Mini Giro d'italia med Bernt Johansson 6-14 september 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mini Giro d'italia med Bernt Johansson 6-14 september 2014"

Transkript

1 inbjuder till: Mini Giro d'italia med Bernt Johansson 6-14 september 2014 Sexdagars etapplopp genom regionerna Emilia-Romagna och Toscana och enklaven San Marino Italienska halvön när det är som vackrast! Välkommen att följa med på en dryg vecka fylld med härliga cykeletapper på ca km. Idén till det här upplägget har Bernt Johansson tidigare provat som ett företagsevent. Under ett gemensamt cykelläger under påsken 2014 så kom vi överrens om att detta borde vi gå ut och erbjuda till flera. Sagt och gjort, vi bjuder nu in till premiärturen och vi ser gärna att just Du är en av deltagarna! Veckan innehåller fantastisk natur, god mat (gott vin), massor av (lugn) härlig cykling, fikastopp, långa backar med bedårande utsikt både upp och ner, gemenskap och många skratt. Du som åker med har förmodligen en racercykel och tränar minst två gånger i veckan, framförallt under den kommande sommaren och fram till det att vårt Giro startar. Vi håller s.k. prattempo, åker i samlad grupp och väntar in varandra om någon behöver ta det lugnare. Det kan också bli att vi delar upp oss i två grupper då det under några etapper finns möjlighet att korta av eller förlänga etapperna. Du kan vara man eller kvinna, ung eller pensionär men gillar att vara aktiv, upptäcka nya saker och platser i trevligt sällskap. Om du kan pricka av kravlistan ovan, så kan du vara lugn för att du platsar och kan åka med. Då kommer du att få en härlig semestervecka, bli en bättre cyklist, hitta en ny dimension i cyklingen - och få nya vänner! Bernt Johansson, som själv tränade mycket i området när han var proffs, kommer att leda en grupp, medan Michael Ekström, också han med mycket vana från cykling i Italien, leder den andra gruppen. Dessutom kommer Torbjörn Pettersson och Bernt s dotter Towe att vara med och sköta logistiken med luncher, transporter, bagage mm. 1 (6)

2 Program och distanser* *Dagsetappernas längd kommer att kunna regleras, både längre eller kortare Lördag 6 september Ankomst till Golf Hotel Riolo Terme Eftermiddagen/kvällen ägnar vi åt att fixa cyklarna och att packa upp. Ev. kan det bli en provtur på cykeln. Innan middagen har vi en grundlig genomgång om vad som gäller under veckan, bl. a. teknik, klungåkning, bansträckning, upplägg, m.m. Detta för att alla skall känna sig trygga med vad som väntar och vad vi har för backup. Söndag 7 september Etapp 1, Riolo Terme - San Marino, 130 km Sträckningen börjar med böljande landskap, sedan mestadels slätt med ett par stigningar innan vi får dagens rejäla stigning de sista milen fram till hotellet, Grand Hotel Primavera, i republiken San Marino. Under kvällen transporteras vi sedan upp till den gamla stadsdelen för en kortare guidad tur inkl. den spännande och intressanta historien om republikens tillkomst och unika suveränitet, något som gör att San Marino finns med på Unesco s världsarvslista. Vi äter också gemensam middag i utkanten av gamla stan innan vi åker tillbaka till hotellet. San Marino, april (6)

3 Måndag 8 september Etapp 2, San Marino Gubbio, 130 km Vi börjar med utförskörning ut ur San Marino. Sedan så letar sig vägen upp till Urbino som ligger på 500 meter ungefär. Fika och rast på det gamla torget innanför murarna. Etappen går sedan på mindre vägar utan tung trafik. Det är mycket vacker och en del upp och ner utan att vi behöver passera något högt pass för att ta oss över Apenninerna. Sista backen är några kilometer lång innan det bär utför en halvmil ner till den medeltida staden Gubbio. Här checkar vi in på Hotel San Marco. Tisdag 9 september Etapp 3, Gubbio Siena 149 km Det här är en lång etapp men kanske den vackraste (speciellt på slutet). Det är ganska lätt åkt i början fast med lite mera trafik innan vi viker av efter några mil in på småvägar. Sedan får vi en ganska brant backe på fyra km. innan vi kommer ner på en slätt. I Sinalunga bär det uppför igen några km. och efter det så kommer vi upp på de karaktäristiska, toskanska kullarna som böljar sig fram tills vi klättrar upp den sista biten till Hotel Vico Alto, som ligger utanför stadsmurarna, ca 2 km från centrum. Onsdag 10 september Vilodag i Siena Vi börjar dagen med sovmorgon och lite senare frukost och sedan är det fria aktiviteter under förmiddagen. Återsamling med lunch på hotellet. På eftermiddagen får vi en guidad visning till fots i den mycket vackra och historiskt intressanta staden Siena. Måhända avslutas vandringen vid någon bar eller gelatteria för att inta något svalkande Middagen äter vi sedan på vårt hotell. 3 (6)

