Vill du också synas bättre?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Vill du också synas bättre?"

Transkript

1 Vill du också synas bättre?

2 Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd. Det är inte bara andra blomsterhandlare och blomförsäljarna i dagligvaruhandeln som slåss om samma uppmärksamhet som du. Kunderna väljer även att lägga pengarna på alternativa produkter som exempelvis choklad, biobiljetter och vin. Du som befinner dig mitt i detta kanske känner av förändringarna. För att du ska höras och synas bland alla lockande erbjudanden och skrikande varumärken ställs det hårdare krav på din marknadsföring. Samtidigt som du lägger ner mer tid och pengar på din marknadsföring så måste du också satsa på det personliga bemötandet i butiken och på personalens kreativa utveckling. Hur får man den ekvationen att gå ihop? Hur får man kunderna att hitta till butiken bland all annonsering i ett stökigt gatuvimmel utan att ruinera sig? Hur kan man få leverera kvalité med personlig finess och kunna ta betalt för det, när lågprisbutiken runt hörnet lockar? Och finns det möjlighet att i dagsläget inte bara gå runt utan att faktiskt utveckla butiken och bli mer framgångsrik? FÖLJ MED FRAMÅT MED INTERFLORA Vi har ett svar. Bli medlem i Interflorakedjan. Som medlem får du ett av Sveriges allra starkaste varumärken att luta dig emot. Ett varumärke som 97 % av Sveriges befolkning vet vad det står för och förknippar med kvalité och trygghet. Ett varumärke som för dig inte bara innebär att du syns och kan öka din omsättning utan även betyder en möjlighet för dig att kunna lägga fokus på din kärnverksamhet; blommorna och kunderna i butiken. Vi vet att det fungerar, för samtidigt som konkurrensen ökar, så blir Interfloras varumärke allt starkare i konsumenternas medvetande. Kunderna vill handla hos Interflora och betalar gärna för det arbete och det kunnande som finns i butiken eftersom de vet vad de får. Detta innebär naturligtvis även en trygghet för dig som handlare. På följande sidor hittar du våra framgångsfaktorer.

3 Framgångsfaktor 1 Lokal marknadsföring gör din butik starkare Att det går bra för medlemmarna i Interflorakedjan är ingen hemlighet. Vi har definierat fem faktorer som tillsammans med ditt unika kunnande kommer att forma dina framgångsfaktorer som Interflorabutik. Framgångsfaktor nummer ett är vår gemensamma marknadsföring. Varje år görs ett flertal större annonskampanjer som marknadsför alla butikerna i kedjan. Syftet med dessa är att öka kundflödet och stimulera försäljningen lokalt i butik. Därför placeras annonserna i din lokaltidning med din butik som avsändare. Med ett snyggt, genomarbetat och återkommande annonsmaterial så kommer du att bli mer konkurrenskraftig, ta mer plats och synas bättre på din lokala marknad. DIN BUTIK I KUNDERNAS CENTRUM Tillsammans med annonserna i lokalpress följer också matchande butiksmaterial som skapar en igenkänningseffekt hos kunderna under kampanjperioden. Du får bland annat affischer, fönsterdekaler och prisskyltar. Dessutom får du specialbroschyrer för företagsförsäljning och bröllop. Utöver detta tillkommer det material du får som Blommogramombud. För dig som tidigare planerat och utformat all din marknadsföring själv kommer detta att innebära en stor förbättring både ekonomiskt och tidsmässigt. Fönsterdekal Bröllopsbroschyr DR-vykort Bröllopsaffisch Förslutningsdekaler Hälsningskort Hyllvippor Exempel på annonser i lokalpress. Vepa Affisch 50x70 Affischer 50x70 + butiksaffischer A5

4 LÅT TIDNINGEN GÖRA JOBBET Som medlem får du tillgång till Interfloras intranät där du, bland mycket annat, kan se de färdiga annonserna och kampanjsortimentet. För många underlättar detta när de vill planera sina egna butiksaktiviteter. En del butiker väljer också att göra egna reklamkampanjer. Medlemmar inom samma område brukar ofta samarbeta och köra sina kampanjer samtidigt, allt för att underlätta planering och inköp och få ut ett lägre pris. Oavsett hur du vill göra så finns allt marknadsföringsmaterial du behöver lätt tillgängligt på Interfloras intranät. Du kan använda bilderna i bildbanken eller ge din lokaltidning tillstånd att själv hämta hem färdiga annonser eller bilder. Vill du göra eget butiksmaterial som affischer, skyltar, vepor och broschyrer så finns även tryckklara enheter färdiga på intranätet. Framgångsfaktor 2 Tillsammans betyder lägre priser En av anledningarna till att Interflorakedjan grundades var att blomsterhandlarna skulle få det lättare att förhandla fram priser från grossisterna. Vår samverkan är fortfarande en av våra starkaste fördelar. Vi gör gemensamma inköp och får det bästa priset. Dessutom har vi egen grossistverksamhet både i Sverige och Holland som gör att vi alltid kan leverera kvalitetsprodukter till våra butiker. Har du egna upparbetade kontakter för inköp som du inte vill släppa, så står det dig fritt att fortsätta använda dessa när du blir medlem. Vi har en mängd samarbetspartners, inte bara för färsk- och torrvara utan även inom inredning, försäkring, finansiering, kort, datalösningar och telefoni. Kedjans gemensamma inköp ger dig som butik ett lägre pris, som du som enskild butik kanske inte kan förhandla fram själv. DU FÅR 3% I MARKNADSFÖRINGSBIDRAG Det finns alltså inga måsten. Men när du blir medlem så får du däremot 3 % i marknadsföringsbidrag. Det betalas ut när du handlar från våra listade samarbetspartners. Bidraget finansierar din marknadsföring och delas ut tack vare kedjans gemensamma inköp. DU ÄR MED OCH STYR I början av året får du en aktivitetsplan som gör det enkelt för dig att se upplägget för den gemensamma marknadsföringen. Du får också detaljerad information i god tid inför varje enskild kampanj skickad till butiken. Kampanjerna tas fram tillsammans med en referensgrupp från kedjan. Efter kampanjens slut kan alla medlemmar tycka till. Med hjälp av dessa åsikter kan vi kontinuerligt förbättra marknadsföringen så att den uppfyller butikernas önskemål.

5 Framgångsfaktor 3 Du bestämmer hur din butik ska se ut och utvecklas Under de senaste åren har Interflora genomgått stora förändringar. Vi lägger stort fokus på att hjälpa våra butiker att bli framgångsrika. Ord som öppenhet, samverkan och valfrihet styr vårt arbete. Vad betyder det för dig? Jo, när du väljer att bli medlem så väljer du också på vilket sätt du vill dra nytta av allt som ingår i ditt medlemskap. Du vet bäst själv vad just din butik behöver för att bli mer framgångsrik. Vi håller helt enkelt bara fram verktygen, hur du vill använda dem bestämmer du. VAR MED OCH SÄTT TRENDEN Samtidigt är det bra att veta att Interflora ägs av alla de butiker som är medlemmar. Det är upp till varje medlem att själv avgöra hur mycket man vill vara med att påverka. Kanske anser du att det räcker med att få ta del och inspireras av det färdiga material och de produkter som kedjan tar fram eller så känner du lust att själv vara med att sätta trender och ta fram nya idéer. För den som är intresserad så blir avståndet kort mellan den egna butiken och besluten som fattas. ETT VINNANDE RECEPT SMAKEN AVGÖR DU Varumärkets styrka tillsammans med de gemensamma och återkommande reklamkampanjerna, kommer att göra dig mer synlig på din lokala marknad. Det är ett koncept som vi vet fungerar. En del av din lokala framgång kommer att bero på att kunden känner igen varumärkets logotyp som återfinns i alla våra butiker. Därför använder vi profilkläder och rekommenderar också att du använder Interfloras egen inredning. Vi vet av erfarenhet att den ökar försäljningen och ger kunderna en positiv upplevelse i butiken. Det innebär inte att vi kommer och gör om hela din butik eller bestämmer exakt vilket sortiment du ska ha. Du känner din marknad och vet vad som fungerar på din hemmaplan, trenderna i Sverige kan skilja sig ganska mycket från norr till söder. Framgångsfaktor 4 God miljö är en bra affär På en allt tuffare marknad gäller det att hitta det där lilla extra som ger just dig konkurrensfördelar. Ett aktivt miljöarbete är en sådan fördel. Alla Interflorakedjans butiker arbetar därför medvetet med miljöfrågor. De är dessutom miljödiplomerade vilket väger tungt i affärsförhandlingar med företag, kommun och stat där miljökraven är viktiga. Utan ett miljöprogram är det lätt att de förbiser dig som leverantör. När du blir medlem i Interflorakedjan är detta inte längre ett problem.

6 Framgångsfaktor 5 Mer tid för kunderna och dig själv Många med egen butik anser att det administrativa arbetet tar alldeles för mycket tid i anspråk, tid som hellre skulle användas till jobbet i butiken, till kontakten med kunderna och för att utvecklas kreativt. När du blir medlem i Interflorakedjan kan du minska tiden på kontoret avsevärt. Du kan byta veckor av planering mot timmar. Mycket av tidsbesparingen handlar om den gemensamma marknadsföringen, men du kan även få hjälp och rådgivning inom andra områden såsom; hyresförhandlingar, personalfrågor, butiksekonomi, avtal för telefon, försäkring vi ger dig handfasta råd och hjälper dig att förhandla. Dessutom får du fördelaktig finansiering om du vill inreda eller bygga om din butik eller till exempel behöver en ny kyl eller bil. EGEN UTVECKLING TILLSAMMANS MED KOLLEGOR Som medlem i Interflorakedjan finns det många tillfällen då du kan utbyta erfarenheter med andra. Kanske behöver du tips eller råd i en speciell fråga. Under möten och andra träffar har du chans att bolla ledarskapsfrågor, konkurrenssituationen och företagandet med andra blomsterhandlare som inte är dina konkurrenter! Många upplever detta som en av de allra största fördelarna med att vara medlem i Interflorakedjan. Det är en chans att få ta del av erfarenheter och kunskaper från andra som gått igenom samma process som du. En annan källa till inspiration är de utbildningar och evenemang som du blir inbjuden till varje år, då du får nya influenser från ledande namn inom blomsterbranschen. Det största evenemanget är Inspirationsdagarna med olika seminarier i bland annat bransch- och ledarskapsfrågor samt trendoch blomsterdemonstrationer.

7 Bli en del av ett varumärke som syns Som medlem i Interflorakedjan blir du en del av ett framgångskoncept. Du får ett starkt varumärke att luta dig mot och effektiv marknadsföring som gör dig synlig på hemmaplan och ökar din försäljning. Slår man ut vad ett medlemskap kostar dig per dag och räknar in vad du får så är det en väl värd investering. Det finns faktiskt ingen annan att jämföra med. Interflora är ensamma om att kunna erbjuda dig alla de fördelar som ingår i medlemskapet. Vill du ta del av Interfloras framgångsfaktorer för att växa och bli mer framgångsrik men fortsätta att vara personlig och unik? Vill du satsa på marknadsföring och synas utåt men inte tappa den nära kontakten med dina kunder? Då ska du ta chansen att bli medlem i Interflorakedjan du också. Vill du veta mera? Ring oss idag på Interflora ab, Gustavslundsvägen 151 e, Bromma. Tel

Ge näring åt ditt skapande.

Ge näring åt ditt skapande. Ge näring åt ditt skapande. Bli Blommogramombud- mer lönsam och kreativ på samma gång! Många väljer floristyrket för att få skapa och uttrycka sig kreativt. Samtidigt är det viktigt att kunna driva en

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

INSAMLINGSGUIDE. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

INSAMLINGSGUIDE. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen INSAMLINGSGUIDE Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen 13 Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi - en framtid där diabetes kan botas och

Läs mer

our story BOLIGHETER OUR STORY 2 VÅR GRÅA TRÅD 4-5 HUR VI ARBETAR 6 VAD ÄR FRANCHISE 8 KONCEPTET VERKSAMHETEN EKONOMI & INSTAGRAM

our story BOLIGHETER OUR STORY 2 VÅR GRÅA TRÅD 4-5 HUR VI ARBETAR 6 VAD ÄR FRANCHISE 8 KONCEPTET VERKSAMHETEN EKONOMI & INSTAGRAM FRANCHISEPROSPEKT our story I april 2013 blev min dröm om att driva något eget till verklighet. Jag startade Boligheter i en liten lokal på andra våningen på Storgatan i centrala Västervik. Butiken fylldes

Läs mer

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen

Insamlingsguide. Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen Insamlingsguide Tips för dig som vill samla in pengar till förmån för diabetesforskningen TÄNK OM DIABETES KUNDE BOTAS Du som läser denna insamlingsguide hoppas troligen på samma sak som vi en framtid

Läs mer

Låt Allas bli din lugna stund i vardagen

Låt Allas bli din lugna stund i vardagen Låt Allas bli din lugna stund i vardagen Allas är kreativ, färgstark och mångsidig! Tidningen bjuder på inspirerande recept, intressant läsning, hälsa och roligt mode men också skön avkoppling mitt i veckan.

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

KåKå. Egen distribution. Bake-it. ledande leverantör med helhetsansvar. KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den

KåKå. Egen distribution. Bake-it. ledande leverantör med helhetsansvar. KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den www.kaka.se KåKå ledande leverantör med helhetsansvar KåKå har sedan 1927 varit en innovativ och drivande aktör på den Egen distribution Vi levererar varor runt om i Sverige via egen distribution. Vi har

Läs mer

Vi är den kreativa mötesplatsen för idéer och innovativa företag som vill växa.

Vi är den kreativa mötesplatsen för idéer och innovativa företag som vill växa. Kapital Vi har direkta kontakter till olika finansiärer. Med våra samarbetspartners, exempelvis ALMI Företagspartner och Regionförbundet, kan du diskutera bidrag till din tjänst eller produkt. Kontor I

Läs mer

Kampanjpresentation 100%

Kampanjpresentation 100% Kampanjpresentation 100% UNDER SKALET 100% förhandsinformation Ett samarbete mellan PIR, PellSam och Svensk solenergi. Kontaktpersoner: Svensk solenergi Lars Andrén 0705-35 85 80 PiR Tomas Isaksson 010-46

Läs mer

8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA

8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA 8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA RIKSTÄCKANDE PROFILERING MED LOKAL NÄRHET När ditt företag ingår i 4Sign vet du att det innebär en satsning på din tillväxt och lönsamhet. Dina kunder känner

Läs mer

De svenska biblioteken har en djup förankring hos medborgarna. Nästan alla känner till och uppskattar verksamheten. Vi har högt förtroende hos

De svenska biblioteken har en djup förankring hos medborgarna. Nästan alla känner till och uppskattar verksamheten. Vi har högt förtroende hos De svenska biblioteken har en djup förankring hos medborgarna. Nästan alla känner till och uppskattar verksamheten. Vi har högt förtroende hos svenska folket och de allra flesta tycker att vi fyller en

Läs mer

Guldsmedsbutiken AB. Väletablerad butiks- och näthandel av guld- och silversmycken. Prisidé: kr Omsättning: kr

Guldsmedsbutiken AB. Väletablerad butiks- och näthandel av guld- och silversmycken. Prisidé: kr Omsättning: kr Företag till salu [DEMOPROSPEKT] Guldsmedsbutiken AB Väletablerad butiks- och näthandel av guld- och silversmycken Prisidé: 1 500 000 kr Omsättning: 3 000 000 kr! Butik på central adress! Produkter från

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen.

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. AFFÄRSPLAN En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Jag/vi och idén 2 Företagsägare och affärsidé 3

Läs mer

Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29

Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29 Marknadsför ditt företag gratis via bildapparna 2012-08-29 Senast uppdaterad 2012-08-29 Bilder ur ett företagsperspektiv har sedan marknadsföringens begynnelse varit viktiga för att inspirera, väcka ett

Läs mer

Ge ditt nya företag en stabilare start! Kostnadsfjitt!

Ge ditt nya företag en stabilare start! Kostnadsfjitt! Ge ditt nya företag en stabilare start! Kostnadsfjitt! Funderar du på att starta eget? Här är goda råd gratis. Arbetet från idé till uppstart kan vara mödosam. Under den processen kan det kännas tryggt

Läs mer

BLI EN AV OSS. En presentation om tjänster, produkter och avtal

BLI EN AV OSS. En presentation om tjänster, produkter och avtal BLI EN AV OSS En presentation om tjänster, produkter och avtal TILLSAMMANS ÄR VI STARKA! Vi är Sveriges äldsta fackhandelskedja men med ett nytt och ungt gemensamt varumärke, Happy Homes. Detta fyller

Läs mer

Du har en tom tomt. Vi får köparen att betala för mer än så.

Du har en tom tomt. Vi får köparen att betala för mer än så. Du har en tom tomt. Vi får köparen att betala för mer än så. Vi fyller din tomt med värde Som säljare av en tomt har du förmodligen ett mål som är viktigare än alla andra: att få så mycket betalt som

Läs mer

Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande. Lisbeth Larsson. Grant Thornton International. All rights reserved.

Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande. Lisbeth Larsson. Grant Thornton International. All rights reserved. Så lyckas du med marknadsföring och varumärkesbyggande Lisbeth Larsson Världens mest värdefulla varumärken 1. Apple 2. Google 3. IBM 4. McDonalds 5. Microsoft Några kända varumärken i Göteborg Dagens presentation

Läs mer

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte?

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte? 20 vanliga avslutstekniker att använda för att öka din försäljning Du kanske blir förvirrad när du läser det här, men det är alldeles för många säljare som tror och hoppas, att bara för att de kan allt

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER NOGA UTVALDA SAJTER Sveriges största mötesplats

Läs mer

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K

I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K > < I N N EHÅ L L I K K AB VA R U MÄ RK ES BO K I N L E DN I N G U p p drage t Vi vill mer. Vi vågar satsa. Vi ger resultat. 6 7 Erbj u dan de t Visa vad våra färger går för. 8 9 Drivk rafte rna 1 0 1

Läs mer

26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE

26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE 26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE #ekonomiftg www.ekonomiforetag.se Huvudpartner Guldsponsor Silversponsor DEN 26-27 SEPTEMBER ÄR DET DAGS FÖR

Läs mer

Kreativitet som Konkurrensmedel

Kreativitet som Konkurrensmedel www.realize.se 1 Kreativitet som Konkurrensmedel Vi är på väg in i Idésamhället. Ord som kreativitet och innovation upprepas som ett mantra. Det är många som vill. Det är färre som kan. Realize AB är ett

Läs mer

Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval

Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval Personligare hem Inred med Svenska Bostäders stilval och tillval Nu gör vi det enklare för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda

Läs mer

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL

INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL INRED MED SVENSKA BOSTÄDERS STILVAL OCH TILLVAL PERSONLIGARE HEM Vi gör det enkelt för dig att sätta din personliga prägel på din lägenhet. Genom Svenska Bostäders stilval och tillval kan du inreda lägenheten

Läs mer

Visita en del av en växande framtidsbransch

Visita en del av en växande framtidsbransch Bli medlem Visita en del av en växande framtidsbransch FÖR DIG SOM VERKAR INOM BESÖKSNÄRINGEN HAR Visita jobbat i över hundra år. Vi har sedan starten arbetat för branschens utveckling och för att våra

Läs mer

REvolution i e-handeln!

REvolution i e-handeln! REvolution i e-handeln! NU ÖPPNAR VI PLORIO nätshopping i verkligheten Du får en fysisk butik för dina varor Du och dina kollegor drar kunder till varandra Dina kunder kan känna på och prova varorna Du

Läs mer

DIGITAL MATHANDEL Rapport 2014. En rapport om livsmedelsförsäljningen på nätet

DIGITAL MATHANDEL Rapport 2014. En rapport om livsmedelsförsäljningen på nätet DIGITAL MATHANDEL Rapport 2014 En rapport om livsmedelsförsäljningen på nätet B1 Sammanfattning För femte året i följd har Svensk Digital Handel (tidigare Svensk Distanshandel) tagit fram rapporten Digital

Läs mer

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa

Varumärkesfrämjande. möjligheter. Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen. Nordens största fastfood- & cafémässa Varumärkesfrämjande möjligheter Nordens största fastfood- & cafémässa Årets viktigaste mässa för restaurangbranschen 2 Guldpartner Som Guldpartner har du en unik möjlighet att markera din position på marknaden

Läs mer

Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen!

Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen! Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen! Hur gör dem som lyckas stärka sina positioner under lågkonjunkturen? Vad och hur gör de för att ta marknadsandelar, stärka varumärket, öka försäljningen?

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

Sveriges största aktör inom nyföretagarrådgivning!

Sveriges största aktör inom nyföretagarrådgivning! Sveriges största aktör inom nyföretagarrådgivning! STIFTELSEN Genomförde 9 343 rådgivningar under 2010 Medverkar till att 2 000 företag startar per år 11 000 klienter i vår databas 65 rådgivare 10 anställda

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Vår verkstad. Utvecklar människor och affärer.

Vår verkstad. Utvecklar människor och affärer. Vår verkstad Utvecklar människor och affärer. Västerås Science Park är en inspirerande och innovativ miljö och mötesplats för företag i tillväxt där människor, idéer, kunskap och kapital kan mötas och

Läs mer

26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE

26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE 26-27 SEPTEMBER 2018 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM ÅRETS VIKTIGASTE ARENA FÖR EKONOMER OCH FÖRETAGARE #ekonomiftg www.ekonomiforetag.se Huvudpartner Guldsponsor Silversponsor DEN 26-27 SEPTEMBER ÄR DET DAGS FÖR

Läs mer

Innehåll. Kommunikationspolicy 4 Grundläggande värderingar för anställda i Lunds kommun 8

Innehåll. Kommunikationspolicy 4 Grundläggande värderingar för anställda i Lunds kommun 8 Innehåll Kommunikationspolicy 4 Grundläggande värderingar för anställda i Lunds kommun 8 Varumärkesstrategi 10 Lunds kommun som ett gemensamt varumärke 13 Lund idéernas stad 13 Kommunen som en del av staden

Läs mer

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR.

DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. DIN MEST KOMPLETTA LEVERANTÖR. VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD Att delta på mässor är en investering, och som med alla investeringar ska den naturligtvis ge resultat. Vi på L-Konsult Exhibition är specialister

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER Om Paketet Här når du på ett enkelt sätt direkt

Läs mer

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN 2 I butiken tar kunden beslutet att köpa produkten. En tydlig, enkel och inspirerande butiksmiljö är därför grundförutsättningen

Läs mer

Coachning av mikroföretag inom livsmedelsbranschen som samarbetspartner för dagligvaruhandeln

Coachning av mikroföretag inom livsmedelsbranschen som samarbetspartner för dagligvaruhandeln Coachning av mikroföretag inom livsmedelsbranschen som samarbetspartner för dagligvaruhandeln Projektetsbakgrund Handeln kan samarbeta med leverantörer av alla storlekar. Man ska emellertid kunna dra nytta

Läs mer

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR

SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR SKYLTAR ALUMINIUM AKRYL ROS PLAST FRIGOLIT BILDEKOR DEKAL BANDEROLLER ROLLUPS MÄSSM VEPOR DEKALER TAPETER FÖNST D SKYLTAR BEACHFLAGS FLAGGOR REFLEX VÄGGDEKOR DEKALER BA

Läs mer

PRISLISTA 2015. www.alltombrollop.com. Vi finns där brudparen finns!

PRISLISTA 2015. www.alltombrollop.com. Vi finns där brudparen finns! PRISLISTA 0 Vi finns där brudparen finns! Det råder fullkomlig bröllopsfeber både i Skandinavien och ute i Europa. Bröllop är en festlighet som ska firas ordentligt och populärast är det att göra tillställningen

Läs mer

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se 1813-15 -20 AUGUSTI, JANUARI, KISTAMÄSSAN, STOCKHOLM STOCKHOLM Höst 2015 EXPOXTRA Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan Höst 2015 I samarbete med KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA Promotionmässan

Läs mer

Varumärkesplattform för Mariestad och Mariestads kommun

Varumärkesplattform för Mariestad och Mariestads kommun Varumärkesplattform för Mariestad och Mariestads kommun 1 Att bygga ett starkt varumärke Att bygga ett starkt varumärke kräver inte enbart en bra produkt eller tjänst. Att bygga ett starkt varumärke kräver

Läs mer

Har du gjort en affärsplan för ditt företag har du ett underlag för presentation och diskussion även i den.

Har du gjort en affärsplan för ditt företag har du ett underlag för presentation och diskussion även i den. Egenbedömning inför presentation Som företagare är du alltid fullt upptagen men alla väntar sig ändå att du är den som kan ditt företag bäst och kan beskriva det. Denna checklista tar dig igenom frågeställningar

Läs mer

Vill du kontakta villaägare kan du t. ex. välja efter dessa kriterier: Nyinflyttade till villa

Vill du kontakta villaägare kan du t. ex. välja efter dessa kriterier: Nyinflyttade till villa Hej elektriker! En (H)ELRÄTT satsning. Det sker stora förändringar i elteknikbranschen. För att få marknaden uppmärksam på detta går EIO och SEG nu gemensamt ut i en stor kampanj som ska upplysa, inspirera

Läs mer

Vägledning om insamling

Vägledning om insamling VERKTYGSLÅDA OM Vägledning om insamling Insamling är en viktig strategi att förena människor i samhället och tillgodose lokala behov på ett effektivt sätt. Det finns många sätt att genomföra insamlingar,

Läs mer

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept

Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept Mekonomen Bilverkstad ett vinnande koncept ÄR DU BEREDD ATT SATSA PÅ NÅGOT NYTT? Mekonomen är ett av Sveriges starkaste varumärken. År efter år topprankar vi i olika undersökningar. Det är naturligtvis

Läs mer

Ramverk för: Resultatmätning. Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB

Ramverk för: Resultatmätning. Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB Ramverk för: Resultatmätning Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB Att mäta resultat av marknadsinvesteringarna Att följa upp och mäta resultaten

Läs mer

Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR

Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR ICA MAXI Special kan delas upp i två huvudsektioner LIVS- sidan och SPECIAL- sidan. Vid just detta besök vill vi sätta allt fokus på

Läs mer

Golvkedjans. Annonsmallar GOLVKEDJAN - YRKESMÄN ÖVER HELA LANDET. Annonsmallar

Golvkedjans. Annonsmallar GOLVKEDJAN - YRKESMÄN ÖVER HELA LANDET. Annonsmallar Annonsmallar Sid 1 av 13 Golvkedjans Annonsmallar I detta häfte hittar du diverse annonsmallar med förslag på såväl text som layoututformning. Du kan använda mallarna som inspiration eller som underlag

Läs mer

Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och

Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och Våga Växa Vinna Under 2008-2010 driver ALMI i Gotlands, Jönköpings, Kalmars och Kronobergs län tillsammans med Science Park Jönköping, Träcentrum och Swerea SWECAST projektet Våga Växa Vinna. Projektet

Läs mer

Vad är marknadsföring? En föreläsning i samband med naturpassets konferens 2010 av: Andreas Davidsson www.adreklamkonsult.

Vad är marknadsföring? En föreläsning i samband med naturpassets konferens 2010 av: Andreas Davidsson www.adreklamkonsult. Vad är marknadsföring? En föreläsning i samband med naturpassets konferens 2010 av: Andreas Davidsson www.adreklamkonsult.se 070-425 47 94 andreas@adreklamkonsult.se Vad är marknadsföring? För många är

Läs mer

Mediaplan. beslutsfattare inom dagligvaruhandeln. Går ut till hela Dagligvaruhandeln i Sverige

Mediaplan. beslutsfattare inom dagligvaruhandeln. Går ut till hela Dagligvaruhandeln i Sverige BUTIKS NÄ RA & O BER O END E Mediaplan 2012 Nå ut till ALLA beslutsfattare inom dagligvaruhandeln Går ut till hela Dagligvaruhandeln i Sverige UTGIVNINGSPLAN TIDNING nr tema utgivning materialdag 1 Återblick

Läs mer

Offentlig upphandling - affärer för miljoner -

Offentlig upphandling - affärer för miljoner - Offentlig upphandling - affärer för miljoner - Åsa Johansson Årlig omsättning Sverige ca 500 miljarder SEK Flen ca 330 miljoner SEK Syfte! Att konkurrensutsätta inköp så att skattemedel används på bästa

Läs mer

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI KGK Case KGK Bakgrund KGK har den nordiska agenturen för varumärket DEFA biltillbehör, mest känt för sina bilvärmepaket som består av kupé- och motorvärmare. Varje höst, i god tid innan kylan, görs en

Läs mer

Strategisk marknadsanalys

Strategisk marknadsanalys Ramverk för: Strategisk marknadsanalys Datum: Företag: Kund/prospect: Produkt/tjänst: Nuvarande omsättning på kunder: Uppskattad potential: Säljmål på kund/prospect: Copyright 2013. Pyramid Communication

Läs mer

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget.

Som man uppfattar medarbetaren så uppfattar man också företaget. Boksammanfattning Ditt professionella rykte - Upptäck DIN främsta tillgång. av Per Frykman & Karin Sandin Företag över hela världen lägger ner enorma summor på att vårda och stärka sitt varumärke, rykte

Läs mer

Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång.

Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång. Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång. Mitt företagande På mig som företagare ställs det många krav. Den ena kunden önskar en sak och den andra kunden något helt annat. Trender svänger och modet

Läs mer

Vad ska vi ha varandra till?

Vad ska vi ha varandra till? Vad ska vi ha varandra till? Om jag har sett längre, är det för att jag stått på jättars axlar Isaac Newton Du vet vad barn och ungdomar behöver för att växa och utvecklas. Vad behöver du? Vi behöver inte

Läs mer

Gå på avslut gå med i Säljarnas!

Gå på avslut gå med i Säljarnas! Gå på avslut gå med i Säljarnas! Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning. Att vara säljare är världens bästa jobb. I alla fall om du frågar oss. Friheten, utmaningen och den individuella prestationen

Läs mer

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April

Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April 01 Sundsvalls NYA Inspirationsmässa NORDICHALLEN, Gärdehov 22-24 April Du Syns AB Mittevent har skapat en ny inspirationsmässa utefter

Läs mer

Nyckeln till lönsam tillväxt

Nyckeln till lönsam tillväxt Nyckeln till lönsam tillväxt Anders Ekdahl Strategisk rådgivning Affärsutveckling Inspiration Hej Anders, Det går bra för Bosch Rexroth och det gör oss stolta, men vi vill fortsätta bli ännu bättre. Vi

Läs mer

Klimat och miljöfrågor affärskritiska för medelstora företag

Klimat och miljöfrågor affärskritiska för medelstora företag Ingela Hemming, SEB:s Företagarekonom Tisdag den 6 september 2011 SEB:s Företagarpanel om miljö och affärer Klimat och miljöfrågor affärskritiska för medelstora företag SEB har frågat 1 390 företagare

Läs mer

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete PRINT MANAGEMENT Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontroll över din tryckta kommunikation Vill du fokusera på din kärnverk

Läs mer

Konkurrera på rätt sätt! Så fungerar konkurrenslagen INFORMATION FRÅN KONKURRENSVERKET

Konkurrera på rätt sätt! Så fungerar konkurrenslagen INFORMATION FRÅN KONKURRENSVERKET Konkurrera på rätt sätt! Så fungerar konkurrenslagen INFORMATION FRÅN KONKURRENSVERKET 1 Kom ihåg!» Samarbeta INTE om priser.» Dela INTE upp marknaden.» Utbyt INTE strategiskt viktig information. 2 Du

Läs mer

FINALISTER 2018 Årets Butik

FINALISTER 2018 Årets Butik FINALISTER 2018 Årets Butik Finalister 4 Ica Kvantum Landvetter 7 Östenssons Skänninge 8 Ica Maxi Nacka VANA VINNARE En butik där personalen får leda sig själva, ta egna initiativ, vara kreativa och utvecklas

Läs mer

Gladare måndagar. För dig som chef Erbjudande till dig som är chef, just nu kan du prova oss utan kostnad i tre månader.* Sms:a Vision till 71501

Gladare måndagar. För dig som chef Erbjudande till dig som är chef, just nu kan du prova oss utan kostnad i tre månader.* Sms:a Vision till 71501 Gladare måndagar. För dig som chef Erbjudande till dig som är chef, just nu kan du prova oss utan kostnad i tre månader.* Sms:a Vision till 71501 *Om du är under 30 betalar du endast 100 kr för hela första

Läs mer

DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND?

DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND? DIN RESTAURANGGROSSIST E-HANDEL DU BESTÄLLER, VI LEVERERAR! ÄNNU INTE E-HANDELSKUND? I denna broschyr finner du information om Axfood Snabbgross och vår e-handel. Tips! Vill du ha hjälp att komma igång

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift.

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. www.happygift.se VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. Med enkelhet väljer du en eller flera presenter ur vår omfattande samling. Med

Läs mer

E N U N D E R S Ö K N I N G B L A N D N Y F Ö R E T A G A R E O C H E T A B L E R A D E F Ö R E T A G A R E

E N U N D E R S Ö K N I N G B L A N D N Y F Ö R E T A G A R E O C H E T A B L E R A D E F Ö R E T A G A R E FÖRETAGARES BEHOV AV STÖD E N U N D E R S Ö K N I N G B L A N D N Y F Ö R E T A G A R E O C H E T A B L E R A D E F Ö R E T A G A R E A V A T T I T Y D I K A R L S T A D A B P Å U P P D R A G A V D E T

Läs mer

TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN

TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN TM. HEALTHY ATTRACTION SOLSTUDIOKONCEPT FRÅN ULTRA TAN Ett nyckelfärdigt koncept Det stora praktiska arbetet som det innebär att skapa en egen solstudio har hindrat många duktiga människor från att våga

Läs mer

InItIatIvet för. socialt ansvar

InItIatIvet för. socialt ansvar InItIatIvet för socialt ansvar Initiativet för socialt ansvar Initiativet för Socialt ansvar är ett av CSR Västsveriges handlingsprogram för ökat ansvarstagande, lokalt som globalt. Det är tänkt att kunna

Läs mer

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Fokusvaror! Kampanjer som driver försäljning Våra kampanjtidningar är mycket uppskattade hos

Läs mer

InItIatIvet för. miljö ansvar

InItIatIvet för. miljö ansvar InItIatIvet för miljö ansvar Initiativet för miljöansvar Initiativet för Miljöansvar är ett av CSR Västsveriges handlingsprogram för ökat ansvarstagande, lokalt som globalt. Det är tänkt att kunna fungera

Läs mer

Nya företagare behöver goda råd

Nya företagare behöver goda råd Nya företagare behöver goda råd En bättre Vi start ger en bättre start Vår uppgift är att ge alla som vill starta eget bästa möjliga förutsättningar för att lyckas! NyföretagarCentrums Vi förmedlar uppgift

Läs mer

KOM NÄRMARE KUNDEN OM FÖRDELARNA MED ATT KOMMUNICERA DÄR MÄNNISKOR HANDLAR KOM NÄRMARE KUNDEN - 1

KOM NÄRMARE KUNDEN OM FÖRDELARNA MED ATT KOMMUNICERA DÄR MÄNNISKOR HANDLAR KOM NÄRMARE KUNDEN - 1 KOM NÄRMARE KUNDEN OM FÖRDELARNA MED ATT KOMMUNICERA DÄR MÄNNISKOR HANDLAR KOM NÄRMARE KUNDEN - 1 KANALEN DÄR DU SYNS, HÖRS OCH FÅR EFFEKT. Inget slår ett köpcentrum som kanal för överraskande och lyckade

Läs mer

Kompetenskriterier för ledare i Lunds kommun

Kompetenskriterier för ledare i Lunds kommun Kompetenskriterier för ledare i Lunds kommun Som ledare i Lunds kommun har du en avgörande betydelse för verksamhetens kvalitet. Du har stort inflytande på hur medarbetare presterar och trivs samt hur

Läs mer

Att marknadsföra bibliotekens tjänster

Att marknadsföra bibliotekens tjänster Att marknadsföra bibliotekens tjänster Innan ni påbörjar planeringen av olika marknadsföringsaktiviteter så bör ni fundera igenom några grundläggande saker: resurser som ni har att tillgå, era viktigaste

Läs mer

Elons vitvaror Kampanj i fem steg

Elons vitvaror Kampanj i fem steg Elons vitvaror Kampanj i fem steg Steg 1: Affisch i trappuppgång Steg 2: Brev till ordförande Steg 3: Avtal till ordförande Steg 4: Affisch i trappuppgång Steg 5: Brev och folder till medlemmar Skrolla

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Nya. Skandinaviens ledande destinationsbolag. Visit Dalarna

Nya. Skandinaviens ledande destinationsbolag. Visit Dalarna Nya Skandinaviens ledande destinationsbolag Visit Dalarna Vi konkurrerar med 150 000 kommuner och regioner i Europa om boende, besökare, företag, investeringar och kompetens. Beslutsunderlag Syfte och

Läs mer

g in n d re sin tik u B

g in n d re sin tik u B Butiksinredning SID 2 BUTIKSINREDNING 2015 Ny butiksinredning? Vi besöker dig mer än gärna! På Tylöprint strävar vi efter att alltid kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar. När du anlitar oss för att

Läs mer

GUIDE BUTIKSEVENT EASTON DAY

GUIDE BUTIKSEVENT EASTON DAY GUIDE BUTIKSEVENT EASTON DAY NYA EASTON UTVECKLAR DIN AFFÄR >> >> Easton Hockey har en relativt kort men framgångsrik historia på hemkontinenten Nordamerika. Framgången har nåtts tack vare ett starkt fokus

Läs mer

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010

Du - ett varumärke. Bygg ditt personliga varumärke och stärk ditt professionella rykte. Umeå 17-18 mars 2010 Du - ett varumärke Umeå 17-18 mars 2010 Curomed Utbildning, Håkmark 213, 905 91 UMEÅ, tel 090-38375, fax 090-38331 e-post info@curomed.se, www.curomed.se 1 DU ETT VARUMÄRKE Du - Ett Varumärke Ditt personliga

Läs mer

LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 www.ljk.se

LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 www.ljk.se 2014 LJK loredana jelmini kommunikation Malmö 4 mars 2014 Omvärldsbevakning Vision var vill du vara om xx år Strategi hur kommer du dit Ditt varumärke Mission vad brinner du för Mål och delmåll Mål och

Läs mer

Hur viktigt är ditt varumärke?

Hur viktigt är ditt varumärke? Hur viktigt är ditt varumärke? Bygger du ditt varumärke för att du ska få göra fler och bättre affärer? Då är ett varumärkesskydd en klok investering. Skyddar dina idéer Ditt varumärke är inte vad du säger

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

Vilja. Våga. Växa. Tillsammans med Inkubatorn i Borås. www.ink-boras.se

Vilja. Våga. Växa. Tillsammans med Inkubatorn i Borås. www.ink-boras.se Vilja. Våga. Växa. Tillsammans med Inkubatorn i Borås. www.ink-boras.se Ibland är det avgörande med rätt partner. Vi heter det vi är: Inkubatorn i Borås. En partner för dig som vill utveckla idéer och

Läs mer

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR

ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR ALLT DU BEHÖVER VETA OM ETT MEDLEMSKAP I SHR VÄLKOMNA TILL DET ROLIGASTE VI VET! Vi jobbar i en fantastiskt rolig och spännande bransch och vi kan varje år räkna in många nya medlemmar. Restauranger och

Läs mer

Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring

Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring Betala endast för resultat så fungerar affiliatemarknadsföring Affiliatemarknadsföring är prestationsbaserad försäljning på Internet där sk Publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare

Läs mer

Två utbildningsträffar, tillsammans med andra företag, som ger dig kunskap och praktiska verktyg i att utveckla ditt företag.

Två utbildningsträffar, tillsammans med andra företag, som ger dig kunskap och praktiska verktyg i att utveckla ditt företag. Affärsutveckling Hitta och förfina ditt företags konkurrenskraft! Bygg målmedvetet, långsiktigt och framgångsrikt! Analysmodeller och praktisk vägledning! MÅLGRUPP: Ledning, ledningsgrupp MÅLSÄTTNING:

Läs mer

Samhandel. & lojalitet

Samhandel. & lojalitet Samhandel - det nya sättet att handla på & lojalitet - enkla lösningar Merförsäljning Inköpsfördelar Lojalitet Marknadsföring Nätverk - det nya sättet att handla på Enkla lösningar är det bästa alternativet.

Läs mer

Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk

Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, Teknikföretagen och Svensk Teknik och

Läs mer

Nominering - Årets Landsbygdsföretagare Med checklista

Nominering - Årets Landsbygdsföretagare Med checklista Nominering - Årets Landsbygdsföretagare Med checklista Härmed nomineras följande förslag till Årets Landsbygdsföretagare. Namn på nominerad företagare eller grupp av företagare: Höglunds Blommor AB Journalnummer:

Läs mer