ämne som kändes lite mer aktuellt för oss som snart tar studenten. Lite tröttsamt var det då, men hon var duktig på att snacka och det blev intressant. Även om hon var tre gånger min ålder så talade hon om ämnen som intresserar mig.

16 Bra (4 kommentarer) lite seg men intressant Den var intressant fast lite långtråkig. Det var bra, men lite långsökt och jag kände mig lite väl ung för at lyssna på det där. Men jag kan tänka mig att rektorerna tyckte det var bra! Hon sa ju bra saker som faktiskt stämmer. Väldigt intressant men alla var väldigt trötta. Mindre bra (en kommentar) Det var inte alls lika bra som de andra föreläsningarna. Tyckte att hon hade lite fel om vissa saker och tyckte att hon inte riktigt nådde ut till alla. Avslutning och sammanfattning av seminariet? A) Mycket bra 53.6% 15 B) Bra 42.9% 12 C) Mindre bra 3.57% 1 8 har kommenterat frågan Mycket bra (5 kommentarer) Jätte roligt med bra upplägg. Men vi ville inte åka. Vi blev en sammansvetsad grupp som verkligen hade jättekul tillsammans. Synd att det tog slut så snabbt. Det var en bra sammanfattning och ni hade fått med det viktigaste. Sen så får man ju en längre senare, men kort och konsivt var bra! allt var toppen Bra (3 kommentarer) Det var en bra avslutning. Men det skulle varit roligt om vi alla hade hittat på något i slutet. Men det var ju svårt i och med att alla åkte hem vid olika tidpunkter. Gick lite fort tyvärr, skulle varit kul med en bild på alla tillsammans! Helheten var bra!

17 Jag har följande idéer och förslag till nästa seminarium? 8 har svarat på frågan Ta dit den tredje parten (företagen). Jag tyckte det var bra att "Företagarna" kom dit och föreläste, men skulle vara ännu roligare om företagen också skulle vara där. Det kunde varit längre! Men det fungerade mycket väl såhär även. Jag skulle vilja ha mer aktiviteter som inte bara har syftet att diskutera olika ämnen eller liknande utan som faktiskt bidrar till att vi lär känna varandra. Mer detaljerad information innan nästa seminarium. Lägg seminariumet i stan nästa gång. Många kände sig nog lite avskärmade och uttråkade på kvällen. Dels för att relaxen inte riktigt levde upp till förväntningarna och dels att det inte riktigt fanns ngn plan-b när det inte funkade. Folk satt mest och häckade lite här och var. Vore roligt med ngn aktivitet förutom fotbollen. Sen tycker jag inte det är fel att vi som är myndiga tar en öl eller två, frihet under ansvar skulle funka för oss absolut. Det skulle vara att man kunde få mer info att man skulle till Garnisonen dagen efter. Men det var inget som påverkade mig, men andra som hade bokade biljetter. Liknande. Kanske bättre info om vad det verkligen kommer att handla om och vilken sorts elev ni vill ha dit! Mer diskutioner i grupp, annars bra! Bättre boende! Övriga synpunkter 8 har svarat på frågan Vill bara tacka för ett grymt seminarium, hoppas att vi ses snart igen! Allt var toppen, har fått massor av inspiration. Åter igen TACK! Inga Super kul och man fick en MASSA energi och idéer som man vill få igenom. Men när man kommer tillbaks till skolan så försvinner lite av energin pga att man känner att de flesta inte är lika intresserad som jag är. Vilket är tråkigt och jag skulle behöva få lite tips på hur jag skulle kunna få de att bli mer inspirerande och tycka att det är roligt. Men som sagt, det blir vad man gör det till! TACK FÖR TVÅ HELT UNDERBART ROLIGA DAGAR MED MÅNGA NYA ANSIKTEN!!! KANON!!! LÄNGAR REDAN TILL NÄSTA :D Tycker att allt var bra på alla sätt. Så jag har nog inget att tillägga. Jag ser verkligen fram emot nästa seminarium! En mycket rolig upplevelse med mycket lärdom. Jag längtar tills nästa seminarium. Kan vi inte ha ett till i vår?! Jag vet att det inte går men man kan ju alltid drömma. Ha det bäst! Tack för allt! Tack för allt! Riktigt roligt & inspirerande! Har mycket kött på benen och redovisar genom powerpoint redan imorgon! Tack för ett riktigt bra seminarium! Kontaktperson: Martina Fischer, martina.fischer@foretagsam.se Senast ändrad:

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 1. Fanns det något bra med Hälsodagen? Det var roligt Frukost och priser Ja absolut! Jag tycker att

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original 128 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 100 80 60 40 20 0 98 2 0 Ja Nja Nej Varför eller varför inte? - Jag har träffat jättemycket

Läs mer

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var?

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? Kommentar till: Hur givarna förstår information och frågor. Bra att

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens

Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens Stockholm 15 16 november 2007 Utvärdering Motsvarade konferensen 1-10 dina förväntningar? 0 ---------------------------------------------/-------- ------------10 Sammanfattning

Läs mer

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04 Detta var bra 1 Precis allting! Det har verkligen varit två perfekta dagar 2 Bra övningar. Trevliga och berikande diskussioner. 4 Allting. Bra med möte ungdomar och vuxna. 5 Både föreläsningarna och de

Läs mer

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning

Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Resultat Elevernas uppfattningar om alltmer digitaliserad undervisning Fråga 1 Mycket inspirerande (6) till mycket tråkigt (1) att arbeta med etologisidan Uppfattas som mycket inspirerande eller inspirerande

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo 2.0

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo 2.0 Utvärdering 13 deltagare Filmkollo 2. 66 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 6 4 98 2 Ja Nja Nej Varför eller varför inte? - För att kollot är så galet roligt! :D - För

Läs mer

Lyckas i dina akademiska studier

Lyckas i dina akademiska studier Lyckas i dina akademiska studier Jag är en 83,3% kille tjej vill inte ange 15,3% Jag studerar till 55,6% Röntgensjuksköterska Biomedicinsk analytiker 44,4% Jag har studerat på universitet/högskola tidigare

Läs mer

Egna kommentarer Autism grundutbildning

Egna kommentarer Autism grundutbildning Utbildning Autism 76 respondenter. 90,8% upplever att de fått inspiration. 90,8% upplever att utbildningen lett till lärande. 90,8% upplever ökat intresse efter utbildningen. 77,6% upplever att de fått

Läs mer

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp 214 Voice Camp Utvärdering 214 deltagare Voice Camp 55 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 2 Ja Nej Varför eller varför inte? För att jag har fått uppleva min dröm Lägret har varit roligt,

Läs mer

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet?

Utvärdering. Hur nöjd är du med dagen som helhet? Utvärdering Hur är du med dagen som helhet? miss B. 2 4 12,1 C. 3 19 57,6 10 30,3 Total 33 100 97,1% (33/34) Bra ordnat trots sista-minuten-återbud Familjeverkstaden blev inställd pga sjukdom Det blev

Läs mer

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman v.26, 27 & 31. Var informationen innan kollot tillräcklig? (57 svar) 60 50 40 30 20 10 0 Ja (98%, 56 st) Nej (2%, 1 st) Om nej, vad

Läs mer

Statistik Utvärdering Workshop, Puzzelprojektet 6/11 på Brigaden i Linköping

Statistik Utvärdering Workshop, Puzzelprojektet 6/11 på Brigaden i Linköping Fråga Respondenter Antal svar Fördelning % 1) Hur upplevde DU dagen i helhet? 38 38. 3 5 5 13,2 4 16 16 42,1 5 17 17 44,7 2a) Hur upplevde du inledning framförd av Jan Cederborg och Ann-Margret Månsson

Läs mer

Utvärdering Målsman 2011

Utvärdering Målsman 2011 Utvärdering Målsman 2011 Var informationen innan kollot tillräcklig? (76 svar) 80 60 40 20 0 Ja (100%, 76 st) Nej (0%, 0st) Om nej, vad tycker ni saknades? Informativ hemsida. Mycket bra info hemskickad.

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan.

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. 79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. KOMMENTARER: vad var särskilt positivt under dagen och vad kan förbättras? Tänk på innehållet under dagen, förtäring,

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Falköpings kommun Feriepraktik 2015. Enkät ungdomar period 1, 2 och 3

Falköpings kommun Feriepraktik 2015. Enkät ungdomar period 1, 2 och 3 Falköpings kommun Feriepraktik 2015 Enkät ungdomar period 1, 2 och 3 Total Period 1 Period 2 Period 3 Kille 42% 37,7% 41,4% 50% Tjej 58% 62,3% 58,6% 50% Svarande 138 69 29 40 Total Period 1 Period 2 Period

Läs mer

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 Kurserna har genomförts på Edvinshus, Köpingebro, Östra/Bleke och Svarte under v. 5-6 och på Löderup, Backa, Änga och Sövestad under v 10-12, två kurskvällar per skola.

Läs mer

Utvärdering 2014 deltagare Filmkollo

Utvärdering 2014 deltagare Filmkollo Utvärdering 2014 deltagare Filmkollo 209 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 98 2 Ja Nej Varför eller varför inte? Det är väldigt professionellt och man lär sig så mycket samtidigt

Läs mer

Utvärdering Biologdesignern grupp 19

Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Biologdesignern har: svara med svar 1-5 1=dåligt, 5=jättebra Poäng Antal 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 51 15 2.

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Hans Gedda på Nationalmuseum/Konstakademin 13/2 2014 Visning och arbete i ateljen

Hans Gedda på Nationalmuseum/Konstakademin 13/2 2014 Visning och arbete i ateljen Hans Gedda på Nationalmuseum/Konstakademin 13/2 2014 Visning och arbete i ateljen Vi började med att titta på de klassiska skulpturerna som finns i entréhallen för en kort introduktion av platsen och vad

Läs mer

KURSUTVÄRDERING AV "EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017" 20 deltagare

KURSUTVÄRDERING AV EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017 20 deltagare KURSUTVÄRDERING AV "EKONOMISK PLAN DEN 18 OCH 19 MAJ 2017" 20 deltagare 1. Vilken är din helhetsbedömning av kursen? 7 6 5 3 1 Mycket bra Bra Mindre bra Dålig Kommentarer: Förklarar på ett lättfattligt

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Hur tycker Du att föreläsningarna har varit under dagarna? Mycket värdefulla 21 Värdefulla 11 Mindre värdefulla 0 Värdelösa 0 Saknas ifyllt

Läs mer

Världens eko 2006 - kursutvärdering

Världens eko 2006 - kursutvärdering Världens eko 2006 - kursutvärdering Tack för att du tar dig tid att utvärdera kursen! Dina åsikter betyder mycket för oss och vi arbetar hårt för att Världens eko ska vara en dynamisk och föränderlig kurs.

Läs mer

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms 46 responses View all responses Publish analytics Summary Edit this form Nina Wormbs This version of Safari is no longer supported. Please upgrade to a supported browser. Dismiss Vilken kör gäller svaren?

Läs mer

4. Vad tyckte du om kvaliten på ridningen?: mycket bra Kommentar om ridningen: -man fick rida hur mycket som helst, olika slags turer.

4. Vad tyckte du om kvaliten på ridningen?: mycket bra Kommentar om ridningen: -man fick rida hur mycket som helst, olika slags turer. Namn: Andrea Renström Resa: Arizona Datum: 9/3 2014 Kommentar mottagande: - Kommentar boende: -underbar stuga, sängarna är jättesköna. Städning varje dag om man vill. Kommentar maten: Maten är grymt god.

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete

Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Utvärdering Utvecklingsledare i kommunikationsplanering: Förändringsarbete Positiva synpunkter Bra upplägg. Lite teori blandat med övningar i lagom storlek. Verksamhetsnära och realistiskt. Många tankeställare

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo 284 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 99 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Vi har gjort roliga och väldigt varierade saker! - För att

Läs mer

Praktikanterna Den sjätte sammanställningen av enkäter till praktikanterna

Praktikanterna Den sjätte sammanställningen av enkäter till praktikanterna den 4 maj 0 Praktikanterna Den sjätte sammanställningen av enkäter till praktikanterna Allmänt om enkäten Enkäter skickas till deltagare i FIVE cirka tre veckor efter att de har avslutat sin praktik. Om

Läs mer

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige.

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Är det inte meningen att samhället ska hjälpa de som har det mindre bra? Är det inte meningen att man ska få stöd till ett bättre mående och leverne? Är det

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Jättegod mat och mycket trevligt att det ingick gott vin (på flaska).

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: -Jättegod mat och mycket trevligt att det ingick gott vin (på flaska). Namn: Anna Maria Lidström Resa: Alentejo - dressyr Datum: 24/4-3/5-14 Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: bra Kommentar boende: -Helt OK. Jag sov på en bäddsoffa

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Kundutvärdering (Pernilla Rydberg)

Kundutvärdering (Pernilla Rydberg) Kundutvärdering (Pernilla Rydberg) Avresedatum: 2016 10 30 Destination: USA Arizona Cowboy i Vilda västern Fråga Svar Kommentarer Hur många deltagare var ni i gruppen? Hur blev du mottagen vid ankomsten?

Läs mer

Killen i baren - okodad

Killen i baren - okodad Killen i baren - okodad 1. R: (Säger sitt namn och hälsar välkommen.) K: Tack. Ja, e hmm jag tänkte väl bara säga så här att det känns djävligt konstigt å vara här. Jag brukar gå till doktorn när jag...

Läs mer

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Detta var bra 333 Varierat program teori/övningar. Positiva och inspirerande ledare. Bra grupp: åldersblandat o könsfördelat. Öppenhet i gruppen.

Läs mer

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -Enkelt. Har åkt med er förut.

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -Enkelt. Har åkt med er förut. Namn: Frida Westerberg Resa: Westernparadis på Gotland Datum: 2013-09-12-15 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: -Direktkontakt, fika, träffa de andra deltagarna å få

Läs mer

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter Utvärdering - sammanställning Språk, flerspråkighet och språkinlärning, Kjell Kampe 26 mars 2012 1. Vilka förväntningar hade du på den här dagen? - Jag förväntade mig nya kunskaper kring språk och språkinlärning

Läs mer

om läxor, betyg och stress

om läxor, betyg och stress 2 126 KP-läsare om läxor, betyg och stress l Mer än hälften av KP-läsarna behöver hjälp av en vuxen hemma för att kunna göra läxorna. l De flesta tycker att det är bra med betyg från 6:an. l Många har

Läs mer

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK Namn: Kerstin Berghman Resa: Dressyr andalusier Mallorca Datum: 18-25 /5 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK 2. Hur

Läs mer

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Av: Studie- och yrkesvägledarna i Enköpings kommun 2008 Idékälla: I praktiken elev, Svenskt Näringsliv Varför PRAO? För att skaffa

Läs mer

Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år. Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal

Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år. Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal Elevenkät Våren 2012 Genomfördes under mars 2012 Antal svar: 186 Jag är 116 70 flicka pojke Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år 13 Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal 10

Läs mer

Resultat av kursvärdering

Resultat av kursvärdering DAT 501: Diskret matematik vt 2003 Resultat av kursvärdering Antal svar: 19 av 37. Kursvärderingsblanketter delades ut på tentan och kunde lämnas in separat då eller efteråt i kursskåpet. Tycker du att

Läs mer

Vetenskapsdag Östersund 2017

Vetenskapsdag Östersund 2017 Vetenskapsdag Östersund 2017 DAGAR KVAR DAGAR AKTIV SVAR SVARSTID (MEDIAN) SLUTFÖRDA Jag är: 0 52 113 1m 12s 107 100% 80% 60% 40% 20% 0% Gymnasieelev Gymnasielärare/personal 1 Gymnasieelev 108 (95.58 %)

Läs mer

Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling!

Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling! Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling! Under våren 2015 gjordes en enkät på som handlade om trivsel, trygghet och barnens delaktighet. Enkäten riktades mot er som föräldrar,

Läs mer

ABC klubben. Historiestund med mormor Asta. Av Edvin Bucht. Djuptjärnsskolan Kalix

ABC klubben. Historiestund med mormor Asta. Av Edvin Bucht. Djuptjärnsskolan Kalix ABC klubben Historiestund med mormor Asta Av Edvin Bucht 3a Djuptjärnsskolan Kalix Nu är Lea, Jacob och Dennis på väg till sin mormor, Asta som hon heter. Dom körde från orten Kalix, till deras mormor,

Läs mer

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28

H10_Statistik och Vetenskapsteori. Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 H10_Statistik och Vetenskapsteori Antal deltagare i enkäten: 44 Antal erhållna enkätsvar: 28 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen? (5) Stor 13 46,4% (6) Mkt stor 5 17,9%

Läs mer

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter.

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. 2013-01-24 Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. Hösten 2012 2013-01-24 Sida: 2 (8) 1 Bakgrund Varje höst

Läs mer

Kursutvärdering Sigtunakursen 12 13 mars 2009

Kursutvärdering Sigtunakursen 12 13 mars 2009 Kursutvärdering Sigtunakursen 12 13 mars 2009 Svarsfrekvens ca 80 %. Av de 80 % som svarat blev resultat enligt nedan. Sammanfattning genomförd kurs av samtliga föreläsare och gruppledare. ämnen på lagom

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2017 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun Arbetsmarknadsenheten skickade per brev ut totalt 63 enkäter i december 2017. Vi fick in 22 svar,

Läs mer

Hur upplevde eleverna sin Prao?

Hur upplevde eleverna sin Prao? PRAO20 14 PRAO 2014 Hur upplevde eleverna sin Prao? Sammanställning av praoenkäten 2014. INNEHÅLLSFÖRTECKNING BAKGRUND OCH INFORMATION 1 UPPLEVELSE AV PRAO 2 OMHÄNDERTAGANDE PÅ PRAOPLATS 3 SYN PÅ HÄLSO-

Läs mer

Ungefär hur många gånger har du haft någon form av kontakt med UM under de senaste 12 månaderna? Räkna även med telefonkontakt, brev, mail?

Ungefär hur många gånger har du haft någon form av kontakt med UM under de senaste 12 månaderna? Räkna även med telefonkontakt, brev, mail? FSUM Sammanställning av enkät för Västernorrland 2011-10-25 Jag är kön Antal Procent Tjej 172 91.5 Kille 16 8.5 Annat 0 0.0 Vet ej 0 0.0 Summa 188 100% 6 observationer saknar värde i variabel kön Hur fick

Läs mer

Roligaste Sommarjobbet 2014

Roligaste Sommarjobbet 2014 Roligaste Sommarjobbet Q Vilket program har du deltagit i? Svarade: Hoppade över: RS Nacka sv al RS Arboga/Köping/Kungsör RS Avesta RS Enköping RS Falun RS Heby RS Håbo RS Mora RS Nacka RS Sigtuna RS Skövde

Läs mer

MO1002_HT17. Antal svar: 4

MO1002_HT17. Antal svar: 4 MO00_HT7 Antal :. Vad var bäst med kursen? Vad var bäst med kursen? Helheten dvs bredden i innehållet Intressant överblick över hur allt är uppbyggt och självklart smarta och trevliga kamrater De engagerade

Läs mer

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009.

Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Umeå Universitet Sida 1 (10) Fördjupningskurs i byggproduktion, ht 2009. Kursvärdering. Omdöme 1 5 (5 bäst) Kursupplägg i stort 1 2 5 Bra projekt där de tidigare projekten i BP1 och BP2 binds ihop. Får

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar.

Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar. Totalt 31 inlämnade utvärderingar. Har tagit med samtliga. Bra Nätverkande och utbyte av erfarenheter och tips. Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar. Bra med grupparbete

Läs mer

Lägerutvärdering FLATÖN 14

Lägerutvärdering FLATÖN 14 Lägerutvärdering FLATÖN 14 Läger 1 (22-28/6) Utvärdering 2014 års VVDS läger 1; 22 juni-28 juni Förmågor före och efter lägret (Skalan är 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) Före (37) Efter (32) Självkänsla

Läs mer

3,8 3,8 3,6 3,4 3,2 3,8 3,9 4,0 4,0 4,0 4,0 3,6 3,5 3,3 3,1 2,8 3,2 3,6 3,7 3,9 3,5 3,8 4,0 3,5 3,4 3,6 2,6 3,3 4,0 3,9 4,2 4,1 3,8

3,8 3,8 3,6 3,4 3,2 3,8 3,9 4,0 4,0 4,0 4,0 3,6 3,5 3,3 3,1 2,8 3,2 3,6 3,7 3,9 3,5 3,8 4,0 3,5 3,4 3,6 2,6 3,3 4,0 3,9 4,2 4,1 3,8 ABI-INFO 3.12.2008 UTVÄRDERING Besöket var intressant Besöket motsvarade mina förväntningar Besöket var väl planerat Den information vi fick var relevant för mig De praktiska arrangemangen fungerade väl

Läs mer

Hur upplevde eleverna sin Prao?

Hur upplevde eleverna sin Prao? PRAO20 14 PRAO 2015 Hur upplevde eleverna sin Prao? Sammanställning av praoenkäten 2015. INNEHÅLLSFÖRTECKNING BAKGRUND OCH INFORMATION 1 UPPLEVELSE AV PRAO 2 OMHÄNDERTAGANDE PÅ PRAOPLATS 3 SYN PÅ HÄLSO-

Läs mer

Årsberättelse 2013-2014

Årsberättelse 2013-2014 Årsberättelse 2013-2014 Optima Paul Hallvar gata madebyloveuf@hotmail.com Affärsidé/ Verksamhetsidé Vårt företag virkar mattor och korgar. Vi har gjort en produktionsplan där vi har delat upp uppgifterna

Läs mer

2012 PUBLIC EXAMINATION. Swedish. Continuers Level. Section 1: Listening and Responding. Transcript

2012 PUBLIC EXAMINATION. Swedish. Continuers Level. Section 1: Listening and Responding. Transcript 2012 PUBLIC EXAMINATION Swedish Continuers Level Section 1: Listening and Responding Transcript Board of Studies NSW 2012 Section 1, Part A Text 1 THOMAS: THOMAS : THOMAS : [Knocks on the door] Kom igen

Läs mer

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också UTVÄRDERING AV NY PLATS FÖR RDSGs RASSPECIAL Punkterna 1-5 kunde graderas enligt följande: Mycket bra Bra Varken bra eller dåligt Ganska dåligt Dåligt 1. Vilket är ditt helhetsintryck av den nya platsen

Läs mer

MAJ 2013. Mallorca. den 22 maj 2013. Mallis nästa. den 17 maj 2013

MAJ 2013. Mallorca. den 22 maj 2013. Mallis nästa. den 17 maj 2013 MAJ 2013 Mallorca den 22 maj 2013 Så har vi anlänt till Mallorca och den lilla byn Soller här på ön, sist jag var här var för 2 år sedan med laget. Denna gång är det bara jag A-K och Bettan men vi har

Läs mer

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57%

Vad tycker du om kursen som helhet? 1 - Mycket dålig 0 0% 2 1 2% 3 0 0% % 5 - Mycket bra 25 57% 44 svar Sammanfattning Se hela svar Hur stor andel av undervisningen har du deltagit i? Ingen undervisning All undervisning 1 - Ingen undervisning 0 0% 2 0 0% 4 0 0% 5 1 2% 6 0 0% 7 3 7% 8 1 2% 9 20 45%

Läs mer

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014

Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 Namn: Anna Hellberg Resa: Terränghoppning Ashford Datum: 19-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - Personligt välkomnande av Will, som sköter hotellet.

Läs mer

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA

MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Kursutvärdering moment 2, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (19/51) BRA (29/51) GANSKA BRA (2/51) INTE BRA Jag är nöjd med de regelbundna föreläsningarna och seminarierna,

Läs mer

81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten.

81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten. Föräldraenkät 2015 81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten. Är du/ni nöjda med verksamheten på Melliz och det utbud av aktiviteter som erbjuds? 6% 49% 45% Uppfattar

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2016 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun Efter feriearbetet sommaren 2016 gjorde vi en enkätundersökning bland ungdomarna. Vi ville ta reda

Läs mer

68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken.

68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken. Insparksutvärdering 2012 Skara studentkår SSK 68 ifyllda utvärderingar. 9 ej ifyllda utvärderingar då de var reserver som ej var med på insparken. Hur upplevde du insparken? (1 väldigt dålig 5 väldigt

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2015 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun 2015-12-08 1 Arbetsmarknadsenheten skickade per brev ut totalt 60 enkäter, i samband med de två arbetsperiodernas

Läs mer

Feriepraktik 2014. - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen. Barnkonventionen/mänskliga rättigheter

Feriepraktik 2014. - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen. Barnkonventionen/mänskliga rättigheter Feriepraktik 2014 - Karlskoga Degerfors folkhälsoförvaltningen Barnkonventionen/mänskliga rättigheter Innehåll Inledning... 2 Syfte... 2 Dagbok... 3 Intervju frågor och svar... 5 Slutsats... 9 Inledning

Läs mer

Ungdomssamtalarna beaktas i internbudget för 2015, samt att samarbete inom ramen för Ungdomssamtalarna fortsatt sker med grundskolenämnden

Ungdomssamtalarna beaktas i internbudget för 2015, samt att samarbete inom ramen för Ungdomssamtalarna fortsatt sker med grundskolenämnden Malmö stad Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen 1 (1) Datum 2014-08-07 Handläggare Annika Pfannenstill Utredningssekreterare annika.pfannenstill@malmo.se Tjänsteskrivelse Ungdomssamtalare GYVF-2014-542

Läs mer

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport Kleindagarna 2012 - Snabbrapport 1. Vad är din samlade intryck av dagarna? 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 2. Kommentera gärna ditt svar ovan: Antal svarande: 10 - Mycket lärorikt, trevligt, väldigt

Läs mer

Sammanställning av utvärdering nätverksträff 9 mars, mat och hälsa

Sammanställning av utvärdering nätverksträff 9 mars, mat och hälsa 38 besvarade utvärderingen av 56 deltagare. Vad tyckte du om föreläsningspasset Hur kan vi arbeta kring barn, mat och hälsa? längd. och viktig info som framkom innehåll med/om sådant vi redan vet! Mycket

Läs mer

STADSLEDNINGSKONTORET

STADSLEDNINGSKONTORET Sommarkollo 2012-Granliden Barnens ö SIDAN 1 Det fanns alltid någon ledare till hands som du kunde prata med om du behövde A. Aldrig 1 1,5 B. Sällan 0 0 C. Ibland 2 3 D. Oftast 17 25,4 E. Alltid 47 70,1

Läs mer

Asylboende Malmö 2016-04-05. Enkätnamn: Asylboende Malmö 2016-04-05 Antal respondenter: 66

Asylboende Malmö 2016-04-05. Enkätnamn: Asylboende Malmö 2016-04-05 Antal respondenter: 66 Asylboende Malmö 2016-04-05 Enkätnamn: Asylboende Malmö 2016-04-05 respondenter: 66 Urval: Alla Frågor: Alla frågor Fråga 1 Hur nöjd är du med Programupplägget? 1 Inte alls nöjd 0 0% 2 0 0% 3 6 13% 4 23

Läs mer

Utvärdering Agenda 2030-träff för folkhögskolor 24 november Vår skola arbetar med Agenda 2030 idag

Utvärdering Agenda 2030-träff för folkhögskolor 24 november Vår skola arbetar med Agenda 2030 idag Utvärdering Agenda 2030-träff för folkhögskolor 24 november 2017 1. Vår skola arbetar med Agenda 2030 idag 100% 94.7% 90% 80% 70% 60% Procent 50% 40% 30% 20% 10% 5.3% 0% 0.0% Ja Nej Vet ej Namn Procent

Läs mer

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot?

Motala Expo 09. 1. Hur fick ni vetskap om Expot? Motala Expo 09 1. Hur fick ni vetskap om Expot? A. Via post 17 16,5 B. Via e-post 32 31,1 C. Via internet 6 5,8 D. Via tips 16 15,5 E. Annat sätt. Vilket? 32 31,1 Total 103 100 100% (103/103) Var med förra

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING DREAM BIG STORFORS 11-12-19 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2011 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Dream Big Storfors Datum då aktiviteten genomfördes: 19 december 2011

Läs mer

Resultat av skolutvärdering vårterminen 2004

Resultat av skolutvärdering vårterminen 2004 1 Trollhättans Internationella Gymnasium Resultat av skolutvärdering vårterminen 2004 I 2004 års skolutvärdering fick eleverna i årskurs 1 och 2 ta ställning till elva påståenden på en skala från 1 till

Läs mer

REGLAB Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 2. Kommentar. 3. Vad har du uppskattat mest? Antal svarande: 10

REGLAB Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 2. Kommentar. 3. Vad har du uppskattat mest? Antal svarande: 10 REGLAB 2011 1. Hur bedömer du lärprojektet Kommunikation som helhet? 1 = Mycket dåligt, 5 = Mycket bra 2. Kommentar Antal svarande: 6 - Bra kontakter och jag har lärt mig nya saker om kommunikation. -

Läs mer

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Fråga 1. Personalen lyssnar, förstår och respekterar mig. 64% 34% JA IBLAND SÄLLAN NEJ 0% 0% 0% 0% 0% 0% 2% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% Kvinna Man Eg.def

Läs mer

Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar

Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar 1 Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar 2012-06-11 Projektets premiärdagar inledande utbildningstillfällen med fokus på två av målgruppens mest efterfrågade utvecklingsområden ägde

Läs mer

Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre

Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre 2013-03-23 Utvärdering av inspirationsdagar i Örnsköldsvik och Söråker Tillsammans kan vi bättre Bakgrund Inom satsningen Bättre liv för sjuka äldre 2013 anordnade Demensnätverket i Västernorrland tillsammans

Läs mer

Utbildningsprocessen

Utbildningsprocessen Utbildningsprocessen Planering av utbildning Innehåll i utbildningen Under ett möte med vårdnära service arbetsgrupp informerar utbildningsansvarig att det ska skräddarsys en utbildning till vårdnäraservice

Läs mer

Utvärdering APL frågor till praktikant

Utvärdering APL frågor till praktikant Utvärdering APL frågor till praktikant Jag studerar på A. Vård och Omsorgsprogrammet för 23 34,8 ungdomar åk 1 B. Vård och Omsorgsprogrammet för 0 0 ungdomar åk 2 C. Vård och Omsorgsprogrammet för 0 0

Läs mer

Utvärdering/sammanställning av UM Lönnens utåtriktade arbete läsåret 09/10

Utvärdering/sammanställning av UM Lönnens utåtriktade arbete läsåret 09/10 Utvärdering/sammanställning av UM Lönnens utåtriktade arbete läsåret 9/ Grundskolor Ungdomsmottagningen Lönnen gör inför varje ny termin ett utskick till 19 grundskolor där vi erbjuder deras elever (i

Läs mer

Sommarpraktik - Ungdom

Sommarpraktik - Ungdom Sommarpraktik - Ungdom 1. Födelseår 2. Kön 3. Inom vilket praktikområde har du praktiserat? 4. Hur är du med den information du fått hemskickad av Ung i Lund? Svara på en skala mellan 1-5 där 1 betyder

Läs mer

Rapport: Enkätundersökning - givare

Rapport: Enkätundersökning - givare Rapport: Enkätundersökning - givare Slutförd Vad är din generella uppfattning om Polstjärna? Mycket Bra 71% 34 Bra 27% 13 Neutral 2% 1 Dålig 0% 0 Mycket Dålig 0% 0 När du skänkte, hur upplevde du det praktiskt?

Läs mer