4 Torsdag 11 september Etapp 4, Siena - Marina di Pietrasanta 150 km Dagens etapp är lättåkt men den längst. Vi får en stigning över öppna landskap till San Gimignano. Därefter är det utför och flackt ända fram till Lucca. Efter Lucca är det lite uppför innan vi kommer fram och får en sista härlig utförskörning innan vi når Havet och Hotel Savoy i Marina di Pietrasanta. Fredag 12 september Etapp 5, Marina di Pietrasanta Florens, 149 km Vi cyklar tillbaka samma väg mot Lucca som vi kom igår. I Lucca vänder vi dock upp mot bergen i NO, för att kunna köra den längre och vackrare vägen. Sträckningen går upp i bergen ovanför Montecatini. Efter en riktig fin klättring så slingrar sig vägen fram uppe på berget tills vi kör ner i Pistoia då det är ca.fyra släta mil kvar till Florens. Fantastiskt fin etapp på vägar där Bernt ofta tränade på när han bodde utanför Montecatini. Ett kärt återseende för honom och en häftig upplevelse för er hoppas han! I Florens bor vi på Hotel Villa Liberty som ligger två km från centrum. Eftersom hotellet inte har någon restaurang så går vi ut och äter tillsammans på förbokad restaurang. Florens, Toscana med omgivningar, april (6)

5 Lördag 13 september Etapp 6, Florens Riolo Terme 93 km Etappen börjar med att vi klättrar upp till Fiesole som ligger ovanför Florens. Sedan så håller vi oss lite högt fram till slutet av dalen. Där börjar det gå lite uppför innan backen börjar mot toppen av Passo Sambuca från andra sidan. Det är en riktig stigning på åtta km innan det går utför en bit, och sen tar vi de sista två kilometrarna upp till passet på 1080 m.ö.h. Väl uppe så är det lättåkt ända ner till Riolo Terme, drygt fyra mil bort. Fast först så stannar vi Pallazuolo nere i dalen för att äta glass, ett favoritställe! Bankett på kvällen för att fira målgången och summera veckans prestationer. Bilder från vårt cykelläger i Riolo Terme under påsken 2014 Pris per person: SEK, för helpension med del i dubbelrum 6-14 september Enkelrumstillägg per vecka: 1900 SEK. Anmälan: Via till torbjorn.pettersson@sporteventtravel.se Fakturering av deltagaravgifter: Fakturering sker vid anmälan, med förfallodagen efter genomförandet av lägret. Detta ingår: Frukost, lunch och middag. Föreläsningar, hjälp med inställning av cykeln, teknikinstruktioner under träning, träning i grupp under ledning av instruktör på olika rundor varje dag. Ingår ej: Flygbiljett inkl. ev. cykel, transfers, utflykter, ev. cykelhyra, dryck till måltiderna, rese- & avbeställningsförsäkring. 5 (6)

6 Tips på flyg Bologna t.o.r. och andra alternativ SAS (ev. i kombination med andra bolag i Star Alliance) flyger från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn till Bologna (ca 60 km från Riolo Terme). Om ni reser i grupp kan Ryan Air från Skavsta till Bergamo vara ett alternativ, dock med längre transfer, ca 29 mil. En sida som kan rekommenderas är lätt att hitta kombinationsbiljetter på till Bologna. Vi kan även hjälpa till att boka extranätter vid ankomst eller hemresan. Vi kan hjälpa till med att organisera transfer till självkostnadspris. Ju flera som delar transfer, desto billigare blir det i så fall. Prisexempel: Enkel resa 1-4 personer ca 80 (utan cyklar), övrigt på prisförfrågan. Resegarantilagen Vi väljer i dagsläget att fakturera deltagarna med betalning i efterhand och ställer därför ingen resegaranti till Kammarkollegiet. Vi vill därmed uppmärksamma deltagarna på detta. Avbokningsregler Eftersom slutbetalning sker efter resans genomförande, faktureras en administrationskostnad vid ev. avbokning enligt följande; Fram till 5 augusti 2014 faktureras 5 % av resans pris Mellan 6-22 augusti 2014 faktureras 15 % av resans pris Mellan augusti 2014 faktureras 50 % av resans pris Från 30 augusti 2015 faktureras 100 % av resans pris Reseförsäkring och avbeställningsskydd Reseförsäkring och avveställningsskydd ingår ej. En begränsad reseförsäkring inkl. avbeställningsskydd brukar ingå i hemförsäkringen, dubbelkolla gärna med ditt försäkringsbolag. För att teckna en extra reseförsäkring och/eller avbeställningsskydd, rekommenderar vi ERV, Deltagarna uppmanas att skaffa ett European Health Insurance Card, som man beställer hos Försäkringskassan. Hyrcyklar Om du inte tar med egen cykel kan vi rekommendera att du bokar en cykel hos BikeRentalPlus som vi samarbetat med under flera år. Dom levererar/hämtar din cykel till hotellet. Prisexempel för Titanium Road Bikes är ca 35 per dag. Deras hemsida hittar du på Bagage Vi kommer ju att ha ankomst och avresa från Golf Hotel Terme i Riolo Terme. Det innebär att vi kan lämna cykelväskor mm där. Anmälda deltagare kommer att få instruktioner om hur bagagehanteringen kommer att gå till under våra cykeldagar. Regler på maximal storlek på bagaget kommer att finnas, om möjligt kommer vi att samarbeta med en väsksponsor och tillhandahålla en väska till varje deltagare. Övrigt Minsta antalet deltagare för genomförande är 12 personer. Max antal deltagare är 20. Vi reserverar oss för eventuella valutförändringar fram till dagen för Girots slutfakturering. Om du har frågor så maila eller ring Torbjörn Pettersson, torbjorn.pettersson@sporteventravel.se, tel Välkommen att boka Ditt Giro d Italia! Sport Event Travel Torbjörn Pettersson AB Företaget ägs och drivs av Torbjörn Pettersson som har mer än 10 års erfarenhet av att resa med, och sköta logistiken för idrottsgrupper inom bl.a. cykel, längdskidåkning och orientering till olika event världen över. Samarbetar också med Nordic Ways, ett sporteventföretag i Kina, och administrerar deras grupper till Vasaloppet China och Vätternrundan China. Bernt Johansson Bernt är mest känd för sitt OS-guld i Montréal Han vann även VM-guld i lagtempo Han har också varit total-trea i Giro d'italia med två etappsegrar delade Bernt Svenska Dagbladets Bragdmedalj med Anders Gärderud. På senare år minns vi Bernts deltagande i Mästarnas Mästare 2013, där han blev känd som Kobran och slutade på tredje plats. Inför OS i London 2012 röstades hans lopp i OS 1976, av svenska folket, fram som det häftigaste ögonblicket i sommar-os historia. Bernt arbetar idag som Strateg inom hälsa och träning hos Avonova, en av landets största aktörer inom företagshälsa. Sedan 15 år tillbaka så har Bernt stått som värd för två eller flera veckoläger per år i Italien. Konceptet är därför både väl beprövat - och uppskattat bland de flera hundra motionärer som har varit med på lägren. 6 (6)

Avonova Active bjuder in till:

Avonova Active bjuder in till: Avonova Active bjuder in till: Mini Giro d'italia med Bernt Johansson 10 18 september 2016 Sexdagars etapplopp genom regionerna Emilia-Romagna, Toscana och lilleputtlandet San Marino Italien där det är

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Mini Giro Toscana & Cinque Terre med Bernt Johansson som ciceron.

Mini Giro Toscana & Cinque Terre med Bernt Johansson som ciceron. Bernt Johansson Bike Event och Torbjörn Pettersson Sport Event Travel bjuder in till: Mini Giro Toscana & Cinque Terre med Bernt Johansson som ciceron. 4 12: e Maj 2019 Följ med på sju dagars cykling i

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg. För den som önskar kan man ansluta från Stockholm el. Köpenhamn eftersom huvudflyget avgår från

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden

ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA. Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND ITALIEN MED LJUVLIGA TOSCANA LÄS, LÄR OCH RES Tid: 13-20 september, avresa: kl.01.50 från: Träffpunkten Färjestaden Pris: c:a 9500 kr/ person i dubbelrum, enkelrum:

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND

8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND 8-16 september FRANKRIKE-ITALIEN SCHWEIZ-ÖSTERRIKE TYSKLAND Toscana San Gimignano Bernina Expressen Om ni vill unna er något alldeles extra följ med på en resa till ett av Italiens mest omskrivna landskap

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2016 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg med KLM via Amsterdam till Havanna Onsdag 24/2 (DAG 1) MOT CUBA-DAGEN : 06.30: Avgång Landvetter

Läs mer

Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana!

Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana! Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana! Här kommer information om vår resa till Toscana 18-22 maj 2016. Gården som vi ska bo på heter Residenza Cornino och är ett typiskt

Läs mer

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen.

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen. Res med M2 Sport till Marcialonga 2013 Nu har vi ett färdigt erbjudande till dig som anmält ditt intresse för att resa tillsammans med oss. Här nedan har du all information om vårt erbjudande. Så här går

Läs mer

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 UPPTÄCK RÄTTVIK FRÅN SADELN Att följa med på en guidad utflykt ger mervärde till din cykelupplevelse oavsett om du aldrig besökt Rättvik eller känner till omgivningen

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015

Inbjudan till. Träningsläger. Österrike Wipptal. 8-16 augusti 2015 Inbjudan till Träningsläger Österrike Wipptal 8-16 augusti 2015 Info: Den andra veckan i augusti är det dags för årets stora klubb-händelse. Då drar nämligen OK Hammaren till Wipptal i Österrikiska alperna

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015

Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Preliminärt Program för Jubileumsresa med Club Amarone till Valpolicella 2015 Datum: 8-11 oktober Pris 10.500 kr / person (inluderar allt utom flyg) Välkommen att följa med till Valpolicella. Det är nu

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2

Herzlich wilkommen nach Engelberg! 08-654 12 60, www.skiunlimited.se Skidtest Engelberg, Vitt & Brett 2 Skidtest I Engelberg kommer snön normalt tidigt på hösten. Med snön kommer abstinensstinna friåkarproffs, skidfilmare och säsongare från hela världen. Med sitt läge får Engelberg ofta besök av lågtryck

Läs mer

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA Madrid och dess omgivning fascinerar! Här finns själva kärnan till det som idag utgör Spanien. Giftermålet 1479 mellan regenterna Isabella och Ferdinand enade Spaniens

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: - God mat och mycket mat, vi behövde aldrig gå hungriga!

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: - God mat och mycket mat, vi behövde aldrig gå hungriga! Namn: Kristina Palm Resa: Balkan Trail Datum: 12-19 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar

Läs mer

Friskis & Svettis Eskilstuna

Friskis & Svettis Eskilstuna Friskis & Svettis Eskilstuna Träningsresa 2018 La Manga Club, Spanien 6-13 Maj 2018 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som dig

Läs mer

PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti!

PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti! PM Cykelcity Gran Fondo Tour 11-15 augusti! Varmt välkommen till en härlig cykelvecka i Dalarna med oss på Cykelklubben.se, YA Arena, Bancykelklubben och Cykelcity! I år är vi stolta över att få ge svenska

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

SAS, San Francisco & bilhyra

SAS, San Francisco & bilhyra SAS, San Francisco & bilhyra MyPlanet har satt samman en resa till Kalifornien under sommarsemestern 2014 (juni och juli) till ett mycket attraktivt pris. Enkelt. Snabbt. Bra pris. Massor av frihet. Vi

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Lördag 20:e april Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Ankomst till flygplatsen i Palma, Mallorca där vi möts upp av vår transfer som kör oss till vårt hotell. Ankomst till hotell

Läs mer

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en ALLA KAN VECKA Yoga & Sång i Nerja 9-16 April 2014 Nu är det möjligt! För Alla som vill! Har vi glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till

Läs mer

Följ med BTF till London 25 28 september 2015

Följ med BTF till London 25 28 september 2015 Följ med BTF till London 25 28 september 2015 L O N D O N CALLLING Det finns många olika skäl att åka till Englands huvudstad. På den här resan är vårt mål att gästa ett av världens mest intressanta arkitektkontor

Läs mer

Från Cortina till Venedig på cykel

Från Cortina till Venedig på cykel Från Cortina till Venedig på cykel Friskis&Svettis Göteborg tillsammans med Hummingbird Grupp & Konferens erbjuder en semesterupplevelse rik på historia och i ett fantastiskt landskap; Följ med oss på

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana!

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Vi vill med denna yttre och inre resa bjuda in dig till att utforska dig själv och den kvinnliga sidan

Läs mer

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/

Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/ Här kommer en inbjudan att följa med till Italien på en härlig vandring och yogaresa 27/9-1/10 2017. Saint- Rhémy- en Bosses är en magisk plats under sommar och höst. Här kommer vi att kunna njuta av de

Läs mer

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D INNEHÅLLSFÖRTECKNING Platsfakta 3 Program för Kinaresan 2014 4 Vårt hotell i Beijing 6 Förslag på packlista Kinaresa 7 Övrig information 8 Allmänna villkor

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika

Ski Safari Kanada. Ski Safari Kanada. Resan i korthet. Kanada, Skidresor Nordamerika Ski Safari Kanada Drömmen om en road trip genom Klippiga Bergen i Kanada kan bli verklighet. På denna skidsafari från öst till väst upplevs tre fantastiska skidområden. Ni ankommer till Calgary i Alberta

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN

YOGARESA TILL SARDINIEN YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 13 20/10 2018 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. You. Just stronger

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år Denna högklassiga ridanläggning med westerninriktning ligger vackert inbäddad

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar)

ROADTRIP FLORIDA. 2015-05-18 (14 dagar) ROADTRIP FLORIDA 2015-05-18 (14 dagar) DELSTATER: FLORIDA, GEORGIA, S och N CAROLINA, TENNESSEE, KENTUCKY, INDIANA, ILLINOIS, IOWA, WISCONSIN OCH MINNESOTA Våra tankar om resan Saxentorp Tours har arrangerat

Läs mer

Ica Supermarket Osby. Gourmetresa Toscana 8 14 september 2014

Ica Supermarket Osby. Gourmetresa Toscana 8 14 september 2014 Inbjudan Ica Supermarket, Gourmetresa Toscana 8 14 september 2014 Nu är det dax igen för årets resa till Italien. Denna gång beger vi oss till Toscana med sitt bedövande vackera landskap. De mjuka kullarna

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014

Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Förläng våren med en Yogavecka i vackra Nerja 9-16 April 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs kombinerat med Alla kan sjunga på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol,

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april

Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Tjuvstarta sommaren 2016 med en härlig yogavecka i Nerja 9-16 april Har glädjen att kunna erbjuda en yogakurs på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Andalusien. Den 9-16 april

Läs mer

Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011!

Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011! Träningsläger till Spanien 24/3-31/3, och 22/3-1/4, 2012 (7 resp. 10dgr). En repris på 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 & 2011! Är du sugen på att komma i form tidigt på säsongen, cykla utan vinterkläder redan

Läs mer

Personlig utveckling, nätverkande och golf

Personlig utveckling, nätverkande och golf Personlig utveckling, nätverkande och golf Estoril, Lissabon 29 sep - 5 okt Personlig utveckling, nätverkande och golf Utvecklas som person och ledare genom utbildning i ett coachande förhållningssätt,

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

Pilgrimsvandring 2015. Via Francigena Bourg Saint Pierre Pont Saint Martin

Pilgrimsvandring 2015. Via Francigena Bourg Saint Pierre Pont Saint Martin 1(10) Pilgrimsvandring 2015 Via Francigena Bourg Saint Pierre Pont Saint Martin Grupp Bengt & Birgitta Andersson Den välmarkerade första biten av Via Francigena genom Italien är den mest storslagna. Du

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

West Coast Triathlon Camp

West Coast Triathlon Camp West Coast Triathlon Camp Tylösand 29-31 maj 2015 För 6:e året i följd! med Lars Rosencrantz & Carl Brümmer West Coast Triathlon Camp TRIATHLON CAMP Välkommen! Vi är väldigt glada över att kunna presentera

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Vinresa i Toscana. En vinresa av och med BKWine. Toscana: vinet, maten och olivoljan. 5-9 maj 2010

Vinresa i Toscana. En vinresa av och med BKWine. Toscana: vinet, maten och olivoljan. 5-9 maj 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana: vinet, maten och olivoljan 5-9 maj 2010 Toscana! Bara namnet frammanar bilder på mjuka, cypressklädda kullar, olivträd och vackra renässansslott

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni

Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Sommarvecka med Yoga i Nerja 9-16 Juni Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 juni 2014 med

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

På äventyr med EXPA i Cinque Terre/cykel i Toscana

På äventyr med EXPA i Cinque Terre/cykel i Toscana På äventyr med EXPA i Cinque Terre/cykel i Toscana Tillsammans med researrangören EXPA vill vi erbjuda dig en spännande och innehållsrik långweekend i Italien. En resa där vi önskar ge dig påfyllnad av

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9 2014 Har glädjen att kunna erbjuda en en vecka med YOGA på din resa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien.

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer