Personlig utveckling, nätverkande och golf

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Personlig utveckling, nätverkande och golf"

Transkript

1 Personlig utveckling, nätverkande och golf Estoril, Lissabon 29 sep - 5 okt

2 Personlig utveckling, nätverkande och golf Utvecklas som person och ledare genom utbildning i ett coachande förhållningssätt, nätverka med likasinnade och utmana dig själv med en veckas golf på Lissabons bästa golfbanor. Investera i den viktigaste resursen du har - Dig själv! Estoril, Lissabon Denna resa går till den attraktiva kuststaden Estoril strax utanför Lissabon. Estorilkusten har under många år kallats för Portugals motsvarighet till Franska Rivieran. Området erbjuder förutom golfbanor i världsklass också god mat, fina stränder och ett behagligt klimat. Coachande ledarskap & personlig utveckling Vi erbjuder under resan 30 timmars utbildning i ett coachande förhållningsätt som gör att du utvecklas som person, ledare och förälder. Du blir mer självstyrande, presterar mer och trivs bättre tillsammans med andra. För dig som ledare innebär det att du frigör tid till att fokusera på övergripande strategiska frågor. Dessutom får du en bättre vardag med färre brandkårsutryckningar och akuta problem. Det är rätt enkelt egentligen. Genom att stärka din egen och andras förmåga att agera självständigt, utvecklas och växa skapar ni effektivare organisationer där medarbetarna mår och presterar bättre. Det leder till ökad lönsamhet och bättre resultat. Eller som vi brukar säga, till bättre liv och bättre affärer. Utöka ditt nätverk med likasinnade Affärer görs mellan människor. När vi träffas i personliga möten skapar vi förståelse och förtroende för varandra. Under resan får du en unik möjlighet att under en längre tid lära känna och knyta både personliga och affärsmässiga kontakter med likasinnade. Människor som vill utvecklas som personer och ledare både på jobbet och privat. Vi kommer både att ge tips och uppmana till nätverkande i gruppen. Du får möjlighet att träna på din förmåga att nätverka under resan, utbildningen och inte minst på golfbanan.

3 Spela golf på några av Portugals bästa banor Passa på att nätverka med övriga deltagare samtidigt som du utmanar dig själv med att spela golf på fem av Lissabons bästa banor. Portugal är välkänt för sitt sköna klimat och bra golfbanor med hög finish där du kan spela golf året runt. I början av oktober är vädret fortfarande som en svensk högsommardag. Under veckan kommer vi att spela fem rundor golf på områdets bästa banor; Oitavos Dunes Links Golf, Penha Longa Atlantic Course, Estoril Palácio Golf Course, Pestana Beloura Golf Course och sist men inte minst Quinta Da Marinha Golf Course. Handicapkravet för att få spela på banorna är Hcp 28 för män och Hcp 36 för kvinnor. Vi kommer att bo och konferera på det femstjärniga Hotellet Palácio Estoril, med bästa läge i den attraktiva kuststaden Estoril, där du har centrum, stadens strand och golfbanorna nära. Kort om kursledarna Elisabet och Tomas Insulander startade Apricot Management AB 1997 och har sedan dess utbildat och coachat tusentals ledare och medarbetare i personlig utveckling, grupputveckling, förändringsledarskap och företagskultur. Genom att arbeta med människorna i organisationen vill vi skapa effektiva arbetsplatser där medarbetarna mår och presterar bättre. Det leder till ökad lönsamhet och bättre resultat. Eller som vi brukar säga, till bättre liv och bättre affärer. För mer information vänligen se Referenser lämnas gärna på begäran.

4 Personlig utveckling - Coachande ledarskap - Program Coaching är en färdighet som kräver träning. Därför innehåller momenten, förutom teori och exempel, mycket praktisk övning. Kursprogrammet innehåller sex timmars utbildning i fem dagar, totalt 30 timmars utbildning + 1 timmas individuell coaching. Chefen som coach Vad är coaching? När coacha och när leda? Bädda för framgång Förändringens natur Förändringens fyra rum Fyra rum i organisationen Jag och mina fyra rum Det coachande samtalet Coachingmetodik GROW-modellen Effektiva frågor Gå en mil i dina medarbetares skor Ett coachande förhållningssätt Kartan och verkligheten Det coachande ledarskapet Skapa ägandeskap Från lösning till handling Att planera och sätta mål Från och till motivation Nätverkande Nätverkstips Träning både i kurslokalen och på golfbanan. Åter i Göteborg får du en timmes individuell coachning - som en extra bonus.

5 Reseschema till Estoril, Lissabon Avresa Landvetter, Arlanda eller Köpenhamn Ankomst Lissabon Utbildning, golfspel och nätverkande Avresa hem Hemma på Landvetter, Arlanda eller Köpenhamn söndag morgon söndag eftermiddag (5 dagar) lördag morgon lördag eftermiddag/kväll Pris SEK I priset ingår följande: Utbildning omfattande totalt 30 timmars kurs, med maximalt 22 kursdeltagare. Kursdokumentation. Gemensam transfers i Portugal mellan flygplatsen och hotellet. Boende i dubbelrum på det femstjärniga gemytliga lyxhotellet Palácio Estoril i sex nätter med alla bekvämligheter inklusive fritt tillträde till spa, relaxavdelning och pool. Hotellet har fått de allra högsta omdömena från tidigare resenärer. Frukost, lunch och middag under hela vistelsen i Lissabon. Mineralvatten/soft drinks till lunch samt även vin och kaffe till middagen. Alla greenfeeavgifter till samtliga golfklubbar under resan. Alla transfers mellan hotellet och golfbanorna. Singelrumstillägg är 540 SEK per natt, totalt SEK för hela veckan. Observera att svensk mervärdesskatt inte faktureras då konferensen omsätts i Portugal, vilket är avstämt och godkänt av Skattemyndigheten. Följande kostnader tillkommer: Flygresan Göteborg Lissabon har vi lagt utanför det fasta priset, då flygkostnaden som bekant varierar kraftigt beroende på när man bokar. Vi kan hjälpa dig med bokningen, försöker få med alla deltagare på samma flyg och fakturerar flygkostnaden till självkostnadspris utan påslag. Genom att boka tidigt kan du troligtvis få ett betydligt lägre pris än om du väntar. Nu i början av april 2013 ligger flygkostnaden på cirka 2 700:- tur och retur inklusive ett bagage om 23 kg, ett handbagage om max 7 kg samt golfbag inklusive golfskor om max 32 kg. Eventuellt tillkommande extra drycker och i förekommande fall dricks till personal.

6 Nästa steg Låter det intressant? Anmäl ditt intresse och få mer information eller boka din plats direkt. Antalet platser är begränsat så agerar du snabbt ökar du chansen att få en plats och ett bra pris på flygbiljetten. Fram till och med den 10 maj erbjuder vi dessutom en boka tidigt rabatt om SEK. Rummen och starttiderna är bokade för vår räkning fram till sju veckor före avresa, därefter kan vi bara erbjuda plats i mån av att de inte bokats av någon annan. Fakturering sker vid tre tillfällen. Efter din bokning faktureras en anmälningsavgift om SEK. Innan avresan fakturerar vi ytterligare SEK med förfallodag sju veckor innan avresa och resterande belopp faktureras efter avslutad resa. För ytterligare villkor se Villkor för anmälan nedan med avbokningsvillkor och vad som händer om du blir sjuk. Anmäl ditt intresse, ställ frågor, få mer information eller boka din plats direkt till: Tomas Insulander tomas@apricotmanagement.se Elisabet Insulander elisabet@apricotmanagement.se Se villkor för anmälan på nästa sida.

7 Villkor för anmälan Dessa villkor matchar de avtal som vi har med våra leverantörer i Portugal. Allmänna villkor Anmälan är bindande efter en vecka, fram tills dess har du möjlighet att avboka utan att behöva betala din anmälningsavgift om SEK. Avbokning Avbokning ska alltid göras skriftligen och du avstår därmed din plats. Avbokning senare än en vecka efter anmälan men tidigare än sju veckor före avresa medför inga extra avgifter utöver anmälningsavgiften som inte återbetalas. Avbokning senare än sju veckor men tidigare än 2 veckor innan kursstart debiteras med ytterligare SEK, vilket innebär att du helt enkelt betalar vår andra faktura som förfaller sju veckor innan avresa. Avbokning är inte möjlig senare än 2 veckor innan avresedatum. Dock finns möjlighet att du kan överlåta din plats till en annan person på ert företag. Betalningsvillkor Fakturor ska betalas inom 10 dagar. Vid försenad betalning utgår dröjsmålsränta med 1,5 % per månad Sjukdom Vid eventuell sjukdom bör din arbetsgivare ha en tjänstereseförsäkring med avbeställningsskydd som gör att försäkringsbolaget mot läkarintyg täcker upp för de fakturerade kostnaderna. Om mot förmodan det skyddet inte finns alternativt inte täcker hela beloppet går det att teckna ett extra avbeställningsskydd enbart för denna resa alternativt bara för den överskjutande del som inte täcks er försäkring mot en mindre kostnad (6% av försäkrat belopp). Denna eventuella tilläggsförsäkring kan du enkelt teckna direkt på t.ex. och skall i så fall göras senast 2 dagar efter betalningen av anmälningsavgiften.

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2014! Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Med början hösten 2010 samt våren 2011-2013 arrangerade vi våra första 4 tennisresor till

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014 The Ocean Walker är ett företag baserat i Stockholm, som brinner för Stand Up Paddling. Vi lanserar nu våran första Stand Up Paddel resa i maj 2014 till Estoril, Portugal. Våran resa är avsedd för alla

Läs mer

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

11-12 OKTOBER 2014. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 11-12 OKTOBER 2014 www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Intensivkurs i litterär gestaltning

Intensivkurs i litterär gestaltning Intensivkurs i litterär gestaltning Andalusien 8 13 september Vad är en litterär text? Varför skriver du? Vad vill du berätta? Du får hjälp att utveckla ditt skrivande tillsammans med författarna Susanna

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

BLI EN BÄTTRE GOLFARE

BLI EN BÄTTRE GOLFARE BLI EN BÄTTRE GOLFARE Tee View Golf Academy presenterar golfresorna 2016-2017 Våra spelares utvärderingar: - 100% vill resa med oss igen - 100% vill åka tillbaka till Lumine - 95% tycker att träningen

Läs mer

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana!

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Vi vill med denna yttre och inre resa bjuda in dig till att utforska dig själv och den kvinnliga sidan

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Häng med Hesa Fredrik till Phoenix och upplev Oliver Ekman Larsson, bröderna Sedin och flera andra NHL svenskar Live! Det preliminära programmet för resan ser ut enligt

Läs mer

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland

24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne. www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 24-25 oktober 2015 Hotell Selma SPA, Sunne www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars

REORIENT på Bali. Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT på Bali Workshop 9-12 februari eller 3-6 mars REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Lär dig leda ditt företag till tillväxt Du som är eller ska bli ledare i ett företag som är medlem

Läs mer

Kommunikativt ledarskap i praktiken En diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation

Kommunikativt ledarskap i praktiken En diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation Kommunikativt ledarskap i praktiken En diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation Längd: Utbildningen omfattar två dagar i följd samt tre fristående dagar, totalt fem dagar. Datum: 17-18 februari,

Läs mer

Vi har för närvarande gjort en förhandsbokning på arrangemanget och den gäller fram till: 2012-02-09

Vi har för närvarande gjort en förhandsbokning på arrangemanget och den gäller fram till: 2012-02-09 Föreningen Sickhouse Bjärevägen 7 232 54 Åkarp DFDS A/S Sundkrogsgade 11 2100 København Ø Telefon: 042 266 050 Fax: + 45 3342 3311 CVR. nr : 14194711 VAT-nr: 14194711 Köpenhamn 9 januari 2012 Hej Dan-Ola,

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

Diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation

Diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation Diplomerad chefsutbildning Att leda med kommunikation Längd: Utbildningen omfattar två dagar (internat) samt tre fristående dagar. Datum: 17-18 augusti, 24 september, 22 oktober samt 14 januari 2016. Ort

Läs mer

GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016

GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016 GOLF & TRÄNING vecka 41 i Portugal 8-15 okt 2016 Golfen. Fem rundor, på tre olika banor i närheten av hotellet. Efter eller före spelet tränar du F&S-pass. Bästa träningsytan. Stavgång, löpning, swing.

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen Tänndalen, Härjedalen Välkommen till Frisksportarnas fjällvecka! Den 6 13 mars 2011 (söndag - söndag) åker vi till Hotell Tänndalen i Härjedalen. Hotellet har

Läs mer

POSTMÄSTERSKAP I GOLF

POSTMÄSTERSKAP I GOLF På uppdrag av Postens Idrottsförbund inbjuder Spik, Stockholm till: POSTMÄSTERSKAP I GOLF Årets PM i golf kommer att avgöras ute vid Arlanda närmare bestämt på Arlandastadsgolfbana. Ni som hänger med vet

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Lär dig leda ditt företag till tillväxt Du som är eller ska bli ledare i ett företag som är medlem

Läs mer

Kommunikation för effektivare samarbete med CPI

Kommunikation för effektivare samarbete med CPI Kommunikation för effektivare samarbete med CPI Funchal, Madeira 27 september 4 oktober 2016 KursMadeira16.odt 1 Kommunikation för effektivare samarbete med CPI Programmet vänder sig till dig, som vill

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Ledarutveckling för ökad samsyn

Ledarutveckling för ökad samsyn Samsyn Struktur Glädje Ledarutveckling för ökad samsyn Webbaserat program för dig i politiskt styrd organisation som vill öka samsynen i verksamheten Platsoberoende ledarskapsprogram för chefer, arbets-

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Bli en ledare över ditt liv

Bli en ledare över ditt liv EN RESA FÖR KNOPP & KROPP TILL PALMA DE MALLORCA, 6 APRIL - 13 APRIL 2013 Bli en ledare över ditt liv FÖLJ MED PÅ EN UNIK RESA SOM KAN BLI STARTEN PÅ NÅGOT NYTT Vi har skräddarsytt ett program utifrån

Läs mer

Benessere 5-12 Oktober 2013

Benessere 5-12 Oktober 2013 Benessere 5-12 Oktober 2013 I ett arrangemang med välmående på den prestigefyllda vingården Villa Sparina i Italien, välkomnar vi Dig att boka plats till nästa resa där programmet består av avkoppling,

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Bindande anmälan Nu är det dags! Du anmäler ditt definitiva deltagande i resan med ett e-brev till resa@frolundaol.se där du anger ålder på eventuella

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

På vintern: flyger vi från Arjeplog. Stannar 1-5 dagar Båten är utbytt mot snöskoter. 1 skoter/2 personer. Frivikt 30kg.

På vintern: flyger vi från Arjeplog. Stannar 1-5 dagar Båten är utbytt mot snöskoter. 1 skoter/2 personer. Frivikt 30kg. PAKET/PRISER Miekak kan erbjuda dig ett digert smörgåsbord av högkvalitativa upplevelser i Arjeplogsfjällens hjärta. Vi erbjuder alternativ och upplevelser paketerat så att du oavsett om du är en långväga

Läs mer

Personalresan till Amsterdam

Personalresan till Amsterdam Personalresan till Amsterdam Jag har det stora nöjet att hälsa dig välkommen till personalresan som 2010 går till Holland och vackra Amsterdam. Vi kommer att starta avresan tidigt så det blir en lång,

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018

MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA maj, 2018 MÅ-BRA-RESA FÖR HELHETEN NERJA 16 20 maj, 2018 En resa som vänder sig till dig som vill må bra från insidan och ut. En liten grupp på 14 deltagare reser tillsammans med Helena Hellström och Annette Gadd

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

Priser Grundpaketet 101 - (avser per person) Höst Höst Höst Vinter. Sommar 6 dgr. Sommar 3 dgr 1/7-18/8 1/7-18/8 19/8-29/8 30/8-5/9 6/9-14/2-4/5

Priser Grundpaketet 101 - (avser per person) Höst Höst Höst Vinter. Sommar 6 dgr. Sommar 3 dgr 1/7-18/8 1/7-18/8 19/8-29/8 30/8-5/9 6/9-14/2-4/5 Miekak kan erbjuda dig ett digert smörgåsbord av högkvalitativa upplevelser i Arjeplogsfjällens hjärta. Vi erbjuder alternativ och upplevelser paketerat så att du oavsett om du är en långväga gäst eller

Läs mer

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA Sunnergrens AB mobil 0708-629802 Karstorpsvägen 164 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bankkonto 6730-275646122 Du inbjudes till den 23:e resan till Bornholms

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 På bara 10-15 år har Turkiet gått från att vara ett närmast okänt golfresmål till att vara kanske Europas allra hetaste golfresedestination för svenska,

Läs mer

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 TURKIET 27 OKTOBER 1 NOVEMBER 2012 Följ med Matrix på ett fantastiskt frisörarrangemang på gränsen mellan den österländska och västerländska

Läs mer

Intensivkurs i litterär gestaltning

Intensivkurs i litterär gestaltning Intensivkurs i litterär gestaltning Ystad 30 mars 4 april 2017 Vad är en litterär text? Varför skriver du? Vad vill du berätta? Du får hjälp att utveckla ditt skrivande tillsammans med författarna Susanna

Läs mer

Nordiskt Hemslöjdsläger

Nordiskt Hemslöjdsläger Nordiskt Hemslöjdsläger 30 juni 5 juli 2013 Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund hälsar välkommen till sommarens Nordiska hemslöjdsläger vid Visjön i Östergötland. Missa inte chansen att slöjda tillsammans

Läs mer

VANDRING OCH HÄLSORESOR

VANDRING OCH HÄLSORESOR VANDRING OCH HÄLSORESOR Tanken med vår resa är att vi ska kunna komma i form på ett roligare sätt. Vårt mål är att ni efter denna vecka kommer att känna er inspirerade att äta lite nyttigare och att röra

Läs mer

där solen skiner! Sol, bad & golf med Detur

där solen skiner! Sol, bad & golf med Detur där solen skiner! Sol, bad & golf med Detur Golf i Turkiet & Tunisien Generella regler för avbokning Avbokningsregler Golfklubbar i Tunisien El Kantaoui Flamingo Palm Links Citrus Yasmine Avbokningskostnad

Läs mer

Consultus Management Institute

Consultus Management Institute Ta ledarskapet till nästa nivå Genom programmet vill vi att erbjuda möjlighet till nya perspektiv, bidra till affärskritisk kompetens samt ytterligare stärka dig i din professionella roll som ledare. Vi

Läs mer

Kommunikation för bättre ledarskap

Kommunikation för bättre ledarskap Kommunikation för bättre ledarskap Lönsamma och livskraftiga företag med medarbetare som jobbar mot gemensamma mål och som mår bra skapas av medvetna, lyhörda och tydliga chefer. För att nå dit är det

Läs mer

SANTA PONSA. Datun: Er kontakt: Kurre - MIK Telefon: Sista anmälningsdag: 27/1

SANTA PONSA. Datun: Er kontakt: Kurre - MIK Telefon: Sista anmälningsdag: 27/1 SANTA PONSA Datun: 2017-11-27 1. ERBJUDANDE MIKs erbjudande till tennisresa för klubbens vuxna medlemmar för 2018 kommer att gå till Santa Ponsa på Mallorca mellan 15-22/9. Boende sker på fyrstjärniga

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE UNITED STRENGTH BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE Boka senast 31 januari och få ett par tights värde 700 kr från Dcores höstkollektion 2016 Mike s Gym Marbella Training Camp 28

Läs mer

Villa Wöhler med reception, restaurang, bar och tio dubbelrum (rum nummer 4 ovan).

Villa Wöhler med reception, restaurang, bar och tio dubbelrum (rum nummer 4 ovan). Pensionatet på udden En middag i matsalen medan solen sänker sig i havet. Ett bad från bryggan på udden med Karlsöarna som bakgrund. En utgångspunkt för att upptäcka Gotland. Ett sekelskiftespensionat

Läs mer

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bornholms 2-dagars 29-31 oktober 2010 3 alternativ att välja: A. Bussresa

Läs mer

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa.

Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Villkor för avtal mellan resenär och 0-summit, High Mountain Adventures, gällande paketresa. Med paketresa menas ett arrangemang som utformats innan avtal ingår och som består av inkvartering och transport

Läs mer

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School

Utveckla ditt ledarskap som chef. Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Utveckla ditt ledarskap som chef Branschanpassat ledarskapsprogram i samarbete med IHM Business School Dags att anmäla sig till EIO Ledarskapsprogram I januari drar en ny omgång av EIOs ledarskapsprogram

Läs mer

Intensivkurs i litterär gestaltning

Intensivkurs i litterär gestaltning Intensivkurs i litterär gestaltning Ystad 30 nov 5 dec 2017 Vad är en litterär text? Vad vill du berätta? Hur hittar du mod, motivation, kreativitet och ditt litterära språk? Utveckla ditt skrivande tillsammans

Läs mer

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink La Manga Club, Murcia Spanien 15-22 oktober För att skapa energi i höstens mörka dagar och hålla träningslusten vid liv, bjuder vi nu in dig till en härlig gruppresa

Läs mer

AMP- Ability Management Program Investering i kompetens

AMP- Ability Management Program Investering i kompetens AMP- Ability Management Program Investering i kompetens Genom att investera i kompetens för chefer kommer dessa via AMP genomföra förändringsarbeten som resulterar i värden större än investeringskostnaden,

Läs mer

Följ med Active Vacation till Costa Navarino Golf och Träningsresa 2-9 maj 2015. Intresseanmälan!

Följ med Active Vacation till Costa Navarino Golf och Träningsresa 2-9 maj 2015. Intresseanmälan! Följ med Active Vacation till Costa Navarino Golf och Träningsresa 2-9 maj 2015 Intresseanmälan! Nu är det dags att följa upp succén från förra årets enastående golfresa! I maj kommer Active Vacation att

Läs mer

Mycket trevlig helg med många nya kontakter från andra föreningar och andra idrotter

Mycket trevlig helg med många nya kontakter från andra föreningar och andra idrotter Välkommen till SISU-helgen den 29-30 september 2012! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande och duktiga föreningsmänniskor

Läs mer

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol

Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten oktober Destination: Brac, Bol Tennisresa för vuxna - Kroatien hösten 2016 1 8 oktober Destination: Brac, Bol Alla vuxna klubbmedlemmar är välkomna att följa med på årets tennisresa! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Läs mer

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015

YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Välkommen till... YOGAKURS I SOLEN med Yoga Evita den 19-25 april, 2015 Jag, EVITA, har haft yogakurser på detta underbara ställe i flera år och står som arrangör för denna vecka. Om du vill uppleva en

Läs mer

KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012

KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012 I samarbete erbjuder för andra gången: KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012 Välkommen till en upplevelserik vecka i den grekiska byn Kardamili. Kursen vänder sig till dig som

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 29-30 oktober 2016 Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat

Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat 2014-04-03 Information om ledarskapskursen Ledarskap för ökat resultat VÄLKOMMEN! Varmt välkommen till kursen Ledarskap för ökat resultat! I det följande beskrivs kursens mål, innehåll, arbetsformer och

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

SISU - helgen 2013, 28-29 september, Sunne

SISU - helgen 2013, 28-29 september, Sunne SISU - helgen 2013, 28-29 september, Sunne Kurser: Träningsläger för styrelsen Plattformen Grundläggande tränarutbildning GTU Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdom Idrottspsykologi för barn

Läs mer

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010 Du - ett varumärke Umeå 17-18 mars 2010 Curomed Utbildning, Håkmark 213, 905 91 UMEÅ, tel 090-38375, fax 090-38331 e-post info@curomed.se, www.curomed.se 1 DU ETT VARUMÄRKE Du - Ett Varumärke Ditt personliga

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/varmland 29-30 oktober 2016 Välkommen till SISU-helgen! SISU-helgen är vår enskilt största satsning för att stärka våra ledare. Förutom kicken av att få träffa andra inspirerande

Läs mer

Skrivarkurs på Maltas systerö Gozo

Skrivarkurs på Maltas systerö Gozo Skrivarkurs på Maltas systerö Gozo - Glädjens ö i Medelhavet Kurstid: Fredag till onsdag, 29 april 4 maj 2016 www.skrivhalsan.se I april 2016 är det återigen dags för skrivarkursen med (frivilligt) tema

Läs mer

Skrivretreat med handledning i litterär gestaltning

Skrivretreat med handledning i litterär gestaltning Skrivretreat med handledning i litterär gestaltning Ystad 26 jan 31 januari 2017 Att skriva färdigt Vårt skrivretreat vänder sig till dig som har kommit en bit i skrivandet och som vill ta ytterligare

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien För att skapa energi i mörka november och hålla träningslusten vid liv, bjuder vi nu in dig som är medlem i Friskis&Svettis Kalmar till en

Läs mer

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra.

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. Nybörjarkurser "Grönt Kort" 2014! Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. FairWay Golf Ulriksdals golftränare under 2014 är Gustaf Ehrnrooth

Läs mer

SEMINARIUM SEXUALBROTT. 2 9 oktober/3 10 oktober 2015 Sicilien

SEMINARIUM SEXUALBROTT. 2 9 oktober/3 10 oktober 2015 Sicilien LYDIGSHÄLLA ADVOKATERNA LENA ISAKSSON OCH ULF HOLST AB SEMINARIUM SEXUALBROTT 2 9 oktober/3 10 oktober 2015 Sicilien Sexualbrotten står allt som oftast i centrum för den straffrättsliga debatten. Såväl

Läs mer

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar)

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar) ROADTRIP FLORIDA 2015-05-18 (14 dagar) DELSTATER: FLORIDA, GEORGIA, S och N CAROLINA, TENNESSEE, KENTUCKY, INDIANA, ILLINOIS, IOWA, WISCONSIN OCH MINNESOTA Våra tankar om resan Saxentorp Tours har arrangerat

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 28 APRIL - 5 MAJ, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg!

Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Varmt välkomna till FBIS första inhibitorträff 24-26 januari 2014 i Göteborg! Du som själv har antikroppar eller om ditt barn har det är hjärtligt välkommen till denna träff/kurs. Detta är ett unikt tillfälle

Läs mer

SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL

SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL SPECIALERBJUDANDEN PORTUGAL HÖSTEN 2010 - VÅREN 2011 Attraktiva program för hängivna golfare som vill njuta av Algarvekusten eller Costa Azul under årets lugnare och svalare del. Nedan presenterar vi ett

Läs mer

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge!

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Cicki bjuder in till PROGRAMKURS Lördag 23 november med start 13.00 Söndag 24 november med start 08.00 Lördag: Kursen börjar kl 13.00 på lördagen

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Våren kommer tidigt i Andalusien

Våren kommer tidigt i Andalusien Mandelblomsvandring i Andalusien 1 7 februari 2017 1 Våren kommer tidigt i Andalusien i södra Spanien. Redan i slutet av januari/början av februari blommar mandelträden på bar kvist. Doften från tusentals

Läs mer

Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht Vt en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning

Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht Vt en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning Ettårig fördjupningskurs i Iyengar Yoga Ht 2017- Vt 2018 - en unik möjlighet att fördjupa din egen yogaträning Iyengar Yogaskolan i Piteå kommer i samarbete med Lisbet Vikman (Certifierad Iyengar yogalärare,

Läs mer

Skattehuset Mauritius 2015

Skattehuset Mauritius 2015 Skattehuset Mauritius 2015 Den välkända paradisön Mauritius breder vackert ut sina tropiska sandtränder i Indiska Oceanen. Vattnet är turkosfärgat och snorklingen är i världsklass. För den som stannar

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Datum: 20-21 april 2013 Plats: Hotell Statt i Hässleholm Ändrat namn på regionala konferensen! Snart är det åter dags för lokalföreningar,

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

4 7 OKT BARCELONA 2018

4 7 OKT BARCELONA 2018 4 7 OKT BARCELONA 2018 Roland Bech R.O.M Travel Service 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 0. Innehållsförteckning sidan 2 1. Barcelona sidan 3 2. Flygtider sidan 4 3. Hotell sidan 5 4. Karta sidan 6 5. Grundpaket

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

TRÄNINGSLÄGER I PERSONLIGT LEDARSK AP MiL CAMPUSVECKAN

TRÄNINGSLÄGER I PERSONLIGT LEDARSK AP MiL CAMPUSVECKAN TRÄNINGSLÄGER I PERSONLIGT LEDARSK AP MiL CAMPUSVECKAN träningsläger i personligt ledarskap MiL Campusveckan är en utmanande, intensiv och rolig process. Du får genom upplevelsebaserad träning, coachning,

Läs mer

Kurser i Nerja. i samarbete med resebyrån BokaNerja

Kurser i Nerja. i samarbete med resebyrån BokaNerja Kurser i Nerja i samarbete med resebyrån BokaNerja Att anordna kurser utomlands är ett mycket spännande och belönande sätt att bedriva sin kursverksamhet på. För att uppfylla gällande regler och lagar

Läs mer