90 LÄGENHETER SOLLENTUNA

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "90 LÄGENHETER SOLLENTUNA"

Transkript

1 90 LÄENHETER SOLLENTUNA

2 Huset är ej byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

3 ETT HUS SOM ÖVERRASKAR Välkommen till Lumen, ett spektakulärt boende med stora terrasser och unik arkitektur i ett natur- och kulturnära läge. I ett före detta industriområde håller ett av Sollentunas mest intressanta bostadshus på att ta form. Inspirerad av det ljusa sydvästläget har Vera Arkitekter ritat Lumen ett modernt hus vars unika utformning skapar flera stora terrasser och ljusinsläpp. Med utsikt över ett lummigt villaområde kunde läget inte vara bättre. Huset ligger en kort promenad från Sollentuna Centrum och med goda kommunikationer når du snabbt Stockholm City. Runt hörnet hittar du också ett stort utbud av service, Sollentunas naturområden och kulturliv. Lumen består av 90 ljusa och moderna bostadsrättslägenheter med genomtänkta inredningskoncept och gedigna materialval. Från yteffektiva ettor och tvåor till större våningar med terrasser och anpassningsbara planlösningar. Lägg därtill en välkomnande gård och du får ett boende utöver det vanliga.

4 ARKITEKTUR MED ÖA FÖR DETALJER Både i gestaltning och utformning är Lumen en plats för stora upplevelser. Ett skulpturalt och generöst hus som tar för sig. Med sällsynt stora terrasser, ett härligt sydvästläge och spännande arkitektur kommer Lumen bli ett iögonfallande inslag i Sollentuna. Det välrenommerade arkitektkontoret Vera har ritat ett hus som utnyttjar läget och skapar en spännande terrassering mot det närliggande villaområdet. Huset går i gula toner med funkisgröna nyanser runt fönster och nischer, inslag av gröna sedumtak och vackra champagnefärgade balkongräcken. Den välkomnande gården med sluttande terrassering mot gatan skapar ett antal mysiga miljöer för såväl enskildhet som socialt umgänge. ården präglas av rik och varierande växtlighet, gräsytor, stenlagda gångar och sittmöbler. Magnoliaträd och lönnar ger färgskiftningar året om. I huset välkomnas man av en väl tilltagen trapphusentré med italienskt klinker, designlampor och ombonad inredning. Ett gym planeras flytta in som hyresgäst i lokalen på bottenplan. Cykelförvaring finns i huset, garage samt utvändiga p-platser avsedda för bostadsrättsföreningen finns att hyra.

5 Område: Sollentuna Adress: Turebergs Allé Ägandeform: Bostadsrätt Antal bostäder: 90 st Bostadsutvecklare: Magnolia Bostad Inflyttning: 2017 Arkitekt: Vera Arkitekter Mer information:

6 POPULÄRA SOLLENTUNA Lumen ligger mitt i ett växande Sollentuna, som utmärker sig med sin fina natur, utbud av kulturaktiviteter och närheten till Stockholm City. Sollentuna rankas ofta som en av de mest attraktiva orterna att bo och arbeta i. Det stora utbudet av service och rekreation skapar en kommun som rymmer det mesta man behöver i livet. Nära till allt Lumen ligger mitt i det nya området kring Turebergs Allé, ett tidigare industriområde som håller på att förvandlas till ett attraktivt bostadsområde. Området knyter ihop Sollentunas två shoppingcenter Stinsen och Sollentuna Centrum med en trevlig allégata. Här kunde kommunikationerna inte vara bättre, med busshållplats utanför huset och pendeltåget på promenadavstånd. Skolor och förskolor ligger på behagligt gång- och cykelavstånd. På sikt finns planer på att förlänga tvärbanan mot Kista och Häggvik. Dessutom har man nära till E4:an och Arlanda, och med bil kommer man snabbt ut till resten av Stockholm och nästa flyg ut i världen. Shopping på promenadavstånd Mitt i denna eftertraktade miljö ligger Lumen. Huset ligger på promenadavstånd till Sollentuna Centrum, en modern shoppinggalleria som rymmer det mesta du behöver av kläder och heminredning, restauranger och caféer, samt biograf och sporthall. Några minuter åt andra hållet hittar du Stinsen köpcentrum, med ett 90-tal butiker och restauranger. Natur och kultur runt hörnet På helgerna lockar kulturinstitutioner som Edsbergs slott och Edsvik konsthall med sin spännande konst och vackra miljöer. Naturreservatet Järvafältet erbjuder ett varierande utbud av aktiviteter och löprundor. Närliggande Edsviken är en härlig oas under sommaren. Under vintern hittar man flera skidspår, skridskoisar och skidbacke i kommunen. Sollentuna har även ett tiotal närliggande golfbanor.

7 1. Sollentuna Centrum 2. Stinsen köpcentrum 3. Edsbergs slott 4. Edsviks konsthall 5. Järvafältet EDSVIKEN

8 Vackra Edsviken. Med gym i huset har du alltid nära till träning.

9 På promenadavstånd från huset har du den moderna shoppingallerian Sollentuna Centrum.

10 VÄLKOMMEN HEM

11 Penthousevåningarna högst upp i huset har egna våningsplan och mycket generösa terrasser.

12 LJUST OCH ÖPPET En del lägenheter har upp till 3 meter i rumshöjd och här går köksskåpen att få ända upp till tak som tillval.

13 Lumen betyder ljus och husets lägenheter präglas av stora ljusinsläpp med generösa fönsterpartier, rymd och en öppen känsla. Noga utvalda produkter och material bidrar till en attraktiv helhet. Resultatet är en behaglig och genomtänkt boendemiljö som harmonierar med omgivningarna. Oavsett om det är en mindre etta eller en större flerrumslägenhet kännetecknas lägenheterna av de höga takhöjderna från 2,6 upp till 3 meter samt att alla lägenheter har franska balkonger, balkonger, uteplatser eller terrasser. I lägenheterna finns rymliga hallar och gott om förvaringsutrymmen. enomtänkt inredning Inredningen i Lumen utgår från husets moderna arkitektur. Här hittar du nyproduktionens alla fördelar bekvämt, lättskött, gediget och förpackat i ett modernt och genomtänkt inredningskoncept. Väggar i bruten vit nyans och släta, varmgrå köksluckor harmonierar med den vackra ekparketten och fönsterbänkarna av natursten. Modernt och funktionellt kök Köksinredningen är av hög kvalitet och modern standard. Här har extra omsorg lagts på val av snickerier och stänkskydd av kakel. Inbyggda spotlights under överskåp är standard och samtliga lägenheter har integrerade vitvaror, inbyggnadsugn och induktionshäll från Siemens. Om du önskar kan du anpassa köksluckorna till något av våra kompletterande inredningskoncept i vitt eller olivgrönt. Rymliga och välutrustade badrum Badrummen är väl tilltagna oavsett storlek på lägenhet. Här finner du kommoder med praktiska utdragbara lådor, spegel med integrerad belysning, egen tvättutrustning, komfortvärme i golven samt handdukstork. De ljusa, generösa badrummen har alla vackert grå golvklinker och dimbara, infällda spotlights i taket.

14 MÖT ARKITEKTERNA: VERA ARKITEKTER Prisbelönta Vera Arkitekter har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges mest välrenommerade bostadsarkitekter. Vi möter Mats Eriksson och Maria Videgård, arkitekterna bakom Lumen. Ni är specialiserade på bostäder, hur kommer det sig? Mats: Jag startade Vera Arkitekter med tre kollegor år Ett av våra första uppdrag var ett litet bostadshus på Surbrunnsgatan bakom Odenplan i Stockholm. Det blev uppmärksammat för sin djärva fasadutformning och höga kvalitet i lägenheterna. Vi har sedan fortsatt att rita både enklare hyresbostäder och mer exklusiva bostadsrätter. Men det som har störst betydelse för oss är att aldrig upprepa sig. Vi försöker ha så kul som möjligt och göra något speciellt av varje projekt det är vår filosofi. Maria: Anledningen till att jag sökte mig till Vera Arkitekter var just för att det är ett av de mest välrenommerade bostadskontoren. Ska man bygga flerbostadshus är det till Vera man ska vända sig. Berätta om utformningen av Lumen Mats: Det är ett skulpturalt och generöst hus, med stora härliga fönster, stora balkonger och stora terrasser. Maria: Det är ett väldigt stolt hus! Hur kommer det sig att huset trappar ner på ena sidan? Mats: Det handlade om att bryta ner skalan för att möta villaområdet som det vetter mot. Därav den här nedtrappningen som påminner lite om en grekisk bergsby. Ett gytter som kontrasterar mot den stadsmässiga och strama gatufasaden. Det var också detta som gav de stora terrasserna? Maria: Ja, precis. Vi kämpade hårt för att göra terrasserna så stora som de blev. Vissa är ju som en mindre villatomt. Husen har formen av ett E hur kommer det sig? Maria: Den spännande E-formen gav sig av sig själv det är en matematisk form, en geometri som föddes av regelverket och detaljplanen. Var hämtar ni inspiration? Mats: Vi är väldigt intresserade av balkongräcken. Byggande i dag är väldigt industrialiserat, men det finns ett antal detaljer man verkligen kan gå in och behärska. Balkongräcken är en sådan detalj, där man får utrymme och frihet om man har en beställare som vågar.

15 Berätta om balkongerna i Lumen Maria: Det är gjorda av en champagnefärgad perforerad plåt. Mönstret är cirklar som graderas så det är tätare nedtill och glesare upptill. Det påminner om ett champagnefriss. Mats: Men det har också en rent praktisk poäng. Sitter man på balkongen upplever man den väldigt transparent, medan man får ett insynsskydd nedifrån gatan. Champagneinslaget är en trevlig association kanske blir man sugen på ett glas på en sådan stor balkong? Mats Eriksson Arkitekt MSA Bakgrund: rundade år 2000 tillsammans med tre partners Vera Arkitekter, som i dag har 23 anställda. Tidigare på Wingårdh Arkitektkontor. Maria Videgård Arkitekt SAR/MSA Bakgrund: Har tidigare arbetat på Petra ipp Arkitektur. Om Vera Arkitekter Kända projekt: Bostadshus på Surbrunnsgatan. Ture No8 på rev Turegatan som vunnit Betongpriset. Tuletornen i Sundbyberg. Kommande: Stora projekt i nya Hagastaden mellan Vasastan och Solna.

16

17 Sitter man på balkongen upplever man den väldigt transparent, medan man får ett insynsskydd nedifrån gatan Mats Eriksson Vera Arkitekter Samtliga terrasslägenheter och större lägenheter har vitpigmenterad 1-stavs ekparkett som standard.

18 ETT BOENDE FÖR DI Lumen innehåller ett varierande utbud av både små och stora lägenheter. Från spektakulära terrassvåningar till ett stort utbud av smarta, yteffektiva mindre lägenheter.

19 Smarta ettor Vårt stora utbud av kvadratsmarta enrumslägenheter finns i storlekarna kvadratmeter. De flesta har generös takhöjd och alla har balkong eller uteplats. Köken har antingen fristående kyl/frys eller stort kyl- och frysskåp integrerade bakom släta skåpsluckor. Köksskåpen går att få ända upp till tak för extra förvaring. Badrummen är väl tilltagna och utrustade med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Yteffektiva tvåor Här finns ett antal tvårumslägenheter i storlekarna kvadratmeter. Kök och badrum är i samma generösa standard som enrumslägenheterna men med bekvämligheten av ett separat sovrum. Samtliga lägenheter har balkong eller fransk balkong. Praktiska treor Lumen har ett fåtal yteffektiva trerumslägenheter som alla mäter 63 kvadratmeter. Här bor du med samma generösa standard som i ettorna och tvåorna, med den skillnaden att du har ytterligare ett sov- eller arbetsrum att tillgå. enerösa treor och fyror Med en storlek på mellan 71 och 103 kvadratmeter är Lumens större lägenheter det perfekta alternativet för dig som vill ha ett rymligare boende. Här njuter du av stora balkonger, externa förråd och väl tilltagna kök. Flera av dessa lägenheter har flexibel planlösning: du kan välja öppet mellan kök och vardagsrum eller separera med köksö eller vägg, samt slå ihop två rum till ett större. Spektakulära terrassvåningar Lumens lyxiga terrassvåningar om två rum och kök till fyra rum och kök finns i storlekarna kvadratmeter och har antingen egen uteplats eller terrass. Terrasserna ligger i sydvästläge och har en generös storlek den största på 93 kvadratmeter! Stora skjutpartier eller breda fönsterdörrar skapar en härlig öppenhet mellan ute och inne. Även här har du möjlighet att anpassa planlösningen. De flesta större lägenheterna har gästtoalett. Lyxiga penthousevåningar Lumens mest häpnadsväckande boende ligger högst upp i huset, där du hittar tre penthousevåningar om kvadratmeter. Här har du utsikt i fyra väderstreck och egen terrass på uppemot 109 kvadratmeter. Dessa lägenheter är även utrustade med exklusivare vitvaror och en köksö som binder ihop matrum och vardagsrum till en öppen lösning. Med helt eget våningsplan och privat terrass blir det som en egen villa på taket. Mer spektakulärt boende kan du knappast få i Sollentuna.

20

21 HANDPLOCKAD KVALITET Lägenheterna i Lumen förenas av hög kvalitet, smarta lösningar och ett trivsamt boende. Vi är övertygade om att du som lägenhetsköpare uppskattar att någon har tänkt till innan du flyttar in. Vår inredare har därför skapat ett väl genomtänkt inredningsprogram. Fokus ligger på kvalitet och funktion. Den välkomnande entréhallen i trapphuset har hexagonformat italienskt klinker i två olika kulörer lagt i ett spännande mönster. Lägenheterna har genomgående ekparkett. De rymliga badrummen har behaglig komfortvärme under de vackert varmgrå klinkerplattorna samt vitt, blankt kakel i snygg sättning. Duschväggarna är i klarglas och dimbara spotlights i taket skapar den rätta stämningen. I köket har extra omsorg lagts på val av snickerier och stänkskydd av kakel. Vill du sätta en egen prägel på lägenheten så har vi även handplockat några få omsorgsfullt utvalda tillval, som väl kompletterar standardinredningen. När det är dags att göra inredningsval kommer du att bli kontaktad av vår kundkoordinator som hjälper dig med tips och råd samt visar materialprover.

22 DETALJERNA ÖR HELHETEN Färgsättningen och materialvalen på Lumen är utvalda för att skapa en genomtänkt och harmonisk helhet Lena Wikström Inredare Magnolia Bostad

23 Exempel på inredning i urval. Utförande och modeller kan skilja sig mellan olika lägenhetstyper. 1. Skjutpartier eller breda fönsterdörrar ut till balkonger/terrasser 2. Kommod med utdragbara lådor och spegel 3. Svängbara duschväggar i glas 4. Köksinredning med släta köksluckor i vamgrå nyans 5. Stänkskydd i kakel 6. Svängbar handdukstork 7. Hexagonformat italienskt klinker i trapphusentré 8. olvklinker med komfortvärme i badrum

24 FAKTA OCH PLANLÖSNIN I Lumen erbjuds allt ifrån enrummare till stora penthouselägenheter med eget våningsplan. Här visas några exempel på typlägenheter. ULLVIVEVÄEN TUREBERS ALLÉ INDUSTRIVÄEN N KAMOMILLVÄEN

25 PENTHOUSE 120 KVM Våra tre penthouselägenheter är unika i sitt slag. Med eget våningsplan och stora terrasser är det ett boende inte likt något annat i Sollentuna. M/U TT TM F K DM ST

26 4 ROK 103 KVM Flera av våra fyror har väl tilltagna uteplatser eller terrasser i sydvästläge. ST ST TM M/U TT F A 3 m DM K A 4 m

27 3 ROK 83 KVM Merparten av trerumslägenheterna har större balkonger, externa förråd och väl tilltagna kök. ST M TM TT DM M/U F K DM

28 2 ROK 46 KVM Tvårumslägenheterna finns i storlekarna kvadratmeter och samtliga lägenheter har balkong, fransk balkong eller terrass mot den lummiga innergården. DM K/F KM ST DM KM K/F ST

29 1 ROK 33 KVM Lumen erbjuder ett stort antal kvadratsmarta mindre lägenheter i storlekarna kvm. De flesta har generös takhöjd och alla har balkong eller uteplats. K/F ST KM

30

31 Kvartersformen är ett E som vänder den gröna öppna gården mot Industrivägens villabebyggelse.

32 LÄENHETS- BESKRIVNIN Lägenheterna Ytterdörr olv Socklar Dörrfoder och listverk Fönsterbänk Innerdörrar Väggar Innertak arderober Kökssnickerier Bänkskiva och diskho Kökskakel Vitvaror Fläkt olv wc, wc/dusch Väggar wc, wc/dusch Badrumsporslin Spegel Dusch Vitvaror bad Övrigt bad Säkerhetsdörr med titthål Ekparkett 3-stav, alternativt vitpigmenterad ekparkett, 1-stav* Målade Målade Natursten Släta målade Målade Målat. I badrum målat undertak med infälld belysningsarmatur. Släta målade Släta målade luckor med infälld belysning under överskåp Bänkskiva i laminat, underlimmad ho Kakel 300x500 mm i stående sättning Integrerade vitvaror samt induktionshäll och inbyggnadsugn** Kolfilterfläkt. Underbyggd i överskåp eller takhängd kåpa* Klinker 150x150 mm Kakel 200x200 mm Tvättställ med kommod i badrum. Tvättställ i gästtoalett. olvstående wc. Spegel med integrerad belysning ovan tvättställ Svängbara duschväggar i glas Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvättmaskin & torktumlare*. Svängbar handdukstork. Arbetsbänk i laminat samt förvaringsskåp ovan tvätt. *Standardinredningen kan skilja sig beroende på lägenhetstyp. ** Vissa lägenhetstyper har diskmaskin och micro som standard. Ett fåtal lägenheter har fristående kyl/frys. Vissa förändringar som inte förändrar lägenhetens standard kan förekomma. Byggnaden rundläggning Dörrar Yttertak Fönster /fönsterdörrar Innerväggar olv terrass/balkong Uppvärmning Ventilation Elinstallation TV / bredband Hiss Trapphusgolv Trapphusväggar Övrig utrustning trapphus Avfallshantering Förvaringsutrymmen Allmänna utrymmen Platta på mark Entrépartier förses med kod/magnetläsare. Dörrar till gemensamma utrymmen i stål. Sedumtak på plan 4, papptak på plan 5 Aluminiumklädd utsida och isolerglas ips, målade. Bärande väggar av betong. Betong Fjärrvärme med vattenburna radiatorer Mekanisk frånluft med värmeåtervinning Kollektivmätning med individuell debiteringsmätning av hushållsel ruppcentral i resp. lägenhet med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Bostadsrättsföreningen kommer vara gruppansluten mot Telia via Fiber. Multimediauttag (data/tele/tv) i alla bostadsrum. Abonnemang för TV-kanaler utöver basutbudet samt IP-telefoni tecknas av respektive bostadsrättsinnehavare. Hiss till alla våningsplan Klinker Målade Postboxar i entré, tidningshållare vid lägenhetsdörr Soprum med kärl med ingång från Turebergs Allé Skiljer sig beroende på lägenhet. Se bofaktablad. Cykelrum samt barnvagnsförråd

33 MILJÖ OCH ENERI Våra bostäder ska utmärkas av hållbar arkitektur och teknik och bidra till lägre klimatpåverkan jämfört med normal standard. Lumen har som mål att ha lägre energianvändning än gällande nybyggnadskrav. Detta sker bland annat genom ett välisolerat och lufttätt klimatskal och frånluftventilation med värmeåtervinning. Byggmaterialen är sunda för både hälsa och miljö samt lätta att underhålla. inneklimat utan kallras. På detta sätt kan huset ges generösa fönsterytor som släpper in ett vackert och rikligt dagsljus. I anslutning till huset finns möjlighet till källsortering. Vi erbjuder en unik gårdsmiljö med rik, varierande växtlighet och uteplatser för rekreation. Inneklimatet garanteras genom välisolerade fönster som vintertid skapar ett behagligt

34 MANOLIA BOSTAD Bakom Lumen står bostadsutvecklaren Magnolia Bostad. Bolaget bildades 2009 med visionen att skapa moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner och tilltalande arkitektur. Bolaget utvecklar nya bostäder, såväl hyresrätter som bostadsrätter, i attraktiva lägen främst i Sveriges storstadsområden och regionstäder. Vårt arbete styrs av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Projektportföljen omfattar över bostäder. Magnolia Bostad är noterat på Nasdaq First North. Läs mer om oss på

35 Illustrationerna i denna broschyr är idébilder. Avvikelse mot slutligt utförande kan förekomma. Materialet ska därför inte likställas med eller anses utgöra kontraktshandling. Tryckta färger kan avvika från verkligheten. Magnolia Bostad reserverar sig för eventuella ändringar och kompletteringar.

36 Magnolia Bostad AB rev Turegatan 11 A Box 5853, Stockholm Telefon magnoliabostad.se

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN PENTHOUSES Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN SOLLENTUNA Välkommen till Lumens tre penthousevåningar, ett spektakulärt boende med stora

Läs mer

Fyren Tillvalsbroschyr

Fyren Tillvalsbroschyr Fyren Tillvalsbroschyr Projektfakta Fyren Område Nynäshamn Ägandeform Bostadsrätt Antal bostäder 48 lägenheter, BRF Fyrskeppet Bostadsutvecklare Magnolia Bostad Inflyttning 2021 Arkitekt Scheiwiller Svensson

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Välkommen på säljstart av Piccolo

Välkommen på säljstart av Piccolo Välkommen på säljstart av Piccolo ranne med Halmstads nya hotell Bredvid Piccolo kommer ett hotell byggas med beräknad öppnande hösten 2020. Hotellet planerar för en restaurang med uteservering samt

Läs mer

Skala 1:100. Lägenhetens placering

Skala 1:100. Lägenhetens placering Skala 1:100 Lägenhetens placering V A R V E T T O W N H O U S E Varvet Townhouse C Varvet Townhouse består av två fristående mindre hus med fyra lägenheter vardera. Nedre plan har tre rum och kök med

Läs mer

INREDNINGEN I HUVUDKONTORET

INREDNINGEN I HUVUDKONTORET Inredning 1 2 INREDNINGEN I HUVUDKONTORET När du köper en lägenhet i Huvudkontoret ingår en välkomponerad interiör, signerad inredningsarkitekterna Whyte Lilja. Illustrationer i denna broschyr är idébilder

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik

På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik På Kanikenäsholmen växer en helt ny stadsdel fram. I det historiska varvsområdet vid porten till Karlstad från Vänern byggs lägenheter i en unik miljö där land möter sjö. Kanikenäsholmen var tidigare

Läs mer

Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning. ti ll HYRESRÄTTER MED INFLYTTNING 1 JANUARI 2021

Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning. ti ll HYRESRÄTTER MED INFLYTTNING 1 JANUARI 2021 ti ll Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning HYRESRÄTTER MED INFLYTTNIN 1 JANUARI 2021 VÅR DIAMANT Kv. Diamanten ligger ett stenkast från Stora Torget och med gångavstånd till såväl småskalig

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning Materialbeskrivning Golv Ekparkett, trestav, mattlackat. Trösklar i trä, kulöranpassas mot

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 01 Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06 02 LÄGENHETER Allmänt GOLV Mattlackad enstavsparkett i ek. Socklar

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

Radhuskänsla på Nybodahöjden

Radhuskänsla på Nybodahöjden Radhuskänsla på Nybodahöjden m2 rum kr/mån Pris kr NYBODARINGEN 37,tr Radhuskänsla på Nybodahöjden där ljuset flödar in. Lägenheterna består av 3-4 rok med snyggt och stilrent kök i vitt från HTH med infällda

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Från Brf Lillhamra 2 har du promenadavstånd till det mesta! LILLHAMRA 63 lägenheter Parkeringsplatser med elstolpe eller carport Förråd

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se

Snickarglädje! Hyreslägenheter. nära stad, bad och natur. www.gbjbygg.se Snickarglädje! Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast

Läs mer

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen

66 nya hyresrätter Syster Estrid. Nära till naturen 66 nya hyresrätter Syster Estrid Nära till naturen Syster Estrid Nära till naturen I uldheden på Dr Sven Johanssons backe, erbjuder vi 66 nyproducerade lägenheter fördelade på tre lamellhus på åtta våningar.

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Rumsbeskrivning. Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2300 mm, kulör S Entré WC/DUSCH/TVÄTT

Rumsbeskrivning. Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2300 mm, kulör S Entré WC/DUSCH/TVÄTT Rumsbeskrivning Berg 20170808 Rumsbeskrivning Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2300 mm, kulör S 1502. 1 ROK Entré Ljusgrå, målade, S 1502 Snickerier från Kvänum med förvaring

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE - 24 NYA LÄGENHETER MED INFLYTTNING OKTOBER 2019 KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE En tryggare boendeform Mjölby kommun har tillsammans med Bostadsbolaget skapat ett unikt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND

INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND INREDNINGSKONCEPT MIJA KINNING INSPIRATIONEN KOMMER FRÅN EN MORGON VID KALMARSUND På tv har vi sett henne åka land och rike runt för att inreda svenska hem. När vi bad henne inreda nya Brf Riggen på Varvsholmen

Läs mer

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur

Hyreslägenheter. www.gbjbygg.se. nära stad, bad och natur Hyreslägenheter www.gbjbygg.se nära stad, bad och natur Modernt och fräscht boende nära natursköna Evedal Kv. Stjärnfallet är beläget på Östra Lugnet, Evedal, mitt i naturen endast ett stenkast från Evedals

Läs mer

Brf majoren, kvibergs terrasser

Brf majoren, kvibergs terrasser viberg Brf majoren, kvibergs terrasser vib Kviberg är på väg att bli en av Göteborgs modernaste stadsdelar, med fantastiska förutsättningar för ett aktivt stadsliv och stora inslag av fritid, kultur och

Läs mer

KV RISET 10. Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan KV RISET 10 2014-05-08

KV RISET 10. Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan KV RISET 10 2014-05-08 Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan Kontur arkitektkontor ab Triewaldsgränd 1 111 29 Stockholm telefon +46 8 411 54 10 kontor@kontur.se www.kontur.se INNEHÅLL Försättsblad Innehåll Byggnaden, förändring,

Läs mer

Maria Forum Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Maria Forum Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Maria Forum Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Maria Forum I Maria Forum utvecklar Magnolia Bostad 292 hyresrätter med fokus på 1-1,5 rum och kök, många med sovalkov. Projektfakta Område: Mariastaden

Läs mer

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr.

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr. Bofakta Bostadsfakta Byggnadsbeskrivning Rums- ägenhetsbeskrivning Allmänt rundläggning: Stomme: Bjälklag: Yttertak: Ytterväggar: yproduktion av lägenheter i Breared Varberg. ällare platta på mark. Bjälklag

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12 , Rumsbeskrivning : Revideringsdatum: 2015-02-12 Rumsbeskrivning brf. Lindhagen, Sida 1 av 12 Generell byggbeskrivning Grund: Ytterväggar: Yttertak: Fönster, fönsterdörrar Ytterdörr: Utvändig plåt: Innerväggar:

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta Byggprojektet VICTORIA Kungsgatan 11 15 Örebro City Bofakta Objektfakta Upplåtelseform Byggherre Entreprenör Arkitekt Inflyttning Hyror Intresseanmälan och frågor Lägenheter Butikslokaler Garage Hyresrätt

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

Brf Malmen Gäddeholm

Brf Malmen Gäddeholm Brf Malmen äddeholm Västanfors i samarbete med Mälarvillan Möjlighet Brf Malmen äddeholm A 2850 5750 2500 5750 AVEL V NORMAL 2500 5750 AVEL H Terrass Plank Terrass Plank Terrass Plank D10 D10 D10 1940

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken - Bostäder för morgondagens stockholmare - 2013-04-26 Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken Beställare: Brf Flygplansfabriken*, Org.nr. 769617-1052 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16,

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten. Lås fönsterdörr/fönster:

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Rumsbeskrivning Rumsbeskrivning Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten.

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1

FordrIngsägare I axelsberg en LIten IdyLL nära stan 1 Fordringsägare i Axelsberg En liten idyll nära stan 1 Bo granne med Mälaren Axelsberg tillhör stadsdelen Hägersten och Familjebostäders tre nybyggda hus ligger i områdets sydöstra del. Axelsberg började

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Seniorboendet Ängen. Ladugårdsängen, Örebro. Bofakta

Seniorboendet Ängen. Ladugårdsängen, Örebro. Bofakta Seniorboendet Ängen Ladugårdsängen, Örebro Bofakta Om Länsgården Länsgården Fastigheter AB ägs av Örebro läns landsting. Verksamheten startade 1990. Bolaget är självfinansierat och förvaltar 150 000 kvadratmeter.

Läs mer

HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA

HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

Tureberg / Topplocket

Tureberg / Topplocket SOLLENTUNAHEM Bofakta juni 2015 INFLYTTNING december 2016 september 2017 Tureberg / Topplocket BOFAKTA JUNI 2015 Topplocket Bostadsområdet i kvarteret Topplocket ligger nära centrum och pendeltågsstation

Läs mer

RUMSBESKRIVNING BERGSVÅG INREDNINGSKONCEPT BERG. Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2100 mm, ljusgrå 1 ROK ENTRÉ

RUMSBESKRIVNING BERGSVÅG INREDNINGSKONCEPT BERG. Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2100 mm, ljusgrå 1 ROK ENTRÉ RUMSBESKRIVNING BERGSVÅG INREDNINGSKONCEPT BERG Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2100 mm, ljusgrå 1 ROK ENTRÉ Garderober ljusgrå lika kök, i förekommande fall enligt bofakta.

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Byggherre: JB Kollberg & Company AB Ansvarig Fastighetsmäklare: Välkommen till Värmdövägen 629, Björknäs! Med centralt läge, bland Björknäs trevliga villabebyggelse, tillgång

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 13 FASTIGHETEN Vattenkannan 6 ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 21 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1001. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten

Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten Inredningsval. Köpenhamn KÖK Kök underskåp Cymbal, vit med valnötsgrepp Kök överskåp Ballad vit Kök täckskivor/passbitar Valnöt Kök sparksockel vit Granitbänkskiva

Läs mer

Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan

Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan Ettor och tvåor med hög standard och prisvärda hyror Nu är byggnationen i full gång av ett nytt ungdomsboende utmed Kungsgatan vid Hemgården. I bostadshuset kommer

Läs mer

Nya lägenheter i Forshaga

Nya lägenheter i Forshaga Nya lägenheter i Forshaga Forshagabostäder presenterar förslag på nybyggnation av 26 lägenheter. Tomterna för de nya husen ligger på Geijersgatan och Storgatan i Forshaga. I denna broschyr kan du läsa

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer